.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ SIMON WIESENTHAL ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ SIMON WIESENTHAL 
ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Το Simon Wiesenthal είναι ένα εβραικό ίδρυμα το οποίο συγκαταλέγεται στις ΜΚΟ με διεθνη εμβέλεια. 
Μέλη του είναι 400000 περίπου εξέχοντα πρόσωπα της εβραικής πολιτικής και διανόησης, μεγάλοι εβραίοι επιχειρηματίες και οινομικοί παράγοντες με παγκόσμια δράση. 
Παλαιότερα δραστηριοποιούταν στο κυνήγι ναζί εγκληματιών πολέμου με μεγάλη επιτυχία. 
Σήμερα όμως εχει μετατραπεί σε ένα ίδρυμα επιβολής της ισραηλινής πολιτικής και άποψης της ιστορίας σε άλλες χώρες. Έχει μετατραπεί σε ένα κορυφαίο μοχλό προώθησης της σιωνιστικής πολιτικής, με κύριο όπλο την κατηγορία του αντισημιτισμού σε όσους διαφωνούν με τις πράξεις του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον με συνεχείς διαμαρτυρίες, αξιώσεις και απειλές (πχ ταξιδιωτική οδηγία εναντίον της χώρας μας) στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνιση.
Μερικές από τις δράσεις του στη χώρα μας είναι οι εξής
11 Οκτωβρίου 2002
Καλούν τον υπουργό Κ. Σκανδαλίδη να κλείσει τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ ιδιοκτησίας του ευρωβουλευτή 
Γ. Καρατζαφέρη. 
Χαρακτηρίζουν τον Καρατζάφέρη αντισημίτη επειδή δήλωσε ότι η ΜΟΣΑΝΤ κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις τις 9/11.
1 Δεκέμβριου 2003

Στέλνονται 15000 email στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ζητώντας την θέσπιση ημέρας μνήμης του ολοκαυτώματος στην Ελλάδα το οποίο κι πευχαίνουν. 
Επιπλέον κοινοποιούν ταξιδιωτική οδηγία εναντίον της Ελλάδος επειδή τη θεωρούν ρατσισική και αντισημιτική.
29 Δεκεμβρίου 2003
Καλούν την ελληνική τηλεόραση να προβάλλει ντοκυμαντέρ με το Ολοκαύτωμα

15 Μαρτίου 2004
Το ίδρυμα συγχαίρει τον πρωθυπουργο Κ. Καραμανλή για την εκλογή του και τον καλεί να πάρει μέτρα εναντίον του ελληνικού τύπου που κατά τη γνώμη τους προωθεί τον αντισημιτισμό. Κατηγορούν την εφημερίδα ελευθεροτυπία επειδή σε αυτήν έχουν γραφτεί εκφράσεις όπως <<χάβρα Ιουδαίων>>, επειδή σε άρθρο της θεώρησε ιστορικά τεκμηριωμένα τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και επειδή έγραψε ότι οι Σιωνιστές κυβερνούν την Αμερική. 
Ακόμα κατηγορούν την εφημερίδα Αυριανή για αντισημιτισμό επειδή χαρακτήρισε τον Κ. Σημίτη ως τον εβραίο που πήγε να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ. 
Τέλος κατηγορούν την ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή που δεν έγραψε την Ιερουσαλήμ για πρωτεύουσα του Ισραήλ και τον συνθέτη Μίκυ Θεωδοράκη ο οποίος χαρακτήρισε τους Εβραίους σαν τη ρίζα του κακού.
16 Ιούνη 2004
Καλούν τον Κ. Καραμανλή να διώξει από την κυβέρνιση την υπουργό παιδείας Μ. Γιαννάκου επειδή συνεχάρη των πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη για την εκλογή του στην Ευρωβουλή.
.22 Δεκέμβρη 2004
Καλούν τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να πάει κι άλλα μέτρα εναντίον του ρατσισμού στην Ελλάδα επειδή σε τοίχο στην εθνική οδό Αθηνών-Τρίπολης ήταν γραμμένο το σύνθημα 
έξω οι Εβραίοι!!!!!!!!
 antipliroforisi.blogspot.gr 
 ofis66.blogspot.com 








ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ, ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ "ΣΑΠΙΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ κλπ" Ποιόν εννοούσε; « www olympia gr

ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ, ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ 
"ΣΑΠΙΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ κλπ" 
Ποιόν εννοούσε; 
« www olympia gr

O Σημίτης πούλησε 25 τόνους από τον χρυσό της χώρας








ΕΞΩ ΟΛΟΙ σας. ΣΚΑΣΤΕ όλοι οι  (Α) - ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ.

   ΣΑΠΙΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ...









Αναδρομική ομιλία του Ομπάμα αποδεικνύει ότι είναι ο αντίχριστος // Backwards Obama speech proves he is antichrist

 Αναδρομική ομιλία του Ομπάμα αποδεικνύει ότι είναι ο αντίχριστος


Backwards Obama speech proves he is antichrist


 Μεταφορτώθηκε στις 7 Απρ 2009
 Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι 
ο αντίχριστος, λένε όταν ακούνε τήν  φωνή  ότι υπηρετεί  τον Σατανά όταν παίζουν ομιλίες του προς τα πίσω. 
Rachel Maddow ρίχνει μια ματιά σε ό, τι άλλα πράγματα που μπορεί να μάθει παίζοντας άλλες ομιλίες των λαών προς τα πίσω.


People who think President Obama is the anti-Christ say they hear things like serve Satan when they play his speeches backwards. Rachel Maddow takes a look at what other things might be learned by playing other peoples speeches backwards.

This video is from MSNBCs The Rachel Maddow Show, broadcast Apr. 6, 2009.
Video shared by Rawreplay.com




















http://stavretta.blogspot.gr/search?q=obama






World Wide εντάλματα σύλληψης για τον Μπους και Ομπάμα το 2013 / World Wide Arrest Warrants Issued For Bush And Obama 2013


 World Wide εντάλματα σύλληψης 
για τον Μπους και Ομπάμα το 2013

World Wide Arrest Warrants Issued For Bush And Obama 2013



 Δημοσιεύθηκε στις 2 Ιούλ 2013

 Εξαιρετική έκθεση RT εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί αφορούν όλο τον κόσμο για τον Ομπάμα και Τζορτζ, ο Μπους για εγκλήματα πολέμου.

 Excellent report by RT concerning arrest warrants issued worldwide for Obama and George W, Bush for War Crimes.













Ζητείτε η Ποινική Δίωξη Του Γιώργου Παπανδρέου

Ζητείτε η Ποινική Δίωξη Του Γιώργου Παπανδρέου





 Δημοσιεύθηκε στις 18 Οκτ 2013
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του πρώην Προέδρου του Αρείου
Πάγου Βασίλειου Κόκκινου, αναδημοσιεύουμε από...
την εφημερίδα «Αξία»: ...
Έχει καταλυθεί η Δημοκρατία και το Σύνταγμα από την παρούσα Κυβέρνηση. 
Οι Υπογραφές 30 βουλευτών της αντιπολίτευσης είναι αρκετές, για την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού βάσει του Συντάγματος. 
Οι ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας...
 ksipnistere.blogspot.gr 



ΝΑΤΑ - ΝΑΤΑ τά ΚΑΛΑ καί ΤΙΜΙΑ  ΠΑΙΔΙΑ!!!









Διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις ….με εντολή της τρόικας

Διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις ….με εντολή της τρόικας 



Γράφει: Νίκος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος ε.α 
Μέλος Κίνησης Εθνικής Άμυνας (Κ.ΕΘ.Α) 


Καταργούν το Α΄ και Β΄ Σώμα Στρατού, Περιορίζουν κατά 50% τους σχηματισμούς της Αεροπορίας, καταργούν διοικήσεις στο Ναυτικό σύμφωνα με τις επιταγές των δάνειων δυνάμεων για τον περιορισμό των δαπανών. 

Και η Τουρκία…… πανηγυρίζει 

Η Τουρκία μετά την επίτευξη εκεχειρίας με το ΠΚΚ (το ένοπλο τμήμα των Κούρδων), αποδεσμεύει τις στρατιωτικές δυνάμεις της από την Ανατολία και τις μεταφέρει Δυτικά, δηλαδή στα παράλια του Αιγαίου και στον Έβρο. 

Η τουρκική εφημερίδα STAR πανηγυρίζει και στο πρωτοσέλιδο της θριαμβολογεί ότι: 
Με την νέα δομή των Ελληνικών δυνάμεων θα είναι μειωμένη η ισχύς τους κατά 50%. 

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, πριν από τρία χρόνια ενδυθείς με τον μανδύα της μάγισσας Κίρκης πλάνεψε τον ελληνικό λαό και με το, «λεφτά υπάρχουν» κατάφερα να αναλάβει την εξουσία της χώρας. 

Με αριστοτεχνικό και επιτελικό σχέδιο αφού δυσφήμησε και διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, στην συνέχεια την παρέδωσε στις άνομες ορέξεις των τοκογλύφων (δάνειες δυνάμεις). 

Το διάγγελμα του από το Καστελόριζο και η ομιλία του για την Ιθάκη, δεν ήταν παρά ένας νέος Δούρειος Ίππος, που σκοπό είχε την διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας και την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. 

