.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τα Σαηεντολογικά θεμέλια της πολιτικής διαφθοράς (1)

Τα Σαηεντολογικά θεμέλια της πολιτικής διαφθοράς (1) 


Γράφει ο Αντώνης Μποσνακούδης
Η διαφθορά στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας 
(που εξαπλώθηκε και σε αρκετά σημαντικό τμήμα της κοινωνίας κατά τις τελευταίες δεκαετίες) όλοι παραδεχόμαστε σήμερα ότι έχει την σχεδόν απόλυτη ευθύνη για την οικονομική, εθνική, κοινωνική και πνευματική κρίση που ζούμε τώρα. 
Στις τελευταίες δεκαετίες «έχτισε» τις συνθήκες και γεγονότα που αποτέλεσαν τα θεμέλια για να στηριχτεί όλος ο ιστός της διαπλοκής που ξετυλίγεται σήμερα.

Εκτός από την πολιτική - οικονομική διαφθορά και διαπλοκή υπάρχει μια χειρότερη μορφή της που παρουσιάζουμε εδώ.

 Είναι η πολιτικοστρατηγική με εξτρεμιστικές οργανώσεις,
καταδικασμένες από τη Δικαιοσύνη 
και οι οποίες έχουν ως χαρακτηριστικό την απαξίωση του ανθρώπου και την φασιστική αντίληψη για οτιδήποτε και οποιονδήποτε είναι εκτός της δικής τους σφαίρας επιρροής.

Η κατανόηση της σημερινής κατάστασης και ο ρόλος πολλών πρωταγωνιστών γίνονται εφικτά όταν αποκαλυφθούν οι ενέργειες μιας συγκεκριμένης οργάνωσης, η οποία αν και έκλεισε στο παρελθόν, σήμερα εξακολουθεί να λειτουργεί παράνομα. 

Τα δίκτυα που έστησε από τις αρχές της δεκαετίας του 90, δημιούργησαν και διατήρησαν έναν έλεγχο της αντίληψης και συμπεριφοράς των Ελλήνων με τρόπο ώστε να ανέχονται αστήρικτες, ανήθικες, παράνομες κ.λπ. κατηγορίες εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, όπως εκδηλώνεται και σήμερα.

Αυτές ακριβώς οι συνθήκες αποτέλεσαν και τα συστατικά του ελέγχου της συμπεριφοράς μας σήμερα και εξηγούν την απορία πολλών ξένων αλλά και της πλειοψηφίας των Ελλήνων 

«γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος;». 
Αυτό θα είναι και ένα από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν εδώ, αποδεικνύοντας τις τεράστιες ευθύνες της αυτοχαρακτηριζόμενης «Αριστεράς».

Είναι εκπληκτική «σύμπτωση» ότι οι κυριότεροι υποστηρικτές της οργάνωσης, τόσο πρόσωπα όσο και πολιτικοί χώροι από τη δεκαετία του 90, μέχρι σήμερα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο (με διάφορες μορφές)

 μέσα από την Κατοχή που επέβαλε η Τρόικα.
Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, οι πρώην υπουργοί Πέτρος Ευθυμίου, Μιχάλης Σταθόπουλος, ο τότε βουλευτής και σήμερα αρχηγός της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης, οι συνάδελφοί του Πέτρος Κουναλάκης, Δημήτρης Τσάτσος, κλπ λειτούργησαν στις γραμμές της Scientology.

Σε έγγραφο του 1993, που κατασχέθηκε από εισαγγελέα, οι τότε Ευρωβουλευτές Εφραιμίδης, Αλαβάνος και Παπαγιαννάκης περιγράφονται ως αντιορθόδοξοι με τους οποίους η οργάνωση μπορεί να συνεργαστεί.

 Ο Αλαβάνος μετέπειτα Αρχηγός του Συνασπισμού, από τότε είχε προσημειωθεί για συνεργασία. 
Αλλά και οι εκσυγχρονιστές της ΝΔ έχουν συμμετοχή στα δίκτυα με (ποιόν άλλον;) τον Επίτιμο κ. Μητσοτάκη και τον χώρο του. 
Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.
 Αρκετοί δημοσιογράφοι
 (και όλη η ομάδα του Ιού της Ελευθεροτυπίας)
 λειτούργησαν υπέρ της Scientology,
 ακόμη και εναντίον ανθρώπων που αποκάλυπταν τη δράση της και δεν υπέκυπταν στις επιθέσεις της. 
Η Scientology είχε τον Ιό σχεδόν σαν εργαλείο.

Μιλούμε λοιπόν για την περιβόητη εξτρεμιστική και ρατσιστική οργάνωση της Scientology, την οποία ορισμένοι μπορεί να θυμούνται με το Κέντρο Εφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος (ΚΕΦΕ), το οποίο η Δικαιοσύνη έκλεισε 

 (απόφαση 10.493/1997 Δεκέμβριος 1997). 


Σε συνέχεια από τρεις εισαγγελικές εφόδους το καλοκαίρι του 1995 από τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Αγγελή και από την κατάσχεση πολύ μεγάλου όγκου εγγράφων
 (τα οποία χρειάστηκαν δύο φορτηγά για να μεταφερθούν στο εφετείο όταν έγινε η δίκη στις 10 και 11 Μαΐου του 1999 για τα φακελλώματα πολιτικών, δημοσιογράφων, κληρικών κ.λπ.)
 η Δικαιοσύνη έκλεισε το σαηεντολογικό κέντρο ΚΕΦΕ και στην απόφαση αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα για την ταυτότητα της οργάνωσης:

«Κατόπιν όλων αυτών και κατ' αναπόδραστη λογική αναγκαιότητα, που αποκλείει τη δυνατότητα κάθε άλλης εκδοχής, απεδείχθη µε πληρότητα, ότι το καθού και εκκαλούν είναι µία οργάνωση µε ολοκληρωτικές δοµές και τάσεις, που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπο, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ' επίφαση προκειµένου και αποκλειστικά να πρoσελκύσει µέλη,

 τα οποία στη συνέxεια υφίστανται, με όλες τις προαναφερθείσες διαδικασίες και θεωρίες, πλύση εγκεφάλου, με ανώτερο σκοπό τη δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης, αλλά και την ελαχιστοποίηση των αντιρρήσεων
 (βασικές θέσεις των θεωριών του ιδρυτή της Σαηεντολογίας),
 έτσι ώστε να βρισκόμαστε πλέον ενώπιον αβούλων όντων, τα οποία έχουν χάσει τη δυνατότητα λήψεως αποφάσεων ως καταστάλαγμα της ελεύθερης βούλησής τους, εφόσον ήδη έχουν περάσει από όλα τα στάδια των διδασκαλιών της Σαηεντολογίας και με τη κατάλληλη περαιτέρω επεξεργασία γίνονται πλέον δεκτικά στις "αλήθειες", που εφαρμόζει, χωρίς, όμως, να έχουν τα κίνητρα για να τις εξετάσουν και αξιολογήσουν»...

