.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Οι Φινλανδοί κατάσχεσαν το πλοίο με τους πυραύλους Patriot.


Οι Φινλανδοί κατάσχεσαν το πλοίο με τους πυραύλους Patriot.


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ

Τους 69 πυραύλους Patriot που μετέφερε το Thor Liberty κατάσχεσαν οι φινλανδικές Αρχές, έχοντας σταματήσει το φορτηγό πλοίο όταν ελλιμενίστηκε σε λιμάνι της χώρας κρίνοντας πως δεν είχε την απαιτούμενη άδεια.
 Επίσης οι φινλαδικές αρχές συνέλαβαν τον Ουκρανό πλοίαρχο του πλοίου.

Οι Φινλανδοί κατάσχεσαν το πλοίο με τους πυραύλους Patriot
 
 

Οι πύραυλοι είχαν πωληθεί από τη Γερμανία στις ένοπλες δυνάμεις της Νοτίου Κορέας, επιβεβαίωσε η γερμανική κυβέρνηση.
Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας ανέφερε πως οι πύραυλοι προέρχονταν από το οπλοστάσιο του γερμανικού στρατού και τόνισε πως η πώλησή τους στη Νότιο Κορέα είχε γίνει «απολύτως νόμιμα και με όλες τις απαραίτητες νομικές και τελωνειακές διαδικασίες».
Το Thor Liberty, που εκτός από τους 69 πυραύλους μετέφερε και και περίπου 150 τόνους της εκρηκτικής ουσίας νιτρογουανιδίνης (πικρίτης), ελλιμενίστηκε την Τετάρτη στη φινλανδική Κότκα, ανατολικά του Ελσίνκι.
Η υπουργός Εσωτερικών της Φινλανδίας Πάιβι Ράσανεν είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο YLE ότι οι πύραυλοι είχαν καταχωρηθεί ως «πυροτεχνήματα», η εκρηκτική ύλη δεν είχε αποθηκευτεί σωστά και έτσι το πλοίο ακινητοποιήθηκε.
Η φινλανδική νομοθεσία ορίζει ότι φορτία που περιέχουν οπλισμού και διέρχονται από τη χώρα πρέπει να έχουν πάρει συγκεκριμένη άδεια.
Τα τελευταία έξι χρόνια έχουν υπάρξει περίπου 20 παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά η υπόθεση με το Thor Liberty είναι η μέχρι στιγμής μεγαλύτερη.
Εκπρόσωπος της υπηρεσίας τελωνείων στη γερμανική πόλη Όλντενμπουργκ, από όπου απέπλευσε το πλοίο, ανέφερε ότι οι πύραυλοι προέρχονταν από τη γερμανική υπηρεσία προμηθειών οπλικών συστημάτων και το φορτίο είχε λάβει άδεια εξαγωγής.

http://www.ethnos.gr/

Ρωσία: Καταζητείται απατεώνας «Αγ.Βασίλης» που λήστευε παιδάκια.


ΤΑ ΕΠΕΙΘΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Ρωσία: Καταζητείται απατεώνας «Αγ.Βασίλης» που λήστευε παιδάκια.

Στο στόχαστρο των ρωσικών αρχών έχει μπει ένας άνδρας που τηλεφωνούσε σε σπίτια και έπειθε τα μικρά παιδιά που σήκωναν το τηλέφωνο, ότι όφειλαν να κάνουν ένα δώρο στον «Άγιο Βασίλη», κατορθώνοντας με το τέχνασμα αυτό, να τους αποσπάσει χρήματα και κοσμήματα.

Ρωσία: Καταζητείται απατεώνας «Αγ.Βασίλης» που λήστευε παιδάκια
Ο «ψευτο-άγιος» εκμεταλλευόμενος την αθωότητα των παιδιών, τηλεφωνούσε σε διάφορα σπίτια και έλεγε σε όσα παιδιά σήκωναν το τηλέφωνο ότι θα λάμβαναν ό,τι δώρο επιθυμούσαν για τα Χριστούγεννα, αρκεί να μαζέψουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι και να τα πετάξουν από το παράθυρο ή να τα βάλουν σε ένα κουτί μπροστά στην εξώπορτα.
Τρεις οικογένειες από την πόλη Σουργκούτ της κεντρικής Σιβηρίας κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν τηλεφωνήματα από τον "Πατέρα Πάγο", όπως αποκαλείται ο Άγιος Βασίλης στη Ρωσία.
Στα θύματά του απατεώνα συγκαταλέγονται δύο αγόρια και ένα κορίτσι κάτω των 8 ετών.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο δράστης έβρισκε τους αριθμούς των τηλεφώνων και καλούσε όταν τα παιδιά βρίσκονταν μόνα στο σπίτι.

http://www.ethnos.gr/
Το "κρανίο του Χίτλερ" ανήκε σε γυναίκα.Το "κρανίο του Χίτλερ" ανήκε σε γυναίκα.


