.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

100.000 Έλληνες λαδώνουν εφοριακούς κάθε χρόνο.100.000 Έλληνες λαδώνουν εφοριακούς κάθε χρόνο.

Από 90.000 έως 100.000 κυμαίνεται ο αριθμός των φορολογικών υποθέσεων, που κάθε χρόνο διακανονίζονται με δωροδοκία υπαλλήλου ΔΟΥ...Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Θ. Σκυλακάκης, σε εκδήλωση για τη φοροδιαφυγή, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι υποθέσεις που διακανονίζονται κάτω από το τραπέζι...
προκαλούν τεράστια ζημιά στο δημόσιο, ενώ 2 στους 10 επιχειρηματίες, έχουν παραδεχθεί σε τηλεφωνικές έρευνες, ότι δωροδόκησαν εφοριακό.
Ωστόσο λόγω της κρίσης φαίνεται ότι και το λάδωμα έχει μειωθεί, ως προς το τελικό ποσό.
Ειδικότερα το 2007, το μέσο ποσό δωροδοκίας στις εφορίες, έφτανε τα 3660 ευρώ, ενώ λόγω της κρίσης, το 2010. μειώθηκε σε 2341 ευρώ.
Ο κ. Σκυλακάκης, πρότεινε να υπάρξει νέος μηχανισμός ελέγχου, για μια πενταετία, με νέους υπαλλήλους που θα αμοίβοται καλά και θα έχουν σύμβαση ορισμένου χρόνου, ώστε με την βοήθεια της task force να αποτελέσουν ένα νέο ιισχυρό όργανο του δημοσίου που θα ελέγχει όλες τις φορολογικές παραβάσεις.
Μιλώντας στην εκδήλωση η Ζορζέτα Λάλη, εκπρόσωπος της task force στην Ελλάδα, τόνισε ότι προωθείται η δημιουργία μίας ειδικής πρότυπης ΔΟΥ, η οποία θα στηθεί με το ΔΝΤ, ώστε να αποτελέσει παράδειγμα για τις υπόλοιπες εφορίες. Τόνισε ακόμη ότι χρειάζεται πολιτική βούληση για να εισπραχθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που ανέρχονται σε 8 δισ. ευρώ. "Χύθηκε τόσο αίμα για την 6η δόση, η οποία είναι όσο και το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο που μπορούν άμεσα να εισπραχθούν" είπε και πρόσθεσε ότι η task force πιέζει το υπουργείο Δικαιοσύνης, ώστε να υπάρξει απλή και γρήγορη επίλυση οικονομικών θεμάτων.
Από την πλευρά του ο Νίκος Τάτσος, καθηγητής δημόσιας οικονομική και πρώην πρέσβης της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, υπογράμμισε ότι σε όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ οι διαδικασίες είναι απλές και γρήγορες, σε ότι αφορά μία ληξιπρόθεσμη οφειλή. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι εντός του πρώτου δεκαημέρου που η οφειλή γίνεται ληξιπρόθεσμη ο φορολογούμενος δέχεται τηλεφώνημα από τον εφοριακό, ενώ μέσα στο επόμενο 20 ήμερο δύο γραπτές ειδοποιήσεις.
Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί και δεν πληρώσει την οφειλή, παίρνει έγγραφο από την εφορά ότι ξεκινούν διαδικασίες πλειστηριασμού.
tromaktiko.grΑποκαλύπτεται το βρόμικο παιχνίδι με τα CDS - Τακτικές εκφοβισμού στην Ελλάδα (Scare Tactics in Greece)


  Αποκαλύπτεται το βρόμικο παιχνίδι με τα CDS - Τακτικές εκφοβισμού στην Ελλάδα (Scare Tactics in Greece)


Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι των New York Times

Τακτικές εκφοβισμού στην Ελλάδα

(Scare Tactics in Greece)

