.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σουλειμάν - SOULEIMAN

Σουλειμάν
Σουλειμάν -  SOULEIMAN

 


 Ο Σουλεϊμάν Α΄, γνωστός ως "ο Μεγαλοπρεπής" στη Δύση και Κανουνί στην Ανατολή ( 6 Νοεμβρίου 1494 – 5 Σεπτεμβρίου 1566 ) ήταν ο δέκατος στη σειρά και ο πρώτος σε διάρκεια βασιλείας Αυτοκράτορας, Σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, από το 1520 ως το θάνατό του το 1566. 
http://el.wikipedia.org/wiki/ 

Σουλεϊμάν ο παιδεραστής. Προσφορά του Αντ1 για να συνηθίζουν οι ραγιάδες στον ρόλο που τους επιφυλάσσει η νέα κατοχή.

Ο Σουλεϊμάν ο παιδεραστής, ο δουλέμπορος, ο βιαστής, ο σφαγέας βρεφών. Άλλη μία πολιτιστική προσφορά του Αντένα. 
Η περίλαμπρη αυτή προσφορά του Αντένα έρχεται προφανώς για να αρχίσουν οι ραγιάδες να συνηθίζουν στον ρόλο που…


Souleiman - 
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ
ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ τού ΚΩΛΟΥ
Σουλειμάν  -  SOULEIMAN
τό ΔΩΡΟ σου

Κουκούτσης: Ο Παπαντωνίου είναι γκάνγκστερ

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκούτσης: Ο Παπαντωνίου είναι γκάνγκστερ
Κουκούτσης για Παπαντωνίου

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκούτσης: Ο Παπαντωνίου είναι γκάνγκστερ

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκούτσης: Ο Παπαντωνίου είναι γκάνγκστερΣφοδρή επίθεση εναντίον του Γιάννου Παπαντωνίου, που σήμερα το πρωί αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης.

«Σήμερα το πρωί η ελληνική δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο τον κ. Παπαντωνίου και τη σύζυγό του με 150.000 ευρώ εγγύηση. Που θα τα βρουν αυτά τα χρήματα οι άνθρωποι αυτοί; Είναι άκρως εξοργιστικό αυτό το πράγμα! Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή μέσα…» ανέφερε ο κ. Κουκούτσης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, και συνέχισε:

«Ο κ. Παπαντωνίου έριξε τη μπλε σκόνη πάνω του, την πράσινη και βγήκε κύριος… Μιλάμε για έναν γκάνγκστερ. Μιλάμε για έναν αρχικλέφτη. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει κατακλέψει τον ελληνικό λαό και το ελληνικό δημόσιο, και αφέθηκε ελεύθερος…»


Δείτε το Βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=IJ-ZK-GxCTg
enikos.gr
Η ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ Γ. ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΟΝΤΙΑΝΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ!...

 Η ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ Γ. ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΟΝΤΙΑΝΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ!...


ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΟΥ...
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ...

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Όπως πάντα με χαρά επικοινωνούμε μαζί σας και με την ευκαιρία των επερχόμενων εκλογών θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Σε δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ (1/04/2014 ), ατυχώς παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Μοντιάνο ως «εκπροσώπου της Εβραϊκής Κοινότητας», παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση του συνδυασμού σας στην οποία βασίστηκαν δεκάδες άλλα δημοσιεύματα τον ανέφερε ως «μέλος της Εβραϊκής Κοινότητας».

Η απόφαση του Αλέξανδρου να συμμετάσχει στον συνδυασμό σας για την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων, είναι σαφώς μια προσωπική του απόφαση. Ως εκ τούτου, σαφές είναι επίσης, ότι δεν εκπροσωπεί την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών της οποίας είναι μέλος. Η Κοινότητά μας, όπως είναι προφανές, δεν «εκπροσωπείται» από κανένα υποψήφιο στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Χαιρόμαστε που μέλη μας αποδεικνύουν ότι είναι ενεργοί πολίτες και επιθυμούν να συμμετέχουν στα κοινά γενικότερα. Δεν συμμετέχουν όμως με την ιδιότητα του μέλους μας ειδικότερα.

