.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους» επικεφαλής ομάδας μάχης πλοίων κατευθύνεται για την Μεσόγειο Θάλασσα

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους» επικεφαλής ομάδας μάχης πλοίων κατευθύνεται για την Μεσόγειο Θάλασσα



Μετάφραση – Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
Το πιο σύγχρονο αμερικανικό αεροπλανοφόρο το USS George H. W. Bush ηγούμενο ομάδας μάχης πλοίων, απέπλευσε σήμερα Σάββατο από την βάση του στο λιμάνι Νόρφολκ ( Βιρτζίνια), με τελικό προορισμό την Μ. Ανατολή και ενδιάμεση στάση την Μεσόγειο θάλασσα.
Σύμφωνα με ρωσικό  πρακτορείο, το αεροπλανοφόρο του Ναυτικού των ΗΠΑ μετά από ένα υπερατλαντικό ταξίδι ηγούμενο της ομάδας πλοίων μάχης «Τζορτζ Μπους» θα εισέλθει και θα παραμείνει για κάποιο διάστημα στη Μεσόγειο Θάλασσα, ως επικεφαλής του 6ου αμερικανικού στόλου που δρα στην ευρύτερη περιοχή. 
Η διάρκεια του πλου που θα διανύσει συνολικά το υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο, είναι οκτώ έως εννέα μήνες.
Η πιθανή συμμετοχή της ομάδας πλοίων του USS George H. W. Bush στην διασφάλιση της διαδικασίας καταστροφής των χημικών όπλων της «Cape Ray» στη Μεσόγειο, δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί, αναφέρει το δημοσίευμα.
«Η ομάδα πλοίων με επικεφαλής το USS George H. W. Bush θα εκτελέσει καθήκοντα στους τομείς ευθύνης του 5ου αμερικανικού στόλου (Μέση Ανατολή ) και 6ου στόλου, με την υλοποίηση δράσεων για την θαλάσσια ασφάλεια, της συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας σε περιοχές ευθύνης, καθώς και την υποστήριξη της επιχείρησης «Enduring Freedom» στο Αφγανιστάν», δήλωσε ο διοικητής του Ναυτικού των ΗΠΑ.
Σχόλιο: Δεν δικαιολογεί με τίποτα μια επιχείρηση καταστροφής χημικών όπλων στην Συρία, μια τέτοια «συσσώρευση» υπερσύγχρονων και θανατηφόρων ταυτόχρονα ναυτικών μονάδων επιφανείας στην ΝΑ Μεσόγειο θάλασσα, συμπεριλαμβανόμενων και των ρωσικών πλοίων . Εκτός και εάν οι υδρογονάνθρακες, η προσέγγιση Ρωσίας –Αιγύπτου, και ο εξοπλισμός  του Ιράν, αποτελούν το ζήτημα όλης αυτής της τεράστιας ναυτικής παρουσίας.
greeknation.blogspot.gr
http://www.interfax.ru/world/news/358056
http://www.analystsforchange.org/2014/02/blog-post_4695.html








ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ... ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ...!!!

 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ... ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ...!!!




Γιατί άραγε η ένοπλη πτέρυγα του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας είχε δημιουργήσει εργαστήριο εντομολογίας στο στρατόπεδο του Νταχάου;
Γερμανός ερευνητής που μελέτησε το αρχείο του εργαστηρίου υποστηρίζει τώρα ότι τα SS εξέταζαν τη χρήση κουνουπιών με ελονοσία ως βιολογικών όπλων.
«Αποτελεί αντικείμενο έρευνας εδώ και καιρό το εάν η ναζιστική Γερμανία επιδίωξε να παράξει βιολογικά όπλα παρά την απαγόρευση της χρήσης τους από τον Χίτλερ» αναφέρει ανακοίνωση του Πανεπιστημίου του Τίμπιγκεν, όπου πραγματοποιήθηκε η νέα μελέτη.
Την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η Γερμανία διέθετε αρκετά εντομολογικά εργαστήρια, είναι επομένως περίεργο ότι ίδρυσε ένα ακόμα στο Νταχάου, επισημαίνει ο δρ Κλάους Ράινχαρντ στη μελέτη του, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Endeavour.
Το «Εντομολογικό Ινστιτούτο των SS», παράρτημα του στρατοπέδου συγκέντρωσης, δημιουργήθηκε το 1942 από τον Χάινριχ Χίμλερ, διαβόητο επικεφαλής των SS, πιθανώς έπειτα από αναφορές για στρατιώτες που είχαν προσβληθεί από ψείρες, αλλά και περιστατικά τυφοειδούς πυρετού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του  Νόιενγκαμε. 
Οι οδηγίες που έδωσε ο Χίμλερ αφορούσαν  τη διεξαγωγή βασικής έρευνας για την προστασία από παράσιτα φορείς ασθενειών.
Τα αρχεία του Ινστιτούτου, λέει ο δρ Ράινχαρτ, δείχνουν ότι κάτι άλλαξε το 1944, όταν οι ερευνητές ανέλαβαν να εκτιμήσουν την ικανότητα διαφόρων κουνουπιών να επιβιώνουν χωρίς τροφή και νερό - μια ικανότητα που θεωρητικά θα επέτρεπε τη χρήση τους ως βιολογικών όπλων που απελευθερώνονται από αεροπλάνα σε κατοικημένες περιοχές.
Σύμφωνα με τον Ράινχαρτ, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Εντουαρντ Μέι «συνιστούσε» στις σημειώσεις του τη «χρήση» ενός συγκεκριμένου είδους κουνουπιού στο γένος Anopheles, το οποίο μεταδίδει το παράσιτο της ελονοσίας και επιζεί για περισσότερες από τέσσερις ημέρες.
Ο Ράινχαρντ θεωρεί αυτό το εύρημα ξεκάθαρη ένδειξη ότι το Τρίτο Ράιχ προόριζε τα μολυσμένα κουνούπια για επιθέσεις.
Στο Νταχάου, εξάλλου, εργαζόταν ο καθηγητής Κλάους Σίλινγκ, ο οποίος μόλυνε εσκεμμένα κρατούμενους με το παράσιτο της ελονοσίας (τελικά εκτελέστηκε στη Νυρεμβέργη). 
Παρόλα αυτά, ο Ράινχαρτ δεν βρήκε ενδείξεις ότι ο Σίλινγκ συνεργαζόταν με τον διευθυντή του Ινστιτούτου.
Όπως λέει ο ίδιος, «ο Έντουαρντ Μέι γνώριζε ότι κάποιος πραγματοποιούσε πειράματα που σχετίζονταν με την ελονοσία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν απέφυγε αυτά τα πειράματα εσκεμμένα ή αν απλά δεν είχε την άδεια να εισέλθει στο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Ο ερευνητής επισημαίνει, τέλος, πως σύμφωνα με κατάθεση αξιωματικού των SS στη δίκη της Νυρεμβέργης, ο Μέι είχε αρνηθεί να διεξάγει πειράματα σε ανθρώπους.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 stoxos.gr






Μπρεζίνσκυ: «Οι bloggers καταστρέφουν την Προπαγάνδα των Καθεστωτικών ΜΜΕ.

Μπρεζίνσκυ: «Οι bloggers καταστρέφουν την Προπαγάνδα των Καθεστωτικών ΜΜΕ.


ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!! 
ΤΑ BLOG ΤΟΥΣ «ΧΑΛΆΝΕ ΤΗ ΣΟΎΠΑ…» 
ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΊ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΜΕ ΤΗ ….. ΣΥΝΔΡΟΜΉ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. 
ΤΈΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!
ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΏΣΟΥΝ, ΠΑΡΆ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΈΓΞΟΥΝ…» 
ΚΆΤΙ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΟΣ ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΥ, ΑΦΟΎ ΥΠΉΡΞΕ ΣΥΝΙΔΡΥΤΉΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ DAVID ROCKEFELLER, ΤΟ 1973….

