.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ-ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ.


 ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ-ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ.
Τρεις Αλβανοί βρήκαν έναν μοναχικό νεαρό Έλληνα τη ώρα που επέστρεφε στη δουλειά του βράδυ και τον μαχαίρωσαν πισώπλατα!
Δεν είχαν τον ανδρισμό να τον αντιμετωπίσουν σαν άντρες και μαζεύτηκαν τρεις για να του ρίξουν πέντε μαχαιριές στην πλάτη!Τέτοια δειλά καθάρματα, τέτοια κτήνη.
Οι δράστες έτρεξαν να φύγουν μόλις μαχαίρωσαν το νεαρό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος.
Διέφυγε τον κίνδυνο και τις επόμενες μέρες ανέλαβε η παρέα του να εκδικηθεί όχι μέσω της χρονοβόρας δικαστικής οδού η οποία ούτως ή άλλως έχει δρομολογηθεί, αλλά με τον τρόπο που ξέρουν οι Κρητικοί.
Εντόπισαν τους Αλβανούς στο κέντρο Baya και ένα μεσημέρι την ώρα που βρίσκονταν μέσα οι λουόμενοι της διπλανής παραλίας, όρμησαν και μαύρισαν στο ξύλο τους Αλβανούς, σπάζοντάς τους τα παϊδια ενώ χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
 
 
 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ω/K Explora που έχει ναυλώσει η Τουρκία μπήκε στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα .


ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ω/K Explora που έχει ναυλώσει η Τουρκία μπήκε στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα .
Το Ιταλικό σκάφος Explora
Το Ιταλικό σκάφος Explora που έχει ναυλώσει η Τουρκία για να πραγματοποιήσει έρευνες πετρελαίου για λογαριασμό της, μπαίνει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, ενώ υπήρξε σκάφος ανοιχτής θαλάσσης στη περιοχή...

Με ένα περίεργο τρόπο, όπως ξαφνικά εισήλθε,το ίδιο ξαφνικά εγκατέλειψε την περιοχή και αυτή τη στιγμή κατευθύνεται στην Πελλοπόνησο.

Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα το ερώτημα για το ποιος δίνει και ακυρώνει τις εντολές πλεύσης του.

[ώρα 18:52]

Το Ω/Κ Explora, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, εισήλθε εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στην περιοχή του Καστελόριζου , έπλευσε εντός αυτής και ξαφνικά πραγματοποίησε ελιγμό και εγκατέλειψε προς τα διεθνή ύδατα! Την ώρα αυτή συνεχίζει την πορεία του και


κατευθύνεται προς Πελλοπόνησο!

aegeantimes.gr
 
 
 
 

ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.- ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΑ .....


 ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.- ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΑ .....

  



 

Σκληρές εμπλοκές είχαμε σήμερα στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών μετά από πολύ καιρό, όταν τα τουρκικά μαχητικά επέδειξαν άκρως επιθετική συμπεριφορά και προσπάθησαν να προχωρήσουν σε εικονική κατάρριψη των ελληνικών!


Τα ελληνικά (δύο F-16 από την 341Μ στη Ν.Αγχίαλο και δύο 330Μ επίσης από τη Ν.Αγχίαλο - "Κερυανός"και ένα Μirage 2000-5 από την 331Μ) αντέδρασαν, ακολούθησαν σκληρές αερομαχίες και αποχώρησαν μόνο όταν τελείωσαν τα καύσιμα και στις δυο πλευρές.
Ελληνικά μαχητικά φυλακής τα διαδέχθηκαν, αλλά οι Τούρκοι δεν επέμειναν.

Η αερομαχία ξεκίνησε όταν τα τουρκικά μαχητικά από το Μπαλίκεσιρ προσπάθησαν να εγκλωβίσουν σε παραμέτρους βολής βλήματος AIM-120 τα ελληνικά μαχητικά.
Την κατάληξη των αερομαχιών είναι εύκολο να την φανταστούμε: Απόλυτη ελληνική επικράτηση μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, αφού δεν περίμεναν ότι θα έκαναν τέτοια κίνηση οι Τούρκοι.

Όλα άρχισαν όταν δύο σχηματισμοί της τούρκικης Αεροπορίας αποτελούμενοι από 12 μαχητικά εκ των οποίων τα 8 ήταν οπλισμένα, -εξαιρετικά μεγάλος αριθμός για τα συνήθη δεδομένα τους- πραγματοποίησαν 3 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Το θέμα είναι γιατί τώρα και γιατί με τέτοια ένταση:
Η τουρκική Αεροπορία σε μία επίδειξη θράσους, προσπάθησε να παρεμποδίσει την μετάβαση των μαχητικών F-16 από τη Ν.Αγχίαλο στην άσκηση του ΓΕΣ "Χαλύβδινος Θώραξ"!

Δηλαδή έκαναν μία κανονική αποστολή αεροπορικής απαγόρευσης με στόχο να απομονώσουν το πεδίο μάχης τους "Χαλύβδινου Θώρακα" από την υποστήριξη των ελληνικών F-16!
Είναι η πρώτη φορά που το κάνει και η συμπεριφορά αυτή δείνχει ότι είναι για όλα ικανοί, πλέον.

Όλη η δραστηριότητα εκδηλώθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.

Το ότι ο αριθμός των εμπλοκών και των παραβιάσεων ήταν ίδιος συμπεραίνεται εύκολα πως οι χειριστές των τουρκικών μαχητικών ήταν αποφασισμένοι για αναμέτρηση με την ΠΑ και εκμεταλλεύθηκαν την κάθε ευκαιρία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr















Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη .

 Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη .









Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης θα βγουν στους δρόμους των πόλεων και
θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους και για «αληθινή δημοκρατία»...
Από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη ο κόσμος ξεσηκώνεται και οργανώνεται διαδηλώνοντας ειρηνικά.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος «ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» η εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, αγνοώντας τη θέληση της πλειοψηφίας και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος που αυτή καλείται να πληρώσει.
«Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να τελειώσει.
Ενωμένοι με μία φωνή.
Θα αφήσουμε τους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που εκείνοι “υπηρετούν” να αποφασίζουν για το μέλλον μας;
Δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που μας εκπροσωπούν.
Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε.
Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα συζητήσουμε και θα οργανωθούμε μέχρι να το πετύχουμε.
Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε.
Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
15october.net

V for vendetta
http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/10/15_1977.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Parapona-rodou+%28Parapona-Rodou%29


 

Participate in the Global Virtual Assembly

the days 8th and 9th of Octobe







OCTOBER 15TH

UNITED FOR

 

 #GLOBALCHANGE

On October 15th people from all over the world will take to the streets and squares.
From America to Asia, from Africa to Europe, people are rising up to claim their rights and demand a true democracy.
 Now it is time for all of us to join in a global non violent protest.
The ruling powers work for the benefit of just a few, ignoring the will of the vast majority and the human and environmental price we all have to pay.
This intolerable situation must end.
United in one voice, we will let politicians, and the financial elites they serve, know it is up to us, the people, to decide our future.
We are not goods in the hands of politicians and bankers who do not represent us.
On October 15th, we will meet on the streets to initiate the global change we want.
 We will peacefully demonstrate, talk and organize until we make it happen.
It’s time for us to unite.
 It’s time for them to listen.

People of the world, rise up on October 15th!







ΓΙΑΥΤΟ....                                                                      ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ.....
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
 Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ...



Wikileaks-σοκ. Ο Σταικούρας κάρφωνε τον Καραμανλή στην αμερικανική πρεσβεία για τους χειρισμούς του στα Δεκεμβριανά-ενημερωτικό Σπέκχαρντ.


Wikileaks-σοκ.  Ο Σταικούρας κάρφωνε τον Καραμανλή στην αμερικανική πρεσβεία για τους χειρισμούς του στα Δεκεμβριανά-ενημερωτικό Σπέκχαρντ.







