.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!
  Axel Tsipri ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ...

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

https://www.youtube.com/watch?v=P2tlqyFnLHM

 Το παρόν βίντεο αφαιρέθηκε απο το YouTube γιατί μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους! Εννοείται καμιά ρητορική μίσους δεν υπάρχει στο απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα! 
Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια την οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! 
Οτι δηλαδή ο Τσίπρας είναι και αυτός Εβραίος! 
Ανεβάστε το παντού για να μην περάσει ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των Εβραίων!!!


Σπύρος Χατζάρας AxisRadio.gr 21-02-2013

ΚΑΜΙΝΗ - ΤΣΙΠΡΑ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ;;;


ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ!! ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΛΑ

Γεωργιος Μεταξάς: Η υπόθεση Τσίπρα... βρωμάει απο παντού!"

ΙΔΟΥ τά ΕΡΓΑ σας ΔΟΥΛΟΙ,
ΤΣΑΤΣΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ... 

ΥΠ ΟΨΙΝ ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ήταν ΙΟΥΔΑΙΟΣ...
ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.

Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ κ' ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΝΝΝΝΝΡΕ ΚΑΚΑΜΟΙΡΗ ΙΟΥΔΑΙΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ
ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ... 
ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΣΥΧΗ 
ΑΦΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ
  ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ (ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ 
ΔΙΑ - ΒΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ME AΓAΠH...stavretta
Αποκλειστικό: Με 30.000.000 ευρώ η Τουρκία χρηματοδοτεί αυτονομιστικό κόμμα στη Θράκη

Αποκλειστικό: Με 30.000.000 ευρώ η Τουρκία χρηματοδοτεί αυτονομιστικό κόμμα 
στη ΘράκηΤα... ρέστα της παίζει η Άγκυρα την τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές προκειμένου να επιτύχει στις κάλπες το πείραμα της καθόδου αυτόνομου μειονοτικού συνδυασμού στη Θράκη... Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα», πράκτορες της Τουρκίας με αυτοκίνητα που φέρουν συμβατικούς αριθμούς πινακίδων της γειτονικής χώρας αλωνίζουν στις πομακικές περιοχές και εξαγοράζουν ψηφοφόρους με διάφορα ποσά που αντιστοιχούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις τους:...
σε εξόφληση δανείων στις τράπεζες, σε οικογενειακές ανάγκες συγγενών τους στο εξωτερικό, σε έξοδα παιδιών που σπουδάζουν σε ξένα πανεπιστήμια.
Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών είναι σαφείς και συγκεκριμένες: ο Τούρκος πρόξενος, Ιλχάν Σενέρ, έλαβε αυτές τις μέρες τρία τσεκ με έκτακτη χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ.
SK ELL


«Τουρκικά δίχτυα» στη Ρόδο με... «συνταγή» Θράκης

«Τουρκικά δίχτυα» στη Ρόδο με... «συνταγή» Θράκης

 "Μοντέλο Θράκης" στη Ρόδο από την Άγκυρα, ενώ η Αθήνα μένει και πάλι θεατής...
Συνέδριο – πρόκληση για τα δικαιώματα της «μειονότητας» από κατευθυνόμενο σύλλογο


