.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΠOYTIN - ΧΑΖΕΨΕ ΤΟΝ.....ΠOYTIN

ΧΑΖΕΨΕ ΤΟΝ.....
 TON ΧΑΖΕΨΕΣ;

ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
stavretta
ΑΝΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...*************

Ανθέλληνες και Ρουφιάνοι - Αφανισμός των Έλλην Οι Ρουφιάνοι φιλοεβραίοι και φιλότουρκοι

Ανθέλληνες και Ρουφιάνοι

Έλλην(ες), δείτε εδώ ποιές δημοσιογραφικές εταίρες σας παραπλανούν και σας υβρίζουν και εσείς κάθεστε άπραγοι και με σταυρωμένα χέρια.

Πολλές εφημερίδες, πολύ παραπληροφόρησηΜεγεθύνατε
Αφανισμός των Έλλην
Οι Ρουφιάνοι φιλοεβραίοι και φιλότουρκοι
Ιδού Έλλην ποιοι είναι οι Ανθέλληνες

Στο σύνολό τους τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, πυροβολούν καθημερινά τον Έλλην(α).

Συνιστούν έναν συμπαγή και αδιάσπαστο μηχανισμό παραπληροφόρησης και καθοδήγησης των μαζών των άβουλων πολιτών.
Το οικοδόμημα «ΜΜΕ», που επί δεκαετίες διαμορφώνει την άποψη και την κρίση των Έλλην(ων), ευρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση και στενή συνεργασία με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, συντελώντας στην καταστροφή και τον αφανισμό των Έλλην(ων) και της Ελλάς.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που εδρεύουν εις τον ελλαδικό χώρο, συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα του παγκοσμίου ειδησεογραφικού μηχανισμού, ο οποίος έχει ως κινητήριους μοχλούς τα συμφέροντα Εβραίων, τεκτόνων και Ταλμουδιστών. Τα επονομαζόμενα «δημοσιογραφικά συγκροτήματα» εν Ελλάδι, βρίσκονται κάτω από την απόλυτη κυριαρχία Εβραϊκών, Τουρκικών, φιλοτουρκικών και εν γένει ανθελληνικών δημοσιογραφικών κύκλων.

Επίσης βρίσκονται και κάτω από την υψηλή εποπτεία συγκεκριμένων οικογενειών, οι οποίες φέρονται και ως οι ιδιοκτήτες των κολοσσών παραπληροφόρησης των Έλλην(ων).


Στην υπηρεσία των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων και περιοδικών, ευρίσκεται μία πλειάδα ανθελλήνων δημοσιογράφων, η οποία αρθρογραφεί και παρουσιάζει μέσα από τον Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο, ειδήσεις που έχουν συγκεκαλυμμένα ανθελληνικά νοήματα, ειδήσεις πλαστές, ειδήσεις οι οποίες «υμνούν» εαυτούς, δηλαδή τα εβραϊκά εκδοτικά αφεντικά και συμφέροντα.
 Κατά συνέπεια, η πλύση εγκεφάλου προωθείται τεχνηέντως από τα ΜΜΕ, οδηγώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των Έλλην
σε αλογιστία και σε βαθύ ύπνο της εθνικής συνείδησης.

Μπροστά σε αυτήν την συνεχώς επιβαλλόμενη δικτατορία της πληροφορίας, η ελεύθερη βούληση και σκέψη από την οποία θα έπρεπε να διέπονται οι Έλλην(ες), έχει μετατραπεί σε μία άνευ προηγουμένου δουλικότητα.

 Το αποτέλεσμα της ηθελημένης υποταγής, ήταν να στρέψει την πλάτη του ο Έλλην ενάντια στην ωμή πραγματικότητα που ζει καθημερινά, λαμβάνοντας και αφομοιώνοντας ανθελληνικά μηνύματα.
Τούτο ακριβώς επιτυγχάνεται μέσα από:

1. Ανούσιους διαξιφισμούς μεταξύ πολιτικών και μεγάλο-δημοσιογράφων, με σκοπό να δημιουργηθεί στον Έλλην η πλαστή εντύπωση ότι οι συμμετέχοντες στη συζήτηση διαφωνούν, ενώ στην πραγματικότητα συμφωνούν σε όλα, μιας και όλοι υπηρετούν ανθελληνικά συμφέροντα.

2. Τεράστια οικονομικά συμφέροντα τα οποία επιτυγχάνονται μέσα από τη δαπάνη του δημοσίου χρήματος, αλλά κυρίως μέσα από την οικονομική εκμετάλλευση των Έλλην(ων), οι οποίοι ενισχύουν με τον οβολό τους τα εν Ελλάδι δημοσιογραφικά μέσα.

3. Δημιουργία δημοσιογραφικών «προτύπων» και δήθεν «πνευματικών» ανθρώπων, οι οποίοι αρθρογραφούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, προσελκύοντας μάζες άβουλων Έλλην(ων) οι οποίες ακολουθούν πιστά τα λεγόμενα αυτών των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων.

