.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ο Γεώργιος Αϋφαντής υπέβαλε στον εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ καταγγελία με αποδείξεις ότι τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δωροδοκήθηκαν από την SIEMENS

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ο Γεώργιος Αϋφαντής υπέβαλε στον εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ καταγγελία με αποδείξεις ότι τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δωροδοκήθηκαν από την SIEMENS –
Οι Μασόνοι του Αρείου Πάγου πόρνες με Λαζάρειο Λέπρα; Εβραίοι ως συνήθως;

Προς τους αρχηγούς των εν τη βουλή κομμάτων και τους βουλευτάς αυτών και κοινοποίηση προς τον Ελληνικόν λαόν.

Το Συντονιστικό Κέντρο Ελληνικού Προσανατολισμού (ΣΚΕΠ-ΕΛΛΑΣ) αισθάνεται την ανάγκην να ενημερώση δι’ ανοικτής επιστολής τους πολιτικούς και τον Ελληνικό λαό διά τους κινδύνους που εγκυμονεί το «αντιρατσιστικό»
Νομοσχέδιο που θέλουν να ψηφίσουν στη βουλή.


Τα συναισθήματα και το ένστικτον οδήγησαν τους ανθρώπους εις την συγκρότησιν μεγάλων κοινωνιών κατά φυλάς και θρησκείας με φοβερές έριδες και συγκρούσεις μεταξύ των και την σύστασιν εταιρειών μυστικών και φανερών, με σκοπό φανερό μεν την προστασίαν και πρόοδόν των, μυστικό δε και άγραφο την επιβολήν των επί των άλλων ανθρώπων την ποδηγέτησιν και εκμετάλλευσιν αυτών.

Αντιγράφω μερικές έννοιες που έχουν διαμορφωθή γύρω από τις κοινωνικές σχέσεις της κοινωνίας μας από το λεξικό του Μπαμπινιώτη.

1. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Κοινωνική και πολιτική πρακτική διακρίσεων που βασίζεται στο δόγμα της ανωτερότητας μιας φυλής, εθνικής ή κοινωνικής ομάδας και στην καλλιεργημένη αντίληψη των μελών της, ότι
οφείλουν να περιφρουρήσουν την αμιγή σύσταση, την καθαρότητα της ομάδας καθώς και τον κυριαρχικό τους ρόλο έναντι των υπολοίπων φυλετικών, εθνικών κ.λπ. κοινωνικών ομάδων, που θεωρούνται απ’ αυτά κατώτερες.

2. ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΜΕΛΙΩΤΙΣΜΟΣ (ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΣ)

Η τάση για επιστροφή στις πηγές της θρησκείας (συνήθως πρόκειται περί του Ισλάμ).
Η επιστροφή στις αρχές του Κορανίου και της σάρια δηλ. του ισλαμικού Νόμου, επιδιώκοντας απόλυτη (τόσο σε θρησκευτικό όσο και πολιτικό επίπεδο) εφαρμογή τους.

ΣΧΟΛΙΟ: Η τάση που οδηγεί στην αναζωπύρωση των θρησκευτικών παθών και στο ιδεολόγημα του ..Χαντιγιώτου «περί σύγκρουσης πολιτισμών» όμως οι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ δεν ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ, γιατί κάθε πολιτισμός που οδηγεί στην σύγκρουση (δηλ. πόλεμο) και όχι στην Ειρηνική Συμβίωση ΔΕΝ είναι πολιτισμός. π.χ. «Πρόσφατο γεγονός η δολοφονία του βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο για θρησκευτικούς λόγους φονταμενταλισμού».

3. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Αυτός που διάκειται εχθρικώς προς τους Έλληνας και την Ελλάδα.

4. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ: Κάθε ακραία εθνικιστική και σωβινιστική τάση ή κίνηση των Εβραίων που εκδηλώνεται είτε εντός του κράτους του Ισραήλ, είτε αλλού.

