.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ
ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

 

By Jack Mullen | goldseek.com

 Συνειδητοποίησαν άραγε  οι άνθρωποι  ότι κάτι επρόκειτο ν' αλλάξει  κατά πολύ άσχημο τρόπο λίγο πριν  εμφανιστούν  ο Λένιν και ο Τρότσκι  στη σκηνή της Πετρούπολης την άνοιξη του 1917;
 Μήπως ο γερμανικός λαός συνειδητοποίησε  όταν αποδεχόταν   την  «ελπίδα» του Χίτλερ  ότι  θα είχε ως αποτέλεσμα κάτι τόσο φρικτό και   διαβολικό    που θα επέφερε τον θάνατο  δεκάδων εκατομμυρίων  άνθρώπων   και μια μόνιμη κηλίδα αίματος θα εμφανίζεται  έκτοτε στην ιστορία της Γερμανίας; 
Πώς ήταν η ζωή, επί μήνες ή χρόνια πριν οι Αρμένιοι   (  σημ*.και οι Πόντιοι) υποστούν  γενοκτονία στα χέρια των Τούρκων, ήξεραν ότι  όταν  η κυβέρνηση επέβαλε ελέγχο  των όπλων ήταν πραγματικά αφοπλισμός πριν  την  εξόντωση; 
Τι λέτε για τους Κινέζους  πριν τον τύραννο Μάο, ή τους Βορειοκορεάτες πριν από την   επιβολή της οικογένειας Κιμ Γιουνγκ  Ιλ; 
Μήπως αυτοί οι άνθρωποι   ήξεραν  τι ερχόταν, αλλά δεν ήξεραν τι μπορούσαν να κάνουν;
Το μεγαλύτερο  μέρος   από την γραπτή ιστορία γράφεται σε σελίδες   αίματος. 
Νομίζω ότι σήμερα, αυτή τη στιγμή, είναι μια άλλη μια από εκείνες τις στιγμές λίγο πριν από κάτι πολύ κακό   που πρόκειται να συμβεί.
 Και αυτή τη φορά έχουμε  έγγραφα ιστορικά αρχεία των κακών ειδήσεων για να μάθουμε  πώς μπορούμε να σώσουμε την ζωή μας , τον πολιτισμό, τη διάσωση πληροφοριών ,πριν  εξελιχθεί   η κατάσταση  σε ένα άλλο παράδειγμα  αίματος και  μακελειό  παραφροσύνης .
Παρά το γεγονός ότι ο Sigmund Freud εισήγαγε   για πρώτη φορά στον κόσμο την έννοια του  ψυχοπαθούς   στο βιβλίο του "Ψυχοπαθολογία της καθημερινής ζωής", που δημοσιεύθηκε το 1901, δεν ήταν   παρά  σαράντα χρόνια αργότερα   που ο αληθινός ορισμός της ψυχοπαθολογίας αναπτύχθηκε για να συμπεριλάβει τον τύπο προσωπικότητας του ψυχοπαθή: μια επιστημονική κατανόηση που ρίχνει φως σε προηγούμενα και τα τρέχοντα γεγονότα.
Ένας από τους πρώτους ερευνητές  που  μελέτησαν  και   τεκμηρίωσαν   τη φύση των τύπων προσωπικότητας που ονομάζονται ψυχοπαθείς ήταν   ο Hervey Cleckley, MD, στο βιβλίο του The Mask of Sanity, που δημοσιεύθηκε το 1941. Σε αυτό το κλασικό έργο, 0 Cleckley αφιέρωσε πολύ χρόνο με φυλακισμένους  στη Γεωργία. 
 Σχετικά με αυτούς τους κρατούμενους    "  δεν μπορούσε να καταλήξει σε  συμφωνία για το τι ήταν στην πραγματικότητα το θέμα μαζί τους." Και, σύμφωνα με Cleckley, «[οι φυλακισμένοι] συνέχισαν, ωστόσο, να αποτελούν   ένα   σοβαρό και μόνιμο πρόβλημα στο νοσοκομείο και στην κοινότητα."
Εκτός από τον Cleckley, άλλοι  από το 1941   και μετά έχουν συμβάλει σημαντικά στην κατανόηση του ψυχοπαθητικού  τύπου προσωπικότητας.  
 Ενας τέτοιος  ηρωικός ερευνητής  ,ο  Andrew M. Lobaczewski, γεννήθηκε 1921 στην Πολωνία.
 Μετά την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής  του  Β' "Παγκοσμίου Πολέμου, και  τη  Ρωσική κατοχή μετά την ήττα της Γερμανίας, ο Lobaczewsk  γράφτηκε στο κολέγιο για να εκπαιδευτεί ως ψυχολόγος, και μετά την αποφοίτησή του άρχισε σύντομα   την έρευνα για τη φύση του ψυχοπαθή.  
 Ο Lobaczewski και οι συνεργάτες του   εκτέθηκαν  σε κίνδυνο αυστηρών κυρώσεων, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, για την τεκμηρίωση της έρευνας και του πειραματισμού τους.
 Πέρασε πολλές δεκαετίες προσπαθώντας να δημοσιεύσει την εργασία του  ( και πολλές προσπάθειες έγιναν από  διάφορες ομάδες να την καταστρέψουν ). Αλλά, τελικά, το 1998, παρακάμπτοντας τις προσπάθειες του Zbigniew Brzezinski για να σταματήσει τη δημοσίευση, το βιβλίο του Lobaczewski  "Πολιτική Πονηρολογία:
 Μια επιστήμη για τη φύση του κακού για πολιτικούς σκοπούς", δόθηκε στη δημοσιότητα.
