.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΚΙΣ Ομάς-Ε

Αποκαλυπτικό! Ο Χάρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που μίλησε για όλα από το 1952

 Αποκαλυπτικό! Ο Χάρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που μίλησε για όλα από το 1952

(Ίμια, Θράκη, Έβρος, όλα στον “άξονα”…) -
Πριν από λίγο, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στο ιστολόγιό μας με τίτλο: Ο ποιητής Ισίδωρος Πόσδαγλης γνώριζε το μέλλον της Ελλάδας από το 1952! και πραγματικά συγκλονίστηκα καθώς το διάβαζα. Τον συγκεκριμένο Οικονομολόγο, ποιητή και Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ομολογώ – ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ – οτι δεν τον γνώριζα ούτε τον είχα ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου. Και σήμερα έμαθα τόσα πολλά γι αυτόν, που πραγματικά βουίζει το κεφάλι μου!Διαβάζοντας όμως το άρθρο ως το τέλος, διαπιστώνω ότι μιλούσε για έναν πίνακα, στην εξής παράγραφο:
Σφάλμα! Η αναφορά της υπερ-σύνδεσης δεν είναι έγκυρη.
“Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ΄ το τέλος του αιώνα γιατί θαναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους.Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.”
Πίνακας ή χάρτης όμως δεν υπήρχε πουθενά! Και μάλιστα το άρθρο καταλήγει με ερώτηση (Σε ποιο χάρτη αναφέρεται αυτός ο μεγάλος και ξεχασμένος αγωνιστής;) και με μια υποσχετική (Ίσως τα πούμε σε ένα άλλο άρθρο!)
Από κείνη την ώρα, δεν είχα ησυχασμό! Κι αυτό διότι, η μελέτη, το πόνημα δηλαδή, του πραγματικά μεγάλου αυτού Έλληνα, όχι μόνο με είχε βάλει σε τρομερές σκέψεις, αλλά και κάτι χειρότερο! Ότι τελικά, είμαστε ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ενός ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ μιας απίστευτης ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ, οι οποίοι είχαν βάλει σκοπό να μας εξολοθρευσουν εδώ και πάνω από μισό αιώνα!
Καλύτερα όμως να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους για να βάλουμε σε κάποια τάξη τις σκέψεις αλλά και…το θυμό μας. Εχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Ισίδωρος Πόσδαγλης, δε χωράει αμφιβολία οτι υπήρξε, εκτός από ήρωας, κι ένας διακεκριμένος επιστήμονας. Το βιογραφικό του τα λέει από μόνο του. Ο μεγάλος του πατριωτισμός, τον έσπρωχνε να θέσει την πραγματικά προχωρημένη του σκέψη στην υπηρεσία της πατρίδας και γι αυτό από τα 15 του χρόνια, από μικρό παιδί σχετικά, το 1922, είχε ενταχθεί στον “Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης” κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία. Δεν είχε καλά-καλά τελειώσει το Γυμνάσιο δηλαδή και το μυαλό του έτρεχε με ιλιγγιώδεις ταχύτητες! Και για το καλό της πατρίδας του! Το πόσο σπάνιο είναι κάτι τέτοιο, το ξέρουμε από τους νέους του σήμερα. Καμμία σχέση. Αρα, το πρώτο λοιπόν συμπέρασμα που ανάγουμε μέχρις εδώ, είναι οτι επρόκειτο για ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. Προχωράμε.
Στα 18 του, σαν ήρθε δηλαδή ο καιρός για να σπουδάσει την αγαπημένη του επιστήμη, τα οικονομικά, έφυγε για τη Σοβιετική Ένωση, όπου και σπούδασε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας -το γνωστό μετονομασθέν σε Λομονόσοφ – και στη συνέχεια εργάστηκε μαζί με μερικά από τα πιο κορυφαία μυαλά της εποχής του σε ορισμένα από τα πιο προχωρημένα και άκρως απόρρητα οικονομικά σχέδια -προγράμματα της τότε Σοβιετίας.
Δεύτερο συμπέρασμα που ανάγεται, είναι το γεγονός ότι ο Πόσδαγλης εθεωρείτο ήδη από τους Σοβιετικούς ως διάνοια! Και γι αυτό, τον βάζουν να συνεργαστεί – αν και φοιτητής ακόμη – με τους πλέον κορυφαίους οικονομολόγους της Ρωσίας πάνω σε άκρως απόρρητα προγράμματα! Οι Ρώσοι λοιπόν, εκμεταλλεύονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τις γνώσεις και τις ιδέες του και τον εντάσσουν στην ελίτ των κορυφαίων επιστημόνων της τότε Σοβιετικής Ένωσης! Πάμε παρακάτω.
Ξεσπάει ο πόλεμος, η Ελλάδα μπαίνει κι αυτή αντιστεκόμενη στον Άξονα και ο Πόσδαγλης γυρνάει πίσω για να ενταχθεί στον αγώνα. Μετά την εισβολή και κατοχή από τους Γερμανούς, μπαίνει στην Εθνική Αντίσταση και μέσα από κεί, αρχίζει και περνάει διάφορα μηνύματα στους συντρόφους του στο ΕΑΜ, που όπως φαίνεται, δεν άρεσαν καθόλου στους “φίλους” και “συμμάχους” Άγγλους, οι οποίοι και μετά το τέλος του πολέμου τον συλλαμβάνουν και τον παραδίδουν στη Χωροφυλακή! Γιατί τον συνέλαβαν και μάλιστα έτσι, απροκάλυπτα, χωρίς σοβαρή αιτία; Μήπως επειδή τον θεωρούσαν ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ; Ναί, αλλά άκρως επικίνδυνο ως πρός τί; Τι θα μπορούσε να ξέρει ένας άνθρωπος, που έλειπε από την Ελλάδα τόσα χρόνια, που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για τη χώρα του αλλά και γι αυτούς;
Για να διαπιστώσω του λόγου το αληθές, έκανα άνω κάτω το διαδίκτυο αλλά δε κατόρθωσα να ανακαλύψω απολύτως τίποτε, πέραν ορισμένων άρθρων που γράφτηκαν γι αυτόν και που ήταν περίπου σαν αυτό που δημοσιεύτηκε και στο παρόν ιστολόγιο. Απολύτως τίποτε; Οχι ακριβώς.
Μπορεί να μην ανακάλυψα γιατί τον συνέλαβαν οι Αγγλοι τότε με τέτοια πρεμούρα και τον παρέδωσαν άρον-άρον στους χωροφύλακες, αλλά έπεσα πάνω σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Σε έναν πίνακα. Εναν πίνακα που φαίνεται να είναι ο “χάρτης” στον οποίο αναφέρεται και ο συντάκτης του προηγούμενου κειμένου κι αν είναι όντως αυτός, τότε μιλάμε για τη μεγαλύτερη βόμβα στα θεμέλια του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος που μας κυβερνάει εδώ και…μισό αιώνα!
Συνεχίζω.
