.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

erdo

Οι συριακές αρχές κατάφεραν να ανιχνεύσουν συνομιλία μεταξύ  του Ηγέτη της Χαμάς, Khaled Mashaal και του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σε αυτήν την επικοινωνία, ο ηγέτης της Χαμάς ζήτησε από τον Ερντογάν  »προστασία»  του προσφυγικού Παλαιστιανού καταυλισμού στο Γιαρμούκ της Δαμασκού από την ISIS , προσθέτοντας ότι διαφορετικά  θα αποσύρουν τις δυνάμεις τους  από το στρατόπεδο .

Η διαπραγμάτευση του Khaled Mashaal με τον Erdogan ο οποίος και εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη δυτική Μουσουλμανική Αδελφότητα, (συμπεριλαμβανομένης της Χαμάς) αφορούσε το ζήτημα  των βιαιοτήτων των εξτρεμιστών του τοπικού παρακλαδιού του Ισλαμικού Κράτους (al-Aknaf). Ιδιαίτερα, μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει για τις παλαιστινιακές φράξιες, όταν το Δ.Σ.  του Λαικού Μετώπου Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης (PFLP), έκανε επίσημο αίτημα στην συριακή κυβέρνηση για προστασία του Γιαρμούκ από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές.

Η πρόσφατη απόσυρση  της ISIS (Daesh) από το Yarmouk , έγινε προφανώς με εξ άνωθεν εντολή από Τουρκία αλλά και με προσταγή  της Χαμάς  στα δικά της στελέχη  που βρίσκονταν στις τάξεις των τρομοκρατών  της al-Aknaf .

Η Χαμάς είχε αρνηθεί ότι επίλεκτη ομάδα της βρισκόταν στον προσφυγικό καταυλισμό του Yarmouk, παρά την παρουσία ηγετικών στελεχών της  και παρά την επιβεβαίωση του γεγονότος από το μέλος της Κ.Ε. της  PLO, Ahmed Majdalani .

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ του κυβερνώντος καθεστώτος στην Τουρκία και της οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Είναι οι ίδιοι δεσμοί που επέτρεψαν στον τουρκικό στρατό να διέλθει τις συριακές περιοχές που ελέγχονται από την διεθνή τρομοκρατική οργάνωση  για τη μεταφορά του τάφου του Σουλεϊμάν Σαχ, χωρίς καμία απολύτως αψιμαχία.

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:













ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΕΣΟ: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΕΣΟ: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 Cdsijsdhpùhpùidshpùidjjpsd
CaΔΗΟΣΙΗΔΗΙ'ΣΙΗΣΔΗΙΠΣ'ΠΙΞΣΞΠ

 Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον Kassem Hamade δημοσιογράφο της σουηδικής Expressen ο σύριος πρόεδρος Bachar al-Assad προειδοποιεί για την τρομοκρατική απειλή σε Σουηδία και Ευρώπη.

Η τρομοκρατία είναι μια μακρά διαδικασία που άρχισε εδώ και πολλά χρόνια πριν την συριακή κρίση.Η τρομοκρατία είναι σοβαρή και επικίνδυνη γιατί αυτή δεν έχει όρια. Μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε .Δεν είναι σε τοπική κλίμακα αλλά σε παγκόσμια. Για αυτό και είναι πάντα επικίνδυνη…θα γίνει πιο σοβαρή η απειλή της στο πέρασμα του χρόνου αν οι τρομοκράτες διεισδύσουν στις καρδιές και στις ψυχές των ατόμων. 

706 (1)

Στην ερώτηση αν με βάση τις τελευταίες εξελίξεις παρατηρείται μια αποδυνάμωση του στρατού ο σύρος πρόεδρος απαντά :
 -Αυτή είναι μια φυσιολογική συνέπεια που παρατηρείται σε όλους τους πολέμους.Ο πόλεμος αποδυναμώνει το στρατό πάντοτε όσο δυνατός κι αν είναι αυτός όσο σύγχρονος κι αν είναι.Υπονομεύει και αποδυναμώνει τις κοινωνίες σε όλες τις εκφάνσεις οικονομική,κοινωνική,ηθική ακόμη και το στράτευμα στο πλαίσιο αυτής της κοινωνίας,Αυτό είναι αναμενόμενο.
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:http://www.expressen.se/tv/nyheter/utrikes/de-farligaste-is-ledarna-ar-skandinaver/?embed=true&external=true

 Συνέντευξη του Προέδρου al-Assad με την επίσημη γαλλική τηλεόραση

Κάποιες φορές κερδίζει κάποιες χάνεις ..έτσι είναι ο πόλεμος….

Όσο για το παράδειγμα του Idlib που αναφέρατε ο πρωταρχικός παράγοντας είναι η μεγάλη βοήθεια που ήρθε στους αντιπάλους μας από την Τουρκία: λογισμική υποστήριξη στρατιωτικές ενισχύσεις αλλά και η οικονομική υποστήριξη προερχόμενη από τη Σ.Αραβία και το Κατάρ.Cadhishoidhisdhhiùsdhi
Στο Χαλέπι συνέβη κάτι αντίστοιχο όπου οι τρομοκράτες που ελέγχουν οι Τούρκοι και τους υποστηρίζουν αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τον Mistura.Επομένως θεωρώ ότι αν ο ειδικός απεσταλμένος δεν πείσει τις χώρες να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και να αφήσουν μόνους τους τους Σύριους να λύσουν τα προβλήματά τους θα αποτύχει στο έργο του.   
Cadihdhishiùdshiù

Πολλές ευρωπαικές χώρες δίνουν μια ομπρέλα κάτω από άλλα ονόματα στους τρομοκράτες όπως ότι ανήκουν στην ειρηνική αντιπολίτευση.Είναι πλέον ξεκάθαρο, αποδείχθηκε ότι η συριακή αντιπολίτευση που αυτές χρησιμοποίησαν είναι το ίδιο με την al-Nusra, al-Qaïda και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους.Πρέπει να ασκηθεί πίεση στις χώρες που υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και αυτές είναι η Σαουδική Αραβία ,το Κατάρ και η η Τουρκία.

Πρέπει να υπολογίσετε ότι οι πιο σκληροί αρχηγοί των τζιχαντιστών στην περιοχή μας είναι σκανδιναβοί.

Για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη και εννοώ τις τρομοκρατικές επιθέσεις εμείς είχαμε προειδοποιήσει από την αρχή της κρίσης. Είπα ότι η Συρία είναι ένα ρήγμα.Αν δεν κατορθώσετε να το διαχειριστείτε αυτό θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης…έχουμε μπειρία 50 χρόνων σε αυτήν του είδους την τρομοκρατία αλλά οι ευρωπάιοι δεν μας άκουσαν αν και είχαμε προειδοποιήσει για ότι θα συνέβαινε.

Όσο οι εκπρόσωποι της Ευρώπης συναναστρέφονται χώρες όπως τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ για οικονομικούς λόγους και πουλούν τις αξίες τους και επιτρέπουν στην ουαχαμπίτικη ιδεολογία να διεισδύει σε κάποιες ευρωπαικές κοινωνίες ναι εγώ περιμένω περισσότερες επιθέσεις στην Ευρώπη.

Πρώτα απ΄όλα τρομοκρατία δεν είναι ένας πόλεμος είναι μια πνευματική κατάσταση είναι μια κουλτούρα.Επομένως έχετε να αντιμετωπίσετε αυτήν την κουλτούρα με ιδεολογικό τρόπο συμπεριλαμβανομέμνης της εκπαίδευσης.

