.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


.....Ιδρυτής της Σαϊεντολογίας ήταν ο Λαφαγιέτ Ρόναλντ Xάμπαρντ, συγγραφέας φανταστικών ιστοριών με εξωγήινους και τέρατα, λάτρης του αποκρυφισμού, μέλος των Ρoδόσταυρων 'AMORC και της νεοσατανιστικής οργάνωσης Ordo Temρli Orientis (ΟΤΟ) του αρχισατανιστή Aleister Crowley . Παρίστανε τον πυρηνικό χημικό χωρίς να έχει τελειώσει το 2ο έτος του κολεγίου και έζησε φοβούμενος τα μικρόβια και τη ζωή του.

Τέλη δεκαετίας του '40 σκέφτηκε να ιδρύσει προσωπική θρησκεία.

Συνέγραψε ένα βιβλίο την «Διανοητική» ως εγχειρίδιο αυτoβελτίωσης και 2 χρόνια αργότερα εισήγαγε την ιδέα της Σαϊεντολογίας (από το λατινικό scίο-γνωρίζω και το ελληνικό «λόγος») με σκοπό τη λύση προβλημάτων και τη βελτίωση χαρακτηριστικών του ανθρώπου.

Το 1954 ιδρύθηκε η ψευτοεπιστημονική εμπορική οργάνωση ως εκκλησία Σαϊεντολογίας (Chυrch of Scientology), παρουσιαζόμενη σαν «θρησκεία ' φιλoσoφία» αυτοεξέλιξης του ανθρώπoυ, χρησιμοποιώvτας τεχνικές KGB, πρεσβεύovτας ότι 
τα προβλήματα λύνοvται με το ώντιτιvγκ, μια θεραπεία με «ηλεκτρόμετρο» που δήθεν μετρά ηλεκτρικά φορτία του σώματος κατά τη διάρκεια της εξέτασης γνωρίζοντας ο ώντιτορ πότε ο «πελάτης» λέει αλήθεια ή ψέματα..

Ο Χάμπαρvτ ονόμασε το μηχάνημα αυτό "Ε-μέτρο" (Emeter). 
Τα ατέλειωτα ώντιτιvγκ χρεώνοvται στους «πελάτες» αναλόγως την ώρα και κοστίζουν πολλά λεφτά.

Η οργάνωση χρησιμοποιεί σειρές σεμιναρίων με σκοπό την εκκαθαριστική εξουδετέρωση της αντιδραστικής διάνοιας ώστε να "απελευθερώσει" τον υπεράνθρωπο(;) μέσα στον άνθρωπο, δημιoυργώvτας μια "Νέα Εποχή" με Καθαρό Πλανήτη με Νέο Πολιτισμό χωρίς προβλήματα. 
Επινόησαν μια δήθεν μυστικιστική θεωρία ότι υφίσταται ένα χάσμα μεταξύ αυτού του κόσμoυ και ενός υψηλότερου πεδίου ύπαρξης που η Σαϊεντoλογία ενώνει αυτά τα δύο επίπεδα σε μια κατάσταση που αρχικά ονομάζεται Καθαρή και μετά λέγεται ΟΤ. Υπάρχουν 8 επίπεδα ΟΤ.

Το πιο δύσκολο είναι το ΟΤ ΙΙΙ και όποιος φτάσει εκεί μαθαίνει τα μυστικά του σύμπαντος.

ΟΤ σημαίνει Oρerating Thetan (Ενεργός Θήτα) δηλ. «πηγή ζωής, ζώσα μονάδα» και Clear είναι ένας Θήταν υπεράνω διανοητικής μάζας, ενέργειας, χώρου και χρόνου δηλ. υπεράνθρωπος όπου ένα άτομο μπορεί να λειτουργεί εvτελώς ανεξάρτητα από το σώμα του και το σύμπαν. 

Χαρακτηριστικό της Σαϊεντολογίας είναι ότι κρύβει τα βασικά πιστεύω της.
Έχει δόγμα μια παραμυθένια ιστορία για τη δημιoυργία του κόσμoυ που θα μάθουν μόνο οι «πιστοί» της πανάκριβης βαθμίδας ΟΤ ΙΙΙ, η οποία διέρρευσε και αφορά έναν μύθο για έναν σατανικό άρχοντα Xenou που πριν 75 εκατομμύρια χρόνια ήλεγχε 76 πλανήτες, μάζεψε 13,5 τρισεκατομμύρια εξωγήινους που τους έφερε στη Γη, τους έριξε σε ηφαίστεια όπου πέθαναν όλοι.

Οι ψυχές των εξωγήινων oνoμάστηκαν «Θήτα», πέταξαν στον ουρανό και ο Xenou έβαλε στο μυαλό τους ψεύτικες θεωρίες για το Θεό, το Χριστό κ.λπ.

Τέλος, ο καθένας μας είναι η ψυχή ενός ή πολλών εξωγήινων(;). Η Σαϊεντoλογία διαφημίζεται ως «εκκλησία ' θρησκεία » και η περιουσία της (κυρίως real estate) υπολογίζεται σε δισεκατoμμύρια δολάρια (300.000.000 δολάρια υπολογίζονται τα ετήσια κέρδη της στις ΗΠΑ).

Το 1986 ο εξαφανισμένος μέχρι τότε Χάμπαρvτ παίρνοvτας ψυχοφάρμακα πέθανε από καρδιακή προσβολή αφήνοvτας σε διαθήκη που άλλαξε μία ημέρα πριν πεθάνει τα πάντα στην οργάνωση. 
Από τότε ο διάδοχός του Ντέϊβιντ Mισκάβιτζ και κάθε Σαϊεντολόγος περιμένουν τον Χάμπαρντ, να επιστρέψει απ' το υπερπέραν!

Πάνω από 500 ιεραποστολές της οργάνωσης δρουν ανά τον κόσμο. Τα μέλη της φτάνουν τους 100-200.000 παγκοσμίως και κάπoιoι τους υπερεκτιμούν σε 10 εκατoμμύρια. 
Στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης η Σαϊεντoλογία δεν αναγνωρίζεται και διώκεται κυρίως στη Γερμανία και τη Γαλλία. 
Στην Ελλάδα, η δαιδαλώδης οργάνωση παρουσιάσθηκε ως Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος (ΚΕΦΕ) στην Πατησίων και επεδίωξε να ελέγχει τα μέλη της έχοντας μυστηριώδεις διασυνδέσεις με υψηλά πρόσωπα, επηρεάζοντας με μυστικούς τρόπους σημαντικά κέντρα εξουσίας. 

Σε έφοδο εισαγγελικών αρχών, κατασχέθηκε υλικό που στελνόταν σε ξένες μυστικές υπηρεσiες με λεπτομερή προσωπικά δεδομένα μελών κ.α. (Ο εισαγγελέας. που αποκάλυψε τις σχέσεις της οργάνωσης με μυστικές υπηρεσiες Τουρκίας και ΗΠΑ, μετατέθηκε).

Απεδείχθη ότι παρακολουθούσαν συστηματικά την ιδιωτική και επαγγελματική ζωή Ελλήνων πολιτικών, δημοσιογράφων, Εκκλησιαστικών προσώπων, δικαστών, πολιτών, πεποιθήσεις, οικονομική κατάσταση, και κοινωνικές δραστηριότητες.  

Το ΚΕΦΕ έκλεισε ως παράνομο αν και το υπερασπίστηκαν εφημερίδες (Ελευθεροτυπία), δικηγόροι-πολιτικοί, υπoυργoί μάρτυρες κ.α. 
Το Εφετείο Αθηνών (10493/1997) αποφάσισε ότι τα μέλη της Σαϊεντολογίας « ... υφίστανται πλύση εγκεφάλου με ανώτερο σκοπό τη δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης, αλλά και ελαχιστοποίηση των αντιρρήσεων, ώστε να βρισκόμαστε πλέον ενώπιον άβουλων όντων, τα οποία έχουν χάσει τη δυνατότητα λήψεως αποφάσεων ως καταστάλαγμα της ελεύθερης βούλησης τους, εφόσον έχουν ήδη περάσει από όλα τα στάδια των διδασκαλιών της και με την κατάλληλη περαιτέρω επεξεργασία γίνονται πλέον δεκτικά στις «αλήθειες» που εφαρμόζει ... ».

