.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Echelon

                                   Echelon

Το Echelon ανοίγει το δρόμο για μια πλανητική κοινωνία που θα φοβάται να μιλήσει ελεύθερα, μια κοινωνία υποψήφιων σκλάβων.Οι βάσεις του Echelon καλύπτουν όλη την υφήλιο


 
Το Echelon (από το αγγλικό echelon = σχηματισμός) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο υποκλοπής τηλεπικοινωνιών.
 Στην εσωτερική ορολογία του χώρου ονομάζεται ''ComInt'' από τη φράση ''Communications Intelligence'' (υποκλοπή τηλεπικοινωνιών).
Ο ''επίσημος'' ορισμός της υποκλοπής τηλεπικοινωνιών, σύμφωνα με την NSA, είναι ''κατασκοπευτικές και τεχνικές πληροφορίες από ξένες (προς τον κατάσκοπο) τηλεπικοινωνίες που προέρχονται από κάποιον διαφορετικό από τον παραλήπτη για τον οποίο προορίζεται.
 Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ξένος τύπος, η προπαγάνδα και οι δημόσιες εκπομπές''
.Η ύπαρξη του Echelon, η ανάπτυξη του οποίου αναφερόταν με την κωδική ονομασία ''Project P415'', αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στις 12 Αυγούστου του 1988 στο site ''John Young Architect'' από το Βρετανό ερευνητή κ. Duncan Campbell.
Το 1996, στο βιβλίο ''Secret Power'' (Μυστική Δύναμη) του κ. Nicky Hager παρουσιάστηκε η πρώτη μεγάλη έρευνα σχετικά με το Echelon και την εμπλοκή της Νέας Ζηλανδίας σ΄ αυτό, ενώ ο μεγαλύτερος θόρυβος έγινε με την αναφορά που έκανε ο κ. Campbell για λογαριασμό της Ευρωβουλής την άνοιξη του 2000.


Το Echelon, που αποτελεί τμήμα ενός παγκόσμιου κατασκοπευτικού συστήματος, επιτρέπει την υποκλοπή και την ανάλυση, μέσω ενός δικτύου δορυφόρων, κάθε διεθνούς τηλεπικοινωνίας.
 Τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του Echelon, εκμεταλλεύονται οι μυστικές υπηρεσίες NSA (National Security Agency, Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) των Η.Π.Α. και GCHQ (Government Communications Headquarters, Κεντρική Διοίκηση Κυβερνητικών Επικοινωνιών) της Μεγάλης Βρετανίας.


                                  Το δίκτυο


Η αρχή έγινε το 1947, όταν οι Η.Π.Α. και η Μεγάλη Βρετανία συνυπέγραψαν ένα μυστικό σύμφωνο με την ονομασία UKUSA (U.K. - U.S.A., προφέρεται ''γιουκούζα''), σύμφωνα με το οποίο οι δύο χώρες ανέλαβαν να μοιραστούν την ευθύνη της παρακολούθησης των διαφόρων πληροφοριών (SigInt, Signal Intelligence), στις διάφορες περιοχές της γης.
 Στο σύμφωνο αυτό προστέθηκαν και οι υπόλοιπες αγγλόφωνες χώρες (Καναδάς, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία) ενώ αργότερα και άλλες χώρες όπως η Γερμανία, η Δανία, η Νορβηγία και η Τουρκία υπέγραψαν συμφωνίες ανταλλαγής ''πληροφοριών'' (SigInt).


To Echelon ''γεννήθηκε'' στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Αφορμή ήταν η δημιουργία του οργανισμού Intelsat (International Telecommunications Satellite Organization), ο οποίος ιδρύθηκε το 1964 με σκοπό τη δημιουργία και διαχείριση ενός δικτύου από δορυφόρους που θα παρείχαν τη δυνατότητα διηπειρωτικών τηλεπικοινωνιών.Image


Οι βάσεις του Echelon καλύπτουν όλη την υφήλιο


Οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών-μελών της UKUSA εγκατέστησαν τις δικές τους μυστικές επίγειες βάσεις, έτσι ώστε να υποκλέπτουν τα δεδομένα (συνομιλίες και telex) από τους δορυφόρους Intelsat και Inmarsat.
 Η θέση της κάθε βάσης είναι επιλεγμένη βάσει επιστημονικών δεδομένων καθώς πρέπει να βρίσκεται στο βέλτιστο σημείο για να μπορεί να υποκλέπτει το σήμα από συγκεκριμένους δορυφόρους, συνήθως δε, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις βάσεις των ραντάρ που επικοινωνούν ''νόμιμα'' με τους δορυφόρους.
Σε κάθε μία από τις βάσεις που απαρτίζουν το δίκτυο Echelon είναι εγκατεστημένα διάφορα ραντάρ προσανατολισμένα στους δορυφόρους-στόχους.
Εκτός, όμως, από την υποκλοπή των σημάτων από δορυφόρους, το δίκτυο Echelon συμπεριλαμβάνει υποδομή για υποκλοπή ραδιοσημάτων (μικροκυματικές επικοινωνίες κ.τ.λ.), κατασκοπευτικούς δορυφόρους καθώς και εξοπλισμό για την υποκλοπή επίγειων (ενσύρματων) τηλεπικοινωνιακών δικτύων.


Zoom in (real dimensions: 609 x 373)Image

Οι πληροφορίες για το Echelon, όπως και για κάθε τι σχετικό με την κατασκοπεία, είναι ελάχιστες.
 Τα μόνα στοιχεία που είναι διαθέσιμα, είναι αποτέλεσμα πολύχρονων ερευνών ανθρώπων όπως ο κ. Duncan Campbell, ο οποίος είναι και ο κύριος υπεύθυνος για την αποκάλυψη του Echelon.
 Παρ΄ ότι, όμως, τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα, είναι λίγα, αρκούν για να δώσουν μια σαφή ιδέα για το πώς λειτουργεί το τελειότερο σύστημα υποκλοπής δεδομένων στον κόσμο.

Κάθε μία από τις επίγειες βάσεις που απαρτίζουν το Echelon, λοιπόν, έχει τρεις λειτουργίες: την υποκλοπή κάθε δυνατής πληροφορίας μέσω των ραντάρ, την επιλογή και καταγραφή των σημαντικών τμημάτων από τις πληροφορίες που υποκλάπηκαν, όχι μόνο από τα ραντάρ της βάσης αλλά και από άλλα μέσα, και τέλος, τη διαβίβασή τους στους ενδιαφερομένους.

Η κύρια πηγή πληροφοριών του συστήματος Echelon γίνεται μέσω του μυστικού δικτύου από ραντάρ που είναι εγκατεστημένα στις διάφορες βάσεις ανά τον κόσμο και έχουν τη δυνατότητα να υποκλέψουν όλα τα δεδομένα που διακινούνται μέσω δορυφόρων.
 Εκτός από την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων, στο Echelon ανήκει και μια πλειάδα κατασκοπευτικών δορυφόρων όπως οι Canyon, Chalet και Rhyolite.
Οι δορυφόροι αυτοί έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την υποκλοπή των ραδιοσημάτων (VHF, UHF, microwaves) που δεν είναι δυνατόν να υποκλαπούν με επίγεια μέσα.
Μια άλλη πηγή πληροφοριών είναι το υπόλοιπο κατασκοπευτικό δίκτυο, μέσω του οποίου είναι δυνατή η υποκλοπή των δεδομένων από τα υποθαλάσσια καλώδια (με ειδικά υποβρύχια), των τηλεφωνικών επικοινωνιών (μέσω των ''παραδοσιακών'' κοριών), των δεδομένων που διακινούνται στο Internet μέσω συσκευών παγίδευσης που τοποθετούνται πάνω στο διεθνές backbone (το δίκτυο-ραχοκοκαλιά του Internet, στο οποίο είχαν τοποθετηθεί από την NSA, ήδη από το 1995, 9 ''κοριοί''), ακόμη και δεδομένων μέσα από τις ξένες πρεσβείες με μεθόδους όπως η υποκλοπή της παρασιτικής ακτινοβολίας της οθόνης ενός υπολογιστή (συστήματα Tempest).
 Οι πληροφορίες που συλλέγονται τόσο από τις βάσεις παρακολούθησης δορυφορικών σημάτων από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους όσο και με τις παραδοσιακές μεθόδους, εντάσσονται στο δίκτυο Echelon για περαιτέρω ανάλυση.


