.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.
Τα πλοκάμια του Fethullah Gülen στη Θράκη - "Ο πλέον επικίνδυνος ισλαμιστής του πλανήτη" πάτησε πόδι και στην Ελλάδα.


Τα πλοκάμια του Fethullah Gülen στη Θράκη - "Ο πλέον επικίνδυνος ισλαμιστής του πλανήτη" πάτησε πόδι και στην Ελλάδα.

 ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ
Kόσμος του Επενδυτή, 29/04/2011

Το σχέδιο τριχοτόμησης της Τουρκίας !
Το σχέδιο τριχοτόμησης της Τουρκίας !

Η συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί, την προηγούμενη εβδομάδα, δρομολόγησε την επανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, και βέβαια ο «πόνος» τους ήταν και είναι, να στηρίξουν τις Τράπεζες των χωρών τους, με κόστος το οποίο θα πληρώσει ο Ευρωπαίος πολίτης και όχι οι προυπολογισμοί των χωρών τους.

Ανεβλήθη η λήψη απόφασης λόγω του ότι διαφωνούν, στο ποιος θα πληρώσει το «μάρμαρο», οι πολίτες, μέσω των κρατικών ενισχύσεων, που σημαίνει επιβάρυνση των κρατικών προϋπολογισμών (Γαλλίας-Γερμανίας), με ότι αυτό συνεπάγεται, ή το Ευρωπαϊκό Ταμείο (EFSF), δηλ. όλα τα κράτη μέλη της Ευρώπης;

Επειδή κατά την γνώμη μου, αυτήν την χρονική περίοδο συντελείται «κοσμογονία», σε ότι αφορά, ανακατανομές, στοχευμένων διεθνών συμφερόντων, γεωπολιτικών ισορροπιών, και εκδηλώνονται σχεδιασμοί, αποτελέσματα πολυετούς μελέτης και μεθόδευσης, με άμεση επίπτωση στην περιοχή μας, εκτιμώ ότι η περιοχή του Αιγαίου και της Ν.Α Μεσογείου θα αποτελούν για τα επόμενα πενήντα χρόνια, πεδία συγκέντρωσης ενδιαφέροντος απ’όλες τις Μεγάλες Δυνάμεις του πλανήτη.

Και αυτήν την περίοδο, με την οικονομική κρίση μέσα στην καρδιά της Ευρώπης, οι Μέρκελ-Σαρκοζί συμπεριφέρονται ως λογιστές-υπάλληλοι των μεγάλων τραπεζών, προσπαθώντας και αναλώνοντας τις συναντήσεις τους σε λογιστικές αλχημείες είς βάρος των Ευρωπαίων πολιτών, με στόχο την διαφύλαξη των συμφερόντων των Ευρωπαικών Τραπεζών.

Το ιστορικό αυτής της εξέλιξης της «κοσμογονίας», (παρότι προσπάθησαν κάποιοι επιμελώς να αποκρύψουν, τον σχεδιασμό, και την υλοποίηση, αυτού του project), αποκαλύπτει και αιτιολογεί κινήσεις στρατηγικού σχεδιασμού και τακτικής, με στόχο τον έλεγχο της περιοχής.

Συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι αυστηρά επιτηρείτο η περιοχή με εφαρμογή της συστηματικής και μεθοδικής ανάλυσης και σύνθεσης των συνθηκών που επικρατούν και επικρατούσαν, με απόλυτο έλεγχο των τυχόν εξελίξεων στην υπό εξέταση περιοχή.

Το πετρέλαιο, ο ενεργειακός αυτός πολτός. Το έλαιο της πέτρας.

Με αυτό τον όμοιο λεκτικό προσδιορισμό ονομάστηκε το πετρέλαιο από την Ελλάδα ως την Κίνα, γιατί έμοιαζε με λάδι που έβγαινε από πέτρες.

Όταν τα νερά του Ατλαντικού άρχισαν να εισρέουν στη Μεσόγειο (και στη Μεσοποταμία) από το λιώσιμο των παγετώνων, η Μεσόγειος πρέπει να ήταν χώρα μικρών θαλασσών, αρχέγονων λιμνών με υδροχαρή πανίδα και χλωρίδα.

Εκεί ζούσαν, ζώα μαμούθ ελέφαντες και άλλα πολλά είδη ζώων, πριν πάρει κλίση η Αφρική και βουλιάξει η Ατλαντίδα (από την επιβάρυνση εκ των νερών της Ατλαντικής λεκάνης) και τα όποια γεωλογικά στοιχεία επακολούθησαν.

Όλα αυτά έγιναν πολύ πριν εκραγεί το ηφαίστειο του Αιγαίου, η Θήρα, πριν σβήσει το Σινά, πριν απενεργοποιηθεί η Νίσυρος.
Αυτό όμως που έχει σημασία είναι πως κάποτε, οι όποιοι άνθρωποι εκεί, πήγαιναν από τον ένα τόπο στον άλλο σχεδόν με τα πόδια. Η Μεσόγειος - Αιγαίο, η χώρα των αρχέγονων «χιλίων λιμνών» έγινε η γνωστή θάλασσα όταν γέμισε από το Γιβραλτάρ με νερά, μάλλον κατά περιόδους, γενόμενη στο Βορειο-Ανατολικό και πιο ψηλό άκρο της χώρα για κατσίκες, που επιβίωναν στις κορυφέςτων Αιγαίων βουνών που έγιναν νησιά.

Τα ζώα αυτά που υπάρχουν ακόμα και σήμερα ως αγριοκάτσικα του Αιγαίου ή κρι(άρι)-κρι, πίνοντας μέχρι και αλμυρό νερό για να επιβιώσουν, οι άνθρωποι ορθά τα όρισαν ως σύμβολο ζωής, δίνοντας στο μπλε-σχηματισμένο πέλαγος το όνομά τους: Αιγαίο, τόπος Αιγών.
Στην περίπτωση του Αιγαίου, τα πετρώματα αυτά άρχισαν να σχηματίζονται πριν 150 εκατομμύρια χρόνια, όταν στη θέση της Ελλάδος υπήρχε θάλασσα. Σταδιακά, μέχρι πριν 13 εκατομμύρια χρόνια, αναδύθηκε η Αιγαϊδα, μια τεράστια χερσόνησος που ένωνε την Ελλάδα με τη Μικρά Ασία. Πριν από 5 εκατ χρόνια, λόγω των τεκτονικών ανακατατάξεων, η Μεσόγειος χώρισε τη γη στα δύο.

http://parganews.com/?p=15247#ixzz1aSsTgyIZ

Ως Μεσόγειος είναι γνωστή από τα αρχαιότατα χρόνια μεγάλη κλειστή θάλασσα, που βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις ηπείρους την Ευρώπη,την Ασία και την Αφρική. Στα δυτικά συνδέεται με τον Ατλαντικό Ωκεανό, δια του πορθμού του Γιβραλτάρ και στα ανατολικά με την Ερυθρά θάλασσα δια της διώρυγας του Σουέζ.

Ο 16ος και 17ος αιώνας βρίσκει τη θάλασσα αυτή να ονομάζεται:Λευκή θάλασσα, ή θάλασσα των Ελλήνων (έτσι την ονόμαζαν και οι Τούρκοι σε αντιδιαστολή με τη Μαύρη θάλασσα).

Η πατρότητα του ελληνικού όρου «Μεσόγειος» οφείλεται στον γεωγράφο - επίσκοπο Αθηνών Μελέτιο (Γεωγραφία παλαιά και Νέα, Α 80 - 1707) με τον επιπρόσθετο χαρακτηρισμό ως «δεύτερο κόλπο του ωκεανού», εννοώντας ως πρώτο τον Βισκαϊκό.

Για περισσότερα στοιχεία, διαβάστε την πάντοτε επίκαιρη και ενδιαφέρουσα έρευνα από τους ΑegeantΤmes για το Αιγαίο Πέλαγος και τα πετρέλαια του.
[ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ]
http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=34115&type=11&kata=0

Επίσης αρκετά συνέδρια με συμμετοχές επιστημόνων όπως το «Αιγαίο και Νοτιο-Ανατολική Μεσόγειος Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές Εκμετάλλευσης Υποθαλάσσιων Ενεργειακών Φυσικών Πόρων», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2010, με συμμετοχή πολλών επιστημόνων ως εισηγητών, εγνωσμένου κύρους, 55 ακαδημαϊκοί, πανεπιστημιακοί και ερευνητές από όλα τα ελληνικά Πανεπιστήμια, διευθυντικά στελέχη ερευνητικών κέντρων και ινστιτούτων καθώς και έγκριτοι επιστήμονες από το χώρο των θαλάσσιων ερευνών.

Όπως έχει αποδείξει η ιστορία, σε περιοχές όπως η Μέση Ανατολή, ο Περσικός, το Ιράκ, η Νιγηρία, ο Καύκασος κλπ., η ύπαρξη πετρελαίου ανοίγει το χορό για μεγάλη συγκέντρωση οικονομικών συμφερόντων .

Άμεσα συνδεδεμένο με τα παραπάνω είναι και το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ, μετά το 2000, ενέταξε στους στρατηγικούς του στόχους την εξασφάλιση της “ενεργειακής ασφάλειας”

Ο διαμελισμός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1922 άφησε στους Τούρκους την αίσθηση του θανάσιμου κινδύνου αποσυνθέσεως της χώρας τους.

Η Ελληνική επανάσταση του 1821 ήταν η αρχή των γεγονότων που επακολούθησαν με κατάληξη τον διαμελισμό της αυτοκρατορίας. Η Μεγάλη Ιδέα των Ελλήνων είναι το πρίσμα κάτω από το οποίο οι Τούρκοι έβλεπαν και βλέπουν όλα τα θέματα των σχέσεων τους με την Ελλάδα, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η Μεγάλη Ιδέα έπαψε να υπάρχει σαν όραμα για τους Έλληνες από το 1922.

Ο λόγος για τον οποίο η Κύπρος επεδίωξε ταχύτατα τον ορισμό ΑΟΖ με το Ισραήλ, είναι το γεγονός ότι το φυσικό αέριο, που εντοπίστηκε στις περιοχές Λεβιάθαν και Ταμάρ, εφάπτεται του κυπριακού «οικοπέδου 12», στο θαλάσσιο χώρο της Κύπρου. Στο συγκεκριμένο οικόπεδο εδράζεται το λεγόμενο κοίτασμα «Κύπρος Α’», επίσης πλούσιο σε φυσικό αέριο, την εκμετάλλευση του οποίου μεθοδεύει εντατικά η κυπριακή κυβέρνηση από το 2009.

Εδώ θα πρέπει να λήφθεί σοβαρά υπ’όψιν, ότι το πολιτικό αξίωμα των Δυτικών των έως εχθές συμμάχων, συνοψίζεται στο ότι «Η Τουρκία πρέπει να θεωρείται σημαντικότερη για τα στρατηγικά συμφέροντα της Δύσης από την Ελλάδα.