Το βιβλίο αρχίζει με την εξέταση των κρατουμένων, όπως  καλύπτει  και το έργο Cleckley, αλλά αυτή τη φορά οι επιστήμονες συσχετίζουν τη συμπεριφορά των ψυχοπαθών με τη διαφθορά   στα  μαζικά καταπιεστικά   πολιτικά  καθεστώτα.  Τα αποτελέσματα της οποίας κατέληξαν  σε μια νέα επιστήμη που ονομάζεται Ponerology, η μελέτη του κακού  στην πολιτική .
Σύμφωνα με  τον Lobaczewski,   κάθε είδους οργανώσεις μπορεί να μολυνθούν με  ψυχοπαθητικού τύπου προσωπικότητες που, αν τους δοθεί   ο κατάλληλος χρόνος και   κάτω από  ευνοϊκές  συνθήκες , θα γεμίσουν  δραστήρια όλες τις θέσεις εξουσίας μέσα σε αυτό.
 Στην περίπτωση των κυβερνήσεων, αυτό που  θα προκύψει ορίζεται ως (pathocracy)  παθοκρατία : τυραννία στο χέρι των ψυχοπαθών.
 Ο  Lobaczewski ορίζει  την διακυβέρνησης από pathocracy ως   μακρο-κοινωνική ασθένεια, κάτι ανθυγιεινά και βάναυσα θανατηφόρο αν δεν αντιμετωπιστεί .
Πολιτική Πονηρολογία , λοιπόν, είναι η φύση του κακού στην πολιτική.
Το βιβλίο Πολιτική   Πονηρολογία  προσφέρει μια τρομακτική  εξήγηση για τις περιόδους βίαιης παράνοιας στην ιστορία του κόσμου.
 Είναι ένα φως για να εκθέσει επιστημονικά ένα συγκεκριμένο τύπο προσωπικότητας των τμημάτων του πληθυσμού - ένα είδος,που αν αφεθεί μόνο του, θα μολύνει θέσεις εξουσίας, εκδιώκοντας    φυσιολογικές  προσωπικότητες μέχρι να κυριαρχήσει η  συγκεκριμένη δομή  εξουσίας.
 Από μια θέση πλήρους κυριαρχίας, οι ψυχοπαθείς θα προστατεύσουν  επιθετικά και βάναυσα τη δύναμη  που έχουν αποκτήσει.
 Στην περίπτωση της κυβέρνησης,   αυτό σημαίνει λήψη μέτρων για την εξάλειψη κάθε αντίληψης της αντιπολίτευσης για τον έλεγχο και την εξουσία τους.
Δεδομένου ότι   οι αληθινά  ψυχοπαθείς είναι συναισθηματικά νεκροί, και  δουλεύουν χωρίς καμμιά  συμπόνια (βλ. βιβλίο του Δρ Robert Hare, Χωρίς Συνείδηση.
Η ενοχλητική λέξη των ψυχοπαθών  ), το έργο του καθαρισμού του σπιτιού για να αποφευχθεί η απώλεια του ελέγχου μπορεί γρήγορα να εξελιχθεί στα 20 εκατομμύρια και πλέον νεκρών  στο Ρωσικό  Ολοκαύτωμα , των 60 εκατομμυρίων  και πλέον ανθρώπων που  σκοτώθηκαν στο κινεζικό Ολοκαύτωμα, ή τα στρατόπεδα εξόντωσης του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος  (σημ*. και του Αρμενικού,του Ποντιακού,του Μικρασιατικού κλπ)
Αν και δεν είναι στην ίδια κλίμακα, οι πρόσφατες μαζικές δολοφονίες, όπως η σφαγή στο του Waco του Τέξας , οι βομβαρδισμοί πόλεων της Οκλαχόμα,  ή η  9-11 ψευδής   τρομοκρατική επίθεση  -   οι δολοφονίες πρέπει να σημάνουν συναγερμό προειδοποίησης.
Ψυχοπαθείς είναι  επί   το έργον  .
Αυτό με φέρνει στα άθλια ιστορικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά από το 1913.
Οι ψυχοπαθείς    ελέγχουν την παράσταση;
 Ας δούμε  μερικά γεγονότα.
Για να  βάλουμε τα πράγματα σε σειρά , το 1912  οι  τραπεζίτες  στήνουν την εξέδρα για  τις  προεδρικές  εκλογές  και  ο  Γούντροου Ουίλσον, ο πρόεδρος  των τραπεζιτών , εισέρχεται  στον Λευκό Οίκο.
 Αυτή είναι μια   στρατηγική κίνηση για να εξασφαλιστεί η πρόθυμη υπακοή στα κελεύσματα  των τραπεζιτών.
Τότε, δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ το Κογκρέσο  είχε βολικά πολύ μικρή  συμμετοχή  γιατί  τα   περισσότερα μέλη  είχαν φύγει για τις διακοπές , ένα ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ έδωσε έξυπνα στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα τον έλεγχο  της  έκδοσης  του νομίσματος των Ηνωμένων Πολιτειών.   
 Η σκευωρία  επιτεύχθηκε με εξαπάτηση και δωροδοκία, και το τέχνασμα  ήταν να φέρουν τους κανονισμούς   προς ψήφιση , όταν η προσέλευση στο  Κογκρέσου  ήταν πολύ χαμηλή.  
 Μέχρι σήμερα,    « το τραπεζικό νόμισμα  » έχει χάσει το 98%  της αρχικής του αγοραστικής του δύναμης. 