Παρά λοιπόν το γεγονός της “μυστηριώδους” συλλήψεως και κρατήσεως του, ο Πόσδαγλης δεν πτοείται. Και μέσα στη φυλακή, κατορθώνει και ολοκληρώνει ένα όνειρο που το επεξεργάζεται από τα 15 του χρόνια, ένα οικονομικό σχέδιο για την πατρίδα του που έχει τον τίτλο “Πατριωτική Οικονομική Πολιτική”, και που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εκδοτικό οίκο “των ολίγων και εκλεκτών”, τον εκδοτικό οίκο “Μπιστιρλή”. Ενα κείμενο, που προκαλεί πάταγο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης, μιας και αναλύει το κατ΄εξοχήν Πατριωτικό Οικονομικό μοντέλο, που θα μπορούσε να εφαρμοστεί εκτός από την Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα! Ως εδώ εντάξει.
Όμως ο Πόσδαγλης δεν σταματάει εδώ. Μέσα στο βιβλίο του αναλύει και τεκμηριώνει θεωρίες που ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ χρηματοοικονομικό οργανισμό και στις συνεργαζόμενες με αυτούς κυβερνήσεις! Ο Πόσδαγλης με άλλα λόγια, ξεμπροστιάζει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ που απεργάζονταν οικονομικά σχέδια εξόντωσης λαών μέσω του χρέους καθώς στην ουσία του, ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να το κάνουν!
Ο Πόσδαγλης λοιπόν, γράφει στη σελίδα 17 του βιβλίου του και στο κεφάλαιο με τίτλο “Εθνικό Χρέος και Εθνικό Έλλειμμα” τα εξής:
“Όταν τα δανεισμένα κεφάλαια του διεθνούς καπιταλισμού βρεθούν στο όριο της απόδοσής τους τότε ακολουθεί μια απομείωση του Εθνικού Χρέους, που επιβάλλουν δια της βίας. Τότε θα επικαλεστούν την ανάγκη πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας μ΄ αυτά τα λόγια ότι πρέπει να πληρώσουν οι αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και του λαού. Κυλάνε έτσι το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη για να πάρουν κι από εκεί κέρδη.”
Αυτό ακριβώς δεν συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει στη πατρίδα μας σήμερα;
Και περνάμε στο πλέον ασύλληπτο που περιγράφεται στην πιο κάτω παράγραφο, στη σελίδα 24 του βιβλίου:
“Όταν η Ευρώπη μετά τον Πόλεμο θα φτιάσει το Νόμισμα για να απορροφήσει τα λαϊκά κεφάλαια, τότες θα στραφούν προς την Ελλάδα να της κόψουν το Χρέος που θα της έχουν φορτώσει, με σκοπό να τραβήξουν από τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα έχουν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά.
Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν στόχος του διεθνούς κεφαλαίου μόλις φτιάσουνε το Νόμισμα. Το άθροισμα των δικών τους χρεών – που με τέχνη και κόπο θα τους έχουν φορτώσει – θα ισορροπεί, θα αντιπροσωπεύει το Χρέος μιας ψευτο-ένωσης, ώστε να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους.”
Εδώ τώρα τι μπορεί να πεί κανείς; Απλά μένει με το στόμα ανοιχτό, σωστά;
Και τα ερωτήματα τώρα:
Πρώτον, πώς μπορούσε ο Πόσδαγλης να γνωρίζει οτι η Ευρώπη σκόπευε να εκδώσει δικό της νόμισμα;
Δεύτερον, πώς μπορούσε να ξέρει οτι μόνο οι τέσσερις αυτές χώρες της Ευρώπης κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, δηλάδή η Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία επρόκειτο να γίνουν ο κατ΄εξοχήν στόχος όταν και εφ όσον θα δεχτούν το ευρωπαικό νόμισμα;
Και τρίτον, το πλέον ανατριχιαστικό, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; Γιατί αυτό λέει η τελευταία παράγραφος του κεφαλαίου αυτού στο βιβλίο του και αποτυπώνεται και στον χάρτη, για τον περι ού ο λόγος!
“Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ΄ το τέλος του αιώνα γιατί θαναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους.Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.”
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρακάτω είναι ο χάρτης στον οποίο αναφέρεται ο Πόσδαγλης ο οποίος είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ!
Ο χάρτης-πίνακας στον οποίο αναφέρεται ο Πόσδαγλης
Να λοιπόν που οι Ναζί είχαν αποτυπώσει πλήρως τους χώρους όπου υπάρχουν πετρέλαια (το βλέπετε στο χάρτη, είναι οι περιοχές που σημειώνονται με τις τελίτσες) και το ακόμη χειρότερο, βλέπετε και τον δρόμο του ΑΓΩΓΟΥ από τον οποίο θα διοχετεύεται το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στην ευρώπη! Και αυτός ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!
Τώρα λοιπόν εξηγούνται ΟΛΑ! Τώρα επιτέλους, βρίσκουν εξήγηση τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ!
Να λοιπόν αυτό το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ που γνώριζε ο Πόσδαγλης και που γι αυτό ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ από τους Άγγλους, γι αυτό κρατήθηκε τόσο καιρό στις φυλακές και ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ το βιβλίο του κάθε φορά που εκδίδονταν και γι αυτό κυκλοφορούσε ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ και μόνο σε ανθρώπους ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ! Και φυσικά, ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γι αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΗΡΩΑ, που η πατρίδα του η ίδια ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ!…
Το ψέμα και η απάτη, καθώς γνωρίζετε συνέλληνες, ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά, κράτησε 60 ολόκληρα χρόνια αυτό το μυστικό της απάτης. Όμως κάποτε, έρχεται η ώρα που ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Ασφαλώς και ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΟΛΑ σε τούτη τη χρονική περίοδο που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τα πάντα παύουν να είναι για πολύ “κρυπτά υπό τον ήλιον”!
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!
ΠΟΤΕ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

“ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΛΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!
Θα τα ξαναπούμε πάρα πολύ σύντομα!
olympia





 

Ο Άρειος Πάγος νομιμοποιεί την Σαρία στην Ελλάδα

Ο Άρειος Πάγος νομιμοποιεί την Σαρία στην Ελλάδα
 



Το νόμο της Σαρίας, βάζει πάνω από τους νόμους του ελληνικού κράτους με απόφαση του ο Άρειος Πάγος αποδεχόμενος με απόφαση του πως οι μουσουλμάνοι Έλληνες δεν μπορούν να συντάσσουν διαθήκες γιατί αυτό δεν προβλέπεται από την σαρία.
Την υπόθεση φέρνει στο φως με ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, που αποκαλύπτει πως ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης της διαθήκης θανόντος μουσουλμάνου της Θράκης με βάση το αιτιολογικό πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το ισλαμικό κληρονομικό δίκαιο.
Ο θανών είχε συντάξει διαθήκη στην οποία άφηνε κληρονόμο του την σύζυγο του. Την διαθήκη προσέβαλε η αδερφή του επικαλούμενη την Σαρία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Συμεωνίδου, η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη. Ωστόσο εγείρονται πολλά ερωτηματικά από αυτήν την απόφαση αφού μέχρι τώρα η Σαρία επιτρεπόταν να τηρείται στην Ελλάδα σε θέματα οικογενειακού δικαίου μόνο από τους μουφτήδες και ύστερα από προσφυγή σε αυτόν.
Πλέον υπάρχει και δεδικασμένο από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας.
Διαβάστε το ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Χρόνος».
Αδελφή θανόντος, που άφησε όλη του την περιουσία στη γυναίκα του μέσω διαθήκης, διεκδικεί μερίδιο της περιουσίας με το αιτιολογικό ότι ο αδερφός της ως μουσουλμάνος δεν είχε δικαίωμα να συντάξει διαθήκη, καθώς η δημόσια διαθήκη είναι άγνωστη στο δίκαιο της σαρίας.
Από το 1946 οι Έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες συντάσσουν, σύμφωνα με το αστικό δίκαιο, διαθήκες, έχουν γίνει δικαιοπραξίες, μεταβιβάσεις, έχουν χτιστεί πολυκατοικίες έχουν δημιουργηθεί συμφέροντα
Ο Άρειος Πάγος αναιρώντας απόφαση του Εφετείου Θράκης αποφάσισε ότι επειδή στους μουσουλμάνους της Θράκης εφαρμόζεται το δίκαιο της σαρίας, ο άνδρας δεν είχε δικαίωμα να συντάξει δημόσια διαθήκη επειδή είναι μουσουλμάνος.
Ανατρέπει δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο συντάσσονται δημόσιες διαθήκες από μουσουλμάνους πολίτες της Θράκης, μία πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου.
Αυτή αναφέρει ότι οι διαθήκες που συντάσσονται στην Θράκη μεταξύ των μουσουλμάνων (το μόνο κριτήριο είναι η ύπαρξη στα δημοτολόγια της θρησκείας) είναι άκυρες με την αιτιολογία ότι στις σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων στο κληρονομικό δίκαιο εφαρμόζεται η σαρία και ως εκ τούτο στο Ισλαμικό δίκαιο δεν προβλέπεται σύνταξη διαθήκης από τον κληρονομούμενο.
Η απόφαση που ακόμα δεν έχει καθαρογραφεί αφορά την υπόθεση θανόντος μουσουλμάνου πολίτη της Θράκης και των διεκδικήσεων που ακολούθησαν από συγγενικά του πρόσωπα επί της περιουσίας του για την οποία όμως ο ίδιος είχε φροντίσει να συντάξει διαθήκη σε συμβολαιογράφο πριν αποβιώσει.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟΥ
Ο Έλληνας μουσουλμάνος πολίτης ήταν παντρεμένος με μουσουλμάνα, με την οποία δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά. Πριν αποβιώσει συνέταξε δημόσια διαθήκη σε συμβολαιογράφο στην οποία όριζε ρητά ότι μετά το θάνατό του όλη η περιουσία του, η οποία συνίστατο σε αστικά ακίνητα, ανήκει στη γυναίκα του.
Όμως αδελφή του θανόντος μετά το θάνατό του κατέθεσε αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης ζητώντας την ακύρωση της διαθήκης. Το αιτιολογικό ήταν ότι ως μουσουλμάνος που ήταν ο θανών δεν είχε δικαίωμα να συντάξει διαθήκη, καθώς η δημόσια διαθήκη είναι άγνωστη στο δίκαιο της σαρίας, η οποία εφαρμόζεται στη Θράκη.
Η αδελφή του θανόντος διεκδικεί μέρος της περιουσίας κατά το ισλαμικό κληρονομικό δίκαιο, δηλαδή το δίκαιο της σαρίας, όπου, εφόσον δεν είχε παιδιά ο θανών, κληρονομούν και τα αδέρφια του με την εξ’ αδιαθέτου διαδοχή. Δηλαδή μη έχοντας αυτός δικαίωμα διαθήκης θα κληρονομούσε η γυναίκα του ένα ποσοστό και το υπόλοιπο ποσοστό τα αδέρφια του.
Η περιουσία του θανόντος αφορά ακίνητα, ορισμένα εκ των οποίων βρίσκονται και στην Τουρκία. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο απέρριψε την αγωγή ισχυριζόμενο ότι η οποιαδήποτε θρησκεία δεν μπορεί να αποτελεί διάκριση και να θεσμοθετεί δικαιοδοσία σε τέτοια θέματα.
Επικαλέστηκε μάλιστα το Πρωτοδικείο την ευρωπαϊκή σύμβαση για τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη που απαγορεύει αυτές τις διακρίσεις. Αυτή μάλιστα η σύμβαση είναι υπερκείμενη του εσωτερικού δικαίου.
Η αδερφή του θανόντος όμως άσκησε έφεση και το Εφετείο Θράκης αποφάνθηκε το ίδιο, ότι δηλαδή ο θανών καλώς συνέταξε διαθήκη ως πολίτης Έλληνας, όταν ήταν εν ζωή, άσχετα αν είναι μουσουλμάνος ή οποιασδήποτε άλλης θρησκείας. Αυτός μπορεί να συντάσσει διαθήκη και να διαθέτει ελεύθερα την περιουσία του.
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Η υπόθεση, την οποία χειρίστηκε ο συνταξιούχος σήμερα δικηγόρος Σωτήρης Πουπουζής, έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο, όπου προσέφυγε η αδερφή του θανόντος. Ο Άρειος Πάγος αναιρώντας την απόφαση του Εφετείου Θράκης αποφάσισε ότι επειδή στους μουσουλμάνους εφαρμόζεται το δίκαιο της σαρίας δεν είχε δικαίωμα να συντάξει διαθήκη ως μουσουλμάνος.
«Ο Άρειος Πάγος ανέπεμψε να δικαστεί πάλι η υπόθεση στο Εφετείο Θράκης με αυτό το σκεπτικό, δηλαδή το Εφετείο Θράκης να εφαρμόσει την σαρία», τόνισε ο κ. Πουπουζής.
Η ΣΥΓΥΓΟΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Όμως η σύζυγος του θανόντος, η οποία θίγεται από την απόφαση του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή στο δικηγόρο της να προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Εκεί η δίκη θα γίνει ανάμεσα σε αυτήν και το ελληνικό κράτος και ζητείται με την προσφυγή της αυτή να καταδικαστεί το ελληνικό κράτος, διότι της αφαιρεί το δικαίωμα στην περιουσία και στην κληρονομία του θανόντος συζύγου της,

