.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ποιός είναι ο Barry Soetoro... (OBAMA)

Ποιός είναι ο Barry Soetoro... (OBAMA)
σχόλιο οκ: Το παρακάτω κείμενο, έγινε προσπάθεια να μεταφραστεί από τη σελίδα μας (eviou.blogspot.com). Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποια σημεία που θα έπρεπε να διορθωθούν ή να βελτιωθούν ως προς τη μετάφραση, παρακαλούμε να μας στείλτε μέϊλ.

Μια ιστορική ματιά στο Barry Soetoro

O Donald Trump είναι σωστός , ο Barry Soetoro , ο AKA Ομπάμα κρύβει κάτι από το παρελθόν του, που είναι πολύ κακό και δε μπορεί να είναι μόνο η υπηκοότητά του , μπορεί κάλλιστα να είναι ένα εγκληματικό παρελθόν. ( Ο Trump δεν θα το έλεγε αυτό , αν δεν ήξερε κάτι  και ο ίδιος έχει τα χρήματα για αυτό. )

Ως εξεταστής φόρων IRS,  έχω δει τι έχει κάνει ο Barry Soetoro , ως επί το πλείστον από τους παράνομους αλλοδαπούς που προσπαθούν να αποκτήσουν μια νέα ταυτότητα στις ΗΠΑ 
και / ή εγκληματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν μια νέα ταυτότητα.

Ο Barry , AKA Ομπάμα , εκδόθηκε νομίμως από αλλοδαπό , το Lolo Soetoro , και το όνομα του Barry άλλαξε νομικά σε " Barry Soetoro » ( με ομολογία του Barry ) . Ο Barry Soetoro επίσης έγινε επίσημα νόμιμα πολίτης της Ινδονησίας ( και πάλι με ομολογία του Barry ) . Η έγκριση θα πρέπει να σημειώθηκε στη Χαβάη με το πρωτότυπο πιστοποιητικό γέννησής  του ή ο Lolo Soetoro μπορεί να είναι πάντα νομικά ο βιολογικός πατέρας του Barry .

Το κοινό δεν γνωρίζει με βεβαιότητα σε αυτό το σημείο,  ποιός είναι ο πραγματικός πατέρας του Barry και ο ίδιος ο Barry δεν μπορεί να γνωρίζει .

Ο Barry ανατράφηκε ως μουσουλμάνος στην Ινδονησία και παρακολούθησε ένα καθολικό σχολείο που χρηματοδοτείται επιτρέποντας όλες τις θρησκείες να παραστούν. Η μητέρα του Barry τον έριξε ως εξαρτώμενο για κάποιο λόγο , ίσως όταν Barry υιοθετήθηκε από τον Lolo Soetoro .

Τα αρχεία διαβατηρίου της μητέρας του υποδηλώνουν ότι δεν εξαρτάται πλέον νομικά από τη μητέρα του . ( Τα αρχεία διαβατηρίου της μητέρας του δείχνουν ότι ο Barry διαμένει μόνιμα στην Ινδονησία . ) Ο Barry πήγε στη Χαβάη για να ζήσει με τους υποτιθέμενους παππούδες του μετά από το χωρισμό του Lolo Soetoro και της μητέρα του.

Ένα "πιστοποιητικό γέννησης ζώντος νεογνού » (όχι η αρχική "μεγάλη φόρμα " ) μπορεί να έχει αλλαγμένα ονόματα, συμπεριλαμβανομένου το βαφτιστικό όνομα ενός παιδιού , και τα βαφτιστικά ονόματα των γονέων. Ακόμη και μια τροποποιημένη ημερομηνία γέννησης μπορεί να είναι σε ένα "πιστοποιητικό γέννησης ζώντος νεογνού » . Αυτό συμβαίνει συχνά για τα υιοθετημένα παιδιά όπου ο βιολογικός γονέας δεν θέλει το παιδί να ξέρει ποιοι είναι .

Το κοινό δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας  του Barry ή ποιά είναι η πραγματική μητέρα του . Το πρωτότυπο πιστοποιητικό γέννησης είναι η μόνη νομικά ζωτικής σημασίας απόδειξη για τα στοιχεία των γονέων στη γέννηση ενός ατόμου , την τοποθεσία γέννησης , ημερομηνία γέννησης , κλπ ... μπορώ να πάρω ένα "πιστοποιητικό γέννησης ζώντος νεογνού » για ένα νεκρό άτομο ; Δε μπορώ να πάρω ένα πιστοποιητικό γέννησης ενός νεκρού ατόμου, χωρίς " να έχει πεθάνει "   ( το έχω δοκιμάσει ) .