Και γιατί λέω έως εχθές, διότι η Τουρκία μέσα από το δόγμα της Μεγάλης Πύλης δηλ. της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ΤΟΠΟΘΕΤΉΘΗΚΕ ως κύρια «ανταγωνίστρια» στην Δύση στο μεγάλο ενεργειακό παιχνίδι που παίζεται αυτήν την περίοδο στην περιοχή του ΑΙΓΑΙΟΥ-ΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

Είναι προφανές ότι η Τουρκία έχει εγκλωβιστεί σε μία πολιτική από την οποίαν δύσκολα θα απεμπλακεί, αντιλαμβανόμενη, ότι πλέον οι σκέψεις και οι σχεδιασμοί ,περιλαμβάνουν προβληματισμούς περί του τι χρησιμεύει μία τόσο ισχυρή Τουρκία.

Και αυτοί οι προβληματισμοί, οδηγούν σε πρακτικές τις οποίες οι Τούρκοι κυβερνώντες καλούνται ως το μέγιστο πολιτικό δίλλημα επιβίωσης, να απαντήσουν .

Η Ρωσία , η Γαλλία, το Ισραήλ, η Αγγλία, όπως η Ευρώπη και η Αμερική έχουν απ’ότι φαίνεται ισχυρά κοινά ενεργειακά συμφέροντα στην περιοχή του Αιγαίου και της ΝΑ Μεσογείου, και στέκονται ενεργά ανταγωνιστικά απέναντι στην Τουρκία. O αριθμός των πολεμικών που μαζεύτηκαν στην ΝΑ Μεσόγειο μαρτυρεί το αληθές του λόγου.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε ένα πλήθος κρατών με ορατό το ενδεχόμενο τριχοτόμησης της Τουρκίας, ικανοποιώντας το αξίωμα του «διαίρει και βασίλευε», την ίδρυση Κουρδικού κράτους, και την αποδυνάμωση της «ισχυρής» Τουρκίας, η οποία δεν συμφέρει κανέναν στην περιοχή, ούτε καν στους πρώην κοντινούς συμμάχους της, στην Αμερική και την Αγγλία.

Η τριχοτόμηση της Τουρκίας είναι, και προκύπτει ότι είναι, στόχευση στρατηγικού σχεδιασμού των «ανταγωνιστών» της, διότι γνωρίζουν ότι η Τουρκία δεν θα δεχθεί τον πλήρη εγκλωβισμό της, και την πλήρη απομόνωσή της από τα ενεργειακά αποθέματα του Αιγαίου και της ΝΑ Μεσογείου.

Θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο την εκμετάλλευση της περιοχής, διαφορετικά θα είναι καταδικασμένη σε διαχείριση του πλούτου της, ως ηπειρωτική χώρα.

Η στρατηγική επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης να μην ασκήσει μονομερώς το κατοχυρωμένο από το Διεθνές Δίκαιο αποκλειστικό και κυριαρχικό δικαίωμα της χώρας, του ορισμού ΑΟΖ στην προέκταση των ελληνικών ηπειρωτικών και νησιωτικών ακτών και η πρότασή της να υπάρξει παραπομπή για την επίλυση του θέματος της υφαλοκρηπίδας στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, φανερώνει ότι κυοφορούνται «συμφωνίες» μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, χωρίς απαραίτητα να λυθεί τώρα το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας, δηλαδή των θαλάσσιων συνόρων της χώρας με την Τουρκία.

Αυτό αποτελεί σωσίβιο ή αντάλλαγμα ικανό να ικανοποιήσει την Τουρκία;

Ταυτόχρονα συνιστά εγκατάλειψη των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος, αφού αυτό είναι προϋπόθεση για να μπορεί να προχωρήσει η τυχόν εκμετάλλευση των κοιτασμάτων σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές πέρα από τη στενή ζώνη των χωρικών υδάτων των 6 ν. μιλίων, όπως αυτή έχει οριστεί έως σήμερα.

Η τουρκική εταιρεία ερευνών πετρελαίου TPAO ανακοίνωσε ότι στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα βρέθηκε πετρέλαιο υψηλής ποιότητας.

Η ανεύρεση πετρελαίων στην Μαύρη θάλασσα, ανοίγει άλλο ένα μέτωπο για την Τουρκία, η οποία καλείται πλέον να αποφασίσει , θα είναι κοινωνός του διεθνούς δικαίου ή θα αποτελεί την εξαίρεση στον πλανητικό χάρτη, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδια.ΠΗΓΗ 
Επίσημη και αναγνωρισμένη θρησκεία έγινε ο Ιουδαϊσμός στην Αλβανία


Αλβανός ραβίνος: 
Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους οι Αλβανοί τους προστάτεψαν! - Επίσημη θρησκεία ο Εβραϊσμός στην Αλβανία.
Επίσημη και αναγνωρισμένη θρησκεία έγινε από χθες ο Ιουδαϊσμός στην Αλβανία. 
 Yoel Kaplan: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους,
οι Αλβανοί τους προστάτεψαν.
   Ο Ισραηλινός αρχιραβίνος Jona Meceger παρευρέθηκε στα Τίρανα όπου και έγινε η αναγνώριση της Εβραϊκής θρησκείας και έτσι έγινε η πέμπτη αναγνωρισμένη θρησκεία της χώρας μετά τους μουσουλμάνους, ορθοδόξους, καθολικούς και μπεκτασήδες.
Ο Meceger συνάντησε τον Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα αλλά και τον Πρόεδρο της Αλβανίας Bamir Topi, οι Αλβανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν καλά την ισχύ του Ισραήλ στη διεθνή σκακιέρα. 


Ως επίσημος εκπρόσωπος της θρησκείας για την Αλβανία χρίστηκε ο Αλβανός ραβίνος Joel Kaplan, ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare πως
  κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Σέρβοι ήταν αυτοί που σκότωσαν τους Εβραίους ενώ οι Αλβανοί τους προστάτεψαν.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι έγινε επακριβώς τα σκοτεινά χρόνια του Β' Παγκοσμίου στη Γιουγκοσλαβία, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα μόνα Ναζιστικά τάγματα στην περιοχή ήταν στελεχωμένα από Κοσοβάρους και Βόσνιους, οι μεν πρώτοι υπό το Αλβανικό τάγμα Skanderbeg SS


(εδώ για τους δύσπιστους) 
  
ενώ οι δεύτεροι με το τάγμα Handschar (Χαντζάρα) μεικτό Βοσνιο-κροάτικο  (εδώ)
Μάλιστα και οι διώκτρια των Σέρβων, τέως Υπ.Εξ των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, εβραϊκής καταγωγής από την Πρώην Γιουγκοσλαβία, είχε κατακριθεί την εποχή των βομβαρδισμών της Σερβίας, ως αχάριστη, καθώς φέρεται να είχε σωθεί από Σέρβους από την Ναζιστική θηριωδία.


Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

borioipirotika.blogspot.com 


 Το έμβλημα του Αλβανικού Τάγματος 21ης Ορεινή Μεραρχία Waffen SS του Σκεντέρμπεη


Το έμβλημα του Βοσνιακού Τάγματος

Μονάδα διακριτικά του τμήματος 13 Waffen Βουνό των SS Handschar


File:Bundesarchiv Bild 101III-Mielke-036-23, Waffen-SS, 13. Gebirgs-Div. "Handschar".jpg


 Στρατιώτες της Handschar με ένα φυλλάδιο για το "Ισλάμ και του Ιουδαϊσμού", 1943


File:Bundesarchiv Bild 146-1980-036-05, Amin al Husseini bei bosnischen SS-Freiwilligen.jpg

 Μεγάλος Μουφτής Μοχάμεντ Αμίν αλ-Husayni ,
παράλληλα με SS Brigadefuhrer Karl-Gustav Sauberzweig , ευχετήριες Βοσνίας εθελοντές SS μαζί με Ναζί αξιωματικούς
το Νοέμβριο του 1943.
al-Husseini το 1929.
Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ


  Τα Αλβάνια τί θέλουν στήν ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ;


stavretta

Αποκαλύπτουμε τι είναι η οργάνωση ”Νέα Ακρόπολη”.
Αποκαλύπτουμε τι είναι η οργάνωση ”Νέα Ακρόπολη”.


Ο ιδρυτής της Νέας Ακρόπολης J.A.Livraga σε τελετή με τους Εθνικούς αρχηγούς της Ν.Α. για τα 30 χρόνια (ιωβηλαίο) του, σαν αυτοκράτορας (ελαίω θεού) στην πνευματική αυτοκρατορία της Νέας Ακρόπολης.
Στό τελετουργικό σκεύος που κρατάει στα χέρια του διακρίνονται αριστερόστροφοι αγκυλωτοί σταυροί.

Δείτε καί τη συνέχεια τού άρθρου εδώ :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αποκαλύπτουμε τι είναι η οργάνωση ”Νέα Ακρόπολη”. Μέρος Β΄.
http://norfid.wordpress.com/2011/12/13/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9/
* (Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από το βιβλίο του πρώην Διευθυντή της Νέας Ακρόπολης Θεσσαλονικής, Γιάννη Γαραντζωτή : Το Ξεσκέπασμα της Απάτης, εκδόσεις στερέωμα) :
Σαν φοιτητές και σαν πολίτες, θα έχετε πιθανόν αντιληφθεί την παρουσία μιας κίνησης με το όνομα “Νέα Ακρόπολη” στο χώρο του πανεπιστημίου, αλλά και σε άλλα μέρη, όπου ο προσηλυτισμός είναι εύκολος (σημ. ή και σε αφίσες κολλημένες σε διάφορα σημεία των πόλεων).