Αγοραστική δύναμη που αφαιρέθηκε   από τους κατόχους   του δολαρίου και  μεταφέρθηκε ως πλούτος στην κυβέρνηση και τους ιδιοκτήτες της Federal Reserve.(Ομοσπονδιακή Τράπεζα)
(σημ* όπως αντίστοιχα συνέβη στην Ευρώπη με το ευρώ)
Από το 1913, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξεκινήσει ή   έχουν εμμέσως εμπλακεί   ( μέσω   γεγονότων ψευδούς σημαίας  ), σε  επιθετικούς   πολέμους κατά μέσο όρο έναν  κάθε 15 χρόνια μεταξύ των οποίων:
 Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, η κορεατική σύγκρουση, ο πόλεμος του Βιετνάμ, ο  πρώτος Πόλεμος του Κόλπου, και ο δεύτερος πόλεμος του Κόλπου.
 Όλοι αυτοί οι πόλεμοι  χρηματοδοτούνται με δανεικά από την ίδια τράπεζα που εκδίδει  το νόμισμα, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση  των φορολογουμένων με τόκους και κεφάλαιο εκτός από  την επιβάρυνση του κόστους  της ζωής.
Ακόμα και μετά τους πολέμους, οι επικυρίαρχοι  των ΗΠΑ  έχουν χρηματοδοτήσει τη συνέχιση της εξαγωγής του πολέμου  και του ιμπεριαλισμού μέσω της κατοχής, με  την οικοδόμηση πάνω από 1000 στρατιωτικών βάσεων  σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Εκτός από τους πολέμους   στο εξωτερικό , οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν  επιδοθεί σε  ένα συνεχώς αυξανόμενο πόλεμο κατά των πολιτών τους , συμπεριλαμβανομένων των αμείλικτων επιθέσεων  στις ελευθερίες που παρέχονται από το Σύνταγμα και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, την αποτελεσματική  αποδυνάμωση  του Κογκρέσου  μέσω γεωμετρικής αύξησης της  διακυβέρνησης   με εκτελεστικά διατάγματα , και τις  συνεχείς  προσπάθειες  να αφοπλίσει τους πολίτες, χρησιμοποιώντας  εξαπάτηση και  φόβο  για να   ακυρώσει  το δικαίωμα   οπλοκατοχής και οπλοφορίας.
Ο πόλεμος  στους πολίτες των ΗΠΑ (σημ*. και όχι μόνο)   εκδηλώνεται  όλο το εικοσιτετράωρο με επιθέσεις σε πολλά μέτωπα, όπως μια σκόπιμη προσπάθεια  πλήρους υποβάθμισης  του εκπαιδευτικού συστήματος, υποτίμησης  της υγείας μέσω της μόλυνσης των τροφίμων ( ορμόνες, φυτοφάρμακα, Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφικμα , χημικά  νοθευμένο νερό, καρκινικές πρόσθετα, όπως η ασπαρτάμη ) και στη συνέχεια  με  την   δράση  των καρτέλ  τροφίμων  που  παρέχουν λιγότερες  επιλογές τροφίμων, ενώ ελέγχει το δικαίωμά σας για την καλλιέργεια τροφίμων.
 Οι  επιλογές   προστασίας της υγείας περιορίζονται από  τη νομική προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών και του  μάρκετινγκ των καρτέλ και ιατρικών διαδικασιών υπεύθυνων  για  εκατοντάδες χιλιάδες  άδικους θανάτους κάθε χρόνο.
 Η κυβέρνηση επιτίθεται  κατευθείαν  στο  ανοσοποιητικό σύστημα   κάθε ατόμου  με την εντολή και την προώθηση εγκληματικά μολυσμένων εμβόλιων  - ανοσοποιητικού συστήματος  που βλάπτεται από  τα εμβόλια που μπορούν  επίσης να προκαλέσουν μακροπρόθεσμα εγκεφαλική δυσλειτουργία ή βλάβη, ή  να έχουν  ως αποτέλεσμα  αργότερα την εμφάνιση  του καρκίνου.
  Γίνεται μια  επίθεση  στα  ατομικά  εισοδήματα με κλιμάκωση των φορολογικών συντελεστών που επιβάλλονται από  το εκθετικά αυξανόμενο  μεγα-κράτος .
Με φόρους  που  αποστραγγίζουν  ζωτικό οικονομικό  αίμα   που απαιτείται  για την ανάπτυξη, ενώ  παγιδεύονται  οι  πολίτες με την  αύξηση  των ωρών  εργασίας  ,την υποτίμηση   του   νομίσματος   και την  πτώση των μισθών.
 Και  μη  περιμένετε καμία βοήθεια από την ελεύθερη αγορά. Είναι ήδη εκτός νόμου.
Η κυβέρνηση ( ομοσπονδιακή, πολιτειακή, τοπική) είναι τώρα ο μεγαλύτερος εργοδότης στο έθνος  και οι ιδιωτικές  κατασκευές   σκόπιμα  στηρίζονται σε ξένες χώρες.
Η κυβέρνηση  άνοιξε  τα σύνορα   επιδιώκοντας  τη σκόπιμη εισροή εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών  που επιβαρύνουν συντριπτικά  τις κοινωνικές υπηρεσίες και το νομικό  σύστημα και πιέζουν τους μισθούς χαμηλότερα ,  αφού ως παρανόμοι ανταγωνίζονται με αθέμιτα πλεονεκτήματα τους  μισθούς των υπολοίπων.  
 Η οικονομική καταστροφή έχει  ενορχηστρωθεί , καθώς  οι ιδιώτες  τραπεζίτες  που  είναι  υπεύθυνοι για το νομισματικό μας συστήμα και την αγορά  εφευρίσκουν  δόλια χρηματοοικονομικά προϊόντα,  ενθαρρύνουν δόλια δάνεια , και  παράγουν μια ψευδή φούσκα στις τιμές των ακινήτων .