Δεν υπάρχουν στοιχεία οτι Barry Soetoro άλλαξε ποτέ νόμιμα το όνομά του σε « Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα " . Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο Barry Soetoro γεννήθηκε με το όνομα « Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα " . Στοιχηματίζω ότι το όνομα « Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα " δεν υφίσταται στο πραγματικό πιστοποιητικό γέννησης του.

Έχω φωτογραφίες μου με τη μητέρα μου και τον Jimmy Buffet ... Αυτό δεν τον κάνει πατέρα μου, ακόμα κι αν αρχίσω να χρησιμοποιώ το όνομα Jimmy Buffet .

Το κοινό γνωρίζει ότι ο Barry Soetoro τελείωσε το γυμνάσιο στη Χαβάη , ως Barry Soetoro και παρακολούθησε το Occidental σαν Barry Soetoro όπου πήρε ναρκωτικές ουσίες και απέτυχε φεύγοντας έξω από το σχολείο . Μετά την εγκατάλειψη της Occidental , ο Barry εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη , άστεγος και με ναρκωτικά ( κατά ομολογία του Barry . ) Στη συνέχεια ο Barry γαντζώθηκε σε ένα Πακιστανό για να ζήσει μαζί του και ταξίδεψε πίσω στην Ινδονησία στο νέο φίλο του ώστε να ανανεώσει το ινδονησιακό διαβατήριό του και ταξίδεψε στο Πακιστάν μαζί του .

Ρωτήστε οποιοδήποτε υπάλληλο επιβολής νόμου σε μια μεγάλη πόλη ή ντετέκτιβ και θα σας πούνε ότι οι άστεγοι νέοι άνδρες ναρκωμανείς σε μεγάλες πόλεις, συνήθως καταλήγουν ως άνδρες πόρνες . Ο Barry κατέληξε ως κοσμογυρισμένος ταξιδιώτης με πτυχίο ...

Ο Barry Soetoro επέστρεψε στη Νέα Υόρκη από το Πακιστάν και άρχισε να χρησιμοποιεί το φανταστικό όνομα « Ομπάμα » για κάποιο λόγο ( και πάλι δική του ομολογία) . Κάποιος θα μπορούσε μόνο να υποψιαστεί ότι ένα άτομο που είναι εθισμένο στα ναρκωτικά, για να επιστρέψει από το Πακιστάν στη Νέα Υόρκη ( η βασική οδός για αφγανική ηρωίνη στις ΗΠΑ ) , θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει νέο όνομα .

Υπάρχουν κυριολεκτικά πάνω από 1 εκατομμύριο ανοιχτά εντάλματα στο αρχείο στη Νέα Υόρκη ... Ίσως ο Barry είναι ένας από αυτούς;

Αφού πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα στη Νέα Υόρκη και υποτίθεται ότι εργαζόταν με το όνομα « Ομπάμα » , φαίνεται ο Barry χρησιμοποίησε το φανταστικό όνομα « Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα " για πρώτη φορά για να καταθέσει τους ομοσπονδιακούς φόρους του στο Κονέκτικατ σε μια ταχυδρομική θυρίδα για την αποφυγή πληρωμής φόρων στη Νέα Υόρκη και / ή για τη δημιουργία νέας ταυτότητας. ( Αυτό είναι κακούργημα με καμία παραγραφή . )

Όταν η IRS έλαβε την υποβολή δηλώσεων φόρου του Barry Soetoro , η IRS δεν μπορούσε να αποδώσει το όνομα Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα στον παρεχόμενο αριθμό SSI ή τη διεύθυνση που παρέχεται .
Έτσι, η IRS ανέθεσε στο φανταστικό όνομα « Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα " έναν αριθμό ΑΦΜ  για ένα άτομο από το Κονέκτικατ ( όπου ο Barry κατέθεσε παράνομα ένα ομοσπονδιακό φορολογικό έντυπο χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα ) . Ο Barry Soetoro άρχισε να χρησιμοποιεί τον αριθμό ΑΦΜ , όπως τον SSI αριθμό του,  όταν χρησιμοποιούσε το φανταστικό όνομα Μπαράκ Ομπάμα. Αυτός είναι ο λόγος Barry Soetoro έχει αριθμό του Connecticut SSI .

Όταν δούλευα για την IRS , το είδα αυτό να συμβαίνει πάνω από μία φορά και ναι , είναι κακούργημα να καταθέσει εν γνώσει του δόλια ομοσπονδιακά φορολογικά έντυπα . Οι περισσότεροι από τους πολιτικούς που έχουν εξαπατήσει σχετικά με τους φόρους τους, ισχυρίζονται ότι ήταν ένα ατύχημα . Αυτός είναι ο τρόπος που θα ξεφύγουν με φορολογικά αδικήματα εξαπατώντας. Δεν είναι τυχαίο το ότι χρησιμοποιούν ψεύτικο όνομα.