Δίνουμε το λόγο στον Επίσκοπο Καρπασίας π. Χριστόφορο (Τσιάκκα), και στο “Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό Θρησκειών και Αιρέσεων Παραχριστιανικών – Παραθρησκευτικών Ομάδων και Σύγχρονων Ιδεολογικών Ρευμάτων” (Έκδοση Ιεράς Μονής Τροοδιτίσσης), στο οποίο ο π. Χριστόφορος παραθέτει αδιάσειστα στοιχεία για την ταυτότητα της τόσο παλιάς “Νέας Ακρόπολης”:(Nueva Acropolis, Organizacion International Filosofica – Νέα Ακρόπολη, Διεθνής Φιλοσοφικός Οργανισμός)
Η κίνηση αυτή παρουσιάζεται στον Ελλαδικό χώρο ως “Φιλοσοφικό Κέντρο Νέα Ακρόπολη”. Το Ελληνικό της τμήμα ιδρύθηκε το 1981 από τον Γ. Α. Πλάνα (Georgios Alvarado Planas), αλλά πρόκειται για διεθνή οργάνωση που ίδρυσε ο Αργεντινός Jorge Angel Livraga Rizzi, το 1957 με παρουσία σε 45 χώρες και 10.000 μέλη (σημ. σύμφωνα με στοιχεία των ιδίων).
Στην ομάδα αυτή ανήκει επίσης μια άλλη οργάνωση το “Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο Πρωτοποριακής Έρευνας Σέραπις”.
Η διδασκαλία της Οργάνωσης
Η διδασκαλία της οργάνωσης αυτής είναι ολοκληρωτική και επικίνδυνη για τον άνθρωπο. Σύμφωνα με τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο, η Νέα Ακρόπολη “θέλει να κατασκευάσει ένα Νέο Άνθρωπο, μια Νέα και καλύτερη νοοτροπία για ένα Νέο και Καλύτερο για όλους κόσμο. Ο νέος κόσμος θα γίνει αφού δημιουργηθεί ο νέος άνδρας και η νέα γυναίκα, που θα αρμόζουν στην εποχή του Νέου Αιώνα”, ο “Νέος Άνθρωπος, ο αληθινός άνθρωπος”.
Ο στόχος της Νέας Ακρόπολης
Η οργάνωση αυτή έχει ως σκοπό της “να δημιουργήσει τη νέα φυλή, την τάξη της εξουσίας. Σ’ αυτή φτάνει κάποιος με τη διαδικασία της αυτοεξέλιξης. Στον “Νέο Κόσμο” θα αναγνωριστούν ως πολίτες μόνο όσοι κατορθώσουν να βγουν από την “άρρωστη πνευματική νηπιότητα”, οι ευθύνες που θα αναλάβουν θα είναι ανάλογες με το βαθμό εσωτερικής εξέλιξης κάθε ατόμου” (Ο Αγγελιοφόρος, πολυγρ. Εκδ. Της Νέας Ακρόπολης, σ. 3, Τι είναι Νέα Ακρόπολις).
Οι αντιλήψεις της κίνησης
Κατά την αντίληψη της κίνησης, οι λαοί διευθύνονται σήμερα από τα “σιδερένια αφεντικά της ιδεολογικής κατοχής”, που έχουν “σάπια καρδιά”. Όμως σ’ αυτή τη σαπίλα θα φυτρώσουν οι νέοι σπόροι μιας “Νέας Εποχής” (Νέα Ακρόπολη 11, σ. 10).
Η οργάνωση καλύπτει προς τα έξω τις αληθινές της προθέσεις. Στο απόρρητο βιβλίο “Εγχειρίδιο του Οδηγητού”, που θεωρείται το ευαγγέλιο της κίνησης, ο Livraga αναφέρει: Η προπαγάνδα πρέπει να προσφέρει εικόνα που να προσελκύει, εικόνα προσωπικής ευχαρίστησης, χωρίς να υποψιάζεται κάποιος πως οι άνθρωποι καλούνται ν’ αλλάξουν τρόπο ζωής και πως επιφορτίζονται με μεγάλες θυσίες ή προσπάθειες. Όταν δεθούν με την ομάδα, τότε μας κατανοούν και θεωρούν παράσημο τις θέσεις που προηγουμένως θα τους έφερναν
θεσμών. Όμως η πραγματική θέση και αξιολόγηση της δημοκρατίας και των δημοκρατικών θεσμών φαίνεται καθαρά στα έντυπά της, που δεν προορίζονται για το ευρύτερο κοινό:
Στην κορυφή του “Νέου Κράτους” θα είναι ο “Ένας”, ο “περισσότερο δυνατός και έξυπνος”. Δε θα υπάρχει δημοκρατικό σύστημα, γιατί αυτό κυριαρχεί μόνο στους λαούς που βρίσκονται σε “υπεράνθρωπη κατάσταση” (Κοινωνικοπολιτική, Θέμα 4, σ. 2).
Ο Αγγελιαφόρος – πρόδρομος – καταστροφέας
Είναι ο “Αγγελιαφόρος της Νέας Ακρόπολης”, εκείνος που διακηρύσσει: “εγώ είμαι ο σπόρος, ο άνθρωπος του 21ου αιώνα είναι ο σπόρος… Είναι ο πρόδρομος και ο Αγγελιαφόρος. Οι σπόροι δεν αναπτύσσονται πάνω σε πέτρες. Γι’ αυτό είμαι εδώ” (ο Αγγελιαφόρος, σ. 1).
Για να επιβληθεί το νέο σύστημα πρέπει να γκρεμιστούν τα παλιά. Γι’ αυτό και ο “Αγγελιοφόρος” θεωρείται “καταστροφέας των ειδώλων”. Μπροστά στην “καταιγίδα της νέας ζωής και των καινούργιων ιδεών”, θα παραμερισθούν “οι δυνάμεις της σιγής” (ο Αγγελιαφόρος, σ. 1-2.18).
“Σώμα Ασφαλείας” (Corp de Securite), ένας ναζιστικού τύπου στρατός
Για την “εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια” της οργάνωσης λειτουργεί το “Σώμα Ασφαλείας” (Corp de Securite), το οποίο φροντίζει για την ασφάλεια μέσα στην ομάδα και για τη στεγανοποίησή της προς τα έξω.
Οι εκδηλώσεις αυτού του “σώματος” εμφανίζονται ως πρόγραμμα “αγωνιστικής σχολής”, π.χ. Τζούντο, καράτε κ.ο.κ.
Στο εξώφυλλο του Δελτίου του Corp de Securite (Bulletin du CS, Δεκέμβριος 1977) δημοσιεύεται η ακόλουθη παράσταση: Νεαρός άνδρας με περιβραχιόνιο και σκούφο, με το ένα πόδι γονατιστός, υψώνει το δεξί βραχίονα μπροστά στο έμβλημα της Νέας Ακρόπολης, που περιβάλλεται από τον ήλιο. Είναι ένας αετός, που στεφανώνεται από πυρσό, ένα φτερό και διπλός πέλεκυς. “Είμαστε το έμβρυο”, λέει η κίνηση, αλλά, προσθέτει: “Το Σώμα Ασφαλείας θα είναι μία μέρα ένας μεγάλος στρατός, μια μεγάλη δύναμη” (σ. 1).

Αναδημοσίευση από :
 http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/06/apokalyptoyme-ti-einai-h-organwsh-nea-akropolh.html
Πηγή : http://www.xfd.gr/?p=968
*Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να τίς δείτε σε μεγέθυνση.
Σε πολλές απ’ αυτές έχουν καλυφθεί τα πρόσωπα των απλών μελών, γιά ευνόητους λόγους.
Ναζιστικοί ΧαιρετισμοίΥποψήφιος στη Δοκιμασία της Γής, χαιρετάει τον ”Εθνικό Αρχηγό” Γ.Πλάνα (στα αριστερά).Ο J.A.Livraga χαιρετάει μέλη του Π.Σ.Πρωινή αναφορά (στρατιωτικού τύπου) καί χαιρετισμός των σημαιών της Νεάς Ακρόπολης και της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια δράσης των Ζωντανών Δυνάμεων (Ζ.Δ.)
Ορκωμοσία Πελεκυφόρων από τον J.A.Livraga.
Μασωνικού τύπου αποκρυφιστικές τελετουργίες
Τελετή μέσα στην υπόγεια κρύπτη.Ο J.A.Livraga χαιρετάει τελετουργικά τους ”Εθνικούς Αρχηγούς”.”Ιεροποίηση” λαβάρου του Γ.Σ (Γυναικείου Σώματος), από τον ”Εθνικό Αρχηγό” Γ.Πλάνα.
Τελετές στο Ναό του Γυναικείου Σώματος Θεσσαλονίκης.Μέλη του Γυναικείου Σώματος Θεσσαλονίκης στο Ναό της Αφροδίτης.
Ο Παγκόσμιος Αρχηγός J.A.Livraga καί ο ”Εθνικός Αρχηγός” Γ.Πλάνας μπροστά στα λάβαρα των Ζ.Δ. (Ζωντανών Δυνάμεων). Τό αριστερό σύμβολο είναι ίδιο με το σήμα των Rotary!
Το σύμβολο της Νέας Ακρόπολης στις ιστοσελίδες της, παρόμοιο με το Εβραικό Aleph.Κοιτώντας το σύμβολο της Νέας Ακρόπολης στίς ιστοσελίδες της, βλέπουμε ότι είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που καί τα δύο γράμματα, το Ν καί το Α, να μοιάζουν ίδια. Άρα γιά κάποιο λόγο ιδιαίτερο επελέγη το συγκεκριμένο μοτίβο. Είναι φανερό ότι οι σχεδιαστές του συμβόλου, προτίμησαν να αλλοιώσουν τα Ν καί Α, σε τέτοιο σημείο που δυσκολα αναγνωρίζονται (ειδικα το Ν). Απλά θέλησαν να εστιάζει το μάτι σε μία κοινή φόρμα. Έχοντας υπ’ όψιν μας τις θεωρητικές – αποκρυφιστικές απόψεις της οργάνωσης, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι δέν επιλέγουν τυχαία τα σύμβολα τους.

