.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΣ




 Ανέβηκε στις 30 Ιαν 2011
Η συγκλονιστικότερη έκφραση που ακούστηκε σε αυτό το απόσπασμα από την εκπομπή μακελειό ήταν η αναφορά στις δηλώσεις ενός Μουσουλμάνου: "Δεν θα χρειαστεί να σας κάνουμε πόλεμο, θα σας κατακτήσουμε με τις κοιλίες των Γυναικών μας".. ¨έχει πολλά ακόμα αυτό το απόσπασμα... 
Μασώνοι μέσα στα κόλπα με το όλο θέμα των Λαθροεισβολέων, Υπηρέτριες των Λαθρομεταναστών έκαναν τα Παλληκάρια της ΕΛ.ΑΣ, αποκαλύψεις για τον ρόλο του Αριστερού ιδιοκτήτη του Νεοκλασικού που το παραχώρησε στους Λαθρομετανάστες, για τις σφαλιάρες που κόντεψε να φάει ο Σημίτης και άλλα πολλά... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!











ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)









Οι Νεοδημοκράτες απαγόρευσαν την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη επιτρέπουν όμως την σημαία του "αντιρατσισμού"

Οι Νεοδημοκράτες απαγόρευσαν την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη επιτρέπουν όμως την σημαία του "αντιρατσισμού"


Είναι εντελώς γραικύλοι. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για αυτούς που κυβερνούν αυτό το τόπο μετά το τέλος της Δικτατορίας. Είναι γραικύλοι γιατί δεν συμπεριφέρονται σαν Έλληνες αλλά σαν "μικροί Έλληνες". 

Είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών που κυβερνούν το πλανήτη μέσω των μαριονετών τους.

Επί πρωθυπουργίας Ράλλη όπως θα διαβάσετε και παρακάτω ψηφίστηκε ένας νόμος που απαγορεύει την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους. Προφανέστατα για να μην συνδέονται οι αρχαιολογικοί χώροι με την Ελλάδα. Σαν να είναι κάτι ξεχωριστό. 

Για να ξεχάσουμε ότι οι πρόγονοί μας δημιούργησαν αυτόν τον κορυφαίο πολιτισμό και να γίνουμε όλοι γραικύλοι.

Όμως επειδή είναι πολύ γραικύλοι μας προωθούν και την παγκοσμιοποίηση.

Έτσι έβαλαν παιδάκια να φτιάξουν ανθρώπινη αλυσίδα εναντίον του ρατσισμού στην Ακρόπολη! Αλλά την ελληνική σημαία την απαγορεύουν γιατί η Ακρόπολη δεν πρέπει να συνδεθεί με "εθνικισμούς". Ανήκει σε όλους μας λένε.




Η Ακρόπολη ανήκει στους Έλληνες γιατί Έλληνες την δημιούργησαν.

Ακολουθεί μια ανάρτηση που είδαμε στο Hellasnow





Ποιος ήταν πρωθυπουργός το 1981, όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;

Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και τη χρονολογία 1981.
Το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά;
Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες.
Αυτός ο νόμος (Ν. 1144/1981) ψηφίστηκε επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Ράλλη, επί Νέας Δημοκρατίας δηλαδή και μετά ακολούθησαν δύο τροποποιήσεις: Ν. 1491/1984, επί Παπανδρέου και Ν. 2946/2001, επί Σημίτη, που εξυπηρετούσαν τα ίδια συμφέροντα με την απαγόρευση της σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους.

Τα διάφορα blogs και sites που δημοσίευσαν ότι απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην Ακρόπολη, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ερευνήσουν τους Νόμους και τις ημερομηνίες, για να δουν ποιες κυβερνήσεις τους ψήφισαν.
Και κάποιοι οπαδοί-πρόβατα της ΝΔ, για να το παίξουν «πατριώτες» και να μη θίξουν το κόμμα τους, βασιζόμενοι στη χρονολογία 1981, ισχυρίζονται ότι ο Νόμος πρωτοψηφίστηκε από την κυβέρνηση της «Αλλαγής» του Ανδρέα Παπανδρέου! 
Γι” αυτό επιμένουμε, οπαδοί των κομμάτων, ότι θα πρέπει να διαμορφώνετε μόνοι σας τη γνώμη σας κι όχι να δέχεστε ό,τι σας ποτίζουν στο «μαντρί» τους!

Καταλάβατε πόσο εύκολα σας ελέγχουν;

Καταλάβατε πώς καμιά φορά αυτά που σας «περνούν» ως δεδομένα, μπορούν να αντιστραφούν;
Όταν λοιπόν διαβάζετε ειδήσεις, από blogs/sites, καλό είναι να ελέγχετε μόνοι σας αν αληθεύουν και να μη «πέφτετε» εύκολο θύμα της παραπληροφόρησης.
Εμείς διαβάζοντας αρχικά τα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σκεφτήκαμε να ερευνήσουμε το θέμα για τους εξής λόγους:
- Οι εκλογές έγιναν στις 18 Οκτωβρίου 1981, προς το τέλος δηλαδή του έτους
- Δεν προλάβαιναν μέχρι τη σταθεροποίηση της Κυβέρνησης Παπανδρέου να ψηφίσουν το Νόμο
- Ο Γ. Ράλλης έγινε πρωθυπουργός το 1980 για ένα χρόνο
Δείτε παρακάτω το Νόμο 1144/1981 (μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, πατώντας «Αναζητήσεις» και κατόπιν «Νόμοι και Διατάγματα», δηλαδή ΕΔΩ), με υπογραφές των Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, στη σελίδα 1030.


Συμπέρασμα (επειδή το νόημα μετράει):

Αυτό το Νόμο τον δημιούργησαν τα δυο μεγάλα προδοτικά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από κοινού! 
Λόγω ξένων συμφερόντων, απαγόρευσαν την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην ίδια μας την πατρίδα!
Ομάδα Έρευνας Δ & Ε
freedomvoicegr.blogspot.gr
http://ena1.org/archives/14528









Νέα Γερμανική πρόκληση: Τουρκική σημαία στην Ακρόπολη!

Νέα Γερμανική πρόκληση: Τουρκική σημαία στην Ακρόπολη!


Και όμως το σκίτσο που βλέπετε δεν φτιάχτηκε από το χέρι κάποιου Τούρκου γελοιογράφου, αλλά δημοσιεύθηκε σήμερα στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine».
Στο μικρό κείμενο που συνοδεύει το σκίτσο της Ακρόπολης με την τουρκική σημαία στο αέτωμα, διαβάζει κανείς για την «ανακούφιση» ενός Γερμανού, ο οποίος λέει στη σύζυγό του ότι «Τώρα που οι Τούρκοι έσωσαν οικονομικά την Ελλάδα, τα λεφτά θα μείνουν σε εμάς».
Το θέμα αναδημοσιεύθηκε με βασικό τίτλο «Θα θυμώσει πολύ ο γείτονας» στα πρωτοσέλιδα των ηλεκτρονικών εκδόσεων των μεγαλύτερων τουρκικών εφημερίδων, οι οποίες, όπως συνηθίζουν, παρέθεσαν και τα σχόλια των αναγνωστών τους στην -αν μη τι άλλο- υστερόβουλη πρόκληση της γερμανικής εφημερίδας.

«Οι Γερμανοί πρώτα να κάνουν γελοιογραφίες τις αμαρτίες τους στον Β’ ΠΠ. Οι Έλληνες, ό,τι και να είναι, είναι ωραίοι άνθρωποι και είναι γείτονές μας. Αρκετά…» είναι το σχόλιο αναγνώστη της Milliyet, ενώ ένας άλλος προσθέτει: «Οι Έλληνες, και να πεινάσουν, δεν θα κάνουν αυτό το πράγμα (δηλαδή να «πουλήσουν» την Ακρόπολη). 

 
Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας 
 "Θα θυμώσει πολύ ο  γείτονας" γράφει η Milliyet
"Θα θυμώσει πολύ ο  γείτονας" γράφει η Milliyet
Ενδεικτικό του τρόπου που το τουρκικό και όχι μόνο κοινό κατανοεί τις επιμέρους παραμέτρους της γερμανικής «επίθεσης» στην Ελλάδα είναι και το ακόλουθο σχόλιο: «Μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Τουρκίας είναι ελληνική. Ποιος θα γλυτώσει ποιον άραγε»;

Υποψιασμένοι για το ποια ήταν τα κίνητρα της «Frankfurter Allgemeine» στη δημοσίυεση ενός τέτοιο σκίτσου, άλλοι αναγνώστες υπογράμμισαν: «Θέλουν να στρέψουν (υποδαυλίσουν καταστάσεις) τους Έλληνες κατά των Τούρκων. Οι Γερμανοί δεν κάνουν τυχαίο χιούμορ». 

Την ίδια στιγμή, αναφορά στο θέμα της οικονομίας της Ελλάδας έκανε και ο Μπουράκ Οζουγκεργκίν, εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο ερωτήσεων που δέχθηκε από δημοσιογράφους αναφορικά με τις ετοιμασίες για το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού της χώρας, Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα. 

«Δίπλα μας δεν θέλουμε μια αδύναμη οικονομικά Ελλάδα. Οι εποχές άλλαξαν. Το παραπέτασμα μεταξύ των κρατών καταργήθηκε τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα. Μια φωτιά στον γείτονα μπορεί να επιδράσει (να κάψει) και στους υπόλοιπους γείτονές του. Πλέον είμαστε σε μια εποχή που οι οικονομίες λειτουργούν η μια μέσα στην άλλη. Είτε μαζί θα βουλιάξουμε είτε μαζί θα επιβιώσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ. 

Όλα αυτά, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες η γερμανική έκδοση του περιοδικού «Focus» είχε δημοσιεύσει στο πρωτοσέλιδό της, όπως είναι γνωστό, την «Αφροδίτη της Μήλου» να χειρονομεί με χυδαίο τρόπο. 

Η κρίση για το επίπεδο της αντιμετώπισης του «ελληνικού ζητήματος» ένθεν κακείθεν ανήκει σε εσάς…
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 
Madata.gr 












Νέα χυδαία πρόκληση από τον Ερντογάν: «Δεν υπάρχει χώρα Κύπρος»!!!

Νέα χυδαία πρόκληση από τον Ερντογάν: 
«Δεν υπάρχει χώρα Κύπρος»!!!


Τη δήλωση αυτή ο τούρκος πρωθυπουργός την έκανε μετά από ένα συνέδριο στην Πολωνία (όπου μετείχε) και ισχυρίσθηκε ότι «η Ελληνοκυπριακή διοίκηση είχε γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν εναρμονισμένη με τους ευρωπαϊκούς νόμους»! 

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κιπρίς»...
(που αναδημοσιεύει ο «Φιλελεύθερος») ο Ερντογάν δήλωσε ότι δεν υπάρχει χώρα που να ονομάζεται Κύπρος και πρόσθεσε ότι αυτό που υπάρχει είναι η τοπική διοίκηση της νότιας Κύπρου:

«Υπάρχει βόρεια Κύπρος και μια πράσινη γραμμή μεταξύ της βόρειας και της νότιας Κύπρου», είπε για να προσθέσει ότι στην πράσινη γραμμή υπάρχουν μονάδες ασφαλείας του ΟΗΕ. 

