.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Για υποβάθμιση του subordinated debt 87 τραπεζών προειδοποιεί η Moody΄s.


Για υποβάθμιση του subordinated debt 87 τραπεζών προειδοποιεί η Moody΄s.

Ο οίκος αξιολόγησης Moody’s ανακοίνωσε ότι είναι πιθανό να υποβαθμίσει τα ομόλογα μειωμένης εξασφάλισης 87 τραπεζών σε 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαιτίας ανησυχιών ότι τα ταμειακά διαθέσιμα των κυβερνήσεών τους δεν θα επαρκούν για τη διάσωση των κατόχων «ριψοκίνδυνου» τραπεζικού χρέους.


Η Moody’s ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αξιολογήσεων που βρίσκονται υπό αναθεώρηση, είναι στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αυστρία και τη Γαλλία.


Συγκεκριμένα, αφορά εννέα τράπεζες στην Αυστρία, τρεις στο Βέλγιο, δύο στην Κύπρο, τρεις στη Φιλανδία, επτά στη Γαλλία, 17 στην Ιταλία, τρεις στο Λουξεμβούργο, έξι στην Ολλανδία, πέντε στη Νορβηγία, μία στην Πολωνία, δύο στην Πορτογαλία, δύο στη Σλοβενία, 21 στην Ισπανία, τέσσερις στη Σουηδία και δύο στην Ελβετία.


Ο οίκος επισημαίνει ότι η αναθεώρηση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε υποβαθμίσεις των αξιολογήσεων χρεών μειωμένης εξασφάλισης κατά δύο βαθμίδες.


«Εκτιμούμε πως η συστημική στήριξη για τα ομόλογα μειωμένης εξασφάλισης στην Ευρώπη γίνεται όλο και περισσότερο απρόβλεπτη, εξαιτίας ενός συνδυασμού αλλαγών στην τακτική και χρηματοοικονομικών δυσκολιών», επισήμανε ο οίκος.

http://www.capital.gr/News.asp?id=1341824
ΤΟ ΤΡΙΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕ....
stavretta


Moody’ s: Προανήγγειλε την υποβάθμιση 87 ευρωπαϊκών τραπεζών.

Moody’ s: Προανήγγειλε την υποβάθμιση 87 ευρωπαϊκών τραπεζών.


 
Chocolate bars in Euro banknote design are on display at a candy shop in Vienna, August 19, 2011. REUTERS/Heinz-Peter Bader/Files
Την υποβάθμιση 87 ευρωπαϊκών τραπεζών από 15 χώρες της ΕΕ για το χρέος χαμηλότερης εξασφάλισης (subordinated debt) που έχουν εκδώσει, προανήγγειλε σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Moody' s, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία ότι οι κυβερνήσεις θα έχουν χρηματοδοτικές δυσκολίες για να διασώσουν τους κατόχους χρέους αυτής της μορφής σε περιόδους έντασης.
Ο μεγαλύτερος αριθμός των τραπεζών για τις οποίες θα γίνει επαναξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας αφορά την Ισπανία (21), την Ιταλία (17), την Αυστρία (9) και τη Γαλλία (7).
Η επαναξιολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση κατά δύο βαθμίδες, κατά μέσο όρο, για το χρέος χαμηλής εξασφάλισης.
Οι κάτοχοι ομολόγων χαμηλής εξασφάλισης δεν έχουν τον πρώτο λόγο στην απαίτηση αποπληρωμής τους, καθώς προηγούνται οι κάτοχοι ομολόγων υψηλής εξασφάλισης
 (senior debt).
«Ο οίκος Moody' s πιστεύει ότι η συστημική υποστήριξη του χρέους χαμηλής εξασφάλισης στην Ευρώπη γίνεται πιο απρόβλεπτη από ποτέ, λόγω ενός συνδυασμού αναμενόμενων μεταβολών στην πολιτική και χρηματοδοτικών περιορισμών», αναφέρει ο οίκος στην ανακοίνωσή του.
Παράλληλα προειδοποιεί ότι ο κίνδυνος υποβαθμίσεων για το χρέος αυτής της μορφής μπορεί να επεκταθεί και σε τράπεζες εκτός των συνόρων της ΕΕ.


http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=120647

*****************


Εισαγγελική έρευνα για τα δάνεια που έχουν λάβει τα δύο μεγάλα κόμματα .


Εισαγγελική έρευνα για τα δάνεια που έχουν λάβει τα δύο μεγάλα κόμματα.


Εγγύηση οι μελλοντικές επιχορηγήσεις.
Η αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής


Τις δανειοδοτήσεις των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων θα ερευνήσει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ.Πεπόνης, με αφορμή δημοσιεύματα για δάνεια που φέρονται να λαμβάνουν τα κόμματα από τράπεζες, με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις.Αντικείμενο της προκαταρκτικής εξέτασης που θα διενεργηθεί, είναι να ελεγχθεί αν τα δάνεια είναι επισφαλή, με δεδομένο ότι δεν είναι γνωστό αν τα κόμματα θα εξακολουθούν στο μέλλον να λαμβάνουν τα ίδια ποσά, που λαμβάνουν ως τώρα ως κρατικές επιχορηγήσεις.
Παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα για το ζήτημα των δανείων των κομμάτων είχε ζητήσει ο βουλευτής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε παραθέσει στοιχεία για τη δανειοδότηση των παρατάξεων, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση «σκάνδαλο».
Ο βουλευτής που θα κληθεί ως πρώτος μάρτυρας να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας, σε ερώτησή του στην Βουλή έκανε λόγο για «πρωτοφανή υπερδανεισμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ», τα χρέη των οποίων «προκαλούν το δημόσιο αίσθημα».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Αυγενάκης, το 2010 το ΠΑΣΟΚ έλαβε επιχορήγηση ύψους περίπου 20 εκατ. ευρώ και η ΝΔ 15,5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, κατ αναλογία με τα ποσοστά που έλαβαν τις τελευταίες εθνικές εκλογές.
Το πρώτο τρίμηνο του 2011, κατά τον κ. Αυγενάκη , τα κόμματα έλαβαν συνολικά 13.505.000 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία σχεδόν 12.300.000 εκατομμύρια ευρώ ήταν επιχορήγηση και 1.205.000 εκατομμύρια ευρώ ήταν ενίσχυση για ερευνητικούς σκοπούς.
Συνολικά , υποστηρίζει ο βουλευτής, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν πάρει από τις τράπεζες ως σήμερα δάνεια ύψους 244,2 εκατ. ευρώ, με μεγαλύτερο οφειλέτη την ΝΔ που έχει χρέη περίπου 120 εκατομμύρια. Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής, το ΠΑΣΟΚ χρωστά 114 εκατ. ευρώ.
http://www.sofokleous10.gr/portal2/politiki/politiki/Εισαγγελική-έρευνα-για-τα-δάνεια-που-έχουν-λάβει-τα-δύο-μεγάλα-κόμματα-2011112944867/****************


 

Πρώτη δικαστική δικαίωση καταναλωτή στην Αθήνα για το τέλος ακινήτων.

Πρώτη δικαστική δικαίωση καταναλωτή στην Αθήνα για το τέλος ακινήτων.

Προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου.Πρώτη δικαστική δικαίωση καταναλωτή στην Αθήνα για το τέλος ακινήτων


Νέα δικαίωση για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου αυτή τη φορά, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει να κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι 55χρονης. Η 55χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι συντηρεί τον ανάπηρο σύζυγό της και το φοιτητή γιο της, ενώ απέδειξε ότι έχει υποστεί δύο μειώσεις στο μισθό της.
Το δικαστήριο αποφάσισε να μην διακοπεί το ρεύμα για την 55χρονη ώς τις 10 Ιανουαρίου του 2012 και πάντως έως ότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα στα οποία έχει προσφύγει η συγκεκριμένη γυναίκα.

http://www.sofokleous10.gr/portal2/politiki/politiki/Πρώτη-δικαστική-δικαίωση-καταναλωτή-στην-Αθήνα-για-το-τέλος-ακινήτων-2011112944904/


Tα Ελληνικά ευρώ φεύγουν στην Βουλγαρία τα Σκόπια την Τουρκία.

Tα Ελληνικά ευρώ φεύγουν στην Βουλγαρία τα Σκόπια την Τουρκία.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,
ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ....
ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
EINAI XOΡΤΑΤΟΙ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΙ...
ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ... 
stavretta

****************** 
Tα Ελληνικά ευρώ φεύγουν στην Βουλγαρία τα Σκόπια την Τουρκία.
euro2

Πριν από λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα elkosmos.gr,
είχε αναρτηθεί ένα κείμενο με τίτλο
"Φτιάξτε το αυτοκίνητο σας στην Βουλγαρία".
Λόγω χαμηλού κόστους των ανταλλακτικών των αυτοκινήτων αλλά και της εργασίας, οι Έλληνες πάνε στην Βουλγαρία
για να επισκευάσουν τα αυτοκίνητα τους.
 Όμως το πρόβλημα είναι γενικότερο εφ' όσον 600.000 Έλληνες πάνε για αγορές σε Βουλγαρία, Σκόπια(;), Τουρκία.
Τα διάφορα προϊόντα ευρείας καταναλώσεως είναι πολύ φθηνότερα από την Ελλάδα και να σημειωθεί εδώ, ότι η βενζίνη στα Σκόπια είναι 0,50 λεπτά φθηνότερη από αυτήν στην χώρα μας.


