.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η ΗΡΩΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Η ΗΡΩΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;

ΟΥΣΤ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ.
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΡΑ! ΜΗ ΦΑΤΕ...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ,
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ...ΗΡΩΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΗΡΩΩΝ...

ΦTANΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ, Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ, Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ, Η ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ, ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΑΠ΄ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ...  
stavretta

ΛΟΙΠΟΝ


Η ΗΡΩΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΙΩΠΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΡΑ!
Από τις 14 του Οχτώβρη, ο χώρος των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου της Αθήνας έχει γίνει το πανευρωπαϊκό επίκεντρο της πάλης ενάντια στην πιο κτηνώδικη φασιστική διχτατορία του πλανήτη, εκείνη των ισλαμοναζήδων μουλάδων του Ιράν που έχει για αρχηγό και διεθνή εκπρόσωπό της το Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ.
40 νέοι ως επί το πλείστον άνθρωποι, διανοούμενοι, επιστήμονες, τεχνίτες κι εργάτες, που εκπροσωπούνε σχεδόν κάθε δημοκρατική, αντιφασιστική και αντι-ισλαμοφασιστική τάση μέσα στο Ιράν αλλά και στην ιρανική διασπορά στο εξωτερικό (που ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια σε έναν ιρανικό πληθυσμό 70 εκατομμυρίων), αρχίσανε ένα μεγάλο αγώνα στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας μας. 25 απ' αυτούς άρχισαν απεργία πείνας ράβοντας ταυτόχρονα τα στόματά τους με βελόνα και κλωστή.
Αυτό το κάνανε σαν απάντηση στην άθλια, αντιδημοκρατική και φιλοφασιστική τακτική του ελληνικού κράτους, με επίσημο εκπρόσωπό της την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, μόνου αυτού σε όλη την ΕΕ, να τους αρνείται τη χορήγηση πολιτικού ασύλου.
Αυτή η άρνηση δεν πατάει σε καμία ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθετική διάταξη, δεν έχει δηλαδή καμία απολύτως νομική βάση, πέρα από το αίσχος των αγαστών σχέσεων του ελληνικού καθεστώτος με τους ισλαμοφασίστες του Ιράν.
Όλες οι υπόλοιπες ευρωενωσιακές χώρες χορηγούν πολιτικό άσυλο στους Ιρανούς πολιτικούς πρόσφυγες χωρίς συζήτηση και με ελάχιστες διαπιστώσεις.
40 άνθρωποι, πολλοί απ' αυτούς χρόνια στη χώρα μας και με μικρά παιδάκια που μιλούν μονάχα ελληνικά, άλλοι που έφτασαν πρόσφυγες εδώ μετά την πρόσφατη δημοκρατική έγερση του ιρανικού λαού κατά του καθεστώτος το 2009.

Άνθρωποι που αν γυρίσουν στο Ιράν τους περιμένει η κρεμάλα, τα βασανιστήρια, οι ανελέητοι ξυλοδαρμοί και η ταπείνωση από τη ματοβαμένη ιρανική διχτατορία.


ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ (stavretta)


Αυτοί οι άνθρωποι, που αποτελούν τον ορισμό του πολιτικού πρόσφυγα και των κυνηγημένων θυμάτων ενός φασισμού, από την 1η του Σεπτέμβρη έκαναν επανειλημμένες εκκλήσεις από τα Προπύλαια για να ακουστεί το απόλυτα δίκαιο αίτημά τους για την αναγνώρισή τους ως πολιτικών προσφύγων.

Ζήτησαν υποστήριξη από πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, ζήτησαν από τα μέσα ενημέρωσης να τους επιτρέψουν να ακουστεί η αγωνιώδης δημοκρατική κραυγή τους για άσυλο, για να μην επιστρέψουν πίσω στους δήμιους τους μουλάδες του Ιράν.
Σαν καλοπροαίρετοι και τίμιοι άνθρωποι, οι Ιρανοί αγωνιστές πίστευαν ότι βρίσκονται στο έδαφος μιας δημοκρατικής χώρας, μέλους της Ενωμένης Ευρώπης, στην οποία θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο από το φασιστικό τρομοκρατικό κατατρεγμό.

 Με έκπληξη αλλά και με οργή, διαπίστωσαν τελικά

πως η Ελλάδα είναι ένα δεύτερο, «λεπτό» και καλλωπισμένο Ιράν μέσα στην Ευρώπη. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ   (stavretta)

 Είδαν τον Γ. Παπανδρέου να σφίγγει εγκάρδια το χέρι του ισλαμοναζιστή Αχμαντινετζάντ στη Νέα Υόρκη στις 22 του Σεπτέμβρη, είδαν ένα πέπλο σιωπής να καλύπτει κάθε τους κίνηση και έκκληση, έγιναν αποδέκτες ιταμών προτάσεων από μέρους των ελληνικών κρατικών αρχών για ανανεώσεις αδειών παραμονής για μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς καμία αναγνώρισή τους ως δημοκρατών αγωνιστών που κινδυνεύει η ζωή τους, γενικά βίωσαν την απαξίωση του δημοκρατικού και αντιφασιστικού τους αγώνα και φρονήματος.