WikiLeaks λογότυπο



Καραμανλή ΣΤΗΝ αμερικανική πρεσβεία για τους χειρισμούς του Βοήθεια In Δεκεμβριανά-Ενημερωτικό Σπέκχαρντ. 01/09/2011 21:05
Οι βουλευτές της ΝΔ Απ. Τζιτζικόστας, Χρ. Σταϊκούρας και

Έλσα Παπαδημητρίου συζητούν ΜΕ την πρεσβεία για
ΤΑ Εσωτερικά του κόμματος και ... της κυβέρνησης. http://bit.ly/qKIcpY μια προβολή από το Επιμελητήριο:
 Βουλευτές της Νέας Συζητήστε Πρόωρη εκλογές, την ακροδεξιά,

 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑ 001.255 NOFORN SIPDIS EO 12958: δήλ: 07/17/2019 Ετικέτες: PGOV, ECON, GR
ΘΕΜΑ: Άποψη από το Επιμελητήριο:
Βουλευτές της Νέας Συζητήστε Πρόωρη εκλογές, την ακροδεξιά, και Μεταρρύθμισης REF: Α. ΑΘΗΝΑ 1033?
Β. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31? C.
ΑΘΗΝΑ 935 που ταξινομούνται κατά: Daniel Speckhard, Πρέσβης, κράτος, EXEC? ΛΟΓΟΣ: 1,4 (Β), (Δ) 1. (C) Περίληψη. Σε μια προσπάθεια να λάβει τον παλμό του κυβερνώντος Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), Polcouns και Poloff στις 13 Ιουλίου συναντήθηκε με δύο κατώτερος βουλευτές, Απόστολος Τζιτζικώστας και Χρήστος Σταϊκούρας, και αντιπρόεδρος της Βουλής, Έλσα Παπαδημητρίου, για να συζητήσουν ατζέντα της κυβέρνησης. Κάθε ένας από τους βουλευτές ήταν πρόθυμοι να αποδείξει ότι η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή διατηρούνται ζωτικότητα και μια δέσμευση για μεταρρύθμιση. Επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις με τις προσπάθειες για την αναδιάρθρωση της διογκωμένη γραφειοκρατία της κυβέρνησης και ζημιογόνες κρατικές επιχειρήσεις όπως ο ΟΣΕ Οργανισμού.

 Οι δύο βουλευτές κατώτερος υποβάθμισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, σημειώνοντας Καραμανλής θα επιχειρήσει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κοινού στην κυβέρνησή του και να αντέξει μέχρι την δυνατότητα αδιέξοδο πάνω από την εκλογή ενός νέου Προέδρου ανάγκασε μια γενική εκλογές του επόμενου Μαρτίου.

 Παπαδημητρίου, όμως, έκανε μια εύλογη υπόθεση για την πιθανότητα ότι ο Καραμανλής θα μπορούσε να τραβήξει τη σκανδάλη νωρίς για να ισχύει δύο γύρους των εκλογών εντός του προσεχούς έτους. Παρόλο που απορρίπτει την ο λαϊκισμός της δεξιάς Popular Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) κόμμα, οι βουλευτές εξέφρασαν ωστόσο την ανησυχία για την αυξανόμενη δημοτικότητα του κόμματος και την ικανότητά της να επιστήσει την υποστήριξη από τις τάξεις της ΝΔ.

 Όλοι οι συνομιλητές απέρριψε το ενδεχόμενο ότι ο Καραμανλής θα συνεργάζονται, επίσημα ή ανεπίσημα, με το ΛΑΟΣ. Αντ 'αυτού, δύο από αυτές σημειωθεί ότι ένα μεγάλο συνασπισμό με το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι έξω από τη σφαίρα των δυνατοτήτων εάν ούτε μεγάλο κόμμα θα μπορούσε να επιτύχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές. περίληψη End. 2. (Γ) Polcouns και Poloff συνεδρίασε στις 13 Ιουλίου με Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Χρήστος Σταϊκούρας, δύο Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), βουλευτές, και με την Έλσα Παπαδημητρίου, ένας μακρύς-εξυπηρετώντας αναπληρωτής ΝΔ και το δεύτερο από τα επτά αντιπροέδρους της Βουλής των Ελλήνων, για να συζητήσουν ατζέντα του κυβερνώντος κόμματος στον απόηχο της Ευρωπαϊκή βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.

Κάθε στις γνωμοδοτήσεις που προσφέρει τη σειρά που αντανακλάται ατομικά συμφέροντα και τις ανησυχίες, καθώς και το προτεραιότητες εκλογικές τους περιφέρειες. Τζιτζικώστας, ο οποίος αντιπροσωπεύει το πρώτο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης, εμφανίζεται η μεγαλύτερη ανησυχία σχετικά με την άνοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ) , η οποία έχει κάνει σημαντική διείσδυση, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα (Refs Α και Β). Σταϊκούρας, στο Λονδίνο εκπαιδευμένο οικονομολόγος από τη Λαμία, είπε ότι η οικονομική κρίση κυριαρχεί στις ανησυχίες των ψηφοφόρων του, οι οποίοι έδωσαν λίγη προσοχή σε εθνικιστικά θέματα. του Παπαδημητρίου πολιτική Γενεαλογικό πηγάζει από οικογενειακούς δεσμούς με τον πρώην Κέντρο Ένωσης του παππού και συνονόματο του Γιώργου Παπανδρέου.

Έχει ανοιχτά αναγνώρισε κεντροαριστερή συμπάθειες, παρά πάνω από 20 χρόνια ως μέλος της ΝΔ και περιγράφονται μετατόπιση της από το Παπανδρέου Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) ως "ύλη της αισθητικής ». Υποστήριξε ότι η ΝΔ διατηρεί σταθερά την έδρα της στην Αργολίδα αποκλειστικά με βάση την προσωπική δημοτικότητα της, δεδομένου ότι βάση των ψηφοφόρων της περιοχής ήταν κυρίως το κέντρο-αριστερά. ------------------- -------------------------- - Χρονοδιάγραμμα των Εκλογές: Μαντέψτε κανενός ---------------- ----------------------------- - 3. (Γ) Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για μια ακόμη φορά ήταν γεμάτη με φήμες ότι ο πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν παίζουμε με την ιδέα της κλήσης άλλο βουλευτικές εκλογές το Σεπτέμβριο, παρά το γεγονός της ΝΔ σύροντας το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις. Τζιτζικώστας και Σταϊκούρας, ωστόσο, υποβάθμισε το ενδεχόμενο πρόωρης γενικές εκλογές αυτό το φθινόπωρο.
Τζιτζικώστας, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η απώλεια ήταν απώλεια, ανεξάρτητα από το περιθώριο.

