.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Παιδεραστής με ονοματεπώνυμο... με απόφαση της Εισαγγελέως.


Παιδεραστής με ονοματεπώνυμο... με απόφαση της Εισαγγελέως.


ΗΜΕΔΑΠΟΣ;
ΑΛΗΘΕΙΑ;
stavretta
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
Spread the word

stavretta
Στη δημοσιότητα δόθηκε με απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρεθύμνου το όνομα του 47χρονου εκπαιδευτικού - προπονήτη, Νίκου Σειραγάκη...που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση.
Η Εισαγγελέας, Μαρία Δημητριάδου έθεσε σε εφαρμογή τη διάταξη για την δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα την "δράση" του 47χρονου βρίσκεται ήδη στα χέρια της εισεγγελίας. Σήμερα η σύζυγος του παιδεραστή τον επισκέφτηκε στην Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ φρικαλέες περιγραφές για τελετές μύησης με όργια μέσα σε εκκλησίες και σκληρές δοκιμασίες των ανήλικων παιδιών μέσα σε σπηλιές και νεκροταφεία συνθέτουν την αρχή και μόνο του εφιάλτη που έζησαν τα θύματα, με αποκορύφωμα τη σεξουαλική κακοποίησή τους.
Οι καταθέσεις των ανήλικων αγοριών σοκάρουν, όσο σκιαγραφούν τον τρόπο με τον οποίο επήλθε η βίαιη κατάλυση της προσωπικότητάς τους για να μετατραπούν στην πορεία του χρόνου σε απόλυτα υποχείρια του 47χρονου προπονητή.

Οι καταθέσεις 13 ανηλίκων που έχουν μέχρι τώρα εξεταστεί όσο και οι παραδοχές του ίδιου συγκλονίζουν την κοινωνία του Ρεθύμνου, που αδυνατεί να πιστέψει το εύρος της πρωτοφανούς υπόθεσης παιδεραστίας, η οποία χαρακτηρίζεται ως η ειδεχθέστερη όσων έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.

Το ανθρωπόμορφο τέρας, με εμφάνιση υπεράνω πάσης υποψίας, βρίσκεται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου καλείται να λογοδοτήσει για το βιασμό 5 παιδιών - όπως προκύπτει από τις καταθέσεις τους - και την ασέλγεια κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση σε βάρος άλλων 15 ανηλίκων.
Μετά τον αιφνιδιασμό και την οδύνη, η οργή των οικογενειών των θυμάτων φουντώνει, με τις διωκτικές Αρχές να φοβούνται ανεξέλεγκτες αντιδράσεις σε περίπτωση που βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με το δράστη, όπως πολλοί ζητούν.
Οι φόβοι για όσα θα μπορούσε να έκρυβε η στενή σχέση του 47χρονου με μέλη των νεανικών ομάδων που προπονούσε και άλλα μικρά παιδιά από το φιλικό τους περιβάλλον, που ήθελαν να μοιάσουν στα εκκολαπτόμενα "αστέρια" του μπάσκετ, έγινα μέσα σε μια νύχτα ζωντανός εφιάλτης.
 Εκείνοι που κλήθηκαν να προσδιορίσουν το χαρακτήρα της επαφής του με τα ανήλικα αγόρια έμειναν προ πολλού αποσβολωμένοι μπροστά στην πραγματικότητα που έπρεπε να μεταφέρουν στις αναφορές τους, έτσι ώστε η έρευνα να φτάσει σε βάθος και το αποτέλεσμά της να διασφαλίζει τα ίδια τα παιδιά.

Τελετές μύησης

Η πλύση εγκεφάλου στην οποία υπέβαλλε τα θύματά του ο κατηγορούμενος βασιζόταν στην αυτοπροβολή του ως αυθεντία. Ήταν ο μόνος που μπορούσε να τους οδηγήσει στην επιτυχία, όπως πίστευαν τα παιδιά-μέλη των ομάδων που προπονούσε.
 Στον κύκλο της "οργάνωσης" που είχε δημιουργήσει αποζητούσαν να ενταχθούν και φίλοι των νεαρών αθλητών που ήθελαν να τους μοιάσουν, να διακριθούν και εκείνοι.
 Γι' αυτό και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να προσεγγίζει συνεχώς νέα θύματα.
Τα ήδη μυημένα παιδιά ήταν ικανά από μόνα τους να υποδείξουν στα μικρότερα πώς να εκτελέσουν τις προσταγές του διεστραμμένου 47χρονου.

Δοκιμασίες σε σπηλιές και νεκροταφεία
Απίστευτες και μαρτυρικές δοκιμασίες περίμεναν τα ανήλικα αγόρια, όπως περιγράφουν αβίαστα τα περισσότερα από αυτά στις καταθέσεις τους.
Με δόλιους όσο και επιδέξιους τρόπους, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Αστυνομία, έκαμπτε τις ηθικές αναστολές τους προτρέποντας τα παιδιά αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους και κατόπιν - σε αρκετές περιπτώσεις - με τον ίδιο.
 Το προκαταρκτικό στάδιο για τη ενσωμάτωσή τους στην "ομάδα" περιελάμβανε την ανταλλαγή φιλιών μεταξύ των αγοριών και την επίτευξη στόχων που σκαρφιζόταν το διεστραμμένο μυαλό του. Έφτανε στο σημείο να αναγκάζει παιδάκια 12 και 13 ετών να γλιστρούν τις νύχτες σε νεκροταφεία για να πάρουν τα κεριά από ένα συγκεκριμένο τάφο.
 Να μπουν ακόμη μέσα σε σπηλιές για να βρουν μια πέτρα που ο ίδιος είχε τοποθετήσει.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος προπονητής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Πέμπτης ενώ συνευρισκόταν ερωτικά με δυο 13χρονα αγόρια, μέλη της ομάδας που προπονούσε.
Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος που είχε γίνει κολαστήριο για ανήλικα αγόρια, βάζοντας τέλος σε μια μακρόχρονη, συντονισμένη όσο και βασανιστική προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από την Ασφάλεια Ρεθύμνου πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, όταν οι γονείς δυο κακοποιημένων παιδιών εξομολογήθηκαν τους φόβους τους στον τότε αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνου κ. Μ. Παραβολιδάκη και το διοικητή της Ασφάλειας κ. Ν. Κουρμούλη, που ξεκίνησαν την προσπάθεια για την αποκάλυψη της αλήθειας, επιστρατεύοντας κάθε διαθέσιμο μέσο.
 Μια προσπάθεια που συνεχίστηκε αδιάλειπτα και μετά την αλλαγή ηγεσίας στην τοπική ΕΛ.ΑΣ., με τη συστράτευση και του νέου αστυνομικού διευθυντή Ρεθύμνου κ. Παραδουλάκη.

