.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

TΟ ΣΧΕΔΙΟ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - πρόγραμμα MΠΛΕ ΑΣΤΡΑΠΗ - blue beam - Μπλε ακτίνα -ΜΠΛΕ ΔΕΣΜΗ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ


Tο πρόγραμμα blue beam ( Μπλε ακτίνα)


ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΟΙ "ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ!
Τι είναι το Blue Beam Project;

Το blue beam project είναι ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην παραπλάνηση των ανθρώπων. Ωστε να φέρουν τον αντίχριστο.

Ποιος το έφτιαξε; 


 Η ΝΑΣΑ και αυτοί που είναι πίσω της...(bilderberg, illuminati, τεκτονες και αλλα άτομα της νέας τάξης)

Πως θα το καταφέρουν να παραπλανήσουν τους ανθρώπους; 


Στην αρχή με κάποια ανακοίνωση θα μας πούνε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, είτε ότι βρικανε κάποιο μικρό οργανισμό και αργότερα μεγαλύτερα όντα.......

Στην συνέχεια μετά από λίγο καιρό θα εμφανίσουν εξωγήινους στον ουρανό με UFO κλπ και ο Αντίχριστος(Μεσιάς και Μέγας Διδάσκαλος όπως λένε) θα πει στους ανθρώπους πως μονο εγώ μπορώ να σας σώσω.... Είμαι αυτός που περιμένετε όλες οι θρησκείες ο μέγας ΔΆΣΚΑΛΟΣ


Γιατί να παραπλανηθούν οι άνθρωποι;


 
Για να πιστέψουν στον ψεύτικο Μεσσιά που ετοιμάζουν και για να μπορούν οι κυβερνήσεις να τους ξεχωρίζουν(τους ανθρώπους) και καλά από τους εξωγήινους, θα πούνε στον κόσμο να βάλει το τσιπάκι.

Τον αντίχριστο εν ονόματι Μaitreya ή Raj Patel (το κανονικό όνομα) ( κάντε αναζήτηση στο google αυτά τα 2 ονόματα...) αλλιώς μπείτε εδώ http://www.share-gr.org/

Oρίστε διαφημιστικό στο CNN

 http://www.youtube.com/watch?v=2lb4Jv7_ol0

Πως λειτουργεί;

Έχουν εγκαταστήσει βίντεο προβολείς σε όλους τους δορυφόρους γύρω από την γη. Αυτοί οι βίντεο προβολείς μπορούν να προβάλουν οτιδήποτε θέλει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.... από ψεύτικα ανθρωπάκια μέχρι ούφο και ΘΕΟΥΣ και αστέρια ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

Γιατί εμφανίζετε τώρα πιο πολύ το blue beam project;


Στην προσπάθεια για χειραγώγηση πνευματική και υλική των ανθρώπινων μαζών ώστε να επέλθει η περίφημη Παγκοσμιοποίηση, η τεχνολογία παίζει τον πρώτο ρόλο.
Ισχυροί υπολογιστές. Λέιζερ και ειδικά προγράμματα δημιουργούν πολλές φορές τις κατάλληλες συνθήκες για υποβολή ιδεών. Μια επίδειξη τέτοιων προγραμμάτων έγινε και σε δημόσια κτίρια στις ΗΠΑ. Αν και ο σκοπός ήταν η διασκέδαση του κόσμου, οι δυνατότητες που έχουν μπορούν να προξενήσουν σκέψεις σε όποιον έχει ανησυχίες.
Η εποχή της προβολής ολογραμμάτων τόσο τρισδιάστατων και φυσικών ώστε να μην μπορείς να καταλάβεις την διαφορά δεν είναι καθόλου μακριά. Ήδη έχουμε μπει σε αυτήν.

Γιατί συνέχεια προβάλετε κάποιο σπιράλ;


Γιατί και καλά το σπιράλ είναι το αστρικό σημάδι. Oι άνθρωποι παντού έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ένα ασυνήθιστο και σημαντικό σημάδι, που "και καλά" όμοιό του έχει εκδηλωθεί μόνο μια φορά πιο πριν, κατά την γέννηση του Ιησού.

Υπάρχουν βίντεο σχετικά με αυτό;


Φυσικά και υπάρχουν δείτε τα παρακάτω

  
Project "Blue Beam" - Επιχείρηση "Μπλέ Αστραπή"


To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχείας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών".

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.Ο καναδός δημοσιογράφος serge monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.


Ο monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο,πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του monast
Serge Monast  Αυτοί οι δύο (τρομερά συμτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι...

Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης...


                                                                                                                                                                                                                                                                             
1ο Στάδιο: Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με τηνχρήση τεχνολογίας τεχνητών σεισμών αλλιώς γνωστό ως HAARP που κατέχουν οι αμερικάνοι (βλ. άρθρο νίκολα τέσλα 1 & 2) με σκοπό την πρόκληση σεισμών σε διάφορα σημεία του πλανήτη και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι,επιγραφές,αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρίπτουν τις τωρινές θρησκείες!

Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ,ότι το κοράνι δεν γράφτηκε απο τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας...Μερικοί λένε ότι η ανακάλυψη του (και καλά) τάφου του Χριστού απο τον James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του P.B.B. όπως και το βιβλίο "κώδικας ντα βίντσι".Ο monast επίσης είπε (το 1994 μην ξεχνάτε!) ότι το hollywood θα προκάλεσει με ταινίες την πεποίθηση ότι μόνο με μία θρησκεία και μία κυβέρνηση μπορούμε να νικήσουμε μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων (βλ. independence day -1996!). 

2o Στάδιο: 
Σύμφωνα πάντα με τον monast η NASA έχει αυτή την στιγμή που διαβάζετε, βάλει μυστικά πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω απο την γή, μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων! Ο monast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί "κολάνε" οι,τόσες, μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α. που έχουν αλλόκοτη κίνηση,υψηλές ταχύτητες,τα διαφορετικά σχήματα η τις εξαφανίσεις ξαφνικά. Είναι όλα εικόνες ψεύτικες, ολογράμματα! Ακόμα έλεγε πως ο σκοπός των μηχανημάτων αυτών είναι να προβάλουν εικόνες Ιερών προσώπων με σκοπό την αναταραχή.. 

3ο Στάδιο: Φανταστείτε, έλεγε, να εμφανιστεί πάνω απο την βαγδάτη μία στρατιά αγγέλων καλώντας τους πιστούς μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ!Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί...Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη "πατώντας" πάνω στην δύμαμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως.

File:Clam Lake ELF.jpg

E.L.F.
 

Τα μικροτσίπ που ακούμε τόσα χρόνια παίζουν και αυτά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου αφού μέσα απο αυτά -με χρήση χαμηλών hz όπως E.L.F.όχι μόνο θα βλέπουμε τους Θεούς μας στον ουρανό απο τους δορυφόρους,αλλά θα ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας! Καταλαβαίνετε σε μία κοινωνία που το 85%+ πιστεύει σε θρησκείες πόσο μεγάλες θα ήταν οι συνέπειες...

4ο Στάδιο: 
Αυτό είναι και το πιό τολμηρό! Ο monast είπε πως μετά τις "προβολές" και το Θρησκευτικό χάος θα μεταδοθεί ψευδό μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!

Όταν γίνει αυτό θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (φυσικό μας φαίνεται με τα2/3 των ισχυρών χωρών να είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους, με απότερο σκοπό την δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.