Το Echelon είναι διάσημο για τους ''υπολογιστές-λεξικά'' (Dictionary Computers).

Οι υπολογιστές-λεξικά είναι σε θέση να σαρώνουν τις υποκλαπείσες πληροφορίες για λέξεις-κλειδιά.
 Αυτές οι λέξεις-κλειδιά έχουν οριστεί από τις μυστικές υπηρεσίες και είναι το όνομα ενός πιθανού υπόπτου, ο αριθμός ενός τηλεφώνου (σταθερού, fax ή κινητού), κωδικές ονομασίες όπλων, μια διεύθυνση (πραγματική ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), λέξεις με ειδικό ενδιαφέρον όπως ''πλουτώνιο'' κ.τ.λ.
 Ετσι, ουσιαστικά η λειτουργία των υπολογιστών-λεξικών είναι να βρίσκουν τους ''ψύλλους στα άχυρα'', να απορρίπτουν, δηλαδή, τη συντριπτική πλειοψηφία των υποκλαπέντων δεδομένων και να κρατούν τη μία πληροφορία στο εκατομμύριο.
 Πράγματι, όπως δήλωσε ο πρώην διευθυντής της NSA, William Studerman, σε μια ομιλία του το 1992:
 ''Ενα και μόνο σύστημα συλλογής πληροφοριών μπορεί να δημιουργήσει ένα εκατομμύριο εισηγμένα δεδομένα σε μισή ώρα.
Τα φίλτρα απορρίπτουν όλες αυτές τις πληροφορίες εκτός από 65.000. Μόνο 1.000 από τις (εναπομείνασες) πληροφορίες ανταποκρίνονται στα κριτήρια προώθησης.
 Δέκα από αυτές τις πληροφορίες επιλέγονται κανονικά από τους αναλυτές και μόνο μία αναφορά δημιουργείται.
 Αυτά είναι τα συνηθισμένα στατιστικά(..)''.
 Με άλλα λόγια, για κάθε ένα εκατομμύριο πληροφορίες που υποκλέπτονται, μόνο μία εμπίπτει στα ενδιαφέροντα της υπηρεσίας. Μόνο μία στις εκατό χιλιάδες θα ειδωθεί από ανθρώπινα μάτια.

Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας


 Μέχρι τότε, οι μυστικές υπηρεσίες αντάλλασσαν απλώς τα αποτελέσματα των ερευνών τους.
 Το Echelon επέτρεψε την ανταλλαγή του ''πρωτογενούς'' υλικού, ώστε η κάθε υπηρεσία να μπορεί να κάνει τη δική της ανάλυση.
 Σε κάθε υπολογιστή-λεξικό υπάρχουν βάσεις δεδομένων (''watch-lists'', κατάλογοι παρακολούθησης) με τις λέξεις-κλειδιά που ενδιαφέρουν την κάθε μυστική υπηρεσία.
Ετσι, τα δεδομένα που υποκλέπτονται από τη βάση στο Leitrim του Καναδά, αυτόματα σαρώνονται, εκτός από την μυστική υπηρεσία CSE, και για λογαριασμό των άλλων μυστικών υπηρεσιών.http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.echelon.com/company/press/2007http://pubrecord.org/nation/2290/revisiting-echelon-nsas/
H βάση του MorwenstowEchelon Ο παγκόσμιος υποκλοπέας της Αυτοκρατορίας των χαφιεδων

 

                                       Echelon

                         Ο παγκόσμιος υποκλοπέας     χαφιεδων , δοσιλογων , τσατσων , ...
 • Θα μπορούσε να είναι οργουελιανό σενάριο φαντασίας, αν δεν ήταν η ίδια η •  καθημερινότητά μας.
  Η Αυτοκρατορία μας παρακολουθεί.
  •  Είναι σε θέση να γνωρίζει τα πάντα για μας.
  •  Μπορεί να κρυφακούσει όλους τους ηλεκτρονικούς μας ψιθύρους. Τα τηλέφωνά μας μπορούν να υποκλαπούν.
  •  Η ηλεκτρονική μας αλληλογραφία (e-mail) να διαβαστεί. Το ίδιο και τα fax ή τα telex μας.
  •  Οποιαδήποτε επίσκεψή μας ακόμη και στο πιο ανύποπτο «internet-ικό καταγώγιο» μπορεί να καταγραφεί.
  •  Κάθε είδους ηλεκτρονική επικοινωνία μας μπορεί να παρακολουθηθεί.


        

   


      Ο έλεγχος του πλανήτη από την Αμερικανική Αυτοκρατορία εξαρτάται άμεσα από τον έλεγχο της τεράστιας ροής των πληροφοριών, που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στις καθημερινές τους επικοινωνίες.
   Ένα από τα πιο ισχυρά όπλα της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας είναι η δυνατότητά της να παρακολουθεί κάθε στιγμή όλα τα δεδομένα που διακινούνται στον πλανήτη μας.
   Και μάλιστα όχι μόνον να τα παρακολουθεί, αλλά να διαχωρίζει αυτόματα τις άχρηστες πληροφορίες (infojunk) από τις χρήσιμες, και να επεξεργάζεται και να αποθηκεύει τις δεύτερες.
   Πρόκειται για μια υποκλοπή πλανητικού επιπέδου, που δεν γίνεται αντιληπτή από τα ανυποψίαστα θύματά της, γι’ αυτό και συνεχίζεται ανενόχλητη.
  Το σύστημα Echelon, ο παγκόσμιος υποκλοπέας της Αυτοκρατορίας, έχει φέρει το τέλος του ιδιωτικού ηλεκτρονικού μας βίου.

  Εντοπίζοντας «ψύλλους στ’ άχυρα» ΑΧΥΡΑ»
  Σχεδιασμένο από την NSA (National Security Agency) το σύστημα Echelon (από το αγγλικό echelon, που σημαίνει «κλιμάκιο») είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο υποκλοπής τηλεπικοινωνιών, που μπορεί να συλλαμβάνει τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από σταθερά ή κινητά τηλέφωνα, δορυφορικές επικοινωνίες, ασύρματες μεταδόσεις, fax, telex και κάθε είδους internet-ικές επικοινωνίες (e-mail, IRC, News-Groups, Websites κ.ά.) και μάλιστα, με τη βοήθεια υπολογιστών, να αναγνωρίζει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει τις «ενδιαφέρουσες» πληροφορίες που περιέχουν όλα αυτά τα μηνύματα. Στην ειδική ορολογία του χώρου το Echelon ονομάζεται και «ComInt», από τα αρχικά της φράσης «Communications Intelligence» (υποκλοπή τηλεπικοινωνιών).

  Οι χώρες που εμπλέκονται σ’ αυτή την παγκόσμια υποκλοπή είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Μεγάλη Βρετανία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, δηλαδή το λεγόμενο «αγγλοσαξονικό μπλοκ».

  Αντίθετα με αρκετά ηλεκτρονικά κατασκοπευτικά συστήματα, τα οποία αναπτύχθηκαν κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, το Echelon σχεδιάστηκε εξ αρχής για μη στρατιωτικούς στόχους.


  Για να παρακολουθεί κυβερνήσεις, οργανισμούς, επιχειρήσεις, ακόμη και μεμονωμένα πρόσωπα σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.
   Έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί οποιοδήποτε άτομο επικοινωνεί ηλεκτρονικά ή φωνητικά από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.
   Μπορεί να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα «φιλτράροντας» έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών και, χρησιμοποιώντας υπολογιστές, να αναγνωρίζει και να εξάγει αυτές που οι χειριστές του θεωρούν χρήσιμες πληροφορίες.