Δευτερευόντως οι τρομοκράτες εκμεταλλεύονται τους φτωχούς.Έχετε να λύσετε το πρόβλημα της φτώχειας.Η οικονομική ανάπτυξη είναι πολύ σημαντική.Τρίτον πρέπει να αντιμετωπιστούν πολιτικά θέματα που χρησιμοποιούνται από τους τρομοκράτες για να στρατολογήσουν νεαρά άτομα στην περιοχή μας…..για παράδειγμα το ζήτημα της ειρήνης….εννοώ μεταξύ αράβων και ισραηλινών.

Επίσης έχετε να διαχειριστείτε την απελπισία νέων ανθρώπων που θέλουν ν α πεθάνουν για να πάνε κοντά στο Θεό για μια καλύτερη ζωή. Έτσι σκέφτονται.Το τελευταίο μέτρο ανατιμετώπισης είναι η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών.706

706

Αντίθετα ο πόλεμος είναι η μοναδική πρόταση των δυτικών εναντίον της τροπμοκρατίας.Αδύνατον να επιτεθείς στην τρομοκρατία με πόλεμο…….

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτάει αναφορικά με τις σχέσεις Σουηδίας και Σ.Αραβίας ο σύρος πρόεδρος απαντά :

Ποιές είναι οι κοινές αξίες που μοιράζονται οι 2 αυτές χώρες ; Μοιράζονται κάποιες κοινές αξίες,το πολιτικό τους σύστημα ή την δημοκρατία ;ή τις εκλογές τα ανθρώπινα δικαιώματα τα δικαιώματα των γυναικών που δεν τους επιτρέπεται ούτε να οδηγούν ;Eίναι κοινές σας αξίες οι δημόσιοι αποκεφαλισμοί στις πλατείες ή οι μαστιγώσεις για όσους εκφράζονται στα Twitter ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ;Αν εσείς καρατήσετε τις αξίες σας και δεν πουλήσετε ούτε αυτήν ούτε την περηφάνια σας για πετροδολάρια να είστε έτοιμοι για μια τέτοια μάχη.

Αλλά η Συρία τουλάχιστον βρισκόταν στο δρόμο της δημοκρατίας.Έχουμε κοινοβούλιο εδώ και 8 δεκαετίες.Οι γυναίκες έχουν θέση στο κοινοβούλιο μας έχουν δικαίωμα ψήφου, από την αρχή του προηγούμενου αιώνα.Δεν υφίσταται σύγκριση μεταξύ Συρίας και Σαουδικής Αραβίας. Εμείς κατευθυνόμστε όλο και περισσότερο προς τη δημοκρατία και αυτό είναι λογικό.Η δημοκρατία δεν είναι μόνο οι νόμοι και οι κανόνες….είναι μια μακρά διαδικασία…Μια διαδικασία κοινωνική και νομοθετική παράλληλα.Εμείς προχωράμε προς αυτήν την κατεύθυνση ενώ η Σαουδική Αραβία δεν γνωρίζει ούτε καν την λέξη…. Αν μιλάμε για ελευθερία η ελευθερία είναι ένα ένστικτο σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα ήδη από τον πρόγονός μας τον Αδάμ…είναι κάτι θείο…..Αλλά το να καταστρέφεις σχολεία,υποδομές,δίκτυο ηλεκτρισμού κι επικοινωνιών,αποκεφαλισμοί, ακρωτηριασμοί …είναι ελευθερία αυτό ;H απάντηση είναι προφανής από την πλειοψηφία ανεξάρτητα την κουλτούρα της. ( Expressen 17/4/15)

dimpenws.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:














Κάν’το όπως η Αυστραλία: Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με τους λάθρο!

Κάν’το όπως η Αυστραλία: Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με τους λάθρο!


Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Tony Abbott ζήτησε από την ΕΕ να λάβει αυστηρά μέτρα για να σταματήσει τους απελπισμένους μετανάστες που προσπαθούν να κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι στη θάλασσα από τη Βόρεια Αφρική προς την Ευρώπη.

Ο κ Abbott, του οποίου η συντηρητική κυβέρνηση εισήγαγε μια στρατιωτική επιχείρηση για να γυρίζει πίσω σκάφη που μεταφέρουν αιτούντες άσυλο πριν φτάσουν στην Αυστραλία, είπε ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να σταματήσει τους θανάτους. 
Ενώ η αμφιλεγόμενη πολιτική του κ Abbott έχει αποδειχθεί επιτυχής, με τη χώρα να μετρά σχεδόν 18 μήνες με σχεδόν καθόλου αφίξεις σκαφών αιτούντων ασύλου και δεν αναφέρθηκαν θάνατοι στη θάλασσα, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι παραβιάζει τις διεθνείς υποχρεώσεις της Αυστραλίας. 
Τα σχόλιά του ήρθαν μετά την τραγωδία στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αφήνοντας μέχρι και 900 νεκρούς. 
Αναφέροντας τις απόψεις του σχετικά με την πρόληψη των θανάτων των μεταναστών στη Μεσόγειο Θάλασσα, ο κ Abbott δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Έχουμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες ανθρώπους που πνίγονται στις προσπάθειές τους να πάνε από την Αφρική προς την Ευρώπη». Ο «μόνος τρόπος για να σταματήσεις τους θανάτους είναι στην πραγματικότητα να σταματήσεις τις βάρκες», πρόσθεσε. 
Η σκληρή πολιτική γραμμή του Αυστραλού πρωθυπουργού σχετικά με τους μετανάστες είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενη, με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού να παρακολουθούν τα σκάφη, να τα εμποδίζουν και να τα γυρίζουν εκει από όπου ξεκίνησαν, ως επί το πλείστον, στην Ινδονησία. 
Αν δεν μπορούν να διαπιστωθούν οι χώρες προέλευσης των μεταναστών, όσοι βρίσκονται στο πλοίο αποστέλλονται σε υπεράκτια στρατόπεδα στα νησιά του Ειρηνικού, Παπουα-Νέα Γουινέα και Ναούρου. 
Πριν εισαχθεί αυτή η πολιτική, καράβια έφθαναν σχεδόν καθημερινά με εκατοντάδες ανθρώπους να πνίγονται στη διαδρομή. Όμως, κατά τους τελευταίους 18 μήνες δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου αφίξεις σκαφών και δεν αναφέρθηκαν θάνατοι στη θάλασσα. 
«Πρέπει να τελειώνουμε σταματώντας αυτό το τρομερό πρόβλημα και ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις τους θανάτους είναι να σταματήσεις το εμπόριο λαθραίας διακίνησης ανθρώπων», είπε ο κ Abbott. 
«Γι ‘αυτό και είναι τόσο σημαντικό, οι χώρες της Ευρώπης να υιοθετήσουν πολύ ισχυρές πολιτικές που θα τελειώσουν το εμπόριο ανθρώπων, το λαθρεμπόριο σε όλη τη Μεσόγειο», πρόσθεσε. 