 Αυτοί οι Έλλην(ες) φανατικοί της «μάχιμης» δημοσιογραφίας, εξαγριώνονται στην κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης των δημοσιογραφικών τους «ειδώλων».
 Οι Έλλην(ες) λησμονούν ότι γίνονται θύματα μίας τεράστιας πλάνης με αυτό που πράττουν
 (δηλαδή το να «μη δέχονται μύγα στο σπαθί τους» για τον τάδε δημοσιογράφο, γιατί αυτός λέει δήθεν την αλήθεια).

Οι Έλλην λησμονούν, ότι αυτοί οι «ετοιμόλογοι» μιαροί υποθάλπουν μαζί με τους πολιτικούς την ελληνικότητα του τόπου αυτού και καταδικάζουν σε αφανισμό την Ελλάς, πάντα φυσικά με την ηθελημένη συνδρομή των Έλλην(ων).

4. Άμεση παροχή ψυχαγωγικών άρθρων και εκπομπών που υποτιμούν τον Έλλην και την ιστορία της Ελλάς, αλλά και με την προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων και δήθεν αγαθοεργιών, που ως συνήθως χαρακτηρίζονται ως «ευγενική προσφορά» των Εβραίων «βαρόνων» των ΜΜΕ προς το κοινωνικό σύνολο.

 Ο πλανημένος Έλλην δέχεται αβίαστα τη στάχτη στα μάτια του, ευχαριστώντας με ποικίλους τρόπους τους Εβραίους σύγχρονους «διαφωτιστές» του.

Όπως προαναφέρθηκε, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στους Έλλην(ες) και εκμεταλλευόμενοι την αλογιστία και άγνοιά τους, τους πλανούν ασυστόλως.

Η δύναμη της επονομαζόμενης «4ης εξουσίας» είναι τεράστια , χάρη στην ανοχή των Έλλην(ων).
Η αλογιστία του αναγνωστικού κοινού έχει ξεπεράσει κάθε όριο:

- Ο Έλλην δέχεται κατά πρόσωπον την υποτίμηση της νοημοσύνης του μέσα από τα ανθελληνικού περιεχομένου άρθρα που ευρίσκονται στις εσωτερικές σελίδες εφημερίδων.

 Ένα μεγάλο ποσοστό του αναγνωστικού κοινού στέκεται μόνο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σχολιάζοντας αυτά.

- Τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικοί οίκοι, διαδίκτυο βρίσκονται υπό την απόλυτη επιρροή εβραιογενών οικογενειών και επιχειρηματιών.

Οποιοδήποτε άρθρο εντός μιας εφημερίδος, οποιαδήποτε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά και κάθε άλλη δραστηριότητα στα ΜΜΕ, περνά μέσα από την διύλιση και το «κοσκίνισμα» της πληροφορίας από Εβραίους και ανθέλληνες.

Η ταυτότητα και το ποιόν εκείνων που υποδουλώνουν το πνεύμα και τη σκέψη των Έλλην(ων) πρέπει να γίνει γνωστή.

Οι μάσκες των φιλοεβραίων και φιλότουρκων που φωλιάζουν στο κόρφο των Ελλήνων αφανίζοντάς τους, πρέπει επιτέλους να πέσουν.
Ας δούμε όμως αναλυτικότερα ποια είναι η αποστολή της λεγόμενης 4ης Εξουσίας, δηλαδή των ΜΜΕ, η οποία εις την πράξη αποτελεί μέρος της διακυβέρνησης της Ελλάς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Εβραϊκός δημοσιογραφικός οίκος ιδρυθείς το 1922. Σημερινός Πρόεδρος ο Εβραίος Χρήστος Λαμπράκης.
Ο «ΔΟΛ», δραστηριοποιείται στον τομέα τον Εκδόσεων, Εταιρειών Εκτυπώσεων, Τηλεοπτικών Καναλιών, Διανομής Τύπου και Τουρισμού. Με συντονισμένες προσπάθειες πλανά τους Έλλην(ες) μέσα από ρυπαρά μέσα παραπληροφόρησης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ), τα οποία παράλληλα προβάλλουν δραστηριότητες Εβραίων, Τούρκων, Βούλγαρων, Σκοπιανών, τεκτόνων, θρησκευτικών οργανώσεων (Εκκλησία Α.Ε, Σαϊεντολόγοι), κρατώντας έτσι μακριά τους Έλλην(ες) από την ωμή πραγματικότητα και αλήθεια.

Αναλυτικά παρατίθενται οι άξονες επιρροής του εβραϊκού συγκροτήματος «ΔΟΛ» σε όλο το φάσμα των ΜΜΕ.


Οι πωλήσεις και τα κέρδη του «ΔΟΛ» είναι της τάξεως των πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Ο «ΔΟΛ» μεταχειρίζεται κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να απομυζήσει τον Έλλην σώματι και πνεύματι.
Ο πλούτος, κοινώς η «κονόμα», εξασφαλίζεται χάρη στην ανοχή και τυφλή υπακοή των μαζών άβουλων Έλλην, οι οποίοι επανειλημμένα δεν συνειδητοποιούν το ολέθριο λάθος που πράττουν καθημερινά, με το να στηρίζουν ηθικά και οικονομικά Εβραίους, Τούρκους και ανθέλληνες.