Το τελικό χτύπημα θα είναι όταν οι δορυφόροι


 θα εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις

 ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη

 κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν

 εικόνες απο αποκρουστικά όντα,

 φαντάσματα και κάθε συσκευή που

 μπορεί, θα αναπαράγει ήχους

 τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να

 σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και

 σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική

επικράτηση της "Νέας Τάξης

Πραγμάτων"

     (η αλλιώς New   World (অর্দের)    ORDER λέγεται ότι είναι


υποκινούμενη απο τονΑντίχριστο)... 

Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994 λίγο πριν πεθάνει κάτω απο πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος. Σήμερα αυτοί που το στηρίζουν λένε ότι είμαστε ακομά στο πρώτο.  Εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε στο δεύτερο προς τρίτο βάση των όσων βλέπουμε και όσων ακούμε πάνω στα τεράστια άλματα της τεχνολογίας.Π.χ. τα ολογράμματα είναι πλέον γεγονόςάσχετως αν δεν τα βλέπουμε εμείς

..Υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αμερικάνοι έχουν

 αναπτύξει τεχνολογίες που κάνουν τον τυφλό να


 δεί,τον κουφό να ακούει και την αποκατάσταση του

 ασθενούς  χωρίς την χρήση χειρουργικών

 εργαλείων η φαρμάκων....
Ο monast παρέθεσε

 και στοιχεία όσο αναφορά τον έλεγχο του νού του

 ανθρώπου. 
Είπε πως ο δέκτης έχει κατασκευαστεί απο

 την Loral Electro-Optical system βιομηχανία όπλων

 στην καλιφόρνια (σ.σ.εκεί που μας είπαν σήμερα από

 τη ΝΑΣΑ ότι ανακαλύφθηκε οργανισμός που δεν

 ακολουθεί τους γήινους, στην λίμνη Μόνο της

 Καλιφόρνια  ).

Η εν λόγω εταιρία είχε κάνει έρευνες για χάρη

 του στρατηγού της αμερικάνικης αεροπορίας Leonard

 Perez τηνδεκαετία του 80' ο οποίος είχε ζητήσει όπλα

 που θα μπορούν να "φυτεύουν" μηνύματα στο κεφάλι

 του εχθρού!

Αυτό είναι εφικτό με ραδιενεργούς

 παλμούς και πολύ χαμηλές συχνότητες

 ( ELFVLF, and LF) όπως

 προείπαμε.
Ο monast ακόμα ανέφερε

 μία σειρά απο μυστηριώδεις αυτοκτονίες

 βρετανών επιστημόνων που σχετίζονται

 άμεσα με το P.B.B. αφού όλοι αυτοί

 δούλευαν για το αμερικάνικο ναυτικό.

Εμείς πιστεύουμε ότι ίσως αυτά μπορεί να είναι αλήθεια αφού κάθε μέρα βλέπουμε και άλλη μία απίστευτη ανακάλυψη της τεχνολογίας. Φανταστείτε πόσες είναι αυτές που δεν έχουμε μάθει και ίσως δεν μάθουμε .......


Το τσίπ της νέας αντένας

Κεραία στο πρότυπο του ανθρώπινου αυτιού


Μια επαναστατική μικροσκοπική αντένα, που είναι ικανή να πιάνει οποιοδήποτε ραδιο-σήμα και η οποία δημιουργήθηκε με πρότυπο το ανθρώπινο αυτί, κατασκευάστηκε από αμερικανούς επιστήμονες......

----------------------------------------------------------


ΤΟΥΛΑΤΟΣ 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΑ Α Τ Ι Α ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


                       http://www.youtube.com/watch?v=snbvJqKNW14


                                       

                       HAARP at work?

                     HAARP στην εργασία;                      http://www.youtube.com/watch?v=2jV6Dhza2G0
                
       BIGGG TESLA COIL OF OKLAHOMA
              BIGGG πηνίο Tesla της
                         Οκλαχόμα
     

                      http://www.youtube.com/watch?v=FY-AS13fl30                  
Giant Tesla Coils in Russia!!! Marx

                   Generators for testing insulatorSΓίγαντας Ρόλοι Tesla στη Ρωσία! Ο Μαρξ Γεννήτριες για
 τη δοκιμή μονωτήρων


                                           http://www.youtube.com/watch?v=5Td--HItuoI               
Mass death of birds and animals

       are connected to this ~ Chemtrails

       ABOVE YOUR HEAD

Μαζικoς θάνατος των πτηνών και των

 ζώων είναι συνδεδεμένα με αυτό ~

 Chemtrails   Πάνω από το κεφάλι ΣΑΣ      


                                             http://www.youtube.com/watch?v=lGkYxdkjfxE                    
    The History Channel!!!!!!

Η Εμπορική Αντίχριστος στο CNN και το


 κανάλι Ιστορία !!!!!
 
                                      http://www.youtube.com/watch?v=2lb4Jv7_ol0


                

  Chinese Wormhole Spiral! Project

 Bluebeam Is Now In Effect

Κινέζικα Wormhole Σπείρα! Έργο

 Bluebeam είναι τώρα σε ισχύ


                                              http://www.youtube.com/watch?v=xMU4hXkF720


                                                 
       UFO Flying Over China July 9
      2010!!! REA
 
  

  
  http://www.youtube.com/watch?v=YnszlJC8iGs 

                  

          Η παγκοσμιοποίηση θέλει τους λαούς Πρόβατα!

                                         http://www.youtube.com/watch?v=edjyGqyEy98

   

             Project Blue Beam( Μπλε  ακτίνα) Μέρος 1

                  
       http://www.youtube.com/watch?v=xck7TEAjTyc        
SPIRAL WHITE LIGHT NORWAY 2009 DEC 9 !! SPACE

 PORTAL NIBIRU !! SIGNS WONDERS OF LAST DAYS !!


                                          http://www.youtube.com/watch?v=R2MlldWpTPg               ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...(BLUE BEAM)

                                           http://www.youtube.com/watch?v=8kJyLW6SVc0          H A A R P Project Bluebeam part 1 


                                              http://www.youtube.com/watch?v=Pch4QtJFz24                                    Project Blue Beam? Pt.1 

                  


                                         http://www.youtube.com/watch?v=KJ8OY6LM2XU

                  


                  Project Blue Beam? Pt. 2 
                                                http://www.youtube.com/watch?v=JZ0pEUqZ0c8
                                       ILLUMINATI The Blue Beam Project Top  Secret 1


                                          http://www.youtube.com/watch?v=m69IgcmDIOE                       

            ILLUMINATI The Blue Beam Project Top  Secret 2

 


                                               http://www.youtube.com/watch?v=yZxfQSJi-TA
                       


American Dad κρυμμένο μήνυμα για  blue beam σχεδίων αποκάλυψε


                                             http://www.youtube.com/watch?v=XFT4ffS_5Z8                                            PROJECT BLUE BEAM of NASA

            
                                          http://www.youtube.com/watch?v=nPAYbbGLYlE
                       HAARP Nature Modification Weapon! Project Blue Beam
                        HAARP Φύση Όπλο Τροποποίηση! Project Blue Beam


                        http://www.youtube.com/watch?v=C6yj5q1cfc8
                                         Επιχείρηση Μπλε Αστραπή της NASA

                                          http://www.youtube.com/watch?v=lMjGL6st5lI                                                                 Blue Beam Project 1.avi

                                           http://www.youtube.com/watch?v=a4cVPJ3B-dc


Περσεύς

Αρχείο:Rulers-Argos-Perseus-06-goog.jpg

Περσεύς και Μέδουσα


Ο Περσεύς φέρων την αποκοπείσα κεφαλή της Μέδουσας.