Μία περίεργη σύμπτωση; είναι ότι αυτή η μορφή είναι σχεδόν ίδια με το πρώτο Εβραικό γράμμα Aleph (το αντίστοιχο του δικού μας Άλφα).
Το Aleph στον εβραϊκό μυστικισμό αντιπροσωπεύει την ενότητα του Θεού. Έχει ιδιάιτερη συμβολική σημασία καί χρησιμοποιείται από τους καμπαλιστές σαν μαγικό σύμβολο.
Δείτε εδώ το πλήρες Εβραικό Αλφάβητο, γιά να διαπιστώσετε ότι μόνο το Aleph (Άλφα) είναι σχεδόν ίδιο. Τα υπόλοιπα γράμματα έχουν εντελώς διαφορετικές μορφές.
Ας δούμε και τι γράφει ο πρώην Διευθυντής της Νέας Ακρόπολης Θεσσαλονικής Γιάννης Γαραντζωτής (έχει γράψει το βιβλίο : Το Ξεσκέπασμα της Απάτης) :
” Ήταν το 1983 τον Δεκέμβριο, όταν έγινα μέλος στο παρακλάδι της Θεοσοφικής Εταιρείας, τη Νέα Ακρόπολη.
Από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος εργάστηκα με όλη μου την ψυχή για το δυνάμωμά της στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα ανέλαβα την αρχηγία της δομής στη Θεσσαλονίκη και έγινα ένας από τα τέσσερα ανώτερα στελέχη της κίνησης στην Ελλάδα, μέχρι την παραίτησή μου από την αρχηγεία τον Μάρτιο του 1991.
Τον Ιούνιο του ίδιου έτους έφυγα και από μέλος της Ν.Α. και τον Οκτώβριο μετά από εντατική έρευνα στην προϊστορία της οργάνωσης, ξεκίνησα ένα αγώνα ενημέρωσης για το τη πραγματικά ήταν αυτή η οργάνωση.
Στην αρχή πίστευα πως χρωστάω σε όσους έβαλα στη Ν.Α. και όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε όλους όσους είχα επηρεάσει με τις χιλιάδες αφίσες που κολλούσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σε όσους είχαν παρακολουθήσει τις διαλέξεις μου, τα θεατρικά και άλλες δραστηριότητες που είχα οργανώσει.
Πολύ χαρακτηριστικά, μπορώ να πω, πως η σκέψη που μου έδωσε την κινητήρια δύναμη να πάω κόντρα στη Ν.Α. για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι, πως όταν ανοίγουμε ένα λάκκο να πέσουν οι άλλοι μέσα, όταν καταλάβουμε το λάθος μας, προσπαθούμε με εντιμότητα να τον κλείσουμε και όχι να πάμε σπίτι μας χωρίς να ξανακοιτάξουμε πίσω μας.
Αυτές μου οι δράσεις βέβαια είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν ποικίλα, όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για μένα που από μόνος μου έγινα περισσότερο γνωστός στη μετά Ν.Α. εποχή μου παρά όταν ήμουν ένας από τους τέσσερεις ανώτερους στη οργάνωση.
Δεν λέω βέβαια για το πόσο με κατηγόρησαν και με συκοφάντησαν οι πρώην σύντροφοί μου, πιστοί πάντα στο εγχειρίδιο του οδηγητή του 1981.
Σήμερα, το να είσαι σε μια τέτοια οργάνωση θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα βλακείας.
… δεν έχω παρά να του μεταφέρω τα λόγια του ιδρυτή της Ν.Α. ” O αληθινός καλλιτέχνης είναι ένα ειδικό είδος ιερέα και όχι ένας ναρκομανής, ομοφυλόφιλος, ή κρυφός εγκληματίας που αντί να μας σκοτώνει με σφαίρες μας επιτίθεται με πινέλα ή μπογιές ” από τους Σπόρους Φωτός, εκδόσεων Νέας Ακρόπολης, β έκδοση 1989.G.A.Livraga .
Για τον Λιβράγκα,δηλαδή, ιδρυτή της Νέας Ακρόπολης, ο ναρκομανής και ο ομοφυλόφιλος είναι στο ίδιο επίπεδο με τον κρυφό εγκληματία. Αν αυτές οι σκέψεις δεν είναι ρατσιστικές, ε τότε ποιές είναι?
…μπορεί κάποιος να προχωρήσει στις ζωντανές δυνάμεις της Ν.Α. αν είναι ομοφυλόφιλος? …
… Η Ν.Α. κυβερνιέται από ένα ελέω θεού αυτοκράτορα, δηλ. από ένα απόλυτο ηγεμόνα που όπως όλοι του είδους του χρειάζεται αυλικούς και υπηρέτες, ψυχοσυνθέσεις τέτοιες που να τους συμφέρει μια απόλυτη εξουσία, διότι συγχωρεί και σ αυτούς να μεταχειρίζονται τους από κάτω τους με τους ίδιους εξουσιαστικούς νόμους …
… Η πρώτη αρχή της Ν.Α. είναι : ” ο σχηματισμός ενός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας χωρίς διακρίσεις φυλής, δόγματος, φύλου, κοινωνικής τάξης, ή χρώματος ”.
Όταν κάποιος μιλάει για αδέλφια, αμέσως το μυαλό μας πηγαίνει στην οικογένεια και ότι αυτή συνεπάγεται…δηλ. την μάνα, τον πατέρα και τα παιδιά. Στη περίπτωση των χριστιανών, θεωρούνται όλοι μεταξύ τους αδέλφια γιατί όπως πιστεύουν είμαστε παιδιά του ίδιου προσωπικού θεού ή επίσης πολλές φορές μιλάνε για την έννοια της αδελφότητας θεωρώντας πως έχουν σαν ιδεολογικό πατέρα τους τον Χριστό και σαν μάνα τους το πρότυπο που έχουν για τις μητέρες δηλ. την Παναγία (μητέρα του Χριστού).
Οι θεοσοφιστές και όλοι οι άλλοι νεοεποχίτες γα ποιούς γονείς μπορούν να μιλάνε?
Μιλάνε επίσης, στη πρώτη αρχή, για τον σχηματισμό ενός πυρήνα, γιατί όμως μόνο πυρήνα? τι θα γίνουν οι άλλοι?
Μιλάνε επίσης για χωρίς διακρίσεις φυλής, δόγματος, φύλου, κοινωνικής τάξης, ή χρώματος. Γιατί δεν λένε απλά χωρίς διακρίσεις? οι πάρα πάνω είναι οι διακρίσεις που δεν ανέχονται στον πυρήνα τους ?. Ποιές είναι όμως οι διακρίσεις που ανέχονται? Μπορεί κάποιος με έιτζ π.χ να μπει στον πυρήνα τους? ή θα τους μολύνει?…
… Όλοι δε συγκλίνουν πως φασισμός είναι το σύστημα που απαιτεί τη θυσία της προσωπικότητας του ανθρώπου για το καλό της φυλής.
Το κύριο σύνθημα των μελανοχιτώνων του Μουσολίνι ήταν…” ζήτω ο θάνατος ” …! Να μη μιλήσουμε για τις δοκιμασίες των Ες-Ες ή για τους καμικάζι, για να διαπιστώσουμε μια κοινή μεταφυσική αντίληψη.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις στολές του σκληρού πυρήνα της θεοσοφικής εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε το 1875 στη Ν.Υ και που δεν ήταν παρά μαύρες με κόκκινα περιβραχιόνια (κάτι θα σας θυμίζουν σίγουρα).
… Αλλά ας μιλήσουμε λίγο, για τον φασισμό, τον ναζισμό και τη Ν.Α. συσχετίζοντας μερικά από αυτά που μπορεί να διαβάσει κάποιος στη βικιπαίδεια με μερικά από τα στοιχεία της Ν.Α.
Έτσι λοιπόν βλέπουμε πως ο φασισμός είναι αυταρχική ιδεολογία που έχει σαν στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτιστικών ή και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα. Ο όρος φασισμός προέρχεται από την ιταλική λέξη fascio που με την σειρά της ετυμολογείται από το λατινικό fasces που σημαίνει ” ράβδοι δεμένες μαζί με έναν πέλεκυ ”. Η λέξη παραπέμπει στους littores που ήταν ένα είδος ομάδων σωματοφυλάκων των γερουσιαστών της αρχαίας Ρώμης οι οποίοι διακρίνονταν από μια ράβδο που κρατούσαν και η ποία ήταν σύμβολο της εξουσίας τους. Οι fasces ήταν στην αρχαία Ρώμη σύμβολο της εξουσίας των δικαστών και συμβόλιζαν ” την ισχύ δια της ενώσεως ”. Οι ράβδοι ήταν δεμένες γύρω από ένα διπλό πέλεκυ που έγινε σύμβολο του φασισμού. Η αντιστοιχία με τους φασίστες της δεκαετίας του 1920 βρίσκεται στο ότι οι πρώτες ομάδες φασιστών στην Ιταλία ονομάστηκαν fascio di combattimento δηλ. ομάδες – δέσμες μάχης. Απο το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ο φασισμός είναι στιγματισμένος και πολύ λίγες πολιτικές ομάδες τα τελευταία 60 χρόνια τόλμησαν να ταυτιστούν ανοιχτά μαζί του. Η λέξη φασίστας χρησιμοποιείτε συνήθως με αρνητική σημασία, συχνά ως μια ετικέτα για επίκριση μιας αντίθετης άποψης, υποδηλώνοντας απολυταρχισμό και αντιδημοκρατική αντίληψη. Αποτέλεσμα αυτής της στάσης είναι ακόμα και μια φασιστική ομάδα να μη δέχεται να ονομάζεται έτσι.
(Το σήμα της Νεάς Ακροπολης. Το εβραικό εξάγραμμο αστέρι ειναι σχεδιασμένο απο το συγγραφέα ενώνοντας τις γραμμές στα 3 άσπρα και 3 μαύρα σημεία, πάνω στόν τροχό. Φαίνεται ο διπλός πέλεκυς που χρησιμοποιούν οι Ναζιστές – καί όχι μόνο αυτοί – καί ο πυρσός σύμβολο τού Προμηθέα – Εωσφώρου)
Στη Ν.Α. οι ανώτεροι ιεραρχικά αποκαλούνται πελεκυφόροι και φέρουν σαν διακριτικό γνώρισμα ένα διπλό πέλεκυ που στη κεντρική ράβδο τους έχουν δεμένες άλλες ράβδους όπως ακριβώς είναι και το σύμβολο του φασισμού.
Στη συνέχεια του θέματος βλέπουμε πως ο ναζισμός ή εθνικοσοσιαλισμός στοχεύει στην αντικατάσταση του δημοκρατικού συστήματος με καθεστώς που θα βασίζεται στην αρχή της ” κοινότητας ” με την έννοια της εθνικής και βιολογικής ενότητας, με επικεφαλής τον Φύρερ (ηγέτη). Ο όρος ” εθνικοσοσιαλισμός ” χρησιμοποιήθηκε από τους ίδιους τους εθνικοσοσιαλιστές για να χαρακτηρίσουν το κίνημα, ενώ ο όρος ναζισμός, ο οποίος στη Γερμανία χρησιμοποιείται πολύ σπάνια (οι εθνικοσοσιαλιστές δεν τον χρησιμοποιούν καν), προέρχεται απο την αγγλική λέξη nazism, η οποία έχει την ρίζα της στην συντόμευση της γερμανικής λέξης nationalsozialismus. Μετά την πτώση του Γ’ ράιχ ο όρος του εθνικοσοσιαλισμού υιοθετήθηκε από την κατοπινή Δυτική Γερμανία, ενώ στην Ανατολική Γερμανία, όπως και στην ΕΣΣΔ καθιερώθηκε ο όρος του φασισμού. Η φυλή αποτελούσε κεντρική έννοια της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας. Τέθηκε ως αίτημα ” η ανωτερότητα της άρειας φυλής ” , η οποία έπρεπε οπωσδήποτε να προστατευθεί από την ανάμειξη με άλλες φυλές που θα αποτελούσαν ” επιβλαβή επιρροή ” . Οι Ναζι πέτυχαν την απόλυτη κατάληψη της εξουσίας με τον ” εξουσιοδοτικό νόμο ” , ο οποίος παραχώρησε όλη τη νομοθετική εξουσία στην κυβέρνηση. Είχαμε δηλ. ενοποίηση της εκτελεστικής με την νομοθετική εξουσία. Έτσι ξεκίνησε το Γ Ράιχ.
Στην Αυτοκρατορία της Ν.Α τώρα διαπιστώνουμε το ίδιο ακριβώς φαινόμενο. Έχουμε απόλυτη ταύτιση της νομοθετικής, με την δικαστική και την εκτελεστική εξουσία.
Το φαινόμενο αυτό θεμελιώνεται ιδεολογικά στην πανθεϊστική εξελικτική θεώρηση της εν λόγω κίνησης, κατά την οποία όποιος είναι πιο εξελιγμένος πνευματικά, αυτός έχει και το δικαίωμα να είναι ταυτόχρονα και ανώτατος ιερέας και απόλυτος άρχων ελέω θεού και ανώτατος δικαστής και ανώτατος νομοθέτης.
Ευτυχώς στην αρχαία Ελλάδα δεν είχαμε πανθεϊσμό, αλλά πολυθεϊσμό και γι αυτό και έγινε δυνατό ,η πτώση της βασιλείας και η γέννηση του δημοκρατικού πολιτεύματος.(Το σήμα της Θεοσοφικής Εταιρείας . Διακρίνονται καθαρά τα εξής σύμβολα : α) ο αριστερόστροφος αγκυλωτός σταυρός, απ΄όπου προφανώς τον δανείστηκε ο Livraga, αφού ήταν μέλος της εταιρείας, β) ο ουροβόρος όφις, άρχαίο σύμβολο των γνωστικών καί μετέπειτα τών Θεοσοφιστών, Μασόνων καί άλλων σκοτεινών αιρέσεων, γ) στην κορυφή τό Ινδουιστικό σήμα του Ομ (Aum), δ) τό Εβραικό εξαγράμματο αστέρι ή εξάλφα, γνωστό καί ως σφραγίδα του Σολομώντα, που χρησιμοποιέιται από μάγους καί αποκρυφιστές σε μαγικές τελετές), ε) Τέλος στο κέντρο το αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο του Ankh ή Crux Ansata ή Κλεδί της ζωής ή κλειδί του Νείλου)
Σχετικά τώρα με την άρεια φυλή, στη Ν.Α. διδάσκεται (σύμφωνα πάντα με τις διδασκαλίες της Θεοσοφικής Εταιρείας) πως στο μέλλον θα αναπτυχθεί η έκτη υποφυλή της πέμπτης φυλής ή αλλιώς η ρίζα φυλή της άρειας φυλής. Κατά την γέννηση αυτής της φυλής, οι μεγάλες χώρες θα κομματιαστούν σε μικρά ανεξάρτητα κράτη, αλλά υποταγμένα σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η κοινή ιδιότητα των κρατών αυτών, θα είναι η πλήρης αδελφοσύνη και η πιο αυστηρή τάξη με ομαδικά συστήματα κάτω από την ιεραρχικοπατριαρχική διεύθυνση των αρίστων.
…και στη Γαλλία για νεοφασίστες τους κατηγορούν…γιατί όμως? Λέτε να φταίει ο χαιρετισμός?… Λέτε να φταίνε οι μαύρες στολές με τα κόκκινα περιβραχιόνια? … Λέτε να φταίει η πυραμιδική μορφή της οργάνωσης της εξουσίας της?… Λέτε να φταίνε οι διδασκαλίες της? … Λέτε να φταίει η κατοχή όπλων,για την οποία έχουν κατηγορηθεί? …Λέτε να φταίει η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες? … Λέτε να φταίει η αντίληψη που έχουν για τον αγκυλωτό σταυρό? …. Λέτε να φταίει το χιτλερικό μουστάκι του Λιβράγκα?.Γιατί λοιπόν τους κατηγορούν ,σε όλο τον κόσμο,για νεοφασίστες? …Εσείς τι λέτε? Είναι νεοφασίστες? …