Μπορεί η άμορφη μάζα κοιμώμενων Έλλην(ων)
να γνωρίζει τον Εβραιό Λαμπράκη (βλ. εικόνα)
ως «κουλτουριάρη», λόγω της αφοσίωσής του με μέγαρα μουσικής και εικαστικές δραστηριότητες, όμως αδιαφορεί επιδεικτικά για το καταστροφικό
και ανθελληνικό έργο που πράττουν οι εκάστοτε φυλλάδες
και τηλεοπτικοί σταθμοί που ελέγχει ο «ΔΟΛ».
Με λυσσαλέα μανία τρέχουν οι Έλλην(ες) σε περίπτερα, αγοράζουν δισκάκια ταινιών κινηματογράφου και διψάν για την «αντικειμενικότητα» των δημοσιευμάτων του «ΔΟΛ»
(και όχι μόνο).
Με περισσή όρεξη οι Έλλην(ες) ανοίγουν τις τηλεοράσεις τους
και παρακολουθούν αποχαυνωμένοι τον αφανισμό τους, παραμένοντας ωσάν απλοί θεατές του τέλους τους.

Η επιρροή του «ΔΟΛ» στους Έλλην(ες), μέσα από τη προπαγάνδα των πολιτικών κομμάτων στα διάφορα έντυπα, είναι τεράστια.

Για παράδειγμα, εφημερίδες του οργανισμού αυτού, όπως
 «Το Βήμα», συχνά δημοσιεύουν στατιστικά δεδομένα δημοσκοπήσεων προσπαθώντας να ενισχύουν το τάδε κόμμα, ανάλογα με την περίσταση (πχ προεκλογική περίοδος) ή ανάλογα με το ποια κόμματα ενισχύουν περισσότερο οικονομικά τον «ΔΟΛ»
την εκάστοτε εποχή.


Απροκάλυπτα το φύλλο του «Βήματος» της 21/3/2008 σχολιάζει ότι «6 στους 10 Έλληνες επιθυμούν τη δημιουργία νέου κεντρώου κόμματος στελεχωμένου από επιχειρηματίες, άποψη που αποτυπώθηκε μέσα από δημοσκόπηση»


ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ
Είναι εβραϊκός δημοσιογραφικός οίκος, του οποίου ηγείται ο εβραιογενής Γεώργιος Μπόμπολας.
 Ο οίκος «Πήγασος» δραστηριοποιείται στον τομέα τον Εκδόσεων, Εταιρειών Εκτυπώσεων, Τηλεοπτικών Καναλιών, Διανομής Τύπου, Τηλεπικοινωνιών και Διαφήμισης.
 Με συντονισμένες προσπάθειες πλανά τους Έλλην(ες) μέσα από ρυπαρά μέσα παραπληροφόρησης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ), τα οποία παράλληλα προβάλλουν δραστηριότητες Εβραίων, Τούρκων, Βούλγαρων, Σκοπιανών, τεκτόνων, θρησκευτικών οργανώσεων (Εκκλησία Α.Ε, Σαϊεντολόγοι), κρατώντας έτσι μακριά τους Έλλην(ες) από την ωμή πραγματικότητα και αλήθεια.
Η σφαίρα επιρροής του «Ομίλου Μπόμπολα-Πήγασος» υφίσταται στα εξής ΜΜΕ:
Οι πωλήσεις και τα κέρδη του «Όμιλος Μπόμπολα-Πήγασος» είναι της τάξεως των πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Ο «Πήγασος» μεταχειρίζεται κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να απομυζήσει τον Έλλην σώματι και πνεύματι.
 Ο πλούτος, κοινώς η «κονόμα», εξασφαλίζεται χάρη στην ανοχή και τυφλή υπακοή των μαζών άβουλων Έλλην, οι οποίοι επανειλημμένα δεν συνειδητοποιούν το ολέθριο λάθος που πράττουν καθημερινά, με το να στηρίζουν ηθικά και οικονομικά Εβραίους, Τούρκους και ανθέλληνες.

Οι Έλλην(ες) συνεχίζουν να ανέχονται την προσβολή της Ιστορίας τους, της νοημοσύνης και της ελευθερίας τους, η οποία πλήττεται διαμέσου των ΜΜΕ.
Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας (π.χ. «Mega») έχοντας στο δυναμικό τους μιαρούς και ανθέλληνες δημοσιογράφους όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης, πρόβαλαν προσφάτως ένα βίντεο που αποσκοπούσε στην ατίμωση των εθνικών συμβόλων όπως η Σημαία, αλλά και στην απαξίωση των εθνικών εορτών.
Τυχάρπαστοι μπουρδολόγοι όπως ο Μουζουράκης, εκστόμισαν ύβρεις προς τους Έλλην(ες): «Γ... την 28η Οκτωβρίου, είναι μια γιορτή μόνο για εθνικιστές, είμαστε κομπλεξικοί, η σημαία πρέπει να καίγεται, δε σημαίνει τίποτα απολύτως είναι ένα πανί».