Οι αιτούντες άσυλο που φτάνουν με βάρκα αποκλείονται από μετοίκηση στην Αυστραλία, ακόμη και αν επιβεβαιώνεται ότι είναι πραγματικοί πρόσφυγες. 
Μένουν με την επιλογή, είτε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, ή να ζήσουν στην Παπούα, το Ναούρου, ή ακόμα και στην εξαθλιωμένη Καμπότζη, στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών. 
Η πολιτική αυτή συγκρούστηκε με τα Ηνωμένα Έθνη και τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι λένε ότι παραβιάζει τη Σύμβαση του 1951 για τους πρόσφυγες, την οποία η Αυστραλία έχει υπογράψει. 
Η υπεράκτια επεξεργασία των αιτούντων άσυλο έχει επίσης δεχθεί επικρίσεις για τις συνθήκες των στρατοπέδων και των μακρών χρόνων επεξεργασίας. 
Ένας από τους αρχιτέκτονες της πολιτικής συνόρων της Αυστραλίας, συνταξιούχος υποστράτηγος Jim Molan, είπε ότι η κρίση οφειλόταν σε «ανίκανη πολιτική αντίδραση» της Ευρώπης. 
Γράφοντας στην εφημερίδα The Australian σήμερα το πρωί, ο κ Molan είπε ότι οι τραγωδίες «επιδεινώθηκαν από την άρνηση της Ευρώπης να διδαχθεί από τα λάθη της και από τις προσπάθειες των άλλων που έχουν χειριστεί παρόμοια προβλήματα». 
Και πρόσθεσε: «Το να καταστραφούν οι εγκληματίες σωματέμποροι ήταν το κέντρο βάρους των πολιτικών μας για τον έλεγχο των συνόρων και οι επιστροφές των σκαφών ήταν το κλειδί.» 
Ο Molan κατηγόρησε επίσης την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αποστολή στρατευτμάτων στη Λιβύη, από όπου προέρχονται οι περισσότεροι από τους μετανάστες που οδεύουν στην Ευρώπη και την αποτυχία των Ηνωμένων Εθνών να πιέσει για ειρηνευτικές δυνάμεις. 
Η αμφιλεγόμενη πολιτική της Αυστραλίας
Από τον Ιούλιο του 2013, η Αυστραλία αρνείται να επιτρέψει σε πρόσφυγες που φτάνουν με βάρκα να εγκατασταθούν στην ηπειρωτική χώρα, ενώ γυρίζει πίσω τα σκάφη που μεταφέρουν τους αιτούντες άσυλο, από όταν η σημερινή κυβέρνηση εξελέγη, τον Σεπτέμβριο του 2013. 
Έχει ένα στρατόπεδο κράτησης για τους αιτούντες άσυλο στο Νησί των Χριστουγέννων και πληρώνει την Παπούα Νέα Γουινέα και το νησιωτικό έθνος του Ειρηνικού Ναουρού, να λειτουργήσουν παρόμοια στρατόπεδα όπου οι αιτούντες άσυλο περιμένουν, ενώ οι αιτήσεις τους για προσφυγικό καθεστώς, επεξεργάζονται και ταιριάζονται με μια χώρα που θα μετεγκατασταθούν. 
Η Αυστραλία έχει συνάψει συμφωνία να πληρώνει την Καμπότζη να πάιρνει πρόσφυγες που κρατούνται στο Ναούρου και την Παπουα-Νέα Γουινέα για την επανεγκατάσταση εκείνων που είχαν στρατοπεδεύσει στην εν λόγω χώρα. Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει πάει στην Καμπότζη, ενώ κάποιοι αιτούντες άσυλο έχουν επανεγκατασταθεί στην Παπούα Νέα Γουινέα. 
Η Αυστραλία είναι πολύ πιο φιλόξενη στους αιτούντες άσυλο που φθάνουν με αεροπλάνο, αν και εξακολουθεί να απαιτεί μια αρχική υποχρεωτική περίοδο κράτησης. 
Μόλις βγουν από τα κέντρα κράτησης, κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται, ενώ άλλοι βασίζονται στην πρόνοια, όπως δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά δεν είναι επιλέξιμοι για κυβερνητική στέγαση και πρέπει να βρουν κατάλυμα στην ιδιωτική αγορά ενοικίασης. 
Το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα υπήρξε μια τεράστια επιτυχία για την Αυστραλία – τόσο από την άποψη της συρρίκνωσης του αριθμού των παράνομων μεταναστών που φτάνουν στη χώρα και το πιο σημαντικό μείωσε σημαντικά τον αριθμό των θανάτων στη θάλασσα. 
Dailymail.co.uk
Μετάφραση-απόδοση: Hellasforce
 lithosfotos.blogspot.gr/










ΟΠΛΙΣΤΗΤΕ....

 ΟΠΛΙΣΤΗΤΕ....


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ... 
ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕ Η ΕΕ ΟΤΙ 9.500.000 ΛΑΘΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ... 
ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ .....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ Η Ε.Ε ........
ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΌΜΙΜΑ ......
Η ΕΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ....
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? 
ΣΚΕΨΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ....
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!
ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ! 
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΟΠΛΙΣΤΗΤΕ....
Αναρτήθηκε από Μαρια Χαινισσα στις 5:50 π.μ.
drosulites.blogspot.gr/











Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα

 Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. 
Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα


Τα τελευταία χρόνια η παρανομη μετανάστευση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στην ελληνική κοινωνία. «Χαμένοι» σε όλη αυτή την ιστορία είναι η χώρα αλλά και οι ίδιοι μετανάστες που δεινοπαθούν μέχρι να έρθουν, ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή.

«Κερδισμένοι» τελικά είναι μόνο οι δουλέμποροι, που υπάρχουν στις χώρες από όπου γίνεται η διακίνηση των μεταναστών. Για να είναι μάλιστα πιο αποτελεσματικοί στη «δουλειά» τους χωρίζονται σε διαφορετικά κυκλώματα-ομάδες . Άλλη ομάδα δουλεμπόρων-διακινητών, θα παραλάβει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα προέλευσης, άλλη θα τους περάσει από την Τουρκία και άλλη ομάδα θα τους «ταχτοποιήσει» μόλις φτάσουν στον προορισμό τους.

Και όλα αυτά με το αζημίωτο γιατί ο κάθε μετανάστης πληρώνει από 4.000 ευρώ μέχρι και 8.000 ευρώ για να φτάσει στον τελικό προορισμό του. Αρκετές φορές μάλιστα οι λαθρέμποροι δίνουν οδηγίες στους μετανάστες για το πώς πρέπει να φερθούν και τι να κάνουν έτσι ώστε να μην τους στείλουν οι Ελληνικές Αρχές πίσω στις πατρίδες τους. Αποκαλύπτουμε λοιπόν σήμερα, ένα ντοκουμέντο με τις οδηγίες ενός δουλέμπορου προς τους μετανάστες. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο της ντροπής και στην ουσία αποτελεί το «δασκάλεμα» έναντι της αμοιβής που πήρε το κύκλωμα!


Σας το μεταφράζουμε λοιπόν:

«Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Όταν εμφανιστεί το σκάφος της ελληνικής περιπόλου, άσε να σε προσεγγίσουν και στη συνέχεια κάνε μια τρύπα μεένα μαχαίρι σε έναν από τους αερόσακους του φουσκωτού τους, μόνο από την πίσω πλευρά του φουσκωτού. Μην φοβηθείς οι Έλληνες θα σε σώσουν.

Δεν μπορούν να σε απελάσουν επιστρέφοντας σε στην τούρκικη παραλία απ` όπου και σε παρέλαβαν. Μην μιλήσεις καθόλου Αγγλικά. Προσποιήσου ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως από την Αγγλική γλώσσα.

Επαναλάμβανε συνεχώς τη λέξη «ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ» και δώσε το όνομα ALI MOHAMED. Φρόντισε να καταστρέψεις αυτό το μήνυμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Οποιος ασχολείται με το ρεπορτάζ της παράνομης διακίνησης μεταναστών, γνωρίζει πολύ καλά, ότι αυτό το «παραμύθι» είναι εδώ και χρόνια στα χείλη κάθε λαθρομετανάστη ενώ η «εντολή» τους για να σχίσουν τη βάρκα, στην ουσία, τους λένε το «μυστικό» πως θα αποφύγουν την αποτροπή εισόδου κάνοντας τους «ναυαγούς» με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένο το Ελληνικό Λιμενικό, να τους «διασώσει» και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο, σύμφωνα πάντα … με τους διεθνείς κανόνες!