  Το σύστημα του Echelon περιλαμβάνει ένα δίκτυο σταθμών υποκλοπής, δορυφόρους παρακολούθησης, επίγεια δίκτυα τηλεπικοινωνιών και άλλες ασύρματες επικοινωνίες – όλα οργανικά συνδεδεμένα μεταξύ τους.

  Σε κάθε σταθμό του δικτύου υπάρχουν ταχύτατοι υπολογιστές που αναζητούν ανάμεσα σε εκατομμύρια υποκλεμμένα μηνύματα εκείνα τα οποία περιέχουν ορισμένες προεπιλεγμένες λέξεις-κλειδιά.
   Αυτές είναι συνήθως ονόματα, αρχικά, γεωγραφικές ονομασίες, συντομο
  γραφίες, «ζωτικά» θέματα και «ύποπτες» φράσεις.
   Όταν μια προεπιλεγμένη λέξη εντοπιστεί, με τεχνικές αναγνώρισης φωνής (VOR) ή χαρακτήρων (OCR), τότε καταγράφεται αυτομάτως ολόκληρη η συνομιλία.
   Κατόπιν τα δεδομένα επεξεργάζονται από συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και στη συνέχεια από ειδικούς αναλυτές, οι οποίοι αποφασίζουν και την προώθηση των πληροφοριών που αλίευσαν στους κατάλληλους αποδέκτες.

  Το Echelon λειτουργεί σαν ένα «φίλτρο πληροφοριών» τριών επιπέδων.

   Το πρώτο παρακολουθεί, μέσω πέντε επίγειων σταθμών, το δίκτυο των δορυφόρων Intelsat των διεθνών τηλεπικοινωνιακών εταιρειών.
  Το δεύτερο στοχεύει τους άλλους δορυφόρους και το τρίτο τις διεθνείς τηλεπικοινωνίες που διεξάγονται μέσω υποθαλάσσιων καλωδίων και μικροκυμάτων.

  Κάθε χώρα που συμμετέχει στη διαχείριση του συστήματος καταχωρεί μια λίστα από λέξεις-κλειδιά ή φράσεις σε έναν υπολογιστή που ονομάζεται «Λεξικό» (Dictionary), ο οποίος ελέγχει όλες τις εκπομπές (υπολογίζονται σε πάνω από 100 εκατομμύρια συνδιαλέξεις το μήνα) και αποστέλλει τα αποτελέσματα στα τερματικά των ειδικών αναλυτών.

   Όταν ένα Λεξικό εντοπίσει κάποιο μήνυμα που περιέχει μια από τις αναζητούμενες λέξεις-κλειδιά, το καταγράφει αυτομάτως και το στέλνει στους κεντρικούς υπολογιστές των ενδιαφερόμενων υπηρεσιών.
   Για παράδειγμα ο σταθμός δορυφορικών υποκλοπών στο Waihopai της Νέας Ζηλανδίας εντοπίζει, καταγράφει και αποστέλλει μηνύματα για λογαριασμό των υπηρεσιών NSA, GCHQ, DSD και CSE.
   Το ενδιαφέρον είναι πως μόνον η NSA μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες όλων των σταθμών υποκλοπής, που ουσιαστικά λειτουργούν ως υποσταθμοί αυτής της αμερικανικής υπερ-υπηρεσίας.

  Μια αγγλοσαξονική συνομωσία
  Οι βάσεις για τη δημιουργία του Echelon ετέθησαν αμέσως μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Το 1947 οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία συμφώνησαν από κοινού στην εκμετάλλευση των δεδομένων που προέρχονταν από την υποκλοπή των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (SIGINT -Signal Intelligence).

   Για το σκοπό αυτό υπέγραψαν τον Ιούνιο του 1948 τη μυστική συμφωνία UKUSA (UK-USA), στην οποία προσχώρησαν στη συνέχεια και οι υπόλοιπες αγγλόφωνες χώρες (Καναδάς, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία), ενώ αργότερα κι άλλες χώρες, όπως η Γερμανία, η Τουρκία, η Δανία και η Νορβηγία, υπέγραψαν συμφωνίες «ανταλλαγής πληροφοριών».
   Οι υπηρεσίες που ήταν υπεύθυνες για την υλοποίηση του σχεδίου ήταν από πλευρά ΗΠΑ η NSA (National Security Agency) και από τη Μεγάλη Βρετανία η GCHQ (Government Communications Headquarters). Αργότερα προσχώρησαν στη διαχείριση του δικτύου η καναδική CSE (Communications Security Establishment), η αυστραλέζικη DSD (Defense Signals Directorate) και η νεοζηλανδική GCSB (Government Communications Security Bureau).

  Στα χρόνια που ακολούθησαν οι τεχνολογίες των ηλεκτρονικών υποκλοπών βελτιώθηκαν χάρη στην εξέλιξη στο χώρο των υπολογιστών και των δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας.

  Το Echelon, ως ένα σύστημα υποκλοπής παγκόσμιων επικοινωνιών, αυτόματης ανάλυσης και επεξεργασίας πληροφοριών, ουσιαστικά γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960.
   Αιτία ήταν η δημιουργία το 1964 του οργανισμού Intelsat (International Telecommunications Satellite Organization), που αποσκοπούσε στη διαχείριση ενός δορυφορικού δικτύου με δυνατότητα διηπειρωτικών τηλεπικοινωνιών.
   Τότε οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών-μελών της UKUSA συμφώνησαν να εγκαταστήσουν τις δικές τους μυστικές επίγειες βάσεις, έτσι ώστε να υποκλέπτουν τα δεδομένα (φωνητικές συνομιλίες και telex) από τους δορυφόρους Intelsat και Inmarsat.

  Η τοποθεσία του κάθε επίγειου σταθμού υποκλοπής δεδομένων επιλέχθηκε έτσι ώστε να μπορεί άνετα να υποκλέπτει σήματα από συγκεκριμένους δορυφόρους και γι’ αυτό προτιμήθηκαν θέσεις σε μικρή απόσταση από τις βάσεις των ραντάρ που επικοινωνούν «νόμιμα» με τους δορυφόρους.

  Αυτοί οι επίγειοι σταθμοί παρακολούθησης άρχισαν να χρησιμοποιούν και το δίκτυο κατασκοπευτικών δορυφόρων Vortex, που δημιούργησε η NSA τη δεκαετία του 1970.
   Την ίδια δεκαετία, επειδή οι πρώτοι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι διαχειρίζονταν ταυτόχρονα μόλις 4.000 συνδιαλέξεις, απαιτούνταν μόνον δύο σταθμοί για την υποκλοπή όλων των τηλεπικοινωνιών: ο ένας βρισκόταν στο Yakima (Σίατλ των ΗΠΑ) και ο άλλος στο Morwenstow (δυτική Αγγλία).
  Στη σύγχρονή του μορφή το Echelon μετεξελίχθηκε με βάση το Project P-415, που ξεκίνησε το 1985, και σταδιακά διαμόρφωσε τη σημερινή αρχιτεκτονική της αυτοματοποιημένης παρακολούθησης. Με τη συνδρομή 120 δορυφόρων και 4.000 σταθμών εδάφους το Echelon έχει δυνατότητα παρακολούθησης σε όλο τον πλανήτη έξι εκατομμυρίων συνδιαλέξεων το λεπτό, ανεξαρτήτως θέματος, και είναι εφοδιασμένο με συστήματα φωνητικής αναγνώρισης και αυτόματους μεταφραστές που μεταφράζουν σε Αγγλικά όλες τις γλώσσες του κόσμου.