Και ναι μεν η Κίρκη κατόρθωσε να μετατρέψει σε γουρούνια τους συντρόφους του Οδυσσέα, ο κ. Παπανδρέου κατόρθωσε να μετατρέψει σε P.I.G.S, ολόκληρο τον ευρωπαϊκό νότο (στην ελληνική γλώσσα "Γουρούνια")(1). 

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, ήταν να φανούν οι εσωτερικές αντιπαλότητες της ευρωζώνης και να παραπαίει ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση προς όφελος των Η.Π.Α. 

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, αφού εξήγγειλε το διάγγελμα του από το Καστελόριζο και αλυσόδεσε την Ελλάδα στο «μνημόνιο» εκχωρώντας τον πλήρη οικονομικό έλεγχο στις «δάνειες δυνάμεις», μας μίλησε για την Ιθάκη. 

Η Ιθάκη και το «νόστιμο ήμαρ» απεδείχθησαν όνειρα απατηλά και αυτός, αφού εγκατάλειψε το σκάφος του πολυμήχανου Οδυσσέα, προτίμησε να την κοπανήσει για τις Η.Π.Α. όπου και διαβιεί υπό την πλήρη προστασία των πατρώνων του σε βάρος του ελληνικού λαού (αφού περιστασιακά έρχεται στην Ελλάδα πλην όμως απολαμβάνει των προνομίων της βουλής). 

Παρόλα αυτά το φάντασμα του κ. Παπανδρέου συνεχίζει να πλανάτε άνωθεν της Ελλάδας και να συνεχίζει το καταστροφικό του έργο και ένα από αυτά είναι και αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας. 

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ 

Η προτεινόμενη Νέα Δομή Δυνάμεων είναι ακριβές αντίγραφο της μελέτης του ιδρύματος ΙΣΤΑΜΕ (του ιδρύματος του ΠΑΣΟΚ για την εξωτερική πολιτική και άμυνα) σε συνεργασία με το περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ! 

Ουσιαστικά και για του λόγου το αληθές το μεν ΕΛΙΑΜΕΠ φρόντισε για την «απονεύρωση» των πατριωτικών ανακλαστικών του ελληνικού λαού με την παραποίηση της ιστορίας του, το δε ΙΣΤΑΜΕ για την διάλυση των ενόπλων δυνάμεων του. Ένα λαός απονευρωμένος δεν ήταν αρκετός, απαιτείτο να υπάρχουν και διαλυμένες ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η πλήρη υποδούλωση του και να εκποιηθεί αντί πινακίου φακής ο εθνικός του πλούτος και ενδεχομένως και ίδια η εθνική υπόσταση του (ίσως και ο διαμελισμός της Ελλάδας). 

Η μελέτη, με τίτλο 
«Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια, Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές»,
συντάχτηκε το Σεπτέμβριο του 2009 –ένα μόλις μήνα πριν τις εκλογές που έφεραν στην εξουσία τον κ. Γιώργο Παπανδρέου– και εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Θεματικού Κύκλου Ευρωπαϊκής Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΙΣΤΑΜΕ. 

ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 

 

Πρόκειται για ένα κείμενο που χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Μπεγλίτη ως πλατφόρμα για τη νέα δομή δυνάμεων, η εφαρμογή της οποίας προκάλεσε την έναρξη ενός καταιγισμού διαμαρτυριών και παρατηρήσεων στις τάξεις των ανώτατων αξιωματικών του στρατεύματος, που κατέληξαν με την «πραξικοπηματική» αποστρατεία δεκάδων εξ αυτών κατά την τότε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ. 

Ο Τύπος ανέφερε εκείνη την περίοδο: 
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πάντως, η κυβέρνηση Παπανδρέου, βλέποντας ότι πνέει τα λοίσθια, αποφάσισε για μία ακόμη φορά να χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά της συμφέροντα, επισείοντας, κυρίως στο εξωτερικό, το φόβο στρατιωτικού πραξικοπήματος. 
Οι φήμες περί πραξικοπήματος προέκυψαν μετά τη δήλωση περί δημοψηφίσματος που έκανε ο κ. Παπανδρέου, με τον ανταποκριτή της γαλλικής “Libération” στις Βρυξέλλες –κάλυπτε τη Σύνοδο του G-20 στις Κάννες– να γράφει στο Διαδίκτυο ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δικαιολόγησε στους εταίρους του στην ευρωζώνη την απόφασή του να προχωρήσει σε δημοψήφισμα με το επιχείρημα ότι προσπάθησε να αποφύγει σχεδιαζόμενο πραξικόπημα» .(2).  

ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ 

Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου καταρρέει, αλλά τα σχέδια της «αναδιάρθρωσης» των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένουν σε κάποιο συρτάρι για να επανέλθουν με την υπηρεσιακή κυβέρνηση , πλην όμως όταν παρουσιάστηκε στον υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρώην Α/ΓΕΣ, Φ. Φράγκο είχε επιστραφεί με τον χαρακτηρισμό "Απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη". 

ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ 



Το σχέδιο επανέρχεται επί τρικομματικής με νέες μεθοδεύσεις και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε ερώτηση εάν σε περίπτωση αποτυχίας των εισπρακτικών στόχων του μνημονίου θα ληφθούν νέα μέτρα εντός του 2013, απάντησε ότι εάν και είναι αισιόδοξος ότι οι στόχοι θα επιτευχθούν, εν τούτοις σε περίπτωση αποτυχίας θα ληφθούν επί πλέον μέτρα, όχι από περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά από περικοπές περιττών δαπανών, στις οποίες συμπεριέλαβε, ως προτεραιότητα, τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες. 

Έπειτα από λίγο η τρικομματική κυβέρνηση επαναφέρει το συγκεκριμένο σχέδιο «αναδιάρθρωσης», λέγοντας ότι εξοικονομεί πόρους και επαυξάνει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου «κεντρικό στοιχείο στη νέα δομή είναι η ενίσχυση των μάχιμων μονάδων και σχηματισμών των ενόπλων δυνάμεων και η ταυτόχρονη κατάργηση ή συρρίκνωση... των διοικητικών δομών οι οποίες εξυπηρετούσαν ανάγκες του παρελθόντος….... η νέα δομή των ενόπλων δυνάμεων αποτελεί συλλογική προσπάθεια ηγεσιών και επιτελείων που ξεκίνησε το 2009»(3). 

ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΧΕΔΙΟ 

Δηλαδή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) κ Παναγιωτόπουλος συνεχίζει το καταστροφικό έργο του κ. Παπανδρέου-Μπεγλίτη που ξεκίνησε το 2009 και το οποίο εκπονήθηκε από το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ το ΙΣΤΑΜΕ. 

Από τους σημαντικότερους σχηματισμούς που καταργούνται είναι το Α' Σώμα Στρατού αλλά και το Β' Σώμα Στρατού. 

Ο επιτελικός έλεγχος που ασκούσε το Β' Σώμα, που θεωρούνταν η δύναμη ταχείας αντίδρασης του Ελληνικού Στρατού περνά στην 1η Στρατιά, κάτι που συμβαίνει επίσης και με την περίφημη 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία. 

Στην Πολεμική Αεροπορία περιορίζονται κατά περίπου 50% τα συγκροτήματα και κατά 17% οι σχηματισμοί με τέσσερα αεροπορικά αποσπάσματα (Αγρίνιο, Σαντορίνη, Τυμπάκι και Ιωάννινα) να κλείνουν ενώ παράλληλα ορισμένες σμηναρχίες θα μεταπέσουν σε αεροπορικά αποσπάσματα. 

Στο αρχηγείο Στόλου: 

1. Καταργείται η Μοίρα Υποστήριξης της Διοίκησης Φρεγατών. Τα υπαγόμενα σε αυτή πλοία ενσωματώνονται στις δύο Μοίρες Φρεγατών που διατηρούνται. 
2. Καταργείται η μία εκ των τριών της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών. 
3. Καταργείται η 353η Μοίρα Ναυτικής Συνεργασίας και εντάσσεται ως Μοίρα Αεροσκαφών Ναυτικού στη Διοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού. 

Η κυβέρνηση μιλά για οικονομία αλλά άνοιξε εκ νέου το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Καλαμάτας (Κ.Ε.Ν.) που είναι η πατρίδα του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά. Την ΜΕΡΥΠ του κ. Σταικούρα που είναι πόλος κομματικής εξυπηρέτησης (ρουσφέτια) την πάνε στη Θεσσαλονίκη του κ. Βενιζέλου για να βολέψουν του Πασόκους όπου παραμένει και η ΤΑΞΥΠ). 

Η σύνοδος του ΝΑΤΟ που έγινε στο Σικάγο κατέληξε στην στρατηγική της «έξυπνης άμυνας», με πιο σφικτή δομή και με μηχανισμούς που θα εξασφαλίζουν ενοποίηση όχι μόνο του νατοϊκού χώρου, αλλά ενοποίηση των στρατιωτικών δυνάμεων των χωρών-μελών, των εξοπλισμών και των υποδομών. 

Εάν όλα τα παραπάνω τα συνδυάσουμε με την «ευρωπαϊκή ΑΟΖ» και τον ευρωστρατό ή την συνεργασία των ευρωπαϊκών στρατιωτικών δυνάμεων, που υπεραμύνεται ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, τότε τα συμπεράσματα είναι μονόδρομος και μας οδηγούν ότι οι αποφάσεις ελήφθησαν από τις δάνειες δυνάμεις και για δικό τους όφελος. 