Οι δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού προκάλεσαν τις αντιδράσεις και στο εσωτερικό της Τουρκίας και μάλιστα η δημοσιογράφος Τουμάϊ Τουγιάν έγραψε στην εφημερίδα «Γενίν Ντουζέν»: «Ο κ. πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει μια χώρα που ονομάζεται Κύπρος. 
Σε μια χώρα που λέγεται Κύπρος τι δουλειά έχουν 40.000 δικοί σου στρατιώτες; 
Γιατί η σημαία του κυματίζει σε κάθε γωνιά; Ποιος είσαι εσύ και όταν το θέμα των Βαρωσίων έρχεται στην ημερήσια διάταξη μπορείς να πεις σαν να ήταν ιδιοκτησία σου ότι "εγώ δεν θα δώσω σπιθαμή γης στην Κύπρο ακόμη και για την πλήρη ένταξη"».
greece-report.blogspot.com

 Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013
Αυτά τά νέα δέν είναι ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΣΦΥΛΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.










Ερντογάν: Στρατόπεδα Τούρκων τρομοκρατών στην Ελλάδα.

Ερντογάν: Στρατόπεδα Τούρκων τρομοκρατών στην Ελλάδα.





Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τρίτη ότι Τούρκοι τρομοκράτες έχόυν στρατόπεδα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα ο Ερντογάν, μιλώντας σε
νομοθέτες του κόμματός του, έκανε λόγο για εμπλοκή της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP/C στις....
συγκρούσεις της προηγούμενης εβδομάδας όπου σκοτώθηκε ένας διαδηλωτής από σφαίρα αστυνομικού στο κεφάλι.

"Γνωρίζουμε όλοι ποιοι υποστηρίζουν και προστατεύουν αυτές τις ομάδες. 
Τα στρατόπεδα της DHKP/C εδρεύουν στην Ελλάδα. 
Τους έχουμε δει να μπαίνουν στην Τουρκία. 
Η ελληνική κυβέρνηση έχει καταστείλει τη δράση τους αλλά δε γνωρίζουμε αν συνεχίζουν να επιχειρούν εκεί" είπε ο Ερντογάν, σύμφωνα με την στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Η DHKP/C, θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

enikos.gr

τ' αγόρι μας...


ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΟΡΕ μεγάλε;;;










Βίντεο--Για τον κ@#$ που λέγαμε πως θα ζητήσουν. «Τι να μας κάνει ένα τζαμί; Θέλουμε δέκα»!

Βίντεο--Για τον κ@#$ που λέγαμε πως θα ζητήσουν. 
«Τι να μας κάνει ένα τζαμί; Θέλουμε δέκα»!

Απορρίπτουν τα περί πολιτιστικού κέντρου οι μουσουλμάνοι και ζητούν... 10 ΤΖΑΜΙΑ!

Όχι ένα, αλλά τουλάχιστον... δέκα τζαμιά στην ευρύτερη Αττική επιθυμούν να αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες. 
Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος, παρουσιάστηκαν 23 προτάσεις, που αφορούν στο σύνολό της τη μεταναστευτική πολιτική, με σκοπό τα ζητήματα αυτά να τεθούν υπόψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωβουλής, υπουργείών και κομμάτων, ανεξάρτητων βουλευτών, καθώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ειδικά για το ζήτημα του τζαμιού, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Πακιστάν, ο κ. Syed Mohammad Jamil, είπε ότι παλεύουν χρόνια για να χτιστεί τζαμί στην Αθήνα. Ήδη, από το κράτος έχει δοθεί και χώρος (στο Βοτανικό) και λεφτά. Οι νόμιμοι μετανάστες θα συμβάλουν οικονομικά στην προσπάθεια να χτιστεί το τζαμί, ενώ θα οριστεί και μια 12μελής επιτροπή, η οποία θα ελέγχει τη λειτουργία του τζαμιού. Η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος ωστόσο ζητάει από το ελληνικό κράτος να επιτρέψει, αν όχι στην Αθήνα, τουλάχιστον στην Αττική, να δημιουργηθούν και να λειτουργούν τουλάχιστον δέκα τζαμιά...

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συμπαραστάσεως των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, «Η Φιλότητα», ο κ. Μεχμέτ Ιμάμ. Σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, ο κ. Μεχμέτ είπε ότι ασχολείται με το θέμα του τζαμιού εδώ και 20 χρόνια. «Με τον υπάρχοντα νόμο δεν πρόκειται να γίνει τζαμί. Ο νόμος λέει για πολιτιστικό κέντρο και όχι για τζαμί. Εμείς θέλουμε τζαμί, όχι πολιτιστικό κέντρο. Δεν μας νοιάζει ούτε τι λέει ο Καραμανλής ούτε τι λέει ο Παπανδρέου. Για το τζαμί έχουν μαζέψει λεφτά οι μουσουλμάνοι. Από τις πρεσβείες δεν θέλουμε τίποτα. Δεν θέλουμε τα λεφτά τους. Αν θέλει το κράτος να βοηθήσει, καλώς. Αν δεν θέλει… Ή θα γίνει όπως θέλουμε εμείς ή δεν θα γίνει τίποτε».

Οι 23 προτάσεις που παρουσιάστηκαν, συμπεριλαμβάνουν τα κυριότερα προβλήματα των μεταναστών -ασφαλιστικός νόμος, οικογενειακή συνένωση, εκμάθηση μητρικής γλώσσας και εκπαίδευση, εργασία και επιχειρηματικότητα, εγκληματικότητα, θρησκεία και τζαμί, σύστημα υγείας και πολιτικό άσυλο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος, Ζαν-Ντανιέλ Κολομπανί, τόνισε ότι, γνωρίζοντας την ευαισθησία, την κατανόηση και την καλή θέληση απ' όλες τις αρμόδιες αρχές, αλλά και από την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, για την καλύτερη διεκπεραίωση όλων των μεταναστευτικών προβλημάτων, ελπίζει ότι θα βρεθούν και θα δοθούν θετικές λύσεις σε όλα τα ζητήματα.

Το «θερμόμετρο» ωστόσο ανέβηκε επικίνδυνα, όταν τέθηκαν ερωτήσεις σχετικά με το τζαμί και την ένταση μεταξύ των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα και των λαθρομεταναστών. Σύμφωνα με επιστολή που έχουν στείλει οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα σε Βουλή, κόμματα, αρχηγούς και βουλευτές, το συνολικό εκτιμώμενο ποσοστό για τους μετανάστες που κατοικούν στην περιοχή, μεγαλώνει θεαματικά και αγγίζει (ίσως και να ξεπερνά) το 85%
Μεγάλος αριθμός μεταναστών, με τραγικές συνέπειες για την τοπική κοινωνία...

Την περασμένη Παρασκευή, οι εκπρόσωποι της ΕΜΕ συναντήθηκαν με κατοίκους από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μετά από δίωρη συζήτηση, οι εκπρόσωποι της ΕΜΕ έκαναν μια προφορική συμφωνία με τους κατοίκους της περιοχής, η οποία προβλέπει ότι θα φτιάξουν μια επιτροπή, από δικούς τους ανθρώπους, η οποία θα κάνει έλεγχο κάθε 15 μέρες στα μαγαζιά της περιοχής -να λειτουργούν με το ωράριο των καταστημάτων και όχι όλη τη νύχτα, να μην μαζεύονται ομάδες ανδρών (15-20 άτομα) μπροστά στα μαγαζιά χωρίς λόγο και να γίνεται έλεγχος στα συμβόλαια των διαμερισμάτων, για να μην μαζεύονται 40 ή 50 άτομα μέσα σε ένα σπίτι.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι έχουν πει ότι με τους νόμιμους, φιλήσυχους και ανθρώπινα συμπεριφερόμενους μετανάστες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντιθέτως, τους συμπαραστέκονται στις δυσκολίες τους. Πόσους όμως μετανάστες μπορεί να αντέξει η περιοχή αυτή;

mousoulmani tzami



eglimatikotita
hellenicrevenge.blogspot.com







Δεν θέλουμε μόνο ένα τζαμί στην Αθήνα…. Θέλουμε πολλά τζάμια… Όπου υπάρχει μουσουλμάνος στην Ελλάδα να μας κτίσετε και από ένα τζαμί .

Δεν θέλουμε μόνο ένα τζαμί στην Αθήνα …. Θέλουμε πολλά τζάμια… 
Όπου υπάρχει μουσουλμάνος στην Ελλάδα 
να μας κτίσετε και από ένα τζαμί.



From HEIL GAP ( or mind the GAP)

"Δεν θέλουμε μόνο ένα τζαμί στην Αθηνά …. Θέλουμε πολλά τζάμια… Όπου υπάρχει μουσουλμάνος στην Ελλάδα να μας κτίσετε και από ένα τζαμί! " ... τάδε έφη Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Εργατών στη συνέντευξη Τύπου της ΚΕΕΡΦΑ.

Ότι θέλεις μεγάλε…και τζαμιά…. και από ένα χαρέμι… και ουρί του παραδείσου… και αγοράκια όπου υπάρχει μουσουλμάνος !
Ότι γουστάρετε φτάνει να μην σας χάσουμε από πελάτες …. 



 Χα, χα... ως φαίνεται είχαμε δίκιο όταν στις 22 Απρίλιου γράφαμε:  Εν τω μεταξύ, η ιστορία του αμφιλεγόμενου τζαμιού ενόψει των προσεχών τοπικών εκλογών, έχει γίνει το πρώτο θέμα της διαμάχης μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας περιπλέκοντας περαιτέρω το πολιτικό τοπίο. http://heilgap.blogspot.nl/2014/04/blog-post_22.html

Ο δε κ. Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην ομιλία του συμφωνεί προφανώς με τον πακιστανό για το χρέος της Ελλάδας απέναντι στους λαθροεισβολεις να τους αναγείρουμε σε « κάθε πόλη και τέμενος ... κάθε χωριό και τζαμί » αλλά αποφεύγει να τον ενημερώσει ότι τζαμί υπάρχει …. και μάλιστα είναι υπερσύγχρονο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
[{ΝΑΟΣ η ΤΖΑΜΙ καί ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ}] 

Τζαμί υπάρχει από το 2007 στο Μοσχάτο…. στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κύπρου 2 σε διαμορφωμένο χώρο των 1.800 τ.μ. στην έδρα του Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου …



 Χμ, οι μουσουλμάνοι όμως το σνομπάρουν και ενώ είναι τεράστιο, ελάχιστοι προσεύχονται σε αυτό…. διότι γιατί ως φαίνεται θέλουν τέμενος στην καρδιά της Αθήνας….



