.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ομολογία ΣΟΚ Όλι Ρεν: Τελικός στόχος κινητή-ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.


Ομολογία ΣΟΚ Όλι Ρεν: Τελικός στόχος κινητή-ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

ren «Πρώτα θα εφαρμόζονται τα μνημόνια και όταν αυτά αποτυχαίνουν, τότε θα «κουρεύουμε» τις καταθέσεις»


ren

Τι άλλο μπορεί να πει και με πιό στυγνό τρόπο, ένας που υποδύεται τον άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα ομολογεί κυνικά πως το ζητούμενο είναι η πλήρης καταστροφή και αποδόμηση κρατών και λαών;.. Μήπως δεν έχει ομολογηθεί ότι το μνημόνιο που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα (και πανομοιότυπό του πρόκειται να εφαρμοστεί στην Κύπρο) έχει αποτύχει;

Μήπως δεν γνωρίζουν, δηλαδή, την επικείμενη αποτυχία του μνημονίου και την ολική καταστροφή που επιφέρει αυτό στην οικονομία ενός κράτους;
Στην ουσία, λοιπόν, κυνικότατα ομολογούν πως ο τελικός στόχος είναι η προσωπική περιουσία του κάθε πολίτη, δηλαδή η επίθεση που κάνουν είναι σε προσωπικό επίπεδο απέναντι στον καθένα από εμάς ξεχωριστά.
Μια και δεν βγαίνουν τα προγράμματα «διασώσεων» με τον έναν τρόπο, έχουμε τον άλλον. Κύπρος! 
Αυτό είπε, με απλά λόγια, ο αρμόδιος επίτροπος οικονομικών υποθέσεων, Όλι Ρεν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο φινλανδικό κανάλι YLE, εστιάζοντας στους καταθέτες άνω των 100.000 ευρώ… προς το παρόν.
«Η Κύπρος ήταν ειδική περίπτωση…», τόνισε. 
«Όμως η επερχόμενη οδηγία υποθέτει ότι θα υπάρξει υποχρέωση των επενδυτών και των καταθετών στην περίπτωση αναδιάρθρωσης ή διάλυσης τραπεζών».
«Όμως υπάρχει μια πολύ ξεκάθαρη ιεραρχία, πρώτα οι μέτοχοι, μετά πιθανότατα οι μη προστατευμένοι επενδυτές και καταθέτες. Ωστόσο, το όριο των 100.000 ευρώ είναι ιερό, οι καταθέσεις που είναι χαμηλότερες από αυτό το ποσό θα είναι πάντα ασφαλείς».
Αυτό σημαίνει ότι νομιμοποιείται πλέον ο δρόμος να βάζουν χέρι στις καταθέσεις καθώς βουλιάζουν στην αποτυχία οι συνταγές «διασώσεων», μνημόνιων και λιτότητας, σε κάθε γωνία της ευρωζώνης.
Οι καταθέτες των τραπεζών (άνω των 100.000 προς το παρόν) είναι πιθανό να δεχθούν πλήγμα στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις περιπτώσεις κατάρρευσης τραπεζών, σύμφωνα με τον αρμόδιο επίτροπο οικονομικών υποθέσεων.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει οδηγία για την τραπεζική ασφάλεια, η οποία θα μπορούσε να ενσωματώνει και το ζήτημα της ευθύνης των επενδυτών στις εθνικές νομοθεσίες των κρατών-μελών.
Ο Ολι Ρεν με τις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κουρεύονται» οι καταθέσεις (προς το παρόν άνω των 100.000 ευρώ), ώστε όσοι έχουν χρήματα στις τράπεζες να καλούνται να καλύψουν τις ζημιές από μελλοντικές χρεοκοπίες πιστωτικών ιδρυμάτων.
Μια αποψή «μασκαρεμένη με μπόλικη φιλολογία του στυλ ότι «με αυτό τον τρόπο γλιτώνουμε κόστος από τους φορολογούμενος και πληρώνουν οι μεγαλοκαταθέτες».
Η ομολογία της αποτυχίας των σχεδίων διάσωσης, μνημονίων, περικοπών κλπ, βγάζει πλέον μάτια.
Ο Ρεν δήλωσε επίσης τα υψηλά κόστη χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στη Νότια Ευρώπη, είναι αυτή τη στιγμή μείζον πρόβλημα και πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να αναλάβει νέα δράση ώστε να βοηθήσει στην τόνωση της οικονομίας της ευρωζώνης.
(pentapostagma)











Γιατί πολεμούν στο πλευρό ισλαμιστών τόσοι νέοι απ' την Ευρώπη;


 Γιατί πολεμούν στο πλευρό ισλαμιστών τόσοι νέοι απ' την Ευρώπη;

 Γράφει: Ουρανία Καργούδη

Είναι ιδεολόγοι ή απλώς μισθοφόροι;
Μιλάω για τους νεαρούς ευρωπαίους τζιχαντιστές, αυτή την ευρωπαϊκή νεολαία που στρατεύεται κάτω από τις σημαίες ακραίων φονταμενταλιστικών ισλαμιστικών οργανώσεων και σπεύδει σε όλους «τους ιερούς πολέμους», από το Αφγανιστάν μέχρι τη Συρία .

Ανήμερα του Πάσχα απελευθερώθηκαν τέσσερις Γάλλοι δημοσιογράφοι, που είχαν κρατηθεί όμηροι για δεκάμισυ μήνες από μια οργάνωση τζιχαντιστών που ιδρύθηκε το 2013 , «το ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε».

Τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ και ο υπουργός Εξωτερικών Φαμπιούς.

