Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!




  Axel Tsipri ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ...

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

https://www.youtube.com/watch?v=P2tlqyFnLHM

 Το παρόν βίντεο αφαιρέθηκε απο το YouTube γιατί μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους! Εννοείται καμιά ρητορική μίσους δεν υπάρχει στο απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα! 
Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια την οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! 
Οτι δηλαδή ο Τσίπρας είναι και αυτός Εβραίος! 
Ανεβάστε το παντού για να μην περάσει ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των Εβραίων!!!


Σπύρος Χατζάρας AxisRadio.gr 21-02-2013





ΚΑΜΙΝΗ - ΤΣΙΠΡΑ  ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑΣ  ΑΘΗΝΑΣ;;;


ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ!! ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΛΑ

Γεωργιος Μεταξάς: Η υπόθεση Τσίπρα... βρωμάει απο παντού!"

ΙΔΟΥ τά ΕΡΓΑ σας ΔΟΥΛΟΙ,
ΤΣΑΤΣΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ... 

ΥΠ ΟΨΙΝ ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ήταν ΙΟΥΔΑΙΟΣ...
ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.





Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ κ' ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΝΝΝΝΝ



ΡΕ ΚΑΚΑΜΟΙΡΗ ΙΟΥΔΑΙΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ
ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ... 
ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ.








ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΣΥΧΗ 
ΑΦΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ
  ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ (ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ 
ΔΙΑ - ΒΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ME AΓAΠH...



stavretta








Αποκλειστικό: Με 30.000.000 ευρώ η Τουρκία χρηματοδοτεί αυτονομιστικό κόμμα στη Θράκη

Αποκλειστικό: Με 30.000.000 ευρώ η Τουρκία χρηματοδοτεί αυτονομιστικό κόμμα 
στη Θράκη



Τα... ρέστα της παίζει η Άγκυρα την τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές προκειμένου να επιτύχει στις κάλπες το πείραμα της καθόδου αυτόνομου μειονοτικού συνδυασμού στη Θράκη... Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα», πράκτορες της Τουρκίας με αυτοκίνητα που φέρουν συμβατικούς αριθμούς πινακίδων της γειτονικής χώρας αλωνίζουν στις πομακικές περιοχές και εξαγοράζουν ψηφοφόρους με διάφορα ποσά που αντιστοιχούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις τους:...
σε εξόφληση δανείων στις τράπεζες, σε οικογενειακές ανάγκες συγγενών τους στο εξωτερικό, σε έξοδα παιδιών που σπουδάζουν σε ξένα πανεπιστήμια.
Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών είναι σαφείς και συγκεκριμένες: ο Τούρκος πρόξενος, Ιλχάν Σενέρ, έλαβε αυτές τις μέρες τρία τσεκ με έκτακτη χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ.
SK ELL






«Τουρκικά δίχτυα» στη Ρόδο με... «συνταγή» Θράκης

«Τουρκικά δίχτυα» στη Ρόδο με... «συνταγή» Θράκης





 "Μοντέλο Θράκης" στη Ρόδο από την Άγκυρα, ενώ η Αθήνα μένει και πάλι θεατής...
Συνέδριο – πρόκληση για τα δικαιώματα της «μειονότητας» από κατευθυνόμενο σύλλογο


Εισαγωγή ιστολογίου: Είναι πλέον πασιφανής η στρατηγικά σχεδιασμένη και εκτελεσθείσα προσπάθεια από την πλευρά της Τουρκίας να δημιουργήσει προβλήματα –έως μείζονα ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- μέσω της δημιουργίας και ανάδειξης «τουρκικών» μειονοτήτων εντός της Ελληνικής Επικράτειας, προκειμένου μέσω της διεθνούς κοινότητας να κατορθώσει η Τουρκία να αποκτήσει δικαίωμα άσκησης ελέγχου στην άσκηση εσωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, να μετατραπεί δηλαδή σε «προστάτη και εγγυητή των ανθρωπίνων και λοιπών δικαιωμάτων των τουρκικών μειονοτήτων εντός της Ελλάδας».