   Εύκολοι στόχοι θεωρούνται όλοι όσοι δεν χρησιμοποιούν συστήματα κρυπτογράφησης στις επικοινωνίες τους.
   Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο καθηγητής κρυπτογραφίας του MIT Phil Zimmerman:
   «Aν η ιδιωτική ελευθερία γίνει παράνομη, τότε μόνο αυτοί που κινούνται εκτός νόμου θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτό που όλοι καταλαβαίνου
  με σαν ατομικό δικαίωμα.
  Oι υπηρεσίες ασφαλείας διαθέτουν τα καλύτερα προγράμματα κρυπτογραφίας.
  Tο ίδιο και το οργανωμένο έγκλημα, και οι στρατιωτικοί, και οι μεγάλες εταιρείες.
   Mονάχα οι απλοί πολίτες και οι πολιτικές- κοινωνικές οργανώσεις δεν έχουν ασφαλείς επικοινωνίες».

  Αποκαλύψεις και αντίσταση
  Μέχρι σχετικά πρόσφατα κανείς δεν ήταν σε θέση να συγκεντρώσει αρκετές αποδείξεις για την ύπαρξη του Echelon. Για καιρό υπήρχαν μόνο ενδείξεις από τα αποτελέσματα της δράσης του δικτύου, κυρίως στο ζήτημα της βιομηχανικής κατασκοπείας και στη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

   Η ύπαρξη του Echelon είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στις 12 Αυγούστου του 1988 από τον Βρετανό ερευνητή Duncan Campbell.
  Το ζήτημα επανήλθε στην επικαιρότητα το 1996, όταν ο Νεοζηλανδός δημοσιογράφος Nicky Hagger παρουσίασε στο βιβλίο του Secret Power την εμπλοκή της πατρίδας του σ’ αυτό το αμφιλεγόμενο σχέδιο.
   Το Μάρτιο του 2000 ο James Woolsey, πρώην διευθυντής της CIA, παραδέχθηκε πως η χώρα του υποκλέπτει απόρρητες πληροφορίες οικονομικής φύσης από την Ευρώπη, χρησιμοποιώντας την «κατασκοπία, με επικοινωνίες και αναγνωριστικούς δορυφόρους», δηλαδή τις υπηρεσίες του Echelon.
  Την επομένη ο Γάλλος υπουργός Βιομηχανίας Κριστιάν Περέ εξαπέλυσε δριμύτατες κατηγορίες κατά των ΗΠΑ για κλοπή οικονομικών και αμυντικών πληροφοριών της χώρας του, που οδηγούν σε αθέμιτο ανταγωνισμό.

  Ο μεγαλύτερος θόρυβος πάντως δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2000 στην Ευρώπη όταν μια έκθεση της επιτροπής δικαιωμάτων του Ευρωκοινοβουλίου κατήγγειλε πως «όλα τα τηλέφωνα, fax και e-mail μέσα στην Eυρώπη παρακολουθούνται συνεχώς από την NSA των HΠA, μεταφέροντας όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον ευρωπαϊκό χώρο στο αρχηγείο της».

   Ο Βρετανός ευρωβουλευτής Γκλιν Φορντ, αφού απέρριψε τις κατηγορίες περί «αγγλοσαξονικής συμπαιγνίας», δήλωσε:
  «Όταν παρακολουθούνται τρομοκρατικές οργανώσεις ή λαθρέμποροι ναρκωτικών, πρόβλημα δεν υπάρχει.
   Όταν όμως παρακολουθείται η Διεθνής Αμνηστία ή η Greenpeace δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά».
   Από την πλευρά τους Έλληνες ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων χαρακτήρισαν το Echelon ως ένα «σκάνδαλο μαζικής παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των κανόνων της δημοκρατίας».

  Οι πολίτες όμως έχουν κάθε λόγο ν’ ανησυχούν και γι’ αυτό περνούν συχνά στην αντίσταση.

   Στις 21 Οκτωβρίου 1999 έλαβε χώρα κατά του Echelon η πρώτη μαζική πράξη αντίστασης μέσω του Internet.
   Ονομάστηκε ημέρα JED (Jam Echelon Day) και στόχευε στην υπερφόρτωση του Echelon με παραπλανητικά μηνύματα, που περιείχαν τις παρακάτω λέξεις-κλειδιά:

   «FBI CIA NSA IRS ATF BATF DOD OKLAHOMA CITY MILITIA GUN HANDGUN MILGOV ASSAULT.
   RIFLE TERRORISM BOMB DRUG KORESH DAVIDIAN COMITATUS RANDY WEAVER VICKIE WEAVER SPECIAL FORCES SPECIAL OPERATIONS GROUP SOG SOF DELTA FORCE CONSTITUTION BILL OF RIGHTS WHITEWATER POM PARK IRAN CONTRAS OLIVER NORTH MOSSAD NASA MI5 ONI CID AK47 M16 C4 MALCOLM X REVOLUTION CHEROKEE HILLARY BILL CLINTON GORE GEORGE BUSH WACKENHUT TERRORIST.
   TASK FORCE 160 SPECIAL. OPS 12TH GROUP. 5TH GROUP SF», που θεωρούνται λέξεις-στόχοι για τα Λεξικά του Echelon.Μια άλλη μορφή «αντίστασης» κατά του Echelon αποτέλεσε η κυκλοφορία το 2001 μιας νέας παραλλαγής του υπολογιστικού ιού Loveletter, ο ιός VBS/LoveLet-CL, ο οποίος εμπεριέχει ένα αρκετά εκτενές σύνολο σχολίων τα οποία έχουν ως σκοπό να κατακλύσουν το Echelon με άχρηστες περιττές πληροφορίες έτσι ώστε να «γονατίσει το σύστημα»!
  Το κείμενο που συμπεριλαμβανόταν στον υπολογιστικό ιό ήταν το εξής:

  Written By Extirpater and beyin. (I am NOT from iraq, and not protecting iraq/islamic anyway) Stop Violence Pentagon. Why are you testing your new weapons on iraq? You are trying to protect children from porn but you are also killing them and other innocent people in iraq... ...and another thing... why are you using echelon type stupid things to listen around...?< Hey others, lets fl00d the echelon... .gov @ NSA national security agency code PGP GPG satellite cia yemen toxin botulinum mi5 mi6 mit kgb .mil mil base64 us defence intelligence agency admiral diplomat alert! begin pgp message cert HQ password secret information Shamil Basaev BATF Tactical information broadcasting service netsec DEA Ayman Al Zawahiri RADINT ETA Fort Meade explosive gun conspiracy primer detonator initiator unicos al amn al-askari cray arpanet node backdoor mi-6 mi-5 terrorism SSCI sairi islamic revolution assembly not for public private korea diplomat wiretap Usame bin Laden DF ZARK SERT VIP ARC S.E.T set ssl hezbollah hizbullah afiwc compusec M51 phsical security division MOSSAD DDos denial of sevice don't try to contact me astel DH breaking machine Xu Yongyue agent agents national infrastructure air command control facility nm info Lieutenant tactical defcon mortars rpg7 propellants defensive evasion boobytraps secure internet rsa uzi buy hrt hk33ke aks-74 galil arm detcord pmk40 silencers timing devices information security naval yard sao reno jics computer terrorism NAIA SAPM ASU ECHELON ASTS RSP ISS JDF NAAP RSO encryption ASWS USDOJ SAMU COSMOS DATTA e99ll bill clinton george bush nash asis seal team 3 MSEE M.P.R.I top secret mossberg sursat 5926 telint fraud analyzer b61-7 sbu err SO13 reojdykarna airframe 510 EuroFed Avi shelter Cryto AG IDP RHL MP5K-SD sniper gign exon shell masuda eada shs NSWF sabotage nitrate Counter terrorism RCMP CTU CQB CONUS BOP CID thief NCSA ISACA ASVC spook words flashbangs magnum resta 777 666 MD2 MD4 MDA 747 boing domestic disruption smuggle Z-200 Security Consulting Keyhole NABS Kilderkin covert video pathfinders oscor merlin ntt sl-1 sr-71 sr71 f117 f-117 cornflower TNT rdx amfo hmtd lead azide styphante ddnp nitrostarch mines grenades rockets fuses nitrocellulose c4 ambush sniping spoof sniff sniffing sniffer motorcade assassination jtf-6 psyops privacy.Αν θα θέλαμε πλέον να προσωποποιήσουμε το «Μεγάλο Αδελφό», αυτός θα έπαιρνε σίγουρα το πρόσωπο του Echelon, του παγκόσμιου υποκλοπέα της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας.