                                                                                                                                                                   

                                           
AΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΟΝΤΑ

Το τελικό χτύπημα θα είναι όταν οι δορυφόροι

 θα εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις

 ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη

 κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν

 εικόνες απο αποκρουστικά όντα, ....... 


συνεχιζεται ερευναται το θεμα....... 

BLUE BEAM - H EIKONA TOY ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ Ι.ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ 666
http://stavretta.blogspot.gr/2014/02/blue-beam-h-eikona-toy-666.html
OI "ΜΑΡΤΥΡEΣ ΙΕΧΩΒΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

OI "ΜΑΡΤΥΡEΣ ΙΕΧΩΒΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.


ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ.
(1)ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ "ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΕΣ", ΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΩΣ "ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ", ΜΕΣΩ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΕΛ, ΑΠΟ ΤΟ 1895 "ΠΡΟΦΗΤΕΥΑΝ" ΤΟΝ Α'Π.Π. ΓΙΑ ΤΟ 1914 ΩΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Η "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΕΟΥ"
(ΔΙΑΒΑΖΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ).ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Η Ο.Ε.Α.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ" Ν.ΥΟΡΚΗΣ (ΤΕΚΤΝΙΚΗ ΣΤΟΑ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ") Ή "OLAM BENEN BERITH")ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ Α'Π.Π.ΔΙΟΤΙ: (Α) ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ Α' Π.Π. ΗΤΑΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑΣ Φ. ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΣΝΙΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΡΙΝΤΣΙΠ,- (Β) ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΟΤΙ "ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ 2520 ΕΤΗ ΕΩΣ ΤΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ 607Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ,ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ 1914 Μ.Χ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 586Π.Χ. ΗΤΟΙ 21 ΕΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 607Π.Χ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο Α'Π.Π.,"ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1935, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΗΝΕΒΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΦ΄ΟΣΟΝ Η "ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ" ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΤΟ 1914 ΩΣ ΕΤΟΣ Α' Π.Π.ΑΡΑ ΤΟΝ Α΄Π.Π.ΤΟΥ 1914 ΣΧΕΔΙΑΣΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ 1914 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Α' Π.Π.ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

(2) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο Β'Π.Π.ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ"¨ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ (Α)Ο Β' ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ" ΙΩΣΗΦ ΡΟΔΕΡΦΟΔ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ", ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ ΘΕΔΩΡΟ ΧΕΡΤΣΛ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ 1897,ΩΣ "ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΘΕΟΥ" ΚΑΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ"¨ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π. ΩΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ" ΘΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΘΕΟΥ".ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1948, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΤ' ΙΣΡΑΕΛΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ Β΄ Π.Π. ΡΟΥΣΒΕΛΤ Ή ΡΟΖΕΝΒΕΛΤ, ΤΣΩΡΤΣΙΛ Ή ΤΣΕΡΤΣΙΛ, ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΤΖΙΟΥ (ΙΟΥΔΑΙΟ) ΓΚΑΣΒΙΛΙ, ΧΙΤΛΕΡ Ή ΡΟΤΣΙΛΟ ΚΛΠ - (Β) Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ: ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΛΙΝΚΟΛΝ,ΤΡΕΜΠΙΤΣ, ΑΪΧΜΑΝ, ΜΥΛΛΕΡ, ΚΛΠ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ LOEB, BAUM, ROTCHIL.ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΟΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ Ή ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΓΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ._
ΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Β΄ Π.Π.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΥΗΣΕΩΣ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ. // STAR WARS - ANDROMEDIAN TRANSGALACTIC EMPIRE AGAINST DRACONIAN REBELLSΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΥΗΣΕΩΣ ΡΑΒΒΙΝΩΝ 
ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ.

 ΤΟΠΟΣ ΜΥΗΣΕΩΣ: ΣΤΟΑ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ" Ν. ΥΟΡΚΗΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1985:
Απόσπασμα μυήσεως Ραβίνων στο βαθμό Αρχιραβίνου.
 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ 


Τόπος μυήσεως: Στοά "Μεyάλης Δρυός" Ν.Υόρκη, Ιανουάριος 1985.


Ο όρκος σιωπής που δώσατε αδελφοί επί ποινή θανάτου σε περίπτωση παραβιάσεως, δεν έχει ταπεινά προσωπικά κίνητρα, ή κίνητρα γήινης οργανώσεως
Αλλά προστατεύει το μεγάλο σχέδιο του υπέρτατου κυρίου μας Μετατρόν Γιεχωβά εδώ και 13.000 έτη μετά την άφιξη της Σελήνης και της Λίλιθ στη διαστημική μας περιοχή.

Στη μύηση του ραβίνου, σας έγινε γνωστή η Τεχνική των ανιόντων και κατιόντων φωνητικών κραδασμών τής Καμπαλά για πρόκληση φυσικών ολογραφικών φαινομένων υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως, που στους τέκτονες στοών ΟΤΟ και ΕΤΜ, παρουσιάζουμε σαν θαυματουργές ενέργειες πνευμάτων ή τηλεπάθεια. 
Δεν σας έγινε όμως γνωστό ότι οι φωνητικοί κραδασμοί της ΚΑΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ,
EM Spectrum Properties edit frequency.png
Ζώνες του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος
Περιοχή του φάσματος Περιοχή συχνοτήτων Ενέργεια φωτονίων
Ραδιοκύματα
0-300 ΜΗz
0-10-6 eV
Μικροκύματα
300 MHz - 300GHz
10-6 - 10-3 eV
υπέρυθρη ακτινοβολία
300GHz - 400THz
10-3 - 1,6eV
ορατή ακτινοβολία
400-800THz
1,6 - 3,2 eV
υπεριώδης ακτινοβολία
800THz - 3 ·10 17Hz
3eV - 2000eV
ακτίνες Χ
3· 10 17Hz - 5· 10 19 Hz
1200 eV - 2,4 ·10 5 eV
ακτίνες γ
5 ·10 19Hz - 3· 10 22Hz
10 5eV - 10 7eV
Κοσμικές ακτίνες
3 ·10 22Hz -
10 7eV -
Ηλεκτρομαγνητικό φάσμα      