ο οποίος είχε κάθε δικαίωμα, σύμφωνα με το αστικό δίκαιο, να συντάξει δημόσια διαθήκη.
ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
Αυτή η απόφαση δημιουργεί τεράστια δεδομένα, τόνισε ο κ. Πουπουζής στον οποίον απευθύνθηκε ο «Χ» εξηγώντας ότι «μπορούν να ανατραπούν καταστάσεις οι οποίες έχουν καθιερωθεί από τότε που ισχύει ο αστικός κώδικας, από το 1946.
Από το 1946 οι Έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες συντάσσουν κανονικά διαθήκες έχουν γίνει δικαιοπραξίες, μεταβιβάσεις, έχουν χτιστεί πολυκατοικίες έχουν δημιουργηθεί συμφέροντα. Δηλαδή τι θα γίνει εφεξής, θα πηγαίνει ο κάθε μουσουλμάνος στο συμβολαιογράφο και θα του λέει ο συμβολαιογράφος αρνούμαι να συντάξω διαθήκη επειδή είσαι μουσουλμάνος. Αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα.
Η Τουρκία που είναι υπέρμαχος για την εφαρμογή του δικαίου της σαρίας στη Θράκη, η ίδια δεν το εφαρμόζει από το 1923. 

Ο Μουσταφά Κεμάλ τότε κατήργησε όλα αυτά τα εκκλησιαστικά δικαστήρια όπως και της ελληνικής μειονότητας που υπήρχαν τότε και καλώς έπραξε. Και εφαρμόζει τουρκικό αστικό δίκαιο το οποίο είναι αντιγραφή του ελβετικού αστικού κώδικα».
Μέλος της μειονότητας και δικηγόρος ο Ιλχάν Αχμέτ, γνώστης του ισλαμικού δικαίου, είπε μιλώντας στο «Χ» πως «αυτή η απόφαση μπορεί να δημιουργήσει, κατά την άποψη μου, μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνική δομή της μειονότητας, διότι έχουν συνταχθεί χιλιάδες δημόσιες διαθήκες.
Αυτές τις διαθήκες μπορεί ο κάθε ένας κακοπροαίρετα ή εκμεταλλευόμενος την κατάσταση αυτή να προσφύγει και να κάνει αγωγές με αποτέλεσμα τα δικαιώματα των γυναικών να κινδυνεύσουν.

Ο Άρειος Πάγος θεώρησε ότι στη σαρία δεν υπάρχει πρόβλεψη διαθήκης.
Η δική μου άποψη και η άποψη των ανθρώπων που ασχολούνται με το ισλαμικό δίκαιο, είτε είναι στις αραβικές χώρες είτε είναι στην Τουρκία, είναι ότι προβλέπεται και στο ισλαμικό δίκαιο η σύνταξη διαθηκών με περιορισμούς όμως.
Το ισλαμικό δίκαιο λέει ότι κατ’ αρχήν μπορεί ελεύθερα να διαθέτει ο διαθέτης μόνο το 1/3 της συνολικής περιουσίας.

Το ίδιο υπάρχει και στο αστικό δίκαιο.
Σήμερα και στο αστικό δίκαιο στην Ελλάδα ένας πατέρας μπορεί να διαθέσει μέχρι ένα ποσοστό της περιουσίας του, δηλαδή δε μπορεί να στερήσει το παιδί του εντελώς από την περιουσία, υπάρχει η νόμιμη μοίρα δηλαδή είναι το κομμάτι εκείνο που ούτως η άλλως οφείλει να το αφήσει στην κόρη ή στον γιο εκτός αν υπάρχουν λόγοι αποκλήρωσης.
Άρα η απόφαση αυτή έτσι όπως εκδόθηκε μη αναγνωρίζοντας καθόλου το δικαίωμα να συντάξουν διαθήκη οι μουσουλμάνοι αυτόματα οδηγεί στην εφαρμογή της σαρίας πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».
Η υπόθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και αφορά χιλιάδες πολίτες της Θράκης, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, οι οποίοι έχουν επιλέξει να διαθέσουν την περιουσία τους και να συντάξουν διαθήκες κατά τον τρόπο που ορίζει ο ελληνικός Νόμος.

logioshermes








 

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!


Μνημόνιο!!!
Ποιός ξέρει κάτι γι' αυτό;

Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε και έκρινε βάσιμη την μήνυση πολίτη - Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του Ιατρού από την Χαλκίδα κ.Αντωνίου.

"Πριν από ένα μήνα είχε.....
γραφτεί ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»
κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο. Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο. Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί! Έτσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών! Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό.
Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα! Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας! Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα "επίσημα" ή παραδοσιακά ΜΜΕ; Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιον από αυτά τα ΜΜΕ; Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!
Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες! Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!
ΣΕ ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές (διότι δεν γινόταν αλλιώς!) η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε 28 δευτερόλεπτα!!! Μάλιστα!
Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία!
Στο βίντεο ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεται η βουλή και συνεπώς οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, είναι συντεχνιακός και καλυμμένος, μιας και η αναφορά γίνεται με έναν τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι το θέμα αφορά σε παράβαση του ΚΟΚ !!!
Είναι πλέον προφανές, ότι το Κοινοβούλιό μας, λειτουργεί συντεχνιακά! Δεν γνωρίζω αν τα κόμματα και οι βουλευτές που ΔΕΝ κατηγορούνται γνωρίζουν το θέμα αυτό. Σίγουρα κάποιοι έχουν ενημερωθεί από τον μηνυτή!
Το ζητούμενο είναι ότι η πληροφόρηση στο λαό για ένα τέτοιο ζήτημα δεν ήταν καν η στοιχειώδης. Τέτοιοι αποκλεισμοί δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του πλανήτη παρά μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα!
Είναι γεγονός πάντως, ότι η επιμονή ενός γιατρού από την Χαλκίδα ήταν ικανή, να ξεμπροστιάσει το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της χώρας μας που καταρρέει."

 attikanea.blogspot.gr/  pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr







 

ΗΠΑ: Η Καλιφόρνια νομιμοποιεί την οικογένεια με τρεις «γονείς»


 ΗΠΑ: Η Καλιφόρνια νομιμοποιεί την οικογένεια με τρεις «γονείς»

 
Τα παιδιά στην Καλιφόρνια θα είναι σε θέση να έχουν νόμιμα τρεις γονείς βάσει ενός νέου νόμου που οι επικριτές του έχουν ονομάσει «Δούρειο Ίππο της ατζέντας του ‘γάμου’ των ομοφυλόφιλων».