Εισαγωγή ιστολογίου: Είναι πλέον πασιφανής η στρατηγικά σχεδιασμένη και εκτελεσθείσα προσπάθεια από την πλευρά της Τουρκίας να δημιουργήσει προβλήματα –έως μείζονα ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- μέσω της δημιουργίας και ανάδειξης «τουρκικών» μειονοτήτων εντός της Ελληνικής Επικράτειας, προκειμένου μέσω της διεθνούς κοινότητας να κατορθώσει η Τουρκία να αποκτήσει δικαίωμα άσκησης ελέγχου στην άσκηση εσωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, να μετατραπεί δηλαδή σε «προστάτη και εγγυητή των ανθρωπίνων και λοιπών δικαιωμάτων των τουρκικών μειονοτήτων εντός της Ελλάδας».Το εγχείρημα, που ακολουθείται είναι το "μοντέλο Κύπρου" που με κάποιες μικρές παραλλαγές (στοιχεία από την εισαγωγή του ισλαμικού φονταμενταλισμού και του τουρκισμού στο Κόσσοβο) εφαρμόστηκε στην Θράκη και μεθοδικά επεκτείνεται και σε νησιά του ανατολικού και κυρίως νοτιοανατολικού Αιγαίου.Η βάση εργασίας του τουρκικού στρατηγικού σχεδιασμού είναι η στην αρχή προσέγγιση ενός μουσουλμάνου που είναι αναγνωρίσιμος στην μουσουλμανική μειονότητα. Αφού υλοποιηθεί αυτή η «στρατολόγηση», με τη βοήθεια ανδρών των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και φυσικά με μεγάλες ποσότητες χρήματος προσελκύονται και άλλοι. Αφού κατορθωθεί να δημιουργηθεί μία μικρή ομάδα, πιστών «τούρκων μουσουλμάνων», δημιουργείται ένας σύλλογος που ασκεί πιέσεις στον τοπικό ιμάμη προκειμένου να πιεσθούν οι μουσουλμάνοι της περιοχής με θρησκευτικά επιχειρήματα, ενώ συνεχίζεται η εξαγορά συνειδήσεων μουσουλμάνων που έχουν ικανότητα δημοσίων σχέσεων και εν γένει καλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η πλούσια οικονομική στη συνέχεια στήριξή τους και η δημιουργία γραφείων και λοιπών υποδομών τουρκισμού (σύλλογοι, συνέδρια, εκδηλώσεις, συμμετοχής σε διεθνή φόρα κ.α. χωρίς αιτιολόγηση των οικονομικών τους) και η μεθοδική παρουσία διαφόρων «προσωπικοτήτων» της «τουρκικής μειονότητας» που ζει στην Ελλάδα, αλλά και οι συνεχείς «επισκέψεις» τούρκων πολιτικών ή άλλων που εμπλέκονται με ποικίλους τρόπους με το τουρκικό κράτος ή είναι υπάλληλοι των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που εκτελούν κεκαλυμμένες μυστικές επιχειρήσεις (προβοκάτσιες κ.α.).Η Τουρκία έχει αντιληφθεί πως με πολύ λίγα χρήματα μπορεί να αποκτήσει παρεμβατικό ρόλο σε μείζονος ενδιαφέροντος (γεωπολιτικού και ενεργειακού) περιοχές της Ελλάδας. Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε, και με δεδομένη την οικονομική κρίση που σπαράσσει την Ελλάδα, η ένταση των συγκεκριμένων επιχειρήσεων εκτουρκισμού (ή η δημιουργία μίας εικονικής «τουρκικής μειονότητας» για να καταγραφούν στατιστικά στοιχεία τουρκισμού) έχει κορυφωθεί και λόγω της υπάρχουσας φτώχειας του συνόλου των Ελλήνων πολιτών και φυσικά και των Ελλήνων μουσουλμάνων, βρίσκει δυστυχώς, εύφορο έδαφος για να δημιουργηθούν οι επιδιωκόμενες από την πλευρά της Τουρκίας συνθήκες.

Η Τουρκία παρατηρεί, καταγράφει, μελετά, σχεδιάζει και εκτελεί ένα ξεκάθαρο επιθετικό σχέδιο προς την Ελλάδα. Δυστυχώς, οι μόνοι που υποκρίνονται ότι δεν το βλέπουν είναι οι κυβερνώντες, μαζί με κάποιους άλλους πολιτικούς που άγονται και φέρονται από ιδεοληψίες, λίαν επικίνδυνες για την εθνική και γεωγραφική ακεραιότητα της πατρίδας μας... Οι πράξεις και οι παραλείψεις, η αποφυγή ευθύνης ή λήψης πρωτοβουλιών από τους θεσμικά υπεύθυνους, είναι ο "εθνικός οδικός χάρτης" που θα έπρεπε να υπάρχει και να παρακολουθείται απερέγκλιτα από όλους εκείνους που ενώ στα λόγια διατείνονται ότι αγαπάνε την πατρίδα, στα έργα -δυστυχώς- για όλους μας, λειτουργούν στον απόλυτα καταστροφικό βαθμό...

