.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΑΞΕ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ - ΚΥΡΙΩΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΨΑΞΕ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΚΥΡΙΩΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Ετικέτες



http://stavretta-stavretta-stavretta.blogspot.com/






    Πάνος Καμμένος...cosa nostra η οικογένεια Παπανδρέου!



    Βίντεο ντοκουμέντο:Τα γεγονότα που οδήγησαν στην εσχάτη προδοσία...




    Ένα καταπληκτικό video από το http://anti-ntp.blogspot.com/ που πρέπει να δείτε όλοι

    ***********************************************************************
     
    Πάνος Καμμένος cosa nostra η οικογένεια Παπανδρέου!

    Τρελό "χώσιμο" για άλλη μια φορά από τον Πάνο Καμμένο...ποια είναι η οικογένεια που λειτουργεί με τακτικές cosa nostra ,
     ποιοι είναι οι εθνικά ομοφυλόφιλοι πολιτικοί ;;;
    Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο "Ράδιο 9" μίλησε για την ανάγκη εθνικής πανστρατιάς με μπροστάρηδες βουλευτές όλων των κομμάτων, οι οποίοι βάζουν πάνω απ' όλα την πατρίδα τους....
     
    Ακούστε την συνέντευξη....


     
     
     
     
    http://citypress-gr.blogspot.com/2011/09/cosa-nostra.html
     
     
     
     
     

    CDS και οικογένεια Παπανδρέου


    CDS και οικογένεια Παπανδρέου

    ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!


    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ



    Μια άγνωστη, αλλά παλαιά επενδυτική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1971), που διαχειρίζεται πάνω από 8 δισ. ευρώ και πελάτες της έχει θεσμικούς αλλά και πλούσιες οικογένειες, εμφανίζει ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της τον αδελφό του πρωθυπουργού, τον Αντρίκο Παπανδρέου.
    Σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού.

    Πρόκειται για τη UNIGESTION, μια εταιρεία που αυτοσυστήνεται ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στις δραστηριότητες των Hedge Funds και του Private Equity με γραφεία στη Γενεύη, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Σιγκαπούρη και στα Channel Islands.
    Σε μια δυσεύρετη πλέον παρουσίασή της, η Unigestion, τον Μάρτιο του 2009 και υπό τον τίτλο:
    Περιβαλλοντική βιωσιμότητα (ή αειφορία) «Environmental Sustainability The Private Equity Edge»,
    ως Strategic Committee εμφανίζει τον Bertrand Piccard
    και τον Αντρέα Α. Παπανδρέου, αφήνοντας κενή τη θέση του τρίτου μέλους της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και με την ένδειξη «θα ανακοινωθεί».
    Την πράσινη επενδυτική πρόταση πραγματοποιεί ο Cristofhe de Dardel, επικεφαλής του private equity, ενώ η Unigestion επισημαίνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να εξαφανίσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που περιέχει το εν λόγω σημείωμα, δίχως πρότερη ενημέρωση.
    Στρατηγικός σχεδιασμός
    * Μέχρι στιγμής, η παρουσία του Αντρίκου Παπανδρέου στο στρατηγικό σχεδιασμό μιας τέτοιας εταιρείας ήταν άγνωστη και είχε μείνει η εντύπωση ότι η ενασχόλησή του με τα περιβαλλοντικά ζητήματα ήταν... συνεδριακού τύπου. Ωστόσο, αν κανείς δει το οργανόγραμμα της Unigestion θα διαπιστώσει ότι η Strategic Committee βρίσκεται σε περίοπτη θέση.
    Δίπλα από το managment και πάνω απ' όλους τους άλλους. Αγνωστο παραμένει για πόσο καιρό κατείχε αυτή τη θέση ο αδελφός του πρωθυπουργού, αλλά και τι σχέση έχει σήμερα με την εν λόγω επενδυτική εταιρεία.
    * Σε ενημερωτικό της δελτίο η Unigestion (Νοέμβριος 2010) περιγράφει φόρα παρτίδα τις αποδόσεις των CDS (συμβόλαια ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεοκοπίας των χωρών-μελών της ευρωζώνης με υψηλό χρέος ή έλλειμμα ή και τα δύο) -δεσπόζουν τα ελληνικά CDS που χτυπούν υψηλές αποδόσεις.
    Η εταιρεία προτάσσει στο ενημερωτικό της τα CDS προτείνοντας ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των κινδύνων, έτσι ώστε να περιορίζεται η έκθεση των χαρτοφυλακίων σε πιθανές χρεοκοπίες χωρών.
    * Στο εταιρικό της προφίλ η Unigestion ως συνεργαζόμενη τράπεζα εμφανίζει μεταξύ άλλων και την Dexia. Μια τράπεζα που έχει εκδώσει CDS, τουλάχιστον σύμφωνα με λίστα που έχει δημοσιοποιήσει ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος. Ο Π.
    Καμμένος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Α.Α. Παπανδρέου τις τελευταίες εβδομάδες, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.
    Πάντως, όπως μέχρι στιγμής προκύπτει, οι δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου αποτελούν ταμπού. Ελάχιστα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτές, και μόνον ιστολόγια, όπως το antinews, το Olympia κ.ά. σκαλίζουν πληροφορίες που θα έπρεπε να είναι δημόσιες σε μια περίοδο καχυποψίας, σκανδάλων, αλλά και «απαλλοτριώσεων» δικαιωμάτων χάριν της κρίσης.
    Χαρακτηριστικό της σιωπής είναι και το γεγονός ότι δημοσιεύματα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» (Χρ. Ιωάννου - Βασιλική Σιούτη) τον Μάρτιο, Μάιο και Οκτώβριο του 2010 για τη ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου μεταδόθηκαν ευρέως μόλις προ ημερών.
     Οταν η i4cence (Ινστιτούτο Κλιματικής Αλλαγής και Ενεργειακής Ασφάλειας)
     βρέθηκε εγγεγραμμένη στα μητρώα των ελβετικών εταιρειών. *
    Το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδες


    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=292180




    http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/745-cds-.html
    ₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ₪₪₪₪₪



    Κερδοσκοπικός όμιλος η οικογένεια Παπανδρέου;


    Κερδοσκοπικός όμιλος η οικογένεια Παπανδρέου;


    Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Αυστριακός Ευρωβουλευτής έκανε σχετική επερώτηση περί κερδοσκοπίας του Παπανδρέου σε βάρος της Ελλάδος.
    δείτε την επερώτηση:

    κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει η σελίδα του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελληνική Γλώσσα
    κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει η σελίδα του Ευρωκοινοβουλίου στην Γερμανική γλώσσα
    Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
    27 Ιουνίου 2011
    E-006139/2011
    Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
    προς την Επιτροπή
    Άρθρο 117 του Κανονισμού
    Andreas Mölzer (NI)
    Θέμα: Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
    Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση.
    Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το πρόβλημα στη χρηματοπιστωτική αγορά δεν ήταν γνωστό, ενώ στα παρασκήνια ήδη γίνονταν διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πακέτο ενίσχυσης.
    Η πώληση των συμβάσεων ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης, μέσω της οποίας η ελληνική χρεοκοπία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τον αγοραστή και στη χειρότερη για τον πωλητή. Λόγω των πακέτων στήριξης, αυτές οι συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης θα αποκτούσαν στο μεταξύ αξία 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, ο Παπανδρέου επωφελείται όσο η Ελλάδα δεν εξυγιαίνεται.
    1. Γνωρίζει η Επιτροπή της ΕΕ τις εν λόγω κατηγορίες;
    2. Πώς αντέδρασε ή θα αντιδράσει η Επιτροπή απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;
    3. Εάν δεν έχει αντιδράσει, ποιες αντιδράσεις προβλέπονται;
    4. Πώς θα αποτραπούν μιμητές σε άλλες χώρες, οι οποίοι από τη θέση ισχύος τους επηρεάζουν σημαντικά τη διαχείριση των χρεών;
    Πρωτότυπη γλώσσα της ερώτησης: DE
    Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιουνίου 2011
    Υ.Γ
    Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει απάντηση ο ερωτών ευρωβουλευτής, γεγονός ασυνήθιστο για το Ευρωκοινοβούλιο...

