.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Γαλλία: «Καταφύγιο» Βοηθά μουσουλμάνους ομοφυλόφιλους.Γαλλία: «Καταφύγιο» Βοηθά μουσουλμάνους ομοφυλόφιλους.
Μέσω Spiegel :
Κεντρικό γραφείο Le Refuge στο Μονπελιέ, τό οποίο επίσης λειτουργεί ως ένα κοινό δωμάτιο για τους νέους ανθρώπους που ζουν εδώ, έχει δύο υπολογιστές, έναν φθαρμένο καναπέ, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων, Flyers στους τοίχους,
 Θά μιλήσουμε για την πρόληψη του AIDS, την επαγγελματική παροχή συμβουλών και άλλες ευκαιρίες για να λάβετε βοήθεια.
Από την ίδρυσή της το 2003, το Le Refuge έχει φροντίσει περίπου 200 νέους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 80 κατά το τελευταίο έτος μόνο, λέει ο Νικολά Noguier, 33, ο οποίος είναι ιδρυτής της οργάνωσης.
Περίπου το 70 τοις εκατό των ανθρώπων που ζουν εκεί είναι νέοι άνδρες.
Οι περισσότεροι προέρχονται από μουσουλμανικές οικογένειες.
Όταν λαμβάνονται νέες αφίξεις εμφανίζονται, συχνά σωματική και ψυχική ναυάγια.
Πολλοί έχουν συγκεχυμένη μέσα από τη ζωή στο δρόμο, ζαλισμένοι
από τα ναρκωτικά και αναγκάζονται να πωλούν το σώμα τους. Άλλοι απειλούνται με θάνατο.
 Έρχονται για να Le Refuge, απελπισμένοι και σοκαρισμένοι.
Οι άνθρωποι με τα απομεινάρια της προηγούμενης ζωής τους συσκευάζονται σε δύο σακούλες σκουπιδιών.
Εννέα από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των Amine, είπαν την ιστορία τους στο βιβλίο του 2010 "Casse-toi!" («Βγες έξω!").
 Από τόν διακεκριμένο Γάλλο συγγραφέα Jean-Marie Perier. Εκείνοι που ζητούν μια θέση στο Le Refuge δεσμεύονται σέ εβδομαδιαίες συνεδρίες συμβουλευτικής, όπου παίρνουν βοήθεια από έναν ψυχολόγο.
Πέντε εθελοντές που βοηθούν τους νέους γιά τις καθημερινές ανάγκες τους και τους βοηθούν να γίνη λίγο πιο δομημένη η ασταθής ζωή τους.
Παρά το γεγονός ότι τα θύματα προέρχονται από πολλά μέρη και διαφορετική κοινωνική προέλευση, περίπου οι μισοί από αυτούς προέρχονται από αυστηρή θρησκευτική νοικοκυριά, όπως η Amine.http://islamineurope.blogspot.com/2011/03/france-refuge-helps-muslim-gays.html
http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,749921,00.html


ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!»

 

ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!»
Μια χαοτική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν ένας ταραξίας άρχισε να φωνάζει κατά τη διάρκεια ενός εράνου στο Λος Άντζελες για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο House of Blues το βράδυ της Δευτέρας.


Ο άνθρωπος πίσω από την λεκτική επίθεση βρέθηκε μπροστά από τη σκηνή και άρχισε να φωνάζει την ώρα που μιλούσε ο Ομπάμα. Σε απάντηση, ο πρόεδρος σταμάτησε να μιλάει, κάνοντας έτσι τις παρατηρήσεις του ανθρώπου να ακούγονται καλύτερα.
Ο ταραξίας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από το πλήθος, είπε:


«Ο χριστιανικός Θεός είναι ο μόνος και ο μόνος αληθινός ζωντανός Θεός. Ο Δημιουργός του ουρανού και του σύμπαντος».
«Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Γιος του Θεού!»

«Είσαι ο Αντίχριστος!» (“You’re the antichrist!”)
Η απάντηση του πλήθους; Το γνωστό σλόγκαν: “four more years” ("άλλα τέσσερα χρόνια") ακούστηκε δυνατά για να μην ακούγονται οι θρησκευτικές κραυγές του ανθρώπου.
Η ασφάλεια γρήγορα απάντησε με το να απομακρύνει τον άνθρωπο έξω από την εκδήλωση.
Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Ομπάμα δήλωσε τα εξής, αμέσως μετά το περιστατικό: «Πρώτα απ’ όλα, συμφωνώ ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος. Πιστεύω σε αυτό».
Αυτό ήταν μία ακόμη προσπάθεια του Ομπάμα να δηλώσει την χριστιανική του πίστη στο κοινό.

Δείτε το βίντεο:
Είναι ενδιαφέρον, ότι ο αντίχριστος έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες.
Τη Δευτέρα, ο Matthew Avery Sutton έγραψε τα εξής σε ένα νέο άρθρο της New York Times με τον τίτλο:
«Γιατί ο Αντίχριστος ενδιαφέρει την πολιτική»

Σύνδεσμος
Για κάποιους ευαγγελικούς, ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι "προβληματικός".
Οι προσχηματικές θεωρίες σχετικά με τον τόπο γέννησης, τις διεθνιστικές του τάσεις, την μετρημένη υποστήριξή του προς το Ισραήλ και το Νόμπελ της Ειρήνης ταιριάζει στις μακροχρόνιες προσδοκίες τους σχετικά με τον Αντίχριστο.
Το 2008, η εκστρατεία του γερουσιαστή John McCain, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, προνοητικά αξιοποίησε τους αποκαλυπτικούς φόβους των ευαγγελικών»,
που σαρκαστικά προανήγγειλε τον Ομπάμα ως Μεσσία.
Tο βίντεο είναι αυτό:


Παρακάτω, ένα βίντεο του MSNBC σχετικά με αυτό το θέμα:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ρώσοι στρατιωτικοί κάνουν πτήση επιθεώρησης πάνω από την Τουρκία.

 

Ρώσοι στρατιωτικοί κάνουν πτήση επιθεώρησης πάνω από την Τουρκία.

Ρώσοι ειδικοί από σήμερα ως τις 7 Οκτωβρίου θα κάνουν επιθεωρητική πτήση πάνω από το έδαφος της Τουρκίας στο πλαίσιο της εφαρμογής του Διεθνούς Συμφώνου Ανοικτού Ουρανού...
Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Η πτήση θα πραγματοποιηθεί από το τουρκικό αεροδρόμιο Εσκισεχίρ σε συντονισμένη γραμμή, μήκους 1.500 χιλιομέτρων.
Στο ρωσικό αεροσκάφος θα επεμβαίνουν ειδικοί της Ρωσίας και της Τουρκίας, οι οποίοι θα ελέγχουν μαζί τον μηχανισμό χρήσιμοποίησης των τεχνικών μέσων παρακολούθησης.
prionokordela.
 
 
 
 

Απόφαση "βόμβα" του ΣτΕ; Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!