Το Β΄.Σ.Σ. που ουσιαστικά είναι η αιχμή του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων και δύναται να επεμβαίνει ταυτόχρονα και στα δύο θέατρα επιχειρήσεων (Αιγαίο και Έβρο), μέχρι τώρα δρούσε ανασταλτικά στην ιδέα τουρκικής επίθεσης. 

Είναι ο σιδηρούς βραχίονας, ο οποίος με την Β΄ Μηχανοκίνητη Μεραρχία ( 33 και 34 Μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες) ενισχυμένο με την 24 Τεθωρακισμένη του Λιτόχωρου συνεπικουρούμενο με τις Ειδικές Δυνάμεις, σε περίπτωση δυσμενής εξέλιξης στον Έβρο δύναται να επέμβει να αποκαταστήσει και να συνεχίσει στην επιθετική επιστροφή. Όσο δε στην περίπτωση του Αιγαίου το Β΄ΣΣ, ενισχυμένο με το σύνολο των Ειδικών Δυνάμεων, αποτρέπει κάθε ιδέα τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στον νησιωτικό χώρο. 

Ουσιαστικά η κατάργηση του Β΄ΣΣ και η κατάτμηση των δυνάμεων του σε διάφορους Σχηματισμούς, στερεί τον επιχειρησιακό εγκέφαλο ο οποίος θα συντονίζει τις παραπάνω δυνάμεις, που θα λειτουργούν αποσπασματικά και όχι συγκεντρωτικά ως πολλαπλασιαστής στρατιωτικής ισχύος. 

Η μεταφορά δυνάμεων και σχηματισμών στην Στρατιά, τη θέτει εκτός της στρατιωτικής αποστολής της, που είναι ο έλεγχος όλου του θεάτρου επιχειρήσεων του χερσαίου χώρου. 

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον «εκσυγχρονισμό» του Ναυτικού και της Αεροπορίας. 

Ουσιαστικά η Νέα Δομή απονευρώνει ως σύνολο τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για μια γενικευμένη σύρραξη και τις προσανατολίζει στην αντιμετώπιση μεμονωμένων θερμών επεισοδίων με την ελπίδα ότι θα αποφευχθεί η σύρραξη μιας και θα επέμβουν οι πάτρωνες μας (ΕΕ-ΗΠΑ). 

Τη σιωπή του οφείλει να λύση ο Α/ΓΕΕΘΑ κ. Μιχαήλ Κωσταράκος σχετικά με σχέδια που προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση. Διαφορετικά εκλαμβάνεται από τον ελληνικό λαό ότι συμφωνεί με αυτά. 
 

ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ 

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Θοδωρή Δρίτσα Βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νησιών και Υπεύθυνου Τομέα Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., για την ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων σχετικά με την Νέα Δομή Δυνάμεων…….. 

«αλγεινή τέλος εντύπωση προκάλεσε σε όλους μας το γεγονός ότι ενώ η ενημέρωση και η συνεδρίαση έγιναν με βάση κανόνες τήρησης απορρήτου, εν τούτοις τα κύρια σημεία του σχεδίου της Νέας Δομής των Ενόπλων Δυνάμεων δημοσιεύτηκαν ήδη σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα και σε διάφορες ιστοσελίδες. Επομένως, το αίτημά μας για παράδοση σε όλα τα μέλη της Επιτροπής γραπτού κειμένου δεν μπορεί με κανένα επιχείρημα να το απορρίψει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Αναμένουμε.» (25/4/2013). 

Όλα τα παραπάνω δεικνύουν ότι εκτός από τα πολυνομοσχέδια που παραβιάζουν βασικούς κανόνες λειτουργίας της δημοκρατίας, τώρα η τρικομματική κυβέρνηση άρχισε και αποσπασματική ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Όσο αφορά την στρατιωτική ηγεσία της χώρας και συγκεκριμένα τον Α/ΓΕΕΘΑ κ Μιχαήλ Κωσταράκο πρέπει να έχει υπόψη του ότι δεν είναι υποχρεωμένος να σιωπά, διότι αυτό εκλαμβάνεται από τον ελληνικό λαό ότι συμφωνεί με τους χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας της χώρας στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι υποχρεωμένος να έχει άποψη και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, γιατί ο ελληνικός λαός μάς πληρώνει και θέλει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα του και όχι αυτά των δάνειων δυνάμεων. 

Η Ευρώπη αδυνατεί ή και δεν θέλει να εξασφαλίσει τα σύνορα της πατρίδας μας, αλλά ταυτόχρονα μας πιέζει να μην περικόψουμε εξοπλιστικά προγράμματα των οποίων οι προμήθειες γίνονται από Ευρωπαϊκές πολεμικές βιομηχανίες. Έτσι, οι οικονομίες κλίμακας που επιχειρούνται στην άμυνα είναι είτε από τις πενιχρές αποδοχές του Στρατιωτικού προσωπικού είτε εις βάρος της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων που ενίοτε ονομάζεται και «εκσυγχρονισμός» ή «νέα δομή». 
____________________________ 

1.Είναι αρκτικόλεξο το οποίο χρησιμοποιείται από δυτικοευρωπαίους και γενικά αγγλοσάξονες επενδυτές και σχολιαστές της χρηματιστηριακής κοινότητας, προκειμένου να χαρακτηρίσουν αρνητικά τους λαούς των χωρών Πορτογαλία (Portugal), Ιταλία (Ιtaly), Ελλάδα (Greece) και Ισπανία (Spain), ως υπαίτιους της οικονομικής κρίσης. Συνιστά δε, πέρα από το καταφανώς προσβλητικό περιεχόμενο του, ένα μέσο απαξίωσης των λαών του ευρωπαϊκού Νότου, που αγγίζει το φαινόμενο αμφισβήτησης της ανθρώπινης υπόστασης του συνανθρώπου. 
Πηγή: ΒΙΚΑΙΠΑΙΔΕΙΑ η ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. 
2. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα: 17/11/2011 
3. Πηγή : protothema.gr 


Κοζάνη 7/5/13 
resaltomag.gr 






ο αντιρατσισμός των αρχιρατσιστών!…

ο αντιρατσισμός των αρχιρατσιστών!… 

ΝΑΤΑ - ΝΑΤΑ τά ΚΑΛΑ καί ΤΙΜΙΑ  ΠΑΙΔΙΑ!!!


Το, κατ’ ευφημισμόν, λεγόμενο, «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, δεν είναι παρά ένα ακόμη τρομοκρατικό μέτρο σε βάρος του λαού. Αφού στην οικονομική και αστυνομική έρχεται να προσθέσει και τη νομική τρομοκρατία. 

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα από τα ρατσιστικότερα και διαστροφικότερα κατασκευάσματα. Κατ’ εικόνα και ομοίωση των αρχιτεκτόνων του. Και αυτό δεν χρειάζεται να ψάξουμε, για να το ανακαλύψουμε. Το ίδιο το «νομοσχέδιο» το φωνάζει: 

Λέει, για παράδειγμα, μεταξύ πολλών άλλων αμοραλιστικών και εξωλογικών, το εξάμβλωμα αυτό: 
«Όποιος δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου…τιμωρείται, κλπ» (άρθρο 3, παρ.1). 

Κι, όταν αυτά και άλλα παρόμοια λέει, μη φαντασθείτε ότι αναφέρεται στα εγκλήματα πολέμου σε βάρος της Κύπρου, του Αφγανιστάν, της Σερβίας, του Ιράκ, της Λιβύης, της Συρίας, κλπ. Ή στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων! Ή στην καταιγιστική γενοκτονία, που, τώρα, μεθοδεύεται και προωθείται σε βάρος του λαού μας. 

Σε καμιά περίπτωση! Τα τωρινά εγκλήματα είναι καλά καμωμένα και ευλογημένα απ’ τη διεθνή συμμορία. Το νομοσχέδιο αναφέρεται σε εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες άλλων εποχών. 

Και μάλιστα κατ’ επιλογήν, όπως φαίνεται, στο ολοκαύτωμα των Εβραίων. Που βέβαια είναι σεβαστό, αλλά δεν είναι το μοναδικό. 

Και γίνεται αυτό, για να έχουν αυτοί οι ίδιοι άλλοθι, για τα εγκλήματα και τις γενοκτονίες, που μεθοδεύουν και πραγματοποιούν, εδώ και τώρα. 

Γιατί, αν αναφέρονταν στα τωρινά εγκλήματα και τις γενοκτονίες, θα έπρεπε οι αξιότιμοι αυτοί κύριοι, αντί να δίνουν μαθήματα αντιρατσιστικής δεοντολογίας, να είναι καθισμένοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα ολόφρεσκα και καταδικασμένοι για τα μπαγιάτικα κακουργήματά τους. 

Όμως… 

Όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό, αλλά είναι, όπως προαναφέραμε, και οι μεγάτιμοι ενορχηστρωτές της τωρινής αχαλίνωτης κακουργίας σε βάρος των λαών. Έτσι, που να θυμίζουν το Χριστό, που έλεγε στους φαρισαίους της εποχής του, αλλά και όλων των εποχών: «Αλίμονο σε σας γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, γιατί χτίζετε τους τάφους των προφητών και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων και λέτε: Αν ζούσαμε εμείς στις μέρες των πατέρων μας, δεν θα συμμετείχαμε στα εγκλήματά τους. Και τα λέτε αυτά, όταν εσείς κάνετε τα ίδια και χειρότερα»!…. 