    Η La liberte καρφώνει την οικογένεια Παπανδρέου



    Η La liberte καρφώνει την οικογένεια Παπανδρέου.

    Η Ελβετική εφημερίδα La Liberte επιβεβαιώνει την ανάμιξη της οικογένειας Παπανδρέου στα κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS,
    ενώ τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν είπαν ούτε λέξη...
    όπως επίσης και τα ¨αντίπαλα¨ κόμματα μέσα και έξω από την βουλή...

    Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης μας για την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού, στο πρωτοσέλιδο της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte”.
    (ανανεωμένο με την Αγγλική μετάφραση)
    με τον τίτλο “Ελληνική Σαλάτα” χαρακτηρίζει τις οικογενειακές business, συμπληρώνοντας και την τοποθεσία “δίπλα στην λίμνη”, με πηχαίο τίτλο και μεγάλη φωτογραφία του πρωθυπουργού.
    Το εκτενές ρεπορτάζ αποδεικνύει την ακρίβεια των στοιχείων που αποκαλύψαμε,
    αλλά ανάγει σε μείζον θέμα ηθικής ταξης αυτές τις δραστηριότητες.

    Μεγάλη η αναφορά στις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου για τις business, παρότι η εφημερίδα είναι κεντροαριστερή, με νέα τρανταχτά στοιχεία.

    Η εφημερίδα μάλιστα προχωρεί πολύ βαθύτερα μιλώντας για “αφή υπεξαίρεσης”(!!!)
    και άλλα που θα μεταφράσουμε στην συνέχεια.

    Aραγε η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί εναντίον και της ελβετικής εφημερίδας, ή θα περιοριστεί μόνον στα ελληνικά blogs;

    Κύριε πρωθυπουργέ, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Μας πήρανε είδηση και οι Ελβετοί!

    Ένα άρθρο στην έγκυρη ελβετική εφημερίδα «laliberte», κάνει ρόμπα την Ελλάδα και την πρωθυπουργική οικογένεια, αναφορικά με τις «επιχειρηματικές» δραστηριότητες του αδελφού του πρωθυπουργού.

    Μεταξύ άλλων γαργαλιστικών και…σοβαρών θεμάτων, για τα οποία εδώ και μήνες σιωπά ο πρωθυπουργός, γράφει:

    «…Πάρτε ένα ινστιτούτο, υπό ελληνική σημαία και που ισχυρίζεται ότι το έργο του είναι η “ενεργειακή ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος”…
    Τοποθετήστε το στις προστατευμένες όχθες της λίμνης της Γενεύη…
    Βάλτε στο κεφάλι του έναν άνθρωπο, τον Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Έλληνα Πρωθυπουργού….

      Προσθέστε μια αφή της υπεξαίρεσης και μια πρέζα υποτιθέμενη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των δύο αδελφών….
    Η σαλάτα είναι έτοιμη…».






    Ακολουθεί το πρωτότυπο άρθρο της εφημερίδας «laliberte»:


    SALADE GRECQUE ET GROS SOUS AU BORD DU LÉMAN
    MORGES – Prenez un institut battant pavillon grec et qui se targue d’oeuvrer pour «la sécurité de l’énergie et la protection de l’environnement». Placez-le sur les rives abritées du bleu Léman. Mettez à sa tête un homme, Andréas Papandréou, qui n’est autre que le frère du premier ministre grec. Ajoutez-y un soupçon de détournement de fonds et une pincée de conflits d’intérêt supposés entre les deux frères. La salade est prête: l’association I4cense, basée à Morges, agite depuis quelques semaines le monde politique grec et la blogosphère.
    DIMITRI ZUFFEREY
    (photo Keystone)
    Une association inscrite à agite depuis quelques semaines le monde politique grec et la blogosphère. Car de forts soupçons de détournement de fonds et de conflits d’intérêt pèsent sur elle. En plus, elle est aux mains de membres de la famille du chef du gouvernement… Son nom? L’Institute for climate and energy security (I4cense). Un député de la Nea Dimokratia (droite), Panagiotis Kammenos, a le premier sonné la charge: «Cet institut a reçu des fonds de l’UE, de la République hellénique mais aussi de Siemens (ndlr: l’entreprise allemande est aussi au coeur d’un vaste scandale de corruption de fonctionnaires).» Et de se demander où est passé l’argent.Structure opaque
    D’après le registre du commerce vaudois, l’institut a pour objectif de «promouvoir et d’encourager l’idée que la sécurité de l’énergie et la protection de l’environnement sont deux concepts mutuels et complémentaires». Nobles intentions. Mais qu’en est-il réellement? Pour en savoir plus, il faut se rendre à Morges. Au numéro 1A de la rue des Vignerons, l’étude d’avocats H&B Law fait office de siège d’I4cense. Me Marc Häsler, associé de l’étude, confirme que, selon le droit suisse, l’Institute for climate and energy security est bien une association. «Tout est géré depuis Londres ou Athènes», dit-il, n’étant qu’une boîte aux lettres. Y a-t-il eu conflits d’intérêt entre les frères Papandréou? Plus troublant, seules deux personnes figurent au comité directeur de cette structure opaque: Andréas Papandréou – frère du premier ministre grec Georges Papandréou – et sa femme Marianthi Alexiou. Un couple qui ne s’est jamais rendu au siège de l’association en Suisse, selon l’avocat. Quant au nom de domaine (www.i4cense.org), il est logé à l’Université d’Athènes par Andréas Papandréou. D’après la liste des activités de la société, plusieurs événements ont été mis en place depuis sa fondation en 2008. Pour l’organisation de son Forum des investisseurs oeuvrant dans le développement vert de la Méditerranée de 2010, c’est conjointement avec la Banque européenne d’investissement (BEI) et sous les auspices du premier ministre grec que l’événement a été présenté. Y avait-il de quoi provoquer quelques conflits d’intérêt entre les frères Papandréou? «I4cense est un «think tank» connu en Grèce et certains de nos experts ont été invités à prendre la parole à leurs conférences», assure Sabine Parisse, chef de division adjoint du service de presse de la BEI. Qui précise ne pas connaître la nature juridique de cette structure. Elle se déclare même surprise d’apprendre l’existence du siège de l’association en Suisse, ainsi que des accusations de détournement de fonds.Un universitaire honnête
    «La BEI n’a pas contribué financièrement à l’organisation du forum en 2010», insiste Sabine Parisse. «Les seules relations entre la banque et les représentants de I4cense ont été de participer à des réunions où tous les interlocuteurs étaient présents pour la mise en place du forum.» En clair, I4cense n’a pas servi d’agence pour l’organisation. C’est la société C&C international (voir ci-contre) qui s’est chargée de la logistique. Au bureau de coordination des événements de la BEI, les accusations portées contre l’association surprennent: «Andréas Papandréou est un universitaire réputé honnête et sérieux.» Avis partagé par Achille Paparsenos, chef du Bureau de presse grec, à Genève: «M. Papandréou est un économiste environnemental respecté.» Achille Paparsenos atteste du sérieux d’I4cense: «Les liens entre cette association et la Grèce ne datent pas d’hier. Et sur leur site se trouve la liste du conseil scientifique qui contient des personnalités comme Jeffrey Sachs de l’Université de Columbia. Parmi les sponsors figure le «Financial Times». M. Paparsenos affirme que cette association n’a pas obtenu un centime du Gouvernement grec. Il tient aussi à rappeler que ce dernier entend faire preuve de transparence. Il a fait de la lutte contre la corruption, gangrène de l’économie nationale et facteur de la crise, son cheval de bataille. Transparency International soulignait en mars dernier que les cas de corruption sont passés de 13,4% en 2009 à 10,4% en 2010.Affaire étouffée
    Reste que cette nouvelle affaire ne surprend pas les Grecs. Même si elle est étouffée par le gouvernement socialiste. «Ce n’est pas étonnant. Les médias sont aux mains de groupes qui n’ont pas intérêt à froisser le gouvernement», relève un journaliste. «Seules des petites radios et chaînes de télévision privées en parlent.» De son côté, une doctorante fait le constat que «tous les politiciens et les hommes d’affaires grecs ont leur argent en Suisse». Le gouvernement doit encore répondre à plusieurs questions pendantes. Une journaliste de la chaîne ERT souligne que le premier ministre, membre du PASOK (parti socialiste), devra expliquer, dans ce cadre-là: «Quels montants I4cense a reçu de l’Etat grec? Pourquoi est-il possible de subventionner une ONG non grecque et basée en Suisse?»
