.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Έως 5.000 ευρώ πρόστιμο σε όποιον δεν δηλώσει το πηγάδι του μέχρι τις 15 Μαΐου! Ούτε νερό δεν θα μας αφήσουν!

Έως 5.000 ευρώ πρόστιμο σε όποιον δεν δηλώσει το πηγάδι του μέχρι τις 15 Μαΐου! Ούτε νερό δεν θα μας αφήσουν!Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 31 Β’ /14.01.2014) όλα τα σημεία υδροληψίας όπως γεωτρήσεις – πηγάδια ανεξάρτητα αν χρησιμοποιούνται ή όχι, πρέπει να 
καταχωρηθούν στο σχετικό μητρώο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Για το σκοπό αυτό υποχρεούνται όλοι οι κάτοχοι/χρήστες τέτοιων σημείων οι οποίοι δεν έχουν λάβει άδεια χρήσης νερού ούτε έχουν καταθέσει ποτέ αίτηση για να λάβουν άδεια χρήσης νερού, να τα δηλώσουν έως τις 15 Μαΐου 2014.

ΠΡΟΣΟΧΗ η διαδικασία δεν αφορά το σύνολο των ιδιοκτητών/ χρηστών σημείων υδροληψίας αλλά μόνο όσους δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα καμία ενέργεια για τη δήλωσή τους στις αρμόδιες αρχές (Περιφέρεια Αττικής ή Αποκεντρωμένη Διοίκησης Αττικής).

Η διαδικασία είναι απλή αφού η αίτηση εγγραφής δεν συνοδεύεται από κανένα φάκελο/ δικαιολογητικό και κατατίθεται στον Δήμο.

Η αίτηση για εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (Ε.Μ.Σ.Υ.) συμπληρώνεται από τον αιτούντα και κατατίθεται στην Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου. Προς τους Δημότες παρέχεται βοήθεια από αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου για τον προσδιορισμό των συντεταγμένων της θέσης υδροληψίας. Εάν οι δικαιούχοι/ χρήστες ενός σημείου υδροληψίας είναι περισσότεροι του ενός (π.χ. πολυκατοικία) συμπληρώνονται όλα τα ονόματα ή γίνεται κοινή από όλους αίτηση.

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ:

• Η εγγραφή στο Ε.Μ.Σ.Υ. ενός σημείου υδροληψίας αποτελεί πλέον προϋπόθεση για την αδειοδότηση.

• Στο Ε.Μ.Σ.Υ. εγγράφονται και τα ανενεργά σημεία υδροληψίας δηλαδή τα σημεία από τα οποία δεν αντλείται νερό.

• Η εγγραφή ενός ενεργού σημείου υδροληψίας στο μητρώο διασφαλίζει για κάθε νόμιμο χρήστη του τη δυνατότητα συνέχισης της χρήσης μέχρι την έκδοσης σχετικής άδειας χρήσης. Προϋπόθεση η κατάθεση αίτησης για αδειοδότηση στην Περιφέρεια Αττικής έως και την 30-09-2014.

• Για τη σύνταξη κάθε συμβολαίου μεταβίβασης, δωρεάς, γονικής παροχής, αποδοχής κληρονομιάς ή σύστασης εμπραγμάτου δικαιώματος που αφορά σε ακίνητο όπου πραγματοποιείται υδροληψία (ενεργή ή ανενεργή), πρέπει να προσκομίζεται πιστοποιητικό εγγραφής του εν λόγω σημείου υδροληψίας στο Ε.Μ.Σ.Υ. ή να αποτυπώνεται στο τοπογραφικό διάγραμμα που συνοδεύει το συμβόλαιο ο κωδικός εγγραφής στο Ε.M.Σ.Υ. Επίσης σε κάθε ιδιωτικό συμφωνητικό για μίσθωση ή κατά παραχώρηση χρήση του ακινήτου στο οποίο πραγματοποιείται υδροληψία, πρέπει να αναγράφεται ρητά και ο κωδικός εγγραφής στο Ε.M.Σ.Υ.

• Το πιστοποιητικό εγγραφής στο Ε.Μ.Σ.Υ. εκδίδεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

• Εάν δεν κατατεθεί αίτηση για εγγραφή σημείου υδροληψίας έως τις 15-05-2014 επιβάλλεται πρόστιμο από 1.000 – 5.000 ευρώ.

http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/exeis-pigadi-dilose-to-ipoxreotika-eos-tis-15-ma%CE%90ou-2014


Η κυβέρνηση θα καταγράψει ακόμη και τα πηγάδια - Προωθούν έλεγχο του νερού από ιδιωτικές εταιρείες


Όταν θα καταγράψουν τα πηγάδια θα είναι πολύ εύκολο να αφαιρέσουν το δικαίωμα του 
ιδιοκτήτη να το χρησιμοποιεί γιατί θα του ζητάνε συνέχεια ελέγχους από εργαστήρια και χίλια δύο άλλα δικαιολογητικά. Μετά για να μπορεί πιο εύκολα να το χρησιμοποιεί θα τον στείλουν σε ιδιωτικές εταιρείες που θα έχουν αναλάβει την διαχείριση των υδάτων όπως στην Αμερική, στην Χιλή και σε άλλες χώρες.

Θέλουν να ελέγξουν και το νερό για να ελέγξουν εντελώς τους ανθρώπους. Εννοείται αυτοί που το κάνουν δεν είναι άλλοι απ' τους φίλους μας τους "περιούσιους" τραπεζίτες που δημιουργούν τις κρίσεις. Βέβαια δεν είναι μόνο οι τραπεζίτες στο παιχνίδι γιατί επωφελούνται όλοι τους

Καταγραφή ακόμη και στα πηγάδια προωθεί η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 31 Β’ /14.01.2014) όλα τα σημεία υδροληψίας όπως γεωτρήσεις – πηγάδια ανεξάρτητα αν χρησιμοποιούνται ή όχι, πρέπει να καταχωρηθούν στο σχετικό μητρώο του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό υποχρεούνται όλοι οι κάτοχοι/χρήστες τέτοιων σημείων οι οποίοι δεν έχουν λάβει άδεια χρήσης νερού ούτε έχουν καταθέσει ποτέ αίτηση για να λάβουν άδεια χρήσης νερού, να τα δηλώσουν έως τις 15 Μαΐου 2014…

Στην Αμερική ήδη έχουν απαγορεύσει ακόμη και την συλλογή βρόχινου νερού χωρίς άδεια.


Απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού

Και για όσους ελπίζουν ότι θα πάρουν τα βουνά και θα τη γλυτώσουν, ιδού τι τους περιμένει.

Homeless man από stefanelonikitelo

Η Νέα Τάξη είναι εδώ!

Και δεν θα σου επιτρέψει να ζεις παρά μόνο αν υποταχθείς σε αυτήν και στον τρόπο ζωής που θέλει να σου επιβάλει.

Οι πολιτικοί που ψηφίζουν αυτά τα μέτρα δεν βλέπουν τι έρχεται ή νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν αν έχουν μια χρηματική ικανότητα παραπάνω;
freedomvoicegr.blogspot.gr

Και το νερό μας αγοράζουν οι Εβραίοι: Ο Εβραίος Paulson αγόρασε το 10% της ΕΥΔΑΠ
Και το νερό μας αγοράζουν οι Εβραίοι: 
Ο Εβραίος Paulson αγόρασε το 10% της ΕΥΔΑΠ

Φωνή της Ελευθερίας: Μας δανείζουν, μας πτωχεύουν τεχνητά, μας αξιολογούν και μας εξαγοράζουν αντί πινακίου φακής. Διαβάστε οπωσδήποτε παλαιότερη ανάρτησή μας σχετικά με την χαρτογράφηση των πηγαδιών. 
Η κυβέρνηση εργάζεται για τους Εβραίους τραπεζίτες που θέλουν να πετύχουν τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων. 
Θα ελέγχουν το νερό, τη τροφή και το χρήμα που ήδη το έχουν στα χέρια τους. 
Αποτέλεσμα; 
Αν δεν θέλεις να πεθάνεις θα υπακούσεις! 
Και αυτοί οι άνθρωποι προβάλλονται ως "δημοκράτες" και "πατριώτες"...
«Πακέτο» για το 10% της ΕΥΔΑΠ αγόρασε μέσω του ΧΑ στην τιμή των 8,10 ευρώ ανά μετοχή η Paulson&Co, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα capital.gr. 