Επιπλέον όμως Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, μας προκάλεσε έκπληξη και το γεγονός της αναφοράς στην ανακοίνωση του συνδυασμού σας «Δικαίωμα στην Πόλη» της ιδιότητας του Αλέξανδρου ως «μέλος της Εβραϊκής Κοινότητας». Ενώ για όλους τους υπόλοιπους αναφερόμενους υποψηφίους σημειώνεται αποκλειστικά η επαγγελματική τους ιδιότητα, στην περίπτωση του Αλέξανδρου προστίθεται και ιδιότητα που συνδέεται με το θρήσκευμά του. Θεωρούμε ότι η διάκριση αυτή δεν είναι πρέπουσα ακόμα και αν καλοπροαίρετα (όπως θέλουμε να πιστεύουμε) έγινε προκειμένου να επικοινωνήσει τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα του συνδυασμού σας.

Η χώρα μας έχει από μακρού διαγράψει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες σε ένδειξη της ισονομίας και ισοπολιτείας όλων των πολιτών της ανεξάρτητα από καταγωγή και θρησκεία. Αυτή η πραγματικότητα συνδυασμένη με το γεγονός ότι η χώρα σήμερα δυστυχώς βιώνει φαινόμενα ξενοφοβίας, ρατσισμού, αντισημιτισμού και νέο-ναζισμού με τα οποία εσείς προσωπικά έχετε πρώτος συγκρουσθεί και έχετε επανειλημμένως καταδικάσει απερίφραστα, καθιστούν την επιλογή της αναφοράς της ιδιότητας που προκύπτει από το θρήσκευμα, σαφώς εσφαλμένη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Αλέξανδρος, όπως και κάθε άλλος υποψήφιος στον συνδυασμό σας, θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των Αθηναίων βασιζόμενος στις προσωπικές του γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες. Με αυτές και μόνο κάθε υποψήφιος πρέπει να κριθεί από τους ψηφοφόρους και όχι με γνώμονα την πίστη του που είναι αποκλειστικά προσωπική υπόθεση του καθενός.

Με την βεβαιότητα πως θα φροντίσετε να αποφεύγονται τέτοιας φύσεως επισημάνσεις, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.Με εκτίμηση,Μίνος Μωυσής                 Ζοζέφ Μιζάν

Πρόεδρος                        Γεν. Γραμματέας


 stoxos.grΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΙΣ τόν ΗΡΩΑ σας
GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΕΓΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΕΓΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ... 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! 

 Ισραήλ: Ρατσιστικό παραλήρημα από δήμαρχο για τους μαύρους παίκτες του μπάσκετ

Ισραήλ: Ρατσιστικό παραλήρημα από δήμαρχο για τους μαύρους παίκτες του μπάσκετ

«Δεν θέλω να βλέπω ξένους. Θέλω να βλέπω Ισραηλινούς παίκτες. Αν θέλετε να παρακολουθείτε νέγρους, έχετε το NBA για αυτό» είπε ο δήμαρχος του Χολόν, Μοτί Σασόν
Ο δήμαρχος μιας ισραηλινής πόλης χαρακτήρισε «νέγρους» τους μαύρους παίκτες του μπάσκετ που παίζουν σε ομάδες της χώρας του.

«Δεν θέλω να βλέπω ξένους. Θέλω να βλέπω Ισραηλινούς παίκτες» είπε ο δήμαρχος του Χολόν, Μοτί Σασόν, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε σε ένα αθλητικό συνέδριο το οποίο οργάνωσε ένα πανεπιστήμιο του Ισραήλ, όπως ανέφερε ο ιστότοπος Ynet News στην εβραϊκή γλώσσα.

«Αν θέλετε να παρακολουθείτε νέγρους, έχετε το NBA για αυτό» είπε ο δήμαρχος, αναφερόμενος στην Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το σημαντικότερο επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη Βόρεια Αμερική.

Ο ιστότοπος Ynet —η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Γιεντότ Αχαρονότ— χαρακτήρισε «κατακριτέα» και «εξωφρενικά» τα σχόλια αυτά του Σασόν.

Η πόλη Χολόν είναι ένα νότιο προάστιο του Τελ Αβίβ. Η ομάδα της, η Χαποέλ, αγωνίζεται στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία της χώρας και είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2007-2008. 
Η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Όταν ο ιστότοπος ζήτησε από τον δήμαρχο διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του, ο Σασόν είπε ότι ζητεί συγγνώμη.

