.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Οχι τόσο γνωστές δημόσιες δηλώσεις του Στάλιν,στην αρχή του Β' Π.Π. Γράφει η Ερατώ Μπέλλου

Οχι τόσο γνωστές δημόσιες δηλώσεις του Στάλιν, στην αρχή του Β' Π.Π. 


 H φωτογραφία είναι του Αυγούστου 1939, με τον υπ. εξωτ. Γερμανίας Ribbentrop και τον Στάλιν.


Γράφει η Ερατώ Μπέλλου
Ακολουθούν κάποιες όχι τόσο γνωστές δημόσιες δηλώσεις του Στάλιν,στην αρχή του Β' Π.Π.
Η εφημερίδα «Πράβντα» της 30ής Νοεμβρίου 1939 παρέθεσε τα εξής λόγια του....
Ι.Β.Στάλιν :
1) «δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι ήταν η Γαλλία και η Αγγλία που επιτέθηκαν στη
Γερμανία και ότι κατά συνέπεια είναι υπεύθυνες για τον πόλεμο της παρούσης στιγμής»
2) «η Γερμανία έκανε προτάσεις ειρήνης στη Γαλλία και Αγγλία, προτάσεις που υποστηρίχτηκαν
από τη Σοβιετική Ενωση στη βάση του ότι ένα γρήγορο τέλος του πολέμου θα ανακούφιζε την κατάσταση όλων των χωρών και λαών»
3) «οι ιθύνοντες κύκλοι της Αγγλίας και Γαλλίας με τραχύ τρόπο απέρριψαν της προτάσεις ειρήνης της Γερμανίας»... 
Ο Τρότσκι, βέβαια, έκανε έντονη πολεμική, και σ' αυτά τα δημοσίως λεγόμενα απ' τον Στάλιν.
skeftomasteellhnika.blogspot.gr




 Μια παραπομπή,όπου αναφέρονται τα λόγια αυτά του Στάλιν στην Πράβντα 30-11-1939 :

30 Νοεμβρίου, 1939 Ιστορικά γεγονότα
1939 -

Χειμερινός πόλεμος: σοβιετικές δυνάμεις διασχίζουν τα φινλανδικά σύνορα σε διάφορα σημεία και να βομβαρδίσουν Ελσίνκι και αρκετές άλλες πόλεις της Φινλανδίας, την έναρξη του πολέμου.

http://www.carlonordling.se/ww2/stalinevoke.html

Αρχείο: Stalin 1894.jpg
Ο Στάλιν έφηβος στο Γκόρι
Ο Στάλιν το 1902  

File: Στάλιν lg zlx1.jpg
Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης

File: MolotovRibbentropStalin.jpg
1939. Ο Μολότωφ υπογράφει το Σύμφωνο υπό τα όμματα των Στάλιν και Ρίμπεντροπ



 Το Σύμφωνο Molotov-Ribbentrop προκάλεσε το ξέσπασμα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου
Νέα στοιχεία δείχνουν Στάλιν ως ο αρχιτέκτονας του Συμφώνου

 Carl O. Nordling
Ο Carl O. Nordling

Το MRP (Μολότοφ-Ρίμπεντροπ) προκάλεσε τον Χίτλερ να τολμούν αψηφώντας τις δυτικές δυνάμεις και να ξεκινήσει έναν πόλεμο με τις προοπτικές της να είναι μια χρονοβόρα ένα. Ο Στάλιν Αναμένεται ότι αυτός ο πόλεμος επρόκειτο να εξαντλήσει τα δύο μέρη, οπότε ο Κόκκινος Στρατός θα μπορούσε εύκολα να κάνει μεγάλες κατακτήσεις.

Τα στοιχεία που αποκαλύπτει αυτές τις προθέσεις του Στάλιν έχει βρεθεί σε:

Ομιλία του Στάλιν στο Πολιτικό Γραφείο για την 19 Αυγ, 1939?

Μια είδηση ​​στην εφημερίδα The Times στις 26 Αυγούστου, p. 9?

Μια είδηση ​​στην Svenska Pressen για8 του Σεπτεμβρίου 1939, Σ. 4?

Η συνέντευξη του Στάλιν στην Pravda για30 Νοεμβρίου, 1939?

Η προξενική έκθεση Πράγα εισηγμένες στο Igor Lukes: Τσεχοσλοβακία μεταξύ του Χίτλερ και του Στάλιν.

Στάλιν, «Ο Πρωταθλητής για την Ειρήνη"
Είναι γνωστό ότι χρειάστηκαν περίπου 2.000 χρόνια για τη θεωρία Ekphantos επί της γης, όπως ένα κάψας που περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του για να γίνει γενικά αποδεκτή. Σχεδόν ο καθένας στηρίχθηκε στις αρχές αυτές, όπως ο Αριστοτέλης και ο ίδιος Καθολική Εκκλησία, που ήταν εναντίον του. Είναι μια διαδεδομένη αντίληψη ότι μια τέτοια εξάρτηση από τις αρχές ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Αυτό είναι, όμως, μια εντελώς ψευδή σύλληψη. Τι θα παρουσιαστούν παρακάτω είναι μόνο ένα αντιστάθμισμα στον τομέα της ιστορίας με την παρατεταμένη αντίληψη της γης ως το κέντρο του Σύμπαντος, παρά ανασκευάζοντας αποδείξεων.