Η νέα νομοθεσία έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν ένα παιδί από βιολογικό γονέα του αντίθετου φύλου (ΚΟ: Μα πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;;;!! Είδατε; Το φυσιολογικό, έγινε απλώς ένας «τύπος γονέα».)

Το νομοσχέδιο εν μέρει προκλήθηκε από μια περίπλοκη δικαστική μάχη επιμέλειας τέκνου το 2011, όπου το παιδί ενός ζευγαριού λεσβιών δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, αφού από τους «γονείς» του η μία κατέληξε στη φυλακή και η άλλη στο νοσοκομείο.

Στον βιολογικό πατέρα του παιδιού χορηγήθηκε αρχικά η γονική μέριμνα από το δικαστήριο, αλλά η απόφαση ανατράπηκε στη συνέχεια από απόφαση εφετείου το οποίο έκρινε ότι ένα παιδί δεν μπορεί να έχει περισσότερους από δύο γονείς.

«Από τη στιγμή που αρχίσαμε να προσπαθούμε να κάνουμε ‘φυσιολογικό’ να ανατρέφεται ένα παιδί από ζευγάρια ατόμων του ίδιου φύλου και να επαναπροσδιορίζουμε το γάμο ώστε να αφαιρεθεί η προϋπόθεση να είναι μεταξύ ατόμων των δύο φύλων, αναμενόμενο είναι να καταλήξουμε στην τριπλή ανατροφή των παιδιών», λέει η Jennifer Roback Morse, ιδρύτρια του Ινστιτούτου Ruth, το οποίο υπερασπίζεται τον ‘παραδοσιακό’ γάμο.

Η νομοθεσία, η οποία υπεγράφη από το κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν*, θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές του επόμενου έτους, κάνοντας την Καλιφόρνια την πέμπτη πολιτεία στην Αμερική που έχει περάσει ένα τέτοιο νόμο.

Το νομοσχέδιο που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Κέντρο για τα Δικαιώματα των Λεσβιών και το Ινστιτούτο Υπεράσπισης των Παίδων στη Νομική Σχολή του Σαν Ντιέγκο.

Ο Brad Dacus, πρόεδρος του Pacific Justice Institute, λέει, «Αυτό, σε μακροπρόθεσμη βάση, θα αποδειχτεί ένα λάθος.»

Και προσθέτει: «Αυτοί που θα πληρώσουν το τίμημα δεν είναι οι ακτιβιστές, αλλά τα παιδιά, τα οποία θα ζήσουν μεγαλύτερες συγκρούσεις και αναποφασιστικότητα για θέματα που αφορούν την ευημερία τους».

Ο Dacus λέει ότι οι περισσότεροι από δύο νόμιμους γονείς θα δημιουργήσει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη διαμάχη για το τι είναι καλύτερο για ένα παιδί και θα οδηγήσει σε πιο περίπλοκες δικαστικές μάχες.

Το 2010, μια λεσβία μητέρα στη Βρετανία έχασε μια πικρή δικαστική μάχη για την επιμέλεια από τον ομοφυλόφιλο άνδρα που γέννησε τα δύο της παιδιά μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.

*Περί Μπράουν διάβασε: ΗΠΑ: Νόμος στην Καλιφόρνια υποχρεώνει τα σχολεία να αφήνουν τους μαθητές να «επιλέγουν» την τουαλέτα που ταιριάζει στην «ταυτότητα φύλου» τους

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 






 

Γερμανία, η πρώτη χώρα που θα δίνει πιστοποιητικά γέννησης για το... τρίτο φύλο

Γερμανία, η πρώτη χώρα που θα δίνει πιστοποιητικά γέννησης για το... τρίτο φύλο


Οι γονείς δηλαδή θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν το πεδίο με τις επιλογές των δύο φύλων κενό
 

 Αύριο Παρασκευή, η Γερμανία θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα -και η δεύτερη στον κόσμο- που θα επιτρέπει στα πιστοποιητικά γέννησης το "τρίτο φύλο". 
 

 Οι Γερμανοί γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν το πεδίο με τις επιλογές των δύο φύλων κενό όταν βλέπουν ότι το παιδί τους έχει και ανδρικά αλλά και γυναικεία χαρακτηριστικά. "Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο νόμος αναγνωρίζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι ούτε άντρες, ούτε γυναίκες", αναφέρει ο καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Βρέμης, Κονστάντσε Πλετ, στην εφημερίδα "Wall Street Journal".
 

 Με την αλλαγή αυτή, οι γονείς δεν θα νιώθουν πίεση (sic) να προσδιορίσουν αμέσως μετά την γέννηση του παιδιού τους το φύλο του αν βλέπουν ότι φέρει ανδρικά αλλά και γυναικεία χαρακτηριστικά καθώς στο μέλλον μπορεί να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου και να καθορίσει μόνο του το φύλο του.
 

 Εκτός από τα πιστοποιητικά γέννησης και τα γερμανικά διαβατήρια, τα οποία φέρουν επί του παρόντος την ένδειξη "M" για τους άνδρες ή "F" για τις γυναίκες, σύντομα θα έχουν ένα "Χ" στο πεδίο του φύλου, σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών. "Το ίδιο πρέπει να ισχύσει και στα περισσότερα νομικά έγγραφα που μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή, από ταυτότητες, μέχρι ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, θανάτου", υπογραμμίζει στο γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" ο Σιλβάν Άγκιους, υπεύθυνος δημόσιας πολιτικής του ευρωπαϊκού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Λεσβιών, Ομοφυλοφίλων, Αμφισεξουαλικών, Τρανσέξουαλ και Διαφυλικών Ατόμων.  
  