που ανιχνεύονται από δέκτες της Σεληνιακής Τεχνολογίας και της Τεχνολογίας των υπογείων Ατλάντων αδελφών μας. 
Δεν σας έγινε γνωστό ότι τα λεγόμενα Θαύματα που καταπλήσσουν τα αισθητήρια όργανα των εθνικών τεκτόνων Γκόιμ ( = κατωτέρων ανθρώπων), προκαλούνται από Τεχνολογία πομπών Σεληνιακής και υπόγειας Ατλάντιας Τεχνολογίας που εστιάζουν ηλεκτρομαγνητικές ολογραφικές συχνότητες υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως στον τόπο, από τον οποίον έλαβαν το Καμπαλιστικό Κωδικό αίτημα κραδασμών, προς οποιοδήποτε σημείο επιφανείας του πλανήτη. Και κυρίως δεν σας έγινε γνωστό ότι οι αδελφοί μας τής Σελήνης και των υπογείων στοών του πλανήτη μας, χρησιμοποιούν τους ίδιους πομπούς συχνοτήτων, για την πρόκληση αγγελικών θαυμάτων των επισήμων Θρησκειών καθώς και των δαιμονικών θαυμάτων μαύρης ή λευκής μαγείας, σύμφωνα με την ορολογία που επιβάλαμε στους Γκόιμ.
Ενώ οι εθνικοί Γκόιμ, που μετρούν εισόδους και εξόδους πνευμάτων στις Καμπαλιστικές συνεδριάσεις τών στοών, είναι αδύνατον να διανοηθούν ότι παρακολουθούν τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, μία Τεχνολογία που είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια.
Οι εθνικοί του τεκτονισμού πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην πνευματική προέλευση αυτών των θαυμάτων, διότι αποκάλυψη της προελεύσεως τών φαινομένων από Τεχνολογία, Θα μηδένιζε την ψυχολογική τρομοκρατία που ασκούμε επάνω τους μέσω της ΚΑΜΠΑΛΑ. 
Πολύ δε περισσότερο δεν πρέπει να γνωρίζουν την κοινή προέλευση των συχνοτήτων που προκαλούν φαινόμενα στην Αδελφότητα της Οδού Αριστεράς Χειρός και στην Αδελφότητα της Οδού δεξιάς Χειρός, από τους ίδιους πομπούς Τεχνολογίας που χειρίζονται υπογείως και υπεργείως οι ίδιοι οι αδελφοί μας, υπό τις διαταγές του υπέρτατου Κυρίου μας Μετατρόν Ασμοντάι. 
Κατανοείτε τώρα την σκοπιμότητα σιωπής και τον βαθμό απόρρητου αυτής της γνώσεως.
 Με κανένα τρόπο δεν νοείται διαρροή αυτής της γνώσεως, που αποκαλύπτει το ενιαίο και την ενοποίηση των παρατάξεων (Θεός - Αγγελος) ή (Διάβολος - Δαίμονες).
 Ακόμα και μεταξύ απλών Ραβίνων δεν πρέπει να γίνει αυτό γνωστό, διότι υπάρχει κίνδυνος απομυθοποιήσεως της πολικότητας 
(Θεός – Διάβολος) ή (Καλό - Κακό), με αποτέλεσμα καταστροφικό για το τελικό μας σχέδιο θρησκευτικο-πολιτικής πολικότητας (καλού - Κακού) ή (Σοσιαλισμού - Φασισμού) ή (Χριστιανικού Σοσιαλισμού - Βουδιστικού Φασισμού).
Είναι αδιανόητο να διακινδυνεύσει ένα λαμπρό σχέδιο 13.500 ετών τώρα που πλησιάζει να ολοκληρωθεί
Σε γενικές γραμμές γνωρίζετε τα γεγονότα από τη ραβινική σας μύηση. 
Tα σκάφη Σελήνη και Λίλιθ αναγκασθέντα να εγκαταλεΙψουν τον αστερίσμο του Αρκτούρου λόγω συρρικνώσεως και Θανάτου του 'Ηλιου "Ε" Βοώτου, ανεζήτησαν καταφύγιο σε νέο πλανητικό σύστημα για επιβίωση των διασωθέντων πληθυσμών των πλανητών του "Ε" Βοώτου. 

Υπήρξε ευτυχής συγκυρία το ότι φθάνοντας οτο παρόν πλανητικό σύστημα, δεν συνάντησαν ενοποιημένες δυνάμεις σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, αλλά κατάσταση διαμάχης μεταξύ του ηγέτου του Πλανήτου Κρόνου, ο οποίος είχε ανατρέψει την Γαλαξιακή εκπροσώπηση των Ουρανιδών του Πλανήτου Ουρανού και του ηγέτου του Πλανήτου Διός, ο οποίος αντεπαναστάτησε εναντίον του Κρόνου προς επανασύνδεση του Πλανητικού Συστήματος με την Κεντρική Γαλαξιακή Εξουσία. 
Τα σκάφη και τα πληρώματα του Διός υπερίσχυσαν στη διένεξη.
 Στο σημείο αυτό αφίχθησαν στη διαστημική μας περιοχή τα δύο σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, υπό την ηγεσία του ακυβέρνητου ΑΣΚΟΝΤΑΪ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΑΧΩΒΕΧΑΙ, του υπέρτατου κυρίου μας. 
Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ζήτησε από τον Δία άδεια αποβιβάσεως πληθυσμών από Σελήνη και Λίλιθ, προς επιβίωση στον πλανήτη Γη.

Η άδεια εδόθη μόνον δια την ήπειρο Ατλαντίδα, που ανήκε στην αρμοδιότητα διοικήσεως του υφισταμένου του Διός, Ποσειδώνος και κατοικείτο από δέκα Ανδρομέδιες φυλές Ελλήνων, αρχικού αποικισμού από τον Γαλαξία τής Ανδρομέδας. 
Τα μεταγωγικά σκάφη Σελήνης και Λίλιθ, αποβίβασαν τους προγόνους μας, οι οποίοι όμως σύντομα εγκατέλειψαν την λατρεία και την ηγεσία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ και εστράφησαν στη λατρεία του Ποσειδώνος και του Διός, αφομοιωθέντες από τα Ελληνικά Ανδρομέδια φύλα των δέκα Ποσειδωνίων φυλών. 
Αυτό εξόργισε τον Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΥΘΙΣΕ την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό ωκεανό, δημιουργώντας επάνω της ηλεκτρομαγνητικό χαμηλό πυκνώσεως πρόσθετης βαρύτητας.
Διασώθηκαν μόνον οι άποικοι των εκτός Ατλαντίδος περιοχών, δηλαδή η ομοφυλία τών Μογγόλων, των Ισραηλινών και των Αράβων. Αυτό το γεγονός υπήρξε αφορμή και αιτία ολοκληρωτικού πολέμου μεταξύ Διός και Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ. 
Στο διαστημικό πόλεμο που ακολούθησε, ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΧΒΕ προσεταιρίστηκε τις ηττημένες από τον Δία δυνάμεις τού Κρόνου και όπως ήταν φυσικό και τα γήινα Κρόνια ιερατεία.
 Ο Ζευς προσεταιρίστηκε τις δυνάμεις Ουράνιων και τα αντίστοιχα γήινα ιερατεία Ουράνιων. 
Η κατάσταση που προέκυψε ήταν χαώδης.
 To στρατόπεδο του ΜΕΤΑΤΡΟΝ περιείχε υπέργειες δυνάμεις του Κρόνου, της Σελήνης και της Λίλιθ. 
Επίσης γήινες δυνάμεις εκ Κρονίων, Σεληνιακών, Λιλιθίων και υποχθόνιες δυνάμεις Κρονίων ηττηθέντων από τον Δία. 
To στρατόπεδο του Διός περιείχε υπέργειες δυνάμεις πλανητών Ουρανού, Διός, γήινες δυνάμεις Ουρανού, Διός και υπόγειες δυνάμεις Ουρανιδών ηττηθέντων από τον Κρόνο.
 Λόγω γεωλογικών μεταβολών που ακολούθησαν την βύθιση της Ατλαντίδος, κατεστράφησαν στην Ευρώπη οι αντίπαλοι στρατοί Ατλάντων - ομοφύλων αφ ενός και Ελλήνων αφ' ετέρου, όπως αναφέρεται από τον Τίμαιο και από τον Κριτία του Πλάτωνος. 
Τα συγγράμματα αυτά πρέπει να εξαφανιστούν από τις βιβλιοθήκες τών Ελλήνων. 
Διότι καθιστά δυνατή στους αντιπάλους μας Ανδρομεδιους-Ελληνες τη διερεύνηση τής ιστορικής οδού.