Έτσι, οι μισοί περίπου απ' αυτούς πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν απεργία πείνας ράβοντας τα στόματά τους, να ασκήσουν δηλαδή βία στον εαυτό τους για να ακουστεί η φωνή τους.
 Όπως -έντονα πάντα- δηλώνουν καθημερινά, οι αγωνιστές στις ιρανικές φυλακές ράβουν το στόμα τους για να δείξουν στα ανθρωποειδή που τους βασανίζουν ότι δεν πρόκειται να προδώσουν τους συναγωνιστές τους.
 Η ίδια κίνηση στη χώρα μας έχει την έννοια ότι όσο μιλούσαν, συναντούσαν ένα φράγμα αποσιώπησης του αγώνα και των αιτημάτων τους.
Άρα ο μόνος τρόπος για να ακουστούν ήταν να μιμηθούν τους φυλακισμένους συναγωνιστές τους και την πράξη τους.

 Ράβοντας τα στόματα τους οι Ιρανοί πολιτικοί πρόσφυγες είναι οι πρώτοι κάτοικοι αυτής εδώ της χώρας που έχουν την τιμή αποκαλύπτουν και να καταγγέλουν με τον πόνο τους τον κρυμμένο φασισμό της, την περίτεχνη αλλά τρομακτική στην ουσία της κατάργηση της ελευθερίας του λόγου που επιβάλλεται από τις ηγεσίες των 6 κοινοβουλευτικών κομμάτων πάνω σε όλο τον ελληνικό λαό.


Το ότι οι ιρανοί απεργοί πείνας βρίσκονται απέναντι σε έναν φασισμό φανερώνεται και συμβολικά από το ότι την ίδια μέρα, 14 του Οχτώβρη, που ξεκινούσε η απεργία πείνας, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Οικονόμου συναντούσε τον Ιρανό υπαρχηγό της αστυνομίας, δηλαδή της αστυνομίας των βασανιστηρίων, στην Αθήνα, και μάλιστα με πρώτο θέμα συζήτησης το ζήτημα «της μετανάστευσης».
Στο βαθμό που Έλληνες μετανάστες στο Ιράν δεν υπάρχουν και οι οικονομικοί μετανάστες από το Ιράν στη χώρα μας είναι σχετικά λίγοι, όλοι καταλαβαίνουν πως οι συνομιλίες αφορούσαν το μέλλον των Ιρανών αντιφασιστών πολιτικών προσφύγων.

Η φωτογραφία που αποτυπώνει τη θερμότητα της συνάντησης των δυο αρχηγών και την παραλαβή ενός δώρου του Ιρανού αρχιβασανιστή από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να μείνει χαραγμένη και να στιγματιστεί στο μυαλό και στην καρδιά κάθε δημοκράτη και αντιφασίστα.

Κι αυτό κυρίως για να καταλάβει με τι καθεστώς έχουμε να κάνουμε όχι στο φασιστικό Ιράν, αλλά στη δήθεν δημοκρατική Ελλάδα.
Ήδη τη φωτογραφία αυτής της συνάντησης, μαζί με εκείνη της χειραψίας Παπανδρέου - Αχμαντινετζάντ και μία που απεικονίζει τον αρχιναζιστή, υμνητή του Χίτλερ, Κώστα Πλεύρη και τον πρώην αρχιχρυσαυγίτη Δ. Ζαφειρόπουλο σε εκδήλωση της Πρεσβείας του Ιράν στη χώρα μας, οι απεργοί πείνας τις εκθέτουν στα Προπύλαια σε μεγέθυνση από την Επιτροπή Ιρανών Πολιτικών Προσφύγων στην Ελλάδα.Από τις 14 του Οχτώβρη λοιπόν, μες στο κέντρο της Αθήνας, χτυπάει η καρδιά του ελληνικού αλλά και του διεθνούς αντιφασιστικού αγώνα, με πρωτοπόρους εκπροσώπους του τους Ιρανούς αγωνιστές.
 Είναι σημαντικό το ότι ο απλός λαός, άνθρωποι κάθε ηλικίας, περνούν, υπογράφουν συμπαραστεκόμενοι (μέχρι σήμερα οι υπογραφές ξεπερνούν τις 10.000), μελετούν τις φωτογραφίες που συνδέουν τον ιρανικό φασισμό με τον ελληνικό κρυφοφασισμό του καθεστώτος, συγκινούνται από την ευγένεια, την ψυχή, το φρόνημα αυτών των βασανισμένων από το φασισμό ανθρώπων.
Ο δημοκρατικός λαός μας, όσο αφιόνι κι αν έχει φάει, δεν ξεχνάει το φασισμό που βίωσε και ο ίδιος με τη χούντα του 1967-1974, τα δικά του βάσανα.
Ένα κομμάτι της καρδιάς του είναι πάντα ζεστό για κάθε κατατρεγμένο για τις δημοκρατικές του ιδέες άνθρωπο.
Αυτό το συναίσθημα ενισχύεται ακόμη περισσότερο σε όσους γνωρίζουν αυτούς τους ανθρώπους από λίγο πιο κοντά, έρχονται σε επαφή μαζί τους κι ακούνε τις προσωπικές τους διαδρομές και ιστορίες, που τις διηγούνται με τη μεγαλύτερη σεμνότητα.
 Το πώς χωριστήκανε βίαια από τις οικογένειές τους, πώς πολλοί απ' αυτούς υποφέρανε τα βασανιστήρια στα μπουντρούμια του ισλαμοφασισμού, με πόσες δυσκολίες και κινδύνους κατάφεραν να δραπετέψουνε από την πατρίδα τους, που δε θα μπορέσουν να την ξαναδούνε πια παρά μονάχα όταν εκεί νικηθεί ο φασισμός και ξαναπετάξει φύλλα το δέντρο της δημοκρατίας.
Όλα αυτά είναι φυσικό να συγκινούν και να οργίζουν παράλληλα κάθε δημοκρατικό άνθρωπο.
 Δε συγκινούνε όμως καθόλου τους αποκτηνωμένους σοσιαλφασίστες των 6 ηγεσιών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Αυτοί, σαν τσιράκια του Άξονα Μόσχας - Πεκίνου - Τεχεράνης και κάθε φασισμού επί γης, αρκεί αυτός να είναι αντιδυτικός, έχουν επιβάλλει μέσω του διακομματικού τους συντονισμού
μια συνομωσία της σιωπής, την οποία και έχουν επιβάλλει στα ελεγχόμενα και εξαρτώμενα από το κράτος ιδιωτικά και κρατικά τηλεοπτικά κανάλια
 που διαμορφώνουνε και τη συνείδηση του μέσου ανθρώπου σε εποχές γενικής ύφεσης της πολιτικοποίησης, ειδικά σε ό,τι αφορά τα διεθνή ζητήματα.