Απόφαση "βόμβα" του ΣτΕ;
Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!Ο δικηγόρος Αθηνών και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Χασιώτης, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικές...
τις λεγόμενες τότε “παρκο-εταιρίες” του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες έκαναν έλεγχο στάθμευσης των αυτοκινήτων και επέβαλαν και τα σχετικά πρόστιμα σε ιδιώτες, η ΔΕΗ δε δικαιούται να εισπράττει φόρους και να διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σε πελάτες της, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο αρνούνται να καταβάλλουν το “τέλος ακινήτων”.
 Παράλληλα, ούτε οι άλλες ιδιωτικές εταιρίες - πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος, έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν σε είσπραξη φόρων ή διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της παραπάνω απόφασης,
αντίκειται στις διατάξεις των άρθρων 1 παρ. 3 και 26 παρ. 2
του Συντάγματος, η οποιαδήποτε ανάθεση άσκησης δημόσιας εξουσίας σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου
 (όπως είναι η Δ.Ε.Η. και οι άλλες ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος).
Τόσον η είσπραξη φόρων, όσο και η επιβολή διοικητικών κυρώσεων λόγω της άρνησης πληρωμής φόρων, αποτελούν στοιχεία άσκησης δημόσιας εξουσίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, η άσκηση δημόσιας εξουσίας αποτελεί την κατ΄εξοχήν έκφραση κυριαρχίας του Κράτους και ασκείται μόνο από το Δημόσιο και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.
Η προτεινόμενη τροπολογία δεν αναθέτει τις αρμοδιότητες αυτές μόνο στη ΔΕΗ (η οποία έχει και κάποιο δημόσιο χαρακτήρα)
αλλά και σε ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτροδότησης (εναλλακτικούς παρόχους τους ονομάζει).
Η επιβολή της κύρωσης ναι μεν προβλέπεται από το Νόμο, αλλά αναθέτει σε ιδιώτη να επιβάλει αυτές τις κυρώσεις.
Εναπόκειται στην κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει εάν αυτή η εκχώρηση των αρμοδιοτήτων συμβαδίζει με τα άρθρα 1 παρ. 3 και 26 παρ. 2 του Συντάγματος.

Το παραπάνω, προστίθεται στους λόγους αντισυνταγματικότητας που ήδη έχουν επισημάνει οι νομικοί συνεργάτες του Συλλόγου μας.

Παρακάτω παρατίθεται το “κρίσιμο” άρθρο 11, της υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

11. Επειδή οι μνημονευμένες διατάξεις του άρθ. 36 του δημοτικού και κοινοτικού κώδικα και του άρθρου 45 του νόμου 2218/1994, κατά το μέρος που προβλέπουν ευθέως ή επιτρέπουν την ανάθεση αστυνομικής φύσεως αρμοδιοτήτων (βεβαίωση της παράβασης, ακινητοποίηση οχημάτων, επιβολή προστίμων) σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου,αντίκεινται στις θεμελιώδεις διατάξεις του άρθ. 1 παρ. 3 και 26 παρ. 2 του Συντάγματος, κατά την έννοια των οποίων, αστυνομική εξουσία,
ως η κατεξοχήν δημόσια εξουσία και έκφραση κυριαρχίας, ασκείται, διά της αστυνομικής αρχής,μόνο από το κράτος (και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου που και αυτά είναι αποκεντρωμένες καθ’ύλην κρατικές υπηρεσίες)
και όχι από ιδιώτες. Μειοψήφησαν οι Σύμβουλοι Φ. Κατζούρος, Αθ. Τσαμπάση, Σ. Ρίζος και Ν. Σακελλαρίου,
οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν προσκρούει στο Σύνταγμα
η ανάθεση ασκήσεως τέτοιου είδους δραστηριοτήτων, όπως αυτές που αναφέρονται από τη διάταξη του άρθρου 45 του νόμου 2218/1994.

Για να δείτε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης,
πιέστε εδώ.

forologoumenos.gr

Ξεκινά η φοροκάρτα από σήμερα…

 


Ξεκινά η φοροκάρτα από σήμερα…
Το ντεμπούτο της κάνει σήμερα η φοροκάρτα.
Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται από τις τράπεζες τη φοροκάρτα που θα αποτυπώνει ηλεκτρονικά τα ποσά δαπανών από αγορές
ή από παροχές υπηρεσιών....

Σε αυτήν θα καταγράφονται ηλεκτρονικά
οι αποδείξεις των δαπανών των φορολογούμενων, αλλά η πλήρης εφαρμογή
της φοροκάρτας για όλες τις δαπάνες των καταναλωτών δεν είναι εφικτή, αφού πολλές εμπορικές επιχειρήσεις στην αγορά δεν διαθέτουν τα ειδικά μηχανήματα POS, που είναι απαραίτητα για τη χρήση της φοροκάρτας…
  


Σε ρόλο “Μεγάλου αδελφού” το αμερικανικό καταδρομικό Monterey-USS Monterey (CG 61).


Σε ρόλο “Μεγάλου αδελφού” το αμερικανικό καταδρομικό Monterey-USS Monterey (CG 61).

Συχνός επισκέπτης του νησιού μας
Το αμερικανικό καταδρομικό πλοίο «Monterey» πλέει εδώ και αρκετές ημέρες στην περιοχή νοτιοδυτικά -στα όρια- της κυπριακής ΑΟΖ...
Αν και πολλά μίλια μακριά από την πλατφόρμα της «Noble Energy», όπου το γεωτρύπανο βυθίζεται στα έγκατα του «οικοπέδου 12» για την ανεύρεση φυσικού αερίου, η παρουσία του στο σημείο και γενικότερα στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, που μυρίζει μπαρούτι την τρέχουσα περίοδο από τους «τσαμπουκάδες» της Τουρκίας, δεν θεωρείται τυχαία.
Φορτωμένο με το προηγμένο αντιπυραυλικό σύστημα «Αegis», το «Monterey» έχει τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας υπολογιστές και ραντάρ να παρακολουθήσει και να καταστρέψει πολλούς στόχους ταυτόχρονα.
  Στόχους σε αέρα και θάλασσα, ακόμη και υποβρυχίων, σε τεράστιες αποστάσεις.
Το «Αegis» έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των Ρώσων, αφού το θεωρούν ως την πλωτή εκδοχή της αντιπυραυλικής ασπίδας που επιδιώκουν να εγκαταστήσουν στην Ευρώπη οι ΗΠΑ. Για το λόγο αυτό άλλωστε εστάλη στην περιοχή της Μεσογείου έχοντας ήδη διέλθει και από το Αιγαίο.