Τι είπε ο 47χρονος


Όσοι ήρθαν σε επαφή με τον 47χρονο δεν έκρυβαν την αποστροφή τους, καθώς ο ίδιος ουσιαστικά αποδέχεται τις πράξεις του, τις οποίες χαρακτηρίζει μέρος του συστήματος που ακολουθούσε για να μυήσει τα παιδιά σε κάθε είδους υπέρβαση, ακόμη και στα γενετήσια ένστικτά τους, προκειμένου να εξελιχθούν σε "πρωταθλητές".
Στο μόνο σημείο στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, διαφοροποιείται είναι οι περιπτώσεις των 5 αγοριών τα οποία υπέστησαν την πιο βάναυση μεταχείριση.


Δέχεται ότι τα κακοποίησε, ωστόσο, δηλώνοντας πως δεν υπήρξε πλήρης εισδοχή, αρνείται ότι οι πράξεις του συνιστούν βιασμό. Αρνείται ακόμη ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα από τα δικά του παιδιά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των 13 παιδιών που είχαν εξεταστεί μέχρι τα μεσάνυχτα, καθώς το παιδί, εμποτισμένο από τις αρρωστημένες απόψεις του πατέρα του, φέρεται να συμμετείχε σε κάποιες από τις ασελγείς πράξεις που έγιναν μεταξύ των ανηλίκων.
wwwdias1.blogspot.com
http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/12/blog-post_4623.html?***************ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ RN_PAIDERASTHSEISAGGELEAS_174,15.flv 

ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ rn_paiderastia_76,48.flv ************************
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΗΜΕΔΑΠΟΣ;

Spread the word
NATIONALS?

ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος;;;;
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΤΟΥΡΚΟΙ- ΕΒΡΑΙΟΙ-ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΤΣΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ....ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...
ΕΞΩ ΚΤΗΝΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.


nationals nationals nationals nationals 
nationals nationals nationals nationals?
WHEN ONE WILL NOT GREEK
did this heinous crime

Take That's why the fuck up ...
Beasts ALL OUT NOW.

stavretta
http://stavretta.blogspot.com/2011/12/blog-post_5334.html


http://stavretta.blogspot.com/2011/12/blog-post_9652.html
Ημεδαπος Ομολόγησε τις ασελγείς πράξεις του ο προπονήτης Νίκος Σειραγάκης / Nationals confessed to lewd acts coach Nick Seiragakis

Ομολόγησε τις ασελγείς πράξεις του ο προπονήτης Νίκος Σειραγάκης .

ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος;;;
ΣΩΠΑ 
ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΜΟΙΑΖΕΙ;Nationals confessed to lewd acts coach Nick Seiragakis.

nationals nationals nationals nationals 
nationals nationals nationals nationals?
«ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙ ΜΕ 35 ΠΑΙΔΙΑ»


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΗΜΕΔΑΠΟΣ ;
Spread the word
NATIONALS?


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ...
ΜΟΙΑΖΕΙ;Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίας 47χρονου ημεδαπού που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους στο Ρέθυμνο.

**********
ημεδαπού ημεδαπού ημεδαπού ημεδαπού ημεδαπού ημεδαπού ημεδαπού ημεδαπού; 
 
************ 


Για τη σύλληψη 47χρονου εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προπονητή καλαθοσφαίρισης παιδικών – εφηβικών τμημάτων, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια στο Ρέθυμνο, δίδονται στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του συλληφθέντα.
Πρόκειται για τον ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ Νικόλαο του Ματθαίου, και της Κλεάνθης, γεν. 29/07/1964 στο Ρέθυμνο, κάτοικος ομοίως Καποδιστρίου 37, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων και του εν γένει κοινωνικού συνόλου και την πραγμάτωση της αξίας της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Ο 47χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.• Οργή στην Ρεθεμνιώτικη κοινωνία

• Συγκλονιστικές μαρτυρίες από 13 μαθητές
• Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε αργά το βράδυ ο δράστης
• Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 - Της ΠΟΠΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ


Χωρίς να δείχνει μεταμέλεια, ο 47χρονος προπονητής που συνελήφθη προχθές το βράδυ για παιδεραστία μέσα στο σπίτι του στο Ρέθυμνο, παραδέχτηκε στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου τις ασελγείς πράξεις του εις βάρος όχι μόνο των δυο δεκατριάχρονων παιδιών με τα οποία συνευρισκόταν την ώρα της σύλληψης αλλά και άλλων εφήβων.
 Η στάση του δε, μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως προκλητική, καθώς πέραν της παραδοχής της συμπεριφοράς του, δήλωσε ότι όσα έκανε έγιναν με τη συναίνεση των ανηλίκων και έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατηγορίας που αντιμετωπίζει, υποστηρίζοντας ότι οι πράξεις του δεν είναι σεξουαλικού περιεχομένου.
Αργά το βράδυ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος, εναντίον του οποίου άσκησε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.


Εν τω μεταξύ, δεκατρία παιδιά, ηλικίας από 12 έως 15 ετών κατέθεσαν από προχθές έως χθες το απόγευμα και αποκάλυψαν στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου πως ήταν θύματα του 47χρονου εκπαιδευτικού-προπονητή τους.

 Η λίστα όμως των θυμάτων του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ μεγαλύτερη και αναμένεται να διευρυνθεί πλέον στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης, αφού η δικογραφία μεταβιβάστηκε χθες λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ στη Δικαιοσύνη, όταν και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.


Η υπόθεση συγκλονίζει το Ρέθυμνο.
 Είναι αδύνατον να αποκαλυφθούν και να γραφτούν όλα όσα έχουν βγει από την αστυνομική έρευνα, την πολύμηνη παρακολούθηση, τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί και την προανάκριση που ακόμα είναι σε εξέλιξη.