Ο κ. Γκαργκάνας λέει πολλά κοινότυπα περί ιμπεριαλιστικών δυνάμεων μπλα, μπλα…. κατά των Η.Π.Α.  μπλα, μπλα…
Αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πώς ένας  αντιιμπεριαλιστής βάζει υποψηφιότητα ώστε να εκλεγεί ευρωβουλευτής στην Ε.Ε. την μεγαλύτερη αφανή δικτατορία όλων των εποχών;;;

Σκέπτομαι λοιπόν… Χμ, καλά εγώ είμαι χρόνια τώρα εναντίον της ευρώ-χούντας… αλλά εγώ δεν θα συμμετάσχω στην κοροϊδία των ευρωεκλογών… και δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω. 



Ο κ. Γκαργκάνας που κατά τα αλλά μάχεται τον ιμπεριαλισμό, δηλαδή... θέλει να πάει στις Βρυξέλλες για να υπηρετήσει ποιους;

Τους ευρωπαίους νέο-ιμπεριαλιστές που κατέφαγαν την γλυκιά πατρίδα μας; ή αυτούς που δολοφόνησαν τον συνταγματάρχη Καντάφι διέλυσαν την Λιβύη και την παρέδωσαν στην Al-Qaeda και στις διεθνείς τράπεζες;;;;

Προφανώς θα είναι καλό το μεροκάματο… εκεί στην ευρωβουλή.



 «Δεν είναι άξιοι να ακουμπήσουν τον πολιτισμό όσων πιστεύουν στην μουσουλμανική θρησκεία» δήλωσε ο Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συμπλήρωσε: «Κουβαλάνε (σ.σ. οι ισλαμιστές) αξίες που ο Σπηλιωτόπουλος, 
ο Πλεύρης και ο Κασιδιάρης ποτέ τους δεν έχουν φανταστεί»

Ο κ. Γκαργκάνας μπορεί... ή κάνει τον βλάκα... ή είναι βλάξ όταν προσπαθεί να μας υποβάλλει σε μια προπαγανδιστική ιδεολογική ταύτιση με τους κ. Κασιδιάρη κ. Σπηλιωτόπουλο και κ. Πλεύρη…  όλους εμάς που δεν θέλουμε ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα... 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 

ΝΑΟΣ η ΤΖΑΜΙ καί ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ‏



 Χμ, αλλά επειδή εσείς δεν είστε βλάκες γνωρίζετε καλά ότι δεν πρόκειται να μάθετε ποτέ από την ανταρ-cia… το τι ακριβώς «αξίες» κουβαλούν οι μουσουλμάνοι

Αυτές τις «αξίες» θα τις δείτε στα δυο τρία άρθρα που θα επακολουθήσουν.
Σήμερα όμως αρκεστείτε στην παιδεραστία:



 Οι απολογητές λένε ότι τα Μπαχά Μπαζι (Bacha Bazi ) είναι μια πολύ παλιά πολιτιστική πρακτική στο Αφγανιστάν και μέρος του πολιτισμού και των αξιών αυτού του έθνους

Τα αγοράκια Μπαχά Μπαζι είναι το βρώμικο μυστικό Αφγανιστάν – (ένας μεγάλος αριθμός των παιδόφιλων και παιδεραστών μεταξύ του Αφγανικού ανδρικού πληθυσμού.)

Είναι τα « Bacha Bazi  …  κυριολεκτικά  "αγόρια δίχως γένια" επιλεγμένα για το ύψος και την ομορφιά τους , εκπαιδεύονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν για τα αρσενικά ακροατήρια , και στη συνέχεια γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης για σεξουαλικές χάρες μεταξύ των πρώην πολέμαρχων και ισχυρών επιχειρηματιών.

 Οι απολογητές λένε ότι τα Μπαχά Μπαζι Bacha Bazi είναι μια πολύ παλιά πολιτιστική πρακτική στο Αφγανιστάν


Σκλάβοι του SEX: Ντυμένα όπως οι γυναίκες, τα νεαρά αγόρια του Αφγανιστάν χορεύουν για ομάδες ανδρών, στη συνέχεια πωλούνται ή εκμισθώνονται σε πλειοδότη για σοδομισμό και άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες.

Μόλις το αγόρι να φθάσει το 18, που δεν θεωρείται πλέον επιθυμητό, διότι η ομοφυλοφιλία απαγορεύεται από το Κοράνι, αλλά όχι και η παιδεραστία .

Η παιδεραστία είναι μια ευρέως αποδεκτή πρακτική στο νότιο Αφγανιστάν, όπου « τα αγόρια παραδίδονται σε ηλικιωμένους άνδρες για την σεξουαλική ικανοποίηση του γέροντα και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του παιδιού ».

Οι Αφγανοί λένε ότι η παιδοφιλία είναι πιο διαδεδομένη μεταξύ των ανδρών Παστούν στο νότο οι οποίοι αποτελούν την πιο σημαντικό φυλή του Αφγανιστάν.

 Τα αγοράκια Μπαχά Μπαζι είναι το βρώμικο μυστικό Αφγανιστάν --
https://www.youtube.com/watch?v=N73fJbbXVuk


 Σε μια χώρα που θεωρείται υπερβολικά καταπιεστική, εξαιτίας της εμμονής της με τις εντολές που περιέχονται στο Κοράνι της μουσουλμανικής θρησκείας, είναι δύσκολο για τους δυτικούς να κατανοήσουν το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του αφγανικού ανδρικού πληθυσμού είναι παιδεραστές (ενήλικες που απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή με παιδιά προεφηβικής ηλικίας ) ( ή παιδεραστές ενήλικες που απολαμβάνουν τις σεξουαλικές σχέσεις με εφήβους ή παιδιά).



 Όσοι πιστεύουν στην ιερότητα και το αλάθητο του Κορανίου τηρούν και την διδασκαλία του ότι οι γυναίκες είναι υπάνθρωποι και υπό καθεστώς οιονεί σκλάβων, ως εκ τούτου οι μουσουλμάνοι, άνδρες θα ψάξουν για σχέσεις - ακόμη και σεξουαλικές σχέσεις - με τους άλλους του δικού τους φύλου.
Ακόμα και μετά το γάμο τους, πολλοί άνδρες διατηρούν το αγόρι - εραστή τους , σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν .

Αυτό εξηγεί γιατί οι γυναίκες που αναγκάστηκαν να φορούν ρούχα που κρύβουν τα πρόσωπα και τα σώματά τους και αν «αμαρτήσουν»... τότε κύριε υποψήφιε ευρωβουλευτή της ανταρ-cia …. απλά λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο. 


 Η ίδια νομοθεσία απαγορεύει επίσης την ομοφυλοφιλία , αλλά οι παιδόφιλοι εξηγούν ότι αυτό δεν είναι ομοφυλοφιλία, δεδομένου ότι δεν είναι ερωτευμένοι με τα αγόρια τους, εκπληρώνουν μόνο την σεξουαλική ανάγκη τους.

"Οι ίδιοι θεωρούνται ως μη - γκέι, επειδή δεν υπάρχει " αγάπη " με το αντικείμενο του σεξ"  

Χμ, …. ώστε ο Αλλάχ να είναι χαρούμενος.



 Στην Κανταχάρ, μια πόλη με πληθυσμό περίπου 500.000, και σε άλλες πόλεις, τα πάρτυ με αγοράκια είναι μια δημοφιλής διασκέδαση.
Νεαρά αγόρια ντύνονται σαν γυναίκες, φορούν μακιγιάζ και κουδούνια στα πόδια τους και χορεύουν για μια δωδεκάδα ή περισσότερους μεσήλικες άνδρες που τους ρίχνουν χρήματα…. και στη συνέχεια τα παίρνουν στο σπίτι….

Στην Κανταχάρ, μια πόλη με πληθυσμό περίπου 500 000, και σε άλλες πόλεις , τα πάρτυ με αγοράκια είναι

https://www.youtube.com/watch?v=aykhn3n56FU

 Σύμφωνα με το Reuters, υπάρχει τεράστια ομοφυλοφιλία στο Αφγανιστάν, αλλά αυτοί που επιδίδονται σε αυτήν δεν θεωρούν τους εαυτούς τους γκέι, έτσι ώστε να κάνουν κάτι επιλήψιμο δεδομένου ότι το Ισλάμ δεν εγκρίνει επισήμως τον γκέι και λεσβιακό τρόπο ζωής .

Αυτοί είναι εκείνοι οι ίδιοι άνδρες που αποφεύγουν τις συζύγους τους ως ακάθαρτες .
Προφανώς υπάρχει πολύ λίγη αγάπη του κάθε είδους στο Αφγανιστάν, γεγονός που εξηγεί την πολλή ανωμαλία.
HEIL GAP ( or mind the GAP)

Posted by 
 http://heilgap.blogspot.gr/









Αντισυνταγματικό το αυτόφωρο για χρέη πάνω από 5.000 ευρώ

Αντισυνταγματικό το αυτόφωρο για χρέη πάνω από 5.000 ευρώ


Αντισυνταγματική κρίθηκε η αυτόφωρη σύλληψη και άμεση παραπομπή στη δικαιοσύνη πολίτη που οφείλει πάνω από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο, με βάσει την οποία οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο με χειροπέδες χιλιάδες μικροί και μεγάλοι επιχειρηματίες σε όλη τη χώρα. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης.

Οπως γραφει το capital.gr το δικαστήριο έκρινε ότι ο νόμος αυτός που ψηφίστηκε επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, είναι αντισυνταγματικός καθώς παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Η απόφαση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, παρά το γεγονός ότι εκδίδεται από δικαστήριο χαμηλότερης βαθμίδας, καθώς είναι η πρώτη φορά που αμφισβητείται δικαστικά η συνταγματικότητα ενός νόμου ο οποίος δέχτηκε πολλά πυρά για τη στόχευση και την αποτελεσματικότητά του. Η αξία της βέβαια θα αυξηθεί αν επικυρωθεί και από ανώτερης βαθμίδας δικαστήριο, αν δηλαδή η υπόθεση φτάσει στο Εφετείο.

iefimerida
logiosermis.net 







Η Θράκη, η Λωζάνη και οι τουρκοπροσκυνημένοι

Η Θράκη, η Λωζάνη και οι τουρκοπροσκυνημένοι


Η έκταση της Ελλάδας είναι 131.957 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο πληθυσμός της υπολογίζεται σε (περίπου) 10.775.000 ανθρώπους. Αυτά αναφέρουν οι επίσημες πηγές. Όμως το ανεπίσημο μήνυμα που έστειλαν οι ευρωβουλευτικές κάλπες, λέει τα ακόλουθα: 8.578 τετραγωνικά χιλιόμετρα της επικράτειάς μας και 371.208 πολίτες έχουν… λησμονηθεί από την Κεντρική Διοίκηση, η οποία αφήνει στη Θράκη τους Γκρίζους Λύκους του τουρκικού προξενείου να αλυχτούν και να προσπαθούν συστηματικά να προσδέσουν ένα ιερό κομμάτι του Ελληνισμού στο άρμα της Άγκυρας.

Εμείς είμαστε απο τα ελάχιστα ενημερωτικά μέσα της Ελλάδας που ασχολείται συστηματικά με τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης της χώρας λόγω της δράσης των τουρκόφιλων δυνάμεων στη Θράκη. Δυστυχώς, όλες οι προβλέψεις και οι αναλύσεις μας έχουν επαληθευτεί από τα γεγονότα.