 Αξίζει να σημειωθεί ότι, η χώρα της Άνγκελα Μέρκελ είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο που εισάγει την κατηγορία "ακαθόριστο" σε ότι αφορά το φύλο στα πιστοποιητικά γέννησης. Την πρωτιά κατέκτησε πριν από δύο μήνες η Αυστραλία. 
Πηγή
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ









 

Πρωτοφανής καταγγελία ενός Εισαγγελέα Πρωτοδικών ενάντια στην Τρόικα

Πρωτοφανής καταγγελία ενός Εισαγγελέα Πρωτοδικών ενάντια στην Τρόικα
 
δικαστών και εισαγγελέων
Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και...
στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:...
Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας, ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας με την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα μη βιώσιμα στα πλαίσια δήθεν του αποκαλούμενου δημοσίου συμφέροντος το οποίο όπως φαίνεται σύμφωνα με την 668/20-2-2012 απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο σε όλα τα μέτρα του υπερισχύει του ίδιου του Συντάγματος, των άρθρων που κατοχυρώνουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και αγαθά και της ΕΣΔΑ.
Εδώ υπάρχει και μια αντίφαση και ειρωνεία των σοφών του ΣτΕ καθώς όλα τα μέτρα που λαμβάνονται στα πλαίσια του δημοσίου συμφέροντος για τη λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας μας συγχρόνως τα ίδια μέτρα καταστρατηγούν, ισοπεδώνουν το δημόσιο συμφέρον και καταστρέφουν την κοινωνία μας για το καλό της οποίας εφαρμόζονται.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που έχουν επιβάλλει η Τρόικα, οι σύμβουλοί τους, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ και οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση «δωσίλογων» που προσφέρουν γη και ύδωρ στους δανειστές μας εξοντώνοντας το λαό μας με την κατάλυση κάθε είδους εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματός του. Αγωνιζόμαστε ενάντια στο φαύλο αυτό καθεστώς της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men» που έχουμε, που νομοθετούν πάντα με δημοκρατικό τρόπο ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας και στη διάλυση το κράτος μας, σε ένα άρθρο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και διαρροές. Αλήθεια τι δημοκρατική πρακτική που είναι αυτή. Την επικροτούμε ως δικαστική εξουσία.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ανεργία που έχει ξεπεράσει το 30%, αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες των 3.000 συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση που τις οδήγησε η νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στον ορυμαγδό των νέων αυτών μέτρων λιτότητας και ισοπέδωσής μας, τα οποία κατά τους κυβερνώντες παίρνονται για το καλό μας και για να υπάρξει ανάπτυξη, όμως εδώ και δύο χρόνια συνεχώς βαθαίνει η ύφεση και δεν υπάρχει διέξοδος και τέλος. Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία. Αλήθεια μήπως δεν έχετε αντιληφθεί ότι ήδη ζούμε σε καθεστώς κατοχής, δουλείας, αποικιοκρατίας γερμανικής προέλευσης.
Ποιος πιστεύει ότι είμαστε ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος που θα δώσει ένα τέλος στην αυτοκαταστροφή του, στο φαύλο κύκλο που μας οδηγεί η προδοτική αυτή πολιτική που δήθεν υπερασπίζεται τα συμφέροντά μας ως ελληνικό κράτος και πολίτες. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας, στην αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτησή μας από την εθνική κυριαρχία στην οποία προβήκαμε στο άρθρο 14 παράγραφος 5 της δανειακής σύμβασης που υπόγραψε ο υπουργός οικονομικών το Μάιο του 2010 χωρίς την έγκριση και κύρωσή της από τη βουλή και με βάση την οποία εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας οι εκπρόσωποι της Τρόικας και του ΔΝΤ, οι οποίοι με τις ευλογίες των πολιτικών μας συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε αποικία ή μήπως βρίσκονται.

Αγωνιζόμαστε για να διατηρήσει ο καθένας το σπίτι του που με μόχθο και κόπο και με τις οικονομίες του έφτιαξε και αγόρασε και να μη του το πάρει η τράπεζα γιατί με την περικοπή του μισθού του δεν έχει πια τα χρήματα για να πληρώνει το στεγαστικό του δάνειο. Αγωνιζόμαστεγια να έχουν τα παιδιά μας μέλλον σε αυτό τον τόπο και όχι να μεταναστεύουν, να μένουν άνεργα και να αμείβονται με 500 ευρώ. Αγωνιζόμαστε για να παραμείνουμε ελεύθεροι πολίτες με γνώμη και άποψη και όχι δούλοι, απλοί διεκπεραιωτές και εφαρμοστές των άθλιων νόμων που ψηφίζει η βουλή αυτή των άθλιων εκπροσώπων μας οι οποίοι για άλλη μια φορά αφού υφάρπαξαν την ψήφο του λαού μας με ψευδή διλλήματα περί δήθεν καταστροφή μας αν δεν ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των δανειστών μας θεωρούν ότι έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.
Η μέχρι τώρα στάση μας και η κλιμάκωση του αγώνα μας όχι μόνο δεν είναι αντισυνταγματική και παράνομη όπως θέλουν μερικοί να πιστεύουν και να παρουσιάσουν αλλά αντίθετα υπηρετεί το λαό και το Σύνταγμα που καλούμαστε να εφαρμόσουμε. Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η προκλητική ισοπέδωση των ατομικών, κοινωνικών, εργασιακών δικαιωμάτων του λαού μας. Αγωνιζόμαστε για την προστασία των αδύνατων.
Αγωνιζόμαστε για να μην εξαφανιστεί η φυλή μας, το έθνος μας, η Ελλάδα μας, ο τόπος μας που τόσο ξεδιάντροπα αφανίζεται από τους δήθεν αντιπροσώπους του, από αυτούς που είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά και στην ανομία. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η ηγεσία μας, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου καθώς και οι εκλεκτοί συνάδελφοι που διαφωνούν με τη στάση μας ότι αγωνιζόμαστε για όλα τα ανωτέρω.
Η μόνη διέξοδος στην κρίση είναι η σθεναρή και αποφασιστική στάση μας για να τεθεί τέρμα στην καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και δικαιοσύνης που βιώνουμε και για να υπάρξει μέλλον στον τόπο μας. Διαφορετικά αν πάψει να υφίσταται και ο θεσμός της δικαστικής εξουσίας, της δικαιοσύνης που τώρα τελευταία με αφορμή τις κινητοποιήσεις μας βάλλεται από παντού και κυρίως από το εσωτερικό του, την ηγεσία του αλλά και τους ίδιους τους λειτουργούς του δεν θα υπάρχει, δεν θα έχει μείνει όρθιο τίποτα πια.
Τότε ας συνεχίσουμε να μασάμε το κουτόχορτο που μας προσφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι εργολάβοι – καναλάρχες και οι πολιτικοί πάτρωνές τους που θαυμάζουμε στη βουλή και ας συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις.

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.
Γιάννης Πενταγιώτης
Εισαγγελέας Πρωτοδικών






 

Ενας κόσμος χωρίς Εβραίους!

Ενας κόσμος χωρίς Εβραίους! 

 
 
ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ:


Ενας κόσμος χωρίς Εβραίους!