Και απαιτούν, οι αρχιρατσιστές αυτοί, από τους λαούς, που ασφυκτιούν και πνίγονται μέσα στο βούρκο της αφόρητης υποκρισίας και κακουργίας τους, να προσκυνήσουν αυτούς και τα εγκλήματά τους. Και να αλυσοδεθούν με τα παμπόνηρα νομοθετήματά τους, που είναι γεννήματα της αχαλίνωτης εγκληματικότητας και της ανίατης ηλιθιότητάς τους. 

Έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τους λαούς ως mazaperrdita(=υλικό για καταστροφή). 

Επικαλούμενοι κάθε φορά τις οποιεσδήποτε αλητήριες προφάσεις: 
Άλλοτε τη δήθεν τρομοκρατία, προκειμένου να έχουν αυτοί το μονοπώλιο της τρομοκρατίας. Άλλοτε τα πυρηνικά όπλα, προκειμένου να έχουν αυτοί το αποκλειστικό δικαίωμα ζωής ή θανάτου. Και άλλοτε τον δήθεν ρατσισμό, για να έχουν αυτοί το μονοπώλιο της επιλογής των ρατσιστικών εκκαθαρίσεων και γενοκτονιών σε βάρος των άλλων λαών. 
Καταστρέφοντας, έτσι, τις πατρίδες τους και εξαναγκάζοντας όσους επιβιώνουν να μεταναστεύουν. 

Με αποτέλεσμα να γίνονται πρόβλημα δυσβάστακτο και άλυτο, για τους άλλους λαούς. Αφού δημιουργείται πρόβλημα αβίωτης συμβίωσης. Όπως συμβαίνει, τώρα, στην περίπτωσή μας. Και ύστερα έρχονται οι αρχιρατσιστές αυτοί να μας δώσουν, από πάνω, και μαθήματα φιλοξενίας και αντιρατσιστικής συμπεριφοράς. 

Οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και όχι ξενόφοβοι. 

Η ελληνική ξενοφοβία είναι εφεύρημα δικό τους. Την επινόησαν, για να φορτώσουν σε μας τη δική τους μισανθρωπία και να δώσουν άλλοθι στην ευνόητη απέχθεια απέναντί τους. Γιατί καταλαβαίνουν ότι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να αισθάνεται και την παραμικρή έστω συμπάθεια γι’ αυτούς και την καταστροφική και διαστροφική και αποκρουστική συμπεριφορά τους. Και δεν χρειάζεται να μαντέψουμε τις προθέσεις των ρατσιστικών τους καταχθονίων σκοπών και μεθοδεύσεων. Αφού η βαρβαρότητά τους προελαύνει και παρελαύνει με περισσή, μάλιστα, αναίδεια και ιταμότητα. 

Και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία το πώς οι ντόπιοι εφιάλτες και σερβιτόροι των δολοφονικών αυτών ιδιοσκευασμάτων αυτοπροσδιορίζονται: Αριστεροί, δηλαδή, αριστεροδέξιοι, σοσιαλιστές, δημοκράτες, και άλλα ηχηρά παρόμοια. Ούτε ακόμη ποιες προφάσεις επικαλούνται και επιστρατεύουν. Όπως ο φασισμός ή ο νεοναζισμός κάποιων άλλων. Όταν οι βάρβαρες αυτές διαστροφές χαρακτηρίζουν, περισσότερο από κάθε άλλον, αυτούς και τους πάτρωνές τους. 

Αυτό, που έχει σημασία είναι ότι εφαρμόζουν πιστά την καλιγούλεια συνταγή: 

Σύμφωνα με την οποία αυτοί έχουν το δικαίωμα να βασανίζουν το λαό, με όλα τα μέσα και τους τρόπους, που η διαστροφή η δική τους ή των πατρώνων τους υπαγορεύει. Αλλά ο λαός, όχι μόνο να δεν έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται, αλλά είναι υποχρεωμένος να δείχνει και τρισευτυχισμένος. 

Όπως έκανε και ο αντάξιος πρόδρομος των σημερινών διεστραμμένων και αμοραλιστών νομοθετών, ο Καλιγούλας. 
Ο οποίος, μέσα στην παντοδυναμία της αφροσύνης και της παραφροσύνης του, υποχρέωνε τους άντρες να παρίστανται στο βιασμό των γυναικών τους. 

Και τους εξανάγκαζε να δείχνουν ότι πλέουν μάλιστα και σε πελάγη απέραντης ευτυχίας. 

_________________
 resaltomag.gr











Ἀντιρατσιστικὸ νομοσχέδιο: Ταφόπλακα στην Ελευθερία του Ανθρώπου μὲ τὶς εὐλογίες τῆς ἐπίσημης «Ἐκκλησίας»

Ἀντιρατσιστικὸ νομοσχέδιο: Ταφόπλακα 
στην Ελευθερία του Ανθρώπου 
μὲ τὶς εὐλογίες τῆς ἐπίσημης «Ἐκκλησίας»



Σημάτης Παναγιώτης, ἐκπαιδευτικός 

Οἱ προθέσεις τῆς Ν. Τάξης Πραγμάτων ἔχουν καταγγελθεῖ ἀπὸ δεκαετίες. Τότε, οἱ περισσότεροι μᾶς ἐξηγοῦσαν ὅτι ὅλα αὐτὰ ἀποτελοῦν συνομωσιολογίες. Νά, ὅμως, ποὺ ἔρχεται τὸ ἀντιρατσιστικὸ νομοσχέδιο –ταφόπλακα στὴν ἐλευθερία τοῦ ἀνθρώπου– ποὺ στρέφεται ὁλοφάνερα κατὰ τῶν ὀρθοφρονούντων ἢ ἐπιχειρούντων νὰ ὀρθοφρονοῦν μὲ σωστὰ ἢ καὶ λαθεμένα ἐπιχειρήματα. Δηλαδὴ κατὰ τῆς ἐλευθερίας τοῦ σκέπτεσθαι, τῆς ἐλευθερίας τοῦ λόγου. Ἕνα νομοσχέδιο ποὺ θὰ δημιουργήσει μὴ σκεπτόμενους πολίτες! 

Στὴν ὅλη τὴν ὑπόθεση ἀλγεινὴ ἐντύπωση ἐμποιεῖ τὸ γεγονὸς ὅτι ἡ ἐκκλησιαστικὴ Ἐπισκοπικὴ ἐξουσία, ἀλλὰ καὶ ὁ ἁπλὸς παπάς, ποὺ σὲ ἄλλες δουλεῖες (Τουρκικὴ καὶ Γερμανική) ἀντιτάχτηκε στοὺς κατακτητές, τώρα –ἐκ προοιμίου– ταυτίστηκε μὲ τὶς μαριονέτες τῶν νεοταξιτῶν στὴν Ἑλλάδα, καὶ σιώπησε ἢ συμπαρατάχτηκε. Χαρακτηριστικὸ παράδειγμα ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Ἱερώνυμος καὶ οἱ δηλώσεις του μετὰ τοῦ Εὐάγγελου Βενιζέλου. Ἡ σοβαρότητα ὅποιας ἐπισκοπικῆς ἐξαίρεσης, θὰ φανεῖ ἀπὸ τὸ ἂν θὰ ὑπάρξει συνέχεια θυσιαστική. 

Δὲν θέλουν νὰ καταλάβουν οἱ ἐκκλησιαστικοὶ ταγοὶ στὴν πλειονότητά τους, ὅτι σὲ μικρὸ χρονικὸ διάστημα θὰ ἀπαγορευθεῖ ἀκόμα καὶ ἡ δημόσια ἀνάγνωση τῶν Εὐαγγελίων καὶ ὁλόκληρου τοῦ πνευματικοῦ θησαυροῦ (πεζῶν καὶ ποιητικῶν κειμένων) τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας, ἐφ’ ὅσον περιέχουν κρίσεις, ὑπόνοια κριτικῆς π.χ. κατὰ τῶν Ἰουδαίων, τοῦ Ἰσλάμ, τῆς Ν. Τάξεως κ.λπ., ἐφ’ ὅσον θὰ τολμοῦν νὰ ἰσχυρίζονται τὴν Ἀλήθεια ἔναντι τοῦ ψεύδους. Καταργεῖται δηλαδὴ καὶ ἡ ὑπεράσπιση, ἡ ὁμολογία τῆς Ἀλήθειας. 

Σὲ λίγο ὅλοι μας, δὲν θὰ τολμοῦμε νὰ ὀρθοφρονοῦμε, γιατὶ ἡ ὀρθοφροσύνη θὰ ἀπαγορεύεται ἀπὸ τὸ φασιστικὸ ἀντιρατσιστικὸ νομοσχέδιο. 

Ἤδη στὸ χῶρο τῆς Παιδείας, (ἕνα σχετικὸ παράδειγμα) ἐπιστρατευτήκαμε ὅλοι, ὄχι γιατὶ κάναμε κάποια ἀπεργία, ἀλλὰ μόνο καὶ μόνο ἐπειδὴ κάποιοι (ποὺ στὴ συνέχεια, ὅπως ἀποδείχτηκε, μᾶς «πούλησαν») συζητοῦσαν καὶ ἐξέφραζαν τὴν θέλησή τους ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ἀπεργία. 