Το ξεπούλημα των Έλλην(ων) και της γης αυτών σε Τούρκους, Εβραίους, Βούλγαρους, Σκοπιανούς οδηγεί την Ελλάς σε αφανισμό. Πάλι εις τον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», συνιδιοκτησία των ομίλων «ΔΟΛ» και «Πήγασος», είχε προβληθεί δήλωση του Τούρκου Ν. Κακαουνάκη περί απόσχισης της γης της Κρήτης: «Στη συνθήκη ένωσης Κρήτης-Ελλάδας το '12 υπάρχει
 ο όρος να γίνει δημοψήφισμα 100 χρόνια μετά.
Αν σας φύγουμε, τότε δε ξέρω τι θα γίνει, αν φύγει η Κρήτη και
 η Βόρεια Ελλάδα δηλαδή. Δεν ανοίγω όρεξη για σχόλια βέβαια, απλά το αναφέρω».

Οι Έλλην τι κάνουν;
ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσιογραφικός οργανισμός ο οποίος είναι ιδιοκτησία της ψευτοκρητικής και εβραιοτουρκικής οικογένειας Βαρδινογιάννη. Όπως και τα υπόλοιπα εβραιογενή «τζάκια» των ΜΜΕ, η οικογένεια Βαρδινογιάννη διαθέτει ένα εξίσου ανεπτυγμένο δίκτυο πλάνης και εξαπάτησης των Έλλην(ων) που περιλαμβάνει εταιρείες γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, θεαμάτων, παραγωγής, τηλεπικοινωνιών κλπ.

Η σφαίρα επιρροής του «Ομίλου Βαρδινογιάννη» υφίσταται στα εξής ΜΜΕ:


Το δίκτυο εταιρειών του «Ομίλου Βαρδινογιάννη» αποκοιμίζει τον Έλλην υποβιβάζοντας το πνεύμα του και τη νοημοσύνη του.
 Το αποτέλεσμα;
 Οι Έλληνες αποδέχονται παθητικά και χωρίς καμία αντίσταση τα «σκουπίδια» που ρυπαίνουν και ατιμάζουν ό,τι ελληνικό έχει απομείνει σε αυτή τη γη που καταστρέφεται.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»
Εβραϊκός Οίκος παραπληροφόρησης των Έλλην(ων) αποτελούμενος από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικούς οίκους και εταιρίες διανομής εντύπου υλικού.
Τα ανθελληνικά αυτά αποβράσματα εκτοξεύουν ύβρεις και προσβολές προς την Ελλάς, μέσα από προβολή προγραμμάτων υπέρ της επονομαζόμενης «Νέας Τάξης Πραγμάτων», της δήθεν οικολογικής ευαισθησίας διαμέσου εβραϊκών περιβαλλοντικών οργανώσεων, καθώς και με «πρωτοβουλίες» εράνων και λοιπών αγαθοεργιών.Εσύ Έλλην πότε θα διώξεις τη στάχτη από τα μάτια σου;
Τι περιμένεις;

Ιδού και ο μηχανισμός πλάνης των Έλλην(ων) εκ του ομίλου Αλαφούζου:Στο «συγκρότημα Αλαφούζου-Καθημερινής» ανήκουν ανθέλληνες δημοσιογράφοι, όπως ο Αμερικανοεβραίος Παπαχελάς, ο οποίος είναι και τακτικό μέλος των συνεδριάσεων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Μέσα από εκπομπές όπως «Φάκελοι» και «Μεγάλοι Έλληνες», αναδεικνύουν Εβραίους, Τούρκους και ανθέλληνες ως πρότυπα προς μίμηση για τους Έλλην(ες).
Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» έχοντας επενδύσει πολλά χρήματα στην ειδησεογραφική παραπληροφόρηση των Έλλην(ων), προβάλει νεοταξικές ιδέες μέσα από τις ανταποκρίσεις των δελτίων ειδήσεων.Στις εικόνες ο κατάπτυστος ανθελληνικός χάρτης του 1917, ο οποίος απεικονίζει με πράσινο χρώμα τμήμα της Βορείου Ελλάς,
απόδειξη πασιφανούς υποστήριξης του «ΣΚΑΙ» υπέρ του μιαρού νεοταξικού κρατιδίου «Σκόπια».
Τον συγκεκριμένο χάρτη τον χρησιμοποιούν ως προπαγανδιστικό υλικό οι ίδιοι οι μογγόλοι Σκοπιανοί.
Ο εβραϊκών συμφερόντων «ΣΚΑΙ», με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και 2009, έχει αυτοαποκαλεστεί προστάτης του φυσικού πλούτου της Ελλάς (μαζί με τις γνωστές και μη εξαιρετέες και εβραϊκές WWF-Greenpeace), διοργανώνοντας εκστρατείες περιβαλλοντικής ευαισθησίας για τα δάση τα οποία θα καούν εκ νέου στο εγγύς μέλλον.
 Στη θέα του αφανισμού του περιβάλλοντος και των εαυτών τους, οι Έλλην(ες) κάθονται απαθείς και αυτοαπενοχοποιούνται κάνοντας δωρεές σε εβραϊκές οργανώσεις.