Φαίνεται ότι ο Barry διέφυγε από τη Νέα Υόρκη στο Σικάγο με τη νέα του ταυτότητα για να βρεί δουλειά . Έφτιαξε ένα πλαστό δίπλωμα για τη νέα του ταυτότητα με το όνομα « Ομπάμα » . Το πλαστό δίπλωμα ήταν πολύ μεγάλο για την δεκαετία του '80. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η υποτιθέμενη συμμετοχή του στο Columbia ήταν ψεύτικη ( ο Barry ποτέ δεν παρίσταται στο Columbia) και είπε ψέματα για τον τρόπο που μπήκε στο Χάρβαρντ ( δεν είχε προδιαγραφές για να μπεί) . Συμπεριλαμβανομένων του τί είπε στην Σαουδική βασιλική οικογένεια, ότι πάλευε στο Αφγανιστάν με τη Μουσουλμανική Τζιχάντ ενάντια στους Ρώσους , κι έτσι τον βοήθησαν να μπει στη Νομική σχολή.

Της άρεσε προφανώς η ιστορία του Barry με τη Τζιχάντ στο Πακιστάν / Αφγανιστάν και πληρώσανε για το Barry ώστε να  παρακολουθήσει το Χάρβαρντ με το όνομα « Ομπάμα » . Η Σαουδική οικογένεια πλήρωσε για τον Ομπάμα ώστε να παραστεί στο Χάρβαρντ και έδωσε στο Χάρβαρντ δώρο των $ 20 εκατομμυρίων δολαρίων . Το Χάρβαρντ με τη σειρά του έκανε την ιδιαίτερη Πρόεδρο τους συμμετέχοντα για την αναθεώρηση του νόμου , ακόμα κι αν ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έγραψε μια ενιαία αναθεώρηση της νομοθεσίας .

Υποθέτω ότι είναι ό, τι 20.000.000 δολάριο αγοράζει στο Χάρβαρντ . Μπορεί ο Barry να ήταν ένα τζιχάντ και ήταν , κατά πάσα πιθανότητα , ένας ναρκωμανής αν μη τι  άλλο , ίσως ακόμη και η CIA ( πολλαπλές αναφορές σε αυτό) στο δρόμο να τον προσέλαβε για να μεταφέρει αφγανική ηρωίνη πίσω στη Νέα Υόρκη , έτσι ώστε οι Αφγανοί να μπορούσαν να αγοράσουν αμερικανικά βλήματα με δολάρια για να καταρρίψουν ρωσικά ελικόπτερα .

Προσέλαβα ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά στο εξωτερικό όλη την ώρα , ακόμη και αλλοδαπούς .

Νομίζω ότι αυτή είναι η ιστορία που ο Barry είπε στη Σαουδική Αραβία , αλλά ήταν κυρίως  ένας ναρκομανής / πωλητής και ίσως εξακολουθεί να καταζητείται με εξαιρετικό ένταλμα στη Νέα Υόρκη .
http://wwwdebbieschlusselcom/4428/exclusive-did-next-commande ...

Μετά που κοίταξα στην επιλεκτική υπηρεσιακή κατάθεση του Barry, παρατήρησα ότι ήταν πιο πιθανό να υπάρχει δόλος βασισμένος στο όνομα που χρησιμοποιούσε . Ο Barry δε χρησιμοποιούσε το όνομα « Ομπάμα », μέχρι που επέστρεψε από το Πακιστάν ( μετά την αποχώρηση του έξω από το σχολείο στην Καλιφόρνια ) . Το επιλεκτικό υπηρεσιακό αρχείο ( διατηρείται στο Σικάγο συμπτωματικά ) δείχνει ότι έχει εγγραφεί σε ταχυδρομείο  στη Χαβάη ως « Ομπάμα » τον Σεπτέμβριο του 1980 .

Πρόβλημα , ο Barry ήταν στην Καλιφόρνια στο Occidental τον Σεπτέμβριο του 1980 ( εισαγωγή Barry ) και δεν χρησιμοποιούσε το φανταστικό όνομα « Ομπάμα » εκείνη τη στιγμή .

Ο Barry άρχισε να χρησιμοποιεί το φανταστικό όνομα « Ομπάμα » μόνο μετά την επιστροφή του από το Πακιστάν , κι έτσι η επιλεκτική υπηρεσιακή κατάθεση είναι δόλια .

Ο Barry επέστρεψε στο Σικάγο και παρακολούθησε μια ημι - χριστιανική εκκλησία μαύρων με την πρώτη γυναίκα που αγάπησε, τη Μισέλ .

Ο Barry παραδέχεται τη διατήρηση επαφής με τον Phil Boener , ο οποίος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη από την Occidental για να είναι με τον Barry και ήταν πιθανότατα η πρώτη αγάπη του .

