.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ

ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ  

Ο ρόλος των Ερπετοειδών    Οι Ανουνάκι είναι μια ερπετοειδής φυλή που σύμφωνα με τις σουμερικές πινακίδες που καταγράφουν την ιστορία τους , εγκαταστάθηκαν στον πλανήτη μας χιλιάδες χρόνια πριν. Είναι μια πολεμική φυλή που θέλει να έχει τον έλεγχο και να κυριαρχεί στις άλλες φυλές. Το προσωνύμιο τους είναι «οι μεγάλοι». Οι μεγάλοι παλαιοί που αναφέρει στα έργα του ο Χ.Φ. Λάβκραφτ μήπως ? Το όνομά τους σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη. Πρόκειται για έναν κατακτητικό και αιμοσταγή λαό επειδή απαιτούσαν ανθρώπινες θυσίες από αυτούς που κατακτούσαν. Περιγράφουν το πώς δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν πάνω στους ανθρώπους και μέσω της ενδογαμίας να διατηρήσουν τον γενετικό τους κώδικα που τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες και είναι αυτές οι οικογένειες που από τότε μέχρι σήμερα ελέγχουν τον κόσμο .

 Στις μέρες μας έχουν συνδυαστεί με τον πλανήτη Νιμπίρου ή αλλιώς πλανήτη Χ ο οποίος σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ με ανακοίνωσή της στις 15 Μαρτίου του 2004 , πλησιάζει τη γη με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με το μύθο είναι η κατοικία των Ανουνάκι . Για τους μυστικιστές η έλευσή του αφορά το μονοπάτι της αφύπνισης προς μια ανώτερη συνειδητότητα . Ο Ζαχαρίας Ζίτσιν αρχαιολόγος και ιστορικός , είναι από τους λίγους που μπορούν να διαβάσουν την σφηνοειδή Σουμεριακή γραφή , καθώς επίσης αραμαικά , εβραϊκά κτλ , αφιέρωσε δεκαετίες ερευνώντας τον πολιτισμό της Σουμερίας . Μεταφράζοντας τις διαβόητες πήλινες πλάκες που ανακαλύφθηκαν το 1850 στις ανασκαφές της πόλης Νινευή στο Ιράκ από τον σερ Όστεν Χένρι Λέιαρντ , μας λέει μέσα από τα βιβλία του ότι αναφέρονται στο πως και γιατί οι Ανουνάκιοι αποίκησαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων για να διαμορφώσει την κοσμοθεωρία του , ασχέτως αν έχει κατηγορηθεί ότι σε κάποια σημεία δεν έχει κάνει σωστή μετάφραση , η βασική θεωρία του είναι σωστή .

Τα στοιχεία του δίνουν το έναυσμα για τεράστια έρευνα γύρω από αυτό το θέμα, να βρούμε ποιοι ήταν αυτοί οι παρατηρητές που ήρθαν στη γη με τα ουράνια πλοία τους όπως έλεγαν οι Αιγύπτιοι . Το ζήτημα είναι το πόσο ανοιχτόμυαλοι μπορούμε να είμαστε ώστε να δεχτούμε να ερευνήσουμε κάτι που το κατεστημένο και οι επιτήδειοι παραχαράκτες της ιστορίας έχουν κουκουλώσει και γελοιοποιήσει οτιδήποτε ξεφεύγει από τη συμβατική γραμμή της ιστορίας .

Ο Σίτσιν λοιπόν υποστηρίζει ότι οι μυθολογίες των λαών είναι η κρυφή ιστορία του κόσμου και ότι οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί είναι παλαιότερη απ' ότι μας τους παρουσιάζουν και αποτελούν εξέλιξη της γνώσης που έδωσαν οι Ανουνάκι στους ανθρώπους . Επιτίθεται στο επιστημονικό κατεστημένο ( θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του ) λέγοντας ότι αρνούνται να δεχτούν ότι υπήρξε τεχνολογία που ανακαλύπτει σιγά σιγά σήμερα η επιστήμη , χιλιάδες χρόνια πριν . Το λόμπι αυτό κατασκευάζει τα δικά του παραμύθια ως αποδεδειγμένα στοιχεία και διακωμωδεί τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχει άδικο .

 Βλέπετε οι έδρες που κατέχουν για να παίρνουν τις χρηματοδοτήσεις είναι πολύ ελκυστικές για να ασχοληθούν με την πραγματική γνώση και ανακάλυψη του κόσμου μας και όποιος δεν συμμορφώνεται με την γραμμή που ακολουθούν τον βγάζουν στο περιθώριο,  εμποδίζουν τους. Οι Ανουνάκι λοιπόν εγκαταστάθηκαν στη γη και με τη γενετική μηχανική που διέθεταν δημιούργησαν τον άνθρωπο. Στις Σουμερικές επιγραφές είναι καταγεγραμμένα γεγονότα για την καταγωγή του ανθρώπου και τη δημιουργία. Σε κάποιες από αυτές αναφέρονται το δέντρο της σοφίας, η σύγχυση των γλωσσών, ένας μεγάλος κατακλυσμός 13000 χρόνια πριν που κατέστρεψε τους υψηλής τεχνολογίας πολιτισμούς , σας θυμίζουν μήπως τίποτα όλα αυτά ? Από αυτές τις αναφορές οι Λευίτες έγραψαν ( αντέγραψαν ουσιαστικά ) το μεγαλύτερο μέρος της Γένεσης και της εξόδου. Αν το ψάξει κάποιος διεξοδικά θα ανακαλύψει ότι δεν υπάρχουν αναφορές από κανέναν ιστορικό της εποχής για τα γεγονότα που μας αναφέρουν εκτός από τα δικά τους γραπτά βέβαια . Κι όμως η ανθρωπότητα εξακολουθεί να πιστεύει αυτά τα παραμύθια . Για κάποιο λόγο δεν έχει τη δύναμη να ανοίξει τα μάτια και να ψάξει αλλού για την αλήθεια. Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν μνήμες της ανθρωπότητας ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε καθ' εικόνα και ομοίωση του θεού, καθώς επίσης είναι και μια πιθανή εξήγηση του χάσματος όσον αφορά τη θεωρία της εξέλιξης , μεταξύ Νεάτερνταλ και Homo sapiens .