Ομοίως και το σύγγραμμα Θεογονία, του Ησιόδου, όπου τίθεται επικινδύνως εις φως η διαμάχη Ουρανιδών μεταξύ Κρόνου και Διός. Μέχρις εδώ τα πάντα σας είναι γνωστά από τη ραβινική σας μύηση. 
Η πρόγνωση που Θα σας δοθεί στην αρχι-ραβινική σας μύηση αφορά στην επικράτηση του συνασπισμού σκαφών ΜΕΤΑΤΡΟΝ - ΚΡΟΝΟΥ λόγω παραδόξου αιφνιδίας αποχωρήσεως των σκαφών του συνασπισμού Διός - Ουρανού, ενώ υπερίσχυσαν στη διαστημική μάχη, εν μέρει στην εσωτερική κοιλότητα του πλανήτη μας και εν μέρει στους τρεις πλανήτες Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Ουρανό, έξωθεν τροχιάς πλανήτου Κρόνου. 
Από τον Δία γνωστοποιήθηκε οτον Μετατρόν ότι απεχώρησε νικών δια να αποφευχθεί καταστροφή τής γήινης πανίδας και χλωρίδας, εν αναμονή υπέρτερων γαλαξιακών δυνάμεων, που θα συντόμευαν τη διάρκεια του διαστημικού πολέμου. 
Tα σκάφη αυτά του Διός ορμώμενα από βάσεις εντός της γήινης κοιλότητας και εκ των τριών εξωτερικών πλανητών συνεχίζουν μέχρι σήμερον τις ανιχνεύσεις τους στην επιφάνεια του πλανήτου μας, συνοδευόμενα από σκάφη 13 πλανητών μάχης τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως που εισήλθαν στο πλανητικό μας σύστημα το 1984, 
ως εκπρόσωποι δεκατριών γαλαξιών τοπικού σμήνους Γαλαξιών, κληθέντων από σκάφη του Μεγάλου Ανδρομέδιου εχθρού μας Διός. Πολιορκούμεθα πανταχόθεν αδελφοί, αλλά δεν πτοούμεθα, με τη δύναμη του υπέρτατου κυρίου μας Γιαχβέ Ασμοντάι Μέτατρον. 
Ομοίως η γνώση που θα σας δοθεί στην αρχιραβινική σας μύηση αφορά στην στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπόγειοι Κένταυροι Κρόνιοι και οι υπόγειοι Ατλαντες να υποδύονται στις εκπομπές συχνοτήτων προς την επιφάνεια του πλανήτου Γη, τους υπογείους Ουρανιδείς και τους υπογείους Διίους τής εσωτερικής κοιλότητας του πλανήτου, ώστε να επιρριφθεί στους τελευταίους η μομφή διαβολικών δυνάμεων, αβύσσου ή ταρτάρων, μέσω εκπομπών διαφθοράς και εκφυλισμού τών γήινων κατοίκων τής επιφανείας. Παρακολουθούν τα σκάφη του Διός, όλες τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων μας, που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, η οποία είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια.

Η Μύησή σας, ομοίως αφορά στη στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπέργειοι Κρόνιοι, Σεληνιακοί και Λιλιθινοί, να υποδυθούν τους υπέργειους των εχθρικών πλανητών Ποσειδώνος, Ουρανού, Πλούτωνα ώστε να τους επιρρίψουν την μομφή των διαβολικών δυνάμεων του διαστήματος, όπως περιγράφεται στην αποκάλυψη της Βίβλου μας, ο Δράκων που σύρει με την ουρά του το τρίτο των αστέρων, δηλαδή τους τρεις εξωτερικούς από τους εννέα πλανήτες.
 Οι στρατηγικές αυτές ανάγκες ικανοποιήθηκαν πλήρως μέσω του αριστοτεχνικού διπλού παιχνιδιού Θαυμάτων (Θεού - Αγγέλων) και (Διαβόλου - Δαιμόνων), από την Τεχνολογία των υπέργειων, επίγειων και υπόγειων αδελφών μας Αγγέλου - Γιαχβέ, Αλλελού - Ια. 
Στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας δεν Θα προσθέσουμε πολλά ακόμη. 
Στην αυριανή έναρξη μυήσεως θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε στην απομυθοποίηση της Αποκαλύψεως του Ιωάννου της Αγίας Γραφής μας, με πλήρη ανάλυση της Σεληνιακής και της υπόγειας Ατλάντιας Τεχνολογίας μας, που Θα χρησιμοποιηθεί για το σχέδιο Αρμαγεδών, προς τρομοκρατία και εξόντωση των Ανδρομεδίων (=Ελληνικών) φυλών.
 Θα σας δοθούν τα αντίμετρα προστασίας από την Τεχνολογία αυτή, ώστε να προστατεύσετε τους κατά τόπους αδελφούς μας, εκεί όπου θα διορισθείτε. 

Με κανένα τρόπο αυτά τα αντίμετρα δεν πρέπει να κοινοποιηθούν ούτε σε εθνικούς Ανδρομεδίους, ούτε και σε απλούς ραβίνους αδελφούς. 
Tα αντίμετρα απαιτούν γνώσεις φυσικής που εν μέρει έχετε ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΣ και εν μέρει θα λάβετε στο τέλος της μυήσεώς σας.
 Θα έχετε την μεγαλειώδη ευκαιρία να διαπιστώσετε με πόση ευφυία το ενιαίο σχέδιό μας (Θεός - Διάβολος), με τις πολιτικές του αντιστοιχίες, προεκτάσεις 
(Σοσιαλισμός - Φασισμός), 
Θα ανατρέψει την πολιτισμική ροπή του Εξελληνισμένου Ανδρομέδιου πλανήτου Γη. 
To πρόγραμμα Αρμαγεδών πρέπει να επιταχυνθεί το μέγιστο δυνατόν. 
Διότι ήδη από το 1947 δεχόμεθα, στο πλανητικό μας σύστημα, συστηματική ανίχνευση σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, εξ εκείνων τού Διός. "Εχουμε ενδείξεις ότι μεταξύ αυτών των σκαφών υπάρχουν και σκάφη Γαλαξία Ανδρομέδας κληθέντα από τα σκάφη Διός των τριών εξωτερικών Πλανητών. 
Πιστεύουμε ότι τα σκάφη αυτά προέρχονται από τους δεκατρείς πλανήτες μάχης των δεκατριών Γαλαξιών του τοπικού σμήνους Γαλαξιών ΚΝΟΖ 3 με κέντρο την Ανδρομέδα.

Πολλά εξ αυτών ήλθαν σε επαφή με γήινα μέλη Ανδρομεδίων Φυλών και ιδιαιτέρως με Ανδρομέδιους "Ελληνες προς μετάδοση οδηγιών ή λήψη στρατηγικών πληροφοριών τού εξοπλισμού μας.
 'Εχουμε φροντίσει ώστε οι γήινοι μάρτυρες τέτοιων συναντήσεων να εγκλεισθούν σε ψυχιατρεία και να υποστούν ηλεκτροσόκ προς απόσβεση μνήμης των εμπειριών των.

