.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Μεταναστευτικό: Απαιτείται κλείσιμο των συνόρων, επαναφορά της νομιμότητας και τιμωρία των ενόχων

Μεταναστευτικό: Απαιτείται κλείσιμο των συνόρων, επαναφορά της νομιμότητας και τιμωρία των ενόχων

xrys

Στις 2 Μαρτίου 2012, κατήγγειλα το γεγονός ότι από τα τέλη του 2009 η Ελλάδα έπεσε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι σκοπό έχουν την ολική καταστροφή της χώρας και ότι γι΄αυτό αρκούσε από μόνη της η μεταναστευτική πολιτική που εφάρμοζε η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση, η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιεί ανθρώπους και συγκεκριμένα αλλοδαπούς μετανάστες ως όπλο για την επίτευξη του στόχου αυτού. 
Από τα στοιχεία που προσκόμισα προέκυπτε ξεκάθαρα ότι ανά την ελληνική επικράτεια τελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν ως θύματα τόσο τους Έλληνες όσο και τους αλλοδαπούς που χρησιμοποιούνταν ως όπλο εναντίον τους και ότι βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση γενοκτονίας των Ελλήνων.
Μίλησα ευθέως για γενοκτονία, επειδή οι συνέπειες της μεταναστευτικής πολιτικής σε συνδυασμό με την γενική κυβερνητική πολιτική και τα τερατουργήματα που γίνονταν με σκοπό την εφαρμογή της, θα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια αρχικά στην αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού, της εθνικής και της θρησκευτικής ταυτότητας του, και τελικά, στον πλήρη αφανισμό των Ελλήνων από τα εδάφη τους και όχι μόνο. 
Η καταγγελία στάλθηκε στη εισαγγελία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου της Χάγης αλλά δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία.
Συγκεκριμένα, στις 11 Οκτωβρίου 2011, είχε προηγηθεί η καταγγελία της Όλγας και της Τάνυας Γεριτσιδου, οι οποίες έστειλαν δικά τους στοιχεία και αποδείξεις ότι ο τότε πρωθυπουργός της χώρας, Γ Παπανδρέου και οι κατά καιρούς υπουργικές συνθέσεις της κυβερνήσεως του, είναι υπεύθυνοι για τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονίας διά της εφαρμογής απάνθρωπων μέτρων λιτότητας και παραβίασης πληθώρας προστατευμένων από το σύνταγμα και το διεθνές δικαίο δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών. Οι δυο ζήτησαν και την αποζημίωση τους καθώς και την αποζημίωση όλων των θυμάτων.
Τον Μάρτιο του 2012 ακολούθησε η δική μου καταγγελία, που στρεφόταν κατά της φερόμενης ως πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας κατά τη περίοδο 05.10.2009 – 02.03.2012, και συγκεκριμένα, κατά του Κάρολου Παπούλια, του Γεωργίου Α. Παπανδρέου του Λουκά Παπαδήμου, του Ευάγγελου Βενιζέλου του Θεόδωρου Γ. Πάγκαλου και παντός άλλου υπευθύνου.
Λίγο αργότερα, στις 11 Ιουλίου και στις 21 Νοεμβρίου 2012 μια ομάδα δημοσιογράφων και μια Γερμανίδα ακτιβίστρια, κατήγγειλαν και αυτοί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και υπέδειξαν ως θύτες, τους: α) Christine Lagarde, Angela Merkel , Wolfgang Schäuble, José Manuel Durão Barroso and Herman Van Rompuy β) την τρόικα γενικά, καθώς και γ) παντός άλλου προσώπου/ φορέα θα προέκυπτε από την έρευνα (όπως σχ. άτομα που αποτελούσαν την Ομάδα Εργασίας των υφυπουργών Οικονομικών του Eurogroup, οι ανώτεροι τους υπουργοί Οικονομικών, και πολλοί εξωτερικοί σύμβουλοι και λομπίστες). Τέλος, στις 15 Ιανουαρίου 2013, ο σημερινός Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ (δημοσιογράφος και τότε Βουλευτής Επικρατείας του πολιτικού κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», κατέθεσε στην Ελλάδα μήνυση κατά των Πωλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), για αδικήματα του ΠΚ καθώς και για εγκλήματα που τιμωρούνται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο όπου ζήτησε γι΄αυτο το λόγο να διαβιβαστεί κιόλας από τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης.
Σημειώστε παρακαλώ ότι η Εισαγγελία του ΔΠΔ, έχει υποχρέωση να εξετάσει όλες τις πληροφορίες που έλαβε σχετικά με τέλεση εγκλημάτων της αρμοδιότητας της σε ένα κράτος μέλος (στη προκειμένη περίπτωση στην Ελλάδα) και αν συμπεράνει ότι έχουν βάση, να αρχίσει κατόπιν σχετικής έγκρισης του δικαστηρίου, αυτεπάγγελτη έρευνα με σκοπό τη στοιχειοθέτηση της υπόθεσης και την παραπομπή των ενόχων ενώπιον του δικαστηρίου. (περισσότερα εδώ: ΦΕΚ Α 75/2002, σχετικά άρθρα 13 και 15)
Επειδή τα εν λόγω εγκλήματα δεν παραγράφονται ποτέ και επειδή οι αποδείξεις συσσωρεύονται συνεχώς, είναι δεδομένο ότι τα στοιχεία θα εξεταστούν κάποια στιγμή εξονυχιστικά και θα οδηγήσουν τελικά τους υπαίτιους στο σκαμνί.
Μετά την καταγγελία και με σκοπό:
α) την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης που λόγω της προπαγάνδας και όχι μόνο, θεωρούσε ότι τα θύματα ήταν θύτες
β) την επιτάχυνση της διαδικασίας εντοπισμού και τιμωρίας των ενόχων βάσει όλων των στοιχείων, και
γ) την πρόληψη τέλεσης νέων εγκλημάτων και εξάπλωσης των συνεπειών, στις 1 Μαΐου 2012 συνέταξα και δημοσίευσα μια συντομότατη περίληψη της καταγγελίας μου και το έως τότε ιστορικό της υπόθεσης (που ανανέωσα μετά την κατάθεση κάθε καινούργιας καταγγελίας) και ζήτησα την υπογραφή σχετικού αιτήματος προς τον αρμόδιο εισαγγελέα του ΔΠΔ.
Δείτε την μετάφραση ενός μικρού αποσπάσματος αυτού του ιστορικού και το αίτημα :
Petition published by christina salemi on May 01, 2012

Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Ως γνωστό, εδώ και περίπου τρία χρόνια, όλος ο κόσμος ασχολείται με την Ελλάδα και η γενική εντύπωση είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση μάχεται να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία και την καταστροφή (!).
Στη πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και ακριβώς οι φερόμενοι ως σωτήρες, είναι εκείνοι που όλον αυτόν τον καιρό, μάχονται να καταστρέψουν την χώρα και το λαό της και ήδη κατάφεραν πάρα πολλά.
Συγκεκριμένα, από το 2009, η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας εγκληματιών που ηθελημένα και βάση σχεδίου, την διαλύουν μεθοδικά. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα κανείς δεν κατάφερε να τους σταματήσει, παρότι μεγάλες προσπάθειες έχουν καταβληθεί από πολλούς. Γι΄ αυτό, τους τελευταίους μήνες και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας, κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) δύο καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες Έλληνες πολίτες ζήτησαν ήδη από τον αρμόδιο εισαγγελέα, να εμποδίσει την τέλεση ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας: Την ολική καταστροφή μίας χώρας σύμβολο για το δυτικό πολιτισμό και τη γενοκτονία του ιστορικού λαού της, ο οποίος από την αρχαιότητα έως τώρα προσέφερε πολλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά σήμερα βρίσκεται εξαθλιωμένος, ταπεινωμένος και ντροπιασμένος εξαιτίας της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας του .
Όπως ήδη καταλάβατε, οι καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή όμως, η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Διαβάστε την παρούσα περίληψη και τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών.
Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων όπως κάποιοι ειρωνικά λένε όταν ακούν τη λέξη γενοκτονία, αλλά υπάρχουν άλλα μέσα τα οποία φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά χρησιμοποιούνται κατά της Ελλάδας. Και ποια είναι; Ο οικονομικός πόλεμος, η ψυχολογική και η σωματική βία, το δόγμα του σοκ, η συνεχόμενη παραβίαση θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, η προπαγάνδα και άλλα, τα οποία, σε συνδυασμό μάλιστα, φέρνουν πολύ “καλύτερα” αποτελέσματα από τους θαλάμους αερίων και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην τάχιστη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, αλλά και στο βέβαιο αφανισμό του. Δηλαδή στην γενοκτονία.
Πέραν των προαναφερόμενων όμως, γίνεται χρήση και ενός άλλου μέσου, που λόγω των πολλαπλών, αλυσιδωτών συνεπειών, είναι σε θέση από μόνο του, να καταστρέψει την Ελλάδα. Και το όνομα αυτού: εξισλαμισμός της χώρας! Συγκεκριμένα, λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, η χώρα μετατράπηκε σε πόλο έλξης για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από Αφρική και Ασία, τους οποίους όμως η Ελλάδα, ούτε μπορούσε, ούτε μπορεί να φροντίσει, αλλά ούτε και να αφήσει να φύγουν προς την Ευρώπη (Δουβλίνο ΙΙ).
Έως τώρα, η χρήση όλων αυτών των μέσων, οδήγησε μεταξύ άλλων, στη ραγδαία αύξηση της ανασφάλειας, της εγκληματικότητας, των εκτρώσεων, της υπογεννητικότητας, των αυτοκτονιών, των ασθενειών και των ψυχασθενειών, των θανάτων από μην φυσικά αίτια, στη μαζική μετανάστευση Ελλήνων, κυρίως νεαρής ηλικίας, στο εξωτερικό και στην αλλοίωση του ντόπιου πληθυσμού.
Συνεπώς, όχι μόνο ότι αυτά τα “όπλα” είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά σε αντίθεση με τους θαλάμους αερίων, έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: πολύ δύσκολα γίνεται αντιληπτή η ύπαρξη, ο στόχος, η δύναμη και η αποτελεσματικότητα τους.
η συνέχεια εδώ

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ:
Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, η διάπραξη παρομοίων εγκλημάτων πρέπει να αποτραπεί.
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ (κλικ στο λινκ)
Το πρωτότυπο του ιστορικού της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών δημοσιεύθηκε στα αγγλικά και επειδή απευθυνόταν σε πολίτες τρίτων χορών, τέλειωνε έτσι:
Help us to save our country and our lives, and who knows, maybe your own country and your own life.  Save Greece, Save Democracy, Save the world ! [Βοηθήστε μας να σώσουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας, και ποιος ξέρει, ίσως και τη δική σας χώρα και τη δική σας ζωή. Σώστε την Ελλάδα, Σώστε τη δημοκρατία, Σώστε τον κόσμο !]
Σήμερα πια, η λιτότητα, η διασπορά των μεταναστών, η συρρίκνωση της δημοκρατίας, οι δυσμενείς συνέπειες και οι κίνδυνοι σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, είναι πια γεγονός, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ είναι φανερό ότι οι συμμορίτες αποφάσισαν να τελειώσουν με την Ελλάδα !

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Την εποχή που έγινε η πρώτη καταγγελία στη Χάγη, φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο “πολυπολιτισμικός” του ΔΝΤ και Αμερικάνος πολίτης, Γ.Παπανδρέου, ο οποίος αφού δήλωσε ότι η Ελλάδα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η κυβέρνηση λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της,  έκανε ανοιχτή πρόσκληση στους απελπισμένους /δυσαρεστημένους/δυστυχισμένους όλου του κόσμου, να έρθουν στην Ελλάδα, γιατί θα τους δώσει άδεια διαμονής, δικαίωμα ψήφου και εντός σχετικά σύντομου χρονικού διαστήματος ελληνική ιθαγένεια, σχεδόν άνευ προϋποθέσεων.
Αυτό που ξέχασε όμως να πει σε όλους τους προσκεκλημένους του, ήταν ότι θα τους χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς, ότι δεν είχε την πρόθεση και δεν μπορούσε να τους προσφέρει τίποτα (εργασία, τροφή, στέγη, ασφάλεια κλπ), ότι θα μείνουν σε δρόμους και πλατείες, ότι θα κινδυνεύουν, ότι για να επιβιώσουν θα ωθηθούν στο έγκλημα, στην πορνεία, στην υποδούλωση κλπ και ότι λόγω του κανονισμού Δουβλίνου ΙΙ που ο ίδιος είχε υπογράψει, δεν μπορούσε καν να τους επιτρέψει να διαφύγουν σε άλλες ευρωπαίες χώρες. Ξέχασε δηλαδή να τους πει ότι θα παγιδευτούν εδώ και ότι τους κάλεσε για να δυστυχήσουν και για να τους εκμεταλλευτεί.
Για να αποδείξει ότι η Ελλάδα, για λογαριασμό της οποίας υποτίθεται ότι ενεργούσε δεν αστειεύεται, και για να δώσει βάση στις δηλώσεις του, σε μόλις ένα μήνα ( από 22/09/2011 έως 21/10/2011) ελληνοποίησε 2131 άτομα, ξεκίνησε νέα διαφημιστική εκστρατεία ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινής γνώμης απέναντι στους αλλοδαπούς που εισήλθαν παράνομα στη χώρα και αυτός νομιμοποιούσε εκ των υστέρων κλπ
Παράλληλα, και με σκοπό την διευκόλυνση της διέλευσης και την παραμονή τους εδώ, έκανε και άλλες δυο κινήσεις:
α) Με το που ανέλαβε καθήκοντα, ακύρωσε την προμήθεια του “Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών” της ΕΥΠ, το οποίο είχε ενσωματωμένο ρωσικό λογισμικό. Η ακύρωση της προμήθειας και απένταξή του από την ΕΥΠ, αλλά και η μη αντικατάστασή του έστω από κάτι ανάλογο, σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες κινήσεις του, είχε ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη, παράνομη είσοδο αλλοδαπών στη χώρα, χωρίς δυνατότητα ταυτοτοποίησης των στοιχείων τους ή ελέγχου τους  με αντίστοιχα άλλων ξένων υπηρεσιών. ( δείτε σχετικό δημοσίευμα εδώ “Ένα σκάνδαλο σε βάρος της ασφάλειας της χώρας το οποίο οδήγησε στην ανεξέλεγκτη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, προκύπτει από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (18ο Τριμελές), το οποίο έκρινε ότι παράνομα η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε την προμήθεια του “Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών” της ΕΥΠ, κλπ … Μάλιστα η απόφαση προβλέπει και την καταβολή σημαντικού ποσού ως αποζημίωση στην εταιρεία, αλλά αυτό είναι μόνο μία μικρή λεπτομέρεια του όλου θέματος, αφού η ζημιά έχει γίνει και ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου εκτέλεσε διατεταγμένο σχέδιο, όχι απλώς διάρρηξης των ελληνορωσικών σχέσεων, αλλά και “ανοίγματος των πυλών” της χώρας σε τεράστιες μάζες λαθρομεταναστών.” και εδώ )
β) Επειδή βάσει του Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής του 2001, το οποίο μπήκε σε ισχύ τον Απρίλιο 2002, όσοι αλλοδαποί έμπαιναν παράνομα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Ελλάδα, έπρεπε να επιστρέψουν εκεί εάν εντοπιζόταν από τις ελληνικές Αρχές, το Μάιο του 2010, αντί να ενισχύσει την σχετική συμφωνία, να την εκτείνει και να πιέσει προς την εφαρμογή της, την έβαλε ουσιαστικά  στη «ναφθαλίνη» και έλυσε έτσι τα χέρια των Τούρκων οι οποίοι όχι μόνο ότι έπαψαν να πάρουν πίσω έστω και ελάχιστους από αυτούς που παράνομα μας έστειλαν, αλλά στο εξής και ουκ ολίγες φορές η παράνομη είσοδος των αλλοδαπών στην Ελλάδα έγινε πια με την βοήθεια των τούρκικων Αρχών. ( βλέπε Η ουσιαστική αποδυνάμωση της συμφωνίας Ελλάδας – Τουρκίας για τη λαθρομετανάστευση και Toύρκος δουλέμπορος: “Η τουρκική ακτοφυλακή μας στήριζε!” Κυνική ομολογία )

