.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η επιστολή του φορολογούμενου που προκάλεσε χαμό .


Η επιστολή του φορολογούμενου που προκάλεσε χαμό .

 

Διαβάστε όλη την επιστολή φορολογούμενου προς την Δ.Ο.Υ. Ξυλοκάστρου με την οποία χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική συνολική οφειλή 743,20 ευρώ που του καταλογίστηκε.


Θέμα: "Οφειλές μου πρός το Ελληνικό Δημόσιο".
Κύριοι,
Έλαβα εκ μέρους σας "εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος" βάσει του άρθρου 29 του ν.3986/2011, αριθμός ειδοποίησης 1440 και αριθμός δήλωσης 1719, όπου αναφέρεται πως μου έχει καταλογιστεί απο το Υπουργείο Οικονομικών ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, συνολική οφειλή 743,20 ευρώ.
ΕΠΕΙΔΗ η έκτακτη εισφορά του εν λόγω νόμου, αφορά φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν ήδη υπερφορολογηθεί, είτε με μεγάλους φορολογικούς συντελεστές στο εισόδημα, είτε με υπέρογκα ποσοστά Φ.Π.Α. και άλλων έμμεσων φόρων, σε αντίθεση με τα νομικά πρόσωπα, που έχουν χαμηλούς αντίστοιχους φορολογικούς συντελεστές εισοδήματος και σχεδόν μηδενική επιβάρυνση απο το Φ.Π.Α. (λόγω συμψηφισμού Φ.Π.Α. μεταξύ αγορών-πωλήσεων), κατα παράβαση της αρχής της αναλογικλοτητας, που προβλέπει το άρθρο 4 παρ. 5 σε συνδιασμό με το άρθρο 25 παρ.1 του Συντάγματος και της αρχής της ίσης μεταχείρισης, σύμφωνα με τις παρ. 1 και 2 του άρθρου 4 του Συντάγματος.
ΕΠΕΙΔΗ με το εδάφιο γ. της παρ. 4 του άρθρου 29 του ν 3986/2011, στην ουσία μου αποστερείται το δικαίωμα της έννομης προστασίας, κατά παράβαση του άρθρου 20 παρ. 1 του Συντάγματος.
ΕΠΕΙΔΗ η απουσία διαχρονικής πολιτικής βούλησης, για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίκαιη κατανομή των φόρων, έχει αποστερήσει τεράστια ποσά από το Ελληνικό δημόσιο, με αποτέλεσμα να επιβαρύνομαι άδικα και δυσανάλογα, απλά επειδή δεν μπορώ να ξεφύγω, με φόρους εισοδήματος, προστιθέμενης αξίας, μεταβίβασης ακινήτων κ.λ.π.
ΕΠΕΙΔΗ το εισόδημά μου έχει δραματικά μειωθεί, εξαιτίας του μνημονίου και της οικονομικής κρίσης, αλλά και λόγω του ότι παραιτήθηκα απ' την ενεργό υπηρεσία προκειμένου να συνταξιοδοτηθώ, συντάξεις τις οποίες η ίδια ευεργέτις κυβέρνηση της Πατρίδας μου έχει αναγάγει σε ζητούμενα, ενώ οι υποχρεώσεις μου έχουν αυξηθεί, αύξηση στην οποία η κυβέρνηση μου συνέβαλλε τα μέγιστα και έχω φτάσει στο σημείο να μη μπορώ να ανταποκριθώ στις βασικές μου ανάγκες και το όποιο εισπρακτικό μέτρο εις βάρος μου αντίκειται στην Συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου, που αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας (άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος).
ΕΠΕΙΔΗ η εν λόγω έκτακτη εισφορά, αντίκειται στη διάταξη του άρθρου 78 παρ. 2 του Συντάγματος, η οποία ρητώς απαγορεύει την επιβολή με νόμο αναδρομικής ισχύος, που εκτείνεται πέραν του οικονομικού έτους κατα το οποίο επεβλήθηκε.
ΕΠΕΙΔΗ η κυβέρνησή μου, τρομοκρατεί συστηματικά τον Ελληνικό Λαό και βέβαια κι εμένα, επι δύο συνεχή έτη, με το φάσμα της χρεοκοπίας και της στάσης πληρωμών, αποκρύπτει συστηματικά ότι εξυπηρετεί με συνέπεια τους διεθνείς τοκογλύφους και έχει μετατρέψει τη χώρα μου σε ένα τύπο φυλακών γκουαντάναμο, ξεπλύματος συνειδήσεων και ή συμπεριφορά της αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να έχει χάσει τη δεδηλωμένη, όπως αυτή εκφράζεται απο την Ελληνική κοινωνία, επαγωγικά έχει χάσει και τη δική μου εμπιστοσύνη και δεν πιστεύω ότι με τα χρήματα που σκοπεύει να συγκεντρώσει θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Πατρίδας μου.
ΕΠΕΙΔΗ στο δικό μας γκουαντάναμο, όλοι εμείς οι κρατόύμενοι ακούμε το πλατάγιασμα των μαστιγίων του στρατοπεδάρχη που ακούει στο μεγαλόπρεπο όνομα ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ, επειδή οι διεθνείς τοκογλύφοι Πόλσον, Σόρρος κ.λ.π. ζώστηκαν περιλαιμικά πολύχρωμες πετσέτες, για να καλύψουν τα αιμοσταγή πηγούνια τους, στρογκυλοκάθισαν στην ντάβλα της πατρίδας μου και περιχαρής ο πρωθυπουργεύων σαν διεθνής ορντινάτσα διαλαλεί την κουζίνα του λέγοντας: "έχω τηγανιά απο βρεφικά ελληνικά σπλάχνα, ψητή Κρητικιά περηφάνια, ωμή Ηπειρώτικη πολυπραγμοσύνη, αίμμα προηγούμενων γεννεών που προσφέρθηκε για τη λευτεριά αυτού του τόπου και πολλά ακόμα που θα μπορούσατε κύριοι δήμιοι να παραγγείλετε κι εγώ όπως καλά το ξέρετε, όλα τα σφάζω κι όλα τα μαχαιρώνω, ό,τι θα επιλέξετε κύριοι χρηματοδότες των παράνομων κερδών μας!"
ΕΠΕΙΔΗ η εν λόγω κυβέρνηση, δεν εφαρμόζει τον καταστατικό χάρτη της χώρας μου, ή μάλλον κάνει επιλεκτική εφαρμογή του Συντάγματος, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν και εφαρμόζοντας με κάθε τύπο τη συνταγματική προστασία των υπουργών, αναγάγοντας εαυτούς σε "περισσότερο ίσους" κατά την Ωργουελική λογική και στραγγαλίζει κάθε άρθρο του, που αναφέρεται σε κοινωνική πρόνοια, ή προστασία του πολίτη, με ξεκάθαρη καταστρατήγηση του άρθρου 22 παρ 1 για την προστασία της εργασίας και το οποίο ενδεικτικά αναφέρω και θα μπορούσε να αναφερθώ σε πλήθος άρθρων που δεν εφαρμόζει.
ΕΠΕΙΔΗ δεν προκύπτει από καμμία εγγύηση, ότι το αιτούμενο ποσό θα καταβληθεί από εμένα και θα αξιοποιηθεί από χρηστή διοίκηση, ή κυβέρνηση, δεδομένου ότι το κυβερνόν κόμμα, δεν έχει τακτοποιήσει ακόμα στην κοινωνική συνείδηση, ούτε τις ομολογίες Τσουκάτου, ότι δηλαδή το κυβερνητικό κόμμα ήταν αποδέκτης παράνομων χρηματοδοτήσεων, για να αναθέσει έργα στη Ζήμενς και να συνάψει προς τούτο δάνεια, τα οποία χωρίς δεύτερη συζήτηση πρέπει να εκπέσουν, απο το λογαριασμό που καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός και κατ' επέκταση κι εγώ, ως επαχθή δάνεια, επειδή ακριβώς είναι προϊόντα παράνομων δοσοληψιών, αδιάφανων διαδικασιών ή και υπέρογκων επιτοκίων,
ΕΠΕΙΔΗ για να πληρώσω πρέπει να μου αποδοθεί ο αναλυτικός λογαριασμός για το αγαθό που παρήγγειλα και κατανάλωσα, απο ποιόν το παρήγγειλα, πότε μου το παρέδωσε, ποιός υπέγραψε αντί για μένα και με ποιά εντολή και με ποιό δικαίωμα ο εντολοδόχος μου υποθηκεύει το μέλλον των επόμενων γεννεών και του παιδιού μου, λογαριασμός ο οποίος όχι μόνο δεν μου αποδόθηκε αλλά συστηματικά μου τον απεκρύβη, παρά το ότι με καλείτε μετ' επιτάξεως να πληρώσω,
ΕΠΕΙΔΗ η κυβέρνησή μου, μου θυμίζει αυτούς τους εγκληματίες που περιφέρονται τις παιδικές χαρές, για να αρπάξουν παιδάκια, με απώτερο σκοπό να τους αφαιρέσουν ζωτικά όργανα και να τα εμπορευτούν και τούτη η κυβέρνηση αφαιρεί τους πνεύμονες των επερχόμενων γεννεών υποθηκεύοντας τες στους διεθνείς τοκογλύφους,
ΕΠΕΙΔΗ υπηρέτησα για είκοσι εννέα χρόνια, ένα πολίτευμα που κατέληξε να είναι ο δυνάστης της κοινωνίας μου κι επειδή δεν προτίθεμαι στο εξής να είμαι συνεργός της καταδυνάστευσης των γειτόνων μου, των αδελφών μου και των γονιών μου, της οικογένειάς μου αλλά και αυτού του ίδιου μου του εαυτού,
ΕΠΕΙΔΗ το παρόν δεν έχει ως στόχο να καταστεί πολιτική διακήρυξη, αλλά μια ειλικρινής αναφορά ενώπιος ενωπίω και επειδή στις συγκεκριμένες συνθήκες, μόνο ο "ενώπιος" είμαι παρών και ο "ενωπίω" δεν πρόκειται να εμφανιστεί, γιατί οι αστράγαλοί του θα αποδειχθούν αδύναμοι,
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
αλλά και για πλήθος ακόμα λόγων, που θα μπορούσα να αναφέρω, αλλά κυρίως επειδή με τις συνολικές ενέργειές της η κυβέρνησή μου, με έκανε να διάκειμαι με δυσπιστία απέναντί της, αλλά και για τον εξίσου σοβαρό λόγο, ότι για τα εισοδήματα του 2010, έχω ήδη φορολογηθεί, μου καταλογίστηκε αναλογούν φόρος 5.535,09 ευρώ, τον αποπλήρωσα και δεν οφείλω απ' τους φόρους αυτούς ούτε μονόλεπτο,
ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΩ
να "βάλλουμε κάτω" το έντυπο Ε9, απ' το οποίο σημειώνω ότι δεν έχει αποκρυβεί τίποτε, να λάβετε υπ' όψη ότι διατελώ σε διάσταση με την πρώην σύζυγό μου και να σας παραχωρήσω την επικαρπία όλης μου της περιουσίας, για διάστημα ενός μηνός, ήτοι από 30 Σεπτεμβρίου 2011, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία της οφειλής μου, μέχρι 30 Οκτωβρίου 2011, να την αξιοποιήσετε με τη μέθοδο "φάστ-τρακ" που εισαγάγατε στην Ελληνική Κοινωνία και με τα χρήματα που θα αποκομίσετε, για λογαριασμό μου να πληρώσετε μόνο την "έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης" και τον επικείμενο "φόρο ακινήτων", που όπως έχει εξαγγελθεί θα έρθει με το λογαριασμό της Δ.Ε.Η. και τα υπόλοιπα να τα διαθέσετε, σύμφωνα με τις ανάγκες της κυβέρνησης μου.
ΕΙΜΑΙ στη διάθεσή σας για παραπέρα συνεννόηση. Εννοείται ότι, το οποιοδήποτε κόστος θα πρέπει να βαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο θα ωφεληθεί και τα μέγιστα από την προσφορά μου.
Τέλος, επειδή οι αποδέκτες του παρόντος θα είναι υπάλληλοι θύματα του ίδιου θύτη που θυσίασε κι εμένα, ζητώ την κατανόηση τους.
Ξυλόκαστρο 28 Σεπτεμβρίου 2011
Με την προσήκουσα εκτίμηση (αφορά μόνο τους λειτουργούς της υπηρεσίας)
Ο ................................
Φορολογούμενος και Παρέχων
Σημ: Για τη σύνταξη του παρόντος χρησιμοποίησα πολλά στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα "ΑΣΚΙ- Εφοριακών" και ευχαριστώ για την παρασχεθείσα βοήθεια.Βούλγαρος μαστροπός συνελήφθη χθες στο Κιλκίς.