Εξετάσεις DNA πού έγιναν στό κρανίο πού μέχρι πρόσφατα λέγονταν ότι

ανήκει στόν Χίτλερ, έδειξαν πώς στήν πραγματικότητα είναι γυναικείο.
Είναι κρανίο από μιά γυναίκα περίπου 40 ετών.
Η αποκάλυψη αυτή γεννά ερωτηματικά, σχετικά μέ τόν θάνατόν του.
Αμφισβητείται ακόμα πού σκοτώθηκε καί πώς σκοτώθηκε.ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ (SPENTNAZ) – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ (SPENTNAZ) – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

 


TOP - URGENT TELEGRAM WITH DEFENCE MATTER AND MILITARY SECURITY MATTER OF THE ARMIES OF “USA” – COUNTRIES OF EUROPE – AND RUSSIA


ΑΘΗΝΑΙ 30.10.2010


ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
 ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΔΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ (ELECTROMAGNETIC PULSE «EMP»)
ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,
 ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ Ή ΔΙΚΤΥΩΤΩΝ
Ή ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΩΝ Ή ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΩΝ ΚΕΡΑΥΝΩΝ. ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΚΥΡΙΟΙ,

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ Ο.Ε.Α., ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΝΙΝΤΖΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΝΕΥ ΟΠΛΩΝ, ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΔΙΑ ΓΥΜΝΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΡΙΚΟΥΣ Ή ΔΙΚΤΥΩΤΟΥΣ Ή ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΟΥΣ Ή ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΕΡΑΥΝΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ Ή ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΩΝ ΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΑΣ «MASERS».

Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΛΩΝ «EMP» ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ «ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ» ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ - ΝΙΝΤΖΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Ή ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΛΑ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗΣ ΥΛΗΣ – ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΒΟΛΕΣ «EMP» ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΑΜΥΝΑ:

ΔΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΝΗΜΑΤΑ ΧΑΛΚΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΑΝΤΙ-«EMP» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. ΟΜΟΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΑΝΤΙ-«EMP» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΗ, ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΣΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΓΩΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΜΟΙΟ ΛΕΠΤΟΤΑΤΟ ΠΕΛΜΑ ΧΑΛΚΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Ή ΓΥΑΛΙΝΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟΥ ΟΡΑΣΕΩΣ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΗΓΜΑΤΑ «EMP» ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΩΣ «ELECTROMAGNETIC PULSE» ΔΙΑ ΓΥΜΝΩΝ ΧΕΙΡΩΝ.


H O.E.A.ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΑΜΥΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ 32ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣ ΦΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».


ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ «SPENTNAZ», ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΕΡ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΛΙΒΑΝΟΥ – ΙΡΑΝ – ΙΡΑΚ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΪΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΣΕΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ Ή ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΩΡΑ 23:00 ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ 30.10.2010, ΗΤΟΙ 25 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» - ΕΥΡΩΠΗΣ – ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΗΓΕΙ ΩΡΑ 24:00 ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31.10.2010, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ
ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12 - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/spentnaz.html


 Σχολιασμός ιστολογίου:

1)


Στο παραπάνω βίντεο ο Αμερικανός γεωλόγος Γερμανικής καταγωγής Phil Schneider σε διαλέξεις του την προηγούμενη δεκαετία, αποκαλύπτει στον κόσμο την εμπλοκή του στο πρόγραμμα επεκτάσεως των υπόγειων σηράγγων της τεράστιας Αμερικανικής υπόγειας βάσης «ΝΤΟΥΛΤΣΕ» στο Νέο Μεξικο, όπου οι υπεύθυνοι της άκρως απόρρητης βάσης χρησιμοποιούσαν τις επαγγελματικές ικανότητες του γεωλόγου Schneider για να βρίσκουν ευκολότερους και γρηγορότερους τρόπους διανοίξεως υπόγειων σηράγγων – υπόγειων πολιτειών βαθιά στα έγκατα της Γης (1 μίλι και παραπάνω) χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα τρυπάνια λέιζερ και άλλο σύγχρονο εξοπλισμό.