Μετά την πρώτη καταγγελία/αναφορά στην Χάγη, με την οποία δεν κατηγορήθηκε καν για την μεταναστευτική πολιτική, καθώς δεν είχε γίνει ακόμα ευρέως αντιληπτή ως μέρος του καταστροφικού σχεδίου του, ο Γ Παπανδρέου το έβαλε στα πόδια. Παραιτήθηκε δηλαδή και έφυγε για Αμερική όπου είχε καλύτερη προστασία, χωρίς όμως να παραδώσει και την έδρα του στην βουλή που του παρείχε ένα καλό εισόδημα, παρότι ήταν απόν. Με αυτό τον τρόπο η δική του συνεισφορά στο μεταναστευτικό ζήτημα διακόπηκε αναγκαστικά, αφού είχε καταφέρει πρώτα να δώσει το σήμα, να εισάγει τον όρο πολυπολιτισμικότητα στον λεξιλόγιο μας, να δαιμονοποιήσει ως “ρατσιστική” την όποια εκδήλωση ανησυχίας για την εθνική ασφάλεια λόγω μεγάλου αριθμού αλλοδαπών που ερχόταν παράνομα στην χώρα και αφού κατάφερε να αλλάξει την σύνθεση της μεταναστευτικής ροής προς Ελλάδα. Συγκεκριμένα, έως τότε οι αλλοδαποί που παραβίαζαν τα ελληνικά σύνορα προερχόταν ως επί των πλείστων από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και κυρίως από την Αλβανία των 3 εκατομμύριων κατοίκων, η οποία μας είχε στείλει ήδη ότι είχε να στείλει. Το 2011 όταν αποχώρισε από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, οι περισσότεροι αλλοδαποί προερχόταν πια από την Τουρκία και καταγόταν από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με την πρωτιά να την κατέχουν άτομα που καταγόταν από την Ισλαμική Δημοκρατία του Αφγανιστάν των 30.550.000 κατοίκων και την Ισλαμική Δημοκρατία του Πακιστάν, των 189.439.000 κατοίκων. Αυτή μάλιστα “αναβάθμιση” !
(εικόνα σύνολο 99.368)


Επειδή όμως δεν καταγράφονται ποτέ όλες οι αφίξεις, είναι δεδομένο ότι στην πραγματικότητα ο αριθμός ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Αναφέρω ενδεικτικά ότι το 2010 τα επίσημα στοιχεία μίλαγαν για 76.697 συλλήψεις ενώ μόνο τον Οκτώβριο του 2011 και μόνο από τον Έβρο, πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα 9.700 αλλοδαποί.


https://www.youtube.com/watch?v=y261pCpqpV4


” … απολύτως επιτυχημένη η διαφημιστική καμπάνια που έχει μετατρέψει την χώρα σε νούμερο ένα προορισμό για όλους τους μετανάστες της Ασίας και της Αφρικής Την μια ημέρα είσαι λαθρομετανάστης και την επομένη είσαι με άδεια παραμονής  ενός μήνα(που ανανεώνεται επ’ άπειρο) έχεις δικαιώματα, αλληλέγγυους και καμία υποχρέωση” Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου εδώ http://toklysma.weebly.com/home/500435  η εδώ October 30, 2015 @ 15:31 και συμπληρωματικά δείτε και το κοινό Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ που εξέδωσαν την επομένη χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων και το Σωματίο Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ Αττικής : Πληρώνουμε το Μεταναστευτικό «Μνημόνιο» ελεύθερης εισόδου των παράνομων μεταναστών στη Χώρα. (9-6-2012)

https://www.youtube.com/watch?v=Fn9k80q1mdoΤον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους υπευθύνους κρούει η Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου, επισημαίνοντας ότι μόνο τον μήνα Οκτώβριο πάνω από 9.700 λαθρομετανάστες μπήκαν στη χώρα, αριθμός δύσκολα διαχειρίσιμος, όπως ανέφερε μιλώντας στο Sferikos 99,3, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Βασίλης Κοντονής. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μόνο πλέον που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, είναι η εφαρμογή μιας πολιτικής που θα αποθαρρύνει τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας. Παράλληλα, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πρέπει να αλλάξει και η πολιτική που μετέτρεψε τους συνοριοφύλακες από κυνηγούς σε σιτιστές, νοσοκόμους και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες.

Ας γυρίσουμε στις αναφορές/καταγγελίες στην Χάγη και για την ιστορία ας σημειώσουμε ότι στις 11 Οκτωβρίου 2011 έγινε η πρώτη και ότι αμέσως μετά, και συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου, ο πολυπολιτισμικός του ΔΝΤ παραιτήθηκε και μας άφησε κληρονομιά έναν υπάλληλο του γραφείου του, τον Λουκά Παπαδήμο (ex GOLDMAN SACHS) και 38 στελέχη της κυβέρνησης του. Ο τραπεζικός ανέλαβε στις 11 Νοεμβρίου 2011 και έτσι η καταγγελία μου περιέλαβε και αυτόν, χωρίς να ξέρω καν τότε, ότι ήταν φυγόδικος και ότι είχε καταδικαστεί στην Αμερική.
Μετά την δημοσίευση της δεύτερης καταγγελίας, παραιτήθηκε και αυτός ο δήθεν πρωθυπουργός της Ελλάδας (17 Μαΐου 2012) και την θέση του πήρε ο Παναγιώτης Πικραμμένος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα και ιστορικά ντοκουμέντα είναι γιος φανατικού θαυμαστή των Γερμανών, με πλούσιο παρελθόν συνεργασίας με της κατοχικές δυνάμεις (σχετικά εδώ  και εδώ  ). Η δουλειά του Πικραμένου ήταν η διοργάνωση των “δημοκρατικών” εθνικών βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου κατά των οποίων δεν είχαμε το δικαίωμα να προτείνουμε και να επιλέξουμε ονομαστικά τους αντιπροσώπους μας στη βουλή μας
Στην Βουλή των Ελλήνων δηλαδή. Αφού έκανε τη δουλειά, έφυγε και ο Πικραμένος και βρεθήκαμε με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, συμφοιτητής και συγκάτοικος του πολυπολιτισμικού Γ Παπανδρέου στην Αμερική, και ο οποίος Σαμαράς δεν ήταν άλλος από εκείνον που είχε ανοίξει αρχικά τα σύνορα της χώρας προς τα άτομα του πρώην ανατολικού μπλοκ.