Αν και αναφέρεται ότι μέχρι να πετύχουν το σωστό γενετικό κώδικα, δημιουργήθηκαν ελαττωματικά υβρίδια σαν τα διάφορα τέρατα που αναφέρονται στην ελληνική μυθολογία. Ανά τον κόσμο βλέπουμε τη λατρεία του ερπετού σαν κάτι το συνηθισμένο καθώς επίσης και τα αγάλματα που αναπαριστούν τους ερπετοειδείς θεούς και ο κοινός μύθος του ερπετού που είναι φύλακας ιερών μερών π.χ σαν το κήπο των Εσπερίδων . Από τους ινδιάνους Χόπι στην Αμερική , τους Ίνκας στη Ν.Αμερική , τους Αιγύπτιους , τους Ινδούς , τους Εβραίους , τους Φοίνικες ,τους Χριστιανους όλοι τους είχαν τη δική τους ερπετοειδή θεότητα. Σκεφτήκατε ποτέ γιατί πολλοί Χριστιανικοί ναοί έχουν σαν διακοσμήσεις ερπετοειδής μορφές;  (Βλέπε Παναγία των Παρισίων κ.α.) Οι εκπληκτικές δημιουργίες όπως η μεγάλη πυραμίδα κ.α.,  οι αστρονομικές γνώσεις των αρχαίων, η χρυσή εποχή και η πτώση του ανθρώπου, οι διάφορες πτητικές μηχανές που διαβάζουμε στα αρχαία κείμενα, προήλθαν όλα από μια εξελιγμένη φυλή που ζούσε ανάμεσα στον πρωτόγονο πληθυσμό και είναι αυτοί όπου μέσα από τα κείμενα και τις παραδόσεις ονόμαζαν θεούς .

 Δεν θέλει να έχει κάποιος πολύ μυαλό για να καταλάβει ότι οι μεγάλοι πολιτισμοί που ξεκίνησαν στο απόγειο της εξέλιξής τους (έχοντας δηλαδή αντίθετη εξέλιξη επειδή οτιδήποτε , ξεκινάει πάντα από χαμηλά και εξελίσσετε σιγά, σιγά ) παρακμάζοντας μετέπειτα , τους δόθηκαν γνώσεις από έναν ανώτερο πολιτισμό. 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 

Σύμφωνα με τον David Icke οι Ανουνάκοι είναι κυριαρχικές οντότητες που θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους . Δίνουν μεγάλη έμφαση στη μέθοδο πλύσης του εγκεφάλου και την έχουν τελειοποιήσει . Μας ελέγχουν από την κατώτερη τέταρτη διάσταση μέσω της ερπετοειδής υπόφυσης που υπάρχει στον ανθρώπινο εγκέφαλο . Η ανθρώπινη συνείδηση δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί αυτή τη χειραγώγηση χωρίς πρώτα να καταφέρει να συντονιστεί πέρα από την τρίτη διάσταση.  Η τέταρτη διάσταση είναι η λεγόμενη αστρική από όπου εισβάλουν στον κόσμο μας οι διάφορες δρακονιανές οντότητες .

 Σήμερα εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσά μας και αποσκοπούν στην κυριαρχία του πλανήτη μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που προσπαθούν να επιβάλουν. Κατέχουν θέσεις κλειδιά σε ανώτερα αξιώματα είτε αυτά είναι πολιτικά , είτε στρατιωτικά , κτλ . Έτσι δημιούργησαν και τις διάφορες μυστικές εταιρείες που τους εξασφάλιζε την προώθηση του σχεδίου τους με πυρήνα την αδελφότητα του Φιδιού.  

Βέβαια οι ισχυρότεροι δεν είναι πάντα στις πιο ισχυρές θέσεις αλλά κινούν τα νήματα από πίσω στήνοντας το παιχνίδι όπως αυτοί θέλουν χρησιμοποιώντας τους διάφορους πολιτικούς συνήθως για να φέρουν τα σχέδια τους εκεί που θέλουν χωρίς αυτοί να φαίνονται πουθενά . Παίζουν ένα μυστικό - έξυπνο παιχνίδι το οποίο πρέπει να αποκαλυφθεί . Είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τον οικονομικό έλεγχο και εφεύραν το τραπεζικό σύστημα για να δανείζουν τους λαούς , δημιουργώντας πολέμους έτσι ώστε στη συνέχεια να αποκαταστήσουν την κατεστραμμένη οικονομία τους αυξάνοντας το χρέος τους προς αυτούς για να τους ελέγχουν ακόμα περισσότερο . Διαίρει και βασίλευε. Η πιο πετυχημένη τεχνική ελέγχου από τα πανάρχαια χρόνια.

