.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

SUPER AΠΟΚΑΛΥΨΗ και ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ DNA KAI RNA!!!

SUPER AΠΟΚΑΛΥΨΗ και  ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ DNA KAI RNA!!!

http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/02/Gonidia-570-800x569.jpg

  Στο επιστημονικό αυτό άρθρο θα διαβάσετε και θα μάθετε για το θεμελιώδη ρόλο του νερού ως "ελιξίριο ζωής" και θα σας αποκαλυφθεί ο καταστροφικός και στα ψεύδη χτισμένος κόσμος της σημερινής "κυρίαρχης" ιατρικής επιστήμης, που μέσα από ισχυρισμούς περί (ανύπαρκτων στην πραγματικότητα) νοσογόνων ιών και "καρκινικών" κυττάρων ή/και γονιδίων χρησιμοποιεί εμβόλια, χημικά φάρμακα, ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες στέλνοντας σε βέβαιο θάνατο εκατομμύρια ανίδεων ανθρώπων. Παρακαλώ κάθε νοήμων άνθρωπο, γιατρό ή μη, να συμβάλει στη διάδοση του παρόντος, ως ευκαιρία ανατροπής της οδού καταστροφής και την έγκαιρη παύση χρήσης αυτού του "ιατρικού Άουσβιτς" που επικρατεί. Η αλήθεια αυτή -με περαιτέρω έρευνα για όσους νιώθουν την ανάγκη- μπορεί να προλάβει την άσκοπη επέμβαση ή υποβολή σε επικίνδυνες -ως θεραπευτικές φερόμενες- μεθόδους όπως: εμβόλια ΠΑΝΤΟΣ τύπου, χημιοθεραπείες, ακτινοβολίες κ.α. ...

To Νερό

και ο κεντρικός ρόλος των νουκλεϊκών οξέων

RNA και DNA από το περιοδικό wissenschaft plus – τεύχος 1/2012Του Dr. Stefan Lanka

απόδοση Βίκυ Χρυσού


Το νερό είναι ζωή και η ζωή είναι το νερό. Στο υγρό νερό βρίσκεται ο θεμέλιος λίθος και εντός του εμπεριέχεται η δύναμη από την οποία έχει χτιστεί και τροφοδοτείται με ενέργεια ολόκληρη η ζωή. Αυτή τη δομική και ενεργειακή ουσία, η οποία είναι ορατή με τη μορφή μεμβράνης πάνω στην επιφάνεια του νερού, κατονόμασε εύστοχα ως «αρχέγονη ουσία» ο Dr Peter Augustin στο διπλό σεμινάριο με θέμα "το Νερό" στο Langenargen στις 10/23/2011.Με αυτή τη μεμβράνη παίζουν τα παιδιά με τη μορφή σαπουνόφουσκας. Με αυτή τη μεμβράνη σε μορφή δύο διαστάσεων, τεντωμένη σε ένα σύρμα μορφής “U” είναι δυνατή η πειραματική παρουσίαση των βασικών ιδιοτήτων της ζωής. Οποιοσδήποτε το έχει δει, έχει έρθει πιο κοντά στο μυστικό της ζωής. Αυτή η μεμβράνη νερού, από την οποία είναι κατασκευασμένες –σε πυκνή μορφή- όλα τα κύτταρα και χωρίζονται σε διαμερίσματα, έχει τις τρεις βασικές ιδιότητες της ζωής: Συσταλτικότητα, ανάπτυξη, λήψη και εκπομπή πληροφοριών.Το νερό εκτός αυτού έχει μία μνήμη και θυμάται με ποιες ουσίες και δονήσεις έχει έρθει νωρίτερα σε επαφή. Αυτές τις αποθηκεύει με τη μορφή

1. Φασματικών γραμμών, που μπορούν να γίνουν ορατές, με το διαχωρισμό φωτός

2. δομές, αναγνωρίσιμες με τη βοήθεια φωτο-μικροσκοπίου, όταν το νερό έχει παγώσει ή έχει αποξηρανθεί

3. καταστάσεις ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, που μπορούν να μετρηθούν (ηλεκτρομαγνητικά)


Έτσι προκύπτει η δύναμη που δημιουργεί ζωή:

Νερό + RNA/DNA = ο κινητήρας της ζωής


Όπως κάθε υγρό, και το νερό αποτελείται από ένα αέριο μέρος, το Η2Ο και το σταθερό μέρος, την «αρχέγονη ουσία». Αυτό το σταθερό/πυκνό μέρος το χαρακτήρησε ο Dr Augustin ως «πυκνό νερό», επειδή σε σύγκριση με το ρευστό νερό παρουσιάζει μία πυκνότητα της τάξης του 1,5κ ανά λίτρο αντί 1,0 κ ανά λίτρο.