Πολλά βιβλία σχετικά με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο περιγράφουν πώς ο Στάλιν το 1939 ελιγμούς προκειμένου να διατηρηθεί η Σοβιετική Ένωσηέξω από τον πόλεμο ότι αναμένεται σύντομα να ξεσπάσει. Οι δυτικές δυνάμεις δεν θα ήταν, ωστόσο, του επιτρέπει το buffer που είπε ήταν απαραίτητη. Δηλαδή ότι δεν συναίνεσε στην είσοδο των ρωσικών στρατευμάτων στην ηΧώρες της Βαλτικής και Πολωνία παρά τη θέληση των κρατών αυτών.
Οι περισσότεροι εγκατεστημένοι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι σε μια τέτοια κατάσταση ο Στάλιν δεν είχε άλλη επιλογή από το να εισέλθουν σε ένα σύμφωνο με τον Χίτλερ αντ 'αυτού. Εν είδει παραδείγματος, AJP Taylor (1906-1990), ο γνωστός Άγγλος καθηγητής της Ιστορίας, έγραψε 1 : "Είναι δύσκολο να δούμε τι άλλο μάθημα Σοβιετική Ρωσία θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει." Νομίζει η Ρίμπεντροπ-Σύμφωνο ήταν στο έσχατο αντι-γερμανικά: ". Περιόρισε την προέλαση των Γερμανών προς ανατολάς σε περίπτωση πολέμου" ΠροφανώςTaylor πιστεύει ότι οι Γερμανοί θα έχουν λάβει Μόσχα αν όχι το Σύμφωνο είχε περιορισμένη διείσδυσή τους.
Το πραγματικό αποτέλεσμα του Συμφώνου ήταν, ωστόσο, ότι Πολωνίαπάψει να λειτουργεί ως buffer σε περίπτωση γερμανικής επίθεσης. Μια θέση καθηγητή στοΟξφόρδη φαίνεται να ισοδυναμεί με άδεια για να γράψει καθαρή σκουπίδια.
Η κατάσταση Cambridgeήταν παρόμοια. Ο ιστορικός Edward Hallett Carr (1892-1982) έγραψε ήδη το 1952 2 : ". Σε αντάλλαγμα για τη μη παρέμβαση του Στάλιν εξασφάλισε μια ανάσα από την ασυλία από τη γερμανική επίθεση" Carr διαβεβαιώνει ότι το "προπύργιο" που δημιουργήθηκε μέσω του Συμφώνου, "ήταν και θα μπορούσε μόνο να είναι, μια γραμμή άμυνας έναντι πιθανών γερμανική επίθεση." Ακόμα κι έτσι, σύμφωνα με τον Carr, το Σύμφωνο Στάλιν έδωσε ένα άλλο και πιο σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι δεδομένο ότι «εάν η Σοβιετική Ρωσία είχε τελικά για την καταπολέμηση του Χίτλερ, οι δυτικές δυνάμεις θα είχε ήδη συμμετέχουν." Εδώ Carr παραβλέπει βολικά το γεγονός ότι και τα δύο μέρη της συνθήκης ήταν διαβόητη διακόπτες των συνθηκών. Κανένας από αυτούς δεν συνδέεται καμία σημασία υπογραφές σε ένα κομμάτι χαρτί. Carr ο ίδιος γνώριζε ότι το Σύμφωνο δεν εμπόδισε τον Χίτλερ να επιτεθεί τοΣοβιετική Ένωση τον Ιούνιο του 1941. Πώς θα μπορούσε η ίδια Σύμφωνο εμπόδισαν τον Χίτλερ να επιτεθεί, ας πούμε, τον Οκτώβριο του 1939 μια άμεση συνέχεια της Πολωνίαεκστρατεία; Το γεγονός ότι δεν το έκανε ήταν φυσικά οφείλεται σε αρκετά άλλα κίνητρα από οποιαδήποτε άποψη για μια δεδομένη λέξη.
Επίσης, η εγγύηση (μέσω του Συμφώνου) ότι οι δυτικές δυνάμεις θα είναι σε πόλεμο πριν από μια πιθανή επίθεση κατά του Σοβιετική Ένωσηδεν υπήρχε. Μια τέτοια εγγύηση θα απαιτούσε ένα σοβιετικό σύμφωνο με τις Δυτικές Δυνάμεις αντί? κάτι που ο Στάλιν αρνήθηκε. Με ένα τέτοιο σύμφωνο δεν γερμανικά στρατεύματα θα μπορούσαν να έχουν φθάσει σε σοβιετικό έδαφος πριν από το ξέσπασμα του γερμανικού πολέμου εναντίονΠολωνία και δύο συμμάχους της.
Ο Χίτλερ είχε έτυχε μετά μια συμφωνία με τον Στάλιν, με την ελπίδα έτσι να αποτρέψει τις Δυτικές Δυνάμεις από την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους να εισέλθουν στον πόλεμο στο πλευρό της Πολωνία. Φάνηκε να υπάρχει μια καλή ευκαιρία για αυτήν την ελπίδα να υλοποιηθούν. Μετά από όλα, οι δυτικές δυνάμεις δεν είχαν πήγε στον πόλεμο, όταν ο Χίτλερ έσπασε το Σύμφωνο του Λοκάρνο το 1936 (που καταλαμβάνει την περιοχή του Ρήνου), ούτε να εκπληρώσει τη γαλλική εγγύηση στην Τσεχοσλοβακία το 1938, και ούτε καν να εκπληρώσει την κοινή εγγύηση στους γλουτούς-Τσεχοσλοβακία Μάρτιος1939. Σε Αύγουστος του 1939 οι συνθήκες ήταν πολύ λιγότερο ευνοϊκό για τις Δυτικές Δυνάμεις, μετά την Σοβιετική Ένωση είχε δηλώσει τόσο μη-παρέμβασης και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Γερμανίαμε μια γενναιόδωρη εμπορική συμφωνία. Από την άλλη πλευρά, δεν υπήρχε καμία εγγύηση, είτε ότι ο Χίτλερ θα πρέπει να πάει στον πόλεμο κατά των Δυτικών Δυνάμεων πριν στράφηκε εναντίον τηςΣοβιετική Ένωση. Στο βιβλίο του Mein Kampf είχε δηλώσει ότι ένα δύο-front-πόλεμος ήταν ένα συγκεκριμένο δρόμο προς την καταστροφή.
Taylor και Carr φαίνεται να έχουν εμμονή με την επιθυμία να περιγράψει Στάλιν (1879-1953) με τον πιο ευνοϊκό φως πέρα ​​από οποιαδήποτε λογική εκτιμήσεις. Παρά την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων που έχουν "ίδρυσε σχολή". Παρόλα αυτά, τώρα στο γύρισμα του αιώνα βρίσκει κανείς Στάλιν περιγράφεται ως μια ειρηνευτική ηγέτης που πέφτει τελικά θύμα υποκινητής του πολέμου πέρα ​​από τον έλεγχό του, δηλαδή ο Χίτλερ. Οι περισσότεροι εγκυκλοπαίδειες συμφωνούν ότι το Σύμφωνο ήταν ένα αμυντικό μέτρο με κάποιο τρόπο ή άλλο. Αυτό ήταν σίγουρα ακριβώς αυτό που ο Στάλιν ήθελε «χρήσιμοι ηλίθιοι» του να πιστεύουν.
Στάλιν ενημέρωση σχετικά με «μεγάλη στρατηγική» του
Την ίδια στιγμή, όπως ο ίδιος τροφοδοτείται φράσεις προπαγάνδα για τις μάζες Στάλιν ήθελε να ενημερώσει ευφυή μπράβους του τον πραγματικό σκοπό του Συμφώνου. Βρήκε επίσης διάφορους τρόπους για να το κάνει χωρίς να διαταραχθεί η πεποίθηση αυτός ηλίθιοι. Τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου θα μπορούσαν να ενημερώνονται σε απλή γλώσσα σε μια μυστική συνάντηση, φυσικά. Αυτό έλαβε χώρα στις 19 Αυγούστου του 1939, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την υπογραφή του Συμφώνου. 
Τα πρακτικά από αυτή τη συνάντηση ήταν να δημοσιευθεί ήδη το Νοέμβριο1939μια μάλλον απόκρυφα περιοδικό 3 και έτσι έγινε σχεδόν εντελώς παραμεληθεί μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990. 
Οι ιστορικοί μπορούν, επομένως, να απαλλαγεί για να μην έχουν διαβάσει διάσημη ομιλία 19 Αυγούστου του Στάλιν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 50 ετών.
Οι κομμουνιστές ηγέτες στο εξωτερικό έπρεπε να ενημερωθεί καιρό πριν από το Νοέμβριο του 1939, αν είναι δυνατόν. Ωστόσο, ο Στάλιν πρέπει να θεωρείται απαραίτητο για να τους ενημερώσει με έμμεσο τρόπο. Ένας από αυτούς τους τρόπους πέρασε από την Times, όπου μια είδηση ​​που περιέχει την ουσία της ομιλίας του Στάλιν εμφανίστηκε στις 26 Αυγούστου 1939. Με τον τρόπο εισαγωγής το στοιχείο είπε ότι «Βρετανοί και οι Γάλλοι κομμουνιστές έχουν λάβει ανακοίνωση από την Μ. Ντιμιτρόφ, στο όνομα της . Κομιντέρν Το έγγραφο λέγεται για να δώσει τους ακόλουθους λόγους στο ρωσο-γερμανικό σύμφωνο:
1) Οι νέες τακτικές κρίνεται αναγκαία λόγω της εμπειρίας των τελευταίων πέντε ετών, οι οποίες έχουν οδηγήσει σε ανεπιθύμητες εκλογική και άλλες συμμαχίες με τις δημοκρατικές και αστικά κόμματα?
2) Αν η πρόσφυση του Ρωσία για τη δημοκρατική ειρήνη Μέτωπο είχε ελέγξει το [Βερολίνου-Ρώμης] Axis, θα ήταν παρέκκλιση των κομμουνιστικών αρχών για την υποστήριξη καπιταλιστικές χώρες?
3) Η σοβιετική κυβέρνηση και οι Κομιντέρν ως εκ τούτου, αποφάσισε ότι είναι καλύτερο να κρατήσει σε απόσταση από οποιαδήποτε σύγκρουση, ενώ παραμένει έτοιμη να παρέμβει όταν οι δυνάμεις που ασκούν σ 'αποδυναμωθεί από τον πόλεμο με την ελπίδα της εξασφάλισης μιας κοινωνικής επανάστασης?
4) Το σύμφωνο είναι μια μεγάλη διπλωματική και ιδεολογική νίκη Ρωσία σε βάρος του Άξονα?