Το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα, διαφορετικά είμαστε στην ίδια φυλακή που ήταν και οι πρόγονοι μας χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Το τραπεζικό σύστημα είναι η μεγαλύτερη απάτη και τοκογλυφία που σχεδιάστηκε πολύ προσεκτικά από την αδελφότητα του Φιδιού . Το σχέδιο είναι απλό. Δανείζουν ανύπαρκτα χρήματα από τις δικές μας καταθέσεις και τα παίρνει πίσω στο δεκαπλάσιο τοκίζοντας τα νόμιμα δήθεν επειδή μας κάνει εξυπηρέτηση και στο τέλος σου κατάσχει ότι έχεις και δεν έχεις αν δεν μπορείς να αποπληρώσεις το εικονικό δάνειο. Μέσω αυτού του συστήματος αποφασίζουν πόσο χρήμα θα κυκλοφορήσει στην αγορά με βαθύτερο σκοπό την απομύζηση του αληθινού πλούτου και έλεγχο των κρατών.

 Δημιούργησαν τις θρησκείες με διαφορετικά πιστεύω η μία από την άλλη ώστε να τρώγονται οι λαοί μεταξύ τους και να υπάρχει ο φόβος του απλού ανθρώπου σε κάτι το ανώτερο . Η βιομηχανία των κατασκευασμένων θρησκειών είναι η μεγαλύτερη και η πιο κερδοφόρα επιχείρηση που έχει στηθεί ποτέ , συν ότι ασκούν μέσω αυτών μεγαλύτερη επιρροή και έλεγχο στους οπαδούς τους . Σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να φυλακίσουν τον ανθρώπινο νου πιστεύοντας στην έλευση ενός μεσσία που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν το θεό και να σώσουν τη ψυχή τους επειδή ως γνωστόν βέβαια από τη στιγμή που γεννιόμαστε σε αυτό τον κόσμο είμαστε αμαρτωλοί χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα . Αυτό είναι το «μεγαλείο» του χριστιανισμού. Αντέγραψαν στην ουσία την ιστορία , τα πρόσωπα και τα σύμβολα της ηλιακής θρησκείας και μας τα παρουσίασαν για δικά τους και εμείς βέβαια το φάγαμε και υποταχτήκαμε κάτω από την ομπρέλα της θρησκείας. Οι ερπετοειδείς διαχωρίζονται στους καθαρόαιμους που κρύβουν τι πραγματικά είναι χρησιμοποιώντας μια ανθρώπινη μορφή , διατηρώντας τη δυνατότητα της μεταμόρφωσης και στα υβρίδια που είναι διασταύρωση ερπετών και ανθρώπων.

 Οι Δράκοντες αποτελούν την άρχουσα τάξη των ερπετοειδών και έχουν κατάλευκο χρώμα και κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο και στην κορυφή του κρανίου , το ύψος τους είναι από 2 - 4 μέτρα (οι γίγαντες , οι εκπεσόντες άγγελοι κ.α. που αναφέρονται σε αρχαία κείμενα) και έχουν φτερά που διπλώνονται πίσω από την πλάτη. Τα γονίδια τους χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία των βασιλικών οικογενειών που κυβερνούν τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια έως και σήμερα. Αυτά για την ελίτ των ερπετοειδών. Υπάρχουν και οι κατώτερες υβριδικές φυλές οι οποίοι είναι ψυχρόαιμοι, έχουν μεγαλύτερες φολίδες στη πλάτη , μάτια σαν του φιδιού και το στόμα τους μοιάζει περισσότερο με σχισμή. Τροφή τους είναι η ενέργεια των συναισθημάτων του φόβου , της ενοχής , της επιθετικότητας , του μίσους και κοιτάνε με κάθε τρόπο να προκαλούν τη δυστυχία στους ανθρώπους ώστε να απορροφούν όλη την αρνητική ενέργεια που χρειάζονται.

Οι καθαροί μέχρι και σήμερα είναι φανατικοί της ενδογαμίας ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν κάποιες ιδιότητες με σημαντικότερη αυτή της μεταμόρφωσης. Η μεταμόρφωση από άνθρωπο σε ζώο δεν είναι κάτι το φανταστικό αλλά επιστημονικό φαινόμενο βασισμένο στους νόμους της δημιουργίας και στις παραδόσεις του αρχαίου κόσμου. Αν το μυαλό μας είναι αρκετά ισχυρό και εξελιγμένο ώστε να αλλάξει το ηχητικό φάσμα του σώματος, τότε μπορεί να πάρει μια άλλη μορφή επειδή ο ήχος μορφοποιεί την ύλη. Είναι η ικανότητα μέσω του νου να προβάλλεις στον άλλο μια άλλη μορφή. Είναι κάτι σαν τη θεωρία του Τοτέμ που λέει ότι μέσα στον φλοιό του ανθρώπινου εγκεφάλου υπάρχουν οι φλοιοί όλων των ζωντανών οργανισμών της γης .