Λίγους μήνες αργότερα, Γενάρη 1991, ο τότε πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας (ανάμεσά τους Αντ. Σαμαράς και Ντ. Μπακογιάννη, πρόεδρος σήμερα της ΔΗΣΥ) επισκέπτεται τα Τίρανα για συνομιλίες με την αλβανική κυβέρνηση. Γράφει ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» στις 15/1/1991: «Αυτό που (…) παρουσίασε χθες στη Δερβιτσάνη ο Κ. Μητσοτάκης ως “άνοιγμα των συνόρων” είναι στην πραγματικότητα η δήλωση Σαμαρά το βράδυ της Κυριακής, (…) 
Δηλαδή ότι: “Η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα θα αυξήσει τη ροή των θεωρήσεων (εκδόσεις βίζας) διάρκειας μέχρι ενός έτους για τους Αλβανούς υπηκόους”». 
Ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» 14/1/91 λέει: «Αποφασίστηκε να δίνονται με αυξανόμενο ρυθμό βίζες βορειοηπειρωτών προς την Ελλάδα για εποχιακές δουλειές». Κάπως έτσι έχει πέσει το σύνθημα για μαζικές εισροές με στόχο βέβαια να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του κεφαλαίου για φτηνά εργατικά χέρια. Και άσχετα αν όντως το σχέδιο έλεγε για ένα χρόνο παραμονή στην Ελλάδα, η ουσία είναι ότι για τους Αλβανούς υπηκόους, το άκουσμα και μόνο του στοιχείου «αυξανόμενος αριθμός βίζας» έδινε από μόνο του κίνητρο για μετανάστευση. 
Μετά τη δεύτερη καταγγελία/αναφορά στην Χάγη η οποία εμπεριείχε το μεταναστευτικό ζήτημα, αλλά και κατόπιν δυο αποφάσεων του ΣτΕ (ΣτΕ350/2011,Ολομ.ΣτΕ 460/2013) οι οποίες έκριναν αντισυνταγματική την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε αλλοδαπούς (σσ. εκκρεμούσε τότε και σχετική έγκληση μήνυση) ο αριθμός των συλληφθέντων αλλοδαπών που παραβίασαν τα σύνορα μειώθηκε δραστικά. Συγκεκριμένα, από 132.524 που ήταν οι συλλήψεις το 2010 επί Παπανδρέου το 2013 μειώθηκαν σε “μόλις” 43.002. Στις αρχές του 2014 όμως, δόθηκε μια νέα πνοή στο μεταναστευτικό κύμα προς Ελλάδα μέσω των συζητήσεων για το «Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης» και νέας “αντιρατσιστικής” εκστρατείας ανοιχτή πρόσκληση από ελληνική πλευρά και όλα τα σχετικά. Ενδεικτικά και μόνο:
Στις 28 Φεβρουαρίου 2014, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ -Ιωάννα Γαϊτάνη δήλωσε στη βουλή ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι. Η δήλωση έκανε το γύρο του διαδικτύου και έτσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά.«Για εμάς ο φασισμός και ο ρατσισμός παλεύεται στο δρόμο. Και το κάνουμε όλη η Αριστερά μαζί με τους μετανάστες που είναι αδέλφια μας -γιατί τους θεωρούμε ταξικά μας αδέλφια. Θα το σταματήσουμε μαζί τους. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα και μέσα στη Βουλή. Γι’ αυτό σας ζητάμε και επιμένουμε, μέσα από τις ενστάσεις μας και τις τροπολογίες μας, να κάνετε ακόμα περισσότερες παραχωρήσεις, διότι είναι πολύ λίγες αυτές που έχετε κάνει, κύριε υπουργέ. Το νομοσχέδιο έχει πολύ λίγες βελτιώσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων. Κατ’ αρχάς, κάνετε μια σοβαρή διάκριση, στην οποία επιμένετε, και είναι ζήτημα φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ και μην μας λέτε ότι μιλάτε για τον προοδευτικό χώρο και για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.λπ., διαχωρίζετε τους μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους, ενώ θα έπρεπε να είναι οι μετανάστες και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε όταν δεν τους νομιμοποιείτε όλους. Αυτοί που είναι μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τι θα γίνουν; Αυτοί που ήρθαν μετά το 2005 και είναι οκτώ χρόνια εδώ τι θα γίνουν; Έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Άρα, επιμένετε στις διακρίσεις και στο διαίρει και βασίλευε».
Ακολούθησε ο Ν. 4285/2014 – Καταπολέμηση ρατσισμού & ξενοφοβίας … και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν: Το 2014 σχεδόν διπλασιάστηκε ο αριθμός των αλλοδαπών που είχαν συλληφθεί για παραβίαση των ελληνικών σύνορων. [από 43.002 συλλήψεις το 2013 έγιναν 77.163 το 2014. Όσο για τα θύματα, σε 18 καταγεγραμμένα ναυάγια από αρχές 2012 έως αρχές Μαΐου 2014, οι θάνατοι ανήλθαν σε 191 και οι αγνοούμενοι σε  33. Δες FRONTEX, παράρτημα 1 )
Ενδιάμεσα όμως έγινε και κάτι άλλο: Τον Ιούνιο του 2014, και παρότι έως τις 13 Μαρτίου 2015 που θα έληγε η θητεία του Κάρολου Παπούλια υπήρχε πρόεδρος, η κυβέρνηση έβαλε μπρος τις συζητήσεις για την εκλογή νέου πρόεδρου δημοκρατίας, και το θέμα κυριάρχησε επί μήνες στην επικαιρότητα. Για την ακρίβεια ήταν σχεδόν το μόνο θέμα με το οποίο ασχολιόταν οι πάντες.
Τελικά και κατά πιστή αντιγραφή της προηγούμενης διαδικασίας εκλογής πρόεδρου, η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την κυβερνητική πρόταση και ούτε δική της έκανε, έτσι ώστε να προκληθούν εθνικές βουλευτικές εκλογές. Ό΄τι έκανε ο Παπανδρέου δηλαδή το 2009 ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να γίνει πρωθυπουργός, έκανε τώρα ο Τσίπρας. Μίνι πραξικόπημα κατά την διαδικασία εκλογής πρόεδρου, εξαπάτηση εκλογέων στις βουλευτικές εκλογές, άριστη χρήση της προπαγάνδας κλπ.
Έτσι αποκτήσαμε στις 26 Ιανουαρίου του 2015 την κυβέρνηση “όλος ο κόσμος είμαστε αδέλφια, δεν χρειάζονται σύνορα, να έρθουν όλοι”, η οποία ήρθε για να τελειώσει την δουλειά που ο Παπανδρέου ξεκίνησε και οι επόμενοι φροντίσαν να μην πάει χαμένη, να τη συντηρήσουν, και να εξασφαλίσουν /ενισχύσουν με τον τρόπο τους τα αποτελέσματα. Αναφέρομε στην κυβέρνηση Τσίπρα, ο οποίος επειδή στις (δήθεν) εκλογές της προηγούμενης μέρας δεν κατάφερε με την ομάδα του να αποσπάσει πάρα μόνο το 22,57% των ψήφων του εκλογικού σώματος και δεν έλαβε την πλειοψηφία των βουλευτικών εδρών, σχημάτισε την κυβέρνηση του μαζί με τον Π Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) όμως δεν ήρθε με άδεια χέρια. Για να δώσει το στίγμα της, μας έφερε και μας έκανε δώρο ως Πρόεδρο Δημοκρατίας τον άνθρωπο που ως υπουργός εσωτερικών ευχαρίστησε τους μετανάστες που βρέθηκαν παράνομα στην χώρα επέλεξαν να μείνουν εδώ και να ζήσουν μαζί μας.
'
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΚΗΣ), ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=G8wOYobve8E