Η ζεστασιά των μεμονωμένων δημοκρατών και λαϊκών ανθρώπων που λένε μια κουβέντα συμπαράστασης, αντιρροπίζεται από ένα πολιτικό εμπάργκο σε οποιαδήποτε μαζική κίνηση συμπαράστασης.
Ένας τέτοιος αγώνας σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα της Ευρώπης θα είχε συνεγείρει μάζες και θα είχε κατακλύσει τα ιστολόγια, τοπικές και πανεθνικές εφημερίδες, ραδιόφωνα και τελικά θα είχε μπει στη δημόσια σφαίρα.
Εδώ όμως, στην αστοδημοκρατική στη μορφή και σοσιαλφασιστική στο βάθος Ελλάδα, οι περισσότεροι από τους απεργούς πείνας έχουν μπει ήδη δύο και τρεις φορές στο νοσοκομείο και έχουν ήδη αδυνατίσει σωματικά.
Υπάρχουν ανάμεσα τους περιπτώσεις ανθρώπων με βαλβίδα στην καρδιά και άλλων πάνω από 50 χρονών που μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία, που τους βάζουν ορούς και ξαναγυρίζουν και έχουν αιματολογικά ευρήματα που τους οδηγούν αναπόδραστα σε μόνιμες βλάβες στην υγεία τους. Κάποιοι έχουν χάσει 15 κιλά από το βάρος τους.
Το χειρότερο μαρτύριο το περνάνε οι 9 πλέον (είχαν ξεκινήσει 6) απεργοί με τα ραμένα στόματα.
Αυτοί υποφέρουν από επίμονες μολύνσεις και πόνους στα χείλια που τις αντιμετωπίζουν, όσο γίνεται, με αντισηπτικά, αντιφλεγμονώδη και αντιβίωση.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν ράβουν τα χείλη τους με εγχειρητικά ράμματα που κρατάνε λίγες μέρες και απορροφούνται από τον οργανισμό αλλά με κλωστή.
Επίσης πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι και ψυχολογικά οδυνηρό το να μην μπορεί κανείς να μιλήσει κάτω από τέτοιες συνθήκες στρες.

Οι απεργοί πείνας έχουν κάνει επανειλημμένες εκκλήσεις για συμπαράσταση ή έστω για διαύλους ώστε να απευθυνθούν στο πλατύ κοινό, στις μάζες.
Αλλά οι σκληρόψυχοι καθεστωτικοί φίλοι του Αχμαντινετζάντ, με τη στάση τους ουσιαστικά τους δηλώνουν :
«Πρώτα θα πεθάνετε, και μετά θα πάρετε άσυλο, για να μάθετε να εκθέτετε τον αντιδυτικό και αντισημίτη, φασίστα φίλο μας Αχμαντινετζάντ κι εμάς τους δήθεν Ευρωπαίους σαν συμμάχους του».

Εκείνοι πάντως που θα μείνουν κατάπτυστοι για την στάση τους απέναντι στους Ιρανούς αντιφασίστες και πρέπει να λογοδοτήσουν πολιτικά στο δημοκρατικό και αριστερό κόσμο, είναι οι πολιτικοί αγύρτες των ηγεσιών ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ.