Το εγχείρημα, που ακολουθείται είναι το "μοντέλο Κύπρου" που με κάποιες μικρές παραλλαγές (στοιχεία από την εισαγωγή του ισλαμικού φονταμενταλισμού και του τουρκισμού στο Κόσσοβο) εφαρμόστηκε στην Θράκη και μεθοδικά επεκτείνεται και σε νησιά του ανατολικού και κυρίως νοτιοανατολικού Αιγαίου.



Η βάση εργασίας του τουρκικού στρατηγικού σχεδιασμού είναι η στην αρχή προσέγγιση ενός μουσουλμάνου που είναι αναγνωρίσιμος στην μουσουλμανική μειονότητα. Αφού υλοποιηθεί αυτή η «στρατολόγηση», με τη βοήθεια ανδρών των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και φυσικά με μεγάλες ποσότητες χρήματος προσελκύονται και άλλοι. Αφού κατορθωθεί να δημιουργηθεί μία μικρή ομάδα, πιστών «τούρκων μουσουλμάνων», δημιουργείται ένας σύλλογος που ασκεί πιέσεις στον τοπικό ιμάμη προκειμένου να πιεσθούν οι μουσουλμάνοι της περιοχής με θρησκευτικά επιχειρήματα, ενώ συνεχίζεται η εξαγορά συνειδήσεων μουσουλμάνων που έχουν ικανότητα δημοσίων σχέσεων και εν γένει καλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η πλούσια οικονομική στη συνέχεια στήριξή τους και η δημιουργία γραφείων και λοιπών υποδομών τουρκισμού (σύλλογοι, συνέδρια, εκδηλώσεις, συμμετοχής σε διεθνή φόρα κ.α. χωρίς αιτιολόγηση των οικονομικών τους) και η μεθοδική παρουσία διαφόρων «προσωπικοτήτων» της «τουρκικής μειονότητας» που ζει στην Ελλάδα, αλλά και οι συνεχείς «επισκέψεις» τούρκων πολιτικών ή άλλων που εμπλέκονται με ποικίλους τρόπους με το τουρκικό κράτος ή είναι υπάλληλοι των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που εκτελούν κεκαλυμμένες μυστικές επιχειρήσεις (προβοκάτσιες κ.α.).



Η Τουρκία έχει αντιληφθεί πως με πολύ λίγα χρήματα μπορεί να αποκτήσει παρεμβατικό ρόλο σε μείζονος ενδιαφέροντος (γεωπολιτικού και ενεργειακού) περιοχές της Ελλάδας. Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε, και με δεδομένη την οικονομική κρίση που σπαράσσει την Ελλάδα, η ένταση των συγκεκριμένων επιχειρήσεων εκτουρκισμού (ή η δημιουργία μίας εικονικής «τουρκικής μειονότητας» για να καταγραφούν στατιστικά στοιχεία τουρκισμού) έχει κορυφωθεί και λόγω της υπάρχουσας φτώχειας του συνόλου των Ελλήνων πολιτών και φυσικά και των Ελλήνων μουσουλμάνων, βρίσκει δυστυχώς, εύφορο έδαφος για να δημιουργηθούν οι επιδιωκόμενες από την πλευρά της Τουρκίας συνθήκες.

Η Τουρκία παρατηρεί, καταγράφει, μελετά, σχεδιάζει και εκτελεί ένα ξεκάθαρο επιθετικό σχέδιο προς την Ελλάδα. Δυστυχώς, οι μόνοι που υποκρίνονται ότι δεν το βλέπουν είναι οι κυβερνώντες, μαζί με κάποιους άλλους πολιτικούς που άγονται και φέρονται από ιδεοληψίες, λίαν επικίνδυνες για την εθνική και γεωγραφική ακεραιότητα της πατρίδας μας... Οι πράξεις και οι παραλείψεις, η αποφυγή ευθύνης ή λήψης πρωτοβουλιών από τους θεσμικά υπεύθυνους, είναι ο "εθνικός οδικός χάρτης" που θα έπρεπε να υπάρχει και να παρακολουθείται απερέγκλιτα από όλους εκείνους που ενώ στα λόγια διατείνονται ότι αγαπάνε την πατρίδα, στα έργα -δυστυχώς- για όλους μας, λειτουργούν στον απόλυτα καταστροφικό βαθμό...