Αυτός υποστήριξε ότι στόχος της κυβέρνησης ήταν να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.
Σημείωσε ότι η εκλογή του ΠΑΣΟΚ νίκη στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο ήταν κούφια επειδή οι ​​σοσιαλιστές είχαν χάσει στην πραγματικότητα ψήφους σε πραγματικούς αριθμούς σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2007 γενικές εκλογές. (Σημείωση: Αυτό είναι . ξινά σταφύλια από την ND επίσης έχασαν προφανώς ακόμη περισσότερες ψήφους End . σημείωση) Τζιτζικώστας υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε εντολή να κυβερνήσει και ότι αυτοί που απείχαν ψήφου ή είχε ψηφίσει υπέρ της δεξιάς Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) θα μπορούσε να κερδίσει πίσω την ND. Σημείωσε ότι αν ND θα μπορούσε να κλείσει το χάσμα με το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις από τον Ιανουάριο του 2010, ο Παπανδρέου θα ήταν πίσω από την αναγκάζει πρόωρες βουλευτικές εκλογές, αποκλείοντας την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας. Poloffs
Όταν ερωτάται για την πιθανή προεδρικών υποψηφίων, σε περίπτωση που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να μην θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή, Σταϊκούρας σημείωσε ότι η Σοσιαλιστική πολιτικοί, πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ήταν δύο ονόματα που ήταν να διαδίδεται σε ND κύκλους. Σταϊκούρας σημειωθεί ότι όπως και οι περισσότερες προηγούμενες προεδρικές εκλογές, δικομματική υποστήριξη ήταν απαραίτητη. 4. (C) Τζιτζικώστας, ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και καυχήθηκε στενούς δεσμούς με τον πρωθυπουργό, ισχυρίστηκε ότι ο Καραμανλής ήθελε να είναι ο πρώτος πρωθυπουργός μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας στο 1974 για να κερδίσει τρεις διαδοχικές βουλευτικές εκλογές. (Σημείωση: Ο θείος και συνονόματός Καραμανλή καταφέρει τον άθλο με τη νίκη .. γενικές εκλογές το 1956, 1958, και το 1961 Τέλος σημειώστε)
 Η κυβέρνηση, ως εκ τούτου, σχεδιάζει ένα επιθετικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο για την ανοικοδόμηση λαϊκή υποστήριξη.
Σταϊκούρας, ωστόσο σημείωσε ότι ο ίδιος και άλλοι βουλευτές είχαν προετοιμάζονται για πρόωρες εκλογές σχεδόν από την ημέρα που είχε εκλεγεί το Σεπτέμβριο του 2007.
Τόσο ο ίδιος όσο και Τζιτζικώστας σημείωσε ότι ένα άλλο σκάνδαλο ή απρόβλεπτο γεγονός θα μπορούσε να προκαλέσει εκλογές με μικρή προειδοποίηση.
 Τζιτζικώστας προειδοποίησε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εισέρχεται και ο ίδιος τόνισε «μπήκε» για να γίνει διάκριση από τις κοινωνικές αναταραχές του περασμένου Δεκεμβρίου-μια περίοδο πολιτικής αστάθειας παρόμοια με 1989-90, όταν η Ελλάδα πραγματοποίησε τρεις βουλευτικές εκλογές σε δεκαοχτώ μήνες. 5. (Γ) Αντίθετα, Παπαδημητρίου, δήλωσε ότι θα μπορούσε να προβλεφθεί μια βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ακολουθούμενη από μια άλλη Μάρτιο του 2010.
Κοίταξε προς τα εμπρός για την εφαρμογή του εκλογικού νόμου της ΝΔ που ψηφίστηκε το 2007, η οποία θα έδινε ο νικήσας διάδικος σε μεγαλύτερο βαθμό σταθερότητας. (Σημείωση:
 Ο νέος νόμος είναι παρόμοια με του εκλογικού νόμου που ισχύει σήμερα εκτός από το ότι διαθέτει μια πριμοδότηση των 50 εδρών αντί 40 έως το μέρος που επιτυγχάνει τουλάχιστον το 41,5 τοις εκατό της ψηφοφορίας .
Η ελληνική εντολές Σύνταγμα ότι κάθε νέος εκλογικός νόμος δεν πέρασε με ενισχυμένη πλειοψηφία των 200 ή περισσότερων τεθεί σε ισχύ δύο γενικές εκλογές μετά την περάσει. σημείωση στο τέλος) Ισχυρίστηκε ότι ND θα ήταν καλύτερα να χάσει μια στενή εκλογική πτώση, επειδή θα μπορούσε να αφήσει ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση με τη δύσκολη κοινωνική και οικονομική κατάσταση και στη συνέχεια να καρπωθούν τα οφέλη του να είναι στην αντιπολίτευση, όταν μια άλλη εκλογή θα υποχρεώνονταν την άνοιξη. --------------------- ------------------------ - Η τοποθέτηση της κυβέρνησης και πάλι στο προσκήνιο ------------------ --------------------------- - 6. (Γ) Και οι δύο Τζιτζικώστας και Σταϊκούρας επέκριναν το χειρισμό Πρωθυπουργού της κοινωνικής αναταραχής στο Δεκεμβρίου 2008 και την αποτυχία του να πιο γρήγορα να καταγγείλει και να αντιμετωπίσουν με τη διαφθορά σκανδάλων που αφορούν ND. Τζιτζικώστας καταδίκασε την απόφαση να περιορίσει την αστυνομία κατά τη διάρκεια των ταραχών, σημειώνοντας ότι αυτό το έκαναν περισσότερο για ζημιές δημοτικότητα, ιδιαίτερα της κυβέρνησης μεταξύ ND ψηφοφόρων-από την απόφαση να αποφυγή θυμάτων.
 Σταϊκούρας, εν τω μεταξύ, εξέφρασε τη λύπη καθυστερημένη απάντηση Καραμανλή στον Βατοπεδίου Ιερά Μονή γης σκάνδαλο swap, οι οποίες ήταν χαμηλότερες από τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για να αναλάβει τη δέσμευση να εκκαθαρίσει την κυβέρνηση.
Σταϊκούρας αναμένεται, ωστόσο, ότι το κόμμα του θα υποφέρουν λιγότερο πολιτικό κόστος από ό, τι το ΠΑΣΟΚ από τη ζυθοποιία Siemens σκάνδαλο δωροδοκίας. Υποστήριξε ότι τα μέλη ND εμπλέκονται στο σκάνδαλο, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν πισσωμένο ως άτομα χωρίς ενοχοποιητικά το κόμμα στο σύνολό του.
Ωστόσο, η είσοδος πρώην ΠΑΣΟΚ εμπιστευτικές Θεόδωρος Τσουκάτος της παραλαβής εκατομμύριο Deutschmarks (ευρώ 420.000) από τη Siemens σε 1999 για να βοηθήσει τη χρηματοδότηση εκλογικής εκστρατείας των Σοσιαλιστών εμπλακεί ολόκληρη η δομή κόμματος (ref C). 7. (Γ) Και οι δύο βουλευτές, ωστόσο, θέλησε να υπογραμμίσει ότι η ΝΔ είχε δεσμευθεί να reenergizing προσπάθειές της για μεταρρύθμιση και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο για να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο, όταν η πλήρης Κοινοβούλιο επανήλθε σε λειτουργία.
 Τζιτζικώστας υποστήριξε ότι η ΝΔ πρώτο μεγάλο έργο ήταν να αναλάβει φουσκωμένη κοινό του στην Ελλάδα στον τομέα-στόχο που αποσπάται από Σταϊκούρας. πάρει πιο συγκεκριμένη, Σταϊκούρας σημείωσε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να ρίξει θέσεις εργασίας και την αναδιάρθρωση των κρατικών Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ).
Σημειώνοντας ότι οι σιδηρόδρομοι ήταν αιμορραγία χρήματος, υποστήριξε ότι ο ΟΣΕ είχε χάσει τα διπλάσια χρήματα ανά ημέρα, όπως η Ολυμπιακή Αεροπορία πριν από την ιδιωτικοποίησή της.
Η κυβέρνηση, επίσης, ήταν η ανάπτυξη σχεδίων για τον εξορθολογισμό της αριθμό των «ειδική κατηγορία» θέσεις εργασίας στην Ελλάδα που θεωρήθηκαν επικίνδυνα και, επομένως, ειδική για την πρόωρη συνταξιοδότηση.
Ελπίζει ότι τα μέτρα θα πρέπει να εγκριθεί το συντομότερο Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου το αργότερο. 8. (C), Τζιτζικώστας και Σταϊκούρας ήταν αισιόδοξοι ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να ξεπεράσουν κάθε πιθανή αναταραχή της εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των απεργιών σιδηροδρόμου που έχουν ήδη αρχίσει.
Αντ 'αυτού, ήταν σίγουροι ότι οι ψηφοφόροι θα ανταμείψει ND, για να ξεκινήσουμε σκληρές μεταρρυθμίσεις.
Σταϊκούρας υποστήριξε ότι τα περισσότερα από το ελληνικό κοινό ήταν μπροστά από τα μέλη του Κοινοβουλίου σχετικά με την προθυμία τους να υποφέρουν στα βραχυπρόθεσμα για μακροπρόθεσμα οφέλη που θα προέλθουν από σοβαρές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Και οι δύο βουλευτές προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις επιπτώσεις της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι ο τουρισμός το καλοκαίρι σεζόν δεν θα είναι τόσο κακή όπως προβλέπεται. Σταϊκούρας,
Επιπλέον, επέμεινε ότι η αύξηση του ελλείμματος του προϋπολογισμού στην Ελλάδα και της ανεργίας παρέμεινε κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. ------------------------------ --------------- -------------- απορριπτικοί, όμως Running Scared της άκρας δεξιάς ------------ --------------------------------- -------------- 9. ( Γ) Και οι τρεις συνομιλητές έσπευσαν να απορρίψει ΛΑΟΣ ως μακροπρόθεσμη απειλή για τη ND.
Τόνισαν ότι το ΛΑΟΣ είχε μια λαϊκιστική ατζέντα με κανένα αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις πολιτικής.
 Παρατήρησαν ότι οι περισσότεροι υποστηρικτές του ΛΑΟΣ ήταν συντηρητικοί έλκονται από το κόμμα ως ψήφος διαμαρτυρίας κατά της . η κυβέρνηση Επικαλούμενη του κόμματος δημογραφικά στοιχεία ως απόδειξη της έλλειψης ενός μελλοντικού, Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι το 70 με 80 τοις εκατό των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ ήταν από ND?
η πλειονότητα ήταν άνδρες άνω των 50 ετών. Τζιτζικώστας υποστήριξε ακόμη ότι η υποστήριξη για το ΛΑΟΣ θα καταρρεύσει όταν ND ήταν για άλλη μια φορά στην αντιπολίτευση.
Στην επόμενη αναπνοή, ωστόσο, ονόμασε το ΛΑΟΣ το πιο επικίνδυνο μέρος στην ελληνική πολιτική, λόγω της βούλησής της να ικανοποιήσει την ελληνική εθνικιστική και ξενοφοβική συναίσθημα.