Αυτοί οι υπάλληλοι του ρώσικου φασισμού εδώ και 55 χρόνια, με το ΣΥΝ μάλιστα να έχει το εκλογικό του περίπτερο για τις Δημοτικές Εκλογές («Ανοιχτή Πόλη») πίσω από τις τέντες των απεργών πείνας, δεν έχουν αρθρώσει λέξη στην τηλεόραση στην οποία μιλάνε καθημερινά για τους ιρανούς απεργούς ενώ διαθέτουν και εφημερίδες και τους σταθμούς «902 Αριστερά στα FM» και «105,5 Στο Κόκκινο».
Την ίδια στάση έχουν οι υπόλοιπες οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι ψευτομαοϊκοί του ΚΚΕ(μ-λ) και των διαρρηκτών («ΜΛΚΚΕ»), οι τροτσκιστές, η «Κίνηση για Ανασύνταξη 18-55» και οι λεγόμενοι αναρχικοί, με εξαίρεση την πολύ καλή στάση που κρατάει το διαδικτυακό «Πολιτικό Καφενείο».
Το ΣΕΚ, όχι ανοιχτά-κομματικά αλλά σαν «Κίνηση - Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», εμφανίζεται πως κάνει δραστήριες κινήσεις υπέρ των Ιρανών.
Όμως οι όποιες κινήσεις του γίνονται σε μια καταστροφική για τον αγώνα τους γραμμή, ότι η κυβέρνηση δεν τους δίνει άσυλο για να μην υποχρεωθεί τάχα στη συνέχεια να δώσει άσυλο στους 40.000 μετανάστες που έχουν κάνει αίτηση για να πάρουν πολιτικό άσυλο. Αυτή είναι σε τελική ανάλυση μια μερική εφαρμογή του αιτήματος της μονιμοποίησης των εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικών μεταναστών σύμφωνα με την υπεραντιδραστική γραμμή των «ανοιχτών συνόρων».
Αν οι Ιρανοί πολιτικοί πρόσφυγες έβαζαν το αίτημά τους έτσι στον ελληνικό λαό θα οδηγούνταν σε απόλυτη πολιτική απομόνωση μέσα στις μάζες, σε μια στιγμή που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό με προβοκατόρικο τρόπο για να ενισχύσει τους ρατσιστοφασίστες.
Οι Ιρανοί απεργοί όμως ξεκαθάρισαν αρκετά νωρίς το ζήτημα και πρόβαλαν με την γνωστή πια αφίσα τους σαν την βασική πλευρά της πάλης τους για πολιτικό άσυλο την πάλη ενάντια στον ιρανικό φασιστικό καθεστώς και, ακόμα πιο πολύ, την πάλη ενάντια στην υποστήριξη που δίνει το ελληνικό κράτος στο φασιστικό αυτό καθεστώς.

Οι δήθεν λοιπόν αριστεροί ηγέτες είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες σε βάρος των Ιρανών πολιτικών προσφύγων, γιατί ενώ απλοί άνθρωποι και εγκλωβισμένοι αριστεροί άνθρωποι που τους ακολουθάνε έχουν κλονιστεί και συγκινηθεί από τον αγώνα των απεργών πείνας με τα ραμένα στόματα, αυτοί
σπέρνουνε σαν ψίθυρο μέσα στους προοδευτικούς ανθρώπους πως ο Αχμαντινετζάντ είναι «αντιιμπεριαλιστής αντιστασιακός» στους Αμερικάνους, και επομένως, η συμπαράσταση στους δημοκράτες του Ιράν είναι «υποταγή στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό».
Σε έναν αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, ο οποίος παρά την από φασιστική μπάντα αντιδυτική πολιτική του Αχμαντινετζάντ, κάλυψε τις συνομιλίες -χέρι βοήθειας- του Παπανδρέου με τον Αχμαντινετζάντ.
γιατί ο πρώτος προσφέρει εναέριο χώρο στο Ισραήλ για τα αεροπορικά του γυμνάσια σε αντικατάσταση του τούρκικου που αφαίρεσε ο ρωσόδουλος Ερντογάν αλλά γιατί στο βάθος ελπίζει ότι αυτός ο διπρόσωπος απατεώνας Παπανδρέου ίσως μεσολαβήσει και διευκολύνει μια συνεννόηση μεταξύ Δύσης και Ιράν, για να συνεχιστούν οι μπίζνες των αμερικάνικων μονοπωλίων στην ευρύτερη Μέση Ανατολή χωρίς πολλές σκοτούρες για τη φασιστική δικτατορία στο Ιράν. Άλλωστε,
 και μεταξύ των ίδιων των συγκεκριμένων Ιρανών αντιφασιστών, δεν υπάρχει καμία συμπάθεια για το ρόλο των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο διεθνές στερέωμα. Ωστόσο όπως πολύ σωστά δηλώνουν, άλλο ζήτημα είναι οι ΗΠΑ και η διεθνής πολιτική τους, άλλο το Ισραήλ και η πολιτική του και άλλο ο τρομακτικός φασισμός του Ιράν, που τους κυνηγάει να τους κρεμάσει.

Όμως όλα αυτά οι νεοφασίστες ηγέτες των ψευτοΚΚΕ - ΣΥΝ, και τελικά όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, τα ακούνε κινέζικα ή σφυρίζουν αδιάφορα.
Το παν είναι να εκτελείται η αποστολή που τους έχει αναθέσει το αφεντικό τους ο Πούτιν: «από το πρωί μέχρι το βράδυ θα μιλάτε ενάντια στη Δύση και θα υποστηρίζετε στην πράξη τους φιλικούς μου φασισμούς.
 Τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά». Αναπαράγουν δηλαδή την επιχειρηματολογία του ισλαμοφασιστικού καθεστώτος, με την οποία μάλιστα ως όχημα στέλνονται στην κρεμάλα και στα μπουντρούμια οι πιο πρωτοπόροι αντιφασίστες του πλανήτη, δηλαδή οι Ιρανοί δημοκράτες, που δεν είναι τυχαίο πως στις διαδηλώσεις τους και απαντώντας στο καθεστωτικό «Θάνατος στο Ισραήλ, Θάνατος στην Αμερική» που έριχναν οι μουλάδες το 2009, απαντούσαν στις τελευταίες διαδηλώσεις τους: «Θάνατος στη Ρωσία, Θάνατος στην Κίνα».