    Διαβάστε το και στα Αγγλικά
    GREEK SALAD AND LARGE IN on Lake Geneva
    MORGES – Take an institute under the Greek flag and that claims to work for “energy security and environmental protection.” Place it on the sheltered shores of blue Lake Geneva. Put at its head a man, Andreas Papandreou, who is none other than the brother of the Greek Prime Minister. Add a touch of embezzlement and a pinch of alleged conflicts of interest between the two brothers. The salad is ready: I4cense association, based in Morges, shaken in recent weeks the political world of Greece and the blogosphere.
    DIMITRI ZUFFEREY
    (Photo Keystone)
    An association registered in the past few weeks shaken the political world of Greece and the blogosphere. Because of strong suspicion of embezzlement and conflict of interest hanging over her. In addition, it is in the hands of family members of prime minister … His name? The Institute for climate and energy security (I4cense). A member of the Nea Dimokratia (right), Panagiotis Kammenos, was the first sounded the charge: “The institute has received funding from the EU, the Hellenic Republic as well as Siemens (note: the German company is also heart of a corruption scandal of officials). “And to ask where the money went.
    Opaque structure
    According to the Commercial Registry of Vaud, the institute aims to “promote and encourage the idea that energy security and environmental protection are two mutual and complementary concepts.” Noble intentions. But what is it really? For more information, you have to go in Morges. 1A number of Vine Street, the law firm H & B Law serves as headquarters I4cense. Marc Häsler associated study confirms that, under Swiss law, the Institute for climate and energy security is an association. “Everything is managed from London and Athens,” he says, being only a mailbox. There were conflicts of interest between the brothers Papandreou? More troubling, only two people are on the steering committee of the opaque structure: Andreas Papandreou – brother of the Greek Prime Minister George Papandreou – and his wife Marianthi Alexiou. A couple who has never visited the headquarters of the association in Switzerland, according to the lawyer. As for the domain name (www.i4cense.org), it is housed at the University of Athens by Andreas Papandreou. According to the list of activities of the company, several events have been set up since its founding in 2008. For the organization of the Forum of investors working in the green development of the Mediterranean 2010, jointly with the European Investment Bank (EIB) and under the auspices of the Greek Prime Minister that the event was presented. Was there enough to cause some conflicts of interest between the brothers Papandreou? “I4cense is a” think tank “known in Greece and some of our experts were invited to speak at their conferences,” says Sabine Parisse, Deputy Division Chief of the Press Service of the EIB. Who did not know the precise legal nature of this structure. She said even surprised to learn of the existence of the association’s headquarters in Switzerland, as well as charges of embezzlement.
    An academic honesty
    “The EIB has not contributed financially to the organization of the forum in 2010,” insists Sabine Parisse. “The only relationship between the bank and representatives of I4cense were to participate in meetings where all stakeholders were present for the establishment of the forum.” Clearly, I4cense agency has not been used for the organization . This is the C & C International (see cons) who was responsible for logistics. Office for the Coordination of events of the EIB, the charges against the association surprise: “Andreas Papandreou is a renowned academic honest and serious.” Opinion shared by Achilles Paparsenos, head of the Greek Press Office in Geneva, “Mr. Papandreou is a respected environmental economist. “Achilles Paparsenos attests to the seriousness of I4cense:” The links between the association and Greece are nothing new. And their website is a list of the Scientific Council which contains people like Jeffrey Sachs of Columbia University. Among the sponsors include the “Financial Times”. Mr. Paparsenos says the association has not received a penny of the Greek Government. He also wishes to recall that it intends to be transparent. He made the fight against corruption, gangrene of the national economy and the crisis factor, its workhorse. Transparency International noted in March that corruption cases increased from 13.4% in 2009 to 10.4% in 2010.
    Stifled business
    Still, this new case does not surprise the Greeks. Although it is stifled by the Socialist government. “This is not surprising. The media is in the hands of groups who have no interest in offending the government, “noted one journalist. “Only small radios and TV stations talking about it.” Meanwhile, a doctoral student made the observation that “all politicians and Greek businessmen have their money in Switzerland.” The government has yet to address several outstanding issues. A journalist from the ERT notes that the Prime Minister, a member of PASOK (Socialist Party), will explain in this framework: “What I4cense amounts received from the Greek state? Why is it possible to subsidize a non-Greek and NGOs based in Switzerland? “