Γράψαμε σχετικά με τα ποσοστά που συγκέντρωσε το μόρφωμα του DEB σε νομούς όπου δραστηριοποιείται έντονα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής: «Το τουρκόφιλο κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEΒ, με έμβλημά του τη δυτική Θράκη ανεξάρτητη, σάρωσε στις εκλογές.
Στην Ξάνθη και την Ροδόπη απέσπασε τρομακτικά ποσοστά, της τάξης του 25,89% στην Ξάνθη και του 41,68% στη Ροδόπη, και δείχνει πόσο σοβαρό είναι πλέον το πρόβλημα στη Θράκη, όπου οι ανθελληνικοί μηχανισμοί δρουν ανενόχλητοι».

Καθώς φαίνεται, οι μικροπολιτικοί ελιγμοί, η αφέλεια, οι ιδεολογικές παρωπίδες και η ασυγχώρητη ανευθυνότητα της πολιτικής τάξης της χώρας, χάρισαν στους πράκτορες της Άγκυρας το δικαίωμα να πανηγυρίσουν (σιωπηρά για την ώρα) τον εκλογικό θρίαμβο των εκλεκτών τους στους προαναφερθέντες νομούς.

Τα αποτελέσματα για τις ευρωεκλογές στην περιοχή είναι άκρως ανησυχητικά για το μέλλον και αποδεικνύουν ότι τα αποσχιστικά σενάρια στυλ Κοσόβου ή Ουκρανίας προωθούνται με συνέπεια και μεθοδικότητα από τον προαιώνιο εχθρό του γένους.

Φυσικά, ούτε και σε αυτό το μείζον εθνικό θέμα υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις. Ούτε φαντασία υπάρχει, ούτε σχέδιο, ούτε αποφασιστικότητα. Άπαντες κωφεύουν, ενώ θα έπρεπε να γρηγορούν και να πράττουν όσα επιβάλλει το εθνικό συμφέρον…

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει το να υπάρχει έστω και ένας Τούρκος στη Θράκη; 

Τι σημαίνει αυτό για την ίδια την Τουρκία; 

Ένας Τούρκος στη Θράκη σημαίνει ότι δεν εφαρμόστηκε η Συνθήκη της Λωζάνης στο σύνολό της και άρα αυτή τίθεται υπό αμφισβήτηση. Σημαίνει ότι δεν έγινε ομαλή ανταλλαγή πληθυσμών και άρα κεφαλαίου. Σημαίνει ότι υπάρχουν "υπόλοιπα", τα οποία πρέπει να διευθετηθούν. Σημαίνει ότι τα εμπλεκόμενα σ' αυτήν κράτη θα πρέπει να κάνουν συμπληρωματικές "κινήσεις" με αντικείμενο τις αποζημιώσεις. Τις όποιες αποζημιώσεις, είτε αυτές είναι ηθικές είτε οικονομικές.

Ένας Τούρκος στη Θράκη σημαίνει ότι η Τουρκία έκανε εθνοκάθαρση Ελλήνων στη Μικρά Ασία, εφόσον δεν έγινε η από κοινού συμφωνημένη και ειρηνική διακρατική ανταλλαγή πληθυσμών, όπως "συνυπέγραψε" με την Ελλάδα στη Συνθήκη της Λωζάνης. Σημαίνει ότι το κάθε κράτος, το οποίο εμπλέκεται στη συμφωνία, έδιωξε αυθαίρετα και άρα εγκληματικά όσους πιο πολλούς αλλοεθνείς μπορούσε από την επικράτειά του και τους άρπαξε τις περιουσίες τους.

Ένας Τούρκος στη Θράκη σημαίνει ότι η Ελλάδα απλά δεν έκανε "τέλεια" τη δουλειά της. Την ίδια "δουλειά" που έκανε "τέλεια" η Τουρκία και δεν άφησε ούτε έναν Έλληνα στη Μικρά Ασία. Σημαίνει ότι έγινε "αγώνας" εγκλημάτων και με βάση τα αποτελέσματα η Τουρκία σ' αυτόν τον αγώνα ήταν σαφώς "νικήτρια". Σημαίνει ότι κακώς υπέγραψαν τα δύο κράτη για μια συμφωνία πάνω σε δεδομένα, τα οποία ήταν ψευδή και άρα δεν ίσχυαν. Σημαίνει με λίγα λόγια ότι η Τουρκία έχει το νομικό δικαίωμα να "σέρνει" την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια για παραβίαση δικαιωμάτων υπαρκτών εθνικών μειονοτήτων στην επικράτειά της, αλλά ταυτόχρονα δίνει το δικαίωμα και στην Ελλάδα να κάνει το ίδιο για κατεστραμμένες εθνικές μειονότητες, οι οποίες ζητάνε "δικαίωση" και όχι μόνον ηθική. 

Ένας Τούρκος στην Θράκη σημαίνει ότι υπάρχουν ελληνικές περιουσίες στη Μικρά Ασία. Περιουσίες, οι οποίες βρίσκονται σε "εκκρεμότητα". Οι περιουσίες αυτών, που υπέστησαν τον εθνικό διωγμό. Μιλάμε για εκατομμύρια σπιτιών και εκατομμύρια στρεμμάτων γης εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι υπέστησαν τις συνέπειες των διωγμών αυτών. Μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι ξεριζώθηκαν παρά τη θέλησή τους από τις εστίες τους. Μιλάμε για διωγμούς, που διέπραξε το ίδιο το τουρκικό κράτος. 

Αντίθετα η Ελλάδα δεν έκανε διωγμούς στον υπό ανταλλαγή χώρο. Δεν της ανήκε εκείνος ο χώρος ως κράτος και άρα δεν είχε τον αντίστοιχο μηχανισμό, που να της επιτρέπει να πραγματοποιεί οργανωμένους διωγμούς τη δεδομένη στιγμή. Εκείνος ο χώρος της παραδόθηκε για τη δρομολόγηση της ανταλλαγής. Της παραδόθηκε, για να "αποζημιώσει" τους Έλληνες της Μικράς Ασίας. Της παραδόθηκε. και άρα αυτοβούλως οι πληθυσμοί των Τούρκων των Βαλκανίων πήγαν στην Τουρκία, εφόσον διαπίστωσαν ότι τους συνέφερε η "ανταλλαγή". 

Δεν υπάρχουν ιστορικά στοιχεία, τα οποία να επιβεβαιώνουν μαζική αντίδραση των βαλκανικών τουρκικών πληθυσμών στο τότε ενδεχόμενο της μετακίνησής τους. Δεν υπάρχουν μαζικά εγκλήματα, μαζικοί εκβιασμοί και αναγκαστικές μετακινήσεις. Οι Τούρκοι των Βαλκανίων αποχώρησαν ειρηνικά από τη βαλκανική επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και κατέληξαν στη Μικρά Ασία, εφόσον είχαν λάβει τις "διαβεβαιώσεις" που απαιτούσαν για το εγχείρημά τους. Δεν "συνωστίσθηκαν" σε καμία Καβάλα ή καμία Θεσσαλονίκη κατά τα "πρότυπα" της Σμύρνης. Τους συνέφερε να πάνε στη Μικρά Ασία και αυτό έκαναν. 

Γιατί τους συνέφερε; Γιατί άλλαζαν οι καιροί και οι ίδιοι, είτε έπρεπε να συμμορφωθούν με τα νέα δεδομένα είτε να μετακινηθούν σε νέους χώρους, όπου θα διατηρούσαν τα παλαιά δεδομένα. Οι μπέηδες και οι αγάδες των Βαλκανίων ήταν θέμα χρόνου να χάσουν τα τσιφλίκια τους. Να τα χάσουν όχι εξαιτίας κάποιας εθνικής έξαρσης των τοπικών πληθυσμών, αλλά εξαιτίας των γενικότερων κοινωνικών συνθηκών, οι οποίες τροφοδοτούσαν τις ταξικές συγκρούσεις. Σε έναν κόσμο, ο οποίος ταλανιζόταν από προλεταριακές και άλλες επαναστάσεις, ήταν θέμα χρόνου να εξαλειφθούν τα φεουδαρχικά κατάλοιπα σ' έναν χώρο της Ευρώπης, όπως ήταν τα Βαλκάνια .Τα ως επί τω πλείστω χριστιανικά Βαλκάνια. 

Εν μέσω μιας τρομερής οικονομικής κρίσης εκείνη την εποχή όλοι αυτοί έπρεπε ν' αποφασίσουν για την επιβίωσή τους. Σκέφτηκαν με βάση τα συμφέροντά τους και έκριναν ότι τους συνέφεραν οι ισλαμικές συνθήκες μιας ομοιογενούς ισλαμικής Μικράς Ασίας, προκειμένου να ζήσουν όπως πριν και άρα χωρίς να τους αγγίζουν οι γενικότερες κοινωνικές και ιδεολογικές εξελίξεις, οι οποίες αναγκαστικά μετάλλασσαν τον χριστιανικό χώρο. 

Ήθελαν να ζουν σαν μπέηδες και αυτό μόνον στην ισλαμική Μικρά Ασία μπορούσαν να το καταφέρουν. Μια προ πολλού χαμένη "παρτίδα" επεδίωξαν και κατάφεραν να την κερδίσουν εις βάρος κάποιων άλλων. Κάποιοι προφανώς τους διαβεβαίωσαν ότι θα τους επέτρεπαν να επιβάλλουν τον αγαπημένο τους Μεσαίωνα στον χώρο που τους ενδιέφερε. 

Μαζί μ' αυτούς έσπευσαν να επωφεληθούν και οι Νεότουρκοι. Οι Νεότουρκοι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν αστοί των Βαλκανίων και οι οποίοι ήταν τα κύρια θύματα της τεράστιας οικονομικής κρίσης. Αστοί μικρέμποροι, επιτηδευματίες και "επιστήμονες". Αστοί και άρα χωρίς πραγματικές περιουσίες. Αυτοί πήγαν στη Μικρά Ασία, για ν' αποκτήσουν περιουσία. Περιουσία, η οποία ανήκε σε άλλους. Αυτοί, οι "μη έχοντες" των Βαλκανίων, έγιναν μέσα σε μια νύκτα οι "έχοντες" της Μικράς Ασίας. Αυτοί, οι ξυπόλητοι "οραματιστές" και συνοδοιπόροι του Κεμάλ, έγιναν μέσα σε μια νύχτα φεουδάρχες στη Μικρά Ασία. 

Ένας Τούρκος στη Θράκη σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος έχει "υποχρέωση" να αποζημιώσει τους Τούρκους στη Θράκη, αλλά αυτό γεννάει και ανάλογη υποχρέωση της Τουρκίας απέναντι στους Έλληνες της Μικράς Ασίας. Η "υποχρέωση" της Ελλάδας μπαίνει σε εισαγωγικά, γιατί αφορά μόνον το τυπικό μέρος, εφόσον οι περιουσίες των μειονοτικών δεν αγγίχτηκαν κατά την περίοδο της ανταλλαγής των πληθυσμών και άρα αυτοί δεν θίχθηκαν οικονομικά, ώστε να τίθεται θέμα οικονομικής αποζημίωσης. 

