.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ "ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ...ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ "ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"

 Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ...ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
Είπε και ελάλησε πάλι ο σαλτιμπάγκος και νενέκος,
 ο παλιάτσος και Ιούδας:
Πως αν δεν αποδεχθούμε τον Παπαδήμο, το ΔΝΤ
και το ξεπούλημα της πατρίδας μας στους τοκογλύφους, υπάρχει σοβαρός κίμνδυνος
να μετατραπούμε σε ΚΟΥΒΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ,
ενώ είναι αμφίβολο αν θα γλιτώσουμε από τους σφαγείς κομμουνιστές!


Καταρχήν, υπενθυμίζουμε στον καραγκιόζαρο τα παρακάτω, που συνοδεύουν την φωτογραφία του με τον Κομαντάντε Φιντέλ Κάστρο
(φωτομοντάζ είναι, υπαλληλάκια!):

- Οσο πάτε και "χαλάτε" πρόεδρε.
Δίνετε λεφτά στα ανταρτοχώρια, δηλώνετε πως θαυμάζετε τον Τσε και τον Κάστρο; Α, μα αυτά είναι τα πρότυπά μου.
Στο γραφείο μου στις Βρυξέλλες, έχω κρεμάσει τις φωτογραφίες τους.
Το ξέρετε πως πήγε η κυρία Παπαρήγα στον Κάστρο και δεν τη δέχτηκε, ενώ εγώ τον είδα προ διετίας
και μιλήσαμε και φωτογραφηθήκαμε ;

 Μάλιστα είχε τότε το παράπονο πως δεν εκλήθη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα.
Λάθος του Σημίτη που δεν τον κάλεσε.

- Πως τον βρήκατε κατά τα άλλα τον presidente ;

Μια χαρά. Στον Κάστρο-επαναστάτη νομίζω, έχει πια σωρευτεί και η πείρα και η σοφία που φέρνει ο χρόνος.

 Κερδίζει πάντα κανείς όταν μιλάει με τέτοιες προσωπικότητες.
Επίσης, κάτι πήρε το μάτι μας για αναφορά σε...Λεωνίδες, Θερμοπύλες, Μαραθώνες, Νενικήκαμεν κλπ.


Λόγω σεβασμού στους αρχαίους μας προγόνους, απαξιούμε να απαντήσουμε όπως πρέπει σε κάποιον που τολμάει να συγκρίνει τον ενδοτισμό του με όσους ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Δυο πράγματα μόνο:

-Αν ζούσαν σήμερα οι Λεωνίδες ή έστω οι Μεταξάδες, θα σε έσφαζαν στο γόνατο ως προδότη, πατριδοκάπηλε.

- Να ξέρεις πως την Ύβρι ακολουθεί πάντα η Νέμεσις.
 
 
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΑΪΤ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ...

ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΑΪΤ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ...


ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΒΡΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ,
ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ... !
 ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...

http://www.stoxos.gr/2011/11/blog-post_1758.html
 ΖΗΤΩ ΤΟ

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

stavrettaΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!!!


ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!!!

Ενώ η Αθηνοκεντρική κυβέρνηση βρισκόταν σε ανασχηματισμό γιατί έχει χαθεί κατά το κοινώς η μπάλα και έχει διαγραφεί για αυτούς η Θράκη από τον χάρτη αλλά την θυμούνται για ψηφοθηρικούς λόγους μόνον ελέω Πεταλωτή ή ελέω Ξυνίδη,
 ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες αναζητούν χορηγίες για τα συνδικαλιστικά τους όργανα,
ομάδα καθηγητών από την διπλανή Τουρκία θέλοντας να δηλώσουν έμπρακτα ότι η Θράκη είναι συνέχεια της Τουρκικής επικράτειας και να προσελκύσουν πελάτες – σπουδαστές στις τάξεις εκπαιδευτηρίων τους με μια αστραπιαία κίνηση βρέθηκαν στις 16 Ιουνίου 2011 στην Κομοτηνή.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αναντολού ο Νταβούτ ΑΪΝΤΙΝ, ο Αντιπρύτανης Αϊντίν Ζιγιά και οι βοηθοί τους : καθηγητής Φερρούχ Ουζτούγ και Νεζίχ Ορχόν με συνοδεία πρακτόρων του εχθρού επισκέφτηκαν τον Ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.