Στο στόχαστρο της Άγκυρας τα Δωδεκάνησα

Του Όμηρου Ιθακήσιου

Το κουβάρι των σχεδίων της Άγκυρας, που υιοθετεί το «μοντέλο της Θράκης» για τα Δωδεκάνησα (Ρόδο και Κω), έχει αρχίσει να ξετυλίγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πρόσχημα τις θρησκευτικές και εκπαιδευτικές ανάγκες των εκεί μουσουλμάνων.
Η κίνηση δημιουργίας μειονοτικού ζητήματος στα Δωδεκάνησα έγινε πριν από λίγες ημέρες στην τουρκική πρωτεύουσα, με «συνέδριο», στο οποίο, όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας TRT, έγινε εκτενής αναφορά στους «ξεχασμένους Τούρκους» της Ρόδου και της Κω! Μία εκδήλωση που είχε κάλυψη από πολύ ψηλά, καθώς παρέστη και χαιρέτησε ο εκπρόσωπος του τούρκου πρωθυπουργού, Μπιρόλ Ντακί.

Το συνέδριο, με τίτλο «Τα δικαιώματα των άλλων: Τούρκοι της Ελλάδας, από τη Ρόδο ως τη Δυτική Θράκη», συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΤΔΘ) και τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσου, ενώ φιλοξενήθηκε και στηρίχθηκε από την Κοινότητα Ερευνών του Τουρκικού Κόσμου του Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Bilkent.Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσου, όπως έχει αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», είναι ένας σύλλογος που θεωρείται ότι καθοδηγείται από τη ΜΙΤ, εδρεύει στη Σμύρνη και εμφανίστηκε για να εγείρει θέμα μειονοτικού ζητήματος στα Δωδεκάνησα.

Πρώτος στο συνέδριο μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσου, καθηγητής δρ. Μουσταφα ΚαΪμακτσί, ο οποίος υποστήριξε απροκάλυπτα ότι «η κατάσταση των «τούρκων» που ζουν σε Ρόδο και Κω είναι δυσκολότερη σε σύγκριση με των «τούρκων» της Δυτικής Θράκης», επειδή οι δήθεν κοινότητες των δύο νησιών δεν τελούν υπό καθεστώς μειονότητας, αφού αφέθηκαν στην τύχη τους με τον τερματισμό της ιταλικής κατοχής στα Δωδεκάνησα.
Το TRTχαρακτήρισε και αυτό «ξεχασμένους» τους «τούρκους» σε Ρόδο και Κω και ζήτησε τη συμβολή όλων στην προσπάθεια αποτροπής του περιορισμού της τουρκικής παρουσίας στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως δήθεν υπάρχουν «τούρκοι» σε Κω και Ρόδο.

Ο Αλί Χουσεΐνογλου, βοηθός κοσμήτορα του Ινστιτούτου Βαλκανικών Ερευνών του τουρκικού «Πανεπιστημίου Θράκης», εστίασε στα προβλήματα της «τουρκικής μειονότητας» της Δυτικής Θράκης.
Όπως ανέφερε, «από το 1991 και μετά, παραμένουν άλυτα χρόνια ζητήματα, όπως εκείνο της αναγνώρισης εθνικής ταυτότητας της μειονότητας, εκλογής μουφτήδων, εκπαίδευσης και διοίκησης των βακουφικών περιουσιών».

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Μπιρόλ Ντοκ σημείωσε πως «όλες οι τουρκικές κυβερνήσεις καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα».

Την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της λεγόμενης Ένωσης Τούρκων Δυτικής Θράκης, εδρεύουσας στην Άγκυρα, Αχμέτ Σινίκογλου. Μεταξύ άλλων, έκανε μία σύντομη αναφορά σε δήθεν υφιστάμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «τούρκοι της Ελλάδας».

Συμπαραστάτης στα τουρκικά σχέδια φαίνεται να είναι και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Πριν από έναν περίπου χρόνο, η Διαρκής Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης αποδέχθηκε έκθεση με θέμα «Η κατάσταση των κατοίκων της Ρόδου και της Κω, που έχουν υπόβαθρο την τουρκική πολιτισμική κουλτούρα».
Το σχέδιο αυτής της απόφασης συντάχθηκε από τον Ελβετό Αντρέα Γκρος, μέλος της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από επίσκεψη του κ. Γκρος στη Ρόδο και την Κω. Οι δηλώσεις του περί ύπαρξης τουρκικής μειονότητας στα δύο νησιά ταυτίζονται με τις επιδιώξεις της Άγκυρας να βαπτίσει «τουρκική» τη μικρή μουσουλμανική μειονότητα που ζει εκεί.