Συνολικά άλλαξαν χέρια 10.648.800 μετοχές. 
Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του αμερικανικών συμφερόντων hedge fund, John Paulson, διατηρεί συμμετοχή μεταξύ άλλων σε Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς. 
To fund του Paulson είναι από τα πρώτα που ξεκίνησαν να τοποθετούνται στην Ελλάδα, όταν οι προοπτικές άρχισαν να αχνοφαίνονται στην ελληνική οικονομία.Ο Paulson είναι Εβραίος στην καταγωγή όπως βλέπουμε στην Wikipedia. Η μητέρα του είναι Εβραία απ' το Εκουαδόρ.

Η τιμή που πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή αντιστοιχεί σε discount σχεδόν 13% εναντι της τρέχουσας. 

Η είσοδος του κορυφαίου hadge fund στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΥΔΑΠ, καταδεικνύει τις 
σημαντικές προοπτικές που διαθέτει η εταιρεία ύδρευσης Αθήνας. Η εισηγμένη παρουσίασε το 2013 αυξημένα κέρδη μετά από φόρους, με τα ενοποιημένα κέρδη ανά μετοχή να διαμορφώνονται στα 0,73 ευρώ έναντι 0,48 ευρώ το 2012.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα προτείνει μέρισμα χρήσης 0,36 ευρώ ανά μετοχή πλέον διανομή αποθεματικού από αφορολόγητα έσοδα 0,02 ευρώ ανά μετοχή.

Η εταιρεία ανήκει στις ΔΕΚΟ που τελούν υπό αποκρατικοποίηση και σύμφωνα με την έκθεση αξιολόγησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «η υποβολή δεσμευτικών προσφορών εξαρτάται από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την νομιμότητα μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας στο ΤΑΙΠΕΔ».

Σημειώνεται ότι με βάση τη μετοχική σύνθεση της ΕΥΔΑΠ (όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας) το ΤΑΙΠΕΔ ελέγχει το 61,33%, η Τράπεζα Πειραιώς το 10%, το 21,61% ελέγχουν Νομικά Πρόσωπα και το 7,08% Φυσικά Πρόσωπα. 

Ποιος είναι ο John Paulson

Γνωστός ως ο «άνθρωπος που δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες περιουσίες στην ιστορία της Wall Street» ο 58χρονος John Paulson, ξεκίνησε την καριέρα του το 1980 στην Boston Consulting Group ως σύμβουλος επιχειρήσεων. 
Φιλόδοξος να εργαστεί στη Wall Street σύντομα μεταπήδησε στην Bear Sterns, όπου ασχολήθηκε μεταξύ άλλων με συγχωνεύσεις και εξαγορές και το 1994 ίδρυσε στη Νέα Υόρκη το ομώνυμο fund, με κεφάλαιο 2 εκατ. δολ. και μόνο έναν υπάλληλο. 

Τη φήμη και την περιουσία του την έκτισε το 2007 όταν κέρδισε σχεδόν 4 δισ. δολάρια κάνοντας χρήση των CDS (τίτλων εξασφάλισης έναντι κινδύνου χρεοκοπίας) κατά τις τοποθετήσεις του στην αγορά ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου των ΗΠΑ. Κατάφερε έτσι να μεταμορφωθεί από αφανής διαχειριστής κεφαλαίων σε έναν χρηματοοικονομικό θρύλο αναφέρει το Business Week σε παλιότερο δημοσίευμά του. 
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Forbes, αυτά του Μαρτίου, η καθαρή του περιουσία ανέρχεται στα 13,5 δισ. δολ.

 stoxos.gr 
 Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ


Σήμερα η παγκόσμια οικονομία ελέγχεται απ’ τους τραπεζίτες που ελέγχουν τις αγορές. Μερικές οικογένειες τραπεζιτών έχουν καταφέρει να ελέγξουν μέσα από τεχνητές οικονομικές κρίσεις και διεφθαρμένους πολιτικούς τις οικονομίες των εθνών – κρατών.

Σήμερα το χρήμα κόβεται απ’ τις
ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, που η πλειοψηφία των ανθρώπων νομίζει ότι είναι κρατικές.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η FED, η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ.

Η FED ήταν αυτή που χρηματοδότησε κατόπιν εξαπάτησης του αμερικανικού λαού τις ιδιωτικές τράπεζες και εταιρείες που δήθεν κινδύνευαν με χρεοκοπία. Όλα αυτά τα δισεκατομμύρια δολάρια φορτώθηκαν βέβαια στο δημόσιο χρέος των ΗΠΑ.

Δεν ανακάμπτουμε λόγω χρέους


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ φορολογεί τους Αμερικανούς πολίτες για να εξυπηρετήσει το χρέος της. Έτσι το 2012 το αμερικανικό δημόσιο εισέπραξε από τη φορολογία εισοδήματος 1.1 τρισεκατομμύρια δολάρια και κατέβαλε 450 δισεκατομμύρια σε τόκους για την εξυπηρέτηση του χρέους του! Το 41% των χρημάτων των Αμερικανών φορολογουμένων κατέληξε στους κατόχους ομολόγων του δημοσίου, που είναι κυρίως οι μεγάλες διεθνείς τράπεζες.
Κανείς όμως δεν λέει ότι το κόστος δανεισμού είναι αυτό που δεν αφήνει τις ΗΠΑ να ανακάμψουν.

Τα ίδια έχουν συμβεί βέβαια σε όλες τις χώρες του κόσμου. Στη Γαλλία π.χ. απ’ το 1946 έως το 1973, το γαλλικό δημόσιο δανείζεται άτοκα από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας διατηρώντας το δημόσιο χρέος στο 21% του ΑΕΠ.

Μετά το 1973, με ειδική νομολογία απαγορεύεται πλέον στο γαλλικό δημόσιο να προσφεύγει στην Κεντρική Τράπεζα και του επιβάλλεται να κινείται στις αγορές χρήματος για να καλύψει τις χρηματοοικονομικές του ανάγκες. Οι φωστήρες του νομοσχεδίου δηλώνουν τότε με βεβαιότητα πως το δημόσιο χρέος θα μειωθεί προοδευτικά με τις νέες μεθόδους δανεισμού στο 8,6% του ΑΕΠ, αλλά δυστυχώς το 2012, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την εισαγωγή της απαγορευτικής νομοθεσίας, φθάνει στο 89,9%! Οι Γάλλοι φορολογούνται ολοένα και περισσότερο αποκλειστικά προς όφελος των Διεθνών Τραπεζιτών.

Συνδυάστε τώρα τα παραπάνω με το γεγονός ότι το τραπεζικό σύστημα της Γαλλίας βρισκόταν στα χέρια της οικογένειας Rothschild νωρίτερα απ’ το 1850. Το 1850 ο James Rothschild που ήταν ο επικεφαλής της οικογένειας στη Γαλλία είχε μια περιουσία περίπου 600 εκατομμυρίων φράγκων, 150 εκατομμύρια περισσότερα απ’ ότι είχαν όλοι οι τραπεζίτες της Γαλλίας μαζί! Το πώς απέκτησε όλη αυτή την περιουσία βέβαια καμιά εφορία και κανένας ελεγκτικός μηχανισμός κανενός κράτους δεν τον ρώτησε. Μόνο τους απλούς πολίτες κυνηγούσαν πάντοτε. 

Ποιος πληρώνει το ρίσκο των δανείων των ιδιωτικών τραπεζών;

Ο Φ. Σαχινίδης Αν. Υπουργός Οικονομικών ΠΑΣΟΚ δήλωσε σχετικά με το ποιοι πληρώνουν τα χαμένα των διεθνών τοκογλύφων, τον Μάρτιο του 2012 στον δημοσιογράφο Οικονομέα του MEGA, ο οποίος αποκαλύφθηκε πριν μερικές μέρες πως του ξεχρέωνε δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ο τραπεζίτης – εφοπλιστής Ρέστης:

«Κύριε Οικονομέα ακούστε με λιγάκι σας παρακαλώ. Οτιδήποτε θα χάσουν οι Τράπεζες αυτή τη στιγμή από τη συμμετοχή τους στην ανταλλαγή των ομολόγων, θα πρέπει από την άλλη πλευρά ο Έλληνας φορολογούμενος να το καταβάλλει προκειμένου να προχωρήσουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Τραπεζών».

Άρα εμείς φορολογούμαστε, δουλεύουμε για ελάχιστα χρήματα ή χάνουμε τις περιουσίες μας μόνο και μόνο για να μην χάσουν οι διεθνείς τραπεζίτες επειδή ρισκάρουν!
Είδατε για πόσο κορόιδα μας έχουν οι κυβερνώντες μας; Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία συνειδητά βάζουν τους πολίτες να πληρώσουν τα υπέρογκα κέρδη των τραπεζών.