 Στη συνέχεια, όπως  ξεφουσκώνει η  φούσκα   αποκαλύπτεται η απάτη, η ιδιοκτησία γίνεται αβέβαιη όταν μαθαίνουμε ότι οι τίτλοι ιδιοκτησίας ήταν εγκληματικά άσχετοι .
Τέλος, ας σημειώσουμε τα 2 εκατομμύρια σπίτια σε διαδικασίες   κατάσχεσης  , και άλλα 2 εκατομμύρια που   έπονται .
 Οι περισσότερες από αυτές τις  κατασχέσεις  βρίσκονται  εκτός αγοράς, ελέγχοναι από τις τράπεζες και κρατικές υπηρεσίες ( Fannie και Freddie ).
Αυτό   σημαίνει ότι  τη κυβέρνηση και η  Federal Reserve (Ομοσπονδιακή τράπεζα )   είναι  η μεγαλύτερη   επιχείρηση εκμεταλλεύσης  ακινήτων στην χώρα.
Ανησυχητικό γεγονός: σοσιαλιστικά και κομμουνιστικά καθεστώτα δεν παρέχουν κανένα δικαίωμα  ιδιωτικής ιδιοκτησίας - το κράτος  τα  κατέχει όλα.
Οι Αμερικανοί είναι σκόπιμα τρομοκρατημένοι καθώς η  κυβέρνηση, που ελέγχεται από τραπεζίτες, δημιουργεί ψευδείς ιστορίες  τρόμου και εγκληματικά υποκινεί τον φόβο για τον περιορισμό των ταξιδιών, τη καταστροφή  της  προστασίας της ιδιωτικής ζωής, τον έλεγχο του Διαδικτύου και του ειδησεογραφικού περιεχομένου, χειρίζεται επιτήδεια τη διαδικασία της ψηφοφορίας, και  επιβάλλει σιωπή  στην  ελευθερία του λόγου.
 Οι Αμερικανοί υποβλήθηκαν σε   ψευδείς   προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης  και  υπόκεινται στο ολοένα αυξανόμενο  ιδιότυπο  αστυνομικο - βιομηχανικό  καρτέλ που   φυλακίζει ολοένα και περισσότερους πολίτες , ενώ χρησιμοποιεί τους  κρατούμενους ως σκλάβους .
Το μεγαλύτερο ποσοστό  έγκλειστων  ανθρώπων  υπάρχει  στις Ηνωμένες Πολιτείες   απ' οποιοδήποτε άλλο έθνος στη γη και το ποσοστό της φυλάκισης αυξάνεται.  
 Η κατασκευή φυλακών αποτελεί τώρα το 35% της συνολικής παραγωγής των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η εγγενής τρομοκρατία  δεν είναι λιγότερο τρομακτική  και ενοχλητική για την υγεία από την πραγματική τρομοκρατία - μια εσκεμμένη επίθεση στην αμερικανική ψυχή. (  σημ*. και όχι μόνο)
Για τους ηλικιωμένους και τα άτομα της ηλικίας συνταξιοδότησης, η επίθεση έχει μόλις αρχίσει - οι συντάξεις  είναι χωρίς  περιεχόμενο  και   έχουν κλαπεί από τους τραπεζίτες και μια πτώχευση της κυβέρνησης.  
'Οπως οι baby boomers  (σημ. τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τον ΒΠαγκΠόλεμο)  φτάνουν την  ηλικία συνταξιοδότησης  ,οι συντάξεις τους  και οι επενδύσεις για την συνατξιοδότησή τους  είναι κλεμμένες , κατασπαταλήθηκαν  και  μηδενίστηκαν  από τον πληθωρισμό .
Οι υποσχέσεις που δόθηκαν, ενώ κλεβόταν  το εισόδημά σας δεν πρόκειται ποτέ να τηρηθούν , όπως το  αίμα της οικονομίας  ρουφήχτηκε  από τους τραπεζίτες και τις εγκληματικά πτωχευμένες  κυβερνήσεις από τις πολιτείες   ως την Ουάσιγκτον DC. 
Τέλος, η επίθεση συνεχίζεται,και  καθώς  η κυβέρνηση των ΗΠΑ, αργοπεθαίνει από τη χρεοκοπία και την ανεξέλεγκτη διαφθορά, αδυσώπητα ( και ενάντια στη λαϊκή θέληση ) συνεχίζει να εμπλέκεται  σε δύο παράνομους, μη δικαιολογημένους  πολέμους  ,έξι χιλιάδες μίλια μακριά.
Αυτοί οι πόλεμοι  προκαλούν  το αυξανόμενο παγκόσμιο μίσος  ,λόγω των  βάναυσων και παράλογων  πράξεων  των Ηνωμένων Πολιτειών, με παράλληλη εκμετάλλευση των Αμερικανών μέσω των παράνομων  ναρκωτικών   που προωθούνται  και διανέμονται  μέσω των κυβερνητικών δικτύων. 
 Φάρμακα που πωλούνται σε μονοπωλιακές τιμές, λόγω του σκόπιμου  πολέμου κατά των ναρκωτικών, με αποτέλεσμα η  δίωξη των χρηστών ναρκωτικών να γεμίζει τις φυλακές με αυξανόμενο ρυθμό.