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ, ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ στις όχθες της Λεμάν

    Πάρτε ένα ινστιτούτο, υπό ελληνική σημαία και που ισχυρίζεται ότι εργάζεται για την «ενεργειακή ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.”
     Τοποθετήστε το στις προστατευμένες όχθες της λίμνης της Γαλάζιας Λεμάν.
    Βάλτε επικεφαλής έναν άνθρωπο, τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Έλληνα Πρωθυπουργού. Προσθέστε μια υποψία υπεξαίρεσης και μια πρέζα υποτιθέμενης σύγκρουσης συμφερόντων μεταξύ των δύο αδελφών.
    Η σαλάτα είναι έτοιμη: Το σωματείο I4cense , που έχει έδρα στη Morges, ταράζει τις τελευταίες εβδομάδες το πολιτικό κόσμο της Ελλάδας και την μπλογκόσφαιρα.

    ZUFFEREY

    Ένα σωματείο που έχει συσταθεί ταράζει εδώ και μερικές εβδομάδες το πολιτικό κόσμο της Ελλάδας και την μπλογκόσφαιρα.
    Διότι ισχυρές υποψίες της υπεξαίρεσης και της σύγκρουσης συμφερόντων κρέμονται πάνω του.
    Επιπλέον, είναι στα χέρια των μελών της οικογένειας του πρωθυπουργού …
    Το όνομά του; Το Ινστιτούτο για το κλίμα και την ασφάλεια της ενέργειας (I4cense).
    Ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας (δεξιά), Παναγιώτης Καμμένος, ήταν ο πρώτος που σάλπισε την επίθεση: «Το ίδρυμα έχει λάβει χρηματοδότηση από την ΕΕ, την Ελληνική Δημοκρατία αλλά επίσης και της Siemens (σημείωση: η γερμανική εταιρεία είναι επίσης στην καρδιά ενός ευρέως σκανδάλου διαφθοράς των δημ. υπαλλήλων). ”
    Και να αναρωτιέσαι πού πήγαν τα χρήματα.

    Δομή αδιαφανής

    Σύμφωνα με το Εμπορικό Μητρώο του Vaud, το Ινστιτούτο έχει ως στόχο την «προώθηση και την ενθάρρυνση της ιδέας ότι η ενεργειακή ασφάλεια και η προστασία του περιβάλλοντος είναι δύο αμοιβαίες και συμπληρωματικές έννοιες.” Ευγενείς προθέσεις.
    Αλλά τι είναι αυτό πραγματικά; Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πάτε στη Morges.
    Στον αριθμό 1A της οδού Αμπελουργών, το γραφείο της δικηγορικής εταιρείας H&B Law χρησιμεύει ως έδρα της I4cense .
    Ο δικηγόρος Marc Hasler συνεργάτης του γραφείου επιβεβαιώνει ότι, κατά το ελβετικό δίκαιο, το Ινστιτούτο για την ενεργειακή ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα σωματείο.
    “Τα πάντα διοικούνται από το Λονδίνο ή την Αθήνα», λέει, και δεν είναι παρά ένα γραμματοκιβώτιο.
    Υπήρχαν συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ των αδελφών Παπανδρέου;
     Πιο ανησυχητικό, μόνο δύο άνθρωποι εμφανίζονται στο ΔΣ τηε αδιαφανούς δομής:
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου – αδελφός του Έλληνα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου – και η σύζυγός του Μαριάνθη Αλεξίου.
     Ένα ζευγάρι που ποτέ δεν έχει επισκεφθεί την έδρα του σωματείου, στην Ελβετία, σύμφωνα με τον δικηγόρο.
    Όσο για το όνομα τομέα (www.i4cense.org), στεγάζεται στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    Σύμφωνα με τον κατάλογο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, αρκετές εκδηλώσεις έχουν συσταθεί από την ίδρυσή της το 2008.
    Για τη διοργάνωση του Φόρουμ των επενδυτών που εργάζονται στην πράσινη ανάπτυξη της Μεσογείου το 2010, η εκδήλωση παρουσιάστηκε από κοινού με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (BEI) και
    υπό την αιγίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού.
    Υπήρχε κάτι ώστε να προκαλέσει κάποια σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των αδελφών Παπανδρέου;
    Το I4cense είναι μια “δεξαμενή σκέψης” γνωστή στην Ελλάδα και μερικοί από τους εμπειρογνώμονές μας έχουν προσκληθεί να μιλήσουν σε συνέδρια τους», βεβαιώνει η Sabine Parisse,
    Αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Τύπου της BEI.
     Η οποία διευκρινίζει ότι δεν γνωρίζει την ακριβή νομική φύση αυτής της δομής.
     Είπε ακόμη ότι εκπλήσσεται μαθαίνοντας για την ύπαρξη της έδρας του σωματείου στην Ελβετία, καθώς και τις κατηγορίες για υπεξαίρεση χρημάτων.