Βούλγαρος μαστροπός συνελήφθη χθες στο Κιλκίς.Συνελήφθη χθες το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 34 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι αλλοδαπός προάγει κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία σε πορνεία αλλοδαπή γυναίκα, σχεδιάσθηκε επιχείρηση και συνελήφθη ο 34χρονος διότι προήγαγε στην πορνεία σε δωμάτιο ξενοδοχείου, μία 19χρονη αλλοδαπή υπήκοο Βουλγαρίας έναντι του χρηματικού ποσού των 50 Ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.


http://kilkistoday.gr/epikairotita/kilkis/astunomiko-reportaz/7017-voulgaros-mastropos-sunelifthi-xthes-kilkis


Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 1.                              http://youtu.be/cky4ZY66NpU


Πως κλέβουν τα ΑΤΜ - ΑΤΜ ΚΛΟΠΗ - AΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΑΤΜ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .                    Πως κλέβουν τα ΑΤΜ


                               http://youtu.be/AsSfgb-DLHo


 ***************************************


                            ΑΤΜ ΚΛΟΠΗ
                                   http://youtu.be/NpWpLS1wBpo***************************************


AΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΑΤΜ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- APOPEIRA KLOPHS ATM THESSALONIKH 


                                     http://youtu.be/4po5dxbGj7E

Πάτρα: Λαθρομετανάστες άφησαν φίδι στην πλατεία για να κλέψουν τους θαμώνες καφετέριας!Πάτρα: Λαθρομετανάστες άφησαν φίδι στην πλατεία για να κλέψουν τους θαμώνες καφετέριας!
Οι μετανάστες που μένουν στην πόλη έχουν επινοήσει πολλά "κόλπα" στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν.