Για την Ελλάδα η "αποζημίωση" έχει σχέση μόνον με την αναγνώριση των δικαιωμάτων τους ως εθνική μειονότητα και τίποτε παραπάνω. Αναγνώριση των δικαιωμάτων τους, τα οποία περιορίζονται στα γνωστά εθνικού τύπου δικαιώματα των μειονοτήτων. Μειονοτικά σχολεία, δικαίωμα γλώσσας και κάποιο βαθμό αυτοδιοίκησης της κοινότητας. 

Αναγνώριση και μάλιστα με οικονομικό όφελος για την Ελλάδα. Γιατί; Γιατί πρέπει να μας επιστρέψουν πίσω τα χωράφια, τα οποία πήραν στην προηγούμενη άσκηση του δικαιώματος του εθνικού τους προσδιορισμού. Τα χωράφια τους τα κράτησαν, επειδή δήλωσαν Έλληνες μωαμεθανοί.

Αν τότε δήλωναν Τούρκοι -όπως και τώρα, αν το δηλώσουν- δεν θα είχαν -και δεν θα έχουν- δικαίωμα πάνω σ' αυτές τις περιουσίες. 

Γίνονται Τούρκοι της Ελλάδας χωρίς περιουσία, όπως συμβαίνει και με πολλούς Έλληνες, οι οποίοι είναι πολίτες της πατρίδας τους χωρίς περιουσία. Οι περιουσίες των Τούρκων των Βαλκανίων μπήκαν ατόφιες στο "τραπέζι" της Συνθήκης και έγιναν αντικείμενο ανταλλαγής. Ο Τούρκος, ο οποίος ήθελε περιουσία, αναγκαστικά μετακινιόταν στη Μικρά Ασία, προκειμένου να αποζημιωθεί γι' αυτήν που έχανε στα Βαλκάνια. Ο Τούρκος, που ήθελε να παραμείνει στα Βαλκάνια ως Τούρκος, έμενε χωρίς περιουσία και τέτοιοι υπήρξαν ελάχιστοι. 

Αντίθετα η υποχρέωση της Τουρκίας είναι ουσιαστική, εφόσον άρπαξε το σύνολο της ακίνητης περιουσίας μιας μεγάλης μερίδας του τότε μικρασιατικού πληθυσμού, ο οποίος είχε ελληνική καταγωγή. Η δυσαναλογία του όγκου της περιουσίας που πήρε στη Μικρά Ασία σε σχέση με αυτήν που παρέδωσε στα Βαλκάνια είναι αυτό το οποίο γεννά "δικαίωμα". Όταν δεν υπάρχει αναλογικότητα μεταξύ αυτού που παίρνεις σε σχέση με αυτό που δίνεις, πάντα υπάρχει "δικαίωμα", εφόσον υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν θιγεί οικονομικά. Αυτό το νομικό "δικαίωμα" των ιδιωτών κάλυπτε η Συνθήκη της Λωζάνης. Αν αυτή πάψει να ισχύει, επανεμφανίζεται το "δικαίωμα" και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συμφέρει την Τουρκία. 

Ένας Τούρκος στη Θράκη απειλεί τα "θεμέλια" όλου του κεμαλικού καθεστώτος, εφόσον το καθεστώς αυτό στηρίζεται αποκλειστικά πάνω στη συνθήκη της Λωζάνης. Η περιουσία -και άρα η ισχύς- όλων αυτών των κεμαλιστών στην πραγματικότητα είναι η "εγκαταλειφθείσα" -λόγω της επιλογής της ανταλλαγής- ελληνική περιουσία, εφόσον ισχύει η συνθήκη της Λωζάνης ή η αρπαχθείσα δια της βίας ελληνική περιουσία, εφόσον αυτή δεν ισχύει. 
Η νομιμοποίηση αυτής της υπερέχουσας κοινωνικής μειονότητας στην τουρκική κοινωνία είναι "προϊόν" αυτής της Συνθήκης. 

Ένας Τούρκος στη Θράκη αλλάζει άρδην τα κοινωνικά δεδομένα μέσα στην ίδια την Τουρκία. Στην πραγματικότητα αφαιρεί τη νομιμότητα της παρουσίας των κεμαλιστών στη Μικρά Ασία. Μετατρέπει τους κεμαλιστές σε δυνάμεις κατοχής της Μικράς Ασίας. Σε βαλκανικές δυνάμεις κατοχής. Σκληρής κατοχής. Στην κυριολεξία -αν δεν ισχύει η Συνθήκη της Λωζάνης- δεν υπάρχει Τουρκία, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. Υπάρχει μια κατακτημένη Μικρά Ασία, η οποία παριστάνει το εθνικό κράτος, ενώ δεν είναι. 

Στην πραγματικότητα είναι μια αυθεντική οθωμανική επαρχία, η οποία δέχθηκε εισβολή από τους Οθωμανούς κυρίαρχους μιας άλλης επαρχίας, η οποία χάθηκε. Για να μην καταστραφούν ολοκληρωτικά αυτοί οι οποίοι έχασαν τη μάχη στη δική τους επαρχία, εισέβαλαν στη διπλανή επαρχία και την κατάκτησαν, χρησιμοποιώντας το "άλλοθι" της ανταλλαγής πληθυσμών. 

Αυτό είναι στην πραγματικότητα οι κεμαλιστές. Είναι οι Οθωμανοί, που έχασαν τα Βαλκάνια -και άρα και τις περιουσίες τους- και εισέβαλαν στη Μικρά Ασία, για να συνεχίσουν την "επιτυχία" τους εις βάρος άλλων. Εις βάρος νέων θυμάτων. Μέχρι τότε ζούσαν εις βάρος των βαλκανικών λαών και στη συνέχεια έκαναν αυτό το οποίο γνώριζαν να κάνουν εις βάρος των μικρασιατικών λαών. Οι κεμαλιστές στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι βαλκανικής καταγωγής Τούρκοι. Τούρκοι, οι οποίοι, αν δεν ισχύει η συνθήκη της Λωζάνης, έσπευσαν αυτοβούλως στη Μικρά Ασία και πραγματοποιώντας σφαγές εις βάρος γνήσιων Μικρασιατών -όπως ήταν οι Μικρασιάτες Έλληνες, οι Μικρασιάτες Τούρκοι, οι Κούρδοι, οι Αρμένιοι κλπ.-, τους λεηλάτησαν. 

Αυτό δεν το λέμε εμείς αυθαίρετα. Αυτό το λέει η καθημερινή πραγματικότητα της Τουρκίας. Αυτοί δεν είναι και οι επίσημοι εχθροί του κεμαλικού κράτους; Οι εχθροί, οι οποίοι ποτέ δεν αποκρύφτηκαν από αυτό. Οι Έλληνες ήταν οι μόνοι από τους εχθρούς τους, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τη Μικρά Ασία και άρα έπαψαν να υπάρχουν ως τέτοιοι. Όλοι οι υπόλοιποι εχθροί των κεμαλιστών παρέμειναν στη Μικρά Ασία. Όλοι αυτοί, που ακόμα και σήμερα καταδιώκονται από το κεμαλικό κράτος σε μόνιμη βάση, είτε για τις μαντίλες τους είτε για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, είναι στην πλειοψηφία τους Μικρασιάτες Τούρκοι, τους οποίους οι κεμαλιστές τους αντιλαμβάνονται ως εχθρούς. 

Πραγματικούς εχθρούς. πολύ χειρότερους από τους Έλληνες, τους οποίους τους εμφανίζουν ως εθνικούς τους εχθρούς. Εχθρούς πραγματικούς, εφόσον οι Έλληνες μόνον τυπικά είναι εχθροί της Τουρκίας και μέσα στα πλαίσια των τεχνιτών εθνικών ανταγωνισμών. 

Οι Έλληνες στην πραγματικότητα όχι απλά δεν είναι καν εχθροί των κεμαλιστών, αλλά αντίθετα είναι οι ευεργέτες τους. Χάρη στις περιουσίες τους όλοι αυτοί έγιναν πλούσιοι στη Μικρά Ασία. Χάρη στο ελληνικό κράτος και τις "υπογραφές" του αυτοί μπορούν και υπάρχουν "νόμιμα" στη Μικρά Ασία. Χάρη στην ελληνική βοήθεια δεν κατέληξαν στα υπόγεια της Πόλης ως πρόσφυγες και πήγαν κατ' ευθείαν στα Παλάτια της. 

Οι Μικρασιάτες Τούρκοι είναι οι θανάσιμοι εχθροί των κεμαλιστών. Κανένας από τα εκατομμύρια των Τούρκων -οι περισσότεροι εκ των οποίων ψηφίζουν μάλιστα τον Ερνογάν- δεν είναι Βαλκάνιος. Αυτοί όλοι τους είναι φτωχοί Μικρασιάτες. Πλούσιοι είναι μόνον οι Βαλκάνιοι και αυτοί είναι οι κεμαλιστές. Αυτοί οι φτωχοί Μικρασιάτες Τούρκοι είναι εκείνοι που απειλούν σε καθημερινή βάση τα παρανόμως -εφόσον δεν ισχύει η Συνθήκη της Λωζάνης- "κεκτημένα" των κεμαλιστών. Για αυτούς τους Μικρασιάτες Τούρκους οι κεμαλιστές είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. 

Είναι Βαλκανικές δυνάμεις κατοχής. Βαλκανικές ορδές εποίκων, που κατάσφαξαν "στιγμιαία" συγκεκριμένες "αδερφές" εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες της Μικράς Ασίας και από τότε μέχρι τώρα ζουν και εις βάρος όλων των υπολοίπων Μικρασιατών. Βαλκάνιοι "κονκισταδόρες", που βρήκαν το "Ελντοράντο" τους στη Μικρά Ασία. Με έναν σκληρό Κεμάλ στη θέση του Κορτέζ λεηλάτησαν τη Μικρά Ασία. 

Οι Μικρασιάτες Τούρκοι δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την παρουσία των κεμαλιστών, γιατί υπάρχει η Συνθήκη της Λωζάνης. Θεωρητικά οι κεμαλιστές δεν πήραν τίποτε από τους ίδιους, εφόσον η Συνθήκη της Λωζάνης "διαβεβαιώνει" ότι κατέχουν μόνον την ελληνική περιουσία και τίποτε παραπάνω. Η Συνθήκη της Λωζάνης "διαβεβαιώνει" ότι πήραν νόμιμα μόνον αυτά τα οποία "δικαιούνταν". Μια περιουσία, η οποία είναι προφανές ότι χωρίς αυτήν τη Συνθήκη θα ανήκε στους

Μικρασιάτες Τούρκους και όχι στους "εκλεκτούς" του Θεσσαλονικιού Κεμάλ. 