«Η ακολουθούµενη αυτή από το εκκαλούν πρακτική, που είναι συνέπεια της θεωρiας, που αυτό πρεσβεύει, αίρει οπωσδήποτε κάθε έννοια ελευθερίας του ατόµου σχετικά µε την (ελεύθερη) έκφραση της γνώµης του» …

«Το σωµατείο πρεσβεύει τις θεωρίες του ιδρυτή της Σαηεντολογίας Λ. Ρον Χάµπαρντ, των οποίων στόχος αλλά και κεντρικός πυρήνας είναι η εξουσία και το χρήµα, όπως ο ίδιος (ο Λ. Ρον Χάµπαρντ) αναφέρει: Το να είσαι ικανός να ελέγχεις έναν άνθρωπο σε κάνει ικανόν να ελέγχεις πολλούς και κανείς δεν θα µπορούσε να είναι επαγγελµατίας σαηεντολόγος, εκτός άν μπορούσε να ελέγξει ένα άλλο άτοµο (ΤΗΕ AUDITOR, τ. 234,η σελ. 2). Στο άρθρο του δε "ΗΟΜΟ NOVIS" ισχυρίζεται, ότι οι ισχυροί θα επιβιώσουν, μόνον οι αδίστακτοι μπορούν να κατακτήσουν ... (εννοεί το Σύµπαν)» …

«Κατά την τελευταία (Σαηεντολογία) ηθικό και δίκαιο είναι ό,τι συµβάλλει στην εξάπλωση και διάδοση θεωριών της, αλλά και ό,τι δεν αντιτίθεται σ' αυτήν. Οιαδήποτε αντίδραση ή αντίθεση σ' αυτό αντιµετωπίζεται ως δυνητική πηγή προβληµάτων έχουσα ανάγκη "χειρισµού". 

Για ο,τιδήποτε το αρνητικό απέναντι στην όλη θεωρία της Σαηεντολογίας και τη πραγµάτωση των σκοπών της ενεργοποιείται αµέσως η πολιτική της "νέκρωσης πράκτορα", µε την έννοια της διάβρωσης της υπόληψης και της επίθεσης, προκειµένου µε αυτή να καµφθούν οι προβληθείσες αντιδράσεις» …

Με μια τέτοια οργάνωση συνεργάστηκαν οι επώνυμοι που προαναφέρθηκαν και όσοι ακολουθήσουν στη συνέχεια. 

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν σε αυτό που επιβλήθηκε να ονομάζεται «δημοκρατικές δυνάμεις». 
 Τα προηγούμενα αποσπάσματα από τη δικαστική απόφαση δείχνουν και το πόσο «δημοκρατική» είναι η οργάνωση, στη δράση της οποίας οι περισσότεροι απ' αυτούς οφείλουν την πολιτική ύπαρξή τους και τον πυρήνα και πυλώνα της «ιδεολογίας» τους: «αντιρατσισμό», «αντιεθνικισμό», «υποστήριξη» δουλεμπορικών δικτύων εκμετάλευσης μεταναστών, «εκσυγχρονισμό», αντιεκκλησιαστική δράση. 
Τους έδωσε κάτι να έχουν να λένε, κάτι να δικαιολογούν την πολιτική ύπαρξή τους.

Όλα τα μωρά στην πίστα

Η Scientology δημιούργησε την «πίστα», συνέθεσε την «μουσική» και τις «χορευτικές φιγούρες» για πολιτικούς και δημοσιογράφους και ηγέτες γνώμης ώστε αφενός μεν να δώσει δικαιολογία πολιτικής ύπαρξης σε μερικούς από αυτούς, αλλά κατά βάθος για να εξυπηρετήσει τον στρατηγικό χώρο στον οποίο είναι ενταγμένη και τον οποίο υποστηρίζει η ίδια η CIA. Χωρίς καμιά απολύτως υπερβολή.

Εδώ επιχειρούμε μια πρώτη παρουσίαση, χωρίς να υποστηρίζουμε ότι είναι διεξοδική.

Ένα από τα έγγραφα που κατασχέθηκαν το 1995 περιλαμβάνει αναφορά του τότε Διευθυντή Ειδικών Υποθέσεων, Ηλία Γρατσία στα ευρωπαϊκά αρχηγεία στην Δανία όπου αναφέρει «τα καλά νέα είναι ότι μετά από παρέμβαση της CIA έκλεισε το τμήμα της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σχετικά με Νέες Θρησκευτικές Κινήσεις [έτσι χαρακτηρίζουν την οργάνωσή τους] και απολύθηκε το προσωπικό». 

Αυτό έγινε επί θητείας Βασιλικόπουλου, με εμπλοκή του σημαντικότατου συμμάχου της Scientology κ. Τάκη Αλεξίου, ο οποίος ήταν πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ιστορικής και Φιλοσοφικής Εταιρίας ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό» (ΠΑΝΙΦΕ) παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως δερβίση του τάγματος των Μεβλεβί και των Μπεχτασί με έδρα την Κομοτηνή.
 Ο κ. Αλεξίου έκανε παρόμοια παρέμβαση και κατάφερε να κλείσει και το αντίστοιχο τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας από τον κ. Βαλυράκη.



Πολύ συνοπτικά από τα κατασχεμένα έγγραφα προκύπτουν τα ακόλουθα:

• Ο κ. Αλεξίου διοργάνωσε για τη Σαηεντόλοτζυ μία σειρά Συνεδρίων όπου εκτελέστηκε ψυχολογική ζύμωση συμμετεχόντων από πολλούς πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε συγκεκριμένα θέματα (θρησκευτική ελευθερία, «πολυπολιτισμικότητα», κλπ) που σήμερα αποτελούν την κύρια δέσμη αξόνων της «εκσυγχρονιστικής» επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

• Ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταθόπουλος έπαιξε συντονιστικό ρόλο τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα Συνέδρια. 

Η συμπεριφορά του στο θέμα των ταυτοτήτων, συνδυαζόμενη με αυτό το γεγονός, την μέχρι τότε δραστηριότητά του και τις κυβερνητικές αντιδράσεις αμέσως μετά τη συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ, αποτελούν τουλάχιστον ισχυρότατες ενδείξεις ότι με τη συνέντευξή του ανακοίνωσε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ποια θα είναι η κυβερνητική πολιτική στον τομέα θεμάτων που περιλαμβάνει και τις ταυτότητες. 
Ο χώρος τον οποίο εξέφρασε ο κ. Σταθόπουλος έχει μεγαλύτερη ισχύ και επιβλήθηκε στον κομματικό χώρο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

• Η ιδέα «χωρισμού Εκκλησίας-Κράτους» γεννήθηκε σε αυτό το πλαίσιο για να αναγνωριστεί η Σαηεντόλοτζυ ως θρησκεία (και έτσι να μην φορολογείται και να μην της γίνεται οποιοσδήποτε έλεγχος). 
Αυτός ο πυρήνας μέχρι σήμερα «ντύθηκε» και με άλλες «πρωτοβουλίες» και δικαιολογίες για να σερβίρεται ευκολότερα.

• Όπως εξήγησε ο Νομικός Σύμβουλος των Μαρτύρων του Ιεχωβά κ. Φραγκάκης, στη Σαηεντόλοτζυ, το ... Υπουργείο Εξωτερικών
 (και ειδικότερα η Βιργινία Τσουδερού μετά από εντολή του πρωθυπουργού Μητσοτάκη) 
είχε αναλάβει να περάσει το θέμα των νέων ταυτοτήτων «ενάντια στις επιθυμίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», αλλά χρειαζόταν «οι ενδιαφερόμενες ομάδες να αρχίσουν μία καμπάνια Δημοσίων Σχέσεων για να ενημερώσουν το κοινό και να του αλλάξουν τη στάση σ’ αυτά τα θέματα».
 Αυτό δηλαδή που ξεκίνησε με τα Συνέδρια του «δερβίση» Αλεξίου και συνεχίζουν σήμερα πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι.