Κατά την συνάντηση ζητήθηκε από τον Ψευτομουφτή να βοηθήσει και να παροτρύνει τους γονείς αλλά και τους Νέους ώστε να εγγραφούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Μουσουλμάνοι σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο με την υπόσχεση ότι θα υπάρξει συμπαράσταση , βοήθεια και κάθε εξυπηρέτηση από πλευράς διοίκησης του Πανεπιστημίου !!!!!!


Ο Ψευτομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ , διαβεβαίωσε τους Μογγολότουρκους επισκέπτες του ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τα παιδιά της "τουρκικής" μειονότητας της Δυτικής Θράκης να πετύχουν σε ένα ευνοούμενο κράτος όπως είναι η Τουρκία τους επαγγελματικούς στόχους τους
και να μπορέσουν να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία που τους δίνεται για να διαπρέψουν αργότερα και να είναι τα φωτεινά παραδείγματα για όλη την "τουρκική" μειονότητα της Δυτικής Θράκης και δεν λησμόνησε να τους ενημερώσει σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η "τουρκική" μειονότητα της Δυτικής Θράκης όπως αρέσκεται να την αποκαλεί.


Μάλλιασε η γλώσσα μας κάθε φορά να το λέμε !!!!!!!!


Ξυπνάτε αστροπελέκια της Δημόσιας Διοίκησης

Στην Θράκη αλωνίζουν οι πράκτορες του εχθρού και οι υποτιθέμενοι ανευθυνοαρμόδιοι το ‘χουνε ρίξει στον Συνδικαλισμό !!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"... Ο.Ε.Ν. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

 

http://www.stoxos.gr/2011/06/blog-post_56.htmlAποκαλύψεις για τη στήριξη του UCK από τις HΠΑ .


Aποκαλύψεις για τη στήριξη του UCK από τις HΠΑ .
H διαδικτυακή εφημερίδα Global Post δημοσίευσε μια αποκαλυπτική έρευνα για την στήριξη που παρείχε η Ουάσινγκτον στο Κοσοβάρο πρωθυπουργό και πρώην οπλαρχηγό του UCK Hashim Τhaci.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι HΠΑ γνώριζαν ότι η δομή της παραστρατιωτικής οργάνωσης του UCK που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνοποίηση του Κοσοβαρικού βασίστηκε στις κατά τόπους μαφίες και φατρίες του οργανωμένου έγκληματος ενώ φέρουν μεγάλη
ευθύνη και για τις παράνομες δραστηριότητες της πρώην υπηρεσίας πληροφοριών του Κοσόβου (SHIK) η οποία μετεξελίχθηκε σε εγκληματική οργάνωση.

«Αμέσως μετά τον πόλεμο του 1999, η περιβόητη υπηρεσία εξελίχθηκε σε μία άνομη οντότητα, η οποία αρχικά λειτουργούσε υπό τις εντολές του UCK και τη στήριξη των ΗΠΑ ενώ στη συνέχεια τέθηκε υπό την ηγεσία του PDK», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τη μυστική υπηρεσία του Κοσόβου.

  Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της SHIK Kadri Veseli, άλλοτε στενό συνεργάτη του Thaci, η υπηρεσία διεξήγαγε συστηματικά δολοφονίες κατά πολιτικών αντιπάλων του Thaci ενώ δεχόταν τη βοήθεια ξένων υπηρεσιών.
 Αξιωματούχος των ΗΠΑ που υπηρέτησε στη περιοχή μιλά υπό τον όρο της ανωνυμίας ότι η SHIK οργανώθηκε από τη CIA και ξέφυγε από τον έλεγχο ενώ πρώην στελεχος της SHIK που ζει πλέον στο εξωτερικό, υποστηρίζει ότι ανήκε στον αρχικό πυρήνα που εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ και στη Γερμανία.

