.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η κινεζική αυτοκρατορία του σκότους, σιωπηλά στήνει check points διανοητικής χειραγώγησης σε όλο τον πλανήτη!




Η κινεζική αυτοκρατορία του σκότους, σιωπηλά στήνει check points διανοητικής χειραγώγησης σε όλο τον πλανήτη!




Η κινεζική αυτοκρατορία του σκότους, σιωπηλά στήνει check points διανοητικής χειραγώγησης σε όλο τον πλανήτη!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/check-points.html






Μεταφέρουμε εδώ το άρθρο στα ελληνικά, της Le Monde Diplomatique:

Ενα CNN αλά κινεζικά
Το κόκκινο δίκτυο
Του PIERRE LUTHER*

Η Κίνα όχι μόνο δεν περιορίζει την παρουσία της στο εμπόριο, τα μεγάλα έργα και την εκμετάλλευση των πρώτων υλών, αλλά σιγά σιγά εγκαθιστά σε ολόκληρο τον κόσμο κρατικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, τα οποία επιτελούν διπλό ρόλο: επικοινωνία και συλλογή πληροφοριών.

Εάν η λεγόμενη «soft power» («ήπια ισχύς») ορίζεται ως η δύναμη να επηρεάζει κανείς τις ιδέες και τις συμπεριφορές, η ενημέρωση και η διάχυσή της σε παγκόσμια κλίμακα αποτελούν στρατηγική παράμετρο του παιχνιδιού. Μέσω συμφωνιών συνεργασίας και δωρεάν διάθεσης ειδήσεων, άρθρων και ραδιοφωνικών προγραμμάτων, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας έχει επιδοθεί σε μια επίθεση γοητείας, κύρους και πολυσχιδούς παρουσίας σε πολλές χώρες, όπου η παρουσία των παραδοσιακών μεγάλων δυνάμεων, ελλείψει μέσων και πολιτικής βούλησης, φθίνει.

Ετσι, την 1η Ιουλίου 2010, στο Πεκίνο, εγκαινίασε τη λειτουργία του το CNC World, το αγγλόφωνο κανάλι συνεχούς ενημέρωσης του πρακτορείου ειδήσεων Χσινχούα (Νέα Κίνα). Το κανάλι, διαθέσιμο καλωδιακά, δορυφορικά, μέσω Διαδικτύου ή μέσω κινητού τηλεφώνου, έχει στόχο, σύμφωνα με τον διευθυντή του, Λι Κονγκ Γιουν, να «παρουσιάσει μια διεθνή θεώρηση από μια κινεζική οπτική γωνία». Με λίγα λόγια, να ανταγωνιστεί το αμερικανικό Cable News Network (CNN) και το βρετανικό British Broadcasting Corporation (BBC). Το CNC World υπόσχεται να έχει παρουσία σε όλες τις ηπείρους και να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με δελτία ειδήσεων στα ιαπωνικά, τα ρωσικά, τα πορτογαλικά, τα αραβικά και τα γαλλικά.

Το κανάλι γεννήθηκε μετά την ανακοίνωση από την κινεζική κυβέρνηση, τον Ιανουάριο του 2009, προγράμματος ύψους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο αφορούσε τρία όργανα ενημέρωσης: το China Central TV (CCTV), το πρακτορείο Χσινχούα και την «People Daily», δηλαδή τη διεθνή, αγγλόφωνη έκδοση της «Εφημερίδας του Λαού». Το πρόγραμμα βοήθειας αποφασίστηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης της εικόνας της Κίνας στο εξωτερικό και της καλύτερης προώθησης των θέσεων του Πεκίνου. Πράγματι, τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης εξαρτώνται πλήρως από την κεντρική εξουσία, μέσω του Γραφείου Ενημέρωσης του Κρατικού Συμβουλίου, του οποίου είναι όργανα.

Σημαντική διαφορά σε σχέση με τα δυτικά μέσα ενημέρωσης -ακόμη κι αν αυτά χρηματοδοτούνται από το κράτος και οι διευθυντές τους διορίζονται από την κυβέρνηση- αποτελεί το γεγονός ότι η εκδοτική γραμμή των κινεζικών μέσων ενημέρωσης είναι απλή προέκταση των διπλωματικών προσανατολισμών του καθεστώτος. Στόχος του Πεκίνου είναι να εγκατασταθεί σε όλες τις αγορές του πλανήτη και να μεταδίδει τη δική του ενημέρωση, χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Οι κινήσεις αυτές αφορούν και το ραδιόφωνο, ιδιαίτερα στην Αφρική, όπου αποτελεί το σημαντικότερο μέσο ενημέρωσης του πληθυσμού. Στις 27 Φεβρουαρίου 2006, στο Ναϊρόμπι -την πρωτεύουσα της Κένιας, όπου, από το 1987, βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του πρακτορείου Χσινχούα για την Αφρική- το Radio China International (RCI) εγκαινίαζε, πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το Πεκίνο, ραδιοφωνικό σταθμό στα FM, με πρόγραμμα στα κινεζικά, τα αγγλικά και τα σουαχίλι.

ΡΑΔΙΟΓΕΦΥΡΑ


Το ραδιοφωνικό αυτό προγεφύρωμα της Κίνας στο εξωτερικό ακολούθησαν άλλοι εκατό σταθμοί που κλήθηκαν να πάρουν θέση στις παγκόσμιες ραδιοφωνικές συχνότητες. Τον Αύγουστο του 2010, το RCI θα άνοιγε σταθμούς στο Ντακάρ (Σενεγάλη) και στο Νιαμέι (Νίγηρας) με στόχο, κάποια στιγμή, να μεταδίδει ραδιοφωνικά προγράμματα στα γαλλικά, τα κινεζικά και τις τοπικές γλώσσες.


Στην Αφρική, η ενημέρωση για τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών θεσμών γίνεται πλέον μέσω των πληροφοριών που μεταδίδουν οι περίπου δέκα ανταποκριτές του πρακτορείου Χσινχούα στις Βρυξέλλες. Ακόμη πιο σημαντικό: όλο και περισσότερο μέσω του Χσινχούα και χάρη στις δεκάδες συμφωνίες συνεργασίας, οι κάτοικοι του Καμερούν παρακολουθούν τα γεγονότα στο Τσαντ, οι κάτοικοι του Κονγκό τις εξελίξεις στην Τυνησία, οι κάτοικοι της Ζιμπάμπουε όσα συμβαίνουν στη Σενεγάλη...


Η συνεργασία αυτή θέτει την κινεζική οπτική γωνία -και την «πραγματιστική» κινεζική προσέγγιση, η οποία ώθησε, για παράδειγμα, το Πεκίνο να απέχει από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών όταν ψηφιζόταν απόφαση κατά του Σουδάν για το ζήτημα του Νταρφούρ(1)- στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της Αφρικής, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες υπανάπτυκτες χώρες της Ασίας ή της Νότιας Αμερικής. Πλεονέκτημα «της συνεργασίας μεταξύ χωρών του Νότου»; Δεν υπάρχει θέμα οποιασδήποτε ανάμειξης και, ακόμη λιγότερο, παράδοσης μαθημάτων καλής διακυβέρνησης, είτε πρόκειται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είτε για τη διαφθορά, είτε για τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές και την εργατική νομοθεσία.


Ο στρατός των «μικρών μόδιστρων του λόγου», δηλαδή των δημοσιογράφων των κινεζικών μέσων ενημέρωσης στο εξωτερικό, συγκροτείται με κριτήριο λιγότερο τις επαγγελματικές ικανότητες των δημοσιογράφων και περισσότερο την αφοσίωσή τους στο καθεστώς.
«Εδώ, εάν θέλεις οι δημοσιογράφοι να έρθουν στη συνέντευξη τύπου σου, πρέπει να τους κάνεις κάποιο δώρο». Πρόεδρος οργάνωσης στο Μπαμακό (Μαλί) και μάλλον απρόθυμος να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, ο Αμαντού μιλά για τα «φακελάκια» που παίρνουν οι δημοσιογράφοι μαζί με τα δελτία τύπου, τα οποία θα αναπαραγάγουν πλέον με μεγάλη προθυμία. Ποιος δημοσιογράφος που ζήτησε άδεια για ρεπορτάζ ή για κάποια συνέντευξη στην Αφρική δεν ρωτήθηκε πόσο θα στοιχίσουν οι υπηρεσίες του;


Με μεγάλη εμπειρία στη διαπλοκή τέτοιου είδους, ο αφρικανικός τύπος επιδίδετο ανέκαθεν στο «μαγείρεμα» των στοιχείων των επιχειρήσεων, αλλά και στις «αποκλειστικές συνεντεύξεις», δηλαδή σε έμμεση διαφημιστική προβολή. Μια πρακτική «win-win» -ευφημισμός για τη διαφθορά- την οποία οι επαγγελματικές ενώσεις του τύπου σε Νίγηρα και Σενεγάλη αποφάσισαν να καταγγείλουν, τον Σεπτέμβριο του 2010. Υπενθυμίζοντας στους διευθυντές των εφημερίδων ότι είναι δικό τους καθήκον να πληρώνουν τους υπαλλήλους τους, οι ενώσεις του τύπου ζητούν τον τερματισμό της καταβολής χρηματικών ποσών στους δημοσιογράφους για «εκτός έδρας» ή για «έξοδα κίνησης», τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.