Αποκαλυπτική, και ταυτόχρονα τρομακτική, η δήλωση του Φαμπιούς, πως μερικοί από τους δεσμοφύλακες μιλούσαν γαλλικά. «υπάρχουν Γάλλοι, Βέλγοι, Ιταλοί, γενικά Ευρωπαίοι που έχουν φύγει για να κάνουν «ιερό πόλεμο», εξήγησε…

Σχετικά πρόσφατα παρακολουθούσα μιά εκπομπή στην αγγλόφωνη Ντώυτσε Βέλε. 
Απεγνωσμένοι Γερμανοί γονείς αφηγούντο τις εξαφανίσεις των παιδιών τους, τα γράμματα που έφταναν μετά από καιρό όπου οι νεαροί γνωστοποιούσαν στους οικείους τους την ένταξή τους στις γραμμές του «ιερού πολέμου».

Κάποιοι είχαν επιστρέψει ήδη σε φέρετρα…

Τι κάνει αυτούς τους νεαρούς Ευρωπαίους (αλλά και Αμερικανούς στο Αφγανιστάν) «να παίζουν» τους πολεμιστές;

Μία εκδοχή, η πιό ακίνδυνη, είναι οι υψηλές αποδοχές σε κατ΄ουσίαν μισθοφορικούς στρατούς.
Δεύτερη εκδοχή, τρομακτική.
Η ανάγκη του ανήκειν, η ανάγκη ενός οράματος, ενός σκοπού, μιάς μεγάλης ιδέας, όπου θα διοχετευτεί η ορμητικότητα, η μαχητικότητα ή και απλά η αδρεναλίνη που πλημμυρίζουν έναν νεολαίο.
Για πολλούς από μας είναι γνωστά όλα αυτά, οι μαζικές νεολαιίστικες οργανώσεις δεν είναι τόσο παλιό παρελθόν.

Τόσο πολύ, λοιπόν, οι ανεπτυγμένες κοινωνίες διώχνουν τους νεοσσούς τους;
Τόσο αφιλόξενες έχουν καταντήσει, τόσο εχθρικές για τα ίδια τα παιδιά τους;
Ενόψει των ευρωεκλογών, από τους πιό δεξιούς μέχρι τους πιο αριστερούς, διαπιστώνουν το απαράδεκτο ποσοστό της ανεργίας -ιδίως στους νέους.

Η ποσοτικοποίηση του αδιεξόδου των δυτικών ανεπτυγμένων κοινωνιών μπορεί  να εξυπηρετεί τις σταστικές, τις σκληρές αντιπαραθέσεις για την επίτευξη της περίφημης ανάπτυξης, και άρα θέσεων εργασίας και απορρόφησης της άνεργης νεολαίας.

Δεξιοί και αριστεροί ψάχνουν πατέντες, χαμηλότεροι μισθοί στους νέους εν είδει μαθητείας, κάποιοι προσθέτουν και κατ αρχήν ένταξη στην αγορά εργασίας χωρίς ασφάλιση, άλλοι επιμένουν πως η βασική συνταγή είναι οι επιδοτούμενες θέσεις εργασίας, έτσι για να αποκτήσουν κίνητρα οι επιχειρήσεις.

Αλλά αυτά είναι μιζεροκουβέντες για τους μεγάλους.

Οι νέοι, τα νέα παιδιά, πώς μπορούν να δεχτούν ν’ αρχίσουν τη ζωή τους με τη μιζέρια παρούσα και μέλλουσα;

Πώς μπορούν να αρχίσουν τη ζωή τους με βασικό κανόνα και αδιασάλευτο, κατά πως φαίνεται μέχρι το τέλος , το «τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι …»;

Γενναίοι, ταγμένοι σ’ ένα σκοπό υψηλόφρονο, εντάσσονται στους πολέμους των τζιχαντιστών, τρέχα -γύρευε τι ακριβώς είναι αυτά τα μορφώματα και ποια είναι στ’ αλήθεια τα αφεντικά τους.
Με τρόμο θα πω μιά σκέψη.

Μήπως για να εκδικηθούν -έστω ασυνείδητα -τις μητέρες κοινωνίες και πατρίδες για το αδιέξοδο που τους προσφέρουν στο πιάτο;

Για τη μίζερη ζωή που τους επιφυλλάσσουν;
Για την έκπτωση που διαπερνά όλο το οικοδόμημα των ανεπτυγμένων κοινωνιών, αξιακά κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά, πολιτικά; Μήπως τις κοινωνίες τους πολεμούν, σ΄αυτές αντιπαρατίθενται δια της τεθλασμένης, αυτής των «ιερών πολέμων»;

Μήπως δηλαδή στρατεύονται στο δικό τους πόλεμο, για τη δική τους ανατροπή, κι αν χρειάζεται, όπως σε κάθε πόλεμο για να τον κερδίσεις, συμμαχείς και με τον διάβολο, ας πούμε με τους αμφισβητούμενων στόχων τζιχαντιστές;

Ποιο ήταν το αντίτιμο για την απελευθέρωση των τεσσάρων Γάλλων ομήρων;
Το Παρίσι επισήμως δηλώνει πως απο θέση αρχής δεν διαπραγματεύεται για τέτοιες υποθέσεις.

Για να έρθει ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης να δηλώσει πως «αν δεν είμαστε εμείς που πληρώσαμε το έκαναν κάποιοι άλλοι, φίλοι μας, είτε απο το Κατάρ είτε από τα Αραβικά Εμιράτα, αν αυτό σήμαινε χρήματα ή όπλα ίσως το μάθουμε κάποια μέρα ίσως και ποτέ».

Αλλά, ακόμη κι αν το ξέρει, τον νοιάζουν τον νεαρό Γάλλο οι βρωμοδουλειές των συμμάχων του;
Εκείνος κάνει το δικό του πόλεμο.