  Πάνω που νομίζετε ότι δεν θα μπορούσε να  γίνει χειρότερο,     σας έρχεται  κατάφατσα  η ολοκληρωτική κλοπή ,μέρα μεσημέρι, τρισεκατομμυρίων  δολαρίων  μέσω προσποιητών  προσπαθειών  για να "σωθεί "   δήθεν η  οικονομία. "
Τα περισσότερα από τα χρήματα  έχουν δημιουργηθεί από το τίποτα μόνο για να μειώσουν την αγοραστική δύναμη του δολαρίου και ταυτόχρονα   να δημιουργούν την ανάγκη να αυξηθούν   οι φόροι για την κάλυψη των τόκων επί του φρεσκοκομμένου χρέους.
 Τα κλεμμένα τρισεκατομμυρια  έχουν σταλεί   βιαστικά σε τράπεζες  της κλίκας  τόσο στο εσωτερικό όσο και μακριά από την ακτή.
 Όταν οι Αμερικανοί ρώτησαν , "πού πήγαν τα χρήματα; "   οι υπεύθυνοι  αλαζόνες  εγκληματίες συνέχισαν αρνούνται  κατηγορηματικά ν' αποκαλύψουν τους παραλήπτες.
Αυτό το έγκλημα κατά όλων των Αμερικανών είναι σκόπιμο και επιθετικό, όπως γίνεται υπό το φως της ημέρας, χλευάζοντας όποιον  προσπαθήσει να το σταματήσει.
Η οικονομική κρίση έχει επιδιωχθεί  σκόπιμα για τόσο πολύ καιρό τώρα που η οικονομία είναι πιθανό να απέχει μόνο ένα  μεγάλο  οικονομικό σοκ μακριά από πολλές πιθανές οικονομικές καταστροφές - το πιο πιθανό είναι ένα χρέος που σχετίζεται με κατάρρευση, ας πούμε, μια  πτώχευση μεγάλων εταιρειών ( GE ) ή τράπεζας ( BAC ?)(σημ* ή μιας χώρας με μέγεθος ανάλογο μεσαίας ετιρείας .)
Το αποτέλεσμα θα ήταν μια οικονομική αλυσιδωτή αντίδραση  που θα βύθιζε  επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο στην οικονομική καταστροφή, ενώ τα γεγονότα αυτά προκαλούν   φυγή   για το δολάριο ή μια κίνηση για τα θησαυροφυλάκια  της χωματερής . Η τελευταία φούσκα θα σκάσει  σαν έκρηξη  ελαττωματικού υλικού , όπως   τα βαρίδια του Τιτανικού   πριν χαθεί για τελευταία φορά στην θάλασσα . Μετά από αυτό, η κρίση θα λάβει   τη δική της τροπή με   τις τιμές των τροφίμων και του πετρελαίου να εκτοξεύονται στα ύψη και  την Υπηρεσία  Εσωτερικής Ασφάλειας   να μαζεύει από νωρίς   τους δυσαρεστημένους  για εγκλεισμό σε ήδη  από πριν  προγραμματισμένες  και έτοιμες φυλακές σε στρατηγικά σημεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Από το 1913 οι τραπεζίτες και   οι διαπλεκόμενες εταιρείες  έχουν εδραιωθεί και ελέγχουν τώρα όλα τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 Τηλεόραση, δορυφορική, ραδιόφωνο, εφημερίδες και περιοδικά - όλα ελέγχονται από τις  ίδιες  5 ή 6  εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης.
 Μπορούμε να περιμένουμε αληθείς ειδήσεις και υπεύθυνη δημοσιογραφία;
Αν το δούμε μεμονωμένα μπορεί να είναι δυνατό να υποστηριχθεί ότι τα λάθη στον τρόπο σκέψης οδήγησαν  σε ατυχείς  επιλογές  με  κακή κατάληξη, αλλά η ιστορία των  σκόπιμων  ψεμμάτων , της  ατέλειωτης αιματοχυσίας στον τομέα των βιομηχανοποιημένων πολέμων, της επιθετικότητας εναντίον ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα τρόφιμα, την υγεία, και το χρηματοοικονομικό σύστημα , η ασταμάτητη  επίθεση στις προσωπικές ελευθερίες χρησιμοποιώντας την ψευδή σημαία της τρομοκρατίας, είναι  μια απλή πεντακάθαρη ,σαν το φως της ημέρας , ένδειξη ότι οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν μια θανάσιμη κρίση στο εγγύς μέλλον.
Για την ιστορία: κινήσεις αφοπλισμού  των πολιτών  προηγούνται πάντα  από τoν κλιμακούμενο φυσικό έλεγχο από έναν μανιακό κράτος. Πάντα.
Έχω την άποψη ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ψυχοπαθών, και η μόλυνση  έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. 
Στο σημείο στο οποίο τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επερχόμενη βία.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, γιατί πάνω από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι ένα καρτέλ  από υπεράκτιους (διεθνείς)  ψυχοπαθείς που έχουν κάνει ήδη κρυφά τον προγραμματισμό ενός κόσμου  κάτω από τυραννία για περισσότερα από 100 χρόνια. Αυτό δεν είναι αλαζονικό;
Πρόκειται για ένα  ισχυρισμό .
Κάντε τον κόπο  να   διαβάσετε το υλικό.