Ο μετανάστης ξεκινώντας από τη χώρα του επισκέπτεται τα παράνομα στέκια των λαθρεμπόρων και έρχεται σε επαφή με τους συνεργούς τους . 
Στο κάθε λαθρομετανάστη δίνεται ένας «κωδικός « τον οποίο γνωρίζει μόνο ο ίδιος και όταν φτάσει στο τελικό προορισμό του πηγαίνει στο αντίστοιχο «παράρτημα» στην Ελλάδα και δηλώνει τον κωδικό που του δόθηκε. Αυτή είναι η απόδειξη ότι το «πακέτο» -όπως τους αποκαλούν οι δουλέμποροι - έφτασε με επιτυχία στον προορισμό του.

Οι λαθρομετανάστες καταφτάνουν στην Ελλάδα χωρίς να έχουν κάποιο χρηματικό ποσό στην κατοχή τους αυτό συμβαίνει γιατί επίσης πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους καταθέτουν τα χρήματα που επιθυμούν σε κάποιο αρμόδιο της παράνομης διακίνησης. Αυτός όταν λάβει τον κωδικό αποστέλλει τα χρήματα που του είχαν κατατεθεί αρχικά με ταχυδρομικές διαδικασίες, που δεν είναι απαραίτητα τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη.

Δεν είναι λίγες οι φορές, επίσης, που οι αρμόδιες Υπηρεσίες Εσωτερικών Υποθέσεων των υπουργείων, έχουν ανακαλύψει κρούσματα διαφθαρμένων λιμενικών ή αξιωματούχων που χρηματίζονται για να μεταφέρουν τους μετανάστες παράνομα ή βοηθάνε τους διακινητές και ποτέ δεν έχουν τιμωρηθεί για τις πράξεις τους με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις. Αυτό αποδεικνύει, την άοκνη προσπάθεια της κάθε υπηρεσίας, να προστατέψει τη χώρα μας από φαινόμενα διαφθοράς αλλά δυστυχώς, οι δομές που θα έπρεπε να είχαν διαρθρωθεί κατάλληλα από το πολιτικό μας σύστημα, είναι τόσο αναχρονιστικές, που στην ουσία αν δεν βοηθούν, επιτρέπουν στην ανάπτυξη τέτοιων φαινομένων.

Είναι καιρός να σοβαρευτούμε ως κράτος και να αντιμετωπίσουμε τα κύματα των μεταναστών με υπεύθυνο τρόπο έτσι ώστε και να μειωθεί ο αριθμός των ατόμων που μπαίνουν στη χώρα παράνομα και ταυτόχρονα να έχουν και οι ίδιοι οι μετανάστες την αντιμετώπιση που αρμόζει σε ένα ευνομούμενο κράτος.

Από την Μίνα Αρναούτη

πηγη   http://polemiko-imerologio.gr/2015/04/%CF%8C% 

 http://kerverosm.blogspot.gr/2015/04/15.html













ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…


10906267_740797556027379_4625525629319858685_nΠάνος Σώζος 
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ( ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ) ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤ Η΄ΣΤΗΝ ΤΤΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ 1% ΠΧ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ.
ΚΑΤΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ( ΔΕΝ ΑΝΑΛΎΩ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ).
ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΊΔΡΥΜΑ ΤΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΤΕ 1.000% – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ -0% ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΒΙΏΣΟΥΜΕ.
ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΤΤΕ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ »ΕΛΛΑΔΟΣ» ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.
ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!
……………………………………
Αλφειός: ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ…
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ…
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ»…
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΑΡΑ ΚΑΙ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΚ… ΥΠ” ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ( ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ )
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ )…
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ Κ” ΔΑΝΕΙΩΝ» ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ )…
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ… ( ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ) ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου μπορεί να ακυρωθεί δικαστικώς. Συγκεκριμένα, ως εκτελεστική διοικητική πράξη μπορεί να προσβληθεί εντός εξήντα (60) ημερών από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είναι το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας. Εφόσον προσβληθεί παραδεκτώς και κριθεί ότι οι διατάξεις της έρχονται σε αντίθεση με υπερκείμενο κανόνα δικαίου, ακυρώνεται (εν όλω ή εν μέρει) από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Βεβαίως, η πράξη νομοθετικού περιεχομένου μπορεί να καταργηθεί από νεότερο νομοθέτημα. ]
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ…
………………………………………………….
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,
 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 
ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.
………………………………………………………………………
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2015/04/rothschild.html





ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ... ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ... ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!


 Λύθηκε το μυστήριο της κλοπής ενός μικρού λεωφορείου του Δήμου Κομοτηνής από το μηχανοστάσιο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκευή. Δράστης ήταν ένας... δουλέμπορος που το χρησιμοποίησε για να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες!

Ο 42χρονος Έλληνας συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας Κομοτηνής στο τμήμα της Εγνατίας οδού μεταξύ Κομοτηνής- Ξάνθης και συγκεκριμένα στην περιοχή Άσπρα Χώματα Καβάλας, την ώρα που οδηγούσε το λεωφορείο στο οποίο είχε επιβιβάσει 13 μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε παραλάβει από άγνωστο σημείο. Τόσο ο ίδιος ο 42χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, όσο και οι επιβάτες του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Το μικρό λεωφορείο κατασχέθηκε και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ήταν αυτό που είχε κλαπεί από τον χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κομοτηνής και επιστράφηκε στους υπεύθυνους της δημοτικής επιχείρησης.
 stoxos.gr/













Βλέπουν σταυρούς και αφηνιάζουν οι ισλαμοφασίστες

Βλέπουν σταυρούς και αφηνιάζουν οι ισλαμοφασίστες

Σε νέες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter βλέπουμε τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος να έχουν μπει σε εκκλησίες στη Μοσούλη...

isis_1

Σε νέες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter βλέπουμε τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος να έχουν μπει σε εκκλησίες στη Μοσούλη και να τις βανδαλίζουν.
Επίσης, άλλοι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν να καταστρέφουν χριστιανικούς τάφους.

isis_2

Οι περισσότεροι χριστιανοί στο βόρειο Ιράκ δεν είναι Άραβες, είναι Ασσύριοι. Οι Ασσύριοι είναι οι αρχαίοι αυτόχθονες της Μεσοποταμίας -πολύ πριν εισβάλουν σε αυτή οι Άραβες.