• Η Σαηεντόλοτζυ είχε άνθρωπό της στο περιβάλλον του Μιλτιάδη Έβερτ που της έδωσε στοιχεία για υποτιθέμενες δραστηριότητες του κ. Έβερτ και των κκ. Χαλικιά, Φύσσα και Δημητροκάλλη, οι οποίες θα μπορούσαν να τους φέρουν σε δύσκολη θέση δημοσίων σχέσεων, όταν ο Έβερτ ήταν Υπουργός Προεδρίας και πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ.

Ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Αγγελής στο Πόρισμα που κατόρθωσε να υποβάλει (στις 17 Ιουνίου 1996 κάνοντας αγώνα δρόμου για να αντιμετωπίσει την επέμβαση από το γραφείο του τότε υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου) περιγράφει την ΠΑΝΙΦΕ του Τάκι Αλεξίου ως δορυφορική οργάνωση της Scientology.

Ο κ. Αλεξίου αναφέρεται επίσης σε άλλο έγγραφο του Ιουνίου 1995 ότι έφερε τον πρόεδρο του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, τον γνωστό κ. Δημητρά, σε επαφή με την Scientology. 
 Ο κ. Δημητράς ήταν η μοναδική υπεράσπιση του ΚΕΦΕ στην εκδίκαση της υπόθεσης για το κλείσιμό του. 
Η ΠΑΝΙΦΕ αποτελούσε εξαιρετικά χρήσιμο επιχειρησιακό εργαλείο για την Scientology, κυρίως λόγω της οργάνωσης «συνεδρίων ελευθερίας της σκέψης» τα οποία σχεδίασε και εν μέρει τουλάχιστον χρηματοδότησε η Scientology.
 Αυτά τα συνέδρια έβγαζαν την Scientology από το προσκήνιο και φαινόταν μόνο η ΠΑΝΙΦΕ.

Όταν ο εισαγγελέας είδε από το κατασχεμένο υλικό της Scientology το εύρος της συνεργασίας εναντίον της Ελλάδας και κυρίως της Ορθόδοξης Εκκλησίας, πραγματοποίησε εφόδους και σε εγκαταστάσεις της ΠΑΝΙΦΕ - Αλεξίου. 
Μέσα σε λίγες ημέρες
 (και όπως θυμάμαι πολύ καλά εκείνη την εποχή, διότι κατέθεσα ως μάρτυρας, ήταν ευρύτατα διαδεδομένη η αντίληψη ότι μετά από ισχυρότατη παρέμβαση από το γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου) 
ο εισαγγελέας μετατέθηκε στην Χαλκίδα αν και η ίδια η ηγεσία του Αρείου Πάγου μέχρι τότε διατηρούσε τον εισαγγελέα στην υπόθεση, μέχρις ότου ολοκληρώσει την έρευνα για να απαγγελθούν κατηγορίες σε όσους βρεθούν ένοχοι ακόμη και για κατασκοπεία, όπως ανέφερε στο Πόρισμά του. 
Ο κ. Βενιζέλος δηλαδή από τις αρχές του 1996 μέχρι το φθινόπωρο που ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης έχει στο ενεργητικό του και το κατόρθωμα της παράνομης και ανήθικης παρέμβασης 
(ακόμη και αν δεν έγινε από τον ίδιον αλλά από συνεργάτες του στο όνομά του) 
στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και σε σκανδαλώδη μετάθεση ενός εισαγγελέα που ερευνούσε ζωτικής σημασίας θέματα ακόμη και εθνικής ασφάλειας.
 Η παρέμβαση από το γραφείο του κ. Βενιζέλου έγινε αμέσως μετά από τις εφόδους του εισαγγελέα σε εγκαταστάσεις της οργάνωσης του κ. Αλεξίου.
 Ο εισαγγελέας όμως πρόλαβε και συνέταξε τουλάχιστον προκαταρκτικό Πόρισμα.
 Στο πόρισμά του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ΠΑΝΙΦΕ ήταν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου εξαρτημένη από την Scientology. 
Υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός εγγράφων που το αποδεικνύουν αυτό χωρίς αμφιβολία, μέχρι του σημείου που ο Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων της Scientology, Ηλίας Γρατσίας, να αναφέρει στο εξωτερικό ότι ουσιαστικά καθοδηγεί τον κ. Αλεξίου και από το εξωτερικό να αναφέρονται για τον κ. Αλεξίου και την ΠΑΝΙΦΕ με όρους επιχειρησιακής καθοδήγησης.
Η σκανδαλώδης δίκη για τα φακελώματα

Στις 10 και 11 Μαΐου 1999 ο Γεώργιος Μαύρος 
(ο οποίος ως νομικός σύμβουλος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας σκοτώθηκε στο ατύχημα με το ελικόπτερο Σινούκ), 
 μαζί με τον σημερινό Υπουργό κ. Ανδρέα Λοβέρδο 
(και πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη, που έλαβε μέρος στα συνέδρια της ΠΑΝΙΦΕ) υπερασπίστηκαν μέλη της Scientology, τα οποία κατηγορούνταν για τα γνωστά φακελώματα πολιτικών, δημοσιογράφων, κληρικών, δικαστικών, κλπ. Συνοπτικά, οι κατηγορίες ήταν ότι έκαναν συστηματική παρακολούθηση και συλλογή πληροφοριών που αφορούσαν την ιδιωτική, κοινωνική, επαγγελματική, υπηρεσιακή ζωή, φιλοσοφικές, θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες σημαντικών προσώπων της δημόσιας ζωής της πολιτικής, εκκλησιαστικής και δικαστικής αρχής, της δημοσιογραφίας και στη συνέχεια ότι ταξινομούσαν και καταχωρούσαν αυτές τις πληροφορίες σε έγγραφα και ατομικούς φακέλους, στοιχεία τα οποία έστελναν σε ξένα κέντρα πληροφοριών.
 Ο μετέπειτα Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Πέτρος Ευθυμίου, εξ αγχιστείας συγγενής κορυφαίων μελών της Scientology (Παρετζόγλου) κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης δηλώνοντας ότι αν καταδικαστούν θα είναι ιδεολογική η καταδίκη τους.

Κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκαν πολλά σχετικά με τις μεθοδεύσεις για ταυτότητες, χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, συκοφάντηση της Ελλάδας για παραβιάσεις θρησκευτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κλπ.
 Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε έγγραφο που κατασχέθηκε με ημερομηνία 7 Αυγούστου 1993 από την διεθνή διοίκηση στο Los Angeles ανατίθεται στον κ. Παρετζόγλου να δημιουργήσει μια Επιτροπή Πολιτών και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η οποία «θα αναλάβει ηγετικό ρόλο σε δραστηριότητες κοινωνικού ανασχηματισμού στην Ελλάδα».