Επειδή κατά τον μήνα Μάϊο 2013 ξέσπασε εν τη βουλή σφοδρά σύγκρουσις μεταξύ των πολιτικών δια την σύνταξιν ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, λόγω
«ρατσιστικών βιαιοτήτων», και δίχασε τον ελληνικό λαό, παρακαλούμε, όλους όπως μελετήσετε προσεκτικά τα κάτωθι:

Νόμοι κατά πράξεων ή ενεργειών αποσκοπουσών εις φυλετικάς διακρίσεις (αντιρατσιστικών) υπάρχουν στη χώρα μας, άλλο αν εφαρμόζονται ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα και χρήζει άλλης μελέτης, π.χ. ο Ν. 927/1979 όστις εδημοσιεύθη στο ΦΕΚ 139/1979, καλύπτει το εν λόγω θέμα.
Αν κάποιο κόμμα νομίζει ότι δεν το καλύπτει πλήρως ας προτείνη την συμπλήρωσίν του με ένα δύο άρθρα επί πλέον.
Δια να επιμένουν μερικά κόμματα να συντάξουν άρον άρον νέο νόμο και δια να τον προβάλλουν έντονα και τα διεθνή ΜΜΕ μήπως πρέπει να σκεφθούμε και τα ΠΟΥΡΙΜ: (=απατηλή, δόλια πρόφασης να επιτεθής στον αντίπαλο…)

Στις 7 Δεκεμβρίου 1941 τα ιαπωνικά αεροπλάνα κατέστρεψαν τον Αμερικανικό στόλο και αεροπορία στο ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ, ενώ οι Αμερικανοί στρατιωτικοί, κατά σύμπτωσιν, διασκέδαζαν και δεν αντέδρασαν. Και έτσι βγήκε η Αμερική στον πόλεμο που δεν το ήθελε ο Αμερικανικός λαός.

1. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 δύο αεροπλάνα ανατινάσσουν τους διδύμους πύργους στην Ν. Υόρκη και με αυτό ως ΠΟΥΡΙΜ επιτίθενται οι Αμερικανοί στο Αφχανιστάν.
Ακολουθούν το φιάσκο του ΚΟΥΒΕΪΤ που επιτίθενται οι Αμερικανοί να το ελευθερώσουν και εγκαθιστούν βάσεις να ελέγχουν ολόκληρη την μέση Ανατολή. Το φιάσκο των πυρηνικών όπλων του Σαντάμ και οι Αμερικανοί καταλαμβάνουν το Ιράκ να μας σώσουν.

2. Προ 4 ετών εκρήγνυνται στο Λονδίνο 2 βόμβες τρομοκρατών, σκοτώνονται περίπου 40, τραυματίζονται περισσότεροι και η Ε.Ε. επιβάλλει την παρακολούθησιν έκτοτε όλων των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων όλων των Ευρωπαίων για να συλαμβάνη τους τρομοκράτες. 

Και ουδείς διεμαρτυρήθη δια την καταπάτησιν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των προσωπικών δεδομένων, ούτε αριστερός, ούτε κομμουνιστής.

3. Η επιμονή μερικών κομμάτων της Βουλής να συνταχθή νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και όχι να συμπληρωθούν τα παλαιά, η «τυχαία» παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων εις τα ρατσιστικά επεισόδια, η έντονη προβολή από τα διεθνή ΜΜΕ με πικρόχολα σχόλια εις βάρος της Ελλάδος, των εν λόγω επεισοδίων και αι πληροφορίαι μας από ακριτομύθιες των συντασσόντων το νέο νομοσχέδιο μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι:
Οι κοσμοκράτορες θέλουν να φιμώσουν και τους Έλληνες να μην κρίνουν τα έργα των και το πώς εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα και να μην αμφισβητούν το ολοκαύτωμα και ότι ο Χίτλερ εθυσίασε 6 εκατομμύρια Εβραίους, όπως επέβαλαν παρόμοιο νόμο στην Γερμανία, Γαλλία και άλλες χώρες, οι οποίες, εφυλάκισαν αρκετούς με αυτό το νόμο ακόμα και τον Εβραίο Καροντί που ήτο κρατούμενος του Χίτλερ στο Άουσβιτς, επειδή έγραψε στο βιβλίο του ότι αυτά είναι υπερβολές, διότι είχε γίνει απογραφή των εβραίων όλης της Ευρώπης το 1938 και ήσαν όλοι μαζί 4,5 εκατομμύρια. 
΄Όταν πλησίαζε ο πόλεμος έφυγε για Αμερική και άλλες χώρες το 50% και καταλήγει ο Καροντί ότι οι συγκεντρωθέντες στα στρατόπεδα υπό του Χίτλερ ήσαν 450.000 έως 650.000 το πολύ. 
Επίσης έγραφε και ότι ο Χίτλερ συνεργάζετο με τους υψηλόβαθμους Σιωνιστάς. 
Τον Καροντί εφυλάκισαν οι Γάλλοι με τον νόμο ΓΚΑΙΫΣΣΟ 13-7-1990 με τον οποίο ποινικοποιείται ο ρεβιζιωνισμός διότι, λέει, αποτελεί φορέα αντισημιτισμού, επίσης η άρνησις του ολοκαυτώματος είναι ποινικόν αδίκημα και τιμωρείται με φυλάκισιν. 
Η «ΛΙΚΡΑ» ανεξάρτητος αρχή (η οποία συγκροτείται από τους κοσμοκράτορες) έχει το ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ να λέει ποιος είναι αντισημίτης και ποιος όχι. 
Αυτή κρίνει το σκόπιμο των διώξεων και κατευθύνει τις δίκες. 
Ποιο όνομα θα δώσουν στη δική μας παρόμοια αρχή;