Την ώρα που βαθαίνει η κρίση χρέους της Ευρώπης, οι τραπεζίτες πιέζουν τους κατόχους ελληνικών ομολόγων να υποστούν μεγάλες απώλειες.
Επικεφαλής των πιέσεων αυτών είναι η γαλλική BNP Paribas, που προσελήφθηκε από την κυβέρνηση της Αθήνας για να πείσει τους διεθνείς επενδυτές να χάσουν το μισό της αξίας των επενδύσεών τους.
Στα χαρτιά, αυτή αναδιάρθρωση είναι εθελοντική.
Οι ομολογιούχοι θα ανταλλάξουν τα παλιά ελληνικά ομόλογα τους στο 50% της αξίας τους, με νέα που θα λήγουν σε 30 χρόνια.
 Μπορεί να είναι μια οδυνηρή λύση, αλλά θεωρητικά αποτελεί την μόνη επιλογή για να ανταπεξέλθει η Ελλάδα, και να ωφεληθούν άπαντες.
Στο παρασκήνιο όμως, οι αρμόδιοι της BNP Paribas πιέζουν αφόρητα, με επίκεντρο τα παράγωγα.
Οι επενδυτές που έχουν στα χέρια τους ελληνικό χρέος και το έχουν ασφαλίσει, με την μορφή των CDS, απορούν για ποιο λόγο θα πρέπει να συμφωνήσουν στο κούρεμα.
Αν η Ελλάδα σταματήσει να πληρώνει, τότε τα CDS θα τους αποζημιώσουν.
Ή διεθνής ένωση ασφαλίστρων International Swaps and Derivatives Association (I.S.D.A. ) συμφωνεί.
Εκπροσωπώντας την βιομηχανία του χρήματος που ελέγχεται από τις μεγάλες τράπεζες, λέει πως όποιος δεν θέλει μπορεί να μην συμμετάσχει.
Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, η ένωση αναφέρει:
 Αν χαθεί μια πληρωμή, θα ενεργοποιηθούν τα CDS.
Η BNP και ο πελάτης της η Ελλάδα, θέλουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επενδυτές.
Όσο πιο πολλοί πειστούν, τόσο περισσότερο το κέρδος για τη χώρα, και τόσο περισσότερη η προμήθεια της τράπεζας.
Εξ ου και η σχεδόν βίαια αντιμετώπιση των επενδυτών από πλευράς της BNP, όπως αναφέρουν κάποιοι από τους επενδυτές, οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι φοβούμενοι αντίποινα από πλευράς της τράπεζας.
Σε αντίθεση με αυτά που λέει η I.S.D.A., οι τραπεζίτες της BNP Paribas λένε στους επενδυτές πως τα ασφάλιστρά τους δεν θα πληρωθούν, αφού μετά την αναδιάρθρωση μπορεί να αλλάξουν οι όροι του παλιού χρέους.
Σε φυσιολογικές συνθήκες, οι επενδυτές δεν θα έδιναν σημασία σε τέτοιους ισχυρισμούς.
Όμως, οι προειδοποιήσεις της BNP Paribas έχουν κάποιο βάρος, επειδή ένας από τους ειδικούς της που εκτοξεύουν τις απειλές αυτές, είναι και η Belle Yang, που είναι και μέλος της αρμόδιας επιτροπής της I.S.D.A, η οποία καθορίζει τι συνιστά πιστωτικό γεγονός για την Ευρώπη!
Πρόκειται δηλαδή για την επιτροπή που μάλλον θα κρίνει ότι η ελληνική συμφωνία δεν συνιστά χρεοκοπία, επειδή το κούρεμα θα είναι εθελοντικό.
 Έτσι, όσοι επενδυτές βασίζονται στο να εισπράξουν τα ασφάλιστρα ρίσκου, θα την πατήσουν.
Όπως μας ανέφεραν επενδυτές που ήταν στις συναντήσεις, η Belle Yang παραδέχτηκε ότι είναι μέλος της επιτροπής.
 Αυτό είναι κάτι το ασυνήθιστο, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις τα ονόματα των μελών της επιτροπής αυτής είναι εμπιστευτικά. Η I.S.D.A δεν τα δημοσιοποιεί, και δημοσιοποιεί μόνο τους εργοδότες των μελών, όπως είναι οι Bank of America, BNP Paribas, Goldman Sachs, BlackRock, και η Pimco.
Σύμφωνα με τους επενδυτές, η παρουσία της Yang στις συναντήσεις προκάλεσε ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων.
Η Yang εργάζεται για την BNP, που θα κερδίσει χρήματα από την αναδιάρθρωση.
Παράλληλα είναι και μέλος της αρμόδιας επιτροπής της I.S.D.A, που θα αποφασίσει αν θα πληρωθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου. Όταν ένας επενδυτής της το επισήμανε, η απάντηση της Yang ήταν ότι «απλά τους βοηθά να μάθουν το τι μπορεί να στραβώσει».
Από την πλευρά της τράπεζας δεν δόθηκε κάποια εξήγηση.
Σύμφωνα πάντα με τους επενδυτές που παρευρέθηκαν στις συναντήσεις, η Yang τους προειδοποίησε πως ένα πιθανό πρόβλημα θα ήταν αν η Ελλάδα άλλαζε τους όρους των παλιών της ομολόγων.
Το 90% αυτών των ομολόγων διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, έτσι θεωρητικά η κυβέρνηση θα μπορούσε να τα αλλάξει ονομαστική αξία π.χ. από το $1 δισ στα $100 εκατομμύρια, αναγκάζοντας τους επενδυτές να παραδώσουν περισσότερα ομόλογα, προκειμένου να εισπράξουν την ασφαλιστική αποζημίωση που δικαιούνται.
Η Yang αρνήθηκε να μας κάνει κάποια δήλωση, αναφέροντας όμως ότι δεν αποτελεί πολιτική της I.S.D.A να συζητά ζητήματα που χειρίζεται η αρμόδια επιτροπή.
Πάντως προκαλεί απορία το ότι ένα μέλος αυτής της επιτροπής μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν θα πληρωθούν τα CDS.
 Ήδη η I.S.D.A δέχεται κριτικές εξαιτίας της αναμενόμενης απόφασής της ότι η ελληνική αναδιάρθρωση είναι εθελοντική.
Η I.S.D.A έχει τεράστια ισχύ στην αγορά των παραγώγων.
Από το 2009, απαιτεί όλα τα συμβόλαια που υπογράφονται με τα μέλη της, να υιοθετούν απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των επιτροπών της όσον αφορά στα πιστωτικά συμβάντα.
Πιο πριν, τα διάφορα μέρη μπορούσαν να πάνε στα δικαστήρια.
Οι επενδυτές πιστεύουν πως η BNP Paribas είτε έχει ως βασικό της κίνητρο τα κέρδη που θα αποκομίσει από την ανταλλαγή ομολόγων, είτε ανησυχεί από την μεγάλη της έκθεση στο ελληνικό χρέος.
Απορούν μάλιστα αν η τράπεζα έχει κι αυτή πουλήσει ασφάλιστρα ελληνικού χρέους.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τη συμφέρει να ξεφορτωθούν κάποιοι αυτά τα ασφάλιστρα, ώστε να της κοστίσει φθηνότερα.
Αν οι επενδυτές θεωρήσουν ότι οι όροι του χρέους μπορούν να αλλάξουν με ένα απλό διάταγμα (fiat), τότε θα αποχωρήσουν από τις αγορές.
Μάλιστα, μεγάλο μέρος της αστάθειας των αγορών σήμερα, μπορεί να οφείλεται σε τέτοιου είδους ανησυχίες των επενδυτών.
Επιβεβαιώνεται δηλαδή, ότι τα credit default swaps δεν είναι τελικά ασφάλεια, αλλά ένα εργαλείο με το οποίο οι μεγάλες τράπεζες κερδίζουν.
Η μυστικότητα των μελών των διάφορων επιτροπών της I.S.D.A τροφοδοτεί αυτές τις ανησυχίες.
Πρόκειται για επιτροπές που δικάζουν, και που αποφασίζουν ταυτόχρονα.
Απόδοση: S.A.
antinews
http://greeknation.blogspot.com/2011/11/cds-scare-tactics-in-greece.html