Η παγωμάρα και η παράλυση του λαού, που δε τον αφήνει με όλη του την καρδιά να κατέβει στα Προπύλαια και να ενωθεί με τα αδέρφια του, τους Ιρανούς δημοκράτες με τα βασανισμένα κορμιά και την αγέρωχη ψυχή, είναι ακριβώς αυτή η βρώμικη εξακομματική δήθεν αντιιμπεριαλιστική προπαγάνδα.
«Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου»,
κι αφού για τους καθεστωτικούς φασίστες και σοσιαλφασίστες ο εχθρός είναι οι ΗΠΑ, αυτό σημαίνει πως οι ισλαμοναζήδες μουλάδες του Αχμαντινετζάντ πρέπει να είναι φίλοι μας.
Σιγά-σιγά η υποδειγματικά δημοκρατική και άψογη στάση των Ιρανών πολιτικών προσφύγων δημιουργεί ρήγματα και αφυπνίζει.
 Δεν είναι τυχαίο πως αντιδράσανε στη στημένη προβοκάτσια που τους έγινε τις πρώτες μέρες της απεργίας τους με σκοπό να συνδεθούνε με τρομοκρατικές ομάδες. Έγινε δηλαδή ένα ύποπτο τηλεφώνημα στο Ελληνικό Προξενείο του Λος Άντζελες από δήθεν υποστηρικτή τους που απειλούσε με «δυναμικές» ενέργειες σε βάρος ελληνικών πρεσβειών.
Η Επιτροπή Ιρανών Πολιτικών Προσφύγων στην Ελλάδα που ηγείται της απεργίας πείνας απάντησε αμέσως πως ο αγώνας τους είναι ειρηνικός και δημοκρατικός και δεν μπορεί να περιλαμβάνει μια βία που θα τους απομόνωνε από τον ελληνικό λαό.

Το ίδιο υποδειγματική είναι και η στάση των Ιρανών αγωνιστών σε μια προσπάθεια που γίνεται από πολλές πλευρές και βέβαια από την κυβέρνηση να εξισωθούν με τους οικονομικούς μετανάστες στη χώρα μας, που ήρθαν εδώ για δουλειά και ψωμί αλλά δε τους κυνηγάει το καθεστώς της χώρας τους και που πολλές φορές μέσα στη απελπισία τους επικαλούνται το πολιτικό άσυλο χωρίς να είναι πραγματικά πολιτικοί πρόσφυγες .

 Οι Ιρανοί αγωνιστές πάντα τονίζουν πως η ιδιότητά τους είναι εκείνη του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ πρόσφυγα, και πως δεν ήρθαν εδώ επειδή πεινούσανε αλλά επειδή τους κυνηγάει ο πιο κτηνώδης φασισμός.
Το φρόνημα, η συλλογικότητα και η γνησιότητα του αγώνα τους φάνηκαν σε όλους όταν οι δύο προβεβλημένες μορφές τους, αρνήθηκαν πριν από λίγες ημέρες (σ.σ. τέλη του Οχτώβρη)
και πέταξαν στα μούτρα των εκπροσώπων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τη χορήγηση πολιτικού ασύλου σε αυτούς τους ίδιους, χωρίς παράλληλη ικανοποίηση του αιτήματος για όλους τους συναγωνιστές τους. Τέτοιοι άνθρωποι, τέτοιοι αγωνιστές δε μοιάζουνε με τους σοσιαλφασίστες μπαγαμπόντηδες, ψεύτες και υποκριτές.

Είναι γνήσιοι αντιφασίστες, από τους πιο ευγενικούς, τίμιους και πρωτοπόρους ανθρώπους του καιρού μας.
Και ακριβώς επειδή είναι τέτοιοι δέχονται την απομόνωση και τα πιο σκληρά χτυπήματα από το διακομματικό ελληνικό καθεστώς.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην 17η μέρα της απεργίας πείνας η Μαντάνα, η απεργός με το ραμένο στόμα, εμβληματική μορφή του αγώνα, και πολύ αδυνατισμένη από την πολυήμερη απεργία,
δέχτηκε τραμπούκικη επίθεση την 1η του Νοέμβρη το βράδυ και τραυματίστηκε έξω από το σπίτι της από ροπαλοφόρους τραμπούκους που ήταν ανεβασμένοι σε μηχανή.
Μόνο κτήνη θα το κάνανε αυτό και μόνο ένα κτηνώδες κρυφοδικτατορικό καθεστώς θα ήθελε και θα μπορούσε να κρύψει και αυτή την κτηνωδία από τα τηλεοπτικά κανάλια, ώστε αυτή να μην γίνει γνωστή στην πλατιά μάζα.