 Στο δημοσίευμα εμφανίζεται και το όνομα του Florin Krasniqi, μεγαλοπαράγοντα της αλβανικής διασποράς στις ΗΠΑ που είχε αναλάβει τη στρατολόγηση και την εξεύρεση χρηματοδότησης για τον UCK
 (βλ. Αλβανική διασπορά: Ο κινητήριος μοχλός του εξτρεμισμού στα Βαλκάνια).

πηγηΣυλλαμβάνουν κάποιους διακινητές, τους ανακρίνει όμως η ΕΥΠ;


Συλλαμβάνουν κάποιους διακινητές, τους ανακρίνει όμως η ΕΥΠ;Η εισβολή των λαθρομεταναστευτικών ορδών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τους αρμόδιους στην ΕΛΑΣ να τραβάνε τα μαλλιά τους, με τα όσα βλέπουν, αδυνατώντας, λόγω της αδράνειας της Πολιτείας, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

 Προσέξτε τώρα μεθοδολογίες:
την 21η Ιουνίου, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην παρέβρια περιοχή Αμορίου Διδυμοτείχου, διότι με πλαστική βάρκα έπλεαν εντός του ποταμού Έβρου και προετοίμαζαν
 (συγκεκριμένα, έδεναν σχοινιά από την τουρκική στην ελληνική κοίτη του ποταμού Έβρου!),
τη διευκόλυνση παράνομης εισόδου 50 λαθρομεταναστών στο ελληνικό έδαφος.
Είναι πλέον φανερό, ότι όσο δεν μπαίνει στο χορό ο Στρατός
και ειδικότερα οι Ειδικές Δυνάμεις, αυτά τα φαινόμενα
 θα κλιμακωθούν και η μεθόριός μας, θα δίνει την εικόνα αφύλακτης διάβασης...
Φυσικά, συνελήφθη και ένας Λιβανέζος, ο οποίος «επιχειρούσε» με έδρα τις τουρκικές ακτές, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πλαστικές βάρκες.
Πάλι καλά που τα κλιμάκια που επιχειρούν εκεί, εφοδιάστηκαν με θερμικές κάμερες...
Όμως, κανείς δεν μας λέει μετά τι γίνεται με τους διακινητές και τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τη ΜΙΤ ή αξιωματικούς του τουρκικού Στρατού.
Απορία: τους ανακρίνει όλους αυτούς η ΕΥΠ, ή όλα αυτά θεωρούνται πλέον «περιττά» από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;
Σημειώνουμε ότι από την αρχή του χρόνου, έχουν συλληφθεί 32 διακινητές και κανείς δεν έχειτην παραμικρή εικόνα για αυτούς... Και μην κοροϊδευόμαστε:
 είναι όλοι πράκτορες, που εκτελούν τα συμβόλαια της Νέας Τάξης...

http://patr-anex-enim.blogspot.com/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
UCK
ΠEΡIMEΝΕΤΕ ΘΑ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΣΑΣ...
(stavretta)
<> <>
Η Μεγάλη Αλβανία

ΑΙΣΘΗΣΗ έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι... θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα.
Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και
 η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».Οι ευρωπαϊκές αρχές και οι μυστικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των μελών της οργάνωσης, η απρόσμενη εμφάνιση της οποίας ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες.
 Και αυτό γιατί πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συνδέσουν τον νέο αυτό «στρατό» (;) με τον UCK.
Ο τρόπος δράσης και τα λόγια στην ανακοίνωση του θύμισαν «την οργάνωση φαξ», όπως την είχαν ονομάσει αρχικά.
Η προκήρυξη της ACTOSH έχει μπει στο μικροσκόπιο αρχικά της Europol η οποία προσπαθεί να εντοπίσει στοιχεία για τη νέα οργάνωση, και φυσικά τα μέλη της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι ευρωπαϊκές αρχές είναι το όνομα του επικεφαλής της οργάνωσης.
 Πρόκειται για τον Κοσοβάρο Kushtrim Mtirovica, εν δυνάμει τρομοκράτη, που χαρακτηρίζεται «πολύ σκληρός» και διαφεύγει τη σύλληψη.