 Σε μια από αυτές τις εργασίες διάνοιξης το 1979 ο Schneider αναφέρει ότι η ομάδα του βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με ομάδα «Ψηλών Γκρίζων» (Εξωγήινων Βιολογικών Οντοτήτων) που εργάζονταν παράλληλα σε κάποια τμήματα της «Ντούλτσε» στα οποία από ατύχημα συνέπεσε να βρίσκεται η ομάδα διανοίξεως σηράγγων του Schneider.
Η πανικόβλητη αντίδραση ήταν ότι ανταλλάχθηκαν πυρά.
Δύο Γκρίζοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά της ομάδας του Schneider, ενώ όπως αναφέρει, ένας από τους Γκρίζους κάνοντας μια «κυκλική κίνηση» με τα χέρια του
(Δείτε την κίνηση στο σημείο 3:50), εκτόξευσε από τα χέρια του - και στήθος του, μια ακτίνα – κεραυνό
 (διάβαζε: ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ) που χτύπησε στο στήθος τον Schneider, διέλυσε και έκαψε τα δάχτυλα του ενός χεριού του (προσέξτε το βίντεο) καθώς και τα υποδήματα του!

Αργότερα ο Schneider με ακόμη σημάδια αυτής της επίθεσης στο στήθος του και στα χέρια του, προσεβλήθη από καρκίνο.
Ο Schneider γι’ αυτές και άλλες συγκλονιστηκές αποκαλύψεις του, λίγο καιρό μετά από αυτές τις διαλέξεις βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του δολοφονημένος με χορδή πιάνου.

 Είχε προλάβει να αναφέρει ότι επίσης 11 από τους φίλους – συνεργάτες του είχαν δολοφονηθεί και στις 8 από αυτές τις περιπτώσεις είπαν ότι δήθεν «αυτοκτόνησαν».
H O.E.A. από καιρό έχει αποκαλύψει ότι οι Γκρίζοι συνεργάζονται στενά με τις δυνάμεις των Βοωτιδών Δρακονιανών Σελήνης της εξωτερικής επιφάνειας του πλανήτου μας, καταλαμβάνοντας κυρίως τις υπόγειες στοές της εξωτερικής επιφάνειας.
Καλούμε τους νοήμονες ερευνητές να βγάλουν τα συμπεράσματα τους αφού πρώτα ερευνήσουν διεξοδικώς την υπόθεση Schneider.

2) Κεραυνούς που εκτοξεύονται από γυμνά χέρια – πολεμικών τεχνικών ειδικών δυνάμεων – μετά από επίκληση σκοτεινών αοράτων δυνάμεων (της δύναμης της σκοτεινής πλευράς) πέρασαν τεχνηέντως οι εβραίοι του Χόλυγουντ και σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές επιστημονικής φαντασίας όπως το «STAR WARS»
3) Κλείνοντας να αναφέρουμε τους πρωτοφανείς αυξημένους ρυθμούς εμφανίσεως Σκαφών Α.Τ.Ι.Α. (διάβαζε: ΓΝΩ.Τ.Ι.Α.) πάνω από την Δρακονιανή Κίνα. (8 εμφανίσεις από τον Ιούνιο 2010) πάνω από Αεροδρόμια και πολυσύχναστες περιοχές:

http://abcnews.go.com/International/fresh-report-ufo-chinas-skies/story?id=11814100

όπως το παρακάτω:TOP URGENT MESSAGE OF NATIONAL SECURITY AFFAIR OF RUSSIA – USA – AND EUROPEAN COMMUNITY (E.U.) IN BRUSSELS BELGIUM, AND TOP URGENT MESSAGE OF PLANETARY SECURITY MATTER TO THE ABOVE THREE GOVERNMENTS:
ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.htmlΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ (SPENTNAZ) – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «HELLEN AND CHAOS» (ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η Χούντα βάζει τους Γερμανούς να υπογράψουν για τις πολεμικές αποζημιώσεις. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η Χούντα βάζει τους Γερμανούς να υπογράψουν για τις πολεμικές αποζημιώσεις. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ;

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 1974
Υπογραφή συμφωνίας για την καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων Α΄ Π. Π. από τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ στο Υπουργείο Εξωτερικών.ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ :
http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=64906&tsz=0&act=mMainView

 
 


http://dikamaspaidia.blogspot.com/2011/07/blog-post_30.html

ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"