5) Το κύριο εμπόδιο για τη σύναψη της συμφωνίας μεταξύ Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Και Ρωσία, Και ο επικεφαλής ενθάρρυνση για τη σύναψη του παρόντος Συμφώνου, ήταν η εχθρική στάση της Πολωνία, Ρουμανία, Και της Βαλκανικής Αντάντ ». 4
Τα πραγματικά σημαντικά τμήματα αυτής της «επικοινωνίας» είναι οι δηλώσεις ότι η Σοβιετική Ένωση μπορούσαν να εξακριβώσουν την Άξονα , και ότι το Σύμφωνο δίνει ελπίδα για έναν πόλεμο που θα αποδυναμώσει τις δυνάμεις του Άξονα και δημοκρατικές δυνάμεις, έτσι ώστε επανάσταση θα μπορούσε να ασφαλίζονται. Το πέμπτο εδάφιο προστέθηκε πιθανώς με σκοπό να δώσει στους "χρήσιμοι ηλίθιοι" κάτι να μασάει μήπως πρέπει να παρατηρήσετε το πραγματικό μήνυμα.
Λίγες μέρες αργότερα, το Ευρωπαϊκό πόλεμος ξέσπασε, σύμφωνα με το σχέδιο. Οι ευφυείς αναγνώστες, εκπαιδεύονται στο μαρξισμό-λενινισμό, τότε θα έχουν κατανοήσει την πολιτική του Στάλιν και προετοιμάστηκαν για την επερχόμενη «κοινωνική επανάσταση», δηλαδή το Sovietization της Ευρώπης.
Πολλοί ιστορικοί προφανώς γράψει για το Σύμφωνο χωρίς να ελέγξει την σύγχρονη παρακολούθηση ακόμη και τους πιο διακεκριμένους εφημερίδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία τότε ότι έχουν χάσει την πιο πλήρη περίληψη της ομιλίας του Στάλιν, που δημοσιεύθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1939. Αυτό συνέβη στο σουηδικό βράδυ καθημερινά Svenska Pressen σεΕλσίνκι, Ένα χαρτί με μια μάλλον περιορισμένη κυκλοφορία. Ξεκίνησε με μια δήλωση ότι όλοι οι κομμουνιστές ηγέτες ανώτερη σεΡωσίακαι στο εξωτερικό λάβει μια κυκλική μορφή σε διάλογο την ημέρα πριν από το Σύμφωνο ολοκληρώθηκε. Το μεγαλύτερο μέρος του διαλόγου ακολουθεί, με μια-δυο εξαιρέσεις που αναφέρονται. Τα κύρια σημεία είναι τα εξής:
Ο τελικός στόχος της Κομμουνιστικής Διεθνούς εξακολουθεί να είναι η ίδια όπως πριν: την παγκόσμια επανάσταση. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειες για την ενεργοποίηση επανάσταση έχουν αποτύχει. Σύμφωνα με ορισμένα επιχειρήματα του Μαρξ, του Ένγκελς και του Λένιν (παραλείπεται από την είδηση) μια μακρά πόλεμος θα μπορούσε να επιταχύνει το ξέσπασμα της επανάστασης. Αλλά ένα σύμφωνο μεταξύ τωνΣοβιετική Ένωση και οι δυτικές δυνάμεις δεν θα επισπεύσει την έλευση ενός τέτοιου πολέμου, διότι θα μπορούσε να προκαλέσει Γερμανίανα παραιτηθεί από την βυθίζει σε οποιαδήποτε στρατιωτική περιπέτεια. Από την άλλη πλευρά, η ρωσο-γερμανική συμφωνία (υπονοώντας ρωσική ουδετερότητα), θα καταστήσει δυνατή γιαΓερμανία να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της επιθετικότητας.
Ως εκ τούτου, προκειμένου να επιταχύνει την παγκόσμια επανάσταση, η Σοβιετική Ένωση θα πρέπει να στηρίξει Γερμανίαώστε να μπορέσει να ξεκινήσει έναν πόλεμο, και στη συνέχεια προσπαθήστε να πραγματοποιήσει τον πόλεμο για να γίνει μια χρονοβόρα ένα. Εν κατακλείδι η είδηση ​​αναφέρει ότι η εγκύκλιος καταρτίστηκε στο Κρεμλίνο από τον Στάλιν και όλα τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του 1939, εκτός από Χρουστσόφ. Ο σκοπός λέγεται ότι είναι να αποτρέψει δυσαρέσκεια μεταξύ των κομμουνιστών ηγετών. 5
(Για το πλήρες κείμενο της Svenska Pressen cricular, δείτε Πολιτικού Γραφείου του Στάλιν εξηγεί το σύμφωνο Ρίμπεντροπ .)
Θα έπρεπε να είναι ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα για τους ξένους ακολούθους τύπου να αναφέρει το πλήρες κείμενο αυτού του τεκμηρίου είδηση ​​στις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους. Φαίνεται, ωστόσο, ότι κανένας από αυτούς δεν το έκανε.
Προφανώς, ο Στάλιν θεώρησε ότι όλο αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι, τρεις μήνες αργότερα, έκανε δεκτή την Pravda μια συνέντευξη. Ο επεξεργαστής »ρώτησε ο σύντροφος Στάλιν για την γνώμη του για την έκθεση της Havas του« λόγου »φέρεται να έκανε» από τον Στάλιν στο Πολιτικό Γραφείο στις 19 Αυγούστου », στο οποίο φέρεται να έχουν εκφράσει την σκέψη ότι ο πόλεμος θα πρέπει να συνεχιστεί για όσο διάστημα δυνατόν, έτσι ώστε οι εμπόλεμοι εξαντληθεί. " (Βλέπε Στάλιν Αύγουστο του 1939 την ομιλία , αξιολογείται !) Η Pravda αναφέρει τότε ο σύντροφος Στάλιν λέγοντας:
1) ότι δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ήταν Γαλλία και Αγγλία ότι επιτέθηκε Γερμανία και ως εκ τούτου θα είναι υπεύθυνοι για τον σημερινό πόλεμο?
2) ότι η Γερμανία έκανε προτάσεις ειρήνης στη Γαλλία και την Αγγλία, οι προτάσεις που υποστηρίζονται από τη Σοβιετική Ένωση, με την αιτιολογία ότι ένα γρήγορο τέλος του πολέμου θα διευκόλυνε την κατάσταση όλων των χωρών και των λαών?
3) ότι οι κυρίαρχοι κύκλοι της Αγγλία και Γαλλία αγένεια απορριφθεί Γερμανία'S προτάσεις ειρήνης. 6
Η «έκθεση Havas» που αναφέρει ο Στάλιν μπορεί να παραπέμψει στο τότε πρόσφατα δημοσιευμένο άρθρο στο Revue de Droit Διεθνούς που περιείχε ομιλία του Στάλιν στις 19 Αυγούστου, που υποτίθεται ότι παρέχονται από κάποιο μέλος του προσωπικού της Agence Havas. Όπως προκύπτει από το άρθρο που ο Στάλιν ήθελε το μήνυμά του να μεταφέρεται σε όλους τους κομμουνιστές ηγέτες.
Η συνέντευξη Pravda δημοσιεύθηκε στις 30 Νοέμβρη 1939, Την ίδια ημέρα, όταν η Σοβιετική Ένωση ξεκίνησε μια ολοκληρωτική πόλεμο της κατάκτησης.
Όσοι είχαν σπουδάσει το μαρξισμό-λενινισμό σίγουρα ήξερε ότι «διευκόλυνση της κατάστασης για όλες τις χώρες" δεν θα προωθήσει την παγκόσμια επανάσταση στο ελάχιστο. Και κάθε αναγνώστης της Pravda θα καταλάβουν ότι αν ο Στάλιν είχε μιλήσει για «τον πόλεμο» στις 19 Αυγούστου 1939, θα αναφέρεται στην αναμενόμενη ή σχεδιάζονται πόλεμο, όχι κάποια «παρών πόλεμο". Ο δρόμος προς τον πόλεμο άνοιξε μόλις στις 23 Αυγούστου (με το Σύμφωνο) και ο Χίτλερ ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου. Πραγματική στάση του Στάλιν στον πόλεμο πρέπει να προκύψουν από τον τρόπο με τον οποίο μετέφρασε τα λόγια σε πράξεις την ίδια ημέρα, όταν η συνέντευξη δημοσιεύτηκε. Εκείνοι που «εν γνώσει» ήταν έτσι επαρκώς ενημερωμένοι ότι ο Στάλιν είχε συνάψει το Σύμφωνο, προκειμένου να καταστεί δυνατή έναν πόλεμο με τις προοπτικές της εξάντλησης των εμπολέμων -. Έστω και αν ο Στάλιν αρνήθηκε επίσημα το "έκθεση Havas"   Η ημερομηνία της δημοσίευσης θα επιβεβαιώσει ότι οι φράσεις για την ειρήνη ήταν για χάρη της μόνο την εμφάνιση.
Ιστορικοί και Kremlinologists μπορούν να δικαιολογηθούν για να μην ξέροντας για το αντικείμενο της Svenska Pressen . Επαναδημοσιεύτηκε (σε αγγλική μετάφραση), μόνο το 1984 7 . να παραβλέψουμε την Pravda είναι, ωστόσο, αξιοσημείωτη, για να πούμε το λιγότερο.
Του Στάλιν και του Χίτλερ για το Σύμφωνο
Κάθε σοβαρός ιστορικός σίγουρα συνειδητοποιεί ότι ούτε ο Στάλιν, ούτε ο Χίτλερ ένιωσε συνδεδεμένο με συμφώνων, όρκους ή άλλες δεσμεύσεις. Όλοι δέχονται ότι τουλάχιστον ο Χίτλερ άρχισε να το Σύμφωνο με την πρόθεση να σπάσει κατά την πρώτη κατάλληλη στιγμή. Εξακολουθούν να προσκολλώνται στη σκέψη ότι το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ εμπόδισε τον Χίτλερ από το σπάσιμο κατά τη διάρκεια ακριβώς 22 μήνες. Τι θα συμβεί αν ο Χίτλερ είχε δει μια κατάλληλη στιγμή δυνάμωμα μετά από 22 μέρες; Βεβαίως, ο Χίτλερ θα μπορούσε να επιτεθεί τοΣοβιετική Ένωσηανά πάσα στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου 1939 και Ιούνιο του 1941 αν είχε δει σκόπιμο να το πράξει, σύμφωνο ή όχι σύμφωνο. Είναι προφανές ότι η στρατηγική δυνατότητα για μια επίθεση δεν φαίνεται ανά πάσα στιγμή πριν από τον Μάιο του 1941. Το Σύμφωνο δεν προστατεύουν τοΣοβιετική Ένωση στο ελάχιστο.