Γι' αυτό πρέπει κάθε δημοκράτης, κάθε ελεύθερος άνθρωπος να ενώσει τη φωνή του με τη δική τους.
Πρέπει όλος ο δημοκρατικός λαός να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του και να πιέσει την κλίκα του Παπανδρέου να χορηγήσει πολιτικό άσυλο στους Ιρανούς αντιφασίστες, να την αναγκάσει δηλαδή αντικειμενικά και παρά τη θέλησή της να αναγνωρίσει, έστω και έμμεσα τον καταπιεστικό χαρακτήρα του ιρανικού καθεστώτος. Κυρίως όμως πρέπει να εξαναγκαστούν και να πάρουν θέση όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα και οι οργανώσεις που λουφάζουν τώρα πίσω από το κρατικό φράγμα σιωπής για να κρύψουν το μίσος τους στους απεργούς.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό μέλος ή ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ψευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μη δηλωμένα φασιστικού πολιτικού κόμματος ή οργάνωσης, να πιέσει την ηγεσία του κόμματός ή της οργάνωσής του να πάρει θέση, να εξηγηθεί και να απολογηθεί για την απανθρωπιά που δείχνει απέναντι σε αγωνιστές της λευτεριάς και της δημοκρατίας, στους πρωτοπόρους εκπροσώπους του ιρανικού λαού.

Τα Προπύλαια πρέπει έστω και τώρα να γίνουν επίκεντρο της δημοκρατικής πάλης και σε αυτήν εδώ την πολύπαθη χώρα.
Οι δημοκράτες, οι απλοί λαϊκοί άνθρωποι, εργάτες, υπάλληλοι, διανοούμενοι κι επιστήμονες, πρέπει να κάνουν την υπόθεση των Ιρανών αντιφασιστών δική τους.

Η ΟΑΚΚΕ βρίσκεται συνεχώς κοντά στους απεργούς πείνας, τόσο μαζικά όσο το επιτρέπουν οι σχετικά λίγες δυνάμεις της δίνοντας τους κάθε δυνατή υποστήριξη.
Αυτό συγκινεί βαθιά και εμψυχώνει παραπέρα τους Ιρανούς αγωνιστές της λευτεριάς και της δημοκρατίας, ενώ και η ίδια η ΟΑΚΚΕ παίρνει κουράγιο και έμπνευση από τον ηρωικό αγώνα τους για τις αντιφασιστικές μάχες του μέλλοντος και στη χώρα μας.
Πρέπει το κίνημα συμπαράστασης να πλατύνει ΑΜΕΣΑ πριν να είναι αργά.
 Οι άνθρωποι αυτοί είναι στα όριά τους γιατί δεν παίζουνε ούτε τρώνε στα κρυφά τα βράδια, όπως κάνανε και κάνουνε διάφοροι σοσιαλφασίστες σε ψευτοαπεργίες «πείνας» που κρατάνε 90 και 100 μέρες.

Έχουν το μέτωπό τους καθαρό
 και είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι το τέλος
για να λευτερωθεί η πατρίδα τους από τον εσωτερικό φασισμό και να γυρίσουνε εκεί μαζί με τα παιδιά τους.

ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ (ΦΑΣΙΣΜΟ)...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ,
ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
stavretta


Μέχρι να γίνει αυτό, ζητάνε πολιτικό άσυλο χωρίς όρους και για τους 40 αγωνιστές, που αποτελούνε εκπροσώπους όλων των τάσεων της ιρανικής αντιφασιστικής αντιπολίτευσης.
Γι αυτό το τελευταίο οι απεργοί είναι διπλά περήφανοι, καθώς στα πλαίσια έστω του μερικού αυτού αλλά με κύρος αγώνα ξεπεράστηκε στην πράξη, στη ζωή μια πολυδιάσπαση που κατατρώγει για χρόνια τη αντι-ισλαμοφασιστική αντιπολίτευση, και επιτεύχθηκε μια ψηλού επιπέδου ενότητα και συντροφικότητα μέσα στην πάλη.

Πολιτικά υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί στους υπέροχους αυτούς αγωνιστές, θα είναι πρώτα και κύρια η κλίκα Παπανδρέου, και δευτερευόντως όλοι ανεξαιρέτως οι ηγέτες του εξακομματικού φασισμού και της χυδαίας και απροκάλυπτης αποσιώπησης.

Όλοι δίπλα στους Ιρανούς αγωνιστές της δημοκρατίας και του αντιφασισμού.
 Η νίκη τους θα είναι νίκη κάθε δημοκρατικού, κάθε ελεύθερου ανθρώπου όπου γης.
http://www.oakke.gr/
http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/iran-gr/pages/2.html


Τρεις οικογένειες ευθύνονται για τα δεινά της Ελλάδας.


Τρεις οικογένειες ευθύνονται για τα δεινά

της Ελλάδας.