 To σκάφη αυτά πολλάκις ζήτησαν από τα κέντρα τηλεπικοινωνίας των στρατηγικών μας εγκαταστάσεων την παράδοση του πλανήτου άνευ όρων. 
Μας εδόθη τελεσίγραφο επεμβάσεως.
 Θα αμυνθούμε όμως με όλες τις δυνάμεις των έξι εσωτερικών πλανητών, της Σελήνης, της Λίλιθ, των ΗΠΑ, της ΕΣΣΔ και των υπολοίπων εθνών. Όποια κι αν είναι η έκβαση του επικείμενου πολέμου των άστρων, οι γήινοι γκόιμ είναι πεπεισμένοι ότι η Γαλαξιακή Κυβέρνηση είναι διαβολική δύναμις δαιμόνων και διαβολικών ΑΤΙΑ και Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας Φασισμού. Οι αδελφοί μας Χρηματοδότες της κινηματογραφικής Τέχνης έχουν σύμφωνα με τις οδηγίες μας, παρουσιάσει στο παγκόσμιο κοινό την Γαλαξιακή Κυβέρνηση σαν Αυτοκρατορία Φασισμού που επιτίθεται στη Γη.
 (Ο πόλεμος των άστρων). 
Δικά μας σκάφη του Κρόνου και της Σελήνης Θα επιτεθούν στη Γη, ώστε αν ηττηθούμε να είναι αδύνατον για την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να αποβιβάσει πληρώματα που να μπορούν να συμφιλιωθούν με τους γήινους, μετά από την μομφή φασιστικού διαβόλου διαφθοράς που
 Θα τους έχουμε επιρρiψει, μέσω των καταστροφών που Θα προκαλέσουν Tα οπλικά μας συστήματα και οι πομποί μας συχνοτήτων ολογραφικών φαινομένων.

Η μομφή Θα είναι απόλυτη εναντίον τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως μέσω της Ατλάντιας και Κρόνιας υπόγειας Κενταύριας Τεχνολογίας, που με εντολή του Γιαχβέ θα ανέλθει σε λίγο στην επιφάνεια του πλανήτου μας με το πλαστό όνομα του Διός και του Απόλλωνος ή Απολλύωνος ή Αβαλών όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της Αποκαλύψεως της Αγίας Γραφής μας, στο κεφάλαιο Ο', εδάφιον ΙΙ. 
Ήδη από το σημείο εκκινήσεως του γεωπολιτικού σχεδίου μας στη Μεσοποταμία 680 χρόνια πριν από τη γέννηση του αδελφού μας Ιησού, έχουμε διαφθείρει τα ιερατεία του Διός και των δώδεκα υφισταμένων του με αδελφούς μας, οι οποίοι τα διέβρωσαν αναλαμβάνοντας τελικώς την ηγεσία τους, αρχίζοντας από την Ελληνική Κολχίδα, όπου η σημερινή Μογγολία και το Θιβέτ και συνεχίζοντας με τους Ελληνικούς πολιτισμούς Μεσοποταμίας, Βαβυλώνας, Περσίας, Δελφών, Αιγύπτου, Ετρούσκων, Ρώμης, Βορείου Ευρώπης, Αμερικανικής Ηπείρου προς μια γενοκτονία των Ανδρομεδίων Φυλών σε βαθμό που να είναι βέβαιη η εξαφάνισή τους από το πρόσωπο του πλανήτου. 
Διαφθείραμε τα ιερατεία τους, τα οποία κρατούσαν τις παραδόσεις των προηγουμένων διαστημικών Κυρίων, σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έγιναν συνώνυμα τής διαφθοράς, του εκφυλισμού, της πείνας, των ασθενειών, των πολέμων και της ανέντιμης διοικήσεως, της προδοσίας και της ειδωλολατρίας, ώστε να μη θυμίζουν πλέον σε τίποτα τα αρχέτυπά τους
Στο χρονικό σημείο της έκτης γεωπολιτικής δυνάμεως που ιδρύσαμε στη Ρώμη, αντικαταστήσαμε τους δώδεκα Ολύμπιους Θεούς, τους οποίους φθείραμε στα μάτια των γκόιμ, με τους δώδεκα μαθητές του αδελφού μας Ιησού.
 Έτσι τo Ελληνικό δωδεκάθεο Διός και ο Ελληνικός μονοθεϊσμός του Φάνη (Ορφική θρησκεία), κατεστράφησαν υπέρ του Ατλαντικού πλέον δωδεκαθέου του ΜΕΤΑΤΡΟΝ Γιαχβέ και υπέρ του ισραηλινού, μογγολικού Ουράνιου αραβικού δωδεκάεδρου 12φυλου, με τους δώδεκα συμβολικούς ναούς και τις δώδεκα πύλες τής άνω Ιερουσαλήμ της Σελήνης, όπως αυτές αναφέρονται στη Αποκάλυψη του αδελφού μας Ιωάννου στην Βίβλο, δια να επαληθευτεί το ρηθέν υπό του προφήτου Ζαχαρία, κεφ.Ο', εδάφιο 13:
 « Θα στρέψω τα έθνη εναντίον των τέκνων σου Ελλάς. 
Tα τέκνα της Σιών θα καταστρέψουν τους ενάντιους Έλληνες με λίθους σφενδόνης στο μέτωπο».
 Δηλαδή με πνευματικούς λίθους θρησκειών και πολιτικοοικονομικών θεωριών, που επινοήσαμε εναντίον του πνεύματος ή μετώπου της κεφαλής τών Ελλήνων, για απόλυτη αφασία, αποβλάκωση και διαίρεσή τους. 
(παράδειγμα το δήθεν "ιστορικό γεγονός" τής μονομαχίας μεταξύ τού Έλληνος Γολιάθ και του εβραίου Δαυίδ).

 καμπαλιστής (Portae Lucis Johann Miller 1516)κρατών το Σεφιροθικό Δέντρο

Εκεί μέσα (στην Καμπαλά) υπάρχει
μια ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ που βοηθά
στην ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ,
αλλά και ΑΠΟΚΡΥΨΗ λέξεων και εννοιών
μέσα στις ΙΔΙΕΣ τις λέξεις!!!
Το σύστημα αυτό, της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ,
ονομάζεται Νοταρικόν.

[rock+hand.2.jpeg]
                French Prez Gives the Devil's Sign
                                           http://www.youtube.com/watch?v=2fQ0UHk3HZk
                                         Illuminati & Baphomet
                                           http://www.youtube.com/watch?v=Yg22VIrmLVk
ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ TΑΛΜΟΥΔ ΚΑΜΠΑΛΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ    1ΜΕΡΟΣ
                                       http://www.youtube.com/watch?v=9dzxeVQBF1U

                   ΜΥΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ
                                       http://www.youtube.com/watch?v=yQitrVWc8n8
   Metatron Cube 3D 
( Sacred Geometry by ieoie )
                                              http://www.youtube.com/watch?v=ONZX9GeeygY
Το κέντρο της Καμπάλα  
Picture 6


Picture 1

Picture 1


Picture 2

Picture 3

Picture 3

2006111715512112e5b

Picture 3

Picture 10


Picture 2


Picture 222


turk_cin


Picture 2

http://pelasgos.e-e-e.gr/2009_archive/files/may-2009.html 


«ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ» 

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ
  
(το κείμενο στα Αγγλικά)
 
 STAR WARS - ANDROMEDIAN TRANSGALACTIC EMPIRE AGAINST DRACONIAN REBELLS


What follows is a transcript of a recorded speech inside the Zionist Chinese-Hebrew Masonic Hyper-Lodge of "Holy Oak" in New York. 
The recording was made with electronic means by ex-men of the Hellenic Central Intelligence Service in cooperation with electrical engineers of the Hellenic Restoration Group in 1984, New York U.S.A..

BEGINNING OF THE RECORDED SPEECH "…Brothers, in the name of Draconian Yahweh Asmodai Jedi, of the Saturnian Lord and Lord of the Moon. 