Η βουλευτές αναγνώρισαν ότι η αύξηση της δημοτικότητας του ΛΑΟΣ είχε έρθει σε βάρος της ΝΔ, και το κυβερνών κόμμα είχε κάνει μια φτωχή εργασία της καταπολέμησης μήνυμα ΛΑΟΣ του. Τζιτζικώστας, για παράδειγμα, υπερασπίστηκε την καταστολή της παράνομης μετανάστευσης κατά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά σημείωσε ότι η κακή χρονική στιγμή της κινήσεις της κυβέρνησης, επειδή έπαιξε στην αντίληψη ότι η ΝΔ φοβάται την άκρα δεξιά. 10. (Γ) Οι βουλευτές ND απέρριψε κάθε μορφή συνεργασίας μεταξύ του κόμματός τους και του ΛΑΟΣ. Σημείωσαν ότι ακόμη και μια άτυπη συμμαχία με το ΛΑΟΣ θα μπορούσε να υπονομεύσει τη λαϊκή υποστήριξη για ND. Αν και αναγνώρισε ότι Τζιτζικώστας ND θα μπορούσε ακόμα κυβερνούν χωρίς κοινοβουλευτική πλειοψηφία για όσο διάστημα η αντιπολίτευση παραμένει διασπασμένη, είπε ότι ο Καραμανλής θα προτιμούσε να προκηρύξει εκλογές εάν ένας άλλος αναπληρωτής αριστερά ή είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ κοινοβουλευτική ομάδα. Σημείωσε ότι ο Καραμανλής δεν θα κινδυνεύουν να υπόχρεη να ΛΑΟΣ ηγέτης Γιώργος Καρατζαφέρης για το πέρασμα της νομοθεσίας και παραμένουν στην εξουσία.
 Τζιτζικώστας και Παπαδημητρίου σε μεγάλο βαθμό απέρριψε τις προσπάθειες των Καρατζαφέρη να καλλιεργήσει μια πιο μέτρια εικόνα για το κόμμα του.
Παπαδημητρίου σημειωθεί ότι περίπου τέσσερις από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ ήταν αξιόπιστη πολιτικοί, και αυτή ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να τους πείσει να συμμετάσχουν ND αντί να επιτρέπει ΛΑΟΣ να επιζητήσει απογοητευμένους συντηρητικούς. ----------------------------- ---------------- ------------------ Ένα Μεγάλο Συνασπισμό: Το καλύτερο, αλλά δεν Λύση ------ --------------------------------------- ----------- ------- 11. (C), Παπαδημητρίου περιγράφεται ένα μεγάλο συνασπισμό μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ως την καλύτερη λύση για τις ελληνικές προσπάθειες μεταρρύθμισης.
Σταϊκούρας επίσης αφορούσε στην ND-ΠΑΣΟΚ συνασπισμού, όπως ίσως ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Παπαδημητρίου εξήρε τις αρχές και την ακεραιότητα των δύο Καραμανλή και Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι κανένας από αυτούς δεν ήταν προσωπικά μολυσμένη από τη διαφθορά που επηρεάζουν ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ισχυρίστηκε ότι μια τέτοια συμμαχία θα μπορούσε να μονώνουν τα δύο μέρη από λαϊκίστικες επιθέσεις και τα μέσα ενημέρωσης, που επιτρέπει την κυβέρνηση να εφαρμόσει αντιλαϊκά, αλλά είναι απαραίτητο, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. δεθεί με το σενάριο της για πρόωρες βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου, υποστήριξε ότι αν ούτε μεγάλο κόμμα κέρδισε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ένας συνασπισμός μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,
που προσφέρει την καλύτερη δυνατότητα για την πολιτική σταθερότητα και τις μεταρρυθμίσεις.

 Εκείνη απέρριψε δημόσια δηλώσεις από τους δύο αρχηγούς των κομμάτων διαφώνησε με αυτή την επιλογή ως απλώς φλυαρίες και ισχυρίστηκαν Καραμανλής και Παπανδρέου είχαν το θράσος και την ευφυΐα να εξετάσει το ενδεχόμενο ενός μεγάλου συνασπισμού. Παπαδημητρίου σημείωσε ότι μια τέτοια κυβέρνηση, η οποία θα μπορούσε πιθανότατα να διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο, θα πρέπει να επικεντρωθούν σε τέσσερις θέματα: . μετανάστευση, η εκπαίδευση μεταρρύθμιση, την οικονομική κρίση, και τον πολιτισμό .