Πρόσφατα, είδαμε μια ομάδα Αφγανών που είχε σπάσει καφάο της ΔΕΗ για να φορτίζουν δωρεάν τα κινητά τους.
Αυτή τη φορά, βρήκαν τρόπο να πάρουν από ανυποψίαστους πολίτες αντικείμενα αξίας.

Πολυμήχανοι" αποδεικνύονται οι Αφγανοί μετανάστες που έχουν σκοπό να προβούν σε διάφορες κλοπές.
Αυτό που συνέβη χθες σε καφετέρια της πλατείας Ολγας στην Πάτρα, δεν έχει προηγούμενο!... Εντρομοι οι θαμώνες διαπίστωσαν πως κάτω από τα τραπέζια τους κυκλοφορούσε... ένα φίδι! Σηκώθηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν, επιστρέφοντας όμως διαπίστωσαν πως ορισμένα από τα αντικείμενα που είχαν εγκαταλείψει στα τραπέζια... είχαν εξαφανισθεί
(όπως κινητά τηλέφωνα και τσάντες).
Σύμφωνα με όσα είπαν, νωρίτερα είχε εμφανιστεί ομάδα Αφγανών.
Οι μετανάστες άφησαν το φίδι στην Πλατεία,
και αφού προκάλεσαν αναστάτωση, αποδείχθηκαν "πονηρότεροι" του όφεως!


 ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ...
   ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
  (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)
ΦIΔIA ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ....

stavretta


Γύφτοι κλέβουν οργανωμένα το νησί μας .ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ


Γύφτοι κλέβουν οργανωμένα το νησί μας!!!!
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

 Θελω να καταγγειλω και να ξυπνησω ολους τους συμπολιτες μου. Μεγαλη προσοχη και πολυ κηνυγι στο κλασσικο περασμα του παλιατζη απο την γειτονια.
Ειναι μια νεα μεθοδος των γυφτων....Περνανε και κοβουνε κινηση και στελνουν γυφτακια να χτυπανε κουδουνια στα σπιτια να βλεπουν αν απαντα καποιος και αν οχι ανοιγουν με καρτες πορτες και μπαινουν μεσα στα σπιτια και τα αδειαζουν!!!!
Την περασμενη εβδομαδα περνουσε απο την περιοχη της αναληψης ενα κοκκινο, ενα απρο,ενα ασημι και ενα μαυρο 4χ4 δυο απογευματα διαδοχικα και την δευτερη μερα εγιναν περιπου 10-15 διαρρηξεις στην περιοχη.
Κλειδωνετε πόρτες παραθυρα και κεντρικες εισοδους ακομα και αν πηγαινετε μεχρι το περιπτερο.
Διωχνετε τους παλιατζιδες ακομα και με την βια αν χρειαστει απο τισ γειτονιες σας!!!
 Δεν θα κανουν οι κολογυφτοι οτι θελουν.
 Τελος βαζουν γυφτακια μεσα απο παραθυρακια οπως πχ μπανιου και τους ανοιγουν κεντρικες εισοδους ακομα και αν ειναι οι ιδιοκτητες μεσα!!!
 Τετοιο θρασος!!!
Ας κανουμε κατι να τους διωξουμε απο το νησι μας!!!
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ
Φόρουμ Παράπονα Ρόδου
 
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε το πριν το αποσύρουν... MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...


Δείτε το πριν το αποσύρουν...

MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

Δυνάμεις του FBI ή "μπάτσοι" του Αργυροκάστρου;-
Δυνάμεις του FBI ή "μπάτσοι" του Αργυροκάστρου;


Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα TEMA με κάποιες μικρές τροποποιήσεις.
Αυτή είναι μια φωτογραφία από τους αστυνομικούς του Αργυροκάστρου, πριν πάνε σε επιχείρηση για την καταστροφή τριών χασισοφυτειών στο χωριό Λαζαράτ
 (γνωστό σε Βαλκανικό επίπεδο για τις "εξωτικές" του καλλιέργειες.)Μοιάζει με φωτογραφία από χολιγουντιανή ταινία δράσης,μάλιστα ένας από τους αστυνομικούς, φοράει ένα μπλουζάκι του FBI, και πιο συγκεκριμένα του Τμήματος της Νέας Υόρκης.Αλλά όχι, είναι απλά αστυνομικοί υπάλληλοι του Αργυροκάστρου, οι οποίοι δεν διαθέτουν ομοιόμορφες στολές, όπως συμβαίνει με όλες τις αστυνομικές δυνάμεις του κόσμου, ο FBI-αστυνομικός μπορεί να φοράει μάσκα αλλά μετά την επιχείρηση με την ίδια μπλούζα μπορεί να πίνει τον καφέ του στο κέντρο της πόλης.Οι δυνάμεις της φωτογραφίας μπορεί να κατάφεραν να ξεριζώσουν 1.685 δενδρύλια κάνναβης αλλά ως συνήθως οι καλλιεργητές
δεν κατάφεραν να να συλληφθούν. 

ΚΟΛΠΑ ΣΙΜΗΤΗ

ΚΟΛΠΑ ΣΙΜΗΤΗ

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010 


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21 2 2010

Απέλυσαν Ανώτατη δικαστικό στην Αλβανία, επειδή δήλωσε Ελληνίδα!

 