Το τελευταίο διάστημα ωστόσο φαίνεται πως στο «Monterey» έχει ανατεθεί ένας ακόμη ρόλος.
Αυτός της παρακολούθησης και της καταγραφής των κινήσεων των Τούρκων στην ανατολική Μεσόγειο για λογαριασμό των ΗΠΑ.
Με λίγα λόγια το «κέντρο ελέγχου» της περιοχής, αφού οι Τούρκοι απειλούν το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ελλάδα για τις έρευνες που έχουν ήδη ξεκινήσει στο «οικόπεδο 12» από το γεωτρύπανο μίας αμερικανικής εταιρίας.
Τις εξελίξεις βέβαια παρακολουθούν από απόσταση ασφαλείας τόσο ευρωπαϊκά πλοία όσο και ρωσικά.
Η Μόσχα έχει αποστείλει ένα καταδρομικό πλοίο το οποίο κινήθηκε τις τελευταίες ημέρες νοτίως της Κρήτης.
Η ανησυχία του διεθνούς παράγοντα είναι έκδηλη, καθώς η Τουρκία ακολουθώντας μια πολιτική «περιφερειακής υπερδύναμης» φαίνεται πως έχει βρεθεί μπροστά σε ένα αδιέξοδο και προκειμένου να απεγκλωβιστεί ίσως φέρει την κατάσταση στα άκρα.
Δηλαδή να προκαλέσει κρίση σε μία περίοδο με αρκετά ανοιχτά μέτωπα.
Αν και αρκετοί πιστεύουν πως η Αγκυρα ρίχνει τουφεκιές στον… αέρα περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση και για να ικανοποιήσει το ακροατήριο γειτονικών λαών, όπως οι Παλαιστίνιοι, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πρόκληση ενός «θερμού επεισοδίου».
Πόσω μάλλον όταν στέλνει το «Πίρι Ρέις» δήθεν για έρευνες (αρχαίο περιορισμένων δυνατοτήτων σκάφος) να «ξύνεται» στα όρια του «οικοπέδου 12», πλησιάζοντας έως και 20 ναυτικά μίλια από την πλωτή εξέδρα
(οι Ισραηλινοί έχουν θέσει όριο ασφαλείας τα 5 μίλια), συνοδευόμενο από πολεμικό πλοίο, την κορβέτα «Bartin».
 Στην περιοχή πλέουν άλλα έξι τουρκικά πολεμικά πλοία, μια φρεγάτα, τρεις πυραυλάκατοι, δύο πετρελαιοφόρα και ένα ρυμουλκό.
 Η εν λόγω στρατιωτική παρουσία στην περιοχή της Κύπρου είναι συνέχεια των δηλώσεων του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, που κάθε ημέρα πότε ο ίδιος και πότε κάποιο μέλος της κυβέρνησής του φροντίζουν με προκλητικές αναφορές και ανεφάρμοστες συμφωνίες
(όπως με το «ψευδοκράτος για έρευνες») να συντηρούν το κλίμα της έντασης.


Ελλάδα και Κύπρος, με όπλο το κυριαρχικό δικαίωμα για την πραγματοποίηση ερευνών και αξιοποίηση των φυσικών πόρων, όπως αυτό απορρέει από το διεθνές δίκαιο, επιχειρούν να κινητοποιήσουν ΗΠΑ, Ευρωπαική Ενωση και Ρωσία και να ορθώσουν ένα πλέγμα προστασίας από τις τουρκικές απειλές και αξιώσεις.
Σε ένα βαθμό το έχουν καταφέρει (αν και οι εξελίξεις είναι που θα το επιβεβαιώσουν).
 Υπάρχει βεβαίως σοβαρότατο κίνητρο και είναι τα οφέλη από την εξόρυξη υδρογονανθράκων. Η Ε.Ε. στηρίζει την Κύπρο, όπως και οι Αμερικανοί, ενώ συνεχείς είναι οι επαφές με τους Ισραηλινούς για τη διαχείριση της όλης κατάστασης.


Στην Αθήνα όμως υπάρχει ένας σοβαρός προβληματισμός.
 Μήπως η Αγκυρα αποτραβηχτεί κάποια στιγμή από την Κύπρο, αποδεχόμενη ότι δεν την… παίρνει να πάει ενάντια σε ένα κοινό ισχυρό μέτωπο που την ξεπερνάει κατά πολύ και εστιάσει το ενδιαφέρον της στο Αιγαίο.
 Πιθανόν στο Καστελλόριζο, νησί που θέλει να «σβήσει» από το χάρτη για να επεκτείνει τις ΑΟΖ της και να εισχωρήσει στην «πλούσια» λεκάνη της Μεσογείου.
Ηδη αρχίζει και παρατηρείται μεταστροφή της συμπεριφοράς των Τούρκων στο Αιγαίο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επαναφορά τους στις εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά.
Από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα από 8 μήνες μηδενικών εμπλοκών, οι πιλότοι της Αγκυρας άρχισαν να προκαλούν και να αντιδρούν στις αναχαιτίσεις των Ελλήνων με τρόπο που οδήγησε στις «εικονικές αερομαχίες».
Πεδίο για τις τουρκικές προκλήσεις αποτέλεσε η περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου. Η δραστηριότητα της Αγκυρας στο Αιγαίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του Πενταγώνου, οι οποίοι παρακολουθούν και εστιάζουν την προσοχή τους στο αν θα παγιωθεί αυτή η τακτική ή αν θα εμπλουτιστεί με νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά το επόμενο διάστημα.
 Κάτι που θεωρείται πιθανό όσο η κυβέρνηση Ερντογάν συνεχίζει σε υψηλούς τόνους την αντιπαράθεσή της με τον άξονα συνεργασίας Κύπρος-Ελλάδα-Ισραήλ.
 Η ελληνική πλευρά πάντως συνιστά ψυχραιμία και δηλώνει πως θα ενεργήσει εφόσον χρειαστεί.
Αν θιγούν δηλαδή κυριαρχικά δικαιώματα.


Σημειώνεται ότι των εμπλοκών είχαν προηγηθεί ασκήσεις των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο με έμφαση στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου, όπου ο μισός Στόλος της Αγκυρας πραγματοποίησε επιχειρησιακή εκπαίδευση.
Αν και κατά τη διάρκεια αυτής δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες προκλήσεις, ήταν περισσότερο από προφανές ότι επρόκειτο για επίδειξη δύναμης.
Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η έξοδος διάφορων ερευνητικών σκαφών.
e-typos.com

Όταν χριστιανές παντρεύονται μουσουλμάνους .


Όταν χριστιανές παντρεύονται μουσουλμάνους .