Το υπόλοιπο θα μπορούσε να μείνει στις Βρυξέλλες . 12 (Γ)
Όσον αφορά εν συντομία σε μια συζήτηση για το Ecologist-Πράσινο Κόμμα, Παπαδημητρίου χαρακτήρισε την άνοδο του κόμματος αυτού ως «απόδειξη της η ηλιθιότητα της ΝΔ.
" Εκείνη παραπονέθηκε ότι το κόμμα της είχε καταφέρει μέχρι στιγμής να κεφαλαιοποιήσει την αυξανόμενη κίνηση περιβαλλοντολόγος από κοινού επιλέγουν μερικά από τα θέματα της.
Τουλάχιστον, είπε ο Καραμανλής έπρεπε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό Υπουργείο Περιβάλλοντος δεν συνδέεται με Δημοσίων Έργων .
Αναγνώρισε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει καλύτερη δουλειά του υποστηρίζει «πράσινων» πολιτικών, αλλά παρ 'όλα αυτά θεωρείται ο Καραμανλής ως πιο ικανό για τη χάραξη πολιτικής σε σχέση με το Σοσιαλιστικό του αντιπάλου του.
Έχοντας γνωστό Παπανδρέου από τότε που ήταν εννέα, Παπαδημητρίου απορριφθεί σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητά του ως ηγέτη. "Παπανδρέου συγκεντρώνει μόνο μας αποτυχίας », είπε. -------------------------------------- ------- --------------- Σχόλιο: ? θετικές λέξεις, αλλά μπορεί να ND Παράδοση ------------------ --------------------------- --------------- . 13 (Γ) Σχόλιο: Παρά τον ιδιωτικό χαρακτήρα των συνομιλιών, οι εν λόγω βουλευτές έτειναν να απηχούν τη γραμμή του κόμματος σχετικά με την οικονομική κρίση και τον αντίκτυπό της στην Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να ακούγεται σκληρό για τη μεταρρύθμιση, παραμένει ασαφές το ότι η ΝΔ θα έχουν το στομάχι να ισχύουν, μέσω διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, ότι ο κίνδυνος ακόμη πιο λαϊκή δυσαρέσκεια ανάμεσα σε μια ευμετάβολη ελληνικό κοινό με το ποσοστό των ανέργων αυξάνεται και η προοπτική μιας άλλης εκλογικής διαφαίνεται ολοένα και πιο κοντά. Επιπλέον, αν και φάνηκε να έχουν καμία συμπάθεια για Καρατζαφέρη και ορισμένα μέλη ND οι οποίοι έχουν προτείνει τη συνεργασία μεταξύ των δύο μερών, την ανησυχία ότι το ΛΑΟΣ είναι κοπή σε υποστήριξη της ΝΔ μεταξύ των πιο συντηρητικές, εθνικιστικές ψηφοφόροι θα μπορούσε να οδηγήσει το κυβερνών κόμμα να επιδιώξει να αμβλύνει δημοτικότητα ΛΑΟΣ του από τη λήψη αυστηρότερων θέσεις σε εθνικιστικά θέματα.

Η πάταξη της παράνομης μετανάστευσης οφείλεται μόνο εν μέρει από τη σκληροπυρηνική στάση του ΛΑΟΣ του και μετέπειτα εκλογική επιτυχία του , καθώς η κυβέρνηση της αντίδραση ήταν εξελίσσεται εδώ και μήνες.
Παρ 'όλα αυτά, όπως ND επιδιώκει να ξαναχτίσουν τη λαϊκή υποστήριξη, ο Καραμανλής θα μπορούσε να καταφύγει σε υιοθέτηση αυστηρότερων θέσεις έναντι-C-VIS, την Τουρκία και την ΠΓΔΜ να αποφύγει την περαιτέρω έξω πλαισιώνεται από την άκρα δεξιά. Σχόλιο End. Σπέκχαρντ Από http://thepressproject.gr/headline.php?id=5814 μέσω kourdistoportocali 
http://www.bloglines.gr/articles/179191/Wikileaks-%CF%83%CE%BF%CE%BA%3E-%CE%9F-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A3%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84



***************************************





EXOYME  ΚΑΙ ΑΥΤΟ .
ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..

http://infopress-gr.blogspot.com/2011/09/wikileaks-clicks.html


http://www.wikileaks.org/cable/2009/07/09ATHENS1255.html


Κρατήστε μας δίνουν δύναμη





Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και “τυχαία” συνάντηση με Ερντογάν.


Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και “τυχαία” συνάντηση με Ερντογάν.



Ξεφτιλίστικε
ο Καρατζαφέρης:"Εβραιολάγνος"
και υποταγμένος στις ΗΠΑ
και τον... Ερντογάν...

Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης για να το παίξει "καλό" και υπάκουο παιδί των Αμερικάνων "έγλυφε" τους Εβραίους και ζητούσε «τυχαία» συνάντηση με τον "εχθρό" Ερντογάν για να μην ξυπνήσουν τα "πρόβατα" που τον ακολουθούν!






Φρικτά πράγματα αποκαλύπτονται από τη Wikileaks όσον αφορά τον γνωστό κολοτούμπα! Σε συνάντηση της Τζαβέλα με αμερικάνο αξιωματούχο στις 23 Σεπτεμβρίου 2009
Ο Καρατζαφέρης ξεβρακώθηκε κανονικά μπροστά τους: Παρακαλούσε, μέσω της Τζαβέλα, για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ τους υποσχόμενος πως ΜΕΤΑ τις εκλογές,
  αφού θα έχει υποκλέψει την ψήφο των ηλιθίων,  
θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των
εβραίων για ΤΟ εβραϊκό νεκροταφείο
Της Θεσσαλονίκης σαν ΚΙΝΗΣΗ καλής θέλησης Πώληση την εβραική ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ...
έλεγε στους αμερικάνους ότι έχει δώσει εντολή να πέσουν
ΟΙ τόνοι ΑΠΌ ΤΑ στελέχη του ... θύμιζε ότι είχε συναντηθεί με λαθρομετανάστες ... και τέλος


  επιζητούσε ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ τον Ερντογάν
Που όμως θα φαίνονταν "τυχαία"
για να μην πονηρευτούν οι ηλίθιοι που τον στηρίζουν ...
Διαβάστε τα χάλια του και μόνοι σας:

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑ 001.515 SIPDIS
δήλ: 28/09/2019
ΘΕΜΑ: εκτοξευμένες ακροδεξιά στην Ελλάδα ΛΑΟΣ Ίντσες προς το κέντρο .