Το Ελληνικό καταναλωτικό κοινό λόγω της τεράστιας οικονομικής ύφεσης και της ακρίβειας η οποία μαστίζει την Ελληνική αγορά, υποχρεώνεται να καταφύγει εκτός Ελλάδος, για να κάνει τις αγορές του.
Οι Έλληνες καταναλωτές αναγκάζονται να καταφύγουν στις αγορές της Βουλγαρίας, των Σκοπίων, της Τουρκίας, για να ψωνίσουν ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, οικιακά είδη, καύσιμα κλπ.
Ο εμπορικός κόσμος της Β. Ελλάδος βρίσκεται σε απόγνωση. Ιδιαίτερα πλήττονται οι εμπορικές επιχειρήσεις των Σερρών, από την φυγή του καταναλωτικού κοινού στην Βουλγαρία.
Την δυσάρεστη αυτή εκτίμηση για το εμπόριο της Β. Ελλάδος επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Σερρών και παραθέτει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες οι οποίες πλήττονται περισσότερο.
Αναφέρει καταστήματα επίπλων, τροφίμων, μονάδες αλουμινοσιδηροκατασκευών και δομικών υλικών, συνεργεία αυτοκινήτων, πρατήρια υγρών καυσίμων
( στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες είχαν κλείσει περίπου 1.500 βενζινάδικα), ιατρικές και άλλες υπηρεσίες(κομμωτήρια) κλπ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Β. Ελλάδα είναι τεράστιο, καθώς στις παραμεθόριες περιοχές 1 στις 4 επιχειρήσεις κλίνει, την ώρα που στα γειτονικά κράτη έχουν μεταφερθεί 1.500 μεταποιητικές επιχειρήσεις.
 Για να μπορέσει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου να αντιμετωπίσει την καταναλωτική μετανάστευση, αλλά και για να ενισχυθεί το ρεύμα ξένων καταναλωτών προς την χώρα μας και ιδιαίτερα στις παραμεθόριες περιοχές όπου βρίσκονται Ελληνικές εμπορικές αγορές προτείνει στην κυβέρνηση κάποια μέτρα που θα μπορούσε να πάρει για την προσέλκυση καταναλωτών:
Μείωση της φορολογίας όλων των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές.
Διατήρηση χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ και επέκταση του σε όλες τις παραμεθόριες περιοχές.
Άρση όλων των εμποδίων έκδοσης βίζας με παροχή δυνατότητας έκδοσης της με την είσοδο του επισκέπτη στα σύνορα της χώρας.
Αυστηροποίηση ελέγχου σε "μικροπωλητές" από τρίτες χώρες που εγκαθίστανται σε παραμεθόριες περιοχές, όπως και στις οδικές αρτηρίες από τις παραμεθόριες περιοχές προς τα σύνορα, για την αντιμετώπιση του περάσματος λαθραίων εμπορευμάτων.
Όπως προκύπτουν από τα στοιχεία της ΕΣΕΕ και από ακριτικούς εμπορικούς συλλόγους, καταγγέλλεται λαθρεμπόριο 500 εκατ. Ευρώ.
Το πρόβλημα αυτό στις παραμεθόριες περιοχές είναι τεράστιο και μέχρι στιγμής η κυβέρνησης τηρεί σιγή ιχθύος.
 Τι θα πράξει ουδείς γνωρίζει.
Πάντως τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χάνονται από τα Ελληνικά Δημόσια Ταμεία.
Κάθε Σαββατοκύριακο τουριστικά λεωφορεία και δεκάδες Ι.Χ. καταφθάνουν στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, γεμάτα καταναλωτές οι οποίοι είναι έτοιμοι να αδειάσουν τις αγορές των Βουλγαρικών πόλεων.

Στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα γίνεται το αδιαχώρητο. Οι τελωνιακές διατυπώσεις διαρκούν ελάχιστα λεπτά και οι αγορές είναι έτοιμες να υποδεχθούν Έλληνες καταναλωτές. 
Επιγραφές στα Ελληνικά καθοδηγούν τους καταναλωτές για τα ψώνια τους.
Στους εμπορικούς δρόμους δεκάδες καταστήματα τους περιμένουν προσφέροντας σε πολύ χαμηλές τιμές, είδη ένδυσης, υπόδησης, δερμάτινα είδη, τσάντες, αξεσουάρ, καλλυντικά, κοσμήματα και λευκά είδη.
 Η Βουλγαρία έχει γίνει ο παράδεισος του Έλληνα καταναλωτή.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις αγορές των Σκοπίων και της Τουρκίας.
Το πρόβλημα στην Ελληνική αγορά εξακολουθεί να υπάρχει.
 Οι έμποροι δεν μειώνουν τις τιμές των κατανοητικών ειδών σε καιρούς μεγάλης ύφεσης της Ελληνικής οικονομίας.
 Θα πρέπει να υπάρξει ένα είδος συμμαχίας μεταξύ των κοινωνικών ομάδων για την ωφέλεια όλων.
Οι δήμοι θα πρέπει να μειώσουν τα δημοτικά τέλη.
Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θα πρέπει να μειώσουν τα ενοίκια, καθώς επίσης να μειωθεί το κόστος στην ενέργεια.
Να υπάρξει κάποια στοιχειώδης μείωση στον ΦΠΑ και φυσικά
οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να μειώσουν το κόστος των καταναλωτικών αγαθών, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να αγοράζουν προϊόντα.
 Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει κάπως να κινηθεί το εμπόριο και να υπάρξει έτσι και κάποια υποψία ανάπτυξης.

Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στην Ελλάδα με κύρια ευθύνη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και με μεγάλη ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ξαναπαρουσιάζονται οι Σκοπιανοί και ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν από την Ευρώπη να μας πτωχεύσει.
Ο προκλητικός υπουργός Οικονομικών των Σκοπίων ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ανακηρύξει την χώρα μας σε καθεστώς χρεοκοπίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Dow Jones Newswires, ο Ζόραν Σταβρέφσκι παραπονείται στις Ευρωπαϊκές αρχές ότι το κλείσιμο των τελωνειακών σταθμών για όλα τα οχήματα εξαιτίας της απεργίας των Ελλήνων τελωνειακών υπαλλήλων και υποστηρίζει, ότι από την αρχή του χρόνου τα Σκόπια λόγω αυτής της απεργίας έχει απολέσει 15 εκατ. Ευρώ σε τέλη και δασμούς.

Ο σκοπιανός υπουργός οικονομικών υποστηρίζει, ότι οι τελωνιακοί σταθμοί έχουν παραμείνει κλειστοί φέτος συνολικά 80 ημέρες και τα διαφυγόντα κέρδη των Σκοπίων με υπαιτιότητα της Ελλάδος είναι δυσθεώρητα για το μέγεθος της οικονομίας τους. Μεταφέρουμε στο σημείο αυτό την δήλωση του Σκοπιανού υπουργού οικονομικών την οποία έκανε σε ευρωπαίους δημοσιογράφους:
<<Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα χάος και είναι φανερό πως η Ευρώπη έχει αποτύχει έως τώρα να βρει μια καλή λύση>>.
Προσέθεσε ακόμη ότι η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι σίγουρη.