Από Charisma / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Όλοι την έχετε δει – την μαυροντυμένη με το πέπλο, γυναίκα, να περιμένει στην ουρά του πολυκαταστήματος.
Είναι μουσουλμάνα, σκέφτεστε μέσα σας, πιθανότατα από τη Μέση Ανατολή ή την Ασία.
Αλλά κοιτάζοντας καλύτερα, θα ανακαλύψετε ότι έχει γαλάζια μάτια.
Λίγες τούφες ξανθού μαλλιού ίσα που φαίνονται έξω από το πέπλο.
Ή ίσως είναι μαύρη και μιλά με μια ευδιάκριτα αμερικανική προφορά.
Δεν είναι από τη Μέση Ανατολή, συνειδητοποιείτε, αλλά από τα μέρη σας! Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι κάποια παλιά συμμαθήτριά σας!
Γιατί μια Αμερικάνα θα παντρευόταν έναν μουσουλμάνο και θα ασπαζόταν τη θρησκεία του και τον τρόπο ζωής του;
Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει:
Θα μπορούσε να παρασυρθεί ώστε να ‘αλλαξοπιστήσει’.
Και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί έντονη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση.
Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός γυναικών που παντρεύονται Μουσουλμάνους από άλλες χώρες. Πολλές βρίσκονται παγιδευμένες σε έναν εφιάλτη καταπίεσης, κακοποίησης και ελέγχου, 
σύμφωνα με την W.L. Cati, ιδρύτρια της Zennah Ministries
μιας οργάνωσης που θέλει να αγγίξει τις γυναίκες που έχουν παντρευτεί με μουσουλμάνους.
 (Ένα βίντεο που μιλάει για την ζωή της είναι ΕΔΩ).
«Δεν θα έπρεπε να ζω», λέει η Cati, μια Αμερικάνα που υπέμεινε μια καταχρηστική σχέση με έναν μουσουλμάνο από τη Μέση Ανατολή. Μετά από 14 χρόνια τρόμου, κατάφερε να δραπετεύσει. Οι περισσότερες γυναίκες, λέει, δεν τα καταφέρνουν ζωντανές.
«Δεν επιτίθεμαι στους μουσουλμάνους», λέει η Cati.
 "Αλλά πρόκειται για ζήτημα ηθικής.
Εδώ μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα.
"Τους επιτρέπεται να δέρνουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Έχουν ακόμη το δικαίωμα να σκοτώνουν.
Και αυτό συμβαίνει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. "
Η Cati δηλώνει ότι το 1972 δέχτηκε τον Χριστό και έγινε συνειδητή χριστιανή.
Αγάπησε τον Κύριο και ασχολήθηκε με το χριστιανικό τραγούδι. Αλλά μετά συνάντησε τον Μοχάμεντ.
«Μου μιλούσε για τις αρχές του και τις οικογενειακές αξίες», θυμάται.
 «Ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται να εργάζεται, πώς ένας άντρας θα πρέπει να υποστηρίζει την σύζυγό του.
 Σκέφτηκα, ότι αυτός είναι ο άντρας των ονείρων μου.
Ήταν επιδεικτικός, ρομαντικός, και παθιασμένος, και τον ερωτεύτηκα».
Οι χριστιανοί γονείς της και οι φίλοι της προσπάθησαν να την κάνουν να τον βγάλει από το μυαλό της, αλλά μάταια.
"Ο τρόπος, που μιλούσε για την θρησκεία του ακουγόταν πολύ σαν το δικό μου», λέει.
 "Μου είπε ότι Αλλάχ σημαίνει «Θεός» στα αραβικά. 
Είπε ότι πιστεύουν στον Ιησού, στον Παράδεισο, την κόλαση, τις Δέκα Εντολές, τους αγγέλους, τους προφήτες και την Αγία Γραφή".
Όταν ο Muhammed ζήτησε από την Cati να παντρευτούνε, είπε ναι, υποσχόμενη να παντρευτούν σε ένα τζαμί και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ως μουσουλμάνους.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Cati επαναλάμβανε φράσεις στα αραβικά χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι έλεγε.
Μετά την τελετή, διάβασε το πιστοποιητικό του γάμου της και εκεί έπαθε το πρώτο σοκ όταν διαπίστωσε ότι το όνομά της είχε αλλάξει σε ένα μουσουλμανικό όνομα και ότι είχε ασπασθεί το Ισλάμ.
Ο νέος σύζυγός της τη διαβεβαίωσε ότι αυτό ήταν
«μόνο στα χαρτιά», αλλά ξαφνικά ο ‘γαλάζιος ιππότης των ονείρων’ της Cati μετατράπηκε σε εφιάλτη.
«Όσο πιο πολύ υποτασσόμουν στη θρησκεία του, τόσο πιο πολύ αυτός και η οικογένειά του είχαν δικαιώματα πάνω μου», εξηγεί. «Έλεγχε τα πάντα – τα χρήματα, τις αποφάσεις μου και την κοινωνική ζωή μου.
Αυτός συνήθως ξενυχτούσε όλη τη νύχτα σε στριπ μπαρ ή με άλλες γυναίκες.
Η σωματική κακοποίηση ξεκίνησε, ενώ περίμενα το δεύτερο παιδί μας. "
Για τον έξω κόσμο, η ζωή της Cati έμοιαζε με Χολιγουντιανό παραμύθι – επτά σπίτια, βραχιόλι εννέα καρατίων, καθώς και όποιο αυτοκίνητο ήθελε.
Αλλά την ίδια ώρα εκείνη βίωνε μια κόλαση.
 Κάλεσε την αστυνομία πολλές φορές για να αναφέρει ξυλοδαρμούς και άλλες καταχρήσεις, αλλά ποτέ δεν κατέθεσε μήνυση.
«Ο σύζυγός μου πάντα με έκανε να αισθάνομαι ότι ήταν δικό μου λάθος που με χτυπούσε», λέει.
«Στο τέλος όλα τελείωναν λέγοντάς τουΣυγνώμην’."
Στη μέση του εφιάλτη της Cati, οι γονείς της συνέχιζαν να προσεύχονται γι’ εκείνη.
 Μια μέρα η ίδια και ο σύζυγός της νοίκιασαν ένα σπίτι στις διακοπές τους σε ένα μέρος που υπήρχε ένας όμιλος χριστιανών γυναικών».
«Δεν ήξερα ότι ήταν χριστιανές», λέει.
«Όταν συναντήθηκα μαζί τους άρχισαν να προσεύχονται. Προσευχήθηκαν να επιστρέψω στον Ιησού. "
Όταν η Cati επέστρεψε στο σπίτι, ο Κύριος άρχισε να εργάζεται την καρδιά της.
 Ένας γείτονας της την κάλεσε στην εκκλησία, και - κατά περίεργο τρόπο - ο σύζυγός της έδωσε την άδειά του να παρευρεθεί εφ’ όσον δεν θα άλλαζε πίστη.
«Εκείνη τη νύχτα στην εκκλησία,» θυμάται, «άρχισα να κλαίω και δεν μπορούσα να σταματήσω.
Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ειπώθηκε, αλλά ο Θεός μιλούσε στην καρδιά μου. "
Τελικά, η Cati επέστρεψε στον Χριστιανισμό, και η απόφασή της αυτή εξόργισε τον σύζυγό της.
Και τα παιδιά τους έγιναν χριστιανοί και άρχισαν να προσεύχονται για τον πατέρα τους. Τελικά, ο Muhammed τους πέταξε όλους έξω από το σπίτι.
Η Cati ήταν απένταρη, αλλά "δεν υπήρχε πόνος ή δάκρυα», λέει.