Η “ΣΦΡΑΓΊΔΑ” ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΎΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ: ΣΕ ΠΕΡΊΟΠΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΑΣΤΈΡΙ, ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΤΗΣ “ΛΕΡΝΑΊΑΣ ΎΔΡΑΣ”… ΤΥΧΑΊΟ;;;
ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΎΝΤΟΜΗΣ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗΣ ΜΕ ΤΗ DW NEWS ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΈΝΗ ΔΕΥΤΈΡΑ , Ο ΠΡΏΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΎΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ZBIGNIEW BRZEZINSKI , ΣΧΟΛΊΑΣΕ ΤΑ ΕΞΉΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΌΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ , ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΈΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΓΝΏΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ :
” ΜΕ ΔΕΔΟΜΈΝΗ ΤΗΝ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΏ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΆ ΜΟΥ « ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΦΎΠΝΙΣΗ» , Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΒΊΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΊΖΕΤΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΎΣΗΣ ΚΑΙ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΈΝΕΣ ΠΡΏΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ, ΔΕΝ …………    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΥΠΌΣΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΆ ΓΙΑ ΕΞΈΥΡΕΣΗ ΛΎΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ », ΔΉΛΩΣΕ Ο ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΙ , ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ .
ΠΑΡΆ ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΌΝΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΙ – ΟΜΠΆΜΑ (Ο ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΥ ΉΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΊΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΤΟΥ ΟΜΠΆΜΑ) , Ο ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΙ ΑΡΝΉΘΗΚΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΉ ΓΝΏΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΆΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΊΑ , ΛΈΓΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΌΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ ΚΙ ΑΝ ΈΧΕΙ Η ΔΙΟΊΚΣΗ, ΕΊΝΑΙ ” ΕΠΤΑΣΦΡΆΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ . “
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ ΤΟΥ ΟΜΠΆΜΑ ΣΤΗ ΜΈΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ . ΑΥΤΌ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΕΞΉΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΏΤΩΝ ΛΙΒΎΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΊΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΉΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΓΟΥΈΣΛΙ ΚΛΑΡΚ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΔΙΑΤΕΛΈΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΉΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΠΊ ΕΠΟΧΉΣ ΜΠΟΥΣ….
ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΥ: Ο “ΜΈΝΤΟΡΑΣ” ΤΟΥ ΟΜΠΆΜΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΡΥΤΉΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Ο ΆΛΛΟΣ ΣΥΝΙΔΡΥΤΉΣ ΉΤΑΝ Ο ΔΑΥΊΔ ΡΟΚΦΈΛΛΕΡ…
ΠΑΡΆ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ Ο ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΙ ΚΑΤΆ ΚΑΙΡΟΎΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΊ ΑΝΤΊΘΕΤΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΎΣ , ΟΙ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΟΜΠΆΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ , ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΉ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΈΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ , ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΎΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΕΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΙ»: ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΎΣΕ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΤΟ 1979 , ΌΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΙ ΟΔΉΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗ CIA ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΊΝ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ.
ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΤΟΥ BRZEZINSKI ΓΙΑ « ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΦΎΠΝΙΣΗ» ΈΧΟΥΝ ΕΝΤΑΘΕΊ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΌΝΙΑ . ΠΈΡΥΣΙ, ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΙΛΊΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΊΑ , Ο BRZEZINSKI ΣΗΜΕΊΩΣΕ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ «ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΉ » ΚΑΙ «Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΠΗΥΔΙΣΜΈΝΩΝ ΛΑΏΝ», ΔΙΌΤΙ ΑΥΤΉ «Η ΛΑΪΚΉ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ» ΕΊΝΑΙ ΕΠΊΜΟΝΗ, ΜΕ ΥΨΗΛΆ ΚΊΝΗΤΡΑ, ΚΑΙ ΒΑΣΊΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΦΎΠΝΙΣΗ».
Ο BRZEZINSKI ΚΑΤΗΓΌΡΗΣΕ ΕΠΊΣΗΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ “ΣΤΟ ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ , ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΑΘΟΛΙΚΉ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΏΝ.”
« ΟΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ , ΝΈΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΈΣ , ΕΠΊΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΜΙΑ ΝΈΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ: ΕΝΏ Η ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΏΝ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΠΟΤΈ , Η ΙΚΑΝΌΤΗΤΆ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΟΥΣ ΛΑΟΎΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΣΤΟΡΙΚΆ ΧΑΜΗΛΆ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΈΣΩ ΩΜΆ : ΣΕ ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΈΣ , ΉΤΑΝ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΙΣ ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙΣ ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ. ΣΉΜΕΡΑ, ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΊΡΩΣ ΕΥΚΟΛΌΤΕΡΟ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙΣ ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΕΛΈΓΧΕΙΣ ΈΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ “, ΔΉΛΩΣΕ Ο ΜΠΡΕΖΊΝΣΚΙ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΟΜΙΛΊΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΔΙΕΘΝΏΝ ΣΧΈΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΌΝΤΡΕΑΛ .
ΠΑΡΆ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ, ΜΙΑ ΝΈΑ ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ ΤΟΥ REUTERS ΈΔΕΙΞΕ ΌΤΙ ΜΌΝΟ ΤΟ 9 % ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ . ΕΆΝ ΤΕΛΙΚΆ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ , ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΔΗΜΟΦΙΛΉΣ ΠΌΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΙΣΤΟΡΊΑ .
Ο ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΌΜΕΝΟΣ ΌΓΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΜΈΣΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ (BLOG), ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΌΤΙ ΕΝΏ Η ΕΠΊΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΆ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ ΈΓΙΝΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ, ΑΠΟΔΌΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΆΣΣΑΝΤ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ . ΩΣ ΕΚ ΤΟΎΤΟΥ, ΜΌΝΟ ΤΟ 23% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ ΠΛΈΟΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΆ ΜΜΕ.
 cretanpatriot.wordpress.com 
 ataktesfones.blogspot.gr





Πικρόξυλο! Quassia Το ισχυρότερο βοτανικό όπλο για ζάχαρο και χοληστερίνη! Ιδανικό και για αδυνάτισμα!


Πικρόξυλο! Quassia Το ισχυρότερο βοτανικό όπλο για ζάχαρο και χοληστερίνη! Ιδανικό και για αδυνάτισμα!



quassia

 Πικρόξυλο. Το ιδανικό βότανο για το ζάχαρο  τη χοληστερίνη και το αδυνάτισμα!!
Το πικρόξυλο (Quassiae, Αγγλικά: Quassia) ανήκει στην οικογένεια των Simaroubaceae και είναι θάμνος (ή μικρό δέντρο) που φτάνει τα 3μ. ενώ τα φύλλα του είναι μακριά και φτερωτά. 
Το πικρόξυλο είναι ένα βότανο με εξαιρετικές ιδιότητες κατά του σακχαρώδη διαβήτη και της χοληστερίνης.  Ρυθμίζει και τα δύο αποτελεσματικά και θεωρείται ο καλύτερος ρυθμιστής της γλυκόζης από όλα τα άλλα βότανα που βοηθούν στη νόσο.
(Σημείωση: σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τα φάρμακα. 
Όλα τα βότανα, λειτουργούν πάντα συμπληρωματικά) 
Έτσι και το πικρόξυλο, όπως βέβαια όλα τα βότανα συνδυάζει και άλλες ιδιότητες!! 
Το Πικρόξυλο ή Κουασσία (Quassia) έλαβε την ονομασία της από τον Graman Quassi, το Σουριναμέζο βοτανολόγο που μελέτησε πρώτος και περιέγραψε τις ιδιότητες του φυτού. 
Εντυπωσιακό είναι, ότι σε πολλές περιοχές της Νότιας Αμερικής, από τον κορμό του θάμνου αυτού  παρασκευάζονται «ξύλινες κούπες» για να ελευθερώνουν τα πικρά συστατικά τους στο περιεχόμενο τους και να βοηθούν στην πέψη!
 Το πικρόξυλο, είναι επίσης εξαιρετικός ρυθμιστής της διάρροιας και της δυσκοιλιότητας! Οι ινδιάνοι της Βραζιλίας χρησιμοποιούν τον κορμό σε σωματικές πλύσεις για την ιλαρά, και σε στοματικές πλύσεις μετά από εξαγωγή δοντιών μια και το πικρόξυλο έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
 Στο κόσμο, είναι περισσότερο γνωστό για την εντυπωσιακή ρύθμιση του σακχάρου και των λιπιδίων (χοληστερίνης) του αίματος. Μια ιδιότητα  που φαίνεται να είναι ισχυρότερη σε σχέση με άλλα βότανα της κατηγορίας αυτής. 
οηθά επίσης και  στο αδυνάτισμα και τη δυσκοιλιότητα. 
Επιστημονικές έρευνες δείχνουν, τη προστατευτική δράση του φυτού  έναντι ορισμένων μορφών καρκίνου (λευχαιμία κλπ.) καθώς και ενάντια στην εμφάνιση ελκών του γαστρεντερικού συστήματος.
Η ονομασία Amara  προέρχεται από την ισπανική λέξη amargo που σημαίνει πικρός αποδόθηκε λόγω της ιδιαίτερα πικρής γεύσης του φυτού, που σήμερα θεωρείται ότι οφείλεται στην κουασσίνη και τη νεοκουασσίνη, ουσίες με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες. 
Η κουασσίνη έχει αναγνωρισθεί ως ασφαλές προσθετικό σε αναψυκτικά και ζυμωτά τρόφιμα, όπου χρησιμοποιείται για την πικρή γεύση που προσδίδει.


http://stavretta-stavretta-stavretta.blogspot.gr/2014/02/quassia.html








Έγγραφο - ΣΟΚ...."Διαταγή" του νοσοκομείου "Αττικόν" για... θανάτωση Ελλήνων Ασθενών "Αφήστε τους να πεθάνουν/"

 Έγγραφο - ΣΟΚ... "Διαταγή" του νοσοκομείου "Αττικόν" για... θανάτωση Ελλήνων Ασθενών "Αφήστε τους να πεθάνουν "


as peth

“Αφήστε τους να πεθάνουν!” Έγγραφο-σοκ (από τη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας) στο Νοσοκομείο “Αττικόν”.
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ενήμερος για αυτή την εντολή; Εφαρμόζεται γενικό πρόγραμμα ευθανασίας Ελλήνων από τη μιαρή ανθελληνική κυβέρνηση;

Μακάβριες αποφάσεις καλούνται να εφαρμόσουν γιατροί σε μεγάλα νοσοκομεία, «επιταχύνοντας» τον θάνατο ασθενών, με αμφιλεγόμενα επιστημονικά προσχήματα που στην πραγματικότητα υποκρύπτουν λόγους οικονομικών περικοπών…

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκάλυψε την Κυριακή, ένα...... απίστευτο έγγραφο της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας του Αττικόν -ενός εκ των μεγαλύτερων νοσοκομείων του Λεκανοπεδίου και της Ελλάδας- με το οποίο ζητά από τους διευθυντές όλων των κλινικών και τους γιατρούς να μην προβαίνουν στην μηχανική υποστήριξη -με «διασωλήνωση τραχείας» - των ασθενών «με επικείμενο θάνατο»!!! 