Κατάσκοπος της Ρωσίας ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Άβιντγκορ Λίμπερμαν;
Κατάσκοπος της Ρωσίας ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Άβιντγκορ Λίμπερμαν;


Σύμφωνα με ανάλυση του Richard Silverstein στο EurasiaReview, ο σημερινός Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιντγκορ Λίμπερμαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στην κυβέρνηση Νετανιάχου ως υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων,
δεν είχε την απαιτούμενη άδεια πρόσβασης από την υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας του Ισραήλ, Σιν Μπετ, σε όσα απόρρητα έγγραφα αφορούσαν το Ιράν.
 Σε αντίθεση με τον Άβιντγκορ Λίμπερμαν, η σχετική άδεια έχει δοθεί στο σημερινό υπουργό, Μοσέ Γιαλόν.Η αιτία απαγόρευσης πρόσβασης στα απόρρητα έγγραφα από τη Σιν Μπετ στον τότε Ισραηλινό υπουργό Στρατηγικών Υποθέσεων και σημερινό υπουργό Εξωτερικών Αβιντγκορ Λίμπερμαν, ήταν οι πολύ φιλικές σχέσεις που είχε και έχει με τη Ρωσία, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς εταίρους του Ιράν στο θέμα της κατασκευής του πυρηνικού εργοστασίου στην περιοχή της Μπουσέρ.
Σύμφωνα με ανώτατο Ισραηλινό αξιωματικό, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Άβιντγκορ Λίμπερμαν δεν είχε φτάσει στο Ισραήλ όταν ήταν πολύ νέος ως ένας απλός μετανάστης, αλλά ως συνεργάτης της τότε KGB
(μυστικές υπηρεσίες της πρώην ΕΣΣΔ).
Πριν ένα μόλις μήνα, κυκλοφόρησε στην Ιερουσαλήμ ένα φυλλάδιο (ανώνυμο) στο οποίο ο Άβιντκγορ Λίμπερμαν παρουσιάζονταν ως ο επικεφαλής της Ρωσικής κατασκοπείας στο Ισραήλ!
Το φυλλάδιο είχε το τίτλο: “Σκέφτομαι άρα υπάρχω”.
Πιο συγκεκριμένα έγραφε:
Το κράτος του Ισραήλ είναι ανίσχυρο απέναντι στις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, που καθοδηγούνται από τον Αβιγκντόρ Λίμπερμαν και κάποιους ακόμη συνεργάτες του στο κόμμα.
Τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης δεν αποκαλύπτουν το θέμα ενώ μας παραπλανούν παράλληλα.
Απαιτούμε ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών, να κληθεί σε εξέταση ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεσή του σε βάθος.
 Όσο βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι σε κορυφαία αξιώματα, υπάρχει κίνδυνος να διαρρεύσουν σημαντικές πληροφορίες του Ισραήλ στη Ρωσία η οποία έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τη Συρία, το Ιράν και τη Χεζμπολάχ.Όταν ήρθε στα χέρια μου το συγκεκριμένο φυλλάδιο, γράφει ο Richard Silverstein, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να ελέγξω την εγκυρότητά του.
Από την άλλη, άρχισα να σκέφτομαι πως τελικά ίσως να μην ήταν τυχαία η απαγόρευση στον Άβιντγκορ Λίμπερμαν από την υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας του Ισραήλ, Σιν Μπετ, σε όλα τα απόρρητα έγγραφα που αφορούσαν το Ιράν.
Το 2009 σε Αμερικανικά απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν μέσω της WikiLeaks αφέθηκαν υπονοούμενα για τις σχέσεις του Άβιντγκορ Λίμπερμαν με τη Ρωσία, αφού σε δύο με τρεις επισκέψεις του στη Μόσχα, συναντήθηκε και με τους τρεις (Πούτιν, Λαβρόφ, Μενταβέντεφ), σε τόσο καλό κλίμα που έμοιαζε σαν να γνωρίζονταν μεταξύ τους χρόνια.