Να θυμάστε πάντα το πώς κερδίζουν τα λεφτά που μας δανείζουν οι τραπεζίτες. Τα κερδίζουν όπως περιέγραψα και σε προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας με απάτη. Δωροδοκούν πολιτικούς για να ψηφίζουν συγκεκριμένους νόμους.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της Κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, της γνωστής FED.

Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχικά αντιστέκονταν σθεναρά στην δημιουργία μιας κεντρικής ιδιωτικά ελεγχόμενης τράπεζας στις ΗΠΑ. Έτσι οι διεθνείς τραπεζίτεςχρησιμοποίησαν μερικούς διεφθαρμένους πολιτικούς για να εξαπατήσουν τόσο το Κογκρέσο όσο και τους Αμερικανούς. Άλλαξαν το όνομα της πρότασης νόμου από Aldrich σε Glass-Owen. Όλες αυτές οι προτάσεις νόμου είχαν ένα και μόνο σκοπό: να δώσουν τον έλεγχο του χρήματος στους διεθνείς τραπεζίτες και να τον αφαιρέσουν απ’ το κράτος.

Παρά τις αντιδράσεις ο νόμος πέρασε απ’ τη Γερουσία στις 22 Δεκεμβρίου 1913, αφού οι περισσότεροι Γερουσιαστές είχαν φύγει για διακοπές και αφού είχαν βεβαιωθεί απ’ την ηγεσία ότι τίποτα δεν θα αποφασιζόταν πριν το πέρασμα των διακοπών των Χριστουγέννων. Ο νόμος αυτός χαρακτηρίστηκε όχι άδικα απ’ τον βουλευτή Lindberg ως το χειρότερο νομοθετικό έγκλημα όλων των εποχών.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα το Κογκρέσο είχε περάσει νόμο που νομιμοποιούσε τον φόρο εισοδήματος. Και γιατί ήταν σημαντικός ο φόρος εισοδήματος;  Γιατί μόνο έτσι οι διεθνείς τραπεζίτες θα κατάφερναν να δημιουργήσουν απεριόριστο δημόσιο χρέος! Και οι τόκοι του χρέους ήταν ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Νομίζετε ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα; Μας λένε συνεχώς ψέματα για να συνεχίσουμε να θεωρούμε λογικό το να πληρώνουμε ποσά τα οποία ποτέ δεν μας έδωσαν.

Το απόγειο του ψέματος ήταν όταν το προηγούμενο καλοκαίρι ο πρωθυπουργός Σαμαράς δήλωσε ότι «Η σωτηρία της Πατρίδας είναι υπέρτατη ιδεολογία»!

Τι είναι όμως η πατρίδα κύριε Σαμαρά; Η πατρίδα δεν είναι ο ελληνικός λαός; Ή μήπως η πατρίδα είναι οι τράπεζες;

Όταν εξαθλιώνεις τον λαό δεν εξαθλιώνεις την πατρίδα; Όταν αυτοκτονούν χιλιάδες Έλληνες δεν κινδυνεύει η πατρίδα; Όταν κλείνουν χιλιάδες επιχειρήσεις και αυξάνεται κατακόρυφα η ανεργία ποιος ωφελείται; Η πατρίδα;

Ποιος είναι ο στόχος των Διεθνών Τραπεζιτών;

Τα τέλη Απριλίου του 2010 ο τότε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ο γεννημένος στην Λυών της Γαλλίας από Εβραίους γονείς, Ζαν-Κλωντ Τρισέ, έκανε λόγο για την ανάγκη επιβολής μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ηγετικό ρόλο σε αυτήν θα έχει η ομάδα των 20 πλουσιότερων χωρών (G20) καθώς και η διεφθαρμένη Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ) που θα ταχθεί στην υπηρεσία της θωράκισης της παγκόσμιας οικονομίας.

Στην προσφώνησή του που είχε τον τίτλο "Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση σήμερα", ο Τρισέ δήλωσε πως η τάξη των ισχυρών είναι ανάγκη να οργανώσει "μια σειρά από κανόνες, θεσμούς, ανεπίσημες συσπειρώσεις και μηχανισμούς συνεργασίας τους οποίους αποκαλούμε "παγκόσμια διακυβέρνηση".

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τρισέ έκανε χρήση του όρου "παγκόσμια διακυβέρνηση" περισσότερες από δώδεκα φορές, περιγράφοντας τους λόγους για τους οποίους "η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι άκρως ουσιώδης" προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα οικονομική κρίση.

Το πρώτο μέρος της ομιλίας του Τρισέ είχε τον τίτλο "Γιατί χρειαζόμαστε την παγκόσμια διακυβέρνηση", και από το δεύτερο μέρος και μετά δεν έπαψε να επικαλείται την οικονομική ύφεση ως δικαιολογία για την ενίσχυση μυστικών, μη δημοκρατικών και διεφθαρμένων οργανώσεων ώστε να έχουν την απαραίτητη ισχύ για να κυβερνήσουν τον κόσμο.


Συμπεράσματα

Αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να σταματήσουμε να τρέφουμε αυταπάτες και να αυτομαστιγωνόμαστε για το τι φταίει για την καταστροφή της οικονομίας μας.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, σε όλες τις «πλούσιες» χώρες πρέπει να ενημερωθούν οι πολίτες, ότι δεν αρκεί καμιά εξυγίανση του δημοσίου ή αύξηση ανταγωνιστικότητας ή μείωση των μισθών για να σταματήσει η καταστροφή των οικονομιών.
Για να σταματήσουν οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι απαιτείται τα έθνη – κράτη να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο του χρήματος απ’ τις ιδιωτικές τράπεζες και ταυτόχρονα να σταματήσουν όλη αυτή τη διαδικασία που ανέφερα παραπάνω μέσω της οποίας οι τραπεζίτες πίνουν κυριολεκτικά το αίμα των λαών.

Δεν υπάρχει άλλη λύση για την βελτίωση της παγκόσμιας οικονομίας και της προάσπισης της οικονομικής ανεξαρτησίας κάθε λαού.

Οι παραπάνω έρευνες αποδεικνύουν ότι οι τραπεζίτες ληστεύουν με «νόμιμα» μέσα τους λαούς. Έχουν εξαγοράσει πολιτικούς που ψηφίζουν νόμους προς όφελος τους. Το δημόσιο χρέος κάθε κράτους είναι δημιουργημένο με πλασματικό τρόπο για να μετατραπεί η ανθρωπότητα σε πληθυσμό σκλάβων που θα εργάζονται με χαμηλό μεροκάματο.

Το δημόσιο χρέος είναι απεχθές γιατί δημιουργήθηκε μέσω εξαπάτησης των πολιτών και είναι ντροπή για ένα υποτίθεται «αριστερό» κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να έχουν οι βουλευτές του και ειδικότερα οι ειδικευμένοι στα οικονομικά καταθέσεις στα πιο ληστρικά funds και τράπεζες του πλανήτη όπως η Blackrock, που ληστεύουν τα κράτη και να βγαίνουν εκπρόσωποί τους όπως ο Σταθάκης και να δηλώνουν ότι μόνο το 5% του χρέους μπορεί να χαρακτηριστεί απεχθές. Το υπόλοιπο 95% δηλαδή θα πρέπει να το πληρώσουμε λέει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Να θυμάστε επίσης ότι οι τραπεζίτες δεν αρκούνται στο να εξαγοράζουν κυβερνήσεις αλλά και αντιπολιτεύσεις ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα ξεπηδήσει μια πραγματικά ανεξάρτητη κυβέρνηση που θα επιβάλλει σε λογιστικό έλεγχο τα δάνεια που οδήγησαν το χρέος μας σε αυτά τα επίπεδα και θα πει στους τραπεζίτες να πάνε αλλού να κλέψουν.
freedomvoicegr.blogspot.gr


Η κυβέρνηση θα καταγράψει ακόμη και τα πηγάδια - Προωθούν έλεγχο του νερού από ιδιωτικές εταιρείες

Η κυβέρνηση θα καταγράψει ακόμη και τα πηγάδια - Προωθούν έλεγχο του νερού από ιδιωτικές εταιρείεςΌταν θα καταγράψουν τα πηγάδια θα είναι πολύ εύκολο να αφαιρέσουν το δικαίωμα του 
ιδιοκτήτη να το χρησιμοποιεί γιατί θα του ζητάνε συνέχεια ελέγχους από εργαστήρια και χίλια δύο άλλα δικαιολογητικά. Μετά για να μπορεί πιο εύκολα να το χρησιμοποιεί θα τον στείλουν σε ιδιωτικές εταιρείες που θα έχουν αναλάβει την διαχείριση των υδάτων όπως στην Αμερική, στην Χιλή και σε άλλες χώρες.