Υ.Γ. Με αφορμή τη μαύρη επέτειο τη χούντας του ΄67, σκέφτομαι πόσο τυχεροί ήταν οι νεολαίοι της εποχής που είχαν ορατό εχθρό και μεγάλο όραμα, το όραμα της Δημοκρατίας.
 aixmi.gr










Συρία: Εως 2.000 οι νέοι Ευρωπαίοι που πολεμούν στο πλευρό ισλαμιστών

Συρία: Εως 2.000 οι νέοι Ευρωπαίοι που πολεμούν στο πλευρό ισλαμιστών



Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζονται από τους υπουργούς Εσωτερικών της Γαλλίας και του Βελγίου για τους νέους που έχουν φύγει από την Ευρώπη για να πολεμήσουν στη Συρία στο πλευρό των ισλαμιστών.

Ολοένα και περισσότεροι νέοι από την Ευρώπη φεύγουν για να πολεμήσουν στη Συρία, στο πλευρό οργανώσεων που συνδέονται με την αλ Κάιντα, γεγονός που αποτελεί πηγή ανησυχίας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους εταίρους τους,

προειδοποίησαν από τις Βρυξέλλες οι υπουργοί Εσωτερικών της Γαλλίας και του Βελγίου Μανουέλ Βαλς και Ζοέλ Μιλκέ.

Χίλιοι πεντακόσιοι με 2.000 νέοι από την Ευρώπη έχουν μεταβεί στη Συρία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που επικαλέστηκαν οι δύο υπουργοί στη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης Τύπου. 
Τον Ιούνιο ο αριθμός τους είχε εκτιμηθεί ότι έφτανε τους 600.

«Οι Βέλγοι είναι 100 με 150, με διακυμάνσεις», σημείωσε η Μιλκέ. «Το θέμα αφορά λίγο περισσότερους από 400 Γάλλους, εκ των οποίων 184 είναι αυτή τη στιγμή στη Συρία», επεσήμανε ο Βαλς.

«Δεκατέσσερις Γάλλοι έχουν σκοτωθεί στη Συρία, 80 έχουν επιστρέψει και περίπου 100 θέλουν να πάνε (εκεί)», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Όταν ξέσπασε η κρίση στη Συρία ήταν πολύ δύσκολο να δράσουμε γιατί επιθυμούσαν να πάνε να πολεμήσουν ένα καθεστώς που καταδίκαζαν όλοι», εξήγησε ο Βαλς. 
Σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει.

«Η πλειονότητα των ανθρώπων εκφράζουν την επιθυμία να πολεμήσουν στο πλευρό οργανώσεων που πρόσκεινται στην αλ Κάιντα», σημείωσε ο γάλλος υπουργός. «Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό», υπογράμμισαν και οι δύο υπουργοί.

Όμως «δεν υπάρχει μαζική επιστροφή» ξένων μαχητών, δήλωσε η Μιλκέ. «Σήμερα, δεν επισημαίνουμε άμεση απειλή για τις χώρες, τα συμφέροντα και τους πολίτες μας», παραδέχθηκε και ο Βαλς.

«Δεν πρέπει παρόλα αυτά να μείνουμε άπραγοι, καθώς οι ομάδες των τζιχαντιστών έχουν ενισχυθεί και οι πολίτες μας γίνονται επικίνδυνοι», προειδοποίησε.

Η Γαλλία και το Βέλγιο συντονίζουν την προσπάθεια των ευρωπαϊκών χωρών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τρεις υπουργικές συναντήσεις με τους ομολόγους τους της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας και της Δανίας.

Η τελευταία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες, πριν την έναρξη του συμβουλίου των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ,

με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Ραντ Μπιρς και εκπροσώπων του Καναδά και της Αυστραλίας, σημείωσαν ο Βαλς και η Μιλκέ.

Η ΕΕ προσπαθεί να καταπολεμήσει τη στρατολόγηση, κυρίως μέσω Διαδικτύου, νέων σε οργανώσεις που συνδέονται με την αλ Κάιντα και επιθυμεί να εξαρθρώσει τα δίκτυα που τους προωθούν στη Συρία μέσω των Βαλκανίων, της Τουρκίας και του Μαρόκου.

Ένα δίκτυο το οποίο προωθούσε δεκάδες ανθρώπους στη Συρία εξαρθρώθηκε στο Μαρόκο, σημείωσε ο γάλλος πρόεδρος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr










Συναγερμός στον Έβρο: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη των υδάτων

Συναγερμός στον Έβρο: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη των υδάτων



Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί από το βράδυ οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς ο Εβρος έχει φουσκώσει και η στάθμη των υδάτων του έχει ανέβει επικίνδυνα....

Λόγω της υπερχείλισης του φράγματος του Ιβαΐλογκραντ, η περιοχή κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα, που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας της ανόδου της στάθμης των νερών, στους ποταμούς Άρδα, Ερυθροπόταμο και Έβρο.
Η υπερχείλιση του φράγματος του Ιβαΐλογκραντ οφείλεται στο λιώσιμο του χιονιού στον ορεινό όγκο της Βουλγαρίας, αλλά και στις τελευταίες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Ήδη, με επείγουσα ανακοίνωση της Περιφέρειας και για την αποφυγή ατυχημάτων σε περίπτωση πλημμυρών, καλούνται οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν άμεσα τα μηχανήματα και τα εργαλεία τους από τις επικίνδυνες περιοχές, κοντά στις κοίτες των τριών ποταμών.

 newsbomb.gr
 oparlapipas.com
aegeanhawk.blogspot.gr









Μήπως τα "γεμάτα Βουλγαρικά φράγματα" είναι η "ασφάλεια της Γραμμής Έβρου"; Κι αν "αδειάσουν αθόρυβα";

Μήπως τα "γεμάτα Βουλγαρικά φράγματα" είναι η "ασφάλεια της Γραμμής Έβρου";
Κι αν "αδειάσουν αθόρυβα";

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Πριν λίγα χρόνια η «ομάδα Παπαχελά» έκανε ένα ρεπορτάζ γύρω από τις πλημμύρες στον Έβρο...