Ο Barry ακόμα δεν μπορούσε να πιάσει μια πραγματική δουλειά , γιατί διέπραξε απάτη, ακόμα και με το πτυχίο του απ΄το Χάρβαρντ στο χέρι,  μπορούσε να ψεύδεται και να λάβει μέρος  στις εξετάσεις Bar , αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε να εργαστεί ως δικηγόρος για ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο χωρίς έρευνα υποβάθρου , έτσι η Michelle πήρε τον Barry για δουλειά στο δικηγορικό γραφείο της .

Ο Barry ποτέ δεν κατέθεσε μήνυση μόνος και ποτέ δεν κατέθεσε πρόταση .

Έγραψε πολλά υπομνήματα , σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο , όπου εργάστηκε. ( Νομίζω ότι ήξεραν ότι ο Barry ήταν μια απάτη και δεν θέλουν να εναχθεί στους προηγούμενους πελάτες). Ο Barry υπαναχώρησε τις νομικές του άδειες, έτσι ώστε να μην κατηγορηθεί για απάτη .

Η Bar ξέρει ότι ο Barry είπε ψέματα σχετικά με την εφαρμογή του.

Η Michelle έπρεπε επίσης να παραδώσει τη νομοθεσία για την άδεια της για τη συμμετοχή της σε υποθέσεις διαφθοράς με το γραφείο του δημάρχου του Σικάγου .

Φαίνεται ότι αυτή ήταν η χρονική περίοδος που η Larry Sinclair γράφει για τον  Barry που έκανε κοκαΐνη και επιπλέον είχε ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες στο Σικάγο , ακόμα κι  αν  είχε τώρα ενός χρόνου κόρη στο σπίτι με τη Michelle . Κάποιος μπορεί μόνο να μαντέψει ότι αποδέχθηκε την bisexual φύση του, ενώ αναγνώριζε ταυτόχρονα τις δυνατότητές του για μεγαλύτερα πράγματα . ( Ακούγεται σαν τη Χίλαρι και τον Μπιλ στη Ρωσία , έτσι δεν είναι ; )

Με τον καιρό στα χέρια του ο Barry , ένας ετοιμόλογος  μαύρος , ήταν σε θέση να εκλεγεί, παραδόξως , επειδή κοίταξε για απάτη στις εγγραφές των ψηφοφόρων τους αντιπάλους του και απέκλεισε τον αντίπαλό του.

Ο Barry , ένας πολύ καλός ψεύτης , φαινόταν φυσικός στην πολιτική κατάσταση .

Συνήθιζε να επηρρεάζει πολιτικά για να λάβει μια θέση ως λέκτορας στη Νομική Σχολή του Σικάγου . Ο Barry πήρε αυτή τη θέση ως " καθηγητής του δικαίου ", την οποία όλοι γνωρίζουν ότι είναι εντελώς εσφαλμένη . Ο Barry δεν ήταν καθηγητής ή ακόμη και ειδικός σε κάτι , παρά μόνο ψεύτης.

Ο Barry έτρεξε για την Ηνωμένη Σύγκλητο για το κράτος του Ιλλινόις. Οι πολιτικοί το κάνουν αυτό όλη την ώρα, να φτιάξουν ένα όνομα για τον εαυτό τους , ακόμη και αν δεν μπορούν να κερδίσουν .

Εκείνη την εποχή το Ρεπουμπλικανικό Ryan ήταν ένα παπούτσι -in για την έδρα της Γερουσίας , που δεν άρχισαν τον αγώνα οι πραγματικοί δημοκρατικοί διεκδικητές, αλλά ο Barry το  έκανε .  Σε μια απροσδόκητη επιτυχία μετά από τη σύζυγό Jeri του δημοτικού Ράιαν ( επτά από τα εννέα από το Star Trek ) , είπε δημόσια ότι ο σύζυγός της την κάνει να έχει σεξουαλικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους , ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε . Ο Ryan έπεσε έξω και ο Alan Keys μετακόμισε από το Μέριλαντ για να αγωνιστεί εναντίον του Barry Soetoro .

Αυτές οι εκλογές διαφημίστηκαν σε όλα τα είδη του Τύπου , επειδή δεν υπήρχαν μαύροι στη Γερουσία των ΗΠΑ και ένας από αυτούς τους μαύρους άνδρες επρόκειτο να είναι γερουσιαστής .

Ο Alan Keys έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να προειδοποιήσει όλους ότι ο Barry δεν ήταν αυτός που ισχυριζόταν ότι ήταν, αλλά το κοινό τον είδε με σκεπτικισμό και επιφύλαξη . Ο  Barry υπέκρυψε την αλήθεια και παρουσίασε τον εαυτό του ως ένα καθαρό μαύρο άνδρα  που μιλούσε σαν λευκός άνδρας .