Και αφού έδωσε το στίγμα της, έπιασε δουλειά! Άρχισε αμέσως ένα πραγματικό μπαράζ ανοιχτών προσκλήσεων με αποκορύφωμα τις δηλώσεις Καμμένου ότι θα στείλει μετανάστες και τζιχαντιστές στην υπόλοιπη Ευρώπη (Μάρτιος 2015 Independent: Η Ελλάδα απειλεί να στείλει μετανάστες και τζιχαντιστές στην υπόλοιπη Ευρώπη )
Αποτέλεσμα ;;;
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας (από αστυνομικές και λιμενικές αρχές), τα ελληνικά νησιά δέχθηκαν ένα πρωτόγνωρο κύμα μεταναστών το οποίο, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, δημιούργησε μία σειρά από κοινωνικά, ανθρωπιστικά και οικονομικά άμεσα, βραχυπρόθεσμα, αλλά και μεσοπρόθεσμα ζητήματα. Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο Ιανουάριος – Αύγουστος 2015, οι συλληφθέντες μη νόμιμοι μετανάστες ανήλθαν στο σύνολό τους στις 271.156, παρουσιάζοντας αύξηση 251% σε σχέση με το σύνολο του 2014 (77.163) και 530% σε σχέση με το σύνολο του 2013 (43.002)! Σχετική έκθεση εδώ και ένα ενδεικτικό δημοσίευμα εδώ: 1 Ιουν 2015 Kos migrant crisis is putting off holidaymakers – Telegraph)
Σημειώστε παρακαλώ ότι για τους τύπους και μόνο, η αστυνομία συνεχίζει να αναφέρει ότι τους έχει συλλάβει, αλλά αυτό στη πραγματικότητα δεν ισχύει καθώς οι εντολές της είναι απλά να καταγράφουν τους παραβάτες και να τους αφήσουν να φύγουν στην ευχή της Παναγίας
08.08.2015
Τους τελευταίους μήνες, οι φουσκωτές βάρκες που ξεκινούν από τα τουρκικά παράλια υπερφορτωμένες με δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες δεν προσεγγίζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου μόνο τη νύχτα ή το χάραμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσαράζουν στις παραλίες των νησιών. Μόνο τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, περισσότεροι από 54.000 μετανάστες διέσχισαν παράτυπα τα υδάτινα σύνορα της χώρας. Αριθμός που ξεπερνά το σύνολο των αφίξεων για ολόκληρο το 2014.
19 Αυγούστου 2015
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που συγκεντρώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, ο αριθμός των αφίξεων μέσω θαλάσσης από την 1η Ιανουαρίου έως τις 14 Αυγούστου 2015 έφτασε τις 158.456. Κατά την ίδια περίοδο, 1.716 πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των αφίξεων (θαλάσσιων και χερσαίων) στις 160.172.
Ο ρυθμός των αφίξεων αυξάνεται σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες. Μέσα στον Ιούλιο έφτασαν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες (50.242) απ’ ό,τι σε όλο το 2014 (43.500). Την περασμένη εβδομάδα (8 – 14 Αυγούστου) συνολικά 20.843 άνθρωποι έφτασαν μέσω θαλάσσης στην Ελλάδα, σχεδόν οι μισοί από όσους έφτασαν συνολικά το 2014.
Μεγάλη βέβαια ήταν και η αύξηση εκείνων που έχασαν τη ζωή τους κατά την επιχείρηση “διάσωσης” από την κακή τους μοίρα, όλων των δυστυχισμένων ή/και τυχοδιωκτών της Ασίας και της Αφρικής από την “ελληνική” κυβέρνηση και Σία, την οποία κυβέρνηση κατά τα άλλα πληρώνουμε για να ασκήσει την δημόσια διοίκηση προς όφελος της Ελλάδας και των Ελλήνων, σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους που δεν αντίκεινται σε αυτό.
Περιττό να σας πω ότι μετά τον Ιανουάριο του 2015 υπήρχε πληθώρα σοβαρών επεισοδίων και όλων των ειδών διαμαρτυριών, αντιδράσεων και προτάσεων.
Ενδεικτικά:
9 Αυγούστου 2015 Ο Γ. Πανούσης, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στην Καθημερινή: «Το μεταναστευτικό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από το δημοσιονομικό, γιατί είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής. Στα παράλια της Τουρκίας βρίσκονται 2 εκατ. Σύροι. Οι υπέρμαχοι του “Οχι” δεν καταλαβαίνουν ότι το θέμα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, αλλά εάν θα υπάρχει η Ελλάδα. Σε μια αδυναμία τέτοιας φύσεως θα ορμήσουν από το Αιγαίο, από την Αλβανία, από παντού. Αν έρθουν 300.000 μετανάστες, έχεις τελειώσει ως χώρα όχι ως Τσίπρας. Λύση είναι να σταματάει η ιστορία μέσα στην Τουρκία, γιατί από τη στιγμή που έρχεται εδώ ο μετανάστης δεν μπορείς να τον αφήσεις να ζει μέσα στα σκουπίδια. »
22 Αυγούστου 2015, Ανοιχτή επιστολή του ΚΥΡΙΑΚΟΥ Σ. ΚΑΤΣΙΜΑΝΗ, Docteur d’ Etat ès Lettres (Paris-Sorbonne) Επίκ. Καθηγητής Φιλοσοφίας του Παν/μίου Αθηνών, Επ. Σύμβουλος / τ. Αντιπρόεδρος  του Π.Ι. Προς Τον αξιότιμο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ΜΕ ΘΕΜΑ: SOS – «Η Ελλάς εάλω»Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγ 2015
Migrants new clashes in Lesvos Greece. Νέες συμπλοκές, επεισόδια και χειρονομίες απο μετανάστες προς τους άντρες του λιμενικού έξω από το λιμεναρχείο στη Λέσβο
Η κυβέρνηση δεν πτοήθηκε, φοβούμενη όμως ότι σύντομα δεν θα χάσει μόνο την στήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ίδια την εξουσία, προχώρησε άρον άρον σε εκλογές πριν είναι πολύ αργά γι΄αυτην. Και έτσι, στις 20 Αυγούστου ο αρχηγός της παραιτήθηκε από πρωθυπουργός για να διώξει ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τους ενοχλητικούς της ομάδας του και να γίνει πάλι …. πρωθυπουργός.
Και τα κατάφερε. Μετά από βουλευτικές εκλογές κατά των οποίων όπως και τον Ιούνιο του 2012 δεν είχαμε το δικαίωμα να προτείνουμε και να επιλέξουμε τους αντιπροσώπους ΜΑΣ στη βουλή ΜΑΣ, ύστερα από πολυάριθμες μεταγραφές, μπόλικη βοήθεια από τα ΜΜΕ και από τον εκλογικό νόμο που χάρισε 50 έδρες στην πολυσυλλεκτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία με το ζόρι είχε αποσπάσει την ψήφο του 19,57% του εκλογικού σώματος, το όνειρο έγινε πραγματικότητα ! Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της σύμπραξης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διορίστηκε πάλι (με συνοπτικές διαδικασίες) πρωθυπουργός της Ελλάδας και η χώρα απέκτησε την κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ 2.
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 69 ΦΕΚ Α113/21 Σεπτεμβρίου 2015 Διορισμός του Αλεξίου Τσίπρα του Παύλου, Αρχηγού του Κόμματος του «Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς» (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), ως Πρωθυπουργού.https://youtu.be/AB0lkJZYf6Y

