.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. - ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ.


ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ.


 γραφει ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας ,
είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας που ζει στην Κωνσταντινούπολη.                                                  ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ.



Οι Εβραίοι δημιούργησαν το κρατος Τουρκια και το κυβερνούν αυτοι.

"Η Τουρκία είναι ένα κράτος που δημιούργησαν και κυβερνούν Εβραίοι!" 

 

Το newstime.gr προσπαθεί να προσεγγίσει την άγνωστη, μυστική κοινότητα των εξισλαμισθέντων Εβραίων από τη Θεσσαλονίκη που σήμερα ζουν στην Τουρκία.

Ποιοι είναι οι περίφημοι «Θεσσαλονικείς» ή «Ντονμέδες» και γιατί αποτελούν την αγαπημένη εμμονή του τουρκικού αντισημιτισμού;

 Γιατί έχει αποδυθεί η χώρα σε ένα «κυνήγι μαγισσών»;

Τι είναι αληθές και τι κακόηθες από όσα προσάπτονται στην κοινότητα, στην οποία ανήκουν οι Ραχσάν Έτσεβιτ, Κεμάλ Ντερβίς, οι εκλιπόντες Αμπντί Ιπεκτσί και Ισμαήλ Τζεμ, και μερικοί από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της χώρας; Ήταν ο Μουσταφά Κεμάλ Ντονμέ;

Πώς αισθάνεται η νέα γενιά που έχει τις ρίζες της στην ομάδα;


 

Σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου και της Μέσης Ανατολής, οι Εβραίοι (και σε μικρότερο βαθμό οι μασόνοι, οι Τσιγγάνοι, οι ομοφυλόφιλοι και οι «αιρετικοί» της κρατούσας θρησκείας) υπήρξαν αγαπημένοι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

Οι Εβραίοι εξακολουθούν να αποτελούν τους βαρβάρους – που τι θα κάναμε αν δεν υπήρχαν.

Η εχθρότητα προς το γένος και τη θρησκεία των Εβραίων, ο αντισημιτισμός, βρίσκεται πίσω από τις περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας, που αν και κωμικές αποτελούν αντικείμενο ακράδαντης, ανόητης και απόλυτης πίστης για πολύ κόσμο.  


Η καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ




ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ    ΑΠΟ ΤΗΝ                 ΠΡΟΣΒΑΣΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.                                                       

 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΒΡΙΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ..., ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ (ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ) ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ........ ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ :
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΟΥΡΚΟΣ Η ΑΛΛΟ.
 ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ Η ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ (ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ) ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ......
ΥΠΟΣΧΟΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.










                       I am a Kemalist . Because...

                                                     
                                                         http://www.youtube.com/watch?v=Gc6kqxf37Ek





Μουσταφά Κεμάλ και η καταγωγή του

Ο Μουσταφά Κεμάλ Πασάς, ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους και "Πατέρας των Τούρκων", γεννήθηκε το 1881 στη Θεσσαλονίκη και ήταν Εβραϊκής καταγωγής από την αίρεση των Σαμπαταϊστών (Ντονμέ).
Οι Ντονμέδες της Θεσσαλονίκης, του Μοναστηρίου (Bitolja) και της ευρύτερης Μακεδονίας αριθμούσαν στις αρχές του 20ου αιώνα κοντά στα 100,000 άτομα και ήταν μια υπόγεια αίρεση Σαμπεταϊστών Εβραίων, που είχαν μουσουλμανικά ονόματα και συμπεριφέρονταν ως Μουσουλμάνοι, αλλά κρυφά πίστευαν στον Σαμπετάι Σεβί, έναν ψευδή Μεσσία του 17ου αιώνα, στου οποίου το όνομα διεξήγαγαν μυστικές τελετουργίες στο όνομα του.
Οι Ντονμέδες ήταν απόγονοι των Σεφαραδιτών Εβραίων, που ζούσαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία (Ανδαλουσία) για αιώνες, μέχρι που οι Μουσουλμάνοι Άραβες έχασαν τον έλεγχο της Ανδαλουσίας από τους καθολικούς Ισπανούς. Οι καθολικοί έδωσαν στους Εβραίους τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ θανάτου, αλλαξοπιστίας και εξορίας.
Όσοι έφυγαν, οδηγήθηκαν κατά κύματα, το 1492, κατόπιν διαπραγματεύσεων του αρχιραβίνου της Κων/πολης με την Υψηλή Πύλη, στις πόλεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Μεγάλες εγκαταστάσεις Σεφαρδιτών Εβραίων έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, την Θεσσαλονίκη και την Σμύρνη, όπου βρήκαν και άσυλο και ευτυχία.
Το 1922, μετά τη συμφωνία για την ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, οι Ντονμέδες της Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να αναγνωριστούν ως μη Μουσουλμάνοι για να αποφευχθεί η ανταλλαγή τους. Από αυτούς, 50.000 περίπου έγιναν «χριστιανοί» και παρέμειναν με ελληνικά ονόματα.
Οι παππούδες του Κεμάλ, από την πλευρά της μητέρας του, ήταν Αλβανοί χριστιανοί που εξισλαμίστηκαν το 1834. Η μητέρα του Ατατούρκ, η Ζουμπεϊντέ καταγόταν από τα βουνά δυτικά των Ιωαννίνων, κοντά στα σημερινά Αλβανικά σύνορα.
Ο πατέρας του Αλί Ριζά, για τον οποίο ελάχιστα είναι γνωστά, ήταν «Ντονμέ» Σεφαρδίτης της Θεσσαλονίκης. Ο Κεμάλ ήταν πάντοτε απρόθυμος να αποκαλύψει πράγματα σχετικά με το οικογενειακό του δέντρο.