Θέλουν να ελέγξουν και το νερό για να ελέγξουν εντελώς τους ανθρώπους. Εννοείται αυτοί που το κάνουν δεν είναι άλλοι απ' τους φίλους μας τους "περιούσιους" τραπεζίτες που δημιουργούν τις κρίσεις. Βέβαια δεν είναι μόνο οι τραπεζίτες στο παιχνίδι γιατί επωφελούνται όλοι τους

Καταγραφή ακόμη και στα πηγάδια προωθεί η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 31 Β’ /14.01.2014) όλα τα σημεία υδροληψίας όπως γεωτρήσεις – πηγάδια ανεξάρτητα αν χρησιμοποιούνται ή όχι, πρέπει να καταχωρηθούν στο σχετικό μητρώο του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό υποχρεούνται όλοι οι κάτοχοι/χρήστες τέτοιων σημείων οι οποίοι δεν έχουν λάβει άδεια χρήσης νερού ούτε έχουν καταθέσει ποτέ αίτηση για να λάβουν άδεια χρήσης νερού, να τα δηλώσουν έως τις 15 Μαΐου 2014…

Στην Αμερική ήδη έχουν απαγορεύσει ακόμη και την συλλογή βρόχινου νερού χωρίς άδεια.

Απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού


Και για όσους ελπίζουν ότι θα πάρουν τα βουνά και θα τη γλυτώσουν, ιδού τι τους περιμένει.

Homeless man από stefanelonikitelo

Η Νέα Τάξη είναι εδώ!

Και δεν θα σου επιτρέψει να ζεις παρά μόνο αν υποταχθείς σε αυτήν και στον τρόπο ζωής που θέλει να σου επιβάλει.

Οι πολιτικοί που ψηφίζουν αυτά τα μέτρα δεν βλέπουν τι έρχεται ή νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν αν έχουν μια χρηματική ικανότητα παραπάνω;


........................τό ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (Nestle)

τό ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (Nestle)


 ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΟΧΙΝΟΥ)
http://stavretta.blogspot.gr/2013/10/blog-post_9913.html


Η καρδιά προστατεύεται όταν υπάρχει πόνος πριν την καρδιακή προσβολή

Η καρδιά προστατεύεται όταν υπάρχει πόνος πριν την καρδιακή προσβολήΟι ασθενείς με θωρακικό άλγος εντός 24 ωρών πριν την καρδιακή προσβολή , που 

αποκαλείται προεμφραγματική στηθάγχη, έχουν μικρότερες καρδιακές προσβολές και 

βελτιωμένη καρδιακή λειτουργία στη σύγχρονη εποχή με τις ενδοστεφανιαίες προθέσεις 

(stents), κατέληξαν οι ερευνητές σε μελέτη που δημοσιεύθηκε 

στο Circulation: Cardiovascular Interventions. 

«Ακόμα και προτού αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις καρδιακές προσβολές με 

αγγειοπλαστική και τις ενδοστεφανιαίες προθέσεις, οι ιατροί παρατήρησαν ότι οι ασθενείς με 

θωρακικό άλγος πριν από την καρδιακή προσβολή φαίνεται να έχουν καλύτερη έκβαση» 

είπε 
ο συγγραφέας της μελέτης Jay H. Traverse, MD, ερευνητής καρδιολόγος του Καρδιολογικού 
Ινστιτούτου της Μιννεάπολης, στην Μιννεάπολη. Με δεδομένους τους ταχύτερους χρόνους 
θεραπείας με τα stents, παραμένει το ερώτημα για το αν διατηρείται το θεραπευτικό 
πλεονέκτημα.
Πριν από τη μελέτη, υπήρχαν μόνο λίγες μικρές μελέτες που αξιολογούσαν αυτή την
επίδραση στην εποχή των stents. Οι ερευνητές αναδρομικά αξιολόγησαν 1.031 ασθενείς 
που 
εισήχθησαν με πρώτη οξεία καρδιακή προσβολή, ή ΟΕΜ (STEMI). Μετά ανέλυσαν όλους 

τους ασθενείς που είχαν συνεχές θωρακικό άλγος από 1 έως και 6 ώρες και στους οποίους 

τοποθετήθηκε stent για να αντιμετωπισθεί η καρδιακή προσβολή τους (μια διαδικασία που 

καλείται πρωτογενής διαδερμική στεφανιαία παρέμβαση).

Εντόπισαν 245 ασθενείς στο Καρδιολογικό Ινστιτούτο της Μιννεάπολης στο νοσοκομείο 

Northwestern με αποφραγμένες αρτηρίες στην άφιξη τους, από τους οποίους 79 ασθενείς 

είχαν τεκμηριωμένη προεμφραγματική στηθάγχη, που ορίζεται σαν επεισόδιο παρόμοιου 

θωρακικού άλγους εντός 24 ωρών πριν την εμφάνιση της καρδιακής προσβολής. 
«Οι ιατροί δεν συνειδητοποιούν ότι 30 με 40 % όλων των ασθενών με ΟΕΜ νοιώθουν 

προεμφραγματική στηθάγχη», είπε οTraverse.

Στην μελέτη , οι ερευνητές βρήκαν 

ότι η εμφάνιση προεμφραγματικής στηθάγχης είχε σαν αποτέλεσμα 50% μείωση της 

έκτασης της καρδιακής προσβολής σε σύγκριση με ασθενείς χωρίς προεμφραγματικ

ή στηθάγχη. Αυτό μεταφράζεται σε βελτιωμένη καρδιακή λειτουργία κατά το εξιτήριο του ασθενούς από το νοσοκομείο.

« Η προεμφραγματική στηθάγχη φαίνεται ότι είναι η θρυαλλίδα που ενεργοποιεί ενδογενείς 

μηχανισμούς της καρδιάς» κατέληξε. 

«Η μελλοντική έρευνα θα πρέπει να εστιάσει στον εντοπισμό των προστατευτικών α

υτών μηχανισμών , καθώς μπορεί να υπάρχει φαρμακευτικός τρόπος ενεργοποίησης 
τους».

R. Reiter, T. D. Henry, J. H. Traverse. Preinfarction Angina Reduces Infarct Size in ST-

Elevation Myocardial Infarction Treated With Percutaneous Coronary Intervention. Cir

culation: Cardiovascular Interventions, 2013;

http://circinterventions.ahajournals.org/content/6/1/52

e-cardio
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
revealedtheninthwave.blogspot.gr
Πώς να καταλάβω ότι το παιδί μου παίρνει ναρκωτικά;

Πώς να καταλάβω ότι το παιδί μου παίρνει ναρκωτικά;Πώς να καταλάβω ότι το παιδί μου παίρνει ναρκωτικά;
Ένα καυτό πρόβλημα δημόσιας υγείας που επηρεάζει όλο και περισσότερους νέους είναι ο εθισμός στο ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών.

Εάν οι γονείς είναι σε θέση να γνωρίζουν τα σημάδια αλλά και τα συμπτώματα της κατάχρησης ουσιών τότε η βοήθεια που μπορεί να προσφέρουν θεωρείται ανεκτίμητη.

Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια  της εξάρτησης ανάλογα με το είδος των ναρκωτικών ουσιών.

Το να αναγνωρίσεις την εξάρτηση ενός ανθρώπου μπορεί να είναι... δύσκολο. Οι περισσότερες οικογένειες δεν είναι εξοικειωμένες με τα σημάδια της εξάρτησης.

Είναι συχνά πιο εύκολο να αρνηθούμε ότι κάποιος δικός μας κάνει χρήση από το να μπούμε στη διαδικασία να αποδεχτούμε το γεγονός ότι κάποιος αγαπημένος μας εξαρτάται από κάποια ουσία.

Το τελευταίο θα βοηθήσει την οικογένεια να διαχειριστεί πιο εύκολα το πρόβλημα της εξάρτησης. 

Μερικές φορές είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε τα σημάδια της κατάχρησης ουσιών από αυτά της εφηβείας. Τα προειδοποιητικά σημάδια που πρέπει να αναγνωρίσει έγκαιρα η οικογένεια διακρίνονται σε σωματικά, συμπεριφοράς και ψυχολογικά. 