Απλά πράγματα. Γιατί να επωφεληθεί από τον "ξεριζωμό" των Ελλήνων ο κεμαλιστής από την Καβάλα και όχι ένας φτωχός Μικρασιάτης Τούρκος από το Αϊβαλί; Καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως, οι Έλληνες έφυγαν από τη Μικρά Ασία. Πώς έγινε η μοιρασιά μεταξύ των Τούρκων -οι οποίοι βρίσκονταν εκεί ως γηγενείς- και αυτών που ήρθαν από τα Βαλκάνια ως πρόσφυγες; Γιατί ο Μικρασιάτες Τούρκοι -και θεωρητικά "νικητές" των "εκμεταλλευτών" Ελλήνων- να παραμείνουν φτωχοί και να γίνουν πλούσιοι και προνομιούχοι οι "ξεριζωμένοι" Βαλκάνιοι Τούρκοι; Σε ποια άλλη περίπτωση στην ιστορία του κόσμου οι "κατατρεγμένοι" πρόσφυγες έγιναν αυτόματα επικυρίαρχοι αυτών που καλούνταν να τους "φιλοξενήσουν"; 

Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος τον σημερινό φαινομενικό παραλογισμό του Ερντογάν και της Τουρκίας. Αν κάποιος έπρεπε να "φωνάζει" εκ του πονηρού ότι υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη, αυτός θα έπρεπε να είναι η Ελλάδα. Γιατί; Γιατί δεν της κοστίζει τίποτε να το κάνει και ταυτόχρονα της δίνει προοπτική μεγάλου "κέρδους". 

Γιατί; Γιατί με τον τρόπο αυτόν διατηρεί μόνιμα το δικαίωμα να ζητάει αποζημιώσεις για τους Έλληνες της Μικρασιατικής Καταστροφής. Για να μπορεί εύκολα να συντάσσεται με όλα τα θύματα της κεμαλικής θηριωδίας. Να συντάσσεται με τους Κούρδους και τους Αρμένιους, προκειμένου να διεκδικήσουν από κοινού στα διεθνή δικαστήρια αυτά τα οποία τους αφαιρέθηκαν δια της βίας από τους κεμαλιστές. Να συντάσσεται όχι μόνον με τους εθνικά διαφορετικούς των κεμαλιστών Μικρασιάτες, αλλά και με τους ίδιους τους Τούρκους Μικρασιάτες, οι οποίοι έπεσαν κι αυτοί θύματα του κεμαλισμού. 

Του βαλκανικού κεμαλισμού, ο οποίος λεηλάτησε στην κυριολεξία ολόκληρη τη Μικρά Ασία εις βάρος του συνόλου των πληθυσμών της. Των πληθυσμών, που, άσχετα αν ήταν χριστιανοί ή μουσουλμάνοι, ήταν γηγενείς Μικρασιάτες. Των πληθυσμών, που, άσχετα αν ήταν Έλληνες, Κούρδοι, Αρμένιοι ή Τούρκοι, ήταν γηγενείς Μικρασιάτες. Των πληθυσμών, τους οποίους οι κεμαλιστές αδίκησαν στο σύνολό τους, συνωμοτώντας με τους ιμπεριαλιστές της Δύσης. Τους χριστιανούς ιμπεριαλιστές της Δύσης. Των πληθυσμών, που στην πραγματικότητα κατακτήθηκαν από τους Βαλκάνιους κατακτητές και εποίκους του Κεμάλ. Τους σκληρούς, απάνθρωπους και δηλωμένους άθεους Βαλκάνιους Τούρκους, που κατέκτησαν τη Μικρά Ασίας εις βάρος των Μικρασιατών. Των πιστών Μικρασιατών όλων των θρησκειών.

Απλή αριθμητική είναι όλα. Υπάρχουν τα στοιχεία, που επιτρέπουν σε κάποιους να κάνουν τις "πράξεις" που προβλέπει η "αριθμητική" αυτή. Όταν υπάρχει ανταλλαγή πληθυσμών και κεφαλαίου, πρέπει να υπάρχουν και "ισότητες" σ' ό,τι αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Πόσοι Βαλκάνιοι Τούρκοι πήγαν στη Μικρά Ασία και τι όγκο κεφαλαίου μοιράστηκαν μεταξύ τους; Πόσοι Μικρασιάτες Έλληνες ήρθαν στην Ελλάδα και τι όγκο κεφαλαίου μοιράστηκαν μεταξύ τους; Αυτές οι αριθμητικές ποσότητες πρέπει να είναι ίσες -ή περίπου ίσες- για να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Ισχύει όμως αυτό; 

Όχι βέβαια.

Οι κεμαλιστές έκαναν "όργια" εις βάρος όλων των Μικρασιατών. Απέκτησαν περιουσίες, τις οποίες δεν δικαιούνταν. Απέκτησαν περιουσίες σαν "αποζημίωση" για περιουσίες, τις οποίες δεν διέθεταν στους χώρους που εγκατέλειψαν. Πόσοι από τους κακομοίρηδες δικηγόρους, λογιστές, κουρείς, μανάβηδες ή ψιλικατζήδες, που πλαισίωναν τον Κεμάλ, έγιναν μέσα σε μια στιγμή μεγαλο­γαιο­κτή­μονες στη Μικρά Ασία; 

Ποιος ξέρει πόσοι "Σαλονικιοί" άφησαν τα μπουγατσατζήδικά τους στη Θεσσαλονίκη και "αποζημιώθηκαν" με χιλιάδες στρέμματα μικρασιατικής γης. Ακόμα και ο ίδιος ο Κεμάλ για τι ακριβώς αποζημιώθηκε στη Μικρά Ασία; Για το ημιυπαίθριο της Αγίου Δημητρίου; 

Και δεν ήταν μόνον αυτοί. Πολλοί από αυτούς τους φανατικούς κεμαλιστές δεν προέρχονταν καν από τον χώρο που έμπαινε στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Απέκτησαν περιουσίες εις βάρος εθνικοτήτων, οι οποίες δεν είχαν υποχρέωση να τους αποζημιώσουν. Αν ένας κεμαλιστής Τούρκος εγκατέλειπε τη μετέπειτα Σερβία, τη μετέπειτα Βουλγαρία ή την Αλβανία, γιατί να αποζημιωθεί με ελληνικό ή κουρδικό ή αρμενικό κεφάλαιο; 

Τι είδους ανταλλαγή ήταν αυτή; Γιατί ο κεμαλιστής, που εγκατέλειπε το σπίτι του στα τότε σερβικά Μπίτολα, να αποζημιωθεί με σπίτι Έλληνα στην Πόλη; Είχαν οι Σέρβοι ή οι Βούλγαροι περιουσίες στη Μικρά Ασία; Με τι κεφάλαιο αποζημίωσαν αυτούς που "ξεφορτώθηκαν"; Με τι αποζημιώθηκαν οι κεμαλιστές, που εγκατέλειψαν τους χώρους, οι οποίοι δεν ανήκαν στον χώρο που "παρέλαβε" η Ελλάδα; Οι Σέρβοι δηλαδή και οι Βούλγαροι απελευθερώθηκαν με τη "μαγκιά" τους και μόνον οι Έλληνες "πλήρωσαν" για την ελευθερία τους; 

Αυτές οι αποζημιώσεις όμως είχαν και γενικότερες κοινωνικές συνέπειες, οι οποίες κατέστρεψαν την κοινωνική "ισορροπία" και μέσα στην ίδια την τουρκική κοινωνία. Οι κεμαλιστές, λεηλατώντας τους πλουσιότερους Μικρασιάτες, απέκτησαν με αθέμιτο τρόπο κοινωνική υπεροχή έναντι των γηγενών ομοεθνών τους. Πώς και γιατί επωφελήθηκε ο γηγενής Τούρκος Μικρασιάτης από την αποχώρηση των πλούσιων πληθυσμών της Μικράς Ασίας; Φτωχός ήταν και φτωχός παρέμεινε, εφόσον δεν επωφελήθηκε από το "κενό", το οποίο άφησαν οι πλούσιοι φεύγοντας. Από το "κενό" επωφελήθηκαν οι εισβολείς. Αυτοί, χάρη στα κλεμμένα, μόρφωσαν τα παιδιά τους. Αυτοί έδωσαν στα παιδιά τους το πλεονέκτημα της περιουσίας. Πλεονέκτημα, το οποίο "μεταφράζεται" σε κοινωνική "άνοδο" και βόλεμα στις ανώτατες βαθμίδες του τουρκικού συστήματος. 

Από τότε μέχρι σήμερα οι κεμαλιστές υπερέχουν σε όλους τους τομείς της μικρασιατικής τουρκικής κοινωνίας. Αυτοί ελέγχουν τα πάντα. Ελέγχοντας τον κρατικό μηχανισμό, ελέγχουν τα πάντα. Διατηρούν τους "εχθρούς" τους μόνιμα σε κατάσταση απόλυτης αδυναμίας. Τους διατηρούν μόνιμα φτωχούς κι αγράμματους. Από εκεί και πέρα μπορούν, ελέγχοντας τη δικαστική εξουσία, να ελέγχουν το σύνολο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας. Διατηρούν μόνιμα την υπεροχή τους έναντι των γηγενών. Με συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού καταφέρνουν και υπερέχουν πάντα έναντι των Μικρασιατών Τούρκων. Μόνοι τους αποφασίζουν ποιος θα "διακριθεί" στην Τουρκία. Μόνοι τους αποφασίζουν ποιος θα παρανομήσει και θα γίνει μεγιστάνας και ποιος θα καταλήξει στη φυλακή. Για όποιον τους αμφισβητεί υπάρχει ο στρατός και η αστυνομία, για να τους "θυμίζει" πάντα ποιος κάνει το "κουμάντο".

Αυτοί είναι οι κεμαλιστές και η "νομιμότητα" της "ευγενούς" παρουσίας τους μέσα στη μικρασιατική κοινωνία των Τούρκων οφείλεται στη Συνθήκη της Λωζάνης. Το "δικαίωμά" τους να ζουν μέσα στην Τουρκία -όπως ζουν-, το εξασφαλίζει αυτή η Συνθήκη. Την ιδιοκτησία τους τη νομιμοποιεί το "δικαίωμα" τους πάνω στην ελληνική περιουσία, την οποία "κληρονόμησαν" εις βάρος των υπόλοιπων Μικρασιατών. Την περιουσία, που, λόγω της Συνθήκης, τη "δικαιούνταν". 

Έχει παρατηρήσει ποτέ κάποιος τους κεμαλιστές; Θυμίζουν σε τίποτε τους υπόλοιπους Μικρασιάτες; Ούτε καν στα φυσικά τους χαρακτηριστικά. Γνήσιοι Βαλκάνιοι έποικοι είναι, που μοιάζουν περισσότερο με τους ελληνικούς, βουλγαρικούς ή σερβικούς πληθυσμούς των Βαλκανίων, παρά με τους γηγενείς. Ορατά διαφορετικοί μέσα στην "πατρίδα" τους όσο ήταν οι Ρώσοι στο Αζερμπαϊτζάν. 

Μόνον με τη γνώση όλων αυτών μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης και μερικές άλλες "μυστηριώδεις" ιδιομορφίες της Τουρκίας. Ιδιομορφίες, που, χωρίς αυτήν τη γνώση, θα παραμείνουν για πάντα "ανεξήγητες".