Διάδοχη κατάσταση στην Αθήνα είναι η «Εκκλησία της Σαϊεντoλογίας» που άνθρωποί της προτείνουν τεχνικές αυτοβελτίωσης, βιβλία (Διανοητική), δίνουν φυλλάδια, διαλέξεις, τεστ 200 ερωτήσεων (εξομολογητική λίστα) που αναλύουν το είναι του «πελάτη» και τα ηλεκτρόμετρα βοηθούν να γίνει κανείς υπεράνθρωπος μαθαίνοντας ότι μέσα του έχουν φωλιάσει «εξωγήινοι» ή ότι κατέχοντας κάποιο πιστοποιητικό σαϊεντολογίας δεν θα αποτύχει στη ζωή του.

Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου θα εντοπίσουν σίγουρα κάποιο πρόβλημα στον εξεταζόμενο που οι «ειδικοί» με προγράμματα εξαγνισμού θα φροντίσουν να επιλύσουν έναντι παχυλής αμοιβής που στις ανώτερες βαθμίδες κοστίζει ολόκληρες περιουσίες!

Φυσικά, όποιος απαντήσει στις ερωτήσεις της λίστας είναι πολύ δύσκολο να φύγει από την οργάνωση διότι φοβάται ότι αυτά που εκμυστηρεύθηκε θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του.

Στην Αμερική το FBI με εφόδους στα γραφεία της οργάνωσης (Oυάσινγκτον) κατάσχεσε μηχανισμούς υποκλοπών, εργαλεία, 90.000 σελίδες εγγράφων και αρκετοί φυλακίσθηκαν.
Η FDA παλαιότερα κατάσχεσε εκατοντάδες ηλεκτρόμετρα, αναγκάζοντας τη «θρησκεία» να μεταφέρει την «έδρα» της στη ... θάλασσα, ψάχνοντας εν πλω για μέλη σ' όλο τον κόσμο, έχοντας σήμερα στις τάξεις της διάσημους ηθοποιούς όπως: Τομ Κρουζ (το 2004 δώρισε στη Σαϊεντoλoγία 500.000 δολάρια), Τζον Τραβόλτα, Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ, Τζένα Έλφμαν κ.α. 
Όμως, πρώην μέλη καταγγέλλουν τη Σαϊεντoλoγία για πλύση εγκεφάλου και οικονομική αφαίμαξη. 
Ο επί 15 χρόνια οπαδός της, πιανίστας Άλεν Στόφεν, κατέθεσε το 2002 μήνυση κατά της σαϊεντολογίας επειδή έχασε 45.000 ευρώ και όχι μόνο.

Η Σαϊεντολογία τάσσεται κατά της ψυχιατρικής, των γιατρών και των φαρμάκων.

Γνωρίζει λεπτομερώς τη σεξουαλική ζωή των μελών, που χρησιμοποιεί ως ισχυρό όπλο ελέγχου. 
Εκβιάζει όποιον αποκαλύπτει τις παρανομίες της, ενώ κατά καιρούς έχουν αναφερθεί περίεργοι θάνατοι μελών, ακόμα και αυτοκτονίες απελπισμένων «οπαδών». 

Η κίνηση αυτή θεωρείται ως μια από τις πολλές παγίδες που έχουν στηθεί για τους ανθρώπους, και εξυπηρετούν σκοπούς της παγκοσμιοποίησης αποβλέποντας στη γενική ισοπέδωση των πάντων.
 neataksi.blogspot.gr 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΝΚ....
http://www.oodegr.com/oode/thriskies/saientologia/saientologia.htm

http://www.ppu.org.cy/index.php/en/22-heresies/scientology/452-marty-rathbun-explains-escaped-destructive-cult.html

http://www.oodegr.com/oode/thriskies/saientologia/drapetefsh_1.htm

ΚΕΦΕ-ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ-ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ 26_2_96



Τι είναι η Σαηεντολογία

Τι λένε οι Σαηεντολόγοι για τη Σαηεντολογία


Σαηεντολογία. New Church of Scientology Opens in Quebec City
Το Πιστεύω της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας
http://www.youtube.com/watch?v=N5o0DAhvWAs








ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ - SCIENTOLOGY





 ;;;;;;;;;;;;;; 





 Σαϊεντολογία, Αυτά Που Κρύβουν!
http://stavretta.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6858.html









Σαϊεντολογία, Αυτά Που Κρύβουν!

Σαϊεντολογία, Αυτά Που Κρύβουν! 



Ότι ο R.Hubbard εφηύρε την Σαιεντολογία είναι Ψέμα ! Μεγάλο ! Σε αυτό το άρθρο παραμένω
σε ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ καθαρά τεχνικά θέματα, θα ακολουθήσει άλλο με την φιλοσοφική ανάλυση ! 
Κανείς δεν θα ασχολείτο στα σοβαρά, με έναν τυπάκο που ήταν μια μεγάλη αποτυχία σε ότι επέλεξε να κάνει, αν δεν είχε φτιάξει ο ίδιος μια θρησκευτική σέχτα, εταιρία, οργάνωση .. !!! που αυτοαποκαλείται  ‘’Σαιεντολογία.
Το ποιόν και οι παρέες αυτού του παχουλού κοκκινομάλλη είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Μαγεία, μυστικιστικές στοές, εξωγήινοι, σεξουαλική ελευθεριότητα, ανηθικότητα πέρα από τα εσκαμένα. Όταν μιλάμε για Οργανικές Πύλες κάτι τέτοια φρούτα εννοούμε.

Η Γυναίκα του και η κόρη του Hubbard αυτοκτόνησαν και μαζί τους αρκετοί που από αφέλεια ή μαγεμένοι από τα ωραία και παχουλά-σαν τον ίδιο-λόγια του, έκαναν το ολέθριο λάθος να περάσουν το κατώφλι της σέχτας. 
Κάποιοι  κατέθεσαν όλη την περιουσία τους, — σε άλλο άρθρο θα ανεβάσω τα μηνύματα σας – κάποιοι τα λογικά τους και κάμποσοι αυτοκτόνησαν. 
Όλοι όμως όσοι έμειναν, είναι μισότρελοι και .. θυμήσου τον Tom Cruise να χοροπηδάει στον καναπέ της Oprah Gail Winfrey, όταν του ανέφερε την λέξη Σαιεντολογία.

Θα μου πεις γιατί ασχολούμαστε; 
Γιατί σαν τον άδειο τενεκέ κάνουν δυσανάλογα μεγάλο θόρυβο και είναι μια ωραιότατη παγίδα για τους αφελείς, είπαμε πως οι έμψυχοι άνθρωποι, είναι εκ φύσεως αφελείς, φυσικά όχι με την άσχημη έννοια της λέξης. 
Επίσης η σωστή ενημέρωση σχετικά με το ποιός είναι αυτός που πρώτος χρησιμοποίησε την λέξη Scientology, είναι σημαντική, ειδικά γι αυτούς που δεν γνωρίζουν.

Με τα ιλουστρασιόν βιβλία τους, τα γλυκομίλητα σκλαβάκια τους, με τα σιρίτια τους, τις στολές τους, με τον μεγάλο στόχο του ‘’να σώσουμε τον πλανήτη’’ , να σας σώσουμε από τους ψυχίατρους, να σας σώσουμε από τον εαυτό σας. 
Είναι σαν ένα γυαλιστερό κουτί τυλιγμένο με χρυσές κορδελίτσες, για να το πάρεις στα χέρια σου και να αρχίσεις να το ανοίγεις χρειάζεται να καταθέσεις στα ταμεία τους πάνω από 1.000.000 ευρώ…!!!!! 
Αφού τα καταθέσεις και πάρεις αυτό το γυαλιστερό κουτί… ; μετά; χμ.

Αλλά αυτά σε άλλο άρθρο, όταν θα σας πω σχετικά με την δήθεν φιλοσοφία τους. 
Όλα είναι κλεμμένα από τους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, από το Ζεν και την Bhagavad Gītā. 
Ακόμη και η λέξη Σαηεντολογία είναι κλεμμένη, το ηλεκτρόμετρο, η όλη θεωρία και τα βιβλία που δήθεν έγραψε ο Χάμπαρντ είναι όλα κλεμμένα. 
Ο Ίδιος ελάχιστα έχει γράψει, πέρα από κάτι φτηνά κόμικς με εξωγήινους, συνήθως έβρισκε και άρπαζε βιβλία άλλων, παρουσιάζοντας τα σαν δικά του.