Υπό κάποιες συνθήκες λοιπόν, ένας άνθρωπος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια του εγκεφάλου του τις ιδιότητες οποιουδήποτε από αυτούς τους οργανισμούς είτε σε φυσικό είτε σε νοητικό επίπεδο ώστε να πετύχει την μεταμόρφωση . Είναι γνωστή ως δύναμη του φιδιού που επιτρέπει την αλλαγή της μορφής και το συνειδητό ταξίδι σε άλλες διαστάσεις . Γύρω στο 6000 π.χ. δημιουργήθηκε η Βαβυλώνια Αδελφότητα και οι υπόλοιπες μυστικές οργανώσεις που εν συνεχεία εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο φτιάχνοντας τα θεμέλια των σημερινών θρησκειών με απώτερο σκοπό τον έλεγχο των μαζών. Οι μάζες χειραγωγούνται με τέτοιο επιδέξιο τρόπο ώστε να πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες για να παραχωρούν την εξουσία μέσω του φόβου, ενώ οι λίγοι είχαν πρόσβαση στην αληθινή γνώση μεταδίδοντας την σε όσους ήταν πρόθυμοι να προωθήσουν τα σχέδια των ερπετοειδών.

Οι ερπετοειδείς με δούρειο ίππο τις μυστικές εταιρείες και κατέχοντας υψηλές θέσεις στα κλιμάκια της εξουσίας , μπόρεσαν να αποκρύψουν την εξελιγμένη γνώση . Αυτό το κατάφεραν κυρίως με την έλευση του χριστιανισμού όπου κάθε φορά που έπαιρναν μια περιοχή υπό τον έλεγχό τους φρόντιζαν να κρύβουν ή να καταστρέφουν τα αρχαία κείμενα . Ο χριστιανισμός ήταν το όχημα , μια κίνηση ματ για να εξαφανίσουν πηγές και στοιχεία που θα μας επέτρεπαν να γνωρίσουμε την αληθινή ιστορία για την καταγωγή της λευκής φυλής και τις αναφορές στους ερπετοειδείς και αντιθέτως δεχόμαστε σαν αλήθεια μια επινοημένη και ξαναγραμμένη ιστορία. Επειδή όμως έπρεπε να βρεθεί λύση για αυτούς που απορρίπτουν την θρησκεία , έβαλαν στο κόλπο την επιστήμη η οποία λέει ότι υπάρχει και είμαστε μόνο αυτό που βλέπουμε σαν κόσμο και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Δίνουν κονδύλια για επιστημονική έρευνα μόνο αν το αποτέλεσμα εξυπηρετεί το σχέδιο τους .Γι' αυτό μας έχουν ενεργειακά σκλαβωμένους πληρώνοντας κάθε χρόνο πιο ακριβά το πετρέλαιο και τη βενζίνη ενώ υπάρχουν πολύ φθηνότερες εναλλακτικές πηγές ενέργειας που δεν προωθούν για ευνόητους λόγους βέβαια. Μια καινούρια φυλακή που συγκρούεται με την πλευρά των θρησκειών και η μάχη καλά κρατεί προς όφελος των εξουσιαστών. Από το σχέδιο βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα όπου ένα μέρος τους είναι άλλη μια πλάνη της αδελφότητας με απώτατο σκοπό τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου στρατού (που ουσιαστικά θα επιφέρει τον απόλυτο έλεγχο των μαζών και τυραννία στον πλανήτη) για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού , προετοιμάζοντας μας πάλι με ταινίες του τύπου "Independence Day".

Στον κόσμο μας υπάρχουν η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια που κυριαρχούν και οι ερπετοειδείς σε πολλές μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο έχουν κατασκευάσει τα σύμβολα αυτών των ενεργειών με οβελίσκους (αρσενικό σύμβολο)και κυκλικές ή θολωτές κατασκευές που υποδηλώνουν τη μήτρα (θηλυκό σύμβολο) επειδή με αυτό τον τρόπο μπορούν να δονήσουν το ενεργειακό πεδίο στη συχνότητα που θέλουν για να μπορούν να ελέγχουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων εκπέμποντας και ελκύοντας την ενέργεια που αυτά τα σύμβολα αντιπροσωπεύουν . Κάθε σύμβολο , όνομα , αριθμός , ήχοι , λέξεις , χρώματα , συναισθήματα , είναι δονητικές συχνότητες που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις και αυτές οι συχνότητες εφαρμόζονταν στην τελετουργική μαγεία και τις επικλήσεις για να πετύχουν τους στόχους που έθεταν. Προσπαθούν δηλαδή να ενεργοποιήσουν τα χαρακτηριστικά εκείνα του ερπετοειδούς τμήματος του εγκεφάλου μας για επιθετικότητα και φόβο ώστε να μην μπορούμε να συνδεθούμε με τις ανώτερες διαστάσεις του εαυτού μας , κλειδώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας.

 ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Οι Ανουνάκοι στα πολύ αρχαία χρόνια ζούσαν στον πλανήτη με την ερπετοειδή τους μορφή αλλά σιγά, σιγά εξαιτίας άλλων φυλών και των ανθρώπων ξεκίνησαν την κατάληψη του χρησιμοποιώντας ανθρώπινη μορφή και τον έλεγχο τους από την τέταρτη διάσταση . Σήμερα για να το πετύχουν αυτό ηγούνται στα κλιμάκια εξουσίας ή δουλεύουν ανάλογα κατά πως τους συμφέρει από το παρασκήνιο για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο τους μέσω του δικτύου μυστικών εταιριών που παρόλο φαινομενικά υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τους, όλες ανήκουν και κατευθύνονται από μια ενιαία ηγεσία. Εξαφάνισαν την αλήθεια καταστρέφοντας ιστορικά αρχεία , πλάθοντας μια καινούρια όπως ακριβώς τους συνέφερε για να μην μπορούν οι άνθρωποι να καταλάβουν τον έλεγχο που ασκείται πάνω τους από το απώτατο παρελθόν.

 Είναι έτοιμοι να επιβάλλουν μια παγκόσμια δικτατορία επειδή οι άνθρωποι πλέον δεν ενδιαφέρονται για το ποιος τους ελέγχει. Απλώς βγάζουν κάποιον στην εξουσία μήπως μπορέσει να τους προσφέρει λύση στα προβλήματα τους, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι και αυτός είναι άλλη μια μαριονέτα που θα ακολουθήσει την επιτακτική πολιτική της αδελφότητας. Η οποία αν μη τι άλλο θέλει να ρίχνει όλα τα άσχημα του κόσμου σε συγκεκριμένη μερίδα, ώστε οι άνθρωποι να είναι διχασμένοι και να οδηγούνται σε πολέμους . Διαίρει και βασίλευε. Έχουν παγιδεύσει την ανθρώπινη συνείδηση σε μια φυλακή φόβου , ενοχής και απελπισίας , έχουν κλειδώσει τον συνειδητό μας νου ώστε να ακολουθούμε το ρεύμα και να μην μπορούμε να εκφέρουμε μια άλλη γνώμη για να μην φανούμε διαφορετικοί και μας περιγελάσουν . Εδώ ακριβώς είναι και η τελειότητα του σχεδίου τους.

Είμαστε υποταγμένοι σε ένα σύστημα πεποιθήσεων που δημιούργησαν. Δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη αν δεν ξεφύγουμε από την φυλακή . Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια και το μυαλό μας προς άλλους ορίζοντες. Το σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει και διαδραματίζονται πράγματα και καταστάσεις σήμερα πάνω στον πλανήτη που οι απλοί άνθρωποι όχι μόνο δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν, αλλά ούτε καν να διανοηθούν. Υπήρξαν και υπάρχουν εξωγήινες φυλές που ελέγχουν τον πλανήτη . Τα πιόνια έχουν στηθεί στη σκακιέρα από πάρα πολύ παλιά και το παιχνίδι της εξουσίας και του ελέγχου παίζεται εδώ.
Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ως ΣΗΜΕΡΑ

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ως ΣΗΜΕΡΑ
Πολλά έχουν ειπωθεί για την γενιά των ερπετών ή ερπετοειδών που από την απαρχή της ανθρώπινης προϊστορίας κυριαρχούν ή/και ελέγχουν κρυφά τον πλανήτη μας και, φυσικά, τους ανθρώπους, έως σήμερα.
Μάλιστα, πατέρας της συνωμοσιολογικής θεωρίας που θέλει αυτά τα ερπετά να μπορούν να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους –πολιτικούς, κυρίως, όπως ο Μπους, η Θάτσερ, ο Ομπάμα, κλπ– θεωρείται ο David Icke.
 Είναι οι Δρακονιανοί που θέλουν να κατακτήσουν τον πλανήτη μας σε βάρος των Ανδρομέδιων.
Μπορεί σαν θεωρία να φαίνεται εξαιρετικά υπερβολική, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν πέτρινοι μάρτυρες που, μέσα από την σιωπή τους, φαίνεται να λένε πάρα πολλά.
 Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να μαντέψουμε σε ποιες από όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, τα ερπετά-δράκοι και λοιπά ερπετοειδή είναι εχθροί του ανθρώπου και κυριαρχούν επάνω στον άνθρωπο ή πρόκειται για φιλικά όντα ή σύμβολα.
Ανάλογα με τις εποχές, τον πολιτισμό, την μόρφωση και την αντίληψη, το ερπετό συμβολίζει την σοφία και την γνώση, όπως του Ασκληπιού ή του Ερμή στο Κηρύκειο. 
Άλλοτε συμβολίζει κάτι το απεχθές και ύπουλο. 
Άραγε, αυτός ο διαχωρισμός ισχύει και για το ερπετοειδές;
 Ή μήπως είναι πάντα εχθρικό;
Πάντως, υπάρχει μεγάλη και, μάλιστα, πολύ στενή σχέση μεταξύ ορισμένων ερπετών και των περισσότερων αρχαίων θεοτήτων, είτε σαν απλή σχέση, είτε αυτά τα δύο ταυτίζονται, είτε το ένα εμπεριέχεται στο άλλο οπότε και απεικονίζονται μισά-μισά: μισοί άνθρωποι και μισά ερπετά.
Μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα κάνουμε ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια ως σήμερα.


Βρέθηκαν στην Μεσοποταμία, στο Ιράκ και χρονολογούνται μεταξύ 5000-4500 π.Χ.


Από μουσείο στο Όσλο της ΝορβηγίαΣουμερική θεότηταΟ ερπετοειδής αιγυπτιακός θεός Sobek.