Πρόβατα Έλλην(ες) το χώμα από την αναδάσωση έχει μπει στα μάτια σας.
Πότε θα το διώξτε προκειμένου να δείτε για ποιόν προορίζονται οι καμένες εκτάσεις; Ξυπνήστε.
Οι ανθέλληνες του «ΣΚΑΙ» δηλητηριάζουν το πνεύμα των Έλλην(ων) με εκπομπές αισχίστου είδους, όπως η «Ελληνοφρένεια», οι οποίες έχοντας αναρτημένη ανάποδα την ελληνική σημαία δηλώνουν ξεκάθαρα τον ανθελληνισμό τους.
 Οι Σάτυροι και οι κωμοδοτραγωδοί της Δωδώνης και της εβραϊκής αρχαίας Αθήνας έχουν τους θιασώτες τους και στις μέρες μας.

ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΗ
Ανθελληνικός, φιλοεβραϊκός και φιλοτουρκικός δημοσιογραφικός οίκος, που εδρεύει στον Ταύρο και στο Περιστέρι Αττικής.
 Ο ανθέλληνας Γιώργος Κουρής, υπήρξε κατά το παρελθόν πιστός στην υπηρεσία του πολιτικού κόμματος ΠΑΣΟΚ του Εβραίου Ανδρέα Ααρών Παπανδρέου.
Ναυαρχίδες του συγκροτήματος τύπου «Κουρής» είναι η εφημερίδα «Αυριανή» και ο τηλεοπτικοί σταθμοί «Άλτερ» και «Έξτρα».
Τα προκλητικά δημοσιεύματα και οι ανταποκρίσεις των προαναφερθέντων ΜΜΕ, έχουν άμεσο στόχο την φίμωση της αλήθειας μέσω της απόκρυψης πληροφοριών που σχετίζονται με τους Έλλην(ες) και την Ελλάς.

Με τον Όμιλο Κουρή συνεργάζεται στενότατα και ο ανθέλλην Κώστας Γιαννίκος, στη κατοχή του οποίου ευρίσκονται Εφημερίδες («Κόσμος του Επενδυτή»), Ραδιοφωνικοί Σταθμοί (Love Radio, Orange, John Greek, Captain Jack, Hi Jack), θέατρα (Παλλάς, Μικρό Παλλάς, Κιβωτός, Εμπορικόν, Πειραιώς 131, Αποθήκη, Δημήτρης Χορν, Πόρτα, Λαμπέτη), δισκογραφικές εταιρείες (Lyra, Legend Recordings, Virus), καθώς και το 25% του τηλεοπτικού σταθμού «Άλτερ».

Ο οίκος της «Αυριανής» διασπείρει εκείνες τις ειδήσεις που εξυπηρετούν την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, ανάλογα πάντα με την οικονομική ενίσχυση που δέχεται από τα πολιτικά κόμματα.
 Όταν, επί παραδείγματι το ΠΑΣΟΚ, σταμάτησε να επιδοτεί τον Όμιλο Κουρή (δεκαετία ’90), τότε και ως εκ θαύματος η φυλλάδα «Αυριανή» ξεκίνησε να αρθρογραφεί υπέρ της «Νέα Δημοκρατία». Ερχόμενοι λοιπόν στην επικαιρότητα, ο ανθέλλην Κουρής υποστήριξε εκ νέου τον Εβραίο Γιωργάκη Παπανδρέου κατά τις τελευταίες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.


Άλλοι δημοσιογράφοι που έχουν βρεί «στέγη» στον Όμιλο Κουρή, είναι ο Εβραιότουρκος Νίκος Χατζηνικολάου, ο ανθέλληνας Κώστας Χαρδαβέλλας και ο Τούρκος (ξάδερφος με την οικογένεια Μητσοτάκη), Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
1. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποτελεί υπόδειγμα ανθέλληνα και φιλοεβραίου, μιας και στις εκπομπές που παρουσιάζει δίνει βήμα σε μιαρούς, ανθέλληνες, Τούρκους, τέκτονες όπως: Βοσκόπουλος και Παρίσης του «Ουρανίου Τόξου», πολιτικού κόμματος ιδρυθέντος με πόρους του ιδρύματος Σόρος, το οποίο προωθεί ανοικτά φιλοσκοπιανές θέσεις. Χρίστος Γούδης, Ελευθέριος Διαμαντάρας, Θανάσης Ζερμπίλης είναι κάποιοι από τους Τέκτονες που καλούνται στις εκπομπές του Χαρδαβέλλα, καθώς επίσης ο τέως ταξιτζής Φουράκης, ο Τουρκόσπορος Ευάγγελος Μπεξής, ο Παντελής Γιαννουλάκης το πνευματικό τέκνο του Εβραίου Ανέστη Κεραμυδά (πραγματικό όνομα Φαέθων Κεραμίκο) καθώς και πολλοί άλλοι.

2. Ο Τούρκος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εκτελεί με απόλυτη ακρίβεια εντολές εβραιοτουρκικών συμφερόντων, δίνοντας βήμα σε ανθέλληνες και Τούρκους, όπως οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Βοσκόπουλος – Παρίσης - Στοίδης του «Ουρανίου Τόξου», Τούρκοι δημοσιογράφοι όπως ο Αμπντουλαρίφ Ντεντέ, ο οποίος πρόσφατα δήλωνε απροκάλυπτα και χωρίς τη παραμικρή αντίδραση των καλεσμένων του Τριανταφυλλόπουλου ότι: «Πρέπει να δίνουμε την τουρκική μας ψήφο στον Τούρκο υποψήφιο, αλλά όταν πάμε να ψηφίσουμε την δίνουμε στον γκιαούρη. Κατάρα στον Τούρκο που ψηφίζει Έλληνα».
Ο Τριανταφυλλόπουλος σε εκπομπή του για τα Ίμια, αποφάνθηκε ότι οι 3 δολοφονημένοι από τους Τούρκους Έλλην(ες) στην πραγματικότητα δεν δολοφονηθήκανε ούτε καταρρίφθηκε το αεροπλάνο, αλλά πάσχανε από καρδιά και για αυτό το αεροπλάνο έπεσε.