Καὶ ὅλοι, οἱ δάσκαλοι τάχα τῆς ἐλευθερίας, οἱ διαμορφωτὲς ἐλευθέρων ἀνθρώπων, σκύψαμε τὸ κεφάλι καὶ παραλάβαμε τὸ χαρτί τῆς ἐπιστράτευσης, φοβούμενοι νὰ ἀντισταθοῦμε στὴν κρατικὴ αὐθαιρεσία, φοβούμενοι νὰ καταφύγουμε στὴν δικαιοσύνη καὶ νὰ ὑποστοῦμε τὴ δοκιμασία τῆς νόμιμης διεκδίκησης τῶν θεόσδοτων ἀνθρωπίνων ἐλευθεριῶν. Κι ἐμεῖς οἱ ὑποταγμένοι, θὰ δημιουργήσουμε ἐλεύθερους ἀνθρώπους! Κι ὅσοι ἀπὸ μᾶς συζητοῦμε αὐτὰ τὰ θέματα μὲ τὰ παιδιὰ σήμερα, θὰ τολμᾶμε νὰ τὰ συζητᾶμε μετὰ τὴν ψήφιση τοῦ νομοσχεδίου; 

Τὰ παραπάνω ποὺ καταγράφω, ἀποτέλεσαν τὸ ἐπίκεντρο σημερινῆς συζήτησης μιᾶς συντροφιᾶς ἐκπαιδευτικῶν. Στὸ τέλος κάποιος ὑποστήριξε ὅτι ὁ ἀτομισμὸς καὶ ἡ ἀπομάκρυνση ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ Εὐαγγελίου, μᾶς ἰσοπέδωσαν ὡς ἀνθρώπους, ξερίζωσαν τὸ ἀγωνιστικὸ φρόνημα καὶ ἔτσι νομοτελειακὰ, ἂν δὲν ἀντιδράσουμε καὶ τώρα, θὰ πάψουμε νὰ εἴμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, καὶ ἔκανε μιὰ ΠΡΟΤΑΣΗ, ὑπὸ τύπον δοκιμῆς, ποὺ κι ἄλλοτε ἀνεπιτυχῶς προτάθηκε: 

Νὰ ἀπομονώσουμε εἰρηνικὰ αὐτοὺς ποὺ εἶναι ὑπεύθυνοι νὰ ψηφίζουν αὐτὰ τὰ νομοσχέδια τοῦ στραγγαλισμοῦ τῆς ἐλευθερίας καὶ τῆς γενοκτονίας οὐσιαστικὰ τῶν Ἑλλήνων καὶ τὰ προωθοῦν· βουλευτὲς, ὑπουργούς, δημοσιογράφους. Ὅπου κι ἂν πᾶνε, ὅπου κι ἂν βρίσκονται. Νὰ τοὺς στερήσουμε τὰ ἀγαθὰ ποὺ στεροῦν ἀπὸ ἑκατομμύρια Ἑλλήνων. Ἂς προστρέξουν νὰ τὰ βροῦν ὑπὸ τὴν σκέπη τῆς Τρόϊκας, ὅπως ἄλλοτε οἱ προδότες ἀπὸ τοὺς Γερμανοὺς κατακτητές. 

Θὰ βρεθοῦν κάποιοι ποὺ θὰ τὸ κάνουν, ποὺ θὰ δώσουν τὸ ἔναυσμα κάποιας ἀντίδρασης ἐλπίδας; 

 resaltomag.gr 







Συνεχίζεται το «αντιρατσιστικό» θέατρο

Συνεχίζεται το «αντιρατσιστικό» θέατρο 

 

Συνεχίζεται με «πάθος» και «εμμονές» το θέατρο γύρω από το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο: 
Ένα παιχνίδι ΟΛΩΝ των πολιτικών απατεώνων, οφθαλμοφανούς εκλογικής κερδοσκοπίας… 

Εάν δεν είναι «υποκειμενικά» στημένο, «αντικειμενικά» είναι στημένο, ακριβώς διότι γίνεται για το θεαθήναι, για εκλογικό εμπόριο και κυρίως διότι λειτουργεί για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ νομιμοποίηση της «αντιρατσιστικής» μυθολογίας: 
Της σύγχρονης αυτής μυθολογίας των χρηματιστηριακών μαφιών του χρήματος. 

ΟΛΑ τα κόμματα, ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου, αποδέχονται αυτήν τη δόλια «αντιρατσιστική» ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ και την ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ: ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τα «νέα» αυτά ιδεολογήματα του υπερεθνικού καπιταλισμού, δηλαδή το ΦΑΣΙΣΜΟ του «αντιρατσισμού». 
  

Για το τι σημαίνουν τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια και η σκοπιμότητά τους, διαβάστε ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7496 

Οι διαφορές των κομμάτων, λοιπόν, ΟΛΩΝ των κομμάτων, δεν είναι επί της ΟΥΣΙΑΣ. Κανένα δεν αναιρεί τα νέα αυτά ιδεολογήματα: Στρατηγικά ιδεολογήματα του πλανητικού φασισμού. 

ΟΙ «διαφορές» ξεδιπλώνονται στις νομικές μορφές ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ αυτών των ιδεολογημάτων, στη φλούδα του περιεχομένου… 

Αποδεχόμαστε το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, των σπονσόρων και χορηγών του (τύπου Σόρος και CIA) και «καυγαδίζουμε, για το θεαθήναι, πάνω στο νομικό περίβλημα… 

Ο Χαρτοπόλεμος που γίνεται με την παρουσίαση ποικίλων νομοσχεδίων πάνω στον «αντιρατσισμό» αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι ΟΛΟΙ παίζουν ΕΝΤΟΣ των τειχών: Εντός του πλαισίου που έχει καθορίσει η πλανητική, φασιστική ελίτ, και οι ΧΟΡΗΓΟΙ του «αντιρατσισμού»… 


Το πιο άθλιο και ύπουλο θεατρικό παιχνίδι (από τις πλέον κακόγουστες παραστάσεις) είναι αυτό του ΣΥΡΙΖΑ: Αρχικά πίεζε, μετά μανίας, την κυβέρνηση για το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη και τώρα «διαχωρίζεται» από αυτό, προτείνοντας «δικό» του: 
Ο μικρομεγαλισμός στις πιο αποκρουστικές καιροσκοπικές και τυχοδιωκτικές «εξάρσεις»… 

Το ίδιο κακόγουστη, αλλά πιο «πονηρή» είναι και η παράσταση του ΚΚΕ: Αυτό κατηγορεί τους άλλους για το παιχνίδι που παίζουν, καυτηριάζει τη δολιότητα του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, αλλά αποδέχεται το ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ περιεχόμενό που δίνουν για το «ρατσισμό» τα Μαντεία του κεφαλαίου: Δηλαδή ότι ο «ρατσισμός» που μας απειλεί προέρχεται από το λαό και τα παρακρατικά «πιόνια» του καθεστώτος και ΟΧΙ ότι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι, σήμερα, οι ίδιοι αυτοί πλανητικοί δήμιοι και τα ΕΔΩ ανδρείκελά τους… 

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ δεν δίνουν απλώς άλλοθι στον «αντιρατσισμό» του κεφαλαίου και στα παιχνίδια των ανδρεικέλων τους (που επιχειρούν να ξεπλυθούν με το δόλιο σχήμα: «Συνταγματικό Τόξο» και φασισμός ή «δημοκρατικό μέτωπο-αντιφασιστικό μέτωπο» και «φασιστικό μέτωπο»), αλλά και συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτό το θεατρικό παιχνίδι των σύγχρονων και ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ, σήμερα, ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ και ΦΑΣΙΣΤΩΝ. 

ΑΝΤΙ να καταγγείλουν αυτό το κακόγουστο θέατρο (πολιτικό ΚΙΤΣ), συμμετέχουν «μαχητικά» και στις πρώτες γραμμές στην «αρένα» του θεάτρου: Τη ΒΟΥΛΗ. 

ΣΥΝΕΠΩΣ αποτελούν σκηνικά του ίδιου του θεάτρου: Της κατοχικής Βουλής. 

ΑΝΤΙ να έχουν εγκαταλείψει, προ πολλού, αυτό το κατοχικό πλαίσιο, το διακοσμητικό ντεκόρ (Βουλή), συμμετέχουν ακόμα σ’ αυτόν το «ορνιθώνα», παρέχοντας τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ σε όλα τα εγκλήματα των δωσίλογων κυβερνητικών ανδρεικέλων, τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ και των ποικίλων ιδεολογημάτων της Νέας Τάξης: τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ της, αλλά και των παιχνιδιών του «αντιφασιστικού» ξεπλύματος των εγχώριων δωσίλογων. 

Να, γιατί, επί της ΟΥΣΙΑΣ, αυτή η «αριστερά» είναι μέρος του συστήματος και γρανάζι των παιχνιδιών της: πρωταγωνιστής, αλλά και κομπάρσος των «αντιρατσιστικών» μυθολογιών… 

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό, σήμερα, για να αντιληφτεί κανείς ότι αυτή η «αριστερά» είναι ο μεγάλος και ο πλέον δόλιος «προβοκάτορας» της Νέας Τάξης, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… 

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν, 
αλλά δεν τα κατάφεραν. 
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό 
είναι το κυριότερο.
 resaltomag.gr 









Η «αριστερά» έστρωσε το δρόμο στη νέα δουλεία…

Η «αριστερά» έστρωσε το δρόμο στη νέα δουλεία… 

 

Η πραγματικότητα τιμωρεί σκληρά εκείνους που τη χλευάζουν… 

Το ποσοστό της μαύρης εργασίας έχει εκτιναχθεί στο 35%, που σημαίνει ότι 500.000 εργαζόμενοι δουλεύουν ανασφάλιστοι!!! 