Το έγγραφο είναι πρόσφατο καθώς έχει ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2013 και παραμένει σε εφαρμογή μέχρι σήμερα, χωρίς πάντως να είναι γνωστό σε ποιο βαθμό οι γιατροί, που… έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη και δεσμεύονται από τη συνείδησή τους, το υλοποιούν.

Η υπογραφή στο έγγραφο είναι της κ. Γεωργίας Γερολουκά – Κωστοπαναγιώτου η οποία μάλιστα είναι καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το θέμα του τιτλοφορείται ως εξής: «Διασωλήνωση τραχείας σε ασθενείς ορόφου με επικείμενο θάνατο».

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα προς τους συναδέλφους της γιατρούς «συχνά συμβαίνει να καλείται σε νοσηλευτικούς θαλάμους ορόφων η Ομάδα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (BLUE LINE) για διασωλήνωση τραχείας σε ασθενείς χωρίς κανένα προσδόκιμο επιβίωσης ευρισκόμενους στο φυσικό τέλος της ζωής των».

Στη συνέχεια, αποφαίνεται ότι «η διασωλήνωση τραχείας και ο μηχανικός αερισμός έχουν νόημα σε ασθενείς οι οποίοι προβλέπεται ότι θα ζήσουν και όχι εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται στο φυσικό τέλος της ζωής τους π.χ. λόγω ανίατου νοσήματος μη επιδεχόμενου θεραπείας κλπ».

Και ακολουθεί η εντολή:
«Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι ειδικευμένοι θεράποντες των ασθενών κατά την τακτική επίσκεψη στους νοσηλευτικούς θαλάμους:

α) να διευκρινίζουν στους ειδικευόμενους και τους εφημερεύοντες ποιοι από τους ασθενείς τους δεν έχουν να ωφεληθούν από τον μηχανικό αερισμό ως ευρισκόμενοι πλησίον στον φυσικό τέλος της ζωής τους και

β) να ενημερώνουν σχετικά τους συγγενείς των ασθενών».

Για να δικαιολογήσει όλα τα παραπάνω η κ. Κωστοπαναγιώτου, καταλήγει:
«Αυτό που οφείλουμε να προσφέρουμε στη φάση αυτή είναι οποσδήποτε η επαρκής ηρεμία, η αποτελεσματική αναλγησία (εφόσον υπάρχει πόνος) και ο,τι συνάδει με την ιατρική δεοντολογία της παρηγορητικής ιατρικής (palliative care).

Η αναιτιολόγητη εφαρμογή ενδοτραχειακής διασωλήνωσης και μηχανικού αερισμού μόνον ταλαιπωρία προσφέρει στον ασθενή που βρίσκεται πλησίον του αναμενόμενου φυσικού τέλους της ζωής του».

Ακόμη και όσοι δεν έχουν ιατρικές γνώσεις, αντιλαμβάνονται ότι μόνο όποιος διαθέτει θεϊκές ή υπεφυσικές ικανότητες μπορεί να προβλέψει πότε «επίκειται» ο θάνατος ενός ανθρώπου, έστω και βαριά ασθενούς. Υπάρχουν μάλιστα και διεθνώς πολλές περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι ενώ «δεν προβλεπόταν ότι θα ζήσουν» -κατά την έκφραση του ακατανόητου αυτού εγγράφου- τελικώς κέρδισαν τη μάχη και ύστερα από μακρύ χρόνο θεραπείας και μηχανικής υποστήριξης ανένηψαν.

Ιατρικοί παράγοντες εξέφραζαν επίσης την έκπληξή τους διότι δεν είναι γνωστό να έχει υπάρξει άλλοτε τέτοια εντολή από γιατρό -και δη πανεπιστημιακού επιπέδου- με την οποία να καλεί συναδέλφους του να υποδυθούν τον Θεό και να αποφασίσουν εκείνοι πότε θα κοπεί το νήμα της ζωής ενός ανθρώπου. Άλλωστε και στις περιπτώσεις με ανίατα νοσήματα οι συγγενείς των ασθενών είναι εκείνοι που παίρνουν συχνά τις βαριές αποφάσεις και κανείς άλλος.

Καθώς από επιστημονικής και δεοντολογικής πλευράς το ζήτημα που εγείρεται είναι μείζον, η σκοπιμότητα μιας τέτοιας εντολής όπως εκτιμάται συνδέεται περισσότερο με τις περικοπές που επιχειρούνται σε αυτές τις εποχές μνημονιακής τρέλας και στο χώρο της Υγείας. Προφανώς για κάποιους, που θεωρούν την οικονομία των αριθμών σημαντικότερη από τη ζωή των ανθρώπων, αν αυτό στέλνει ταχύτερα στον θάνατο και ασθενείς
 «οι οποίοι δεν προβλέπεται ότι θα ζήσουν» 
είναι λεπτομέρεια…
πηγή: “κυριακάτικη δημοκρατία”
paspartoy.blogspot.gr













Να γίνει ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ το κτήριο του ΝΑΤ

Να γίνει ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ το κτήριο του ΝΑΤ



Ρήμαξε το κτήριο του ΝΑΤ, στο τμήμα της Τράπεζας Ελλάδος, μετά την απομάκρυνση της Τράπεζας. Το ίδιο ρημάζει και το υπόγειο που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα και έχει και αυτό εγκαταλειφθεί.
Το εναπομείναν κτήριο που ανήκει στο ίδιο το ΝΑΤ υπολειτουργεί και μάλλον πηγαίνει και αυτό για κλείσιμο.
Ένα πανέμορφο κτήριο που δεσπόζει στον Πειραιά με τη φινέτσα και την αρχοντιά του, σε λίγο, όπως φαίνεται, θα εγκαταλειφθεί. Όμως η ανθρώπινη θέληση δεν έχει σχέδια για τη σωτηρία του και την αναβάθμισή του.
Αντί να σκέφτονται κάποιοι κοντόφθαλμοι, να ξανακτήσουν το Ρολόϊ του Πειραιά, θα μπορούσαν να ανακαινίσουν ολόκληρο το κτήριο του ΝΑΤ και να το κάνουν ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
Έτσι το Δημαρχείο θα στεγαστεί στο ομορφότερο κτήριο της πόλης, το οποίο θα σωθεί και δεν θα ρημάξει.

Δημήτρης Κανδεράκης
fonipeiraioton.blogspot.gr


























ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Το σχέδιο της Άγκυρας για Ελλάδα και Κύπρο αποκάλυψε ο τούρκος πρέσβης

ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Το σχέδιο της Άγκυρας για Ελλάδα και Κύπρο αποκάλυψε ο τούρκος πρέσβης


to-sxedio-ths-agkyras-gia-ellada-kai-kypro-apokalypse-o-toyrkos-presbhs

Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης 
Σε σημαντικές και απρόσμενες αποκαλύψεις προέβη ο τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Κεριμ Ουράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Ανατολή. 
Μέσα από τις δηλώσεις του φανερώνονται οι πολύχρονοι σχεδιασμοί της Άγκυρας που θα μπουν σε φάση υλοποίησης μόλις γίνει η επανένωση της Κύπρου. 
Η Τουρκία θα καταφέρει να «γυρίσει όλο το παιχνίδι υπερ της» αρκεί η Λευκωσία να βάλει την υπογραφή της σε αυτό το σχέδιο. Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Κερίμ Ουράς αποκάλυψε πως θα μπει η χώρα του στην Ε.Ε. μετά την επανένωση της Κύπρου ακόμα και το ποιος θα είναι υπουργός Εξωτερικών της Λευκωσίας.