Αναλυτικά:

Σωματικά: 

Κόκκινα μάτια. Οι κόρες μπορεί να συστέλλονται ή να διαστέλλονται
Συχνή αιμορραγία από τη μύτη η οποία προκαλείται από τη χρήση ναρκωτικών όπως η κοκαΐνη που εισπνέονται από τη μύτη

Αλλαγές στις συνήθειες του ύπνου ή στην όρεξη
Ξαφνικές μεταβολές του βάρους
Επιληπτικές κρίσεις χωρίς προηγούμενο ιστορικό
Αλλαγές στην εμφάνιση ή στη σωματική κατάσταση

Συχνοί τραυματισμοί που προκύπτουν συνήθως ξαφνικά και ακολουθούνται από άρνηση του νέου να εξηγήσει στην οικογένεια από πού προέρχονται
Ασυνήθιστες μυρωδιές στην αναπνοή ή στα ρούχα
Τρεμούλες, αργός λόγος, ελλιπής προσοχή και συγκέντρωση

Συμπεριφοράς:

Παραμέληση του σχολείου και πτώση της απόδοσης
Έλλειψη ενδιαφέροντος σε αθλητικές δραστηριότητες

Συχνά παράπονα από εργοδότες, καθηγητές ή συμμαθητές
Απαίτηση άνευ λόγου χρημάτων τα οποία πιθανά θα χρησιμοποιηθούν στην αγορά ουσιών

Ο χρήστης γίνεται μη επικοινωνιακός και συμπεριφέρεται με τρόπο σαν να προσπαθεί να κρύψει κάτι
Απομονώνεται και απομονώνει παλιούς φίλους κάνοντας νέους λιγότερο ταιριαστούς με αυτόν και τα παλαιότερα ενδιαφέροντά του

Ευερεθιστότητα και ανυπομονησία η οποία συνδυάζεται με επιθετική και βίαιη συμπεριφορά

Ψυχολογικά:

Ανεξήγητες αλλαγές στην προσωπικότητα και στη συμπεριφορά του
Ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση με συχνά ξεσπάσματα γέλιου χωρίς ιδιαίτερο λόγο
Ασυνήθιστη υπερκινησία

Έλλειψη κινήτρου σε συνδυασμό με αδυναμία συγκέντρωσης και κενά μνήμης
Εμφανίζεται ατρόμητος ακόμα και παρανοϊκός χωρίς ιδιαίτερο λόγο

Τα σημάδια και τα συμπτώματα της κατάχρησης ουσιών ποικίλουν ανάλογα με την ουσία.

ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ

Οι άνθρωποι που κάνουν κατάχρηση μαριχουάνας ή χασίς δεν αναπτύσσουν χημική εξάρτηση από την ουσία αλλά νιώθουν ότι πρέπει να κάνουν χρήση αυτής σε αρκετά συχνή βάση πολλές φορές ακόμα και καθημερινή.
Τα σημάδια χρήσης και εξάρτησης από την ουσία είναι:
Απώλεια μνήμης
Αυξημένη αρτηριακή πίεση και καρδιακοί παλμοί
Κόκκινα μάτια
Αυξημένη όρεξη για φαγητό
Μειωμένη αντίδραση
Παρανοϊκές ιδέες

ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΖΟΔΙΑΖΕΠΙΝΕΣ

Θεωρούνται κατασταλτικά του κεντρικού νευρικού συστήματος και υπάρχουν σε πολλά φαρμακευτικά σκευάσματα και γι αυτό το λόγο θα πρέπει κάθε φορά που έχουμε μία τέτοια συνταγή στα χέρια μας να τηρούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού.

Τα σημάδια είναι τα εξής:

Αργός λόγος
Υπνηλία
Έλλειψη συγκέντρωσης
Προβλήματα μνήμης
Σύγχυση
Αργή αναπνοή και αυξημένη αρτηριακή πίεση
Ζαλάδες
Κατάθλιψη

ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΑ

Τα σημάδια κατάχρησης είναι τα εξής:

Ευφορία
Μειωμένη όρεξη
Γρήγορος και χωρίς ροή λόγος
Ευερεθιστότητα
Η μη αίσθηση κούρασης
Κατάθλιψη καθώς υποχωρεί η δράση της ουσίας
Ρινική συμφόρηση και καταστροφή της βλεννώδους μεμβράνης σε αυτούς που κάνουν χρήση από τη μύτη
Αϋπνία
Απώλεια βάρους
Αυξημένοι καρδιακοί παλμοί, αρτηριακή πίεση και θερμοκρασία
Παρανοϊκές ιδέες
Η μεθαμφεταμίνη είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο ναρκωτικό. Είναι αρκετά εθιστική και προκαλεί πολλές επιπτώσεις στην υγεία είτε μακροπρόθεσμα είτε μεσοπρόθεσμα. Είναι σχετικά φθηνό ναρκωτικό και πολλή διαθέσιμο.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΩΝ CLUB

Χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο από εφήβους και νεαρούς στα clubs. Μερικά παραδείγματα είναι το ecstasy και το rohypnol ή αλλιώς το ‘’ναρκωτικό του βιασμού’’. Αυτού του είδους τα ναρκωτικά δεν ταξινομούνται όλα στην ίδια κατηγορία αλλά έχουν κάποιες ίδιες επιδράσεις και κινδύνους.

Ευφορία

Χαμηλές αναστολές

Αυξημένη ή μεταβλητή αίσθηση της όρασης ,της γεύσης και του ήχου
Μειωμένη συγκέντρωση

Προβλήματα μνήμης ακόμα και απώλεια αυτής
Αυξημένοι ή μειωμένοι καρδιακοί παλμοί και πίεση

Υπνηλία και ελλιπής συγκέντρωση κυρίως με το Rohypnol
Τα ναρκωτικά αυτά είναι διαθέσιμα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και στους δρόμους. Μπορούν να προκαλέσουν άμεσα το θάνατο καθώς περιέχουν άγνωστες ουσίες.

ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ

Έχουν διαφορετικές επιδράσεις και συμπτώματα ανάλογα με το είδος του ναρκωτικού. Τα πιο κοινά είναι το γνωστό σε όλους μας LSD και το PCP.

Τα σημάδια χρήσης του LSD είναι τα εξής:

Παραισθήσεις

Μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας 
Μόνιμες ψυχικές αλλαγές στην αντίληψη

Αυξημένοι καρδιακοί παλμοί
Υψηλή αρτηριακή πίεση
Τρεμούλες – παράλυση

Αναβίωση των παραισθήσεων, ακόμα και χρόνια αργότερα
Τα σημάδια χρήσης του PCP είναι τα εξής:
Παραισθήσεις

Κρίσεις πανικού
Απώλεια όρεξης
Κατάθλιψη

Επιθετική ακόμη και βίαιη συμπεριφορά

ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ

Οι ενδείξεις είναι σε άμεση συνάρτηση με το είδος της εισπνεόμενης ουσίας. Μερικές ουσίες από αυτές είναι η κόλλα, τα υγρά καθαριστικά και τα καθαριστικά οικιακής χρήσης. Μόλις γίνει χρήση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσει δηλητηρίαση.
Η μακροπρόθεσμη χρήση μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ζημιές σε εγκέφαλο και συκώτι. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να επιφέρουν ακόμα και το θάνατο.

ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Τα οπιοειδή είναι ναρκωτικές ουσίες, παυσίπονες που παράγονται είτε φυσικά είτε συνθετικά. Σε αυτά ανήκει η ηρωίνη, η μορφίνη, η κωδεΐνη και η μεθαδόνη. Σε περίπτωση συνταγογράφησης των φαρμάκων με τη συγκεκριμένη ουσία θα πρέπει να ακολουθείτε ακριβώς τη συνταγή του γιατρού.

Τα σημάδια κατάχρησης των συγκεκριμένων ουσιών είναι τα εξής:

Μειωμένη αίσθηση του πόνου
Καταστολή
Κατάθλιψη
Σύγχυση
Δυσκοιλιότητα
Αργές αναπνοές
Σημάδια στα χέρια από πιθανή ενέσιμη χρήση


Νικόλαος Α. Βαβλιάρας
Κοινωνικός Λειτουργός – Συστημικός Σύμβουλος
odysseaschios.blogspot.gr


«Ναμάζι» στην Αγία Σοφία ετοιμάζει ο Ερντογάν

«Ναμάζι» στην Αγία Σοφία ετοιμάζει ο ΕρντογάνΝέο πλήγμα κατά της διαβόητης «ελληνοτουρκικής φιλίας» ετοιμάζει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Ερντογάν, στηριζόμενος στο γεγονός πως όλες οι αντιδράσεις μας μετά τον Β’ Πόλεμο -πλην μιας περίπτωσης το....
1964, υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου- διαπνέονται από ασύγγνωστο ραγιαδισμό.
Ετοιμάζεται να τελέσει ναμάζι (μουσουλμανική προσευχή) στην Αγία Σοφία, κατά την επέτειο της Άλωσης, στις 29 Μαΐου. Η ενέργεια αυτή ενέχει μεν την κίνηση εντυπωσιασμού των ψηφοφόρων εν όψει των προεδρικών εκλογών του Αυγούστου, αλλά θα ήταν ασυγχώρητο σφάλμα αν εκλαμβανόταν ως μεμονωμένο περιστατικό.