Γιατί, λόγου χάρη, ανήκει στην παράδοση των σύγχρονων Τούρκων να "γιορτάζουν" ακόμα την εισβολή τους στη Μικρά Ασία από την Ανατολή; Είναι σαν να γιορτάζουν οι ελλαδίτες Έλληνες τη νίκη τους επί των Πελασγών. Γιατί γιορτάζουν την Άλωση της Πόλης με τόσο φανατισμό; Είναι σαν να γιόρταζαν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας τη νίκη τους επί των Τρώων. Πόσοι αιώνες ακόμα πρέπει να περάσουν, για να αισθάνονται οι Τούρκοι γηγενείς στη Μικρά Ασία; Πόσους αιώνες πρέπει να την κρατήσουν την Πόλη, για να την αισθάνονται δική τους; Γιατί, δηλαδή, μετά από τόσους αιώνες παρουσία στον χώρο, εξακολουθούν και έχουν ως παράδοσή τους κάτι το οποίο τους διατηρεί "ξένους" πάνω στα χώματα της πατρίδας τους. 

Άρα κάτι συμβαίνει. Κάτι περίεργο συμβαίνει και επειδή μεθοδεύεται από το ίδιο το κράτος, προφανώς βολεύει τους κεμαλιστές. 

Γιατί το κάνουν αυτό; Για ν' αναπτύξουν οι Βαλκάνιοι τύραννοι μια κοινή παράδοση με τους γηγενείς Μικρασιάτες. Για ν' αναπτύξουν μια κοινή πλατφόρμα παράδοσης, πάνω στην οποία θα μπορούν ν' ανέβουν ταυτόχρονα τόσο οι θύτες όσο και τα θύματα. Για να πείσουν οι ξένοι τους γηγενείς ότι είναι και οι ίδιοι ξένοι και άρα όμοιοι μεταξύ τους. Για να έχουν έναν κοινό εχθρό, που δήθεν τους καθιστά "αυθεντικά" αδέρφια και λίγο συνενόχους. 

Οι γηγενείς Μικρασιάτες επωφελήθηκαν εις βάρος των Ελλήνων, εισβάλλοντας από την Ανατολή και οι κεμαλιστές Βαλκάνιοι επωφελήθηκαν και πάλι εις βάρος των Ελλήνων, εισβάλλοντας από τη Δύση. Άρα; Άρα όλοι ξένοι στον χώρο και συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα. Άρα αδέρφια. Κανένας δεν αδίκησε κανέναν στις μεταξύ τους σχέσεις. Ό,τι άφησαν οι πρώτοι στα χέρια των Ελλήνων, το πήραν οι δεύτεροι προς δόξα της Τουρκίας. Όλοι επωφελήθηκαν εις βάρος των Ελλήνων και αυτοί είναι ο μοναδικός εχθρός. Ο εθνικός εχθρός ενός κράτους, το οποίο δεν είναι καν εθνικό. Αν δεν υπήρχαν οι Έλληνες, στην κυριολεξία οι Βαλκάνιοι κεμαλιστές και οι Τούρκοι Μικρασιάτες δεν θα είχαν τίποτε απολύτως κοινό για να τους ενώνει. 

Χωρίς τη Συνθήκη της Λωζάνης όλοι αυτοί απλά δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στη Μικρά Ασία. Χωρίς τη Συνθήκη είναι διακριτοί οι ρόλοι των πάντων στην Τουρκία. Είναι διακριτοί οι εισβολείς σε σχέση με τους γηγενείς. Είναι διακριτοί οι κατακτητές σε σχέση με τους κατακτημένους. Είναι διακριτοί οι θύτες σε σχέση με τα θύματα. Οι κεμαλιστές όλα αυτά τα γνωρίζουν. Είναι υποχρεωμένοι να τα γνωρίζουν, γιατί αυτά είναι που τους επιτρέπουν να επιβιώνουν. Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι γι' αυτούς το "ευαγγέλιο" της ιδιόμορφης κεμαλικής τους θρησκείας. Αν δεν υπάρχει αυτή η Συνθήκη, είναι ξένοι ανάμεσα σε ξένους. Είναι εισβολείς ανάμεσα στα θύματά τους. Είναι άθεοι ανάμεσα σε μουσουλμάνους. Είναι Ευρωπαίοι ανάμεσα σε Ασιάτες. 

Η Συνθήκη είναι αυτήν η οποία "αναγνωρίζει" τους Βαλκάνιους εισβολείς σαν Τούρκους "αδερφούς" των Τούρκων της Μικράς Ασίας. Η Συνθήκη αυτή είναι ο θεμέλιος λίθος του σύγχρονου τουρκικού έθνους. Του πιο παράδοξου έθνους στην ανθρώπινη ιστορία. Του έθνους, το οποίο έχει αλλοεθνή "πατέρα" και η πατρίδα του "ανήκει" σε άλλους και αυτό απλά την "παρακρατεί". "Πατέρας" του είναι ένας Εβραίος Ντονμέ από τη Θεσσαλονίκη και η παραδοξότητα αυτού του έθνους δεν σταματάει εκεί. Αυτό το έθνος δεν κατοικεί στη δική του "πατρίδα" .Αυτό κι αν είναι παράδοξο. Χάρη στην κεμαλική παράδοση, η οποία απεγνωσμένα αναζητούσε κοινά "σημεία" με τους γηγενείς, στην πραγματικότητα "ξεκόλλησαν" τον τουρκικό λαό από την πατρίδα του. 

"Ξεκόλλησαν" τους γηγενείς από το χώμα που τους γέννησε. Χάλασαν καλές σχέσεις αιώνων με τους Έλληνες. Σχέσεις, οι οποίες χωρίς την εγκληματική παρέμβαση των ξένων δεν θα οδηγούσαν ποτέ σε μετωπική σύγκρουση, όπως αυτήν που είδαμε να συμβαίνει στη διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής. Της καταστροφής, η οποία ήταν πραγματικά μικρασιατική, εφόσον δεν αφορούσε μόνον τους Έλληνες, αλλά όλους τους Μικρασιάτες. Για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους οι Βαλκάνιοι κατακτητές της Μικράς Ασίας, πήγαν και -ως κοινοί εγκληματίες- έσπασαν "ρίζες" αιώνων φυσικής παρουσίας στον χώρο. Για να εμφανίζονται οι Βαλκάνιοι κεμαλιστές σαν όμοιοι με τους γηγενείς Τούρκους, "τοποθέτησαν" την κοινή παντουρκική πατρίδα σε κάποιον αφηρημένο και ασαφή "χώρο" της απώτατης Ανατολής και τη σημερινή τους πατρίδα την εμφάνισαν σαν ένα ενδιάμεσο "στάδιο" της ιστορικής τους πορείας. Ένα στάδιο μόνιμα "εφήμερο". 

Χάρη στους κεμαλιστές οι Τούρκοι αισθάνονται ότι κατοικούν σε έναν χώρο, του οποίου η "ψιλή" κυριότητα εξακολουθεί να ανήκει σε άλλους. Χάρη στους κεμαλιστές η Μικρά Ασία παραμένει μόνιμα "ελληνική", έστω κι αν δεν υπάρχει εκεί ούτε ένας Έλληνας. Χάρη στους κεμαλιστές η Κωνσταντινούπολη παρέμεινε η "Πόλη" των Ελλήνων και δεν έγινε ποτέ το "Εργκένεκον" των Τούρκων. Χάρη στους κεμαλιστές η δυστυχία δεν εγκατέλειψε ποτέ τον τουρκικό λαό. Τον έθεταν υπό την "ομηρία" της ανασφάλειας του ξένου εισβολέα, για να του "πουλάνε" προστασία. 

Ό,τι όμως κι αν "φαίνεται" προς τα έξω, όσο έξυπνα κι αν είναι στημένο από τους κεμαλιστές, αυτοί δεν παύουν να λαμβάνουν τα μέτρα τους. Εναντίον ποιων έχει χτιστεί το οπλισμένο κεμαλικό παρακράτος; Εναντίον των Ελλήνων; Οι Έλληνες βρίσκονται εκτός Μικράς Ασίας. Εναντίον των Ελλήνων αρκεί που υπάρχει το οπλισμένο τουρκικό κράτος. Το παρακράτος ποτέ δεν στήνεται εναντίον εξωτερικών εχθρών. Ένα επικίνδυνο και θανατηφόρο παρακράτος πάντα στήνεται εναντίον ενός πολύ επικίνδυνου εσωτερικού εχθρού. Το κεμαλικό παρακράτος έχει στηθεί με "εχθρούς" του τους Μικρασιάτες Τούρκους. 

Η υπόθεση της Εργκένεκον αυτό το παρακράτος αποκάλυψε. Το "όπλο" των ανοιχτόχρωμων Ευρωπαίων κεμαλιστών, που στοχεύει τους πιο σκουρόχρομους μουσουλμάνους. Ποιοι ήταν αυτοί που το στελέχωναν και ποιους είχαν ως εχθρούς; Πώς ήταν σ' αυτήν την υπόθεση μπλεγμένοι κεμαλικοί βαλκανικής καταγωγής -στρατιωτικοί και επιχειρηματίες- και Εβραίοι Ραβίνοι; 

Με βάση λοιπόν τη λογική, η Τουρκία είναι η τελευταία που έχει συμφέρον να φαίνονται "εκκρεμότητες" στη συνθήκη της Λωζάνης. Θα έπρεπε να της "δείχνουν" Τούρκους στη Θράκη και αυτήν να τους αρνείται, λέγοντας ότι είναι απλά μουσουλμάνοι. Μουσουλμάνοι, οι οποίοι παρέμειναν στην Ελλάδα, "δηλώνοντας" ότι δεν είναι Τούρκοι. Το αντίθετο δηλαδή μ' αυτό που συμβαίνει σήμερα. Με το θέατρο του παραλόγου, που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα. Η κεμαλική -και άρα άθεη- Τουρκία εμφανίζεται να παριστάνει τον "μουλά" και προστάτη της θρησκευτικής ελευθερίας των μωαμεθανών συμπατριωτών μας. 

Πήγαν και ίδρυσαν το Προξενείο στην Κομοτηνή, για να "διαιωνίσουν" τη σωτήρια "έχθρα" με τους Έλληνες, αγνοώντας ότι αρκεί ένας κακός χειρισμός, για να μετατραπεί αυτό το Προξενείο σε βόμβα στα θεμέλια της ίδιας της Τουρκίας. Χρηματοδοτούν κάτι γύφτους "Ντεντέδες", νομίζοντας ότι κάνουν "υψηλή" πολιτική, ενώ στην πραγματικότητα δημιουργούν "προηγούμενα", τα οποία μπορούν να τους κάνουν ζημιά. Ανεπανόρθωτη ζημιά. 