Εμείς έχουμε πολλά δεδομένα να αμφισβητούμε το ολοκαύτωμα, κ.λπ. Εκτός από το βιβλίο του Καροντί έχουμε και τον
εβραίο στρατηγό και φίλο του Χίτλερ Μαξ Μέρντεν, εις τον οποίον ο Χίτλερ είχε αναθέσει τον έλεγχον των εβραίων της βαλκανικής ο οποίος είπε ότι όλους τους εβραίους τους του παρέδιδε ή του έδιδε τις διευθύνσεις των ο αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης με τον βοηθό του και όσοι δεχόταν να πάνε στην Παλαιστίνη για να γίνη το κράτος του Ισραήλ τους έστελνε εκεί μέσω Τουρκίας και όσους δεν δεχόταν τους έστελνε στη Γερμανία στα στρατόπεδα εργασίας.

Έχουμε την συνέντευξιν του ραββίνου Συμεών προς τον Καστοχειράκη που δηλώνει:
«Δεν κρύβω να σου πω, ότι το σχέδιο της ηγεσίας μας ήταν να πετύχουμε μετά το τέλος του πολέμου, που είχε προβλεφθή η ημερομηνία της λήξης του (σ.σ. είχε καθορισθεί) να πετύχουμε την επάνοδό μας στα πάτρια εδάφη. Και τούτο θα το επιτυγχάναμε αν ευαισθητοποιούσαμε τους λαούς. 
Έτσι οι σοφοί ηγέτες μας σκέφτηκαν την εκατόμβη ή ολοκαύτωμα όπως επεκράτησε να λέγεται….»
Ολόκληρη η συνέντευξις του Συμεών δημοσιεύεται στο «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» του Γ. Αϋφαντή.

Και ο Ιάκωβος Καμπανέλης ο οποίος εγεννήθη από μάνα εβραία ως ο ίδιος γράφει στο βιβλίο του «ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ» σελ. 191 γράφει στο ίδιο βιβλίο του σ. 211 ότι, την επόμενη ημέρα που είχαν αναχωρήσει τα γερμανικά στρατεύματα από το στρατόπεδό τους και ήσαν ελεύθεροι τους επεσκέφθη ένας εβραίος αξιωματικός από την ισραηλινή ταξιαρχία των Άγγλων που στάθμευε στην Ιταλία. Ο εβραίος αξιωματικός μιλούσε με το γιατρό του στρατοπέδου τον Κατς ο οποίος ήτο εβραίος, μόλις ο Κατς σύστησε τον Καμπανέλη ο αξιωματικός τον ρώτησε :
«Πόσοι είναι οι Έλληνες εβραίοι, πόσοι γεροί, πόσοι άρρωστοι, αν θέλουν να πάνε στην Παλαιστίνη κι αν είναι σε θέση να κάνουν ένα τόσο μακρινό και κουραστικό ταξίδι…. Ύστερα ρώτησε αν έχουμε και εμεις προβλήματα με τους ορθοδόξους και τους νεωτεριστές. Απήντησα πως μόνον δύο είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι…. Προβλήματα δεν έχουμε όχι. Ο Κατς κατάλαβε την παρεξήγηση και βάλθηκε να την ξεκαθαρίσει. Εξήγησε πρώτα σε μένα πως ανάμεσα στους Εβραίους υπάρχουν οι ορθόδοξοι και οι νεωτεριστές, οι συντηρητικοί δηλαδή και οι προοδευτικοί. Και πως οι δυό αυτές παρατάξεις έχουν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους…» σ.211 και 212 «ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ»