    Ένας ειλικρινής ακαδημαϊκός
    «Η BEI δεν έχει συμβάλει οικονομικά στην οργάνωση του φόρουμ το 2010,” επιμένει η Sabine Parisse.
    «Η μόνη σχέση μεταξύ της τράπεζας και των εκπροσώπων της I4cense ήταν η συμμετοχή σε συναντήσεις όπου όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ήταν παρόντες κατά τη δημιουργία του φόρουμ.”
    Με άλλα λόγια, η I4cense δεν έχει χρησιμοποιήσει διαφημιστικό γραφείο για τη διοργάνωση .
     Είναι η εταιρεία C & C International , η οποία ήταν υπεύθυνος για την τροφοδοσία. Στο γραφείο για τον Συντονισμό των γεγονότων της ΒΕΙ,
    οι κατηγορίες που εκτοξεύονται εναντίον του σωματείου εκπλήσσουν:
     «Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ένα φημισμένος ακαδημαϊκός τίμιος και σοβαρός.”
     Τη γνώμη συμμερίζονται ο Αχιλλέας Παπαρσένος, επικεφαλής του ελληνικού Γραφείου Τύπου στη Γενεύη,
    “ο κ. Παπανδρέου είναι ένας σεβαστός περιβαλλοντικός οικονομολόγος ”
     Ο Αχιλλέας Παπαρσένος πιστοποιεί τη σοβαρότητα της I4cense:”.
     Οι δεσμοί μεταξύ της ένωσης και της Ελλάδας δεν είναι κάτι καινούργιο. Και στην ιστοσελίδα τους βρίσκεται μια λίστα του Επιστημονικού Συμβουλίου, το οποίο περιλαμβάνει ανθρώπους όπως ο Jeffrey Sachs του Πανεπιστημίου Κολούμπια.
     Μεταξύ των χορηγών περιλαμβάνεται η «Financial Times».
    Ο κ. Παπαρσένος, επιβεβαιώνει ότι το σωματείο δεν έχει λάβει ούτε μια δεκάρα από την ελληνική κυβέρνηση. Επιμένει επίσης να υπενθυμίσει ότι το τελευταίο σκοπεύει να αποδείξει την διαφάνεια.
    Έκανε την καταπολέμηση της διαφθοράς, γάγγραινα της εθνικής οικονομίας και παράγοντα της κρίσης, την κινητήρια δύναμη της.
    Η Διεθνής Διαφάνεια σημείωσε το περασμένο Μάρτιο ότι οι υποθέσεις διαφθοράς πέρασαν από 13,4% το 2009 σε 10,4% το 2010.

    Αποσιωπημένη υπόθεση.