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι, σε τι κατάντια έφερε ο κοινοβουλευτισμός και το πολιτικό σύστημα την πατρίδα μας
ώστε να μας λοιδορούν ακόμη και οι Σκοπιανοί. 
Τι άλλο να πούμε;
Το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε είναι μία ευχή.
 Να ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός και να καταργήσει επιτέλους και τα δύο.
Και το υπάρχον πολιτικό σύστημα και τον κοινοβουλευτισμό.

Νίκος Παπαγεωργίου
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9355:%CE%B1
*********************


ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!


ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ!

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΘΕ ΔΕΥΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ!

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ", ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ!

 "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ", ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ!


Καταλάβατε τώρα από ποιους παίρνουν γραμμή οι εγχώριοι δωσίλογοι μνημονιολάγνοι;

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι η σχετική έκθεση της Bank of America – Merrill Lynch.
Όπως σημειώνεται στη συγκεκριμένη έκθεση: “Αν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών είναι ο σχηματισμός μίας νέας κυβέρνησης συνασπισμού, τότε οι εκλογές ουσιαστικά δεν είναι απαραίτητες”!
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη έκθεση, το νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας από την τρόικα θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, το αργότερο μέχρι το Μάρτιο.

Όπως εκτιμά η Bank of America, η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει τα περιβόητα 8 δισ. ευρώ της έκτης δόσης του πρώτου δανείου, αν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, όσο καθυστερεί η επικαιροποίηση και η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους ελεγκτές της τρόικας.

Σχετικά με τις πρόωρες εκλογές, η έκθεση επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι “πρόωρες εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου, αν και αυτή η ημερομηνία θα μπορούσε να μετατεθεί για αργότερα, ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου”, ενώ σχολιάζει ότι οι πρόωρες εκλογές, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μπορεί να εξελιχθεί και σε αρνητικό παράγοντα για τις γενικότερες εξελίξεις!
EΠIKAIPA

Ρωτάμε τους σκυψομεσάκηδες ραγιάδες που "λιβανίζουν" το ΔΝΤ: Αν αυτή δεν είναι ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ των Αμερικανών στα εσωτερικά της Ελλάδας, τι είναι;
Υπάρχει όμως και συνέχεια: Τόσο η Bank of America (παρακλάδι της FED) όσο και η "συνεργάτης" της Merrill Lynch, είναι ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, όπως φυσικά όλοι οι λεγόμενοι "οίκοι"!
Καταλάβατε τώρα από ποιους παίρνουν γραμμή τα εγχώρια πιόνια, πολιτικά και μιντιακά, προκειμένου να μας πείσουν πως "δεν χρειάζονται Εκλογές";


Συγκοινωνούντα δοχεία, όλοι τους: Αμερικανοεβραικές τράπεζες, οργανισμοί, λέσχες, επιτροπές, στοές και εγχώριοι νενέκοι που ξεπουλάνε τα πάντα για μια καρέκλα!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
Το σύμβολο των Βρυξελλών... έγινε τσολιάς

Το σύμβολο των Βρυξελλών... έγινε τσολιάς.


Το σύμβολο των Βρυξελλών... έγινε τσολιάς

 

Δείτε πως μεταμορφώθηκε το μπρούτζινο άγαλμα.

Με παραδοσιακή ελληνική ενδυμασία ντύθηκε το γνωστό αγαλματίδιο-σύμβολο των Βρυξελλών, Manneken-pis, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων
 (Plaisirs d’ Hiver 2011) από τις 25 Νοεμβρίου ως την 1η Ιανουαρίου και στις οποίες
«η Ελλάδα είναι η τιμώμενη χώρα».

Από το 1659, οπότε και διασώθηκε από τον βομβαρδισμό των Βρυξελλών, ο «κατρουλής» έχει γίνει σήμα-κατατεθέν της πόλης και αγαπημένη συνήθεια των Βέλγων είναι να τον ντύνουν κατά καιρούς με στολές, με αποτέλεσμα το «μπρούτζινο αγόρι» να έχει έως σήμερα περισσότερες από 800 «μεταμφιέσεις» στο ενεργητικό του.ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΜΟΝΤΙ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS, ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ LE MONDE


ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΜΟΝΤΙ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS, ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ LE MONDE


 Αντιγράφουμε από το defencenet.gr,
Ο δημοσιογράφος της γαλλικής εφημερίδας Le Monde και συντάκτης του πρόσφατου άρθρου
«Κυβερνήσεις Goldman Sachs σε Ελλάδα και Ιταλία»,
 Μαρκ Ρος, επανέρχεται και διερωτάται γιατίο Λουκάς Παπαδήμος, ο Μάριο Μόντι και ο Μάριο Ντράγκι δεν έχουν ποτέ εξηγήσει τι ακριβώς έκαναν στο παρελθόν με την Goldman Sachs!
Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Ρος υποστηρίζει ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι η Goldman τοποθετεί τους ανθρώπους της στην κορυφή των κυβερνήσεων, καθώς αυτό
που έθεσε είναι ένα ηθικό ζήτημα.


«Ο Μάριο Ντράγκι, ο Μάριο Μόντι και ο Λουκάς Παπαδήμος
δεν έχουν εξηγήσει τι έκαναν στο παρελθόν με την Goldman Sachs.
Αυτό ρωτώ. Δεν λέω ότι είναι διεφθαρμένοι, υποθέτω πως όχι, δεν λέω ότι είναι κακοί άνθρωποι ή κακοί ηγέτες, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
Επειδή για να δουλέψεις με την Goldman Sachs πρέπει να είσαι εξαιρετικά ικανός.
Απλώς ρωτώ γιατί δεν ξεκαθαρίζουν δημόσια τη θέση τους», αναφέρει.