Και τούτο διότι ο κ. Ερντογάν από την εποχή ακόμη που διοικούσε τον Δήμο της Κωνσταντινούπολης είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του, να λειτουργήσει η Αγία Σοφία ως τζαμί. (Αυτό δεν ενόχλησε τον κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος πάντα με ευαρέσκεια, ευκαιρίας δοθείσης, αναφέρεται στην φιλία που αναπτύχθηκε από τότε μεταξύ του ιδίου και του κ. Ερντογάν, φιλία που διατηρείται έως σήμερα).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ραντικάλ, προκειμένου να μετριασθούν οι αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας, η Άγκυρα φέρεται να προωθεί ως αντίβαρο την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Τα προμηνύματα υπήρξαν από καιρό. Ήδη από το Νοέμβριο του 2013 μας είχε προϊδεάσει ο αντιπρόεδρος κ. Μπουλέντ Αρίντς (με τουρκοκρητική καταγωγή μάλιστα), όταν δήλωσε πως Επιτροπή του τουρκικού Κοινοβουλίου εξετάζει αίτηση που υπέβαλαν πολίτες για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και υποσχέθηκε ότι το κτίριο (!) σύντομα θα «χαμογελά» ξανά, ως τέμενος.
Το ελληνικό κράτος δεν το έλαβε σοβαρά υπόψη -οι ανούσιες δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών δεν πείθουν ούτε τους ψηφοφόρους τους-, μόνο οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις προέβησαν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας, με την ομογενειακή οργάνωση Hellenic American Leadership Council (Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας), να καταθέτει στην UNESCO ψήφισμα με αίτημα να μην μετατραπεί η Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη, σε τζαμί (η UNESCO, το 1985, είχε κηρύξει την Αγία Σοφία Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας) και την ΑΧΕΠΑΝ, που με ανακοίνωσή της, απευθύνει πρόσκληση για ανάληψη δράσης για το ζήτημα, μέσα από την υπογραφή του παραπάνω ψηφίσματος και την επικοινωνία με το τουρκικό υπουργείο Πολιτισμού, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μουσείων και την Επιτροπή της Γερουσίας για τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις. Σχετική αντίδραση υπήρξε και από τις Παμμακεδονικές Οργανώσεις.

Η Τουρκία φυσικά δεν καταλαβαίνει από Ψηφίσματα, ούτε από συστάσεις διεθνών φορέων. Το απέδειξε αυτό με την μετατροπή σε τζαμί μιας άλλης Αγίας Σοφίας, της Τραπεζούντας. Πριν το πράξει, στις 12 Μαρτίου ε.έ., είχε υπερψηφιστεί από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η τροπολογία, που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής κ. Γ. Χατζημαρκάκης, με την οποία το Ανώτατο Δικαστήριο της Τουρκίας καλείται να ανακαλέσει απόφασή του για λειτουργία του ιστορικού ναού της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα, ως τζαμί.

Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε να ασκήσει πιέσεις για την άμεση επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως Μουσείο. Η τροπολογία εγκρίθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης προόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία. Αποτελεί την ακροτελεύτια αναφορά στο άρθρο 24, το οποίο αναφέρεται στον τομέα της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας στην Τουρκία.

Η ψηφισθείσα ευρωπαϊκή τροπολογία ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με άπειρες άλλες ανάλογες. Στον κάλαθο των αχρήστων του Τούρκου πρωθυπουργού. Όπως και όλες οι ανακοινώσεις διαμαρτυρίας που εκδίδει η ελληνική κυβέρνηση, για να πείσει τους Έλληνες πολίτες -μόνον τους αδαείς- πως κάτι κάνει.

Για την ιστορία, η Αγία Σοφία λειτουργεί ως μουσείο από την εποχή του Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος επεδίωξε τη μείωση της ισλαμικής επιρροής στο κράτος.

Ο Μακεδών

 voria.gr 


Αίγυπτος: Αντίδραση των ΗΕ για την καταδίκη σε θάνατο μελών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Αίγυπτος: Αντίδραση των ΗΕ για την καταδίκη σε θάνατο μελών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
υπονομεύεται η προοπτική για σταθερότητα στο μέλλον ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μπαν Κι Μουν Συναγερμό έχει σημάνει ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, για την απόφαση του Αιγυπτιακού δικαστηρίου να καταδικάσει σε θάνατο υποστηρικτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Σε ανακοίνωση του την Δευτέρα, ο κ. Μπαν δήλωσε ότι οι ετυμηγορίες δεν πληρούν τις βασικές προδιαγραφές για δίκαιη δίκη, ενώ υπονομεύουν τις προοπτικές για την μακροπρόθεσμη σταθερότητα της χώρας.

Την έντονη ανησυχία τους για την ετυμηγορία εξέφρασαν και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι η απόφαση καταπατά και τις πιο βασικές αρχές του διεθνούς δικαίου.

Η απόφαση συνδέεται με τις αιματηρές διαδηλώσεις που ξέσπασαν στην Μίνια και σε άλλες περιοχές της Αιγύπτου, όταν οι δυνάμεις ασφαλείας διέλυσαν βίαια τις διαδηλώσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας τον περασμένο Αύγουστο.

Σε ανακοίνωση της η Αδελφότητα αναφέρει ότι θα συνεχίσει, με όλα τα ειρηνικά μέσα, τις προσπάθειες ανατροπής του στρατιωτικού καθεστώτος στη χώρα.
 VOA News


Η ΕΕ ανακοίνωσε νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

Η ΕΕ ανακοίνωσε νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας
οι οικονομικές κυρώσεις έχουν ήδη “πλήξει σημαντικά” την ρωσική οικονομία, δηλώνει ο αμερικανός Υπουργός Οικονομικών

 Η Ρωσία κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για «παντελή έλλειψη κατανόησης» των εσωτερικών πολιτικών συσχετισμών στην Ουκρανία, μετά την ανακοίνωση, από πλευράς Ευρώπης, των ονομάτων 15 νέων στόχων για επιβολή κυρώσεων λόγω του ρόλου τους στην κρίση στην Ουκρανία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε ότι οι κυρώσεις της ΕΕ αποτελούν «άμεση πρόσκληση προς τους ντόπιους Νεοναζί» να συνεχίσουν τις παράνομες ενέργειες τους στην νοτιοανατολική Ουκρανία.

Πριν τις ευρωπαϊκές κυρώσεις οι ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει τα ονόματα 7 ρώσων αξιωματούχων και 17 εταιρειών εναντίον των οποίων επιβλήθηκαν κυρώσεις τη Δευτέρα.

Το Κρεμλίνο υπόσχεται «οδυνηρές» συνέπειες στις κυρώσεις.

Ο αμερικανός Υπουργός Οικονομικών, Τζακ Λιού, δήλωσε ότι οι οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας έχουν ήδη “πλήξει σημαντικά” την ρωσική οικονομία. Σε δηλώσεις του προς αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο κ. Λιού επεσήμανε ότι η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη να λάβει περαιτέρω μέτρα αν δεν αλλάξει η πολιτική της Ρωσίας.

Επίσης την Τρίτη, η Ιαπωνία δήλωσε ότι θα αρνηθεί βίζα σε 23 ρώσους στα πλαίσια κυρώσεων της σε βάρος της Μόσχας λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.  Το Τόκιο δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των προσώπων που θα επηρεαστούν.
 VOA News
Την έκδοση του Φατουλάχ Γκιουλέν στην Τουρκία, θα ζητήσει ο Ερντογάν από τις ΗΠΑ

Την έκδοση του Φατουλάχ Γκιουλέν στην Τουρκία, θα ζητήσει ο Ερντογάν από τις ΗΠΑ
ο ισλαμιστής ιμάμης ζει αυτοεξόριστος στην Πενσυλβάνια από το 1999Δημήτρης Μανής
Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην δημόσια τηλεόραση των ΗΠΑ, ότι η κυβέρνηση του θα ζητήσει από τις ΗΠΑ την έκδοση στην Τουρκία, του αμφιλεγόμενου ισλαμιστή ηγέτη, Φατουλάχ Γκιουλέν.