«Το έλεος και η χάρη του Θεού μας έδωσε την ελευθερία από τον μουσουλμανικό τρόπο ζωής."
Η ιστορία της Cati δεν είναι ασυνήθιστη.
Χιλιάδες αμερικάνες γυναίκες, ακόμα και ‘αναγεννημένες χριστιανές’, παντρεύονται μουσουλμάνους.
 Οι περισσότερες δεν έχουν ιδέα τι διδάσκει το Ισλάμ για τις γυναίκες ή τα δικαιώματα που παρέχει στους συζύγους τους.
Για παράδειγμα, ακόμα και αν υπάρχουν νόμοι κατά της πολυγαμίας στις ΗΠΑ, ένας μουσουλμάνος που ζει εδώ μπορεί να παντρευτεί μέχρι και τέσσερις γυναίκες-ακόμη και αν έχει ήδη μια γυναίκα πίσω στη χώρα του.
Ο γάμος γίνεται σε ένα τζαμί, και αν το ζευγάρι δεν ζητήσει άδεια γάμου, δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί αν ο σύζυγος είναι ήδη παντρεμένος.
Σύμφωνα με το Ισλάμ, ένας σύζυγος έχει το δικαίωμα να δέρνει την γυναίκα και τα παιδιά του και να αρνείται να υποστηρίξει τη σύζυγό του για οποιοδήποτε αριθμό λόγων.
Ένας πατέρας μπορεί να κτυπήσει ένα παιδί που δεν προσεύχεται.
Οι γυναίκες δεν έχουν περιουσία από κοινού με τους συζύγους τους.
Αντίθετα, θεωρούνται ιδιοκτησία τους, το ίδιο όπως ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο.
Μια γυναίκα δεν μπορεί να δαπανήσει τα χρήματα του συζύγου της και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να μπει στο σπίτι του - χωρίς την άδειά του.
Μια σύζυγος κληρονομεί μόνο ένα μικρό μέρος της περιουσίας του συζύγου της.
Το υπόλοιπο πηγαίνει στους γονείς, τα αδέλφια του, τους θείους και τα παιδιά, και τα αγόρια λαμβάνουν διπλάσιο από το ποσοστό των κοριτσιών.
 Αν ένας άντρας πει «σε χωρίζω», τρεις φορές ενώπιον της συζύγου του, ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του νόμιμα διαζευγμένο.
Η σύζυγός του δεν δικαιούται κάποια από τα υπάρχοντά του συζύγου της, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών του.
Δεν υπάρχουν δικαιώματα επικοινωνίας με τα παιδιά σύμφωνα με το Ισλάμ.
«Μια γυναίκα, κάτω από το ισλαμικό σύστημα του γάμου δεν έχει ανθρώπινα δικαιώματα, εκτός αν θεωρήσουμε ότι ένας σκλάβος έχει δικαιώματα στο πλαίσιο ενός συστήματος δουλείας",
 γράφει η Δρ Nawal El Sa'dawi, (φωτο),
 η οποία είναι μουσουλμάνα, στο βιβλίο της
«Το κρυφό πρόσωπο της Εύας» (‘The Hidden Face of Eve’).
 "Ο γάμος, στο βαθμό που αφορά τις γυναίκες, είναι ακριβώς όπως και η δουλεία με τους σκλάβους, ή τις αλυσίδες των δουλοπάροικων στο θεσμό των δουλοπάροικων."
Δεν είναι κάθε Μουσουλμάνος προσβλητικός για τη γυναίκα και τα παιδιά του ή ακολουθεί αυτές τις θρησκευτικές διδασκαλίες, αλλά είναι σημαντικό για τις γυναίκες να μάθουν για το Ισλάμ, εάν σκέφτονται το ενδεχόμενο γάμου με μουσουλμάνο.
«Πρέπει να μάθουμε τις γυναίκες μας για το τι είναι πραγματικά το Ισλάμ σε σχέση με αυτό που φαίνεται ότι είναι», εξηγεί η Nadia Maroudi, ιδρύτρια της οργάνωσης Women Crossing Cultural Barriers’, που συνδέεται με την ‘Arab International Ministry’. "Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είναι μία ειρηνική θρησκεία, αλλά δεν είναι."
Μια μουσουλμάνα, για παράδειγμα, που είναι γιατρός, είπε στη Maroudi, ότι τρεις από τους ασθενείς της ήταν Αμερικάνες που είχαν παντρευτεί Μουσουλμάνους.
Οι άντρες αυτοί πήραν τα παιδιά τους και τα πήγαν πίσω στην πατρίδα τους, στη συνέχεια επέστρεψαν μόνοι σε μια διαφορετική πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παντρευτούν μια άλλη Αμερικάνα (χωρίς να υπάρχει διαζύγιο με την πρώτη σύζυγο) και να αρχίσουν μία νέα ζωή.
Σύμφωνα με την Φωνή των Μαρτύρων, έναν οργανισμό αφιερωμένο στην βοηθώντας τους διωκόμενους εκκλησία, ο γρήγορος ρυθμός ανάπτυξης του Ισλάμ στη Δύση οφείλεται κατά κύριο λόγο όχι σε μεταστροφές, αλλά σε αίτια βιολογικά ανάπτυξης μέσω του γάμου με δυτικές γυναίκες.
Η Maroudi ήταν κι αυτή χριστιανή, όταν παντρεύτηκε έναν μουσουλμάνο από τη Βόρεια Αφρική.
Έγινε χριστιανός μετά τον γάμο, αλλά αργότερα την χώρισε επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.
«Σύμφωνα με την κουλτούρα του, οι γυναίκες, κατά το πρώτο έτος του γάμου, πρέπει να κάνουν μωρά», εξηγεί.
"Ακόμα κι αν ήταν χριστιανός, δεν μπορούσε να ξεφύγει από τις απαιτήσεις του πολιτισμού του και της πρώην θρησκείας,
γι 'αυτό με χώρισε».
Ενώ η Maroudi ήταν ακόμα παντρεμένης, έβαλε μια αγγελία στην τοπική εφημερίδα της:
«Αμερικάνες Παντρεμένες με Μουσουλμάνους: Ομάδα Στήριξης Προσφέρει Διασκέδαση, Συντροφικότητα και Προσευχή."
Οι προσκλήσεις άρχισαν να καταφθάνουν.
 "Ήμουν σοκαρισμένη από αυτό που συνέβαινε," λέει η Maroudi. Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε σωματική βία, γνώρισα πολλές γυναίκες που κακοποιούντο τακτικά.
Για έξι χρόνια, η ομάδα της Maroudi είχε τακτικές συγκεντρώσεις για υποστήριξη και ενθάρρυνση.
Οι γυναίκες που συμμετείχαν προέρχονταν από χριστιανικό, εβραϊκό και μη θρησκευτικό υπόβαθρο.
«Της έδειχνα πώς να έχουν μια προσωπική σχέση με τον Χριστό, και τους έλεγα τι πραγματικά πιστεύει ο Χριστιανισμός σε σχέση με αυτά που διδάσκονται στο τζαμί.
 Προσεύχομαι να τους δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουν για τον Ιησού χωρίς να επιτεθούν στην θρησκεία του συζύγου τους ».
Η Cati ελπίζει τώρα να δημιουργήσει σπίτια για να βοηθήσει τις γυναίκες που προέρχονται από καταπιεστικούς ισλαμικούς γάμους. "Μόλις βγεις από μια καταχρηστική, λατρευτική κατάσταση, χρειάζεσαι ένα μέρος να πας», λέει.
«Υπάρχουν σπίτια για τους τοξικομανείς, αλλά τίποτα για τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο."
Και προσθέτει η Maroudi:
«Αν μπορούμε να βοηθήσουμε αυτές τις γυναίκες να βρουν το σωστό δρόμο, μπορεί να επηρεαστεί ολόκληρη η οικογένεια. Ίσως τελικά, ο Θεός φέρνει μουσουλμάνους στη χώρα αυτή, για να ακούσουν για το ευαγγέλιο.. "


ΠηγήΑποκάλυψη: Ξεπουλάνε τη χώρα μας έναντι πινακίου φακής!