«Η επιλογή της λέξης "νέγρος" ήταν απρεπής και ζητώ συγγνώμη. Ήθελα, φυσικά, να πω οι ξένοι παίκτες», είπε, σύμφωνα με τον ιστότοπο.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ... H ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ... 
 antipliroforisi.blogspot.gr 


Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
http://www.youtube.com/watch?v=dLMXgvuWYFo
Μεταφορτώθηκε στις 7 Αυγ 2010
Το συγκεκριμένο βίντεο έπιασε πολλές χιλιάδες θεάσεις...
Οι Εβραίοι μην έχοντας επιχειρήματα να απαντήσουν και αφού το βίντεο τους ρεζιλεύει στην κυριολεξία αποφάσισαν να ακολουθήσουν την γνωστή και πανάρχαια τακτική τους. 
Τη φίμωση μέσω του ψέμματος.
Εκαναν λοιπόν χιλιάδες οργανωμένα flagaρίσματα στο βίντεο και το youtube που επίσης ανήκει σε Εβραίους το αφαίρεσε για δεύτερη φορά.
Μάλιστα απειλεί οτι θα κλείσει και το κανάλι μας.
Αυτή είναι η Δημοκρατία των Εβραίων. 
Μπορείς να λές ότι θέλεις εκτός απο το να κάνεις κριτική σε αυτούς.
Shalom!!!

Τα κατηχητικά ανηλίκων του ΚΚΕ και το πιστόλι της Κανέλλη

Τα κατηχητικά ανηλίκων του ΚΚΕ και το πιστόλι της Κανέλλη


Τα κανάλια της διαπλοκής σε αγαστή συνεργασία με κυβερνητικούς παράγοντες που διαρρέουν παράνομα ανακριτικό υλικό έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Διαστρεβλώνουν την αλήθεια και προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η Χρυσή Αυγή προέβαινε σε έκνομες πράξεις. Παρουσιάζουν προσωπικές φωτογραφίες των βουλευτών μας όπως και ένα ανήλικο παιδί που δήθεν χαιρετά ναζιστικά με το αριστερό χέρι υψωμένο, ενώ οι ίδιοι έδιναν συνεντεύξεις στο Τύπο παρουσιάζοντας τον οπλισμό τους.
ΚΚΕ
                         ΧΑ Ι - Κανέλλη τί έχεις νά πεις;;; 

Μάλιστα σε δημόσιες εκδηλώσεις τους υποχρέωναν ανήλικα και ανυποψίαστα παιδιά να χαιρετούν όπως χαιρετούσε ο αδίστακτος εγκληματίας και δολοφόνος εκατομμυρίων ανθρώπων πατερούλης Στάλιν. 
Εν συνεχεία παρουσίαζαν αυτές τις φωτογραφίες στον έντυπο Τύπο και στο διαδίκτυο χωρίς κάν να θολώσουν τα πρόσωπα των μικρών παιδιών.Βέβαια, για όλα αυτά δεν είπε κουβέντα στον Ευαγγελάτο πριν λίγο η Κανέλλη, ούτε για το γεγονός πως ξεφτίλιζε τα ήθη και τα χριστιανικά έθιμα βαφτίζοντας γάτες!

Μάκης: H Κανέλλη βάφτιζε γάτες με τον Λαμπράκη
Δημοσιεύθηκε στις 31 Οκτ 2013
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καταγγέλλει δημόσια την Κανέλλη ότι βάφτιζε γάτες σε περίεργες τελετές με τον εκδότη Λαμπράκη και άλλα πολλά...


πηγη  xryshaygh.com 
        greekvoices.blogspot.gr ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ
             Κανέλλη τί έχεις νά πείς;;; 


GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

ΚΚΕ

             Κανέλλη τί έχεις νά πείς;;; 


ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ 
ΚΑΙ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος.
Μπορεί το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ να άργησε λίγες μέρες (προφανώς για να συνέλθει από το σοκ…), αλλά την έκανε τη (συνήθη πλέον…) παρέμβασή του στα εσωτερικά του προτεκτοράτου Σαμαριστάν.

Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee), λοιπόν, δια στόματος του Εκτελεστικού Διευθυντή της, Δαυίδ (Νταίηβιντ) Χάρις, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Τάκη Μπαλτάκου, για τις μεγάλες αλήθειες που ξεστόμισε (έστω κι αν δεν ήξερε ότι καταγράφεται…), δηλώνοντας ταυτόχρονα τη στήριξή της προς τον άνθρωπο του λόμπι στην Αθήνα, φον Αντωνάκη Σαμαρά, αλλά και προς τους δικαστικούς που διεκπεραιώνουν τη σκευωρία («Παναθηναϊκάκιας» και ΣΙΑ…).
Ιδού η νέα ωμή παρέμβαση των σιωνιστών, όπως τη μετέφερε η (κεντροαριστερή…) VoiceofAmerica, Μιχάλης Ιγνατίου:
«Αυτό που έκανε ο κ. Μπαλτάκος αποτελεί προσβολή προς τον πρωθυπουργό Σαμαρά και για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αν και η συνάντηση του κ. Μπαλτάκου με στέλεχος της Χρυσής Αυγής προκαλεί από μόνη της, η έκφραση συμπαράστασης του για το κόμμα –στην πραγματικότητα για την εγκληματική αυτή οργάνωση, όπως την χαρακτήρισε η κυβέρνηση-, είναι απίστευτη. Στο βίντεο, ο Μπαλτάκος λέει στον Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ότι ο πρωθυπουργός κίνησε τη διαδικασία έρευνας εναντίον της για να έχει πολιτικό κέρδος. Στην απ’ ότι φαίνεται φιλική συνομιλία, ο Μπαλτάκος αναφέρεται στην υπόσχεση του κ. Σαμαρά να “ξεριζώσει” τη ΧΑ όταν μίλησε στα μέλη της AJC στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Καταδικάζουμε αυτό το βίντεο. Το περιστατικό αυτό πρέπει να προκάλεσε πραγματικό σοκ για τον πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος έχει δείξει ισχυρή ηθική και πολιτική ηγεσία στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. 
Την ίδια στιγμή, είμαστε ενθαρρυμένοι με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, το δικαστικό και νομοθετικό σώμα θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τη ΧΑ, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία της οποίας απειλούν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα».
(ΥΓ): Δεν παίρνει χαμπάρι ο ελληνικός λαός από τις σιωνιστικές απειλές! Και πεισμώνει ακόμα περισσότερο! Κι όλο περισσότερο πλησιάζουμε στον Μάιο…
http://antipliroforisi.blogspot.gr
Πότε θα συλληφθεί ο Δένδιας για συνέργεια και υπόθαλψη εγκληματιών!

Κόψανε στον αέρα του ΑΝΤ1 τον ποινικολόγο Μ. Δημητρακόπουλο επειδή είπε οτι δεν στέκουν οι διώξεις

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ … ΞΥΠΝΑ…. !!!!!!
http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/cf84cf83cebfcf85cebaceb1cf84cebfcf82-cebcceb1cebdcf84ceb5cebbceb7cf82.jpg?w=680&h=501 


http://stavretta.blogspot.gr/search/label/%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82#Το Ναζιστικό Κόμμα των ΗΠΑ - Ακόμη μια μεγάλη απάτη... Real Nazis, Or More Zionist Hoaxes?

Το Ναζιστικό Κόμμα των ΗΠΑ - Ακόμη μια μεγάλη απάτη...
Real Nazis, Or More Zionist Hoaxes?

.. των φίλων μας των ιουδαίων!!

Πραγματικοί Ναζί ή περισσότερες Εβραϊκές απάτες;

Το Γερμανο-Αμερικανικό Bund ήταν ένα φιλοναζιστικό πολιτικό κίνημα που ξεκίνησε το 1935. Κάτω από την ηγεσία του «Φύρερ» του, ενός περιβόητου «αντισημίτη» ονόματι Fritz Kuhn, το Bund έφτασε τα 15.000 μέλη. 

Ο Fritz Kuhn "Cohen" την ώρα που έβγαζε Ναζιστικούς λόγους!