Ένα συχνό φαινόμενο σ’ εκείνη την περιοχή.

Μέσα από το ρεπορτάζ μάθαμε πως υπεύθυνοι γι’ αυτό ήταν, όχι η μητέρα φύση, αλλά η Βουλγαρική Ενεργειακή – Αγροτική πολιτική.

Ήθελαν τα φράγματά τους όλα γεμάτα κατά 95% ώστε να έχουν πάντα άφθονο νερό για τα υδροϋλεκτρικά τους εργοστάσια αλλά και για την αγροτική τους παραγωγή.

Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ τα Βουλγαρικά φράγματα καθ’ όλη την πορεία του Έβρου μέσα από το έδαφός τους. Ακόμη και τα ύστατα φράγματα προς την Ελληνοτουρκοβουλγαρική μεθόριο, που θα περίμενε κανείς ότι αυτά τουλάχιστον θα «αφήνονταν ελεύθερα (άδεια) για να λειτουργούν ως βαλβίδες ασφαλείας για όλα τα προηγούμενα πλήρη φράγματα»...

Λογικό είναι λοιπόν πως όταν προκύπτει στην Βουλγαρία μια νεροποντή μόλις κάτι παραπάνω απ’ το συνηθισμένο ή απ’ αυτό που αντέχει το μόλις 5% περιθώριο των Βουλγαρικών φραγμάτων, αυτά πλημμυρίζουν, με άμεση συνέπεια η πλημμύρα να μεταφερθεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στην περιοχή των Ελληνοτουρκικών συνόρων.

Στην αρχή, το ρεπορτάζ έφερνε οργή. Και οι «πρώτες σκέψεις» αναπόφευκτα ήταν: 

«Μα είναι δυνατόν τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία να ανέχονται όλες αυτές τις απίστευτες καταστροφές που φέρνουν οι τεράστιες πλημμύρες του Έβρου; Γιατί δεν ενώνουν δυνάμεις εναντίον της Βουλγαρίας για να τελειώνει μια και καλή το πρόβλημα»; 

Αυτές όμως ήταν οι πρώτες σκέψεις.
Γιατί όσο σκαλίζεις το θέμα, γεννώνται και «δεύτερες σκέψεις»...

Τουτέστιν, όταν σκάει μια πλημμύρα, τα πάντα σε όλη την γραμμή του Έβρου γίνονται – εν ριπή οφθαλμού - μια αδιάβατη θάλασσα, μια θανατηφόρα λασποπλημμύρα σε όποιον τολμήσει να την αγνοήσει και να βρίσκεται στο διάβα της την ώρα που αυτή «φουσκώσει στα 5 ή στα 8 μέτρα ύψος»... 

Να λοιπόν ένας καλός λόγος που η Ελλάδα «πιθανότατα ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ» χρόνια και χρόνια τώρα... 
Κατά κάποιον τρόπο είναι μια «αμυντική ασφάλεια»... 

Θα πει κανείς, 
«και ποιός μας βεβαιώνει ότι την κρίσιμη στιγμή που οι Τούρκοι ξαφνικά θ’ αποφασίσουν να γεφυρώσουν το ποτάμι και να το διαβούν, οι Βούλγαροι θα στέρξουν ν’ αδειάσουν κάποια φράγματά τους ώστε να πνίξουν την Τουρκική Μηχανοκίνητη Στρατιά»;

Από πότε τους έπιασε ο πόνος τους Βούλγαρους για τα Ελληνικά γεωπολιτικά συμφέροντα και δη Θράκη και Μακεδονία;

Λίγες φορές εισέβαλλαν στο παρελθόν; Λίγο Ελληνικό αίμα έχυσαν εκεί πάνω; 

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχουν πλέον έντονο κι αυτοί τον μουσουλμανικό κίνδυνο στα νότια σύνορά τους, ίσως κάτι να έχει αλλάξει στην Αμυντική πολιτική τους έναντι στις Τουρκία – Ελλάδα. Ίσως ανησυχούν πλέον κι αυτοί απ’ τον Τουρκοισλαμικό κίνδυνο...

ΌΜΩΣ!

Η Τουρκία απ’ την άλλη; Τι είναι αυτό που την κάνει να τηρεί «καρτερική και υπομονετική στάση» έναντι των μεγάλων οικονομικών καταστροφών που υφίσταται κάθε φορά από τις (Βουλγαρικής αιτιολογίας) πλημμύρες;

Μήπως κι αυτή ανησυχεί εξίσου με την Ελληνική πλευρά αλλά για τον «αντίστροφο λόγο»; Δηλαδή, για μια «πιθανή Ελληνική αιφνίδια διάβαση του Έβρου»; Λέγε το «Εισβολή»... γιατί όχι;

Έχουμε συνειδητοποιήσει πως και οι δύο Εθνικές Εορτές των Τούρκων έχουν για «Κύριο Αιώνιο Εχθρό τον Έλληνα»; Έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο φοβούνται μην αλλάξουν οι «συσχετισμοί» και  φτάσουμε πάλι στην Άγκυρα;

Μην ξεχνάμε πως πριν μερικές δεκαετίες οι «όροι είχαν ξαναλλάξει υπέρ της Ελλάδας».