Το πρώτο εξάμηνο του 2012 πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε 29.790 εργαζόμενους. 

Οι 10.603 βρέθηκαν ανασφάλιστοι. 

Έλληνες: 6.102 !!! 

Αλλοδαποί: 4.501. 

Το ρεπορτάζ ΕΔΩ: 
http://www.tanea.gr/news/greece/article/4746513/?iid=2 

Να, λοιπόν το τι σημαίνει: «Η εισαγωγή ξένων εργατών είναι διαιώνιση της σκλαβιάς», ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ του συνόλου των εργατών στην κατάσταση του δούλου… 

Η «αριστερά» σε όλες τις παραλλαγές της (από το ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τους «αριστεριστές» και τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές»), ευλογούσε βοερά την εισαγωγή ξένων εργατών, δίνοντας ένα πανίσχυρο άλλοθι στην υπερεθνική στρατηγική των «ανοικτών συνόρων», στη στρατηγική εισαγόμενων δούλων, καθώς και στα ιδεολογήματα αυτής της στρατηγικής: «αντιρατσισμός», πολυπολιτισμικότητα κ.λπ… 

Φυσικά αυτή η «αριστερά» (η «αριστερά» του καθεστώτος) ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας έδωσε μια τεκμηριωμένη και συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης: Αυτής της καταιγιστικής εισαγωγής, εισβολής και κατοχής μας από εκατομμύρια αλλοδαπών, μια ανάλυση του σχεδιασμού και των σκοπών αυτής της δουλοκτητικής ιμπεριαλιστικής επιχείρησης, μια ανάλυση για τις ολέθριες, θανατηφόρα ολέθριες, επιπτώσεις της στην εργατική τάξη και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα. 

Φωνασκούσε μόνο τρομοκρατικά ΥΠΕΡ των αλλοδαπών δούλων, νομιμοποιώντας έτσι την πλανητική στρατηγική της εισαγόμενης δουλείας, με ηθικολογικά, «ανθρωπιστικά συνθήματα του τύπου: «Οι μετανάστες είναι θύματα του ιμπεριαλισμού», «Είναι ταξικά μας αδέλφια», «Έλληνες και ξένοι εργάτες πρέπει να ενωθούν» και άλλα τέτοια κλισέ ηθικολογικών και δακρύβρεκτων αφαιρέσεων… 

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η καθεστωτική «αριστερά» όχι μόνο δεν μίλησε ποτέ για «λαθρομετανάστες», αλλά αφόριζε τρομοκρατικά και «αντιρατσιστικά» αυτήν την έννοια, με το γελοίο, «ανθρωπιστικό» σόφισμα: «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι»!!! 

Δεν είναι τυχαίο, διότι η έννοια «λαθρομετανάστης» έχει άλλη διάσταση από την έννοια «μετανάστης». 

Ο μετανάστης έρχεται οργανωμένα και προγραμματισμένα με τους όρους και τις συνθήκες εργασίας που υπάρχουν στη χώρα της εισαγωγής, δηλαδή με τα δικαιώματα που ισχύουν για το σύνολο των εργατών. 

Επίσης η έννοια του «μετανάστη» έχει άλλους ιστορικούς και οικονομικούς καθορισμούς. 
Έχει ως αφετηρία την έλλειψη εργατικών χεριών σε γοργά αναπτυσσόμενα ιμπεριαλιστικά κράτη, την ανάγκη δηλαδή οργανωμένης, επιλεκτικής και ελεγχόμενης εισαγωγής ξένων εργατικών χεριών (περνάγανε από άγριο κόσκινο) για την κάλυψη των αναγκών αυτής της ανάπτυξης. 

Η έννοια του «λαθρομετανάστη» έχει άλλη διάσταση, απορρέει από εντελώς διαφορετικές συνθήκες και όρους εργασίας: 
Από συνθήκες και όρους εργασίας ΔΟΥΛΕΙΑΣ. 

Εισάγονται άναρχα, σαν στρατός εισβολέων, χωρίς κανένα προγραμματισμό και έλεγχο, ΟΧΙ για να καλύψουν ελλείψεις και ανάγκες σε εργατικό δυναμικό, ΑΛΛΑ για να συμβάλουν στη συντριβή των μισθών, των εργασιακών σχέσεων και κάθε εργατικής κατάκτησης, στην ισοπέδωση των κατακτημένων όρων και συνθηκών εργασίας, στην «απόσυρση» μιας πολιτικά ανεπτυγμένης εργατικής τάξης και στην αντικατάστασή της με καθυστερημένους ξένους, στην ολοκληρωτική οργανωτική της διάλυση, στην υπονόμευση και της ίδιας ιστορικής υπόστασης των εθνικών κρατών (όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και κουραστικά)... 

Διαβάστε και το άρθρο: «Μανωλάδα: Το μακάβριο σύμπτωμα της εισαγόμενης δουλείας…» 
ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7414 

Δεν είναι, λοιπόν, δίχως δόλο η ταύτιση του μετανάστη με το λαθρομετανάστη. Εξισώνει την έννοια του «προλετάριου» με την έννοια του «δούλου»… 

Η «αριστερά» έκλεισε πεισματικά και συνειδητά τα μάτια μπροστά σ’ αυτήν την πραγματικότητα: Τη νομιμοποίησε και αποτέλεσε την ιδεολογική και πολιτική μαγκούρα της… 

Το ίδιο περιφρονητικά και προσβλητικά στάθηκε απέναντι και στην «πραγματικότητα» των άπειρων κλασσικών κειμένων που ο Μαρξ συνόψισε στη ρήση: «Η εισαγωγή ξένων εργατών είναι διαιώνιση της σκλαβιάς». 

Η «αριστερά» απλώς ούρλιαζε εναντίον της ανεργίας, εναντίον της κλοπής των μισθών, της μαύρης εργασίας και τα λοιπά, την ίδια ώρα που ευλογούσε τους αντικειμενικούς όρους συσσώρευσης και διόγκωσης της ανεργίας, τους όρους κλοπής των μισθών, της μαύρης εργασίας κ.λπ: Τη λαθρομεταναστευτική εισβολή… 

Σήμερα η πραγματικότητα εκδικείται σκληρά αυτούς τους χλευαστές της πραγματικότητας και της επαναστατικής θεωρίας. 

Σήμερα, μετά τη μαζική απόσυρση μεγάλων τμημάτων της ταξικά ανεπτυγμένης ελληνικής εργατικής τάξης, μετά την κατεδάφιση των πάντων που συντελέστηκε με τη λαθρομεταναστευτική εισβολή και κατοχή μας, ρίχνονται στην κατάσταση του δούλου ΟΛΟΙ οι εργάτες. 

Η εξίσωση γίνεται στον κατώτατο παρανομαστή. Σ’ αυτόν που επιβλήθηκε με τους λαθρομετανάστες: Στον παρανομαστή του δούλου. 

Τα παραπάνω ποσοστά της μαύρης εργασίας αποτελούν την πιο κραυγαλέα απόδειξη. 

Το «αριστερό» σύνθημα, «Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι» οδήγησε στην ισοπέδωση της ομοιομορφίας προς τα κάτω, προς το δούλο: Στο «Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι στο επίπεδο του δούλου», της μαύρης εργασίας κ.λπ!!! 

Όταν το κεφάλαιο έχει τέτοιους «εχθρούς», σαν αυτήν την «αριστερά» τι τους χρειάζεται τους φίλους; 

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν, 
αλλά δεν τα κατάφεραν. 
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό 
είναι το κυριότερο.

 resaltomag.gr









«Αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Το «αριστερό» τελετουργικό της Νέας Τάξης

«Αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ: 
Το «αριστερό» τελετουργικό της Νέας Τάξης 

 

Μετά τις θεατρικές παραστάσεις των δωσίλογων ανδρεικέλων γύρω από τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια, με τη μουσική υπόκρουση των «αριστερών» κάθε απόχρωσης, 
ΤΩΡΑ μπήκε μπροστά αυτή η «αριστερά» και ανέλαβε αυτή τον πρωταγωνιστικό «αντιρατσιστικό» ρόλο, με τα «αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ… 

Με το κοινοβουλευτικό θέατρο των «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων, ΟΛΑ τα κόμματα, ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου, ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ στη δόλια «αντιρατσιστική» ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ του πλανητικού φασισμού, τη νομιμοποίησαν, για άλλη μια φορά και την ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, δηλαδή, για άλλη μια φορά, τα «νέα» ιδεολογήματα του υπερεθνικού καπιταλισμού, δηλαδή το ΦΑΣΙΣΜΟ του «αντιρατσισμού». 

ΤΩΡΑ όλες οι συνιστώσες της «αριστεράς», με πρωτοπόρους τους συριζαίους και τους «επαγγελματίες» (επιδοτούμενους) «αντιρατσιστές», ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ και ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ (για άλλη μια φορά) τις «αντιρατσιστικές» ΕΠΙΤΑΓΕΣ και τα «αντιρατσιστικά» ιδεολογήματα του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου: 
Το ΡΑΤΣΙΣΜΟ της Νέας Τάξης κατά των εθνών και λαών, με σημαία τον «αντιρατσισμό». 