Αυτή είναι η πυκνότητα όλων των ζωντανών κυττάρων και η πυκνότητα του ήλιου. Η ιδιότητα συστολής και ανάπτυξης αυτής της αρχέγονης ουσίας είναι ο λόγος που μπορούμε να μιλάμε και να κινούμαστε, επειδή το ρευστό υγρό αντικαθίσταται συνεχώς από πυκνό νερό. Για το σκοπό αυτό, ανάλογα με την κατανάλωση δύναμης/ενέργειας, το (εξαιτίας της κατανάλωσης ενέργειας) υγροποιημένο νερό, γίνεται ξανά πυκνό νερό είτε μέσω της θερμότητας, είτε μέσω της φωτοσύνθεσης ή «ξαναγεμίζει» (εξάγεται) αυτή η αρχέγονη ουσία από υλικά αποθήκευσης ενέργειας, τα Kohlenstoffhydraten (υδρογονάνθρακες ?).

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφής ο κεντρικός ρόλος των νεφρών. Αυτά κατακρατούν το ελιξίριο της ζωής στο σώμα σε περίπτωση που συμβεί κάποιο σοκ που αφορά τα νεφρά, και έτσι φαίνεται πως ο μεταβολισμός υπηρετεί κατά πρώτο λόγο την παροχή ενέργειας.

Αυτή η αρχή της κίνησης είναι ιδιαίτερα εμφανής στις μέδουσες, που αποτελούνται κατά 99,8% από νερό και κατά 0,2% από πρωτεΐνες, δεν διαθέτει νευρικά κύτταρα και δεν παρουσιάζει καθόλου κύτταρα στα κινούμενα στρώματα της. Η ύπαρξη των μεδουσών και η κινητικότητα τους εξηγείται μόνον με το πυκνό νερό. Αυτή η μέσω του πυκνού νερού, της αρχέγονης ουσίας, εξηγήσιμη ικανότητα κίνησης και αποθήκευσης πληροφορίας –όπου η αρχέγονη ουσία, η οποία παράλληλα αποτελεί την πρωταρχική δομική ύλη όλων των κυττάρων- είναι η βάση ολόκληρης της βιολογικής ζωής. Η κινέζικη φιλοσοφία και ιατρική περιλαμβάνει τη σημασία αυτής της ουσίας από νερό ως δομικό-, ενεργειακό συστατικό, και ως συστατικό πληροφορίας, και αποτελεί αρχή και τέλος κάθε σκέψης.

Για τη Δύση κατέστησε διαθέσιμη αυτή την γνώση και εμβάθυνε σε τούτο ο Δρ Augustin, που χαίρεται για κάθε σχετικό ερώτημα (peter.augustin3@googlemail.com, Dr. Peter Augustin, Scharnweber Str. 8, 12459 Berlin, Tel.: 030/5372868)


Στην αρχή αυτή της βιολογικής ζωής, την οποία μπορούμε να παρατηρήσουμε ανά πάσα στιγμή αρκεί να κοιτάξουμε, είναι κατά πρώτο λόγο τα νουκλεϊκά οξέα RNA και DNA, τα οποία παρέχουν στη βιολογική ζωή τη δύναμη του ρευστού νερού. Αυτό το κατορθώνουν μέσω της ελαστικής κορδέλας (βρόγχου) που σχηματίζουν τα γραμμικά χτισμένα μόρια τους, τα οποία δημιουργούν έτσι επιφάνεια και μπορούν να λάβουν και να μεταδώσουν την επιφανειακή τάση. Εκτός αυτού τα νουκλεϊκά οξέα, εξαιτίας της αυτοκαταλυτικής δόμησης και αποδόμησης τους, είναι και οι δότες ρυθμού και κίνησης της βιολογικής ζωής. Μέσα από τις διάφορες μορφές βρόγχων που σχηματίζουν, σχηματίζουν τις ενώσεις μεταξύ των μεμβρανών και των διαμερισμάτων των κυττάρων και καθορίζουν έτσι τον τόπο, το χρόνο και τη μορφή του μεταβολισμού. Οι αναγνώστες του περιοδικού ZEIT θα μπορούσαν να γνωρίζουν περισσότερα, όμως προφανώς κανένας από αυτούς δεν κατάλαβε, και ακόμη λιγότερο δεν εσωτερίκευσε αυτό που δημοσιεύτηκε στις, 12.6.2008 με τίτλο "γενετικό υλικό σε διάλυση": αυτό που η καθιερωμένη ιατρική χαρακτηρίζει ως γενετικό υλικό DNA αλλάζει διαρκώς και εντός κάθε κυττάρου, και άρα οι ισχυρισμοί σχετικά με γονίδια, γενετικά τέστ και γενετικό αποτύπωμα δεν μπορούν να είναι αληθινοί. Οι αναγνώστες μας το γνωρίζουν αυτό μέσα από διαλέξεις και τακτικές δημοσιεύσεις στο περιοδικό μας από το 2003 και το έχουν κατανοήσει, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός πως εσωτερίκευσαν αυτή τη γνώση και έχουν κινητοποιηθεί. Εδώ μία άποψη των σχετικών άρθρων μου στο διμηνιαίο περιοδικό μας:


4|2003: „Gentechnik“; (Γενετική τεχνολογία)
3|2004 „Geschichte der Genetik“; (ιστορία της γενετικής)
5|2004 „Gentechnik Folge 2: die Geschichte von
1900 bis heute. Das Gen“; (Γενετική μέρος 3: η ιστορία από το 1900 έως σήμερα. Το γονίδιο)
6|2004 „Gentechnik-Folge 3: Die Hintergründe, warum die DNA im Zellkern als Erbsubstanz behauptet wurde“; (Γενεική μέρος 3: τα παρασκήνια γιατί το DNA εντός του κυττάρου αποτέλεσε ονομάστηκε γενετικό υλικό)
4|2005 „Gentechnik in Impfstoffen“; (Γενετική τεχνολογία στα υλικά εμβολίων)

3|2008 „Von AIDS über Gentechnik, Umwelt bis Zins“; (Από το AIDS διαμέσου της γενετικής τεχνολογίας, και του περιβάλλοντος μέχρι τον τόκο)
|2008 „Global kaputt gen? Die gen-technische Apokalypse und der Ausweg“; (Παγκόσμια καταστροφή? Η γενετική αποκάλυψη και η διέξοδος)
5|2008 „Die Gentechnik: Das Positive und das Negative“; (Γενετική τεχνολογία: το θετικό και το αρνητικό)
1|2011 „Ritter Sir John Maddox, 1992 der mächtigste Mann auf diesem Planeten, über die globale Bedeutung von HIV für die Gentechnik“ (Ο ιππότης Sir John Maddox, 1992 ο ισχυρότερος άντρας στον πλανήτη, για την παγκόσμια σημασία του HIV για την γενετική τεχνολογία) και
3|2011 „Schöne Neue Medizin. Die personalisierte Medizin“. (Όμορφη Νέα Ιατρική. Η εξατομικευμένη ιατρική)

Η λειτουργία του RNA και DNA

 

Στην επιφάνεια του νερού υπάρχει πολύ ενέργεια. Στην επιφάνεια σχηματίζεται μία μεμβράνη νερού, η οποία εμφανίζει τη βασική αρχή της ζωής: συσταλτικότητα και ανάπτυξη. Καλό, φυσικό νερό πηγής μας δίνει περισσότερη ενέργεια από ότι το νερό από την παροχή ύδρευσης (σωληνώσεις).
Το RNΑ είναι προηγούμενη μορφή (πρόδρομος) του DNA. To RNA ανακατασκευάζεται συνεχώς, δομείται δηλαδή και αποδομείται. Κατά τη διαδικασία αυτή αλλάζουν συνεχώς αλλάζουν συνεχώς οι πληροφορίες του RNA και μάλιστα σε σχέση με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Το RNA περιέχει τις πληροφορίες για τον μεταβολισμό. Μέσω της συνεχούς προσαρμογής του RNAστις παρούσες περιβαλλοντικές επιρροές, μπορεί να προσαρμοστεί ο μεταβολισμός ενός ατόμου σε ένα νέο περιβάλλον.
Στο σώμα υπάρχουν πολλά διαφορετικά μόρια RNA, τα οποία συνεχώς δομούνται και αποδομούνται. Αυτά περιέχουν τις πληροφορίες για τα ένζυμα και τις πρωτεϊνες που χρειάζεται την παρούσα στιγμή ο μεταβολισμός. Για να μπορεί να λάβει ειδικά τις πληροφορίες που χρειάζεται ξανά και ξανά ο μεταβολισμός, το στέλεχος του RNA διπλασιάζεται.
Οι πληροφορίες του RNΑ, που είναι απαραίτητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μετατρέπονται εντός του κυττάρου στη μορφή αποθήκευσης DNA που ζει περισσότερο χρόνο. Για το σκοπό αυτό συνδέονται περισσότεροι βρόγχοι (στελέχη) RNA σε ένα σημαντικά μακρύτερο διπλό έλικα DNA. To DNA είναι λοιπόν μια αποθήκη πληροφοριών που αποτελείται από πολλά μόρια RNA, ώστε να μπορεί να αναπαράγει ανά πάση στιγμή αυτά τα RNA (μέσα από το DNA). Καθώς το RNA αλλάζει συνεχώς, αλλάζει και το DNA.
To RNA είναι μονό στέλεχος, μπορεί όμως να δημιουργίσει διπλό έλικα (υβρίδιο) με τον εαυτό του. Για το σκοπό αυτό λυγίζει και δημιουργεί ένα «λάσο», η οποία έχει μια συγκεκριμένη επιφάνεια. Το κυτταρικό υγρό (νερό), εντός του οποίου βρίσκεται το RNA, έρχεται σε επαφή με αυτό το «λάσο» και σχηματίζει πάνω του μια επιφάνεια νερού. Μέσω αυτής της επιφάνειας νερού, με την οποία έρχεται σε άμεση επαφή το RNA, αντλεί ενέργεια το RNA. Αυτό το μπορεί μόνον με καλό κυτταρικό υγρό (νερό).