Προτεραιότητα λοιπόν της Europol είναι ο εντοπισμός του αρχηγείου του «Απελευθερωτικού Στρατού των κατεχομένων εδαφών της Αλβανίας», όπως ονομάζεται αλλιώς η οργάνωση, ώστε να μπορέσει να εκτιμηθεί η δύναμη που έχει ο «στρατός». Προβληματισμός επικρατεί και στη χώρα μας, αφού στο κείμενο της προκήρυξης αναφέρει ξεκάθαρα ότι εδάφη τα οποία ο συντάκτης θεωρεί ότι ανήκουν στην Αλβανία θα τα πάρουν πίσω με οποιονδήποτε τρόπο. Παράλληλα η Σερβία και το Μαυροβούνιο βρίσκονται στο επίκεντρο του στόχου των τρομοκρατών.


Το κείμενο


Η προκήρυξη που έστειλαν στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας ΝΟΑ, με τίτλο
«Το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι κυρίαρχο»,
εκτοξεύει πολλές απειλές εναντίον των χωρών για τις οποίες μιλάει, ενώ δίνει και πολλές υποσχέσεις προς τους συμπατριώτες τους, ότι εδάφη τα οποία τους ανήκουν θα γίνουν ξανά δικά τους.

Η προκήρυξη-απειλή δεν είναι ακόμη γνωστό αν στάλθηκε με mail ή με φαξ, πράγμα το οποίο θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις έρευνες τους.
Σύμφωνα με τις αλβανικές αρχές είναι υπογεγραμμένη από τον Kushtrim Mtirovica, τον οποίο «βλέπουν» σαν επικεφαλής της οργάνωσης.
Το ΝΟΑ αρχικά δίσταζε να δημοσιεύσει το εν λόγω κείμενο καθώς υποψιαζόταν ότι επρόκειτο για φάρσα όμως τελικά αποδείχθηκε ότι όλα ήταν αληθινά.
Η οργάνωση είναι υπαρκτή και ο εφιάλτης πέρα για πέρα αληθινός.


«Ένας νέος στρατός θα απελευθερώσει όλα τα αλβανικά εδάφη που είναι υπό σέρβικη, σλαβομακεδονική, ελληνική και μαυροβούνια κατοχή», είναι η αρχή από το κείμενο που έστειλε στο Πρακτορείο
 ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών της Αλβανίας» 
ή αλλιώς στα αλβανικά ACTOSH όπως έχουν ονομάσει την οργάνωση οι ιδρυτές και τα μέλη της.


Οι δύο πρώτες γραμμές είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση και υποσχέσεις προς τους Αλβανούς πολίτες.
Όλη η ανακοίνωση τους αποπνέει σιγουριά, δύναμη και υποδηλώνει την ύπαρξη ενός πολύ καλά οργανωμένου και ισχυρού στρατού, και ίσως είναι αυτό που έχει κάνει τους αποδέκτες του μηνύματος να τρομάζουν και να λαμβάνουν τα λόγια τους με σοβαρότητα.
Η νεοεμφανιζόμενη οργάνωση σε συνέχεια των δηλώσεων της αναλύει ποια είναι τα εδάφη τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στην Αλβανία και θα τα αποκτήσουν εκ νέου χωρίς φόβο.
Υποστηρίζει ότι το Βόρειο και Ανατολικό Κοσσυφοπέδιο της ανήκουν δικαιωματικά, ενώ η Κοιλάδα του Βαρδάρη, η οποία είναι έδαφος του Μαυροβουνίου, ισχυρίζεται ότι πρέπει να είναι στην κατοχή των Αλβανών.
 Επίσης έχουν βάλει στο μάτι και κάποια ελληνικά εδάφη και θέλουν να τα «επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν», δηλαδή στην ιδιοκτησία τους.
 Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι η Τσαμουριά, η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα δεν είναι ελληνικές και έτσι πρέπει να περάσουν στα χέρια τους.
Ο επικεφαλής του αρχηγείου της ACTOSH συνεχίζει λέγοντας ότι το Κοσσυφοπέδιο βρίσκεται υπό τη συνεχή απειλή σχηματισμού μιας νέας σερβικής δημοκρατίας μέσω των διαδικασιών αποκέντρωσης. 
«Το Κόσοβο δεν είναι ούτε ανεξάρτητο ούτε αυτόνομο» προσθέτει, ενώ παρακάτω ρίχνει την ευθύνη στην Eulex για τη διαίρεση του βόρειου τμήματος του Κοσόβου. 
Σύμφωνα με την ACTOSH, η ηγεσία της Πρίστινας δεν ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στο βόρειο τμήμα του Κοσόβου και ενθαρρύνει τη διαίρεση του - και όλα αυτά με την έγκριση της Eulex.
Λυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που τους οδήγησε στην ίδρυση αυτής της οργάνωσης και θέλουν να ανοίξει ο δρόμος ώστε το Βόρειο Κόσοβο να είναι πλέον υπό τη προστασία τους.