   Χάρη σ’ αυτό το σύστημα παρέχεται στην Αυτοκρατορία η δυνατότητα υποκλοπής, καταγραφής και επεξεργασίας όλων των πληροφοριών που διακινούνται μέσα από το παγκόσμιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο.
   Αυτό αποτελεί το λιγότερο μια εφιαλτική προοπτική καθώς μπορεί να σημάνει και το τέλος της ιδιωτικής μας ζωής, αν ξαφνικά η «φιλελεύθερη» ελίτ της Αυτοκρατορίας αποφασίσει να γίνει πιο αυταρχική.

  Πρώην μουσουλμάνα που ζει υπό προστασία, μιλάει για την πίστη, τα δικαιώματα της γυναίκας στο Ισλάμ και τον Ομπάμα…


  Πρώην μουσουλμάνα που ζει υπό προστασία, μιλάει για την πίστη, τα δικαιώματα της γυναίκας στο Ισλάμ και τον Ομπάμα…

   


  Η Sabatina James, πρώην αφοσιωμένη Μουσουλμάνα που ασπάσθηκε τον χριστιανισμό, ζει μία ζωή σε τεντωμένο σκοινί. Έχει αλλάξει σπίτι 16 φορές από το 2001, λόγω των απειλών θανάτου για τη ζωή της επειδή εγκατέλειψε το Ισλάμ.
  Ζει αυτήν την περίοδο σε μια άγνωστη τοποθεσία στην Ευρώπη, υπό αστυνομική προστασία.
  Η James μίλησε στην χριστιανική εφημερίδα ‘ChristianPost’ χρησιμοποιώντας ένα προσωρινό κινητό τηλέφωνο που το πέταξε αργότερα.
   Η συγγραφέας του best seller ‘My Fightfor Faith and Freedom’ (‘Ο Αγώνας μου για την Πίστη και την Ελευθερία’) και ιδρυτής της οργάνωσης αρωγής, ‘Sabatina EV’, μίλησε με ειλικρίνεια για την χριστιανική της πίστη, το πάθος της για τα δικαιώματα των γυναικών και το πώς κατά τη γνώμη της ο Πρόεδρος Ομπάμα χειρίζεται τις σχέσεις με τις ισλαμικές χώρες.
  Τα ακόλουθα είναι αποσπάσματα από τη συνέντευξη.
  CP: Πόσο χρονών είσαι;
  James: Είμαι 27 τώρα.
  CP: Στο βιβλίο σου μιλάς πολύ για το πώς βλέπει το Ισλάμ τις γυναίκες και πώς οι άντρες μουσουλμάνοι μεταχειρίζονται τις γυναίκες με βάση τις διδασκαλίες του Κορανίου.
   Έτσι, είναι αλήθεια αυτό που οι επικριτές του Ισλάμ λένε - ότι η θρησκεία αυτή διδάσκει ότι μπορεί ένας άνδρας να χτυπήσει τη σύζυγό του, ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία αξία, και ότι στους ‘μάρτυρες’ δίδεται η υπόσχεση ότι θα πάνε στον παράδεισο, όπου θα τους περιμένουν παρθένες;
  James: Ναι, λοιπόν το Κοράνι λέει στην τέταρτη σούρα (κεφάλαιο) στο στίχο 34 ότι αν η γυναίκα σου δεν είναι υπάκουη έχεις την άδεια να την κτυπήσεις.
  Αυτό λέει το Κοράνι, ξέρεις. Στις ισλαμικές χώρες, όπως το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, υπάρχει νόμος της σαρία.
   Και ο νόμος της σαρία παίρνει το Κοράνιο και δικάζει σύμφωνα με αυτό.
   Παίρνουν στίχους από το Κοράνι και λένε ότι είναι γραμμένοι στο Κοράνι και για αυτό οι γυναίκες πρέπει να είναι υπάκουες και αν δεν είναι έχεις την άδεια να την χτυπήσεις.
   Έτσι έχουν ταπράγματα.
  Το ‘Sabatina EV’ είναι η οργάνωσή μου και υπάρχουν πολλές μουσουλμάνες γυναίκες που έρχονται σε μας.
   Έχουμε κορίτσια που παντρεύτηκαν όταν ήταν 13 ετών.
   Στο Αμβούργο, για παράδειγμα, υπάρχει ένα τέτοιο κορίτσι, μια κοπέλα που είναι από το Αφγανιστάν που είχε παντρευτεί όταν ήταν 13 χρονών.
   Αλλά οι άνθρωποι δεν μιλούν γι 'αυτό γιατί αν πουν κάτι που έχει καίρια σημασία για το Ισλάμ οι άνθρωποι θα πουν αμέσως «είσαι ρατσιστής».
  Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι δεν πρόκειται για ρατσισμό, αλλά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
   Αν ζεις σε μια δημοκρατία θα πρέπει να προστατεύσεις τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν έχει σημασία αν η θρησκεία σου λέει ότι σου επιτρέπεται να δείρεις τη γυναίκα σου.


  Όταν ήμουν μικρό παιδί είχα την επιθυμία να πεθάνω για τον Αλλάχ μια ημέρα - ρωτήσατε για τους βομβιστές αυτοκτονίας.
  Δεν ήξερα τι να περιμένω στον ουρανό, αλλά ήμουν σίγουρη ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσω στον ουρανό, διότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τους μουσουλμάνους να γνωρίζουν αν ο Αλλάχ θα συγχωρήσει τις αμαρτίες τους ή όχι.
   Αλλά αν πεθάνεις για τον Αλλάχ, τότε είναι εγγύηση ότι εσύ και η οικογένειά σου θα πάτε στον παράδεισο.
   Αυτό είναι που μαθαίνουν στα σχολεία που διδάσκεται το Κοράνιο.
   Και ήμουν δέκα χρονών όταν διάβασα το Κοράνιο και ο παππούς μου, ο οποίος μόλις πέθανε, ήταν ένας μουλάς και έμαθα το Κοράνιο από αυτόν στα αραβικά.
   Για μένα ήταν φυσιολογικό.
  Όταν ήμουν δέκα χρονών πήγα στην Αυστρία και από τότε δεν ήθελα πλέον να πεθάνω (για τον Αλλάχ).
  Είχα όμως μέσα στην καρδιά μου την επιθυμία, μια μέρα ο Αλλάχ να μου δώσει τη δύναμη να κάνω κάτι τέτοιο.
   Να σκοτώσω κάποιον μη μουσουλμάνο και να πάω στον παράδεισο.
   Κάτι απολύτως φυσιολογικό.
  CP: Έτσι ακόμα κι αν ένα παιδί δεν πάει σε ένα ριζοσπαστικό σχολείο του Κορανίου, αλλά απλά ζει στην κοινωνία, ένα τέτοιο παιδί έχει αυτές τις σκέψεις περί βομβιστή αυτοκτονίας;
  James: Ναι. Ξέρετε η κοινωνία είναι έτσι.
   Είμαι από το Πακιστάν και ο αστυνομικός που με προστατεύει - είμαι υπό αστυνομική προστασία - είπε ότι το Πακιστάν είναι σήμερα το πιο επικίνδυνο μέρος στον κόσμο.
  Ήμουν στο Πακιστάν το 2008 και έκλαψα πολύ όταν ήμουν εκεί, γιατί ήταν σαν ήταν ο Αρμαγεδδώνας.
   Όμως τα πράγματα επιδεινώθηκαν, ιδιαίτερα για τους χριστιανούς και για τις γυναίκες.
  Πήρα συνέντευξη από μια γυναίκα και έχασε το γιο της στο πακιστανικό στρατό επειδή στο Πακιστάν, εάν κάποιος σκοτώσει κάποιον άλλον, υπάρχει θανατική ποινή.
   Και στο στρατό, όπου ο νεαρός χριστιανός υπηρετούσε, οι μουσουλμάνοι σκότωσαν έναν άλλον μουσουλμάνο, α
  λλά είπανε ότι το έκανε αυτός.
  Εκείνος είναι χριστιανός και δεν το έκανε, αλλά τον έβαλαν στη φυλακή.
   Τον χτύπησαν, τον κλείδωσαν, τον βίασαν και στη συνέχεια τον κρέμασαν.
  Και ο πατέρας του όταν έμαθε ότι ο γιος του ήταν στη φυλακή και τι του είχε συμβεί έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε.
   Πήρα συνέντευξη από τη μαμά του ανθρώπου που πέθανε.
   Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχε, επίσης, αρραβωνιαστεί ένα κορίτσι που τώρα δεν μιλάει πια.
   Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Εκείνη τη μέρα όταν συνάντησα αυτή τη γυναίκα, και είδα τον τρόπο που έκλαιγε και είδα και την αρραβωνιαστικιά του νεαρού που πέθανε, αισθάνθηκα τόσο ντροπή για αυτό που ακούω στις χώρες της Δύσης σχετικά με τον «διάλογο» ότι είναι καλός και ότι ζούμε «ειρηνικά μεταξύ μας». Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.
   Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που βασανίζονται και οι άνθρωποι απλά δεν θέλουν να μιλήσουν για αυτό, επειδή φοβούνται το Ισλάμ.