Ο Ακαδημαϊκός Δρ. Νόρμαν Φίνκελσταϊν βιβλίο :

«Η Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος» γράφει την

Συνέντευξη στον Μάϊκλ Κόρεν στην αμερικανική τηλεόραση

«Εγώ απλά δημοσιοποίησα ένα κεφάλαιο που θεωρείται αμφιλεγόμενο από τον κόσμο που το συζητούσε σε πιο διαπροσωπικό επίπεδο»

«…Αυτό που λέω στο βιβλίο μου είναι το πώς οι αμερικανοεβραίοι
έστησαν το «ολοκαύτωμα» στην Ευρώπη για οικονομικούς και πολιτικούς σκοπούς, ένα ιδεολογικό όπλο ώστε να εκτρέψει την κριτική κατά του Ισραήλ και τα νεώτερα χρόνια έχει γίνει ο βασικός μοχλός στην εβραϊκή συμφορά, έτσι ώστε να αποσπούν ψευδή αποζημιωτικά πακέτα χρημάτων τα οποία δεν βλέπουν ποτέ οι τυχόν επιζώντες του…» (σ.σ. Η ηγεσία των εβραίων εισπράτει κάθε χρόνο από τη Γερμανία αποζημιώσεις για 6 εκατομμύρια εβραίους που θυσίασε ο Χίτλερ, διά να «ενισχύσει» οικονομικά τις οικογένειες των θυμάτων. Εκτός των άλλων και γι’ αυτό ενδιαφέρονται να μην μειωθεί ο αριθμός των θυμάτων των).

«…. έτσι νομιμοποιούν την μη αρνητική κριτική για τα εγκλήματα των κατά του Παλαιστηνιακού λαού…»

Αξιολογώντας τα ανωτέρω τα οποία είναι άπαντα αληθινά καταλήγουμε ότι ο Χίτλερ είναι ο δεύτερος θεός των εβραίων διότι εξολόθρευσε τους αντιφρονούντες και απείθαρχους, τους εφέρθη δε τόσο βάναυσα που έκτοτε άπαντες οι εβραίοι πειθάρχησαν δουλικά στο ιερατείο τους και το κατέστησαν ισχυρότατο και με αυτήν την δύναμιν κατέστη κοσμοκρατορία. Το ότι κατηγορούν σκληρά τον Χίτλερ το κάνουν μάλλον για να κρύψουν κάποια μυστικά των και αν κάποιος τα φέρει στο φως να μην τον πιστέψουν οι λαοί, διά να τους κυβερνούν από το σκότος άνετα.
Αυτά όμως που γράφω εδώ δεν συμφέρουν εις τους Σιωνιστάς και ως φαίνεται έδωσαν εντολή στους υποτακτικούς τους που μας κυβερνούν να μας περάσουν φίμωτρο με ένα νόμο παρόμοιο του ΓΚΑΙΫΣΣΟ αλλά με τρόπο που να μην το αντιληφθούμε και τον κάνουν δήθεν για τους αλλοδαπούς. 
Απόδειξις : Αντιγράφω από το Σχέδιο Νόμου «Καταπολέμηση Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας» που κατέθεσε ο κ. Ρουπακιώτης στη βουλή ως Υπουργός Δικαιοσύνης :

«…Στο άρθρο 3 προβλέπεται ειδικότερα η ποινικοποίηση των ξενόφοβων και ρατσιστικών συμπεριφορών που εκδηλώνονται με αφορμή τον εγκωμιασμό ή την κακόβουλη άρνηση ή την εκμηδένιση της σημασίας των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, το οποίο έχει κυρωθεί με το Ν. 3003/2002, ή στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945, εφ’ όσον θεωρούνται πρόσφορες να οδηγήσουν στη θυματοποίηση ομάδων ή προσώπων σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του άρθρου 3. Η ποινική απαξία των συγκεκριμένων συμπεριφορών συνίσταται στην κακόβουλη άρνηση ή εκμηδένιση ιστορικών γεγονότων…»

΄Αξιον προσοχής είναι η δήλωσις του κ. Τσίπρα της 5-6-2013 που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απλήν τιμωρίαν αυτών που θα παραβούν το νόμο, δηλαδή θα πουν ότι ο Χϊτλερ δεν θυσίασε 6 εκατομμύρια εβραίους αλλά 5,5 μόνον και ζήτησε να χάνουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι και να μην πολιτεύονται. 
Με λίγα λόγια το κατεστημένο θα ελέγχη πλήρως την βουλή των Ελλήνων, όποιος δεν είναι αποδεδειγμένα δούλος του θα τον αποκλείουν ως ρατσιστή διότι έγραψε ή είπε κάτι πριν 9 χρόνια κατά των εβραίων. 
Κατά τα άλλα τον νόμο αυτό τον κάνουν για να προστατέψουν τους αλλοδαπούς.