Αριστερά: Ο Τούρκος Μ. Τριανταφυλλόπουλος,
Δεξιά: Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ντεντέ

Άλλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα
Στον χώρο των ΜΜΕ δραστηριοποιούνται επίσης και οι Τουρκογενείς Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου («Ελεύθερος Τύπος»), ο ανθέλληνας Δημήτρης Κοντομηνάς («Άλφα Τηλεόραση»), ο Εβραίος Μίνως Κυριακού («Αντέννα»), καθώς επίσης και ο Εβραιογενής Βίκτωρ Ρέστης (Sportime FM, Smart TV, MTV Ελλάς). Ο τηλεοπτικός σταθμός «Άλφα» ανήκε μέχρι προσφάτως στον μεγαλοτραπεζίτη Δημήτρη Κοντομηνά. Ο «Άλφα» υπό την νέα γερμανοεβραϊκή διοίκηση προσέλαβε ως παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τον καθάριο Εβραίο Αντώνη Σρόϊτερ, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα περνά με ποικίλους τρόπους ανθελληνική προπαγάνδα. Ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτής, είναι και ο γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

Μέσα από τις υποτιμητικές για τους Έλλην(ες) εκπομπές, ο Λαζόπουλος ειρωνεύεται συστηματικά τους Έλλην(ες), εξυψώνοντας τους λαθρομετανάστες και τους αναρχικούς (τα «παιδιά»), προτρέποντάς τους σε λεηλασίες και σε δημιουργία κλίματος παντελούς αναρχίας.
Στα γεγονότα των Αθηνών κατά τον Δεκέμβριο του 2008, ο αμειβόμενος με 7 εκατομμύρια ευρώ (170.000 ευρώ/επεισόδιο συν τη πώληση δικαιωμάτων παλαιότερων παραγωγών του) το χρόνο Λαζόπουλος, στην ερώτηση του παρουσιαστή Σρόϊτερ απάντησε: «Να μη σταματήσουν!»Δηλώσεις για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008, έκανε και ο Τούρκος σαϊεντολόγος Μ. Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δήλωσε τα εξής:
«Κάποιες φορές οι άνθρωποι με τις κουκούλες έχουνε ακαταμάχητο χιούμορ, και αυτά που είπατε τα χει συμπεριλάβει εξαιρετικά ο αναρχικός μέσα από ένα σύνθημα στο τοίχο του Πειραιά «Μ... κουραμπιέ, έρχονται Χριστούγεννα».
Αυτή η συμπεριφορά των παιδιών, είναι που τους κάνει συμπαθείς».
Σε όλα τα ΜΜΕ υπάρχει τεράστια επιρροή από Τούρκους και φιλοτουρκικούς κύκλους.
Ανά πάσα στιγμή τα «ελληνικά» τηλεοπτικά δίκτυα παίρνουν ανταποκρίσεις από την Τουρκία για οποιοδήποτε θέμα.
Εις το θερμό επεισόδιο στα Ίμια, ελληνικά και τουρκικά μέσα είχαν σημαντικότατη συνδρομή στην εξέλιξη των γεγονότων. Παρόλα αυτά, οι δημοσιογράφοι των «ελληνικών» ΜΜΕ υπακούοντας πιστά στα Εβραιοτουρκικά κελεύσματα, προβάλλουν το μοντέλο της ελληνοτουρκικής φιλίας, κατά τρόπο ύπουλο και άκρως προδοτικό.

Πάλι δια μέσου της εκπομπής του Τούρκου Τριανταφυλλόπουλου (Ιανουάριος 2009), παρουσιάστηκε το δήθεν «καυτό» ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Σφήνα», του ανθέλληνα Σπύρου Καρατζαφέρη. Εν ολίγοις, η πλαστή είδηση εμπεριείχε την δήθεν επίσκεψη του δημοσιογράφου Γιώργου Χριστοδούλου στα Ίμια, η οποία σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δεν έγινε ποτέ.

 Ο δημοσιογράφος της «Σφήνας» είχε επισκεφθεί εν τέλει τη βραχονησίδα «Σαρρής» η οποία απέχει 5 ναυτικά μίλια από τα Ίμια.
Ο δε Σπύρος Καρατζαφέρης παραδέχτηκε το ψεύδος αργότερα, αλλά την ημέρα που προβαλλόταν η είδηση μέσα από την εκπομπή Τριανταφυλλόπουλου, είχε προτρέψει: 
«Να αγοράσουμε και τη «Σφήνα» αύριο»
(βλ. παρακάτω εικόνα)Τα «ελληνικά» ΜΜΕ ανά πάσα στιγμή προσπαθούν να έχουν στην θεματολογία τους ειδήσεις που σχετίζονται με την «ελληνοτουρκική φιλία», και συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση κλίματος αδελφοσύνης μεταξύ των Έλλην(ων) και των σφαγέων τους, Τούρκων.
Σαν κραυγαλέα παραδείγματα ελληνοτουρκικής κουμπαριάς, παραθέτουμε:

α) Τις συνεχείς και ανούσιες τηλεοπτικές αναμεταδόσεις τουρκικών προγραμμάτων, αλλά και τις προβολές γάμων μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.