Επιμέλεια: logiosermis.net
Πληροφορίες απο άρθρο του Gatzoli και της εφημερίδας «Δημοκρατία»


Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/05/blog-post_6784.html#ixzz330avT9nZ










Βίασαν πεντάχρονο κοριτσάκι στo προαύλιο του τζαμιού της Γλαύκης; Ποιοι καλύπτουν τους βιαστές;

Βίασαν πεντάχρονο κοριτσάκι στo προαύλιο του τζαμιού της Γλαύκης; Ποιοι καλύπτουν τους βιαστές;




Σοκ προκαλεί η είδηση που παρουσίασε σε πρωτοσέλιδό της 
η εφημερίδα «Μαχητής της Ξάνθης» ότι πριν από πέντε χρόνια ένα μικρό κοριτσάκι 5 ετών βιάσθηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρία άτομα στο χώρο του τζαμιού της Γλαύκης (στις τουαλέτες). Οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο και για το λόγο αυτό δεν τις αναπαράγουμε.

Το πιο προκλητικό όμως είναι ότι οι δράστες (ένας ενήλικος πατέρας, ο ανήλικος γιος του και ένας άλλος ανήλικος) κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς να έχουν τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη. Μάλιστα, αναφέρεται στο άρθρο ότι πηγαινοέρχονται στη Γερμανία για δουλειά.

Η μητέρα εγκατέλειψε το χωριό και με τη βοήθεια της Κοινωνικής Πρόνοιας νοίκιασε σπίτι στα πεδινά. Αρνείται να επιστρέψει πάνω γιατί, όπως λέει «εκεί είναι Ανατολία». Σήμερα ζει κάτω από άθλιες οικονομικές συνθήκες αφού ο πατέρας έχει παρατήσει την οικογένεια. Με μισθό μόλις 250 ευρώ, έχει συσσωρευμένα τα ενοίκια και τα χρέη της ΔΕΗ και αντιμετωπίζει κίνδυνο επιβίωσης.

Τα ερωτήματα είναι πολλά: Ποιοι καλύπτουν το τραγικό αυτό περιστατικό; Γιατί δεν μιλάνε οι υπεύθυνοι στο τζαμί; Η πολιτεία γιατί αδρανεί τόσα χρόνια και δεν έχει δικάσει τους κατηγορούμενους;

Το δικό μας σχόλιο είναι ότι προφανώς οι γνωστοί κύκλοι που ως παρακράτος βρίσκονται στα Πομακοχώρια της Θράκης, έβαλαν το βρώμικο χέρι τους στην κάλυψη αυτού του τραγικού περιστατικού. Θεωρούμε πως μόνο χώρες που έχουν ως κουλτούρα τους το βιασμό μπορούν να ανέχονται αυτή τη συμπεριφορά εις βάρος των γυναικών και των μικρών παιδιών.

Πού είναι όλοι οι ευαίσθητοι περί μειονοτικών δικαιωμάτων Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, οι οποίοι περιφέρονται στα διεθνή φόρα και υπονομεύουν στο εξωτερικό τη χώρα; Αν η παθούσα οικογένεια ήταν προστατευόμενη της Άγκυρας ή μέλος κάποιας τουρκο-υποκινούμενης οργάνωσης τότε, θα είχε ξεσηκωθεί σάλος, για την αδράνεια της ελληνικής κοινωνίας, της αστυνομίας και της δικαιοσύνης. Στα τζαμιά θα ακούγονταν πύρινοι λόγοι για ένα κράτος που δεν αντιμετωπίζει με ίσο τρόπο τους πολίτες του.

Δυστυχώς ο εκτουρκισμός των Πομάκων έχει φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και την κοινωνική τους συμπεριφορά. Για εμάς οι βιαστές είναι μόνο στα χαρτιά Πομάκοι…

Κλιμάκιο του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων επισκέφθηκε την οικογένεια και διαπίστωσε επί τόπου την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων επικοινώνησε με ευαισθητοποιημένους φορείς, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, αλλά έκανε παραστάσεις και σε άλλους φορείς.

Μέχρι στιγμής εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κάποιες πλευρές, αλλά οι υποσχέσεις πρέπει να γίνουν πραγματικότητα.

Όποιoi επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με την εφημερίδα μας. Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Τεύχος 71, Φεβρουάριος - Μάρτιος 2014

http://zagalisa.gr/content/biasan-pentaxrono-koritsaki-sto-proaylio-toy-tzamioy-tis-glaykis-poioi-kalyptoyn-toys-biaste



ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ - ΤΖΑΜΙ


Τέμενος

Το Τέμενος, <τέμνω,τέμενος είναι οριοθετημένος (τεχνητά ή όχι) χώρος μέσα στο οποίο λατρευόταν μια θεότητα ή συνηθέστερα ένας ήρωας στην αρχαία Ελλάδα.
Ήταν συνήθως αλσύλλια που περιέκλειαν βωμούς ή και άλλες πρόχειρες, τυχαία τοποθετημένες κατασκευές για την τέλεση ιεροπραξιών. 
Αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της αρχαίας θρησκείας, ιδίως στις απαρχές της, καθώς και μέσα από την οριοθέτηση και καθιέρωση του χώρου προήλθαν τα ιερά.
Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες, γεγονός που καταδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έννοιας. 
Δυο από τα πιο γνωστά τεμένη ήταν αυτά του Πέλοπα στην Ολυμπία (Πελόπιον) και του Οφέλτη στη Νεμέα.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AD%CE%BC%CE%B5%
CE%BD%CE%BF%CF%82 

Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες,...
άρα είναι αδόκιμος όρος αυτός πού χρησιμοποιείτε.  
ΕΠΟΜΈΝΩΣ δέν λέγεται ΤΕΜΕΝΟΣ. 
Άς τό πούν τζαμί, ΝΑΟ η οτιδήποτε άλλο. 
 Διότι είναι ΤΖΑΜΙ.



ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

stavretta






Περιστατικά τουρκικού ρατσισμού κατά των Πομάκων στη Ροδόπη. Αφιερωμένα στους γενίτσαρους Πομάκους


Περιστατικά τουρκικού ρατσισμού κατά των Πομάκων στη Ροδόπη. 
Αφιερωμένα στους γενίτσαρους Πομάκους

Βιβλίο ολόκληρο θα μπορούσε να γράψει κανείς αν μάζευε τα περιστατικά ρατσισμού από τους «Τούρκους», Γκατζάληδες και Τσιτάκηδες, κατά των Πομάκων στο νομό Ροδόπης και γενικά σε όλη τη Θράκη.

Πολύ λίγα από αυτά δημοσιεύουμε σήμερα για το νομό Ροδόπης.

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν για ένα χωριό στον κάμπο της Ροδόπης, στο οποίο οι Πομάκοι αποτελούν πλέον την πλειοψηφία των κατοίκων, αφού κατέβηκαν εκεί μαζικά τις τελευταίες δεκαετίες ενώ οι τουρκοφανείς το έχουν εγκαταλείψει εκτός από λίγες οικογένειες. 
Αυτές όμως οι λίγες τουρκόφωνες οικογένειες που έχουν παραμείνει στο χωριό, απόγονοι των παλιών μπέηδων και τσιφλικάδων, που καταπίεζαν και τυραννούσαν επί οθωμανικής αυτοκρατορίας Πομάκους και Ρωμά, αρνούνται σήμερα με ρατσιστική μανία να δώσουν τα παιδιά τους σε Πομάκους. 
Το θεωρούν προσβολή στην καταγωγή τους και έτσι ή δεν τα παντρεύουν καθόλου ή τα δίνουν σε μουσουλμάνους άλλων χωριών, έστω και αν είναι ...παρακατιανοί.
 
Σε άλλο περιστατικό που μάθαμε, νεαρός Πομάκος που ερωτεύθηκε μουσουλμάνα του κάμπου, ενώ μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο στα τουρκικά, του ξέφυγε μία (1) πομάκικη λέξη. Η νεαρή μουσουλμάνα θύμωσε και τον ρώτησε ποια είναι αυτή η άγνωστη λέξη που του είπε.
 Ο Πομάκος απάντησε πως η λέξη αυτή λέγεται «μάικα» και σημαίνει μητέρα. Τότε η κοπέλα του έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά από λίγες ημέρες και συνεχείς κλήσεις του Πομάκου προς την κοπέλα, απάντησε επιτέλους στο τηλέφωνο η μητέρα της μουσουλμάνας που είπε στο νεαρό Πομάκο πως «εμείς οι Τούρκοι δεν έχουμε τα κορίτσια μας για πέταμα». Ο Πομάκος απάντησε στην μητέρα με τα κατάλληλα … «γαλλo-πομακικά», τα οποία δεν μπορούμε να αναπαράγουμε…

Άλλος Πομάκος που κατέβηκε από την κοινότητα Οργάνης στον κάμπο, μιλάει για το πώς οι τουρκόφωνοι στο χωριό που αγόρασε σπίτι δεν τον βοηθούσαν καθόλου. Αγόρασε τρακτέρ και δεν ήξερε πώς να το λειτουργήσει, αλλά οι γείτονές του αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν. Αναγκάστηκε έτσι και βρήκε βοήθεια από άλλους Πομάκους που είχαν κατέβει παλιότερα σε άλλα χωριά.
 
Επίσης, Πομάκος από τον Κέχρο παρατήρησε: πώς είναι δυνατόν οι Πομάκοι να είναι Τούρκοι, αφού οι Τούρκοι τα παλιά χρόνια είχαν όλα τα πλούσια χωράφια στον κάμπο ενώ οι Πομάκοι δεν είχαν ούτε ένα στρέμμα εκεί, αλλά αντίθετα ζούσαν και ζουν στα βουνά, παλεύοντας με τη φτωχή γη; «Για να ζει κάποιος απομακρυσμένος στο βουνό, θα πρέπει να μένει εκεί, γιατί φοβάται τη διοίκηση». Δηλαδή, οι Πομάκοι εγκαταστάθηκαν στα βουνά γιατί η Οθωμανική διοίκηση τους καταπίεζε και τους τρομοκρατούσε. «Οι γυναίκες μας για έναν αιώνα δεν είχαν δει στη ζωή τους θάλασσα», συνεχίζει την διήγησή του ο Πομάκος. Μόνο με την ελληνική διοίκηση μπόρεσαν οι Πομάκοι να δουν θάλασσα και να αποκτήσουν κάποια κτήματα στον κάμπο.

Τέλος, να θυμίσουμε δύο τουρκικές παροιμίες για τους Πομάκους, που δείχνουν τις οθωμανικές και σύγχρονες αντιλήψεις:

«Tahtadan maşa, Pomaktan pasa olmaz»

Όπως από το ξύλο δεν μπορεί να γίνει μασιά (λαβίδα για κάρβουνα), έτσι και από τον Πομάκο δεν μπορεί να γίνει Πασάς (ανώτερος αξιωματούχος/άνθρωπος). Δηλαδή, οι Πομάκοι είναι κατώτεροι και προορισμένοι να υπηρετούν τους Τούρκους…

και

«Μısır unundan lokma, Pomaktan bey olmaz»

Όπως από το καλαμποκάλευρο δεν γίνεται λουκουμάς, έτσι και από τους Πομάκους δεν μπορεί να γίνει μπέης…

Τεύχος 71, Φεβρουάριος - Μάρτιος 2014

http://zagalisa.gr/content/peristatika-toyrkikoy-ratsismoy-kata-ton-pomakon-sti-rodopi-afieromena-stoys-genitsaroys-pom














 

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"