Ο Κεμάλ είχε βάσιμους λόγους για να αποκρύψει τη προέλευση του από Ντονμέδες, οι οποίοι όχι μόνο περιφρονούνταν από την υπόλοιπη κοινωνία, αλλά και αντιμετωπίζονταν σαν αιρετικοί και από τους Μουσουλμάνους και από τους Εβραίους. Επίσης τους καταδίωκε η φήμη για σεξουαλική ανηθικότητα, κάτι που θα μπορούσε να είναι ελάχιστα κολακευτικό για τους απογόνους τους.
Το 1911, ένας Εβραίος σιωνιστής δημοσιογράφος και εκδότης, ο Ιταμάρ Μπέν- Αβί, συνάντησε στο ξενοδοχείο Kamenitz της Ιερουσαλήμ τον λοχαγό τότε Κεμάλ.
Ο Μπέν- Αβί, όταν έγραψε αργότερα για την συνάντηση, την χαρακτήρισε «τυχαία». Μπορεί όμως να ήταν και «επαγγελματική», αν σκεφθούμε ότι η «επανάσταση» των Ντονμέδων «Νεότουρκων», είχε γίνει το 1908, ότι ο Κεμάλ ήταν μέλος του «κινήματος», και ότι οι σιωνιστές επεδίωκαν την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τους Οθωμανούς. Μπορεί να ήταν η επαφή που άλλαξε τη τύχη του Κεμάλ, των Ελλήνων και των Αρμενίων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Όπως έγραψε ο Μπέν- Αβί, στις συναντήσεις τους ο Κεμάλ εξομολογήθηκε για πρώτη και μοναδική φορά στην ενήλικη ζωή του, ότι ήταν Εβραϊκής καταγωγής.
Ο Ιταμάρ Μπεν- Αβί περιγράφει δύο συναντήσεις με τον Μουσταφά Κεμάλ, τον μελλοντικό Ατατούρκ, («Πατέρας των Τούρκων»). Και οι δύο συζητήσεις έγιναν στη Γαλλική γλώσσα, αφορούσαν κυρίως στην Οθωμανική πολιτική, και συνοδεύονταν με μεγάλες ποσότητες άρακ, το αραβικό τσίπουρο.
Στην πρώτη από αυτές τις δύο συναντήσεις, ο Κεμάλ εξομολογήθηκε τα εξής: «Είμαι απόγονος πιστών του Σαμπετάι Σέβι. Δεν είμαι πραγματικά Εβραίος πλέον, αλλά εξακολουθώ να είμαι ένθερμος θαυμαστής του προφήτη σας. Η γνώμη μου είναι ότι κάθε Εβραίος στη χώρα αυτή καλά θα κάνει να ενταχθεί στο στρατόπεδο του».
Κατά τη δεύτερη συνάντηση που έγινε 10 μέρες αργότερα στο ίδιο ξενοδοχείο, ο Μουσταφά Κεμάλ εξομολογήθηκε ένα ακόμα στοιχείο: «Έχω στο σπίτι μια Εβραϊκή Βίβλο που τυπώθηκε στη Βενετία. Είναι αρκετά παλιά και θυμάμαι τον πατέρα μου που με πήγαινε σε ένα Καραΐτη δάσκαλο, ο οποίος μου δίδαξε να τη διαβάζω. Θυμάμαι ακόμα μερικά λόγια της».
Ο Ιταμάρ Μπεν-Αβί γράφει στην αφήγηση του. «Είχε σταματήσει να μιλά για λίγο, και τα μάτια του έψαχναν κάτι στο καινό. Στη συνέχεια θυμήθηκε»: «Shema Yisra'el, Adonai Elohenu, Adonai Ehad!»
-«Αυτή είναι η πιο σημαντική μας προσευχή, Λοχαγέ.»
-«Και δική μου μυστική προσευχή, Cher Monsieur», απάντησε, ξαναγεμίζοντας τα ποτήρια μας.
Ανάμεσα στις απόκρυφες προσευχές των Ντονμέδων, που πρώτη φορά έγιναν γνωστές στον ακαδημαϊκό κόσμο όταν ένα βιβλίο με αυτές κατέληξε στη Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιερουσαλήμ το 1935, είναι μια που περιέχει την ομολογία της πίστης: «Ο Σαμπετάι Σέβι και κανένας άλλος είναι ο αληθινός Μεσσίας. Άκουσε ο Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένας». Χωρίς αμφιβολία αυτή την ομολογία πίστης, θυμήθηκε ο Κεμάλ και όχι την Εβραϊκή προσευχή Shema.
Ο Μουσταφά Κεμάλ ίδρυσε μια κοσμική τουρκική δημοκρατία, όπου ήθελε να περιορίσει το Ισλάμ μια και για πάντα μόνο στα τζαμιά. Αρκετοί Ντονμέδες ήταν μεταξύ των Νεοτούρκων διανοουμένων που προσπάθησαν να μεταρρυθμίσουν τη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά την εποχή του ρεπουμλικανικού κόμματος (CHP), θα υποστηρίξουν σθεναρά τις φιλοδυτικές μεταρρυθμίσεις του Μουσταφά Κεμάλ.
Ακόμη μια πηγή για την Εβραϊκή καταγωγή του ΚεμάλΘέμα: Η Εβραϊκή καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ και του Ενβέρ Πασά γραμμένη σε αμερικανικές εφημερίδες
Πηγή: The Literary Digest (εφημερίδα των ΗΠΑ).14 Οκτωβρίου 1922, σελίδα: 50
Ισπανο-εβραίος στην καταγωγή, ορθόδοξος (σουνίτης) Μουσουλμάνος από ανατροφή, που εκπαιδεύτηκε στην γερμανική Σχολή Πολέμου, πατριώτης και θαυμαστής των εκστρατειών των μεγάλων στρατηγών, όπως του Ναπολέοντα, και του Κραντ Λι, είναι μερικά από τα έξοχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του νέου «καβαλάρη» που έχει εμφανιστεί στην Εγγύς Ανατολή.
Είναι ένας πραγματικός δικτάτορας, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις, ένας άνδρας που είναι ταυτόχρονα η ελπίδα και ο τρόμος για τα έθνη που έχουν κατασπαραχτεί από τους πολέμους. Η ενότητα και η δύναμη είχε επανέλθει σε μεγάλο βαθμό στην Τουρκία μέσω της θέλησης του Μουσταφά Κεμάλ Πασά.
...Ήταν εκεί ο ίδιος ο Πασάς, ψηλός, ακόμη νέος, όμορφος, με στενούς γλουτούς, πλατιούς ώμους, με γκρι μάλλον λυπημένα μάτια, που μιλούσε εύγλωττα για την Ισπανο-εβραϊκή του καταγωγή, (γιατί ο Κεμάλ, όπως και ο Ενβέρ Πασάς, αν και ορθόδοξος Μωαμεθανός κατάγεται από εκείνες τις Ισπανο-εβραϊκές οικογένειες που βρήκαν άσυλο και ευτυχία στα εδάφη του Σουλτάνου), με πλατιά γύρο από τον καρπό και δυνατά χέρια, χέρια καλλιτέχνη, ονειροπόλου, ενός ανθρώπου που ξέρει να πλάθει τα όνειρα του σε πραγματικότητα.
Σημείωμα.… Ο Κεμάλ είχε σεξουαλική προτίμηση για τα άτομα του δικού του φύλου, σύμφωνα με έγγραφα της Οθωμανικής μυστικής στρατιωτικής αστυνομίας, η οποία τον χαρακτηρίζει ως «ένα πολύ γνωστό ομοφυλόφιλο». «Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, είχε ερωτική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά με το όνομα Ιωάννης Τίκκης από τη πόλη του Λαγκαδά».
Στο σπίτι που σήμερα στεγάζεται το τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, ανήκε στον δεύτερο σύζυγο της μητέρας του Κεμάλ.
Το εν λόγω σπίτι ο Κεμάλ δεν το επισκεφθηκε παρά μόνο μερικές φορές λόγω των κακών σχέσεων που είχε με τον πατριό του.
Πηγή: Μακελιό





Η μυστική καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ - The secret origins of Mustafa Kemal Ataturk

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, o ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους, και ο "Πατέρας των Τούρκων" γεννήθηκε το 1881 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ήταν Εβραϊκής καταγωγής από την αίρεση των Ντονμέδων. Οι Ντονμέδες αριθμούσαν κοντά στα 15,000 άτομα, και ήταν μια υπόγεια αίρεση Σαμπεταϊνών Εβραίων που είχαν μουσουλμανικά ονόματα, και που προς τα έξω συμπεριφέρονταν ως Μουσουλμάνοι, αλλά κρυφά πίστευαν στον Σαμπετάι Σέβι, τον ψευδή Μεσσία του 17 ου αιώνα, και διεξήγαγαν προσεκτικά φυλασσόμενες προσευχές και τελετουργίες στο όνομα του. Οι Ντονμέδες ήταν απόγονοι των Σεφαρδιτών Εβραίων που ζούσαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία (Ανδαλουσία) για αιώνες, μέχρι που οι Μουσουλμάνοι Άραβες έχασαν τον έλεγχο της Ανδαλουσίας από τους Χριστιανούς. Οι Χριστιανοί έδωσαν στους Εβραίους την δυνατότητα επιλογής μεταξύ θανάτου, αλλαξοπιστίας, και την εξορία, έτσι βρήκαν το άσυλο και την ευτυχία τους στις Οθωμανικές χώρες του Σουλτάνου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του 1492. Τις μέρες της ανταλλαγής των Ελληνικών και Τουρκικών πληθυσμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, οι Ντονμέδες της Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να αναγνωριστούν ως μη Μουσουλμάνοι για να αποφευχθεί η αναγκαστική μεταφορά τους προς την Ανατολία.
Οι παππούδες του Κεμάλ Ατατούρκ, από την πλευρά της μητέρας του, έγιναν μουσουλμάνοι το 1834, ώστε να μην φορολογούνται από την Οθωμανική Αρχή. Η μητέρα του Ατατούρκ, η Ζουμπεϊντέ προερχόταν από τα βουνά δυτικά των Ιωαννίνων, κοντά στα σημερινά Αλβανικά σύνορα. Για την προέλευση του πατέρα του, Αλί Ριζά, ελάχιστα είναι γνωστά. Ο Ατατούρκ ήταν πάντοτε απρόθυμος να αποκαλύψει πράγματα σχετικά με το οικογενειακό του δέντρο. Ο Ατατούρκ θα είχε βάσιμους λόγους για να αποκρύψει τη προέλευση του από Ντονμέδες. Οι Ντονμέδες (οι οποίοι παντρεύονταν μόνο μεταξύ τους) όχι μόνο περιφρονούνταν από την υπόλοιπη κοινωνία, αλλά και ορίζονταν ως αιρετικοί και από τους Μουσουλμάνους και από τους Εβραίους. Επίσης είχαν τη φήμη για σεξουαλική ανηθικότητα που θα μπορούσε να είναι ελάχιστα κολακευτικό για τους απογόνους τους.

Το 1911, ένας Εβραίος εκδότης εφημερίδας που είχε το όνομα Ιταμάρ Μπέν- Αβί γράφει ότι συνάντησε τυχαία τον Ατατούρκ στο ξενοδοχείο Kamenitz στην Ιερουσαλήμ, όπου ο Ατατούρκ εξομολογείται για πρώτη και μοναδική φορά στην ενήλικη ζωή του, ότι ήταν Εβραϊκής καταγωγής.