Αποκάλυψη: Ξεπουλάνε τη χώρα μας έναντι πινακίου φακής!Άρον – άρον ξεπουλάει, τα «ασημικά» της χώρας η κυβέρνηση όπου βρει και όσο – όσο, όχι βέβαια για να γλιτώσουμε την χρεοκοπία, που αυτή είναι δεδομένη και...
προαποφασισμένη, όπως όλα δείχνουν, μέχρι και τα μέσα του μήνα που διανύουμε, αλλά για να προλάβει πριν κατακρημνιστεί το ληστρικό της καθεστώς από την οργή του λαού!
Η γαλλική οικονομική εφημερίδα «La Tribune» αποκάλυψε χτες «μυστικό» σχέδιο της εταιρείας Roland Berger, κατά παραγγελία του Βερολίνου, για την εκποίηση «πακέτου» δημόσιας περιουσίας 125 δισ. ευρώ από εταιρεία που εδρεύει στο Λουξεμβούργο και θα ελέγχεται από ευρωπαϊκό οργανισμό.
Με τα 125 δισ. η Ελλάδα θα αποπληρώσει μέρος των υποχρεώσεων της προς την ΕΚΤ και τον μηχανισμό στήριξης, με συνέπεια να μειωθεί το δημόσιο χρέος κατά το ένα τρίτο περίπου. Αν το τίμημα είναι μεγαλύτερο των 125 δισ.,
η Ελλάδα θα πάρει πίσω το υπόλοιπο.
Αν είναι μικρότερο, θα καλύψει τη ζημιά!
Παρότι χθες υπήρξε μεγάλη δημοσιότητα του θέματος, επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε από καμιά πλευρά.
Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι στο δείπνο Μερκελ-Παπανδρέου, προχτές το βράδυ στο Βερολίνο, παρακάθισε και ο διευθύνων σύμβουλος του νεοσύστατου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, κ. Μητρόπουλος.
Η χώρα, μετά το κούρεμα θα κάνει 10 χρόνια για να βγει στις αγορές και έτσι θα εξαρτάται απόλυτα από την «αιμοδοσία» των Γαλλογερμανών, με αντάλλαγμα όμως όχι μόνο τον απόλυτο έλεγχο της χώρας μας, αλλά και την «μεταβίβαση» ολόκληρης της περιουσίας του λαού στα χέρια τους, έναντι πινακίου φακής!
prionokordela.VIDEO: Έλληνες λεβέντες, έφεδροι καταδρομείς έστειλαν μήνυμα… στον εσωτερικό εχθρό της πατρίδας!

 VIDEO: Έλληνες λεβέντες, έφεδροι καταδρομείς έστειλαν μήνυμα… στον εσωτερικό εχθρό της πατρίδας!

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Έλληνες έφεδροι καταδρομείς, που η ψυχή τους και το κορμί τους ξέρουν πόσο πιστεύουν αυτά που ορκίστηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Τα ίδια με αυτά που ορκίστηκαν οι…
κυβερνήτες μας, με την διαφορά, όμως, ότι τα παλικάρια τιμούν τον όρκο τους, μέχρι τη ημέρα που θα συναντήσουν τον δημιουργό τους και τίποτε ιερότερο από την πατρίδα δεν έχουν για να υπερασπιστούν, αντίθετα από τους κυβερνήτες μας!
Ενοχλήθηκε… η «δημοκρατική» κυβέρνηση από έναν ανάπηρο καταδρομέα που ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής και στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο ίδιο του το σπίτι δηλαδή! Και δόθηκε εντολή σε μία χούφτα φοβισμένους ένστολους, δυστυχώς για την στολή που φορούν με το εθνόσημο, να τους εμποδίσουν και να υπερασπιστούν… σαν άλλοι πραίτορες τον… τύραννο!
Είναι παράνομος, του είπαν, και αν το δοκιμάσει, θα συλληφθεί! Δεν είναι παράνομοι οι κυβερνήτες μας για να συλληφθούν, Αστυνόμε; Δεν είναι; Μελετήστε το Σύνταγμα και θα δείτε ποιοι παρανομούν και ασχημονούν καθημερινώς έναντι της πατρίδος, έναντι της νομιμότητος και έναντι της κυριαρχίας των Ελλήνων στον τόπο τους! Αυτοί είναι οι παράνομοι!
 Ενωθείτε με τους πολίτες και πηγαίνατε να τους συλλάβετε!
Όμως, οι Έλληνες Έφεδροι Καταδρομείς δεν είναι μισθοφόροι κανενός, είναι αυτόβουλοι υπερασπιστές και δεν πληρώνονται, αλλά πληρώνουν με το… αίμα τους, εάν και όποτε κληθούν να το πράξουν!
Αυτοί, λοιπόν, με μία καταδρομική ενέργεια, κατάφεραν και έσπασαν την φάλαγγα των ΥΜΕΤ, πέρασαν και κατέθεσαν στεφάνι στα αδέρφια τους, δίνοντας μία υπόσχεση σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους, για την Ελευθερία, την Δημοκρατία, την Ισονομία!
Και να είστε σίγουροι, κύριοι κυβερνήτες, ότι και πάλι την πατρίδα μας θα την υπερασπιστούν οι ίδιοι!
Έχει δικαίωμα ο κάθε τουρίστας να φωτογραφηθεί με την γλώσσα έξω μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη,
 αλλά δεν έχουν δικαίωμα οι έφεδροι καταδρομείς να αποτίσουν φόρο τιμής στα αδέρφια τους;
Μα μην ματαιοπονείτε κ. Κυβερνήτες!
Θα το πάρουν το δικαίωμα!
prionokordela.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: «Μη το κάνεις!» Καρδινάλιος προειδοποιεί τις γυναίκες που σκέφτονται να παντρευτούν μουσουλμάνους .

 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: «Μη το κάνεις!» Καρδινάλιος προειδοποιεί τις γυναίκες που σκέφτονται να παντρευτούν μουσουλμάνους .