Το δικαστήριο τους βρήκε μεν ενόχους αλλά δεν επέβαλε ποινή διότι είχε παρέλθει η προθεσμία υποβολής εγκλίσεως. 
Το σκάνδαλο της υπόθεσης 
(που συνέβαλε καθοριστικά στην μη υποβολή ποινής) είναι ότι δεν κλήθηκαν να καταθέσουν ούτε ενημερώθηκαν σημαντικά πρόσωπα που φακελώθηκαν από την οργάνωση όπως ο κ. Μιλτιάδης Έβερτ, Αντώνης Σαμαράς, δεκάδες κληρικοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί και άλλοι.
 Το Συμβούλιο Εφετών είχε ρητά αποφασίσει να κληθούν όλοι όσοι φακελώθηκαν. 
Από δημοσιογραφικές πηγές στον δικαστικό χώρο τονίστηκε ότι κάποιοι (υπάλληλοι ή/και δικαστικοί) 
δεν κάλεσαν τις δεκάδες θυμάτων λέγοντας ότι «δεν χρειάζεται να έρθουν, δεν ξέρουν τίποτα», παραβιάζοντας την απόφαση των εφετών.
 Η κατάθεσή τους όμως θα έδινε ισχυρότατη δημοσιότητα στη δίκη και θα απέτρεπε οποιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης, ενώ φυσικά η παραγραφή δεν θα ίσχυε για αυτούς.
 Οι ίδιοι οι δικηγόροι των μελών του Δ.Σ. της Scientology (Μαύρος και Λοβέρδος) ανέφεραν ότι «προφανώς είχαν λόγους να μη θέλουν να έρθουν».

Πολλοί αν όχι όλοι οι μη κληθέντες δεν γνωρίζουν καν ότι είχαν υποστεί αυτήν την «έμπρακτη απρόκλητη εξύβριση από κοινού, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή».
 Αν είχαν κληθεί, δεν θα ίσχυε για αυτούς η παρέλευση της προθεσμίας γιατί τότε τυπικά θα μάθαιναν τι έγινε εναντίον τους.
 Όταν τέθηκε το θέμα στο ακροατήριο, γιατί λείπουν τόσοι φακελωμένοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί, δικαστικοί, κλπ και κυρίως όσοι αναφέρονται ως σύμμαχοι της οργάνωσης, ο Γεώργιος Μαύρος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ανέφεραν ανοιχτά ότι πιθανότατα δεν επιθυμούσαν οι ίδιοι να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας. 
Αυτό προφανώς δεν ισχύει 
(εκτός ίσως από τους «συμμάχους»), 
διότι ποτέ δεν ενημερώθηκαν, όπως προανέφερα ό,τι παράνομα συνέβη. 
Αυτοί οι περίπου 100 άνθρωποι δεν φαίνεται να ενημερώθηκαν ποτέ.

Άλλωστε, δεν πιστεύω ότι αν κάποιος κληθεί από τη Δικαιοσύνη να καταθέσει σε τέτοια ζωτικής σημασίας υπόθεση έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί, κυρίως αν είναι δημόσιο πρόσωπο ή δημόσιος λειτουργός.













Μειονότητες και Ταυτότητες

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και συντονισμός κατά της Ελλάδας εκφράστηκε πρακτικά στις αρχές της δεκαετίας του 90. 
Από τα κατασχεθέντα έγγραφα στις εισαγγελικές εφόδους του 1995 από τον εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή υπάρχουν ορισμένα του 1992 και 1993 τα οποία δείχνουν ότι η Scientology από τότε είχε συντάξει ειδικό φάκελο υλικού για πρόγραμμα εναντίον της Εκκλησίας με όνομα φακέλου «Depopularizing the Orthodox Church», δηλαδή για δυσφήμιση της Εκκλησίας ώστε να χάσει την καλή φήμη της στο λαό.
 Άλλο έγγραφο του 1993 αναφέρει δυνατότητες συνεργασίας με τους τότε ευρωβουλευτές Αλαβάνο, Παπαγιαννάκη και Εφραιμίδη διότι τους είχαν κατηγοριοποιήσει ως «αντιορθόδοξους». 
 Ένα τρίτο έγγραφο αποτελεί την πρώτη αναφορά στην σαηεντολογική εμπλοκή για το θέμα των ταυτοτήτων σε συνεργασία με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και το οποίο αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός κινούνταν εναντίον των επιδιώξεων της Εκκλησίας, ευθυγραμμισμένος με τις προσεγγίσεις από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και της Scientology, αλλά χρειαζόταν αλλαγή της στάσης των πολιτών απέναντι στην Εκκλησία. 
Είναι προφανές ότι από τότε ξεκίνησε η υπόγεια πολεμική εναντίον της Εκκλησίας ώστε να εξυπηρετηθούν αυτά τα συμφέροντα.

Η Scientology από τότε προσπάθησε και έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό να διεισδύσει στον τομέα των ανθρωπίνων και θρησκευτικών δικαιωμάτων ώστε να εκμεταλλευθεί ανθρώπους ή ομάδες που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.
 Είναι γνωστό ότι τα ανθρώπινα και θρησκευτικά δικαιώματα χρησιμοποιούνται από ξένες κυβερνήσεις για παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας χωρίς να έχουν κάποιο στήριγμα στην πραγματικότητα.

Η Scientology είχε θεσμοθετημένη πολιτική από τον Μάρτιο 1969 για να ελέγξει τον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αποκαλύπτει το ακόλουθο κατασχεμένο έγγραφο, για το οποίο έχω περίληψη του επίμαχου σημείου.

Η αρχή υλοποίησης αυτού του ελέγχου έγινε με την Εντολή FLAG της 17/3/1969 του Θαλάσσιου Οργανισμού:

" ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
ΖΩΝΕΣ ΔΡΑΣΗΣ


Σήμερα λειτουργούμε σε τρεις ζώνες δράσης.
....


3) Να έρθουμε σε επαφή και να κάνουμε φίλους και να οργανώσουμε όλες τις ομάδες μειονοτήτων μέχρις ότου έχουμε την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη. Ενθαρρύνοντάς τους στην αμυντική και επιθετική δράση τους, οργανώνοντας έναν οργανισμό Διεθνούς Ομάδας Μειονοτήτων, τροφοδοτώντας τους με τις Gung Ho και Δημοσίων Σχέσεων πολιτικές μας, κάνοντας φίλους ακόμη και με τους μεγαλύτερους εχθρούς της Δύσης, θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε τον Φασισμό [έτσι χαρακτηρίζει όσους δεν υποκύπτουν στην οργάνωση, διότι τότε ακόμη και το FBI την καταδίωκε] που καταλαμβάνει τη Δύση.

...

L. RON HUBBARD
ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ"

Υπήρχε δηλαδή ήδη καταστρωμένο σχέδιο από τη δεκαετία του ’60 να χρησιμοποιήσει η Σαηεντόλοτζυ τις μειονότητες σε όλο τον κόσμο, ώστε να προωθήσει τους σκοπούς της καπελώνοντας και εκμεταλλευόμενη τις ομάδες μειονοτήτων.

Το πρωτότυπο έγγραφο που κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των εφόδων του εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή το 1995 είναι το ακόλουθο με υπογραμμισμένα τα επίμαχα σημεία τα οποία προηγουμένως παρέθεσα μεταφρασμένα.