Στο βιβλίο του Mein Kampf του Χίτλερ είχε καταστήσει σαφές ότι θεωρεί έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα ως καταστροφή για Γερμανία. Μια επίθεση στοΠολωνίαΑυγούστου 1939 συνεπάγεται τον κίνδυνο ενός πολέμου σε δύο μέτωπα. Οι δυτικές δυνάμεις είχαν υποσχεθεί να πάει σε πόλεμο για λογαριασμό τουΠολωνίασε περίπτωση γερμανικής επίθεσης. Σε μια συζήτηση με τον Γενικό von Μπράου στις 14 Αυγούστου αναμένεται ΧίτλερΜεγάλη Βρετανία να μην αγωνιστεί για Πολωνία- Αλλά δεν ήταν σίγουρος. Αλλά εάν ο κ. Chamberlain θα πειστεί ότι δεν υπάρχει στήριξη από τηνΣοβιετική Ένωσηήταν αναμενόμενο, η British παθητικότητα θα είναι τόσο καλή όσο εγγυημένη. Δεδομένου ότι ο Χίτλερ γνώριζε ότι ο Στάλιν θα μπορούσε να σπάσει το Σύμφωνο ανά πάσα στιγμή, δεν προστατεύουνΓερμανία είτε.
Ως εκ τούτου, ο λόγος του Χίτλερ για το Σύμφωνο πρέπει να ήταν για να βεβαιωθείτε ότι οι δυτικές δυνάμεις δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει όταν επιτέθηκε Πολωνία. Ο Χίτλερ με βάση τη γνώμη του σε ένα κομμάτι των πληροφοριών σχετικά με ένα Βρετανό αξιωματικό του Γενικού Επιτελείου αφού εκτιμάται ότι η δύναμη του πολωνικού στρατού. Ο υπάλληλος θα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότιΠολωνία'S αντίστασης θα καταρρεύσει γρήγορα. Γνωρίζοντας αυτό, ο Χίτλερ πίστευε ότι η βρετανική Γενικό Επιτελείο θα συμβουλεύει την κυβέρνηση να μην συμμετέχουν σε έναν πόλεμο χωρίς καμία προοπτική επιτυχίας 8 . Ακόμα και όταν οι Δυτικές Δυνάμεις έκαναν κηρύξει τον πόλεμο, ο ίδιος ο Χίτλερ παρηγοριά και το περιβάλλον του ότι "Αγγλία και Γαλλία προφανώς είχε δηλώσει για τις εμφανίσεις μόνο, προκειμένου να μην χάσει το πρόσωπο πριν από τον κόσμο ".
Στάλιν, από την άλλη πλευρά, γνώριζε ότι η γερμανική επίθεση στη Πολωνία θα πυροδοτήσει τον πόλεμο που χρειάζονταν, και είπε ακόμη Ρίμπεντροπ: "Αγγλίαθα διεξάγει πόλεμο πανουργία και πεισματικά " 9 . Ο λόγος για τις γνώσεις του ήταν, φυσικά, το γεγονός ότι είχε μέσα σε υψηλούς κύκλους της βρετανικής κυβέρνησης, δηλαδή. Blunt, Burgess, McLean και Φίλμπι, για να αναφέρουμε εκείνους που έχουν εκτεθειμένη.
Ο Χίτλερ έκανε κανένα μυστικό σε εκείνες τις ημέρες Αύγουστο για την ύπαρξη του στη μεγάλη βιασύνη για να πάρετε μια συμφωνία με το Σοβιετική Ένωση. Ήταν προφανές ότι ο ίδιος δεν τόλμησε να ξεκινήσει πολωνική εκστρατεία του χωρίς κάποια απόδειξη της ουδετερότητας του Στάλιν. Μέσα σε λίγες εβδομάδες οι φθινοπωρινό βροχές θα αρχίσουν και να καταστήσει αδύνατη μια καμπάνια.
Για να συνοψίσουμε: Στάλιν συνειδητοποίησε ότι χωρίς μια συμφωνία με Γερμανία δεν θα υπήρχε οποιαδήποτε επίθεση σε Πολωνία και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Γερμανίακαι οι Δυτικές Δυνάμεις. Με την αποδοχή μιας συμφωνίας με τον Χίτλερ, θα μπορούσε να έχει το ευρωπαϊκό πόλεμο του οποίου είχε μιλήσει ποτέ από το 1925 ως κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει ", επιταχύνοντας και διευκολύνοντας τις επαναστατικές μάχες του προλεταριάτου» 10 . Υπήρχε κίνητρο του Στάλιν να συνάψει ένα σύμφωνο με του αψίδα-εχθρός του Χίτλερ - τον οποίο δεν θα μπορούσε να εμπιστεύονται λιγότερο.
Η αποτυχία των ιστορικών
Η παραπάνω επιχειρηματολογία διεξάγεται στο βιβλίο Οι Ασυμβίβαστο Σύμμαχοι (Νέα Υόρκη1953) από τη γερμανική διπλωμάτη Gustav Hilger και ένα ορισμένο Alfred G. Meyer. Καταλήγουν στο συμπέρασμα, ωστόσο, ότι ο Στάλιν προκάλεσε τον πόλεμο μόνο και μόνο για να κερδίσει πολύτιμο χρόνο για τον επανεξοπλισμό 11 (σιωπηρά: να είναι σε θέση να ολοκληρώσει τον επανεξοπλισμό του πριν από τη γερμανική επίθεση). Hilger και Meyer αγνοήσει το γεγονός ότι ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να επιτεθεί η Σοβιετική Ένωση, χωρίς κατάκτησηΠολωνίαεκ των προτέρων. Και το Σύμφωνο αποτελεί προϋπόθεση για την κατάκτησηΠολωνία!
Πιο πρόσφατα συγγραφείς, όπως ο Geoffrey Roberts και Γαβριήλ Γκοροντέτσκι αδιαφορία πολύ περισσότερο στα βιβλία τους για τον Στάλιν. Στο The Σοβιετική Ένωση και τις καταβολές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου (1995) και το Μεγάλο Delusion: Στάλιν και τη γερμανική εισβολή της Ρωσίας (1999), δεν υπάρχει καμία αναφορά της ομιλίας του Στάλιν, της 19ης Αυγούστου 1939 και χωρίς να γίνεται συζήτηση για την αξία ενός συμφώνου μεταξύ δύο εμφανώς αναξιόπιστος πρόσωπα.
Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι ιστορικοί έχουν αποτύχει να συντάξει το λογικό συμπέρασμα ότι ο Στάλιν χρησιμοποίησε το Σύμφωνο ως μέσο για να ξεκινήσει μια 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Roberts και Γκοροντέτσκι είχε την ευκαιρία να διαβάσει τα δικά παρουσίασε τα λόγια του Στάλιν. Άλλοι ιστορικοί είχαν πρόσβαση σε πέπλο λόγια του στην Πράβντα και των Times. Και ο καθένας θα μπορούσε να έχει κοίταξε τι ξεκίνησε άτομα σκεφτεί σχετικά με τις προθέσεις του Στάλιν εκείνη την εποχή. Ο υπουργός Εξωτερικών von Ribbentrop, Πρέσβης Sir Nevile Henderson και βιογράφος του Στάλιν Μπόρις Σουβαρίν διατύπωσαν τη γνώμη τους με τον ίδιο τρόπο όπως ο Στάλιν στην ομιλία του. Η γαλλική Γενική Schweisguth ήδη Σεπτέμβριος 1936 αναμένεται ότι ο Στάλιν με στόχο την απελευθέρωση μια ανελέητη πόλεμο, στο οποίο ηΣοβιετική Ένωση πρέπει να τεθεί μόνο όταν είχαν εξαντληθεί τα κύρια εμπόλεμους.
Ένα βαρύ επιβεβαίωση προέκυψε το 1951, όταν η Σοβιετική συνταγματάρχης αυτομόλησε Γρηγόρη TOKAEV δημοσίευσε το βιβλίο του Στάλιν Μέσα Πολέμου . Σε αυτό το TOKAEV κατέθεσε ό, τι είχε σκεφτεί σε διαλέξεις κατά τηΣτρατιωτικός Αέρας Ακαδημίατο 1939 και αργότερα. Μία από αυτές τις διαλέξεις, ασχολήθηκε με ένα θέμα μόνο του - ότι ηΕΣΣΔ θα πρέπει να εξαναγκάσει Βρετανία και Γαλλία σε μάχες Γερμανία μέχρι θανάτου, και ταυτόχρονα, να εξαναγκάσει Γερμανία για την καταπολέμηση της Βρετανία και Γαλλίαμε το θάνατο. 12 Όσον αφορά το Σύμφωνο, TOKAEV αναφέρει τι έμαθε από μια αυθεντική πηγή δύο ημέρες μετά την επικύρωσή της. «Το Κρεμλίνο είχε πλήρη επίγνωση και σταθερά, κατά τη στιγμή της υπογραφής της συμφωνίας, ότι μέσα σε λίγες ημέρεςΓερμανία θα εισβάλει Πολωνία. "Κατά τη γνώμη TOKAEV του Στάλιν κατανοητή πολύ καλά ότι με την απελευθέρωση του Χίτλερ από το φόβο για την καταπολέμηση της σε δύο μέτωπα, είχε ανεπανόρθωτα προκαλώντας ένα δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας. 13
Πρόσφατα, τουλάχιστον ένας ιστορικός έχει συνειδητοποιήσει τη σημασία της σκόνης-φορτωμένο έγγραφο που οι περισσότεροι από τους συναδέλφους του να έχουν απρόσεκτα παραμεληθεί. Λέει ο καθηγητής Igor Lukes σεΒοστώνηΠανεπιστημίου 14 :
"Ένα έγγραφο που ελήφθη από το ΗΠΑ πρόξενος στη Πράγα το 1939 περιγράφεται ένα ταξίδι από μια ομάδα της Τσεχοσλοβακίας κομμουνιστών Μόσχα μετά το ξέσπασμα του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου 11. [...] Είχαν πάει εκεί ζητώντας εξηγήσεις από την εκπληκτική φιλίας μεταξύ Στάλιν και τον Χίτλερ. Σύντροφοί τους υπέστησαν Γκεστάπο φυλακές για την αγάπη τους για τοΣοβιετική Ένωση, Και ο Στάλιν θεωρήθηκε ακτινοβολούν με χαρά, όπως το σύμφωνο με τη ναζιστική Γερμανία είχε υπογραφεί. Πώς ήταν αυτό δυνατόν;

Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από υπάλληλο του Commissariat Εξωτερικών. Το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ ήταν δικαιολογημένη, είπε: «Εάν ηΕΣΣΔ είχε συνάψει συνθήκη με των δυτικών δυνάμεων, Γερμανία ποτέ δεν θα έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο από τον οποίο θα αναπτύξει παγκόσμια επανάσταση που θα έχουν την προετοιμασία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. . . . Μια περιβάλλεταιΓερμανία ποτέ δεν θα εισέλθει σε πόλεμο. . . . Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικάΓερμανία να χάσει [...]. Ο σημερινός πόλεμος πρέπει να διαρκέσει για όσο διάστημα θέλουμε. . .   Παραμείνετε ήρεμοι γιατί ποτέ δεν ήταν ο χρόνος ευνοϊκότερους για τα συμφέροντά μας, ό, τι σήμερα ».

Η μακροπρόθεσμη στρατηγική Σοβιετική περιγράφονται στο έγγραφο που λαμβάνεται με την ΗΠΑ πρόξενος στη Πράγαήταν σε αρμονία, όχι μόνο με το 7 ου Συνεδρίου, αλλά και με τις ιδέες που καθορίζονται απόΖντάνοφ σε Αύγουστο του 1938 την ομιλία του ενώπιον της Τσεχοσλοβακίας κομμουνιστικού κόμματος της Κεντρικής Επιτροπής. "
Είναι προφανές ότι υπήρξαν ενδείξεις για κάθε έναν που ήθελε να ψάξει μέσα στα κίνητρα του Στάλιν και τα αίτια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, ακόμη και την ομιλία του Στάλιν 19 Αυγ. 1939 ήταν διαθέσιμη. Κάθε σοβαρός ιστορικός εγγράφως στον Στάλιν θα έπρεπε να είναι εξοικειωμένοι με αυτό, φυσικά. Παρά το γεγονός αυτό, φαίνεται να υπάρχει μια ιδεολογική αντίσταση μεταξύ των πιο επαγγελματίες ιστορικοί ενάντια στην αναγνώριση του Στάλιν ως υποκινητής του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το ευρύ κοινό είναι μακάρια άγνοια του γεγονότος ότι ο μοναδικός κερδοσκόπο του πολέμου ήταν επίσης το ίδιο το πρόσωπο που πήρε ξεκίνησε, πρώην ληστής τραπεζών Ιωσήφ Vissarionovich Dzugashvili, ψευδώνυμο του Στάλιν. Αντ 'αυτού, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να βλέπουν τον Στάλιν ως φιλειρηνικές υπερασπιστής του ρωσικού λαού.
Η προδοσία των συμμαχικών ηγέτες
Ρούσβελτ και Τσόρτσιλ πρέπει να λάβει ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για αυτή την κατάσταση των πραγμάτων. Θα θέτει ως αρχές να δίνει τον τόνο. Μόλις ηΣοβιετική Ένωσηείχε εξ απήνης ένωσε τους εμπολέμους, οι δύο ηγέτες έκαναν μεγάλο κόπο για να παρουσιάσει τον Στάλιν με τον πιο θετικό φως που θα μπορούσε να επιτύχει. Τα πράγματα ήρθαν σε ένα τέτοιο πέρασμα που - κατά την καλύτερη κρίση τους - αποδεκτή εκδοχή του Στάλιν για τη σφαγή στο Katyn ως γερμανική μαζική δολοφονία. Όταν ο πόλεμος τελείωσε, αυτή η μερική στάση είχε εξαπλωθεί σε περισσότερους ιστορικούς.
Η εκτίμηση ότι Churchill που δημοσιεύθηκε το 1948 πέρασε από την, χωρίς οποιαδήποτε κριτικός αντίδραση. Έγραψε 15 : «[Η] ζωτική ανάγκη [από τους Σοβιετικούς] ήταν να κρατήσει τις θέσεις εγκατάστασης των γερμανικών στρατευμάτων όσον αφορά στη Δύση όσο το δυνατόν, έτσι ώστε να δώσει στους Ρώσους περισσότερο χρόνο για τη συναρμολόγηση δυνάμεις τους από όλα τα μέρη της τεράστιας τους αυτοκρατορία. [...] Θα πρέπει να είναι υπό την κατοχή τουΧώρες της Βαλτικής και ένα μεγάλο μέρος της Πολωνίαδια της βίας ή απάτης πριν δέχθηκαν επίθεση. Εάν η πολιτική τους ήταν ψυχρόαιμα, ήταν επίσης η στιγμή ρεαλιστικό σε μεγάλο βαθμό. "Ακόμα και να ειπωθεί από τον Τσόρτσιλ, αυτό είναι πραγματικά ένα κομμάτι από την αφελή πλευρά." Οι Ρώσοι "δεν το έκανε, όπως είναι γνωστό, να σχετικά με την πολιτική, ρεαλιστικές ή όχι. Αυτό έγινε μόνο από το αυταρχικό Στάλιν, και είχε ήδη τη χρήση του μια ισχυρή γραμμή άμυνας. Κάθε ιστορικός θα πρέπει να είναι σε θέση να συνειδητοποιήσουν την ακαταλληλότητα της κατοχήςΕσθονία και Λετονίαυπό τις περιστάσεις. Μια αναγκαστική επάγγελμα απαιτεί στρατιωτικών πόρων, η οποία με τον τρόπο αυτό οι χωρίσουν. Πολιτική του Στάλιν είχε επίσης ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας σειράς πιθανούς συμμάχους σε μια ενδεχόμενη αμυντικό πόλεμο εναντίονΓερμανία: Φινλανδία, Το Χώρες της Βαλτικής, Πολωνία και Ρουμανία.
Παρ 'όλα αυτά, βιαστικές ανακοινώσεις αυτού του είδους παρατηρήθηκαν στο βιβλίο μετά το βιβλίο. Μια ανταποδοτικού αιτία μπορεί να είναι ηΝυρεμβέργηδίκη που είχε αγιοποιήθηκε ορισμένες απόψεις σχετικά με τον πόλεμο ως «πολιτικά ορθό». Μεταξύ αυτών ήταν το δόγμα που μόνο οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες διέπραξαν εγκλήματα πολέμου. Ως συνέπεια, μεταξύ εγκλήματα του Χίτλερ υπολογίζεται αποτυχία του να συνθηκολογήσει το 1943, όταν θα μπορούσε να γλιτώσει μερικά εκατομμύρια γερμανικά ζωές. Την ίδια εποχή του Στάλιν παίρνει την πίστωση για να μην έχουν συνθηκολογήσει το 1941, αλλά πάλεψε μέχρι που είχε κατακτήσει Ανατολική Ευρώπη, Παρά τις απώλειες του σοβιετικού ζει ότι οι συσσωρευμένες. (Το τελικό αποτέλεσμα ήταν περίπου 27 εκατ. ευρώ, όπως υπολογίζονται από τις απογραφές πριν και μετά τον πόλεμο.)
Η πίστη στην αρχή και η πίεση της ομάδας φαίνεται να είναι σε θέση να κάνουν περισσότερα ακαδημαϊκά ιστορικοί αγνοούν τους κανόνες που τους προσδίδεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση τους, ή μάλλον ακόμη και να αγνοήσει την κοινή λογική.
Αναφορές:
1. Taylor, AJP, Η προέλευση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, Λονδίνο 1961, σ.. 262-3.
2. Carr, Edward H., γερμανο-σοβιετικού σχέσεις μεταξύ των δύο Παγκοσμίων Πολέμων, 1919-1939,Οξφόρδη1952, σ.. 136.
3. Revue de Droit International, de επιστήμες diplomatiques et politique Genève,  τόμος XVII, n: o 3, juillet-septembre 1939, σελ. 247 - 8
4. The Times, 26 Αύγ 1939, σ.. 9.
5. Svenska Pressen, Ελσίνκι, 8 Σεπτεμβρίου 1939, σελ.. 4.
6. Pravda, 30 Νοέμ 1939.
7. Contrib. στη σοβιετική και Ανατολικής Ευρώπης Research, Vol. 11, Νο. 1, σελ.. 103 -
8. Speer, Albert, Erinnerungen, Φρανκφούρτη 1969, σ.. 179.
8. Ulam, Adam B., Επέκταση και Συνύπαρξη, Νέα Υόρκη, σελ.. 277.
9. Στάλιν, Ιωσήφ, The Essential Στάλιν: Σημαντικές θεωρητικών συγγραμμάτων 1905-1952, Λονδίνο1973, σ.. 93
11. Hilger, Gustav, και Meyer, Alfred, η ασυμβίβαστη Σύμμαχοι, Νέα Υόρκη 1953, σ.. 307.
12. TOKAEV, Γκριγκόρι, ο Στάλιν τον πόλεμο μέσα, Λονδίνο1951, σ.. 72.
13. TOKAEV, σ.. 30
14. Lukes, Igor, Τσεχοσλοβακία μεταξύ του Χίτλερ και του Στάλιν. Νέα Υόρκη 1996, σ.. 258 .
15. Churchill, Winston, Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Μέρος Ι,Λονδίνο1948, σ.. 306-7.