After all that comprised the thesis of the teaching you have accepted, we would like to have them closed with antithesis and avoidance of certain actions that could endanger our great goal of the Atlantian group-of-races, through the extermination of the Andromedian-Dravidian group-of-races in our planet.
 We roundup the denials you have been taught by Brother STEINBERG. 
The nations, members of the Andromedian-Dravidian group-of-races,
FOR ANY GIVEN REASON MUST NOT HAVE KNOWLEDGE OF THE FOLLOWING:
1. The Atlantian group-of-races includes the 3 race branches of Israelites – Arabs – Touranian Mongols, and this must remain hidden because of the danger from the revelation that the conflict between them is faked, in order for the Andromedians to remain disoriented.

2. The Atlantian group-of-races founded and commands U.S.A., Soviet Union, European Economic Community and China, and this must remain hidden because of the danger from the revelation that the conflict between them is faked, in order for the Andromedians to remain disoriented.


3. Members of the Atlantian group-of-races, Avarians and Bavarian Mongols of Germany, created theory and action of Nazism - Fascism, and this must remain hidden because of the danger from collapse of the fake Holocaust we created by genociding a part of our Atlantian Israelite people. Our brothers, in the Name of Yahweh do not tantalize, because one tree bears fruit only after we lop it.

 We have destroyed one part of our people in order for the rest -who was without national zeal- to flourish.

4. All the religions of our planet were created by our Atlantians brothers with purpose their final unification, regardless their seemingly differences.


5. The head of our group-of-races is Israel, the heart of our group-of-races is Arabs, the kidney of our group-of-races is Touranian Mongols.


6. The head of the Andromedian Dravidian group-of-races is Hellas, and the only way to get rid of this snake of knowledge and demystification, is its final fall and crash, after we raise it too high in the position of the International Peace & Security Leadership in order to take on its shoulders the full responsibility of the failures of International Management and the collapsing of Nations that we will secretly perpetrate through the Masonic lodges for the year 1995.


7. We will lead all the nations of the planet to ask the head of Hellas on the plate for its failure as a international leader of Peace & Security in the upcoming septennium and that will be our moral alibi in order to completely genocide the Andromedian Hellenic race.

 Hellas is surrounded by our Touranian Mongols brothers of Turkey, Albania, Bulgaria and our Arab brothers of the Mediterranean, and our nation Israel, and all the above must remain hidden because of the danger from the revelation of the total genocide of Hellenes we perpetrate for the year 1995.

8. All the political ideologies corresponding to the colors of the rainbow were founded and are commanded by our Brothers in order to disorientate and divide Andromedian Dravidians Hellenes.


9. Hellas has passed from the occupation of our Touranian Mongols brothers of Turkey, to the occupation of our Israelite brothers of England and the U.S.A...


10. That the main biblical religions that refer to Jerusalem, are the same regardless of their contradictions and that our Atlantian brothers wrote the “Protocols of the elder of Zion” in order for the Andromedians Goyim to believe in the alleged conflict between Judaism and Christianity. 

The Andromedian head Hellas will be the Political Antichrist of the upcoming septennium.

11. The Atlantian Israel will be the Political Christ of the 1000 years socialism, until for the Master of the planet Saturn to take himself the everlasting government.


12. The Saturnian Lord will command the underground Nefeleim of AGANTA and SABALA and the nightmarish DEROS of the underground lodges to climb in the surface of the planet in order for Hellas to take additional impeachment during the kingship of the Political Antichrist of Hellas, and additional impeachment to the Andromedians that live in the inner cavity of the planet.


13. Nefeleim are the reproduced race from Epsilon Bootes that drove the 5 races of 5 planets to conquer the Earth, under Tamil’s leadership who is the high officer of the supreme Draco Yahweh.


14. Yahweh and his draconian population arrived in our local space of Earth using the ships Levanah (Moon) and Lilith, 12.500 years ago, and were permitted to colonize Atlantis wich was already colonized, as the rest of the planet Earth, by Andromedians.


15. Yahweh and his people declared revolution against the Government of the Local Galaxy and thus against the Federal Government of the Local Group of Galaxies that have as a center the Andromeda Galaxy. Yahweh ordered Tamil to play the role of the “Devil”.


16. Yahweh, under the names of Sin, and Zion, engaged in the conflict of the Uranus dynasties (Uranus, Zeus and Saturn), and made alliance with the first rebels of Saturn, against the Galactic Government and against Uranus and Zeus, the representatives of the Galactic Government.


17. The 3 outer planets still obey in the Galactic Government while the 6 outer planets under Saturn obey to the great rebel Yahweh.


18. The ships of the Local Galaxy and Andromeda Galaxy have already arrived in the orbital level of planet Neptune in order to engage for the restoration of Galactic Authority in our Solar System.


19. The forces and ships of Yahweh are in a disadvantageous technological position, but will defend to the last one with the help of the Nations of our Planet, with the technology of U.S.A. and the Soviet Union. 

Alelou Yahweh Alelou Yah, Alelou Ia, Alelou Metatron, Alelou Asmodai.
" END OF RECORDED SPEECH  
πηγή :   http://sector13c4.e-e-e.gr   ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ 
............................................................................ 

(το ίδιο κείμενο με κεφαλαία γράμματα)


ΤΟΠΟΣ ΜΥΗΣΕΩΣ: ΣΤΟΑ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ" Ν. ΥΟΡΚΗΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1985: "...Ο ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ Ή ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΗΙΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΕΧΩΒΕΧΑΙ, 
ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13.500 ΕΤΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙΟΝΤΩΝ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΒΒΑΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΥΛΩΣΕΩΣ ΠΟΥ 
ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΪΜ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ "ΟΤΟ" ΚΑΙ "ΜΤΜ" 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΗΤΙΚΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΒΒΑΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, 
ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΣΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΓΚΟΪΜ [ΚΤΗΝΩΝ], ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΜΠΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΫΛΩΣΕΩΣ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΕΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΗΣ Ή ΛΕΥΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΪΜ. ΕΝΩ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΓΚΟΪΜ ΜΕΤΡΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ, ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣ ΙΑΣΗ Ή ΠΡΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΒΒΑΛΑ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΣΜΟΝΤΑΪ. ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΘΕΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΙ Ή ΧΡΙΣΤΟΣ-ΑΓΙΟΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΛΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ή ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ-ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΣΧΕΔΙΟ 13.500 ΕΤΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. 

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΥΗΣΗ. ΑΝΑΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΥΗΣΗ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΝΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ "Ε" ΒΟΩΤΟΥ, ΑΝΕΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΕ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ "Ε" ΒΟΩΤΗΣ.

ΥΠΗΡΞΕ ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. 

ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΕΝΕΞΗ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΑΦΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΧΩΒΕΧΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕΩΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. Η ΑΔΕΙΑ ΕΔΟΘΗ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. 
ΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΑΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ, ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΜΕΤΑΤΡΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΥΘΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΔΙΕΣΩΘΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΟΦΥΛΙΑ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΑΡΑΒΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΘΗΚΕ ΤΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. Ο ΖΕΥΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΘΗΚΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΗΙΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΗΤΑΝ ΧΑΩΔΗΣ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΥΠΕΡΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΣΕΛΗΝΗΣ, ΛΙΛΙΘ, ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΟΝΙΩΝ, ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ, ΛΙΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΟΝΙΩΝ ΗΤΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΥΠΕΡΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΔΙΟΣ, ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΟΣ, ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΗΤΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΡΟΝΟ.