Αν και κανονικά ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να λάβει διερευνητική εντολή καθώς το κόμμα του δεν διέθετε την πλειοψηφία στη Βουλή, όπως και τον Ιανουάριο 2015, η διαδικασία παρακάμφθηκε επειδή ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως υπάρχει ήδη συμφωνία συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όσο έλειπε η ΣΑΝΕΛ από την εξουσία, η Γερμανία φαίνεται ότι φοβήθηκε μη χάσει τη πολύτιμη συνεργάτιδα της, και έτσι, καλού κάκου, αποφάσισε να ενισχύσει μόνη της την μεταναστευτική ροή. Γι΄αυτο,  μετά την προκήρυξη των ελληνικών εκλογών και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά το Δουβλίνο ΙΙ και στις 10 Σεπτεμβρίου έβγαλε selfies με τους μετανάστες.

Συνέπεια όλων των προαναφερόμενων ήταν ότι από την αρχή του έτους έως τοτέλος του Σεπτεμβρίου και σε σχέση με το 2014, μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα 21 φορές περισσότεροι Ιρακινοί, 12 φορές περισσότεροι Ιρανοί, 8,5 φορές περισσότεροι Σύριοι, 6 φορές περισσότεροι Αφγανοί 4 φορές περισσότεροι πακιστανοί και 1,3 φορές περισσότεροι Σομαλοί και Μπαγκλαντεσιανοί. Εδώ το σύνολο εννιάμηνου :
Όσο για τα αποτελέσματα της τελευταίας διπλής πρόσκλησης Ελλάδας – Γερμανίας, αυτά φάνηκαν με την επιστροφή της ΣΑΝΕΛ στην εξουσία και την ενισχυτική δήλωση/ πρόσκληση του Πονόψυχου Ανθρωπιστή ότι η Ελλάδα έχει μόνο χερσαία σύνορα ( Τσίπρας: ΔΕΝ έχουν σύνορα οι θάλασσες… ) Έτσι, τον Οκτώβριο οι αφίξεις ξεπέρασαν τη κάθε φαντασία (σε μόλις 20 μέρες παραβίασαν τα ελληνικά σύνορα 151.000 άτομα) και το Αιγαίο μετατράπηκε σε πραγματικό υγρό τάφος (σχετικό 02|11|2015: Υγρός τάφος το Αιγαίο -100 παιδιά και βρέφη πνίγηκαν σε 2 μήνες)
Αναλυτικότερα:
Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους Πρόσφυγες, στους πρώτους 9 μήνες του 2015, αποβιβάστηκαν στην Ελλάδα 530.000 άτομα, κυρίως από Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και Ιράκ. ( UNHCR: With the new figures from Greece, the total number of refugees and migrants crossing the Mediterranean this year is nearly 530,000.) Όσο για τον δέκατο μήνα, ο Διεθνής Οργανισμός για την Μετανάστευση (ΔΟΜ), ανακοίνωσε ότι παρά τις επιδεινούμενες καιρικές συνθήκες, περίπου 48.000 άτομα έχουν περάσει από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά σε διάστημα μόλις πέντε ημερών (9,600 την ημέρα), και ότι έως τις 21 Οκτωβρίου, ο αριθμός των νεόφερτων εκτοξεύτηκε στις 681.000. (σύμφωνα με την αστυνομία ήταν λιγότεροι ήτοι 422 113 αντί 530 000, αλλά είπαμε ότι δεν καταγράφονται ποτέ όλοι Ούτε από την αστυνομία ούτε από την Ύπατη Αρμοστία)
Δηλαδή, σε μόλις μια μέρα του Οκτωβρίου 2015, μπήκαν από την κύρια είσοδος (θάλασσα) στην χώρα τόσοι αλλοδαποί όσοι μπήκαν από την τότε κύρια είσοδος (Έβρος) ολόκληρο τον Οκτώβριο του 2011!
Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και εικονίζει πρόσφυγες και μετανάστες να φτάνουν σε παραλία της Λέσβου την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, με φουσκωτή βάρκα από τα τουρκικά παράλια, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ
Μια λέμβος υπερπλήρης με Αφγανούς μετανάστες προσεγγίζει το ελληνικό νησί της Λέσβου, αφού διέσχισε ένα τμήμα του Αιγαίου Πελάγους ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, 6 Αυγούστου 2015. REUTERS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ
Όσο για τα ναυάγια και τους νεκρούς, για να μην μας πιάσει πάλι η κατάθλιψη, ας αναφέρουμε απλά ότι από τις αρχές του χρόνου έως τις αρχές Νοεμβρίου, περίπου 3.500 άνθρωποι που έπεσαν θύμα των διακινητών έχασαν την ζωή τους στην θάλασσα και άλλοι τόσοι τουλάχιστον στην στεριά. Με το “αζημίωτο” βέβαια γιατί τα κέρδη από την  διακίνηση ανθρώπων, την βιομηχανία πλαστών έγγραφων κλπ είναι τεράστια, και έτσι δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι τελικά η Άντζελα Μέρκελ δεν μηνύθηκε μόνο για έσχατη προδοσία αλλά και για trafficking (δείτε σχετικά Bavaria threatens court action over refugees και HUNDREDS OF GERMANS ARE TRYING TO BRING TREASON CHARGES AGAINST ANGELA MERKEL OVER MIGRATION POLICY)
Στην επιτυχία της επιχείρησης “μαζικής διάσωσης” Ασιατών και Αφρικανών, η οποία όπως είπαμε είναι δεδομένο ότι άφησε τεράστια κέρδη στους διακινητές και στους συνεργάτες τους, δεν συνεισφέραν μόνο οι ελληνικές και μετέπειτα ελληνογερμανικές προσκλήσεις αλλά αυτές ήταν οι σημαντικότερες. Μερικές άλλες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να είναι εφικτή η μαζική διέλευση αλλοδαπών προς την Ευρώπη ήταν αυτές:
1) Όπως παλιότερα βαφτιζόταν Βορειοηπειρώτες και ομογενείς όλοι όσοι ερχόταν παράνομα στην Ελλάδα, έτσι και τώρα βαφτίστηκαν όλοι οι νεόφερτοι Σύριοι πρόσφυγες
2) Για να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να μην υπάρχουν σφοδρές και βίαιες αντιδράσεις για την μαζική παραβίαση των συνόρων, οι διακινητές έφεραν σχεδόν όλους τους πελάτες τους από την θάλασσα, ώστε να μπορούν να βουλιάζουν που και που μερικές βάρκες όπου απαραιτήτως θα βρισκόταν και παιδιά. Πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος το οποίο κανείς δεν διερεύνησε ποτέ παρότι ο ισχυρισμός είναι αυταπόδεικτος από το γεγονός ότι η Τουρκία έχει και xερσαία σύνορα με την ΕΕ, αλλά κατά κάνονα θα θύματα τους δεν οδηγούνται από εκεί αλλά μόνο από την Ελλάδα και μόνο από θάλασσα. Και όπως είπαμε, οδηγούνται από αυτή τη διαδρομή επειδή εδώ έχουν προσκληθεί οι πάντες και επειδή για την επίτευξη της κερδοφόρας επιχείρησης  τους είναι απαραίτητες οι εντυπωσιακές εικόνες όπως εκείνη  του μικρού Αϊλάν που έκανε το γύρο του κόσμου και την οποία μόνο η θάλασσα μπορεί να την προσφέρει.
Έχω πολλές άλλες παρόμοιες φωτογραφίες, και μάλιστα χωρίς τετραγωνάκια, αλλά δεν θα τις αναπαράγω επειδή δεν θέλω να ενισχύσω την διαφημιστική εκστρατεία των διακινητών και να γίνω έτσι και εγώ συνεργός τους. Αν τις χρειαστεί κάποιος, για δικαστική χρήση και μόνο, ας τις ψάξει στο διαδίκτυο ή ας μου τις ζητήσει.
Με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης αλλά και ως απτή απόδειξη της επιτυχίας της επιχείρησης στους υποψήφιους πελάτες, κυκλοφορήσαν ευρύτερα επιλεγμένες φωτογραφίες που “αποδείκνυαν” :
ότι οι νεόφερτοι είναι γυναικόπαιδα και οικογένειες και όχι απλοί μετανάστες που έχουν άλλο καθεστώς εισόδου και παραμονής σε μια χώρα της ΕΕ. (Για τους ανάριθμους λιποτάκτες και τζιχαδειστες που έχουν αναμιχτεί με το πλήθος δεν έχει νόημα να μιλήσω γιατί έχουν μιλήσει ήδη οι πάντες. )
ότι οι πελάτες έφτασαν στη Γη της Απαγγελίας
Ενδεικτικά:

Το γεγονός ότι στην πραγματικότητα πάνω από το 66% των καταγεγραμμένωννεόφερτων είναι άνδρες νεαρής ηλικίας δεν έχει καμία σημασία, παρότι αποδεικνύει ότι οι περισσότεροι δεν είναι πρόσφυγες αλλά λιποτάκτες, τυχοδιώκτες ή κάποιου είδους στρατιώτες.
Σημασία έχει τι είπαν και τι έδειξαν τα περισσότερα ΜΜΕ και ότι ο πολύς ο κόσμος πείστηκε από αυτά ότι υπάρχει ξαφνικό προσφυγικό κύμα (γυναικόπαιδων) από την Συρία και ότι γι΄αυτό άνοιξε την αγκαλιά του.
Προσωρινά βέβαια, γιατί σύντομα και παρότι τα θύματα αυξάνονταν λογαριθμικά, οι προπαγάνδα έπαψε να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι Ευρωπαίοι άρχισαν να ξεσηκώνονται, η μια μετά την άλλη οι χώρες της ΕΕ διαμαρτυρήθηκαν επίσημα και άρχισαν να κλείνουν τα σύνορα τους, ενώ η Γερμανία, όπως ήταν αναμενόμενο, επανέφερε σε ισχύει το Δουβλίνο ΙΙ (Κανονισμός 343/2003).
Οι αντιδράσεις, τα επεισόδια, τα προβλήματα ή ενημέρωση και η επισήμανση των κινδύνων συνεχίστηκε βέβαια και στην Ελλάδα αλλά μάταια. Η ΣΑΝΕΛ συνέχισε το βιολί της, και ως συνήθως, μετά από “σκληρές διαπραγματεύσεις” απέσπασε από την ΕΕ την υπόσχεση χρηματοδότησης της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΤΑΞΗΣ 20 000 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ διά της επιδότησης των ενοικίων τους. Τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να τους εντάξει γιατί θα μας εντάξουν αυτοί ! Είτε τώρα, είτε αργότερα όταν θα μας τους στείλουν πίσω πακέτο. Λίγο αργότερα, συμφώνησε επίσης να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι στην αμαρτωλή Τουρκία 32 εκατομμύρια ευρώ για να φυλάξει αυτή τα σύνορα της Ευρώπης . Εντωμεταξύ αποφάσισε να δώσει και κάρτα υγείας σε όλους τους νεόφερτους: Κανένας Μετανάστης Δεν Θα Μείνει Χωρίς Κάρτα Υγείας Λέει Το Υπουργείο – 1.200.000 Οι Ανασφάλιστοι Έλληνες
Τι άλλο έκανε ;;; Πολλά. Το αποκορύφωμα ήταν όμως η δήλωση του υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ότι, άκουσον άκουσον, η κυβέρνηση θα ασκήσει πιέσεις στα Σκόπια ώστε να κόψει τις εξυπνάδες και να επιτρέψει στους “πρόσφυγες” να περάσουν καθώς δεν γίνεται να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση εμπορευμάτων και όχι ανθρώπων !!!!
Η δήλωση έγινε όταν η ΦΥΡΟΜ εκτελώντας απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, άρχισε να υψώσει φράκτη και να επέτρεψει την διέλευση μόνο σε ενδεχόμενους πρόσφυγες (Σύριους, Ιρακινούς και Αφγανούς) και όχι σε μετανάστες (Μαροκινοί, Ιρανοί, Σομαλοί, Πακιστανοί κλπ).
Αυτοί έμειναν Ελλάδα
Αποκλεισμένοι στην Ειδομένη περίπου 3.000 αλλοδαποί