 Ο Ιταμάρ Μπεν- Αβί περιγράφει δύο συναντήσεις με τον Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος δεν είχε ακόμη πάρει το όνομα του Ατατούρκ, «Πατέρας των Τούρκων».
Και οι δύο συναντήσεις έγιναν στη Γαλλική γλώσσα, ήταν κυρίως για την Οθωμανική πολιτική, και συνοδεύονταν με μεγάλες ποσότητες άρακ, το Αραβικό τσίπουρο. Στην πρώτη από αυτές τις δύο συναντήσεις, ο Κεμάλ εμπιστεύθηκε να εξομολογείσει τα εξής:
"Είμαι απόγονος του Σαμπετάι Σέβι, - δεν είμαι πραγματικά Εβραίος πλέον, αλλά εξακολουθώ να είμαι ένθερμος θαυμαστής αυτού του προφήτη σας. Η γνώμη μου είναι ότι κάθε Εβραίος στη χώρα αυτή καλά θα κάνει να ενταχθεί στο στρατόπεδο του".
Κατά τη δεύτερη συνάντηση που έγινε 10 μέρες αργότερα στο ίδιο ξενοδοχείο, ο Μουσταφά Κεμάλ είπε σε ένα σημείο:
"Έχω στο σπίτι μια Εβραϊκή Βίβλο που τυπώθηκε στη Βενετία. Είναι αρκετά παλιά, και θυμάμαι τον πατέρα μου που με έπαιρνε σε ένα Καραΐτη δάσκαλο που μου δίδαξε να τη διαβάζω. Θυμάμαι ακόμα μερικά λόγια της, όπως...
" Και ο Ιταμάρ Μπεν-Αβί συνεχίζει: "Έχει διακόψει να μιλά για λίγο, τα μάτια του έψαχναν κάτι στο καινό. Στη συνέχεια θυμήθηκε":
"Shema Yisra'el, Adonai Elohenu, Adonai Ehad"!
"Αυτή είναι η πιο σημαντική μας προσευχή, Λοχαγέ."
"Και δική μου μυστική προσευχή , Cher Monsieur", απάντησε, ξαναγεμίζοντας τα ποτήρια μας. Αν και ο Ιταμάρ Μπεν-Αβί δεν θα μπορούσε να το γνωρίζει τότε, ο Ατατούρκ εννοούσε την έκφραση "μυστική προσευχή" στη κυριολεξία.

Ανάμεσα στις απόκρυφες προσευχές των Ντονμέδων, που πρώτη φορά έγιναν γνωστές στον ακαδημαϊκό κόσμο, όταν ένα βιβλίο με αυτές κατέληξε στη Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιερουσαλήμ το 1935, είναι μια που περιέχει την ομολογία της πίστης:
«Ο Σαμπετάι Σέβι και κανένας άλλος είναι ο αληθινός Μεσσίας. Άκουσε O Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένας».
Ήταν χωρίς αμφιβολία από αυτή την ομολογία της πίστης, και όχι από την Εβραϊκή Βίβλο, που ο Ατατούρκ θυμήθηκε τα λόγια της προσευχής Shema.
Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ίδρυσε μια κοσμική Τουρκική δημοκρατία όπου ήθελε να περιορίσει το Ισλάμ μια και για πάντα μόνο στα τζαμιά.

 Αρκετοί Ντονμέδες ήταν μεταξύ των Νεοτούρκων, Τούρκων διανοουμένων που προσπάθησαν να μεταρρυθμίσουν τη Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Κατά τη Ρεπουμπλικανική εποχή, θα υποστηρίξουν σθεναρά τις φιλοδυτικές μεταρρυθμίσεις του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.
Η Τουρκική κυβέρνηση, που για χρόνια μάχεται να προστατευθεί από μουσουλμανικές φονταμενταλιστικές επιθέσεις που υποσκάπτουν τη νομιμότητα και τις κοσμικές μεταρρυθμίσεις του Ατατούρκ, δεν έχει λόγο να χαιρετίσει την είδηση ότι ο πατέρας του «Πατέρα των Τούρκων» ήταν ένας κρυπτό-Εβραίος που πέρασε τα αντί-μουσουλμανικά του αισθήματα και στον γιο του.
 Το Μυστικό του Μουσταφά Κεμάλ θα είναι ασφαλώς για τη Τουρκική κυβέρνηση κάτι που θα προτιμούσε να συνεχίσει να διατηρείται έτσι.
Ακόμη μια πηγή για την Εβραική καταγωγή του Κεμάλ
Θέμα:  Η Εβραϊκή καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ και του Ενβέρ Πασά γραμμένη σε αμερικανικές εφημερίδες
Πηγή: The Literary Digest (μαγκαζίνο εφημερίδας που δημοσιευόταν στις ΗΠΑ)
14 Οκτωβρίου 1922, σελίδα: 50

Ισπανός Εβραίος στην Καταγωγή, ορθόδοξος (σουνίτης) Μουσουλμάνος από γεννησιμιού και ανατροφής, ο οποίο έχει εκπαιδευτεί σε μια πολεμική γερμανική σχολή, πατριώτης, μαθητής των εκστρατειών των παγκοσμίως μεγάλων στρατηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ναπολέοντα, και του Κραντ Λι - αυτά λέγονται ότι είναι μερικά έξοχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του νέου "έφιππου άνδρα" που έχει εμφανιστεί στην Εγγύς Ανατολή.
Είναι ένας πραγματικός δικτάτορας, όπως οι ανταποκριτές μαρτυρούν, ένας άνδρας του τύπου ο οποίος είναι ταυτόχρονα η ελπίδα και ο φόβος για έθνη που έχουν κατασπαραχτεί από ανεπιτυχείς πολέμους.
 Η ενότητα και η δύναμη είχε επανέλθει σε μεγάλο βαθμό πίσω στην Τουρκία μέσω της θέλησης του Μουσταφά Κεμάλ Πασά.
............
Εκεί ήταν ο ίδιος ο Πασάς, ψηλός, ακόμη νέος, όμορφος, με στενούς γλουτούς, πλατιούς ώμους, με γκρι, μάλλον λυπημένα μάτια που μιλούσε εύγλωττα για την Ισπανική-εβραϊκή του καταγωγή - γιατί ο Κεμάλ, όπως και ο Ενβέρ Πασά, αν και ορθόδοξος Μωαμεθανός, κατάγεται από εκείνες τις Ισπανο-εβραϊκές οικογένειες που, δεδομένου ότι τους δόθηκε από τον Χριστιανισμό η επιλογή μεταξύ θανάτου, προσηλυτισμού και εξορίας, βρήκαν άσυλο και ευτυχία στις χώρες του Σουλτάνου - και έχει δυνατά, φλεβώδη χέρια, πλατιά γύρο από τον καρπό - χέρια καλλιτέχνη, ονειροπόλου, από εκείνα που πράττουν, ενός ανθρώπου που ξέρει να πλάθει τα όνειρα του σε πραγματικότητα.
Σημείωμα.

Ο Ατατούρκ είχε προτίμηση για άτομα του δικού του φύλου,
με έγγραφα σχετικά με αυτό, από την Οθωμανική μυστική στρατιωτική αστυνομία η οποία τον κατατάσσει ως "ένα πολύ γνωστό ομοφυλόφιλο".
Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, είχε ερωτική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά με το όνομα Ιωάννης Τίκκης από τη πόλη του Λαγκαδά.


The Doenme numbered close to 15,000, and were an underground sect of Sabbetaians Jews who took Muslim names and outwardly behaved like Muslims but secretly believed in Sabbetai Zevi, the 17th-century false messiah, and conducted carefully guarded prayers and rituals in his name.
The Doenme were discentants of Sephardi Jews who lived in Spain and Portugal (Andalusia) for centuries until the Muslim Arabs lost control of Andalusia to the Christians.
The Christians gave them the choice between death, conversion and exile, and the Jews found asylum and happiness in the Ottoman Sultan's domains at the city of Salonica in Greece during 1492. At the time of the interchange of Greek and Turkish populations between Turkey and Greece, the Salonika The Doenme tried to be recognized as not Muslims to avoid forced transport to Anatolia.
Kemal Ataturk's grandparents became Muslims in 1834 so as not to be taxed by the Otomman authorities.Ataturk's mother Zubeyde came from the mountains west of the town of Ioannina, close to the current Albanian frontier, of the origins of his father, Ali Riza, little is known. Ataturk was always reluctant to disclose about his family background. Ataturk would have had good reasons for concealing his Doenme origins.