Απέλυσαν Ανώτατη δικαστικό στην Αλβανία, επειδή δήλωσε Ελληνίδα!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μία εξέλιξη η οποία θα πρέπει να θορυβήσει πάρα πολύ τον νέο υπουργό εξωτερικών της χώρας μας, είχαμε ανήμερα του ανασχηματισμού.
Όπως μας πληροφορεί ιστοσελίδα που ασχολείται συχνά πυκνά με ζητήματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία, η ομογενής Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή.
 Η ομογενής δήλωσε θαρραλέα ότι.... είναι ελληνικής καταγωγής και δεν συμφωνεί με το κείμενο.
Μετά από αυτό της ήρθε η ειδοποίηση της απόλυσης.
 Να σημειωθεί ότι της προσπάθειας της "Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας" ηγείται ο αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου κ. Σπαχίου.
Σε σχετική ανακοίνωση η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα αναφέρει ότι "η κλιμάκωση των διώξεων κατά των Ελλήνων και η απειλή της απόλυσης όσων εργάζονται στο αλβανικό δημόσιο, αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν έχει μεταβληθεί η πάγια ανθελληνική στάση των Αλβανών έναντι των Μειονοτικών, την οποία και καταγγέλλουμε.
Και προστίθεται στην ανακοίνωση:
"Οι ασκούντες την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας, πρέπει να είναι σε επιφυλακή για να προασπίσουν τα συμφέροντα των ομοεθνών μας, καθώς η Αλβανία δείχνει να διολισθαίνει σε πρακτικές που θυμίζουν εποχές του αλήστου μνήμης καθεστώτος του Χότζα".
Αυτή η εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια των όσων συνέβησαν μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση στην γείτονα χώρα, όπου η ελληνική μειονότητα κατάφερε να χάσει τον Δήμο της Χειμμάρας αλλά και την αναββολή ακριβώς της απογραφής που σαν σκοπό είχε την αφαίρεση της ερώτησης σχετικά με την καταγωγή.
Είναι πλέον δεδομένο ότι οι Αλβανικές αρχές θέλουν να ξεμπερδέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την ελληνική μειονότητα.
Και η χώρα μας αδιαφορεί πλήρως για τα όσα λαμβάνουν χώρα στην Αλβανία, όχι μόνο αφήνοντας τέτοιου είδους διακρίσεις ασχολίαστες αλλά και εφαρμόζοντας στην πράξη μια τακτική εγκατάλειψης του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.
Παραδείγματος χάριν η υπόθεση των ελληνικών σχολείων / φροντιστηρίων Όμηρος, τα οποία αναμένεται σύντομα να κλείσουν για ... οικονομικούς λόγους.
 
 
 
 

Αλβανός εμπρηστής: «Έβαζα φωτιές κάθε φορά που δεν ένιωθα καλά!»Αλβανός εμπρηστής: «Έβαζα φωτιές κάθε φορά που δεν ένιωθα καλά!»Άφωνοι έχουν μείνει οι άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου και της Πυροσβεστικής, από την στάση του 38χρονου Αλβανού, που έχει ήδη ομολογήσει τέσσερεις εμπρησμούς σε περιοχές των δήμων Μεσολογγίου και Ναυπακτίας.
Να θυμίσουμε πως ο δράστης μετά από έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας του Μεσολογγίου και ανακρινόμενος ομολόγησε τέσσερεις συνολικά εμπρησμούς και συγκεκριμένα:

1.Ότι στις 22 Αυγούστου, στις 3 το μεσημέρι χρησιμοποιώντας αναπτήρα και χαρτί, έβαλε φωτιά στην περιοχή Αηδόνι Τρικόρφου

2.Στις 24 Αυγούστου, έβαλε φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ρερέσι Ναυπακτίας, στα όρια με την Φωκίδα, χρησιμοποιώντας αναπτήρα αυτοκινήτου και χαρτί.

3.Στις 25 Αυγούστου το μεσημέρι , έβαλε φωτιά στην θέση Πλατανιάς Γαβρολίμνης, την ίδια μέρα που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Καλυδώνα.
Η φωτιά αυτή είχε σβήσει γρήγορα

4.Ότι χθες 26 Αυγούστου, λίγο πριν τις 11 το πρωί, έβαλε φωτιά και πάλι στην θέση Πλατανιάς, κοντά στο γήπεδο της Γαβρολίμνης, φωτιά που χθες προκάλεσε μεγάλη καταστροφή και ακόμη καίει.

Ο Αλβανός, σύζυγος Ελληνίδας που διαμένει στο Ευηνοχώρι και έχει αποκτήσει από τους δυο γάμους του συνολικά πέντε παιδιά, υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αν και η κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, τουλάχιστον απ’όσους τον γνωρίζουν και γενικά από τον τρόπο που ζούσε.
Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για μικροκλοπή.

Αστυνομία και πυροσβεστική θεωρούν βέβαιο πως ο συλληφθείς είναι υπαίτιος και για τις πυρκαγιές σε Καλυδώνα και Πλευρώνα, που προκάλεσαν την μεγάλη καταστροφή στον Άγιο Θωμά και γι’αυτόν τον λόγο συλλέγονται πληροφορίες και στοιχεία, ώστε να «δέσει» η υπόθεση.

Ο 38χρονος, θα παραδοθεί από την Ασφάλεια Μεσολογγίου στο ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, που θα συνεχίζει τις έρευνες και έχει την ευθύνη της προανάκρισης.

Πηγή: thebest.grΣημείωση: Ο τίτλος της ανάρτησης προέρχεται από δήλωση του εμπρηστή στις αστυνομικές αρχές, όπως αναμετέδωσε η τηλεόρασης του Star πριν λίγη ώρα.
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/08/blog-post_5541.html
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
Η είσοδος των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας αποτελεί σήμερα το κορυφαίο πρόβλημα αφού διαθέτει τεράστιες διαστάσεις τόσο κοινωνικές όσο και εθνικές.
Πρόκειται για έναν εποικισμό που διενεργείται σε βάρος της εθνικής μας συνοχής και απειλεί εξίσου την κοινωνική ασφάλεια όσο και την ακεραιότητα της Ελλάδος πλήττοντας ευθέως την εθνοφυλετική μας σύνθεση.

Την ίδια στιγμή η προώθηση των λαθραίων και φτηνών εργατικών χεριών αφαιρεί ελληνικές θέσεις εργασίας και μάλιστα με ποιοτικά χαρακτηριστικά που καταδεικνύουν την καθαρή πρόθεση της δημιουργίας μιας Ελλάδος χωρίς Έλληνες.

Το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης αποτελεί εν πρώτοις μια παράνομη δραστηριότητα αφού αφορά την παράνομη μετακίνηση πληθυσμών που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη νόμιμη μετανάστευση.
 Δεν εξυπηρετεί δηλαδή καμία απολύτως εργασιακή ανάγκη του κράτους μας αφού οι λαθρομετανάστες δεν εισέρχονται με πρόσκληση της πολιτείας αλλά κατόπιν παραβιάσεως των εθνικών μας συνόρων.

Αυτό σημαίνει ότι το κατ’ ευφημισμόν ελληνικό κράτος από την στιγμή που αποδέχεται την παρουσία των λαθρεποίκων και τους χορηγεί μάλιστα στέγη και πολιτικά δικαιώματα, είτε μόνιμα είτε προσωρινά, προβαίνει στην συνειδητή αποδοχή παράνομης δραστηριότητας ιδιαζόντως επικίνδυνης για τον λαό και την πατρίδα.
 Επομένως το ελληνόφωνο καθεστώς είναι παραβάτης και συνένοχος στη δολοφονία του Ελληνικού Έθνους γιατί προχωρά στην αντικατάσταση του ελληνικού λαού δίχως να ζητήσει την οποιαδήποτε γνώμη και έγκριση αυτού.

Η ανάλυση της φυσιογνωμίας, της ταυτότητας και της διαδρομής των λαθρομεταναστών είναι μια ακόμη ισχυρή απόδειξη της δολιότητας του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.
Οι λαθροεισβολείς είναι νεαρής ηλικίας, ισλαμικού κυρίως θρησκεύματος, προέρχονται κατά βάση από την Ασία και την Αφρική και εισέρχονται κατά ένα μεγάλο μέρος από την Τουρκία. Μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες έρχονται επιπλέον από τις βαλκανικές χώρες, με σαφές αλβανικό προβάδισμα.
Χώρες που διακατέχονται από μισελληνισμό και επεκτατικές βλέψεις την στιγμή που κατέχουν άπαντες ελληνικές πατρίδες.