Η τελευταία επισήμανση ήταν και το υπογραμμισμένο συμπέρασμα!
GEOPOLITICS & DAILY NEWShttp://greeknation.blogspot.com/2011/11/blog-post_6821.htmlΡομπότ δεσμοφύλακες Δοκιμασμένα Στη Νότια Κορέα.
Ρομπότ δεσμοφύλακες Δοκιμασμένα στη Νότιο Κορέα.


Φαίνεται ότι όταν επιτρέπουν ρομπότ να περάσουν πάνω από ένα ορισμένο όριο, ο δρόμος για την Ημέρα της Κρίσης γίνεται χάραξε!
Το σημείο διασταύρωσης θα ήταν, όταν οι αρχές να παραδώσουν την εξουσία σε ρομπότ;
Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από την αστυνόμευση στα στρατιωτικά καθήκοντα.
Ωστόσο, στη Νότια Κορέα οι αρχές πρόκειται να ξεκινήσουν δεσμοφύλακες δοκιμή ρομπότ.
Λένε ότι για να ελευθερώσουν τον άνθρωπο εξουσία, επιτρέποντας στους ανθρώπους του να αναλάβει άλλα καθήκοντα, αλλά θα έλεγα ότι δεν θα είναι;

Σύμφωνα με την ασιατική Φόρουμ για διορθώσεις πρόεδρος, Λι Baik-Chul είπε?
"Τα ρομπότ θα εκτελέσουν απλές εργασίες, όπως περιπολούν κατά τις νυχτερινές ώρες και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τους ανθρώπινους δεσμοφύλακες να επικεντρωθούν σε άλλες πιο πολύπλοκες εργασίες.

Τη νύχτα, τα ρομπότ θα παρακολουθουν για οποιαδήποτε σημάδια της απόπειρας αυτοκτονίας ή σωματικές επιθέσεις εναντίον κρατουμένων, αντί του ανθρώπινου φρουρών. "
Πηγή [Technabob]


http://techmash.co.uk/20422/2011/11/28/robot-prison-guards-tested-in-south-korea/
***********


σε φυλακή στην Κορέα

Σύμφωνα με δημοσιέυμα του BBC, φυλακή στη Νότια Κορέα ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της τρία ρομπότ σε ρόλο φυλάκων.

Τα ρομπότ θα έχουν ύψος περίπου 1.5 μέτρο, ενώ κύρια αρμοδιότητα τους θα είναι η παρακολούθηση για τυχόν μη φυσιολογική συμπεριφορά από τους κρατουμένους.
Εξοπλισμένα με κάμερες, αισθητήρες και κινούμενα με ειδικά ροδάκια, τα ρομπότ θα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται εύκολα στο χώρο για να καταγράφουν τι συμβαίνει και στη συνέχεια να αποστέλουν το περιεχόμενο σε μια κεντρική μονάδα.
Σε περίπτωση που παρατηρηθεί οποιαδήποτε επικίνδυνη συμπεριφορά, τα ρομπότ μπορούν να ειδοποιούν τους φύλακες. Οι τελευταίοι μπορούν, μάλιστα, να αλληλεπιδράσουν με τους κρατούμενους μέσω του μικροφώνου του ρομπότ.
Από τον επόμενο κιόλας χρόνο τα νέα ρομπότ-φύλακες αναλαμβάνουν δουλειά σε δοκιμαστικό πρόγραμμα διάρκειας ένος μήνα.
πηγή: techgear.gr**************Royal Guard - Spacedancer εικόνα ρομπότ


 ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ

stavretta


ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ:

Τουρκικός στρατός χρησιμοποιεί «φρουρούς ρομπότ» σε επικίνδυνες περιοχές.

http://stavretta.blogspot.com/2011/12/blog-post_3113.html


Ενθαρρυντικά τα πρώτα αποτελέσματα κλινικών δοκιμών του αντικαρκινικού D.C.A.