Αλλά αυτό το όχι και τόσο λαμπρό πανόραμα -που αποτελεί, σε κάποιο βαθμό, κληρονομιά της «Francafrique»(2)- όπου τα πραγματικά ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, ετοιμάζεται να αντικατασταθεί από ένα άλλο καθεστώς, εξίσου προβληματικό: το καθεστώς της «Chinafrique». Τα αφρικανικά μέσα ενημέρωσης τροφοδοτούνται πλέον, σε συνεχή ροή, από το πρακτορείο Χσινχούα και τους δέκα χιλιάδες εργαζομένους του, περίπου εκατόν πενήντα από τους οποίους είναι ανταποκριτές στην Αφρική.


Τηλεοπτικές εικόνες και ραδιοφωνικά ρεπορτάζ αρχίζουν, επίσης, να εντάσσονται σε προγράμματα ανταλλαγών. Το διακύβευμα δεν είναι τόσο η δυνατότητα για τα αδύναμα αφρικανικά ή αραβικά πρακτορεία να μεταδώσουν την ενημέρωσή τους στην Κίνα, όσο η δυνατότητα του ασιατικού γίγαντα να αξιοποιήσει στην Αφρική διαύλους επικοινωνίας που του επιτρέπουν να διαδώσει τη δική του θεώρηση για τον κόσμο.

ΔΙΑΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ
Την ώρα που η Αφρική είναι σχεδόν απούσα από τις δυτικές εφημερίδες, η γαλλόφωνη ιστοσελίδα του πρακτορείου Χσινχούα τοποθετεί την αφρικανική ήπειρο τρίτη στη σειρά, μετά τις κατηγορίες «Κίνα» και «Κόσμος». Χαμηλότερα βρίσκει κανείς τις κατηγορίες «Οικονομία», «Πολιτισμός», «Αθλητισμός», «Κοινωνία και Υγεία».


Το Πρακτορείο Τύπου της Σενεγάλης (APS), το οποίο ιδρύθηκε το 1959, θεωρείται από τον Διεθνή Οργανισμό Γαλλόφωνων Χωρών (OIF) ως το πρακτορείο με το μεγαλύτερο κοινό στις γαλλόφωνες χώρες της Δυτικής Αφρικής. Συνεργάτες του: το International Islamic News, όργανο της Παγκόσμιας Ισλαμικής Διάσκεψης, με έδρα τη Σαουδική Αραβία, το ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ, στο πλαίσιο του προγράμματός του για την υποστήριξη της δημοκρατίας, ο Διεθνής Οργανισμός Γαλλόφωνων Χωρών και, πλέον, το πρακτορείο Νέα Κίνα (Xinhua News).


Από την πλευρά του, το Αφρικανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ), το μεγαλύτερο ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων της Αφρικής, με έδρα το Ντακάρ της Σενεγάλης, έλαβε, τον Οκτώβριο του 2009, από την εκεί κινεζική πρεσβεία, θεσμική οικονομική βοήθεια αξίας 9.000 ευρώ, με τη μορφή μιας τηλεοπτικής κάμερας και συνδρομής στις υπηρεσίες του πρακτορείου. Επρόκειτο, άραγε, για ένα πρώτο βήμα με στόχο τον προσεταιρισμό του ανταγωνιστή των επίσημων κινεζικών μέσων ενημέρωσης;


Η «Νέα Κίνα» -«Κόκκινο Πρακτορείο Ενημέρωσης της Κίνας» μέχρι το 1949- διαφέρει πολύ από τα άλλα πρακτορεία ειδήσεων. Στην Κίνα θεωρείται «τα αφτιά, τα μάτια, το λαρύγγι και η γλώσσα του Κόμματος(3)», διατηρεί το απόλυτο μονοπώλιο της μετάδοσης ειδήσεων και η λειτουργία του θυμίζει υπουργείο και εξαρτάται πλήρως από τις κρατικές αρχές. Χωρίς εμπορικές επιδιώξεις, λοιπόν -σε αντίθεση με τα πρακτορεία ειδήσεων παγκόσμιας εμβέλειας, δηλαδή το γαλλικό Agence France -Presse (AFP), το βρετανικό Reuters και το αμερικανικό Associated Press (ΑΡ)- το πρακτορείο Χσινχούα εκπληρώνει στρατηγική αποστολή πρώτης γραμμής.

(1) Philip S. Golub, «La Chine, l'Iran et le Conseil de securite de l'ONU», La valise diplomatique (www.monde-diplomatique.fr), 15 Απριλίου 2010.
(2) ΣτΜ: έκφραση που υποδηλώνει τα δίκτυα επιρροής της Γαλλίας στην αφρικανική ήπειρο.
(3) Wang Heyuan, «Α quoi servent les publications internes de l'agence Xinhua?», «Perspectives chinoises», τ. 5-6, Χονγκ Κονγκ, 1992.
* Δημοσιογράφος
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=08/05/2011&id=273137


Σχόλιο ιστολογίου:
Οι Κινέζοι "κυκλώνουν" σιγά και σιωπηλά τον πλανήτη μέσω ενός γιγαντιαίου Δικτύου δήθεν ενημέρωσης, αλλά στην ουσία Δικτύου Εκπομπής Σημάτων, Δικτύου Χειραγώγησης και Ύπνωσης.

Μάλιστα δεν επιλέγουν τυχαία τα σημεία αυτά. Μεγάλη σημασία δίνουνε στην υπό εξαφάνιση Αφρική, ώστε να τους έχουνε από κοντά μην τυχόν και ξεσκιρτήσουνε και εξεγερθούνε έτσι και κατανοήσουνε και αυτοί τα ύπουλα μακραίωνα σχέδια τους. Στην Αφρική όπου τα "δυτικά μέσα" απουσιάζουν επιδεικτικώς(αφού οι δυτικές εταιρίες τους γάμησαν το σπίτι στην κυριολεξία), στην Αφρική όπου ουδείς ενδιαφέρεται πόσοι ζούν και πόσοι πεθαίνουν. Στην Αφρική του αίματος και της πικρίας, όπου ο "πολιτισμένος" κόσμος πετάει τα σκουπίδια του. Εκεί λοιπόν στην ξεχασμένη από τη Δύση(στα φανερά βέβαια, γιατί από πίσω κάποιοι βγάζουν δις ευρώ), Αφρική, οι Κινέζοι στήνουν ολόκληρο δίκτυο ...ενημέρωσης. Και εδώ γελάμε. (όταν δεν έχουν νερό να πιούνε, θα βλέπουν τηλεόραση...) Προφανώς βέβαια, γελάνε και οι μανδαρίνοι βλέποντας ότι τα σχέδια τους τα κατανοούν ή θέλουν να τα κατανοήσουν κάποιοι "περιθωριακοί" και κάποιες "περιθωριακές" ιστοσελίδες...


Όποιος έχει παρακολουθήσει ειδήσεις από το CCTV Κίνας θα έχει παρατηρήσει ότι οι παρουσιαστές μονίμως χαμογελάνε, κακές ειδήσεις δεν παρουσιάζονται, όλα είναι ωραία και καλά στη Λαϊκή δημοκρατία της Κίνας. Ολοκληρωτική προπαγάνδα!


Τώρα λοιπόν, τα ιερατεία της HONG, στήνουν ύπουλα ένα τεράστιο δίκτυο σερπαντίνα(serpent-ine) σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ένα δίκτυο το οποίο προφανώς θα κοστίζει αμύθητα ποσά. Την ώρα που ο πλανήτης πεινάει, οι Κινέζοι επεκτείνονται σε όλους τους τομείς.