Η αφαίμαξη της λαθρομετανάστευσης είναι τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό.
Οι καταθέσεις των λαθρομεταναστών που περνούν τα σύνορα αντιστοιχούν σε ύψος και ξεπερνούν ενίοτε τα ποσά που υφαρπάζει το ληστρικό «ελληνικό» κράτος από τους Έλληνες στο Γένος και το Αίμα προκειμένου τάχα να αντιμετωπιστούν τα χρέη που δημιούργησαν πολιτικάντηδες και νεοταξικοί τοκογλύφοι.

Το δε κοινωνικό κόστος σε εγκληματικότητα και παραεμπόριο απειλεί με διάλυση τον πληθυσμιακό ιστό και τις παραγωγικές τάξεις της Πατρίδος μας.
Οι πληγές που επιφέρονται κυρίως σε βάρος της εθνικής εργατικής τάξης και της ελληνικής αγροτιάς αποτελεί ένα ευθύ χτύπημα ενάντια στον μικρομεσαία τάξη της Πατρίδος μας, δηλαδή σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Η γεωγραφική κατάτμηση της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και ο μόνιμος χαρακτήρας της μεγαλύτερης μάζας αυτής θυμίζει έντονα τη δραστηριότητα και τη στόχευση του Ιμπραήμ Πασά τον καιρό της εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης του Εικοσιένα.
Τότε λοιπόν ο Ιμπραήμ όταν εισέβαλλε στην Πελοπόννησο προκειμένου να καταπνίξει την επανάσταση του ελληνικού λαού είχε εκφράσει την επιθυμία να ξεκληρίσει τους Έλληνες από την γη τους και να φέρει στη θέση τους κατά πως έλεγε ισλαμιστές αραπάδες προκειμένου να ξεχαστεί και το όνομα ακόμα της φυλής μας.
Η τουρκοαιγυπτιακή λαίλαπα που επρόκειτο να επιτευχθεί με τα όπλα τότε απετράπη στο Πεδίο της Στρατιωτικής Τιμής από τους Έλληνες παρά τα εσωτερικά πλήγματα των πολιτικάντηδων της εποχής.

Σήμερα το Σχέδιο Ιμπραήμ βαίνει προς υλοποίηση με πολιτικά μέσα από τους επιγόνους των κοτζαμπάσηδων που απεικονίζονται ξεκάθαρα στο πρόσωπο του πολιτικάντικου συρφετού και των συνοδοιπόρων τους κερδοσκόπων κατ’ εντολή των εξουσιαστών της παγκοσμιοποίησης.
Μια μορφή αυτού του Σχεδίου ζήσαμε την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών που είχαν λάβει χώρα το 2007 στην Πελοπόννησο στα μονοπάτια που είχε βαδίσει ο Ιμπραήμ.
Σχέδιο που είχε αντιληφθεί μόνο η εφημερίδα Στόχος και η Εθνικιστική Πατριωτική Παράταξη.

Τότε είχαν κυκλωθεί από φλόγες και είχαν χάσει τη ζωή τους Έλληνες.
Τώρα με τη λαθρομετανάστευση και την οδήγηση των Ελλήνων στην ανέχεια, την ανεργία, την υπογεννητικότητα, την κατάρρευση της ντόπιας αγοράς εργασίας και τη μετανάστευση προχωρά η αντικατάσταση του ελληνικού λαού από πεινασμένους και ανθέλληνες σε πλείστες περιπτώσεις αλλοδαπούς.
Με επαίσχυντες μάλιστα μεθόδους όπως την αντικατάσταση του φυσικού δικαίου του Αίματος ως προσδιοριστικό παράγοντα της ελληνικής ιθαγένειας από το καταστροφικό εφεύρημα του δικαίου του εδάφους που σκορπά ανύπαρκτη ελληνικότητα σε αλλοδαπούς που γεννιούνται σε ελληνικό έδαφος.

Βρισκόμαστε λοιπόν ενώπιον ενός σχεδίου αφελληνισμού της Πατρίδος μας.
Και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι είτε βολεμένος είτε ανόητος που βοηθάει μια καλοσχεδιασμένη προδοσία του ντόπιου νεοταξικού καθεστώτος.
Αλλά για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και την υγιή πλειοψηφία του ελληνικού λαού η αλήθεια είναι μια και το αίτημα κοινό. Έλληνας είναι μονάχα αυτός που κουβαλάει στις φλέβες του Αίμα Ελληνικό και η Ελληνική Γη έχει καμωθεί για να τρέφει και να δίνει δουλειά στην Εθνική Εργατική και Παραγωγική Τάξη.
 Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες κι όχι στους λαθρομετανάστες.

 


WIKILEAKS: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.
WIKILEAKS: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Στα διάφορα τηλεγραφήματα που απέστειλε μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2008, η Αμερικανική Πρεσβεία των Τιράνων κάνει ιδιαίτερη μνεία στα διάφορα αλβανικά φαινόμενα, ιδιαίτερα στην κουλτούρα του καφενείου.


Ακολουθούν αποσπάσματα από το τηλεγράφημα που δημοσιεύει το Wikileaks, με ημερομηνία 3-6-2008 και τίτλο "Καρτ-ποστάλ από την Αλβανία", υπογράφει ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζον Ουίθερς.


"Θέλεις έναν καφέ;
Το μέγεθος της εμπιστοσύνης που έχουν οι πολίτες προς τους πολιτικούς, την κυβέρνηση και τα θεσμικά όργανα ποικίλλει ανά την ιστορία.
Για έναν ξένο που έρχεται να εργαστεί στην Αλβανία με την τρέχουσα κατάσταση των κρατικών κτιρίων σου δίνουν την εντύπωση ότι ποτέ δεν θα λύσεις κάποιο πρόβλημα εκεί μέσα. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι ο θεσμός που λειτουργεί καλύτερα στην Αλβανία είναι το Καφενείο, ο μόνος δημόσιος χώρο που μπορείς να βρεις.Οι Αλβανοί συζητούν τα προβλήματά τους στον καφέ, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών που συζητούν τις δημόσιες πρωτοβουλίες, οι υπάλληλοι της κυβέρνησης για να συζητήσουν τις διάφορες πολιτικές και φοιτητές που συζητούν για τις εξετάσεις ή τη μόδα."
Η Τεμπελιά και το όνειρο να γίνουν πλούσιοι γρήγορα."Οι Αλβανοί είναι τεμπέληδες και μαθημένοι ανά τους αιώνες με ένα μεγάλο όνειρο για να γίνουν πλούσιοι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε εργασία."Με τον τρόπο αυτό περιγράφει η Αμερικανική Πρεσβεία στα Τίρανα, την κατάσταση της Αλβανίας στα μέσα του 2008.
 Η Πρεσβεία παίρνει ως παράδειγμα την ακμή των στοιχημάτων και τους χώρους τυχερών παιχνιδιών, οι οποίες μπορούν να βρεθούν σε κάθε γωνιά της χώρας και είναι πάντα γεμάτες, καθώς και τη μαζική συμμετοχή του πληθυσμού στις οικονομικές πυραμίδες που άνθησαν και κατέρρευσαν στη δεκαετία του '90, υποσχόμενες μεγάλο και χωρίς κόπο κέρδος.
 Ο Ουίδερς δεν παραλείπει να αναφέρει και την τάση των Αλβανών στην εγκληματικότητα, εμπόριο ναρκωτικών και ανθρώπων τα οποία κατά τον ίδιο οφείλονται στο όνειρο του εύκολου πλουτισμού.