 Τις «αρνητικές» γνώσεις (διαπιστώσεις), του γιατί και πως δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως ισχυρίζονται δημόσια όσων αφορά το γενετικό υλικό, και τις γνώσεις, μέσω των οποίων ασκείται βία και επιφέρουν μεγάλη βλάβη, τις χρησιμοποιούμε για να αλλάξουμε τις «ηγεμονικές δομές» σε μια κοινωνία ικανή για ζωή και με μέλλον. Αυτό σύμφωνα με τις βέβαιες διαπιστώσεις μας μπορεί να είναι μονάχα η παγκόσμια συλλογικότητα λειτουργικών κρατών δικαίου. Πάνω στις θετικές διαπιστώσεις συνεχίζουμε να ερευνούμε και τις καθιστούμε άμεσα εφαρμόσιμες (χρήσιμες) για εσάς, στην ιατρική, για πρακτικές καθημερινές εφαρμογές. Για το σκοπό αυτό χτίζουμε δικά μας ερευνητικά κέντρα και δημοσιεύουμε τις διαπιστώσεις (και τα ευρήματα) μας με τη μορφή δημοσιευμάτων όπως αυτό, με τη μορφή συστάσεων και μέσω διαλέξεων.

Οι νεότερες ανακαλύψεις «γιγαντο-ιών» στις θάλασσες αποτελούν μία ακόμη απόδειξη των ερευνητικών μας αποτελεσμάτων. Αυτοί οι σχηματισμοί που δεν αποτελούνται από κύτταρα ή δεν φαίνονται σαν κύτταρα, κερδίζουν την απαραίτητη για την «κατασκευή» και τη διατήρηση τους ενέργεια από τα μεγάλα νουκλεϊκά τους οξέα. Η πάντοτε δακτυλοειδής μορφή DNA αυτών των μορφών ζωής μπορεί μέσω της κυκλικής μορφής ικανότητας διπλασσιασμού και σύνθεσης DNA και RNA –και άρα θεωρητικά μια ικανότητα που ποτέ δεν λήγει (λόγω της κυκλικής του δομής)- να ελευθερώσει πολύ μεγαλύτερη ενέργεια από την επιφανειακή τάση του νερού και να τη χρησιμοποιήσει για τον εαυτό του, από ότι θα ήταν δυνατόν σε κάθε άλλη γνωστή μορφή. Για το λόγο αυτό η δακτυλοειδής μορφή DNA μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αεικίνητο (Perpetuum Mobile) της βιολογικής ζωής, που είναι η βάση της θεωρητικής αθανασίας. (!)


Η σχέση νερού και ενέργειας εξηγεί τη σταθερότητα και το μεγάλο αριθμό αυτών των σχηματισμών, που σύμφωνα μς τις ανακαλύψεις μου μπορούν να εκτιμηθούν περί τα 100.000.000 ταμάχια ανά λίτρο θαλασσινού νερού. Αυτές οι διαπιστώσεις του Dr. Augustin εξηγούν επίσης τις θαυμαστές ιδιότητες των βακτηριδίων και την αθανασία των σπόρων τους, επειδή ακριβώς εντός τους υπάρχει πάντοτε κυκλική μορφή DNA, το οποίο όταν έρθει σε επαφή με το υγρό νερό ελευθερώνει ξανά και άμεσα ενέργεια. Τα βακτήρια, σε σύγκριση με τα κύτταρα των ζώων και των φυτών, έχουν έως και επταπλάσσιο ποσοστό DNA, επειδή πρέπει να παράγουν μόνα τους την ενέργεια τους, όταν δεν υπάρχει κανένας άλλος ενεργειακός αποταμιευτής. Για το λόγο αυτό δρουν τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά τα αντιβιοτικά. Τα βακτήρια όμως είναι παράλληλα τα δομικά υλικά από τα οποία αποτελούνται τα δικά μας κύτταρα, και γι΄αυτό χτυμάμε τον ίδιο μας τον πυρήνα με τις αντιβιώσεις (αντιβιοτικά, ακτινοβολίες, χημιοθεραπείες, αντισηπτικά, απολυμαντικά), αφού ο πυρήνας των κυττάρων ανάγεται σε μια θηλυκή μορφή βακτηριδίου. (!) {Σκεφτείτε το ξανά ακόμη και πριν χρησιμοποιήσετε κάθε τι βακτηριοκτόνο, απολυμαντικό κτλ. όπως σας έπεισαν να κάνετε εσείς και τα παιδιά σας και στα σχολειά από τον καιρό της "γρίπης των χοίρων" με την φοβική τρέλα... -σημ. τοξότισσας)Με τη διπλωματική και διδακτορική μου εργασία, στην οποία καταγράφεται (αποδυκνείεται) η πρώτη ανακάλυψη μιας δομής ενός «ιού» από τη θάλασσα, απέδειξα πως οι σχηματισμοί αυτοί είναι συμβιωτικοί. Αυτοί μεταφέρουν στο κύτταρο και τον οργανισμό ενέργεια και δομική ύλη δίχως να προκαλούν βλάβες. Έλεγξα και διαπίστωσα πως τέτοιου είδους σχηματισμοί δεν έχουν παρατηρηθεί και δεν έχουν φωτογραφηθεί ποτέ σε πολυκύτταρα φυτά, ζώα ή ανθρώπους.