Άσχετα αν μια ζωή οι κυβερνήσεις μας ήταν πουλημένες σε ξένα συμφέροντα.... και «δεν το εκμεταλλεύτηκαν» για να τελειώνουμε μια και καλή μ’ αυτό τον ιστορικό κίνδυνο...

Πολύ πιθανό λοιπόν να είναι και έτσι...
Αρκεί να σκεφτούμε ότι αν τα Ελληνικά νησιά θεωρούνται το δικό μας ευαίσθητο σημείο για μια πιθανή Τουρκική εισβολή, ο Έβρος θεωρείται το δικό τους ευαίσθητο σημείο...

Καθ’ ότι, ενώ από την Ελληνική πλευρά είναι γεμάτο δύσβατα ορεινά σημεία, από την Τουρκική πλευρά βρίσκεται ένας απέραντος κάμπος – χαράς ευαγγέλια για τα Ελληνικά τεθωρακισμένα – μέχρι την Κωνσταντινούπολη... (να θυμόμαστε και κανα γεωπολιτικό ευχάριστο τέτοιες μαύρες μέρες, ε;)

Άρα; Τι συμπεραίνουμε για την Βουλγαρική πολιτική;
Τίποτα...
Σιγά να μην μπορεί να προβλεφθεί τι έχει ο Βούλγαρος στο κεφάλι του...

Αυτό δεν το κατάφερε ολόκληρη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και ολόκληρη Αγγλοσαξονική Δύση στον 1ο και στον 2ο Παγκ. Πόλεμο, θα το καταφέρουμε εμείς τώρα;

Απλά...

Για όσα (πολλά, πάρα πολλά) χρόνια κρατάει αυτή η «πολιτική Ελληνοτουρκικής ανοχής» στις Βουλγαρικές πλημμύρες, η Βουλγαρία αντλεί απίστευτα κέρδη... τόσο ως προς την παραγωγή ενέργειας όσο και ως προς την αγροτική της παραγωγή...

Ουσιαστικά, της επιτρέπουν και οι δύο χώρες να «ασκεί έλεγχο νερού στον Έβρο»...

Τι θα γίνει όμως σε περίπτωση πολέμου;

Τι θα γίνει σε περίπτωση που – οποιοσδήποτε κάνει εισβολή στον άλλον – κληθεί η Βουλγαρία (από τον «στριμωγμένο αμυνόμενο») να ανοίξει κάποια από τα φράγματά της ώστε να «σφραγίσει τον Έβρο» για ένα κρίσιμο διάστημα κάποιων (πολλών!) ημερών;

Μην ξεχνάμε πως η πλημμύρα και η λασπουριά κάνει αδιάβατο το ποτάμι και τις πέριξ περιοχές σε βάθος χιλιομέτρων...τόσο για μηχανοκίνητα όσο και για ανθρώπους... Μεγάλη, η μέγιστη «αμυντική ανάσα» λοιπόν... χάνεται το στοιχείο του αιφνιδιασμού... λίγο τό’χεις;

Άρα, η Βουλγαρία είναι υποχρεωμένη/καταδικασμένη σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού πολέμου να πάρει θέση...

Με τον έναν ή τον άλλον εμπλεκόμενο... με τον έναν ή τον άλλον τρόπο... με το «καλό» ή δια της «βίας»...

Γιατί;

Απλό... πάμε να δούμε τα δύο πιθανά πολεμικά σενάρια:

Πρώτη περίπτωση, η Τουρκία αποφασίζει να κάνει μια εκτεταμένη εισβολή σε όλη την Ελληνοτουρκική γραμμή και η Ελλάδα κρίνει πως δεν έχει δυνάμεις ν’ «αντεπεξέλθει» στο Βορρά,  να «κρατήσει τον Έβρο»...

Η λύση απελπισίας θα ήταν να «σφραγίσει το Ποτάμι» για να απεγκλωβίσει δυνάμεις ώστε να τις στείλει σε άλλα σημεία του Μετώπου (πχ νησιά, Κύπρο)...

Κι αν η Βουλγαρία σ’ εκείνη τη χρονική στιγμή αποφασίσει να τηρήσει «πολιτική χρονοτριβής»; Το έχει κάνει άπειρες φορές στην ιστορία της... το έκανε και η Τουρκία στον 2ο παγκ. Πόλεμο και «της βγήκε το χαρτί του Επιτήδειου Ουδέτερου»...

Ποιός μας λέει ότι η Βουλγαρία δεν θα το ξανακάνει επιχειρώντας με «παρελκυστική πολιτική προσκομμάτων και δικαιολογιών» να βγει καθαρή κι αλέρωτη από την κρίση;

Η Ελλάδα σ’ εκείνη τη φάση θα ήταν τρομερά στριμωγμένη... θα αναγκαζόταν δε να «αναλάβει μόνη της να υλοποιήσει το αίτημα αποδέσμευσης των φραγμάτων» (τουτέστιν, να ανατινάξει τα φράγματα, αν όχι με «πλήγμα ξεκάθαρης ταυτότητας» - πυροβολικό, αεροπορία – τουλάχιστον με «συγκεκαλυμμένη επιχείρηση» και δη με χρήση ειδικών δυνάμεων – ώστε, αν επιτύχει χωρίς συλλήψεις, να μπορεί να παιχτεί κατόπιν το χαρτί «δεν ήμασταν εμείς, μάλλον οι Τούρκοι ήταν ή οι φιλότουρκοι γυφτοβούλγαροι μουσουλμάνοι του Νότου σας»).

Παρόμοια θα ήταν και η στάση της Τουρκίας στην «ανάποδη περίπτωση».