Θα σας δείξω από που έκλεψε την λέξη ‘Σαιεντολογία’ φυσικά την έκλεψε, -εδώ έκλεψε την ερωμένη του φίλου του, Παρσονς και 50.000 δολάρια, το ‘40 ήταν μια περιουσία- σε μια λέξη και σε ένα ηλεκτρόμετρο θα είχε πρόβλημα; Α ναι …το περίφημο ηλεκτρόμετρο. !!!

Τα βιβλία: “Το 1938 κωδικοποίησα ορισμένα αξιώματα και φαινόμενα σε αυτό που απεκάλεσα Scientology” λέει ο  L Ron Hubbard στην παλιά Κόκκινη σειρά βιβλίων των Σαιεντολόγων Τόμος 1 σελίδα 3.
..και Όμως υπάρχει η Scientologie, εκδοθείσα το 1934 από ένα Γερμανό ονομαζόμενο Dr. Anastasius Nordenholz στην προπολεμική Γερμανία. 
Περιλαμβάνει διαβαθμισμένα γραφήματα και συμβουλές για καταστάσεις ευαισθητοποίησης, που είναι ίδια  σε όλα, με ότι χρησιμοποίησε χρόνια αργότερα  ο Hubbard.

Το 1908 ένα βιβλίο με τίτλο «The New Word» εκδόθηκε περιέχοντας 3 αναφορές στην Scientology, που ο συγγραφέας την αποκαλούσε ψευδό – επιστήμη ! 
Δες : Η πρώτη χρήση της λέξεως “ Scientology” Τυπωμένη Οπουδήποτε για πρώτη φορά στον κόσμο!!!

The New Word (δες φωτογραφία βιβλίου) by Allen Upward (corresponding member of the Parnassus Philological Society, Athens) 1908 London – Second Edition 
(Η πρώτη έκδοση τυπώθηκε ανώνυμα, η δεύτερη με το όνομα Allen Upward’s)
320 σελίδες. Υπάρχουν τρείς χρήσεις της λέξεως Scientology στο βιβλίο στις σελίδες 139, 149 & 156. ΤΟ 1908 !!!

Contents:
1. The Riddle
2. Psychology: The Personal Equation
3. Etymology: The Castle in the Air
4. Lexicography: The Play upon words
5. Metaphysics: The house of cards
6. Altruism: The Face in the looking-glass
7. Materialism: the shape
8. Physics: the knot
9. Dynamics: the demon in the stone
10. Chemistry: the man in the crumb
11. Mathematics: the conjuring trick
12. Logic: the cipher
13. Ontology: the end
14. Metastrophe: the magic crystal
15. Biology: the elf
16. Theology: the painted window
17. Exegetics: the forbidden fruit
18. Pathology: the pyramid
19. Astrology: the eclipse
20. Ethics: the book of etiquette
21. The Heir””

Το e-meter:  The E-meter is never wrong. It sees all; it knows all. It tells everything. L. Ron Hubbard;
Η τιμή του στην Αμερική το 1995 ήταν 3.850 δολάρια !!!
Ιδού η πατέντα που υπέβαλε ο Hubbard US Patent 3,290,589 issued Dec. 6th, 1966
Device for Measuring and Indicating Changes in the Resistance of a Human Body
Inventor: Lafayette R. Hubbard http://www.cs.cmu.edu/~dst/Secrets/E-Meter/hubbard-patent.html

Είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για την Σαιντελογία. 
Είναι το θέλγητρο που τραβάει τους ανθρώπους στην Σαιντελογία, και που τους δίνει την επιστημονική βάση (sic) για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται ! (πόση προβατίλα μπορεί να κουβαλάνε ) 
Οι υποψήφιοι Σαιντελόγοι γίνονται δεκτοί η αποπέμπονται βάσει του οργάνου. 
Τους βοηθά να εξαγάγουν τα πλέον ενδόμυχα μυστικά και εξομολογήσεις, συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικής και εγκληματικής φύσεως. 
Επιπλέον τους βοηθά να καταλάβουν την ημερομηνία και τις λεπτομέρειες των τωρινών τους προβλημάτων και των περασμένων τους ζωών.
Εεε τι άλλο να θελήσει κανείς;

O Volney Matheson ( http://en.wikipedia.org/wiki/Volney_Mathison ), είναι ο εφευρέτης του E-meter, διαβάστε στο κεφάλαιο 6 του βιβλίου του Creative Image Therapy. by Volney G Mathison (c) 1954 by Matheson Electropsychometers International Βιβλία του ιδίου:
(1954) Creative Image Therapy. Mathison Electropsychometer.
(1955) Electropsychometry. V. G. Mathison.
(1956) How to Achieve Past Life Recalls. Quincy, Massachusetts: Institute of Physical and Mental Development.
(1956) The Secret of the Lourdes Miracles Revealed. Los Angeles, California: Mathison Electropsychometers.
(1957) Practical Self-Hypnosis: How to Achieve and Effectively to Use Hypnosis Without the Presence of an Operator. Mathison Electro Psychometers.
(1957) Space-Age Self Hypnosis.
(1958) The Secret Power of the Crystal Pendulum. Institute of Self Hypnosis.
Οι μεταγενέστερες εκδόσεις του Ε-meter από τους Σαιντετολόγους εφευρέθηκαν από τους Don Breeding και τον Joe Wallis. Ουσιαστικά άλλαξαν τις λυχνίες με τρανζίστορ, και κάποιες διαφορές στα κυκλώματα, στα τελευταία έχει προστεθεί και μικροεπεξεργαστής ! 
Το E-meter στην πραγματικότητα είναι ένας άτεχνος ανιχνευτής ψεύδους. 
Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή γέφυρας Wheatstone, που μετρά την Γαλβανική αντίδραση του δέρματος !
Παρακάτω οι δύο εικόνες, η πρώτη η πραγματική από το βιβλίο του του Volney Matheson, και η δεύτερη που δόθηκε από τους Σαιντελόγους στο περιοδικό Der Speigel το 1994 και αναδημοσίευση στο περιοδικό Stern τον Σεπτέμβριο του 1995, όπου έχει γίνει μοντάζ, με την τοποθέτηση του Ron Hubbard στην θέση του Volney Matheson. !!! 

Ένα από τα μεγάλα ψέματα που διαδόθηκαν από τον Hubbard και τον David Miscavige ήταν ότι ο L.R.Hubbard ήταν η μοναδική πηγή της Διανοητικής και της Σαιντελογίας .
Ο μοναδικός σκοπός αυτού του μύθου ήταν να δημιουργήσει μια εικόνα  «ημίθεου»  του Hubbard .
Μια εικόνα ιδιοφυίας, μια εικόνα που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαγάγει υπακοή, λατρεία και τι άλλο; Δύναμη και Χρήματα !!! … ααα και κάτι ακόμη πολύ πιο σημαντικό και ουσιαστικό!!!
Ενέργεια. Ποιούς ταΐζει με αυτή την Ενέργεια; χμ…

Ενδορφίνες και το E-meter:  
Ουσιαστικά η παρατεταμένη χρήση του δημιουργεί Ηλεκτροαναλγησία. 
Η παρατεταμένη έκθεση στο ρεύμα που το ηλεκτρόμετρο περνά μέσα από το σώμα αυξάνει την έκκριση των ΕΝΔΟΡΦΙΝΩΝ !!! (Οι ενδορφίνες είναι μία από τις 3 κύριες ομάδες ενδογενών οπιοειδών που παράγονται στον εγκέφαλο, με αντιπροσωπευτικότερη τη β-ενδορφίνη, που έχει την ισχυρότερη αναλγητική δράση. 
Χαρακτηρίζονται παγκοσμίως ως οι ορμόνες anti-stress και φυσικής αναλγησίας και της ευτυχίας..
Συνδεόμενες με ειδικούς νευροϋποδοχές μπλοκάρουν το μήνυμα του πόνου στο Νευρικό Σύστημα χωρίς όμως να μπορούν να δρουν απεριόριστα αφού ο οργανισμός παράγει και ένζυμα (ενδορφινάσες) που μπλοκάρουν τη δράση των ενδορφινών, λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι υποφέρουν όλο και περισσότερο από πόνους καθώς γερνούν.) οπότε μήπως καταλάβατε το Colpo Grosso των τύπων; 
Μήπως δεν το καταλάβατε και θέλετε να το ξαναπώ;

Αρχικά ο Volney Matheson και ο L Ron Hubbard συνεργαστήκανε, όμως αργότερα τσακωθήκανε και ο Μatheson τον αποκάλεσε ανήθικο υπνωτιστή, στο κεφάλαιο έξι της Creative Image Therapy.
Παρακάτω βλέπετε ένα γράμμα του Hubbard στις 13 Μαρτίου 1952 που συνιστά τρόπους καταπολεμήσεως του Volney Matheson με Black Dianetics και Black Scientology μιας και κατέληξε “πρόβλημα” ο Matheson ! Πολύ πνευματικό !!!
Αλλά για αυτά σε ξεχωριστό άρθρο.

Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities
Voltaire (1694 – 1778)
Παγκόσμιος Οικονομικός πόλεμος, επιρροής και εξουσίας. Χριστιανοί, Ευαγγελιστές, Μουν, Μορμόνοι, Σαιεντολόγοι, η mikrosoft με τις εταιρίες της, το Χόλυγουντ και οι ηθοποιοί του, εταιρίες PR..  σε ένα χορό διαπλοκής, διαφθοράς, εξουσίας, ελέγχου.. 
Ένας δαιδαλώδης αχταρμάς εταιριών, 
ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΕΠΕ και ΑΕ, που φυσικά σαν εταιρίες κερδοσκοπικές ή μη κερδοσκοπικές, που είναι  μπλέκονται με συμφέροντα εξουσίας, οικονομικά και πολιτικά.
Με έπαθλο ‘μερίδα από το μαντρί με τα πρόβατα’ ή πιο απλά ‘τον τίτλο του τσοπάνη’. 
Όλο αυτό το τεχνητό ανθρώπινο κατασκεύασμα το αποκαλούν θρησκεία, ή οι πιο θρασείς όπως οι Σαηεντολόγοι το αποκαλούν ‘Θρησκευτική Εταιρία’ και όταν το βγάζουν στην αγορά.. τι ζητούν;  
Πιστούς, οπαδούς, πρόβατα. δηλ ΕΣΕΝΑ. Τι θέλουν να πάρουν από εσένα. 
Το έχουμε πει πολλές φορές. 
Ενέργεια. 
Την τόσο πολύτιμη Ενέργεια σου. 
Εκτός από αυτό φυσικά και θέλουν χρήματα, πολλά πολλά πολλά χρήματα, δόξα, εξουσία, παγκόσμια επιρροή. 
Εμφανής Σκοπός τους όλων είναι ‘ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ’ ή να σώσουν τον πλανήτη για να περνάς ΕΣΥ καλά. 
Όλα όσα θα διαβάσεις πιο κάτω ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. 
Ο Αφανής σκοπός τους; αχα ... 
Σκέψου μόνος σου, διάβασε, μελέτησε ψάξε…
Το πιστεύεις αληθινά;
Όλη αυτή η φασαρία και το μπέρδεμα πολιτικής, δικαστηρίων, δικαστών, μισθοφόρων, τεράστιων χρηματικών ποσών, βλέψεις μιας παγκόσμιας κυριαρχίας, στρατολόγηση σκλάβων, οπαδών, έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Εσένα και την Πνευματική σου Ελευθερία; 
Είναι δυνατόν να έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Πνευματικότητα;
Όλος αυτός το συφερτός που έχει, όπως λέει ο ίδιος, σχέση με πνευματικότητα και την σωτηρία του Πλανήτη... 
Σκέφτηκες ποτέ τι ή γιατί το κάνει; 
Όλοι οι δάσκαλοι, οι γκουρού, αυτό που ζητάνε από εσένα για να σε σώσουν είναι αφοσίωση, πίστη, υποταγή, φυσικά τα χρήματα σου, αα και την συμφωνία σου … 
Γιατί άραγε αναρωτήθηκες ποτέ;  
Η μήπως η ανάγκη σου να είσαι πρόβατο έχει μπλοκάρει κάθε εγκεφαλική λειτουργία σου;
Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley. Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά … 
Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι  θέλουν με κάθε τρόπο, να αποκρύψουν την στενή σχέση των τριών αυτών ανδρών μεταξύ τους και κάποιοι άλλοι μας κατηγορούν ότι προσεγγίζουμε το θέμα επιφανειακά (sic). 
Κάποιος πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. 
E, λοιπόν μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου, ιδού η σχέση τους ! 
Ψάξτε μόνοι σας τους συνδέσμους αλλά και ερευνήστε για το θέμα, έχει πολλές κωμικοτραγικές προεκτάσεις.
terrapapers.com 
 cnngr.com 






















































SCIENTOLOGY AND ME (FULL DOCUMENTARY)



ΚΕΦΕ-ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ-ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ 26/2/96


...............


 Τα Σαηεντολογικά θεμέλια της πολιτικής διαφθοράς (1)


ΠΡΟΔΟΣΙΑ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ: Κατάργηση Θρησκευτικου όρκου Ορθοδοξίας και ανέργεση τζαμιών.



Σαηεντολογία ξέπλυμα (ενέργειας) στις ταραχές Δεκεμβρίου 2008 στην Ελλάδα
















16 μήνες φυλακή σε Νορβηγίδα επειδή την βίασαν στο Ντουμπάι

16 μήνες φυλακή σε Νορβηγίδα επειδή την βίασαν στο Ντουμπάι



Ο όμορφος κόσμος του Ισλάμ: Δικαστήριο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έκρινε ένοχη μια
Νορβηγίδα η οποία είχε καταγγείλει τον βιασμό της στις αρχές της χώρας!

"Φαίνεται πολύ παράξενο κάποιος που καταγγέλλει βιασμό να καταδικάζεται για πράξεις που στο δικό μας κόσμο δεν αποτελούν ούτε καν πταίσματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Έσπεν Μπαρτ Έιντε.

Η Μάρτε Ντάλελβ, 24 ετών, καταδικάστηκε την Τετάρτη σε φυλάκιση 16 μηνών από δικαστήριο του Ντουμπάι για ανάρμοστη συμπεριφορά (σ.σ.: ότι είχε δηλαδή ερωτικές επαφές εκτός γάμου), ψευδορκία και κατανάλωση αλκοόλ. 
Η γυναίκα έκανε έφεση και θα ξαναδικαστεί, πιθανότατα στις αρχές Σεπτεμβρίου. 
Εν αναμονή, έχει καταφύγει σε μια νορβηγική εκκλησία στο Ντουμπάι απ' όπου έκανε έκκληση στην πατρίδα της για οικονομική βοήθεια αφού ξόδεψε όλες τις οικονομίες της για να πληρώσει τον συνήγορό της.

Ο υπουργός Εξωτερικών επιχείρησε να επικοινώνησα με τον ομόλογό του των ΗΑΕ για να συζητήσουν την υπόθεση, όμως χωρίς επιτυχία. 
Σήμερα οι αρμόδιοι απουσίαζαν επειδή είναι Παρασκευή, η ημέρα της προσευχής.

Η νομική σύμβουλος του υπουργείου, Κάθριν Ράαντιμ, απέκλεισε το ενδεχόμενο ανάκλησης του πρεσβευτή της Νορβηγίας από τα ΗΑΕ. Κάτι τέτοιο, εξήγησε, μπορεί να δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τη θέση της Ντάλελβ. "Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να συνεχίσει η Νορβηγία να έχει διπλωματική αντιπροσωπεία στη χώρα", πρόσθεσε.

Η αντιπολίτευση κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να στηρίξει τη νεαρή γυναίκα. "Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι νορβηγικές αρχές είναι να της επιτρέψουν να μείνει στην πρεσβεία μας στο Άμπου Ντάμπι, όπου δεν θα μπορούν να την συλλάβουν", είπε ένας βουλευτής του δεξιού Προοδευτικού Κόμματος, ο Περ Βίλι Άμουνδσεν.
 cnngr.com 


Norway 'rape victim' jailed in Dubai for extramarital sex






ISLAM = ΙΣΛΑΜ...









ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ – Θρησκεία και τέχνη

ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ – Θρησκεία και τέχνη 



 Του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου
3.1 Η προ-ισλαμική θρησκεία:
Μια σύντομη αναφορά στην προ-ισλαμική θρησκεία των κατοίκων της Αραβίας, είναι απαραίτητη. OS. JafarShahidi[1]αναφέρει πως στη νότια Αραβία η λατρεία των ουρανίων σωμάτων όπως της σελήνης, των άστρων και του ήλιου είχε μεγάλη παράδοση. 
Η λατρεία του ήλιου συνηθιζόταν και στη βόρεια Αραβία: 
«Οι κάτοικοι της ερήμου, σε γενικές γραμμές ήταν ειδωλολάτρες. Τα είδωλα αυτά κατασκευάζονταν από ξύλο, πέτρα, ακόμη και τους καρπούς του φοίνικα. 
Στο ιερό Κοράνιο αναφέρονται μερικά ονόματα αυτών των ειδώλων όπως: Lat, Uzza, Manat, Vadd, Sowaa, Yaghouth, Yaough, Nasr, ενώ στη Μέκκα η οικογένεια Qoreish λάτρευε μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο από τα είδωλα το Hubal». 
Οι ενδείξεις δείχνουν πως οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής ασκούσαν ένα είδος λιθολατρείας. 
Οι κάτοικοι της ερήμου πίστευαν στα είδωλα σε σχέση με τους καλούς οιωνούς που περίμεναν από αυτά.
Θεωρούσαν τα δαιμόνια πηγή κακού αλλά καμιά φορά και πηγή προσφοράς, ενώ κάποιοι Άραβες ποιητές πίστευαν ότι είχαν ένα δαιμόνιο μέσα τους που τους υπαγόρευε τα ποιήματά τους, όπως και το δαιμόνιο του Σωκράτη.

Πριν το Ισλάμ, οι πιστοί των «εξ αποκαλύψεως» θρησκειών στην Αραβία, ήταν οι Εβραίοι, οι χριστιανοί και οι Ζωροάστρες. 
Ο Χριστιανισμός είχε διεισδύσει στο νότο από την Αιθιοπία, ενώ στο βορρά είχε εξαπλωθεί από τη βυζαντινή αυτοκρατορία. 
Κατά τον Kalbi, οι Άραβες εκτελούσαν τα θρησκευτικά τους χρέη κάνοντας και θυσίες ζώων κατά το προσκύνημά τους στη Μέκκα. Η ανάδειξη της Μέκκας ως κέντρου,

οφείλεται στη θρησκευτική σημασία που είχε η πόλη με την ύπαρξη του Ghaba ως λατρευτικού χώρου, ήδη από την εποχή του Αβραάμ, χιλιάδες χρόνια πριν από το Ισλάμ. 
Άλλος καθοριστικός παράγοντας, που συνέβαλε τα μέγιστα στην προσέλκυση πληθυσμού στη Μέκκα, ήταν η γεωγραφική θέση στο δρόμο των καραβανιών. 
Σύμφωνα με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, απέφευγαν κάθε πολεμική αναμέτρηση στη διάρκεια τεσσάρων ιερών μηνών κάθε χρόνο. 
Οι ιεροί αυτοί μήνες ήταν οι: Zi, Qidah, Zi Hajj, Maharam και Rajab. 
Στην ελληνική έκδοση του Κορανίου αναφέρονται τα εξής : «Πολύ πριν από τον Μωάμεθ, ο Αραβικός παγανισμός είχε παρουσιάσει σημεία παρακμής. Στην Κάσμπα (Ghaba) οι Μεκκανοί λάτρευαν όχι μόνο τον Αλλάχ, τον Υπέρτατο Σημιτικό Θεό, αλλά επίσης πολλές γυναικείες θεότητες, που τις θεωρούσαν θυγατέρες του Αλλάχ. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η Άλ-Λάτ, Άλ-Ουζάχ και Άλ-Μανάτ, που αντιπροσώπευαν αντίστοιχα τον Ήλιο, την Αφροδίτη και την Τύχη».

Δύο σημεία που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στη διαδοχή της αρχαίας θρησκείας από τον Μουσουλμανισμό, είναι ο λίθος της Κάαμπα και η επιλογή της ημισελήνου ως συμβόλου της νέας θρησκείας. 
Σίγουρα δεν πρόκειται για μια απλή μετάβαση από τη μια θρησκεία στην άλλη, αφού το εύρος των ριζικών αλλαγών του μονοθεϊστικού μουσουλμανισμού δεν επιτρέπει ένα τέτοιο συσχετισμό. 
Ωστόσο, είναι φανερό ότι ο λίθος της Κάαμπα απηχεί το λιθολατρικό παρελθόν του αραβικού παγανισμού και ομοίως το σύμβολο της ημισελήνου αποτελεί αναφορά στα θεοποιημένα φυσικά πρότυπα των ουράνιων σωμάτων, τα τόσο προσφιλή στο ενιαίο πλαίσιο των αρχαίων θρησκειών των λαών της Μεσοποταμίας και της εγγύς Ανατολής. 
Ο λόγος αυτής της υιοθέτησης είναι απλός. 
Ο Μουσουλμανισμός, όπως και κάθε άλλη νέα θρησκεία, δεν ήταν δυνατόν να απαρνηθεί πλήρως τις ριζωμένες από χιλιετίες θρησκευτικές πεποιθήσεις. 
Μια εκλεκτική, στις πιο αδρές της μορφές, επιλογή αρχαίων στοιχείων ως συνδέσμου ανάμεσα στις δύο θρησκείες, ήταν επιβεβλημένη για να μπορέσει η νέα θρησκεία να γίνει αποδεκτή. Έστω και στο επίπεδο του καθαρού συμβολισμού η σύνδεση με το παρελθόν ήταν αναγκαία για την αδιάσπαστη ενότητα της συνείδησης στην πορεία της προς ένα ανώτερο επίπεδο αντίληψης.


3.2 Η Μουσουλμανική Θρησκεία:
Ο Μουσουλμανισμός, είναι η νεώτερη από τις μεγάλες θρησκείες του μονοθεϊσμού και έλκει τις αρχές της από τον Ιουδαϊσμό. Εμφανίστηκε στις αρχές του 7ου αι., στην χερσόνησο της Αραβίας από τον Μωάμεθ, γιο του Αμπντουλλάχ Μπιν Αμπντούλ-Μουνταλίμπ, από την φυλή Κιουράις που γεννήθηκε το 570 μ.Χ στη Μέκκα. 

 Περσική μινιατούρα με θέμα την αποκάλυψη του Γαβριήλ στον Μωάμεθ (1307)

Ορφανός ο Μωάμεθ και από τους δυο γονείς, μεγάλωσε με τον παππού του και έπειτα με τον θείο του Αμπού-Ταλίμπ. Νέος ταξίδευσε με τα εμπορικά καραβάνια από τη Μέκκα στη Συρία, όπου γνώρισε κάποιες από τις εκεί χριστιανικές αιρέσεις, ενώ σε ηλικία 25 χρονών παντρεύτηκε την Χαντίζα, μια πλούσια χήρα κατά 15 χρόνια μεγαλύτερή του. 
Ο Μωάμεθ που είχε αποκτήσει φήμη για την τιμιότητα και τη σοφία του, ανακηρύχτηκε Προφήτης του Θεού και αγγελιοφόρος της Αποκάλυψής του. 
Άρχισε να κηρύττει μετά τα σαράντα του χρόνια, έχοντας επηρεαστεί από την Ιουδαϊκή και Χριστιανική θρησκεία.
Πολλοί άνθρωποι που ήταν γνωστοί σαν μπανίφηδες, εντυπωσιασμένοι από τον Ιουδαϊκό και τον Χριστιανικό μονοθεϊσμό, είχαν απαρνηθεί την ειδωλολατρία για μια δική τους ασκητική θρησκεία. 
Ο S.AfarSwahili γράφει[2]: «Λίγο πριν την εμφάνιση του Ισλάμ, παρατηρούνται ομάδες ανθρώπων εντός και εκτός της Μέκκας, οι οποίοι ούτε ειδωλολάτρες ήταν, ούτε αιματοχυσίες και καταπιέσεις δέχονταν, αλλά ούτε και σε κάποια 
«εξ αποκαλύψεως» θρησκεία πίστευαν. 
Ωστόσο, πίστευαν σε έναν και μοναδικό θεό. 
Αυτοί ονομάστηκαν στο Κοράνι Honea, (ενικός Hani) που σημαίνει τους ανθρώπους που ακολουθούν την πίστη του Αβραάμ». 
Ο Μωάμεθ φαίνεται είχε επηρεαστεί από αυτούς. 
Συνήθιζε να αποσύρεται σε ένα σπήλαιο για να προσευχηθεί μόνος του και να στοχαστεί. 