http://www.carlonordling.se/ww2/stalinevoke.html





File: Gori Rathaus Στάλιν Denkmal.jpg
 Γκόρι - Γεωργία. Το μοναδικό άγαλμα του Στάλιν, που παρέμεινε στην ΕΣΣΔ μετά την αποσταλινοποίηση. 




ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...
 Οι Έλληνες στα νύχια του Στάλιν

Ένα πολύ καλό άρθρο στην Καθημερινή 

38.000 Ελληνες στα γκούλαγκ της Σιβηρίας 
http://www.kathimerini.gr/255694/article/epikairothta/ellada/38000-ellhnes-sta-gkoylagk-ths-sivhrias
φωτίζει την προσωπική τραγωδία αρκετών δεκάδων χιλιάδων σοβιετικών πολιτών ελληνικής καταγωγής μέσα από μαρτυρίες επιζώντων. 
Μερικές σταγόνες από τα ποτάμια του αίματος των σταλινικών εκκαθαρίσεων και διώξεων ήταν ελληνικές. 
Πάνω από 38.000 Ελληνες εξοντώθηκαν στα γκούλαγκ της Σιβηρίας την εποχή του Στάλιν. 
Ελάχιστοι βγήκαν ζωντανοί από τα φοβερά κάτεργα.

e-roosters.blogspot.gr







Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ: Στα στρατόπεδα του Στάλιν

Στα στρατόπεδα του Στάλιν



Ο Γ.Γ. ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας 
υμνεί τόν Στάλιν !
ο αρχιφασίστας Ι. Στάλιν  


Οι Φασιστικές Γενοκτονίες τών Κομμουνιστών !


συνεργασία τών Κομμουνιστών μέ τούς Ναζί !!!



ο αρχιφασίστας Ι. Στάλιν  

 Ό Μαρξιστής Β. Σμυρνώφ είπε : 
'' Ό Κομμουνισμός είναι ένας Φασισμός τών άκρων καί ό Φασισμός , είναι ένας μετριοπαθής Κομμουνισμός !










ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!





ΤΟ ΚΙΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: «ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ»!!! 

 Ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και μέλος του ΔΣ του ΚΙΣ Μωυσής Ελισάφ, επιμένει: «Προφανώς το ΚΙΣ φορολογείται. Αποκύημα φαντασίας ότι Έλληνες πολιτικοί έχουν τα ακίνητά τους στο ΚΙΣ»

Εμείς στην «Ε.Ω.» επιμένουμε να ρωτάμε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ: «Κύριε Κουβέλη, έχετε εγγράψει ακίνητα στο ΚΙΣ για να μην φορολογούνται;»
«Μπορεί να λειτουργήσει το ΚΙΣ με το καθεστώς των OFFSHORE προσφέροντας φοροαπαλλαγή σε ιδιοκτήτες ακινήτων;»





Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!

O Μωυσής Ελισάφ είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη του σημερινού δημάρχου Φίλιππα Φίλιου και είναι αντιδήμαρχος για τα πολιτιστικά (Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου). Είναι αγαπητός άνθρωπος στα Γιάννενα ιδιαίτερα λόγω του καλού ονόματος που έχει στην ιατρική. Είναι διευθυντής της 2ης πανεπιστημιακής παθολογικής κλινικής που έχει πιστοποίηση ΙSΟ. Είναι έγγαμος, χωρίς παιδιά, με χριστιανή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές. Διατηρεί ωστόσο κάποιες επιφυλάξεις για το αν θα παίξει ρόλο στην εκλογή του το θρήσκευμά του. Προφανώς, αναρωτιέται αν οι ορθόδοξοι δημότες θα θελήσουν να έχουν εβραίο δήμαρχο.
Οι Έλληνες κύριε Ελισάφ δεν είχαν ποτέ τέτοια κόμπλεξ. Ξεπεράστε τους ενδοιασμούς σας και προχωρήστε στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας. Το ότι ο κόσμος σας εκτιμά και σας εμπιστεύεται ως επιστήμονα δεν σημαίνει κάτι για σας; 


Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Τα συνεχή ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας» σχετικά με τη φορολογική ασυλία που απολαμβάνει η Ισραηλιτική κοινότητα (ΚΙΣ) από τότε που ο Ελευθέριος Βενιζέλος    
της έδωσε υπόσταση Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), προκάλεσαν έντονες αντιπαραθέσεις στα Ιωάννινα. Κέντρο της διαλογικής κόντρας ήταν η τοπική εφημερίδα «Πρωινός Λόγος», με πρωταγωνιστές, από την μια πλευρά τη συνεργάτιδα της εφημερίδος Θεανώ Βλάχου και από την άλλη τον Πρόεδρο της Εβραϊκής Κοινότητας Ιωαννίνων και μέλος του ΔΣ του ΚΙΣ, Μωυσή Ελισάφ. 