Επίσης αναφέρθηκε στις ΑΟΖ , στους μουσουλμάνους της Θράκης και εξήγησε ακόμα και τη στάση της Αιγύπτου απέναντι στην Ελλάδα. Δεν δίστασε να μιλήσει για τους Έλληνες που είναι πλέον οικονομικοί μετανάστες στην Τουρκία. 
Συγκεκριμένα ο πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς αναφερόμενος στην προεδρία της Ελλάδας και τις κυπριακές διαπραγματεύσεις, είπε ότι είναι δύο θέματα που σχετίζονται μεταξύ τους και δήλωσε πως «Κλειδί για την επίλυση του Κυπριακού είναι οι φυσικοί πόροι» και το κλειδί για την υποψηφιότητα της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι η επίλυση του Κυπριακού. 
Η GKRY ένα μήνα μετά από την απόρριψη του σχεδίου Ανάν έγινε μέλος της Ε.Ε. Από τότε και μετά μπλόκαρε τα 8 από τα 13-14 κεφάλαια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας. Το Κυπριακό είναι ένα θέμα που περιμένει λύση 50 χρόνια και το κλειδί για την επίλυση του είναι οι υδρογονάνθρακες, το νερό και οι φυσικοί πόροι που σχηματίζονται από το ρεύμα». 
Ο πρέσβης Ουράς ανέφερε πως σε περίπτωση συμφωνίας των δύο πλευρών στην Κύπρο, η ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας θα φτάσει σε ένα σημαντικό ορόσημο, κάτι που θα δημιουργήσει μια θετική-ντόμινο επίδραση στις διεθνείς σχέσεις. 
Δεν δίστασε να προβλέψει ότι «Από εκεί που η Κύπρος ήταν μια χώρα που μας φρέναρε θα γίνει ο Νο1 υποστηρικτής μας. Υπουργός Εξωτερικών θα είναι Ελληνοκύπριος και ο υπουργός Ε.Ε. Τουρκοκύπριος . Όταν πίσω από την ταμπέλα της Κύπρου κάτσει ένας Τουρκοκύπριος θα υπερασπιστεί διαφορετικά την υποψηφιότητα της Τουρκίας και η χώρα που την μπλοκάρει θα γίνει μια χώρα που την υπερασπίζεται». 
Ο Τούρκος πρέσβης δεν δίστασε να πει ότι οι Ελληνοκύπριοι που έχασαν τις περιουσίες τους στη Βόρεια Κύπρο θα αποζημιωθούν από την εξόρυξη του... φυσικού τους αερίου (!). 
«Σύμφωνα όμως με το διεθνές δίκαιο το 80% των ιδιωτικών περιουσιών στην Βόρεια Κύπρο είναι περιουσίες Ελληνοκυπρίων, και η επίλυση αυτού του θέματος αποτελεί όρο. Και αυτό θα χρειαστεί πάρα πολλά χρήματα. Αυτό μπορεί να καταστεί δυνατό μόνο με την απόδοση μέρους από τα κέρδη που θα προέλθουν από τους φυσικούς πόρους, με τα οποία θα σχηματιστεί ένα ταμείο αποζημιώσεων. Με αυτό τον τρόπο η επίλυση αυτού του θέματος θα καταστεί δυνατή με αυτοχρηματοδότηση, χωρίς να αναλάβει κανείς ένα τέτοιο οικονομικό βάρος». 
Ο Ουράς αναφέρει πως σε περίπτωση επίλυσης του Κυπριακού η ίδρυση της Κύπρου θα είναι σταδιακή και προέβλεψε ότι «Παράλληλα με αυτό θα υπάρξει μια ταχεία είσοδος στην οδό επίλυσης των θεμάτων του Αιγαίου. Όλες αυτές οι εξελίξεις θα συστήσουν μια πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα και ένα έδαφος για την επίλυση των μειονοτικών και άλλων θεμάτων και το σημαντικότερο, θα συμβάλουν στην πολιτική αποφασιστικότητα. Μέσα σε 3-5 χρόνια μετά από την επίλυση, η Τουρκία πλέον θα βρίσκεται σε πολύ διαφορετικό σημείο. Κατά τον ίδιο τρόπο, πολύ θετική θα είναι η συμβολή και για την Ελλάδα και για την GKRY. Διότι η οικονομική συνεργασία που θα γεννηθεί και η θετική ώθηση θα διασφαλίσει μεγάλα οφέλη στις οικονομίες τους. Πιστεύω πως εκεί πρέπει να αναζητηθεί και η έξοδος από την οικονομική κρίση». 

Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης 
Ο Ουράς ερωτώμενος σχετικά με την αντίδραση του κόσμου της μειονότητας σχετικά με την έναρξη εκπομπής δελτίου στην τουρκική γλώσσα σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ξάνθη απάντησε ως εξής: 
«Λένε πως στην Λωζάννη δεν γίνεται λόγος για Τούρκους αλλά για μουσουλμάνους. Ο Μουσουλμανισμός δεν είναι επαρκής για τον αυτοπροσδιορισμό των ανθρώπων. Ελπίζουμε πως το συντομότερο δυνατό οι εδώ αρχές να βρούνε τον σωστό δρόμο και – σύμφωνα και με τα αιτήματα των ανθρώπων- να άρουν τους περιορισμούς στο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης της ταυτότητας τους και στο θέμα της χρησιμοποίησης της γλώσσας που επιθυμούν». 

Θέμα ΑΟΖ 
Ερωτηθείς σχετικά με την ΑΟΖ ο Ουράς δήλωσε : «Την τελευταία περίοδο υπήρξαν κάποιες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου. Εξ όσων ανακοινώνονται στον ελληνικό τύπο, η Ελλάδα δε μπόρεσε να αποσπάσει αυτό που επιθυμούσε». 
Ο Ουράς επεσήμανε με έμφαση ότι « αν και οι σχέσεις Τουρκίας-Αιγύπτου δεν είναι τόσο καλές ωστόσο το Κάιρο σεβάστηκε τις ενστάσεις μας στις επιθυμίες της Ελλάδος στο θέμα αυτό. 
Η Αίγυπτος είναι ένα ριζωμένο κράτος και λαμβάνοντας υπόψη τα μακροχρόνια συμφέροντα της δεν έκανε κάτι ενάντια στη Τουρκία. Αυτό σημαίνει το εξής, πως εάν υπάρξει το κατάλληλο διεθνές κλίμα και υπάρξει από πίσω και η πολιτική βούληση, τα θέματα αυτά θα μπουν σύντομα στην οδό της επίλυσης». 

Οικονομικές Σχέσεις 
Ο Ουράς αναφέρθηκε επίσης στις οικονομικές σχέσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η Τουρκία είναι η νούμερο ένα χώρα των εξαγωγών της Ελλάδας. 
Και πως η Τουρκία τείνει χείρα βοηθείας στην ευρισκόμενη σε οικονομική κρίση Ελλάδα. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφέρει ότι οι Έλληνες αποτελούν πλέον οικονομικοί μετανάστες στην Τουρκία. 
«Ένα ακόμη επίπεδο που δείχνει την σε σχέση με το παρελθόν βελτίωση των σχέσεων μας είναι η αύξηση του αριθμού των Ελλήνων που εργάζονται στην Τουρκία. Στις ΤΗΥ εργάζονται περίπου 100 Έλληνες πιλότοι και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Και από τους μισθούς τους και από τις συνθήκες και από τις ανθρώπινες σχέσεις. Κατά τον ίδιο τρόπο λέγεται πως υπάρχουν και εκατό περίπου πανεπιστημιακοί. Μετά από αυτά υπάρχει και το θέμα με τους γιατρούς που θέλουν να δουλέψουν, θέμα που εμφανίστηκε με την επίσκεψη του υπουργού Υγεία μας. Εδώ υπάρχουν περίπου 7 χιλιάδες άτομα. Η έκκληση μας υπάρχει, ελάτε να δουλέψετε στην Τουρκία. Φυσικά πρέπει να γίνουν κάποιες νομικές ρυθμίσεις. Διότι το ιατρικό επάγγελμα είναι σημαντικό και πρέπει να ολοκληρωθεί η νομική υποδομή. Ιδιαίτερα για αυτούς που θα εργαστούν στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά αυτή τη στιγμή μπορούν να εργαστούν στα ιδιωτικά και υπάρχει ενδιαφέρον προς αυτή την κατεύθυνση». 

Δεν είναι τυχαία τα τουρκικά σήριαλ 
«Προβάλλονται εδώ 7-8 τουρκικά σίριαλ. 
Αυτά μπαίνουν σε κάθε σπίτι της Ελλάδας παντού. 
Υπήρξε μια πολύ θετική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες βλέπουν την Τουρκία και τους ανθρώπους της» υπογράμμισε ο Τούρκος πρέσβης στις δηλώσεις του και πρόσθεσε: 
«Αυτό φυσικά είναι κάτι που λύνει τα χέρια των πολιτικών και διευκολύνει την σύσταση σχέσεων. Οι Έλληνες άρχισαν να βλέπουν πια πόσο τους μοιάζουν οι Τούρκοι, το πόσα κοινά σημεία υπάρχουν και ότι εντέλει αυτά με τα οποία τους μεγάλωσαν στα μυαλά τους, δεν έχουν και τόση σημασία. 
Από την άλλη βλέποντας την οικογενειακή ζωή και την ζωή γενικά στην Τουρκία, βλέπουν αυτό που απώλεσαν με την Ε.Ε. Αυτό επιφέρει μια νοσταλγική προσέγγιση. Άκουσα από πολλούς Έλληνες να λένε ¨Τι ωραίους οικογενειακούς δεσμούς είχαμε. Κι εμείς έτσι ήμασταν και έτσι πρέπει να γίνουμε¨. 
Για αυτό το λόγο οι καλλιτέχνες που παίζουν σε αυτά τα σίριαλ ασκούν καθήκοντα ενός είδους πνευματικού πρέσβη και πραγματικά διευκολύνουν την δουλειά μας εδώ».

 newpost.gr 
 thesecretrealtruth.blogspot.com 










Συνέντευξη - πρόκληση του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα αποκαλύπτει μυστικές συνομιλίες για ΑΟΖ!