 Μινιατούρα που απεικονίζει στιγμιότυπο από το Ισράα και Μιιράτζ, με τον Μωάμεθ πάνω σε φτερωτό άλογο, από το Jami' al-Tawarikh του Rashid al-Din (Περσία, 1307, σήμερα στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου).


Σύμφωνα με την μουσουλμανική παράδοση μια νύχτα του Ραμαζανιού, κατά το 610 μ.Χ, καθώς κοιμόταν ή βρισκόταν σε έκσταση, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάστηκε και του είπε: «Αφηγήσου!» 
Αυτός απάντησε: «Τι να αφηγηθώ;» 
Η εντολή επαναλήφθηκε τρεις φορές, μέχρι που ο άγγελος του είπε: 
«Αφηγήσου στο όνομα του Κυρίου σου που δημιούργησε, δημιούργησε τον άνθρωπο από θρόμβους αίματος. Αφηγήσου! Ο κύριός σου είναι ο περισσότερο Μεγαλόψυχος όλων, που δίδαξε τον άνθρωπο αυτό που δεν γνωρίζει».

   Όπως και στην περίπτωση της ελληνορωμαϊκής θρησκείας με τον Χριστιανισμό, η παρακμή του αραβικού παγανισμού, άνοιξε το δρόμο στην έλευση του μονοθεϊστικού Μουσουλμανισμού.
Ο Μουσουλμανισμός, όμως, είχε και άλλο ένα κοινό σημείο με τον Χριστιανισμό. 
Δεν ήταν μόνο μια θρησκευτική διδασκαλία εναντίον των αρχαίων ειδώλων, αλλά ταυτόχρονα και ένα κίνημα ανατροπής του κοινωνικού κατεστημένου, προσαρμοσμένου όμως στα δεδομένα της αραβικής ιδιοσυγκρασίας, που σκοπό είχε να εισάγει ένα νέο τρόπο ζωής. 
Για το λόγο αυτό, σύντομα οι κυρίαρχες οικογένειες της Μέκκας εναντιώθηκαν στη διδασκαλία του Μωάμεθ και τον ανάγκασαν το 622 (ημερομηνία της Εγίρας = αναχώρηση) να καταφύγει στη Μεδίνα, όπου μπόρεσε να προσηλυτίσει τους πρώτους οπαδούς. 
Η νέα θρησκεία κυριάρχησε τα επόμενα χρόνια στην αραβική χερσόνησο, μέσα από ένοπλες συγκρούσεις που αποτέλεσαν ορόσημα της ιστορίας της, όπως η μάχη του Μπάντρ το 624. Τελικά ο Μωάμεθ μπήκε αμαχητί στη Μέκκα το 630 και αφού κατέστρεψε όλα τα είδωλα, πραγματοποίησε το προσκύνημά του στο ιερό της Κάαμπα. 
Εκεί αγγίζοντας την «μαύρη πέτρα» κραύγασε
«Αλλάχ Άκμπαρ» (ο Θεός είναι ο πιο μεγάλος), ανακοινώνοντας στους μουσουλμάνους την αρχή μιας νέας εποχής, όπου «η μόνη αριστοκρατία θα ήταν αυτή της ευλάβειας»



Ο Μωάμεθ που απέρριψε την εξουσία να κάνει θαύματα, πίστεψε πως ήταν ο αγγελιοφόρος του θεού, που τον έστειλε για να επιβεβαιώσει προηγούμενες γραφές. 
Ο Θεός είχε αποκαλύψει το θέλημά του στους Ιουδαίους και τους Χριστιανούς, μέσα από διαλεγμένους αποστόλους, αλλά αυτοί παρέβησαν τις εντολές του Θεού και διαιρέθηκαν σε σχισματικές αιρέσεις. 
Το Κοράνι κατηγορεί τους Ιουδαίους πως αλλοιώνουν τις Γραφές και τους Χριστιανούς πως λατρεύουν τον Ιησού σαν Υιό του Θεού, αν και Αυτός είχε παραγγείλει ρητά να λατρεύουν μόνο Αυτόν. 
Επειδή λοιπόν είχαν παραπλανηθεί, έπρεπε να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο, στη σωστή θρησκεία που κήρυξε ο Αβραάμ. 
Η Ισλαμική απόλυτη υποταγή (Μούσλι) είναι η πλήρης αποδοχή του θελήματος του Θεού. 
Ο Αβραάμ που είναι θεμελιώδες πρόσωπο του Κορανίου, αποτελεί για τους μουσουλμάνους τη μοναδική γνήσια πηγή της θεϊκής αποκάλυψης. 
Οπωσδήποτε η αναγωγή στον Αβραάμ ήταν επιβαλλόμενη για την διαφοροποίηση της νέας θρησκείας έναντι των δυο άλλων, αφού ο Αβραάμ έζησε πριν την αποκάλυψη του Μωσαϊκού Νόμου και τον Ιησού και άρα δεν ήταν ούτε εβραίος, ούτε χριστιανός, όπως παρατηρεί ο Dominique Sourdel[3]
Το Κοράνι κηρύσσει τη μοναδικότητα του Θεού και δίνει έμφαση στον θείο οίκτο και τη συγνώμη, ενώ είναι γεμάτο από ηθικές προσταγές περί ελεημοσύνης, δικαιοσύνης, τιμιότητας κ.α. 