Το Illinois εκλέγει το Barry στην Γερουσία των ΗΠΑ . 

Ο Phil , ο φίλος του Barry από το Occidental , βρέθηκε να εργάζεται στην Καλιφόρνια ως ειδικός των επικοινωνιών ( ρεσεψιονίστ ) για μια σχολή οδοντιατρικής υγιεινολογίας και του εδόθη δίπλωμα από την Κολομβία για ιστορία κάλυψης .

Στους υπόλοιπους ναρκομανείς φίλους του Barry, δόθηκαν σε όλους εργασίες ή χρήματα από το μηχανισμό  των Δημοκρατών ώστε να σιωπήσουν .

Επειδή ο Barry ήταν ο μόνος μαύρος στη Γερουσία και θα μπορούσε να μιλήσει σαν  λευκός άνδρας , έγινε βασικός ομιλητής των δημοκρατικών. Ο Barry στη συνέχεια αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος για να αποκρύψει το ψέμα . Κανείς δεν σκέφτηκε να αμφισβητήσει το παρελθόν του Barry στο Δημοκρατικό Κόμμα .

όταν προέκυψαν οι υποψίες , βοήθησαν να καλυφθεί το άσχημο παρασκήνιο.

Το μόνο πρόσωπο που προειδοποίησε ότι ο Barry δεν ήταν αυτός που ισχυριζόταν ότι είναι, ήταν ο Alan Keys και αυτός απορρίφθηκε απλά ως ένας ηττημένος που έχασε.

Τώρα έχουμε μια πλήρη απάτη εγκατεστειμένη στο γραφείο του Προέδρου .

Είναι σαφές ότι είναι ο πιο διεφθαρμένος , άπειρος και ανίδεος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών του οποίου η μόνη αξία είναι ότι μπορεί να ψεύδεται ευθέως . "

- Το άρθρο γράφτηκε από τον " Atom Ant " -


Το αυθεντικό ξενόγλωσσο κείμενο από sodahead:

A HISTORICAL LOOK AT BARRY SOETORO

Donald Trump is correct, Barry Soetoro, AKA Obama is hiding something in his past that is very bad and it may not be just his citizenship, it may well be a criminal past.(Trump would not say this if he did not know something and he has the money to get the dirt.)

As an IRS tax examiner I have seen what it appears Barry Soetoro has done, mostly by illegal aliens attempting to acquire a new identity in the U.S. and/or criminals looking to acquire a new ID.

Barry, AKA Obama, was lawfully adopted by a foreign national, Lolo Soetoro, and Barry's name was legally changed to "Barry Soetoro" (Barry’s own admission). Barry Soetoro was also made an official legal Indonesian citizen (again Barry’s own admission). The adoption would be noted in Barry's vital statistics record in Hawaii on his original birth certificate OR Lolo Soetoro may have always been Barry's legal birth father.

The public does not know for sure at this point who Barry's father really was and Barry himself may not know.

Barry was raised as a Muslim in Indonesia and attended a Catholic funded school that permitted all faiths to attend. Barry's mother dropped him as a dependent for some reason, maybe when Barry was adopted by Lolo Soetoro.

His mother's passport records dropped Barry as a dependent indicating Barry was no longer a legal dependent of his mother. (The passport records of his mother have been produced showing Barry was no longer a dependent when Barry was permanently residing in Indonesia.) Barry went to Hawaii to live with his alleged grandparents after Lolo Soetoro and Barry's mother divorced.

A "certificate of live birth" (NOT the original “long form”) can have names changed on it including a child's birth name, and birth parent’s names. Even a modified date of birth can be on a "certificate of live birth". This occurs frequently for adopted children where the birth parent does not want the child to know who they are.

The public has no idea who Barry’s real birth father is or who Barry’s real birth mother is. (Barry could have been adopted by his mother.) The original birth certificate is the only legal vital statistics record of a person’s birth parents, birth location, birth date, etc… I can get a “certificate of live birth” for a dead person; I cannot get a birth certificate of a dead person without “Deceased” on it (I’ve tried). 

There is no evidence Barry Soetoro ever lawfully changed his name to “Barrack Hussein Obama”. There is no proof Barry Soetoro was born with the name "Barrack Hussein Obama". I’m willing to bet the name “Barrack Hussein Obama” is not present on the real birth certificate as Barry’s birth name or as Barry’s birth father.

I have pictures of me with my mother and Jimmy Buffet… That doesn’t make him my father even if I start using the name Jimmy Buffet.

The public knows Barry Soetoro finished high school in Hawaii as Barry Soetoro and attended Occidental as Barry Soetoro where he did drugs and flunked out of school. After dropping out of Occidental, Barry showed up in New York, homeless and on drugs. (Barry’s own admission.) Barry then hooked up with a Pakistani man to live with and traveled back to Indonesia on his new boyfriend’s dime to renew his Indonesian passport and traveled to Pakistan with him.