 isis_3

Η Μοσούλη, που λεγόταν Νινευή στην αρχαιότητα, ήταν η πρωτεύουσα των Ασσυρίων για αυτό και μέχρι και σήμερα στη Μοσούλη ζούσαν χιλιάδες Ασσύριοι, οι περισσότεροι πλέον την έχουν εγκαταλείψει και έχουν καταφύγει πρόσφυγες στις κουρδικές περιοχές.
Οι Ασσύριοι είναι ορθόδοξοι προχαλκηδόνιοι χριστιανοί, δηλαδή είναι μονοφυσίτες. Μονοφυσίτες είναι επίσης οι Αιγύπτιοι Κόπτες, οι Σύροι Αραμαίοι, οι Αρμένιοι και οι Αιθίοπες. Διασπάστηκαν από την Εκκλησία Κωνσταντινουπόλεως το 451 μ.Χ.
Προχαλκηδόνιες ή αρχαίες ανατολικές Ορθόδοξες Εκκλησίες ονομάζονται εκείνες που υιοθέτησαν τον Μονοφυσιτισμό ή Ευτυχιανισμό (από το όνομα του ιδρυτή του), ένα δόγμα που εμφανίστηκε τον 5ο αιώνα. Σύμφωνα με αυτό, η θεία φύση του Χριστού θεωρείται κυρίαρχη επί της ανθρώπινης, η οποία απορροφήθηκε από τη θεία φύση ως «σταγόνα μέλητος στον ωκεανό».
Ο Μονοφυσιτισμός καταδικάστηκε από την Δ” Οικουμενική Σύνοδο της Χαλκηδόνας το 451 μ.Χ και την Ε΄ Οικουμενική Σύνοδο της Κωνσταντινούπολης το 553 μ.Χ. όπου και διατυπώθηκε το ορθόδοξο δόγμα, σύμφωνα με το οποίο ο Ιησούς υπάρχει σε ένα μόνο πρόσωπο και με δύο φύσεις, την ανθρώπινη και τη θεία, «ενωμένες και μη συγχεόμενες».
Επειδή κάποιες εκκλησίες δεν δέχτηκαν τις δογματικές διατυπώσεις της Συνόδου της Χαλκηδόνας, και αναγνώριζαν μόνο τις 3 προηγούμενες Οικουμενικές Συνόδους, ονομάστηκαν Προχαλκηδόνιες (και μερικές φορές, Αντι-χαλκηδόνιες).
Στις προχαλκηδόνιες Εκκλησίες τηρούνται κάποιες αρχαίες παραδόσεις, όπως ο εορτασμός των Χριστουγέννων και Θεοφανείων σε μια γιορτή κατά την 6η Ιανουαρίου.
Πέρα όμως από τις δογματικές διαφορές, οι ιστορικοί συμφωνούν ότι τα αίτια του μονοφυσιτισμού είναι εθνικοαπελευθερωτικά. Δηλαδή, οι αρχαίοι λαοί της Μέσης Ανατολής και της Αιγύπτου, επειδή ήθελαν την εθνική τους ανεξαρτησία από τη Νέα Ρώμη, Βυζάντιο, έπρεπε να αποδεσμευτούν από τη θρησκευτική ηγεμονία του ρωμαϊκού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Μέσω του μονοφυσιτισμού οι Εκκλησίες τους αποκόπηκαν και μετετράπησαν σε εθνικές εκκλησίες, έξω από τον έλεγχο της αυτοκρατορίας.
Όσοι χριστιανοί στη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική παρέμειναν πιστοί στο ορθόδοξο δόγμα της Κωνσταντινούπολης θεωρούνται ακόμα και σήμερα Ρουμ (Ρωμηοί – Ρωμαίοι), επειδή έμειναν πιστοί στη θρησκεία των Ρωμαίων. Είναι οι ίδιοι που εμείς αποκαλούμε Ελληνορθόδοξους, δίχως όμως οι ίδιοι να αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοιοι.
tribune.gr
ereunitiko.blogspot.gr











Καλπάζει η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία στην Ελλάδα

Καλπάζει η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία στην Ελλάδα




Η ετήσια απώλεια από τη φοροδιαφυγή υπερβαίνει τα 7 δισ. ευρώ, την παραοικονομία τα 41δισ. ευρώ και τη διαφθορά του κράτους τα 21δισ. ευρώ – Αναλυτικά τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Στοιχεία-σοκ για το μέγεθος της φοροδιαφυγής, της παραοικονομίας και της διαφθοράς στη χώρα μας αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του 11ου ετησίου συνεδρίου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα «Η φορολογία απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις του πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος», το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο, η ετήσια απώλεια δημοσίων εσόδων από τη φοροδιαφυγή υπερβαίνει τα 7 δισ. ευρώ, η παραοικονομία υπερβαίνει τα 41 δισ. ευρώ και η διαφθορά του κρατικού μηχανισμού στερεί από την εθνική οικονομία πόρους ύψους 21 δισ. ευρώ!
Στο συνέδριο αποκαλύφθηκε επίσης ότι η χώρα μας θα μπορούσε ήδη να είχε υπογράψει συμφωνία με την Ελβετία για την φορολόγηση των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών στη συγκεκριμένη χώρα με όρους άκρως ευνοϊκούς που θα απέδιδαν σημαντικού ύψους φορολογικά έσοδα στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει πράξει!
Το εναρκτήριο λάκτισμα των εργασιών του Συνεδρίου, έδωσε ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος ο οποίος κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του δήλωσε: «6 χρόνια μετά την απότομη προσγείωση μας στην σκληρή πραγματικότητα της παγκόσμιας οικονομίας  και την είσοδο μας στην κρίση και 3 μήνες μετά τις εκλογές και την αλλαγή κυβέρνησης είμαστε σήμερα στην κόψη του ξυραφιού. Η στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις και το αδιέξοδο με τους θεσμούς επιτείνει τις συνθήκες στην πραγματική οικονομία και οι επιχειρήσεις  καλούνται  να λειτουργήσουν σε πρωτοφανείς συνθήκες παρατεταμένης αβεβαιότητας και μηδενικής ρευστότητα».
Ο κ. Αναστασόπουλος επεσήμανε ότι «μόνο με την ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας και τις επενδύσεις μπορούν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και έσοδα για το Δημόσιο που θα επιτρέψει τη χαλάρωση των επιβαρύνσεων και την αύξηση παροχών προς του πολίτες. Η έξοδος από την κρίση και ο τερματισμός της λιτότητας δεν θα επιτευχθεί με ρητορικές τοποθετήσεις και πολιτική διαπραγμάτευση. Ο δρόμος για την ανάταξη της οικονομίας, περνάει μέσα από την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Η μοναδική πραγματική  κόκκινη γραμμή είναι τα 1,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας που θα επηρεαστούν από τη χρεωκοπία και την έξοδο από το ευρώ».
Ολοκλήρωσε δε επισημαίνοντας ότι: «Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις είναι εξαντλημένες από την άδικη υπερφορολόγηση των προηγούμενων ετών. Απαιτείται ένα δικαιότερο σύστημα με διευρυμένη φορολογική βάση.  Μια διευρυμένη φορολογική βάση και η βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού αποτελούν παράγοντες ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων».

Τον χαιρετισμό του κ. Αναστασόπουλου ακολούθησε ο  κ. Σταύρος Κώστας, Πρόεδρος της Φορολογικής Επιτροπής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο οποίος - αφού καλωσόρισε με την σειρά τους παρευρισκομένους του συνεδρίου - επεσήμανε: «Είναι πρωταρχικής σημασίας, να υπάρξει αποφασιστική απεμπλοκή από τους επαχθείς όρους των δανειακών συμβάσεων, εξορθολογισμός του ασφυκτικού φορολογικού βάρους, ανατροπή των μέτρων σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας και πάνω από όλα να αναζητηθεί μία στρατηγική αναδιαπραγμάτευση του επαχθούς Δημόσιου χρέους».
Συνέχισε δε, τονίζοντας ότι: «Πρέπει να εστιάσουμε στα πιο ουσιώδη κριτήρια που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο από τη πλευρά της φορολογίας, στην εξελισσόμενη  φάση αλλαγής παραγωγικού προτύπου της χώρας, όπως:
1. Ευφυείς πολιτικές με στόχο τη βιώσιμη φορολογική συμμόρφωση
2. Γρήγορο ‘’ΜΑΤ’’ στη φοροδιαφυγή και τον επιζήμιο φορολογικό ανταγωνισμό από όπου και αν προέρχεται
3. Αλλαγή στο προφίλ και απλοποίηση στη δομή και τη διαχείριση του φορολογικού συστήματος
4. Καλή φορολογική διακυβέρνηση, συμβατή με το Ευρωπαϊκό κατεστημένο και τις Οδηγίες του ΟΟΣΑ, με στόχο την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη».
Συντονιστής στην 1η θεματική ενότητα του συνεδρίου (για την «ανάγκη ευφυών πολιτικών με στόχο τη βιώσιμη φορολογική συμμόρφωση») ήταν ο Γενικός Διευθυντής της «Ναυτεμπορικής» κ. Γιάννης Περλεπές. Στην εισήγησή του ο κ. Περλεπές ανέφερε ότι τα βασικά αίτια του φαινομένου της φοροδιαφυγής είναι η υπέρμετρη φορολογική επιβάρυνση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, η άνιση κατανομή των φορολογικών βαρών, η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και οι κακές σχέσεις μεταξύ φορολογουμένων και φορολογικών αρχών. Επεσήμανε εξάλλου την έλλειψη πολιτικής βούλησης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου αλλά και το γεγονός ότι οι συνεχείς ρυθμίσεις που παρέχουν φορολογική αμνηστία επιβραβεύουν τους ασυνεπείς φορολογουμένους μη συμβάλλοντας στην καλλιέργεια φορολογικής συνείδησης.
Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε, στην 1η θεματική ενότητα, η παρουσία του Αυστριακού καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Linz Friedrich Schneider, ο οποίος κατά την διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε αποκαλυπτικά στοιχεία για τα μεγέθη της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας στη χώρα μας καθώς επίσης και για τη ζημία που προκαλεί στην εθνική οικονομία η διαφθορά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Schneider:
•        Η φοροδιαφυγή στην χώρα μας προκάλεσε απώλεια κρατικών εσόδων της τάξεως των 7,2 δισ. ευρώ το 2014 καθώς εκτιμάται ότι ανήλθε στο 4% του ΑΕΠ.
•        Το μέγεθος της παραοικονομίας στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι έφθασε στο 23,3% του ΑΕΠ κατά το έτος 2014, δηλαδή περίπου στα 41,7 δισ. ευρώ, ενώ κατά το έτος 2015 εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί στο 22,4% του ΑΕΠ, δηλαδή στα 41,2 δισ. ευρώ!
•        Η ζημιά που υπέστη η Ελληνική οικονομία από την διαφθορά, υπό την έννοια της μείωσης του Ακαθαρίστου Εθνικού Προϊόντος της υπολογίζεται ότι ανήλθε σε 21 δισ. ευρώ το 2014.