Στο χορό των «αντιρατσιστικών» ΦΕΣΤΙΒΑΛ και το ΚΚΕ!!! 
Διαβάστε ΕΔΩ: 
http://www.zougla.gr/politiki/article/dimero-festival-tou-ke 

Αν και έχουμε γράψει σωρεία κειμένων γύρω από αυτή την «αντιρατσιστική» μυθολογία, θα συνοψίσουμε τα βασικά της σημεία: Αυτά που νομιμοποιούν και θεμελιώνουν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ τα «αριστερά» δεκανίκια του καθεστώτος, σε όλες τις ποικιλίες και παραλλαγές τους. 

Ζήτημα 1ον 

Με αυτά τα «αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ γίνεται πλήρης ΑΠΟΔΟΧΗ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των στρατηγικών ΕΠΙΛΟΓΩΝ της διεθνούς χρηματιστηριακής μαφίας, του ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΟΥ ιμπεριαλισμού, καθώς και των εφιαλτικών «νέων» ιδεολογημάτων τους. 

Γι αυτό χρηματοδοτούνται πολλές από αυτές τις φιέστες από μαφίες τύπου Σόρος, Τράπεζες, βιομηχανίες, πλανητικούς μηχανισμούς του χρήματος, καθώς και από τη διεθνή (και εγχώρια) μαφία του αθλητισμού. 

[b]Και πρώτα απ’ όλα η «αριστερά» νομιμοποιεί και δίνει ΑΛΛΟΘΙ στην πλανητική στρατηγική των «ανοικτών συνόρων», στη στρατηγική των εισαγόμενων αλλοδαπών δούλων: 
Μια στρατηγική του υπερ-εθνικού ιμπεριαλισμού που ΑΦΑΝΙΖΕΙ (έχει αφανίσει) ΟΛΑ τα κεκτημένα της εργατικής τάξης, που ΑΦΑΝΙΖΕΙ (έχει αφανίσει) όλες τις δομές της ταξικής συνείδησης, που πολτοποιεί και διαλύει τους ιστορικούς και εθνικούς ιστούς των κοινωνιών και ρίχνει τις κοινωνίες στα τάρταρα μιας νέας δουλείας, σε αποικίες δουλοκτητικές.[/b] 

Μόνο οι τυφλοί και οι εγκάθετοι ή οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της «αριστεράς» με τις τεράστιες παρωπίδες δεν μπορούν να διακρίνουν, σήμερα, ότι με τη στρατηγική αυτή της μαζικής εισαγόμενης εισβολής αλλοδαπών δούλων, έχει μεταβληθεί η ελληνική κοινωνία σε μια κοινωνία δουλοκτητικής βαρβαρότητας και κτηνωδίας… 

ΤΑ «αντιρατσιστικά» ΦΕΣΤΙΒΑΛ αποτελούν τη μακάβρια «χορωδία» αυτής της νεοταξικής ΦΡΙΚΗΣ: Το «αριστερό» τελετουργικό της άλλοθι… 

Διαβάστε πιο αναλυτικά: 
«Η «αριστερά» έστρωσε το δρόμο στη νέα δουλεία…» 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7426 

Ζήτημα 2ον 

Με αυτά τα «αντιρατσιστικά» φεστιβάλ δεν γίνεται μόνο αποδοχή, νομιμοποίηση και εδραίωση των νέων πλανητικών ιδεολογημάτων («αντιρατσισμός», «αντιεθνικισμός», «αντιφασισμός», «πολυπολιτισμικότητα» κ.λπ), ΑΛΛΑ και συγκαλύπτεται ένα ακόμα ΟΥΣΙΩΔΕΣ πολιτικό ζήτημα: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ της πλανητικής ιμπεριαλιστικής κακουργίας και των δωσίλογων ανδρεικέλων τους: Αυτός που ζούμε. 

Το περιεχόμενο, αλλά και το τελετουργικό αυτών των «αριστερών» φεστιβάλ «αντιρατσισμού», ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ κινείται πάνω στην κρατούσα αντίληψη περί «ρατσισμού», πάνω στην κυρίαρχη αντίληψη του 4ου Ράιχ και των ανδρεικέλων τους. 

Με βάση αυτήν την αντίληψη προωθούνται τα ποικίλα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια, η τρομοκράτηση των λαϊκών κινημάτων και η ΦΙΜΩΣΗ τους. 

Νερό στο μήλο αυτού καθεστωτικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ και ΦΑΣΙΣΜΟΥ εναντίον της Ελλάδας, του λαού της και των ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ρίχνουν αυτά τα «αντιρατσιστικά» φεστιβάλ της «αριστεράς». 

Και μόνο αυτή η ΤΑΥΤΙΣΗ μεταξύ των δωσίλογων ανδρεικέλων και της λεγόμενης «αριστεράς» αποδεικνύει περίτρανα ότι αυτή η «αριστερά» δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αλλά «αντικαθεστωτικό» γρανάζι, «αντιπολιτευτική» διακόσμηση του κατοχικού καθεστώτος, της νέας αποικίας-ΕΛΛΑΣ. 

Διαβάστε πιο αναλυτικά: 
α). «Αντιρατσισμός»: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7461 

β). Η πολυκέφαλη φρενοβλάβεια του σημερινού ΦΑΣΙΣΜΟΥ» 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7477 

Ζήτημα 3ον 

Τέλος ευθυγραμμίζονται αυτά τα τελετουργικά «αριστερά» θεάματα με τις «αντιλήψεις» του 4ου Ράιχ και των κατοχικών ανδρεικέλων και στο εξής, επίσης ΒΑΣΙΚΟ ζήτημα: 
Ότι υπάρχει «ρατσισμός» στον ελληνικό λαό και «φασιστικές» απειλές, τύπου Χρυσή Αυγή και CIA. 

Ο μόνος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ που υπάρχει είναι αυτός ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, είναι αυτός των δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ. 

Και ο μόνος ΦΑΣΙΣΜΟΣ που επελαύνει είναι αυτός των διεθνών χρηματιστηριακών μαφιών, του πλανητικού κράτους της Νέας Τάξης. 

Το να αποδεχόμαστε την «αντίληψη» που στιγματίζει την ελληνική κοινωνία σαν «ρατσιστική» ταυτιζόμαστε ΠΛΗΡΩΣ με τα δωσίλογα ανδρείκελα (που στα λόγια κτυπάμε) και τους Αφέντες τους. 

Τα επεισοδιακά κρούσματα βίας που ζούμε σε διάφορες ποικιλίες δεν είναι «ρατσισμός» είναι κρούσματα βίας (αντι-βίας) ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ των Ελλήνων απέναντι στη φρενοβλαβή ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ του καθεστώτος και των πατρόνων της. 

ΟΤΑΝ οι μαφίες του χρήματος και τα ανδρείκελά τους έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα, στο «ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ», το να μιλάμε για «ρατσισμό» του ελληνικού λαού δεν είναι απλώς αστείο, αλλά κάτι ακόμα χειρότερο: Είναι υστερική αναπαραγωγή των Ιδεών και των Πρακτικών του πλανητικού φασισμού… 

Πιο αναλυτικά επ’ αυτού ΕΔΩ: 
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5467.html 

Τα ποικίλα φεστιβάλ της «αριστεράς» («αντιρατσιστικά» και άλλα, κάθε πολυπολιτισμικής διαστροφής), ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ, με τις φόρμες του τελετουργικού θεάματος και της δήθεν «προοδευτικότητας», 
ΟΛΑ τα νοσήματα της υπερ-εθνικής ιμπεριαλιστικής κακουργίας, ΟΛΕΣ τις Ιδέες και τις Πρακτικές του ΦΑΣΙΣΜΟΥ της Νέας Τάξης… 

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!

 http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7588









ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ! ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΛΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ! 
ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΛΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

 

Το ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β' 

Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση: ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β') η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, Εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται 
κανονικότατα.! 

Είναι χρήσιμο να μάθουμε τη θέση του Μαρξ για το συγκεκριμένο θέμα: 

Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας. 

Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου. 

Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. 
Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται 
η καπιταλιστική κυριαρχία. 

Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ' ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ' ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό - πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου. 

Η Α' Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι. 

Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών. 

Αυτό που γίνεται με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων!!! 

Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως 
"αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, 
τότε άλλαξε λαό" 

Στην Ελλάδα του 2013 που οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, εξαθλιωμένοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε. 
Οι κύριοι της κυβέρνησης ενώ πάρα πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι αλλοδαποί από τρίτες χώρες 
οι οποίοι δεν έχουν ούτε ασφάλιση επειδή δεν εργάζονται ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τζάμπα τις δομές του κράτους μας 
από ΟΑΕΔ, επιδόματα, νοσοκομεία κλπ. 

Γιατί δεν τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν, να μπορούν να πληρώνουν τα ένσημά τους κλπ.; εφ όσον θέλουν σώνει και καλά αλλοδαπούς οι κυβερνώντες και εφ όσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας γιατί δεν τις δίνουν σε άνεργους αλλοδαπούς; γιατί θέλουν σώνει και καλά να μας κουβαλήσουν κι άλλους λαθρομετανάστες; 
Ντροπή! 
Ζητούν από =αλιεργάτες οι οποίοι είναι συνήθως Αιγύπτιοι και μεγάλο ποσοστό αυτών είναι άνεργοι μέσα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ή υποαπασχολούνται. 
Ζητούν οικιακές βοηθούς από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλές άνεργες ξένες, ζητούν νοσηλεύτριες, μέχρι δικηγόρο, μέχρι μασατζούδες κλπ.. από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι και Έλληνες και ξένοι μέσα στην Ελλάδα. 