Ask any law enforcement officer in a large city or detective and they will tell you homeless young men on drugs in large cities usually end up as male prostitutes. Barry ended up as a world traveler with a degree… (Not likely.) 

Barry Soetoro returned to New York from Pakistan and began using the fictitious name “Obama” for some reason (again Barry Soetoro’s own admission). One could only suspect that a person addicted to drugs returning from Pakistan to New York (the main route for Afghan heroin into the U.S.), had a reason to start using a new name.

There are literally over 1 million open warrants on file in New York… Maybe Barry is one of them?

After spending some time in New York allegedly working under the name “Obama”, It appears Barry used the fictitious name "Barrack Hussein Obama" for the first time to file his federal taxes in Connecticut at a Post Office Box for the purpose of evading paying taxes in New York and/or to establish a new identity. (This is a felony with no statute of limitation.)

When the IRS received Barry Soetoro’s federal tax filing, the IRS could not attach the name Barrack Hussein Obama to the SSI number provided or the address provided.
So the IRS assigned the fictitious name "Barrack Hussein Obama" a tax ID number for a person from Connecticut (where Barry unlawfully filed a federal tax form using a false name). Barry Soetoro began using the tax ID number as his SSI number when using the fictitious name Barrack Obama. This is why Barry Soetoro has a Connecticut SSI number.

When I worked for the IRS, I saw this occur more than once and yes, it is a felony to knowingly file a fraudulent federal tax forms. Most of the politicians that cheat on their taxes claim it was an accident. That is how they get away with their tax cheat crimes. Using a fake name is no accident.

It appears Barry fled New York to Chicago using his new identity to get a job. He likely ordered a fake diploma to bolster his new identity as "Obama". Fake Diploma's were very big in the 80's and diploma mills were even being used by federal workers to get promotions. There is evidence his alleged attendance at Columbia was faked (Barry never attended Columbia) and Barry lied his way into Harvard (he had no transcripts to get in). Including telling the Saudi royal family he was fighting in Afghanistan with the Muslim Jihad against the Russians, so they would help him get into a law school.

The Saudi's apparently loved Barry's story of Jihad in Pakistan/Afghanistan and paid for Barry to attend Harvard under the name "Obama”. The Saudi family has admitted to paying for Obama to attend Harvard and gave Harvard a gift of $20 million dollars. Harvard in turn made their special attendee President of the Law Review, even though he was a person that never wrote a single law review.

I guess that is what $20 million buys at Harvard. It is unlikely Barry was a Jihadist and was, most likely, a drug mule if anything, maybe even a CIA (multiple reports of this) street hire to haul Afghan heroin back to New York, so the Afghans could buy U.S. made stinger missiles with U.S. dollars to shoot down Russian helicopters.

I hired people overseas to do work below my pay grade all the time, even foreign nationals.

I think this is the story Barry told the Saudi's, but he was most likely really just a drug mule/dealer and probably still WANTED on an outstanding warrant in New York.

Barry’s Selective Service registration is not normal either…

http://wwwdebbieschlusselcom/4428/exclusive-did-next-commande... 

After I looked at Barry’s Selective Service filing I noticed it was most likely fraudulent based on the name he used. Barry did not start using the name "Obama" until he returned from Pakistan (long after he flunked out of school in California). His Selective Service record (maintained in Chicago coincidentally) shows he registered at a Hawaiian post office as “Obama” in Sept. 1980.

Problem, Barry was getting high in California at Occidental in Sept. 1980 (Barry's admission) and was not using the fictitious name "Obama" at that time.

Barry began using the fictitious name "Obama" only after he returned from Pakistan so the Selective Service filing is fraudulent.

Barry returned to Chicago and attend a semi-Christian radical black church with his first female love Michelle.

Barry admits keeping in touch with Phil Boener, who traveled to New York from Occidental to be with Barry and was most likely Barry's first love.

Barry still could not get a real job, because he was still a fraud, even with his Harvard degree in hand he could lie and take the Bar exam, but he could not work as a lawyer for a major law firm without a background investigation and he would never pass one, so Michelle got Barry a job at her law firm.

Barry never filed a case alone and never filed a motion.

He wrote lots of memos according to the law firm where Barry worked. (I think they knew Barry was a fraud and don't want to be sued by previous clients.) Barry rescinded his law licenses, so as not to be disbarred for fraud.

The Bar knows Barry lied on his application.

Michelle also had to turn over her law license for her involvement in corruption with the Chicago mayor’s office.