Ζητούν να ανοίξουν αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα ενώ στην Β.Ήπειρο κλείνουν τα ελληνικά .
Ζητούν να ανοίξουν αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα ενώ στην Β.Ήπειρο κλείνουν τα ελληνικά .

 


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Στην Ελλάδα, οι Αλβανοί αντιστοιχούν ένας προς εννέα κατοίκους και πρέπει να δημιουργηθούν αλβανικά σχολεία.

Τίρανα.
Η συμμαχία «Κόκκινο και Μαύρο» ανέλαβε το επόμενο βήμα στις εθνικιστικές προτεραιότητές της.
 Απαιτεί από την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας τη....χρηματοδότηση των Αλβανών μεταναστών και την αύξηση των αλβανικών σχολείων, ιδιαίτερα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Η εθνικιστική ‘Ερυθρόμαυρη Συμμαχία’ σε σχετική της δήλωση αναφέρει ότι στην Ελλάδα οι Αλβανοί αντιστοιχούν ένας προς εννέα κατοίκους και πρέπει στη χώρα αυτή να δημιουργηθούν αλβανικά σχολεία σε κάθε μεγάλη πόλη, όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Κέρκυρα, η Κρήτη κλπ.


Η Συμμαχία απαιτεί την πραγματοποίηση τριών σημείων:

Την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Αθήνα και την Άγκυρα καθώς και με κάθε άλλη κυβέρνηση για την δημιουργία αλβανικών σχολείων.


«Η κυβέρνηση της Αλβανίας και η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου πρέπει να ετοιμάσουν αμέσως τον προϋπολογισμό του 2012 και να συμπεριλάβουν ξεχωριστές δαπάνες για το άνοιγμα ορισμένων σχολείων στην Ελλάδα και την Τουρκία ή σε άλλες χώρες όπου έχουν ανάγκη εκπαίδευσης τα παιδιά των Αλβανών».


«Επίσης η αλβανική κυβέρνηση να εφαρμόσει το άρθρο 8 του Συντάγματος «περί προστασίας των δικαιωμάτων των Αλβανών, όπου και αν βρίσκονται ή ζουν.

Η Ελλάδα, παρότι διέρχεται βαθιά οικονομική κρίση επιχορηγεί τα ελληνικά μειονοτικά σχολεία σε Χιμάρα, Κορυτσά και Αγίους Σαράντα», σημειώνει το αλβανικό εθνικιστικό κίνημα.


 


AYTO TO ALBANI EINAI ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....


Ας αφήσουν οι Αλβανοί τα κόλπα και τα… τερτίπια!Ας αφήσουν οι Αλβανοί τα κόλπα και τα… τερτίπια!
 
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ Θ. ΥΦΑΝΤΗΣ

Στην εφ. «Πρωινός Λόγος» Ιωαννίνων με κατάπληξη διαβάσαμε πρόσφατα ότι ο θάνατος του Χειμαριώτη Αριστοτέλη Γκούμα δεν οφείλεται σε δολοφονία, αλλά σε… ατύχημα!

Πέρασαν εννέα μήνες (20 Αυγούστου 2010) από την «εν ψυχρώ» δολοφονία του παλικαριού στη Χειμάρα και, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, οι εμπειρογνώμονες που είχαν οριστεί να ρίξουν φως στην εγκληματική πράξη, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «ο Αριστοτέλης Γκούμας σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που το προκάλεσε ο ίδιος».
Μόνο που δεν μας είπαν οι Αλβανοί εμπειρογνώμονες ότι αυτοκτόνησε.
Βγήκε μπροστά από κάποιο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να χάσει τη ζωή του.
Ανοησίες, φαιδρότητες, γελοιότητες!

Σκεφτόμαστε, όμως, γενικεύοντας την περίπτωση ότι για τους Αλβανούς κάθε τι που σχετίζεται με την Ελλάδα αποτελεί κόκκινο πανί.
Δεν είναι τωρινή η στάση και η συμπεριφορά τους.
  Σκοπός τους ο αφανισμός του Βορειοηπειρωτικού στοιχείου και ο εξαλβανισμός ακόμη και με βίαια και απεχθή μέσα.Ο εκπρόσωπος του υπουργείου των Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Γρ. Δελαβέκουρας εξέφρασε την έντονη ανησυχία της Ελλάδας για το γεγονός ότι η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα «μεταβαπτίζεται σε ατύχημα», όταν είναι γνωστό ότι εθνικιστές Αλβανοί κατεδίωξαν και δολοφόνησαν τον Αριστοτέλη Γκούμα, επειδή «μιλούσε ελληνικά».
Και ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών καταλήγει:
«Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλη προσοχή την εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας.
. Η Ελλάδα δεν έχει καμιά διάθεση ανάμιξης στις διαδικασίες της αλβανικής δικαιοσύνης, αλλά διατηρεί όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ως προς τις ενέργειές της στο μέλλον».

Καιρός πια να αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση και να μην παραμένει θεατής στα τεκταινόμενα στον βορειοηπειρωτικό χώρο, στον οποίο ζει η εθνική ελληνική μειονότητα.
Ο θάνατος του Αριστοτέλη Γκούμα αποδεικνύει τις αλβανικές διαθέσεις και προθέσεις ως προς το ελληνικό στοιχείο και αυτό δεν πρέπει να το λησμονεί η Ελληνική Πολιτεία.
Τα παραδείγματα εις βάρος των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών πληθαίνουν.

Ενόψη, μάλιστα, των επικείμενων Δημοτικών εκλογών και της απογραφής στην Αλβανία, οι αλβανικοί εθνικιστικοί κύκλοι έχουν αποθρασυνθεί και σε καθημερινή βάση εκφοβίζουν τους Έλληνες και βιαιοπραγούν εις βάρος τους.Η συνεχής υποχωρητικότητα εκ μέρους της Ελλάδας φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.