β) Τα αμοιβαία αισθήματα ανάμεσα στον Τουρκαλβανό Παύλο Τσίμα και τον τούρκο Μεμέτ Αλή Μπιράντ του CNN TURK.

γ) Την περίπτωση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Άλφα», ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε ακριβώς το ίδιο λογότυπο με το αντίστοιχο του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TGRT.
ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Όλα τα ενημερωτικά μέσα εν Ελλάδι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της πολιτικής ζωής της Ελλάς, μιας και η συνεργασία μεγαλοεκδοτών και πολιτικών συμβάλει στο οριστικό ξεπούλημα της γης των Έλλην(ων).

Εκτός από τα μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τα οποία εναλλάσσουν
 (ανάλογα με τα συμφέροντά τους)
την υποστήριξή τους ανάμεσα στα δύο εβραϊκά κυβερνητικά κόμματα «ΠΑΣΟΚ» και «Νέα Δημοκρατία», υπάρχει και ένα μικρότερο κομμάτι αυτών των ΜΜΕ το οποίο είναι κατευθυνόμενο και ενταγμένο και αυτό με συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα.
Αντιπροσωπευτικότερα παραδείγματα είναι τα εξής:
1. Η εφημερίδα «Ριζοσπάστης», η τηλεόραση και το ραδιόφωνο «902» τα οποία είναι όργανα του ΚΚΕ, μιας και εξ’ αυτού δημιουργήθησαν.
 Ο «Ριζοσπάστης» ειδικά έχει στο ιστορικό των δημοσιεύσεών του ένα ατέλειωτο ανθελληνικό παραλήρημα, το οποίο απορρέει από την ιδεολογία του κομμουνισμού, προερχομένης εκ των ταλμουδιστών/νεομεσσιανιστών Λένιν και Μαρξ.

2. Το πολιτικό κόμμα ΛΑΟΣ, στο οποίο βρίσκουν εντάσσονται ιδεολογικά οι φανατικοί οπαδοί της Εκκλησίας Α.Ε, οι Δωδεκαθεϊστές, ακροδεξιοί και παγανιστές, έχει υπό την πλήρη επιρροή του το τηλεοπτικό σταθμό «Τηλεάστυ», καθώς και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Άστυ», αλλά και την κομματική εφημερίδα «Άλφα Ένα».
 Επικεφαλής των ανωτέρω ΜΜΕ είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και τουρκοκύπριος Γιώργος Καρατζαφέρης.

3. Η εβραϊκή οργάνωση «Χρυσή Αυγή» έχει υπό τον έλεγχό της την εφημερίδα «Στόχος» καθώς και την «Χρυσή Αυγή TV».

Οι Έλλην(ες) συνεχίζουν να ενισχύουν οικονομικά το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
 Άλλωστε η ίδια η ορολογία ομιλεί από μόνη της, ομιλεί για «Μαζική» καθοδήγηση άβουλων και κοιμώμενων Έλλην(ων).
 Η κομματικοποίηση του συνόλου του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, φιμώνει την ελεύθερη σκέψη του Έλλην(α) και τον καθιστά υπηρετικό προσωπικό των Πολιτικών Κομμάτων, οργανώσεων και συνδικάτων, κατευθυνόμενων απόλυτα από Εβραίους και τέκτονες.

Στο απυρόβλητο βρίσκονται φυσικά και οι ιδιοκτήτες όλων των ΜΜΕ, μιας και το επίσημο «ελληνικό» κράτος φροντίζει για τις φορολογικές τους ελαφρύνσεις.

Είναι άλλωστε γνωστό, ότι προσφάτως η κυβέρνηση έκανε «δώρο» 20 εκατομμύρια ευρώ εις τους ανθέλληνες καναλάρχες, επαναφέροντας τη δυνατότητα σε όσους έχουν επιχειρήσεις Τύπου να διαχειρίζονται το 2% του τζίρου τους χωρίς παραστατικά.
Το μαύρο χρήμα λοιπόν ρέει και επίσημα με τη βούλα της «Βουλής» των Ελλήνων.
Μπροστά στην απίστευτη «κονόμα» των ΜΜΕ, οι κοιμώμενοι Έλλην(ες) στέκονται άπραγοι εξακολουθώντας να τα στηρίζουν. Ως πότε; Πότε θα ξυπνήσετε Έλλην(ες);
Επιπρόσθετα, πάγια τακτική του συνόλου των εβραϊκών ομίλων τύπου είναι φυσικά και η παρεμπόδιση δημοσίευσης πληροφοριών υψίστης εθνικής σημασίας.