Τα φυτά έχουν μεταθέσει αυτή την αρχή απόκτησης ενέργειας στην επιφανειακή δομή των φύλλων τους, ενώ ζώα και άνθρωποι στα πνευμόνια την τραχεία και το έντερο. Γι΄αυτό και δεν εμφανίζονται πλέον εδώ αυτοί οι σχηματισμοί. Κατόπιν καταδείξαμε πως κανένας από τους «νοσογόνους» ιούς, με τον HIV στην κορυφή, δεν έχει ποτέ παρατηρηθεί σε ΄ζώο ή άνθρωπο και δεν έχει αποδειχτεί ως υπαρκτός.

(Κατανοείτε τι σημασία που έχει αυτή η αποκάλυψη?!!! -σημ. τοξότισσας)Αποδείξαμε πως οι γερμανικές κυβερνήσεις το γνωρίζουν και αποδείξαμε αυτά τα γεγονότα με ντοκουμέντα στις δημοσιεύσεις μας.Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο δόγμα βλέπουμε να περιλαμβάνεται η δύναμη και η στιγμή για την πραγματοποίηση της αλλαγής, που θα μας βγάλει από την καταστροφή και θα μας οδηγήσει στην διατηρισιμότητα. Εμείς εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι και το καλό στην γενετική τεχνολογία, η οποία σχηματίζει μία ενότητα με την πολιτική των επιδημιών, επειδή έχει αναπτυχθεί άμεσα μέσα από την ιδέα ενός κακοήθους καρκίνου και των καρκινικών γονιδίων που από πίστη μετατράπηκε σε δόγμα των ισχυρισμών περί ιογενών μολύνσεων της δύσης.Μετά το 1945 είχε η ιατρική στη διάθεση της το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και κανένας από τους νοσογόνους ιούς δεν κατέστη δυνατό ούτε να φανεί, ούτε να φωτογραφηθεί. (!!!) Από το 1945 έως το 1952 δεν εφαρμόστηκε η επιδημιολογική πολιτική, ούτε γινόταν εμβολιασμοί, επειδή είχε αναγνωριστεί και είχε χαρακτηριστεί ως εσφαλμένη. (!!!) Στο μεταξύ μεταφέρθηκαν στους ανθρώπους οι αρχές αυτής της πολιτικής που εξυπηρετούν την καταπίεση και την εξαφάνιση και που τις κατονομάζει ακόμη και ο Γκαίτε στον Φάουστ I, κατά τις οποίες παρατηρήθηκε και έγινε ο ισχυρισμός σχετικά με την ανάπτυξη κυττάρων και ιστών. Ξαφνικά η ανάπτυξη παρουσιάστηκε ως κακοήθης και με τους ισχυρισμούς περί μεταστάσεων και καρκινικών γονιδίων (παρουσιάστηκε και) ως λοιμώδης και κληρονομική.Ο ισχυρισμός πως η πρόκληση και η μεταβίβαση είναι τάχα υλικής μορφής, εξυπηρετεί εντός της επιδημιολογικής πολιτικής ως δικαιολογία για δραστικά επεμβατικά μέτρα (τάχα θεραπευτικά-σημ. μτφ.). Ο θάνατος που προκύπτει (από τις τάχα θεραπείες- σημ, μτφ) καλύπτεται με τη δικαιολογία πως εάν δεν γινόταν η επέμβαση θα οδηγούνταν (ο ασθενής) σίγουρα στο θάνατο.Δηλαδή η ανάπτυξη των κυττάρων και των ιστών μετατράπηκε μετά το 1945 ως χρήζουσα επέμβασης και αργότερα θανάτου (ως αποτέλεσμα των επεμβατικών μορφών «θεραπείας»- σημ. μτφ.) επειδή –μέχρι και σήμερα- ποτέ δεν είδε κανείς κανένα από τους νοσογόνους ιούς που για πρώτη φορά ισχυρίστηκε ο Παστερ ούτε σε άνθρωπο, ούτε σε ζώο. (!) Η δικαιολογία για το ότι δεν μπορούν να γίνουν τάχα ορατοί οι ιοί, ήταν αρχικά πως είναι πολύ αργοί και πως γι΄αυτό δεν μπορούσαν να φανούν όταν πολαπλασσιάζονται. Από αυτή την ιδέα των αργών καρκινικών ιών, που επιστεγάστηκε με βραβείο Νόμπελ, από την οποία προέκυψε και ο ιός HIV, δημιουργήθηκε η ιδέα των καρκινικών γονιδίων και στη συνέχεια αναπτύχθηκε η γενετική τεχνολογία.Γι΄αυτό το λόγο χαρακτηρίζουν ως καρκινικό γονίδιο και γενικά γονίδιο το φυσιολογικό νουκλεϊκό οξύ. (!!!) «Επιστημονικά» αποδεικνύονται έτσι τα καρκινικά γονίδια και γενικά τα γονίδια ως φαινομενικά υπαρκτά, συγκρίνοντας το DNA από ένα ως φυσιολογικό χαρακτηρισμένο κύτταρο με DNA, με αυτό από ένα ως άρρωστο χαρακτηρισμένο κύτταρο. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο DNA χαρακτηρίζεται και πατεντάρεται ως (καρκινικό)γονίδιο. Παράλληλα αποσιωπάται πως το DNA σε όλα τα κύτταρα αλλάζει πάντα και ανεξάρτητα από τα γειτονικά κύτταρα συνεχώς και πως σε τέτοιου είδους συγκρίσεις θα εμφανίζονται πάντοτε φυσιολογικές διαφορές, και άρα το DNA δεν μπορεί να αποτελεί γενετικό κώδικα και πως μέσω της σύγκρισης του DNA δεν επιτρέπεται να στέκονται οι ισχυρισμοί περι γονιδίων.Σύνοψη: Η γνώση και η κατανόηση όσων αφορά τη σημασία του νερού και των νουκλεϊκών οξέων μπορεί να συμβάλει έτσι ώστε μέσα από τη γνωστοποίηση να αναπτύξει η παγκόσμια επιδημιολογική πολιτική, και η εξ αυτής εκπορευόμενη γενετική τεχνολογία, το «θετικό» δυναμικό της. Αυτή την ανάπτυξη υπηρετεί τούτο το άρθρο. Το άρθρο ξεκαθαρίζει επίσης γιατί και πως η «κυρίαρχη άποψη» εντός της ιατρικής επιστήμης δεν μπορεί να κατανοήσει την προσέγγιση του ρόλου των DNA/RNA και της σημασίας του νερού.____________________-Ευελπιστώ πως η μεγαλύτερη μερίδα των γιατρών θέλει να υπηρετεί τον άνθρωπο και την υγεία και άρα όχι απλά θα διαβάσουν το παρών, αλλά θα αναζητήσουν την επαφή με τους αναφερόμενους επιστήμονες, θα φροντίσουν για τη διάδοση των διαπιστώσεων αυτών και των εφαρμογών τους προς όφελος των ανθρώπων, και φυσικά θα φροντίσουν για την παύση κάθε παράλογης, επικίνδυνης και θανατηφόρας μεθόδου που -εν αγνοία τους ελπίζουμε- εφαρμόζουν σε συνανθρώπους τους μέχρι σήμερα.Παρακαλώ  διαδώστε τις πολύτιμες αυτές γνώσεις!