Δωδεκάχρονα έως και 15χρονα παιδιά παραδομένα σε έναν άνθρωπο με άρρωστη και διαστροφική προσωπικότητα που είχε καταφέρει να τα κάνει υποχείριο του, να κάμψει κάθε τους αντίσταση και να τα μυήσει στο αρρωστημένο πάθος του δίνοντάς τους την υπόσχεση ότι μόνο έτσι θα γίνουν άριστοι αθλητές, θα ανδρωθούν ως σπουδαίοι και θα νοιώσουν ευτυχία στη ζωή τους.

 Τραγικά θύματα, που ποιος ξέρει οι ψυχές τους πως ένοιωθαν όλο το διάστημα που πιεσμένα από τη «φιλοσοφία» του μέντορά τους για τη ζωή, ήταν αναγκασμένα να υποκύπτουν στις φρικιαστικές επιθυμίες του.

Έναν ολόκληρο χρόνο, από πέρσι το Νοέμβριο όταν έφτασαν κάποιες καταγγελίες γονιών στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν αδιάσειστα στοιχεία, ώστε να «δέσουν» την υπόθεση και να στείλουν τον 47χρονο με τεκμηριωμένη δικογραφία στη Δικαιοσύνη.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να την τινάξουν στον αέρα, ρισκάροντας παιδικές ψυχές, με βεβιασμένες κινήσεις.


Ένα χρόνο είχαν γίνε σκιά του άνδρες της Ασφάλειας, που τον είχαν θέσει υπό παρακολούθηση σε κάθε του βήμα.
Οι δυσκολίες πολλές προκειμένου να έχουν το υλικό που θα δικαιολογούσε τη σύλληψή του.
Επέμεναν όμως ακόμα κι όταν εκείνος «ψυλλιάστηκε» πως ίσως είχε γίνει στόχος και άλλαζε τις κρυψώνες του την μια πίσω από την άλλη.
Τους τελευταίους 2-3 μήνες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας επιστράτευσε την τεχνολογία:
Άρση τηλεφωνικού απορρήτου και παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του 47χρονου αλλά και τοποθέτηση μικροκαμερών σε ιδιωτικούς χώρους του.
Η άψογα και υψηλού επιπέδου σχεδιασμένη αστυνομική επιχείρηση είχε θετικά αποτελέσματα προχθές.
Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν στο εσωτερικό και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να ασελγεί εις βάρος δυο 13χρονων παιδιών.

Αναλυτικά


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 47ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ.

«Παραδέχομαι τις πράξεις μου αλλά έγιναν με τη συναίνεση των παιδιών»
• Δεκατρία παιδιά κατέθεσαν εις βάρος του
• Ανάστατη και οργισμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου από τη δράση του «δημοφιλούς» προπονητή.Η υπόθεση παιδεραστίας με δράστη τον 47χρονο εκπαιδευτικό-προπονητή του Ρεθύμνου και θύματα έφηβα αγόρια, μαθητές-αθλητές, συγκλονίζει το Ρέθυμνο.
Είναι αδύνατον να αποκαλυφθούν και να γραφτούν όλα όσα έχουν βγει από την αστυνομική έρευνα, την πολύμηνη παρακολούθηση, τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί και την προανάκριση που ακόμα είναι σε εξέλιξη.


Δωδεκάχρονα έως και 15χρονα παιδιά παραδομένα σε έναν άνθρωπο με άρρωστη και διαστροφική προσωπικότητα που είχε καταφέρει να τα κάνει υποχείριό του, να κάμψει κάθε τους αντίσταση και να τα μυήσει στο αρρωστημένο πάθος του δίνοντάς τους την υπόσχεση ότι μόνο έτσι θα γίνουν άριστοι αθλητές, θα ανδρωθούν ως σπουδαίοι και θα νοιώσουν ευτυχία στη ζωή τους.

Τραγικά θύματα που ποιος ξέρει οι ψυχές τους πως ένοιωθαν όλο το διάστημα που πιεσμένα από τη «φιλοσοφία» του μέντορά τους για την ζωή ήταν αναγκασμένα να υποκύπτουν στις φρικιαστικές επιθυμίες του.

Γονείς ανύποπτοι, που εμπιστευόταν την «μεγάλη αυθεντία» του αθλήματος με το οποίο ασχολιόταν τα παιδιά τους, όπως ήθελε ο ίδιος και είχε καταφέρει να εμφανίζεται, τον ακούραστο και πρόθυμο να μεταφέρει τους έφηβους στο γήπεδο και να τους επιστρέψει στα σπίτια τους, να τα βγάλει για διασκέδαση, να τα πάει βόλτα, τον ευγενικό, τον καταξιωμένο κοινωνικά και επαγγελματικά προπονητή.
Αυτή ήταν η εικόνα που είχε κατορθώσει να χτίσει, ώστε να είναι αποδεκτός απ’ όλους.
Πατεράδες και μητέρες που σήμερα έχουν ανατριχιάσει με όσα αποκαλυπτικά μαθαίνουν, μέχρι προχθές το απόγευμα δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως σήμερα θα ζουν έναν εφιάλτη.


Η υπόθεση έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία, έχει επιφέρει πλήγμα στον αθλητισμό. Η σκέψη ότι δεκάδες παιδιά που πέρασαν από τα χέρια του 47χρονου προπονητή ως αθλητές για πολλά χρόνια, δεν αποκλείεται να έπεσαν και θύματα της διαστροφής του, χωρίς ποτέ να βρουν τη δύναμη να εξομολογηθούν στους γονείς τους τι συνέβαινε εκτός της μπασκέτας και του σταδίου, είναι ικανή να προκαλεί ρίγος.

Ακόμα περισσότερο φρικιαστική είναι η σκέψη ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι να γνώριζαν ή έστω να υποψιαζόταν για την εγκληματική δραστηριότητα του «παιδαγωγού» εις βάρος των παιδιών αλλά να σώπαιναν, να αδιαφορούσαν, να μην τους απασχολούσε το θέμα.


Διότι γεννάται το ερώτημα, είναι δυνατόν να έχει ξεφύγει από τους πάντες η συμπεριφορά του «διάσημου» προπονητή, της αυθεντίας του μπάσκετ;
 Κι αν δεν είχε ξεφύγει, ανακύπτει ένα μείζον ζήτημα που αφορά την χαλάρωση του κοινωνικού μας ιστού.


Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χθες το βράδυ ο παιδεραστής προπονητής


Αργά χθες το βράδυ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 47χρονος, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην κατάθεσή του, στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παραδέχτηκε τις ασελγείς ενέργειες του και μάλιστα δεν δήλωσε μετανιωμένος. Αντίθετα, ο τρόπος που υποστήριξε τις πράξεις του είναι προκλητικός, αφού ερωτώμενος σχετικά φέρεται να υποστήριξε ότι κατ’ εκείνον είναι σωστά όσα έκανε, διότι έτσι απάλλαξε τα παιδιά από ταμπού και φοβίες, τους έδωσε αυτοπεποίθηση και το κίνητρο να γίνουν δυνατοί και να διακριθούν, ενώ πρόσθεσε πως ότι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των παιδιών χωρίς να τα εκβιάσει ή να τα απειλήσει και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι οι πράξεις του δεν ήταν σεξουαλικού περιεχομένου, διότι δεν υπήρχε βιασμός.


Κατά πληροφορίες, ομολόγησε επίσης στους αστυνομικούς ότι συνευρέθηκε από το 2007 μέχρι προχθές με 30 έως 35 παιδιά περίπου.


Δεκατρείς μαθητές, κατέθεσαν χθες στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι είναι θύματα του προπονητή τους και με λεπτομέρειες τους εξιστόρησαν κάθε συνάντηση που είχαν μαζί του είτε σε κάποιο σπίτι όπου τα «φιλοξενούσε» κατά καιρούς είτε σε υπαίθριους χώρους.


Σε δελτίο τύπου της Αστυνομίας εξάλλου, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 47χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής και του προπονητή καλαθοσφαίρισης, παιδικών-εφηβικών τμημάτων, προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και με επιδέξιους τρόπους και προτροπές έκαμπτε την αντίστασή τους, προτρέποντάς τα, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν -σε αρκετές περιπτώσεις- με τον ίδιο.


Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του.
 Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω «chat»
σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.


Προχθές το βράδυ, αφού ισχυροποιήθηκαν τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, διενεργήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου καταλήφθηκε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις με δύο ανήλικους σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού.


Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ψηφιακοί δίσκοι και περιοδικά με πορνογραφικό υλικό.


Οι συναντήσεις του 47χρονου με ανήλικους, επιβεβαιώθηκαν και από άλλους μαθητές, οι οποίοι, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, τέθηκαν σε ψυχοκοινωνική υποστήριξη από παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας και παιδοψυχίατρους από τις τοπικές νοσηλευτικές δομές.

Η αστυνομική έρευνα, καθώς και η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή παιδοψυχολόγων και παιδοψυχίατρων».


Ένα χρόνο περίμενε η Αστυνομία να «δέσει» την υπόθεση


Τον Νοέμβριο του 2010, στην Αστυνομική Διεύθυνση έφτασε μια πολύ σοβαρή καταγγελία από μητέρα.
Αφορούσε την παρενόχληση του ανήλικου παιδιού της από τον προπονητή του, όπως το ίδιο της την είχε εξομολογηθεί.


Ακολούθησε μια ακόμα καταγγελία από τους γονείς ενός ανήλικου αγοριού με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Πείστηκε απόλυτα για την αλήθεια των καταγγελιών, αφού η εξομολόγηση των παιδιών φαίνεται να ήταν λεπτομερής, ωστόσο η μήνυση και η απαγγελία κατηγορίας εναντίον του φερόμενου δράστη ήταν ριψοκίνδυνη με μόνο τις μαρτυρικές καταθέσεις των ανήλικων και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.
Εύκολα ο προπονητής θα μπορούσε να αντιμηνύσει για συκοφαντία τα παιδιά και στη συνέχεια πολύ προσεκτικά να συνεχίζει τη δράση του.
Η τοπική ΕΛΑΣ συνιστά στους γονείς υπομονή και τους ζητάει να κρατήσουν μυστικότητα για την υπόθεση, ώστε να μη διαρρεύσει στον δράστη η εμπλοκή της Αστυνομίας, προκειμένου να γίνει εφικτή η παρακολούθησή του και η τεκμηρίωση κατηγοριών εναντίον του, εφόσον προκύψουν στοιχεία.


Οι αξιωματικοί έχοντας ακούσει τις μαρτυρίες των ανηλίκων κατάλαβαν ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή.
 Είχαν διηγηθεί λεπτομέρειες ανατριχιαστικές τα παιδιά.


Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, καθώς επρόκειται για μια πολύ σοβαρή περίπτωση με θύματα παιδιά.

Άρχισε η παρακολούθηση του 47χρονου και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να καταλάβουν ότι όντως η σχέση προπονητή-μαθητών δεν ήταν φυσιολογική σχέση.
Τα οδηγούσε σε καφετέριες και στη συνέχεια σε κάποιο σπίτι.


Περνούσε μαζί τους κάποιες ώρες και στη συνέχεια τα μετέφερε στο σπίτι τους.
Δεν ήταν πάντα τα ίδια παιδιά.
Στο διάστημα παρακολούθησης κατέγραψαν οι αστυνομικοί περίπου 60-70 παιδιά, ηλικίας 12, 13, 14, 15 ετών.


Το πρώτο διάστημα ένα σπίτι στην παλιά πόλη ήταν η «φωλιά» του προπονητή, ύστερα μια εκκλησία, στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στον Κουμπέ, τελευταία το σπίτι που ζει με την οικογένειά του.


Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν μόνο και μόνο επειδή συνόδευε τα παιδιά στο σπίτι του ή στα σπίτια τους. Αυτό δεν αποτελούσε αδίκημα.
 Για να εισβάλλουν στα σπίτια θα έπρεπε να είναι σίγουροι ότι διαπράττεται αδίκημα.
 Και σιγουριά δεν είχαν.

Η παρακολούθηση γινόταν όλο και πιο στενή.
Σε κάποια χρονική περίοδο, στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού φαίνεται να αντιλήφθηκε με κάποιο τρόπο ότι πιθανόν να τον έχουν κάποιοι υποψιαστεί και για λίγο διάστημα σταμάτησε τη δραστηριότητα, ενώ λίγο αργότερα άλλαξε σπίτι συναντήσεων και συνέχισε να οδηγεί εκεί ανήλικους.