Εχουμε δημοσιεύσει κατα καιρούς διάφορα βιβλία και κείμενα διάσημων ανδρών που καταφέρονται εναντίον του Εβραϊσμού.
Τα βιβλία αυτά όπως το βιβλίο του Λούθηρου (http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html)
"Οι Εβραίοι και τα ψεύδη τους", το "Ξεσκέπασμα του Ταλμούδ" του Pranaitis,
"Ο Διεθνής Εβραίος" του Χένρυ Φόρντ κ.α
τα έχει εξαφανίσει επιμελώς το ιουδαϊκό ιερατείο, που κυβερνά την ανθρωπότητα απο το παρασκήνιο.
Ταυτόχρονα προωθούν ανθρώπους τους στα ιδρύματα και στα κινήματα που ίδρυσαν επιφανείς άνδρες όπως ο Γκαίτε.
Στο ινστιτούτο Γκαίτε παρουσιάζονται τα έργα του Γκαίτε εκτός απο αυτά που είναι εναντίον των Εβραίων, αποκρύπτοντας έτσι όσα είπε ο Γκαίτε εναντίον τους.
Το ίδιο έγινε και στον Προτεσταντισμό.

Οι γραμμές που θα παραθέσουμε παρακάτω, δεν προέρχονται απο την πένα του Χίτλερ ή του συνταγματάρχη Νάσερ, αλλά απο αυτήν του πατέρα του Σοσιαλισμού, του Κάρλ Μάρξ.
Ας μην ξεχνάμε οτι ο ίδιος ο Μάρξ ήταν Εβραίος στην καταγωγή απόγονος ραββίνων.

Ακολουθούν αποσπάσματα απο το βιβλίο "Karl Marx: A World Without Jews":
Σελ. 37: "...Ποιά είναι η βάση του Εβραίου στον κόσμο μας; Πρακτική αναγκαιότητα, ιδιωτικό πλεονέκτημα..."
"...Ποιό είναι το αντικείμενο της εβραϊκής λατρείας σε αυτό το κόσμο; Η τοκογλυφία. Ποιός είναι ο επίγειος θεός του Εβραίου;
Το χρήμα."
"...Πολύ καλά τότε", λέει ο Μάρξ, "χειραφέτηση απο την τοκογλυφία και το χρήμα, δηλαδή, απο τον πρακτικό, αληθινό ιουδαϊσμό, (αυτό) θα συνιστούσε την χειραφέτηση της εποχής μας."
"Η οργάνωση της κοινωνίας έτσι ώστε να καταργηθούν οι προϋποθέσεις της τοκογλυφίας και ως εκ τούτου η πιθανότητά της, θα καθιστούσε τον Εβραίο αδύνατο.
Η θρησκευτική του πεποίθηση θα διαλύοταν σαν ένα μπαγιάτικο μίασμα κάτω απο την πίεση της πραγματικής ζωής της κοινωνίας."
Σελ. 38: "Ετσι αναγνωρίζουμε στον εβραϊσμό γενικά ένα αντικοινωνικό στοιχείο που έχει φθάσει στην παρούσα δύναμή του μέσω μιας ιστορικής ανάπτυξης στην οποία οι Εβραίοι προθύμως συνεργάστηκαν. Η εβραϊκή χειραφέτηση σημαίνει, τελικά, τη χειραφέτηση της ανθρωπότητας απο τον Ιουδαϊσμό.
Ο Εβραίος έχει ήδη χειραφετήση τον εαυτό του με τον εβραϊκό τρόπο: ο Εβραίος, που είναι, για παράδειγμα, απλά ανεκτός στην Βιέννη, καθορίζει μέσω της χρηματικής του δύναμης την μοίρα ολόκληρης της Γερμανικής Αυτοκρατορίας
(σ.σ: Εδω ο Μάρξ μιλάει πιθανότατα για την οικογένεια Ρόθτσιλντ).
Ο Εβραίος, που δεν έχει δικαιώματα στην μικρότερη γερμανική πολιτεία, αποφασίζει την μοίρα της Ευρώπης."
Προσοχή!
Συνεργάστηκαν όλοι οι Εβραίοι λέει ο Μάρξ.
Η ευθύνη είναι όλου του λαού σύμφωνα με το Μάρξ όχι μόνο του ιουδαϊκού ιερατείου.
Ο Ζάκ Ατταλί είναι μέλος μιας ειδικής επιτροπής η οποία ασχολείται με το πως θα προστατευτεί ο εβραϊκός λαός απο τον ξεσηκωμό της ανθρωπότητας.
Πρέπει να στοχοποιηθεί κάποιος άλλος π.χ. οι τραπεζίτες, οι Σιωνιστές παρά όλος ο λαός.
Σελ. 40: "Ποια ήταν η ουσιαστική βάση της εβραϊκής θρησκείας; Πρακτικές ανάγκες, εγωϊσμός."
Σελ. 41: "....Το χρήμα είναι ο ένας και μοναδικός Θεός του Ισραήλ, πέρα απο τον οποίο κανένας άλλος θεός δεν μπορεί να σταθεί. Το χρήμα υποβαθμίζει όλους του θεούς της ανθρωπότητας και τους μετατρέπει σε εμπόρευμα...."
"...ο θεός των Εβραίων έχει εκκοσμικευτεί και είναι τώρα ένας επίγειος θεός.
Το γραμμάτιο είναι ο αληθινός θεός των Εβραίων..."
Πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Μάρξ μιλάει για τον θεό των Εβραίων που είναι το χρήμα, την ώρα που οι Κομμουνιστές έλεγαν οτι η θρησκεία είναι το "όπιο του λαού" και ταυτόχρονα έκαναν το κόμμα την θρησκεία του λαού.
Σελ. 42: "Η χιμαιρική εθνικότητα του Εβραίου είναι η πραγματική εθνικότητα του εμπόρου, του ανθρώπου του χρήματος."
Γιατί άραγε αυτό το βιβλίο δεν έχει μεταφραστεί ποτέ στα ελληνικά;
http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/01/blog-post_09.html










 

Δείτε τί ΔΕΝ μας λένε, για τους λαθρομετανάστες.... και τί έγινε αλλού! Προσέξτε τις φωτογραφίες!

Δείτε τί ΔΕΝ μας λένε, για τους λαθρομετανάστες.... και τί έγινε αλλού! Προσέξτε τις φωτογραφίες!