Τα σημαντικότερα καθήκοντα του μουσουλμάνου είναι η πίστη στον Αλλάχ και στους Αποστόλους του, η προσευχή, η νηστεία, η ελεημοσύνη και το προσκύνημα στο Ιερό Σπίτι στη Μέκκα, που κτίστηκε από τον Πατριάρχη των σημιτών Αβραάμ για τον ένα θεό. 
Ο Μουσουλμανισμός θεωρεί ως πρόγονο των Βεδουίνων Αράβων της χερσονήσου του Σινά, τον πρωτότοκο γιο του Αβραάμ, Ισμαήλ, τον οποίο απέκτησε από την αιγύπτια Άγαρ. 
Η παράθεση, λοιπόν, βιβλικών ιστοριών και η αναφορά σε ήρωες της Π. Διαθήκης, όπως ο Ισαάκ, ο Ιακώβ, ο Ιωσήφ, ο Δαβίδ, ο Σολομών κ.α., είναι πολύ συχνή στο Κοράνι. 
Υπάρχει ακόμη και αναφορά στον Ιησού, ως γιου της Μαρίας, αλλά μόνο ως θαυμαστού προφήτη. 
Μεταξύ άλλων στο Κοράνι διατυπώνεται η πίστη στην Ανάσταση των νεκρών και στη μέλλουσα Κρίση, στον Παράδεισο και στην Κόλαση, σε αγγέλους και σε δαίμονες, στο Σατανά κ.λπ. 
Ο Μωάμεθ είναι ο απεσταλμένος του Θεού, αλλά είναι επίσης και θνητός άνθρωπος, αν και υπήρξε μια τάση αγιοποίησής του.
Ο θάνατος του Μωάμεθ το 632, από τη στιγμή που δεν είχε ορίσει τον διάδοχό του ήταν αναπόφευκτο να οδηγήσει σε πολιτική κρίση. 
Ο Μωάμεθ κυβέρνησε με θεοκρατικό τρόπο και το Ισλάμ ως θρησκεία ήταν ταυτόχρονα ο ρυθμιστής της ζωής της κοινότητας σε κάθε επίπεδο. 
Έτσι ο τίτλος του χαλίφη που απέκτησαν οι διάδοχοί του, συγκέντρωνε τόσο την θρησκευτική όσο και την πολιτική εξουσία. 
Η νέα θρησκεία μπήκε σε μια περίοδο εσωτερικών έριδων σχετικών με τη διαδοχή. 
Οι έριδες αυτές είχαν ως συνέπεια τη δημιουργία δυο βασικών ομάδων διεκδικητών: των Σιιτών και των Σουνιτών*. 
Οι πρώτοι υποστήριζαν τον Αλή, ξάδερφο και γαμπρό του Μωάμεθ που όμως φάνηκε αδύναμος να επιβληθεί. 
Έτσι πρώτος Χαλίφης και πολιτικο-θρησκευτικός αρχηγός έγινε ο ηλικιωμένος σύντροφος του Μωάμεθ, Αμπού Μπακρ, ο οποίος όρισε διάδοχό του τον Ομάρ (634). 
Όταν ο Ομάρ δολοφονήθηκε το 644, τα έξι πρόσωπα που είχε ορίσει να φροντίσουν για τη διαδοχή του, δεν επέλεξαν τον Αλή, αλλά έναν άλλο γαμπρό του προφήτη, τον Οθμάν από τη γενιά των Ομεϋαδών. 
Η δολοφονία του Οθμάν το 656 προκάλεσε νέα κρίση που οι συνέπειές της ήταν πολύ σοβαρές για την ισλαμική κοινότητα. Όταν ο Αλή εκλέχτηκε χαλίφης δεν αναγνωρίστηκε από τους αντιπάλους του από τους οποίους ο πιο δυνατός ήταν ο ξάδελφος του Οθμάν και κυβερνήτης της Συρίας ο Μουαουίγια Α΄.
Ανάμεσά τους ξέσπασε διαμάχη, αλλά πολύ σύντομα ο επιτήδειος Μουαουίγια Α΄ κατάφερε να πάρει την εξουσία από τον Αλή χωρίς να τον νικήσει. 
Εξαπατημένος ο Αλή από τον Μουαουίγια Α΄ παραιτήθηκε από τα δικαιώματα του, όμως οι πιστοί του δεν δέχτηκαν ποτέ τον εκθρονισμό του, θεωρώντας σφετεριστές τους Σουνίτες υποστηρικτές του Μουαουίγια. 
Ο Αλή δολοφονήθηκε λίγο αργότερα στην Κούφα στο όνομα των Σιιτών και έγινε μάρτυρας του Ισλάμ. 
Ο Μουαουίγια Α΄ μετέφερε την πρωτεύουσά του από την Μεδίνα στη Δαμασκό και καθιέρωσε την αρχή της συριακής δυναστείας των Ομεϋαδών μέσα στο χαλιφάτο, ορίζοντας διάδοχο το γιο του. Εν τούτοις αυτό το κακό αποτέλεσε σταδιακά μια επαναληπτική αιτία διάσπασης της ισλαμικής κοινότητας, σε συνδυασμό με την επέκτασή της σε νέα εδάφη, σε αυτόνομα και συχνά αντιμαχόμενα χαλιφάτα όπως της Βαγδάτης, της Δαμασκού, της Αιγύπτου και της Κόρδοβα ή στη δημιουργία εμιράτων και πριγκιπάτων. 
Η ισλαμική κοινότητα εκτός από τους Άραβες περιλάμβανε τους Σύριους, τους Ιρανούς, τους Σελτζούκους Τούρκους και τους Μογγόλους που με τη σειρά τους ίδρυσαν δυναστείες μέχρι την τελική επικράτηση των Οθωμανών τον 15ο αι..
Η συλλογή των διαδοχικών αποκαλύψεων του Κορανίου, που γράφονταν κατά σύντομα χρονικά διαστήματα πάνω σε κάθε υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, ολοκληρώθηκε κατά την εποχή της ηγεμονίας του Ομάρ δεύτερου χαλίφη από τους τέσσερεις πρώτους. 
Μια επίσημη έκδοση του Κορανίου, καθιερώθηκε κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας του τρίτου χαλίφη, του Οθμάν. 
Αυτή η έκδοση παραμένει μέχρι σήμερα σαν επίσημος λόγος του Θεού και είναι γραμμένη στην κουφική γραφή. 
Το Κοράνι δεν είναι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα βιβλία προφητικής φιλολογίας, αλλά είναι επίσης ένα φιλολογικό αριστούργημα αξεπέραστης αξίας που άνοιξε το δρόμο στη μουσουλμανική λογοτεχνία και ποίηση, στην θεολογική εμβάθυνση και στη διανόηση.

3.3 Η Ισλαμική Τέχνη από τον 7ο-18ο μ.Χ. αιώνα:




 Ένα από τα σύμβολα του Ισλάμ: Η λέξη «Ο Θεός» (Αλλάχου) γραμμένη σε αραβική καλλιγραφική γραφή.

Μετά από την κατάληψη της Ιερουσαλήμ το 637 μ.Χ., και καθόλο το διάστημα της επέκτασης από τον 8ο έως τον 9ο αι., η μουσουλμανική θρησκεία σάρωσε τα πάντα από τον Ατλαντικό έως την Ινδία με την επέλαση των ορδών της ημισελήνου. 
Το σύνθημα είχε δοθεί από τον ίδιο τον Μωάμεθ και η άσκηση βίας ήταν δικαιολογημένη για την εξάπλωση του μουσουλμανισμού και εκείνος που έχανε τη ζωή του σε αυτόν τον Ιερό Πόλεμο, εθεωρείτο μάρτυρας με ανταπόδοση της θυσίας του μετά την Κρίση. 
Ταυτόχρονα με την διοικητική, οργανωτική και οικονομική ανάπτυξη του Ισλάμ, που ενισχύθηκε από το φοβερό πλιάτσικο και τα πλούτη των κατακτημένων περιοχών, άρχισε και η διαμόρφωση της ισλαμικής τέχνης.

Η ιστορία της Ισλαμικής τέχνης καλύπτει το χρονικό διάστημα από τον θάνατο του Μωάμεθ το 632 μ.Χ., έως τον 18ο αι. 
Η θρησκεία των μουσουλμάνων κατακτητών της Περσίας, της Μεσοποταμίας, της Αιγύπτου, της Βόρειας Αφρικής και της Ισπανίας, αντιμετώπισε το θέμα της απεικόνισης του Θεού και των ιερών προσώπων ακόμα πιο αυστηρά από το Χριστιανισμό. Απαγόρευσε εντελώς τις εικόνες. 
Στην περίπτωση της Ισλαμικής τέχνης έχουμε το πιο έντονο παράδειγμα δογματικής επιρροής μιας θρησκείας στη διαμόρφωση του ύφους της τέχνης. 
Τα Χαντίθ, δηλαδή τα ρητά του Προφήτη που συμπληρώνουν το Κοράνι, λέγουν κατηγορηματικά:
 «Δυστυχία σε ό,ποιον απεικονίσει τον Θεό, ανθρώπους ή ζώντα όντα. Εικονίζετε μόνον δένδρα, άνθη και άψυχα». 
Ενώ στο Κοράνι[4] υπάρχουν πλήθος δογματικών αποτροπών σχετικών με την ειδωλολατρεία, που πηγάζουν από την εντολή του Θεού προς τον Αβραάμ.



Οι μουσουλμάνοι καλλιτέχνες, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που δημιουργούσαν οι απαγορεύσεις της απεικόνισης προσώπων, αναγκάστηκαν να αναπτύξουν την τέχνη τους πάνω στα στοιχεία, που αποτελούν τα βασικά της γνωρίσματα. 
Αυτά είναι οι γεωμετρικοί συνδυασμοί, η πολυχρωμία, η ενσφήνωση πολύτιμων οστράκων και λίθων και η επιχρύσωση. Είναι μια τέχνη απόλυτα διακοσμητική. 
Η αξία αυτής της διακόσμησης έρχεται κυρίως από το πνεύμα που εμψυχώνει και βρίσκει την πλήρη έκφρασή του στην ανάπτυξη των αραβουργημάτων, τεχνοτροπία με μορφές φυτικές και ζωικές, χρήση γεωμετρικών φιγούρων, οι οποίες επαναλαμβάνονται επ΄αόριστον, θυμίζοντας η μια την άλλη, χωρίς να επιτυγχάνεται ο τέλειος συνδυασμός. 
Συνέχεια αυτής της διακόσμησης είτε «με γραμμική πορεία», είτε με περιέλιξη φύλλων. Μοιάζει σαν μια αντανάκλαση μιας θεώρησης του κόσμου με τη διαδοχή αφαιρετικών μορφών που δεν έχουν καμιά παρουσία, παρά μόνο μέσα από τη θεϊκή βούληση. 
Σύμφωνα με τον Combrich[5] τα λεπτά σχέδια και οι πλούσιοι χρωματικοί συνδυασμοί των καλλιτεχνών, οφείλονται ίσως «στη διδασκαλία του Μωάμεθ, που απομάκρυνε τη σκέψη του καλλιτέχνη από τα αντικείμενα της πραγματικής ζωής και την οδήγησε στον ονειρικό κόσμο των γραμμών και των χρωμάτων».