Ο συνιδρυτής της νέας Ακρόπολης, Λιβράγκα, ήταν το αγαπημένο παιδί του αιμοσταγούς δικτάτορα Πινοτσέτ.
Το πραξικόπημα του δικτάτορα Πινοτσέτ στη Χιλή είχε σαν αποτέλεσμα περισσότερα από 3.200 άνθρωποι να εξαφανισθούν ή να εκτελεστούν, τουλάχιστον 80.000 άνθρωποι να φυλακιστούν και 200.000 να εγκαταλείψουν την χώρα για πολιτικούς λόγους. Οι εκπαιδευμένοι στις ΗΠΑ οικονομολόγοι της Χιλής είχαν προσπαθήσει να εισαγάγουν τις ιδέες της Σχολής του Σικάγου (αυτές που θέλουν να εφαρμόσουν σήμερα στην Ελλάδα) δηλ. ιδιωτικοποιήσεις, απορρύθμιση και περικοπές των κοινωνικών δαπανών, την τριάδα της ελεύθερης αγοράς, με ειρηνικά μέσα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, αλλά είχαν αντιμετωπίσει την ολοκληρωτική απόρριψη.
Με το πραξικόπημα του στρατού, τα Παιδιά του Σικάγου (όπως αυτοί που διοικούν το ΔΝΤ) και τα σχέδιά τους είχαν επανέλθει, μέσα σε ένα κλίμα πολύ πιο ευνοϊκό για το ριζοσπαστικό όραμά τους.
Σε αυτή τη νέα εποχή δε χρειαζόταν να συμφωνεί κανείς μαζί τους εκτός από μια δράκα ένστολων. Οι πιο σκληροί πολιτικοί τους αντίπαλοι ήταν νεκροί, φυλακισμένοι ή διωκόμενοι (σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τους καταλόγους της CIA).
Ο δικτάτορας Αουγκούστο Πινοτσέτ, όταν κατέλαβε την εξουσία έδειξε με αδιάντροπη ικανοποίηση, υιοθετώντας ύφος μονάρχη και ισχυριζόμενος ότι ήταν το ” πεπρωμένο ” του να κυβερνήσει (σας θυμίζει τίποτα αυτή του η πεποίθηση, μέλη της Νέας ακρόπολης?) την χώρα.
Λάτρευε τις πομπώδεις τελετές (απόδειξη του δικαιώματός του να κυβερνά) και δεν έχανε ευκαιρία να φορέσει την πρωσσική στολή του, πάντα συνοδευόμενη από μανδύα ( όπως ακριβώς και όσα από τα μέλη των Ζωντανών Δυνάμεων που ανήκουν στο Πύρινο Σπαθί της Νέας Ακρόπολης).
Ο Πινοτσέτ , που απολάμβανε ιδιαίτερα την εξουσία που είχε αποκτήσει, έλεγε ” δεν είμαστε μια ηλεκτρική σκούπα που σάρωσε τους μαρξιστές για να επανέλθουν στην εξουσία οι κύριοι πολιτικοί ” δείχνοντας έτσι τα αισθήματά του για τη δημοκρατία και ισχυριζόμενος ακόμα πως η ανόρθωση της οικονομίας ήταν ζήτημα της επιστήμης και όχι υποκειμενικών ανθρώπινων επιλογών.
Για τον Πινοτσέτ τα οικονομικά ισοδυναμούσαν με δυνάμεις της φύσης τις οποίες πρέπει να σεβόμαστε και να υπακούμε. Αλήθεια από πού πήγασε σ αυτόν τον ¨άνθρωπο¨ τέτοια μεταφυσική αντίληψη?
Ο Πινοτσέτ, επίσης έλεγε οι άνθρωποι πρέπει να υπόκεινται σε δομές, επειδή η φύση μας δείχνει ότι μια βασική τάξη και κυριαρχία είναι αναγκαία. (σας θυμίζει τίποτα, μέλη της Ν.Α.?).
Αυτός ο αμοιβαίος ισχυρισμός, ότι δρούσαν δηλ. σύμφωνα με ανώτερους φυσικούς νόμους, αποτέλεσε τη βάση της συμμαχίας του Πινοτσέτ με τα Παιδιά του Σικάγου και πολλούς άλλους τυχάρπαστους τύπους όπως το αγαπημένο παιδί του δικτάτορα , τον συνιδρυτή της Ν.Α Λιβράγκα.
Στη Χιλή του Πινοτσέτ, όπως μας είχε πληροφορήσει ο ιδρυτής της Ν.Α. στη Ελλάδα, η Ν.Α. ήταν η μοναδική πολιτιστική οργάνωση και αυτό γιατί όπως μας είχε πει, όταν ο Πινοτσέτ έδωσε εντολή να κλείσουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι, ο τότε αρμόδιος υπουργός είχε πει όχι για την Ν.Α. και αυτό γιατί εκεί πήγαινε η ανηψιά του και μάθαινε κιθάρα. Τότε το έχαψα εύκολα. Σήμερα ξέρω!…
… Γνώρισα τη Ν.Α. έχοντας παντελή άγνοια από πολιτική. Στην αρχή δεν δεχόμουνα να αναλάβω καμία υπευθυνότητα, αλλά σιγά σιγά όταν γνώρισα όλα αυτά που λέει η Ν.Α. άρχισα να νοιώθω την μικρότητά μου και το άπειρο ύψος της αποστολής μου και του καθήκοντός μου. Ξαφνικά ένοιωσα να αναστατώνεται όλη η ζωή μου και να αιχμαλωτίζεται η ύπαρξή μου από ένα δυνατό σκίρτημα, από την καινούρια ιδέα και την νέα πραγματικότητα… Μέρα, νύχτα, δεν μπορούσα να ζήσω και να σκεφτώ τίποτε άλλο έξω από την νέα πραγματικότητα. Το εσωτερικό μου όλο απορροφήθηκε από τη νέα έλξη της νέας ζωής. Δεν υπήρχα πια εγώ, αλλά η νέα πραγματικότητα, το νεοανακαλυφθέν ιδεώδες. Ζούσα και κινούμουνα μηχανικά, γιατί είχα απορροφηθεί ολοκληρωτικά. Σκέψη, φαντασία, βούληση ήταν όλα αιχμαλωτισμένα από τη νέα γοητεία. Έτσι σιγά σιγά ο χρόνος περνά χωρίς να συνειδητοποιείς από που ήλθες, που είσαι και που πας. Αρχίζεις να δέχεσαι το ένα μετά το άλλο άκριτα και να μαθαίνεις να τα υπερασπίζεσαι γιατί έχουν γίνει οι δικές σου αλήθειες, τα δικά σου όνειρα, τα δικά σου οχυρά.
… Για μένα η όλη κατάσταση ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ανακάλυπτα πως δεν υπήρχε ούτε αγάπη, ούτε φιλότιμο. Προς τι όλες αυτές οι διδασκαλίες? Αν έδινα εντολές, ξέρω πως όλοι θα τις εφάρμοζαν. Εθελοντικά όμως? Τι φτιάχναμε με τόσο κόπο, τόσα χρόνια? ανθρώπους ρομπότ, στρατιωτάκια χωρίς εσωτερική ώθηση, χωρίς αγάπη , γιατί?… Αυτή ήταν και η στιγμή που άλλαξα το στυλ της αρχηγίας μου. Τα έκανα όλα εθελοντικά. Εξηγούσα το γιατί πρέπει να γίνουν τα πράγματα και αν ήθελαν τα έκαναν ή δεν τα έκαναν, χωρίς να έχουν επιπτώσεις όπως γινόταν προηγουμένως. Δεν λειτουργούσε τίποτα, κάθε μέρα τα πράγματα γινόντουσαν και χειρότερα. Τον Μάρτιο του 1991 παραιτήθηκα από αρχηγός λόγω του ότι όπως είπα, απέτυχα να κάνω τους μαθητές μου, να κάνουν τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο…
… Σ εκείνη τη φάση της ζωής μου ήταν που ήλθε ένα διάταγμα του Λιβράγκα. Το διάταγμα διέταζε όλους τους πελεκυφόρους, τα ηγετικά στελέχη δηλαδή, να βρίσκονται στις 8 Μαΐου, στη κεντρική δομή της χώρας τους για να παρευρεθούν σε μια τελετή για τα 100 χρόνια από το θάνατο της Μπλαβάτσκυ, αλλιώς θα έπαυαν από πελεκυφόροι. Αυτό όμως ερχόταν σε αντίθεση με την πρώτη αρχή της Ν.Α., η οποία έλεγε πως στον πυρήνα της μπορούν να είναι όλοι οι άνθρωποι αδιακρίτως θρησκείας, χρώματος, φυλής, φύλου (στο σημείο αυτό πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας λίγο πάρα πάνω και να αντιληφθούμε την δυνατότητα ύπαρξης άλλων διακρίσεων, γιατί αν ήταν αλλιώς , τότε η πρώτη αρχή της Ν.Α. θα έλεγε απλά… χωρίς διακρίσεις) και στον όρκο που έδωσα με όλη μου την ψυχή, στην υπηρεσία της ανθρωπότητας και όχι στο να κάνω επιμνημόσυνες τελετές για μια γυναίκα σαν την Μπλαβάσκι. Το πάρα πάνω γεγονός στάθηκε η αφετηρία του ψαξίματος μου στη προϊστορία της οργάνωσης στον κόσμο, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσω από αυτήν και να ταχθώ ανοιχτά απέναντί της. Εξ αιτίας όλων αυτών είναι που γράφω τώρα εδώ, γνωρίζοντας τώρα πια τι πραγματικά είναι ο φασισμός και τι ο ναζισμός. Που μοιάζουν και που διαφέρουν. Τότε όμως ειλικρινά δεν γνώριζα…
Ήμουν αρκετά χρόνια στην ΝΑ, δάσκαλος και με άλλα ωραία αξιώματα. Έφυγα για τον απλό λόγο ότι ήταν ένα αδιέξοδο! Δεν υπήρχε αρμονία, μόνο μία συνεχόμενη μάχη η οποία έβγαζε στο πουθενά. Σιγά σιγά κατέστρεφε την προσωπική μου ζωή αλλά και το ποιος πραγματικά ήμουν. Μου πήρε κάποιο καιρό να ξεκαθαρίσω τι έχει γίνει μέσα μου. Η σύγχυση μου οφειλόταν κυρίως στο γεγονός ότι οι διδασκαλίες δεν ήταν πλήρεις. Μαζί με τις αλήθειες μαθαίναμε και ψέματα και αυτό οδήγησε σε εσωτερικές συγκρούσεις… Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι πολλοί περνάνε την ιδεολογία ότι η ΝΑ είναι ο μόνος δρόμος πνευματικής εξέλιξης, ο οποίος είναι ζωντανός και αξιόλογος σήμερα… Τα άλλα πνευματικά μονοπάτια θεωρούνται είτε μορφές “πνευματικού υλισμού” είτε απλά δεν κάνουν το έργο που κάνει η ΝΑ…