Οι εθνικιστικές εξάρσεις των Αλβανών καλύπτουν την επικαιρότητα.
Γι’ αυτό, στους χαλεπούς καιρούς,
χρειάζεται συστράτευση και συσπείρωση όλων των Ελλήνων.
Σκοπός να ενεργούμε και να αγωνιζόμαστε για τη σύνθεση και όχι την αποσύνθεση.
Ένα σύγχρονο κράτος, όπως επιδιώκει να γίνει η Αλβανία με την ένταξή της στην Ενωμένη Ευρώπη, οφείλει να αναγνωρίζει και να σέβεται τις διεθνείς συμφωνίες και εκείνες που αφορούν την ελευθερία της γλώσσας και του λόγου, τον φυλετικό προσδιορισμό και τη θρησκευτική πίστη των πολιτών που ζουν στην επικράτειά του.

Δεν επιθυμούν οι Χειμαριώτες, οι Βορειοηπειρώτες γενικά, να αντιδικήσουν με τους Αλβανούς και τις αλβανικές κυβερνήσεις. Αντίθετα, σέβονται τους νόμους του κράτους που η μοίρα τους έταξε να ζουν, είναι φιλήσυχοι, συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, εργατικοί και αγαπούν τον τόπο τους όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.
 Εκείνο που επιθυμούν είναι να τους σέβονται και οι Αλβανοί και να μην τους θεωρούν ξένο σώμα, παρείσακτους στον ίδιο τους τον τόπο.
Οι Χειμαριώτες, και όλοι οι Έλληνες που ζουν στην Αλβανία, έχουν κάθε δικαίωμα, από διεθνείς συμβάσεις, να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα, να τη σπουδάζουν και να μορφώνονται με ελληνικά γράμματα.
 Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους στερήσει ό,τι πιο χρήσιμο και ακριβό κληροδότησαν από τους προγόνους τους.

Από την άρνηση των Αλβανών, κυρίως των σοβινιστικών κύκλων, που μηχανεύονται και μεθοδεύουν δολιοφθορές εις βάρος των Ελλήνων και δεν θέλουν να δεχτούν τα αυτονόητα, δημιουργούνται αντιπαλότητες και κυοφορούνται εχθρότητες, οι οποίες, δυστυχώς, υποθάλπονται, εάν δεν καθοδηγούνται από το επίσημο αλβανικό κράτος, με αποτέλεσμα σαν αυτό το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα.
Ας αφήσουν πια οι αλβανικές αρχές τα διπλωματικά τερτίπια, τα κόλπα και τα τεχνάσματα, με τα οποία παραπλανούν τον λαό και δημιουργούν εντάσεις και δυσάρεστες συνέπειες.

Επιτέλους! ας αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν όταν υποθάλπουν τέτοιες βδελυρές και φρικτές πράξεις, όπως η δολοφονία του Αριστ. Γκούμα και ας τιμωρήσουν παραδειγματικά τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του παλικαριού.
Οι Χειμαριώτες δεν πτοούνται από τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.
Στην ιστορική τους πορεία έχουν θρηνήσει πολλά θύματα.
Αντίθετα, γρανιτώνεται η ελληνικότητά τους και η πίστη τους στα αναφαίρετα δικαιώματά τους.

Πρέπει να γνωρίζουν οι Αλβανοί,
και ασφαλώς το γνωρίζουν, ότι οι Χειμαριώτες ποτέ δεν έσκυψαν το κεφάλι.
Κατά τα χρόνια της Οθωμανικής κυριαρχίας είχαν κερδίσει με τους αγώνες τους ειδικά προνόμια και ειδικό καθεστώς για την περιοχή τους.
Και αργότερα, μετά την υπαγωγή τους στο αλβανικό κράτος, δεν υπέστειλαν τη σημαία της αξιοπρέπειάς τους και ούτε εκάμφθησαν από κατατρεγμούς, φυλακίσεις και θανάτους.
Η θέληση και η αποφασιστικότητά τους ισχυροποιήθηκαν στις αετοφωλιές των Ακροκεραυνίων και παρέμειναν Χειμαριώτες και μόνο Χειμαριώτες
..


ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ...


 Αλβάνικα κόλπα.....


Δευτέρα, Δεκέμβριος 31, 2007 

Ιανουάριος : Τα σύνορα Ελλάδας –Αλβανίας ανοίγουν και τα Σκόπια κηρύττουν εμπάργκο και στις δυο χώρες.
Από την Ελλάδα διεκδικούν την ονομασία και απο την Αλβανία τον πρώην πρόεδρο Αλφρέντ Μοϊσιου!
Janar : Hapen kufijtë shqiptaro-grekë dhe Shkupi u shpall embargo të dy vendeve.
 Nga Greqia kërkon emrin dhe nga Shqipëria ish presidentin Alfred Moisiou!

* * * * * *

Φεβρουάριος: Ο υπουργός υγείας της Αλβανίας αναλαμβάνει το υπουργείο υγείας στην Ελλάδα στη θέση του Δ. Αβραμόπουλο, και αυτός αναλαμβάνει talk-show στην αλβανική τηλεόραση, παρέα με τον Φραν της Ρούλας, με σκοπό την ανταγωνιστικότητα και την τρελή τηλεθέαση. .

Shkurt : Ministri i shëndetësisë i Shqipërisë merr postin e kolegut grek Avramopulos dhe ky i fundit nis një talk show në televizionin shqiptar bashkë me Franin e Rulës, me qëllim antagonizmin dhe spektatorët e pafund.

* * * * * *

Μάρτιος: Ο Σαλί Μπερίσα παραδίδει στον Κώστα Καραμανλή το πρωθυπουργικό Μέγαρο τον Τιράνων, παρουσία του Ταγίπ Ερντογάν, που εκείνη τη μέρα βρέθηκε στην Αλβανία.
Όταν δεν δουλεύει, περνά την ώρα του παίζοντας χαρτιά και φουμάροντας χασίση. Έχουμε καλή ποικιλία.
Στην Αθήνα, τον Μπερίσα ορκίζει πρωθυπουργό
ο Πάπας!


Mars: Sali Berisha i dorëzon çelësat e Kryeministrisë zotit Kostas Karamanlis, në prezencë të Taip Erdoganit, i cili rastësisht ndodhej atë ditë në Shqipëri.
Kur nuk ka punë, vret kohën duke lozur bixhoz e tymosur hashash.
Kemi farë të mirë.Në Athinë, Sali Berisha betohet kryeministër përpara Papës!

* * * * * *


Απρίλιος: Η Μητέρα Τερέζα δηλώνει μέσο απεσταλμένων της στη γη, πως η κανονική της καταγωγή είναι η Ελλάδα και παραχωρεί το δικαίωμα στους Αλβανούς, να λένε Αλβανό τον Μεγα Αλέξανδρο και τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.
 
Prill: Nënë Tereza, deklaron nëpërmjet zëdhënësve të saj tokësorë se, prejardhjen e ka nga Greqia dhe u jep të drejtën shqiptarëve, të quajnë shqiptar Aleksandrin e Madh por edhe Mitropolitin e Selanikut Anthimos.
* * * * * *
Μάιος: Χιονίζει πολύ!!!
  Οι λαθρομετανάστες Αλβανοί, δυσκολεύονται να περάσουν τα σύνορα με τα πόδια και σπεύδει να τους βοηθήσει με οχήματα της νομαρχίας Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που δηλώνει μεγάλος φίλος των Αλβανών!