Η ραγδαία εξάπλωση της Ισλαμικής κυριαρχίας και του Μουσουλμανισμού σε πολλές χώρες της Ανατολής, της Αφρικής και της Ισπανίας, δημιούργησαν, σε συνδυασμό με τις τέχνες και τη νοοτροπία των κατακτημένων λαών, τις διάφορες σχολές της Ισλαμικής τέχνης. 
Αυτές οι σχολές παρόλες τις τοπικές τους ιδιομορφίες, διατηρούσαν πάντως το βασικό γνώρισμα της ανεικονικής διακοσμητικότητας, που χαρακτηρίζει το σύνολο της μουσουλμανικής τέχνης. 
Υπάρχουν πέντε σχολές τέχνης που διακρίνονται με γεωγραφικούς όρους και είναι: της Συρίας και της Αιγύπτου, της Δυτικής Λιβύης και της Ισπανίας, της Περσίας, της Οθωμανικής Τουρκίας και της Ινδίας. 
Ορισμένες πάντως από τις μεταγενέστερες μουσουλμανικές αιρέσεις, ήταν λιγότερο αυστηρές σχετικά με την απαγόρευση των εικόνων. 
Άφησαν τους καλλιτέχνες να ζωγραφίζουν μορφές και επεισόδια, εφόσον δεν είχαν άμεση σχέση με τη θρησκεία. 
Οι αναπαραστάσεις μορφών θα χρησιμοποιηθούν εκτενώς στις ανατολικές επαρχίες, στις περσικές, μογγολικές και τουρκικές μινιατούρες. 
Όπως στη Βυζαντινή τέχνη έτσι και στη Μουσουλμανική, η ψευδαίσθηση της πραγματικότητας μετρά πολύ λίγο. Ίσως και λιγότερο. 
Δεν υπάρχει ούτε προοπτικό σχεδίασμα των μορφών, ούτε γίνεται καμιά προσπάθεια για να φανούν οι φωτοσκιάσεις ή η δομή του σώματος. 
Η επιγραφική παίζει ένα σημαντικό ρόλο μέσα σε αυτή την τέχνη. Στους εσωτερικούς χώρους και τους τοίχους των τζαμιών την απουσία των τοιχογραφιών καλύπτουν ρητά του Προφήτη από το Κοράνι. 
Είναι θρησκευτικά αποφθέγματα τα οποία, καθώς είναι γραμμένα στην διακοσμητική κουφική γραφή, εναρμονίζονται πλήρως με τα αφηρημένα μοτίβα, δημιουργώντας ένα αδιάσπαστο διακοσμητικό σύνολο.


Η Ισλαμική τέχνη ανέπτυξε την έκφρασή της κυρίως μέσα από την αρχιτεκτονική, την ποίηση, την υφαντουργία, τη μεταλλουργία, την υαλουργία και άλλες δευτερεύουσες διακοσμητικές τέχνες. 
Στην αρχιτεκτονική[6]το τζαμί είναι το πιο σημαντικό παράδειγμα της συνάντησης των αναγκών της θρησκευτικής και κοινωνικής ζωής με τις τοπικές καλλιτεχνικές μεθόδους. 
Στην αρχή ακολούθησε το σχέδιο του πρωτόγονου σπιτιού του προφήτη στη Μεδίνα, ενώ στη Συρία των Ομεϋαδών θα υιοθετήσει αργότερα τη διάταξη της ρωμαϊκής βασιλικής. Χαρακτηριστική είναι ακόμη η κατασκευή των μιναρέδων σε τζαμιά και τεμένη με την ταυτόχρονη χρήση του θόλου στα τζαμιά της Τουρκίας, που είναι συνέπεια της υιοθέτησης της διάταξης της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. 
Στην αρχιτεκτονική τα μουσουλμανικά χαρακτηριστικά αναφέρονται στην υιοθέτηση της αψίδας των βυζαντινών και της μετατροπής της σε τεθλασμένο τόξο για εισόδους και παράθυρα, στη διακόσμηση της λιθοδομής γύρω από τις θύρες και τα παράθυρα με εξαιρετικά αραβουργήματα, στα διπλά παράθυρα, στη διακοσμητική μεταλλική επένδυση των θυρών και στη χρήση διακοσμητικών σταλακτιτών και αλλεπάλληλων τόξων, όπως π.χ στη Γρανάδα. Ανάμεσα στον 16ο-18ο αι., ο ισλαμικός πολιτισμός κάτω από την κυριαρχία των Οθωμανών, άρχισε να εμφανίζει σημάδια παρακμής και καθυστέρησης εξαιτίας της θρησκευτικής και πολιτικής κατάπτωσης των μουσουλμανικών κρατών.
http://peritexnisologos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8868.html#more
* Στη διαμάχη αυτή, μεταξύ των οπαδών του Αλή και των οπαδών του Ομάρ και του Οθμάν, οφείλεται η διαχρονική έχθρα μεταξύ των δύο μουσουλμανικών αιρέσεων, που φτάνει ως τις μέρες μας με πολλά θύματα και καταστροφές των αντίπαλων τζαμιών. 
Υπό το πρίσμα αυτό, ίσως γίνεται περισσότερο κατανοητό το ιστορικό υπόβαθρο της σημερινής σουνιτικής συσπείρωσης εναντίον των σιιτών της Συρίας και του Ιράν , ως μια αναδρομική εκδίκηση και ξεκαθάρισμα θρησκευτικών «λογαριασμών».
(Το κείμενο αποτελεί μέρος της μελέτης μου: «Τα Φυσικά Πρότυπα στην Τέχνη και τη Θρησκεία-Μια επισκόπηση της ανάπτυξης του πολιτισμού», Γ ΄Μέρος: ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΧΡΟΝΟΙ, Κεφ: 3. ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ, Παρ: 3.1: Η προ-ισλαμική θρησκεία, 3.2: Η Μουσουλμανική Θρησκεία, 3.3: Η Ισλαμική Τέχνη από τον 7ο-18ο μ.Χ. αιώνα)
[1]S. JAFAR-SHAHIDI: Αναλυτική Ιστορία του Ισλάμ-Πανεπιστημιακό Εκδοτικό Κέντρο Τεχεράνης. Εκδ. Στεφ. Δ. Βασιλόπουλος. Αθήνα-1995. (σ. 30)
[2]S. JAFAR-SHAHIDI: (αυτ. σ. 31)
[3] DOMINIQUE SOURDEL: «ΤΟΙΣΛΑΜ», Que sais je? – ΤοΒΗΜΑγνώση, μετ: Μαγδ. Σύρου-2007, (σ.13)
[4] ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ: Από το κεφάλαιο του Κορανίου με τον τίτλο «Έλληνες». (σ. 211), Εκδ. «Κάκτος».
[5]E.H.GOMBRICH: «Ιστορία της Τέχνης»- Μ.Ι.Ε.Τ-1994, (σ. 103).
[6] Σημαντικά μνημεία της μουσουλμανικής αρχιτεκτονικής είναι μεταξύ άλλων και τα εξής: Το Τέμενος του Ομάρ ή «Θόλος του Βράχου» στην Ιερουσαλήμ, περ. 692 μ.Χ, το μεγάλο Τέμενος της Δαμασκού, περ. 715, το Τέμενος εν Καζβίν στην Περσία του 7ου αι., το Τέμενος Έλ-Αζχάρ στο Καϊρο του 9ου αι., το Τέμενος Σαχίβ-Ατά στο Ικόνιο του 1269, το Τέμενος του Σουλτάν-Χασάνστο Καϊρο του 1356, το ισλαμικό ανάκτορο της Αλάμπρα στη Γρανάδα της Ισπανίας το 1377, το Τέμενος της Κόρδοβας στην Ισπανία του 7ου αι., το Τέμενος Φατεπούρ-Σίκρι στην Ινδία του 13ου αι., κ.α.
olympia.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στό ΙΣΛΑΜ!









 stavretta








,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"