Η όλη διαδικασία που γίνεται όταν μπαίνει κάποιος στην σχολή έχει τα εξής κίνητρα, να σε κρατήσει στην σχολή και να σε κάνει να λες σε όλα ναι. Στην αρχή γίνεται η λεγόμενη “συγκριτική μελέτη” όλων των πολιτισμών, φιλοσοφιών, θρησκειών κλπ. Η όλη αυτή μελέτη είναι σχεδιασμένη να σου περάσει κάποια μηνύματα.
…Στη συνέχεια η διαδικασία έχει ως εξής, προσπαθούνε να σε κάνουν να προσφέρεις. Μόλις αρχίσεις λίγο να δένεσαι και να υποκύπτεις, ζητάνε περισσότερα και περισσότερα από εσένα. Πρέπει να κάνεις περισσότερα για να γίνεις αυτό, κι άλλα για να γίνεις το άλλο κλπ. Στο τέλος τα μέλη καταλήγουν να ξοδεύουν όλο τον ελεύθερο τους χρόνο για την Νέα Ακρόπολη. Όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και όλη τους την ενέργεια για να ζήσουν το όνειρο αυτό.
…Το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι περισσότεροι γίνονται εργασιομανείς στην σχολή και τεμπέληδες στο σπίτι τους. Η ζωή δεν τους νοιάζει πια και αρχίζουν να παρακμάζουν. Όταν ένας δάσκαλος τους ζητάει να κάνουν κάτι το κάνουν, αλλά όταν είναι να κάνουν το παραμικρό για τον εαυτό τους απλά δεν μπορούν.
Συνεπώς η γνώση και η αλλαγή που βλέπουν είναι ψεύτικη. Δεν έχει γίνει το μέλος πραγματικά βουλητικός και εργατικός, αλλά υποβάλλεται από τον δάσκαλό του και από τα μαθήματα. Δεν βρίσκει το φως σε κάτι μέσα του αλλά σε κάτι έξω του, στην σχολή, στον δάσκαλο του.
Αργότερα νομίζει πως ο δάσκαλος του και η ΝΑ είναι το φως που έχει μέσα του συνεπώς πρέπει να ακολουθεί χωρίς αντίρρηση και να αφεθεί πλήρως στην φιλοσοφική αναζήτηση όσο κι αν κάποια πράγματα τον πειράζουν ή τον πληγώνουν.
Κάτι που συνειδητοποιεί κάποιος από ένα διάστημα και μετά είναι ότι έχει χάσει επαφή με τους γνωστούς του, τους φίλους του αλλά και με τον έξω κόσμο γενικά. Ο κύκλος του είναι μόνο ΝΑ και δεν έχει χρόνο για τίποτα άλλο. Ακόμα χειρότερα, δεν ζει στην πραγματικότητα, αλλά σε ένα video-game. Με κανόνες που ισχύουν μόνο σε αυτό.
Για παράδειγμα, όλοι σου λένε πόσο αλλάζεις, πόσο καλύτερος έγινες, αλλά όλοι αυτοί είναι ΝΑ. Αν πηγαίνεις με βάση το ρεύμα τους, τότε όλοι σου λένε πως όλα είναι καλά. Αν δεν είσαι ακριβώς όπως σε θέλουν, προσπαθούν να σε φέρουν στα μέτρα της σχολής.
Από ένα σημείο και μετά γίνεται ένα παιχνίδι εξουσίας. Ποιος θα καταφέρει να εξελιχθεί περισσότερο στα αξιώματα της ΝΑ; Όταν παίρνεις τίτλους, τότε εξελίσσεται και η ψυχή σου. Τα υπόλοιπα μέλη σε επευφημούν και όλα ωραία. Βέβαια αυτή η εξέλιξη μπορεί να μην έχει και καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Πολύ απλά, η γραμμή της ΝΑ είναι να μην βάζει τους καλύτερους και τους άξιους στα αξιώματα αλλά να βάζει αυτούς που δίνουν πιο πολλά για την ΝΑ. Αυτούς για τους οποίους είναι σίγουροι ότι δεν θα φύγουν. Συνεπώς οι λιγότερο έξυπνοι κάνουν μάθημα στους πιο έξυπνους. Με απλά λόγια, όποιος δίνει πιο πολλά, είναι και πιο πνευματώδης.
Από την άλλη όποιος δεν κάνει την εργασία του στην ώρα της πρέπει να πληρώσει πρόστιμο σε ευρώ! Μάλιστα διδάσκουν πως από τα αρχαία χρόνια έτσι δίδασκαν οι φαραώ! Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Ο ελεύθερος άνθρωπος απλά πρέπει να κάνει τα πράγματα στα οποία πιστεύει.
Ανεξάρτητα ράβδου και μαστιγίου. Έτσι οι μαθητές μαθαίνουν να τρέχουν για να αποφύγουν το μαστίγιο και να κερδίσουν το καρότο. Στην απλή ζωή όμως, που δεν υπάρχει καρότο και μαστίγιο, ποιος ο λόγος να βοηθήσεις τον διπλανό σου; Ποιος ο λόγος του να κάνεις το σπίτι σου ένα μέρος καθαρό και λειτουργικό; Εφόσον έχεις μάθεις να λειτουργείς σαν τον γάιδαρο; Βέβαια σου λένε πως δεν είναι έτσι. Πως το πρόστιμο σε βοηθάει να εξιλεωθείς! Πως πρέπει να κάνεις τα πράγματα ανεξάρτητα προστίμου, αλλά δυστυχώς άλλα λένε και άλλα κάνουνε.
Όταν ένα από αυτά τα μέλη που έχει δώσει την ζωή του στην ΝΑ δει ότι τα πράγματα είναι χάλια στην ζωή του, στην σχέση του αλλά και στην σχολή και φεύγει, τότε τον θάβουν στην λάσπη. Μία εβδομάδα πριν ήταν ένας λαμπρός άνθρωπος. Μόλις φύγει ο δάσκαλος πρέπει να πει ότι τελικά δεν ήταν λαμπρός αλλά ήταν ένας κατώτερος άνθρωπος, ένας κοινός σαν όλους τους άλλους. Πως είναι δυνατόν έναν άνθρωπο που έχει πραγματικά πολεμήσει και προσφέρει γι αυτό το ιδανικό, να το θεωρείς πλέον κατώτερο, να το χλευάζεις και να του πετάς λάσπη; Να του πεις ένα ευχαριστώ για όλα αυτά που περάσατε μαζί για τις στιγμές που περάσατε. Αλλά βέβαια δεν θέλουν ο κόσμος να νιώθει ότι μπορεί να φύγει. Θέλουν να κρατάνε τα μέλη με νύχια και δόντια και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν φόβο και συκοφαντία δεν θα διστάσουν.
Έτσι πουλάνε παραμύθι. Σου λένε ότι φεύγοντας από την ΝΑ προδίδεις τους δασκάλους σου, τον εαυτό σου, τα ιδανικά σου. Με άλλα λόγια αποτυγχάνεις σαν άνθρωπος και φεύγεις από το θείο σχέδιο. Τι μεγάλο ψέμα! …
… Ένα άλλο παραμύθι της ΝΑ είναι η κοινωνική και πολιτιστική της δράση. Για να δούμε τι πραγματικά γίνεται. Το μέσο μέλος της ΝΑ ξοδεύει περίπου 20 ώρες την εβδομάδα εκεί, με τα νέα μέλη περίπου 10 ώρες και τα παλιά πάνω από 30. Σε ένα παράρτημα περίπου 50 ατόμων έχουμε 50 άτομα επί 20 ώρες επί 7 ημέρες = 7000 ώρες την εβδομάδα. Από αυτές τις ώρες πόσες είναι αφιερωμένες σε εθελοντική δράση για την προσφορά στην κοινωνία; 8-10 ώρες περίπου. Πόσες ώρες αφιερώνονται σε πολιτιστικές εκδηλώσεις; πάλι 8-10 ώρες περίπου. Συνεπώς λιγότερο από το 1% της προσπάθειας της ΝΑ. Πολύ απλά είναι μία βιτρίνα για να έχουν να παρουσιάζουν ότι προσφέρουν.
Το συναίσθημα για το μέλος που παλιώνει είναι το ίδιο. Από ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει εξέλιξη. Σου μαθαίνουν τα ίδια και τα ίδια. Πολύ απλά συνεχίζουν να προσαρμόζουν τα πάντα στην ιδεολογία της ΝΑ. Τότε καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται συγκριτική μελέτη. Απλά υπάρχει ένα δόγμα και τα πάντα προσαρμόζονται στο συγκεκριμένο δόγμα. Όταν κάποιος δάσκαλος προσπαθεί να διδάξει ή να εκφράσει την αρέσκεια του σε κάτι άλλο, επιφανειακά αποδέχεται αλλά κατά βάθος χλευάζεται. Καμία συζήτηση βέβαια, κάτι τέτοιο να διδαχτεί.
Συνεπώς η ΝΑ δεν είναι μία φιλοσοφική σχολή. Τα πάντα είναι μία μάσκα και το παραδέχονται κιόλας! Είναι ένα κίνημα που έχει σαν σκοπό να μεγαλώνει και να φέρνει περισσότερα μέλη. Υπάρχει μεθοδολογία ώστε ο καθένας να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο και να μπορούνε να παίρνουνε συνεχώς περισσότερα από αυτά που επιθυμούνε.
Το απόλυτο καλό είναι όταν θα καταφέρεις να γίνεις απόλυτο υποχείριο στους δασκάλους σου. Όταν δεν θα τους λες πλέον όχι αλλά μόνο ναι σε όλες τις απαιτήσεις σου. Αργότερα ανακαλύπτεις ότι γενικά πέρα από κάποιους βασικούς κανόνες, ο κάθε διευθυντής παραρτήματος το θεωρεί τσιφλίκι του και συνεπώς κάνει ότι γουστάρει.