Η Αστυνομική Διεύθυνση μπορεί να καθυστερούσε την εξιχνίαση αλλά δεν σταματούσε τον σχεδιασμό της.
Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης Μανώλης Παραβολιδάκης παρακολουθούσε από την πρώτη μέρα την υπόθεση και ενημερωνόταν συνεχώς, ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου Μανώλης Παραδουλάκης είχε δώσει προτεραιότητα στη διερεύνηση και είχε αφήσει την Ασφάλεια να διαθέτει συγκεκριμένη ομάδα που να ασχολείται μόνο με αυτήν την υπόθεση, ενώ ο διοικητής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νίκος Κουρμούλης είχε βάλει στόχο να την φέρει εις πέρας, αφού όπως δηλώνει:


«Ήταν ένα στοίχημα προσωπικό να την φτάσω στο τέλος, ήταν ένα στοίχημα υπηρεσιακό για όλους μας να την «δέσουμε» την υπόθεση.
Αναλώσαμε πάρα πολύ χρόνο σε καθημερινή βάση.
Εγκλήματα εις βάρος παιδιών είναι ασυγχώρητα και δεν θα συγχωρούσαμε ούτε τους εαυτούς μας αν αποτυγχάναμε».

Πριν τρεις μήνες ζητά η Ασφάλεια Ρεθύμνου την βοήθεια των υπηρεσιών της κεντρικής ΕΛΑΣ ως προς την παροχή βοήθειας τεχνολογικής.
Πετυχαίνει την εισαγγελική άδεια που απαιτείται για την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών.
Οι συνακροάσεις από την ΕΥΠ, καθώς και η παρακολούθηση της διαδικτυακής επαφής του 47χρονου με παιδιά, από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δίνουν ισχυρές ενδείξεις για την δραστηριότητα του υπεράνω πάσης υποψίας Ρεθυμνιώτη προπονητή.


Την ίδια περίπου περίδο, μια βιντεοκασέτα φτάνει από ανώνυμο αποστολέα στην Εισαγγελία Ρεθύμνου.
Το περιεχόμενό της, με πρωταγωνιστές τον 47χρονο και τα θύματά του πάγωσε τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης.


Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του διαστροφικού «παιδαγωγού» είχε αρχίσει.

Και την Πέμπτη το βράδυ, το καλά οργανωμένο αστυνομικό σχέδιο έφτασε στο τέλος του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΟΡΑπό τον ΑΓΟΡ, με αφορμή την παραπάνω υπόθεση, εκδόθηκε η παρακάτω σύντομη ανακοίνωση:


«H Διοικούσα επιτροπή του ΑΓΟΡ, στην οποία συμμετέχουν γονείς αθλητών των τμημάτων υποδομής, καταδικάζει με οργή το περιστατικό, στο οποίο ενέχεται ένας εκ των προπονητών τμημάτων της ομάδας.


Τέτοια γεγονότα δεν έχουν καμιά σχέση με τον αθλητισμό».

Η φιλοσοφία των Ρούκις ιδεατός κόσμος του 47χρονου παιδεραστή
Ο 47χρονος προπονητής, σύμφωνα με τις καταθέσεις των νεαρών, τότε, που επιβεβαιώθηκαν από 13 ακόμα παιδιά χθες, έχοντας πλάσει στον νου του μια ολόκληρη φιλοσοφία για τη ζωή των αγοριών, την επιτυχία τους ως αθλητές του μπάσκετ, ώστε να γίνουν σαν και κείνον «αυθεντίες», όπως αυτοπαρουσιαζόταν ο ίδιος, αλλά και την επιτυχία τους ως σπουδαίοι άνδρες, προσέγγιζε τους μαθητές που επιθυμούσαν να γίνουν μπασκετμπολίστες με έναν πολύ επιτήδειο τρόπο αναπτύσσοντάς τους τα επιχειρήματά του και πείθοντάς τα πως προκειμένου να ανδρωθούν αλλά κα να γίνουν επιτυχημένοι αθλητές, πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία της μύησης στη δική του φιλοσοφία.


Στη φιλοσοφία των «Ρούκις», όρος δανεισμένος από το Αμερικάνικο μπάσκετ.
Δοκιμασίες, σεξουαλική επαφή μεταξύ τους και υπακοή στους κανόνες του, ήταν εκείνα που θα τα βοηθούσαν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
 Η συνθηματική γλώσσα που είχε ζητήσει να χρησιμοποιούν οι μυημένοι μαθητές του, ώστε να μην γίνεται αντιληπτό από τρίτους το περιεχόμενο συζητήσεων τους, και πάλι βασιζόταν στην ορολογία των «Ρούκις».

Ο εκπαιδευτής-προπονητής, έπειθε τα μικρά παιδιά να τον ακολουθήσουν στο δρόμο που τους δίδασκε.

Πολλές φορές, η μύηση νέων εφήβων γινόταν με την επιστράτευση παιδιών που ήδη είχαν μυηθεί.
Επέλεγε τα θύματά του και υποδείκνυε σε ένα άλλο παιδί, υποχείριο του, να «μεταλαμπαδεύσει» τις γνώσεις και την «πολύτιμη εμπειρία» του από τις νυχτερινές συνευρέσεις στα καταφύγια που επέλεγε κάθε φορά ο διεστραμμένος παιδαγωγός και να προσελκύσει στην ομάδα του τον καινούργιο.
Τα καταφύγια που επέλεγε ήταν είτε οικήματα στην πόλη μέσα είτε εκκλησίες είτε η ύπαιθρος είτε ακόμα και το νεκροταφείο. Φυσικά, όπως αποκαλύφθηκε ακόμα και το σπίτι του είχε μετατρέψει σε ναό της απόλαυσης, της ηδονής, των διεστραμμένων ορέξεών του.

Πάντα, ικανοποιούσε το άρρωστο πάθος του νυχτερινές ώρες. Χαρακτηριστικές είναι πρόσφατες περιπτώσεις όπου οδήγησε κάποια ανήλικα σε εξωτερικό χώρο νεκροταφείου και τα παρότρυνε να πάνε σε τάφους να ανάψουν κεριά, ώστε να αποδείξουν ότι είναι δυνατοί άνδρες και ότι η μύηση που τους έκανε είχε θαυματουργό αποτέλεσμα.