Το 1939 έγινε συγκέντρωση του κινήματος στην Νέα Υόρκη και μαζεύτηκαν 20.000 οπαδοί που όλως τυχαίως οι περισσότεροι ήταν Εβραϊκής καταγωγής. Τελικά ο Kuhn φυλακίσθηκε για υπεξαίρεση χρημάτων. Αποδείχθηκε ότι το όλο επιχείρημα χρηματοδοτήθηκε από την εβραϊκή οργάνωση ADL. 
Ο σκοπός; 
Η απόδειξη της ύπαρξης απειλής εναντίον των Εβραίων! 

 

Το όνομα Kuhn(Κούν) προέρχεται από το Kohen το οποίο ανήκει στην ιουδαϊκή ιερατική κάστα. Στις φυλές δηλαδή που απαρτίζουν τους ραββίνους!

Ο George Lincoln Rockwell
 

Ο Ρόκγουελ ηγήθηκε του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος από το 1959-1969 με έξι στρατιώτες μερικής απασχόλησης και 300 οπαδούς. Ο πατέρας του ήταν ηθοποιός στο Vaudeville και κέρδιζε 3500 δολάρια την εβδομάδα το 1925.
Ο «Ναζί» Τζόρτζ μεγάλωσε περιτρυγυρισμένος από Εβραίους καλλιτέχνες όπως οι Fred Allen(πραγματικό όνομα Fischel Lebowitz), Rudy Vallee, Benny Goodman, Groucho Marx and Walter Winchell (Jewish Vaudeville χορευτής).

Σπούδασε στην Ακαδημία της Χεβρώνας, στο πανεπιστήμιο Brown και στη Νέα Υόρκη στο Κολλέγιο Τέχνης. Στα πιο εβραιοκρατούμενα ιδρύματα δηλαδή!

Το πιο φοβερό απ’ όλα είναι ότι ο Ρόκγουελ έτυχε τεράστιας δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι τον περιστοίχιζαν μόνο 6 άτομα! Βέβαια αυτό δεν ήταν τυχαίο αφού το δήθεν ναζιστικό κόμμα του Ρόκγουελ δημιουργήθηκε από τους ιουδαίους για να παρουσιάζεται ως απειλή για τους Εβραίους στις ΗΠΑ και να περνάνε συνεχώς μέτρα εναντίον όποιου έλεγε την αλήθεια για το ρόλο των Εβραίων. 

Έτσι ακόμη και ο Εβραίος Χιού Χέφνερ τον παρουσίασε στο Playboy! Ο Ρόκγουελ πυροβολήθηκε θανάσιμα από έναν Εβραίο πρώην μέλος της οργάνωσης, που είχε εκδιωχθεί γιατί ήθελε να περάσει μαρξιστική προπαγάνδα στο έντυπο του κόμματος ονόματι The Stormtrooper.

Η έκδοση του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος του 1978

Ο "Φύρερ" Κόλινς που αποδείχθηκε ότι ήταν Εβραίος ονόματι Cohen!

Ο Φράνκ Κόλινς, ένας μοντέρνος Φύρερ έδρασε στο Skokie του Ιλλινόϊς, στο μέρος όπου υπήρχε ο μεγαλύτερος πληθυσμός επιζώντων του Ολοκαυτώματος. 

Το 1980 ο Κόλινς αποκαλύφθηκε ότι λεγόταν Frank Cohen, ήταν δηλαδή Εβραίος και αυτός στην καταγωγή. Ο Εβραίος Φράνκ ανακαλύφθηκε ότι είχε διασυνδέσεις με κυκλώματα παιδεραστίας και στην συνέχεια καταδικάστηκε σε φυλάκιση από έναν Εβραίο δικαστή και μετά από 3 χρόνια ήταν πάλι ελεύθερος!
 
Wolfgang Hawke... Τα λόγια είναι περιττά...

Το 1999 το Ναζιστικό Κόμμα Αμερικής διοικείται από ένα τέρας ονόματι Wolfgang Hawke, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Andrew Brita Greenbaum. Ένα εβραϊκό όνομα δηλαδή που το πήρε απο τον Εβραίο πατέρα του. Ο νέος «Φύρερ» ανακαλύφθηκε ότι πουλούσε μεγεθυντές πέους μέσω διαδικτύου.