 thesecretrealtruth.blogspot.com ΝΕΡΟ ~ Το Μεγάλο Μυστήριο ** WATER ~ The Great Mystery


\

Σχεδιάζουν νά εκθρέψουν ζώα χωρίς εγκέφαλο καί άκρα

Σχεδιάζουν νά εκθρέψουν ζώα χωρίς εγκέφαλο καί άκρα

 

«Περιορισμένα κλουβιά. 
Ακραίες θερμοκρασίες. 
Βρώμικο περιβάλλον. 
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό: Το βιομηχανικό σύστημα τροφίμων αντιμετωπίζει την καλή διαβίωση των ζώων, εκ των υστέρων.
Ως ένα σχόλιο στη σημερινή "σύγχρονη"γεωργία, ένας φοιτητής αρχιτεκτονικής του Λονδίνου έχει δημιουργήσει ενα προκλητικό σχεδιασμό για ένα αγρόκτημα κοτόπουλων που θα κρατάει τα πουλιά σε ακινησία και το μυαλό τους σε στάση.
Ο φοιτητής André Ford απο το βασιλικό κολλέγιο, δημιούργησε μια εγκατάσταση, που ονομάστηκε Κέντρο Ασυναίσθητης γεωργίας. 
Είναι μια αρκετά απαίσια υπόθεση, φτιαγμένή από ένα τεράστιο ατσάλινο πλαίσιο που θα περιέχει έως 1.000 πουλιά.
Σε αυτό, τα κοτόπουλα θα είναι πλήρως ακινητοποιημένα, θα τους αφαιρούνται τα πόδια (για εξοικονόμηση χώρου), και τα πουλιά θα λαμβάνουν τροφή, νερό και οξυγόνο μέσα από ένα περίπλοκο δίκτυο σωλήνων.
Προκειμένου να εξαλειφθούν τα δεινά που τα κοτόπουλα θα αντιμετωπίζουν υπό αυτές τις συνθήκες, ο Ford προτείνει να αφαιρείται ο εγκεφαλικός φλοιός των πτηνών », αφήνοντας άθικτο το στέλεχος του εγκεφάλου.                                                                                                                      kalyterotera.gr 