Στο στόχαστρο της Άγκυρας τα Δωδεκάνησα

Του Όμηρου Ιθακήσιου

Το κουβάρι των σχεδίων της Άγκυρας, που υιοθετεί το «μοντέλο της Θράκης» για τα Δωδεκάνησα (Ρόδο και Κω), έχει αρχίσει να ξετυλίγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πρόσχημα τις θρησκευτικές και εκπαιδευτικές ανάγκες των εκεί μουσουλμάνων.
Η κίνηση δημιουργίας μειονοτικού ζητήματος στα Δωδεκάνησα έγινε πριν από λίγες ημέρες στην τουρκική πρωτεύουσα, με «συνέδριο», στο οποίο, όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας TRT, έγινε εκτενής αναφορά στους «ξεχασμένους Τούρκους» της Ρόδου και της Κω! Μία εκδήλωση που είχε κάλυψη από πολύ ψηλά, καθώς παρέστη και χαιρέτησε ο εκπρόσωπος του τούρκου πρωθυπουργού, Μπιρόλ Ντακί.

Το συνέδριο, με τίτλο «Τα δικαιώματα των άλλων: Τούρκοι της Ελλάδας, από τη Ρόδο ως τη Δυτική Θράκη», συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΤΔΘ) και τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσου, ενώ φιλοξενήθηκε και στηρίχθηκε από την Κοινότητα Ερευνών του Τουρκικού Κόσμου του Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Bilkent.



Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσου, όπως έχει αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», είναι ένας σύλλογος που θεωρείται ότι καθοδηγείται από τη ΜΙΤ, εδρεύει στη Σμύρνη και εμφανίστηκε για να εγείρει θέμα μειονοτικού ζητήματος στα Δωδεκάνησα.

Πρώτος στο συνέδριο μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσου, καθηγητής δρ. Μουσταφα ΚαΪμακτσί, ο οποίος υποστήριξε απροκάλυπτα ότι «η κατάσταση των «τούρκων» που ζουν σε Ρόδο και Κω είναι δυσκολότερη σε σύγκριση με των «τούρκων» της Δυτικής Θράκης», επειδή οι δήθεν κοινότητες των δύο νησιών δεν τελούν υπό καθεστώς μειονότητας, αφού αφέθηκαν στην τύχη τους με τον τερματισμό της ιταλικής κατοχής στα Δωδεκάνησα.
Το TRTχαρακτήρισε και αυτό «ξεχασμένους» τους «τούρκους» σε Ρόδο και Κω και ζήτησε τη συμβολή όλων στην προσπάθεια αποτροπής του περιορισμού της τουρκικής παρουσίας στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως δήθεν υπάρχουν «τούρκοι» σε Κω και Ρόδο.

Ο Αλί Χουσεΐνογλου, βοηθός κοσμήτορα του Ινστιτούτου Βαλκανικών Ερευνών του τουρκικού «Πανεπιστημίου Θράκης», εστίασε στα προβλήματα της «τουρκικής μειονότητας» της Δυτικής Θράκης.
Όπως ανέφερε, «από το 1991 και μετά, παραμένουν άλυτα χρόνια ζητήματα, όπως εκείνο της αναγνώρισης εθνικής ταυτότητας της μειονότητας, εκλογής μουφτήδων, εκπαίδευσης και διοίκησης των βακουφικών περιουσιών».

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Μπιρόλ Ντοκ σημείωσε πως «όλες οι τουρκικές κυβερνήσεις καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα».

Την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της λεγόμενης Ένωσης Τούρκων Δυτικής Θράκης, εδρεύουσας στην Άγκυρα, Αχμέτ Σινίκογλου. Μεταξύ άλλων, έκανε μία σύντομη αναφορά σε δήθεν υφιστάμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «τούρκοι της Ελλάδας».

Συμπαραστάτης στα τουρκικά σχέδια φαίνεται να είναι και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Πριν από έναν περίπου χρόνο, η Διαρκής Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης αποδέχθηκε έκθεση με θέμα «Η κατάσταση των κατοίκων της Ρόδου και της Κω, που έχουν υπόβαθρο την τουρκική πολιτισμική κουλτούρα».
Το σχέδιο αυτής της απόφασης συντάχθηκε από τον Ελβετό Αντρέα Γκρος, μέλος της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.



Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από επίσκεψη του κ. Γκρος στη Ρόδο και την Κω. Οι δηλώσεις του περί ύπαρξης τουρκικής μειονότητας στα δύο νησιά ταυτίζονται με τις επιδιώξεις της Άγκυρας να βαπτίσει «τουρκική» τη μικρή μουσουλμανική μειονότητα που ζει εκεί.

Στην επίσκεψη αυτή ο κ. Γκρος είχε δίπλα του την τουρκάλα βουλευτή, αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης και επικεφαλής της Τουρκίας στο Συμβούλιο, Μερσονάλ Μεχμετζάν και τον τούρκο γενικό πρόξενο στη Ρόδο, Αϊντέν Νιουρούς. Παρών ήταν και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αριστοτέλης Παυλίδης, ο οποίος δεν τόλμησε να διακόψει και να διορθώσει τον κ. Γκρος.

Με την απόφαση που έγινε δεκτή στη Διαρκή Επιτροπή, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης απαίτησε από την Ελλάδα την επικύρωση της Σύμβασης Πλαισίου για την Προστασία των Εθνικών Μειονοτήτων. Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση κάνει έκκληση στην Ελλάδα, να διοργανώσει σε συνεννόηση «με τους πολίτες που μιλούν την τουρκική», μία καμπάνια με σκοπό την πληροφόρηση των οικογενειών όλων των μαθητών σχετικά με τη δυνατότητα διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας…



Επιπλέον, ζητείται από τις αρχές της Ελλάδας να αξιολογηθεί το θέμα της επαναλειτουργίας των τουρκικών σχολείων και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι διοικήσεις των δύο βακουφίων να υπάρχουν σε Ρόδο και Κω και να λειτουργούν με πλήρη διαφάνεια. Εξ αυτού, ζητείται η ανανέωση των Δ.Σ. των βακουφίων να πραγματοποιείται με ανοιχτό και διαφανή τρόπο και να προστατευτεί το δικαίωμα της πλήρους πρόσβασης στους δημόσιους λογαριασμούς της «τουρκικής κοινότητας».
Επιπρόσθετα, να προσδιοριστούν τα δικαιώματα και οι αρμοδιότητες των ιμάμηδων και των ηγετών των μουσουλμάνων πολιτών της Ρόδου και της Κω και να προστατευτεί το δικαίωμα της εκλογής αυτών από τους μουσουλμάνους πολίτες, ενώ απαιτείται από την Ελλάδα να συνεχίσει την αναπαλαίωση των μνημείων που ανήκουν στην Οθωμανική περίοδο.
Τέλος, της ζητείται να ενδυναμώσει τον διάλογο με τους εκπροσώπους της «τουρκικής κοινότητας» των νησιών για την επίλυση προβλημάτων, όπως είναι το ιδιοκτησιακό και θέματα ιθαγενειών.

Πηγή εφημ. Παραπολιτικά

Σχόλιο ιστολογίου:



Είναι προφανές πως υπάρχει σημαντική όχι μόνο στοχοθέτηση αλλά και αύξηση της τουρκικής παρεμβατικότητας (μήπως θα έπρεπε να ερευνηθεί από την Ελλάδα ο κ. Γκρος;) σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η στη συνέχεια κατάθεση μη σύννομων απαιτήσεων που θέτουν άμεσα θέμα Δωδεκανήσων… Φαίνεται, τελικά, πως το «μοντέλο Θράκη» έδωσε στην Τουρκία αρκετή «τεχνογνωσία», αλλά και άμεση δίοδο σε ανθρώπους που κατέχουν θέσεις κλειδιά στην Ευρώπη… Το δράμα των Δωδεκανήσων έχει μόλις αρχίσει και εάν δεν υπάρξει ουσιαστική κυβερνητική πολιτική στάση απέναντι στις πρώτες αυτές ευθείες προκλήσεις, τότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (ίσως όχι περισσότερο από δύο χρόνια) τα Δωδεκάνησα θα νιώσουν τι σημαίνει να έχεις ανίκανους, φοβικούς και πλέον ακατάλληλους πολιτικούς…


Ο πρόεδρος του DEB (Γκρίζοι Λύκοι Θράκης) σε επίσκεψή του στους "τούρκους" της Ρόδου



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Τούρκων" της Ρόδου ομοτράπεζος του προέδρου του DEB και γνωστού τούρκου πράκτορα της ΜΙΤ
kostasxan.blogspot.gr