Γιατί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον διά την προστασίαν των εβραϊκών ιστορικών συμφερόντων κύριε Τσίπρα; 

Και εις την τελετήν μνήμης στο Δίστομο 10-6-2013 δηλώσατε επιδεικτικά «Δεν πρέπει να αρνούμεθα το ολοκαύτωμα», έτσι αποδείξατε τις πραγματικές προθέσεις σας για τον αντιρατσιστικό νόμο. 
Γιατί δεν επικαλεσθήκατε το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων αντί του εβραϊκού κ. Τσίπρα;
Μήπως κατάγεσθε από την γενιά-πατριά των Τσιπραίων που ήρθαν προ πολλών ετών από την Λέσβο οι οποίοι ήσαν εβραϊκής καταγωγής και όχι από Ηπειρώτες Τσιπρέους;
Να μας το δηλώσεις καθαρά από ποιους κατάγεσαι, υπ’ όψιν ότι οι ΄Ελληνες δοξάσαμε ως εθνάρχας μας δύο με εβραϊκό αίμα το Λευτέρη και τον Κώστα και ως μεταρρυθμιστή τον Ανδρέα Παπανδρέου,
αν δε εσύ επιβάλεις αυτό το νομοσχέδιο το «Αντιρατσιστικό» και είσαι δικός τους σίγουρα θα σε προσκυνήσουμε και δοξάσουμε ως ΕΘΝΑΡΧΗ.

Εσείς κύριε Κουβέλη που κόπτεσθαι να ψηφισθή αυτό το νομοσχέδιο, μόλις ψηφισθή, θα βάλεται φυλακή αυτήν που διορίσατε βουλευτή σας την κυρία Ρεπούση και όλους όσους έχουν απαξιώσει την Ελληνική ιστορία τη γενοκτονία των Πουτίων των Αρμενίων, τις σφαγές της Σμύρνης και όλα τα εγκλήματα πολέμου του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου κ.τ.λ. εις βάρος των Ελλήνων; ΄
Η νομοθετείτει για τους άλλους, για …. όπως νομοθετείτε τις φορολογίες ακινήτων για να πληρώνουν τα κορόϊδα οι ψηφοφόροι, που δεν έχουν ψωμί για τα παιδιά τους και εσείς γράψατε 80 ακίνητά σας στο ΚΙΣ και δεν πληρώνετε ούτε δεκάρα κάλπικη φόρο, όπως δημοσίευσε η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» την 22-3-2013.
Στις περασμένες εκλογές δεν είχε σταυρό, ο λαός ψήφιζε κόμμα και ο αρχηγός του κόμματος διόριζε τους βουλευτάς που ήθελε γράφοντάς τους σε εκλόγημη θέση.
Εσείς κ. Κουβέλη διορίσατε την κα Ρεπούση βουλευτή σε εκλόγημη θέση, για την προσφορά της στην πατρίδα ή για άλλη προσφορά και ποίαν;

Επειδή με όσους μίλησα για την θέσιν των κομμάτων και άπαντες μου εδήλωσαν ότι μόνον το δικό τους κόμμα είναι πατριωτικό, τα άλλα είναι όργανα του κεφαλαίου, θα σας αποδείξω αμέσως στη συνέχεια ότι όλα τα κόμματα (οι ηγεσίες των κομμάτων) που είναι στη βουλή μηδενός εξαιρουμένου είναι δούλοι του κεφαλαίου και το δικό σας, μόνον οι ψηφοφόροι των είναι ελεύθεροι, πλην υπνωτισμένοι και τυφλοί από την μισαλλοδοξία που τους έχουν ποτίσει.

Πρώτον διά να συνταχθή το παρόν νομοσχέδιο όλα τα κόμματα βοήθησαν το καθ’ ένα από την θέσιν του, έστω και αρνητικά, π.χ. αν δεν ενεργούσε βιαιοπραγίες η «Χρυσή Αυγή» δεν θα υπήρχαν τα ΠΟΥΡΙΜ ούτε κάποιος λόγος για να επιβληθή ένα τόσο βάρβαρο και αντιδημοκρατικό Νομοσχέδιο.