Τα παραπάνω στοιχεία παρουσιάζονται, μάλιστα, βελτιωμένα σε σύγκριση με αντίστοιχα στοιχεία προηγούμενων ετών για τη χώρα μας!
O κ. Schneider πρότεινε την ακόλουθη δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση των τριών φαινομένων:
Μέτρα κατά της παραοικονομίας:
1. Επιστροφή του ΦΠΑ στις υπηρεσίες υψηλής έντασης εργασίας, προκειμένου να ενισχυθεί το κίνητρο για την παροχή των υπηρεσιών αυτών στην επίσημη οικονομία .
2. Οι επενδύσεις των νοικοκυριών θα πρέπει να εκπίπτουν από τον φόρο.
3. Οι ποινές για την παραοικονομία να εφαρμόζονται μόνο όταν αυτή σχετίζεται με το οργανωμένο έγκλημα, π.χ. την πορνεία.
Μέτρα κατά της φοροδιαφυγής:
4. Φορολογική αμνηστία. Αν δηλωθούν έσοδα από φοροδιαφυγή να υπάρχει ένα πάγιο ποσοστό πληρωτέου φόρου 25-30%. Μετά από αυτό να ισχύσουν αυστηρές ποινές.
5. Παροχή κινήτρων στους φοροεισπράκτορες με σύστημα ανταπόδοσης. Π.χ. το 5% των εσόδων που εισπράττονται καθ’ υπέρβαση των τεθέντων στόχων να διατίθεται για την αγορά καλύτερου εξοπλισμού για τους ελεγκτές και για την πληρωμή bonus.
6. Οι πιθανοί φοροφυγάδες θα μπορούσαν να πάρουν μια επιστολή από την Εφορία στην οποία θα αναφέρεται ότι υπάρχουν ενδείξεις φοροδιαφυγής κι ότι αν καταβάλουν το 20% επί των «ύποπτων κεφαλαίων» δεν θα έχουν «καμία περαιτέρω ενόχληση».
7. Κάθε ελληνικό νοικοκυριό να μπορεί να έχει δικαίωμα έκπτωσης από τη συνολική φορολογική του επιβάρυνση ενός ορισμένου ποσού των καταβληθέντων φόρων προστιθέμενης αξίας, π.χ. 500 ευρώ από αγορές συνολικού ύψους 7.000 ευρώ, που θα αποδεικνύονται από τα αντίστοιχα ληφθέντα φορολογικά στοιχεία (αποδείξεις λιανικών συναλλαγών κ.λπ.).
8. Οι μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώνουν ένα σταθερό ποσό φόρου από 1.000-5.000 ευρώ ανάλογα με τον κύκλο εργασιών εφόσον το ύψος του δεν υπερβαίνει τις 30.000 ή τις 50.000 ευρώ και ο κανονικός φορολογικός συντελεστής να επιβάλλεται μόνο σε όσες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 30.000 ή 50.000 ευρώ. Από τις φορολογικές αρχές να ελέγχεται μόνο ο κύκλος εργασιών.
Μέτρα κατά της διαφθοράς
9. Οι επιχειρήσεις που προβαίνουν σε δωροδοκίες ή είναι διεφθαρμένες να μην επιτρέπεται να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς του Δημοσίου για 3-5 χρόνια .
10. Θα πρέπει να υποστηριχθούν και να κινητροδοτηθούν οι πληροφοριοδότες. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να καθιερωθεί γι’ αυτούς ένα σύστημα προστασίας.
11. Οι πολιτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς να χάνουν αμέσως τα προνόμια, τη θέση και τις συντάξεις τους.
12. Μέτρα συμμόρφωσης , π.χ. όπως αυτά που εφαρμόστηκαν και στην γερμανική εταιρεία Siemens , να ισχύουν και στις ελληνικές επιχειρήσεις.
Ο κ. Schneider εξέφρασε, εξάλλου, την έκπληξή του και την απορία του για το γεγονός ότι ακόμη η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει συμφωνία με την Ελβετία για τη φορολόγηση των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών στις ελβετικές τράπεζες. Όπως αποκάλυψε, η Ελβετία έχει διαμηνύσει στην ελληνική κυβέρνηση ότι «είμαστε έτοιμοι για την υπογραφή συμφωνίας» αλλά ακόμη δεν έχει γίνει καμία κίνηση από την ελληνική πλευρά. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός καθηγητής, το 30% των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία είναι χρήματα που έχουν αποκτηθεί παράνομα κι αν τα κεφάλαια αυτά ανέρχονται σε 10-30 δισ. ευρώ τα χρήματα που θα μπορούσε να εισπράξει το Ελληνικό Δημόσιο από μία φορολόγηση με 20%, όπως ήδη έχει κάνει η Αυστρία, θα μπορούσαν να είναι πάρα πολλά δισεκατομμύρια ευρώ. «Θα έπρεπε αμέσως να υπογραφεί η συμφωνία. Κάτι συμβαίνει εδώ. Δεν είναι λογική συμπεριφορά. Δεν μπορεί κανείς να παίζει πόκερ χωρίς να έχει χρήματα πίσω του. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν γίνεται επειγόντως. Οι Ελβετοί λένε: «Είμαστε έτοιμοι». Ρωτήστε την κυβέρνηση γιατί δεν το κάνει», κατέληξε ο κ. Schneider.
Την ανάγκη να υπάρξει στην ελληνική φορολογική νομοθεσία σαφής διάκριση μεταξύ φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος, διαχειριστής εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Σταυρόπουλος και Συνεργάτες». Όπως επεσήμανε ο κ. Σταυρόπουλος, η κατεύθυνση προς την οποία κινείται πλέον το ελληνικό φορολογικό δίκαιο είναι η φοροδιαφυγή να χαρακτηρίζει πράξεις με πρόθεση όχι μόνο την αποφυγή εκπλήρωσης φορολογικής υποχρέωσης αλλά και την εξαπάτηση-παραπλάνηση των αρχών. Ο κ. Σταυρόπουλος τόνισε ότι η μεν φοροδιαφυγή αντιμετωπίζεται διοικητικά με διόρθωση φόρου, επιβολή τόκων και προστίμων και ταυτόχρονα με ποινικές κυρώσεις η δε φοροαποφυγή μόνο με διοικητικές κυρώσεις.