Not only were the Doenmes (who married only among themselves) looked down on as heretics by both Muslims and Jews, they had a reputation for sexual profligacy that could hardly have been flattering to their offspring.
In 1911 , a Jewish newspaper publisher by the name of Itamar Ben-Avi writes that he met Ataturk in at Kamenitz Hotel in Jerusalem where Ataturk confecess for the first and only time of his adult life, that he was of Jewish ancestry.
Itamar Ben-Avi describes two meetings with Mustafa Kemal, who had not yet taken the name of Ataturk, "Father of the Turks." Both were conducted in French, were largely devoted to Ottoman politics, and were doused with large amounts of arak.

In the first of these, Kemal confided:

"I' m a descendant of Sabbetai Zevi - not indeed a Jew any more, but an ardent admirer of this prophet of yours. My opinion is that every Jew in this country would do well to join his camp. "During their second meeting, held 10 days later in the same hotel, Mustafa Kemal said at one point:
"I have at home a Hebrew Bible printed in Venice. It's rather old, and I remember my father bringing me to a Karaite teacher who taught me to read it. I can still remember a few words of it, such as ..."
"And Itamar Ben-Avi continues: "He paused for a moment, his eyes searching for something in space. Then he recalled:"Shema Yisra'el, Adonai Elohenu, Adonai Ehad!"
"That's our most important prayer, Captain."
"And my secret prayer too, cher monsieur,' he replied, refilling our glasses."
Although Itamar Ben-Avi could not have known it, Ataturk no doubt meant "secret prayer" quite literally. Among the esoteric prayers of the Doenme, first made known to the scholarly world when a book of them reached the National Library in Jerusalem in 1935, is one containing the confession of faith: Sabbetai Zevi and none other is the true Messiah. Hear O Israel, the Lord our God, the Lord is one". It was undoubtedly from this creed prayer, rather than from the Hebrew Bible, that Ataturk remembered the words of the Shema prayer.
Mustafa Kemal Ataturk founded a secular Turkish republic in which he wanted Islam to be banished once and for all, to the mosques. Several Doenme were among the Young Turks, Turkish intellectuals who tried to reform the Ottoman Empire.
In the Republican era, they strongly supported the pro-Western reforms of Mustafa Kemal Ataturk. The Turkish government, which for years has been fending off Muslim fundamentalist assaults on its legitimacy and on the secular reforms of Ataturk, has little reason to welcome the news that the father of the "Father of the Turks" was a crypto-Jew who passed on his anti-Muslim sentiments to his son. Mustafa Kemal's secret is no doubt one that it would prefer to continue to be kept.
More sources about Kemal's Jewish ancestry

Subject: Mustafa Kemal and Enver Pasha's Jewishness written in American Newspapers
.
Source : The Literary Digest (a journal published in USA)
October 14, 1922, page: 50

A Spanish Jew by ancestry, an orthodox Moslem by birth and breeding, trained in a German war college, a patriot, a student of the campaigns of the world's great generals, including Napoleon, Grant and Lee - these are said to be a few outstanding characteristics in the personality of the new "Man on Horseback" who has appeared in the Near East.
He is a real dictator, the correspondents testify, a man of the type which is at once the hope and fear of nations torn to pieces by unsuccessful wars. Unity and power have come back to Turkey largely through the will of Mustafa Kemal Pasha.
............
There was the pasha himself, tall, still young, good-looking, narrow-hipped, wide-shouldered, with gray, rather sad eyes that spoke eloquently of his Spanish-Jewish ancestry - for Kemal, like Enver Pasha, tho an orthodox Moslem, is descended from those Spanish-Jewish families that, given by Christianity the tolerant choice between death, conversion and exile, found asylum and happiness in the Sultan's domains - and with strong, high-veined hands, broad and flat across the wrist - the hands of an artist, a dreamer, yet, too, those of a doer, a man who knows how to clout his dreams into facts.
Note
Ataturk had a preference for members of his own sex with records about it from the Ottoman secret military police which classify him as "a well known homosexual". When he was young he had an affair with a Greek fisherman Named Ioannis Tikis from Lagadas town.
 Mustafa Kamel Ataturk, the founder of the modern Turkish State, and the" Father of the Turks" was born in 1881 at the city of Salonika and was of Doenme Jewish descent.





Η μητερα του και η αδελφη του. (zubeyde -Makbule )




ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009


Ομοφυλοφιλία στην Τουρκία : Ο μπαμπάκας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ / Mustafa Kemal Atatürk & τα τεκνά του.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Ο ΑΓΡΙΟΣ ΚΕΜΑΛ
http://youtube.com/user/ArtemisEY
Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΕΜΑΛ Η πουστιά του Atatürk= Πατέρα των Τούρκων με τον τίτλο Gazi= Πολεμιστής / Μαχητής ( Γκάζι στην Τουρκία ο ομοφυλόφιλος πρώτος πρόεδρος της "δημοκρατίας" , στο Γκάζι & εδώ τα gay στέκια. ΤΥΧΑΙΟ; )
 ή αλλιώς Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ & Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ
Στη φωτογραφία βλέπετε ένα στιγμιότυπο από το θρυλικό βίντεο Kemal Gay Turk που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο http://shii.org/kemal_gay_turk & το οποίο με μια σειρά άλλων βίντεο, αποτέλεσε την αφορμή να απαγορευτεί από τους Τούρκους παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο η πρόσβαση στο http://youtube.com/ σύμφωνα με τη ληφθείσα στις 06.03.2007 απόφαση Πταισματοδικείου της Κωνσταντινούπολης.

 Η απόφαση βασιζόταν σε νομοθεσία του 1951 περί εγκλημάτων κατά του Ατατούρκ βάσει της οποίας δεν επιτρέπεται μεταξύ άλλων σε οιονδήποτε στον πλανήτη να πει ότι Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ.
 Σύμφωνα μάλιστα με το άρθρο 301 του τουρκικού ποινικού κώδικα προβλέπεται φυλάκιση στους παραβάτες της συνωμοσίας σιωπής, ενώ επιβαρυντική περίπτωση θεωρείται η αποκάλυψη της κεμαλικής ομοφυλοφιλίας στο εξωτερικό & τιμωρείται με μεγαλύτερη φυλάκιση ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ & ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΟΣΟ & ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Η Google προκειμένου να ξαναπαίξει στην Τουρκία λίγες μέρες αργότερα προτού απαγορευτεί οριστικά μερικούς μήνες μετά η πρόσβαση στο YOUTUBE, αφαίρεσε μια σειρά από "προσβλητικά" βίντεο κατά της "αντροσύνης" του πατέρα του τουρκικού λαού Μουσταφά επιτρέποντας ταυτόχρονα τη διατήρηση ή εισαγωγή πολλαπλάσιων ανθελληνικών βίντεο που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι προωθούνταν τόσο από τις κρατικές Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες (MIT) όσο & από τις παρακρατικές ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ / ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ που συντηρούν του κόσμου τις ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο για να κάνουν προπαγάνδα για την έλλειψη ανδρείας των εχθρών της Τουρκίας & ιδίως των Ελλήνων & όταν στριμώχνονται από την άλλη πλευρά βάζουν έναν τυχάρπαστο δικαστή κάθε φορά να παίρνει μια απόφαση περί προσβολής τουρκισμού για να δημιουργεί προβλήματα στις ξένες εταιρίες & να παγιώνουν το κύμα λογοκρισίας τόσο στο εσωτερικό όσο & στο εξωτερικό.
Η σπασμωδική όμως αυτή κατευθυνόμενη απόφαση του δικαστηρίου έφερε τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού δημοσιοποιήθηκε ευρέως τόσο στα παραδοσιακά ΜΜΕ όσο & κυρίως στο Διαδίκτυο & πληροφορήθηκαν & οι πλέον αδαείς την ομοφυλοφιλία του Κεμάλ γνωστή στη διεθνή βιβλιογραφία από το 1922, ενώ αποδοκιμάστηκε τόσο από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα όσο & από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έκρινε ότι είναι τόσο ευρεία η ποινικοποίηση της προσβολής του τουρκισμού που απαιτείται η κατάργηση του άρθρου 301 στα πλαίσια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας & επέτυχε όχι βέβαια την απάλειψη του, αλλά την άσκηση της ποινικής δίωξης να την παραγγέλλει αποκλειστικά ο καθ' ύλην Υπουργός & όχι οι Εισαγγελείς.
Τρόμαξε δε τόσο πολύ από την παγκόσμια αναμετάδοση του ένοχου μυστικού της "Τουρκικής Δημοκρατίας" η Εθνοσυνέλευση που ψήφισε τον ίδιο μήνα (22.03.2007) τον υπ' αριθμό 5651 νόμο ΠΕΡΙ ΠΡΟΛΗΨΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ INTERNET που στο άρθρο 8 υποχρεώνει τους διαδικτυακούς παρόχους να απαγορεύουν κατά την κρίση τους χωρίς προηγούμενη δικαστική απόφαση την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που παραβιάζουν τη νομοθεσία του 1951 ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.
Η εγκαινιασθείσα το 1923 με την πραξικοπηματική κατάληψη της εξουσίας του εξόριστου στην Ελβετία Σουλτάνου της ήδη διαλυθείσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δικτατορία του Μουσταφά Κεμάλ δείχνει το πιο στυγνό της πρόσωπο λογοκρίνοντας κάθε αντίθετη γνώμη με τις ευλογίες βεβαίως βεβαίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία δεν ενδιαφέρεται ουδόλως αν αυτή την στιγμή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ YOUTUBE, GOOGLE GROUPS, BLOGGER (με προέκταση δηλαδή blogspot.com), WORDPRESS, MYSPACE, THE PIRATE BAY...