Δηλαδή, εισβάλλει στα Ελληνικά νησιά, η Ελλάδα το παίρνει απόφαση πως αδυνατεί να τα υπερασπιστεί και προκειμένου να μην σπαταλήσει χωρίς αποτέλεσμα αμυντικές δυνάμεις, θυσιάζει (προσωρινά) κάποια νησιά και τις ρίχνει έγκαιρα όλες στον Έβρο με σκοπό να καταλάβει με κεραυνοβόλα επιχείρηση εισβολής όλη την Ανατολική Θράκη μέχρι πιθανόν και την Κωνσταντινούπολη... αποκτώντας έτσι τετελεσμένο εδαφικό συγκριτικό πλεονέκτημα για τις επερχόμενες διαπραγματεύσεις.

Σ’ αυτή την περίπτωση η Τουρκία είναι εν πολλοίς υποχρεωμένη να «σφραγίσει αυτή πλέον τον Έβρο» με τον «ίδιο επιθετικό (προς τα Βουλγαρικά φράγματα) τρόπο»...

Η Βουλγαρία εν προκειμένω για ν’ αποφύγει την «έμμεση και αναπόφευκτη εμπλοκή» της στις εχθροπραξίες (καθ’ ότι εάν της ανατίναζαν τα φράγματα θα ήταν υποχρεωμένη να εμπλακεί πολεμικά) η μόνη επιλογή που έχει είναι μόλις καταλάβει (ή «μάθει») με βεβαιότητα ότι «επίκειται Ελληνοτουρκική σύρραξη» να σχεδιάσει την «σταδιακή αποσυμφόρηση» των φραγμάτων της (βλ. «σταδιακό, αθόρυβο άδειασμα») και διατήρησή τους έτσι (άδεια) ώστε να μην υπάρχει σαν «λύση απελπισίας» για κανέναν από τους δύο εμπλεκόμενους.

Αυτό, βεβαίως, από την ώρα που θα συμβεί θα σημάνει ανυπολόγιστη απώλεια εσόδων για την Βουλγαρία.

Άρα, για να το πράξει θα πρέπει να είναι απολύτως σίγουρη.
Αυτό σημαίνει «ασφαλή» πληροφόρηση από την πλευρά που θα κάνει την επίθεση/εισβολή.

Άρα, θα σημαίνει και «σοβαρά ανταλλάγματα» (για τη Βουλγαρία). Αυτό σημαίνει «έμμεση/οιονεί συμμετοχή στις εμπλοκές» (που φυσικά στα κατοπινά Διεθνή Δικαστήρια θα επιχειρηθεί (από τον «αμυνόμενο») να χαρακτηριστεί «εν τοις πράγμασι πολεμική εμπλοκή»)...άρα, έχει κάθε λόγο να το πράξει «αθόρυβα»... προκειμένου να μην «μπλέξει με πιθανές απαιτήσεις πολεμικών αποζημιώσεων» κατόπιν...

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί μια «καλή δικαιολογία»...

Και η καλύτερη όλων είναι η ίδια η φύση... πχ όχι κάποιες βροχοπτώσεις (που θα συντηρούσαν την στάθμη, όση απώλεια κι αν προκαλούσαν με τις πλημμύρες) αλλά το λυώσιμο των χιονιών κάποιων βουνών που «αναπόφευκτα φούσκωσαν τα φράγματα»... κάλιστα η μία εβδομάδα πλημμυρών μπορεί να παραταθεί στις δύο ή και στις τρεις (με λίγη καλή βοήθεια «παραπλάνησης» κι από άλλες Μεγάλες Δυνάμεις)...

Και μετά, μια «μεγαλύτερη από τη συνήθη ροή υδάτων» θα διατηρήσει τη στάθμη των φραγμάτων σε μη επικίνδυνα επίπεδα... παράλληλα, λίγες ημέρες αναμονής ακόμη – και δη ηλιόλουστες – θα «στεγνώσουν τα πάντα»... μέχρι να συνειδητοποιηθεί ο κίνδυνος θα είναι πολύ αργά για τον αμυνόμενο...

Κι εν προκειμένω, την Ελλάδα... 

Κάθε πλημμύρα λοιπόν, λογικά,  είναι (ή μήπως ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;) και ένα «πιθανά επίφοβο περιστατικό»...

Ιδίως όταν ως «δικαιολογία» χρησιμοποιείται το «λυώσιμο» των χιονιών στα βουνά....
όπως πχ αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες (22/04/14)
ΕΔΩ 

Σε μια πουλημένη χώρα πουλημένων ηγετών το παράξενο δεν είναι που βγήκε στον αέρα τέτοιο «περίεργα δυνατό ρεπορτάζ» σαν το παραπάνω, αλλά το ότι ουδείς, κανένα Ελληνικό αμυντικό think tank δεν ασχολήθηκε τόσα χρόνια μαζί του...και με όλες αυτές τις ανησυχητικές γεωπολιτικές/αμυντικές πτυχές των «Βουλγάρικων φραγμάτων και των πλημμυρών του Έβρου»....

πηγή aegeanhawk.blogspot.gr
koukfamily.blogspot.gr









ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ AΠΑΙΤΗΣΗ
ΓΟΝΕΙΣ
ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ... 

ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΣΦΑΓΕΙΩ
ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ 7 ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΙDLEBΣκηνές αποκάλυψης με την στήριξη της διεφθαρμένης Δύσης.