Τον τρόπο με τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα φοροαποφυγής παρουσίασε ο κ. Stephen Bill, Διευθυντής Φορολογικής Πολιτικής της εταιρείας Εrnst & Young. O κ. Bill, ο οποίος εργάστηκε για 28 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανάφερε ότι προωθείται σχέδιο δράση από την Επιτροπή προκειμένου να ισχύσει σε όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε. ενιαίο καθεστώς φορολόγησης των κεφαλαιουχικών κερδών ώστε τα φορολογητέα κέρδη των πολυεθνικών εταιρειών να επιμερίζονται εκεί όπου πραγματικά παράγονται και να μην υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του μεγαλύτερου μέρους ή ακόμη και του συνόλου σε χώρες με πολύ χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές.
Στην ανάγκη εφαρμογής μιας ελκυστικής και αποδοτικής για τα δημόσια ταμεία ρύθμισης εκούσιας φορολογικής συμμόρφωσης που θα προβλέπει φορολογικά κίνητρα για επαναπατρισμό αδήλωτων κεφαλαίων εν είδη «φορολογικής αμνηστίας» αναφέρθηκε ο κ. Γιώργος Σαμοθράκης πρόεδρος της εταιρείας Audit Services A.E. – ορκωτός ελεγκτής-λογιστής. Ο κ. Σαμοθράκης υπενθύμισε τις 2 προηγούμενες αποτυχημένες απόπειρες ρυθμίσεων παροχής φορολογικών κινήτρων για επαναπατρισμό κεφαλαίων από το εξωτερικό – μία το 2004 με τον ν. 3259 που προέβλεπε συντελεστή φόρου μόλις 3% στα εισαγόμενα κεφάλαια και απέφερε μόλις 18,7 εκατ. ευρώ στα κρατικά ταμεία και μία το 2010 με ν. 3842 που προέβλεπε συντελεστές φόρου 5% και 8% και απέδωσε μόλις 6,1 εκατ. ευρώ. Τόνισε δε ότι οι παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν σε μια επιτυχή ρύθμιση επαναπατρισμού κεφαλαίων είναι:
α) Η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
β) Η εφαρμογή ενός λογικού φορολογικού συντελεστή, περίπου 12%.
γ) Ο μη κλονισμός της εμπιστοσύνης των συνεπών φορολογουμένων
δ) Η πραγματική εφαρμογή νέων μεθόδων ελέγχου, έμμεσου προσδιορισμού της φορολογητέας ύλης.
Ο κ. Σαμοθράκης πρότεινε να υιοθετηθεί από την ελληνική κυβέρνηση το παράδειγμα της επιτυχημένης ρύθμισης που εφάρμοσε η Ιταλία, όπου η διαδικασία προέβλεπε εμπιστευτική δήλωση του οφειλόμενου φόρου σε τράπεζα, διασφάλιση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων και πληρωμή του φόρου από την τράπεζα, καθώς επίσης και έκδοσης βεβαίωσης πληρωμής φόρου από την τράπεζα.
Η επιλεκτική εφαρμογή φορολογικών πλεονεκτημάτων και οι συνέπειες στη γενική οικονομική ανάπτυξη και τον υγιή ανταγωνισμό ήταν το θέμα που ανέπτυξε στην ομιλία του ο κ. Robert Van der Jagt, επικεφαλής του Τμήματος Φορολογικής Πολιτικής Ευρωπαϊκής Ένωσης της KPMG. Η oμιλία του περιστράφηκε γύρω από 4 μεγάλες υποθέσεις κρατικών ενισχύσεων πολυεθνικών εταιρειών που διερεύνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Στην υπερφορολόγηση που υπέστησαν τα τελευταία 5 χρόνια τα αλκοολούχα ποτά και τα καπνικά προϊόντα αναφέρθηκαν, αντίστοιχα, η κα Ευγενία Ζωντανού, Εμπορική και Οικονομική
Διευθύντρια της εταιρείας Diageo Ελλάς και ο κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Παπαστράτος».
Όπως ανέφερε η κα Ζωντανού:
•        Τα χρόνια της κρίσης, 4 διαδοχικές αυξήσεις στα αλκοολούχα ποτά οδήγησαν σε υπερδιπλασιασμό του ΕΦΚ αλκοολούχων ποτών καταγράφοντας συνολική αύξηση +125%! Οι αυξήσεις μάλιστα συνοδεύτηκαν από παράλληλη αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 19% σε 23%.
•        Η Ελλάδα βρίσκεται στην 5η θέση στην ΕΕ ως προς τον ΕΦΚ οινοπνευματωδών, υπερβαίνοντας κατά 44% τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
•        Τα αποτελέσματα των διαδοχικών αυξήσεων έγιναν άμεσα αισθητά στη λιανική τιμή των αλκοολούχων ποτών. Η λιανική τιμή ενός μέσου αλκοολούχου ποτού την περίοδο 2008-2012 αυξήθηκε κατά 48%. Η αύξηση αυτή οφείλεται αποκλειστικά στη φορολογία, η οποία πλέον αντιπροσωπεύει το 63%-75% της λιανικής τιμής!
•        Εξαιτίας της υπερφορολόγησης την τετραετία 2009-2012, η απασχόληση στην ευρύτερη αλυσίδα προστιθέμενης αξίας του κλάδου των αλκοολούχων ποτών συρρικνώθηκε από τις 48.000 στις 27.000 θέσεις εργασίας.
•        Επίσης, η υπερφορολόγηση οδήγησε σε σημαντική αύξηση του λαθρεμπορίου. Μόνο το 2012, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη μελέτη του ΙΟΒΕ, διακινήθηκαν λαθραία 8,2 εκ. φιάλες με τα διαφυγόντα έσοδα από ΕΦΚ να ανέρχονται σε 41,8 εκατ. ευρώ. Αν συνυπολογιστούν και οι απώλειες από ΦΠΑ στο σύνολο της αλυσίδας διάθεσης, οι απώλειες εσόδων υπολογίζονται στα 130 εκατ. ευρώ.
•        Ταυτόχρονα, έξαρση παρουσιάζει η παράνομη παραγωγή και διακίνηση χύμα αποσταγμάτων, την οποία ενθαρρύνει η υφιστάμενη παρωχημένη νομοθεσία που τα διέπει. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί το παράνομα διακινούμενο τσίπουρο διημέρων, του οποίου ο όγκος, σύμφωνα με φορείς της αγοράς, είναι περίπου 10,8 εκ. λίτρα. Οι συνεπαγόμενες απώλειες από έσοδα ΕΦΚΟΠ και ΦΠΑ υπολογίζονται σε 97,7 εκατ. ευρώ ετησίως.
Από την πλευρά του ο κ. Θεοφιλόπουλος τόνισε ότι:
•        Από το 2010 που επιβλήθηκαν 3 αυξήσεις στους φόρους κατανάλωσης των καπνικών και 2 αυξήσεις στους συντελεστές ΦΠΑ, η συνολική φορολογική επιβάρυνση των προϊόντων αυτών αυξήθηκε από το 73% στο 86% της τελικής λιανικής τιμής!
•        Την περίοδο 2010-2014 η διακίνηση παράνομων και λαθραίων προϊόντων καπνού αυξήθηκε από 2,2% σε 21%, ενώ η νόμιμη δραστηριότητα πώλησης προϊόντων καπνού συρρικνώθηκε κατά 46%!
Και οι 2 ομιλητές τόνισαν ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία περαιτέρω αύξηση των ΕΦΚ στα αλκοολούχα ποτά και στα προϊόντα καπνού κι ότι αντιθέτως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και για τη σταδιακή μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων.
Στην ανάγκη να ληφθούν μέτρα εκσυγχρονισμού και απλοποίησης του συστήματος ΦΠΑ αναφέρθηκε π κ. Γρηγόρης Ταπεινός, Senior Partner της εταιρείας Key Consultants.  Στο πλαίσιο αυτό υποστήριξε ότι θα πρέπει να εξεταστεί η κατάργηση των εξαιρέσεων και απαλλαγών αλλά και να εκσυγχρονιστούν οι συναλλακτικές διαδικασίες μέσω της διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με το υπουργείο Οικονομικών και άλλων συστημάτων παρακολούθησης των συναλλαγών.
Την επιστράτευση 12 κινητών μονάδων διενέργειας προληπτικών τελωνειακών ελέγχων σε όλη την επικράτεια για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου προανήγγειλε η κ. Ειρήνη Γιαλούρη, Γενική Διευθύντρια Τελωνείων και ΕΦΚ του υπουργείου Οικονομικών.
Προτάσεις για μέτρα που θα συμβάλουν στην εφαρμογή ενός δικαιότερου και απλούστερου φορολογικού συστήματος παρουσίασε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Θεοφάνης Μπαρμπαρίτσας. Ο κ. Μπαρμπαρίτσας τάχθηκε υπέρ της άμεσης εφαρμογής αφορολογήτου ορίου 12.000 ευρώ για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, ενώ αναφέρθηκε στις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού των Δ.Ο.Υ. και των λοιπών φοροελεγκτικών υπηρεσιών επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι αναγκαίο να προσληφθούν συνολικά άλλοι 2.000 εφοριακοί κι ότι στη Βόρειο Ελλάδα αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο 12 ελεγκτές.
 ereunitiko.blogspot.gr