Σύμφωνα με Lobaczewski:
" Σε μια  παθοκρατία , όλες οι θέσεις ηγεσίας, ( από  το χωριό και τον αρχηγός της κοινότητας , για να μην αναφέρουμε τους διευθυντές  της αστυνομίας, και ειδικά το προσωπικό των υπηρεσιών της αστυνομίας, καθώς και  τα κομματόσκυλα)   πρέπει να επανδρώνονται από άτομα με αντίστοιχες ψυχολογικές αποκλίσεις, οι οποίες είναι κληρονομικές, κατά κανόνα. Ωστόσο, οι άνθρωποι  αυτοί αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού και αυτό τους κάνει πιο πολύτιμους για τους παθοκράτες . Το πνευματικό τους επίπεδο  ή   τα επαγγελματικά  τους προσόντα δεν μπορούν  να ληφθούν  υπόψη, δεδομένου ότι οι άνθρωποι που εκπροσωπούν προηγμένες δυνατότητες ( που είναι επίσης ψυχοπαθείς ) είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεθούν. Μετά  από ένα διάστημα που ένα τέτοιο σύστημα έχει διαρκέσει αρκετά χρόνια, εκατό τοις εκατό όλων των περιπτώσεων της ιδιοπαθούς ψυχοπάθειας εμπλέκονται στην παθοκρατική δραστηριότητα.  Θεωρούνται οι πιο πιστοί, ακόμα και αν ορισμένοι  από αυτούς ήταν στο παρελθόν στην άλλη πλευρά ,με κάποιο τρόπο.
Υπό αυτές τις συνθήκες, καμμία περιοχή της κοινωνικής ζωής  δεν  μπορεί να αναπτυχθεί φυσιολογικά, είτε στην οικονομία, τον πολιτισμό, την επιστήμη, την τεχνολογία, τη διοίκηση, κλπ.   Η παθοκρατία  παραλύει σταδιακά τα πάντα.   Οι κανονικοί άνθρωποι πρέπει να αναπτύξουν ένα επίπεδο υπομονής πέρα από  τα όρια μόνο και μόνο για να εξηγήσουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν  σε κάποια  μετριότητα, μια   ψυχολογικά αποκλίνουσα   περίπτωση ανθρώπου ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής ορισμένων έργων που δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα, πόσο μάλλον να διαχειριστεί. Αυτό το ιδιαίτερο είδος της παιδαγωγικής - καθοδήγησης των  παραπάνω  αποκλίσεων, αποφεύγοντας παράλληλα την οργή τους - απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια, αλλά διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατόν να διατηρηθούν στοιχειωδώς  ανεκτές συνθήκες διαβίωσης και τα αναγκαία  επιτεύγματα στον οικονομικό τομέα ή την πνευματική ζωή μιας κοινωνίας. Ακόμη και με τέτοιες προσπάθειες, η  παθοκρατία  εισβάλλει παντού και σταδιακά εξασθενίζει τα πάντα. [...]
   Ως εκ τούτου, για να μετριάσουν  την απειλή για την εξουσία τους,  οι παθοκράτες  πρέπει να χρησιμοποιούν  κάθε πιθανή μέθοδο τρόμου  και  πολιτικές  εξολόθρευσης  εις βάρος  ατόμων γνωστών για τα πατριωτικά τους   συναισθήματα  και την  στρατιωτική τους εκπαίδευση.
Τα άλλα, οι ειδικές   δραστηριότητες
« κατήχησης »  όπως αυτές που έχουμε παρουσιάσει, επίσης, χρησιμοποιούνται.
 Τα άτομα που δεν έχουν τη φυσική αίσθηση ότι συνδέονται με την υπόλοιπη φυσιολογική  κοινωνία γίνονται  αναντικατάστατα σε καθεμία  από τις παραπάνω δραστηριότητες.
 Και πάλι, η εμπροσθοφυλακή αυτού του τύπου  της (παθοκρατικής ) δραστηριότητας  περιλαμβάνεται  στις περιπτώσεις της  βασικής  ψυχοπάθειας, ακολουθούμενη από εκείνες τις περιπτώσεις  με παρόμοιες ανωμαλίες, και, τέλος, από τους ανθρώπους που έχουν αποξενωθεί από την  υπό συζήτηση κοινωνία  λόγω φυλετικών  ή εθνικών  διαφορών .
Το φαινόμενο της pathocracy ωριμάζει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου:
'Ενα εκτεταμένο και ενεργό σύστημα κατήχησης  είναι χτισμένο, με μια κατάλληλα ανακαινισμένη ιδεολογία που αποτελεί τον Δούρειο Ιππο  για τους σκοπούς της  δημιουργίας παθογένειας  στις διαδικασίες σκέψης των ατόμων και της κοινωνίας.
Ο στόχος - αναγκάζοντας  το ανθρώπινο μυαλό να ενσωματώσει παθολογικές βιωματικές μεθόδους και  σκέψεις  - πρότυπα, και συνεπώς να αποδέχεται τους  εν λόγω κανόνες - δεν είναι ποτέ   ανοιχτός και απροκαλύπτος.
 Ο στόχος αυτός εξαρτάται από τον παθολογικό εγωκεντρισμό,  και  η  δυνατότητα  επίτευξής του φαντάζει  στους παθοκράτες  όχι μόνο απαραίτητη, αλλά και  εφικτή . "
Από τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι μέχρι τα ίχνη  των πτωμάτων που  ανακαλύφθηκαν κατά την διακυβέρνηση Κλίντον και Μπους , και τώρα του Ομπάμα - η λογική της αμερικανικής κυβέρνησης έχει πάρει μια τρομερή στροφή προς  την Παθοκρατία .
 Οι Αμερικανοί πρέπει να σταματήσουν τις δικαιολογίες για αυτό που είναι  πλέον ορατό σε όλους .