Και βέβαια οι συνειρμοί γίνονται. Εάν το κινεζικό αυτό δίκτυο σπρώχνει ζεστό χρήμα στην αγορά, μπορούμε να φανταστούμε πόσο αμερόληπτοι θα είναι οι δημοσιογράφοι και όλος ο κύκλος γύρω από το σεντούκι με τα χρήματα... της HONG.


Τώρα μάλλον οι μασονίσκοι "Πεφωτισμένοι" και λοιπά τάγματα ίσως μπορούν να καταλάβουν(όσοι ακόμα δεν το γνωρίζουν) πως ο απόλυτος άρχων είναι η HONG. Η οποία υπομονετικά περίμενε μέχρι τα κάτω επίπεδα της πυραμίδας(illuminati, ιησουίτες, ναϊτες, ηλιακά τάγματα κλπ) να στήσουν το παγκόσμιο δίκτυο ενημέρωσης(βλ. προπαγάνδας-The network), να δουλέψει και ΤΩΡΑ αυτοί να στήσουν στους ήδη έτοιμους από τους άλλους(!!!) μηχανισμούς, το δικό τους ολοκληρωτικό Δίκτυο Χειραγώγησης και Προπαγάνδας. Κατά τα άλλα, ...οι Ναζί έχασαν τον Πόλεμο και έχουμε δημοκρατία...


Πόσο κορόιδα θα αισθάνονται όλοι αυτοί οι δήθεν "άρχοντες του κόσμου" όταν βλέπουν τους κόπους τους να καπελώνονται από τους μανδαρίνους... Έχει ο καιρός γυρίσματα έτσι Πεφωτισμένοι του κώλου; Τώρα ρουφήξτε το αυγό σας και στήστε τα. Ήρθε ο κινεζικός(ΣΙΝΙΚΟΣ) δράκος, διψασμένος και ανυπόμονος να σας τα πάρει όλα!


Εμείς σας τα λέγαμε, εσείς δεν ακούγατε!



http://perseysteam.blogspot.com/2011/05/check-points.html






























































Πέσαν οι μάσκες: Συμπαιγνία Μογγόλων Εβραίων-Ισραήλ-ΗΠΑ με (Κρυπτο)Εβραίο Σιίτη Αχμαντινετζάντ(Sabourjian) - Ιραν για την έναρξη του Αρμαγεδδώνος





Πέσαν οι μάσκες: Συμπαιγνία Μογγόλων Εβραίων-Ισραήλ-ΗΠΑ με (Κρυπτο)Εβραίο Σιίτη Αχμαντινετζάντ(Sabourjian) - Ιραν για την έναρξη του Αρμαγεδδώνος .






ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Telegraph" ο Ιρανός Πρόεδρος έχει εβραϊκή καταγωγή και έχει αλλάξει το όνομά του.
Να τονίσουμε οτι η αλλαγή ονόματος είναι συνήθης στους Εβραίους εκτός Ισραήλ εδω και χιλιάδες χρόνια με σκοπό να κρύψουν την καταγωγή τους.


Αναδημοσιεύουμε απο i-reporter:


Το γύρο του κόσμου κάνει άρθρο της βρετανικής Daily Telegraph στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αχμαντινετζάντ παρουσιάζεται ως Εβραίος που άλλαξε το όνομά του.


Μια φωτογραφία στην οποία ο πρόεδρος του Ιράν κρατάει την ταυτότητά του (πάρθηκε κατά τις εκλογές του Μαρτίου 2008) δείχνει, μετά τη μεγέθυνση που υπέστη σε υπολογιστή, ότι το προηγούμενο όνομά του ήταν Σαμπουριάν (Sabourjian)! Σημείωμα πάνω στην ταυτότητά του καταδεικνύει ότι το όνομά του άλλαξε σε Αχμαντινετζάντ λίγο αφότου γεννήθηκε και η οικογένειά του ασπάστηκε το Ισλάμ.


Σύμφωνα με την Daily Telegraph οι Σαμπουριάν κατάγονται παραδοσιακά από το Αραντάν, τον τόπο γέννησης του σημερινού προέδρου, και το όνομα προέρχεται από τον "υφαντή του Σαμπούρ", την ονομασία που έχει το εβραϊκό σάλι Tallit στην Περσία.
Το όνομα Σαμπουριάν είναι εξάλλου καταχωρημένο στη λίστα με τα ονόματα Εβραίων του ιρανικού Υπουργείου των εσωτερικών. Και πρόκειται για αρκετά κοινότυπο όνομα των Εβραίων του Ιράν.


Η εφημερίδα που αποκαλύπτει την πληροφορία πήρε καταθέσεις και από ειδήμονες στα ιρανικά ζητήματα οι οποίοι πιστεύουν ότι μεγάλο μέρος του ακραίου αντισημιτισμού του Αχμαντινετζάντ πηγάζει από την προσπάθειά του να αποκρύψει το παρελθόν του.


Η αλήθεια είναι ότι ο Αχμαντινετζάντ ποτέ δεν έκρυψε το ότι το όνομά του άλλαξε όταν η οικογένειά του μετακόμισε στην Τεχεράνη στη δεκαετία του 1950.
Ποτέ όμως δεν εξήγησε το λόγο της αλλαγής.
Συγγενείς του προέδρου έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι κάτι τέτοιο ίσως κατέστη απαραίτητο για θρησκευτικούς και οικονομικούς λόγους.


Η "ευαισθησία" του ζητήματος έγινε εμφανής όταν το καλοκαίρι που μας πέρασε Ιρανός μπλόγκερ που είχε ζητήσει τη διεξαγωγή έρευνας για το όνομα του Προέδρου συνελήφθη και ανακρίθηκε.


Μέχρι στιγμής οι αντιδράσεις στην είδηση της Daily Telegraph κάνουν το γύρο του κόσμου.
Εβραϊκοί ιστοχώροι προσπαθούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά του Ιρανού ηγέτη υπό το φως των νέων αποκαλύψεων.
Άλλοι πάλι, όπως ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και αναλυτής Meir Javedanfar, δηλώνουν ότι το άρθρο είναι απολύτως ανακριβές.


Ανεξάρτητα από την πιστότητα ή όχι των στοιχείων που δημοσιοποιούνται, η "αποκάλυψη" έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Ιράν.
Οι χειρισμοί γύρω από το ζήτημα των πυρηνικών θα πρέπει να είναι λεπτοί από την πλευρά του Ιράν, ώστε να αποφευχθεί μια καταστροφική παρέμβαση των δυτικών με οικονομικά ή στρατιωτικά μέσα.


Δεν θα ήταν, πάντως, περίεργο το όλο ζήτημα να είναι μια επικοινωνιακή επίθεση (βασισμένη σε πραγματικά ή μη στοιχεία) των πολυάριθμων αντιπάλων του καθεστώτος Αχμαντινετζάντ από το εξωτερικό ή και από το εσωτερικό της χώρας που διοικεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ TELEGRAPH


ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!
ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ (ΦΑΝΕΡΟ)ΕΒΡΑΙΟ-(ΚΡΥΠΤΟ)ΕΒΡΑΙΟ(ΣΙΙΤΙΚΕΣ) ΧΑΡΟΥΛΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΦΙΛΙ (ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ)
ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!
ΑΙΣΧΡΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ,
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ-ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ (Ω! ΑΝΟΗΤΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ!!!)
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ



ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ (ΣΕΦΑΡΝΤΙΜ) ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΙΙΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
 (ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ) ΗΓΕΣΙΑΣ ΙΡΑΝ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ ΜΕ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ
 (ΜΙΝΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΙΒΑΝΕΖΩΝ
 ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.












Πιέστε τους Έλληνες τώρα που σας έχουν ανάγκη.


Πιέστε τους Έλληνες τώρα που σας έχουν ανάγκη.


  






  • Αποκάλυψη. Οι μυστικές συνομιλίες του Γκρούεφσκι με ευρωβουλευτές.










  • Τελική προθεσμία μέχρι τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ το Νοέμβριο.










  • Πρόταση των Σκοπίων για “Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας”.