Συνέντευξη - πρόκληση του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα αποκαλύπτει μυστικές συνομιλίες για ΑΟΖ!


Σε μία συνέντευξη καθαρή πρόκληση, ο "σκληροπυρηνικός" νεο-οθωμανός Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς (ήταν διαπιστευμένος στο Τελ Αβίβ όταν συνέβη το επεισόδιο στο Μαβί Μαρμαρά το 2010 και εκδιώχθηκε από τους Ισραηλινούς), την οποία που παραχώρησε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή (Anadolu) κάνει επίδειξη αλαζονείας και μιλά ως "πασάς" σε επαρχία της νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Χαρακτηριστικό είναι ότι τονίζει πώς "Οι Ελληνοκύπριοι που έχασαν τις περιουσίες τους στη Βόρεια Κύπρο θα αποζημιωθούν από την εξόρυξη του... φυσικού τους αερίου"! δηλαδή οι Τούρκοι τους τα άρπαξαν, η περιουσία της Κύρπου θα τους αποζημιώσει, αφού φυσικά πρώτα την μοιραστούν με τους εισβολείς!
Ερωτηθείς σχετικά με την ΑΟΖ ο Ουράς αποκαλύπτει μυστικές διαπραγματεύσεις της Αθήνας με την Άγκυρα : «Την τελευταία περίοδο υπήρξαν κάποιες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου. Εξ όσων ανακοινώνονται στον ελληνικό τύπο, η Ελλάδα δε μπόρεσε να αποσπάσει αυτό που επιθυμούσε». Ο Ουράς επεσήμανε με έμφαση ότι «αν και οι σχέσεις Τουρκίας-Αιγύπτου δεν είναι τόσο καλές ωστόσο το Κάιρο σεβάστηκε τις ενστάσεις μας στις επιθυμίες της Ελλάδος στο θέμα αυτό. Η Αίγυπτος είναι ένα ριζωμένο κράτος και λαμβάνοντας υπόψη τα μακροχρόνια συμφέροντα της δεν έκανε κάτι ενάντια στη Τουρκία. Αυτό σημαίνει το εξής, πως εάν υπάρξει το κατάλληλο διεθνές κλίμα και υπάρξει από πίσω και η πολιτική βούληση, τα θέματα αυτά θα μπουν σύντομα στην οδό της επίλυσης».
Oι δηλώσεις του καταδεικνύουν ότι ,όλις η Λευκωσία βάλει οριστικά την υπογραφή της για επανένωση της Κύπρου, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της Τουρκίας για ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ αποκάλυψε ότι ο υπουργός Εξωτερικών του νεοσύστατου Κυπριακού κράτους για θέματα ΕΕ θα είναι τουρκοκύπριος!
Χαρακτήρισε "Τούρκους" τους μουσουλμάνους της Θράκης και εξήγησε ακόμα και τη στάση της Αιγύπτου απέναντι στην Ελλάδα. Δεν δίστασε να μιλήσει για τους Έλληνες που είναι πλέον οικονομικοί μετανάστες στην Τουρκία.
Συγκεκριμένα ο Κερίμ Ουράς αναφερόμενος στην προεδρία της Ελλάδας και τις κυπριακές διαπραγματεύσεις, είπε ότι είναι δύο θέματα που σχετίζονται μεταξύ τους και δήλωσε πως:
«Κλειδί για την επίλυση του Κυπριακού είναι οι φυσικοί πόροι και το κλειδί για την υποψηφιότητα της Τουρκίας στην Ε.Ε. είναι η επίλυση του Κυπριακού. Η ελληνική πλευρά της Κύπρου, ένα μήνα μετά από την απόρριψη του σχεδίου Ανάν έγινε μέλος της Ε.Ε. Από τότε και μετά μπλόκαρε τα 8 από τα 13-14 κεφάλαια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας. Το Κυπριακό είναι ένα θέμα που περιμένει λύση 50 χρόνια και το κλειδί για την επίλυση του είναι οι υδρογονάνθρακες, το νερό και οι φυσικοί πόροι που σχηματίζονται από το ρεύμα».
Ανέφερε επίσης πως σε περίπτωση συμφωνίας των δύο πλευρών στην Κύπρο, η ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας θα φτάσει σε ένα σημαντικό ορόσημο, κάτι που θα δημιουργήσει μια θετική-ντόμινο επίδραση στις διεθνείς σχέσεις.
Δεν δίστασε να προβλέψει ότι: «Από εκεί που η Κύπρος ήταν μια χώρα που μας φρέναρε θα γίνει ο Νο1 υποστηρικτής μας. Υπουργός Εξωτερικών θα είναι Ελληνοκύπριος και ο υπουργός Ε.Ε. Τουρκοκύπριος. Όταν πίσω από την ταμπέλα της Κύπρου κάτσει ένας Τουρκοκύπριος θα υπερασπιστεί διαφορετικά την υποψηφιότητα της Τουρκίας και η χώρα που την μπλοκάρει θα γίνει μια χώρα που την υπερασπίζεται». 
«Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο το 80% των ιδιωτικών περιουσιών στην Βόρεια Κύπρο είναι περιουσίες Ελληνοκυπρίων, και η επίλυση αυτού του θέματος αποτελεί όρο. Και αυτό θα χρειαστεί πάρα πολλά χρήματα. Αυτό μπορεί να καταστεί δυνατό μόνο με την απόδοση μέρους από τα κέρδη που θα προέλθουν από τους φυσικούς πόρους, με τα οποία θα σχηματιστεί ένα ταμείο αποζημιώσεων. Με αυτό τον τρόπο η επίλυση αυτού του θέματος θα καταστεί δυνατή με αυτοχρηματοδότηση, χωρίς να αναλάβει κανείς ένα τέτοιο οικονομικό βάρος».
Ο Ουράς αναφέρει πως σε περίπτωση επίλυσης του Κυπριακού η ίδρυση της Κύπρου θα είναι σταδιακή και προέβλεψε ότι «Παράλληλα με αυτό θα υπάρξει μια ταχεία είσοδος στην οδό επίλυσης των θεμάτων του Αιγαίου.
Όλες αυτές οι εξελίξεις θα συστήσουν μια πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα και ένα έδαφος για την επίλυση των μειονοτικών και άλλων θεμάτων και το σημαντικότερο, θα συμβάλουν στην πολιτική αποφασιστικότητα.
Μέσα σε 3-5 χρόνια μετά από την επίλυση, η Τουρκία πλέον θα βρίσκεται σε πολύ διαφορετικό σημείο. Κατά τον ίδιο τρόπο, πολύ θετική θα είναι η συμβολή και για την Ελλάδα και για την GKRY.
Διότι η οικονομική συνεργασία που θα γεννηθεί και η θετική ώθηση θα διασφαλίσει μεγάλα οφέλη στις οικονομίες τους. Πιστεύω πως εκεί πρέπει να αναζητηθεί και η έξοδος από την οικονομική κρίση».
Και βέβαια μιλά για την "τουρκική" μειονότητα Δυτικής Θράκης!
Ο Ουράς ερωτώμενος σχετικά με την αντίδραση του κόσμου της μειονότητας σχετικά με την έναρξη εκπομπής δελτίου στην τουρκική γλώσσα σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι στην Ξάνθη απάντησε ως εξής: «Λένε πως στην Λωζάννη δεν γίνεται λόγος για Τούρκους αλλά για μουσουλμάνους. Ο Μουσουλμανισμός δεν είναι επαρκής για τον αυτοπροσδιορισμό των ανθρώπων (σ.σ. στην Βοσνία γιατί δέχθηκαν ... μετά χάρας τον προσδιορισμό;). Ελπίζουμε πως το συντομότερο δυνατό οι εδώ αρχές να βρούνε τον σωστό δρόμο και – σύμφωνα και με τα αιτήματα των ανθρώπων- να άρουν τους περιορισμούς στο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης της ταυτότητας τους και στο θέμα της χρησιμοποίησης της γλώσσας που επιθυμούν».
Οικονομικές Σχέσεις
Ο Ουράς αναφέρθηκε επίσης στις οικονομικές σχέσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η Τουρκία είναι η νούμερο ένα χώρα των εξαγωγών της Ελλάδας. Και πως η Τουρκία τείνει χείρα βοηθείας στην ευρισκόμενη σε οικονομική κρίση Ελλάδα. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφέρει ότι οι Έλληνες αποτελούν πλέον οικονομικοί μετανάστες στην Τουρκία.
«Ένα ακόμη επίπεδο που δείχνει την σε σχέση με το παρελθόν βελτίωση των σχέσεων μας είναι η αύξηση του αριθμού των Ελλήνων που εργάζονται στην Τουρκία. Στις ΤΗΥ εργάζονται περίπου 100 Έλληνες πιλότοι και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Και από τους μισθούς τους και από τις συνθήκες και από τις ανθρώπινες σχέσεις. Κατά τον ίδιο τρόπο λέγεται πως υπάρχουν και εκατό περίπου πανεπιστημιακοί. Μετά από αυτά υπάρχει και το θέμα με τους γιατρούς που θέλουν να δουλέψουν, θέμα που εμφανίστηκε με την επίσκεψη του υπουργού Υγεία μας. Εδώ υπάρχουν περίπου 7 χιλιάδες άτομα. Η έκκληση μας υπάρχει, ελάτε να δουλέψετε στην Τουρκία. Φυσικά πρέπει να γίνουν κάποιες νομικές ρυθμίσεις. Διότι το ιατρικό επάγγελμα είναι σημαντικό και πρέπει να ολοκληρωθεί η νομική υποδομή. Ιδιαίτερα για αυτούς που θα εργαστούν στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά αυτή τη στιγμή μπορούν να εργαστούν στα ιδιωτικά και υπάρχει ενδιαφέρον προς αυτή την κατεύθυνση».
Μάλιστα δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ως πολιτικό εργαλείο ακόμα και τα τουρκικά σίριαλ που ανεγκέφαλοι "Έλληνες" (;) προβάλουν στα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα
«Προβάλλονται εδώ 7-8 τουρκικά σίριαλ. Αυτά μπαίνουν σε κάθε σπίτι της Ελλάδας παντού. Υπήρξε μια πολύ θετική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες βλέπουν την Τουρκία και τους ανθρώπους της» υπογράμμισε ο Τούρκος πρέσβης στις δηλώσεις του και πρόσθεσε:
«Αυτό φυσικά είναι κάτι που λύνει τα χέρια των πολιτικών και διευκολύνει την σύσταση σχέσεων. Οι Έλληνες άρχισαν να βλέπουν πια πόσο τους μοιάζουν οι Τούρκοι, το πόσα κοινά σημεία υπάρχουν και ότι εντέλει αυτά με τα οποία τους μεγάλωσαν στα μυαλά τους, δεν έχουν και τόση σημασία.Από την άλλη βλέποντας την οικογενειακή ζωή και την ζωή γενικά στην Τουρκία, βλέπουν αυτό που απώλεσαν με την Ε.Ε. Αυτό επιφέρει μια νοσταλγική προσέγγιση. Άκουσα από πολλούς Έλληνες να λένε: "Τι ωραίους οικογενειακούς δεσμούς είχαμε. Κι εμείς έτσι ήμασταν και έτσι πρέπει να γίνουμε". Για αυτό το λόγο οι καλλιτέχνες που παίζουν σε αυτά τα σίριαλ ασκούν καθήκοντα ενός είδους πνευματικού πρέσβη και πραγματικά διευκολύνουν την δουλειά μας εδώ».
Θα υπάρξει κάποια διαμαρτυρία από το υπουρείο εξωτερικών για τους χαρακτηρισμούς περί "τουρκικής μειονότητας"; Αλλά από ποιους; Με αυτούς που συνομιλούν υπόγεια με την Άγκυρα σε βάρος των συμφερόντων της ίδιας τους της χώρας όπως αποκάλυψε ο Τούρκος πρεσβευτής;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ellinonea.blogspot.gr