Την αντίδραση του κ. Ελισάφ προκάλεσε σχόλιο της Θεανώς Βλάχου η οποία αναρωτήθηκε εάν το ΚΙΣ θα εξαιρεθεί εκ νέου της φορολόγησης από το Δημόσιο. Ακολούθησε ανταλλαγή απαντήσεων ανάμεσα στον επικεφαλής της Ισραηλιτικής Κοινότητας των Ιωαννίνων και τη συνεργάτιδα του «Πρωινού Λόγου», για να καταλήξει η οριστική, ελαφρώς οργισμένη απάντηση του κ. Ελισάφ, σύμφωνα με την οποία το ΚΙΣ «προφανώς φορολογείται» και ότι κανείς πολιτικός δεν έχει εγγράψει τα ακίνητά του στο ΚΙΣ. Προσέξτε τα επιχειρήματα που επιστρατεύει η μία και η άλλη πλευρά. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κ. Βλάχου χρησιμοποιεί τα ντοκουμέντα της «Ελεύθερης Ώρας» στην αντιπαράθεσή της με τον κ. Ελισάφ.     

Σχόλιο Θεανώς Βλάχου:
«Το ΚΙΣ θα εξαιρεθεί;»

            «Είπαν ότι θα φορολογήσουν τώρα και τα ακίνητα των κομμάτων, του στρατού και των δημοσίων υπηρεσιών. Ιδιόκτητο χώρο και μάλιστα τεράστιο μόνο ένα κόμμα κατέχει. Πού βρήκε τους πόρους για να το κατασκευάσει είναι άλλη ιστορία. 
΄Οσο για  το Δημόσιο που θα πληρώνει φόρο στο Δημόσιο για τη περιουσία του αυτό θέλει μετάφραση!!! Με τα ακίνητα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου τι θα γίνει; Θα εξαιρεθούν πάλι από τη φορολόγηση;  Τα εξαίρεσε κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Α και από τότε, ακούγεται, ότι δεν πληρώνουν φόρο. Τώρα που λένε ότι θα φορολογήσουν ακόμη και το χέρσο χωραφάκι, με  τα ακίνητα του ΚΙΣ που δεν είναι και λίγα, τι θα ισχύσει; Ακούστηκε ότι Έλληνες πολιτικοί έχουν τα ακίνητά τους στο ΚΙΣ  για να μη φορολογούνται. Απίθανο φαίνεται! Αλλά πού ξέρεις;».


 Μωυσής Ελισάφ: «Ατεκμηρίωτος ο ισχυρισμός ότι το ΚΙΣ εξαιρείται από τη φορολογία»
            Στο σχόλιο της στήλης «διαδόσεις» σχετικά με την φορολόγηση ή μη ακινήτων του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου απάντησε ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και μέλος Δ.Σ του ΚΙΣ Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος αναφέρει τα ακόλουθα:
                «Με οδυνηρή έκπληξη διάβασα στην έγκριτη εφημερίδα σας (Παρασκευή 1/11/13), σχόλιο της κ. Θεανώς Βλάχου σχετικά με τη φορολόγηση των ακινήτων του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Στο σχόλιο αναφέρεται ο ατεκμηρίωτος ισχυρισμός ότι το ΚΙΣ εξαιρείται από τη φορολογία.
                Οφείλω να σας διευκρινίσω ότι το ΚΙΣ είναι μη επιχορηγούμενο από την πολιτεία ΝΠΔΔ και εφαρμόζει όλους τους νόμους του κράτους που διέπουν τη λειτουργία των ΝΠΔΔ. Προφανώς το ΚΙΣ φορολογείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Να σας επισημάνω ότι το ΚΙΣ  διαθέτει περιορισμένο αριθμό ακινήτων που προέρχονται κυρίως από δωρεές. ΄Οσον αφορά τον απαράδεκτο ισχυρισμό της συνεργάτιδάς σας ότι Έλληνες πολιτικοί έχουν τα ακίνητά τους στο ΚΙΣ, νομίζω ότι είναι αποκύημα φαντασίας και φυσικά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
               
                                                                                                
Με εκτίμηση
Μωυσής Ελισάφ
Πρόεδρος Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων
            Μέλος Δ.Σ του ΚΙΣ»

  
Θεανώ Βλάχου: «Η Ελεύθερη Ώρα καλεί τον πολιτικό να απαντήσει εάν έχει καταχωρήσει στο ΚΙΣ τα ακίνητά του για να μην φορολογείται, αλλά μέχρι στιγμής δεν απαντά»


ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΣΙ


λοιπόν συνέχεια

«Κύριε Διευθυντά
Αρχικά ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφω προς τον κ. Μυωσή Ελισάφ, ως άνθρωπο και ως επιστήμονα. Το να έχουμε διαφορετικές απόψεις και ίσως διαφορετική πληροφόρηση δεν σημαίνει ότι υπάρχει λόγος να αντιδικούμε.
Ο κ. Ελισάφ ως μέλος του ΚΙΣ θα γνωρίζει καλύτερα όσα ισχύουν για την περιουσία του. Επειδή όμως οι Έλληνες βάλλονται από παντού, ιδιαίτερα αν έχουν κάποια ακίνητη περιουσία, θεωρώ φυσικό να ψάχνουν προς κάθε κατεύθυνση για να βρουν ποιοι διαφεύγουν της φορολόγησης. Έτσι, εκτός των άλλων, έψαξαν και το καθεστώς φορολόγησης του ΚΙΣ
Ο Μάκης Βραχιολίδης  δημοσιεύει στο διαδίκτυο τις πληροφορίες που συγκέντρωσε για τη στάση των Ελλήνων πολιτικών έναντι του ΚΙΣ. Αναφέρει την απόφαση του Ελευθερίου Βενιζέλου που το 1920 καθιστούσε το ΚΙΣ Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, προσφέροντάς του φορολογική ασυλία, και σχολιάζει τη στάση του Γεωργίου Παπανδρέου που όταν ανέλαβε την Προεδρεία της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, στις 18 Οκτωβρίου του 1944, και πριν να συγκροτηθεί η βουλή σε σώμα, τροποποίησε Νόμους του κράτους που αφορούσαν στο ΚΙΣ,  δίνοντας πλαστούς αριθμούς ΦΕΚ. Αντί δηλαδή να συνεχίσει από τον αριθμό ΦΕΚ 242 που είχε σταματήσει η προηγούμενη κυβέρνηση Ράλλη, χρησιμοποίησε αυθαίρετους αριθμούς που αφορούσαν άλλες περιπτώσεις προηγουμένων μηνών. ΄Ολες οι πληροφορίες και τα αντίγραφα  των ΦΕΚ είναι δημοσιευμένα στο διαδίκτυο. Πάντως ο Γεώργιος Παπανδρέου με εκείνες τις αποφάσεις κατήργησε τον Υπουργό Οικονομικών και τις υπηρεσίες του που ήλεγχαν, διαχειρίζονταν και φορολογούσαν το ΚΙΣ. ΄Ετσι δεν γνωρίζει το ελληνικό κράτος ποια και πόση είναι η Ισραηλιτική περιουσία στην Ελλάδα.
Αν υπάρχουν νεότεροι νόμοι που φορολογούν την περιουσία του ΚΙΣ, όπως συμβαίνει με την εκκλησιαστική περιουσία και με την περιουσία όλων των Ελλήνων θα το γνωρίζει ο κ. Ελισάφ. Όσο για τα αποκυήματα της φαντασίας που αναφέρει  θα ήθελα να τον παραπέμψω στην εφημερίδα «Ελεύθερη ώρα» που εδώ και αρκετές εβδομάδες καλεί τον πολιτικό (αναφέρει και το όνομά του) που έχει τα 80 ακίνητα και δεν φορολογείται να ενημερώσει τους πολίτες εάν τα έχει καταχωρημένα στο ΚΙΣ. Απάντηση μέχρι σήμερα δεν έδωσε ο συγκεκριμένος πολιτικός.
Αν τελικά μπορεί να λειτουργήσει το ΚΙΣ με το καθεστώς των OFFSHORE προσφέροντας φοροαπαλλαγή σε ιδιοκτήτες ακινήτων, ο κ. Ελισάφ μπορεί να το ερευνήσει. Αν αυτό αληθεύει, τότε ποια έσοδα έχουν όσοι τα καταχωρούν στην περιουσία του ΚΙΣ;  Ξέρω ότι θα δώσει ειλικρινείς απαντήσεις αποκαθιστώντας την αλήθεια όποια κι αν είναι. 
                                                                                               