Στην επίσκεψη αυτή ο κ. Γκρος είχε δίπλα του την τουρκάλα βουλευτή, αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης και επικεφαλής της Τουρκίας στο Συμβούλιο, Μερσονάλ Μεχμετζάν και τον τούρκο γενικό πρόξενο στη Ρόδο, Αϊντέν Νιουρούς. Παρών ήταν και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αριστοτέλης Παυλίδης, ο οποίος δεν τόλμησε να διακόψει και να διορθώσει τον κ. Γκρος.

Με την απόφαση που έγινε δεκτή στη Διαρκή Επιτροπή, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης απαίτησε από την Ελλάδα την επικύρωση της Σύμβασης Πλαισίου για την Προστασία των Εθνικών Μειονοτήτων. Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση κάνει έκκληση στην Ελλάδα, να διοργανώσει σε συνεννόηση «με τους πολίτες που μιλούν την τουρκική», μία καμπάνια με σκοπό την πληροφόρηση των οικογενειών όλων των μαθητών σχετικά με τη δυνατότητα διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας…Επιπλέον, ζητείται από τις αρχές της Ελλάδας να αξιολογηθεί το θέμα της επαναλειτουργίας των τουρκικών σχολείων και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι διοικήσεις των δύο βακουφίων να υπάρχουν σε Ρόδο και Κω και να λειτουργούν με πλήρη διαφάνεια. Εξ αυτού, ζητείται η ανανέωση των Δ.Σ. των βακουφίων να πραγματοποιείται με ανοιχτό και διαφανή τρόπο και να προστατευτεί το δικαίωμα της πλήρους πρόσβασης στους δημόσιους λογαριασμούς της «τουρκικής κοινότητας».
Επιπρόσθετα, να προσδιοριστούν τα δικαιώματα και οι αρμοδιότητες των ιμάμηδων και των ηγετών των μουσουλμάνων πολιτών της Ρόδου και της Κω και να προστατευτεί το δικαίωμα της εκλογής αυτών από τους μουσουλμάνους πολίτες, ενώ απαιτείται από την Ελλάδα να συνεχίσει την αναπαλαίωση των μνημείων που ανήκουν στην Οθωμανική περίοδο.
Τέλος, της ζητείται να ενδυναμώσει τον διάλογο με τους εκπροσώπους της «τουρκικής κοινότητας» των νησιών για την επίλυση προβλημάτων, όπως είναι το ιδιοκτησιακό και θέματα ιθαγενειών.

Πηγή εφημ. Παραπολιτικά

Σχόλιο ιστολογίου:Είναι προφανές πως υπάρχει σημαντική όχι μόνο στοχοθέτηση αλλά και αύξηση της τουρκικής παρεμβατικότητας (μήπως θα έπρεπε να ερευνηθεί από την Ελλάδα ο κ. Γκρος;) σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η στη συνέχεια κατάθεση μη σύννομων απαιτήσεων που θέτουν άμεσα θέμα Δωδεκανήσων… Φαίνεται, τελικά, πως το «μοντέλο Θράκη» έδωσε στην Τουρκία αρκετή «τεχνογνωσία», αλλά και άμεση δίοδο σε ανθρώπους που κατέχουν θέσεις κλειδιά στην Ευρώπη… Το δράμα των Δωδεκανήσων έχει μόλις αρχίσει και εάν δεν υπάρξει ουσιαστική κυβερνητική πολιτική στάση απέναντι στις πρώτες αυτές ευθείες προκλήσεις, τότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (ίσως όχι περισσότερο από δύο χρόνια) τα Δωδεκάνησα θα νιώσουν τι σημαίνει να έχεις ανίκανους, φοβικούς και πλέον ακατάλληλους πολιτικούς…


Ο πρόεδρος του DEB (Γκρίζοι Λύκοι Θράκης) σε επίσκεψή του στους "τούρκους" της ΡόδουΟ Πρόεδρος του Συλλόγου "Τούρκων" της Ρόδου ομοτράπεζος του προέδρου του DEB και γνωστού τούρκου πράκτορα της ΜΙΤ
kostasxan.blogspot.grΠαιδεραστής τούρκος πράκτορας αλωνίζει τη Ρόδο;