Δηλαδή, ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με την αρνητική στάση του απέναντι στην Εκκλησία για το θέμα των ταυτοτήτων και την ιδιαίτερα υποστηρικτική προς τον στρατηγικό χώρο της Σαηεντολογίας, έθεσε τα θεμέλια που αποτέλεσαν το «πράσινο φως» ώστε η οργάνωση να έχει κίνητρα για να προχωρήσει στην ενεργοποίηση της Εντολής FLAG της 17ης Μαρτίου 1969 του Θαλάσσιου Οργανισμού της Σαηεντολογίας.
 Η σημερινή κατάσταση όπου η Ελλάδα και η Εκκλησία επικρίνονται για υποτιθέμενες οργανωμένες παραβιάσεις ανθρωπίνων και θρησκευτικών δικαιωμάτων και οργανωμένες ομάδες προσπαθούν εξωθεσμικά να επιβάλουν συγκεκριμένη πολιτική και συμπεριφορά στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση και στην ελληνική κοινωνία, αποτελούν προϊόντα της σαηεντολογικής δράσης.
 Όπως αποκαλύπτει το προηγούμενο έγγραφο, η οργάνωση δεν δραστηριοποιείται στο χώρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για κανέναν άλλον λόγο παρά μόνο για τον ελέγξει και να τον κατευθύνει στην εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης φαίνεται ότι αποτελεί προνομιακό χώρο (αρχικά με Βενιζέλο και Σταθόπουλο) για την Scientology ανεξαρτήτως κυβερνήσεως. Πιστεύω είναι αδύνατο να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι ένα πολύ σημαντικό στέλεχος του 
Υπουργείου και επί ΝΔ, ο δικηγόρος Θανάσης Θεοδώρου (ο οποίος τοποθετήθηκε επί θητείας του κ. Παπαληγούρα),
 είναι μέλος της Σαηεντολογίας (στο ΚΕΦΕ βρέθηκε φάκελός του ως μαθητή) 
και ήταν νομικός σύμβουλος του σαηεντολογικού ΚΕΦΕ. Μεταξύ άλλων σε κατασχεμένο έγγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο κ. Θεοδώρου προσπάθησε να αγοράσει (έναντι 70.000 δρχ) από συνταξιούχο στέλεχος της ΚΥΠ (για λογαριασµό της Σαηεντολογίας) πληροφορίες εναντίον του π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, τον οποίο η Σαηεντολογία είχε χαρακτηρίσει εχθρό.
 Επίσης, δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή εκθείασε την οργάνωση και καταφέρθηκε κατά των επικριτών της. 
Ο κ. Θεοδώρου τοποθετήθηκε, από τον κ. Παπαληγούρα, εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Τυχαίο;
Επίθεση εναντίον της Εκκλησίας


Από τον Απρίλιο του 1992 η Σαηεντολογία είχε οργανώσει τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει σε Φακέλους, μεταξύ των οποίων ήταν «Εχθροί της Ελλάδας», «Δυσφήμιση της Ορθόδοξης Εκκλησίας», κλπ. Από τότε τουλάχιστον είχε αρχίσει να οργανώνει το δυναμικό της εναντίον της ελληνικής κοινωνίας μέσω πληγμάτων στην Εκκλησία. «L» είναι η κωδική ονομασία του π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου. 
Η ένδειξη RUSH δείχνει τον επείγοντα χαρακτήρα για την οργάνωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στέλνεται στον Αρχηγό Ερευνών του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων και χαρακτηρίζεται ως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ και ειδικά ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ/ΠΕΛΑΤΗ.
Αποτελεί Αναφορά πεπραγμένων για τον Επιχειρησιακό Στόχο 3 (OT 3 = Operational Target 3) προηγούμενου εγγράφου από Δανία.


Τον Απρίλιο του 1992 το Σαηεντολογικό ΚΕΦΕ γνώριζε (και περιγράφει στους προϊσταμένους του στο εξωτερικό) ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και οι Ευαγγελικοί ΔΕΝ επιτίθενται εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
 Αυτό το έγγραφο παρουσιάζει την κατάσταση πριν από το Σαηεντολογικό πρόγραμμα δημιουργίας της «διαθρησκευτικής» ομάδας κρούσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας για να μην φαίνεται άμεσα η σαηεντολογική εμπλοκή. 
Τα Συνέδρια της ΠΑΝΙΦΕ που συγχρηματοδότησε το ΚΕΦΕ, κατεργάστηκαν πολλούς ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους ώστε η αντίληψή τους να ευθυγραμμιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο με τη γραμμή του διεθνούς Σαηεντολογικού κέντρου.
 Οι ενέργειές τους μέχρι και σήμερα, κινούνται σε τέτοιες κατευθυντήριες γραμμές ή τις υποβοηθούν έμμεσα. Στελέχη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχουν κάνει μέχρι και παρέμβαση σε εκλογές.



Η κατάληξη CAP δείχνει ότι το αρχείο είναι captured file. Είναι αρχείο ροής επικοινωνίας μέσω modem (computer με computer μέσω τηλεφωνικής γραμμής διότι τότε δεν υπήρχε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω Internet) με προγράμματα Telix, Procomm κλπ.
 Δεν αποτελεί κείμενο κειμενογράφου που αποκρυπτογραφήθηκε αλλά προφανώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας χρησιμοποίησαν τεχνικές Computer Forensics για να εξάγουν μη κρυπτογραφημένα τα κείμενα που μετά κρυπτογραφήθηκαν.

Τον Ιούνιο 1993 το εμπιστευτικό έγγραφο σχετικά με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία περιγράφει ως αντιορθόδοξους τους ευρωβουλευτές Ευφραιμίδη, Αλαβάνο και Παπαγιανάκη.
 Εδώ και πάνω από 15 χρόνια περίπου, πρόσωπα που σήμερα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές (όπως και σύσσωμος ο πολιτικός τους χώρος) στις επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας, ήταν ήδη γνωστά ως αντιορθόδοξοι στο τμήμα ερευνών της Σαηεντολογίας. Ούτε αυτό μπορεί να είναι σύμπτωση.
 Η άποψη και εκτίμησή μου είναι ότι το «πολιτικό προϊόν» τους 
(ταυτότητες, χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους, κλπ), 
δεν παράχθηκε ούτε διαμορφώθηκε σε πλαίσια ανεξαρτησίας αλλά με τον καθοριστικό επηρεασμό των χειριστών της Σαηεντολογίας. 
Ίσως όχι μόνο αυτών αλλά τα υπάρχοντα έγγραφα αποδεικνύουν πλήρως για αυτόν τον χώρο.
Είναι γεγονός ότι όταν δέχεσαι το προϊόν εξουσίας/ισχύος ενός χώρου, δέχεσαι την εξουσία αυτού του χώρου. 
Ο στρατηγικός χώρος της Σαηεντολογίας, με τη βοήθεια του πολιτικού χώρου των προαναφερθέντων, προωθεί εδώ και μιάμιση δεκαετία περίπου τα προϊόντα εξουσίας/ισχύος με το όνομα «ταυτότητες» και «χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους».
 Η αποδοχή αυτών και του τρόπου που μεθοδεύεται η επιβολή τους αποτελεί αποδοχή εξουσίας εξωθεσμικού χώρου που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ξένη δύναμη».