Σκοπίμως επιλέγονται τοπικά μέσα ενημέρωσης μικρής εμβέλειας (εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιοφωνικοί σταθμοί) προκειμένου να περάσουν εντελώς απαρατήρητες οι ειδήσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον αυτού του εβραιοκρατούμενου τόπου.
 Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι προκλητικότατες και γεμάτες ανθελληνισμό δηλώσεις δύο νυν υπουργών της νέας κυβέρνησης «ΠΑΣΟΚ» του Εβραίου Γιωργάκη Παπανδρέου.

Η Σλαβομογγόλα Θεοδώρα Τζάκρη ως υφυπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξη σε τοπικό μέσο της περιφέρειας Πέλλας, περί της καταργήσεως του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης δήλωσε τα εξής: «Καλλιεργήθηκαν κάποια ανακριβή σχόλια, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανασφάλεια, αναταραχή και φόβο στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης για όσα πρόκειται να συμβούν.
Η διατήρηση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, που μέχρι τώρα λειτουργούσε ως κέλυφος χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, δεν συνιστά και δεν περισώζει την ελληνικότητα της περιοχής».

Επίσης έγιναν ελάχιστα γνωστές οι δηλώσεις του νυν υπουργού και ανθέλληνα Ανδρέα Λοβέρδου προς τα σκοπιανά ΜΜΕ, οι οποίες τεχνηέντως δεν προβλήθηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ.

Απλώς παραθέτουμε ότι στην συγκεκριμένη ομιλία Λοβέρδου ήταν παρόντα όλα τα μέλη του φιλοσκοπιανού πολιτικού κόμματος «Ουράνιο Τόξο», όπως οι σλαβομογγόλοι Βοσκόπουλος και Παρίσης (γνωστοί από τις εκπομπές Χαρδαβέλλα και Τριανταφυλλόπουλου).

Λοβέρδος: «Πιστεύω ότι όσα υπόλοιπα χρωστάμε από την εποχή του Εμφυλίου πρέπει να εξαλειφθούν.

Είχαμε λάβει απόφαση το 2003 να κάψουμε τα κόκκινα δελτία, δηλαδή τα δελτία των ανθρώπων σλαβομακεδονικής καταγωγής των οποίων απαγορεύεται η έλευση στην Ελλάδα.
Αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι θα εγείρουν αξιώσεις σχετικά με παλαιές περιουσίες, μπορούν να πάνε στα δικαστήρια να τις διεκδικήσουν.
Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα».

Χάριν σε αυτές τις προσβλητικές προς τους Έλλην(ες) της Βορείου Ελλάδος (και όχι μόνο) δηλώσεις, οι Σκοπιανοί πανηγύρισαν για αυτές τις δηλώσεις των προαναφερθέντων υπουργών, οι οποίες αποσιωπήθηκαν από τα εγχώρια ΜΜΕ εν όψει εκλογών.

Τα αποτελέσματα της επιλογής των προβάτων που αποκαλούνται Έλλην(ες) είναι γνωστά.
Η Ελλάς χάνεται.

Έλλην(ες), εδώ και δεκαετίες ολόκληρες επιτρέπετε στις δημοσιογραφικές εταίρες να σας πλανούν, να σας υβρίζουν και εσείς κάθεστε άπραγοι και με σταυρωμένα τα χέρια ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝ(ΕΣ); Σταματήστε τους τώρα, μην τους προσκυνάτε, μην τους δίνετε το ελάχιστο οικονομικό σας υστέρημα.

Δεν σας ανήκει τίποτα, ακόμα και τον αέρα που αναπνέετε και την ελεύθερή σας σκέψη σας την κλέβουν κρετίνοι ανθέλληνες δημοσιογράφοι.

Σταματήστε τους, γυρίστε τους την πλάτη, πάρτε πίσω την Ελλάς που σας ανήκει, μην αφήσετε αναπάντητα τα ψεύδη και τις ύβρεις τους προς την Ελλάς.

 Γιατί τους στηρίζετε;
Σκίστε τις εφημερίδες και τα διανοουμενίστικα άρθρα Εβραίων που μολύνουν τη κρίση σας και το νου σας.
Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε, μην πέφτετε στην παγίδα τους, ειδάλλως θα τους δώσετε τη μέγιστη χαρά να είναι μάρτυρες του αφανισμού σας.
 Ξυπνήστε Έλλην(ες).

Από τα ρυπαρά στόματα αυτών των εκάστοτε πολιτικών και δημοσιογράφων, έχουν εκστομισθεί λόγια που δε θα μείνουν ατιμώρητα, όπως ατιμώρητοι δε θα μείνουν όλοι εκείνοι οι προδότες πολιτικοί και δημοσιογράφοι που φωλιάζουν στο κόρφο των Έλλην(ων) και της Ελλάς.

Όλοι αυτοί οι προδότες ανθέλληνες, επώνυμοι και ανώνυμοι, πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι πως θα λάβουν αυτά που τους αξίζουν.

Πηγή:
http://www.omada-epsilon.com/index.php?option=com_content&view=article&id=190:2009-11-24-23-02-31&catid=73:2009-11-12-14-45-02&Itemid=201


http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1677&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&cHash=0744aabfe479b1ef455fb1fc6d0e88c5
,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"