Επίσης, αναφερόμενος στα swaps της κυβέρνησης Σημίτη, ο Ρος υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήταν υποχρεωμένος να συνεργαστεί με την αμερικανική τράπεζα, ωστόσο την πλήρωσε πολλά για να «μαγειρέψει» τα βιβλία και να πει ψέματα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδος.


Απαντώντας στο άρθρο του Κώστα Σημίτη στη Le Monde, ότι οι καταγγελίες για το μαγείρεμα των στοιχείων με τα οποία η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ είναι αβάσιμες, ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι ακόμη κι αν τα swaps δεν αφορούσαν την περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ, «η Ελλάδα εξαπάτησε με τη βοήθεια της Goldman Sachs την Ευρώπη σχετικά με τους λογαριασμούς της, εκμεταλλευόμενη τη δυσλειτουργία της Eurostat».


Για να διερευνηθεί η υπόθεση, ο Ρος εκτιμά ότι θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή αληθείας, που να ανακαλύψει το τι συνέβη.

ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ "ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ!

 ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ "ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ!

Είναι πραγματικά γελοίο ν'ακούς και να διαβάζεις από κάποιους, κυρίως αριστερής ιδεολογίας, πως...ενοχλήθηκαν από την παρουσία Βορίδη στην κυβέρνηση, επειδή τάχα "μισεί τους Εβραίους" και είναι "αντισημίτης"!


Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική:
Και για να την καταλάβουμε, πρέπει να γυρίσουμε το ρολόι του χρόνου αρκετά χρόνια πριν, στις αρχές της δεκαετίας του '80...


Εκεί, όπου η νεοσύστατη ΕΠΕΝ, θεωρούμενη ως το κόμμα του Παπαδόπουλου,
 πετυχαίνει να εκλέξει έναν Ευρωβουλευτή στις Ευρωεκλογές του 1984, με ποσοστό 2,29: 
Πρόκειται για τον Χρύσανθο Δημητριάδη.
Αρχηγός της ΕΠΕΝ εκείνη την περίοδο είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, νυν Γ.Γ της Χρυσής Αυγής.
Λόγω της ξαφνικής φιλοισραηλινής γραμμής πλεύσης της ΕΠΕΝ, που ολοκληρώνεται με την παρουσία του Δημητριάδη στην ομάδα "φίλων του Ισραήλ" στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Μιχαλολιάκος αποχωρεί.
Το κενό καλύπτεται άμεσα από έναν άγνωστο μέχρι τότε στους εθνικιστικούς αγώνες, αλλά γνωστό γιο μεγαλοαστού και απόφοιτο του Κολλεγίου Αθηνών (και κολλητό του Κυριάκου Μητσοτάκη), τον Μάκη Βορίδη.


Ο ίδιος, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη φιλοεβραική μεταστροφή της ΕΠΕΝ, άσχετα αν πλασάρεται ως "σκληρός εθνικιστής".

Τα υπόλοιπα, είναι λίγο - πολύ γνωστά: Μετά την διάλυση της ΕΠΕΝ ιδρύει το Ελληνικό Μέτωπο, για να τον μαζέψει ο Καρατζαφέρης στο Λαος αργότερα.


Αυτός είναι λοιπόν ο πραγματικός Βορίδης: Φιλοεβραίος από τα νειάτα του, κάτι που σίγουρα τον βοήθησε να "ανέβει" και να γευτεί εξουσία.
Άλλωστε, όπως λένε πρώην συναγωνιστές του, αυτός ήταν ο σκοπός του εξαρχής, γι'αυτό άλλωστε και μέσα στην ΕΠΕΝ τον αποκαλούσαν...Φλωρίδη!


Η νέα ομοφυλόφιλη αρχηγός των... Τόρις!


Η νέα ομοφυλόφιλη αρχηγός των... Τόρις!

Είναι γυναίκα, μόλις 32 χρόνων και ομοφυλόφιλη.
Σε μια κοινωνία που οι σεξουαλικές προτιμήσεις...
είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα όσο και το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης, ενώ οι τριαντάρηδες δεν θεωρούνται «παιδιά», ακόμη και οι Συντηρητικοί μπορούν να εκλέξουν στην ηγεσία τους ένα πρόσωπο με αυτές τις ιδιότητες.