Maj: Bie dëborë!!! Refugjatët ilegalë vështirësohen të kalojnë kufirin me këmbë. Dhe rend për ti ndihmuar me kamionë të Prefekturës së Selanikut, vetë prefekti Panajotis Psomiadhis, që deklaron mik i madh i shqiptarëve!

* * * * * *

Ιούνιος: Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρακαλεί την Αλβανία να δεχτεί να μπει στη Κοινή Αγορά, αλλα η χώρα μας δεν δέχεται, αν δεν μπει μαζί της και η Σιέρα Λεόνε.
Έχουμε το ίδιο επίπεδο οικονομικής ανάπτυξης. Η όλοι μαζί ή κανείς.

Qershor: Bashkimi Evropian lut Shqipërinë të pranoj të futet në tregun e përbashkët, por vendi ynë nuk pranon, nëse nuk pranohet bashkë me të edhe Sierra Leone.
Kemi të njëjtin nivel të zhvillimit ekonomik. O të gjithë bashkë o asnjëri!

* * * * * *

Ιούλιος: Η Ρωσία η Ελλάδα η Κύπρος και η Σερβία, ασκούνε πιέσεις να κηρύξει το Κόσσοβο την ανεξαρτησία του αλλα δέχονται σφοδρή επίθεση από την ΕΕ και της ΗΠΑ.
Η Αλβανία δεν παίρνει μέρος στη σύγκρουση, επειδή δεν έχει ρεύμα και δεν βλέπει στη τηλεόραση τη συμβαίνει γύρω της.

Korrik : Rusia, Greqi, Qipros dhe Serbia, ushtrojnë presion që Kosova të shpall pavarësinë, por kundërshtohen keqas nga BE-ja dhe SHBA-ja.
Shqipëria nuk merr pjesë në konflikt, ngaqë nuk ka drita dhe nuk sheh në televizor ç’ndodh përreth saj.

* * * * * *

Αύγουστος: Οι μύγες είναι παχές.
  Τρώνε από τα σκουπίδια που έχουν σωρευτεί στα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας.
 Εκεί οι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν για το δεκαπενταύγουστο αλλα από τη πλευρά της Αλβανίας, έχουν κάποιο πρόβλημα τα κομπιούτερ.
Αρνούνται να δουλεύουν με κεριά.

Gusht: Mizat janë të majme. Ushqehen nga mbeturinat që janë grumbulluar në kufirin shqiptaro-grek.
Atje, emigrantët mundohen të kalojnë për festën e pesëmbëdhjetë gushtit, por nga ana e Shqipërisë, kompiuterat nxjerrin probleme. Refuzojnë të punojnë me qirinj.

* * * * * *

Σεπτέμβριος: Στην Ελλάδα το σχολικό έτος ξεκινά με απεργία.
Οι δάσκαλοι δεν δέχονται ελληνόπουλα στα σχολεία.
Μόνο παιδιά μεταναστών.
Ευτυχώς που δέχονται οι μετανάστες να τα αφήσουν τα παιδιά να πάνε.
Shtator : Në Greqi shkollat nisin me greva. Mësuesit nuk pranojnë më fëmijë grekë në shkolla. Vetëm fëmijët e emigrantëve.
 Shyqyr të themi që, i lënë fëmijët emigrantët të venë në shkollë.

* * * * * *

Οκτώβριος: Ξεκινά μια νέα επανάσταση.
 Η Ακρόπολη μετακομίζει στην Αλβανία και από τα Τίρανα, έρχεται στη θέση του το κεντρικό τζαμί της πρωτεύουσας.
  Πλήθος πιστών προσκυνάει ενώ η Αλβανία, χέζεται στο τάλιρο από τους τουρίστες.
  Λίγο αργά αλλα αφού έφυγαν οι μετανάστες προς την Ελλάδα, έχει χώρο για όλους.

Tetor : Fillon një Revolucion i ri.
Akropoli vendoset në Shqipëri dhe në vend të tij, vjen në Greqi xhamia qendrore e kryeqytetit.
Grupe të mëdha besimtarësh falen ditë-natë kurse Shqipëria, po dhitet në para nga turistët.
Paksa vonë por, përderisa ikën emigrantët për në Greqi, ka vend për të gjithë.

* * * * * *

Νοέμβριος: Η αλβανική κυβέρνηση, με διάταγμα αποφασίζει πως η χώρα απελευθερώθηκε στις 29 Νοεμβρίου ενώ οι σοσιαλιστές επιμένουν για μια μέρα νωρίτερα.
 Με παρέμβαση της Ελλάδος, αποφασίζεται να γιορτάζεται στις 28 Οκτωβρίου μαζί με το ΟΧΙ των Ελλήνων στους Ιταλούς.
 Η Αλβανία δεν το είπε τότε και θεωρεί πως έστω και αργά, πρέπει να το πει.

Nëntor : Qeveria shqiptare me dekret të veçantë vendos se vendi u ka çliruar më 29 nëntor, kurse opozita socialiste këmbëngul për një ditë më parë.
Me ndërhyrjen e Greqisë, vendoset të festohet më 28 Tetor, bashkë me “JO”-në e grekëve ndaj italianëve.
Shqipëria nuk e tha atëherë dhe mendon që, qoftë dhe vonë, duhet ta thotë.

* * * * * *

Δεκέμβριος : Θαύμα!!!
Στην Αλβανία έχει ρεύμα 24 ώρες... την νύχτα.
Την ημέρα κάνουμε ρεπό και κοιμόμαστε. Στην Ελλάδα, άλλο ένα σκάνδαλο ξεσπά στη κυβέρνηση.
Γίνεται γνωστό πως αναλαμβάνει τη θέση του υπουργού τύπου η Ρούλα Βροχοπούλου και υπόσχεται στον Αλβανό σύζυγό της, να του δώσει τα Δωδεκάνησα.
 Δεν δέχεται αυτός και θέλει μόνο ένα JEEP. Θα τρελαθώ Παναγιά μου!
Πάρτα αγόρι μου να δούμε κι εμείς τα τουρκικά αεροπλάνα να περνάνε πάνω μας.

Dhjetor: Mrekulli!!!
Në Shqipëri ka drita 24 orë... natën.
Ditën bëjnë pushim dhe flenë gjumë.
Në Greqi, një tjetër skandal plas në qeveri. Bëhet e njohur se, merr postin e ministres së shtypit Rula Vrohopulu dhe i premton burrit të saj shqiptar, ti dhuroj dymbëdhjetë ishujt.
 Nuk pranon ai dhe këmbëngul vetëm për Jeep-in. Do çmendëm perëndi e madhe!
 Po meri more kodosh të shohim dhe ne aeroplanët turq të kalojnë sipër neve!Ελληνοαλβανικό blog | Blog shqiptarogrek

Η Κλειδαρότρυπα | Vrima e Çelësit

ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ,
ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΦΥΜΑΤΙΩΣΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....

   ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

                 ΕΞΩ ΟΛΟΙ

                 stavrett

         

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"