Πηγή http://www.jewwatch.com/jew-hatehoaxes-american-nazis.html
 antipliroforisi.blogspot.gr 

Σαουδική Αραβία: Ανώτεροι υπάλληλοι ράβουν το στόμα και το μάτι ενός νέου κοριτσιού που δήλωνε ότι « ο Ιησούς είναι ο λυτρωτής μου...»

Σαουδική Αραβία: Ανώτεροι υπάλληλοι ράβουν το στόμα και το μάτι ενός νέου κοριτσιού που δήλωνε ότι « ο Ιησούς είναι ο λυτρωτής μου...»Αυτό το νέο κορίτσι που εργαζόταν στη Σαουδική Αραβία είχε το θράσος να πει : « ο Ιησούς Χριστός, είναι η ειρήνη … είναι ο λυτρωτής μου ..»

Αυτό θύμωσε πολλούς ανώτερους υπαλλήλους στην εργασία της και έτσι διέταξαν κάποιους άντρες … να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία ... της συρραφής του στόματος της … που της το έκλεισαν, προκειμένου να την εμποδίσουν να εκφράζει την αγάπης της για τον Ιησού Χριστό μας.

Επιπλέον, της έραψαν το αριστερό μάτι … που της το έκλεισαν και αυτό … ως μια προστιθέμενη μορφή τιμωρίας.
Η διαδικασία που χρησιμοποιήθηκε ήταν όχι μόνο απάνθρωπη αλλά και ανθυγιεινή . Το πλαστικό νήμα που χρησιμοποιήθηκε … σκόπιμα περιείχε χημικές ουσίες, που είχαν ως αποτέλεσμα τη μόλυνση της … 

Αυτή η ιστορία έχει επιβεβαιωθεί μέσω των οργανώσεων των ανθρώπινων δικαιωμάτων που χαρακτήρισαν αυτό το ρεπορτάζ όχι μόνο ως μια αντανάκλαση του θανάσιμου συστήματος της Σαουδικής Αραβίας επί των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αλλά και μια σαφώς κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων των γυναικών..'
πηγή: HEIL GAP (or mind the GAP) 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grΟ ΜΕΓΑΛΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.


Πρίν από λίγες μέρες πέθανε ο Ζύλ Ντασσέν, ο σύζυγος της Μελίνας Μερκούρη. 
Τα ΜΜΕ της Ελλάδας είχαν συνεχή αφιερώματα για τον «μεγάλο Έλληνα» Ζύλ Ντασσέν. 
Ακόμα και τα κρατικά κανάλια. 
Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ3 για το 10λεπτο αφιέρωμα στον Έλληνα Ζύλ Ντασσέν. Απέκρυψαν πλήρως την καταγωγή του και κατάφεραν ακόμα μια φορά να παραπληροφορήσουν και να προδώσουν αυτούς που τους «ταϊζουν», δηλαδή τον ελληνικό λαό. 
Πήραμε ένα απόσπασμα από την εβδομαδιαία εφημερίδα «Στόχος». Γράφει ο κ.Χατζηγώγος: «Οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Πάνο Παναγιωτόπουλο θρύνισαν το θάνατο του Χαζαροεβραίου Ζύλ Ντασσέν, με τη φράση «έφυγε ένας μεγάλος Έλληνας!!!». Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Απριλίου ο σύζυγος της μακαριστής Μελίνας Μερκούρη βάλθηκε να τους διαψεύσει. Κηδεύτηκε στην ιερά Συναγωγή του Εβραϊκού νεκροταφείου Νίκαιας, με όλο το ιουδαϊκό τυπικό, έχοντας πάνω στο φέρετρό του μια μαύρη σημαία του Ισραήλ με το άστρο του Δαβίδ. Όταν το φέρετρο μεταφέρθηκε στο πρώτο νεκροταφείο για να ταφή δίπλα στη Μελίνα η σημαία του Ισραήλ είχε αφαιρεθεί για να μην προκληθούν οι χριστιανοί τηλεθεατές που έβλεπαν τη σκηνή στη τηλεόραση. (Σημείωση ιστοσελίδας: αφαιρέθηκε η σημαία για να παραπληροφορηθεί ο ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά. 
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την εκκλησία της Ελλάδος, αφού ήταν Εβραίος στο θρήσκευμα γιατί επιτράπηκε η ταφή του σε χριστιανικό νεκροταφέιο. 
Με μουσουλμανική ιεροτελεστεία μπορούμε δηλαδή να ταφούμε στο Ά νεκροταφείο; Κάποιοι έχουν διαλύσει όλους τους θεσμούς και δεν σέβονται τίποτα πια).
Οι αριστεροί δημοσιογράφοι που λυμαίνονται τα κανάλια μας, παρουσίασαν τον 97χρονο Ντασσέν σαν διεθνιστή Εβραίο που πολέμησε τον Μακαρθισμό στην Αμερική, που αγωνίστηκε για την ειρήνη και την συναδέλφωση των λαών και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.
Την απάντηση έδωσε από το «ΒΗΜΑ» της περασμένης Κυριακής 
ο Κώστας Αλαβάνος, (αδελφός του Αλέκου Αλαβάνου) που υπήρξε για 15 χρόνια το δεξί χέρι της Μελίνας και σήμερα διευθύνει την τηλεόραση της Βουλής. 
Όταν τον Ιούνιο του 1967 ξέσπασε ο πόλεμος των 6 ημερών μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών, ο Ντασσέν παράτησε τη Μελίνα στην Αμερική και πήγε να καταταγεί φαντάρος σε ηλικία 56 ετών για να διπλασιαστούν τα εδάφη του αγαπημένου του Ισραήλ, όπως και τελικά έγινε. Αυτός ήταν ο μεγάλος ειρηνιστής Ζύλ Ντασσέν. Ένας Σιωνιστής 100%. 
Το ερώτημα είναι πως επέτρεψαν σε έναν Ιουδαίο να ταφεί σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο. Αλλά όπως μας λέει ο παπα-Γιώργης Μεταληνός, του το επέτρεψαν οι δικοί μας δεσποτάδες γιατί ήταν ο Ντασσέν (σημείωση ιστοσελίδας: 
Θυμηθείτε της αποκαλύψεις του Σπύρου Καρατζαφέρη για τους δεσποτάδες της Ιεράς Συνόδου, για να καταλάβετε ποιοι διοικούν την εκκλησία).