Παιδεραστής τούρκος πράκτορας αλωνίζει 
τη Ρόδο;
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Πόση ασφάλεια μπορούν να νιώθουν οι Έλληνες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι της Ρόδου, με τα "μπουμπούκια" που τους στέλνει η Άγκυρα, για να μάθουν στα παιδιά τους τα τουρκικά;

Το ερώτημα αυτό είναι το πλέον βασανιστικό και ειδεχθές, που μπορεί να υποβληθεί σε κάποιον πατέρα ή μητέρα, όταν αντιλαμβάνεται πως η εμφάνιση ενός δάσκαλου μπορεί να είναι ο "δούρειος ίππος" καταστροφής του παιδιού του.
Άλλα κτήνη, που ασκούν το ίδιο χόμπι, συλλαμβάνονται αφού αφήσουν πίσω τους συντρίμια τις ψυχές των σεξουαλικών θυμάτων τους και, φυσικά, των γονιών που πίστεψαν πως "ο δάσκαλος μαθαίνει στο παιδί τους την τουρκική γλώσσα, χωρίς να διανοηθούν τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτουν τα βλαστάρια τους.Με ενδιαφέρον διαβάσαμε ανάρτηση από ιστολόγιο της Ρόδου, που αναφέρεται σε κάποιον ηλικιωμένο από την Κομοτηνή, που βρίσκεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά τελευταία στο νησί.
Μάλιστα, οι πληροφορίες τον θέλουν να μπαινοβγαίνει στο Τουρκικό Προξενείο της Ρόδου, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεται ως "δάσκαλος τουρκικών". Είτε για να τον στηρίξουν οικονομικά, είτε για να βοηθήσουν τα παιδιά τους επαγγελματικά, ορισμένοι μουσουλμάνοι αλλά και χριστιανοί του νησιού του εμπιστεύονται τα παιδιά τους...

Όμως, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, ο εμφανιζόμενος ως ευυπόληπτος αυτός κύριος δάσκαλος τουρκικών, φέρεται να διατηρεί στον τόπο καταγωγής και διαμονής του (στην Κομοτηνή), μία μυστική ζωή και με την βοήθεια κάποιων φίλων του που του εξασφαλίζουν νεαρά κορίτσια (αποκλειστικά μουσουλμάνες) για να ικανοποιεί μαζί τους τις σεξουαλικές του διαστροφές.

Δεν θα αναρωτηθούμε αν και κατά πόσο γνωρίζουν οι μουσουλμάνοι γονείς της Κομοτηνής την δράση του συγκεκριμένου "δασκάλου τουρκικών", ούτε θα αναρωτηθούμε τι συμβαίνει στη συνέχεια με τα θύματά του, αφού γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως ο νόμος της σιωπής (λόγω ντροπής) που ισχύει μεταξύ των μουσουλμάνων, είναι αδύνατον να διαρραγεί.

Θα αναρωτηθούμε, όμως, πως είναι δυνατόν, από τη στιγμή που οι πληροφορίες αυτές, που αφορούν την ποιότητα του συγκεκριμένου τούρκου πράκτορα που δρα στο νησί της Ρόδου και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον σε συζητήσεις που ανοίγει για τις παραλίες του νησιού, αλλά και άλλων μικρότερων νησιών των Δωδεκανήσων, να έχουν φτάσει μέχρι τη Θράκη και να μην έχουν υποπέσει στην αντίληψη των μουσουλμάνων της Ρόδου, κάποιοι από τους οποίους πληρώνουν αδρά τον "δάσκαλο τουρκικών" για να μαθαίνει στα παιδιά τους... τουρκικά!