Η Ρουθ Ντέιβιντσον είναι από προχθές η νέα ηγέτις των σκωτζέζων Τόρις και η εκλογή της δεν εξέπληξε κανέναν. Επικράτησε έναντι τεσσάρων αντιπάλων δηλώνοντας την πίστη της στο μητρικό κόμμα των άγγλων Τόρις όταν ο βασικός της αντίπαλος πρότεινε ρήξη.
Σχεδόν αδιάφορο πέρασε και το γεγονός ότι η νέα αρχηγός των σκωτζέζων Συντηρητικών είχε μια θητεία στο τοπικό κοινοβούλιο μόλις έξι μηνών.Σε άλλες κοινωνίες η εκλογή μιας κατά τεκμήριο άπειρης βουλευτού στην ηγεσία ενός κόμματος θα προξενούσε ασφαλώς περισσότερη εντύπωση.
Οπως και η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι πολιτικοί της αντίπαλοι:
«Αν και διαφωνούμε πολιτικά, είμαι βέβαιος ότι η συμβολή της στο Κοινοβούλιο θα είναι σημαντική»
δήλωσε ο ηγέτης των σκωτζέζων Εργατικών Ιαν Γκρέι.Οι αναλυτές εκτιμούν ότι νεαρή Ντέιβιντσον είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να φρεσκάρει λίγο το γερασμένο πρόσωπο των σκωτζέζων Τόρις.
Παραλαμβάνει τα ηνία του κόμματος από τον 65χρονο Μπιλ Αϊτκεν με την ευγενή φιλοδοξία να ανασυγκροτήσει το κόμμα
και την ελπίδα να καταστήσει τους Συντηρητικούς και πάλι «υπολογίσιμη, σημαντική και ισχυρή δύναμη όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στη ζωή της Σκωτίας».
Η δουλειά που έχει μπροστά της δεν είναι εύκολη.Τη δεκαετία του 1950 οι Τόρις αποσπούσαν στις τοπικές εκλογές ποσοστά που έφταναν το 50%.
Στις τελευταίες εκλογές του 2010, τους σκωτζέζους Συντηρητικούς δεν τίμησαν με την ψήφο τους ούτε δύο στους δέκα ψηφοφόρους. Η Ρουθ Ντέιβιντσον καλείται να δώσει τη νέα προωθητική δύναμη που χρειάζεται το κόμμα της.
Η πολυπραγμοσύνη της είναι κάτι που θα μπορούσε να μετρήσει υπέρ της σε αυτήν την προσπάθεια.
 Οι περισσότεροι συμπατριώτες της, με τη στενή και την ευρύτερη έννοια, την γνωρίζουν από την τηλεόραση του BBC όπου παρουσίαζε διάφορα ντοκιμαντέρ.Στο μεταξύ, όμως, η Ντέιβιντσον είχε προλάβει να παγιώσει τις συντηρητικές (έως υπερσυντηρητικές) θέσεις της διδάσκοντας στο κατηχητικό σχολείο και υπηρετώντας στις δυνάμεις εθελοντών του βρετανικού στρατού ως αξιωματικός μερικής απασχόλησης.
Στον ελεύθερο χρόνο της, θριάμβευε στο κικ μπόξινγκ, ένα σκληρό άθλημα που συνδυάζει στοιχεία πυγμαχίας με λακτίσματα.
Οι τέχνες που έμαθε - από τη διδαχή του λόγου του Θεού έως το ξύλο - θα της χρειαστούν ενδεχομένως σε ένα κόμμα που εμφανίζεται βαθιά διχασμένο.
Ασφαλώς θα χρειαστεί και πολλή υπομονή.
Οχι μόνο από την ίδια αλλά και από τη σύντροφό της με την οποία συζούν στο Πάτρικ, μια κλασική συνοικία της Δυτικής Γλασκώβης.
Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ "ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ" ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΚΡΥΦΟΓΚΕΫ


Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ "ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ" ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΚΡΥΦΟΓΚΕΫ.

 
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ...

Πρόεδρος της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας» εξελέγη πρίν λίγες ημέρες ο Ιστορικός Ηγέτης των Ελλήνων Ομοφυλοφίλων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, και είναι στα ντουζένια του το παλληκάρι: Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα iefimerida.gr
(στον δεδηλωμένο gay δημοσιογράφο Τάσο Θεοδωρόπουλο),

ο Γρηγόρης προαναγγέλλει ότι: Στις αρχές του 2012 κυκλοφορεί στα περίπτερα η ελληνική έκδοση του κορυφαίου αμερικάνικου gay περιοδικού «OUT» στο οποίο θα είναι σύμβουλος εκδόσεως. Το εν λόγω έντυπο θα κάνει στην Ελλάδα αυτό που κάνει το μητρικό «OUT» στην Αμερική και πουλάει σαν ζεστό κουλούρι: Θα… ξεφωνίζει (αγγλιστί … outing) τους επώνυμους Έλληνες ομοφυλόφιλους που κρύβουν την ιδιαιτερότητά τους!..
 Και για να μας δώσει μία γεύση, ο 55χρονος Βαλλιανάτος ξεκινά από την 58χρονη βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, λέγοντας επί λέξει στην ιστοσελίδα iefimerida.gr:
«Η Λιάνα Κανέλλη, όχι μόνο δεν ανοίγει το στοματάκι της όταν συζητούνται θέματα όπως η τεχνητή γονιμοποίηση για λεσβίες ή το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ανδρών, αλλά σε κάθε σχετική ψηφοφορία στη Βουλή, ακολουθεί την προσβλητική πολιτική διακρίσεων στο θέμα αυτό, του αραχνιασμένου ΚΚΕ.
Μου κάνει κατάπληξη πώς μιά ΛΕΣΒΙΑ βουλευτής σε μιά Ευρωπαϊκή χώρα μπορεί να είναι τόσο προκλητικά αντιδραστική σε θέματα σεξουαλικότητας, όταν σε κάθε άλλο μέτωπο "όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει"»!!

ΡΩΤΑΜΕ την αξιότιμη Εθνομητέρα, Λιάνα Κανέλλη:
Αληθεύει, συντρόφισσα, πως είσθε Λεσβία
(αρχαιοελληνιστί= Τριβάδα),
όπως καταγγέλλει ο ειδήμων Βαλλιανάτος;
Κι αν δεν είσθε, γιατί δεν του κάνετε μήνυση και αγωγή να του τα πάρετε, όπως έκανε η Εβραία διοργανώτρια του ελληνικού Gay Parade, Andrea Gilbert, στον Κώστα Πλεύρη, επειδή έγραψε πως μία λεσβία προσβάλλει την γυναικεία αξιοπρέπεια και δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη μάρτυς στο δικαστήριο;
Πάντως, οι πληροφορίες μας λένε πως πολλοί επώνυμοι (πολιτικάντηδες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι κλπ.) έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους για το… ξεφώνημα (outing) που θα κάνει στους κρυφοκίναιδους και στις κρυφοτριβάδες το «OUT»
 του Βαλλιανάτου με τον νέο χρόνο…

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"


ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! 140.000 ΕΥΡΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΟΡΟΪΔΑ...


ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! 
140.000 ΕΥΡΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΟΡΟΪΔΑ... Τα.. «μόνιμα και σταθερά» εισοδήματα της Κας Μαρίας Δαμανάκη!

Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν €230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν.
Ενδεικτικά, οι περισσότεροι λαμβάνουν περί τα €7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και...


€35.000 για "έξοδα στέγασης" – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ. Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης €3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως…βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη €5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από…τον ΟΤΕ!!!!


Σύνολο, δηλαδή, πάνω από €280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!
 Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν….έσοδα από τη…θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα),
τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.


Και ερωτώ:
1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης;
Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν… οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)


2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου»?
Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!


Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.


Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος - ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
stoxos.grΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! 140.000 ΕΥΡΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΟΡΟΪΔΑ...
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ.

ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. 

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΑΛΙΑ:

Δυσάρεστα φαίνεται πως θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας και εκτιμήσεις ανθρώπων, που κινούνται στους διαδρόμους του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, τα νέα, για την έκβαση της δίκης, που διεξήχθη τον Μάρτιο του 2011 και αφορούσε την καταγγελία της ενδιάμεσης συμφωνίας Ελλάδας - Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.


H απόφαση θα βγεί εντός των επομένων ημερών.


Τονίζουμε ότι πρόκειται για πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά είμαστε σε θέση να τις χαρακτηρίζουμε αξιόπιστες. Ελπίζουμε να διαψευστούν!


Σε περίπτωση κατά την οποία το ΔΔΧ κρίνει ότι η Ελλάδα, παραβίασε τη συμφωνία, η ΠΓΔΜ θα επιδιώξει να αναγνωριστεί και να εισέλθει στον ΟΗΕ, με το συνταγματικό της όνομα ("Republic of Macedonia") στην αμέσως επόμενη Γ.Σ. του Ο.Η.Ε., αφού πλέον δεν θα έχει ισχύ η ενδιάμεση συμφωνία και δεν δεσμεύει τις χώρες που έκαναν δεκτό το γειτονικό κράτος με την προσωρινή ονομασία F.Y.R.O.M.


Δεν είναι η απόφαση, το τέλος του κόσμου, αλλά δεν είναι καθόλου ευχάριστη εξέλιξη (αν συμβεί).


Δυστυχώς, η FYROM έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση (άλλωστε εκπροσωπήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο στη δίκη), ενώ η Ελλάδα, δεν έδειξε να "καίγεται" και πολύ. Αντιθέτως, η Ελλάδα, κάνει τα πάντα για να αφαιρείται από παντού, σιγά-σιγά και μεθοδικά η λέξη "Μακεδονία", ενώ στη Χάγη δεν πήγε κανένα ελληνικό τηλεοπτικό συνεργείο!


Τις ευθύνες όμως θα τις αποδώσουμε εν καιρώ, αν ο μη γένοιτο επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.


ΣΗΜ. "ΣΤΟΧΟΥ":
ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΩΝΕΤΑΙ...
 ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!   
Πραγματικά απίστευτα τα όσα συνέβησαν χθες πριν και κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Μακελειό" που παρουσιάζει ο Στέφανος Χίος στο KONTRA CHANNEL:
Ένας από τους καλεσμένους του ήταν ο Παναγιώτης Αποστόλου
(στην εικόνα δίπλα τον βλέπετε κάτω αριστερά),
που πρόσφατα διαγράφηκε από το προδοτικό Λάος εξαιτίας
της αντιμνημονιακής του δράσης.


Αυτό ενόχλησε τον Καρατζαφέρη, επειδή γνωρίζει πως ο Παναγιώτης δεν μασάει τα λόγια του και μπορεί να τον ξεβρακώσει ολοκληρωτικά, αφού γνωρίζει πολλά:
Έτσι, πριν αρχίσει η εκπομπή τηλεφωνούσε στο κανάλι και απαιτούσε να μην ξεκινήσει!
Μάλιστα, ακόμα κι όταν άρχισε η εκπομπή ο Καρατζαφέρης έπαιρνε τηλέφωνα για να διακοπεί,
με αποτέλεσμα ο Χίος να εκραγεί στον αέρα και να ζητήσει να μην τον παίρνουν τηλέφωνα για να παρέμβουν!!!


Ακόμα δεν υπάρχει το σχετικό βίντεο, αλλά τα εξωφρενικά αυτά γεγονότα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: 
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;
Σαν πολύ...σοβαρά δεν πήρες το ρόλο του ΠΡΟΔΟΤΗ, ρε;

Σαν πολύ θάρρος δεν πήρες, με τη βοήθεια των νταβατζήδων και των Μασώνων που σε στηρίζουν;Συγχαίρουμε τον Χίο για το θάρρος του να γράψει κανονικά τον ΜΑΦΙΟΖΟ Κωλοτούμπα και να συνεχίσει την εκπομπή του, στην οποία "έπαιξε" και το βίντεο με τις εμετικές δηλώσεις της Κιμπούτζ Τζαβέλα!

Εδώ μέσα, μας απειλούν συνεχώς τα κουτάβια του Λάος και όχι μόνο: Φαίνεται πως αυτή την γραμμή έχουν πάρει, νομίζοντας πως έτσι θα μας...φοβίσουν!Αυτά είναι τα καθάρματα που παριστάνουν τους "υπερπατριώτες": Ένα μάτσο τραμπούκοι, εκβιαστές και υπηρέτες ξένων συμφερόντων!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ

ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ

ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ
ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ...ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

Με αφορμή τη χθεσινή μας ανάρτηση,όπου ζητούσαμε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού της ΝΔ που ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 178.000.000 ΕΥΡΩ, αναγνώστης του ιστολογίου μας επισήμανε πως ακόμα κι αν τον...φανερώσουν,
τα χρήματα αυτά
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Κι όμως,δεν κάνουμε πλάκα! Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα που γράφει το ιστολόγιο "ΕΡΜΙΠΠΟΣ":

Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 - συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).

Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του 

(μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν
να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον.
Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά
ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια.
Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει.

Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται. Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίσθηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύθηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται.
Το άρθρο 10 του πρόσφατου 3932/2011 είναι, όπως είπαμε, απλά το κερασάκι στην τούρτα. Καλύπτει την περίοδο των 10 μηνών που πέρασαν από τον Μάιο του 2010, -διότι δεν μπορεί, ο πειρασμός είναι ίδιον του ανθρώπου και όλο και κάτι πονηρό θα έγινε στο μεταξύ-, και δίνει την ευχέρεια στο δικαστικό συμβούλιο, συνεκτιμώντας όλες τις περιστάσεις να απαλλάσσει πρόχειρα κάθε κατηγορούμενο, προλαμβάνοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και διασφαλίζοντας την τόσο απαραίτητη, κατά Παπαχελά και Πρετεντέρη, εθνική συνεννόηση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ομερτά των αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Όπως μας είπαν,το συγκεκριμένο νόμο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Πασοκ, ΝΔ και Λαος!!!

Δηλαδή,για να το πούμε απλά,
ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!


Επομένως,όποια συζήτηση γίνεται για μίζες κλπ είναι ανούσια,αφού ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Φυσικά,το θέμα θάφτηκε από τα Μμε,για ευνόητους λόγους:Τους ίδιους για τους οποίους δεν μας λένε το όνομα του εκατομμυριούχου πρώην Υπουργού!


Μετά έχουν το θράσος κάποιοι να μας χαρακτηρίζουν "αντιδημοκράτες",όταν συμφωνούμε με το σύνθημα "ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ"!

Τέτοια "δημοκρατία",κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρχικλεφταράδων-που μάλιστα καλύπτονται μεταξύ τους με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικο υπόκοσμο-τους την χαρίζουμε!
πηγη
 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ; ΜΑ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ!


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ; ΜΑ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ!Ακόμα μία...περίεργη σύμπτωση!


Κοίτα να δεις κάτι...ανακαλύψεις των "συνωμοσιολόγων":
Εκεί που διαβάζαμε
το αποκαλυπτικό άρθρο για το Κολλέγιο Αθηνών, βρήκαμε πως Πρόεδρος του "Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος"
είναι ο αδερφός του Προέδρου της ΝΔ, ο Αλέξανδρος Σαμαράς!


Θα έχουμε άδικο λοιπόν αν μιλήσουμε για ΜΑΣΩΝΙΑ και κλειστές λέσχες;
Θα είμαστε "τρελοί" αν παρατηρήσουμε πως
το συγκεκριμένο "Κολλέγιο" λειτουργεί ως εκκολαπτήριο "ηγετών",
που είναι αρεστοί στο παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο;


Τα συμπεράσματα, δικά σας!“Εθνικιστής” ο Σαμαράς σύμφωνα με τα Wikileaks! Αυτό το τηλεγράφημα γιατί το κουκουλώσατε;

“Εθνικιστής” ο Σαμαράς σύμφωνα με τα Wikileaks! Αυτό το τηλεγράφημα γιατί το κουκουλώσατε;
http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/mantelis.jpg?w=400&h=267
Βόμβα μέσα στα Wikileaks τα οποία δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα η “Καθημερινή”. Ο χαρακτηρισμός “Εθνικιστής” που αποδίδουν στον Σαμαρά οι Αμερικάνοι κατά την περιγραφή των υποψηφίων για την κούρσα διαδοχής της ΝΔ, απέχει παρασάγγας από τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες οι ΗΠΑ έβλεπαν τον Σαμαρά ως “δικό τους παιδί”.
Το περίεργο είναι ότι αυτοί που κατηγορούσαν όλο αυτό το διάστημα τον Σαμαρά ως Εθνικιστή, έδωσαν μεγάλο βάρος στην φημολογία περί “παιδιού των Αμερικανών” και άλλαξαν άρδην την ατζέντα βαφτίζοντας τον “πράκτορα των Αμερικανών”, λησμονώντας το “εθνικιστής, ακραίος” κλπ κλπ.
Το τηλεγράφημα όμως που ήρθε στην δημοσιότητα, είναι τελείως διαφορετικό και παραπέμπει στην προγενέστερη αντισαμαρική ρητορική. Περίεργες συμπτώσεις βρε παιδί μου.
“ND supporters have seen their party´s popularity fall
over the last year while the far-right LAOS party has gained at
their expense. Many party members may conclude that a nationalist
like Samaras could better protect the party´s weakening right
flank. Perhaps even more important is the internecine dynamics of
ND clan politics.”
Έλεγαν οι Αμερικάνοι “Βούδα” τον Καραμανλή, εμπιστευτικά πάντα, έβγαιναν μαζικά οι “λειτουργοί” των ΜΜ”Ε” και -ω τι σύμπτωσις- χρησιμοποιούσαν τον ίδιο όρο.
Έλεγαν οι Αμερικανοι “Εθνικιστή” τον Σαμαρά, εμπιστευτικά πάντα, έβγαιναν μαζικά οι “λειτουργοί” των ΜΜ”Ε” και -ω τι σύμπτωσις- χρησιμοποιούσαν τον ίδιο όρο.
Βρε και αυτό το “εθνικιστής” τι μας θυμίζει…


http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/cf84cf83cebfcf85cebaceb1cf84cebfcf82-cebcceb1cebdcf84ceb5cebbceb7cf82.jpg?w=680&h=501
  
http://olympia.gr
,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"