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τη νέα μαζική σφαγή νεαρών αμούστακων Σύριων στρατιωτών από ισλαμιστές στο Ιdleb.Πρόκειται για ένα νέο εξωφρενικό έγκλημα πολέμου κατά αιχμαλώτων που παραβιάζει και κονιορτοποιεί το Διεθνές Δίκαιο.Την σοκαριστική αποκάλυψη πραγματοποοιεί το ειδησεογραφικό alhadathnews.net στις 18/04/13.Το υλικό προέρχεται και από βίντεο που αναρτήθηκε σε φιλοτζιχαντιστικό site.Η τελετουργική σφαγή έγινε στο χωριό Brive Idlib.Σφαγιάστηκαν εν ψυχρώ 7 νεαρά παιδιά του Συριακού στρατού. Σειρά ανέκδοτων φωτογραφιών αναρτήθηκε σε fb και twitter σε λογαριασμούς του FSA και των εξτρεμιστών.
Σύμφωνα με μια πηγή οι τρομοκράτες αιχμαλώτισαν τους 7 φαντάρους. Τους σκότωσαν,τους αποκεφάλισαν και διαπόμπευσαν δημοσίως τις ακέφαλες σωρούς στους δρόμους των χωριών προς παραδειγματισμό.
Από τη μέθη του αίματος οι δήμιοι ήταν ασυγκράτητοι.Τεμάχισαν τα σώματα με αιχμηρά αντικείμενα για να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των θυμάτων ενώ έστησαν γλέντι παραφροσύνης για να γιορτάσουν το γεγονός.Στη συνέχεια εμπαίζουν και παίζουν με τα κεφάλια τα καρφώνουν σε σίδερα και τα περιγελούν τα μπουκώνουν με φαγητό.Μικρά παιδιά τα επιδεικνύουν στην κάμερα.Το σαρδόνιο και σαρκαστικό γέλιο τους είναι ενδεικτικό της παραφροσύνης που την είπαν επανάσταση.
Το βίντεο με τα ακέφαλα σώματα που είναι διάτρητα από σφαίρες δηλωτικό του μένους των δολοφόνων δεν αντέχεται να το βαστάξει ανθρώπινη ψυχή.Στο Ιdleb εκεί που μαρτύρησαν οι επίσκοποι.
Τα εσφαγμένα αρνία της συριακής αποκάλυψης στραγγίζουν το αίμα τους βασανιστικά στάλα τη στάλα στον εφησυχασμένο ατομικισμό και καλούν σ΄Ανάσταση Πνευματική. Εισίν ώδε.

20140417-091314.jpg

10156078 612952102122506 107104820375402360 n
10156078 612952102122506 107104820375402360 n


10258086 612951752122541 6395491348229116240 n
10156078 612952102122506 107104820375402360 n



10258086 612951752122541 6395491348229116240 n



16614 10202593720936803 6036261979213186422 n 600x800
10258086 612951752122541 6395491348229116240 n


1977206 10202593720656796 2334375296873879325 n 600x450
10177440 612952082122508 1489028779761646399 n


10256067 10202593720576794 3860607130211179239 n
10177440 612952082122508 1489028779761646399 n


0 16489600 1398183318
16614 10202593720936803 6036261979213186422 n 600x800


988880 612951755455874 1396872369849173449 n
16614 10202593720936803 6036261979213186422 n 600×800


10169316 612951838789199 5876696531306441686 n
1977206 10202593720656796 2334375296873879325 n 600x450



10151422 612951872122529 650419609454470665 n
1977206 10202593720656796 2334375296873879325 n 600×450


10271507 612951888789194 2693499040463052896 n
10256067 10202593720576794 3860607130211179239 n


10264484 612951895455860 7132121472138632407 n
10256067 10202593720576794 3860607130211179239 n


10172821 612951948789188 1999401334014152849 n
 10172821 612951948789188 1999401334014152849 n


10011511 612951982122518 4624174070475129883 n
  10011511 612951982122518 4624174070475129883 n


10247431 612951998789183 225886048707660963 n
 10247431 612951998789183 225886048707660963

olympia.
ellinonea.blogspot.gr



 ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.
ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)



ΙΣΛΑΜ









 ΗΣΥΧΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΑΣ - OI ΣΚΑΤΟΦΑΡΕΣ - ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΕΞΩ ΡΕ, ΟΥΣΤ, ΠΙΘΗΚΙA






Πως γιόρτασαν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου οι Ισλαμιστές;;;

Πως γιόρτασαν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου οι Ισλαμιστές;;;


 Ισλαμιστές έστειλαν τα κομμένα κεφάλια αιχμαλώτων Χριστιανών ανδρών στις συζύγους του για να καγχάσουν με τον πόνο των ανθρώπων ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. 

Σύριοι ακτιβιστές καταγγέλουν το γεγονός και απαιτούν διεθνή κινητοποίηση.

Αργά το θυμήθηκαν όμως








Στέιτ Ντιπάρμεντ: Ενδείξεις χρήσης τοξικού χημικού υλικού στη Συρία διαθέτουν οι ΗΠΑ

Στέιτ Ντιπάρμεντ: Ενδείξεις χρήσης τοξικού χημικού υλικού στη Συρία
διαθέτουν οι ΗΠΑ


Ενδείξεις για τη χρήση τοξικού χημικού υλικού αυτό το μήνα σε περιοχή που ελέγχεται απ’ τους αντάρτες στη Συρία, έχουν στη διάθεσή τους και εξετάζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως δήλωσε τη Δευτέρα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρμεντ, Τζέν Ψάκι, αναφερόμενη στις καταγγελίες για χρήση χημικών όπλων στην πόλη Κάφρ Ζεϊτά.