ΛΟΓΩ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ. ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ ΟΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ ΣΑΦΩΣ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ-ΚΡΟΝΟΥ-ΔΙΟΣ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΥΗΣΗ. Η ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΥΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ-ΚΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΔΙΟΣ-ΟΥΡΑΝΟΥ, ΕΝΩ ΥΠΕΡΙΣΧΥΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΑΧΗ, ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ, ΠΛΟΥΤΩΝ, ΟΥΡΑΝΟΣ, ΕΞΩΘΕΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΟΤΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΝΙΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ, ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΥΠΕΡΤΕΡΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΥΝΤΟΜΕΥΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΟΡΜΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ 1984, ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΚΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΣ. ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕΘΑ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΧΒΕ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

ΟΜΟΙΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΥΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΙΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΔΙΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΦΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ Η ΜΟΜΦΗ ΔΙΑΒΟΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΒΥΣΣΟΥ Ή ΤΑΡΤΑΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ.

ΑΦΟΡΑ ΟΜΟΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ, ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ, ΛΙΛΙΘΙΑΝΟΙ, ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ, ΟΥΡΑΝΟΥ, ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΜΑΣ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕΙΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΘΕΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΥ-ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΑΠΟ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΓΕΙΩΝ, ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ. ΑΛΛΕΛΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ, ΑΛΛΕΛΟΥ ΙΑ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ. ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΜΥΗΣΕΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΤΕ.

ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΛΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΔΙΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΡΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΝΟΖ 3 ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ. ΠΟΛΛΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΗΙΝΑ ΜΕΛΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΙΝ ΟΔΗΓΙΩΝ Ή ΛΗΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΝΑ ΕΓΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΤΩΝ. ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ. ΜΑΣ ΕΔΟΘΗ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ. ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ, ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΕΣΣΔ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΓΚΟΪΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ [STAR WARS - Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ].

ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΩΣΤΕ ΑΝ ΗΤΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΡΡΙΨΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΜΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

Η ΜΟΜΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΑΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΙΑΣ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ Ή ΑΠΟΛΛΥΩΝΟΣ Ή ΑΒΒΑΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΥΨΕΩΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ΄ΕΔΑΦΙΟΝ 11. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ 680 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΛΧΙΔΑ, ΟΠΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ, ΠΕΡΣΙΑΣ, ΔΕΛΦΩΝ, ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΕΤΡΟΥΣΚΩΝ, ΡΩΜΗΣ, ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΙΑΦΘΕΙΡΑΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΑΝ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ , ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΘΕΙΡΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΚΟΪΜ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΗΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥ, ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΦΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Θ΄ ΕΔΑΦΙΟΝ 13: "ΘΑ ΣΤΡΕΨΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ. ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΛΙΘΟΥΣ ΣΦΕΝΔΟΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ". 

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Ή ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ...»

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΥΗΣΕΩΣ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://ellhn.e-e-e.gr/news_report/assets/planetary_zionist_hierarchy.jpg&imgrefurl=http://ellhn.e-e-e.gr/news_report/files/archive-5.html&usg=__
 Το κέντρο της ΚαμπάλαΑρχείο:Burton Street, Kampala.jpg
Η οδός Μπάρτον στο κέντρο της Καμπάλα

Η Καμπάλα (Kampala) είναι πόλη και πρωτεύουσα της Ουγκάντας στην Αφρική.  ;;;;;.....
Η Καμπαλά είναι ένα σύστημα και, όπως κάθε σύστημα, έχει τα χαρακτηριστικά στοιχεία που το συγκροτούν, δηλαδή, αυστηρή δομή, οργάνωση και ολιστικότητα, σύνδεση της ενότητας μέσα στη πολλαπλότητα 
(ορισμός της ολότητας κατά Hegel, Kant, Marx).ΚΑΜΠΑΛΑ

   
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ

Η Καμπάλα είναι μια μορφή του εβραϊκού μυστικισμού. 
Τα κείμενα της συλλέχθηκαν μεταξύ 5ου και 13ου αιώνα στην Ισπανία σαν ιδιαίτερη εσωτερική διδασκαλία, και στη συνέχεια, με την εκτόπιση των Ιουδαίων από εκεί (1392), διαδόθηκε σε μεγάλα τμήματα του ιουδαϊκού κόσμου και την Μέση Ανατολή.


Πνευματικός πατέρας της Καμπάλα είναι ο Ραβίνος Σιμόν Γιοχαϊ που κατέγραψε τα κείμενα τον 2ο μ.Χ αιώνα σε ένα βιβλίο που λέγεται Ζοχάρ(Βίβλος Λαμπρότητας).
Πριν από περίπου δύο δεκαετίες, το 1984, εμφανίστηκε στο Λος Αντζελες ένας 65χρονος ραβίνος, ο Φίλιπ Μπεργκ. 
Ο λόγος του ήταν γοητευτικός και πολλοί σταρ του Χόλιγουντ έσπευσαν να γραφτούν στο Kabbalah Centre, το θρησκευτικό κέντρο που είχε ιδρύσει.
Το εβραϊκό μυστικιστικό κείμενο του 13ου αιώνα, που αποτελεί το «ευαγγέλιό» της, πωλείται από το κέντρο του Μπεργκ στο Λος Αντζελες πάνω από 500 δολάρια. 

Όμως πολλοί είναι εκείνοι οι Εβραίοι που κρατούν αποστάσεις από τον αποκρυφισμό της, που στην Ευρώπη υπήρξε η βάση της Θεοσοφίας, του Τεκτονισμού και του Ροδοσταυρισμού.

Πρόκειται για πρόγραμμα της λατρείας Καμπάλα που προωθείται από την Demi Moore και ήδη λειτουργεί στα Βρετανικά Σχολεία.


Το πρόγραμμα λειτουργεί μέχρι στιγμής σε έξι σχολεία στο Λονδίνο, ενώ πολλά άλλα εκπαιδευτήρια της χώρας βρίσκονται στον κατάλογο, προκειμένου ν΄ ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.


«Άκουσα ότι ήταν η πρόθεσή τους, αλλά δεν κατάλαβα ότι είχαν διεισδύσει στα βρετανικά σχολεία
Πιστεύω ότι λειτουργούν χρησιμοποιώντας πλύση εγκεφάλου» δήλωσε ο Ραβίνος Yitzchak Schochet, της συναγωγής Mill Hill του Λονδίνου.
Κριτικοί θεωρούν ότι το σύγχρονο κίνημα της Καμπάλα, προωθεί μια παραδοσιακή μορφή εβραϊκού μυστικισμού για οικονομικό όφελος, χρησιμοποιώντας τραγουδιστές όπως η Madonna.

Το πρόγραμμα «Πνευματικότητα για τα παιδιά» εμπνεύστηκε η Karen Berg συνδιευθύντρια του κέντρου της Καμπάλα στο Λος Άντζελες και σύζυγος του γκουρού της οργάνωσης Philip Berg.
Το πρόγραμμα ενδεχομένως να εξαπλωθεί και στη Νέα Υόρκη.
Οι κριτικοί χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα ανόητο μέχρι μοχθηρό παρόλο που υποστηρίζεται από μέρος της εκπαίδευσης.ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ Ρ2 ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΑΔΕΛΦΟΥΣ'' ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥ ΤΗΣ Ρ2 ΛΙΤΣΙΟ ΤΖΕΛΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΖΙΟΡΝΤΑΝΟ ΓΚΑΜΠΕΡΙΝΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ ΤΗΣ Ρ2 ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ. 
ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΕΡΙΝΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ CIA.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1977 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΑ Ρ2 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ..................

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"