  CP: Στο βιβλίο σας, είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι λέτε ότι η οικογένειά σας ζει σε μια δυτική χώρα, αλλά εξακολουθούν να αισθάνονται ότι μπορούν να εφαρμόσουν το νόμο της σαρία σε σας - το «φόνο τιμής». Γιατί συμβαίνει αυτό;
   Γιατί νομίζουν ότι μπορούν να ζήσουν σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς τους κανόνες, όταν αυτό είναι κάτι παράνομο στη χώρα στην οποία ζουν;
  James: Το θέμα είναι ότι όταν οι Μουσουλμάνοι έρθουν σε μια χριστιανική χώρα νομίζουν ότι όλοι γύρω τους είναι Χριστιανός. Και όταν βλέπουν πώς ζουν οι Χριστιανοί - για παράδειγμα, κανείς δεν πάει στην εκκλησία, δεν πιστεύει στον Θεό και να κάνουν αστεία σχετικά με τον Ιησού - για μένα ως μουσουλμάνα αυτό ήταν αηδιαστικό.
   Για εμάς, τους ανθρώπους που έχουμε μουσουλμανικές καταβολές, ο Θεός είναι κάτι πολύ, πολύ, πολύ ιδιαίτερο.
   Είναι η πιο σημαντική εξοουσία στη ζωή μας.
   Και αν οι Χριστιανοί γελάνε και κάνουν αστεία γι 'αυτό και λένε ότι δεν ενδιαφερόμαστε για το Θεό, τότε οι μουσουλμάνοι αισθάνονται ότι πρέπει να είναι ακόμη πιο προστατευτικοί προς τα παιδιά τους ώστε να μην γίνουν σαν τους Ευρωπαίους.
  Γι 'αυτό λοιπόν λένε ότι είναι καλύτερα οι κόρες μας να μην γίνουν σαν τις Γερμανίδες ή τις Ευρωπαίες γιατί για αυτές φυσικό να κάνουν σεξ πριν τον γάμο. Δεν το θέλουν αυτό. Δεν κάνουν τη διαφορά μεταξύ των αναγεννημένων χριστιανών και των ανθρώπων που πηγαίνουν στην εκκλησία μία φορά το χρόνο, τα Χριστούγεννα.
  Και όταν έλθουν στην Ευρώπη ή στην Αμερική, δεν αφήνουν μόνο τον τρόπο σκέψης τους ή τη θρησκεία τους στο αεροδρόμιο. Τα φέρνουν μαζί τους και θέλουν να ζουν με αυτά.
   Έρχονται απλά εδώ στις χώρες της Δύσης, λόγω των χρημάτων και των καλύτερων θέσεων εργασίας.
  Διαφορετικά δεν θα ήταν τόσο σοβαροί στο να οικοδομούν τζαμιά.
  Όταν ήμουν στην Αμερική, άκουσα την ομιλία του κ. Μπαράκ Ομπάμα όταν ήταν στην Αίγυπτο.
  Ειλικρινά ήλπιζα ότι θα πει κάτι για τις διώξεις κατά των χριστιανών στην Αίγυπτο.
   Αλλά δεν είπε λέξη γι’ αυτό.

   Μίλησε για τον ιερό προφήτη, σχετικά με το Κοράνι και ήταν τόσο αηδιαστικό για μένα, διότι σκεφτόμουν ,
   "Εντάξει, λες πράγματα για τον προφήτη, αλλά γιατί δεν προστατεύεις - αν είσαι Χριστιανός και έχεις τέτοια επιρροή - γιατί δεν λες,
  «Κοιτάξτε, θέλουμε να έχουμε διάλογο με τις ισλαμικές χώρες και έχετε την άδεια για κατασκευή τεμενών, γι’ αυτό θα πρέπει επίσης να μας επιτρέπεται να χτίσουμε εκκλησίες κι εμείς στην Αίγυπτο και οι Χριστιανοί δεν πρέπει να βασανίζονται στη φυλακή." "Αλλά, δεν είπε λέξη για αυτό. Και αυτό είναι που μισώ στην πολιτική.
   Δεν νοιάζονται για τα πραγματικά προβλήματα που είναι σε εξέλιξη και για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
  CP: Στο βιβλίο σου, λες ότι η ομιλία του Προέδρου Ομπάμα στο Κάιρο ήταν σαν ένα χαστούκι στο πρόσωπο των διωκόμενων χριστιανών. Πιστεύεις ότι πολλοί Χριστιανοί αισθάνονται τον ίδιο τρόπο όπως εσύ;
  James: Ω, σίγουρα γιατί είμαι ένας από αυτούς. Είμαι ένας από αυτούς που άλλαξαν θρησκεία. Εγώ η ίδια ζω υπό αστυνομική προστασία. Και ήμουν στην Αμερική, γιατί έφυγα από τη Γερμανία για λίγο, για λόγους ασφαλείας.
   Ζούσα με μία πακιστανική χριστιανική οικογένεια. Σαφώς δεν είχα δικό μου σπίτι.
   Πήγαινα από το ένα διαμέρισμα στο άλλο και σκεφτόμουν γιατί κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό.
   Έχω πολλές επαφές με ανθρώπους που έγιναν χριστιανοί, άτομα που έχουν εγκαταλείψει το Ισλάμ και ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό, και όλοι λένε, "Ξέρεις, κανείς δεν μιλάει για εμάς."
  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι τόσο ευτυχισμένη που αυτό το βιβλίο μου έχει μια τέτοια τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη.
   Οι άνθρωποι πρέπει να το διαβάσουν και οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίσουν τι συμβαίνει στον ισλαμικό κόσμο και γιατί αδελφοί σκοτώνουν τις αδελφές τους, λόγω θεμάτων «τιμής».
   Γιατί σκοτώνει ο ένας τον άλλον.
  CP: Οπότε λες ότι κατά τη γνώμη σου ο Πρόεδρος Ομπάμα θα έπρεπε να έχει μιλήσει με διαφορετικό τρόπο στον ισλαμικό κόσμο;
  James: Σίγουρα. Ένας άνθρωπος με τέτοια επιρροή θα έπρεπε σίγουρα να μιλήσει διαφορετικά.
   Θα έπρεπε να πει ότι νιώθει τους ανθρώπους που βρίσκονται στις φυλακές και ίσως κάπως ακούνε την ομιλία του.
   Ακόμη και να έλεγε κάτι τέτοιο θα ήταν καλό. Αλλά δεν είπε τίποτα.
  CP: Υπό την προεδρία του Πρόεδρου Μπους υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του μουσουλμανικού κόσμου και των Ηνωμένων Πολιτειών.
   Καταλαβαίνω ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα προσπαθεί να μετριάσει την ένταση και να εργαστούμε όλοι μαζί.
  Αλλά νομίζεις ότι πρόκειται να βοηθήσει για να φέρει την ειρήνη;
  James: Ω όχι, σίγουρα όχι. Εγώ σίγουρα πιστεύω ότι ο διάλογος μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν τα δύο μέρη συμφωνούν μεταξύ τους ότι είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να ακούσουμε ο ένας τον άλλον.
  Αλλά το θέμα είναι οι δυτικοί κάνουν διάλογο, αλλά στην ουσία, είναι ένας μονόλογος.
  Κτίζουν τζαμιά και επιτρέπουν στους μουσουλμάνους να κάνουν ό, τι θέλουν στην Ευρώπη.
  Αλλά τι γίνεται με τους χριστιανούς; Οι μουσουλμανικές χώρες δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν το χριστιανικό λαό εκεί. Έτσι, αυτό δεν είναι διάλογος και δεν βοηθά κανέναν.