Τρεις οικογένειες ευθύνονται για τα δεινά της Ελλάδας

 

«Φεουδαρχικοί Δημοκράτες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του γερμανικού Spiegel που αναφέρεται στην απόλυτη κυριαρχία πολιτικών οικογενειών στην Ελλάδα και εξηγεί πως τρεις  οικογένειες ευθύνονται για όλα τα δεινά της χώρας.
Αναφερόμενος στην έγκριση του πακέτου στήριξης για την Ελλάδα ο συντάκτης του άρθρου  συμπληρώνει:«Όμως την Ελλάδα πιθανότατα δεν πρόκειται να τη σώσει.Διότι τις περασμένες δεκαετίες μια αριστοκρατία, της οποίας τον πυρήνα αποτελούσαν οι οικογένειεςΠαπανδρέου, Καραμανλή και Μητσοτάκη, ίδρυσε μια πελατειακή οικονομία ξοδεύοντας χρήματα που τοκράτος δεν διέθετε.
Οι κεφαλές των οικογενειών προσέφεραν σε συγγενείς και φίλους πολυτέλειες και διόγκωσαν το δημόσιο τομέα δημιουργώντας ένα γραφειοκρατικό τέρας».

«Η στάση των παρατάξεων είχε περισσότερο να κάνει με ρουσφέτια παρά με πολιτική», συνεχίζει το δημοσίευμα.«Οποιος ήταν σε θέση να χαρίζει δημόσιο χρήμααγόραζε φίλους και ψηφοφόρους, που κατόπιν ήταν υπόχρεοι στο κόμμα - και συγχρόνως και στην οικογένεια, που ήταν στα πράγματα
.
Ετσι δημιουργήθηκε η φεουδαρχική δημοκρατία της Ελλάδας».

 «Οι γενεές έρχονται και παρέρχονται, αλλά τα ονόματα
  στην κορυφή παραμένουν τα ίδια - Καραμανλής,Παπανδρέου και ενδιάμεσα και Μητσοτάκης. Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ κάτι παρόμοιο».

«Και οι κομματικοί ηγέτες συνήθισαν το λαό τους να ζει πέραν των δυνατοτήτων του - και κυρίως να αρμέγει το κράτος.Συνέπεια, οι πλούσιοι φοροδιέφευγαν, οι φτωχοί  ενίσχυαν τα εισοδήματά τους με παράνομη εργασία και οι δημόσιοι υπάλληλοι χρηματίζονταν. Τώρα ο Γ. Παπανδρέου καλείται να "μπαλώσει" όσα προκάλεσε μαζί με άλλους και ο πατέρας του».
Πηγή: enet.gr


ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 06 07 2011 ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ / ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ / ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙ , videoΤΟΥΛΑΤΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 06 07 2011 ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

 ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΤΟΥΛΑΤΟΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙ 

ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΕ

 Χάλκη: Ενοικιάζεται βραχονησίδα!

 

 Χάλκη: Ενοικιάζεται βραχονησίδα!
 
Είναι γνωστό πως ένας από τους λόγους που η χώρας μας έχει περιέλθει σε οικονομική αιμορραγία, μεγάλα ποσοστά ανεργίας και έντονης δυσφήμησης... στο εξωτερικό είναι μεταξύ των άλλων και ηέλλειψη επενδύσεων, και δη ενδιαφέρον επενδυτών από το εξωτερικό.
Αυτό έχει, φυσικά, άμεσο αντίκτυπο στα ταμεία του κράτους και κατ' επέκτασιν στις τοπικές κοινωνίες και τους δήμους.

Άλλωστε, και η ίδια η ΚΕΔΕ το παραδέχθηκε, λέγοντας πως ο Προϋπολογισμός του 2012, έτσι όπως είναι διαμορφωμένος, θα βάλει λουκέτο στους δήμους - στην τελευταία συνάντησή της με την ηγεσία των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών, αυτό φαίνεται πως απετράπη.

Όντας διορατικός και πέραν από τους διαξιφισμούς των «μνηστήρων» του όποιου αθηνοκεντρικού «θρόνου», ο δήμαρχος Χάλκης Μιχάλης Πατρός προχωρά σε δραστικά μέτρα για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα του δήμου του, το οποίο έχει ενσκήψει στο νησί του: προχωρά με τη σύμφωνη, ομόφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου στην ενοικίαση της... βραχονησίδας Αλιμνίας.

Μάλιστα, για αυτό το λόγο αποφασίστηκε μέσω δημόσιου διαγωνισμού η πρόσληψη εταιρείας συμβούλων, η οποία θα αναλάβει να εκτελέσει την υπηρεσία με τίτλο
«Σύμβουλος υποστήριξης του Δήμου Χάλκης στη διαδικασία ανάδειξης φορέα διαχείρισης για τη χρήση και εκμετάλλευση της νήσου Αλιμνίας».

Μιλώντας στην aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Χάλκης Μιχάλης Πατρός σημείωσε:
«Είναι γνωστό σε όλους ότι οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι του νησιού μας είναι ιδιαίτερα περιορισμένοι, γεγονός το οποίο εκ των πραγμάτων επηρεάζει και τα έσοδα του δήμου μας».

Το δημοτικό συμβούλιο και η δημοτική Αρχή σκέφθηκαν, δεδομένου του μεγέθους τού νησιού μας
 (γεωγραφικού αλλά και πληθυσμιακού) και της τουριστικής ανάπτυξης, η οποία όσο έντονη κι αν είναι, θα έχει συγκεκριμένη οροφή, να προχωρήσει σε "εναλλακτικές" δυνατότητες, μέσα από τις οποίες θα υπάρξουν αναπτυξιακές προοπτικές πέραν των δυνατοτήτων της τοπικής μας αγοράς.»
Μία από τις "εναλλακτικές" δυνατότητες είναι η ενοικίαση της βραχονησίδας Αλιμνίας.
Μάλιστα, το πρώτο 15νθήμερο του Δεκέμβρη θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, ούσα αρμοδία, για να ετοιμάσει το φάκελο για το διαγωνισμό».