Ενθαρρυντικά τα πρώτα αποτελέσματα κλινικών δοκιμών του αντικαρκινικού D.C.A.


Επιστολή από τον Δρ. Ευάγγελο Μιχαλάκη
Οκτώβριος 2008

Αγαπητοί φίλοι,


Αυτή η επιστολή είναι μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τα τεκταινόμενα των ερευνών μας για το D.C.A. εδώ στο Πανεπιστήμιο της Αλμπερτα.


Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση μας για την υποστήριξή σας στη προσπάθεια για χρηματοδότηση των ερευνών. Διαμέσου δωρεών σε αυτήν την ιστοσελίδα και από φιλανθρωπικούς οργανισμούς καταφέραμε να επεκτείνουμε τις βασικές επιστημονικές μας προσπάθειες όπως επίσης και την έναρξη και πραγματοποίηση δυο Κλινικών δοκιμών στο Εντμοντον (Καναδά).
Σε συνεργασία με το ινστιτούτο Cross Cancer και το συμβούλιο της Αλμπερτα για τον καρκίνο, πραγματοποιούμε Κλινικές δοκιμές σε ασθενείς με στερεούς όγκους που απέτυχαν να εξαφανιστούν με τις συνηθισμένες θεραπείες, καθώς και σε ασθενείς με κακοήθεις όγκους στον Εγκέφαλο.
Οι στόχοι αυτών των δοκιμών είναι να καθορίσουν την ασφάλεια του D.C.A. ως καινοφανούς θεραπείας ενάντια στον καρκίνο. Προσπαθούμε να καθορίσουμε την σωστότερη δόση και να ερευνήσουμε πιθανές παρενέργειες, όπως αλληλεπιδράσεις με άλλες θεραπείες και φάρμακα καθώς και διάφορες τοξικότητες. Αυτό είναι απαραίτητο να γίνει προτού προχωρήσουμε σε πιο συγκεκριμένες δοκιμές για να τεστάρουμε την αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου στη θεραπεία ενάντια του καρκίνου.
 Έχουμε εγγράψει πάνω από τα μισά από τα επιλεγμένα μέλη ασθενών σε αυτές τις δοκιμές και αρχίζουμε να κερδίζουμε πολύτιμη εμπειρία.
Και η πρόοδος και τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των δοκιμών είναι υποσχόμενα, αν και τα λεπτομερή αποτελέσματα αυτών των δοκιμών θα δημοσιευτούν σε ιατρικά περιοδικά, αφού ολοκληρωθούν.


Είμαστε πολύ ενθαρρυμένοι από αυτά τα πρώτα αποτελέσματα, και τώρα ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε επιπρόσθετες κλινικές δοκιμές, στο Έντμοντον και σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο.


Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που βλέπουμε άλλους ερευνητές να έχουν ξεκινήσει να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό μας με το D.C.A. Αρκετές πρόσφατες μελέτες ανάφεραν τα ίδια αποτελέσματα με τα δικά μας.
Αυτά συμπεριλαμβάνουν κάποιες εργασίες που προτείνουν ότι το D.C.A. παρουσιάζει αντι-καρκινική δράση σε καρκίνους της μήτρας και του προστάτη
(βλέπετε τις αναφορές στο τέλος αυτής της επιστολής). Μολαταύτα πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτά τα πειράματα
 (από αυτές τις ομάδες) δεν έγιναν σε πραγματικούς ασθενείς αλλά σε ζώα του εργαστηρίου και δοκιμαστικούς σωλήνες, και έτσι η δυνατότητα εφαρμογής αυτών των αποτελεσμάτων σε ανθρώπινη ασθένεια δεν έχει ακόμα καθοριστεί.
Κάνουν παρόλο αυτά την ανάγκη για επιπλέον Κλινικές δοκιμές ακόμα πιο επιτακτική.
 Επαναλαμβάνουμε τέλος ότι λόγω της απουσίας γνώσης σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου σε ανθρώπους, δεν θα ήταν σοφό να λάβετε αυτή τη θεραπεία δίχως την επίβλεψη ειδικών και εκτός των Κλινικών δοκιμών.