Όπως επίσης δυο μέρες πριν συλληφθεί οδήγησε τη νύχτα άλλα παιδιά στους Μύλους και μέσα στο σκοτάδι τα υπέβαλλε σε δοκιμασία να μεταφέρουν από το φαράγγι σε μια εκκλησίτσα πέτρες λέγοντας τους ότι αυτό θα τους προσδώσει μαγική δύναμη. Αργότερα, έξω από την εκκλησία τα υποχρέωσε να επιδοθούν όλοι μαζί σε μορφή σεξουαλικών οργίων.

Η πλύση εγκεφάλου; ο φόβος των μικρών αγοριών; κάποιοι εκβιασμοί και απειλές; οι ψυχολόγοι είναι εκείνοι που θα απαντήσουν για ποιον λόγο τα 13χρονα-14χρονα παιδιά υπάκουαν τυφλά στις εντολές του 47χρονου.

Το δεδομένο είναι πως κατάφερνε, όταν και για όσα το έβαζε στόχο, να κάνει τα μικρά αγόρια πρώτα να τον εμπιστεύονται και κατόπιν να τα κάνει υποχείρια του.

Παράλληλα με τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσουν τα παιδιά την απόλυτη εμπιστοσύνη του, ο προπονητής προσέγγιζε και το οικογενειακό περιβάλλον τους με ιδιαίτερα εύσχημο τρόπο. Η φροντίδα, η φιλικότητα, η στοργή που φαινομενικά έδειχνε στα νεαρά αγόρια μαθητές του δεν περνούσαν απαρατήρητα από τους γονείς τους.

 Η διάθεσή του να τα πάρει από το σπίτι τους για να πάνε μαζί στην προπόνηση αλλά και να τα επιστρέψει, η προθυμία του να τα πηγαίνει βόλτες και να τα βγάζει για καφέ και πάντα να τα επιστρέφει στο σπίτι τους διαβεβαιώνοντας τους γονείς τους ότι μαζί του τα παιδιά τους είναι ασφαλή και δεν πρέπει να ανησυχούν, είχε πείσει δεκάδες οικογένειες να του εμπιστεύονται τυφλά τα έφηβα παιδιά τους και επιπλέον να νοιώθουν υποχρεωμένοι απέναντι του και να πίνουν όπως λέγεται «νερό στ’ όνομα του».

Η οικειότητα που είχε αναπτυχθεί μεταξύ του 47χρονου προπονητή και των έφηβων αγοριών, ήταν τέτοια που στις κοινές εξόδους που έκαναν κάποιοι τρίτοι παρατηρητικοί έλεγαν πως δεν είναι φυσιολογική η σχέση αυτή.

Κι αυτό διότι, δεν υπήρχε καν στοιχειώδης απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών ούτε και σεβασμός που απαιτεί μια σχέση εκπαιδευτικού, προπονητή, παιδαγωγού με τους μαθητές ή με τους αθλητές του.
 Αυτή η απόσταση και ο σεβασμός που υπάρχουν ακόμα και μεταξύ γονέων και παιδιών ήταν ανύπαρκτος.
Ο 47χρονος προπονητής σε καφετέριες της πόλης γινόταν αντιληπτός να μιλάει, να αστειεύεται, να χειρονομεί με τους έφηβους σα να ήταν συνήλικοι, χωρίς κανέναν περιορισμό.
 Στους γονείς βέβαια, αυτή την σχέση ο ίδιος φρόντιζε να την εμφανίζει ως πατρική, ώστε να μην αντιληφθούν πως συμβαίνει κάτι ύποπτο. Και τα είχε καταφέρει...
πηγη - rethnea.gr

http://www.2810.gr/crete/krhth/omologhse-tis-aselgeis-prakseis-toy-o-47xronos
ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπο ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος;;;
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΤΟΥΡΚΟΙ- ΕΒΡΑΙΟΙ-ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΤΣΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ....


ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...
ΕΞΩ ΚΤΗΝΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.


nationals nationals nationals nationals 

nationals nationals nationals nationals?
WHEN ONE WILL NOT GREEK
did this heinous crime

Take That's why the fuck up ...
Beasts ALL OUT NOW.

stavretta

 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΗΜΕΔΑΠΟΣ;Spread the word

NATIONALS?

ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...
ΕΞΩ ΚΤΗΝΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.
ΣΚΑΣΜΟΣ
stavretta

****************

http://stavretta.blogspot.com/2011/12/blog-post_3487.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/12/blog-post_9652.html


Συγκλονισμένη η Κρήτη από τον εκπαιδευτικό παιδεραστή.Συγκλονισμένη η Κρήτη από τον εκπαιδευτικό παιδεραστή.


ΗΜΕΔΑΠΟΣ;
AΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
 IMEDAPOS?
WHERE AS IN CF?
THIS IS NOT GREEK.
Spread the word  
 NATIONALS?

stavretta

Πατέρας δύο παιδιών, εκπαιδευτικός-γυμναστής συνελήφθη επ' αυτοφώρω στη Κρήτη ενώ ασελγούσε σε βάρος δύο 13άχρονων αγοριών.
Πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη του Ματθαίου και της Κλεάνθης, που γεννήθηκε στις 29/07/1964, και κατοικεί στην οδό Καποδιστρίου 37 στο Ρέθυμνο.

Τα στοιχεία του και οι φωτογραφίες του δώθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία με απόφαση του εισαγγελέα, προκειμένου να προστατευθούν τα ανήλικα που ενδεχομένως να βρεθούν στον δρόμο του μελλοντικά αλλά και για να αποκαλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα θύματα του σάτυρου.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα μέχρι στιγμής παιδιά που έπεσαν θύματα των σεξουαλικών ορέξεων του εκπαιδευτικού ξεπερνούν τα τριάντα.

Ο 47χρονος γυμναστής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για για ασέλγεια, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος


Η υπόθεση συγκλονίζει την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα καθώς αφορά σε παιδεραστή 47χρονο ο οποίος εργαζόταν σε δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός συνελήφθη σε δωμάτιο του σπιτιού του όπου βρισκόταν με δύο αγοράκια.

Μέχρι στιγμής 13 παιδιά - θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του, περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο που ο 47χρονος, ασελγούσε σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά, περιέγραφαν στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ότι ο 47χρονος ακολουθούσε μια διαδικασία "μύησης" όπως την ονόμαζε, με την οποία τα παιδιά θα κατάφερναν να αποκτήσουν... ψυχική δύναμη.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο 47χρονος, όπως αποδείχτηκε, κατέληγε σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr αρκετοί είναι αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε γρήγορα, καθώς οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, από οικογένεια μικρού μαθητή που ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο ο γυμναστής "προσέγγιζε" το παιδί τους.
 