Πριν καταλήξει αναφέρει ποιες ομάδες θα «χτυπήσει» και ποιες δεν θέλει να μπουν εμπόδιο στο δρόμο που θα χαράξουν. Συγκεκριμένα, λέει ότι θα εμποδίσουν τη δραστηριοποίηση σερβικών παραστρατιωτικών ομάδων, της Αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών της Σερβίας,
 «θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Σλαβο-Έλληνες και τη παλιά Ευρώπη ότι οι συναλλαγές στην πλάτη των Αλβανών έχουν πια τελειώσει»,
ήταν οι τελευταίες λέξεις της γεμάτης απειλές προκήρυξης.


Σχόλιο...Ας έρθουν με την όπισθεν κι αυτοί...

http://www.eglimatikotita.gr/2011/01/blog-post_6223.htmlUCK
ΠEΡIMEΝΕΤΕ ΘΑ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΣΑΣ...


Απεριόριστη υποστήριξη σε Σαλί Μπερίσα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.


Απεριόριστη υποστήριξη σε Σαλί Μπερίσα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναγνώρισαν τα λάθη τους και την εσφαλμένη πολιτική που ακολούθησαν.
 Μια τέτοια περίπτωση είναι με την Αλβανία.

 Έδωσαν απεριόριστη υποστήριξη προς τον πρώην πρόεδρο της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, και αυτό χαρακτηρίζεται ως αδυναμία των ΗΠΑ, αφού ανέχθηκαν την αλαζονεία ενός κράτους με μόλις 3,5 εκατομμύρια κατοίκους.
Το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών
  (U. S. State Department) για πρώτη φορά εκδίδει τα μυστικά του παρελθόντος. Μέσα σε αυτά αναφέρει και
τα «Παράξενα γεγονότα των νέων συμμάχων».
Μετά από 90 χρόνια, μόλις το κομμουνιστικό καθεστώς κατέρρευσε, η Αλβανία έγινε σύμμαχος των ΗΠΑ.

Η επιλογή των ΗΠΑ ήταν ο Σαλί Μπερίσα που είχε την πλήρη υποστήριξη του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στα Τίρανα, William Rayerson.
Τα λάθη του παρελθόντος συνεχίζονται και επαναλαμβάνονται και σήμερα.
Και όλα αυτά είναι δημοσιευμένα στον αμερικανικό Τύπο.
Στα δημοσιεύματα αυτά συμπεριλαμβάνονται και όλες οι γκάφες των ΗΠΑ, όλα αυτά τα χρόνια, σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Γίνεται, μάλιστα, σχετική μνεία για τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, για τις σχέσεις των πρώην χωρών της Γιουγκοσλαβίας κλπ.

«Η Αλβανία υποστήριξε το ΝΑΤΟ, οι αρχές των ΗΠΑ και η CIA κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου, είχαν στη διάθεσή τους, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και το έδαφος της Αλβανίας.