Η βραχονησίδα Αλιμνία
Ο Δήμος Χάλκης, σύμφωνα με το εδάφιο (ι1) της § 1 του άρθρου 18 του Ν. 3800/1957, έχει στην πλήρη κυριότητά του την ακατοίκητη νήσο Αλιμνία, ένα νησί που χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα μονοπωλιακά χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται στο ιδιαίτερο φυσικό κάλος, στην ήπια μορφολογία του εδάφους, στον ασφαλή από καιρικές συνθήκες κύριο όρμο του νησιού, καθώς, στη γειτνίασή του με το νησί της Ρόδου -το οποίο συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς-, αλλά και το πολύ, έντονο μεσογειακό φως.
Άλλωστε, δεν είναι τυχαία και η ονομασία Αλιμνία.
  Σημαίνει το φως που λιμνάζει.

«Τα πιο πάνω χαρακτηριστικά, προσδίδουν στη νήσο Αλιμνία την ιδιότητα επενδυτικής ευκαιρίας, από την επιτυχία της οποίας θα εξαρτηθεί η δυνατότητα παραγωγής εσόδων τόσο για το δήμο όσο και για τις επιχειρήσεις του νησιού μας.»


Η χρήση και η τουριστική εκμετάλλευση της νήσου Αλιμνίας από διεθνή επενδυτικό οίκο, προϋποθέτει την εκ μέρους του δήμου μας δημοσίευση ανάλογου τεύχους προκήρυξης, με το οποίο θα επιδιώκουμε την εξεύρεση επενδυτών», σημειώνει στην aftodioikisi.gr ο δήμαρχος Μιχάλης Πατρός.

Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χάλκης, στις 25 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος είχε αναφέρει στο Σώμα πως η σύνταξη του τεύχους προκήρυξης προσέλκυσης επενδυτών καθώς και η συμβουλευτική υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού απαιτούν εξειδικευμένη γνώση,
«την οποία δε διαθέτουν οι υπηρεσίες του δήμου μας, γι' αυτό είναι απαραίτητη η πρόσληψη με δημόσιο διαγωνισμό εταιρείας συμβούλων, η οποία να διαθέτει την ανάλογη γνώση και εμπειρία για ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα».

«Θέλω να ενημερώσω το Σώμα, ότι εάν το εγχείρημά μας ευοδωθεί, θα αποτελέσει πρότυπο για τη χώρα μας στο σύνολό της, αλλά και σημείο αναφοράς στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάμε», είχε πει τότε ο Μ. Πατρός, και ας ελπίσουμε να έχει όντως ένα αίσιο αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα, αποτέλεσμα που ίσως αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους νησιωτικούς δήμους που βρίσκονται εγκαταλελειμμένοι και στο έλεος των... ανέμων και του Θεού.
aftodioikisi.gr
 
 Ονομάστηκε Χάλκη από τα ορυχεία χαλκού που υπήρχαν στην αρχαιότητα.
Κατοικήθηκε πρώτα από Πελασγούς και στη συνέχεια από Κάρες, Δωριείς και Φοίνικες.

 
  Είναι νόμιμη η επαναλειτουργία της Χάλκης, δηλώνει πρώην τούρκος υπουργός 
 Τουρκία - Χ. Τσελίκ:
«Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης μπορεί να επαναλειτουργήσει, δίχως να χρειαστεί αλλαγή στους νόμους»

****************


ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ;
ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ;(ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ;)
ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΟΥ ΠΙΘΗΚΙ....
 

Μήνυμα Δημάρχου

dimarxos_chalkiΑγαπητοί συμπατριώτες,
Φίλοι της Χάλκης,
Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Χάλκης, που φροντίσαμε να δημιουργήσουμε παρακολουθώντας τα μηνύματα των καιρών.
Φιλοδοξία μας είναι, αυτή η ιστοσελίδα να γίνει «τόπος συνάντησης» των συμπατριωτών μας, όπου αυτοί βρίσκονται, είτε στο νησί είτε πλέον στο πιο μακρινό σημείο του πλανήτη.
Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας και την προσήλωσή μας στον στόχο για συνεχή και ειλικρινή επικοινωνία με τους πολίτες, δίνουμε την δυνατότητα στους απανταχού Χαλκήτες και τους φίλους της Χάλκης να πληροφορούνται καθημερινά τις δράσεις και τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής.
Μας ενδιαφέρει, αυτός ο δικτυακός τόπος να γίνει ένα βήμα διαλόγου, διότι έχει σημασία να καταγράψουμε και να ακούσουμε την άποψη και την πρότασή σας.
Πιστεύουμε ότι ο δικτυακός τόπος Χάλκης θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά, στο πλαίσιο πάντα της αμοιβαίας και βαθιάς σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει.
Ο Δήμαρχος Χάλκης
Μιχαήλ Αντ. Πατρός ******************

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"