 


 
 ****************
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΗΜΕΔΑΠΟΣ

AΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 


IMEDAPOS?
WHERE AS IN CF?
THIS IS NOT GREEK.
Spread the word
NATIONALS?
ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος ημεδαπος;;;
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΤΟΥΡΚΟΙ- ΕΒΡΑΙΟΙ-ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΤΣΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ....


ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...
ΕΞΩ ΚΤΗΝΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.


nationals nationals nationals nationals 
nationals nationals nationals nationals?
WHEN ONE WILL NOT GREEK
did this heinous crime

Take That's why the fuck up ...
Beasts ALL OUT NOW.

stavretta


 ************http://stavretta.blogspot.com/2011/12/blog-post_3487.html


http://stavretta.blogspot.com/2011/12/blog-post_5334.htmlΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ.


ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ.
 Tις

Τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι συζητήσεις μεταξύ μπλόγκερς, για έναν απρόσκλητο επισκέπτη εν ονόματι domar.ru ...

εμφανίζεται στα στατιστικά ως σελίδα παραπομπής με αξιόλογες επισκέψεις αναλόγως το σύνολο της ημερησίας επισκεψιμότητας έτσι ώστε να τραβήξει την προσοχή του διαχειριστή, και να μπει στον πειρασμό να την επισκεφτεί...

Πληροφορίες θέλουν την μεταφορά σε οθόνη αναμονής που σε λίγα λεπτά υποκλέπτει τους κωδικούς του λογαριασμού της google. Δηλ από το gmail ως το youtube!


ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ DOMAR.DU !!!Αν τυχόν το έχετε κάνει ήδη... αλλάξτε κωδικούς πρόσβασης σε όλους τους λογαριασμούς και να κάνετε και ένα καλό καθάρισμα με το antivirus.


Μετά από αυτή την ενέργεια πιθανόν να συνεχιστούν οι επισκέψεις μέσω tiny url...


 
Ακολουθούν σχετικά forum...


BLOGGERS ARE COMPLAINING OF CLICKS FROM DOMAR.RU
WHAT WEBSITE IS “DOMAR.RU” – BLOGGER HELP

Papandreou statistics: Μαγείρεψαν το έλλειμμα του 2009!

Papandreou statistics: Μαγείρεψαν το έλλειμμα του 2009!Αποκάλυψη «βόμβα» σήμερα στην Ελευθεροτυπία.
Σύμφωνα με καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά, το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat.
Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας»…
Θυμάστε τι έλεγαν για το έλλειμμα που τους άφησε η ΝΔ; Έ, λοιπόν σήμερα αποκαλύπτεται ότι το μαγείρεψαν.
Άρα, τι νόημα έχει να είναι οι ψεύτες στην κυβέρνηση;
Ολόκληρο το δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας


Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει δίπλα του τον πρόεδρο Α. Γεωργίου. Αριστερά ο παραιτηθείς από νωρίς Ν. Λογοθέτης και στην άκρη δεξιά ο νυν καρατομηθείς Α. Φιλίππου Αλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και παραμένει μόνο ο πρόεδρος (!), λόγω «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο».
Αυτά τα προβλήματα, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Ε», ξεκινούσαν από την «απομονωτική, αντιδημοκρατική, εξουσιαστική» λειτουργία του προέδρου της Ανδρέα Γεωργίου, όπως έχει καταγγείλει και ο σύλλογος των εργαζομένων στην ΕΛΣΤΑΤ και έφταναν μέχρι το συστηματικό αποκλεισμό των μελών της από το να εκφράζουν άποψη σε σοβαρά ζητήματα, όπως η επιστημονική ορθότητα των στατιστικών μεθοδολογιών που ακολουθούνταν, ο κανονισμός λειτουργίας της Αρχής, ο κανονισμός των υποχρεώσεων που είχαν προς την Αρχή άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου και άλλα.
Το συμπέρασμα της κ. Γεωργαντά αμφισβητεί άλλο μέλος της επιτροπής, λέγοντας ότι επιστημονικά μπορεί να αποδειχτεί ότι οι «φορείς του Δημοσίου, που δεν χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο και εισήλθαν στη συγκεκριμένη λίστα, δεν μπορούν να επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό την τελική διαμόρφωση του ελλείμματος». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρείται επιβεβλημένη η σε υψηλό επίπεδο πολιτική αλλά και δικαστική παρέμβαση αναφορικά με την καταγγελία, καθώς αφορά το σημαντικότερο πολιτικο-οικονομικό ζήτημα των τελευταίων δεκαετιών με την Ελλάδα στο επίκεντρο της μεγαλύτερης κρίσης και την κοινωνία στην απόλυτη οικονομική αφαίμαξη.
Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, που μίλησε χθες στην «Ε», είναι κατηγορηματική στην άποψή της: «Το έλλειμμα του ’09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας. Κι εμείς παρουσιάσαμε στη Eurostat 15,4%».
Με ποιον τρόπο έγινε αυτό;
«Το έλλειμμα έγινε τόσο μεγάλο λόγω του γεγονότος ότι μπήκαν όχι με φυσιολογικό τρόπο στη “γενική κυβέρνηση” (σ.σ. στενός δημόσιος τομέας και πλευρές του ευρύτερου) ένας αριθμός ΔΕΚΟ, αυτοί οι 151 φορείς, αυτούς όπου τώρα εξελίσσεται η εφεδρεία. Αυτοί οι φορείς δεν μελετήθηκαν στατιστικά όπως έπρεπε, και μάλιστα σύμφωνα με όσα ορίζει η ίδια η Eurostat. Γι’ αυτή τη διαδικασία τα κριτήρια είναι πολλά και πολύπλοκα, χρειάζεται μακροχρόνια μελέτη για να υπαχθούν. Εμείς επιμέναμε αυτές οι ενστάσεις μας να καταγραφούν ακόμα και στα πρακτικά. Ο πρόεδρος της Αρχής μάς απάντησε ότι “στα πρακτικά θα μπει ό,τι θέλω εγώ”, επί λέξει».
Η ίδια η κ. Γεωργαντά ακόμα και με έγγραφο που είχε αποστείλει από τον περασμένο Απρίλιο στον Κάρολο Παπούλια, στον Γιώργο Παπανδρέου και στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, ενημέρωνε την πολιτική ηγεσία για τα προβλήματα δυσλειτουργίας της Αρχής. Σύμφωνα με αυτό, η Αρχή δεν είχε συνεδριάσει για επτά μήνες ενώ σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο (382/2010) έπρεπε να συνεδριάζει μία φορά το μήνα. Γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι η Αρχή είχε μετατραπεί σε «Αρχή ενός ανδρός», στην «ανεξήγητη αδρανοποίησή της» και στο ότι οι εμπειρογνώμονες, ειδικοί επιστήμονες και μέλη της, αγνοούνταν συστηματικά από τον πρόεδρό της. Σ’ αυτή την επιστολή ουδέποτε έλαβε κάποια απάντηση.
Ο πρόεδρος της Αρχής Ανδρέας Γεωργίου, προσωπικός φίλος και επιλογή του Γ. Παπακωνσταντίνου, ήταν γνωστό σε όλους ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τα μέλη της επιτροπής, από την ίδρυση κιόλας της Αρχής, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξελισσόταν μια μυστηριώδης επιχείρηση εξαναγκασμού σε παραίτηση κάποιων μελών της. Ηδη, για ένα μέλος της είχε γίνει καταγγελία για παράνομη είσοδο σε υπολογιστικά συστήματα της Αρχής με αποτέλεσμα να δεχτεί αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ασφάλειας η οποία κατέσχεσε από το σπίτι του τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του.
«Υπήρχαν απειλές και συνεχείς πιέσεις, κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ τι είδους αιτίες είχε», θα πει άλλο μέλος της επιτροπής. «Εκεί που αποδίδω όλη αυτή την ιστορία είναι στη λαθεμένη επιλογή του προσώπου», θα πει.
Η ίδια η Ζωή Γεωργαντά, αναφορικά με τον πρόεδρο της Αρχής θα πει ότι ακόμα και ο πρόεδρος της Eurostat Τόμσεν της είχε πει τηλεφωνικώς ότι «δεν είναι η καλύτερη επιλογή και ότι θα του έκανε συστάσεις».
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=310053