Αναφέρει συγκεκριμένα η αμερικανική έκθεση:
«Η Αλβανία υπήρξε για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ σημαντικό στρατιωτικό φυλάκιο στα ταραγμένα νότια Βαλκάνια.

 Η Αλβανία κατά την περίοδο 1990-96 είχε ανοίξει τα λιμάνια της και τους αεροδιαδρόμους της για στρατιωτική χρήση των ΗΠΑ, φιλοξενηθήκαν επίσης τα κατασκοπευτικά αεροπλάνα της CIA που προέβαιναν σε πτήσεις πάνω από τη Βοσνία»

Οι ταραχές στην διάρκεια των ετών 1990-96 είχανε πολλές διακυμάνσεις και οι ΗΠΑ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην νίκη του Δημοκρατικού Κόμματος το 1992 στις γενικές εκλογές με τις οποίες καθιερώθηκε το νέο κράτος της Αλβανίας, οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά με την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ.

Κατά την περίοδο 1991-96 η Ουάσιγκτον στράφηκε άμεσα στην Αλβανία κάνοντας σοβαρές επενδύσεις 236 εκατ. δολαρίων, υπό μορφή οικονομικής ενίσχυσης, καθιστώντας τις ΗΠΑ δεύτερες στη θέση των δωρεών προς την Αλβανία, μετά την Ιταλία.

Ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας

 ( και σημερινός πρωθυπουργός) Σαλί Μπερίσα
επισκέφθηκε τις ΗΠΑ το 1991 ζητώντας τη συνδρομή της αμερικανικής πολιτικής για ‘βελτιώσεις’ προς το Δημοκρατικό Κόμμα που ηγούνταν.

Στα πλαίσια αυτά, το Δημοκρατικό Κόμμα υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ στις εκλογές του 1992 με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μηχανήματα.

Ο William Rayerson, ως ο πρώτος πρέσβης των ΗΠΑ μετά το ’90, βρίσκονταν πάντοτε στο πλάι του Μπερίσα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Αλβανία.

ΑΛΒΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.
Γράφει η αμερικανική έκθεση:
«Μετά την επίσκεψη του Μπερίσα στις ΗΠΑ το Μάρτιο του 1991, η Ουάσιγκτον που παραχώρησε άμεσα τη συνδρομή της προς το κόμμα του, το Δημοκρατικό Κόμμα, δωρίζοντάς του μάλιστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αυτοκίνητα για την προεκλογική εκστρατεία του του 1992.

Ο πρεσβευτής μας στα Τίρανα William Rayerson, που υπήρξε
ο πρώτος πρεσβευτής των ΗΠΑ μετά την πτώση του κομμουνισμού, στάθηκε στο βάθρο, δίπλα στον Σαλί Μπερίσα, στο ράλι των εκλογών».

Οι ΗΠΑ, όμως, απέφυγαν να επικρίνουν το νέο πρόεδρο της χώρας για την πολιτική που ακολουθούσε στη νομοθεσία, στην πολιτική και στην αστυνομία, καθώς πολλές δραστηριότητες του ήταν συχνά παράνομες.

Ήδη, από το 1993, οι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος, τοποθέτησαν και προσέλαβαν τα συγγενικά τους πρόσωπα στις κύριες θέσεις των υπουργείων, σε διοικητικά τμήματα, σε θεσμούς, στη Δικαιοσύνη, στα Πανεπιστήμια και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Χρησιμοποιώντας κατάλληλα τον φόβο της επιστροφής στο κομμουνιστικό δικτατορικό καθεστώς, ο Μπερίσα έκανε το πολιτικό του παιχνίδι με τη διάδοση του πανικού μεταξύ του πληθυσμού μέσω της νεο-εγκατεστημένης ισχύος του, χτυπώντας τον ανυπόληπτο πολιτικό του αντίπαλο.

Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα, συνέβαλε στην περαιτέρω πόλωση του κλίματος στην Αλβανίας με την επιδίωξη να μην συναντηθούν να μιλήσουν τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης ( που χαρακτηρίστηκαν ως διάδοχα του κομμουνιστικού καθεστώτος).