 
 
 Έτσι πάλεψαν οι Ελβετοί στο δημοψήφισμά τους και είπαν ένα ηχηρό "ΟΧΙ" στα τζαμιά, τα οποία η αφίσα ανωτέρω τα παριστά, ως πυραύλους!
Εξυπακούεται ότι στην Ελλάδα, "ΕΦΑΓΕ ΘΑΨΙΜΟ" όλο το ζήτημα!
Ποιός εδώ να ...'τολμήση' να προτείνει δημοψήφισμα για αυτά τα θέματα;
Η εθνομηδενιστική 'εισαγόμενη' αριστερά, ή η ψευδο-ελαφρο-"δεξιά";
Απο εκδήλωση που διοργανώθηκε προ ημερών, απο τους άκρως ταλαίπωρους και δεινοπαθούντες κατοίκους του αθηναϊκού κέντρου, αντλήσαμε ορισμένα στοιχεία, που δημοσίευσε η εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" και αφορούν - τί άλλο; - το τόσο πονεμένο ΚΑΙ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ" ζήτημα της εγκληματικότητος των λαθρομεταναστών, που "ζούν και βασιλεύουν", ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ όποιο θύμα επιλέξουν, χωρίς τιμωρία, μέσα στην πρωτεύουσά μας!

Και φθάνουν, με την αμέριστη ΠΑΝΤΟΤΕ συμπαράσταση αριστερόστροφων ΜΚΟ (με έξωθεν και ...μακρόθεν "ρίζες" & πηγές), να "απαιτούν" και τζαμιά!
Συγκεκριμένα, αξίζει να διαβάσουμε, τί ανέφερε ένας απο τους ομιλητές της εκδηλώσεως, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κων/νος Ρωμανός, λέγοντας μεταξύ άλλων, πώς "ο 'πρόεδρος' της μουσουλμανικής κοινότητος, ο οποίος υποτίθεται εκπροσωπεί 800.000 μέλη - και λίγα λέει... - είπε ότι η Αθήνα, είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης, που δεν έχει τζαμί!

Και εγώ του απήντησα ότι η Αθήνα, είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης, όπου παράνομοι, έχουν αξιώσεις!!!
Βεβαίως νόμιμοι μετανάστες στην Ευρώπη, έχουν την θρησκευτική ελευθερία και την δυνατότητα, να χρησιμοποιούν δημόσια κτίρια, αλλά πού ακούσθηκε λαθρομετανάστες να έχουν απαιτήσεις, μέσα στην χώρα της οποίας τα σύνορα έχουν παραβιάσει!

Αυτό είναι ένα σκάνδαλο, το οποίο παραβλέπεται απο όλους εκείνους, που μιλούν για θρησκευτική ελευθερία.
Ο Δήμαρχος Μόσχας, όπως είπε ο δημοσιογράφος Γουΐλς, προ 10ημέρου, όταν ετέθη θέμα τζαμιού για την Μόσχα, είπε 'αυτό μας έλειπε, να κάνουμε για τους λαθρομετανάστες τζαμί στην Μόσχα' και το απέρριψε!!!
 Μία ακόμα αφίσα στην Ελβετία, όπου προσέξτε πώς τα κατάμαυρα κοράκια "δαγκώνουν" το έδαφος της χώρας!
Όχι, αυτά δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 
 
 
 Παρατηρείστε πώς τα άσπρα πρόβατα, κλωτσούν έξω απο το ελβετικό
έδαφος, το μαύρο! ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ
ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ !

Σας υπενθυμίζω επίσης τις διαμαρτυρίες απο τους κατοίκους του Βερολίνου, "όχι άλλα τζαμιά", αλλά και απο τους Ελβετούς, οι οποίοι έκαναν δημοψήφισμα "όχι άλλα τζαμιά" και επίσης έκαναν σκίτσα, όπου οι μιναρέδες των τζαμιών παρουσιάζονται ως ισλαμικοί πύραυλοι, ως ρουκέττες"!(φωτογραφία άνωθεν)
Δύο κουβέντες τώρα, συμπληρωματικώς για τους φίλους αναγνώστες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Πρώτον, τα ΜΜΕ της προδομένης χώρας μας,
ΕΘΑΨΑΝ ε ν τ ε λ ώ ς το ζήτημα του ελβετικού δημοψιφίσματος, κατά των τζαμιών και των μεταναστών, αφού η απολύτως δημοκρατική Ελβετία και οι διαδικασίες που επιτρέπουν στους πολίτες, να αποφασίζουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ για όσα τους αφορούν και τους 'καίνε', με "άνετα" δημοψιφίσματα,
εδώ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι !
Μόνον την αφίσα που είχε 'γεμίσει' όλη την ελβετική επικράτεια τότε, να έβλεπαν όλοι οι Έλληνες, με τα άσπρα πρόβατα που διώχνουν "έξω" απο τον χώρο τους, τα μαύρα, θα έφθανε, για πολλούς και υγιείς συνειρμούς!
Είπαμε όμως, εδώ "Ψ Α Λ Ι Δ Ι " !
Δεύτερον, μήπως θα είχαν την 'ευγενή καλοσύνη', όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" της... πλάκας, που καλούν εδώ και χρόνια στις εκπομπές τους, τον αυτοαποκαλούμενο και μάλλον 'αυτοανακηρυγμένο' "πρόεδρο" των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, εν Αθήναις, συμπαθή κατά τά άλλα, Αιγυπτιακής καταγωγής κύριο Ελγαντούρ - παντρεμένο με Ελληνίδα, που... αλλαξοπίστησε και έγινε μουσουλμάνα για χάρη του!!! - να μας πληροφορήσουν, (αφού ως "δημοσιογράφοι" επιβαλλόταν πρωτίστως να το ερευνήσουν ΚΑΛΑ το πράγμα), ΑΝ , ΠΟΤΕ και κυρίως ΠΩΣ , έφθασε στην Αθήνα μας, ο κύριος αυτός;
Μήπως, λέμε μήπως, η "ιστοριούλα" αυτή, έχει "ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ" ενδιαφέρον;
Μήπως εγράφη προσφάτως σε εφημερίδα, μικρής δυστυχώς κυκλοφορίας, ότι ο κύριος αυτός, "εστάλλη" απο την Αίγυπτο, με υποτροφία της ελλαδικής Εκκλησίας, την δεκαετία του ΄70;
Μήπως ήταν ένας "καλός" χριστιανός, 'τότε', ενώ στην πορεία... λοξοδρόμησε;
Μήπως κάτι ξέρουν και έχουν στα αρχεία τους, στην Αρχιεπισκοπή μας;
Μήπως να τα "ξαναδούμε" αυτά τα αρχεία;
Μήπως "είμαστε για κλάματα", όταν κάνουμε "ελαφρά τη καρδία", τέτοιες "ευεργεσίες" χωρίς έρευνα και προσεκτική αναζήτηση; Μήπως εν κατακλείδι, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;


Συντακτική Επιτροπή Εθνικής Εταιρείας
http://ethniki-eteria.blogspot.gr/2013/04/blog-post_753.html







 

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ -
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

http://stavretta.blogspot.gr/2011/05/cia_23.html











 

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"