  • - Στην ελληνική δημοσιονομική κρίση επενδύει η πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ, διεκδικώντας ενεργότερη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Σκοπιανό, με τη φιλοδοξία η ελληνική πλευρά, επειδή βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία, να είναι ευεπίφορη σε κοινοτικές πιέσεις ως προς το πρόβλημα της ονομασίας.
    - Ο Μάθιου Νίμιτς θα βρίσκεται στα Σκόπια την Τετάρτη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αθήνα για συνομιλίες με την κυβέρνηση, στην οποία θα μεταφέρει τα μηνύματα που έλαβε από την πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ




    Της Αγγελικής ΣπανούΣτην ελληνική δημοσιονομική κρίση επενδύει η πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ, διεκδικώντας ενεργότερη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Σκοπιανό, με τη φιλοδοξία η ελληνική πλευρά, επειδή βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία, να είναι ευεπίφορη σε κοινοτικές πιέσεις ως προς το πρόβλημα της ονομασίας.


    Το συμπέρασμα αυτό εξάγεται από το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε στα Σκόπια αντιπροσωπεία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, η κυβέρνηση Γκρούεφσκι μετέφερε στους ευρωπαίους συνομιλητές της το μήνυμα: “Τώρα που σας έχουν ανάγκη για τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης, πατήστε τους στον λαιμό για το Σκοπιανό”. Αυτή η… πρωτόγονη σκέψη διατυπώθηκε άλλοτε με έμμεσους και άλλοτε με άμεσους τρόπους κατά τις επαφές που είχαν οι ευρωβουλευτές με υπουργούς και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος της ΠΓΔΜ. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Ν. Γκρούεφσκι διατύπωσε την προσβλητική εκτίμηση ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να δείξει διαλλακτικότητα επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα και πως θα χρησιμοποιήσει το εθνικό θέμα για αποπροσανατολισμό.
    Από την πλευρά τους, τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου συμφωνούσαν στη διαπίστωση ότι τώρα είναι η ώρα για τη λύση, κάτι που επεσήμαναν και αμερικανοί γερουσιαστές που επισκέφθηκαν τα Σκόπια τις ίδιες μέρες.
    Μάλιστα, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις διαλλακτικότητας, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ παρουσίασε -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόταση η οποία περιλαμβάνει το όνομα “Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας” για χρήση στους διεθνείς οργανισμούς, εντατικοποίηση των συνομιλιών μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και τεμαχισμό της διαδικασίας, δηλαδή πρώτα το όνομα και μετά όλα τα άλλα.
    Ο συντάκτης της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ΠΓΔΜ κ. Τάλερ, ο συμπροεδρεύων της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-ΠΓΔΜ, ομογενής γερμανός ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γ. Χατζημαρκάκης και το μέλος της επιτροπής, πρώην πρωθυπουργός της Σλοβενίας, κ. Πέτερλε μετά τη συνάντησή τους την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ κ. Γκρούεβσκι και τους αντιπροέδρους της χώρας, κ. Ναούμοσκι και Αντέμι, είπαν ότι η ΠΓΔΜ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτή τη σύντομη περίοδο λίγων μηνών ώστε να επιλύσει το ζήτημα με την Ελλάδα και να ξεκινήσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ. Είπαν επίσης ότι θα αυξηθεί η άσκηση πίεσης τόσο στα Σκόπια όσο και στην Αθήνα για τη διευθέτηση του προβλήματος, ότι το ζήτημα δεν είναι πλέον διμερές αλλά περιφερειακό και ότι ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ “έδειξε θετική διάθεση, την οποία, εάν αποδειχτεί πραγματική, θα πρέπει να δείξει και ο έλληνας ομόλογός του”.
    Κρατώντας ίσες αποστάσεις, καταλόγισαν ευθύνες για το αδιέξοδο και στις δύο πλευρές, ενώ τάχθηκαν υπέρ της ενεργότερης εμπλοκής της ΕΕ στο Σκοπιανό, χωρίς να συμμερίζονται την εκτίμηση ότι πρέπει να αξιοποιηθεί το ελληνικό δημοσιονομικό πρόβλημα ως μοχλός πίεσης.
    “Αναμένουμε αποτελέσματα στις επόμενες εβδομάδες”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημαρκάκης.
    Δεν θέλουμε να βαλκανιοποιήσουμε την Ευρώπη αλλά να εξευρωπαΐσουμε τα Βαλκάνια.
    Εάν αυτή η ευκαιρία, η οποία θα διαρκέσει 3 με 4 μήνες, δεν αξιοποιηθεί, η καθυστέρηση θα προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα”.
    Η επιτάχυνση των εξελίξεων υιοθετήθηκε από όλα τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου -και όχι μόνο ενόψει της επίσκεψης που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς στην περιοχή την επόμενη εβδομάδα.
     Ο κ. Νίμιτς θα βρίσκεται στα Σκόπια την Τετάρτη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αθήνα για συνομιλίες με την κυβέρνηση, στην οποία θα μεταφέρει τα μηνύματα που έλαβε από την πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ.




    • Αμετακίνητη η κυβέρνηση Γκρούεφσκι.
    • Η κυβέρνηση Γκρούεφσκι, αν και διαφημίζει την -σε θεωρητικό επίπεδο- διαλλακτικότητά της, δεν δείχνει να έχει μετακινηθεί σοβαρά επί της ουσίας του προβλήματος από την άκαμπτη στάση της. Φαίνεται ότι μπορεί να αποδεχτεί σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό για χρήση στους διεθνείς οργανισμούς, ενώ δεν συζητά την κατάργηση του συνταγματικού της ονόματος, “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών προσπαθούν να αμβλύνουν τις προσδοκίες από την επικείμενη αναθέρμανση της διαδικασίας Νίμιτς, σημειώνοντας ότι η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την εθνική κόκκινη γραμμή υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων.


    Προθεσμία μέχρι το Νοέμβριο


    Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το χρονοδιάγραμμα που ατύπως υπάρχει είναι η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο στη Λισσαβόνα. Τότε, όπως υποστηρίζουν ενημερωμένες διπλωματικές πηγές, θα επιχειρηθεί η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ με κάθε τρόπο, προκειμένου να αποφευχθεί κίνδυνος αποσταθεροποίησης λόγω των σοβαρών εσωτερικών εθνοτικών εντάσεων μεταξύ της αλβανικής και της σλαβομακεδονικής πλευράς. Μέχρι τον Νοέμβριο η πίεση διαρκώς θα κλιμακώνεται, με πρώτο σταθμό τον Μάρτιο, όταν θα τεθεί εκ νέου το θέμα της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων ΕΕ-ΠΓΔΜ στην εαρινή Σύνοδο Κορυφής, και με δεύτερο σταθμό τον Ιούνιο, όταν θα εκπνέει η ισπανική προεδρία που έχει εκφράσει αισιοδοξία για διευθέτηση της εκκρεμότητας στο τρέχον εξάμηνο.
    Είναι ενδεικτική η δήλωση του αμερικανού πρέσβη στα Σκόπια Φίλιπ Ρίκερ, ότι η ένταξη στο ΝΑΤΟ “είναι ο μοναδικός τρόπος για να διασφαλιστεί το μέλλον της ʽΜακεδονίαςʼ ως σταθερής, ευημερούσας και πολυεθνοτικής δημοκρατίας”.
    http://www.makthes.gr/news/politics/51473/



    Tα Σκοπια ειναι η πρωτη χωρα στο εμποριο ανθρωπινης σαρκας























    Παραλήρημα στα Σκόπια.....








    Οι ναζιστικές ρίζες του VΜRΟ
















    ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ

    ΑΛΑ

    Ο Γκρούεφσκι;......




    stavretta










    Απειλές Ερντογάν για την Κύπρο:“Το σχέδιο Ανάν πέρασε, τώρα θα γίνουν αυτά που θέλουμε εμείς!




    Απειλές Ερντογάν για την Κύπρο:

    “Το σχέδιο Ανάν πέρασε, τώρα θα γίνουν αυτά που θέλουμε εμείς!





    Μανώλης Κωστίδης -

    Σκληρές δηλώσεις έκανε ο Ερντογάν σχετικά με την Κύπρο, λίγες ώρες πριν την επισκεψη του στα Κατεχόμενα.
    Στο πρωινό γεύμα που είχε με τους τούρκους δημοσιογράφους, ο τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε «Αυτό το έθνος είναι περήφανο.
     Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε.
     Αυτό μην το περιμένει κανείς.».
    Ο Ερντογάν έκανε και μια επιπόλαιη πρόταση για την επίλυση του Κυπριακού «να πάρουμε το Γιώργο, τον Έρογλου να τους υποδεχθούμε εδώ.
    Να έρθει και ο Χριστόφιας και να φάμε μαζί ψάρι».
    Λες και το Κυπριακό είναι θέμα που θα λυθεί σε ψαροταβέρνα.