Περίληψη: Στον απόηχο της πρωτοφανούς επιτυχίας τους στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο, οι ηγέτες της ογκούμενος, στην Ελλάδα ακροδεξιό Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) αναμένεται να κερδίσει 6 με 7 τοις εκατό της ψηφοφορίας και μέχρι 20 κοινοβουλευτικές έδρες ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 4 εγχώριες εκλογές και ετοιμάζονται να είναι μια "πιο υπεύθυνος" για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα θέματα της εξωτερικής υποθέσεων.
Νίκη Τζαβέλλα, ο ΛΑΟΣ «ανώτερων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΒΕΚ) και στρατηγικός κόμμα, που περιγράφεται στο Poloff στις 23 Σεπτεμβρίου πως αρχηγός κόμματος Καρατζαφέρη κατανοητό ότι το ΛΑΟΣ« ολοένα και μεγαλύτερων πολιτικών τύχες σήμαινε ότι το κόμμα έπρεπε να απομακρυνθούν από το παρελθόν της υπερ-εθνικιστικό και αντισημιτική ρητορεία. Σύμφωνα με τον Τζαβέλλα, Καρατζαφέρης ήθελε να κάνει θετικές κινήσεις για να κοινότητα Εβραίων στην Ελλάδα, ήταν επιδιώκοντας την αύξηση των επαφών με Αμερικανούς αξιωματούχους, είχε μετριάζεται σκληρή αντι-μεταναστευτική τη στάση του με συνάντηση με τους μετανάστες και τη δέσμευση για την καταπολέμηση του ρατσισμού δηλώσεις, και θέλησε να γυαλίζω εξωτερικών σχέσεων του διαπιστευτήρια ενορχηστρώνοντας μια "τυχαία", αλλά ουσιαστική συνάντηση με τον Τούρκο μμ Ερντογάν στο περιθώριο της σε προσεχή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Τζαβέλλα είπε ότι αυτή και ο Καρατζαφέρης, τόσο εκ των Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) βουλευτές, μοιράζονταν τον ίδιο τελικό στόχο της ένταξης του ΛΑΟΣ και η ΝΔ σε ένα ευρύ κεντροδεξιό συνασπισμό-και θα συνεχίσουν να πιέζουν τους βουλευτές να ND ελάττωμα στο κόμμα τους. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΕΛΟΣ.
2. (U) Βλ. αναφ. Α για μια ευρύτερη ανασκόπηση των 4 Οκτ. βουλευτικές εκλογές. -------------- ΛΑΟΣ σε καλή θέση για μια ισχυρή εκλογική Εμφάνιση --------------
3. (C) στις εκλογές του Ιουνίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ΛΑΟΣ οδήγησε ένα κύμα της δυσαρέσκειας μεταξύ των κεντροδεξιών ψηφοφόρων πάνω από το χειρισμό της ΝΔ από τις ταραχές Δεκεμβρίου 2008 στην Αθήνα, την παράνομη μετανάστευση, και η οικονομική κρίση για να κερδίσει μια άνευ προηγουμένου 7,15 τοις εκατό των ψήφων, την αποστολή δύο ΛΑΟΣ οι βουλευτές-όπως η Νίκη Τζαβέλλα-στις Βρυξέλλες (βλ. σχετ. D). Από τότε, Καρατζαφέρης έχει ακολουθήσει μια διττή στρατηγική της λαθροθηρίας δυσαρεστημένοι πολιτικοί της ΝΔ και δημόσια δηλώνοντας την επιθυμία του για το ΛΑΟΣ-ND μεγάλο συνασπισμό. ΛΑΟΣ σημείωσε ένα πολιτικό πραξικόπημα στις 9 Σεπτεμβρίου πείθοντας τον πρώην επικεφαλής της ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), Ιωάννης Korandis, για να οδηγήσει το κράτος ΛΑΟΣ κοινοβουλευτική σχιστόλιθο. Korandis φέρνει την εμπειρία διαχείρισης ενός κυβερνητικού οργανισμού, ένα προηγούμενο όριο ως Έλληνας πρέσβης στην Τουρκία, και επίσης μια φήμη ως ηγέτης του νόμου και της τάξης. Με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κοπή πολύχρονη μέλη του κόμματος από τη δική πλάκες του, η ΝΔ είναι σε κακή κατάσταση και το ηθικό έχει υποστεί-όλα τα καλά νέα για Καρατζαφέρη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή τρεις αποκάλυψη βουλευτές στη λίστα του κόμματός του με ανοιχτές αγκάλες. Μέσα Σεπτεμβρίου δημοσκοπήσεις εκτιμούν ότι το ΛΑΟΣ θα κερδίσει 6 με 7 τοις εκατό του εκλογικού σώματος, σχεδόν διπλάσιο του να λάβει κατά 3,8 τοις εκατό κατά τα τελευταία εγχώρια εκλογές το 2007. Με το ΛΑΟΣ αποκομίζοντας ακόμα τα οφέλη από την σαφή θέση κατά της μετανάστευσης και να απολαύσετε ένα ισχυρό εθνικιστικό βάση στη Βόρεια Ελλάδα, Τζαβέλλα σημείωσε, αυτή και ο Καρατζαφέρης κρυφά ήλπιζε να κερδίσει 8 τοις εκατό των ψήφων και μέχρι 20 κοινοβουλευτικές έδρες. --------------
μετατρέποντας ένα νέο φύλλο για τον αντισημιτισμό, Εθνικά Θέματα; --------------
4. (C), Τζαβέλα τόνισε ότι το ΛΑΟΣ ηγέτες αναγνώρισαν ότι πρωτόγνωρη πολιτική δύναμη του κόμματος που απαιτείται να είναι "πιο υπεύθυνοι", ιδίως αν ληφθεί υπόψη η φήμη του ΛΑΟΣ «ως αντισημιτικά και ξενοφοβικά. Τζαβέλα φρόντισε να τονίσει πολλές εν εξελίξει και μελλοντικές πρωτοβουλίες σε μέτριες θέσεις του κόμματος:
1) Αμέσως μετά τη λέξη «ΛΑΟΣ ισχυρή ευρω-εκλογές δείχνει, Καρατζαφέρης έδωσε εντολή αντιπρόσωποι κόμματος να« μετριάσει »ανεύθυνο τον αντισημιτισμό και ρατσιστικά σχόλια?
2) Καρατζαφέρης συναντήθηκε με παράνομων μεταναστών, τον Απρίλιο του να τονίσει ότι η πρότασή του για τις αυστηρές ποσοστώσεις μετανάστευσης δεν ήταν ρατσιστικό?
3) Οι ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ είχε υπογράψει μια δημόσια δήλωση κατά του ρατσισμού, των διακρίσεων, της ομοφοβίας, του αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας στις Βρυξέλλες?
4) Τζαβέλα είχε έλθει σε επαφή με το ηγέτης της εβραϊκής κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δαυίδ Σαλτιέλ, για να συζητήσουν πώς ΛΑΟΣ μπορεί να έχει καλύτερες σχέσεις?
5) Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος είχε συγγράψει την αντισημιτική «Οι Εβραίοι-Όλη η αλήθεια» και ο οποίος είχε καλέσει τους Εβραίους "απάνθρωπες" και "θνητή εχθρούς, «είχε αφήσει ΛΑΟΣ? και
6) αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου 4, Καρατζαφέρης θα δημοσιεύσει ένα υπογεγραμμένο σύνταξης σε μια "μεγάλη εφημερίδα" υποστηρίζει την επίλυση των διαπραγματεύσεων επιστροφής περιουσιών πάνω από το νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης Εβραϊκό.
Οι δράσεις αυτές, Τζαβέλα είπε, αποδεικνύει ότι ΛΑΟΣ μπορεί να είναι υπεύθυνος εταίρος σε μια κεντροδεξιά συμμαχία-και αναμένεται να καθησυχάσει τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τον αντισημιτισμό του ΛΑΟΣ ». (ΣΗΜΕΙΩΣΗ:.. Δημοσίευση απέφυγε να καλέσει τους ηγέτες του ΛΑΟΣ σε γεγονότα όπως η 4 Ιουλίου υποδοχή οφείλεται στις προηγούμενες αντισημιτικές Καρατζαφέρη »δηλώσεις και αφού αρνήθηκε ότι το Ολοκαύτωμα συνέβη του Ανατρέξτε του 2009 του υπουργείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Έκθεση για περισσότερες λεπτομέρειες)