Λένε ψέματα για τον ιδρυτή, ότι κάποια στιγμή διατάχθηκε να αρχίσει ποτό, τσιγάρο και να βρει μια γυναίκα για να έρθει σε επαφή με τα γήινα. Δηλαδή η γυναίκα του ήταν απλά ένα σκεύος. Κι όμως η γυναίκα του ήταν ιδρυτικό μέλος στην κίνηση και στη συνέχεια διαφώνησε ιδεολογικά. Τότε δημιούργησε την δική της σχολή. Πολλά παραρτήματα ΝΑ άλλαξαν μετατράπηκαν και έγιναν Hastinapura. Γιατί προσπαθεί ο Livraga να θάψει αυτήν την ιστορία; Για να μην χάσει το κοπάδι;
Ο Livraga υποτίθεται ότι πήρε το χρίσμα από τον Sri Ram για να ιδρύσει την ΝΑ; Ο Livraga όμως δεν έδωσε τα πρώτα περιοδικά ως ΝΑ αλλά ως θεοσοφικές μελέτες. Γιατί ποτέ ο Sri Ram δεν υποστήριξε ανοιχτά τον Livranga; Γιατί η ΝΑ εξαπλώθηκε στην Ευρώπη μετά τον θάνατο του Sri Ram; Πολύ απλά γιατί ο Livraga δεν πήρε κανένα χρίσμα. Εκμεταλλεύτηκε μία αδύναμη στιγμή την Θεοσοφικής Εταιρίας και πολλά παραρτήματα Θεοσοφικής μετατράπηκαν σε ΝΑ.
Στην ΝΑ πιστεύουν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Απλά έχουν δίκιο αυτοί και μόνο αυτοί και συνεπώς ακόμα και αν κάνουν πράξεις ή εργασίες οι οποίες βλάπτουν τους γύρω, ή την κοινωνία ή τα μέλη τα ίδια δεν πειράζει. Είναι οι λίγες απώλειες και τα μικρά λάθη που γίνονται σε κάθε κίνηση. Τι γίνεται όμως όταν τα λάθη γίνονται πιο πολλά από τα σωστά; Τι γίνεται όταν τα ψέματα γίνονται πιο πολλά από τις αλήθειες;
Τα μέλη απλά υποκύπτουν και δίνουν την ενέργεια τους στην σχολή, σε έναν δάσκαλο. Ο οποίος φαίνεται να είναι ψαγμένος λόγω της θέσης του. Στην τελική όμως δεν είναι καλύτερος από κανέναν.
Το μέλος τελικά γίνεται ένα ρομποτάκι. Πιστεύει στο ίδιο δόγμα με όλα τα ρομποτάκια και υπακούει όλες τις εντολές του. Ζει σε έναν κόσμο ψεύτικο και αποφεύγει την ζωή. Το μέλος οδηγείται στο να καταστρέψει την ζωή του και τον εγκέφαλο του. Και αυτό όχι από τα δικά του λάθη, αλλά από λάθη άλλον. Τότε ο δάσκαλος θα πει αυτός “έσπασε” ή “κάηκε” για το ιδεώδες, σαν ένα απλό πιόνι.
Αλήθεια πόσα μέλη έχουνε σπάσει; Πάρα πολλά, τα περισσότερα. Αν σήμερα υπάρχουν 300 μέλη στην ΝΑ στην Ελλάδα, έχουνε περάσει από την ΝΑ τουλάχιστον 4000 μέλη. Γιατί; η απάντηση τους είναι γιατί είναι ένας δρόμος δύσκολος. Η σωστή απάντηση είναι γιατί είναι ένας δρόμος στείρας υποταγής. Γιατί τα παλιά μέλη δεν ξαναπατάνε; Γιατί δεν πηγαίνουν να βοηθήσουν έστω και λίγο; Δεν τους θέλουν, θέλουνε μόνο ρομποτάκια, απόλυτα πιστά στο δόγμα. Μόλις κάποιο ξυπνήσει, απλά αποβάλεται από το σύστημα.
Ποιοι μένουν στην ΝΑ; Μένουν μόνο όσοι γίνονται αρχηγοί. Οι πιο παλιές καραβάνες. Αυτό γιατί έχουνε φτιάξει το τσιφλίκι τους, έχουνε φτιάξει τους κανόνες και έχουνε ρομποτάκια να τους ακολουθούν. Καθορίζουν την ζωή τόσον ατόμων. Όταν ένα ρομποτάκι δεν τους ακολουθεί πιστά ή τους προκαλεί, το πετάνε έξω για να συνεχίσουν την ομαλή ροή της μικρής τους κοινωνίας. Βέβαια δεν του λένε ανοιχτά να φύγει, αλλά το αφήνουν πίσω στα μαθήματα, το προσβάλουν και το πληγώνουν μέχρι να φύγει. Τώρα αν το ρομποτάκι έχει φέρει τον κόσμο του ανάποδα, αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Το ιδεώδες πρέπει να προχωρήσει.
Τι να το κάνεις όμως ένα ιδεώδες χωρίς ανθρώπους χαρούμενους, δυνατούς, εναρμονισμένους. Ναι λένε ότι αυτά θέλουνε αλλά δυστυχώς άλλα κάνουνε.
Εκτός από τα πολύ παλιά μέλη λοιπόν, υπάρχουν μετά μόνο καινούρια. Δηλαδή οι παλιές καραβάνες και τα νέα ψάρια. Τα οποία θα φάνε κάποιο καιρό μέχρι να ανακαλύψουν το παραμύθι. Όταν θα το ανακαλύψουν είτε θα είναι μικροί αρχηγοί και θα μείνουν λόγω εξουσιομανίας, είτε απλά θα φύγουν. Όταν φεύγει κάποιος θεωρείται ότι έχει κάνει μεγάλη ζημιά στον εαυτό του και το ιδεώδες. Αν θέλει να ξαναγυρίσει πρέπει να τα μάθει όλα από την αρχή.
Σχετικά με τις 3 αρχές, πρέπει να πούμε ότι με τις πράξεις του αναιρούνε και τις 3:
1) Η συγκέντρωση ανθρώπων από όλες τις θρησκείες, φιλοσοφίες, φυλές, πιστεύω κλπ Δεν ισχύει. Θα δεχτούνε μόνο αυτούς που θα υποταχτούνε στις δικές τους ιδεολογίες. Επίσης κρίνουν μέλη με βάση προσωπικά κριτήρια, προάγουν αυτούς που θέλουν και αφήνουν αυτούς που δεν θέλουν να “σπάσουν”. Δεν είναι εμφανές στην αρχή αλλά γίνεται πασιφανές στην πορεία
2) Η συγκριτική μελέτη όλων των φιλοσοφιών θρησκειών κλπ με σκοπό την αφύπνιση ολιστικής αντίληψης. Ένα μεγάλο ψέμα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα δόγμα. Το οποίο διδάσκεται παντού το ίδιο. Όποιος δεν ασπαστεί το δόγμα αποβάλλεται. Αν κάποιος προσθέσει κάτι που δεν υποστηρίζει το δόγμα, ή το αμφισβητεί, απλά λογοκρίνεται.
3) Η αφύπνιση των λανθανουσών δυνάμεων του ανθρώπου. Ο σκοπός της ΝΑ δεν είναι να κάνει το άτομο καλύτερο. Ο σκοπός της ΝΑ είναι να κάνει το άτομο ένα πειθήνιο ρομποτάκι. Αν καταστρέφεσαι προσωπικά, αλλά γίνεσαι καλύτερος στην σχολή είναι κάτι φυσιολογικό, είναι μέρος του ταξιδιού και συμβαίνει σε όλους. Αν βελτιώνεσαι σαν προσωπικά και δεν δίνεις παραπάνω στην ΝΑ, τότε είσαι ένας απλός εγωιστής.
Ο τρόπος με τον οποίο πασάρουν την γνώση είναι καθαρά αποκλειστικός. Δεν προσπαθούν να βάλουν καινούρια πράγματα μέσα, δεν προσπαθούν να μάθουν και να αλλάξουν. Παρά μόνο μένουν οι ίδιοι. Σαν τον Προκρούστη, προσαρμόζουν κάθε τι στο δόγμα τους.
Επίσης είναι αρκετά προσωπολάτρες. Κάνουν μνημόσυνα για άτομα που έφυγαν αλλά δεν ζήτησαν ποτέ μνημόσυνα. Λατρεύουν φωτογραφίες και αγάλματα. Οι περισσότερες οργανώσεις παρακμάζουν μετά τον θάνατο του οδηγητή. Έτσι και η ΝΑ σιγά σιγά σβήνει. Μπορεί να αυξάνεται σε αριθμό μελών αλλά η παρακμή έχει αρχίσει να φαίνεται, στην ιδεολογία, στις αποχωρήσεις των παλιών μελών, στις συζητήσεις που γίνονται.
Όσο για τον Γιάννη Γαρατζιώτη, δεν είναι ένα τυχαίο άτομο. Έχει δει πολλά, τον αποβάλλανε γιατί σταμάτησε να είναι ρομποτάκι και επίσης γιατί τον φοβηθήκανε ότι θα φάει την εξουσία από κάποιους. Τα παιχνίδια εξουσίας είναι κάτι καθημερινό για τα παλιά μέλη. Αστείο πως τον παρουσιάζουν σαν μαύρο μάγο και πως επιτέθηκαν εναντίων του. Δεν είναι τέλειος και μερικές φορές ακούγεται σαν πληγωμένο παιδί, αλλά τουλάχιστον αυτός μιλάει ανοιχτά.
Χρειάζεται αρκετό χρόνο να τα ανακαλύψεις όλα αυτά. Να δεις ότι το παιχνίδι τους δεν “βγαίνει” οδηγεί σε αδιέξοδο. Όταν αποφασίσεις να φύγεις μην φοβηθείς. Φεύγοντας δεν προδίδεις κανέναν, μόνο τις ψεύτικες προσδοκίες κάποιων. Η ψυχή σου θα είναι πάντα εκεί που θα τραγουδά η καρδιά σου, ανοιχτή, δυνατή και χαρούμενη.
Αυτά είναι η Νέα Ακρόπολη. Ας είναι κάποιος πολύ προσεκτικός. Ποτέ μην παραδίνεις την δύναμη σου σε κανέναν. Ποτέ μην γίνεσαι υποτακτικός. Ποτέ μην αποδεχτείς μία αλήθεια μόνο και μόνο επειδή σου την λέει κάποιος “δάσκαλος”. Μην γεμίσεις το μυαλό σου με ψέματα τα οποία θα δυσκολευτείς να τα ξεχωρίσεις από τις αλήθειες…
Ας δούμε και μερικά σχόλια αναγνωστών από τις ανωτέρω ιστοσελίδες :