http://youtube.com/user/wheestle
O Μουσταφά (Το Κεμάλ το πήρε μεταγενέστερα από το μαθηματικό του & σημαίνει τελειότητα ή ωριμότητα) με στρατιωτικές σπουδές ήταν γιος των προσκηνιακά μουσουλμάνων & παρασκηνιακά κρυπτό-Εβραίων (στο Ισραήλ έχει δοθεί προς τιμή του το όνομα του σε 1 δάσος) Αλί Ριζά / Ali Riza & Ζουμπεϊντέ / Zubeyde γεννήθηκε το 1881 στο χωριό Χαραυγή που υπάγεται σήμερα στο Δήμο Λαγκαδά της Β' Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Στον τόπο γέννησης του Κεμάλ αναφέρεται το ΤΕΕ Λαγκαδά http://users.otenet.gr/~teelag/lagkadas.htm & επιβεβαιώνεται από τη μηνιαία πομακική εφημερίδα της Κομοτηνής Ζαγάλισα (= Αγάπη) http://zagalisa.gr/content/megalo-psema-kai-i-apokalypsi-tis-alitheias-o-moystafa-kemal-den-gennithike-sti-thessaloniki & http://kostasxan.blogspot.com/2009/11/blog-post_27.html Τα σημεία διανομής της εφημερίδας που ίδρυσε το Κέντρο Πομακικών Ερευνών kepoer@yahoo.gr με ετήσια συνδρομή 20 ευρώ τα πληροφορείστε για όλη την Ελλάδα στο http://taxalia.blogspot.com/2009/08/blog-post_6144.html
Στην εβραϊκή καταγωγή του αναφέρεται η εβδομαδιαία εβραϊκή εφημερίδα της Νέας Υόρκης http://forward.com/(forward (επίρρ.) προς τα εμπρός, πρόσω # προς το μέλλον, σε μελλοντικό χρόνο) στις 28.01.1994 στο άρθρο του Hillel Halkin
"When Kemal Ataturk Recited Shema Yisrael " = Όταν ο Κεμάλ Ατατούρκ απήγγειλε την προσευχή ΑΚΟΥΣΕ, (Ω) ΙΣΡΑΗΛ http://radioislam.org/islam/english/jewishp/turkey/ataturkjew-1.htm όπου γράφεται χαρακτηριστικά:
Ο Κεμάλ θα είχε καλούς λόγους να αποκρύψει τις ντονμεδικές (Οι Ντονμέδες ήταν μια υπόγεια αίρεση των Σαμπεταϊνών Εβραίων που πίστευαν στο Σαμπετάι Σέβι / Sabbetai Zevi, τον ψευδή Μεσσία του 17ου αιώνα) καταβολές του.
 Όχι μόνο τους Ντονμέδες (που παντρεύονταν αποκλειστικά μεταξύ τους & αριθμούσαν περίπου 15.000, ευρέως συγκεντρωμένους στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου) έβλεπαν αφ' υψηλού ως αιρετικούς τόσο οι Μουσουλμάνοι όσο & οι Εβραίοι, αλλά φημίζονταν & για τη σεξουαλική τους ασωτία που δύσκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί κολακευτικό για τους απογόνους τους.
Αυτή η αδεία, που θεολογικά δικαιολογείτο από τον ισχυρισμό ότι αντανακλούσε την πιστή ελευθερία από τα βιβλικά παραγγέλματα υπό τη νέα αδεία για την παράβαση εκκλησιαστικού κανόνα / άφεση του Sabbetai Zevi (01.08.1626 Σμύρνη - πιθανόν 17.09.1676 Μαυροβούνιο) περιγράφεται από τον προκάτοχο του Ezer Weizman (7ο πρόεδρο του Ισραήλ την εποχή συγγραφής του άρθρου), το 2ο πρόεδρο του Ισραήλ, Yitzchak Ben-Zvi, στο βιβλίο του για τις χαμένες Εβραϊκές κοινότητες,
 "The Exiled and the Redeemed"
( = Οι Εξόριστοι και οι Λυτρωμένοι - εκδόθηκε το 1957 & επανεκδόθηκε έκτοτε στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) από την Εβραϊκή Εκδoτική Εταιρία / The Jewish Publication Society (JPS) http://jewishpub.org ) ως οι "Άγιοι Απόγονοι"
"Μια φορά τον χρόνο [κατά τη διάρκεια της ετήσιας "(θρησκευτικής) εορτής του Ασώτου" των Ντονμέδων] τα κεριά βγαίνουν έξω κατά τη διάρκεια του δείπνου που ακολουθείται από όργια & την τελετή της ανταλλαγής συζύγων.

Η ιεροτελεστία γίνεται κατά συνήθειο ή σύστημα τη νύχτα των παραδοσιακών γενεθλίων του Sabbetai Zevi. ...
 Πιστεύεται ότι τα γεννημένα παιδιά από τέτοιες συζεύξεις θεωρούνται ως άγια."

Ο Κεμάλ & το παλαμάρι του Έλληνα βαρκάρη
(μέχρι την άλλη όχθη του Ατλαντικού φτάσαν τα καμώματα του Μουσταφά - σελίδα 50 της αμερικανικής εφημερίδας The Literary Digest= Η Λογοτεχνική Επιτομή της 14.10.1922)


Ο Ατατούρκ είχε προτίμηση για άτομα του δικού του φύλου, με έγγραφα σχετικά με αυτό, από την Οθωμανική μυστική στρατιωτική αστυνομία η οποία τον κατατάσσει ως "ένα πολύ γνωστό ομοφυλόφιλο".Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, είχε ερωτική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά με το όνομα Ιωάννης Τίκκης από τη πόλη του Λαγκαδά.
Αναγνώστης αναρωτιέται σχετικά:

Από εκεί έχει μείνει το" Τίκκη Τίκκη το φιστίκι";

http://noctoc-noctoc.blogspot.com/2008/10/secret-life-of-mustafa-kemal-ataturk.html

Άλλες διεθνείς διακρίσεις του Μουσταφά

 http://querverlag.de/pdf/OUT!_800.pdf

όπου στη σελίδα 18 μας αναφέρει για τον Κεμάλ:
Ταυτοχρόνως εν τούτοις διατηρούσε στενές σχέσεις με νεαρούς άντρες, οι οποίες προχωρούσαν πολύ μακρύτερα από τη συνήθη στρατιωτική συντροφιά.