«Προσβλητικά» θεωρούν πολλοί αυτά τα οποία είπε ένας Καθολικός καρδινάλιος στην Πορτογαλία, ο οποίος προειδοποιεί τις γυναίκες να το σκεφτούν δύο φορές πριν αποφασίσουν να παντρευτούν έναν μουσουλμάνο.
 Ο καρδινάλιος θεωρεί ότι τέτοιοι γάμοι μόνο σε προβλήματα οδηγούν.

Η Πορτογαλία σε μεγάλο βαθμό παραμένει μία συντηρητική και καθολική χώρα, όπου η αύξηση των μουσουλμάνων μεταναστών έχει γίνει ένα ακανθώδες ζήτημα για την καθολική εκκλησία της Λισαβόνας.
Ο ηγέτης της, καρδινάλιος Jose Policarpo (Χοσέ Πολύκαρπο) δίνει δημόσια συμβουλές για τις γυναίκες της Πορτογαλίας.
«Να είστε προσεκτικές με την αγάπη», είπε.
"Σκεφτείτε δύο φορές πριν συνάψετε γάμο με μουσουλμάνο ...
Επειδή τέτοιες ενώσεις προκαλούν μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα, και ούτε και ο Αλλάχ δεν μπορεί να πει τι μπορεί να συμβεί».
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αναταραχές στην μουσουλμανική κοινότητα της Λισαβόνας.
 Ο Ιμάμης της Λισαβόνας Σέιχ David λέει ότι ούτε στο όνειρό του δεν θα έδινε τέτοιες συμβουλές στους μουσουλμάνους.
«Εγώ δεν συμβουλεύω τους μουσουλμάνους να μην παντρευτούν με μια χριστιανή γυναίκα μόνο και μόνο επειδή είναι χριστιανή», είπε. «Όχι, λέω στους μουσουλμάνους, ότι θα παντρευτείτε μια χριστιανή γυναίκα, γι 'αυτό παρακαλώ σεβαστείτε την πίστη της."
Οι Μουσουλμάνοι στη Λισαβόνα λένε ότι αισθάνονται ‘ενσωματωμένοι’ στην πορτογαλική κοινωνία, αλλά τώρα ανησυχούν ότι τα λόγια του Καρδινάλιου Policarpo θα μπορούσαν να υποκινήσουν μισαλλοδοξία και διακρίσεις.
Η Πορτογαλία είναι 85 τοις εκατό Καθολική και υπάρχουν μόνο περίπου 40.000 μουσουλμάνοι στην Πορτογαλία.
Πολλοί είναι μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική.
Ο καρδινάλιος, λέει ο διάλογος είναι δύσκολος με τη μουσουλμανική κοινότητα, επειδή «σκέφτονται ότι η αλήθεια τους είναι η μόνη αλήθεια».
Οι Χριστιανοί υπερασπίζονται τον Καρδινάλιο.
Ο Manuel Marujao, εκπρόσωπος για την Επισκοπική Κοινότητα στη Λισσαβόνα, δήλωσε ότι ο καρδινάλιος δεν έχει πει κάτι περισσότερο από «ρεαλιστικές συμβουλές για να είμαστε προνοητικοί και προσεκτικοί στο γάμο με ανθρώπους διαφορετικής θρησκείας και πολιτισμού» και για τις γυναίκες
"να γνωρίζουν το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στη μουσουλμανική κοινωνία. "
Δείτε το βίντεο:
Η αναίμακτη κατάληψη της Ευρώπης από τους Μουσουλμάνους.


Η αναίμακτη κατάληψη της Ευρώπης από τους Μουσουλμάνους.