UK gathering secret intelligence via covert NSA operation

UK gathering secret intelligence via covert NSA operation



Documents show GCHQ has had access to the NSA's Prism programme since at least June 2010

Documents show GCHQ (above) has had access to the NSA's Prism programme since at least June 2010. Photograph: David Goddard/Getty Images
The UK's electronic eavesdropping and security agency, GCHQ, has been secretly gathering intelligence from the world's biggest internetcompanies through a covertly run operation set up by America's top spy agency, documents obtained by the Guardian reveal.
The documents show that GCHQ, based in Cheltenham, has had access to the system since at least June 2010, and generated 197 intelligence reports from it last year.
The US-run programme, called Prism, would appear to allow GCHQ to circumvent the formal legal process required to seek personal material such as emails, photos and videos from an internet company based outside the UK.
The use of Prism raises ethical and legal issues about such direct access to potentially millions of internet users, as well as questions about which British ministers knew of the programme.
In a statement to the Guardian, GCHQ, insisted it "takes its obligations under the law very seriously".
The details of GCHQ's use of Prism are set out in documents prepared for senior analysts working at America's National Security Agency, the biggest eavesdropping organisation in the world.
Dated April this year, the papers describe the remarkable scope of a previously undisclosed "snooping" operation which gave the NSA and the FBI easy access to the systems of nine of the world's biggest internet companies. The group includes Google, Facebook, Microsoft, Apple, Yahoo and Skype.
The documents, which appear in the form of a 41-page PowerPoint presentation, suggest the firms co-operated with the Prism programme. Technology companies denied knowledge of Prism, with Google insisting it "does not have a back door for the government to access private user data". But the companies acknowledged that they complied with legal orders.
The existence of Prism, though, is not in doubt.
Thanks to changes to US surveillance law introduced under President George W Bush and renewed under Barack Obama in December 2012,Prism was established in December 2007 to provide in-depth surveillance on live communications and stored information about foreigners overseas.
The law allows for the targeting of any customers of participating firms who live outside the US, or those Americans whose communications include people outside the US.
The documents make clear the NSA has been able to obtain unilaterally both stored communications as well as real-time collection of raw data for the last six years, without the knowledge of users, who would assume their correspondence was private.
The NSA describes Prism as "one of the most valuable, unique and productive accesses" of intelligence, and boasts the service has been made available to spy organisations from other countries, includingGCHQ.
It says the British agency generated 197 intelligence reports from Prismin the year to May 2012 – marking a 137% increase in the number of reports generated from the year before. Intelligence reports from GCHQare normally passed to MI5 and MI6.
The documents underline that "special programmes for GCHQ exist for focused Prism processing", suggesting the agency has been able to receive material from a bespoke part of the programme to suit British interests.
Unless GCHQ has stopped using Prism, the agency has accessed information from the programme for at least three years. It is not mentioned in the latest report from the Interception of Communications Commissioner Office, which scrutinises the way the UK's three security agencies use the laws covering the interception and retention of data.
Asked to comment on its use of PrismGCHQ said it "takes its obligations under the law very seriously. Our work is carried out in accordance with a strict legal and policy framework which ensures that our activities are authorised, necessary and proportionate, and that there is rigorous oversight, including from the secretary of state, the interception and intelligence services commissioners and the intelligence and security committee".
The agency refused to be drawn on how long it had been using Prism, how many intelligence reports it had gleaned from it, or which ministers knew it was being used.
GCHQ spokesperson added: "We do not comment on intelligence matters."
The existence and use of Prism reflects concern within the intelligence community about access it has to material held by internet service providers.
Many of the web giants are based in the US and are beyond the jurisdiction of British laws. Very often, the UK agencies have to go through a formal legal process to request information from service providers.
Because the UK has a mutual legal assistance treaty with America,GCHQ can make an application through the US department of justice, which will make the approach on its behalf.
Though the process is used extensively – almost 3,000 requests were made to Google alone last year – it is time consuming. Prism would appear to give GCHQ a chance to bypass the procedure.
In its statement about Prism, Google said it "cares deeply about the security of our users' data. We disclose user data to government in accordance with the law, and we review all such requests carefully. From time to time, people allege that we have created a government 'back door' into our systems, but Google does not have a back door for the government to access private user data".
Several senior tech executives insisted they had no knowledge of Prismor of any similar scheme. They said they would never have been involved in such a programme.
"If they are doing this, they are doing it without our knowledge," one said. An Apple spokesman said it had "never heard" of Prism.
In a statement confirming the existence of Prism, James Clapper, the director of national intelligence in the US, said: "Information collected under this programme is among the most important and valuable intelligence information we collect, and is used to protect our nation from a wide variety of threats."
A senior US administration official said: "The programme is subject to oversight by the foreign intelligence surveillance court, the executive branch, and Congress. It involves extensive procedures, specifically approved by the court, to ensure that only non-US persons outside the US are targeted, and that minimise the acquisition, retention and dissemination of incidentally acquired information about US persons."





UK συλλέγοντας τη μυστική νοημοσύνη μέσω μυστικής επιχείρηση NSA


Τα Μυστήρια της NSA

Τα Μυστήρια της NSA


 


Όπως γράφουν οι ερευνητές - δημοσιογράφοι Glenn Greenwald και Jeremy Scahill στην ολοκαίνουργια ηλεκτρονική έκδοσή τους, The Intercept - η NSA εντοπίζει στόχους για επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, χρησιμοποιώντας μεταδεδομένα (metadata) και εντοπίζοντας τις συντεταγμένες από κάρτες και κινητά τηλέφωνα. Το άρθρο σημειώνει επίσης ότι η χρήση αυτών των πηγών και όχι πληροφοριών που έχουν δοθεί από ανθρώπους, αυξάνει τις πιθανότητες αυτές οι επιθέσεις να σκοτώσουν αθώους.