ΗΠΑ: Περιλαμβάνεται σε αμερικανική συλλογή ομοφυλοφιλικών γραμματοσήμων

 http://paulsgaystamps.com/The%20Victorian%20Age/The_Victorian_Age_Mustafa_Kemal_Ataturk.htm

ΒΕΛΓΙΟ: Το Υπουργείο Παιδείας του Γαλλόφωνου Βελγίου τον κατατάσσει ση σελίδα 105 του εγχειριδίου ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ ως έναν από τους διασημότερους ομοφυλόφιλους της παγκόσμιας ιστορίας


ΙΝΔΙΑ: Η Ακαδημία Ισλαμικής Έρευνας & Εκδόσεων / Academy of Islamic Research & Publications επανεκδίδει μεταφρασθέν από τα Urdu (γλώσσα της Ινδίας & του Πακιστάν) το 1969 στα αγγλικά το πρωτοεκδοθέν στα αραβικά σύγγραμμα Western civilization: Islam and Muslims = Δυτικός πολιτισμός : Ισλάμ και Μουσουλμάνοι που εμπεριέχει αποσπάσματα από τη βιογραφία Ataturk (1962) των Τούρκων συγγραφέων Irfan & της συζύγου του Margaret Orga (Όλα τα "αιρετικά" για τον Atatürk βιβλία είναι απαγορευμένα στην Τουρκία & οι Τούρκοι συγγραφείς τους διώχθηκαν ανηλεώς μέχρι να καταφέρουν να διαφύγουν στο εξωτερικό & να τα εκδώσουν από εκεί.)
Μαθαίνουμε λοιπόν για το Μουσταφά: Πλάγιαζε σπίτι με πόρνες & ομοφυλόφιλους επειδή ήταν τόσο πολύ χειρότεροι από ότι αυτός.
Ο υφέρπων σαδισμός της φύσης του εκδηλωνόταν...
Δεν ερωτεύτηκε ποτέ γυναίκα.
Ήταν συνηθισμένος στη συντροφικότητα του Αχουριού, το πάθος για εμφανίσιμους νεαρούς άντρες, [&] φευγαλέες επαφές με πόρνες, ...
Το κορμί του φλεγόταν για μια γυναίκα ή 1 αγόρι...


http://www.atajew.com/2000/06/gay.html


ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Ο διακεκριμένος Τουρκολόγος & Ισλαμικός ιστοριογράφος John Patrick Balfour ή Λόρδος Kinross το 1965 στο έργο του Ataturk:
A Biography of Mustafa Kemal, Father of Modern Turkey = Ατατούρκ:
Μια Βιογραφία του Μουσταφά Κεμάλ,

 Πατέρα της Σύγχρονης Τουρκίας

 αναφέρει στη σελίδα 21:
Οι γυναίκες για το Μουσταφά, ήταν 1 μέσο ικανοποίησης των αντρικών ορέξεων, πάνω κάτω:
ούτε στη ζέση του για εμπειρία, θα μπορούσε να εμποδιστεί το πέρασμα περιπετειών με νεαρά αγόρια, αν προσεφέρετο η ευκαιρία & η διάθεση το συναπαντούσε, σε αυτή την αμφιφυλοφιλική παρηκμασμένη Οθωμανική εποχή

http://hellenicnationalist.blogspot.com/2007/04/more-on-mustafa-kemal-gay-turk.html


Ο γάμος μαϊμού, το πιάσιμο στα πράσα από τη σύζυγο του & το τέλος του


Η απεγνωσμένη κυρία (1898-1975) της φωτογραφίας λέγεται Λατιφέ / Lâtife Hanim (To Hanim= Κυρία συνόδευε τα ονόματα των Τουρκάλων πριν το 1934 όπου νομοθετικά θεσπίστηκε η υποχρεωτική χρήση επωνύμων οπότε έλαβε το Uşşaki επειδή οι ρίζες της ήταν από μια πόλη κοντά στη Σμύρνη, την Uşak) & είναι συγγενής του συγγραφέα Halit Ziya Uşakligil.
Κόρη πλούσιου μεγαλέμπορου της Σμύρνης, με σπουδές Νομικής στο Παρίσι & το Λονδίνο.
Είχε τη μεγάλη ατυχία να γνωρίσει ως γυναίκα τον Πασά τότε Μουσταφά Κεμάλ, τον οποίο ενυμφεύφθη το 1923 για να το χωρίσει το 1925 εγκαταλείποντας τη συζυγική στέγη.
Ο λόγος όπως παρακολουθούμε & στο ανωτέρω βίντεο ήταν οι χολωμένοι καυγάδες του ζευγαριού για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις του Κεμάλ ο οποίος προτιμούσε να την βγάζει με φαντάρους παρά με τη σύζυγο του.
Το ποτήρι ξεχείλισε όταν τον έπιασε επ' αυτοφώρω να γαμιέται με έναν άντρα, οπότε σηκώθηκε & έφυγε πάραυτα από το σπίτι & πήρε διαζύγιο.
 Ούτε αυτή ούτε ο Κεμάλ ξαναπαντρεύτηκαν μετά το διαζύγιο ούτε κάναν ποτέ δικά τους παιδιά.
 Όλο το σκηνικό του γάμου τους υπάρχει στις επιστολές & το ημερολόγιο της Lâtife που το τουρκικό κράτος τα κατέσχεσε μετά το θάνατο της & με δικαστική απόφαση το 1980 απαγόρευσε για 25 έτη τη δημοσίευση τους, για να την ξαναπαγορεύσει αορίστως το 2005 επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο & τις φήμες & τους "αιρετικούς" συγγραφείς.


Ο Τούρκος Υπουργός Παιδείας, Υγείας & Εξωτερικών της κυβέρνησης του Μουσταφά Κεμάλ, ο στρατιωτικός ιατρός Riza Nur (1879-1942) έγραψε στο Παρίσι το 1929 το τετράτομο έργο του Ma vie et mes mémoires = Η ζωή μου και τα απομνημονεύματα μου (τουρκικός τίτλος Hayat ve Hatiratim) ο τέταρτος τόμος του οποίου είναι αφιερωμένος στον Κεμάλ & φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορήσει στην Τουρκία.
 Ας διαβάσουμε σε γερμανική μετάφραση στην περιγραφή του βίντεο http://youtube.com/watch?v=ntB2bJhL1IU
 απόσπασμα από 2 σελίδες του απαγορευμένου 4ου τόμου:


Σελίδα 1517 'Ηταν ένας μεγάλος μεθύστακας.
 Έπινε καθημερινά όλη τη νύχτα .
 Όλη του η ζωή κυλούσε κατ΄ αυτό το ρυθμό.
 Στα νιάτα του ήταν επίσης αλκοολικός & επιδιδόταν στην πορνεία.
 Δεν έπαιζε ρόλο το φύλο, κοιμόταν & με γυναίκες & με άντρες.
 Η μητέρα του ήταν μια πόρνη.


Σελίδα 1537 Η σύζυγος του Atatürk, η Lâtife, τον έπιασε μια φορά σε συνουσία με άντρα. Μετά το χώρισε.


Στο http://secretjews.wordpress.com/2007/04/06/ataturk-prominent-homosexual μαθαίνουμε ότι ο Atatürk ήταν κυκλοθυμικός, δεσποτικός & αλκοολικός στην προσωπική του ζωή!

 Παντρεύτηκε το 1923 επειδή έτσι απαιτούσαν τα ισλαμικά & οθωμανικά έθιμα, αλλά σύντομα μετά από μόνο 2 χρόνια πήρε διαζύγιο!
 Δεν είχε ποτέ, πριν ή μετά, σχέση με γυναίκα!
 Αυτό το γεγονός ωστόσο, δεν τον εμπόδιζε να επισκέπτεται περιστασιακά ιερόδουλες!

 Ταυτόχρονα & από τη νεότητα του στην στρατιωτική ακαδημία διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με νεαρά αγόρια & άντρες!
 Ο Atatürk πέθανε εξαιτίας του ευμετάβλητου & ασταθούς τρόπου ζωής του & του αλκοολισμού του από κύρωση ήπατος! (το 1938 σε ηλικία 57 ετών)

Απαραίτητο must για Κεμάλ είναι & το διάσημο έργο Grey wolf, Mustafa Kemal: an intimate study of a dictator = Γκρίζος λύκος, Μουσταφά Κεμάλ: μια βαθιά μελέτη ενός δικτάτορα που πρωτοκυκλοφόρησε στο Λονδίνο το 1932 με πολλές επανεκδόσεις.

 Ο συγγραφέας Harold Courtenay Armstrong αναφέρεται στο Μουσταφά ως Γκρίζο λύκο λόγω της τουρκικής δοξασίας ότι προέρχονται από τη διασταύρωση ανθρώπου με ζώο (λύκαινα) είναι δηλαδή κατά ομολογία τους ζωάνθρωποι ή κτήνη που τη συμμερίζεται & η πλειοψηφία του πλανήτη.