    Ο τούρκος πρωθυπουργός δεχνει πως στο θέμα της επίλυσης του Κυπριακού θα τηρήσει σκληρή στάση.
     «Σας το λέω ξεκάθαρα, στο βιβλίο μου δεν υπάρχει η Μόρφου. Οπως στο σχέδιο Ανάν.
    Η Μόρφου είναι τελείως της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».
     Όπως και στην Καρπασία δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή. Αν θέλουν να προσευχηθούν μπορούν να έρθουν.
    Τώρα θα κάτσουμε διαφορετικά στο τραπέζι.
    Εκείνοι ακόμα συζητούν για το σχέδιο Ανάν.
    Μην παρεξηγήσουν αλλά το σχέδιο αυτό πέρασε.
    Aυτή τη φορά θα πρέπει να γίνει αποδεκτή μια διζωνική λύση με δύο κράτη.
    Το δέχθηκαν; Οχι.
     Ο χρόνος μειώθηκε.
    Η Βόρεια Κύπρος τήρησε το λόγο της.
    Στο δημοψήφισμα που έγινε η Βορεια Κύπρος είπε “ναι” με 65% και η ελληνοκύπριοι είπαν με 75% “οχι”.
    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε με πάγωμα των σχέσεων Τουρκίας-Ε.Ε. την περίοδο που θα αναλάβει την προεδρία η Κυπριακή Δημοκρατία “την περίοδο της προεδρίας των ελληνκυπρίων δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε συναντήσεις μαζί τους.
     Οι σχέσεις με την Ε.Ε. θα παγώσουν.
     Για 6 μήνες δεν θα υπάρχουν σχέσεις Τουρκίας-Ε.Ε…. δεν θα έχουμε επαφές με μια χώρα που δεν την αναγνωρίζουμε.
    Αν αυτοί μέχρι το 2012 τελειώσουν το ζήτημα καλώς, αλλιώς θα κοιτάξουμε εμείς το τι θα κάνουμε” δήλωσε.
    Πάντως ο Ερντογάν δηλώνει ξεκάθαρα οτι είναι υπέρ μόνο της λύσης συνομοσπονδίας.
    “Εγώ το είπα στον Παπανδρέου.
     Ως εγγυήτριες χώρες ελά να μιλήσουμε.
    Να είναι και ο Χριστόφιας και ο Έρογλου.
     Ας είναι και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ.
     Ας πάρουμε και τους Άγγλους.
    Αλλά δεν τολμούν” τόνισε.

    Μια μέρα μετά την αποχώρηση της Κλίντον η Τουρκία ανοίγει το Κυπριακό με απειλές!

    Το έχουμε ξαναπεί.
    Η επίσκεψη της Χ. Κλίντον σε Τουρκία και Ελλάδα δεν ήταν διόλου τυχαία.
     Μια μέρα μετά την αποχώρηση της Αμερικανίδας ΥΠΕΞ από την χώρα μας, τσουπ και ο Πρωθυπουργός του Τουρκίας για το Κυπριακό!
    Επίλυση του Κυπριακού πριν η Κύπρος αναλάβει την κυλιόμενη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιούλιο του 2012 επιθυμεί ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιεί για πάγωμα των σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    «Δεν θα έχουμε καμία επαφή με την κυπριακή προεδρία.
     Οι σχέσεις με την ΕΕ θα παραμείνουν “παγωμένες” επί έξι μήνες», αναφέρει ο Tούρκος πρωθυπουργός σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Milliyet.
    «Το θεωρούμε όνειδος να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί τους (τους Ελληνοκύπριους) στα Ηνωμένα Έθνη.
    Δεν θα διαπραγματευθούμε με μία χώρα που δεν αναγνωρίζουμε», τονίζει, ενόψει της σημερινής επίσκεψής του στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου με την ευκαιρία της επετείου της τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στο νησί, στις 20 Ιουλίου 1974.
    «Δεν τίθεται πλέον θέμα να κάνουμε χάρες στην Κύπρο. Έχουμε κάνει αρκετές.
    Θα ανταποκριθούμε μόνο στις θετικές πρωτοβουλίες», σημειώνει χαρακτηριστικά
    Ο Ερντογάν θεωρεί ότι το Κυπριακό πρέπει οπωσδήποτε να επιλυθεί μέχρι την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κύπρο, ενώ παράλληλα αποκλείει κάθε ενδεχόμενο αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων από τα κατεχόμενα.
    Την προειδοποίηση ότι το Κυπριακό πρέπει να επιλυθεί πριν από την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Κύπρο διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
    Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε κατά την επίσκεψή της στην Άγκυρα το Σάββατο ότι το status quo στην Κύπρο «δεν εξυπηρετεί κανέναν», ανοίγοντας την πόρτα στην Τουρκία να επαναφέρει το θέμα.
    «Επιδιώκουμε μία δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.



    gdailynews
     http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7078











    O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
    ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ
    O KAΘΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ.









    60 λαθρομετανάστες στο Ακρωτήρι Σπάθα στα Χανιά-Έφτασαν στη Σούδα.

    60 λαθρομετανάστες στο Ακρωτήρι Σπάθα στα Χανιά-Έφτασαν στη Σούδα.

     



    Μόλις λίγα λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα έφτασε το πλοίο της Frontex με τους 60 τελικά λαθρομετανάστες στο λιμάνι της Σούδας βάζοντας τέλος στην οδύσσεια που πέρασαν μέχρι να φτάσουν σώοι υπο την προστασία των Ελληνικών Αρχών.


    Αξίζει να τονιστεί ότι ανάμεσά τους βρίσκονται δυο έγκυες γυναίκες όπου η μία είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
    Ετσι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν την εγκυμονούσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων καθώς και έναν ελαφρά τραυματισμένο.


    Ανάμεσα στους 60 αλλοδαπούς βρίσκονται 20 ανήλικα παιδιά με τους γονείς τους όπου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ όλοι θα διανυκτερεύσουν στο παλιό κτίριο του Δημαρχείου της Σούδας μέχρι να αποφασισθούν οι περαιτέρω κινήσεις από τις Ελληνικές αρμόδιες Αρχές


    Το χρονικό


    Θρίλερ εκτυλίχθηκε με 60 λαθρομετανάστες που παρέμεναν αβοήθητοι για 2 περίπου ημέρες σε απομονωμένη παραλία στη Χερσόνησο Σπάθα των Χανίων.


    Για τον εντοπισμό τους στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από τις λιμενικές αρχές καθώς το βράδυ της Παρασκευής, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν από αυτούς, ο οποίος ανέφερε ότι βρίσκονται σε παραλιακή περιοχή της Κρήτης.


    Αμέσως σήμανε συναγερμός και δόθηκε εντολή να γίνουν έρευνες στα βόρεια και νότια παράλια του νησιού.
    Τελικά οι μετανάστες εντοπίστηκαν σήμερα το μεσημέρι, στην παραλία Καλόγερου, βορειοδυτικά της Χερσονήσου Σπάθα των Χανίων.


    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 47 Αφγανούς και 5 Σύριους οι οποίοι αποβιβάστηκαν στη συγκεκριμένη παραλία πριν από 2 ημέρες από άγνωστο δουλεμπορικό σκάφος.


    Ύστερα από τον εντοπισμό τους, το Ιρλανδικό σκάφος της Frontex που ελλιμενίζει στο λιμάνι της Σούδας αναχώρησε προκειμένου να παραλάβει τους μετανάστες και να τους μεταφέρει στο λιμάνι της Σούδας.

    Από τις τοπικές αρχές έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να εφοδιαστούν οι μετανάστες με νερό και είδη διατροφής ενώ σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας και των 52 μεταναστών είναι καλή.


    Να σημειωθεί ότι το πρωί της Παρασκευής, εντοπίστηκαν δύο ιστιοφόρα με συνολικά 138 λαθρομετανάστες στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Κυθήρων, τα οποία συνοδεία σκάφους του λιμενικού οδηγήθηκαν τα ξημερώματα στο λιμάνι της Νεάπολης Λακωνίας.