Το φαινόμενο αυτό κράτησε για δύο χρόνια με το Δημοκρατικό Κόμμα στην κυβέρνηση έως το 1995.

Αυτή η αμερικανική μονομέρεια βοήθησε τον Μπερίσα να χρησιμοποιήσει όπως ήθελε την πολιτική εξουσία και να απορρίψει την αλλαγή σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Συγχρόνως οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν την Αλβανία για να επιβληθούν στην περιοχή και αργότερα την βοήθησαν να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, αφού είχε συμμετάσχει σε ασκήσεις και αποστολές που βοήθησαν στον πόλεμο της Βοσνίας αλλά και άλλες αποστολές.
Αυξήθηκαν οι σταθμοί ραντάρ στο βόρειο τμήμα, αλλά το πρόβλημα εκείνα τα χρόνια ήταν η κρίση στα Βαλκάνια και το εμπάργκο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες η Αλβανία έσπασε.
«Τότε δημιουργήθηκαν ταραχές στο εσωτερικό της χώρας, ομάδες έσπασαν τις στρατιωτικές αποθήκες και τα όπλα που εκλάπησαν δεν χρησιμοποιήθηκαν μόνο από τους αντιπάλους του Μπερίσα, αλλά και από εγκληματικές ομάδες…» γράφει η σχετική έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στον αμερικανικό Τύπο και αναφέρεται στα γεγονότα του 1999
.
kostasxan
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blog-post_310.html


Αλβανική διασπορά: Ο κινητήριος μοχλός του εξτρεμισμού στα Βαλκάνια.

Αλβανική διασπορά: Ο κινητήριος μοχλός του εξτρεμισμού στα Βαλκάνια.


ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ
ΘΑ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΣΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...
Ο Florin Krasniqi, δραστήριο μέλος της αλβανικής διασποράς και βασικός προμηθευτής όπλων του UCK μεταξύ των Richard Holbrooke και Wesley Clark.

Δύο χρόνια από την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, το όραμα της “Μεγάλης Αλβανίας” παραμένει ζωντανό με τους αλβανικούς εξτρεμιστικούς πυρήνες να έχουν κάνει αισθητή τη παρουσία τους και στην Ελλάδα.

Μόλις τη περασμένη εβδομάδα, η ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε

σε γιάφκα αλβανικής συμμορίας στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 23 στον Βύρωνα σημαντική ποσότητα οπλισμού (3 AK-47 Kalashnikov, 1 κοντόκαννη καραμπίνα, 30 χειροβομβίδες και 10 κιλά εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ) ενώ η πληροφορία της εφημερίδας Press Time ότι βρέθηκαν και προκηρύξεις που παραπέμπουν στον γνωστό “Απελευθερωτικό Στρατό του Κοσόβου” (UCK) δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ούτε και διαψεύστηκε.

Σκοπός της εγκληματικής και εξτρεμιστικής οργάνωσης, όπως έχει χαρακτηριστεί επίσημα ο UCK από το State Department, είναι
η δημιουργία αλβανικού κράτους για όλους τους Αλβανούς”,
δηλαδή η ενοποίηση υπό ενιαία κρατική δομή όλων των αλβανόφωνων πληθυσμών που ζουν στη κοιλάδα του Πρέσεβο (νότια Σερβία), το Μαυροβούνιο, τη πΓΔΜ, το Κοσσυφοπέδιο και τη λεγόμενη Τσαμουριά.

 Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ίδρυση και χρηματοδότηση του UCK είχαν οι ιδιαίτερα δραστήριοι απόδημοι Αλβανοί της Ελβετίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ, οι οποίοι αποτέλεσαν και τη βάση στρατολόγησης.

Δεν είναι τυχαίο ότι το ιδρυτικό κεφάλαιο της American Bank of Albania προήλθε από το Albanian American Enterprise Fund (AAEF), που βασίζεται στο πρόγραμμα East Europe Democracy του αμερικανικού State Department, ακόμη μία ομιχλώδη πρωτοβουλία εξωτερικής πολιτικής επί προεδρίας Clinton.
Ένας από τους πλέον δυναμικούς εκφραστές του αλβανικού εξτρεμισμού είναι ο Αλβανοαμερικανός Floran Krasniqi.