Βρέθηκε πάνω σε ένα βράχο στην Αυστραλία και υπάρχει σε κάθε μύθο των Αβοριγίνων. Σχετίζεται με το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, τα νερά. Δεν φαίνεται να έχει άμεση, αλλά, ούτε και έμμεση σχέση με τα ερπετά και ερπετοειδή. Ωστόσο θυμίζει έντονα την φιγούρα της Αιγυπτιακής Νουτ:

Νουτ, θεά του θανάτου και κατ’ επέκταση της ανάστασης αφού ο Φαραώ έμπαινε στο σώμα της γι’ αυτό το λόγο.

Παρατηρήστε πως η φιγούρα κάτω από την Νουτ έχει φιδίσιο κεφάλι.

Βλέπουμε το αρχαιότερο, χρονολογικά (1200 π.Χ.), ερπετοειδές στην Μέση Αμερική. 
Περιοχή La Venta. Προϊόν της μυθολογίας-θρησκείας των Ολμέκων. 
Άραγε, πρόκειται για ένα γλυπτό στο οποίο το ερπετό έχει στην αγκαλιά του έναν άνθρωπο ή έναν άνθρωπο ενσωματωμένο μέσα στο ερπετό σαν να το γεννάει, όπως στην επόμενη εικόνα;

Ένα γλυπτό που κοσμεί το Κολέγιο της Οξφόρδης. 
Βλέπουμε ένα ερπετοειδές μέσα από το οποίο βγαίνει ή γεννιέται μία θηλυκή φιγούρα (μάλλον δεν είναι γυναίκα, καθώς το πρόσωπο μοιάζει κάπως ανθρώπινο αλλά στα πόδια έχει οπλές)
 ή μήπως αυτή η οντότητα ελέγχεται από το ερπετό;

Το «Άσπρο Φίδι», είναι μία από τις πολλές παραδόσεις που ακούγονται στην Κίνα. Εδώ βλέπουμε ένα ερπετοειδές με κεφάλι γυναίκας και σώμα φιδιού σε ηγετική θέση να δίνει εντολές ή να παίρνει συμβουλές.

Στην Ινδία υπάρχει μία παράδοση που μιλάει για γάμους ερπετών και ανθρώπων.
 Μάλιστα στο Nagpure City τιμούν ακόμα αυτές τις «ενώσεις», οι ηλικίες των οποίων φτάνουν ή και ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης προϊστορίας.Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στην Safaniya του Ανατολικού Province.
 Σύμφωνα με την αγγλική λεζάντα της φωτογραφίας
 (αν είναι αυθεντική) υπάρχουν περισσότερα από 3.500 χιλιάδες παρόμοια είδη στην περιοχή Tanajib.

Ο τίτλος αυτού που βλέπουμε είναι «Ο Υιός του ανθρώπου πρέπει να υψωθεί όπως και το φίδι».

Ανάλογη της προηγούμενης είναι και αυτή η μυσταγωγική απεικόνιση.Σε αυτόν τον πίνακα βλέπουμε ένα ερπετοειδές να δίνει ή να κρατά κάποιο βιβλίο σε καθολικό θρησκευτικό ηγέτη.

Η Lakshmi, ινδική θεά της ευημερίας, του πλούτου, του φωτός, της γονιμότητας, της γενναιοδωρίας και του κουράγιου. Προστατεύεται από μία «ασπίδα» από φίδια, όπως και ο Βούδας:

Ο Βούδας και το φίδι βασιλέας Mucalinda

Στον βουδισμό έχουμε εικόνες μισών ανθρώπων και μισών ερπετών.

Βρίσκεται στην Piazza Duomo, στο Μιλάνο της Ιταλίας. 
Ένα ερπετό που καταπίνει έναν άνθρωπο. 
Ανάλογη είναι και η επόμενη εικόνα σε αρχαιοελληνικό αγγείο, όπου το ερπετό τρώει τον Ιάσωνα μπροστά στα μάτια της Μήδειας:Ποιος μυστικός συμβολισμός κρύβεται σε αυτή την κατάποση, αφού όπως ξέρουμε ο Ιάσωνας δραπέτευσε ενώ έκλεψε και το χρυσόμαλλο δέρας;

Η Μέδουσα Γοργώ, από την μετώπη ναού στην Κέρκυρα, η οποία Γοργώ, όπως γνωρίζουμε από την μυθολογία μας είχε φίδια αντί για μαλλιά, κατά την μεταμόρφωσή της από την θεά Αθηνά.Ο Κέκροπας, γέννημα της Αττικής γης, ήταν μια χθόνια θεότητα αλλά, και ερπετοειδές. 
Από την μέση και πάνω ήταν άνθρωπος, ενώ από την μέση και κάτω ήταν ερπετό-φίδι.
 Ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας στην οποία έδωσε αρχικά το όνομά του, Κεκροπία. 
Οι πρώτοι νόμοι θεσπίστηκαν από αυτόν και ήταν αυτός που επινόησε την γραφή και υποστήριξε την μονογαμία.
Άλλος βασιλιά της Αθήνας ήταν ο Εριχθόνιος 
(μισός άνθρωπος και μισός ερπετό, ή ολόκληρος ένα φίδι), 
γιος της Αθηνάς και του Ήφαιστου.
Κατοπινός βασιλιάς ήταν ο Ερεχθέας τον οποίο πολλοί ταυτίζουν με τον Εριχθόνιο, ημι-ερπετό και αυτός.
 Μεγάλωσε στην Ακρόπολη, στο Ερεχθείο.
Όπως είπαμε και αρχικά, δυστυχώς, μας λείπουν οι γνώσεις για να μπορέσουμε να αποφανθούμε για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεν μπορεί όλα τα ερπετά ή ερπετοειδή που συναντήσαμε ως τώρα (δεν πρέπει να ξεχνάμε του Κινέζους Δράκους Βασιλείς
 και πόσα άλλα ακόμα…) να μπουν στο τσουβάλι των επίβουλων επικυρίαρχων, μα ούτε και όλα μπορούμε να τα θεωρήσουμε αθώα…
diadrastikoΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ Γ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ (ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) stavrettaΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ Γ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ


stavretta 

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ (stavretta)

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ / ραββί = ραβδί...

Ο Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης και εγγονός Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή), εξηγεί και εκφράζει τη θέση του αυθεντικού Ορθόδοξου Ραββινικού-Ταλμουδιστικού Ιουδαϊσμού, σε σχέση με την εβραϊκή θρησκεία, θεολογία & παράδοση, την εβραϊκή ιστορία & φιλοσοφία, τον εβραϊκό λαό, τον Σιωνισμό και το κράτος του Ισραήλ κ.α. ΛΟΙΠΟΝ ο μυαρός Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης), βάζει στό βρωμερό του στόμα, τούς ΕΛΛΗΝΕΣ - ΖΗΤΩ τό ΜΙΣΟΣ τών ΙΟΥΔΑΙΩΝ...

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ /ραββί = ραβδί.... / τυχοδιώκτες / ΔΟΥΛΟΙ τών Περσών

Ησυχία μιλάει το αφεντικό μας. - οι σκατόφαρες- ΕΧΘΡΟΙ τών λαών - ΈΞΩ ρε, ΟΥΣΤ, πιθήκια / δέν υπήρξατε ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ - δέν ΥΠΑΡΧΕΤΕ Ούτε θά ΥΠΑΡΞΕΤΕ εις τόν αιώνα - σιχαμένοι - γενοκτόνοι - ανθρωποφάγοι - μαγαρισμένοι , ρυπαροί , αιμοσταγείς, ανθρωποκτόνοι , Αιμοπότες. Ούτε καί ο δικός σας ο ΧΙΤΛΕΡ δέν σάς πήγαινε , όταν οι ωβριές ιουδαίες πόρνες σας, τόν κόλλησαν αφροδίσια νοσήματα (σύφιλη). Ακόμη καί τήν ιουδαία πόρνη μάνα του ΜΙΣΟΥΣΕ / εγκληματίες, σιωνιστές λευίτες, παίρνατε τό 1 δέκατο καί από τούς δικούς σας ωβριούς (τών υπολοιπων δικών σας φυλών) ..... // τυχοδιώκτες / ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ τού ΑΡΧΙΚΕΡΑΤΑ σας / ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΣΚΟΤΟΥΣ. Νά ποιά είναι η μούρη σας.

Το σποτ για το 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIODS


Πέταξε το αίμα σου, στά σκουπίδια....

Πέταξε το αίμα σου, στά σκουπίδια....
Τώρα γνωρίζεις......

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ,

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ, 
ΘΑ ΔΩΣΗ ΑΙΜΑ; / ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΗ ΑΙΜΑ; ΠΟΙΑ η αποστολή του; ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ; ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ; (μικροβιολογικά εργαστήρια, κρατικά,) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΧΒΕΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ; ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΛΕΥΙΤΟΙΟΥΔΑΙΟΙ Εχουν φυλετικό μίσος- μίσος και διαστροφή, Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟΣ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΛΑ. Αυτό είναι το καταστροφικό αποτέλεσμα αιματηρό, σκληρό, κτηνώδες καί ασύληπτο. Εδώ έχουμε την τρομακτική αλήθεια που περιμένει όλους μας από τούς αδίστακτους, μαφίες, κλίκες με πολλά ανθρωπόμορφα κτήνη. (stavretta) / O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.... / Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.... / Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ 
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" - OI ΙΟΥΔΑΙΟEBΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. - ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΣ ΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ. TO MIΣΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΖΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΗ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ; ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΑΒΡΕΣ. (stavretta) / O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H ΣYΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΩΣ ΨΗΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΩΣΟΥΝ.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ....

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.... 
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.... / Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ. / Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ»: "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" stavretta

KΡΥΒΟΥΝ ΞΕΝH ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.

KΡΥΒΟΥΝ ΞΕΝH ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.
ME AYTOYΣ ΘΑ ΖΗΣΗΣ. ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ;;;; stavretta / O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ....