    Μεταξύ των 138 λαθρομεταναστών, βρίσκονταν και μικρά παιδιά από διάφορες ασιατικές χώρες.


    http://manolis-wwwarenagr.blogspot.com/2011_07_01_archive.html













    Έλληνες εξτρεμιστές χαρακτηρίζουν την ΣΦΕΒΑ, τα Αλβανικά μέσα!

     








    Έλληνες εξτρεμιστές, βαφτίζουν στην Κορυτσά εις το όνομα της Βορείου Ηπείρου. Με αυτό το πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί σήμερα η αλβανική Gazeta Shqiptare, η οποία ερμηνεύει την κίνηση της ΣΦΕΒΑ για την βάπτιση 19 παιδιών στην Κορυτσά ως εξτρεμιστική κίνηση, που όπως σημειώνει ο συντάκτης της "αποκάλυψης" έγινε εξολοκλήρου στα Ελληνικά...
    Ενώ αναφέρει και την θέση της Εκκλησίας της Αλβανίας η οποία ερωτηθείσα για το συμβάν απάντησε, "πως τέτοιου είδους τελετές είναι προσωπικές υποθέσεις και δεν μπορούμε να πάρουμε θέση για το θέμα".
    Κατά τα άλλα το "ρεπορτάζ" που έγινε πρωτοσέλιδο δεν έχει κάτι σπουδαίο να προσφέρει, στο σύνολό του παραπέμπει σε σημεία της ανακοίνωσης της ΣΦΕΒΑ
    (Συντονιστικής Φοιτητικής Ένωσης Βορειοηπειρωτικού η όπως το παραθέτει η εφημερίδα, Komiteti Koordinues Studentor për të Drejtat e Epirit të Veriut).




    Όσοι θεωρούσαν πως η πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας της εφημερίδας, από Ιταλικά συμφέροντα σε Αλβανικά, θα άλλαζε την παραδοσιακή ανθελληνική στάση της εφημερίδας, απλώς διαψεύστηκαν, τα ανθελληνικά θέματα που φιλοξενεί έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα.


    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/11/blog-post_8635.html





















    ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ



      ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.








    Σχεδόν οι μισοί από τους νέους Ιταλούς στερούνται ανεκτικότητας απέναντι στους ξένους ή είναι εντελώς ξενοφοβικοί, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων με πρωτοβουλία του προέδρου της, ο οποίος κάλεσε την πολιτική τάξη να αναπτύξει «ένα ιταλικό μοντέλο ένταξης» των αλλοδαπών.

    Η δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο SWG σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 2.000 νέων ηλικίας από 18 έως 29 ετών αναφέρει ότι το 45,8% των ερωτηθέντων εξέφρασαν ένα είδος «εχθρότητας» απέναντι στους ξένους ή έδειξαν ότι είναι ξενοφοβικοί, ενώ μόνο το 39,6% δήλωσαν ότι είναι «ανοικτοί» στους αλλοδαπούς.

    Η μελέτη χώρισε τους νέους που είναι «κλειστοί» απέναντι στους ξένους σε τρεις ομάδες. Στην πρώτη τοποθετήθηκε το 15,3% των ερωτηθέντων, οι οποίοι δείχνουν κυρίως «μία φοβία για τους Ρουμάνους, τους τσιγγάνους και τους Αλβανούς», η πλειοψηφία των οποίων αποτελείται από γυναίκες (56%).

    Η δεύτερη ομάδα (10,7% των νέων) είναι η μικρότερη αλλά περιλαμβάνει τους πιο ακραίους νέους, οι οποίοι έχουν μία ανοιχτά ρατσιστική συμπεριφορά.

    Η τρίτη ομάδα (20%) αποτελείται από τους «ξενοφοβικούς»,
     οι οποίοι αποκλείουν την περίπτωση να ασκήσουν βία αλλά ελπίζουν οι αλλοδαποί θα ζουν πολύ μακριά, κατά προτίμηση εκτός Ιταλίας.
    Στην ομάδα αυτή κατατάσσονται κυρίως αγόρια ηλικίας περίπου είκοσι ετών.

    Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζιανφράνκο Φίνι κάλεσε τους συναδέλφους του να εργαστούν για την ανάπτυξη ενός μοντέλου για την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στην ιταλική κοινωνία.

    Η δημοσίευση της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, συνέπεσε με την απογραφή του 2009 από το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής ISTAT η οποία περιγράφει την παρουσία των μεταναστών ως «καθοριστική» για τον αυξανόμενο πληθυσμό της Ιταλίας.
    Την 1η Ιανουαρίου οι αλλοδαποί αντιπροσώπευαν το 7,1% των 60,387 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας.

    http://forza-grecia.pblogs.gr/2010/02/shedon-to-hmish-twn-newn-italwn-den-anehontai-toys-allodapoys.html




















    Τι σημαίνει για την Ελλάδα η επιλογή "ισλαμιστή" Αρχηγού στη Τουρκία.

    Τι σημαίνει για την Ελλάδα η επιλογή "ισλαμιστή" Αρχηγού στη Τουρκία.





    Ισλαμιστής ή καιροσκόπος;
     Ότι κι από τα δύο κι αν αποδειχτεί ο νέος Αρχηγός των Τουρκικών ΕΔ,Νετζέντ Οζέλ ένα είναι βέβαιο:
    θα αποτελέσει μια νέα πραγματικότητα στις ελληνοτουρκικές στρατιωτικές σχέσεις,είτε αυτές είναι καλές ,είτε περάσουν σε φάση έντασης. Μια πραγματικότητα που θα χρειαστεί στενή παρακολούθηση και καλή ανάλυση.


    Μέχρι σήμερα οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν απέναντί τους το λεγόμενο κεμαλικό κατεστημένο.
    Παρά τις όποιες δαφοροποιήσεις που μπορεί να επέβαλε η προσωπικότητα του καθε Τούρκου Αρχηγού, τα χνάρια αυτού του κατεστημένου ήταν πλέον λίγο ,πολύ γνωστά για να μην πούμε …οικεία στους Έλληνες στρατιωτικούς.


    Δεν είναι τυχαίο ότι όταν οι Έλληνες διπλωμάτες πανηγύριζαν για την άνοδο Ερντογάν στην εξουσία ,οι στρατιωτικοί μας ήταν -και είναι - πολυ επιφυλακιτκοί για τον “χαρισματικό” Ταγίπ.


    Το πρόβλημα με τον νέο “Πασά” των Τουρκικών ΕΔ είναι ότι είτε πραγματικός ισλαμιστής αποδειχτεί,είτε καιροσκόπος που είδε που πάει το κύμα και το καβάλησε,
    θα πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει τα γαλόνια τα οποία πρόωρα φόρεσε.
    Και δεν εννοούμε στη κυβέρνηση Ερντογάν.
    Αυτή φαίνεται ότι έχει πειστεί από τον Οζέλ εδώ και πολύ καιρό και είχε ανοίξει το δρόμο για να αναλάβει την Αρχηγία το 2013 όμως ,όχι τώρα.
    Το ερώτημα είναι αν ο νέος Αρχηγός θα είναι αποδεκτός από το σύνολο της ελίτ των Τούρκων ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών.
    Μπορεί οι ισλαμιστές να έχουν κατορθώσει εδώ και πολλά χρόνια να “εισβάλουν” και στις ΕΔ, με πολλούς αξιωματικούς να δηλώνουν πίστη στον Ερντογάν, όμως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Τουρκικές ΕΔ δεν είναι ακόμη το
    δημιούργημα του Κεμάλ.
    Η αποχώρηση όλων των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων δείχνει ότι το στράτευμα στη Τουρκία ακόμη αρνείται να υποταχθεί στη νέα πραγματικότητα και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις.


    Το προβλημα για την Ελλάδα θα προκύψει αν η ανάγκη επιβεβαίωσης του νέου Αρχηγού,τον οδηγήσει σε μία σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα, σε επιλογές όξυνσης στο Αιγαίο και στη Κύπρο.
    Κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Ο Οζέλ θεωρείται πολύ σκληρός αξιωματικός και αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά
     οι Κούρδοι αντάρτες,τους οποίους αντιμετώπισε με ιδιαίτερη ωμότητα όποτε χρειάστηκε να τους πολεμήσει.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ



    ΙΣΙΚ ΚΟΣΑΝΕΡ-Αρχηγός ΕΔ



    ΕΡΝΤΑΛ ΤΖΕΙΝΑΟΓΛΟΥ-Α/ΓΕΣ


    ΕΣΡΕΦ ΟΥΓΟΥΡ-Α/ΓΕΝ



    ΧΑΣΑΝ ΑΚΣΑΙ-Α/ΓΕΑ

    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ


    Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να κάνουν το καθήκον τους με πνεύμα ενότητας, αναφέρει ανακοινωθέν του γραφείου του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που εκδόθηκε μετά τις παραιτήσεις τεσσάρων ανώτατων στελεχών των γενικών επιτελείων των τριών όπλων των ένοπλων δυνάμεων χθες.