Εκ μέρους των πολλών ανθρώπων εδώ στο Πανεπιστήμιο της Αλμπερτα που συνεχίζουν την μελέτη πάνω στο D.C.A.,


Σας ευχαριστούμε πολύ!
(Ιατρικά περιοδικά)


Journal: Gynecol Oncol. 2008 Jun;109(3):394-402
Title: Dichloroacetate induces apoptosis in endometrial cancer cells.
Authors: Wong JY, Huggins GS, Debidda M, Munshi NC, De Vivo I. Channing Laboratory, Department of Medicine, Brigham and Women's Hospital and Harvard Medical School, Boston, Massachusetts 02115, USA


Journal : Prostate. 2008 Aug 1;68(11):1223-3
Title: Dichloroacetate (DCA) sensitizes both wild-type and over expressing Bcl-2 prostate cancer cells in vitro to radiation.
Authors: Cao W, Yacoub S, Shiverick KT, Namiki K, Sakai Y, Porvasnik S, Urbanek C, Rosser CJ. Department of Urology, University of Florida, Gainesville, Florida, USA


Journal: Proceedings of the National Academy of Sciences, PNAS 2007 104:9445-9450
Title: Metabolic targeting of hypoxia and HIF1 in solid tumors can enhance cytotoxic chemotherapy
Authors: Rob A. Cairns, Ioanna Papandreou, Patrick D. Sutphin, and Nicholas C. Denko Stanford University, Palo Alto, CA, USA


http://www.depmed.ualberta.ca/dca/letter_100208.htm


http://andromedios.blogspot.com/2009/02/dca.html***********
 ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;;

Με την υπογραφή ενός Έλληνα επιστήμονα.
Αν μπορούσανε να μας πουν την άποψη τους και να μας απαντήσουν αν ισχύει κάτι τέτοιο περισότεροι Ελληνες Επιστήμονες θα ήτανε καλά αλλά σιγά μην ασχοληθούν...


Βγήκε το νέο επαναστατικό φάρμακο για τον καρκίνο από ερευνητική ομάδα του Καναδά με προϊστάμενο έλληνα ερευνητή του εξωτερικού. Δραστική αντιμετώπιση των καρκίνων Πνεύμονα, Εγκεφάλου και Στήθους και δευτερευόντως άλλων μορφών, δίχως τις παρενέργειες της τυπικής χημειοθεραπείας.
Εργαστηριακή επίτευξη συρρίκνωσης καρκινικών όγκων πάνω από 70%.
Εμποδίζεται να βγει στην αγορά και να χρηματοδοτηθούν οι έρευνες επειδή το φάρμακο δεν είναι συμβατό με τους αμείλικτους νόμους του Καπιταλισμού του πλέγματος των φαρμακοβιομηχανιών και της Νέας Τάξης.


Για μια ακόμα φορά οι έλληνες του εξωτερικού μεγαλουργούν και πρωτοστατούν στην μάχη εναντίον του καρκίνου.
Ιστοσελίδα του Δρ.Μιχαλάκη πάνω στο DCA Πανεπιστήμιο Αλμπερτα:
Υπάρχουν θεραπείες για τον καρκίνο που το υπουργείο υγείας δεν θέλει να γνωρίζετε.Παρακολουθήστε το βίντεο και σκεφτείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε για να σωθούν ζωές!
Διαδώστε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε.
 
http://www.depmed.ualberta.ca/dca
Τελευταία επιστολή του Δρ.Μιχαλάκη - Οκτώβριος 2008:http://andromedios.blogspot.com/2009/...
Πηγή http://www.votegreece.gr/archives/3519


Ελληνικές επιχειρήσεις καθ' οδόν για Αλβανία.
Ελληνικές επιχειρήσεις καθ' οδόν για Αλβανία.


800 επαφές για μετεγκατάσταση ή συνεργασία.

Σήμερα στην Αλβανία δραστηροποιούνται 270 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων

Ελληνικές επιχειρήσεις καθ' οδόν για Αλβανία

Αυξάνεται όλο και περισσότερο η εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας προς την Αλβανία, όπου αναζητούν διέξοδο οι εγχώριες επιχειρήσεις.
Στη γειτονική χώρα δραστηριοποιείται ήδη μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση.
Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα δέχτηκε τον τελευταίο χρόνο (2010) περίπου 400 αιτήματα από ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρθηκαν για πληροφορίες που αφορούν την αγορά της Αλβανίας. Αντίστοιχος είναι ο αριθμός και για το 2011.
Οι εταιρείες, στην πλειονότητά τους, δεν διευκρινίζουν εάν ο στόχος της έρευνάς τους αφορά εξαγωγή ή και εγκατάσταση. Παράλληλα, βάσει των στατιστικών δεδομένων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, οι ελληνικές εξαγωγές προς την Αλβανία συνεχίζουν να αυξάνονται.
Σε Τίρανα και Κορυτσά
Σήμερα στην Αλβανία δραστηριοποιούνται 270 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων, ενώ πάνω από 100 αξιόλογες αλβανικές επιχειρήσεις σχετίζονται με την Ελλάδα.