http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/06/apokalyptoyme-ti-einai-h-organwsh-nea-akropolh.html
http://www.xfd.gr/?p=968
http://www.cinemascope.gr/forum/index.php?topic=7068.0

1) … Σήμερα δε που το κίνημα της “Νέας εποχής” ξεπροβάλλει πιό απειλητικό παρά ποτέ και κυριολεκτικά υπάρχει πλέον ανοιχτός πόλεμος και όχι παρασκηνιακός σε όλα τα επίπεδα με την Ελλάδα σε κοινωνικό,ιστορικό,θρησκευτικό επίπεδο με αποκορύφωμα την “κάρτα πολίτη” που είναι η προσπάθεια εισαγωγής και προετοιμασίας του σφραγίσματος,κάτι που ο πολύς δυστυχώς ανενημέρωτος Ελληνικός λαός δεν μπορεί να καταλάβει τί σημαίνει,πιστεύω ότι χρειάζονται άτομα που έζησαν ενα μεγάλο διάστημα την NEW AGE εκ των έσω, να βγούν μπροστά στον αγώνα,διότι ο πόλεμος είναι ανοιχτός μαίνεται και χρειαζόμαστε έμπειρους και ικανούς στρατιώτες…
2) … ΑΝ ΣΕ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΣΑΝ ΜΑΖΑ…ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ-ΑΠΟΨΗ-ΓΝΩΜΗ-ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΡΙΑ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ … ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Ν.Α ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ …
3) Η Νέα Ακρόπολη χαρακτηρίζεται από αυτούς που ασχολούνται με την παρακολούθηση των αιρέσεων και των συναφών παραθρησκευτικών οργανώσεων ως μία ιδιαζόντως επικίνδυνη διεθνής νεοφασιστική αποκρυφιστική οργάνωση, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.
Είναι επικίνδυνη κυρίως λόγω της οικονομικής εξάρτησης υπό την οποία τελούν τα μέλη της, είναι διεθνής γιατί διαθέτει γραφεία και συνεργαζόμενες οργανώσεις σε 89 χώρες,
είναι νεοφασιστική διότι η οργάνωση της βασίζεται σε μοντέλο ανάλογο με τα παραστρατιωτικά μυστικιστικά τάγματα “ιπποτών” που έδρασαν στην Γερμανία του Μεσοπολέμου και επειδή προβάλλει στα μέλη της την ιδέα του “αυθεντικού ανθρώπου”, δηλαδή μίας new age Αριας φυλής.
Τέλος είναι αποκρυφιστική, διότι διαθέτει κώδικα συμπεριφοράς και παρέχει δρόμους προς την τελείωση του ανθρώπου, οι οποίοι περνούν μέσα από “μυστικές” και “κρυφές” σχεσεις του με το σύμπαν, την φύση και τις εκδηλώσεις τους.
Ιδρύθηκε από τον Αργεντινό Jorg Angel Livranga Rizzi. Η οργάνωση εμφανίζεται ως “φιλοσοφικό κέντρο”, που προσφέρει ομιλίες με ελεύθερη είσοδο.
Στόχος της είναι η εξουδετέρωση της δημοκρατίας, η οποία “κυριαρχεί στους λαούς που βρίσκονται σε υπανθρώπινη κατάσταση”, και η δημιουργία μιάς νέας φυλής υπερανθρώπων εξουσιαστών.
Η οργάνωση κάνει τελετές σε ναούς προς τιμήν αρχαίων θεοτήτων και διαθέτει “Σώμα Ασφαλείας” που πρακτικά είναι ιδιωτικός στρατός στην Αργεντινή.
Στις περισσότερες περιπτώσεις χωρών που ανήκουν στην σφαίρα επιρροής της η εταιρεία στην έδρα τους έχει αναρτημένη τόσο την εθνική όσο και την δική τους σημαία. Όταν η εθνική σημαία βρίσκεται κάτω από την δική τους στον ίδιο ιστό, σημαίνει ότι η οργάνωση θεωρεί ότι η εν λόγω χώρα μελλοντικά θα ανήκει στην υπό ίδρυση αυτοκρατορία της, σε εθνικό επίπεδο.
Η Νέα Ακρόπολη διατηρεί 11 γραφεία στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 9 πυρήνες και τα 3 βοηθητικά. Στην χώρα μας υπάρχουν ελάχιστες προσφυγές εναντίον της και οι περισσότερες απασχολούν τα αστικά δικαστήρια. Ακριβής αριθμός μελών δεν είναι διαθέσιμος από καμία κρατική Αρχή, αλλά η Οργάνωση τελεί υπό στενή παρακολούθηση στην ευρωζώνη, για πιθανή τέλεση οικονομικών εγκλημάτων και για παραβίαση των νόμων περί ατομικών ελευθεριών και προσωπικών δεδομένων.
Η Εκκλησία της Ελλάδος την καταχωρεί ανάμεσα στις 20 πιό επικίνδυνες αιρέσεις – οργανώσεις που δρούν στην χώρα και η θέση της στην λίστα είναι αμέσως μετά από την εκκλησία της Σαηεντολογίας.
Η Οργάνωση διαθέτει επίσης διεθνείς εκδόσεις αλλά και ελληνικές με τοπικό περιεχόμενο, ενώ συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους περιοδικών που ασχολούνται με θεματολογία του ενδιαφέροντος της και δημοφιλή ιστοσελίδα με ανάλογο περιεχόμενο.
4) …Όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να προκαλούν σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο αγανάκτηση για την ωραιολογία των παραθρησκευτικών ομάδων και των μεταμφιέσεων τους προκειμένου να παρασύρουν μέσα στα παραθρησκευτικά φιλοσοφικά τους συστήματα νέους ανθρώπους και να τους εκμεταλλευτούν.
Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, πίσω από τα ωραία λόγια των σεκτών, των παραθρησκειών και των αιρέσεων, βλέπει το καλοστημένο παιχνίδι των ψυχοναρκωτικών και του ολοκληρωτικού ελέγχου του νου από τέτοιες ομάδες (mind control).
Οι ομάδες αυτές υπόσχονται ψεύτικους “παραδείσους” (στηριγμένους σε κούφιες θεωρίες και φιλοσοφίες) αλλά δεν περιέχουν το μήνυμα της Ανάστασης και της Αιώνιας Ζωής της Εκκλησίας. Εκκλησία δεν είναι η ιεραρχία κάθε τοπικής Εκκλησίας, ούτε τα μεμονωμένα εκκλησιαστικά πρόσωπα, αλλά η Βασιλεία του Θεού εν δυνάμει στη γη, μέσω των Μυστηρίων και του αγιασμού του ανθρώπου.
Κάθε ένας, λοιπόν, που εμπλέκεται σε τέτοιες αποκρυφιστικές και παραθρησκευτικές ομάδες μπορεί να γίνει χειρότερος από τη σημερινή πολιτική εξουσία και τις παραμέτρους τους. Κινδυνεύει να υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου και να χάσει τη προσωπικότητά του, καθώς και την εν Χριστώ ελευθερία του.
5) …Να συνειδητοποιήσουμε ότι ο αμεσότερος, εντονότερος και μαζικότερος πόλεμος που δέχεται η κοινωνία μας δεν προέρχεται απ’ τις χριστιανικές αιρέσεις, όσο απ’ το αποκρυφιστικό κίνημα που συνιστά ουσιαστικά την πολυσυζητημένη Νέα Εποχή!!! Οι στόχοι, η πολιτική, και τα πιστεύω τους είναι σαφή, συγκεκριμένα και μεθοδευμένα!!!Και παρότι εμφανίζεται να υπάρχει πληθώρα διαφορετικών μεταξύ τους αποκρυφιστικών οργανώσεων αποτελούν όλες όψεις του ίδιου νομίσματος, φορείς του ίδιου φιλοσοφικού πυρήνα με κοινές καταβολές και παράλληλη ιστορική εξέλιξη.
,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"