Ο Scahill και o Greenwald βασίζουν την έρευνά τους σε έγγραφα που κυκλοφόρησαν

από τον Edward Snowden -oποίος τώρα επικρίνει τις επιθέσεις από μη επανδρωμένα αεροσκάφη- και από έναν άλλο χειριστή drone, ο οποίος είχε δουλέψει για την Διοίκηση Συντονισμένων Ειδικών Επιχειρήσεων του στρατού και δηλώνει ότι εργάστηκε και για την NSA. Σύμφωνα με το άρθρο στο Intercept, κάποιοι στόχοι γνωριζουν ότι παρακολουθούνται, έτσι αλλάζουν κινητά τηλέφωνα ώστε να μπερδέψουν αυτούς που τους στοχοποιούν. Κάποιοι άλλοι, όχι τόσο καλοί γνώστες της τεχνολογίας, έχουν εν αγνοία τους δώσει τα κινητά τους σε άλλα μέλη της οικογένειάς τους, με αποτέλεσμα ένας πύραυλος Hellfire να χτυπά κάποιον άλλο, όχι απαραίτητα τρομοκράτη.

Αυτού του τύπου η ασαφής στοχοποίηση, μπορεί να εξηγήσει εν μέρει το γιατί ο 16χρονος γιος του Anwar al-Awlaki σκοτώθηκε σε χτύπημα της CIA, δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία του πατέρα του. Βοηθά επίσης στην υπονόμευση του διαλόγου σχετικά με την μεγάλη σημασία που έχει η προστασία των μεταδεδομένων.

Βλέπουμε ότι η NSA είναι μπλεγμένη παντού, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις πρόσφατες διαρροές που υποβαθμίζουν το μέγεθος της ανάμιξης της NSA στην παρακολούθηση των οικιακών τηλεφώνων. Mια πρόσφατη έρευνα στη Washington Post, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με αξιωματούχους που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, λιγότερο από ένα τρίτο των μεταδεδομένων από τηλεφωνήματα σε κινητά καταχωρούνται στο πλαίσιο του άρθρο 215 του PATRIOT Act. Αυτοί οι ανώνυμοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι περισσότερο παρακολουθούνται οι επίγειες γραμμές. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό ίσως υπονομεύσει την υπεράσπιση του προγράμματος από την κυβέρνηση Ομπάμα, σύμφωνα με την οποία είναι απαραίτητο να μαζέψει κανείς όλα τα άχυρα ώστε να βρεί την επικίνδυνη βελόνα της τρομοκρατίας.

Αρκετοί σχολιαστές, όπως ο Conor Friedrstorf της Αtlantic δεν πιστεύουν στον διάλογο που προωθούν αυτές οι διαρροές και φτάνουν μάλιστα σε σημείο να υπονοούν ότι οι αξιωματούχοι ίσως και να προσπαθούν σκόπιμα να παραπλανήσουν. (H Mary Wheeler, μπλόγκερ για θέματα εθνικής ασφάλειας, η οποία τώρα δουλεύει με τους Scahill και Greenwald, αναρωτήθηκε για το αν τα αρχεία συγκεντρώνονται σε πλαίσιο αιτιολόγησης διαφορετικό από το αμφιλεγόμενο 215).

Αν οι αξιωματούχοι που ισχυρίζονται ότι συγκεντρώνονται μόνο ελάχιστα από τα τηλεφωνικά δεδομένα μας, ψεύδονται, γράφει ο Friedersdorf, αυτό σημαίνει ότι αρκετοί νομοθέτες έχουν κρατηθεί στο σκοτάδι σχετικά με τις δραστηριότητες της NSA - και μάλιστα περισσότερο από όσο είχαμε συνειδητοποιήσει. Ακόμα και τώρα, αφότου έχουν κυκλοφορήσει όλες αυτές οι αποκαλύψεις από τον Snowden και τους δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάστηκε, το κοινό δεν έχει καμία πραγματική κατανόηση του μεγέθους των κατασκοπικών δραστηριοτήτων της NSA, πράγμα το οποίο φυσικά υπονομεύει -εξ αρχής- την αναγκαιότητα ένος πληροφοριοδότη.

Και πάμε στους κακούς μπάτσους αυτής της εβδομάδας:

- Προς το τέλος της χρονιάς που πέρασε, ο Henry «Hank» Magee από το Burleson County του Texas, πυροβόλησε και σκότωσε τον λοχία Adam Sowders, έναν βοηθό σερίφη που έσπασε την πόρτα του ψάχνοντας για μαριχουάνα. Ο Μagee και ο δικηγόρος του ισχυρίστηκαν ότι ο ίδιος δεν είχε ιδέα ότι αυτοί που προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι του στις 19 Δεκεμβρίου ήταν αστυνομικοί και υπάρχουν αρκετοί λόγοι - συμπεριλαμβανομένων άλλων τραγωδιών στο παρελθόν - για να τους πιστέψουμε. Ο Magee συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου του Sowders, πράγμα που δεν αποτελεί έκπληξη αν υπολογίσουμε το στάτους του ως φονιά μπάτσων. Το σοκαριστικό κομμάτι της υπόθεσης ήρθε στο φως την Τετάρτη, όταν ένα σώμα ενόρκων αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Magee για τον θάνατο του Sowders, αποφασίζοντας ότι ο Magee πίστευε ότι βρισκόταν σε κατάσταση αυτοάμυνας όταν πυροβόλησε. Ο γέρο Hank όμως, δεν την έχει γλιτώσει ακόμα, αφού αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή δύο φυτών μαριχουάνας, οι οποίες σε συνάρτηση με τη (νόμιμη) κατοχή όπλων, μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε δεκαετή φυλάκιση.

- Κάποιοι ανησυχούν ότι το Google Glass θα προσφέρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε διάφορα άτομα και οργανισμούς για να παρακολουθούν την κάθε μας κίνηση, έτσι η σκέψη της ύπαρξης αστυνομικών εξοπλισμένων με Google Glass ίσως προκαλεί ενόχληση. Όμως, για όσο παραμένουν ανέγγιχτοι οι κοριοί στα τηλέφωνα των πολιτών, ίσως το Google Glass να ενθαρρύνει ένα αίσθημα λογοδοσίας, αφού η αστυνομία θα καταγράφει τις αλληλεπιδράσεις της με το κοινό. Μέχρι στιγμής, μόνο λίγοι το δοκιμάζουν.

- Στις 16 Οκτωβρίου, στο Pinecrest της Φλόριντα, μια αστυνομικός σταμάτησε σε μια σκηνή τροχαίου ατυχήματος και σύμφωνα με μάρτυρες -έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας και πλάνα από την κάμερα του περιπολικού- δεν κατάφερε να βοηθήσει τα δύο θύματα του τροχαίου, τα οποία λίγο αργότερα πέθαναν. Όταν η αστυνόμος Ana Carrasco έφτασε στη σκηνή, ο λοχίας Javier Ortiz ο οποίος περνούσε από το σημείο, είχε σταματήσει για να αναλάβει δράση, και καλυμμένος με αίματα προσπαθούσε να βοηθήσει το ένα θύμα. Ζήτησε από την Carrasco να κάνει στο άλλο τεχνητή αναπνοή, αλλά εκείνη απλά στεκόταν εκεί, αγνοώντας τις επανειλημμένες εκκλήσεις του για βοήθεια. Η Carrasco δήλωσε αργότερα ότι δεν μετακίνησε τον άνδρα φοβούμενη ότι ίσως είχε τραυματίσει την σπονδυλική του στήλη, πράγμα που δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά της. Εν πάσει περιπτώσει, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για μια εβδομάδα. Τόσο το αγόρι ενός από τα θύματα αλλά και ο Ortiz αντιμετωπίζουν με τρόμο το γεγονός ότι μια αστυνομικός που παρέμεινε απαθής ενώ κάποιος την χρειαζόταν, έλαβε μια τόσο χλιαρή τιμωρία.

- Πίσω στον Φεβρουάριο του 2013, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες βρέθηκε σε κατάσταση πανικού όταν ένα πρώην μέλος της αστυνομίας, ο Christopher Dorner, μετατράπηκε σε δολοφόνο μπάτσων. Η Margie Carranza και η μητέρα της, Emma Hernandez, τραυματίστηκαν όταν οι αστυνομικοί του LAPD πυροβόλησαν πάνω από εκατό φορές το αυτοκίνητό τους - το οποίο δεν έμοιαζε με αυτό του Dormer - ενώ διένειμαν εφημερίδες. Η Ηernandez πυροβολήθηκε δύο φορές στην πλάτη, ενώ η Carranza τραυματίστηκε από σπασμένα γυαλιά. Η Hernandez και η Carranza έλαβαν $4.2 εκατομύρια δολάρια για αυτό που πέρασαν και $40,000 για να φτιάξουν το αυτοκίνητό τους. Κατά τη διάρκεια του μήνα που πέρασε, οι αξιωματούχοι του LAPD συζήτησαν αν η πράξη των αστυνομικών που πυροβόλησαν κατά των γυναικών ήταν δικαιολογημένη, και ο αρχηγός Beck δήλωσε ότι οι αστυνομικοί παραβίασαν την πολιτική του τμήματος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα τους επιβληθούν ιδιαίτερες κυρώσεις. Μετά από μια διορθωτική εκπαίδευση, οι οκτώ αστυνομικοί θα επιστρέψουν στος δρόμους. Ο Beck ίσως τους τιμωρήσει ο ίδιος, ίσως και όχι, αλλά το περιστατικό μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει ανεπάρκεια όσον αφορά την ανάληψη ευθυνών από το LAPD. Αν πυροβολήσεις κάποιον ο οποίος δεν μοιάζει καθόλου με τον ύποπτο που αναζητείς, θα πρέπει να χάνεις τη θέση σου.