Το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό έγγραφο αναφέρει ότι η Σαηεντόλοτζυ ανέβαλε την υποβολή αίτησης να αναγνωριστεί ως θρησκεία 
(πριν από τις εισαγγελικές εφόδους το 1995) 
 μέχρις ότου οι συνδυασμένες ενέργειες της ομάδας οργανώσεων που σχημάτισε «καταφέρουν να διώξουν αυτό το δικαίωμα από τους ορθόδοξους Επισκόπους», δηλαδή να παρέχουν γνωμοδότηση αν μία οργάνωση είναι γνωστή θρησκεία.
 Ένας βασικός στόχος της πολεμικής για «χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους» είναι να μην ζητείται αυτή η γνωμοδότηση 
(ως «εμπλοκή» της Εκκλησίας σε κρατικές υποθέσεις) και να δίνεται η αναγνώριση μόνο με βάση αυτά που λέει η κάθε οργάνωση. 
Το έγγραφο δείχνει ότι το πραγματικό κίνητρο ήταν να εξυπηρετηθεί η Σαηεντολογία.
 Τα Συνέδρια της ΠΑΝΙΦΕ οργάνωσαν και «εκπαίδευσαν» πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους σε αυτή τη νοοτροπία με το πρόσχημα της «ελευθερίας του πνεύματος», «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», «ανοχής στο διαφορετικό» κλπ.




Το έγγραφο αυτό δείχνει τη συγκαλυμμένη συνεργασία της Σαηεντολογίας με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά από την εποχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 
Εδώ ειδικά αναφέρεται στο θέμα των ταυτοτήτων ότι «η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει πολύ ισχυρές ρίζες στο κοινό και επηρεάζει βουλευτές από όλα τα κόμματα, έτσι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός αν οι ενδιαφερόμενες ομάδες αρχίσουν μία καμπάνια Δημοσίων Σχέσεων να ενημερώσουν το κοινό και να του αλλάξουν τη στάση σ' αυτά τα θέματα».
 Αυτή η εκστρατεία που βλέπουμε σήμερα από διάφορους προστάτες δικαιωμάτων που αυτοδιορίζονται, ξεκίνησε εκείνη την περίοδο.
 Ο κ. Νίκος Φραγκάκης
 (νομικός σύμβουλος των Μαρτύρων του Ιεχωβά και σύμμαχος της Σαηεντολογίας όπως αναφέρουν τα κατασχεμένα έγγραφα) 
ήταν μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που πρότεινε νόμο για «χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους».
 Ήταν επίσης μέλος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 
Τίθεται σοβαρό θέμα αμεροληψίας τόσο της Ένωσης όσο και της Αρχής διότι δέχονται ως μέλη, άτομα με συμφέροντα και συνεπώς εξάρτηση από οργανώσεις που κινήθηκαν κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
 Η κ. Βιργινία Τσουδερού είχε συμμετάσχει στα συνέδρια της ΠΑΝΙΦΕ, της δορυφορικής οργάνωσης του σαηεντολογικού ΚΕΦΕ, στο ίδιο συνέδριο με τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Σταθόπουλο (τον «ταυτοτητάκια»).



Το εμπιστευτικό έγγραφο είναι ξεκάθαρο. 
Από τον Μάρτιο 1994 τουλάχιστον ο υπεύθυνος ερευνών του ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων έδινε εντολή στο ελληνικό κέντρο της οργάνωσης να χρησιμοποιήσουν το θέμα των ταυτοτήτων με τρόπο που να κληθεί «εθνικό σώμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για έρευνα. 
Αυτό υλοποιείται στις μέρες μας με «Ενώσεις Ανθρωπίνων δικαιωμάτων», Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, κλπ. 
 Το έγγραφο αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο στόχος που δίνει ο Αρχηγός Ερευνών του ευρωπαϊκού γραφείου, είναι να ενεργοποιηθεί ένα «Σώμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» της Ελλάδας. 
Το θέμα της έρευνας που σχεδιαζόταν να κάνει αυτό το «εθνικό σώμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» είναι η σχέση Εκκλησίας-Κράτους κυρίως στην επίθεση κατά «νέων θρησκευτικών κινήσεων», όπως αυτοχαρακτηρίζονται ή σε ένα θέμα «με άμεσο ενδιαφέρον για εμάς». 
Σίγουρα δεν είναι σύμπτωση ότι μετά από λίγο καιρό αυτά ακριβώς που λέει το έγγραφο άρχισαν να πραγματοποιούνται. 
Σίγουρα δεν είναι σύμπτωση ότι άτομα του κλίματος της Σαηεντόλοτζυ τοποθετήθηκαν σε καίριες κυβερνητικές θέσεις ακόμη και στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 
 Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η Σαηεντολογία δεν χρειάζεται να αναμιχθεί φανερά αλλά να χρησιμοποιηθούν «σύμμαχοι στην αρένα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τους οποίους είχε ήδη η Σαηεντόλοτζυ το 1994.

Φώτης Κουβέλης

Ο κ. Κουβέλης ήταν ένας από τους ενεργά συμμετέχοντες στα συνέδρια που οργάνωσε η ΠΑΝΙΦΕ στα μέσα της δεκαετίας του 90 για λογαριασμό της Scientology και με σαηεντολογική χρηματοδότηση. Η οργάνωση SOS Ρατσισμός 
 (στην οποία είναι επίτιμο μέλος ) 
έχει επίσης στενή σύνδεση με την Scientology. 
Ο πρόεδρός της Γιάννης Φρέδης έχει άμεση σχέση με τον κορυφαίο σύμμαχο της Scientology, Δημήτρη Τρίμη, του «Ιού» της Ελευθεροτυπίας.
 Και οι δύο αναφέρονται σε λίστα συμμάχων από τον Ιούνιο του 1995.
 Επίσης, ο δικηγόρος Δημήτρης Λεβαντής, άλλο κορυφαίο στέλεχος της SOS Ρατσισμός, εκτός του ότι συμμετείχε στα συνέδρια της ΠΑΝΙΦΕ, ήταν και υποψήφιος με το Συνασπισμό στις ευρωεκλογές του 1999.
 Ο κ. Λεβαντής ήταν (ίσως να είναι ακόμη) νομικός σύμβουλος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας 
(μέλος στην συνοδική επιτροπή για την δικαιοσύνη και την ειρήνη), 
γεγονός που συνδέει άμεσα την ηγεσία των Ρωμαιοκαθολικών
 (όχι απαραίτητα τους Ρωμαιοκαθολικούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι πιθανότατα δεν γνωρίζουν τις ενέργειες των ηγετικών κύκλων) 
 με τον άμεσο εξωτερικό κύκλο της Scientology, όπως επίσης και με τον Συνασπισμό, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του 
(ως Συνασπισμός και ως ΣΥΡΙΖΑ) 
επιτίθεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία κινούμενος πάνω στις επιχειρησιακές γραμμές ενεργειών που κατέστρωσε η Scientology από το 1992. 
Αν και άλλαξε ηγεσία (ο Αλαβάνος δεν είναι πια) δεν άλλαξε καθόλου.

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, κ. Γασπαράκης, ο οποίος επίσης (συμπτωματικά;) συμμετείχε επίσης στα σαηεντολογικά συνέδρια της ΠΑΝΙΦΕ, σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με την Scientology, μαζί με τον κ. Θεοδώρου και τον κ. Βαλλιανάτο από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι όχι μόνο δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ να πει για την Scientology αλλά αντίθετα συμμετείχε στην επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
 Φαίνεται ότι τα συνέδρια της ΠΑΝΙΦΕ του κ. Τάκη Αλεξίου απέδωσαν, αλλά για ποιους;

Και ο ίδιος ο κ. Κουβέλης, όμως, επιτέθηκε εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε συνεργασία με τον «Ιό» της Ελευθεροτυπίας για να υπερασπιστεί τον πολυτιμότερο σύμμαχο (μέχρι τότε, διότι μετά ανέλαβε το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι) της Scientology. 
Τον υπερασπίστηκε όταν ο κ. Αλεξίου καταδικάστηκε στη Ρόδο σε φυλάκιση 25 μηνών ως ηθικός αυτουργός στη διαμάχη διαζευγμένου πρώην μέλους της οργάνωσης που ήταν παντρεμένη με άλλο μέλος το οποίο εξακολουθούσε να μένει στην οργάνωση.