 Στη Σουηδική ιστοσελίδα http://radioislam.org/ataturk/kamal_ataturk.pdf

 κατεβάζετε δωρεάν το πόνημα εκ Μαλαισίας Mustafa Kemal Ataturk: The Enemy of Islam = Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ:
 Ο Εχθρός του Ισλάμ το οποίο παραπέμπει μεταξύ άλλων & στο GREY WOLF & μας ενημερώνει για τα εξής ενδιαφέροντα:
 Μετά το διαζύγιο του με τη Λατιφέ, η ξεδιαντροπιά του έφθασε στο απροχώρητο.
 Έπινε τόσο βαριά που έγινε ένας μεθύστακας & εγνωσμένος αλκοολικός.

 Αφροδισιακό νόσημα κατέστρεψε την υγεία του.
 Καλλίμορφα νεαρά αγόρια έγιναν αντικείμενο της λαγνείας του
ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ




http://youtube.com/user/Armeniarem25
  ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Συγκαταλέγεται μεταξύ των 800 εγνωσμένων περίοπτων Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων & Αμφιφυλόφυλων σύμφωνα με το γερμανικό βιβλίο OUT! 800 berühmte Lesben, Schwule und Bisexuelle του 1997, η 5η έκδοση του οποίου το 2004 βρίσκεται στο




ΠΗΓΗ:



..........................................................................................................





























Η shii.org δικηγόρος μας ενημέρωσε ότι χρειαζόμαστε μια προειδοποίηση! Έτσι ... αν ζείτε στην Τουρκία ή να βρείτε αυτό το προσβλητικό βίντεο, σας παρακαλούμε να μην το δει κανείς. Σας ευχαριστώ!

Καταπολέμηση Λογοκρισία!







ΤΩΡΑ


 Οι κεμαλιστές προφασίζονται ότι συνεχίζουν την πορεία του ιδρυτού των .




http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/



φανατικοί ισλαμιστές με σύμβολα που προσβάλουν την ορθοδοξία

http://ellinonea.blogspot.com/2011/02/blog-post_23.html



















ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ   ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ

ENA EINAI ΣΙΓΟΥΡΟ 
                                      
 Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.....







ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚ;







ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΦΟΡΑΣ; Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ .















ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΟΥΝ....



 



Στελέχη του κεμαλικού κατεστημένου Ανώτατοι στρατιωτικοί   μάρτυρες στη δίκη που αρχίζει μεθαύριο στην Τουρκία.   

Με τις κατηγορίες για σχεδιασμό επιβολής στρατιωτικού πραξικοπήματος την περίοδο 2003-2005. 


 

XOYNTA...Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ MOΡΦΗ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!


e-τσάτσος e-ρουφιάνος e-χαφιές e-δοσίλογος κοινώς προδότης / e-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Google

e-τσατσος   e-ρουφιανος   e-χαφιες  e-δοσιλογος κοινως προδοτης.

e-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ  Google


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
Η Google είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών, η οποία μάλιστα ανέλαβε την πρωτοκαθεδρία ως η διασημότερη εταιρία παγκοσμίως, εκτοπίζοντας έτσι τη Microsoft. Η λειτουργία της ξεκίνησε στης 27 Σεπτέμβριου του 1998 και στόχος της είναι να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες.
Το Google ξεκίνησε σαν μια κολεγιακή εργασία από τον Λάρρυ Πέιτζ και τον Σεργκέι Μπριν το 1996 για μια μηχανή αναζήτησης. Σήμερα η μηχανή αναζήτησης google είναι μια από τις δημοφιλέστερες, και οι φράσεις «κάνω google», «γκουγκλάρω» και «γκουγκλίζω» είναι συνώνυμες με το «ψάχνω για πληροφορίες στο Διαδίκτυο».
Αντίστοιχα, στην αγγλική γλώσσα το ρήμα “to google” έχει αποκτήσει πλέον ταυτόσημη έννοια με το ρήμα «αναζητώ».
Η λέξη “Google” προήλθε από αναγραμματισμό της λέξης Googol, η οποία εκφράζει μαθηματικό όρο (τον οποίο εισήγαγε ο Milton Sirotta) και σημαίνει το «1 ακολουθούμενο από 100 μηδενικά». Με τον όρο αυτόν η Google επιθυμεί να υποδηλώσει την αποστολή της εταιρίας να οργανώσει το τεράστιο πλήθος πληροφοριών του Ίντερνετ.
Για το τελευταίο τρίμηνο του 2010 η Google ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 2,54 δισ. δολάρια .
 Τα καθαρά έσοδα ανήλθαν σε 6,37 δισ. δολ. ενισχυμένα σε ποσοστό 29%.
Το 95% των εσόδων τού Google στηρίζεται στις διαφημίσεις.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Υπάρχουν πολλά μοντέλα αναζήτησης.
 Αυτά που χρησιμοποιεί το Google και σήμερα κυριαρχούν, είναι τα ρομπότ, που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και ψάχνουν παντού για πληροφορίες, που είναι ευπρόσιτες και προσβάσιμες. Πηγαίνουν σε κάθε σελίδα και κοιτούν κάθε λέξη τής σελίδας. Επαναφέρουν τη σελίδα στούς δίσκους τους και γράφουν σε κατάλογο κάθε λέξη τής σελίδας.
Το κάνουν συνεχώς για όλες τις σελίδες τού κόσμου.
Mιά ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να λέει πώς ανακάλυψε το Google.
Πληκτρολόγησε τα ονόματα των τροφίμων, που είχε στο ψυγείο, μαζί με τη λέξη σούπα και βρήκε μιά συνταγή με όλα αυτά τα συστατικά.
Αυτό είναι το πιο πρακτικό κι απλό παράδειγμα.
Γράφεις σε κατάλογο ό,τι θέλεις και η μηχανή ψάχνει για σένα.
Έστω ότι πάω στην κεντρική σελίδα, www.google.com και πληκτρολογώ τη λέξη “ψεύτες”.
 Μια παραδοσιακή μηχανή αναζήτησης θα σας έδειχνε σελίδες που περιείχαν τη λέξη “ψεύτες” αλλά η “εξυπνάδα” του Google είναι ότι σας δείχνει τη σελίδα που έχει τα περισσότερα links προς αυτή
 (τη σελίδα που πολλές άλλες σελίδες εμφανίζουν μέσα στο περιεχόμενο τους)
και που αυτές αναφέρονται στη σελίδα σας με τη λέξη “ψεύτες”.
Αυτό δεν είναι ο κανόνας.
Τα κριτήρια του Google για να ανεβάσει μια σελίδα στην κορυφή της λίστας, είναι πολλά…
Το πώς ακριβώς λειτουργεί, μπορείτε να δείτε και σε αυτό το βίντεο.
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ
O Larry Page και ο Sergey Brin ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 1996 δημιουργώντας μια μηχανή αναζήτησης, την BackRub. Έχοντας έλλειψη πόρων, δοκίμασαν να στήσουν ένα δίκτυο υπολογιστών με φθηνά μηχανήματα μιας και ο Larry είχε ευχέρεια με τις επισκευές μηχανημάτων .
 Πολύ συχνή ήταν η αναζήτηση τους για πιθανούς δανεικούς υπολογιστές από οπουδήποτε στο πανεπιστήμιο, για την επέκταση του δικτύου τους.
Το 1998, άφησαν το Στάνφορντ και πήραν άδεια από το διδακτορικό τους, για να στήσουν την εταιρεία τους σ΄ ένα γκαράζ στο Πάλο Άλτο.
Κλασικό ξεκίνημα στη Σίλκον Βάλεϊ. Δυο νέοι σ΄ ένα γκαράζ με μια ιδέα και μια χρηματοδότηση ( 100000 δολάρια από το νAndy Bechtolsheim έναν από τους ιδρυτές της Sun microsystems) ξεκινούν το ταξίδι τους.
Εκείνη την εποχή, την περίοδο τής «φούσκας» τού Διαδικτύου υπήρχαν διάφορες εταιρείες σαν κι αυτήν.
Τότε, ήταν κοινώς αποδεκτό, ότι πρώτα ξεκινάς μια εταιρεία και μετά βρίσκεις το αντικείμενό της.
Το Google ήταν το καλύτερο παράδειγμα και ένα από τα ελάχιστα, που είχε επιτυχία.
 Από το πανεπιστήμιο το Google πέρασε στο Σαν Φρανσίσκο. Έπειτα μεταφερθηκε σε όλη την Καλιφόρνια.
Μετά εξαπλώθηκε στις Η.Π.Α και από στόμα σε στόμα μεταφέρθηκε στην Ευρώπη και την Ασία.
Αυτή τη στιγμή το Google είναι παρόν σε πάνω από 100 χώρες και σε 100 γλώσσες.
 Ένα από τα μεγάλα μυστικά του είναι η τεράστια κλίμακα στις υποδομές πληροφορικής.
 Όσες πληροφορίες κι αν φτάνουν στο Google, αυτό συνεχίζει να ανταποκρίνεται.
Έχει τέτοια υποδομή, που δεν υπάρχει όμοιά της στον κόσμο. Διαθέτει τον μεγαλύτερο υπολογιστή.
Αν και είναι κατασκευασμένοι από πολλούς μικροεπεξεργαστές, σήμερα διαθέτει πάνω από 450.000 υπολογιστές σε δέκα με είκοσι κέντρα δεδομένων στον κόσμο.

ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η GOOGLE?

Το Google αποθηκεύει κάθε αναζήτηση.

 Υποτίθεται, για να βελτιώσει την ποιότητα τής αναζήτησης.
 Όσο πιο πολλά γνωρίζει για τις συνήθειές σου στην αναζήτηση, τόσο πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα θα σού παρέχει στις μελλοντικές αναζητήσεις σου.
Yπάρχει όμως και η σκοτεινή πλευρά:
Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, όταν αποθηκεύονται δεδομένα.

 Ένα παράδειγμα:
Ας υποθέσουμε, ότι ο γιατρός σάς γράφει ένα φάρμακο.
Μπαίνετε στη μηχανή αναζήτησης, για να βρείτε πληροφορίες. Έτσι, καταγράφεται το ιατρικό σας ιστορικό.
 Πολλοί θέλουν να το κρατήσουν μυστικό αλλά, δυστυχώς, όχι μόνον αποθηκεύεται στις μηχανές, αλλά και στις ιατρικές σελίδες, που μπαίνετε.
To Νοέμβριο του 2010 η Google κατηγορήθηκε για παραβίαση προσωπικώνδεδομένων στην Βρετανία, καταγράφωντας δεδομένα από ιδιωτικά ασύρματα δίκτυα κατα την διάρκεια χαρτογράφησης περιοχών για την υπηρεσία Street View.
Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης την κατηγόρησαν ότι τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή των δρόμων, εκτός από την καταγραφή φωτογραφιών των δρόμων καταγράφουν και ηλεκτρονικές διευθύνσεις από ασύρματα δίκτυα, χωρίς κρυπτογράφηση…
Μάλιστα, με κείμενο που ανήρτησε στο site της, η Google παραδέχθηκε ότι τα αυτοκίνητα του Street View που κυκλοφορούσαν για λογαριασμό της σε περισσότερες από τριάντα χώρες, τα τελευταία τρία χρόνια, συνέλεγαν και δεδομένα από τα ανοιχτά ασύρματα δίκτυα τα οποία ήταν στην ακτίνα λήψης τους, παρά το γεγονός ότι είχε διαβεβαιώσει τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές και την κοινή γνώμη πως δεν καταγράφει κανένα απολύτως δεδομένο που μεταφέρεται από τα ασύρματα δίκτυα που καταγράφονται στο Street View.
Η Google έχει αναπτύξει τεχνολογία με την οποία μπορεί να ενεργοποιεί το μικρόφωνο που έχουμε τυχόν συνδεδεμένο στο PC μας και να ακούει τί παίζει η τηλεόρασή μας προκειμένου να διαμορφώσει ένα πιο ακριβές καταναλωτικό μας προφίλ και να μας διοχετεύει πιο στοχευμένες διαφημίσεις.
Η τεχνολογία αυτή είναι σε θέση να συλλαμβάνει τους ήχους των τηλεοπτικών προγραμμάτων που παρακολουθούμε,
να καθαρίζει το θόρυβο και να αξιοποιεί τη σημαντική ηχητική πληροφορία με στόχο την ταύτισή της με μοτίβα που εμφανίζονται στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.
 Έτσι, εκτιμώντας αυτά που ακούει ο χρήστης μέσω της τηλεόρασης, η Google θα είναι σε θέση να φτιάχνει ένα ακριβέστερο καταναλωτικό προφίλ του εκάστοτε χρήστη, διοχετεύοντάς του διαφημίσεις που θα τον ενδιαφέρουν περισσότερο.
Η ηχητική πληροφορία μετατρέπεται σε ένα είδος ψηφιακού αποτυπώματος, το οποίο έχει μέγεθος λίγων bytes, ενώ η μετατροπή του ήχου σε αυτό το «αποτύπωμα» γίνεται από το PC του χρήστη.
Η Google αναφέρει ότι δε λαμβάνονται στοιχεία όπως συνομιλίες, όμως αυτό μόνο καθυσηχαστικό δεν μπορεί να είναι, από τη στιγμή που κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί τον κώδικα της Google για να καταγράφει προσωπικά δεδομένα.
Τα ψηφιακά αποτυπώματα θα έχουν μέγεθος 32 bits και θα δημιουργούνται από σύντομα αποσπάσματα ηχητικής πληροφορίας μεγέθους 12ms, από ένα σύνολο μεγαλύτερων ηχητικών clips. Αυτά τα αποτυπώματα θα συγκρίνονται με πολλά άλλα σε μια απομακρυσμένη βάση δεδομένων της Google και θα κατατάσσονται θεματικά.
Όλα αυτά αναφέρονται στο σχετικό έγγραφο
που παρουσιάστηκε στο Euro Interactive Television και θα βρείτε εδώ.
Υπάρχουν αναφορές χρηστών του Gmail πως η google έχει τη δυνατότητα εγγραφής της συνομιλίας, με το πάτημα ενός κουμπιού που ξαφνικά εμφανίστηκε στη δική της υπηρεσία πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων (VoIP) μέσω του Gmail (εικόνα αριστερά).
O πρόεδρος της Google Eric Schmidt έκανε μια ζοφερή πρόβλεψη, λέγοντας ότι στο μέλλον πολλοί νέοι άνθρωποι
θα χρειαστεί να αλλάξουν το όνομά τους προκειμένου να αποστασιοποιηθούν από εν δυνάμει ενοχοποιητικές πληροφορίες για το άτομό τους που θα υπάρχουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο.
 Επίσης, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, δηλώνει πως…
«Αν κάνετε κάτι που δεν θα θέλατε οι άλλοι να γνωρίζουν,ίσως δεν θα έπρεπε να το κάνετε».


Παρακάτω αναφέρονται όλα όσα καταγράφονται, μέχρι στιγμής, από το διαδίκτυο:
-Google Search: Γνωρίζει τι έψαξες και ποια links αποτελεσμάτων ακολούθησες.
Για παράδειγμα, για ποια προϊόντα ή για ποιες ταινίες, μουσικά βίντεο, βιβλία κτλ. έψαξες να βρεις πληροφορίες
-Gmail: Γνωρίζει με ποιους ανταλλάσσεις email αλλά και το περιεχόμενο τους
-Google Docs: Γνωρίζει τη δουλειά που κάνεις και σε περίπτωση που δημιουργήσει ένα spreadsheet μπορεί να γνωρίζει και την οικονομική σου κατάσταση.
-Youtube: Γνωρίζει ποια βίντεο ανέβασες και ποια είδες ή σου άρεσαν
-Google Talk: Γνωρίζει με ποιους μίλησες και τι είπες στην υπηρεσία instant messaging
- Google Calendar: Γνωρίζει τα ραντεβού σου, τι κάνεις κάθε μέρα και πότε έχει γενέθλια ή επέτειο.
-Picasa Web Albums: Γνωρίζει το πρόσωπο το δικό σου και των φίλων σου.
Σε περίπτωση που εσύ ή κάποιος γνωστός σου έχει κάνει ταυτοποίηση σε μια φωτογραφία σου, με την αυτόματη αναγνώριση προσώπου που διαθέτει μπορεί να σε ταυτοποιήσει επίσης και σε όσες φωτογραφίες έχουν ανέβει στο διαδίκτυο και στις οποίες εμφανίζεσαι
-Google Maps και Earth: Ξέρει που μένεις, εφόσον έχεις σημειώσει το σπίτι σου, και που πήγες χθες το απόγευμα όταν χάθηκες ψάχνοντας την ταβέρνα που σε είχαν καλέσει
-Android τηλέφωνο: Γνωρίζει τον αριθμό σου, τον σειριακό αριθμό της συσκευής σου και που ακριβώς βρίσκεσαι.
-Google Health: Γνωρίζει το ιατρικό ιστορικό σου.
Μπορείτε να δείτε το ντοκιμαντέρ Google : Behind the Scene εδώ
.
Σύντομο URL : http://wp.me/pyR3u-4Kl



VN:F

[1.9.7_1111]

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"