 antipliroforisi.blogspot.gr

"ΕΙΜΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ"

"ΕΙΜΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ"

"Independence Day / I am a Zionist and I am proud"

Τα παραπάνω λόγια είναι της εκδότριας της Ισραηλινής εφημερίδος "Haaretz", Σάρα Μίλερ, σε άρθρο της με αφορμή την ημέρα της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ.
Στο άρθρο της η Μίλερ αποκαλύπτει οτι η λέξη "Σιωνισμός"(σ.σ. το να γίνει το Ισραήλ μεγαλύτερο με λίγα λόγια) είναι το
κίνητρο για τους νέους και γενικά όλους τους Εβραίους ώστε να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ.
Μπορεί να είναι δύσκολο να πείσεις ένα νεαρό Εβραίο ή Εβραία που ζεί σε μια Δυτική χώρα με υψηλό πολιτισμό, χωρίς τρομοκρατία, να αφήσει την οικογένεια και τους φίλους του και να πάει να εγκατασταθεί στο Ισραήλ.
Η Μίλερ όμως χρησιμοποιεί ως κίνητρο τον Σιωνισμό.

Φαντάζεσθε να έβγαιναν οι εκδότες των μεγάλων ελληνικών εφημερίδων και με άρθρα τους που θα είχαν τίτλο "ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ", να καλούσαν όλους τους Ελληνες του εξωτερικού να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να αναπτυχθεί η χώρα και να γίνει πιο δυνατή;
Θα είχε καεί το πελεκούδι απο τις "αντιρατσιστικές" κτλ συμμορίες και οι "προοδευτικοί" θα έσκουζαν νυχθημερόν στα κανάλια για τον "Ρατσισμό" και το "Φασισμό" που υπάρχει στο DNA των Ελλήνων.

Εμείς προτείνουμε στους Ελληνες εκδότες εφημερίδων και λοιπών ΜΜΕ να ακολουθήσουν την ίδια τακτική με αυτούς του Ισραήλ και να μην προβάλλουν μόνο το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Πηγή: HAARETZ http://www.haaretz.com
         antipliroforisi.blogspot.gr/ 

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"