Δεύτερον δύο δεκαετίες τώρα γράφουμε ότι οι εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους για τις τεράστιες ακίνητες περιουσίες των, ούτε φόρους μεταβιβάσεως αυτών εις άλλους διότι τις έχουν γράψει στο ΚΙΣ και τις μεταβιβάζουν μέσω του ΚΙΣ.
Το κράτος μας χάνει δισεκατομμύρια φόρους, δεν συμβαίνει αυτό εις άλλο κράτος, τα πολιτικά μας κόμματα, όλα μα ΟΛΑ ως δούλοι του κεφαλαίου δεν τολμούν όχι μόνον να μιλήσουν γι’ αυτό αλλά και το στηρίζουν για να μην τους βγάλουν από τη Βουλή.
Αν τολμούσαν να φορολογήσουν τις εβραϊκές περιουσίες δεν θα χρειαζόταν να μειώσουν τόσο τους μισθούς και τις συντάξεις και να αυξήσουν τόσο τη φτώχεια.

Αρκετές φορές βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας τους βουλευτάς των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως καμαρωτοί – καμαρωτοί και μορφάζοντες υπερήφανοι να δηλώνουν στη βουλή και τις τηλεοράσεις : «Η κυβέρνησις να φορολογήση περισσότερο την εκκλησία και να βοηθήσει τους φτωχούς» και ποζάρουν ως μεγάλοι άνδρες και τους θαυμάζουν οι ανενημέρωτοι ψηφοφόροι των.
Ποιούς θαυμάζετε κύριοι τους προδότες σας, με αυτά που λένε στρέφουν τους φακούς στην εκκλησία και καλύπτουν ουσιαστικά τους μεγίστους φοροφυγάδες, διότι έτσι κανείς δεν στρέφει το βλέμμα του προς τους εβραίους.

Ναι κύριε βουλευτά η εκκλησία πληρώνει μικρούς φόρους και έχει ευθύνη η Κυβέρνησις γι’ αυτό, αλλά οι εβραίοι με τα τρισεκατομμύρια περιουσία δεν πληρώνουν δεκάρα τι καμαρώνεις και κάνεις τον άνδρα, ο δειλός και προδότης, σηκώνεις ανάστημα στην εκκλησία και γλύφεις τ….. πόδια των εβραίων, άνανδρε… 

Ακολουθούν οι αποδείξεις κύριοι:

Το 1920 ο εβραίος πρωθυπουργός της Ελλάδος Ελευθέριος Βενιζέλος ενώ είχε ετοιμάσει εκλογές και μεθοδεύσει να της χάση, είχε δέσει τις αποσκευές του για το Παρίσι, εσκέφθη να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους ομοεθνείς του.
΄Εβαλε τη Βουλή των Λαζάρων που ήταν υποτακτικοί του και ψήφισε το νόμο 2456/1920 τον δημοσίευσε στο ΦΕΚ 173/2 Αυγούστου 1920 (στο Εθνικό τυπογραφείο, Καποδιστρίου 34 το παίρνετε με 1 €).

΄Αρθρον 1.


Εἰς ἅς πόλεις τοῦ Βασιλείου κατοικοῦσι μονίμως πλείονες τῶν εἴκοσι Ἰσραηλιτικῶν οἰκογενειῶν καὶ λειτουργεῖ Συναγωγή, δύναται νά ἱδρυθῇ διὰ Β. Διατάγματος Ἰσραηλήτικη Κοινότης ἀναγνωριζομένη ὡς νομικὸν πρόσωπον «Δημοσίου Δικαίου».