Θεανώ Βλάχου»

Τελική απάντηση  Προέδρου Εβραϊκής Κοινότητας Ιωαννίνων: «Το ΚΙΣ φορολογείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία»

«Κύριε Διευθυντά,
                Οφείλω κατηγορηματικά και για τελευταία φορά να υπογραμμίσω ότι το ΚΙΣ (ΝΠΔΔ) φορολογείται  (όπως και η εκκλησία της Ελλάδος) σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Το ίδιο το ΚΙΣ επανειλημμένα έχει τοποθετηθεί σε ψευδείς πληροφορίες που στο παρελθόν αναπαράχθηκαν σε διάφορα blogs. Το ΚΙΣ αποτελεί τη νόμιμη εκπροσώπηση των Εβραϊκών Κοινοτήτων στην πατρίδα μας και όχι έδρα offshore εταιρειών ή καταφύγιο φοροαπαλλαγών συμπολιτών μας και Ελλήνων πολιτικών. Είναι απορίας άξιο πως συκοφαντικά και αντισημιτικά δημοσιεύματα εντύπων ή  blogs αναπαράγονται με περισσή ευκολία και μάλιστα αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο.
Η κα Βλάχου διατείνεται ότι με εκτιμά και πιστεύει στην ειλικρίνεια των απόψεών μου. Ως μέλος του ΔΣ του ΚΙΣ και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου μπορώ να τη διαβεβαιώσω ότι δεν έχω ουδεμία πρόθεση να εξαπατήσω τους συμπολίτες μας.                                                                                                                          Μωυσής Ελισάφ 
Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων
Μέλος του Δ.Σ του ΚΙΣ»


ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ!
ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!

Όλα τα ρεπορτάζ μας αναφορικά με το ΚΙΣ και για το αν φορολογείται ή όχι στηρίζονταν σε ντοκουμέντα, με ΦΕΚ και κρατικές αποφάσεις. Δημοσιεύσαμε πολλά στοιχεία και καλόπιστα ζητήσαμε από το ΚΙΣ να δώσει τεκμηριωμένη απάντηση που να αντικρούει τα δικά μας στοιχεία. 
 Μέχρι στιγμής δεν πήραμε τέτοια απάντηση. Η επιχειρηματολογία του κ. Ελισάφ είναι αόριστη και ατεκμηρίωτη. 
Λέει ότι «το ΚΙΣ (ΝΠΔΔ) φορολογείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία». 
Το ΝΠΔΔ όμως, και η κείμενη νομοθεσία που συνοδεύει όλα τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, εξαιρούνται φορολογίας. Ιδού τι αναφέρει ο Ν3463/2006 και το ΦΕΚ 114Α. 
Στο άρθρο 276 διαβάζουμε: «Φορολογικές απαλλαγές και ατέλειες. 
Οι Δήμοι και οι Κοινότητες, τα δημοτικά και κοινοτι­κά ιδρύματα και τα λοιπά δημοτικά και κοινοτικά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, οι Σύνδεσμοι Δήμων και Κοινοτήτων, οι αποκλειστικώς κοινωφελούς χαρακτήρα αμιγείς δημοτικές ή κοινοτικές επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις 'Υδρευσης-Αποχέτευσης, η Κεντρική 'Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδας και οι Τοπικές Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων απαλλάσσονται εν γένει από κάθε δημόσιο, άμεσο ή έμμεσο, δημοτικό, κοινοτικό ή λι­μενικό φόρο, τέλος, δικαστικό ένσημο και εισφορά υπέρ οποιουδήποτε ταμείου, εισφορά υπέρ της Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε., από κρατήσεις και από κάθε δικαστικό τέλος στις δίκες τους, με την επιφύλαξη των εκάστοτε ισχυουσών φο­ρολογικών ρυθμίσεων. 
Επίσης έχουν όλες ανεξαιρέτως τις ατέλειες και τα δικαστικά, διοικητικά και δικονομικά προνόμια που παρέχονται στο Δημόσιο».
Το ότι αναφέρουμε το Ν3463/2006 που αφορά στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, και που τηρείται ως ευαγγέλιο, το κάνουμε για να  πούμε στον κ. Ελισάφ ότι ως Αντιδήμαρχος που είναι θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα ΝΠΔΔ δεν φορολογούνται. 
Απολαμβάνουν ιδιαίτερων προνομίων τα οποία περιγράφει ο συγκεκριμένος νόμος. 
Νομίζουμε κύριε Ελισάφ ότι ως παράγων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είστε, οφείλετε  να τον γνωρίζετε. 
Συνεπώς, όταν λέτε ότι «το ΚΙΣ φορολογείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία», η κείμενη νομοθεσία λέει ότι απαλλάσσεται των φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται κάθε άλλο πρόσωπο, φυσικό η ΝΠΙΔ!


Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;


Υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που λένε ότι ο εκλεκτός του ΚΙΣ κ. Φώτης Κουβέλης προαλείφεται για Πρωθυπουργός στη θέση του Σαμαρά. Η αιφνίδια πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη να γίνουν προσπάθειες να πεισθεί ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ να επιστρέψει στην κυβέρνηση συνεργασίας, μόνον τυχαίες δεν ήταν. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου φυλλορροεί και η επιστροφή του Φώτη Κουβέλη σε αυτή, θα ήταν αναγκαία όσο ποτέ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η προσπάθεια να πεισθεί ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ να επιστρέψει στη συγκυβέρνηση, έχει ως δέλεαρ την ίδια την Πρωθυπουργία! Να αποχωρήσει δηλαδή ο Σαμαράς για να αναλάβει καθήκοντα Πρωθυπουργού ο κ. Κουβέλης, όπως ακριβώς έγινε πέρσι τέτοιον καιρό όταν παραιτείτο ο Γιώργος Παπανδρέου για να γίνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος!
Αυτό το σενάριο θα το ήθελε να εξελίσσεται και το ΚΙΣ μια και να μην ξεχνάμε ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είναι ο εκλεκτός του και είναι αυτός που ήθελε και θέλει πάση θυσία να περάσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο από τη Βουλή.
 Εμείς πάντως, επανερχόμενοι στο ίδιο ερώτημα που επί μήνες υποβάλλουμε στον κ. Κουβέλη, ζητούμε να μας απαντήσει εάν έχει εγγράψει πολλά ακίνητά του (μιλάνε ακόμη και για 80) στο ΚΙΣ, απολαμβάνοντας φορολογικής ασυλίας!   Είναι αλήθεια κύριε Κουβέλη ή ψέματα;
 "Ελεύθερη Ώρα, Νέοι Άνθρωποι"
indobserver.blogspot.gr








OI NOMAΔEΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ. /   ΗΣΥΧΙΑ ΕΘΥΜΩΘΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΙΟΤΙ ΩΡΓΙΣΘΗ ΞΥΔΙ ΝΑ ΠΙΕΙ Ο ΓΙΑΧΒE











ΕΘΥΜΩΘΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ;;;
ΞΥΔΙ , ΞΥΔΙ ΝΑ ΠΙΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ




ΚΙΣ = ΞΕΣΚΙΣ







ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ




ΟΥΣΤ ΞΕΣΚΙΣ









ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Liako Radio 02.05.2012)

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Liako Radio 02.05.2012)





 Αποσπασμα ραδιοφωνικης εκπομπης του Δημοσθενη Λιακοπουλου

Ο κ. Ηλιας Κασιδιαρης απαντα στις ερωτησεις του Δημοσθενη Λιακοπουλου σε τηλεφωνικη συνεντευξη κατα τη διαρκεια της ραδιοφωνικης εκπομπης.











,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"