-Ο καλός αστυνομικός της εβδομάδας είναι ο John Urquhart, σερίφης στην King County της Ουάσινγκτον, ο οποίος στις 3 Φεβρουαρίου ολοκλήρωσε τη διαδικασία απόλυσης του βοηθού, Patrick Saulet. Ο Saulet είχε προσπαθήσει στις 30 Ιουλίου να αποτρέψει τον ρεπόρτερ του Stranger, Dominic Holden από το να φωτογραφίσει μια σύλληψη, ισχυριζόμενος ότι στεκόταν σε δημόσια περιουσία, και όταν ο Holden απομακρύνθηκε, του είπε ότι δεν μπορούσε να φωτογραφίσει ούτε από το πεζοδρόμιο. Ο Saulet αργότερα είπε ψέματα για τη συνομιλία του με τον Holden, ενω φάνηκε ότι είχε αρκετά προβλήματα πειθαρχίας. Μετά από μια εξάμηνη έρευνα βασισμένη στο παράπονο του Holden, ο Saulet απολύθηκε. Ο σερίφης Urquhart σημείωσε την παραμονή της απόλυσής του ότι «είναι συνταγματικό δικαίωμα να φωτογραφίζει κανείς την αστυνομία»

Κάθε αστυνομικός που το ξεκαθαρίζει αυτό, κάνει μια πολύ καλή αρχή. (vice)

Από το prisonplanet

 kalyterotera.gr 












Η θεραπεία του ενός λεπτού. Το μυστικό που θεραπεύει σχεδόν κάθε ασθένεια

Η θεραπεία του ενός λεπτού. Το μυστικό που θεραπεύει σχεδόν κάθε ασθένεια



http://stavretta-stavretta-stavretta.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html
http://stavretta-stavretta-stavretta.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html







Στην Εισαγγελέα για να σώσει την Υγεία ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά

Στην Εισαγγελέα για να σώσει την Υγεία 
ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά


Αξιότιμη Κυρία Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου,
                Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, ως θεσμικό όργανο υπεύθυνο εκ του Νόμου Ν.Π.Δ.Δ. για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και των συνθηκών εργασίας των Ιατρών, έχει υποχρέωση να απευθυνθεί προς εσάς, προκειμένου να σας αναφέρει ότι:
                Λόγω μίας  σειράς λήψεως μέτρων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ (αρ. αποφ πρωτ.οικ. 5937/13-2-2014), παύουν άμεσα τη λειτουργία Τοπικών Μονάδων Υγείας ΕΟΠΥΥ- Νομαρχιακών Μονάδων Υγείας ΕΟΠΥΥ – Εργαστηρίων ΕΟΠΥΥ, χωρίς αντικατάστασή τους για την ουσιαστική εξυπηρέτηση των καθημερινά εξυπηρετούμενων επί 12ωρου λειτουργίας Δεκάδων Χιλιάδων Ασφαλισμένων Πολιτών.

Τούτο συμβαίνει:
α) Εν μέσω χειμερινής περιόδου που ο δείκτης νοσηρότητας είναι υψηλός.
β) Εν μέσω επιδημίας Γρίπης Η1Ν1 που επικρατεί με πολλούς νοσούντες και θανάτους (αναφερόμενα 40 περίπου καταγεγραμμένα περιστατικά).
γ) Ενώ σφραγίζονται οι Μονάδες Υγείας, αφήνονται οι Πολίτες χωρίς ΠΦΥ (Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα). Σημειωτέον ότι ακόμα και στις περιόδους απεργιακών κινητοποιήσεων όλες οι Μονάδες λειτουργούσαν κατά νόμο με προσωπικό ασφαλείας σε 2 βάρδιες, με ειδικότητες Παθολόγων, Γενικών Ιατρών, Παιδιάτρων, Χειρουργών, Καρδιολόγων, Εργαστηριακών Ιατρών και πλήρες Νοσηλευτικό Προσωπικό, οι δε Σταθμοί Άμεσης Βοήθειας ομοίως.
δ) Οι καθημερινές εφημερίες των Νοσοκομείων της περιοχής ευθύνης των κατοίκων της Αττικής δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ιατρική κάλυψη των ασθενών εξαιτίας του αυξημένου αριθμού ασθενών που δέχονται, αλλά και των υφιστάμενων  αποστάσεων που πρέπει να διανύουν οι ασθενείς (π.χ. ο κάτοικος του κέντρου του Πειραιά πρέπει να μεταβεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα ή ο κάτοικος της Σαλαμίνας πρέπει να μεταβεί στο Αττικό Νοσοκομείο, το ίδιο και οι κάτοικοι των νησιών για παροχές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας).

                Για όλους αυτούς τους λόγους παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας.

fonipeiraioton.blogspot.gr









Βουτηγμένοι στη διαφθορά και τα σκάνδαλα οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες του "συνταγματικού τόξου"... 75 δήμαρχοι και οι μισοί περιφερειάρχες με «μαύρο» χρήμα και φοροδιαφυγή

Βουτηγμένοι στη διαφθορά και τα σκάνδαλα 
οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες 
του "συνταγματικού τόξου"... 
75 δήμαρχοι και οι μισοί περιφερειάρχες 
με «μαύρο» χρήμα και φοροδιαφυγή

Να γιατί κρύβουν την «λίστα Νικολούδη»: 75 δήμαρχοι και οι μισοί περιφερειάρχες με «μαύρο» χρήμα και φοροδιαφυγή

 Θυμίζουμε εν τάχει ότι η εν λόγω λίστα αφορά ελέγχους στις περιπτώσεις που ο έλεγχος του Πόθεν Έσχες έδειξε μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή. Για αυτή την λίστα και τα 335 «καυτά» ονόματα που περιλαμβάνει ο Αθανασίου είχε πει εμπαίζοντας ουσιαστικά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ονόματα γιατί «η ανάκριση διενεργείται υπό μυστικότητα».
Βέβαια αυτό ήταν μία καθαρή υπεκφυγή του υπουργού αφού θυμόμαστε όλοι ότι στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής υπήρξε και υπάρχει μία αγαστή συνεργασία μεταξύ «κύκλων» του υπουργείου Δικαιοσύνης και της φυλλάδας του Μπόμπολα, έτσι ώστε το.....
ανακριτικό υλικό, όσο άσχετο και αν ήταν με την υπόθεση, να γίνεται άμεσα πρωτοσέλιδο στον επικοινωνιακό αγώνα της συγκυβέρνησης του Μνημονίου εναντίον της Χρυσής Αυγής. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής παρά τις επίμονες επισημάνσεις αυτής της παρανομίας από πλευράς των Συναγωνιστών – Βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε καμία συμμόρφωση με τον νόμο, ούτε κάποια έρευνα για να αποκαλυφθούν οι «κύκλοι» που διέρρεαν παρανόμως το ανακριτικό υλικό.
Πάμε τώρα να δούμε κάποιες εξελίξεις σχετικά με την εν λόγω «λίστα», για να καταλάβουμε γιατί ξαφνικά ο υπουργός άρχισε να σέβεται την μυστικότητα των ανακρίσεων, σε πλήρη αντίθεση με την πρακτική του ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η εν λόγω λίστα έχει πολλά ευρήματα και πολύ ενδιαφέροντα. Στη λίστα, λοιπόν, περιλαμβάνονται δήμαρχοι (75), περιφερειάρχες (6), ιατροί νοσοκομείων (62), πρόεδροι ΝΠΔΔ (48), μέλη επιτροπών αξιολόγησης διαγωνισμών (37), αλλά και δημοσιογράφοι (18).
Γι’ αυτό ο Σαμαράς έδωσε εντολή να μην βγουν τα ονόματα της «λίστας Νικολούδη» και να γίνει επίκληση της ξεφτισμένης «μυστικότητας της ανακρίσεως». Επειδή αν βγουν τα ονόματα, πολλοί εκλεκτοί του συστήματος για την τοπική αυτοδιοίκηση θα «καούν», μαζί με μερικά παπαγαλάκια του συστήματος και «μέλη επιτροπών» και "ημέτεροι" που σχετίζονται με κομματικούς χώρους – γαλαζοπράσινες εγκληματικές οργανώσεις.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
πηγή
paspartoy.blogspot.gr








,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"