Τα νομικά πρόσωπα «Δημοσίου Δικαίου» ΔΕΝ πληρώνουν φόρους εις το κράτος.
΄Εδωσαν εντολήν στους εβραίους και έγραψαν τις περιουσίες των στην κοινότητα των, τις μεταβιβάζουν μέσω αυτής και από το 1920 δεν πλήρωσαν ως φόρο ούτε μία δεκάρα κάλπικη στο Ελληνικό κράτος.
Αλλά και οι εβραίοι μέσω των υποτελών πολιτικών μας, μας επέβαλαν να τον θεωρούμε εθνάρχη το Βενιζέλο, να του στήνουμε ανδριάντες σε όλες τις πόλεις μας και να δίδουμε το όνομά του στις κεντρικές πλατείες, τους δρόμους και στο αεροδρόμιο Αθηνών, που αν είχαμε Έλληνας πολιτικούς θα το ονόμαζαν «ΑΡΧΥΤΑ». Διά να μάθη όλος ο κόσμος ότι ο ΑΡΧΥΤΑΣ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟΣ πέταξε αεροθούμενο αεροπλάνο, με ασκούς που είχαν πεπιεσμένο αέρα εις απόστασιν 220 μ. το 405 π.Χ. Ενώ οι αδελφοί Ράϊτ το 1908 πέταξαν στην Αμερική, αεροπλάνο με έλικα εις απόστασιν 20μ. μόνον και εθεωρήθη επιτυχία και άρχισε η κατασκευή αεροπλάνων.

Και να σκεφθήτε αγαπητοί μου Έλληνες ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι: Νομικόν πρόσωπον «Ιδιωτικού Δικαίου» και πληρώνει φόρους, δηλαδή νομικά οι Χριστιανοί της Ελλάδος είναι κατώτεροι των εβραίων στη χώρα τους, και με τη βούλα του βουλευτού του έκαστος.

Αυτά τα λιοντάρια και πάνσοφους ψηφίζουμε Έλληνες για αρχηγούς μας που δεν τολμούν να αλλάξουν ούτε μία λέξη στο νόμο του Βενιζέλου, διότι αν σε χιλιάδες τροπολογίες των νόμων που ψηφίζουν στη Βουλή ετησίως αλλάξουν μίαν λέξιν στο νόμο 2456/1920 και γράψουν αντί «Δημοσίου» την λέξιν «ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ» δικαίου, από τη στιγμή αυτή θα πληρώνουν και οι εβραίοι φόρους στο κράτος.
Περιττόν ότι η απαλλαγή είναι αντισυνταγματική, διότι όλοι οι πολίτες της χώρας είναι ίσοι και έχουν τας αυτάς υποχρεώσεις.

Το φθινόπωρο του 1944 ο Γ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός έβγαλε δύο νόμους σε 2 διορθωμένα ΦΕΚ και επανελάμβανε διπλωματικά ότι ισχύει ο νόμος
2456/1920.

Το 1945 η τότε κυβέρνησις του Βούλγαρη στον Αναγκαστικό νόμο 367 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 143/1945 αφού στο άρθρο 1 αναφέρει ότι ισχύει ο νόμος 2456/1920 στο άρθρο 5 γράφει: «Πρὸς ἑνιαίαν ἐκπροσώπησιν τῶν ἰσραλητικῶν κοινοτήτων καὶ συντονισμὸν τῶν ἐνεργειῶν, συνίσταται ἐν Ἀθήναις προσωρινῶς «Κεντρικὸν Ἰσραηλινὸν Συμβούλιον συντονισμοῦ καὶ γνωματεύσεως»….
Από εδώ και κάτω έχουμε το «ΚΙΣ», μέχρι εδώ είχαμε κοινότητες..

Το όνομα όμως «ΚΙΣ» καθαρά το καθορίζει ο νόμος 1657/1951 δημοσιευθείς στο ΦΕΚ 20/1951, ο οποίος στο άρθρο 1 γράφει:
«Τὸ διὰ τοῦ ἄρθρου 5 τοῦ Α.Ν. 367/1945 ἱδρυθὲν «Κεντρικὸν Ἰσραηλιτικὸν Συμβούλιον Συντονισμοῦ καὶ Γνωματεύσεως καὶ κατὰ σύντμησιν τοῦ τίτλου ἀποκαλούμενον «ΚΙΣ» καθίσταται μόνιμον».

Και όλα τα ανωτέρω τα συγκεκριμενοποιεί το Νομοθετικόν Διάταγμα 301 του 1969 δημοσιευθέν στο ΦΕΚ 195/1969, της στρατιωτικής Κυβερνήσεως.