Γνωρίζοντας πως ισχύει η παροιμία που λέει "ο ενδιαφερόμενος τα μαθαίνει πάντα τελευταίος", ανησυχώντας ειλικρινά και σκεπτόμενοι την οικογενειακή ασφάλεια των μουσουλμάνων της Ρόδου, ευελπιστούμε, πως η τοπική μουσουλμανική κοινότητα θα κινηθεί ταχύτατα για να απομακρύνει τον συγκεκριμένο δάσκαλο, που είναι άκρως επικίνδυνος για τις νεαρές μουσουλμάνες του νησιού. Αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος των μουσουλμάνων της Ρόδου, θα έπρεπε να είναι ήδη ενήμερος σχετικά και να έχει ήδη φροντίσει να προστατεύσει τους μουσουλμάνους της όμορφης Ρόδου. Εκτός και εάν, ως πρόεδρος θεωρεί πρωτεύον καθήκον του τα γεύματα με τους τουρκοπράκτορες (από Ελληνική Θράκη και Τουρκία) που επισκέπτονται συνεχώς το νησί και αδιαφορεί για την ευθύνη που έχει ως πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου... 

Σε κάθε περίπτωση, εμείς θέλουμε να θυμίσουμε μία άλλη παροιμία, την οποία είμαστε βέβαιοι πως ο πρόεδρος του συλλόγου μουσουλμάνων της Ρόδου γνωρίζει: "Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε" αγαπητέ πρόεδρε, που τόσο εύκολα άρχισες να εισάγεις στην κοινωνία των Ελλήνων μουσουλμάνων της Ρόδου, άτομα αγνώστου ηθικής και σκοπιμοτήτων... Εκτός και αν, σαν πρόεδρος, αποδέχεσαι -χωρίς να κάνεις κανέναν έλεγχο- οτιδήποτε σου λένε κάποιοι, επειδή είναι μουσουλμάνοι και έχοντας καλή καρδιά τους πιστεύεις εκθέτοντας αυτόματα τα νεαρά κορίτσια των μουσουλμάνων της Ρόδου σε πολύ μεγάλο κίνδυνο...
Ελπίζουμε, πως εμείς από τη Θράκη και ως Έλληνες χριστιανοί, δεν δείχνουμε περισσότερο ενδιαφέρον από τους μουσουλμάνους -και όχι μόνο- της Ρόδου, για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των νεαρών κοριτσιών τους... και, ελπίζουμε, πως οι μουσουλμάνοι της Ρόδου θα καταφύγουν στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές για να διασφαλίσουν τα ίδια τους τα παιδιά...
 Ας Μιλήσουμε Επιτέλους 
 kostasxan.blogspot.gr


Γκρίζος Λύκος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης!

Γκρίζος Λύκος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης!


ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ!! ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ

Πόσο πιό χαμηλά μπορεί να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ που καταδικάζει τη Χρυσή Αυγή αλλά συνεργάζεται με ακραίους τούρκους εθνικιστές; 
Η περίπτωση του Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ 
Ένας γκρίζος λύκος στα... "σαλόνια" του ΣΥΡΙΖΑ
Από την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, στους Γκρίζους Λύκους και από εκεί… στο ΣΥΡΙΖΑ!  

Του Γιάννη Ξένου

Φαίνεται ότι η περίπτωση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι η κορυφή του παγόβουνου σχετικά με το τι γίνεται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη.
Από χθες ενέσκηψε νέο θέμα, ίσως και πιο σοβαρό, με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Αχμέτ Κουρτ, που κατεβαίνει με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ο Αχμέτ Κουρτ είναι πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης που είναι γνωστή στη Θράκη για τις πολλές στενές σχέσεις της με το Τουρκικό Προξενείο.

Ο Κουρτ έχει εκλεκτικές συγγένειες και με άλλα περίεργα πολιτικά μορφώματα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του   Ριζοσπάστη, έχει στενές σχέσεις με το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB που ίδρυσε το 1991 ο Σαδίκ Αχμέτ, το οποίο μάλιστα φέρεται διατεθειμένο να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.

Ο Κουρτ μάλιστα έσπευσε να δηλώσει τη στήριξη του στο μειονοτικό σχήμα, όπως αναφέρει εκτεταμένο ρεπορτάζ του  Έθνους για τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζονται με τη μειονότητα.

Αντιγράφουμε από το Έθνος «μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της “Τουρκικής Ένωσης Ξανθής” ΤΕΞ Αχμέτ Κουρτ που με δήλωσή του εξέφρασε “θαυμασμό για την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές”, προσθέτοντας ότι “είναι απόλυτη η πίστη του πως η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας”».Ο Κουρτ δεν είναι καμιά τυχαία περίπτωση, με την ιδιότητά του ως προέδρου της ΤΕΞ, μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα   Τουρκικά Νέα, μετέβη πρόσφατα στην Τουρκία, όπου φυσικά δεν παρέλειψε να περάσει και να καταθέσει στεφάνι στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ.