  CP: Πώς μπορεί οι χριστιανοί της Δύσης να βοηθήσουν τις γυναίκες που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις, όπως ήσουν πριν;
  James: Ναι. Αυτό που οι Χριστιανοί μπορούν να κάνουν σε αυτές τις γυναίκες που έχουν φύγει από το σπίτι τους και δεν έχουν τίποτα, δεν έχουν οικογένεια, δεν έχουν οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια, δεν έχουν τίποτα και αυτό που πραγματικά χρειάζονται, είναι άνθρωποι που να λένε ότι είστε ευπρόσδεκτοι στην οικογένειά μας.
  Δεν θέλουν πάντα να πηγαίνουν σε ένα καταφύγιο - ξενώνα, επειδή πιστεύουν ότι μόνο οι κακές γυναίκες πηγαίνουν σε ξενώνες. Έτσι, αυτό που χρειάζονται είναι μια οικογένεια.
  Για παράδειγμα, τώρα, δεν ζω στο δικό μου διαμέρισμα. Ζω με μερικούς φίλους μου στη Γερμανία επειδή μετακινούμαι από το ένα διαμέρισμα στο άλλο, καθώς υπάρχει ακόμη η ποινή του θανάτου από τον πατέρα μου.
   Δεκαέξι φορές έχω μετακινηθεί από το 2001, και τώρα πάλι ζω με τους φίλους. Δεν έχω δικό μου διαμέρισμα και σκέφτομαι και ρωτάω το Θεό, που θέλει να πάω στη συνέχεια.
  Σήμερα διάβαζα τον Απ. Παύλο. Νομίζω ότι μπορώ με κάποιο τρόπο να καταλάβω πώς ζούσε. Μου έδωσε τόσες ελπίδες, επειδή οι απόστολοι ζούσαν κάπως έτσι και συνεπώς δεν είμαι η μόνη. Και ο Απόστολος Παύλος διώχθηκε πολλές φορές και εγώ δεν είμαι στη φυλακή και έχω επιρροή στη Γερμανία και άνθρωποι διαβάζουν το βιβλίο μου.
  Αυτό που χρειαζόμαστε είναι οι Χριστιανοί, να μιλήσουν ότι υπάρχουν γι’ αυτούς και να τους κάνουν γνωστό ότι αν φύγεις από το σπίτι σου, υπάρχει ελπίδα για σένα και κάποιος μπορεί να γίνει η οικογένειά σου.
  Ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι χωρίς τον πατέρα σου, τη μητέρα σου και να έχεις αφήσει τα πάντα πίσω σου.
   Έκλαψα πολλές, πολλές νύχτες και αισθάνθηκα μόνη και μόλις πριν από λίγες ημέρες σκεφτόμουν,
  "Θεέ μου, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που μπορεί να καταλάβει τι περνάω, επειδή κανείς εδώ στην Δύση δεν περνάει κάτι τέτοιο. "Ότι εάν αποφασίσουν να ακολουθήσουν τον Ιησού, η οικογένειά τους θα τους διώξει.
  Όταν ίδρυσα την οργάνωσή μου μας ασκήθηκε πίεση από τους Μουσουλμάνους, αλλά προχωράω μπροστά.
  Είπα ότι ο Θεός χρειάζεται γυναίκες που πηγαίνουν προς τα εμπρός και έχουν θάρρος να κάνουν το έργο Του. Γι’ αυτό λέω, "Εντάξει Θεέ μου, θα το κάνω σαν την βασίλισσα Εσθήρ, «Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω. "Αλλά θέλω να ολοκληρώσω αυτό που είπες σε μένα και θέλω να βοηθήσω τις μουσουλμάνες γυναίκες."
  CP: Μίλησες για την αντίθεση που είδες μεταξύ του τρόπου που το Ισλάμ αντιμετωπίζει τις γυναίκες και του τρόπου που τις αντιμετωπίζει ο χριστιανισμός, ιδιαίτερα το πώς αντιμετωπίζει ο Ιησούς τις γυναίκες.
   Μπορείς να μας μιλήσεις γι’ αυτήν την αντίθεση και μερικά από τα άλλα θέματα που σε έκαναν να θέλεις να ακολουθήσεις τον Χριστό;
  James: Ξέρεις για μένα, ήμουν πραγματικά μία οπαδός του Ισλάμ, γιατί ο Θεός ήταν πολύ σημαντικός για μένα. Αλλά έκανα ότι μπορούσα για να ευχαριστήσω τον Αλλάχ, αλλά κατά κάποιον τρόπο ένιωθα ότι ο Αλλάχ δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις μου, ακόμη και αν έκανα το καλύτερό για να τον ευχαριστήσω.
  Μια μέρα είπα σε ένα συμμαθητή μου, "Έχω τόσα πολλά προβλήματα στο σπίτι και δεν ξέρω τι να κάνω." Μου είπε, "Θα πρέπει να προσευχηθούμε." Του είπα, "εγώ προσεύχομαι πέντε φορές την ημέρα και εσείς οι Χριστιανοί προσευχόσαστε μόνο την Κυριακή. "Και είπε," Ναι, ίσως προσεύχεστε σε λάθος Θεό. "
  Τα Χριστούγεννα μου έδωσε μια Βίβλο και καθόμουν στο κρεβάτι μου τη νύχτα και ενώ οι γονείς μου κοιμόντουσαν. Προσευχήθηκα στον Αλλάχ και είπα, "Ποιος είσαι εσύ Αλλάχ; Είσαι ο Ιησούς; Είσαι ο Μωάμεθ; "Ήμουν τόσο σε σύγχυση, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές θρησκείες. Κατά κάποιο τρόπο ένιωθα ότι θα πρέπει να ανοίξω την Αγία Γραφή.
   Όταν ήμουν παιδί είχα ακούσει ότι αν ανοίξεις την Αγία Γραφή ή αν διαβάσεις την Αγία Γραφή θα πάθεις καρκίνο και ήμουν φοβισμένη. Αλλά ακόμα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά ένα συναίσθημα μου έλεγε να ανοίξω την Αγία Γραφή.
  Όταν την άνοιξα, διάβασα μια φράση όπου έλεγε ότι «όποιος ψάχνει για Μένα με μια καθαρή καρδιά, θα με βρει." Και για μένα ήταν σαν μια απάντηση. Ρωτάω ποιος είσαι και μου έδωσε μια απάντηση.
  Μετά από αυτό ρώτησα γιατί δεν έγινε αυτό με το Κοράνιο, ακόμη κι αν διαβάζω το Κοράνι κάθε μέρα, και όταν ανοίγω τη Βίβλο για πρώτη φορά, η απάντηση είναι ακριβώς εκεί.
   Μετά από λίγο καιρό άρχισα να διαβάζω την Καινή Διαθήκη και υπήρχε ένας πρόσωπο στη Βίβλο που άγγιξε την καρδιά μου και αυτό ήταν ο Ιησούς Χριστός.
  Για παράδειγμα, όταν διάβασα για την γυναίκα έπρεπε να λιθοβολήσουν, αλλά αυτός ήταν εκεί να την προστατεύσει. Ένιωσα τόσο καλά, όταν διάβασα ότι ο Ιησούς μιλούσε με τις γυναίκες, ότι δεν χρειαζόταν να τις σκοτώσουν επειδή τον πλησίασαν, ή δεν τις ξυλοκόπησαν ή κάτι τέτοιο.
   Ο Προφήτης Μωάμεθ ήταν 50 χρονών όταν παντρεύτηκε ένα 9 χρονο κορίτσι, την Aisha.
   Αυτό είναι το παράδειγμα που οι γονείς μου ακολουθούν, αλλά ο Ιησούς δεν έκανε τίποτα τέτοιο.