https://www.youtube.com/watch?v=wWGK-loSRQ8Επειδή η ΦΥΡΟΜ δεν είναι χώρα ΣΕΝΓΚΕΝ όπως δεν είναι ούτε οι υπόλοιπες χώρες της Ασίας και της Αφρικής (Μαρόκο, Ιράν, Σομαλία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν κλπ) ώστε να ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης εμπορευμάτων και ανθρώπων το οποίο ο υπουργός επικαλέστηκε
Επειδή όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα και πηγαίνουν προς Ευρώπη μέσω ΦΥΡΟΜ ή μέσω άλλης χώρας δεν μπορούν καν να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες καθώς έρχονται από τη Τουρκία, μουσουλμανική χώρα όπου δεν απειλείται η ζωή των επισκεπτών και έτσι δεν υπάρχει λόγος παραβίασης των ελληνικών συνόρων από αυτούς με σκοπό την προστασία της ζωής τους
Επειδή η Ελλάδα έχει προξενείο στην Τουρκία και όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν προς τα εδώ μπορούν να το κάνουν νόμιμα εφοδιασμένοι με ελληνική/ευρωπαϊκή βίζα από τα χερσαία συνοριακά φιλάκια και όχι από τη θάλασσα κλπ.
Επειδή πάρα ταύτα ένας τεράστιος αριθμός Ασιατών και Αφρικάνων επισκεπτών /κατοίκων της Τουρκίας εισέβαλαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν θα γίνει πια δεκτό από τις υπόλοιπες χώρες αφού είναι αδιανόητο να “φιλοξενήσει” η ΕΕ όσους Ασιάτες και Αφρικανούς επιθυμούν να εγκαταστατών εδώ (ο πληθυσμός της γης ανέρχεται σε 7 δις κατοίκους περίπου, από τους οποίους τα 5,5 δισεκατομμύρια βρίσκονται στην Ασία και στην Αφρική )
Επειδή αυτό ήδη άρχισε να γίνεται καθώς πριν από την ΦΥΡΟΜ πληθώρα χωρών δηλώσαν ότι ετοιμάζονται να μηνύσουν την ΕΕ διότι τις φόρτωσαν μετανάστες πάρα την θέληση τους και άρχισαν να σηκώσουν φράκτες για να προστατέψουν την επικράτεια τους
Επειδή ουκ ολίγοι πρωθυπουργοί και όχι μόνο ζήτησαν να σταλούν πίσω στην Ελλάδα όλοι οι μετανάστες γιατί αυτή τους άφησε να μπουν στην ΕΕ
Επειδή η συμμετοχή της Γερμανίας στην όλη επιχείρηση γρήγορα θα ξεχαστεί γιατί Γερμανία είναι αυτή και πάντα καταφέρνει να ξεμπλέξει (αλλά και να μην συμβεί αυτό δεν έχει σημασία γιατί η βλάβη της Ελλάδας θα είναι ήδη ανεπανόρθωτη)
Επειδή η χώρα και για πρώτη φορά βρίσκεται σε πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά κανείς δεν μιλάει γι΄αυτό
Επειδή κατεπείγουσα ανάγκη δεν ήταν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ή οι εκλογές για αρχηγό ΝΔ αλλά:
η μετατροπή του πλημμελήματος της σωματεμπορίας σε κακούργημα.
– η προστασία της ζωής των παιδιών που χρησιμοποιούνται από τους διακινητές και τα οποία παιδιά κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποιανού είναι, πού τα πηγαίνουν και γιατί, ποιος έβαλε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους όταν τους φόρτωσε σε μια βάρκα που είχε μεγάλες πιθανότητες να ανατραπεί από τους ίδιους τους διακινητές ώστε να ενεργοποιηθεί η επιχείρηση διάσωσης από τις ελληνικές αρχές κλπ
η εφαρμογή του νόμου και η απαγόρευση εισόδου και άλλων αλλοδαπών διά της παραβίασης των συνόρων
η σύλληψη και ο έλεγχος πραγματικής ταυτότητας και λόγου παραβίασης των συνόρων από όσους βρίσκονται ήδη στην ελληνική επικράτεια
Επειδή υπάρχουν και άλλοι λόγοι που προτιμώ όμως να μην αναφέρω δημόσια
Επειδή είναι πια ορατός και για τους πιο ηλίθιους ο κίνδυνος ΣΚΟΠΙΜΟΥ εγκλωβισμού εκατομμύριων αλλοδαπών στην Ελλάδα (μιλάμε συνολικά για περίπου 4 εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι θα προστεθούν στους υπόλοιπους που ήδη ζουν εδώ νομίμως ή όχι, και οι οποίοι μετά την οικογενειακή επανένωση μπορούν να φτάσουν τα 20 εκατομμύρια )
ΚΑΙ
Επειδή δεν πάει καλά μόνο το σχέδιο “διάσωσης της Ελλάδας” μέσω της μεταναστευτικής πολιτικής αλλά και της υπόλοιπης πολιτικής ( οικονομικής, κοινωνικής κλπ ) και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα τους, αφού: α) το κυβερνητικό χρέος που ήταν περίπου 125% του ΑΕΠ το 2009, ξεπερνά πλέον το 175% του ΑΕΠ, β) με 25% ανεργία (στοιχεία Ιουλίου 2015) η χώρα κατέχει με διάφορα την πρωτιά στην ΕΕ ( ενώ το 2009, με 9,5%, ήταν ογδόη στην ΕΕ) γ) η κυβέρνηση ζήτησε καινούργιο δάνειο 86 δις εύρω και για να το πάρει υπέγραψε καινούργια μνημόνια και έλαβε καινούργια μέτρα δ) η δημόσια περιουσία βρίσκεται στα χέρια των δανειστών και δ) η επιρροή που έφεραν στον ΑΕΠ τα μέτρα λιτότητας και λοιπά μέτρα που επιβλήθηκαν για το καλό της ελληνικής οικονομίας και του λαού είναι αυτή:
οι δηλώσεις και τα συμβάντα των τελευταίων ημερών, μου δημιούργησαν την έντονη αίσθηση ότι οι συμμορίτες που από το 2009 και έπειτα χτυπούν ανελλιπώς την χώρα, αποφάσισαν να τελειώσουν μαζί μας μια και καλή.
Γι’ αυτό πρέπει να βρεθεί αμέσως τρόπος αποκατάστασης της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά.
Ξέρετε εσείς πως πάει …
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ
Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σε ότι αφορά το μεταναστευτικό, είναι να σταματήσει μαχαίρι η παράνομη είσοδος των αλλοδαπών από την Τουρκία, ώστε να απομακρυνθούν οι κίνδυνοι που τώρα απειλούν τη χώρα εξαιτίας τους, να ελαττωθούν οι ζημιές και ταυτόχρονα, να τερματιστούν έτσι και τα εγκλήματα κατά της ζωής πολλών εξ αυτών αλλά κυρίως κατά της ζωής των παιδιών τους ! Ταυτόχρονα πρέπει να εφαρμοστεί το Πρωτοκόλλο Επανεισδοχής, να προχωρήσουν η επαναπατρισμοί, να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι κλπ έτσι ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το πάρτι τελείωσε.
Κλείνοντας ας δούμε τα γεγονότα της τελευταίας στιγμής:
Η πιο πρόσφατη μαζική άφιξη που εντόπισα, έγινε εχτές:
Περισσότεροι από 1.700 μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν στη Λέσβο από σήμερα το πρωί μέχρι και τις 6 σήμερα το απόγευμα. Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί εντυπωσίασε ο εντοπισμός και η μεταφορά στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξύλινου ιστιοπλοϊκού σκάφους με 150 επιβαίνοντες!
Τέλος, ας σημειωθεί ότι χθες η θάλασσα ξέβρασε άλλα τρία πτώματα προσφύγων από παλαιότερα ναυάγια σε προχωρημένη σήψη. Μια σορός παιδιού ξεβράστηκε στο Πυθαγόρειο της Σάμου και δύο αντρών αναβρέθηκαν στην είσοδο του κόλπου της Γέρας και στο Πλωμάρι της Λέσβου.
Και η τελευταία επίσημη αντίδραση σήμερα:
Ο Γάλλος πρωθυπουργός δήλωσε σήμερα πως οι Ευρωπαϊκές χώρες κινδυνεύουν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, επισημαίνοντας ότι πρέπει να σταματήσει η υποδοχή των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών από τη Μέση Ανατολή

Χριστίνα Σαλεμή


,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"