It appears that this was the time period Larry Sinclair writes about in which Barry did his cocaine and additional homosexual activities in Chicago, even though he now had a one year old daughter at home with Michelle. One can only guess that she accepted his bisexual nature while recognizing his potential for bigger things. (Sounds like Hillary and Bill in Russia, doesn’t it?)

With time on his hands Barry, a well spoken black man, was able to get elected to a state office, oddly because he looked for fraud in his opponents voter registrations and got his opponent disqualified from running.

Barry, a well-versed liar, was a natural in state politics.

He used his political influence to get himself a position as a lecturer at Chicago's law school. Barry embellished this position as a "professor of law" which everyone knows is completely false. Barry was not a professor or even a specialist at anything but lying.

On a whim Barry ran for United States Senate for the State of Illinois. Politicians do this all the time to make a name for themselves even if they can't win.

At the time the Republican Ryan was a shoe-in for the Senate seat, so no real Democrat contenders entered the race, but Barry did. On a fluke after the primary Ryan's wife Jeri Ryan (Seven of nine from Star Trek), went public that her husband was making her have sex with other people while he watched. Ryan dropped out and Alan Keys moved from Maryland to run against Barry Soetoro.

The election got all kinds of press because there were no blacks in the U.S. Senate and one of these black men was going to be a Senator.

Alan Keys did his best to warn everyone Barry was not who he claimed to be, but the public saw him as a carpet bagger. Barry kept the lie going and presented himself as a clean black man that talked like a white man.

Illinois elected Barry to U.S. Senate. The Democrats had already began scrubbing Barry's background when Ryan dropped out.

Phil, Barry's boyfriend from Occidental, was found working in California as a communications specialist (receptionist) for a dental hygienist school and given a diploma from Columbia and a cover story.

The rest of Barry's drug friends were all given jobs or money by the Democrat machine to keep quiet.

Because Barry was such a news maker as the only Black in the Senate and he could speak like a white man, he was made key speaker for the Democrat convention. Barry then decided to run for President to keep the lie going. No one thought to question Barry's background in the Democrat party.

As suspicions arose, they helped cover up the ugly background.

The only person jumping up and down warning Barry was not who he claimed to be was Alan Keys and he was discarded as just an angry loser.

Now we have a complete fraud sitting in the Office of the President.

Clearly the most corrupt, inexperienced, and ignorant President in the history of the United States who's only quality is that he can lie with a straight face.”
-- Article written by “Atom Ant” -- 

Δείτε ακόμη:  
Ένορκη κατάθεση ανώτερου υπάλληλου: Δεν υπάρχει κανένα Πιστοποιητικό Γέννησης του Ομπάμα! Που έχει γεννηθεί ο "πλανητάρχης";Ο πρώην εκλογικός υπάλληλος στην Χαβάη, Tim Adams, έχει πλέον υπογράψει ένορκη βεβαίωση ότι γνώριζε από τους προϊσταμένους του στη Χαβάη 
πως δεν υπήρξε κανένα πιστοποιητικό γέννησης για τον Μπάρακ Ομπάμα τον νεώτερο, στη Χαβάη, ούτε στο Queens Medical Center, ούτε στο Ιατρικό Κέντρο του Kapi'olani στη Χονολουλού. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγραφή γέννησης του Ομπάμα στις ιατρικές εγκαταστάσεις τους.


Ο Adams είχε προσληφθεί στην πόλη και την κομητεία της Χονολουλού στο Τμήμα Εκλογών από τον Μάιο του 2008 έως τον Σεπτέμβριο του 2008.
Η θέση του ήταν ανώτερος εκλογικός υπάλληλος και επέβλεπε μια ομάδα από 50 έως 60 εργαζόμενους υπεύθυνους για την εξακρίβωση της ταυτότητας των ψηφοφόρων στο γραφείο Absentee Ballot.
Λόγω αυτής της ιδιότητας του ο Adams έλαβε γνώση της αναζήτησης στα αρχεία για το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα.

"Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου," αναφέρει ο Adams στην ένορκη κατάθεση του, "συνειδητοποίησα ότι πολλές αιτήσεις γίνονταν στο εκλογικό γραφείο στην πόλη και την κομητεία της Χονολουλού, στο εκλογικό Γραφείο της Χαβάη και στο Υπουργείο Υγείας της Χαβάη, από όλη τη χώρα, για να αποκτήσουν ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού γεννήσεως του τότε γερουσιαστή Μπαράκ Ομπάμα."

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πιστοποιητικό γέννησης, λέει ότι οι εποπτικές αρχές του είπαν πως τα αρχεία δεν ήταν διαθέσιμα στο αρχείο του Υπουργείου Υγείας της Χαβάη.