Η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει κρυφή ατζέντα;

Η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει κρυφή ατζέντα;Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να καταλάβουμε με την κυβέρνηση αυτή, αλλά και με την προηγούμενη και φυσικά με το ΠΑΣΟΚ που έχει τους περισσότερους υπουργούς.
 Πώς είναι έτοιμοι να στηρίξουν μια συμφωνία όπως αυτή της 26ης Οκτωβρίου και να ψηφίσουν μέτρα για τη νέα δανειακή σύμβαση χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της ίδιας της συμφωνίας;
Και εξηγούμαστε.
Η συμφωνία προβλέπει την ενίσχυση του EFSF ώστε με τα λεφτά που θα έχει το ταμείο να δανείσει στην Ελλάδα 108 δις ευρώ συν κάτι ψιλά για τη στήριξη των τραπεζών.
Αυτό ίσχυε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, από τότε έχουν αλλάξει δραματικά οι συνθήκες, προτού καν τεθεί σε λειτουργία ο ενισχυμένος EFSF.
Δηλαδή λόγω της δραματικής καθυστέρησης που επέδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση τα πάντα βρέθηκαν στον αέρα.
 Επίσης, λόγω της διάχυσης της κρίσης σε Ισπανία και Ιταλία η όλη συζήτηση που έγινε στις 26 Οκτωβρίου είναι σα να μην έγινε ποτέ.
Κι αυτό διότι ο EFSF δεν είναι αρκετός πλέον, δε φτάνουν τα λεφτά για να καλύψει την Ιταλία.
Άλλωστε, θα πει κανείς, γιατί η Ιταλία π.χ. να βάλει λεφτά και ώστε να δανείσει την Ελλάδα με επιτόκιο 3,5% όταν ίδια τις τελευταίες ημέρες δανείζεται από την αγορά με επιτόκιο 8%;
Από την άλλη, η Γερμανία από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι σήμερα έχει φτιάξει το δικό της γερμανικό σχέδιο για την Ευρώπη, που ξέρουμε καλά όλοι τι σημαίνει αυτό.
Επομένως, τι νόημα έχει η συζήτηση για την περιβόητη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου;
Και τι συζητούν στη Βουλή έναν προϋπολογισμό που φτιάχτηκε πάνω σ’ αυτή τη συμφωνία;
Και πώς μιλούν για μέτρα που θα προβλέπει η δανειακή σύμβαση για ένα δάνειο που είναι στον αέρα;
Παράξενα πράγματα συμβαίνουν και αυτό έρχεται να ενισχυθεί από τη δήλωση του κ. Παπαδήμου για τη
διαπραγμάτευση που γίνεται σχετικά με τη μεταφορά των ομολόγων από το ελληνικό στο αγγλικό δίκαιο.
Αν δεν έχουμε εξασφαλίσει το δάνειο και τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας προς τι όλη η κουβέντα;
Μας φαίνεται ότι η χώρα σύρεται σε μια νέα σύμβαση με τους δανειστές, με δρακόντειους όρους και χωρίς εξασφάλιση.
Και η σημερινή κυβέρνηση παίζει με το χρόνο της υπογραφής. Όσο πιο αργά, τόσο περισσότερος θα είναι και ο βίος της.
Αλλά ας υποθέσουμε ότι βγαίνει αύριο η Μέρκελ και λέει ότι η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου δεν υφίσταται και πάμε σε ευρωομόλογο, σε τύπωμα χρήματος κι εν πάση περιπτώσει σε μια λύση που δε θα δεσμεύει την Ελλάδα με μακροχρόνια δάνεια και μακροχρόνια Μνημόνια.
Γιατί, λοιπόν, γίνονται αυτή τη στιγμή διαπραγματεύσεις για νέα δανειακή σύμβαση, λες και είναι αυτοσκοπός;
Δεν έχουμε άλλες επιλογές παρά μόνο η πολύχρονη υποταγή της Ελλάδας;
Λένε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι ειδικού σκοπού. Ελπίζουμε αυτός ο ειδικός σκοπός να μην είναι ο σφιχτός εναγκαλισμός του βιαστή με το βιαζόμενο.
http://www.antinews.gr/2011/12/03/136573/#comment-864725
*************,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"