Παιδεραστής τούρκος πράκτορας αλωνίζει τη Ρόδο;

Παιδεραστής τούρκος πράκτορας αλωνίζει 
τη Ρόδο;




Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Πόση ασφάλεια μπορούν να νιώθουν οι Έλληνες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι της Ρόδου, με τα "μπουμπούκια" που τους στέλνει η Άγκυρα, για να μάθουν στα παιδιά τους τα τουρκικά;

Το ερώτημα αυτό είναι το πλέον βασανιστικό και ειδεχθές, που μπορεί να υποβληθεί σε κάποιον πατέρα ή μητέρα, όταν αντιλαμβάνεται πως η εμφάνιση ενός δάσκαλου μπορεί να είναι ο "δούρειος ίππος" καταστροφής του παιδιού του.
Άλλα κτήνη, που ασκούν το ίδιο χόμπι, συλλαμβάνονται αφού αφήσουν πίσω τους συντρίμια τις ψυχές των σεξουαλικών θυμάτων τους και, φυσικά, των γονιών που πίστεψαν πως "ο δάσκαλος μαθαίνει στο παιδί τους την τουρκική γλώσσα, χωρίς να διανοηθούν τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτουν τα βλαστάρια τους.



Με ενδιαφέρον διαβάσαμε ανάρτηση από ιστολόγιο της Ρόδου, που αναφέρεται σε κάποιον ηλικιωμένο από την Κομοτηνή, που βρίσκεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά τελευταία στο νησί.
Μάλιστα, οι πληροφορίες τον θέλουν να μπαινοβγαίνει στο Τουρκικό Προξενείο της Ρόδου, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεται ως "δάσκαλος τουρκικών". Είτε για να τον στηρίξουν οικονομικά, είτε για να βοηθήσουν τα παιδιά τους επαγγελματικά, ορισμένοι μουσουλμάνοι αλλά και χριστιανοί του νησιού του εμπιστεύονται τα παιδιά τους...

Όμως, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, ο εμφανιζόμενος ως ευυπόληπτος αυτός κύριος δάσκαλος τουρκικών, φέρεται να διατηρεί στον τόπο καταγωγής και διαμονής του (στην Κομοτηνή), μία μυστική ζωή και με την βοήθεια κάποιων φίλων του που του εξασφαλίζουν νεαρά κορίτσια (αποκλειστικά μουσουλμάνες) για να ικανοποιεί μαζί τους τις σεξουαλικές του διαστροφές.

Δεν θα αναρωτηθούμε αν και κατά πόσο γνωρίζουν οι μουσουλμάνοι γονείς της Κομοτηνής την δράση του συγκεκριμένου "δασκάλου τουρκικών", ούτε θα αναρωτηθούμε τι συμβαίνει στη συνέχεια με τα θύματά του, αφού γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως ο νόμος της σιωπής (λόγω ντροπής) που ισχύει μεταξύ των μουσουλμάνων, είναι αδύνατον να διαρραγεί.

Θα αναρωτηθούμε, όμως, πως είναι δυνατόν, από τη στιγμή που οι πληροφορίες αυτές, που αφορούν την ποιότητα του συγκεκριμένου τούρκου πράκτορα που δρα στο νησί της Ρόδου και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον σε συζητήσεις που ανοίγει για τις παραλίες του νησιού, αλλά και άλλων μικρότερων νησιών των Δωδεκανήσων, να έχουν φτάσει μέχρι τη Θράκη και να μην έχουν υποπέσει στην αντίληψη των μουσουλμάνων της Ρόδου, κάποιοι από τους οποίους πληρώνουν αδρά τον "δάσκαλο τουρκικών" για να μαθαίνει στα παιδιά τους... τουρκικά!