Ο κ. Ερντογάν μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS, ανέφερε ότι το Κίνημα «Χιζμέτ», που έχει δημιουργήσει ο Φατουλάχ Γκιουλέν, σχεδιάζει να «ρίξει» την τουρκική κυβέρνηση με κατασκευασμένες κατηγορίες και την καταγραφή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κυβερνητικών αξιωματούχων.

‘Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας «στα άτομα αυτά, που απειλούν την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται η παραμονή σε τρίτες χώρες, γιατί ότι έκαναν σε μας μπορεί να το κάνουν και στις χώρες που τους φιλοξενούν».

Ο τούρκος Πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι η χώρα του έχει ανταποκριθεί σε περισσότερα από δέκα αιτήματα των ΗΠΑ για εκδόσεις πολιτών από την Τουρκία και περιμένει από τις ΗΠΑ να δράσουν αναλόγως στο αίτημα που υποβάλλει μια «φίλη χώρα και σύμμαχος τους στο ΝΑΤΟ», όπως επεσήμανε ο κ. Ερντογάν.

Τον περασμένο μήνα οι τουρκικές αρχές ακύρωσαν το διαβατήριο του Φατουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ με άδεια παραμονής (Πράσινη Κάρτα).

Πάντως, στη σχετική συμφωνία που υπέγραψαν οι ΗΠΑ και η Τουρκία το 1979, για να επιτευχθεί η έκδοση ενός ατόμου από την μια χώρα στην άλλη, θα πρέπει πρώτα να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το άτομο αυτό και να κατατεθούν αποδεικτικά στοιχεία που να το συνδέουν με εγκληματική δραστηριότητα.

Από την πλευρά του, ο Φατουλάχ Γκιουλέν υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις δικαστικές έρευνες για διαφθορά που διεξάγονται στην Τουρκία και στις οποίες έχουν εμπλακεί ονόματα ατόμων που οι γονείς τους είναι μέλη της κυβέρνησης, ενώ σε μια από τις έρευνες εμπλέκεται και ο ίδιος ο γιος του Πρωθυπουργού της Τουρκίας.

Ο Τερτζάν Αλί Μπαστούρκ, Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος Δημοσιογράφων και Συγγραφέων που έχει την έδρα του στην Κωνσταντινούπολη και είναι φιλικά προσκείμενο στο Κίνημα του Φατουλάχ Γκιουλέν, υποστηρίζει ότι «από την στιγμή που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες σε βάρος του κ. Γκιουλέν, η έκδοση του στη Τουρκία θα ήταν αντίθετη με τις αρχές της διεθνούς νομοθεσίας».

Όσον αφορά τους οπαδούς του Κινήματος «Χιζμέτ» στο εσωτερικό της Τουρκίας, ο κ. Ερντογάν, στην συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι «τώρα θα δουν τι σημαίνει δικαιοσύνη. Έχουν αρχίσει ήδη να εγκαταλείπουν τη χώρα γιατί ξέρουν τι τους περιμένει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νίκη του κυβερνώντος κόμματος στις εκλογές που διεξήχθησαν πριν από περίπου ένα μήνα στην Τουρκία έχει εντείνει την φημολογία ότι επίκειται αυξημένη πίεση ενάντια στο Κίνημα του Φατουλάχ Γκιουλέν.

Ο αμερικανός Πρέσβης στην Άγκυρα, Φράνσις Ρικαρντόνε, είχε τονίσει στις αρχές του μήνα σε συνέντευξη του σε τουρκική εφημερίδα ότι τούρκοι αξιωματούχοι είχαν αναφερθεί στην έκδοση του Φατουλάχ Γκιουλέν, αλλά ποτέ δεν κατατέθηκε επίσημο αίτημα.

Ο κ. Ερντογάν, ωστόσο, στην συνέντευξη του δεν περιορίστηκε στις κατηγορίες εναντίον του πρώην συνεργάτη του (τα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης του συνεργαζόταν στενά με τον Φατουλάχ Γκιουλέν) αλλά επιτέθηκε για άλλη μια φορά σε αμερικανικούς οργανισμούς που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι υπεύθυνοι για τις μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη χώρα του, όπως επίσης στην Ουκρανία και την Αίγυπτο.

«Πάντα συμβαίνουν προβοκάτσιες σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι προφανές ότι οι ενέργειες αυτές οργανώνονται από συγκεκριμένα κέντρα και έχουμε αποδείξεις γι’ αυτό», τόνισε ο κ. Ερντογάν.

Ο τούρκος Πρωθυπουργός, τον Μάρτιο, είχε αναφέρει ότι είχε ήδη συζητήσει με τον Πρόεδρο Ομπάμα, τηλεφωνικά, το ενδεχόμενο έκδοσης του Φατουλάχ Γκιουλέν, και ότι ο αμερικανός Πρόεδρος το είχε δει θετικά. Ωστόσο, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, είχε πει τότε ότι ο χαρακτηρισμός της αντίδρασης Ομπάμα στο αίτημα του κ. Ερντογάν δεν ήταν «ακριβής».

Εκτός NBA δια βίου ο ιδιοκτήτης της ομάδας Clippers του Λος Άντζελες

Εκτός NBA δια βίου ο ιδιοκτήτης της ομάδας Clippers του Λος Άντζελες
λόγω σοκαριστικών ρατσιστικών σχολίων του Ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας μπάσκετ Κλίπερς του Λος Άντζελες (Los Angeles Clippers) εκδιώχθηκε δια βίου από την Αμερικανική Εθνική Ένωση Καλαθοσφαίρισης, το γνωστό NBA, λόγω των πρόσφατων σοκαριστικών ρατσιστικών σχολίων του για τους Αφρο-Αμερικανούς.  Τα σχόλια του αυτά είχαν ηχογραφηθεί και η ηχογράφηση δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σε συνέντευξη τύπου τη Τρίτη ο επικεφαλής Επίτροπος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, ανακοίνωσε ότι απαγορεύτηκε στον ιδιοκτήτη των Clippers, Ντόναλντ Στέρλινγκ, να παρακολουθεί παιχνίδια ή προπονήσεις του NBA και να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή δραστηριότητα της Αμερικανικής Εθνικής Ένωσης Καλαθοσφαίρισης.  Επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο πρόστιμο που προβλέπει το καταστατικό του NBA.  Επίσης ο κ. Σίλβερ δήλωσε ότι θα ζητήσει από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ομάδων του NBA να πιέσουν τον Ντόναλντ Στέρλινγκ να πουλήσει το μερίδιο του στους Clippers.

Στο ηχογραφημένο σχόλιο του ο Στέρλινγκ ζητούσε, μεταξύ άλλων, από την τότε φίλη του να σταματήσει να δημοσιεύει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φιλίες της με μαύρους αμερικανούς.  Να σημειωθεί ότι η ερωμένη του Στέρλινγκ είναι αφρο-αμερικανικής και μεξικανικής καταγωγής.
VOA News Βορειοκορεατικά γυμνάσια με πραγματικά πυρά

Βορειοκορεατικά γυμνάσια με πραγματικά πυρά
σε διαφιλονικούμενη περιοχή μεταξύ Βορείου και Νοτίου Κορέας Η Βόρεια Κορέα ξεκίνησε ασκήσεις με πραγματικά πυρά σε δύο σημεία που βρίσκονται κοντά σε αμφισβητούμενη θαλάσσια περιοχή στα σύνορα με τη Νότια Κορέα. 

Σύμφωνα με την Σεούλ, η Πιονγκγιάνγκ είχε καθορίσει λίγες ώρες νωρίτερα τις δύο περιοχές και ενημέρωσε τον Υπουργό Άμυνας της Ν. Κορέας.

“Παρά το γεγονός ότι οι περιοχές που πραγματοποιούνται οι ασκήσεις βρίσκονται βόρεια από την βόρεια συνοριακή γραμμή, ο στρατός της Ν. Κορέας λαμβάνει μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των πολιτικών πλοίων. Δηλώσαμε στην Β. Κορέα ότι θα απαντήσουμε αν τα πυρά τους πέσουν εκτός της συνοριακής γραμμής”, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της Ν. Κορέας, η Πιονγκγιάνγκ πραγματοποίησε 50 γύρους εκτοξεύσεων, ωστόσο τα πυρά της δεν ξεπέρασαν την συνοριακή γραμμή.