- -------------
Το Μέλλον: Μια ΛΑΟΣ-ND κεντροδεξιός
συνασπισμός; --------------
5. (Γ) Παρά την πρόσφατη πολιτική επιτυχία του ΛΑΟΣ «Σμιλεύοντας με ένα ακροδεξιό, κατά της μετανάστευσης, την πλατφόρμα του νόμου και της τάξης, πάνω αρχηγούς των κομμάτων φαίνεται να αναζητούν έναν τρόπο να επανενωθεί με τη ΝΔ, είτε σε μια κεντροδεξιά συμμαχία ή, ενδεχομένως, από melding ΛΑΟΣ και της ΝΔ σε μία οντότητα. Σε μια 17η Ιουλίου συνάντηση, Τζαβέλα, δήλωσε ο Καρατζαφέρης, από τότε που εκδιώχθηκαν από ND το 2000, ελπίζει να επιστρέψει στην παλιά του κόμματος-και αυτή η επιθυμία ήταν ένας από τους λόγους που είχε αγκαλιάσει μια στρατηγική έκκληση για ND-ΛΑΟΣ συνασπισμού. Κατά τη διάρκεια της 23ης Σεπτεμβρίου συνάντηση, Τζαβέλα σημειωθεί ότι, επίσης, η ελπίδα ότι το ΛΑΟΣ θα μπορούσε να επανενταχθεί ND να σχηματίσει ένα σταθερό συνασπισμό επικεντρώθηκε σε ιδιωτική επιχείρηση, με βάση την αγορά οικονομικές μεταρρυθμίσεις, καθώς και την αναζωογόνηση του 1970 «ημέρες δόξας" της ελληνικής κεντροδεξιάς. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ:. Τζαβέλα τον εαυτό της είναι πρώην βουλευτής ΝΔ) Ωστόσο, λόγω της αποστροφής των περισσότερων συνομιλητών ND προς την έννοια της συνεργασίας με το ΛΑΟΣ (βλέπε Refs Β και Γ), Τζαβέλα αναγνώρισε ότι η ΝΔ θα έπρεπε να υποστεί μια ήττα στρέψει ή άλλως υποβάλλονται μια σημαντική αλλαγή της καρδιάς πριν από μια συμμαχία μπορεί να είναι ρεαλιστική.
6. (C), Τζαβέλα εκτιμάται ότι η ΝΔ θα ήταν πολύ πιθανό να χάσουν της 4ης Οκτωβρίου εκλογές για το ΠΑΣΟΚ και ότι ο Καραμανλής θα παραιτηθεί από αρχηγός κόμματος. Τζαβέλα σκέφτηκε πολύ πιθανό οι διάδοχοί του ήταν Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, Υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς, ή ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σαμαράς και Avramapoulos θα μπορούσε πιθανότατα να είναι πιο δεκτικά ΛΑΟΣ-ND συνεργασία, Τζαβέλα σημειωθεί, οπότε αν είτε ανέλαβε ΝΔ, ΛΑΟΣ θα πιέσουμε σκληρά για ένα συνασπισμό? Μια τέτοια συμμαχία θα ωθήσει πιθανόν τη φιλελεύθερη πτέρυγα της ΝΔ στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ. Σε περίπτωση που η σφοδρά κατά του ΛΑΟΣ Μπακογιάννη αναλαμβάνει το αξίωμα (ή πρέπει να παραμείνετε στην Karmanlis), ωστόσο, Καρατζαφέρης θα συνεχίσει πιθανώς μια στρατηγική της ανάπτυξη δύναμης με τις ελπίδες του σχηματισμού ενός συνασπισμού αργότερα κάτω από τη
γραμμή. ---------- ----
ΣΧΟΛΙΟ: Η μετριοπάθεια τόσο έναν κίνδυνο όσο και μια ευκαιρία
--------------
7. (Γ) Σε περίπτωση που το ΛΑΟΣ εκτελεί έντονα στις εκλογές του Οκτωβρίου 4, κερδίζοντας 7 ή περισσότερες τοις εκατό των ψήφων, Καρατζαφέρης και Τζαβέλα θα αντιμετωπίσει δύο στρατηγικά ερωτήματα: Πρέπει ΛΑΟΣ μέτρια και να γίνει «υπεύθυνος», διακινδυνεύοντας την πίστη των ηχηρή της πολύ- δεξιά, υπερεθνικιστικής βάση; Και, δεν ΛΑΟΣ σταθεί μια ευκαιρία της δρομολόγησης ενός κεντροδεξιού συνασπισμού, ακόμα και ενώ αξιωματούχοι ND σε όλα τα επίπεδα του κόμματος σφοδρά αρνούνται ότι θα συνεργαστεί ποτέ; Κατά τη διάρκεια εκλογές του Ιουνίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ΛΑΟΣ ωφεληθεί εις βάρος της ΝΔ οφείλεται στην έγκαιρη ανύψωση του νόμου και της τάξης και της μετανάστευσης θέματα στο προσκήνιο της ελληνικής πολιτικής ατζέντας. Σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ έρχεται στην εξουσία τον Οκτώβριο, ωστόσο, η ΝΔ έχει την ευκαιρία να βρουν νέα ηγεσία, την αναδιοργάνωση η ίδια στην αντιπολίτευση, και να επικεντρωθεί στην υπεράσπιση ιδεολογική πλευρά δεξιά του. Με ND δυνητικά επιστρέφουν στις ρίζες του στο πολιτικό δικαίωμα, και το ΛΑΟΣ αργά προς το κέντρο, ο ΛΑΟΣ αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο ρίσκο και μια μεγάλη ευκαιρία: Αυτή η πολιτική σύγκλιση μπορεί να στερήσει από το ΛΑΟΣ της πολιτικής ύπαρξής του, αλλά επίσης μπορεί να φέρει Καρατζαφέρη και του Τζαβέλα όραμα ενός κεντροδεξιού συνασπισμού ή συγχώνευση ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: υπάλληλοι ND να δείτε το ΛΑΟΣ με αποστροφή (βλ. σχετ. Β), αλλά δεν μπορούν πλέον να αγνοεί Καρατζαφέρη στις κάλπες ή κατά το σχεδιασμό πολιτικής στρατηγικής-ΛΑΟΣ έχει γίνει μια σημαντική δύναμη που λαμβάνεται υπόψη με την πολιτική δεξιά στην Ελλάδα . ΣΧΟΛΙΟ
ΤΕΛΟΣ. --------------
Βιογραφικό Πληροφορίες: Νίκη Τζαβέλα
--------------
8. (C) Τζαβέλα ανοιχτά παραδέχθηκε ότι "δεν ταιριάζουν στο καλούπι του ΛΑΟΣ» και επιφυλάχθηκε να χαράξει ένα πολιτικό μέλλον ανεξάρτητο από αυτό του Καρατζαφέρη. Τζαβέλα κατήγγειλε ότι «κανείς στην ΕΕ, το Κοινοβούλιο έκανε κανένα έργο» και είπε ότι θα εργαστεί σκληρά για τη βελτίωση ΗΠΑ-ΕΕ νομοθετικές δεσμούς σε θέματα ενεργειακής ασφάλειας. Ελπίζει να καλέσει τη ρωσική υπουργό ενέργειας στις Βρυξέλλες. Άλλες λεπτομέρειες: - Ο πρώην βουλευτής ΝΔ, μιλάει άπταιστα Αγγλικά - εργάστηκε σε ένα κιμπούτς του Ισραήλ Εβραίων ως έφηβος? Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Howard - ανώτερος βουλευτής του ΛΑΟΣ »στις Βρυξέλλες και Αντιπρόεδρος πρόεδρος της Ευρώπης Ελευθερίας και Δημοκρατίας υπερ-κόμμα? Πρόεδρος Αντιπρόεδρος της Η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας - διορίστηκε Αντιπρόεδρος της Αθήνας το 2004 Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων από το ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης - Προηγούμενη Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη, η οποία τρέχει ένα πρόγραμμα στην Νοτιοανατολική και την Ανατολική-Κεντρική πολιτική Ευρώπη στο Harvard Kennedy School - Προηγούμενη Εκτελεστικός Διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης για την Antenna TV Ομάδα Σπέκχαρντ .
πηγή