Είναι καιρός που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει αυτό που ήδη γνωρίζει:  Ιστορικά ,η συμφορά των λαών  συνδέεται με το κακό του ψυχοπαθή. Η ανθρωπότητα  δεν πρέπει ποτέ να συναινέσει στον αφοπλισμό της . Ο  Thomas Jefferson είπε: " Δεν πρόκειται ποτέ να απαγορευτεί  η χρήση όπλων στον ελεύθερο άνθρωπο. Ο ισχυρότερος λόγος για τους ανθρώπους να διατηρήσουν το δικαίωμα να φέρουν  όπλα είναι, ως ύστατη λύση, για να προστατευθούν κατά της τυραννίας της  κυβέρνησης.. "
Στη συνέχεια, καλώ   τους ειδικούς στην ψυχιατρική και την ψυχολογία  να  παρουσιάσουν  τους  ισχυρισμούς τους  που αφορούν την ψυχική υγεία των μελών της κυβέρνησης - εναπόκειται σε αυτά τα προσόντα για να πάρουμε θέση ενάντια σε μια ανερχόμενη, αιματηρή, τυραννία. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους:  Βασιζόμενοι  στις ενέργειες των ηγετών μας τα τελευταία χρόνια , η ψυχική  τους  υγεία πρέπει να τεθεί υπό αμφισβήτηση.
Τέλος, υπάρχουν και άλλοι  ισχυροί, ειρηνικοί τρόποι για να   αποτρέψει κανείς τη δύναμη των  ψυχοπαθών. Πρώτα απ' όλα, να θυμάστε ότι είναι οι συντριπτικοί  αριθμοί των κανονικών ανθρώπων που επιτρέπουν τη δύναμή τους,  με την εργασία και την υποδούλωση   σε ένα σύστημα σχεδιασμένο ως υποστήριξη  ζωής για μια κατηγορία  βρικολάκων.
Έχω την άποψη ότι μπορεί να σταματήσουμε να πληρώνουμε   τους λογαριασμούς τους.
Ξεκινήστε με τη διακοπή της παροχής καυσίμου, δηλαδή, της χρηματοδότησής τους. Οι τράπεζες είναι ηλεκτροφόρα καλώδια που συνδέονται άμεσα με τον όμιλο  των βαμπίρ. Το νόμισμα είναι το ρεύμα που ρέει μέσω των γραμμών  τροφοδοσίας . Ξεκινήστε σήμερα με την   απόσυρση  όλων των αποταμιεύσεων  που μπορεί να έχετε σε τράπεζες και σε διάφορες αγορές επενδύσεων ( μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου, κλπ. ), στη συνέχεια  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  αυτά τα δολάρια για να αγοράσετε φυσικό χρυσό και  ασήμι και μακροπρόθεσμες προμήθειες τροφίμων. Αυτά τα προϊόντα κατέχουν την αξία τους  αντί  του σκόπιμα υποτίμημένου  νομίσματος. Στη συνέχεια - αυτό είναι το ενδιαφέρον κομμάτι - ποτέ  μη μετατρέψετε το χρυσό και  το  ασήμι  σας σε  δολάρια. Αντ 'αυτού, όταν έρθει η ώρα  μπορείτε να τα ξοδέψετε . Βγείτε  έξω και   βρείτε  μικρά τοπικά καταστήματα που θα  τα ανταλλάξουν  με προμήθειες. Να θυμάστε, αν έχετε μετατρέψει το χρυσό και το ασήμι σας  σε χρήματα  ,οι  βρικόλακες θα πάρουν  δύναμη -  θα φορολογηθούν οι συναλλαγές σας, και οι τράπεζες θα καταλήξουν με  χρήματα για να τροφοδοτήσουν τις γραμμές  ρεύματος τροφοδότησης  στην ομάδα των βαμπίρ.
Η έξοδος   από το τραπεζικό matrix  και οι  συναλλαγές  που βασίζονται σε πραγματικά χρήματα θα προστατεύσει το απόρρητό σας και την αγοραστική  σας δύναμη, ενώ   θα μειώσει  την ενέργεια που διατίθενται για το κακό. Επένδυση «Α» της κατηγορίας Α για το μέσο Αμερικανό ( εκτός από τα τρόφιμα ) είναι   το ασήμι.  Ασήμι είναι το νόμισμα του μικρού ανθρώπου - είναι η ασημένια σφαίρα εναντίον των βαμπίρ της  ψυχοπαθούς  κυβέρνησης.
Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας.  Μια εποχή που θα πρέπει να εκπαιδεύσετε  τον εαυτό σας και να έχετε  το θάρρος να αναλάβετε μια  μη βίαιη δράση κατά μιας πολύ βίαιης προσβολής από τους  χειρότερους δυνατούς  τύπους προσωπικότητας. Σκεφτείτε  τους Ρώσους, Γερμανούς, Κινέζους και τόσους άλλους που μπορεί να ήταν σε θέση να αποτρέψουν ένα λουτρό αίματος και  αγωνίας με  υπεύθυνη δράση πριν από την επίθεση. Θα ήθελα επίσης να πω ότι είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι ψυχοπαθείς δεν έχουν συναισθήματα   ούτε  ενσυναίσθηση (συμπόνοια) . Σκεφτείτε τι είδους άνθρωπος θα διατάξει την σκόπιμη κάτω   από το τραπέζι  επιθετικότητα των   κρατικών δυνάμεων   της  "ασφάλειας ". Αυτοί οι άνθρωποι δεν  σας προστατεύουν  - σας  βλέπουν  σαν  τα ζώα.  Ζώα που δεν έχουν κανένα μέλλον, εκτός του να γίνουν τροφή για τους ψυχοπαθείς.
Πάρτε μέτρα  γι'αυτό σήμερα.