Τα πρώτα στοιχεία υποδεικνύουν πως πρόκειται μάλλον για χλωρίνη.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνι, δήλωσε ότι «εξετάζουμε τις καταγγελίες ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την χρήση του τοξικού βιομηχανικού χημικού. Προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τι συνέβη. Θα συνεχίσουμε τις διαβουλεύσεις και τις ανταλλαγές πληροφοριών με κύριους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένου και του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων». 

Υπενθυμίζεται πως, κατόπιν σχετικής συμφωνίας στα μέσα του 2013, η Δαμασκός δεσμεύθηκε πως θα αφοπλιστεί χημικά, παραδίδοντας το χημικό της οπλοστάσιο στη διεθνή κοινότητα με στόχο την καταστροφή του.

Η χλωρίνη σύμφωνα με την κ. Ψάκι δεν συμπεριλαμβανόταν στην λίστα με τα χημικά που δήλωσε η Συρία πριν από ένα χρόνο.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ έκανε λόγο για «πιθανή χρήση χημικών όπλων» στη Συρία, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν.

Από τη πλευρά του ο κ. Μπαν προειδοποίησε, σε δηλώσεις του την Δευτέρα, ότι η ανακοίνωση της συριακής κυβέρνησης για διεξαγωγή προεδρικών εκλογών στη Συρία στις 3 Ιουνίου θα υπονομεύσει τις προσπάθειες για την επίτευξη μιας πολιτικής λύσης στον εμφύλιο πόλεμο.
 gr.voanews.com









Πυρηνική δοκιμή ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου Ομπάμα φαίνεται να ετοιμάζει η Βόρεια Κορέα

Πυρηνική δοκιμή ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου Ομπάμα
φαίνεται να ετοιμάζει η Βόρεια Κορέα

Δορυφορική φωτογραφία του πυρηνικού συγκροτήματος της Γιονμπιόν


Η Βόρεια Κορέα ενδεχομένως να ετοιμάζεται για μία νέα πυρηνική δοκιμή εν όψει, μάλιστα, της επίσκεψης του προέδρου Ομπάμα στην περιοχή, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Νότιας Κορέας, ο στρατός καταγράφει έντονη δραστηριότητα εντός και κοντά σε μονάδα στην οποία η Βόρεια Κορέα έχει πραγματοποιήσει τις τρεις τελευταίες πυρηνικές της δοκιμές.

«Η Βόρεια Κορέα μπορεί ξαφνικά να πραγματοποιήσει πυρηνική δοκιμή ή, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, να μας εξαπατήσει με κάτι που μοιάζει με πυρηνική δοκιμή», είπε ο εκπρόσωπος.

Στα τέλη Μαρτίου, η Πιονγκγιάνγκ απείλησε ότι θα προχωρήσει σε μία «νέου τύπου» πυρηνική δοκιμή.

Η Βόρεια Κορέα έχει πραγματοποιήσει τρεις πυρηνικές δοκιμές τα τελευταία οκτώ χρόνια, η πιο πρόσφατη εκ των οποίων τον Φεβρουάριο του 2013. 
Κάθε φορά, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αντιδρά με την επιβολή κυρώσεων.
gr.voanews.com

 Μοιραστείτε το άρθρο









Αναλυτική χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκέφαλου

 Αναλυτική χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκέφαλου

παρουσίασε ομάδα αμερικανών επιστημόνων

Δύο από τις πλέον λεπτομερείς χαρτογραφήσεις εγκεφάλου δημοσίευσαν αμερικανοί επιστήμονες. Πρόκειται για το διάγραμμα συνδέσεων του εγκεφάλου ποντικιού και έναν άτλαντα γονιδιακής δραστηριότητας του υπό ανάπτυξη ανθρώπινου εγκεφάλου.

Οι χάρτες αυτοί αποτελούν κλειδί στην μελέτη για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας του εγκεφάλου και της μελέτης ασθενειών όπως η νόσος Αλτζχάιμερ.

Η δημοσίευση συμπίπτει με την πρώτη επέτειο της ερευνητικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης Ομπάμα για την μελέτη του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος περιέχει νευρώνες που συνδέουν τις αισθήσεις μας με τις σκέψεις, της κινήσεις, τα συναισθήματα, την μνήμη και τις αντιδράσεις μας. Οι χαρτογραφήσεις βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του πως συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους.

Μέχρι πρόσφατα οι επιστήμονες είχαν κατορθώσει να ολοκληρώσουν μόνο την έρευνα του εγκεφάλου ενός μικρού σκουληκιού που περιέχει μόνο 302 νευρώνες.

Η νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό NATURE και πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Άλλεν στο Σηάτλ της πολιτείας Ουάσινγκτον, αποκρυπτογραφεί τον εγκέφαλο ενός ποντικιού που περιέχει 100 εκατομμύρια νευρώνες, είναι δηλαδή απλούστερος από τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Ο ολοκληρωμένος εγκεφαλικός χάρτης έχει τόσα πολλά στοιχεία, όσα μία ταινία υψηλής ακρίβειας διάρκειας 24 ετών!

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι χαρτογραφήσεις αυτές αποτελούν μονάχα την αρχή, καθώς με βάση τους χάρτες οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να εξακριβώσουν τι ακριβώς συμβαίνει στον ανθρώπινο εγκέφαλο όταν πλήττεται από την νόσο Αλτζχάιμερ.

Ο δεύτερος χάρτης παραθέτει τα γονίδια που υπερισχύουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Με τον τρόπο αυτό οι επιστήμονες θα είναι σε θέση να εντοπίσουν γονίδια που συνδέονται με ορισμένες ασθένειες, όπως ο αυτισμός.

Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από την πρωτοβουλία BRAIN του προέδρου Ομπάμα, ύψους 100 εκατ. δολαρίων.
gr.voanews.com









,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"