«Οι Εβραίοι είχαν βαθιά εμπλοκή στο εμπόριο σκλάβων», λέει Ραβίνος της Ολλανδίας

«Οι Εβραίοι είχαν βαθιά εμπλοκή στο εμπόριο σκλάβων», λέει Ραβίνος της Ολλανδίας

Ω, να είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει ποτέ τέτοια ταινία στο Χόλιγουντ (και έτσι δεν θα πάρει όσκαρ)

Ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται “The Jewish Slave”, γραμμένο από έναν ορθόδοξο ραβίνο στην Ολλανδία, έρχεται να υπενθυμίσει τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι Εβραίοι στο εμπόριο σκλάβων από την Αφρική.

Σύμφωνα με αναφορές της Jewish Telegraphic Agency (JTA) και της Jewish Journal, το βιβλίο θα «θυμίσει στους Ολλανδούς Εβραίους την βαθιά εμπλοκή των προγόνων τους στο εμπόριο σκλάβων».

Γραμμένο από τον Ραβίνο Lody van de Kamp (φώτο πάνω), το βιβλίο προκλήθηκε από μια εν εξελίξει διαμάχη γύρω από μια παλιά παράδοση των ολλανδικών Χριστουγέννων γνωστή ως "Zwarte Piet" (Μαύρος Πιτ) - ένας κακός χαρακτήρας που συνοδεύει την ολλανδική έκδοση του Πατέρα των Χριστουγέννων (Άη Βασίλη) στην Ολλανδία ως βοηθός του 
(δες σχετικό άρθρο εδώ). 
http://redskywarning.blogspot.gr/2013/10/blog-post_20.html
Ακόμα κι αν ο ‘Zwarte Piet’ υποτίθεται ότι είναι στην πραγματικότητα ένας σκανταλιάρης καλικάντζαρος του οποίου το μαύρο πρόσωπο είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του σε ένα ανθρακωρυχείο, μαύροι ακτιβιστές στην Ολλανδία ισχυρίστηκαν ότι αποτελεί στην πραγματικότητα μια φυλετική παρωδία των μαύρων (που δεν είναι).


Παρ’ όλα αυτά, ο Ραβίνος Van de Kamp ‘μπήκε στον χορό’ ζητώντας την κατάργηση του ‘Zwarte Piet’ και την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι η ολλανδική εβραϊκή κοινότητα έχει επίσης τη δική της παράδοση του ‘Zwarte Piet’, που ονομάζεται "Hanukklaas".


Το άρθρο στην Jewish Journal έχει τίτλο
«Πόσο υπαίτιοι ήταν οι Ολλανδοί Εβραίοι στο εμπόριο σκλάβων;» 
http://www.jewishjournal.com/articles/item/how_culpable_were_dutch_jews_in_the_slave_trade

Άμστερνταμ μουσικούς ντύνοντας ως Black Pete, ο δούλος του ολλανδικού Santa Claus, Sinterklaas. (Cnaan Liphshiz / JTA)

και λέει ότι ο ραβίνος Van de Kamp επέκρινε την παράδοση του ‘Zwarte Piet’ στην Republiek Allochtonie, μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα μαύρων που έχει έδρα στην Ολλανδία.


Στην ιστοσελίδα αυτή, ο Ραβίνος Van der Kamp έγραψε ότι η «απεικόνιση» του ‘Peter του σκλάβου’ χρονολογείται από μια περίοδο που ως πολίτες δεν πληρούσαμε τα κοινωνικά κριτήρια που μας δεσμεύουν σήμερα.«Το να μιλήσω εναντίον του Μαύρο Πιτ είναι το μερίδιο της κοινωνικής μου εργασίας, μιας προσπάθειας που αποβλέπει στο να υπενθυμίσει στους Ολλανδούς Εβραίους την βαθιά εμπλοκή των προγόνων τους στο εμπόριο σκλάβων», συνχείζει το άρθρο.


Αναφερόμενος στο νέο του βιβλίο σχετικά με το εβραϊκό ρόλο στο αφρικανικό εμπόριο σκλάβων, ο Ραβίνος van der Kamp είπε ότι «τα χρήματα τα κέρδιζαν οι εβραϊκές κοινότητες στη Νότια Αμερική, εν μέρει μέσω της δουλείας, και πήγαιναν στην Ολλανδία, όπου χειρίζονταν τα χρήματα οι Εβραίοι τραπεζίτες».


Στην έρευνα του βιβλίου, ο Ραβίνος Van de Kamp είπε ότι ανακάλυψε δεδομένα που τον συγκλόνισαν.


 «Σε μια περιοχή που ήταν η Ολλανδική Γουιάνα, 40 εβραϊκής ιδιοκτησίας φυτείες ήταν το σπίτι ενός πληθυσμού τουλάχιστον 5.000 σκλάβων», λέει.