    Η ανακοίνωση τονίζει επίσης ότι ο αρχηγός της στρατοχωροφυλακής Νετζντέτ Οζέλ, που μόλις διορίστηκε επικεφαλής του γενικού επιτελείου του στρατού ξηράς, αναλαμβάνει επίσης αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας.


    Το ανακοινωθέν του πρωθυπουργικού υπογραμμίζει ακόμη πως το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιήσει τις κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις, θα συνεδριάσει κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένο την Δευτέρα.




























    Η Άγκυρα στρατολογεί Έλληνες φοιτητές μουσουλμάνους…

     Η Άγκυρα στρατολογεί Έλληνες φοιτητές μουσουλμάνους…



    Η δράση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας μέσα στο Ελληνικό έδαφος -και ιδιαίτερα στη Θράκη- είναι γνωστή και πάρα πολλές φορές έχει καταγγελθεί.
    Το τελευταίο διάστημα, όμως, αυτή η δράση έχει ξεφύγει κατά πολύ, αφού η δραστηριότητα των πρακτόρων είναι πλέον φανερή και έχει επεκταθεί στην σωρηδόν στρατολόγηση Ελλήνων μουσουλμάνων νεαρής ηλικίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που κατορθώσαμε να διασταυρώσουμε, έχουν δημιουργηθεί πυρήνες μουσουλμάνων σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

     Η μεγαλύτερη δραστηριότητα των μουσουλμανικών – ισλαμικών αυτών πυρήνων συναντάται σε Ελληνικά Πανεπιστήμια και ιδιαίτερα στις φοιτητικές εστίες, όπου οι πράκτορες της Άγκυρας κατορθώνουν να δημιουργούν χώρους συνάθροισης και εκπαίδευσης (περί του Ισλάμ) των νεαρών Ελλήνων μουσουλμάνων.

    Οι πληροφορίες μας αναφέρονται με ιδιαίτερη έμφαση στην δράση που έχει αναπτυχθεί στο Πανεπιστήμιο της Λάρισας, όπου μέσα σε δωμάτιο Έλληνα μουσουλμάνου φοιτητή έχει δημιουργηθεί χώρος προσευχής, ιερο-διδασκαλίας.

    Σαν αποτέλεσμα, Έλληνες μουσουλμάνοι φοιτητές μετατρέπονται σε φανατικούς ισλαμιστές φονταμενταλιστές…!

    Οι ίδιες σαφέστατες (και διασταυρωμένες) πληροφορίες μας αναφέρονται σε ομάδα Πακιστανών λαθρομεταναστών που εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή και κατάφεραν να πλησιάσουν και να διεισδύσουν στην μικρή φοιτητική κοινότητα Ελλήνων μουσουλμάνων που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο της Λάρισας.













     Μέχρις αυτού του σημείου ίσως και να μην δημιουργείται κάποιο ιδιαίτερο θέμα παράνομης δραστηριότητας, αν και η δημιουργία - τροποποίηση δωματίων φοιτητικών εστιών σε χώρους συνάθροισης για την τέλεση θρησκευτικών υποχρεώσεων ή σε χώρους θρησκευτικής διδασκαλίας σε νέους Έλληνες μουσουλμάνους, ίσως και να αποτελεί παραβίαση των όρων παραχώρησης (εκ μέρους της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και εν γένει του Ελληνικού Δημοσίου) στέγης και διατροφής των συγκεκριμένων νεαρών μουσουλμάνων…

    Το παράξενο του όλου θέματος είναι πως «ξαφνικά» κάποιοι μουσουλμάνοι προσφέρουν στους νεαρούς μουσουλμάνους (σπάνια επιλέγονται νεαρές μουσουλμάνες) δωρεάν τριήμερα ενημέρωσης και θρησκευτικού προσκυνήματος στην Κωνσταντινούπολη.


    Το ίδιο ακριβώς σκηνικό (άλλες φορές με Πακιστανούς και άλλες φορές με Αφγανούς, Ιρανούς ή Ιρακινούς λαθρομετανάστες – μέντορες ιεροδιδασκάλους) συναντάται και σε Πανεπιστήμια της υπόλοιπης χώρας…
    Στην εκεί διαμονή (με πληρωμένα όλα τους τα έξοδα) των νεαρών Ελλήνων μουσουλμάνων, τους γίνονται προτροπές ώστε να τελειώσουν γρήγορα τις σπουδές τους στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μεταπτυχιακές σπουδές στην Τουρκία…!

    Ξαφνικά, δηλαδή, η θρησκευτική λατρεία μεταβάλλεται σε κάτι διαφορετικό, το οποίο
    στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών ονομάζεται «στρατολόγηση πρακτόρων».
     Έτσι απλά, η Τουρκία (μέσω ανθρώπων Πακιστανικής, Ιρανικής, Ιρακινής ή Αφγανικής καταγωγής που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση με το τουρκικό κατεστημένο και τις μυστικές υπηρεσίες της γείτονος
    (αλλά στην πράξη δείχνουν να είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτές),
    αλλά η δράση τους αποδεικνύει πως λειτουργούν ως πράκτορες της Άγκυρας και χρησιμοποιούν το πάγιο «κόλπο-όπλο» προσέγγισης, που είναι το Ισλάμ) παρεμβάλλεται και προσφέρει κίνητρα σε νέους που έχουν αρχίσει να εισπράττουν έμπρακτα οφέλη από την Ελλάδα και έχουν μπει σε διαδικασία αφομοίωσης ενός διαφορετικού τρόπου ζωής από ότι προτείνει ή επιβάλει το Ισλάμ.

    Και τι πρόκειται να συμβεί εάν αυτά τα νέα παιδιά

     (Έλληνες μουσουλμάνοι που κατάγονται αποκλειστικά από την Ελληνική Θράκη)
    γίνουν υποχείρια (μέσω του Ισλάμ και του φανατισμού σε αυτό) μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας;
    Μπορεί κανείς να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος, όταν διαπιστώνει πως η Άγκυρα κινείται προς την κατεύθυνση προσέγγισης και εκπαίδευσης ανθρώπων υψηλού επιπέδου,
     οι οποίοι με τη «βοήθεια» του Καλλικράτη μπορούν να μετατραπούν σε ωρολογιακές βόμβες τόσο για τις τοπικές κοινωνίες της Θράκης, όσο και στο αυτοδιοικητικό σύστημα
     (βλ. Καλλικράτης) που έχει εισαχθεί και το οποίο έχει ήδη αποδειχθεί πως δημιουργεί (και δεν λύνει) πλείστα όσα προβλήματα στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας;


    Προφανώς κανείς από την κυβέρνηση των Αθηνών δεν μπορεί να κατανοήσει το πρόβλημα, αφού έχει επιλεχθεί η πολιτική των ήπιων τόνων (έτσι ονομάζεται η μη πολιτική δράση) και η γενικότερη πολιτική της τακτικής υποχώρησης έναντι οιονδήποτε προκλήσεων...Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, από την Ελληνική πλευρά δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση στην «επιθετική» αυτή ενέργεια των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας.
    Το Αθηνοκεντρικό κράτος βρίσκεται σε μόνιμη στάση παρακολούθησης των δραματικών εξελίξεων στην Θράκη, φτάνοντας μάλιστα μερικές φορές και στο τραγικό σημείο να δηλώνει πως δεν γνωρίζει τα γεγονότα…
    (αυτή την απάντηση έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ι. Κοραντή σχετικά με επίσκεψη στη Θράκη αρχηγού εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας)!