Γνωρίζοντας πως ισχύει η παροιμία που λέει "ο ενδιαφερόμενος τα μαθαίνει πάντα τελευταίος", ανησυχώντας ειλικρινά και σκεπτόμενοι την οικογενειακή ασφάλεια των μουσουλμάνων της Ρόδου, ευελπιστούμε, πως η τοπική μουσουλμανική κοινότητα θα κινηθεί ταχύτατα για να απομακρύνει τον συγκεκριμένο δάσκαλο, που είναι άκρως επικίνδυνος για τις νεαρές μουσουλμάνες του νησιού. Αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος των μουσουλμάνων της Ρόδου, θα έπρεπε να είναι ήδη ενήμερος σχετικά και να έχει ήδη φροντίσει να προστατεύσει τους μουσουλμάνους της όμορφης Ρόδου. Εκτός και εάν, ως πρόεδρος θεωρεί πρωτεύον καθήκον του τα γεύματα με τους τουρκοπράκτορες (από Ελληνική Θράκη και Τουρκία) που επισκέπτονται συνεχώς το νησί και αδιαφορεί για την ευθύνη που έχει ως πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου... 

Σε κάθε περίπτωση, εμείς θέλουμε να θυμίσουμε μία άλλη παροιμία, την οποία είμαστε βέβαιοι πως ο πρόεδρος του συλλόγου μουσουλμάνων της Ρόδου γνωρίζει: "Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε" αγαπητέ πρόεδρε, που τόσο εύκολα άρχισες να εισάγεις στην κοινωνία των Ελλήνων μουσουλμάνων της Ρόδου, άτομα αγνώστου ηθικής και σκοπιμοτήτων... Εκτός και αν, σαν πρόεδρος, αποδέχεσαι -χωρίς να κάνεις κανέναν έλεγχο- οτιδήποτε σου λένε κάποιοι, επειδή είναι μουσουλμάνοι και έχοντας καλή καρδιά τους πιστεύεις εκθέτοντας αυτόματα τα νεαρά κορίτσια των μουσουλμάνων της Ρόδου σε πολύ μεγάλο κίνδυνο...
Ελπίζουμε, πως εμείς από τη Θράκη και ως Έλληνες χριστιανοί, δεν δείχνουμε περισσότερο ενδιαφέρον από τους μουσουλμάνους -και όχι μόνο- της Ρόδου, για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των νεαρών κοριτσιών τους... και, ελπίζουμε, πως οι μουσουλμάνοι της Ρόδου θα καταφύγουν στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές για να διασφαλίσουν τα ίδια τους τα παιδιά...
 Ας Μιλήσουμε Επιτέλους 
 kostasxan.blogspot.gr






Γκρίζος Λύκος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης!

Γκρίζος Λύκος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης!


ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ!! ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ

Πόσο πιό χαμηλά μπορεί να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ που καταδικάζει τη Χρυσή Αυγή αλλά συνεργάζεται με ακραίους τούρκους εθνικιστές; 
Η περίπτωση του Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ 
Ένας γκρίζος λύκος στα... "σαλόνια" του ΣΥΡΙΖΑ
Από την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, στους Γκρίζους Λύκους και από εκεί… στο ΣΥΡΙΖΑ!  

Του Γιάννη Ξένου

Φαίνεται ότι η περίπτωση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι η κορυφή του παγόβουνου σχετικά με το τι γίνεται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη.
Από χθες ενέσκηψε νέο θέμα, ίσως και πιο σοβαρό, με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Αχμέτ Κουρτ, που κατεβαίνει με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ο Αχμέτ Κουρτ είναι πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης που είναι γνωστή στη Θράκη για τις πολλές στενές σχέσεις της με το Τουρκικό Προξενείο.

Ο Κουρτ έχει εκλεκτικές συγγένειες και με άλλα περίεργα πολιτικά μορφώματα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του   Ριζοσπάστη, έχει στενές σχέσεις με το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB που ίδρυσε το 1991 ο Σαδίκ Αχμέτ, το οποίο μάλιστα φέρεται διατεθειμένο να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.

Ο Κουρτ μάλιστα έσπευσε να δηλώσει τη στήριξη του στο μειονοτικό σχήμα, όπως αναφέρει εκτεταμένο ρεπορτάζ του  Έθνους για τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζονται με τη μειονότητα.

Αντιγράφουμε από το Έθνος «μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της “Τουρκικής Ένωσης Ξανθής” ΤΕΞ Αχμέτ Κουρτ που με δήλωσή του εξέφρασε “θαυμασμό για την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές”, προσθέτοντας ότι “είναι απόλυτη η πίστη του πως η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας”».