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ / ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ. KATAΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ / ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ. KATAΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; 
ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...../ Επί χρήμασι (ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ) ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ από τον Στέλιο Ράμφο. Ανώνυμος είπε... ειναι καλό που ερευνατε το "φαινόμενο" ραμφος. Ο κοσμος πρέπει να μαθει περισσότερα γιά το "επάγγελμα" του.Μια μεθοδος του είναι να μαζεύει σε σπίτια "υποστηρικτών" περί τα 10 ατομα και να δίνει διαλέξεις. Χρεώνει 50 ευρω το ατομο. Το ερώτημα είναι κόβει απόδειξη? Πληρώνει ΦΠΑ? Κάνει "συστάσεις" γιά την κρίση κλπ, μήπως πρέπει να ξεκινήσει από τον ευατό του? / Επί χρήμασι (ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ) ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ αντιδράσεων που ενοχλούν τήν διεφθαρμένη πολιτική καί οικονομική εξουσία. Τό φασιστικό-αυταρχικό καθεστώς.O αυτοχρισμένος σοφός και φιλόσοφος, Στέλιος Ράμφος Υπηρετεί την πλουτοκρατία και τους Εβραίους, καί τας υποδείξεις της τρόϊκα των εβραίων τραπεζιτών. / O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ. // Μέσω τής εξαπάτησης ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ - ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ καί ΠΡΟΜΕΛΕΤΟΥΜΕ. Σέ κάθε εποχή φροντίζουν νά χρησιμοποιούν έναν λαό προκειμένου νά ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ τά ΣΧΕΔΙΑ τους. Όταν η δύναμη αυτού τού ΛΑΟΥ εξαντληθεί καί αφού ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τά ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ σχέδιά τους, ο ΛΑΟΣ αυτός πρέπει νά θυσιασθεί, ωσάν ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. Αυτό παραπέμπει στό Χαζάρικο παρελθόν τους. Φροντίζουν λοιπόν νά γίνονται οι κατάλληλες ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - κατάλληλες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ κάποιων πού ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ. Έχουμε λοιπόν ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Τήν διακοπή τής ΓΛΩΣΣΑΣ.... Πάντα εν κρυπτώ κάνουν τίς δουλειές τους.... / O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ OI KAΤΑΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ. ΜΑΣ KATAΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ; ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ. 
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ,


ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ 
KAI OXI MONO....

ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ στον στρατό Συνταγματάρχης....

stavretta

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ....

ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
στό κόμμα (ΛΑΟΣ)

stavretta

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΑΓΚΑ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΑΓΚΑ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ
1) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ; - 2) ΠΟΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ; ΣΚΕΨΟΥ... (stavretta)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ....

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.... 
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ....

Ο ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ - Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ

Ο ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ - Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ
Ο ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ - ΉΞΕΙΣ ΑΦΉΞΕΙΣ - Η ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΖΗΜΙΟΣ / Ποιός τόν κάλεσε;;;;;;;;;;;; KANEIΣ.

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΖΗΜΙΟΣ / Ποιός τόν κάλεσε;;;;;;;;;;;; KANEIΣ. 
stavretta

ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΟΧΙ - ΟΧΙ - ΟΧΙ - ΟΧΙ (stavretta)

ΤΟ ΠΑ ΣΟΚ ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΚΛΑΤΑΡΕΙ....

ΤΟ ΠΑ ΣΟΚ ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΚΛΑΤΑΡΕΙ.... 
(stavretta)

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ 
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΚΗ. O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TO ΔΝΤ, Η ΑΠΑΤΗ, Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ, Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΣΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ – ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ «ΜΜΕ» (MASS) / O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TA AXΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ. / EΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ. / EΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. 
MOΓΓΟΛΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. EΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ (stavretta) O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ - TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ - TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ... 
ΘA ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ. ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΤΕ... TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ...

ΣE ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ.


OI IOYΔAIOI ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩN.

OI IOYΔAIOI ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩN.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. /Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ

Όταν στην Ελλάδα τιμούν τους σφαγείς των Ελλήνων - Μνημείο για τον Κεμάλ!

Όταν στην Ελλάδα τιμούν τους σφαγείς των Ελλήνων - Μνημείο για τον Κεμάλ! 
O KEMAΛ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .....

TOYΡΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.

TOYΡΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H MOΓΓΟΛΟΓΛΩΣΣΑ.

ΤΟΥΡΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ

ΤΟΥΡΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ 
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΟΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΜΑΣ.

ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ (OBAMA) -ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΛΛΟΙ....ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ . ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ . ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ
Eμπορία ανθρώπινων οργάνων

ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.Η ΛΕΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟΣ ΟΡOΣ

ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.Η ΛΕΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟΣ ΟΡOΣ
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΑ ΣKOYΠIΔIA ΠOY MAΣ EΦEΡE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ.

ΣΟΛOΜΩΝ = ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ , H XAΒΡΑ, Η ΚΛΕΨΙΑ , Η ΝΗΣΤΙΚΟΜΑΡΑ .....

ΣΟΛOΜΩΝ = ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ , H XAΒΡΑ, Η ΚΛΕΨΙΑ , Η ΝΗΣΤΙΚΟΜΑΡΑ .....
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ O ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΟΣ

συνέβει. // ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

συνέβει. // ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ 
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΡΟΖ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ. / OI ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.... / Η ΠΕΝΘΙΜΗ ΧΗΡΑ....

O ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ (ΚΑΡΟΛΟΣ) - XAΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ Τ΄ ΑΥΤΙΑ

O ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ (ΚΑΡΟΛΟΣ) - XAΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ Τ΄ ΑΥΤΙΑ
ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ. (ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΣ)

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
COMMERCIAL SHIPPING UNFORTUNATELY FOR ALL YOU

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ / HΛΘΑΝ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟΝ......

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ /   HΛΘΑΝ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟΝ...... 

Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΡΕΠΟ....

Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΡΕΠΟ....
ANΘΡΩΠΙΔΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...stavretta

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"