Του Soeren Kern (Hudson New York)
Οι ισλαμιστές εξτρεμιστές αναπτύσσουν με ταχείς ρυθμούς τη δημιουργία «απαγορευμένων», για μη Μουσουλμάνους, περιοχών στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Πολλές από αυτές τις «no-go» ζώνες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, υπαγόμενες στον ισλαμικό νόμο της Σαρίας.
Οι επίσημες κρατικές αρχές έχουν χάσει τον έλεγχο τους, και σε πολλές περιπτώσεις αδυνατούν ακόμη και να παράσχουν τα βασικά δημόσια αγαθά, όπως είναι η αστυνόμευση, η πυρόσβεση, και η διακομιδή ασθενών.
Οι απαγορευμένες αυτές περιοχές αποτελούν προϊόν δεκαετιών φιλελεύθερης πολυπολιτισμικής πολιτικής, η οποία έχει ενθαρρύνει τους Μουσουλμάνους στο να δημιουργήσουν δικές τους παράλληλες κοινωνίες, και να παραμείνουν απομονωμένοι, παρά να ενσωματωθούν στις κοινωνίες των χωρών που τους φιλοξενούν.
Για παράδειγμα, στη Βρετανία υπάρχει μια ομάδα με την ονομασία Μουσουλμάνοι Εναντίον των Σταυροφοριών, που ξεκίνησε εκστρατεία με σκοπό τη μετατροπή δώδεκα βρετανικών πόλεων σε ανεξάρτητα μουσουλμανικά κράτη.
Η ομάδα μάλιστα αποκαλεί το Λονδίνο ως Λονδονιστάν!
Τα «εμιράτα» αυτά, θα λειτουργούν, λένε, ως ανεξάρτητοι μουσουλμανικοί θύλακες, υπό τον νόμο της Σαρίας, και εκτός της αρμοδιότητας των βρετανικών αρχών.
Στα σχέδια της ομάδας είναι να «ισλαμοποιηθούν» πλήρως οι εξής βρετανικές πόλεις και περιοχές: Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, και Waltham Forest στο Β.Α. Λονδίνο, και τα Towerr Hamlets στο ανατολικό Λονδίνο.
Στη συνοικία Tower Hamlets (γνωστή ως Ισλαμική Δημοκρατία Tower Hamlets), οι εξτρεμιστές Μουσουλμάνοι κληρικοί (γνωστοί ως Ταλιμπάν), εκδίδουν πολύ συχνά απειλές θανάτωσης εναντίον γυναικών που αρνούνται να φορέσουν το ισλαμικό πέπλο.
 Οι δρόμοι της συνοικίας είναι γεμάτοι από αφίσες που προειδοποιούν ότι αυτή ελέγχεται από τον ισλαμικό νόμο.
 Οι όποιες διαφημίσεις ή πινακίδες θεωρούνται ότι προσβάλλουν το μουσουλμανικό αίσθημα, πέφτουν θύματα βανδαλισμού, ή απλά σβήνονται με μπογιά.
Στη περιοχή Bury Park του Luton, οι Μουσουλμάνοι κατηγορούνται για «εθνοκάθαρση» εξαιτίας της συνεχούς παρενόχλησης των μη Μουσουλμάνων, πολλοί εκ των οποίων αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη περιοχή.
Στο West Midlands, δυο Χριστιανοί ιερείς έχουν κατηγορηθεί για «εγκλήματα μίσους» επειδή μοίρασαν ευαγγελικά φυλλάδια σε μια μουσουλμανική γειτονιά του Birmingham.
Στο Leytonstone του ανατολικού Λονδίνου, ο Μουσουλμάνος εξτρεμιστής Abu Izzadeen παρενόχλησε πρόσφατα τον πρώην υπουργό Εσωτερικών John Reid, ρωτώντας τον πως
«τόλμησε να εισέλθει σε μουσουλμανική περιοχή».
Στη Γαλλία, ολόκληρες περιοχές πόλεων θεωρούνται ήδη ως μη προσβάσιμες από την αστυνομία. Σύμφωνα μες τελευταίες εκτιμήσεις, υπάρχουν 75 τέτοιες ευαίσθητες αστικές ζώνες»
( Zones Urbaines Sensibles, ZUS), όπως τις αποκαλούν.
Σε αυτές τις ζώνες ζουν περίπου 5 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι, χωρίς στην ουσία να υπάγονται σε κανέναν γαλλικό κρατικό έλεγχο.
Παράλληλα, οι Μουσουλμάνοι πήραν τον έλεγχο και άλλων περιοχών της χώρας.
Στο Παρίσι, αλλά και σε πόλεις όπως η Λυών, η Μασσαλία, και η Τουλούζη, χιλιάδες Μουσουλμάνοι αποκλείουν δρόμους και πεζοδρόμια, παγώνοντας στην ουσία τη φυσιολογική εμπορική και οικονομική ζωή, και αναγκάζοντας τους μη Μουσουλμάνους να παραμένουν κυριολεκτικά φυλακισμένοι μέσα στους ιδιωτικούς χώρους τους.
 Μάλιστα, κάποια τεμένη έχουν αρχίσει να μεταδίδουν μέσω μεγαφώνων συνθήματα τύπου «Αλαχού Ακμπάρ»!
Όλα αυτά θεωρούνται ως κατάληψη και κατοχή «χωρίς τανκς», και έχουν προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των γηγενών πληθυσμών. 
Παρά τα πολλά όμως παράπονα από πλευράς πολιτών, οι αρχές αρνούνται να επέμβουν φοβούμενες γενικευμένες αντιδράσεις, και τυχόν ταραχές.
Στις Βρυξέλλες, που είναι κατά 20% μουσουλμανικές, υπάρχουν αρκετές γειτονιές που θεωρούνται «no-go zones» για τους αστυνομικούς, οι οποίοι συχνά δέχονται λιθοβολισμούς από τους νεαρούς Μουσουλμάνους.
Στη περιοχή Kuregem της πόλης, που θυμίζει ζώνη πολέμου, οι περιπολίες της αστυνομίας γίνονται πάντα με δυο περιπολικά οχήματα.
Στη περιοχή Molenbeek, έχει απαγορευτεί στους αστυνομικούς να πίνουν καφέ ή να τρώνε δημοσίως, στη διάρκεια του Ραμαζάν.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Γερμανία, με τον αρχηγό της αστυνομίας Bernhard Witthaut να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του, ότι και στη χώρα του έχουν πλέον επιβληθεί απαγορευμένες ζώνες. Ερωτηθείς αν υπάρχουν περιοχές που η αστυνομία δεν μπορεί πια να προστατέψει, ο Witthaut απάντησε:
«Οι πολιτικοί προϊστάμενοι θα το αρνηθούν, όμως όλοι γνωρίζουμε που μπορούμε να πάμε με αυτοκίνητο, και που θα χρειαστεί να πάμε, αν πάμε, με τεθωρακισμένα.
Ο λόγος είναι ότι οι αστυνομικοί φοβόμαστε για την ασφάλειά μας. Υπάρχουν πράγματι τέτοιες περιοχές.
Και το χειρότερο είναι ότι σε αυτές τις περιοχές δεν διώκεται το έγκλημα.
Λειτουργούν αυτόνομα.
Μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις λαμβάνουν γνώση οι αρχές. Η εξουσία του κράτους απουσιάζει εντελώς».
Στην Ιταλία, οι Μουσουλμάνοι έχουν καταλάβει τη Piazza Venezia της Ρώμης, και κάνουν δημόσιες προσευχές.
Στη Bologna, οι Μουσουλμάνοι εκτοξεύουν συνεχείς απειλές ότι θα ανατινάξουν τον καθεδρικό Ναό του Α. Πετρόνιου, επειδή περιέχει μια φρεσκογραφία 600 ετών, που εμπνευσμένη από τη Κόλαση Του Δάντη, απεικονίζει τον Μωάμεθ να βασανίζεται στη κόλαση.
Στην Ολλανδία, ένα δικαστήριο διέταξε το δημόσιο να δημοσιεύσει μια πολιτικά μη ορθή λίστα 40 περιοχών no-go zones στη χώρα.
 Οι μεγαλύτερες προβληματικές μουσουλμανικές περιοχές βρίσκονται στο Άμστερνταμ, στο Ρότερνταμ, και στην Ουτρέχτη.
Η περιοχή Kolenkit του Άμστερνταμ θεωρείται η πλέον επικίνδυνη και προβληματική σε ολόκληρη τη χώρα.
Στη Σουηδία, που έχει ίσως τους πλέον φιλελεύθερους μεταναστευτικούς νόμους της Ευρώπης, μεγάλα κομμάτια της νότιας πόλης του Μάλμο, που είναι κατά 25% μουσουλμανική, θεωρούνται απαγορευμένες περιοχές για τους μη Μουσουλμάνους. Οι διασώστες της πυροσβεστικής, όπως και τα ασθενοφόρα, αρνούνται να εισέλθουν σε αυτά τα «ανεξάρτητα εδάφη» χωρίς αστυνομική προστασία.
Στη συνοικία Rosengaard, η ανεργία μεταξύ των ανδρών είναι στο 80%. Σε μια περίπτωση που οι πυροσβέστες αποπειράθηκαν να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε σε τζαμί, δέχτηκαν σφοδρή επίθεση με πέτρες.
Στη πόλη του Gothenburg, οι νεαροί Μουσουλμάνοι καθημερινά πετάνε βόμβες μολότοφ στα περιπολικά της αστυνομίας.
Ήδη έχουν καεί 15 περιπολικά, ενώ οι αστυνομικοί υφίστανται συνεχή παρενόχληση από ακτίνες λέιζερ, με αποτέλεσμα κάποιοι απ αυτούς να χάσουν προσωρινά την όρασή τους.
Σύμφωνα με τον ιμάμη Adly Abu Hajar,
 «η Σουηδία αποτελεί το καλύτερο ισλαμικό κράτος»!
 Πηγή
http://redskywarning.blogspot.com/2011/09/blog-post_29.html
 ********************************************************************************

ΔΕΣ ΕΔΩ

CIA -Ταραχές , αποσταθεροποίηση , βία , σε οικονομικό,

και γεωπολιτικό επίπεδο , στην Ελλάδα.

http://stavretta.blogspot.com/2011/05/cia.html

 ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ -ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ . ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΜΗΠΩΣ ;..........
http://stavretta.blogspot.com/2011/03/blog-post_114.html

 

"Γιατί δεν θέλω το τζαμί" ΤΟΥ Πειραιώς Σεραφείμ

---- ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ -ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

http://stavretta.blogspot.com/2011/06/blog-post_2602.html


,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"