Ο Κουρτ δεν είναι καμιά τυχαία περίπτωση, με την ιδιότητά του ως προέδρου της ΤΕΞ, μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα   Τουρκικά Νέα, μετέβη πρόσφατα στην Τουρκία, όπου φυσικά δεν παρέλειψε να περάσει και να καταθέσει στεφάνι στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ.

Ακόμα επισκέφτηκε τα πολιτικά κόμματα, μεταξύ των οποίων και το φασιστικό ΜΗΡ (Γκρίζοι Λύκοι) του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στον οποίο ο Κουρτ έδωσε και μια πλακέτα του συλλόγου ΤΕΞ (φώτο)!

 Ένα τελευταίο στοιχείο για τον Κουρτ, που δείχνει με ποια κριτήρια ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τους υποψηφίους του είναι ότι πριν ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κοντά στον συνδυασμό του Παυλίδη που είναι ο υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια!



Η υποψηφιότητα Κουρτ είναι πολύ σημαντικό ζήτημα γιατί καταρρίπτει και το τελευταίο επιχείρημα που επιστράτευσε 
ο ΣΥΡΙΖΑ για το λόγο που έκοψε τη Σουλεϊμάν.

Υποτίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την έκοψε για να βάλει στη θέση της κάποιον αρεστό στη μειονότητα, προκειμένου να μην ενισχυθεί το μειονοτικό ψηφοδέλτιο του DEB, το οποίο όμως στηρίζεται ακόμα και από δικό τους υποψήφιο στην περιφέρεια!

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποσύρει την υποψηφιότητα αυτού του κυρίου από την περιφέρεια και να εξετάσει με μεγάλη προσοχή ποιους κατεβάζει στη Θράκη.

Παραιτήθηκε μόλις βγήκαν οι φωτογραφίες του στη δημοσιότητα

Παραιτήθηκε και αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση περιφερειακού συμβούλου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του με τον ηγέτη του της εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Ο Αχμέτ Κουρτ, που ανήρτησε τις φωτογραφίες στις 26 Δεκεμβρίου, δηλώνει και θαυμαστής του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB), το οποίο ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ.
«Επιθυμώ να αναφέρω πως αντιμετωπίζω με μεγάλο θαυμασμό την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές
Σε αυτές στις εκλογές που πιστεύω πως ως μειονότητα μας αναλογούν στον καθένα μια μεγάλη ευθύνη και καθήκον και επειδή πιστεύω πως η φωνή μας θα υψωθεί έτι περισσότερο σε διάφορα ευρωπαϊκά φόρα, δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια πως στήριξα και θα στηρίζω αυτή την απόφαση και εύχομαι σε όλους τους αδερφούς μου επιτυχία σε αυτές τις εκλογές. 
Είναι απόλυτη η πίστη μου πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας», αναφέρει. 

Σχόλιο ιστολογίου: 



Εμείς δεν θα σχολιάσουμε διόλου την συμμετοχή ενός Γκρίζου Λύκου στον περιφερειακό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
Μόνο μία ερώτηση έχουμε να υποβάλλουμε: 
Ο συγκεκριμένος Γκρίζος Λύκος αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας; 
Η απάντηση, σε όποιον τολμήσει να του απευθύνει κατά πρόσωπο την ερώτηση, θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική. Ιδιαίτερα από το πρόσωπο του... πολιτευτή Γκρίζου Λύκου, αλλά και από την ένταση της φωνής του (ανεξάρτητα από τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσει)... 
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές πως για τα στελέχη του, 
ο φασισμός και ο ναζισμός υπάρχουν μόνο όταν δεν συνεργάζονται μαζί με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα...


 kourt3


Πηγή Άρδην
kostasxan.blogspot.gr


ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...

ΣΥΡΙΖΑ - ΤΣΙΠΡΑΣ -


Γεωργιος Μεταξάς: Η υπόθεση Τσίπρα... βρωμάει απο παντού!"


ΣΥΡΙΖΑ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ



































ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;

 ΣΠΑΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ.

 ΠΟΙΕΣ ΡΙΖΕΣ;;;

ΤΙΝΟΣ;;;

    ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;;
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ
ΤΩΡΑ.


ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
ΟΥΣΤ - ΞΟΥ




ΑΝΙΚΑΝΟΙ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ




Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!
http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7318.html