Ο Krasniqi εισήλθε παράνομα στις ΗΠΑ από το Μεξικό και κατάφερε με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από το Mπρούκλιν της Νέας Υόρκης να συγκεντρώσει $30 εκατ. στα τέλη της δεκαετίας του ΄90.
 Oι δραστηριότητες του Krasniqi έγιναν ευρύτερα γνωστές από τη προβολή του ντοκιμαντέρ “Τhe Brooklyn Connection: How to Build Your Own Guerilla Army” από το δίκτυο PBS. O Κrasniqi εμφανίζεται τo 2004 να αγοράζει τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή από την αμερικανική αγορά για λογαριασμό του UCK και να χρηματοδοτεί αδρά τόσο την υποψηφιότητα του John Kerry όσο και εκείνη του Wesley Clark για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.

 Ο απόστρατος στρατηγός Wesley Clark, που διατέλεσε SACEUR κατά τη διάρκεια των ΝΑΤΟικών βομβαρισμών στη Σερβία τo 1999, δε δίστασε να προτείνει εκ νέου επίθεση στη Σερβία σε ομιλία του στο Νational Albanian American Council (NAAC) για να κερδίσει την υποστήριξη του αλβανικού λόμπυ στις ΗΠΑ.
Άλλα σημαίνοντα στελέχη των Δημοκρατικών που διατηρούν στενές σχέσεις με τον Kransiqi ήταν ο πολύ Richard Holbrooke και η Madeleine Albright, αμφότεροι θιασώτες της ΝΑΤΟϊκής επίθεσης κατά της Σερβίας το 1999.

πηγη 

Το Ελληνικό βιβλίο Ιστορίας της Γ' Λυκείου δικαιώνει και τους Αλβανούς! Το Κόσοβο είναι Αλβανικό τουλάχιστον από το 1933!!


Το Ελληνικό βιβλίο Ιστορίας της Γ' Λυκείου δικαιώνει και τους Αλβανούς!

Το Κόσοβο είναι Αλβανικό τουλάχιστον από το 1933!!Αυτό δείχνει και ο χάρτης του Ελληνικού Λυκείου (Γ’ τάξης σελ. 130)
Μία άποψη που θα ενοχλήσει πολλούς νομίζουμε....!!
(Φυσικά θα ικανοποιήσει κάποιους άλλους...)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ.

 Σύμφωνα με εμπιστευτική έκθεση του Ο.Η.Ε., Σέρβοι αιχμάλωτοι πολέμου μεταφέρθηκαν στην Αλβανία, στα μέσα του 1999, και υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις αφαίρεσης οργάνων, τα οποία στην συνέχεια επωλούντο σε ενδιαφερομένους,
 οι δε αιχμάλωτοι θανατώνονταν.
Ολόκληρη η έκθεση του Ο.Η.Ε.

Α.Α.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Οι μετανάστες βγάζουν αφορολόγητα τα χρήματα τους!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Οι μετανάστες βγάζουν αφορολόγητα τα χρήματα τους!


 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εμβάσματα οικονομικών μεταναστών, ύψους περίπου 1,45 δισ. ευρώ, βγήκαν από την Ελλάδα μέσα στο 2010 και αν πρόκειται για εισοδήματα... που αποκτήθηκαν στη χώρα μας, η αποστολή των χρημάτων έγινε χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση για τους οικονομικούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται εδώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, το περασμένο έτος η αξία των εμβασμάτων των οικονομικών μεταναστών προς τις χώρες τους βρέθηκε σε επίπεδο ρεκόρ. Και ύστερα αναρωτιώμαστε που πάει το ΑΕΠ…
prionordela.
http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/11/blog-post_8682.html?
 
 
 
 
 ΑΙΣΧΟΣ: ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ


ΑΙΣΧΟΣ: ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ


 
 
 
 
 
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ...
ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
 
  ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ
ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"