******************************************************************************

Φρικτά πράγματα αποκαλύπτονται από τη Wikileaks όσον αφορά τον γνωστό κολοτούμπα!! Σε συνάντηση της Τζαβέλα με αμερικάνο αξιωματούχο στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο Καρατζαφέρης ξεβρακώθηκε κανονικά μπροστά τους: Παρακαλούσε, μέσω της Τζαβέλα, για συνάντηση μαζί τους υποσχόμενος πως μετά τις εκλογές, αφού θα έχει υποκλέψει την ψήφο των ηλιθίων, θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των εβραίων για το εβραϊκό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης σαν κίνηση καλής θέλησης προς την εβραική κοινότητα… έλεγε στους αμερικάνους ότι έχει δώσει εντολή να πέσουν οι τόνοι από τα στελέχη του… θύμιζε ότι είχε συναντηθεί με λαθρομετανάστες… και τέλος επιζητούσε μια συνάντηση με τον Ερντογάν που όμως θα φαίνονταν “τυχαία” για να μην πονηρευτούν οι ηλίθιοι που τον στηρίζουν…
Διαβάστε τα χάλια του και μόνοι σας:
C O N F I D E N T I A L ATHENS 001515 SIPDIS
DECL: 2019/09/28
SUBJECT: Greece’s Surging Far-Right LAOS Party Inches Towards Center
SUMMARY: In the aftermath of their unprecedented success in European Parliament elections in June, the leaders of Greece’s surging, far-right Popular Orthodox Rally (LAOS) expect to win 6 to 7 percent of the vote and up to 20 parliamentary seats in October 4 domestic elections and are preparing to be a “more responsible party” on human rights and foreign affairs issues. Niki Tzavella, LAOS’ senior Member of European Parliament (MEP) and a party strategist, described to Poloff on September 23 how party chief Georgios Karatzaferis understood that LAOS’ rising political fortunes meant that the party had to move away from its previously ultra-nationalistic and anti-Semitic rhetoric. According to Tzavella, Karatzaferis wanted to make positive gestures to Greece’s Jewish community, was seeking increased contact with American officials, had tempered his tough anti-immigration stance by meeting with migrants and committing to anti-racism declarations, and wished to burnish his foreign relations credentials by orchestrating an “accidental” but substantive meeting with Turkish PM Erdogan on the margins of a future EU meeting. Tzavella said that she and Karatzaferis, both ex-New Democracy (ND) parliamentarians, shared the same ultimate goal of joining LAOS and the ND in a broad center-right coalition–and would continue pressuring ND parliamentarians to defect to their party. END SUMMARY.
2. (U) See ref A for a broader overview of October 4 parliamentary elections. —————————————- LAOS Well-Placed for a Strong Electoral Showing —————————————-
3. (C) In June European Parliament elections, LAOS rode a wave of discontent among center-right voters over ND’s handling of the December 2008 riots in Athens, illegal immigration, and the economic crisis to win an unprecedented 7.15 percent of the vote, sending two LAOS MEPs–including Niki Tzavella–to Brussels (see ref D). Since then, Karatzaferis has pursued a two-pronged strategy of poaching disgruntled ND politicians and publicly declaring his desire for a LAOS-ND grand coalition. LAOS scored a political coup on September 9 by convincing the ex-chief of the Greek National Intelligence Service (EYP), Ioannis Korandis, to lead the LAOS state parliamentary slate. Korandis brings experience managing a government agency, a previous stint as Greek ambassador to Turkey, and also a reputation as a law-and-order leader. With Prime Minister Kostas Karamanlis cutting longtime party members from his own slates, ND is in disarray and morale has suffered–all good news for Karatzaferis, who has welcomed three defecting MPs to his party list with open arms. Mid-September polls estimate that LAOS will win 6 to 7 percent of the electorate, nearly double its take of 3.8 percent during the last domestic elections in 2007. With LAOS still reaping the benefits of its clear stance against immigration and enjoying a strong nationalist base in northern Greece, Tzavella noted, she and Karatzaferis secretly hoped to win 8 percent of the vote and up to 20 parliamentary seats. —————————————-
Turning a New Leaf on Anti-Semitism, National Issues? —————————————-
4. (C) Tzavela stressed that LAOS leaders recognized that the party’s newfound political strength required it to be “more responsible,” especially given LAOS’ reputation as anti-Semitic and xenophobic. Tzavela took pains to highlight several ongoing and future initiatives to moderate the party’s positions:
1) Immediately after LAOS’ strong Euro-elections showing, Karatzaferis instructed party delegates to “tone down” irresponsible anti-Semitism and racist remarks;
2) Karatzaferis met with illegal migrants in April to highlight that his proposal for strict immigration quotas was not racist;
3) LAOS MEPs had signed a public declaration against racism, discrimination, homophobia, anti-Semitism, and xenophobia in Brussels;
4) Tzavela had reached out to the leader of the Thessaloniki Jewish community, David Saltiel, to discuss how LAOS can have better relations;
5) Konstantinos Plevris, who had authored the anti-Semitic “The Jews–The Whole Truth” and who had called Jews “subhuman” and “mortal enemies,” had left LAOS; and
6) soon after the October 4 elections, Karatzaferis would publish a signed editorial in a “major newspaper” supporting the resolution of property restitution negotiations over the Thessaloniki Jewish cemetery.
These actions, Tzavela said, demonstrate that LAOS can be a responsible partner in a center-right coalition–and should allay U.S. concerns about LAOS’ anti-Semitism. (NOTE: Post has refrained from inviting LAOS leaders to events such as the July 4 reception due to Karatzaferis’ previous anti-Semitic statements and his having denied that the Holocaust occurred. See the 2009 State Department Human Rights Report for additional details.)
—————————————-
The Future: A LAOS-ND Center-Right Coalition?
—————————————-
5. (C) Despite LAOS’ recent political success hewing to a far-right, anti-immigration, law-and-order platform, top party leaders appear to be seeking a way to reunite with ND, either in a center-right coalition or possibly by melding LAOS and ND into one entity. In a July 17 meeting, Tzavela said Karatzaferis, ever since being expelled from ND in 2000, hoped to return to his old party–and this desire was part of the reason he had embraced a strategy of calling for a ND-LAOS coalition. During the September 23 meeting, Tzavela noted that she, too, hoped that LAOS could rejoin ND to form a stable coalition focused on private enterprise, market-based economic reforms, and revitalizing the 1970s “glory days” of the Greek center-right. (NOTE: Tzavela herself is a former ND parliamentarian.) However, given the distaste of most ND interlocutors towards the notion of cooperating with LAOS (see refs B and C), Tzavela recognized that ND would have to suffer a wrenching defeat or otherwise undergo a major change of heart before a coalition might be realistic.
6. (C) Tzavela assessed that ND would very likely lose the October 4 elections to PASOK and that Karamanlis would step down as party chief. Tzavela thought his most likely successors were Minister of Foreign Affairs Dora Bakoyianni, Minister of Culture Antonis Samaras, or Minister of Health and Social Solidarity Dimitris Avramopoulos. Samaras and Avramapoulos would probably be more amenable to LAOS-ND cooperation, Tzavela noted, so if either took over ND, LAOS would push hard for a coalition; such a coalition would likely push the liberal wing of ND into PASOK’s arms. Should the vehemently anti-LAOS Bakoyiannis take the helm (or should Karmanlis stay on), however, Karatzaferis would likely continue a strategy of building strength in hopes of forming a coalition later down the line.
—————————————-
COMMENT: Moderation Both a Risk and an Opportunity
—————————————-
7. (C) If LAOS performs strongly in the October 4 elections, gaining 7 or more percent of the vote, Karatzaferis and Tzavela will face two strategic questions: Should LAOS moderate and become a “responsible party,” risking the loyalty of its vociferous far-right, ultra-nationalist base? And, does LAOS stand a chance of pursuing a center-right coalition, even while ND officials at all levels of the party vehemently deny they will ever cooperate? During June European Parliament elections, LAOS profited at ND’s expense due to the timely elevation of law-and-order issues and migration to the forefront of the Greek political agenda. If PASOK comes to power in October, however, ND has a chance to find new leadership, reorganize itself in opposition, and refocus on defending its ideological right flank. With ND potentially returning to its roots on the political right, and LAOS inching towards the center, LAOS faces both a big risk and a big opportunity: This political convergence may deprive LAOS of its political raison d’etre but also might bring Karatzaferis and Tzavela’s vision of a centre-right coalition or merger one step closer to fruition. One thing is certain: ND officials may view LAOS with distaste (see ref B), but they can no longer afford to ignore Karatzaferis at the polls or when planning political strategy–LAOS has become an important force to be reckoned with on Greece’s political right. END COMMENT.
—————————————-
Biographical Information: Niki Tzavela
—————————————-
8. (C) Tzavela openly admitted that she “did not fit the LAOS mold” and reserved the right to chart a political future independent from that of Karatzaferis. Tzavela complained that “no one in the EU Parliament did any work” and said that she would work hard to improve U.S.-EU legislative ties on energy security issues. She hoped to invite the Russian energy minister to Brussels. Other details: — Former ND parliamentarian, speaks fluent English — Worked in a Israeli Jewish kibbutz as a teenager; studied at Howard University — LAOS’ senior MEP in Brussels and Vice Chairwoman of the Europe of Freedom and Democracy super-party; Vice Chairwoman of the U.S. Delegation in the European Parliament and member of the Committee on Industry, Research, and Energy — Was appointed Vice President of the Athens 2004 Olympic Games Committee by PASOK Prime Minister Costas Simitis — Previous Vice President of the Kokkalis Foundation, which runs a program on Southeast and East-Central Europe policy at the Harvard Kennedy School — Previous Executive Director for International Development for the Antenna TV Group Speckhard.


http://olympia.gr/2011/09/02/wikileaks-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BC/








,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"