  CP: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τους Χριστιανούς να μιλήσουν για την πίστη τους με τους μουσουλμάνους; Είπες για σένα ήταν η Αγία Γραφή και ένας χριστιανός φίλος;
  James: Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό. Δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει μια συνταγή. Αλλά νομίζω ότι μεγάλο αντίκτυπο στους Μουσουλμάνους έχουν χριστιανοί οι οποίοι γνωρίζουν τι πιστεύουν και είναι θαρραλέοι, γενναίοι και προστατεύουν τα δικαιώματά τους. Γιατί αν οι χριστιανοί αφήσουν τους μουσουλμάνους να κάνουν ό,τι θέλουν και δεν μιλούν για την διωκόμενη εκκλησία, για παράδειγμα, τότε νομίζουν ότι είναι αδύναμοι. Νομίζουν ότι ο Χριστιανισμός είναι αδύνατος και εκείνοι δυνατοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να μετατρέψουν κάθε κράτος σε ισλαμικό κράτος. Οι χριστιανοί θα πρέπει να είναι θαρραλέοι και να μιλήσουν και να πουν: «Κοιτάξτε, σας αγαπάμε, είστε ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας, αλλά έχουμε κανόνες σε αυτή τη χώρα και αν δεν ακολουθείτε αυτούς τους κανόνες θα πρέπει να πάτε πίσω».
  CP: Υπάρχει κάτι άλλο που θέλεις να προσθέσεις;

  James: Οι ζωές μας έχουν μεγάλη επίδραση στους μουσουλμάνους, το πώς ζούμε. Για παράδειγμα, με τον χριστιανικό συμμαθητή μου, αυτός ήταν ο μόνος που σε εκείνο το σχολείο, κατά τη γνώμη μου, ήξερε την Αγία Γραφή. Όλοι οι άλλοι ήταν σαν να πηγαίνουν στην εκκλησία μόνο για τα Χριστούγεννα. Σκεφτόμουν, "Εντάξει, είμαστε μουσουλμάνοι και πρέπει να τους δώσουμε θρησκεία, επειδή δεν έχουν καμία."
  Έχουμε ένα μήνυμα ελπίδας και πρέπει να το φέρουμε αυτό το μήνυμα στον μουσουλμανικό κόσμο. Υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι που ζουν μέσα σε προβλήματα, για παράδειγμα, σε σπίτια ασύλου. Ο Ιησούς βοηθούσε πάντα τους ανθρώπους και στη συνέχεια οι άνθρωποι έλεγαν πόσο ξεχωριστός ήταν αυτός ο άνθρωπος. Να μην μιλάς μόνο για το έλεος και τη χάρη, αλλά να κάνεις αυτό που λες.
  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
  http://redskywarning.blogspot.com
   http://www.triklopodia.com/2011/02/blog-post_327.html
  ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ
  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ , ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...
  ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
  ΟΥΣΤ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑΤΕ - NA TOYΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ...ΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ..

  ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ
  ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ - ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ
  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.

  ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ
  ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ
  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙΣ....

                     Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

  ,

  ,

  ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

  .

  .

  ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

  ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
  http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
  http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

  ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

  ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
  εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

  t

  t

  ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

  ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
  ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

  ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

  ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
  .

  ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

  ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
  .

  ΤΣΙΠΡΑΣ

  ΤΣΙΠΡΑΣ
  .

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
  ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

  Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

  Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

  Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
  Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

  ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

  Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

  https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

  ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

  Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

  Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
  Noel Mesajı

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

  Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

  ΣΥ.ΡΙΖ.Α

  ΣΥ.ΡΙΖ.Α
  Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

  Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
  http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
  http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

  βουλή ισλάμ

  βουλή ισλάμ

  τσιπρας ισλαμ - stavretta

  τσιπρας ισλαμ - stavretta

  ΤΖΑΜΙ

  ΤΖΑΜΙ

  ΤΖΑΜΙ

  ΤΖΑΜΙ

  ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

  ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

  Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

  Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
  ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
  Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

  Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

  Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
  ‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

  Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

  Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
  Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

  ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

  ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

  παλιά παροιμία

  παλιά παροιμία

  Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

  Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

  Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

  Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

  ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

  ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

  ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
  ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

  ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

  ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

  ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

  ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

  Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

  Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
  ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

  ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

  ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
  stavretta

  Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

  Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
  ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

  Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

  Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

  Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

  Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
  ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

  Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

  Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
  Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

  Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

  Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
  Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

  Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

  Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

  σημαία Αλβανίας κλέφτες

  σημαία Αλβανίας κλέφτες

  ΣΚΌΠΙΑ

  ΣΚΌΠΙΑ

  ΣΥΡΙΖΑ - syriza

  ΣΥΡΙΖΑ - syriza

  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  ΤΣΙΠΡΑΣ

  ΤΣΙΠΡΑΣ
  ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

  ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

  ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

  ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

  ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

  ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

  ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

  ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

  ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
  ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

  ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

  ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

  ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

  ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

  ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

  ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

  ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

  ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

  Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

  Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
  Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

  Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

  Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

  Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

  ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

  ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

  ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
  ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

  AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

  AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
  AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

  Anonymous πρός ISIS

  Anonymous πρός ISIS

  Anonymous - ISIS

  Anonymous - ISIS

  ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

  FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΣΑΡΙΑ - Sharia

  ΛAE

  ΛAE

  ΛAE

  ΛAE

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

  η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

  η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

  ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

  ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

  ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

  ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

  Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

  Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

  ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

  ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
  ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

  ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

  ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
  ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

  Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
  ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

  Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

  Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
  είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

  ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

  ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

  Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

  Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
  ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

  ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

  ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
  *ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

  ΓΕΡΜΑΝΟΙ

  ΓΕΡΜΑΝΟΙ
  Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

  ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

  ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

  Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

  Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
  ΣΥ.ΡΙΖ.Α

  Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

  Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
  ΣΥ.ΡΙΖ.Α

  ISIS - Adnani

  ISIS - Adnani

  ISIS

  ISIS
  Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

  ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

  ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
  ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

  ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

  ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
  ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

  Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

  Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

  Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
  ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
  KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

  εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

  εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
  ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

  ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

  ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
  ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
  ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

  Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
  Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

  ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

  ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
  ΚΚΕ

  GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

  Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

  Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

  .

  .

  MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

  STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

  MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

  MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
  THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

  ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

  ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

  ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

  ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
  ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

  ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

  ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
  ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

  Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

  Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
  ''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

  ,

  ,

  ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

  ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

  ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

  ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

  ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

  ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

  ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
  ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

  ,

  ,

  ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

  ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
  Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
  Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
  για εμπορικούς
  σκοπούς,
  συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
  Εάν το υλικό STAVRETTA'S
  πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
  Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
  ως η πηγή του υλικού.

  STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
  Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
  γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
  γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
  γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
  γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
  γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
  γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
  γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
  ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

  stavretta


  O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

  O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
  ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

  .

  .

  ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

  type="text/javascript"