References:
Death By Government, R.J. Rummel, Transaction Publishers, 2004
The Deliberate Dumbing Down of America - A Chronological Paper Trail, Charlotte Thomson Iserbyt, Conscience Press, 1999
The Creature From Jekyll Island: A Second Look at the Federal Reserve, G. Edward Griffin, Amer Media, 2010
Mask of Sanity, Hervey Cleckley, M.D., 1941,PDF: http://www.cassiopaea.org/cass/sanity_1.PdF Political Ponerology, Andrew Lobaczewski, , Red Pill Press, Canada,1998, 2006
"Almost Human", Laura Knight-Jadczyk, New Leaf Distribution Company, 2009
Without Conscience: The Disturbing World of the Psychopaths, Robert Hare, 1999, The Guilford Press
Source: goldseek.com
  Πηγή   http://www.redicecreations.com/article.php?id=15837
Σχολιο ιστολογίου
Αν αλλάξει κανείς τις λέξεις "Αμερική "και Αμερικανός " με τις λέξεις "Ελλάδα" και"Ελληνες"  το κείμενο ισχύει για τα δικά  μας δεδομένα μέχρι κεραίας .
Ο,τι ισχύει σήμερα στις ΗΠΑ είναι το  απόλυτο πρότυπο εφαρμογής για την Ελλάδα και δείχνει τι είδους σχέδιο εφαρμόζεται εδώ και  σε ποιές   ακριβώς εντολές υπακούουν οι δικοί μας  ψυχοπαθείς .
Και για την Ευρώπη ισχύουν τα  ίδια ,αφού είναι μέρος του ιδίου συστήματος εξουσίας με τη διαφορά ότι εκεί υπάρχουν ακόμα κρατικές   και δημοκρατικές δομές που απουσιάζουν από εμάς λόγω   προηγούμενης μακρόχρονης δουλείας .Στην ουσία όμως είναι τα ίδια με τις ΗΠΑ ,μια που η πηγή  της ψυχοπάθειας είναι   ευρωπαϊκή και διεθνής και δεν εδρεύει αποκλειστικά στις ΗΠΑ.
Η ιστορία μας είναι γεμάτη από ανάλογα παραδείγματα με πιο πρόσφατο την  τραγική καταστροφή του Μικρασιατικού Ελληνισμού και την  τότε παρουσία του ψυχοπαθούς  μισέλληνα  Υπατου Αρμοστή στην Σμύρνη  Αριστείδη Στεργιάδη ,πράκτορα ξένων δυνάμεων και προστατευόμενου βασιλικών και   βενιζελικών κυβερνήσεων   ,αλλά και των Αγγλων που τον διέσωσαν   ,  που απέτρεψε τον εξοπλισμό του  ελληνικού πληθυσμού προκειμένου να σφαγεί  από τις ορδές του Κεμάλ   και να μην έρθουν οι πρόσφυγες  στην Ελλάδα ,όπως είχε δηλώσει.
Κάποιοι από εμάς βλέπουν καθαρά ότι υλοποιείται ο σχεδιασμός   του αφανισμού  και  του υπόλοιπου μέρους της ελληνικής επικράτειας .
Σήμερα βλέπουμε τον  γερασμένο και απελπισμένο ελληνικό πληθυσμό να είναι στο έλεος κάθε είδους   συμμορίας οπλισμένων αλλοδαπών   και να μην επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει κανείς   ούτε σπρέυ πιπεριού για την στοιχειώδη άμυνά του. Πρόσφατα ακούσαμε και για τον αφοπλισμό των Εθνοφυλάκων. Αν ακούσετε ότι μαζεύουν και τα κυνηγετικά ,τότε πια πρέπει ν' αρχίσετε να τρέχετε.
Βλεπουμε την σπουδή της κυβέρνησης να διορίσει αλλοδαπούς και δη μουσουλμάνους στα σώματα ασφαλείας και τον στρατό ,προκειμένου αυτοί να εκτελέσουν χωρίς πρόβλημα τις παράλογες διαταγές τους αφού ,όπως επισημαίνεται στο άρθρο, δεν  έχουν καμμιά συναισθηματική σύνδεση με  την υπόλοιπη  ( ελληνική) κοινωνία.  Πράγμα που βέβαια συμβαίνει και    με αρκετούς  τυπικά ελληνόφωνους .
Μένει καμμιά αμφιβολία για το είδος της ψυχοπάθειας που διακατέχει τους κυβερνήτες του κόσμου όταν θυμηθεί κανείς την ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι  αν και ,όπως ήξεραν καλά, υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης της ατμόσφαιρας λόγω του αζώτου ;;  Για να μη θυμηθούμε την ανεξέλεγκτη χρήση πυρηνικών βομβών σε δοκιμές   αλλά και  τις καταγγελίες του Ντέϊβιντ Αϊκ για ρίψη   πυρηνικών βομβών στις ζώνες Βαν Αλλεν για λόγους  πειραματισμού . ' Η τις καταγγελίες για χρήση καιρικών και σεισμικών   όπλων ,  τον   σχεδιασμό  για την δραστική  μείωση του πληθυσμού   των ανθρώπων και την χρησιμοποίηση αυτών που θα απομείνουν   ως  σκλάβων και πειραματόζωων  για κάθε είδους   πειράματα .
Ψυχοπαθείς άνθρωποι ,εξωγηϊνα υβρίδια ,ή ένας συνδυασμός και των δύο  ;   ' O,τι και όποιος    και αν βρίσκεται στην κορυφή της ανθρώπινης πυραμίδας απειλεί άμεσα την βάση της  αλλά και τον ίδιο τον πλανήτη με καταστροφή . Η ικανότητα της ανθρωπότητας να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να δράσει αποτελεσματικά θα κρίνει  πλέον την επιβίωσή της .

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"