    Εν κατακλείδι, η δημιουργία φονταμενταλιστικών ισλαμικών πυρήνων αποτελεί μία σαφέστατη απειλή

     (και όχι μόνο για την Θράκη), αφού λίαν προσφάτως ο εκπρόσωπος εθνότητας λαθρομεταναστών στην πολυπολιτισμική Αθήνα δεν δίστασε να δηλώσει:
    "Αν η πολιτεία εξακολουθεί να κωφεύει στα αιτήματά μας, να αγνοεί την κατάσταση των μεταναστών και να τους εγκαταλείπει στην εξαθλίωσή τους, το δικό μας κίνημα "αγανακτισμένων" που έρχεται, δεν θα είναι ανώδυνο. Μπορεί να χυθεί αίμα, σας το λέω..."
    Επειδή μπορεί να βρεθούν κάποιοι που αμφισβητούν τον ρόλο των ιμάμηδων και των "ιμάμηδων" που κινούνται διακριτικά η αδιακρίτως τόσο μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, όσο και σε άλλες χώρες, σας παραθέτουμε δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας (Μπιργκιούν), η οποία καταγγέλει δραστηριότητα ιμάμη, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για το τι μπορεί να κατορθώσει ένας ιμάμης...!

    Ο ύποπτος ρόλος του Ιμάμη

    Εφ. Μπιργκιούν 26-7-2011|

















    Κήρυγμα για λιντσάρισμα στο Ζειτίνμπουρνού
    Με βάση την είδηση του Φιράτ, στο Ζειτίνμπουρνού οι προκλητικές φράσεις που χρησιμοποίησε ένας ιμάμης στην προσευχή της Παρασκευής συνετέλεσαν στις φασιστικές επιθέσεις σε βάρος των Κούρδων. Αποκαλύφθηκε ότι μετά την φράση του ιμάμη πως ¨δεν πρέπει να ενισχύουμε αυτού που είναι ενάντιοι στην ακεραιότητα του κράτους¨, ο κόσμος βγήκε από το τζαμί και φωνάζοντας ¨Ο Θεός είναι μεγάλος¨ άρχισε τις επιθέσεις.
    Οι Κούρδοι εδώ και μια βδομάδα στο Ζειτίνμπουρνού ζούνε σε ένα κλοιό από αστυνομία και φασίστες. Συνεχίζεται η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στις συνοικίες Βελί Εφέντι, Τσιρπιτζί και Γεσίλτεπέ, ενώ τα 65 άτομα που μετείχαν σε προσπάθειες λιντσαρίσματος και είχαν συλληφθεί αφέθηκαν όλα ελεύθερα.
    Κάτοικος της περιοχής ονόματι Μεχμέτ Κορκμάζ μιλώντας στην ανταποκρίτρια του πρακτορείου Φιράτ, είπε ότι πηγαίνοντας μετά την επίθεση που δέχτηκαν τα μαγαζιά των Κούρδων στις 21 Ιουλίου, στο τζαμί άκουσε τον ιμάμη να χρησιμοποιεί ρατσιστικές φράσεις.

    Ο Κορκμάζ ανέφερε : ¨Πίστευα πως θα έκανε έκκληση για ψυχραιμία. Αυτός όμως μιλούσε με το στόμα του κράτους. Ανέφερε ότι δεν πρέπει να ενισχύονται αυτοί που είναι ενάντιοι στην αδιαίρετη ακεραιότητα του κράτους και προκάλεσε την υποδαύλιση των γεγονότων¨.
    Στην φωτογραφία του ANF εντύπωση προκαλεί η ύπαρξη ανάμεσα στους φασίστες κι ενός μουσάτου προχωρημένης ηλικίας
    Ο Μεχμέτ Κορκμάζ στην συνέχεια περιέγραψε ως εξής : Μετά από αυτό το κήρυγμα, οι ρατσιστές παρακινούμενοι από τον χότζα και την αστυνομία οι ρατσιστές άρχισαν να φωνάζουν ¨Ο Θεός είναι μεγάλος¨ και επιτέθηκαν στους ανθρώπους με μαχαίρια και ξύλα. Πλέον έχουμε φτάσει να μην μπορούμε να βγαίνουμε τα βράδια. Απορώ πως αυτοί θεωρούνε τους εαυτούς τους μουσουλμάνους…..¨
    Εμείς, μετά από αυτά, ρωτάμε: Είναι νόμιμη η μετατροπή δωματίου φοιτητικής εστίας, σε χώρο λατρείας;
     Είναι δυνατόν να μην είναι σε γνώση των πανεπιστημιακών αρχών (ή άλλων αρμοδίων βλ. ΕΥΠ) τέτοιου είδους δραστηριότητες;
    Μπορούν άνθρωποι (μη θρησκευτικοί λειτουργοί) να ασκούν ανεξέλεγκτα θρησκευτικά καθήκοντα;
    Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι ναι ή όχι;
    Και αν υπάρχουν, γιατί δεν εφαρμόζονται;
    Η τουρκική εφημερίδα προτρέπει σε λυντσάρισμα... η Ελληνική κυβέρνηση τι σκοπεύει να πράξει;

    Πού πάμε, λοιπόν; Πού οδηγούν όλα αυτά;

    Δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε ευθέως, επειδή θέλουμε να ελπίζουμε πως όλα αυτά δεν γίνονται (ή παραλείπονται) σκόπιμα από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης.
     Ελπίζουμε μόνο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο κ. Γ. Παπανδρέου, να μην δέχθηκε πρόταση για πώληση της Θράκης. Γιατί, αν δέχθηκε (ή δεχθεί τέτοια πρόταση στο μέλλον), τότε θα εμφανισθούν πολλοί ενδιαφερόμενοι, που τυγχάνει να είναι καλοί φίλοι και συνομιλητές του κ. Παπανδρέου…
    Και ίσως ο νεο-πατριώτης βραβευμένος σκεπτόμενος πρωθυπουργός αποφασίσει πως είναι καλύτερα να δώσει "κάτι" για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος...

    Κωνσταντίνος










    ,

    ,

    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

    .

    .

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
    http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
    http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

    ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

    ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
    εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

    t

    t

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
    ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
    .

    ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

    ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
    .

    ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ
    .

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

    Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

    Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

    Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
    Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

    Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

    ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

    Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
    Noel Mesajı

    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

    Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α
    Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

    Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
    http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
    http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

    βουλή ισλάμ

    βουλή ισλάμ

    τσιπρας ισλαμ - stavretta

    τσιπρας ισλαμ - stavretta

    ΤΖΑΜΙ

    ΤΖΑΜΙ

    ΤΖΑΜΙ

    ΤΖΑΜΙ

    ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

    ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

    Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

    Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
    ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
    Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

    Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

    Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
    ‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

    Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

    Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
    Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

    παλιά παροιμία

    παλιά παροιμία

    Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

    Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

    Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

    Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

    ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

    ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

    ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
    ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

    ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

    ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

    ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

    ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

    Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

    Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

    ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

    ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
    stavretta

    Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

    Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
    ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

    Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

    Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
    τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

    Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

    Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
    ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

    Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

    Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
    Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

    Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

    Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
    Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

    Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

    Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

    σημαία Αλβανίας κλέφτες

    σημαία Αλβανίας  κλέφτες

    ΣΚΌΠΙΑ

    ΣΚΌΠΙΑ

    ΣΥΡΙΖΑ - syriza

    ΣΥΡΙΖΑ - syriza

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

    ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

    ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

    ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

    ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

    ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

    Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

    Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
    Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

    Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

    Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

    Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

    ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
    ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

    ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

    AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

    AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
    AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

    Anonymous πρός ISIS

    Anonymous πρός ISIS

    Anonymous - ISIS

    Anonymous - ISIS

    ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

    FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΑΡΙΑ - Sharia

    ΛAE

    ΛAE

    ΛAE

    ΛAE

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

    η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

    ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

    ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

    ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

    ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

    Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

    Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

    ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

    ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
    ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

    ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

    ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
    ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

    Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
    ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
    ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

    Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
    είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

    ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

    ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

    Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

    Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

    ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

    ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
    *ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

    ΓΕΡΜΑΝΟΙ

    ΓΕΡΜΑΝΟΙ
    Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

    ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

    ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

    Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

    Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

    Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    ISIS - Adnani

    ISIS - Adnani

    ISIS

    ISIS
    Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

    ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

    ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
    ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

    Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

    Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

    Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

    Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
    ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
    KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

    εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

    εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
    ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

    ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

    ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

    Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

    Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
    ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

    Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
    Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

    ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

    ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
    ΚΚΕ

    GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

    Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

    Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

    .

    .

    MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

    MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

    MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
    THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

    ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

    ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

    ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
    ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

    Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

    Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
    ''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

    ,

    ,

    ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

    ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

    ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

    ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
    ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

    ,

    ,

    ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

    ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
    Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
    Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
    για εμπορικούς
    σκοπούς,
    συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
    Εάν το υλικό STAVRETTA'S
    πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
    Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
    ως η πηγή του υλικού.

    STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
    Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
    γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
    γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
    γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
    γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
    γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
    γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
    γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

    stavretta


    O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

    O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
    ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

    .

    .

    ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

    type="text/javascript"