Ακόμα επισκέφτηκε τα πολιτικά κόμματα, μεταξύ των οποίων και το φασιστικό ΜΗΡ (Γκρίζοι Λύκοι) του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στον οποίο ο Κουρτ έδωσε και μια πλακέτα του συλλόγου ΤΕΞ (φώτο)!

 Ένα τελευταίο στοιχείο για τον Κουρτ, που δείχνει με ποια κριτήρια ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τους υποψηφίους του είναι ότι πριν ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κοντά στον συνδυασμό του Παυλίδη που είναι ο υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια!Η υποψηφιότητα Κουρτ είναι πολύ σημαντικό ζήτημα γιατί καταρρίπτει και το τελευταίο επιχείρημα που επιστράτευσε 
ο ΣΥΡΙΖΑ για το λόγο που έκοψε τη Σουλεϊμάν.

Υποτίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την έκοψε για να βάλει στη θέση της κάποιον αρεστό στη μειονότητα, προκειμένου να μην ενισχυθεί το μειονοτικό ψηφοδέλτιο του DEB, το οποίο όμως στηρίζεται ακόμα και από δικό τους υποψήφιο στην περιφέρεια!

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποσύρει την υποψηφιότητα αυτού του κυρίου από την περιφέρεια και να εξετάσει με μεγάλη προσοχή ποιους κατεβάζει στη Θράκη.

Παραιτήθηκε μόλις βγήκαν οι φωτογραφίες του στη δημοσιότητα

Παραιτήθηκε και αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση περιφερειακού συμβούλου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του με τον ηγέτη του της εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
Ο Αχμέτ Κουρτ, που ανήρτησε τις φωτογραφίες στις 26 Δεκεμβρίου, δηλώνει και θαυμαστής του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB), το οποίο ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ.
«Επιθυμώ να αναφέρω πως αντιμετωπίζω με μεγάλο θαυμασμό την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές
Σε αυτές στις εκλογές που πιστεύω πως ως μειονότητα μας αναλογούν στον καθένα μια μεγάλη ευθύνη και καθήκον και επειδή πιστεύω πως η φωνή μας θα υψωθεί έτι περισσότερο σε διάφορα ευρωπαϊκά φόρα, δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια πως στήριξα και θα στηρίζω αυτή την απόφαση και εύχομαι σε όλους τους αδερφούς μου επιτυχία σε αυτές τις εκλογές. 
Είναι απόλυτη η πίστη μου πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας», αναφέρει. 

Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς δεν θα σχολιάσουμε διόλου την συμμετοχή ενός Γκρίζου Λύκου στον περιφερειακό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
Μόνο μία ερώτηση έχουμε να υποβάλλουμε: 
Ο συγκεκριμένος Γκρίζος Λύκος αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας; 
Η απάντηση, σε όποιον τολμήσει να του απευθύνει κατά πρόσωπο την ερώτηση, θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική. Ιδιαίτερα από το πρόσωπο του... πολιτευτή Γκρίζου Λύκου, αλλά και από την ένταση της φωνής του (ανεξάρτητα από τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσει)... 
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές πως για τα στελέχη του, 
ο φασισμός και ο ναζισμός υπάρχουν μόνο όταν δεν συνεργάζονται μαζί με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα...


 kourt3


Πηγή Άρδην
kostasxan.blogspot.gr


ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...

ΣΥΡΙΖΑ - ΤΣΙΠΡΑΣ -


Γεωργιος Μεταξάς: Η υπόθεση Τσίπρα... βρωμάει απο παντού!"


ΣΥΡΙΖΑ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ

ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;

 ΣΠΑΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ.

 ΠΟΙΕΣ ΡΙΖΕΣ;;;

ΤΙΝΟΣ;;;

    ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;;
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ
ΤΩΡΑ.


ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
ΟΥΣΤ - ΞΟΥ
ΑΝΙΚΑΝΟΙ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!
http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7318.html
,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"