Μην τρώμε το παραμύθι ότι θα μείνουν για λίγο και θα φύγουν γιατί από τη στιγμή που θα έρθουν με μετάκληση και μείνουν ένα χρόνο, ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να ανανεώνουν άδειες διαμονής για πάντα στην Ελλάδα. 
Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό το τελευταίο από οποιαδήποτε Αποκεντρωμένη Διοίκηση. 
Αυτοί που θα έρθουν για έξι μήνες μήνες δεν έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν άδεια διαμονής αλλά με μαθηματική ακρίβεια γνωρίζουμε ότι θα παραμείνουν ως λαθρομετανάστες ενισχύοντας τη μαύρη εργασία. 

Με άλλα λόγια τους φέρνουν για να μείνουν μη υπολογίζοντας ότι έτσι δημιουργούν νέες στρατιές μελλοντικών ανέργων οικονομικών μεταναστών οι οποίοι θα αρχίσουν κι αυτοί να επιδίδονται σε κάθε είδους παράνομη πράξη ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιούν τον ΟΑΕΔ, επιδόματα κλπ.! 
Εκείνο που προκαλεί απορία είναι το ότι ο αλλοδαπός που ενδιαφέρεται για μια θέση στην Ελλάδα θα πρέπει να το δηλώσει στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ της Αλβανίας π.χ. 
Μετά η Ελλάδα, αν δεν βρει π.χ. κηπουρό που να ενδιαφέρεται να δουλέψει κάπου τότε μπορεί να καλέσει τον Αλβανό κηπουρό με μετάκληση. (Μετά από αίτηση του μελλοντικού εργοδότη). 

Άρα λοιπόν, τι παίζεται πίσω από τις θέσεις των κηπουρών, των οικιακών βοηθών, των μασέρ κλπ.; 
Αφού υπάρχουν αμέτρητοι τέτοιοι στο δικό μας ΟΑΕΔ εγγεγραμμένοι που θέλουν δουλειά; 
Έτσι εξηγούνται και οι πολύ εξιδεικευμένες θέσεις εργασίας όπως ο "καλλιεργητής φυτών Νεπάλ" στον Έβρο.! 

Αξίζει να διαβάσετε το ΦΕΚ (Επάνω) να δείτε τι είδους οικονομικούς μετανάστες θα μας φέρουν! 
Το θέμα παλαιότερα το είχαμε σχολιάσει και είχαμε επισημάνει ότι, παράλληλα με τα παραπάνω απόφοιτοι πανεπιστημίων δηλαδή το αυριανό μέλλον της χώρας, στην πλειονότητά τους φεύγουν σε χώρες του εξωτερικού προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. 

 resaltomag.gr 











Διαβάστε και κλάψτε, τι ακριβώς υπέγραψαν και τι λένε στον ελληνικό λαό

Διαβάστε και κλάψτε, τι ακριβώς υπέγραψαν και τι λένε στον ελληνικό λαό


Γράφει: Ο Νίκος Καρατουλιώτης


1.Επειδή τις τελευταίες μέρες οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για επιθετικές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας με την συμμετοχή των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων (και όχι μόνο, γιατί ακούστηκε και για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας) που εδρεύουν στην Ελλάδα. 

2. Επειδή η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ισχυρίζεται ότι είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τις υπογραφείσες συμφωνίες έναντι της συμμαχίας. 

3. Επειδή το σύνολο των Μ.Μ.Ε δηλαδή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ή καλύτερα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, συνεχίζουν την εντεταλμένη υπηρεσία εξαπάτησης του ελληνικού λαού, όπως ακριβώς έπραξαν και με το μνημόνιο. 

4. Επειδή οι αδιάβαστοι βουλευτές του μνημονίου εξακολουθούν να είναι εξ ίσου αδιάβαστοι και με το καθεστώς χρήσεως των βάσεων. 

5. Επειδή οι εξίσου αδιάβαστοι δημοσιογράφοι, αντί να ερευνούν και να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό, συνεχίζουν να τον παραπληροφορούν όπως ακριβώς έκαναν και με το μνημόνιο. 

6. Επειδή η μόνιμη επωδός όλου του παραπάνω εσμού είναι, «τι να κάνουμε; πρέπει να εφαρμόσουμε τα συμφωνηθέντα». 

Γι’ αυτό τον λόγο, διαβάστε τι ακριβώς υπογράψαμε και τι προβλέπουν τα συμφωνηθέντα σχετικά με τις υποχρεώσεις και το καθεστώς λειτουργίας των βάσεων. 

Τη συνέχεια (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και σχόλια) διαβάστε ΕΔΩ: 
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1541.html#more 








Σημεία ειδικού ενδιαφέροντος , τα οποία αποκαλύπτουν την πραγματική αλήθεια


Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επαναβεβαιώνουν την προσήλωση τους στους σκοπούς και τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Η τυχόν χρήση των βάσεων για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας θα είναι αντίθετη στο παραπάνω άρθρο

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνουν το σεβασμό τους προς το Διεθνές Δίκαιο

Η τυχόν χρήση των βάσεων για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας θα είναι αντίθετη στο Διεθνές Δίκαιο

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες διακηρύσσουν την αφοσίωση τους στην διατήρηση της ειρήνης και να σέβονται την αρχή από ενέργειες, οι οποίες απειλούν την ειρήνη

Εδώ η χρήση των βάσεων θα βάλει φωτιά σε όλη την περιοχή

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνουν την αφοσίωση τους στην αρχή ότι οι διεθνείς διαφορές θα επιλύονται με ειρηνικά μέσα

Συνεπώς μόνο με ειρηνικά μέσα. Παραχωρώντας τις βάσεις γινόμαστε συνένοχοι στον νόμο της ζούγκλας.

Η Ελλάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες βεβαιώνουν ότι οι η Συμφωνία αυτή είναι σύμφωνη προς τα Συντάγματα ή άλλους νόμους τους

Το Σύνταγμα της Ελλάδας, απαγορεύει την συμμετοχή σε πολεμικές επιθετικές επιχειρήσεις

Τίποτε στη Συμφωνία αυτή δεν αποσκοπεί να βλάψει τις σχέσεις εκατέρου των Συμβαλλομένων Μερών με οποιαδήποτε τρίτη χώρα.

Βλάπτονται τα ελληνικά συμφέροντα, γιατί η Συρία είναι παραδοσιακός σύμμαχος μας.  






 Συνεπώς μόνο για σκοπούς άμυνας. Εδώ έχουμε χαρακτηριστική επιθετική ενέργεια.



Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει την συμμόρφωση των ΗΠΑ και όχι να παραχωρήσει τις βάσεις για επιθετικές πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας. 



 Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να ενεργήσει σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και εν ανάγκη να αναστείλει την λειτουργία των βάσεων (περιοριστικά μέτρα).

 Κύριε πρωθυπουργέ 

Την παραπάνω σύμβαση την υπογράψατε εσείς προσωπικά ως Υπουργός Εξωτερικών το 1990, επί κυβερνήσεως κ. Μητσοτάκη.



 Επειδή στην παραπάνω συμφωνία είχαν ξεχάσει να συμπεριλάβουν τον ανεφοδιασμό αεροσκαφών των ΗΠΑ εντός του FIR Αθηνών, υπογράφηκε και δεύτερη συμφωνία, η οποία ορίζει σαφώς ότι θα εκτελείται μόνο σε καιρό ειρήνης (peacetime).

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω η παραχώρηση των βάσεων για επιθετικές στρατιωτικές εναντίον της Συρίας συνιστά άμεση εμπλοκή της πατρίδας μας με την δικαιολογία « την τήρηση των δεσμεύσεων» αλλά και την εφαρμογή που απορρέουν από την συμφωνία που υπογράψαμε σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας των βάσεων.

Ακόμη και ένας πρωτοετής φοιτητής της νομικής με μια απλή ανάγνωση της παραπάνω « Συμφωνίας, Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ των Κυβερνήσεων της ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», θα διαπιστώσει ότι.
Η τυχόν εμπλοκή της Ελλάδας σε τυχόν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας, είναι παράνομη και αντισυνταγματική και καταπατούμε το Διεθνές Δίκαιο.
Η τυχόν χρήση των βάσεων αλλά και τυχόν διευκολύνσεις εναέριου ανεφοδιασμού, καταπατούν και καταστρατηγούν τις υπογραφείσες συμφωνίες.
Κύριε πρωθυπουργέ, η εν λόγω συμφωνία υπογράφηκε από εσάς, καθόσον το 1990 εσείς ήσασταν Υπουργός Εξωτερικών. 
  
Κατόπιν της ανωτέρω σύμβασης, είσαστε υποχρεωμένος να εφαρμόσετε τα συμφωνηθέντα και να απαγορέψετε την χρήση των βάσεων για επιθετικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και τον ελληνικό εναέριο χώρο (FIR Αθηνών). Όσο δε για τυχόν συμμετοχή της Ελλάδας δεν πρέπει να γίνεται ούτε καν λόγος.

Εάν μη τι άλλο, τιμήστε την υπογραφή σας.

και εν ανάγκη, αναστείλατε την λειτουργία των βάσεων, ως τα άρθρα VII 1  και VII  3 ορίζουν, και τα οποία είσαστε υποχρεωμένος ένεκα θέσεως να πράξετε.


Νικόλαος Καρατουλιώτης υποστράτηγος ε.α.
Συγγραφέας- αρθρογράφος
nkaratouliotis@gmail.com


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)







,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"