    Ακόμα, η νέα αυτή υπόθεση δεν εκπλήσσει τους Έλληνες.
    Ακόμη και αν αποσιωπηθεί από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση.
    “Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

    Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των ομάδων που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για να ανησυχήσουν την κυβέρνηση», σημείωσε ένας δημοσιογράφος.
    “Μόνο τα μικρά ραδιόφωνα και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μιλάνε γι ‘αυτό.”
    Εν τω μεταξύ, ένας διδακτορικός φοιτητής έκανε την παρατήρηση

    ότι «όλοι οι πολιτικοί και Έλληνες επιχειρηματίες έχουν τα χρήματά τους στην Ελβετία.”
     Η κυβέρνηση ωφείλει να απαντήσει ακόμη σε πολλά εκκρεμή ζητήματα.
    Ένας δημοσιογράφος από την ΕΡΤ σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός, μέλος του ΠΑΣΟΚ (Σοσιαλιστικό Κόμμα), θα πρέπει να εξηγήσει σε αυτό το πλαίσιο:

      “Τι ποσά το I4cense έλαβε από το ελληνικό κράτος;
    Πως είναι δυνατόν να επιδοτεί μια μη-Ελληνική και με έδρα την Ελβετία ΜΚΟ;http://www.knossopolis.com/

    ON >ksipnistere
    http://mesastigourna.blogspot.com/2011/09/la-liberte.html





    ,

    ,

    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

    .

    .

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
    http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
    http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

    ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

    ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
    εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

    t

    t

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
    ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
    .

    ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

    ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
    .

    ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ
    .

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

    Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

    Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

    Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
    Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

    Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

    ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

    Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
    Noel Mesajı

    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

    Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α
    Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

    Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
    http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
    http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

    βουλή ισλάμ

    βουλή ισλάμ

    τσιπρας ισλαμ - stavretta

    τσιπρας ισλαμ - stavretta

    ΤΖΑΜΙ

    ΤΖΑΜΙ

    ΤΖΑΜΙ

    ΤΖΑΜΙ

    ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

    ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

    Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

    Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
    ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
    Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

    Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

    Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
    ‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

    Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

    Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
    Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

    παλιά παροιμία

    παλιά παροιμία

    Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

    Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

    Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

    Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

    ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

    ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

    ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
    ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

    ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

    ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

    ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

    ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

    Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

    Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

    ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

    ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
    stavretta

    Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

    Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
    ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

    Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

    Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
    τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

    Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

    Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
    ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

    Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

    Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
    Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

    Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

    Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
    Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

    Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

    Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

    σημαία Αλβανίας κλέφτες

    σημαία Αλβανίας  κλέφτες

    ΣΚΌΠΙΑ

    ΣΚΌΠΙΑ

    ΣΥΡΙΖΑ - syriza

    ΣΥΡΙΖΑ - syriza

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

    ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

    ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

    ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

    ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

    ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

    Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

    Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
    Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

    Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

    Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

    Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

    ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
    ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

    AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

    AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
    AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

    Anonymous πρός ISIS

    Anonymous πρός ISIS

    Anonymous - ISIS

    Anonymous - ISIS

    ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

    FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΑΡΙΑ - Sharia

    ΛAE

    ΛAE

    ΛAE

    ΛAE

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

    η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

    ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

    ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

    ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

    ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

    Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

    Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

    ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

    ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
    ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

    ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

    ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
    ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

    Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
    ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

    Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
    είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

    ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

    ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

    Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

    Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

    ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

    ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
    *ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

    ΓΕΡΜΑΝΟΙ

    ΓΕΡΜΑΝΟΙ
    Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

    ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

    ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

    Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

    Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

    Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    ISIS - Adnani

    ISIS - Adnani

    ISIS

    ISIS
    Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

    ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

    ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
    ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

    Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

    Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

    Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

    Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
    ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
    KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

    εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

    εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
    ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

    ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

    ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

    Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

    Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
    ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

    Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
    Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

    ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

    ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
    ΚΚΕ

    GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

    Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

    Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

    .

    .

    MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

    MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

    MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
    THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

    ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

    ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

    ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

    Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

    Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
    ''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

    ,

    ,

    ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

    ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

    ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

    ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
    ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

    ,

    ,

    ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

    ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
    Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
    Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
    για εμπορικούς
    σκοπούς,
    συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
    Εάν το υλικό STAVRETTA'S
    πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
    Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
    ως η πηγή του υλικού.

    STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
    Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
    γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
    γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
    γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
    γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
    γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
    γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
    γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

    stavretta


    O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

    O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
    ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

    .

    .

    ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

    type="text/javascript"