Ελληνικές επιχειρήσεις καθ' οδόν για Αλβανία

Η πλειονότητα των εταιρειών εδρεύει στα Τίρανα και στην Κορυτσά, ενώ οι τομείς όπου δραστηριοποιούνται οι ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεις είναι ο τραπεζικός, οι τηλεπικοινωνίες, η πληροφορική, ο κατασκευαστικός, η παραγωγή και εμπορία δομικών υλικών, η παροχή υπηρεσιών υγείας, η παροχή νομικών - φοροτεχνικών και λογιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, η εμπορία πετρελαιοειδών, η παραγωγή - μεταποίηση και εμπορία ειδών διατροφής, ένδυσης - υπόδησης και ευρείας κατανάλωσης, η εστίαση, το εισαγωγικό εμπόριο κ.ά.
«Οι Ελληνες αποτελούν τη διοίκηση και το υψηλόβαθμο στελεχιακό δυναμικό. Επίσης, Ελληνες εργάζονται ως ανώτατα και ανώτερα στελέχη και σε επιχειρήσεις αλβανικών, όπως και συμφερόντων άλλων ξένων χωρών, καθώς και σε διεθνείς οργανισμούς», εξηγεί ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Αλβανίας και διευθυντής της INTRACOM TELECOM ALBANIA Γεώργιος Μπλέκας, ο οποίος εργάζεται στα Τίρανα εδώ και τρία χρόνια. Μάλιστα οι οικογένειες των Ελλήνων οι οποίοι εργάζονται στην Αλβανία σε υψηλές διοικητικές θέσεις παραμένουν στην Ελλάδα.
«Τα τελευταία δύο χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις διερευνούν την αλβανική αγορά.
Οι επενδύσεις στο εξωτερικό τώρα λειτουργούν σαν ?σανίδα σωτηρίας? για την ελληνική οικονομία», προσθέτει ο κ. Μπλέκας.
Γαλανόλευκες οι περισσότερες ξένες επενδύσεις

Το πιο δυνατό χαρτοφυλάκιο
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας, το ύψος των ξένων άμεσων επενδύσεωνστη χώρα συνέχισε και το 2010 να εξελίσσεται ανοδικά.
H Ελλάδα παραμένει σταθερά την 5ετία 2004-2008, για την οποία διατίθενται αναλυτικά στοιχεία, στην πρώτη θέση μεταξύ των ξένων επενδυτών, με μερίδιο 41% το 2008, ενώ ακολουθούν, με σημαντική διαφορά, Τουρκία, ΗΠΑ, Αυστρία και Ιταλία. Περίπου το 26% των ξένων επενδυτών προέρχεται από την Ελλάδα και οι επενδύσεις παρουσιάζουν συγκέντρωση στον τηλεπικοινωνιακό και χρηματοπιστωτικό τομέα.
Από στοιχεία της Αλβανικής Ενωσης Τραπεζών προκύπτει ότι το σύνολο των τραπεζών ελληνικών συμφερόντων το 2010 κατείχε το 23,4% της αξίας του συνόλου των στοιχείων ενεργητικού της τραπεζικής αγοράς (1,7 δισ. ευρώ) και το 20,6% της αξίας των καταθέσεων.
Υποκαταστήματα διατηρούν η Alpha Bank (48), η θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς Tirana Bank (49), η οποία το 2010 έλαβε άδεια λειτουργίας και 3 πρακτορείων, η Εθνική Τράπεζα (5), της οποίας το δίκτυο αποτελείται επιπλέον και από 25 πρακτορεία, και η Εμπορική Τράπεζα (13 υποκαταστήματα και 11 πρακτορεία), η οποία το 2010 αύξησε κατά 3 τα υποκαταστήματά της και κατά 1 τα πρακτορεία της.
Διονυσία Λάγιου

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63497299
Αλγερινός πλαστογράφος συνελήφθη στην περιοχή του Μεταξουργείου..Είχε φτιάξει βιοτεχνία εκδόσεως διαβατηρίωνΑλγερινός πλαστογράφος συνελήφθη στην περιοχή του Μεταξουργείου..

Είχε φτιάξει βιοτεχνία εκδόσεως διαβατηρίων.