Στην υπόθεση υπήρξε εμπλοκή από την ΕΣΗΕΑ, η οποία μπλέχτηκε από τον κ. Τρίμη. 
Ήταν η περιβόητη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου σε μια εξαιρετικά κρύα μέρα όπου μέλη του Δ.Σ. δεν μπόρεσαν να έρθουν αλλά υπήρχε απαρτία. Μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης και όταν αυτή είχε λήξει και ορισμένα μέλη είχαν φύγει ο κ. Τρίμης «ξαφνικά θυμήθηκε» ότι υπήρχε και ένα «εργατικό θέμα».
 Το θέμα του κ. Αλεξίου!!! 
 Κατόρθωσε να πείσει (με άγνωστο τρόπο) τα λίγα μέλη που παρέμειναν στα οποία ήταν και ο τότε πρόεδρος Πάνος Σόμπολος, να δημοσιοποιήσουν «την στήριξη της ΕΣΗΕΑ» στον κ. Αλεξίου.
 Εντελώς παράνομα, παράτυπα και ανήθικα δεδομένου ότι είχε λήξει το Δ.Σ. και οι παραμένοντες δεν ήταν αρκετοί για απαρτία, άρα και για οτιδήποτε εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ.

Συμπόρευση Ρωμαιοκαθολικής ηγεσίας με Scientology

λέπουμε δηλαδή μία συμπόρευση της ηγεσίας των Ρωμαιοκαθολικών με τη Scientology.
 Η περισσότερο πρόσφατη περίπτωση όπου η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ξεπέρασε τα όρια, με πρωτοφανή πολιτική παρέμβαση για επηρεασμό των Ρωμαιοκαθολικών ψηφοφόρων στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, έγινε κατά την προεκλογική περίοδο με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας στην Ελλάδα προς τους πιστούς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
 Σε αυτή την ανακοίνωση (που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της www.cen.gr) η ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας υπαγορεύει ξεκάθαρα τα κριτήρια τα οποία λέει στους Ρωμαιοκαθολικούς να χρησιμοποιήσουν για να ψηφίσουν υποψηφίους και κόμματα που έχουν συγκεκριμένα προγράμματα διακυβέρνησης. 
 Τόσο ο κ. Κουβέλης όσο και οι κ.κ. Αλαβάνος, Τσίπρας, Σηφουνάκηδες κλπ δεν έβγαλαν κουβέντα για τα ακόλουθα.
 Αν όμως έστω ένα τμήμα αυτών τα έλεγε ένας Ορθόδοξος μητροπολίτης 
 (πολύ περισσότερο η Σύνοδος),
 ακόμη και μέχρι σήμερα θα σήκωναν τον κόσμο. 
Τώρα όμως δεν μίλησαν γιατί η Καθολική Ιεραρχία έδινε γραμμή να ψηφιστούν αυτοί. 
Θα το επαναλάβει και σε ερχόμενες εκλογές;

Πέρα από την τυπική ωραία φρασεολογία των δημοσίων ανακοινώσεων, ξεχωρίζουν τρία σημεία. 
Παραθέτω συγκεκριμένα αποσπάσματα της ανακοίνωσης:

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 24/9/2009

Προς Το πλήρωμα της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος,

Αυτή η συμμετοχή στη δημοκρατική ζωή της Χώρας μας θα συμβάλει τα μέγιστα, κάθε φορά που επιλέγουμε με την ψήφο μας τόσο τα προγράμματα διακυβέρνησης, όσο και τους υποψηφίους που προτίθενται:

- Να σέβονται και να εξασφαλίζουν ανθρώπινη συμπεριφορά και νομοθετική εγγύηση παραμονής και εργασίας στους μετανάστες αδελφούς μας που επιλέγουν να ζήσουν νόμιμα στην πατρίδα μας, αναζητώντας την επιβίωση τους μέσα σε ένα Κράτος που εξασφαλίζει τις ηθικές αξίες και τον πολιτισμό της αγάπης.
- Να εξασφαλίσουν στην Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος το αυτονόητο: την ισοπολιτεία και την αναγνώριση της νομικής προσωπικότητας των κατά το Κανονικό Δίκαιο θεσμών της, όπως εξασφαλίζεται σε όλα τα Κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Να δοθεί δηλαδή και στους Έλληνες Καθολικούς πολίτες αυτό, που πολύ σωστά κατά τη γνώμη μας, ζητά η Πατρίδα μας για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ορθόδοξη Εκκλησία της Τουρκίας.
Ζητείστε από τους υποψηφίους, αν είναι διατεθειμένοι να προωθήσουν θετικά την επίλυση ειδικά αυτού του σοβαρού προβλήματος, που απασχολεί τόσα χρόνια την Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος.
Αν ναι, τότε επιλέξτε εκείνους που, κατά τη συνείδησή σας, είναι έτοιμοι από τις 5 Οκτωβρίου 2009, βασισμένοι στις ευαγγελικές αρχές και στο δημοκρατικό πνεύμα, να μην κάνουν διαχωρισμό δογμάτων, χρωμάτων και κομμάτων, αλλά να εξασφαλίσουν σε όλους τους Έλληνες ίσα πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα.

Για την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος
+ Φραγκίσκος Επίσκοπος Σύρου, Θήρας και Κρήτης

Ο Γραμματέας
+ Νικόλαος Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Χίου Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

Ξεχωρίζει κριτήριο που αναφέρεται σε «προγράμματα διακυβέρνησης, όσο και τους υποψηφίους που προτίθενται … να εξασφαλίζουν … και νομοθετική εγγύηση παραμονής και εργασίας στους μετανάστες αδελφούς μας που επιλέγουν να ζήσουν νόμιμα στην πατρίδα μας». 
 Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία (ουσιαστικά το Βατικανό) επιθυμεί τόσο πολύ να νομιμοποιηθούν τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που οι δουλέμποροι απομυζούν και τα οποία η ελληνική κοινωνία απλώς δεν μπορεί να αντέξει. 
Ζητάει κάτι το οποίο αποτελεί νομιμοποίηση δραστηριότητας δουλεμπορίου και δεν προσφέρει κανένα πνευματικό όφελος στα θύματα των δουλεμπόρων που ξεριζώνονται από την πατρίδα τους. Ουσιαστικά ζητάει κάτι που καταστρέφει μόνιμα τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του εργασιακού στάτους. Γιατί δεν τους παίρνει το Βατικανό μακρυά από εμάς τους βάρβαρους Έλληνες Ορθοδόξους; 
Ασύγκριτα περισσότερα χρήματα έχει.

Προχωρεί ακόμη περισσότερο και παρομοιάζει τη στάση της Ελλάδας απέναντι στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία με τη στάση του τουρκικού καθεστώτος απέναντι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο!!! 
 Δεν υπάρχει απολύτως καμία ομοιότητα και αυτό που πετυχαίνει η ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι να δίνει «όπλα» στο τουρκικό ρατσιστικό καθεστώς (που δολοφόνησε Πόντιους και Αρμένιους) για τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας και κατ' επέκτασιν της Ελλάδας.