«Γνωστή ως Jodensavanne ή εβραϊκή Savannah, η περιοχή είχε μια εβραϊκή κοινότητα αρκετών εκατοντάδων πριν καταστραφεί μετά από μια εξέγερση σκλάβων το 1832. Σχεδόν όλοι τους μετανάστευσαν στην Ολλανδία, κουβαλώντας μαζί τους τον πλούτο που είχαν συσσωρεύσει.

«Ένα μέρος από αυτό τον πλούτου παρουσιάστηκε πέρυσι στο κελάρι της Πορτογαλικής Συναγωγής του Άμστερνταμ, μέρος της έκθεσης για τον εορτασμό του πλούτου των ιδρυτών μεταναστών της συναγωγής».


Ο Ραβίνος Van de Kamp, λέει η έκθεση προκάλεσε το ενδιαφέρον του για τον  ρόλο των Ολλανδών Εβραίων στο δουλεμπόριο, ο οποίος, όπως λέει, ήταν «ισχυρός».


Σύμφωνα με την έρευνα, στο νησί Κουρασάο της Καραϊβικής, οι Ολλανδοί Εβραίοι μπορεί να ήταν οι υπεύθυνοι για τη μεταπώληση των τουλάχιστον 15.000 σκλάβων που εκφορτώνονταν από τους Ολλανδούς διατλαντικούς εμπόρους, κατά τη γνώμη του Seymour Drescher, ιστορικού στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ.


Οι Εβραίοι είχαν τόσο μεγάλη επιρροή σε αυτές τις αποικίες που οι δημοπρασίες σκλάβων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν κατά την διάρκεια των εβραϊκών γιορτών συχνά αναβάλλονταν, σύμφωνα με τον Marc Lee Raphael, καθηγητή εβραϊκών σπουδών στο Κολέγιο William και Mary.
sxolianews.blogspot.gr
 i24news.tv 
http://davidduke.com Εβραίοι-δουλεμπόρων

Δείτε σχετικά βίντεο:

 Άγνωστες πτυχές του δουλεμπορίου


 Άγνωστες πτυχές του δουλεμπορίου 2
http://www.youtube.com/watch?v=u4oNLLskots  The Shocking Jewish Role in Slavery Part I: What Jewish Historians Say
http://www.youtube.com/watch?v=GUE0si2llTY

 The Shocking Jewish Role in Slavery Part II: The Media Coverup
http://www.youtube.com/watch?v=GUE0si2llTYΑμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ζητούν απ' τη Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της απ' την Κριμαία

 Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ζητούν απ' τη Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της απ' την ΚριμαίαΟ Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, θα βρίσκεται την Τρίτη στην Ουκρανία στο πλαίσιο προσπάθειας του για αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Κιέβου και Μόσχας.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου στην Ουάσιγκτον με τον Πρωθυπουργό της Μολδαβίας που επισκέπτεται τις ΗΠΑ, 
ο κ. Κέρι τόνισε ότι η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να πιέσει την Ουκρανία.  Παρόμοια τακτική έχει χρησιμοποιήσει η Μόσχα στο παρελθόν σε βάρος της Μολδαβίας, είπε ο κ. Κέρι. 

Επίσης ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.  Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο κ. Μπάιντεν ζήτησε απ’ τη Μόσχα να αποσύρει τις δυνάμεις της απ’ την Ουκρανία, να υποστηρίξει την άμεση ανάπτυξη διεθνών παρατηρητών στην Ουκρανία και να αρχίσει διάλογο με την ουκρανική κυβέρνηση.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης φέρουν τον εκπρόσωπο τύπου του κ. Μεντβέντεφ να δηλώνει ότι το τηλεφώνημα προήλθε από την αμερικανική πλευρά και ότι ο ρώσος Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη «προστασίας των Ουκρανών πολιτών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στην Κριμαία, καθώς και πολιτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας που βρίσκονται στην περιοχή της Ουκρανίας». 

Στο μεταξύ, Ευρωπαίοι και αμερικανοί αξιωματούχοι ζήτησαν απ’ τη Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις από την Κριμαία, ενώ Ρώσοι αξιωματούχοι διαψεύδουν πληροφορίες ότι σχεδιάζουν να επιτεθούν στις Ουκρανικές δυνάμεις στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ανακοίνωσε ότι «καταδικάζει έντονα την κατάφορη παραβίαση» της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις 'οι οποίες προέβησαν σε «επιθετικές ενέργειες», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ανακοίνωσε έκτακτη συνεδρίαση των Ευρωπαίων ηγετών την Πέμπτη στις Βρυξέλλες με θέμα την κρίση στην Ουκρανία.  Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι φέρονται να δηλώνουν τη Δευτέρα ότι εξετάζονται κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας 
αν αποτύχει να λάβει μέτρα αποκλιμάκωσης της κρίσης.
gr.voanews.com
,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"