Από Αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη 50χρονος Αλγερινός, κατηγορούμενος για «Πλαστογραφία Πιστοποιητικών»,
 «Κατοχή Διαβατηρίων Τρίτων Προσώπων» και
« Αποδοχή και Διάθεση Προϊόντων Εγκλήματος».
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, σχετικά με αλλοδαπό που δραστηριοποιείται στην πλαστογράφηση και διακίνηση ταξιδιωτικών εγγράφων, εντόπισαν τον ανωτέρω σε διαμέρισμα στην περιοχή του Μεταξουργείου και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τριακόσια δώδεκα -312- Δελτία Ταυτότητας προσώπων διαφόρων χωρών(112 Βελγίου, 92 Τσεχίας, 33 Γαλλίας, 11 Ρουμανίας, 11 Πολωνίας, 6 Ελβετίας, 11 Βουλγαρίας, 19 Ισπανίας, 4 Σλοβακίας, 1 Δανίας, 1 Φινλανδίας, 1 Ολλανδίας, 1 Μάλτας, 2 Ουγγαρίας, 1 Εσθονίας, 1 Γερμανίας, 5 Ιταλίας).
Είκοσι έξι -26- άδειες οδήγησης τρίτων προσώπων διαφόρων χωρών.
Εννέα -9- διαβατήρια τρίτων προσώπων διαφόρων χωρών.
Πλήθος Φωτογραφιών, τύπου διαβατηρίου τρίτων προσώπων.
Τέσσερα (4) χειρόγραφα σημειώματα στα οποία αναγράφονται ημερομηνίες γέννησης και εθνικότητες.
Το χρηματικό ποσό των -135- ευρώ.
Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

http://www.eglimatikotita.gr/2011/11/blog-post_4186.html

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ TOYΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ TOYΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ


Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!!
ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ??
  

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2011/12/fbi-toy.html
Ο Ted L. Gunderson, πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI*, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με τα chemtrails ή όπως τα λέει "χωματερές του θανάτου", στις 12 Ιανουαρίου του 2011.
Ο Ted λέει τα εξής: «Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη .

Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά.
Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο.
Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο.
Αυτό είναι γενοκτονία.
Αυτό είναι δηλητήριο.
Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη.
Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει.

 Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς.
 Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard
(Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα.
 Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill της Οκλαχόμα.
Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Nebraska – Lincoln, Νεμπράσκα - στο Air National Guard.

Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους.
Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά -όπως χωρίς επιγραφές.
Αυτό είναι ένα έγκλημα:
ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας.
Πρέπει να σταματήσει.
Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο;
 Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους.
Τι συμβαίνει με αυτούς;
 Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και το διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό.
Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα.
 Σας ευχαριστώ.
Είμαι ο Ted Gunderson».

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!!
ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ??

ΣΑΛΟΣ σε όλη την Ελλάδα από τα καμώματα της Σάμου!!!!!!ΣΑΛΟΣ σε όλη την Ελλάδα από τα καμώματα της Σάμου!!!!!!ΣΑΛΟΣ σε όλη την Ελλάδα από τα καμώματα της Σάμου!!!!!!Σάλος έχει γίνει εδώ και αρκετές ημέρες από τα καμώματα της
υποτιθέμενης εμπορικής προσέγγισης της Σάμου στην Τουρκική αγορά από τις τοποθετήσεις του Δημάρχου Σάμου,
Στέλιου Θάνου,( αλβανού) 
 του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαθεοφάνους και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Νίκου Αγγελή!
Όλα αυτά για την εμμονή να συμμετέχουμε για άλλη μια φορά σε έκθεση στη Σμύρνη της Τουρκίας (8-11 Δεκεμβρίου) χωρίς το Εθνόσημο, γιατί θα είναι τιμώμενη "χώρα"και το Ψευδοκράτος του Ντεκτάς!!!
Σε εκατοντάδες ιστοσελίδες και ιστολόγια, πάρα πολλές διαμαρτυρίες για τις τοποθετήσεις αιρετών που ευθαρσώς δηλώνουν πως θα συμμετέχει η Σάμος χωρίς το Εθνόσημο στην Έκθεση της Σμύρνης στις 8 Δεκεμβρίου.
Σε αυτή την Έκθεση να ξαναθυμίσουμε πως τιμώμενο "κράτος" θα είναι το Ψευδοκράτος του Ντεκτάς!


Δείτε μερικά από τα δημοσιεύματα που έχουν γίνει σε όλη την Ελλάδα:


1. http://olympia.gr/2011/11/20/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%AC%CE%BC%CE%BF/
2. http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/video_599.html
3. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_21.html#.TsnxfXK27OA
4. http://orthoboulos.blogspot.com/2011/11/blog-post_2380.html
5. http://gr.europanetwork.org/?p=38989
6. http://santo-rinios.blogspot.com/2011/11/blog-post_21.html
7. http://logia-starata.blogspot.com/2011/11/blog-post_3156.html
8. http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2011/11/blog-post_1466.html
9. http://www.hli.gr/2011/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%AC%CE%BC%CE%BF/
10. http://royfianos.com/?p=40686
11. http://essetaihmar.blogspot.com/2011/11/blog-post_3871.html


,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"