Το τρίτο σημείο που αναδεικνύεται και το οποίο η ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας καλύπτει κάτω από νεφελώδη φρασεολογία, είναι το ειδικό νομικό στάτους που επιθυμεί να έχει πέρα από τις διατάξεις των ελληνικών νόμων και του Συντάγματος.
 Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση, τόνισε γι' αυτό ότι «Τι πραγματικά ζητείται από την Ιεραρχία της Ρωμαιοκαθολικής Κοινότητος εν Ελλάδι;
 Να δημιουργηθεί ένα νομικό μόρφωμα που δεν προβλέπεται από την έννομον τάξιν της Ελλάδος και από το σε Αυτήν ισχύον δικαιϊκό σύστημα. 
Η Ρ/Καθολική κοινότης δεν επιθυμεί να ενταχθεί στην ισχύουσα εν Ελλάδι έννομον τάξιν για την πρόσκτηση νομικής προσωπικότητος ιδιωτικού η δημοσίου δικαίου αλλά επιδιώκει να προσλάβη νομική προσωπικότητα ιδίου δικαίου (sui generis) γεγονός που επιμελώς αποκρύπτεται στην ανακοίνωσή της δια των φράσεων «...Να εξασφαλίσουν στην Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος το αυτονόητο: την ισοπολιτεία και την αναγνώριση της νομικής προσωπικότητας των κατά το Κανονικό Δίκαιο θεσμών της...» και που συνιστά βάναυσον προσβολήν τόσον της Ελληνικής Πολιτείας εμφανίζουσα αυτή ως δήθεν καταστρατηγούσα τα έννομα δικαιώματά της, όσο και της Αγιωτάτης ημών Εκκλησίας εμφανιζομένης καίτοι δεν αναφέρεται άμεσα ως δήθεν συναινούσης σε μία τέτοια καταστρατήγηση.... για ποιούς λόγους να αναγνωρισθεί μόνο κατ’ εξαίρεσιν και επιλογή την Ρωμαιοκαθολική κοινότητα της Ελλάδος που αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι ότι δεν επιθυμεί να προσκτήσει Νομική Προσωπικότητα Δημοσίου Δικαίου διότι έτσι θα υποχρεούτο να δημοσιοποιήση τον Καταστατικό της Χάρτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να υποταγή στους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας και να υπόκειται εις το ισχύον περί Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, δίκαιον.»

Η γραμμή που υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα υπάρχει οργανωμένη παραβίαση θρησκευτικών και γενικά ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι η βασική γραμμή που δημιούργησε η Σαηεντολογία και διοχέτευσε σε πλήθος ατόμων και οργανώσεων μέσω των συνεδρίων της ΠΑΝΙΦΕ, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν εν μέρει από την Σαηεντολογία. 
 Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Γασπράκης και πιθανότατα ο κ. Λεβαντής, μέσω της συμμετοχής τους στα συνέδρια της ΠΑΝΙΦΕ, επηρεάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση και σε κάποιο βαθμό επηρέασαν την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. 
 Η προαναφερθείσα ανακοίνωση αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι η συγκαλυμμένη σαηεντολογική διοχέτευση ισχύος έχει επηρεάσει την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στην Ελλάδα αν όχι και παγκοσμίως. 
Οι Ρωμαιοκαθολικοί Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να το γνωρίζουν για να φέρουν σε τάξη τους διοικούντες. Εκτός αν δεν τους ενοχλεί η εκκλησία τους να εκπορεύεται από οργανώσεις όπως η Scientology και όλο το πολιτικό και πνευματικό πλαίσιο
 (CIA, Aleister Crowley κλπ) που την στηρίζει .

Πιστεύω ότι είναι κατανοητή πια η αναλογία αυτών που επιχειρεί τώρα η Τρόικα με την προαναφερθείσα κατάσταση που επέβαλαν οι «προοδευτικές δυνάμεις». Από τη δεκαετία του 90 μέχρι σήμερα όλοι οι Έλληνες είχαμε υποστεί μια επικοινωνιακή κατεργασία του φρονήματος μας ώστε να μην ξεσηκωνόμαστε όταν βλέπαμε να μας κατηγορούν ως ρατσιστές οι άνθρωποι των δικτύων που δημιούργησε η Scientology, έστω και αν γνωρίζαμε ακόμη και το φασιστικό υπόβαθρο στο οποίο στηρίζονται διότι φυσικά έχουν απόλυτο άδικο. Αυτή είναι και η θεμελιώδης αιτία που σήμερα ανεχόμαστε τον φασισμό της Τρόικας έστω και αν γνωρίζουμε ότι έχουν απόλυτο άδικο για τις κατηγορίες εναντίον των Ελλήνων.
 Η διαφθορά, την οποία οι ίδιοι τροφοδότησαν για να την χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο πολιτικού ελέγχου της Ελλάδας είναι το θεμέλιο του σημερινού προβλήματος.

Όταν όμως οι αυτοχαρακτηριζόμενοι «αριστεροί» για περίπου 20 χρόνια έχουν γίνει το χαλί για το διεθνές καθεστώς ώστε να εξουδετερώνει τις αντιδράσεις των Ελλήνων, έχουμε κάθε δικαίωμα να αναρωτηθούμε αν η «αριστερότητά» τους ουσιαστικά σημαίνει την προσήλωσή τους στην αριστερή όχθη του Ατλαντικού. Όσο και αν δεν τους αρέσει αυτό, τα στοιχεία που παρουσιάσαμε είναι τα μοναδικά που ερμηνεύουν την κατάσταση και αποδεικνύουν πλήρως την εξάρτησή τους ακόμη και την πολιτική ύπαρξή τους από τον πολιτικό και στρατηγικό χώρο που εκφράζει η Scientology. 
Από τη δεκαετία του 90 είχαν δημιουργήσει την πρώτη Τρόικα: Scientology, απόστημα στην πολιτική, απόστημα στην δημοσιογραφία.
 Όλος συνολικά ο χώρος του κ. Κουβέλη (από τον Συνασπισμό και μετά) στήριξε τα θεμελιώδη στοιχεία της ουσίας της πολιτικής από τη νέα τάξη.
 Από την καταδίωξη του πατριωτισμού και των πνευματικών χαρακτηριστικών της Ελλάδας μέχρι υποστήριξη της δύναμης κρούσης 
(με την αθρόα διοχέτευση στρατηγικών μεταναστών) που σχηματίζει το διεθνές καθεστώς κατά της αντίστασης των Ελλήνων πολιτών και με την πλήρη υποστήριξη της αμερικανικής πολιτικής Μπους-Τσένυ κατά του αγωγού Μπουργκάζ – Αλεξανδρούπολη.
Τώρα θα αλλάξουν, τουλάχιστον οι νεώτεροι;



-----------
Ο Αντώνης Μποσνακούδης είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου, συγγραφέας του βιβλίου «Μισθοφόροι της Νέας Τάξης – Η δράση των εξτρεμιστικών παραθρησκειών και της Scientology» (ΠΕΛΑΣΓΟΣ). Διατηρεί τις ενημερωτικές ιστοσελίδες unchain.gr και farosradio.gr.


tonybosnakoudis@gmail.com*

http://www.elzoni.gr/html/ent/300/ent.20300.asp


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/1_29.html








,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"