Η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε παρεμφερείς ασκήσεις τον περασμένο μήνα, και κάποια από τα πυρά της έφθασαν στα ύδατα της Ν. Κορέας, προκαλώντας απάντηση από πλευράς Ν. Κορέας.

Η Βόρεια Κορέα αμφισβητεί την βόρεια συνοριακή γραμμή, λέγοντας ότι έχει επιβληθεί μονομερώς και πρέπει να μεταφερθεί νοτιότερα.

Οι ασκήσεις τέτοιου τύπου δεν είναι ασυνήθιστες, αλλά συνήθως επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες εξακολουθούν να είναι τεχνικά σε εμπόλεμη κατάσταση.
VOA News

Συρία: Δεκάδες νεκροί από δύο βομβιστικές επιθέσεις

 Συρία: Δεκάδες νεκροί από δύο βομβιστικές επιθέσεις

έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε στην Χομς και πυρά όλμου έπεσαν στη ΔαμασκόΤουλάχιστον 50 άτομα έχασαν τη ζωή τους από επιθέσεις σε δύο πόλεις της Συρίας.
36 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 85 τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σε συνοικία της πόλης Χομς, η οποία κατοικείται κυρίως από αλαουΐτες.
Νωρίτερα, 14 άτομα σκοτώθηκαν και πάνω από 85 τραυματίστηκαν από επίθεση με βλήματα όλμου στην συνοικία Αλ Σαγκούρ της Δαμασκού. Ορισμένα απ’ τα θύματα ήταν μαθητές θρησκευτικού σχολείου.

Η κυβέρνηση της Συρίας επέρριψε ευθύνες για την επίθεση στη Δαμασκό σε «τρομοκράτες», όρος που χρησιμοποιείται από το καθεστώς Άσσαντ για τις ανταρτικές ομάδες. 

Την Τρίτη, ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, δήλωσε ότι θα αποστείλει στην Συρία ομάδα για να ερευνήσει πρόσφατες αναφορές για επίθεση με αέριο χλωρίου από το καθεστώς Ασάντ, σε περιοχή που ελέγχεται από τους αντάρτες.

Σε ανακοίνωση του ο Οργανισμός δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Συρίας, έχει συμφωνήσει στην αποστολή του Οργανισμού και θα παράσχει ασφάλεια στις περιοχές που ελέγχει.

Εν τω μεταξύ, η οργάνωση Human Rights Watch αναφέρει ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζουν να χρησιμοποιούν βόμβες σε βαρέλια στο Χαλέπι, παρά το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που προβλέπει τερματισμό επιθέσεων τέτοιου τύπου.

Η οργάνωση αναφέρει ότι από το Φεβρουάριο, που το Συμβούλιο πέρασε το ψήφισμα, έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 85 τέτοιες βομβιστικές επιθέσεις.
Voice America 

Στενή η συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

Στενή η συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας
αναφέρεται στην ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
 Το 2013 στην Ελλάδα σημειώθηκαν, για άλλη μια χρονιά, μικρής εμβέλειας τρομοκρατικές επιθέσεις, κυρίως από αναρχικές ομάδες, οι οποίες ωστόσο, δεν είχαν στόχο την πρόκληση θυμάτων, αλλά ήταν περισσότερο πράξεις πολιτικού περιεχομένου, αναφέρει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία ανά τον κόσμο. Στην έκθεση επισημαίνεται παράλληλα, ότι η συνεργασία των ελληνικών και των αμερικανικών αρχών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας παραμένει στενή.

Σύμφωνα με την έκθεση του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, οι επιθέσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν, κυρίως, στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και είχαν στόχους περιουσίες πολιτικών προσώπων, τα πολιτικά τους γραφεία, τράπεζες και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, υπουργεία, εφορίες και ιδιωτικά οχήματα.    

Συγκεκριμένα στην έκθεση αναφέρονται τα εξής περιστατικά:
Στις 20 Ιανουαρίου 2013: Επίθεση με δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, στον πρώτο όροφο εμπορικού κέντρου στην Αθήνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανδρών της ασφάλειας του κτηρίου.
Στις 30 Ιουλίου 2013: Άνδρες του λιμενικού εντόπισαν ανοικτά της Χίου σκάφος που μετέφερε μεγάλο αριθμό όπλων και πυρομαχικών. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο Χασάν Μπιμπέρ, μέλος του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος που καταζητείται στην Τουρκία για τρομοκρατικές επιθέσεις.
Την 1η Νοεμβρίου 2013: Επίθεση ενόπλων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων.
Στις 24 Δεκεμβρίου 2013. Άτομα της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Αναρχική Ομοσπονδία/Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» απείλησαν να ρίξουν δηλητήριο σε προϊόντα της εταιρείας Coca Cola, με αποτέλεσμα την απόσυρση των προϊόντων της εταιρείας από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Στις 24 Δεκεμβρίου 2013: Άγνωστοι πυροβόλησαν, περίπου 60 φορές, προς την οικία του γερμανού Πρέσβη στην Αθήνα. Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει για το περιστατικό.

Στην έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρεται επίσης ότι η Ελλάδα διαθέτει πολύ «αδύναμο» σύστημα διαβατηρίων και προσωπικών εγγράφων. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, η ελληνική ταυτότητα είναι πολύ εύκολο να παραχαραχθεί, είτε όσον αφορά τις πληροφορίες που περιέχει, είτε την φωτογραφία, ενώ δεν περιλαμβάνει νέα δεδομένα, όπως ψηφιακές φωτογραφίες και βιομετρικά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την εκδίκαση υποθέσεων τρομοκρατίας οι συντάκτες της έκθεσης του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών επισημαίνουν ότι στις 3 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η δίκη πέντε μελών της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», εκ των οποίων οι τρεις έλαβαν την ανώτατη ποινή φυλάκισης που προβλεπόταν, ενώ οι άλλοι δύο που αναζητούνται από το 2012, όταν παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί, καταδικάστηκαν ερήμην.

Η δίκη 19 μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία τον Πυρήνων της Φωτιάς» που έχει ξεκινήσει από το 2011 συνεχίστηκε το 2013, καθώς σημειώνονται αρκετές καθυστερήσεις για δικονομικούς και γραφειοκρατικούς λόγους, επισημαίνεται στην έκθεση.

Τέλος, τονίζεται ότι το 2013 οι αρμόδιες υπηρεσίες για τον έλεγχο της χρηματοδότησης τρομοκρατικών οργανώσεων πραγματοποίησαν ελέγχους σε 3.318 συναλλαγές στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν ύποπτες δραστηριότητες.

 VOA News

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;;;
Ιράκ: Εκλογές και δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις

Ιράκ: Εκλογές και δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις
ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία παρά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών
 Στις κάλπες προσήλθαν στην Τετάρτη οι Ιρακινοί ψηφοφόροι παρά την εκτεταμένη βία που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες. Είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση που πραγματοποιείται από την απόσυρση των Αμερικανικών στρατευμάτων το 2011.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Οι ψηφοφόροι κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα από 9.000 υποψηφίους για την εκλογή της Βουλής των 328 μελών.

Παρά τη μαζική παρουσία της αστυνομίας, καθώς και την απαγόρευση των οχημάτων στη Βαγδάτη, 11 άτομα έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά την εκλογική διαδικασία.

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας έκαναν λόγο για  βόμβες στους δρόμους και για εκρήξεις αυτοκτονίας με στόχο τους ψηφοφόρους και τα εκλογικά τμήματα στα βόρεια και τα δυτικά της χώρας.

Παρά τη βία, πολλοί Ιρακινοί προσήλθαν στις κάλπες με στόχο την εκλογή νέας κυβέρνησης στη χώρα.

Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν συνέχιση της θητείας του πρωθυπουργού Νούρι αλ Μαλίκι. Το Σιιτικό κόμμα του αλ Μαλίκι αναμένεται να λάβει τις περισσότερες έδρες αλλά δεν προβλέπεται να κερδίσει την πλειοψηφία.

Την ψηφοφορία μποϊκοτάρουν σουνίτες αντάρτες που κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι οι σιιτικές φατρίες μονοπωλούν την εξουσία και κλιμακώνουν τον διχασμό της χώρας.
 VOA News

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"