"Ανώτεροι αξιωματικοί στην πόλη και την κομητεία του εκλογικού τμήματος της Χονολουλού μου είπαν σε πολλές περιπτώσεις ότι δεν υπήρξε ποτέ κανένα πιστοποιητικό γέννησης για τον γερουσιαστή Ομπάμα στο Υπουργείο Υγείας της Χαβάη", λέει στην ένορκη κατάθεση του ο Adams, "και δεν υπήρξε κανένα αρχείο ή οποιοδήποτε τέτοιο έγγραφο, ποτέ, στο αρχείο του Υπουργείου Υγείας της Χαβάη ή σε οποιοδήποτε άλλο κλάδο ή Τμήμα της Κυβέρνησης της Χαβάη."

periergaa.blogspot.com
http://yiorgosthalassis.blogspot.com   
eviou.blogspot.com 


ΔΕΣ ΕΔΩ :
http://stavretta.blogspot.gr/search?q=%CE%9F%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%91

http://stavretta.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9.html


Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!


Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΝΔΡΑΣ, 
ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!


 

Είναι ο Ομπάμα ομοφυλόφιλος  παντρεμένος με την τρανσέξουαλ «Μισέλ», - σε ενα ευκαιριακό «πάντρεμα»;

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Αν ο Ομπάμα παντρεύτηκε με έναν άνδρα που είναι μια τρανσέξουαλ όπως η Michelle, αυτό είναι μεγάλο βάρος για τον Ομπάμα. Ζει με μια τρανσέξουαλ και είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τον φτωχό Ομπάμα. 
Θα πρέπει όλοι να νιώθουμε λυπημένοι για αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία.

Ο Ομπάμα είναι πολύ γνωστός ομοφυλόφιλος στην ομοφυλοφιλική σκηνή του Σικάγο 
(βλέπε εδώ: ποιός είναι ο Barry Sotero)
με τη ζωή του ως μέλος στα ομοφυλοφιλικά  λουτρά του Σικάγο "Man’s Country" στο North Clark. 

Αφού παντρεύτηκε μια τρανσέξουαλ, τη Μισέλ, έτσι ώστε να κάνουν ένα ψεύτικο γάμο, αυτό είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία για έναν παιδεραστή σαν τον Ομπάμα. Η φυσική κλίση του είναι να είναι με τους άνδρες που μοιάζουν με άνδρες.

Προσθέστε σε αυτό το χειρουργικό βάσανο, τόσο τη χειρουργική επέμβαση τρανσέξουαλ και την χειρουργική επέμβαση ομοφυλοφίλων, όπως ο Ομπάμα που θα υπομείνει μέχρι να γεράσει, λόγω σοδομισμού. Ψάχνουμε ανθρώπους όπως η Μισέλ Ομπάμα και, άλλους που περνούν ατελείωτο και τρομακτικό πόνο.

Αυτό πράγματι μας επιτρέπει να παραχωρήσουμε επάνω σε όλα αυτά τη συμπόνια μας.


Το πρόσωπο της Μισέλ Ομπάμα δεν είναι όμορφο. 
Είναι άσχημο και δεν είναι καθόλου θηλυκό.
Michelle Obama πέος
Michelle Obama διόγκωσηΗ Μισέλ φαίνεται πραγματικά σαν ένας άνδρας ντυμένος τραβεστί.


mishel-obama-travesti

 H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συμμετέχει σε εκπομπή με τραβεστί 


Τα πόδια της φαίνονται τεράστια, σαν αυτά του ελέφαντα.

Ο Κύριος και η κυρία Ομπάμα. 
υτός-(η) κοιτάζει σαν μια ωραία κυρία, και έχει τα πόδια του σταυρωμένα με μια κομψότητα, ενώ εκείνη έχει τους ώμους ενός αθλητή ποδοσφαίρου που είναι έτοιμος για δράση.


Ο Ομπάμα με τον εραστή του την εποχή στο κολέγιο, τον Πακιστανό Mohammad Hasan Chandoo
Κρατάνε τα χέρια στη φωτό παραπάνω. 
Τα δάχτυλά τους είναι ενωμένα, μετρήστε τα!
Μπορεί να αμφισβητηθεί σοβαρά το ότι η "Michelle" Ομπάμα είναι γυναίκα. Είναι τόσο μακριά από το να την πείς γυναίκα όπως ο Ομπάμα ότι είναι είναι ετεροφυλόφιλος. 


Είναι άσχημη.

Η Μισέλ είναι απογοητευτική σε οτιδήποτε σχετίζεται 
με τα είδη ένδυσης.

atheatignosi
eviou.blogspot.com

http://stavretta.blogspot.gr/search?q=%CE%9F%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%91ΤΟ  ΚΕΡΑΣΑΚΙ...

e-oneiroparmenos.org
I HAVE A DREAM


http://stavretta.blogspot.gr/search?q=%CE%9F%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9C%CE%91,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"