Η Βαλαβάνη αποκάλυψε τους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου - Ποδοσφαιρικές ομάδες, 60 ναυτιλιακές εταιρείες και 200 βιομηχανίες

Η Βαλαβάνη αποκάλυψε τους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου - Ποδοσφαιρικές ομάδες, 60 ναυτιλιακές εταιρείες και 200 βιομηχανίες


Η Βαλαβάνη αποκάλυψε τους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου - Ποδοσφαιρικές ομάδες, 60 ναυτιλιακές εταιρείες και 200 βιομηχανίεςΑποκαλυπτική ήταν η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη μιλώντας στη Βουλή, μετά από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένου.

Η κα Βαλαβάνη προανήγγειλε.....
μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, δηλαδή κατασχέσεις, κατά μεγαλοφειλετών του Δημοσίου που δεν θα ενταχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρξει μπόνους για όσους πληρώσουν εφάπαξ όλο το ποσό από τον φόρο εισοδήματος το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάντια Βαλαβάνη αποκάλυψε πως μέχρι να ολοκληρωθεί η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση των 100 δόσεων το Δημόσιο δεν πρόκειται να ξεκινήσει καμία διαδικασία κατάσχεσης, αλλά ήδη προετοιμάζεται για αυτό κατά συγκεκριμένων μεγαλοφειλετών όταν πλέον θα έχει εκπνεύσει η προθεσμία.

Σύμφωνα με την κα Βαλαβάνη αποκάλυψε ποιοί βρίσκονται μεταξύ των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου:

- Δεκάδες Δήμοι
- Ποδοσφαιρικές ομάδες, 
-ΔΕΚΟ
- Κοινωφελή ιδρύματα
- 60 ναυτιλιακές εταιρείες 
- 200 βιομηχανίες.

Μάλιστα, έστειλε μήνυμα και σε όλους τους παραπάνω, λέγοντας πως εάν δεν μπουν άμεσα στη ρύθμιση των 100 δόσεων τότε θα ληφθούν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

Ωστόσο, η αναπληρωτής υπουργός δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την πορεία υπαγωγής οφειλετών στη ρύθμιση και από την πορεία είσπραξης των εσόδων, λέγοντας πως από το βράδυ της Παρασκευής έχουν υπαχθεί 30.000 άνθρωποι για ποσό 300 εκατομμύρια ευρώ.

Επεσήμανε δε πως μέχρι στιγμής από εφάπαξ καταβολές οφειλών έχουν εισπραχθεί 17 εκατομμύρια ευρώ.

Η αρμόδια υπουργός ενημέρωσε επίσης ότι, ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές φτάνουν τα 77 δισ. ευρώ, ρυθμίστηκαν οφειλές μόλις 2,2 δισ. ευρώ. Στο ποσό αυτό, 47,5 δισ. ευρώ "αναλογούν" στα νομικά πρόσωπα κι άλλα 20 δισ. στα φυσικά πρόσωπα κι όπως είπε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, η κυβέρνηση ελπίζει "να πιάσει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό το τεράστιο ποσό".

Μιλώντας στη Βουλή, η κα Βαλαβάνη αποκάλυψε πως όσοι πληρώσουν εφάπαξ όλο το ποσό από τον φόρο εισοδήματος θα επωφεληθούν από ένα μπόνους, χωρίς ωστόσο να το αποκαλύψει. 
kafeneio-gr.blogspot.gr/












Δημοσίευμα της «Espresso» κάνει λόγο για διαζύγιο Γιώργου και Άντας Παπανδρέου

Δημοσίευμα της «Espresso» κάνει λόγο για διαζύγιο Γιώργου και Άντας Παπανδρέου


Δημοσίευμα της «Espresso» κάνει λόγο για διαζύγιο Γιώργου και Άντας Παπανδρέου (Photo) - MediaΤέλος στον γάμο τους που διήρκησε 26 χρόνια, φέρονται να έβαλαν ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Οι φήμες ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση οργιάζαν κάθε φορά που απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις....
ωστόσο το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι είχε αποφασίσει να μείνει μαζί έστω και τυπικά και ασχέτως των προβλημάτων έως ότου ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωνε τον πολιτικό του κύκλο, αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί.

Κάτι τέτοιο, όμως, όπως φαίνεται δεν κατάφεραν να τηρήσουν καθώς, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, η Άντα Παπανδρέου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα 26 χρόνια γάμου, να κλείσει οριστικά πίσω της την πόρτα της πολυτελούς μεζονέτας στο Καστρί και να μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ξεκινώντας έτσι τη νέα της ζωή! Πάντως, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η απόφαση του διαζυγίου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα και παρόλο που είναι άγνωστο τι ήταν εκείνο που πραγματικά οδήγησε στο χωρισμό, λέγεται ότι πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν πυροδοτηθεί εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πεθερά και νύφη δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες των σχέσεων με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου να… τεστάρει συνεχώς την ανικανότητα της Άντας να φέρει το «βαρύ επίθετο» του συζύγου της. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες περί οικονομικών προβλημάτων αφότου η Μαργαρίτα επέλεξε να κλείσει τη «στρόφιγγα» της οικονομικής στήριξης του γιου της, υποστηρίζει η «Espresso». Επίσης, λέγεται ότι οι τελευταίες πολιτικές επιλογές του πρώην πρωθυπουργού έφερε τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το ζεύγος Γιώργου – Άντας παντρεύτηκε στο Καλέντζι το 1989 και απέκτησε μία κόρη, τη Μαργαρίτα.

Πηγή: Espresso
kafeneio-gr.blogspot.gr 












,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"