Εάν τώρα αγαπητοί μου Βουλευταί οι Έλληνες από πείσμα γράψουν όλοι τα ακίνητά των όπως ο Κουβέλης στο «ΚΙΣ», δεν θα εισπράξετε ούτε δεκάρα φόρο και τινάζεται ο προϋπολογισμός σας στον αέρα, τι θα κάνετε;
Δεν θα βρήτε ούτε τώρα το θάρρος να σηκώσετε το κεφάλι και να φορολογήσετε τους εβραίους όπως τους φορολογούν όλα τα άλλα κράτη;

Τώρα αγαπητέ μου πές μου πόσο πατριώτες και λαοπατέρες είναι του κόμματός σου οι πολιτικοί, μήπως θέλεις και άλλες αποδείξεις;
Ακολουθούν αμέσως:

Την 21-3-2012
 ο Γεώργιος Αϋφαντής υπέβαλε στον εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ καταγγελία με αποδείξεις ότι τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δωροδοκήθηκαν από την SIEMENS μέσω Χριστοφοράκου και βάσει των άρθρων 159 και 134 του Π.Κ. τιμωρούνται με διάλυσιν και έξοδο από την Βουλή ως και με στέρησιν των πολιτικών των δικαιωμάτων μέχρι 5 χρόνια όλοι οι τότε βουλευταί των.
Πριν 28 χρόνια περίπου εις την Ιταλίαν είχαν την ιδίαν ακριβώς περίπτωσιν και οι Ιταλοί έβγαλαν της Βουλής τα δύο κόμματα και τα διέλυσαν.

Η καταγγελία αυτή έλαβε αριθ. πρωτοκόλλου 2267/21-3-2012.

Λίγο αργότερα ο Γεώργιος Αϋφαντής έστειλε επιστολήν του με συνημμένην ολόκληρη την εν λόγω καταγγελία του εις όλα τα εν τη βουλή Ελληνικά κόμματα και τα παρακαλούσε να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν από την δικαιοσύνην να επισπεύση ως ενάγουσα την δίκην των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ώστε να μην συμμετάσχουν στις εκλογές που ακολούθησαν και επί πλέον θα ακυρώνοντο όλα τα μνημόνια και δεσμεύσεις των κυβερνήσεων που συμμετείχαν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ διότι ευρίσκοντο παρανόμως στη Βουλή.

Το δικό σας κόμμα ενήργησεν επ’ αυτού;
ΟΧΙ !
Άρα δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και το ψωμί των Ελλήνων, απλώς μας κοροϊδεύει για την ψήφο μας δια να δύναται να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κατακτητών που το στηρίζουν.
Ειδικά εσείς κύριε Τσίπρα κοροϊδεύετε ωμά τον Ελληνικό λαό όταν μιλάτε κατά των μνημονίων και του ξεπουλήματος των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας από την κυβέρνησιν διότι:

α. Εάν διεμαρτύρεστο εις την δικαιοσύνην και ζητούσατε να γίνη η δίκη δια την δωροδοκίαν των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα ήτο σήμερα κυβέρνησις και δεν θα ηδύναντο να ξεπουλήσουν την πατρίδα, και

β. Εφ’ όσον πιστεύετε αυτά που καταγγέλλετε την κυβέρνησιν και δεν το κάνετε για να κοροϊδεύετε το λαό για να σας ψηφίση να γίνετε κυβέρνησις και μετά λόγω ανωτέρας βίας κ.λπ. να συνεχίσετε όπως ο Σαμαράς συνέχισε, με κάποιες δικαιολογίες το έργο του Γ. Παπανδρέου, «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα»; Σήμερα και όχι αύριο να παραιτηθούν όλοι οι βουλευταί του κόμματός σας και οι αναπληρωματικοί, οπότε η κυβέρνησις υποχρεούται από το σύνταγμα να ενεργήση εκλογές σε όλες τις περιφέρειες που δημιουργήθηκαν κενά.
Και έστω ότι γίνονται εκλογές σε 50 περιφέρειες και τα 3 κόμματα που κυβερνούν όλα μαζί πάρουν κάτω του 35%, τότε χάνουν επίσημα την δεδηλωμένην και υποχρεούνται να κάνουν γενικές εκλογές άλλως θα τους ρίξη ο λαός βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος.
Αρκετά έως εδώ, μην κοροϊδεύετε το λαό άλλο, παραιτηθήτε αμέσως αν πιστεύετε έστω και τα μισά από όσα λέτε, αν όχι τότε εσείς ξεπουλάτε την Ελλάδα.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ όσα λέτε, είσθε δούλος των κατακτητών και δεν τολμάτε να ρίξετε την κυβέρνησιν.

Τα ανωτέρω όμως ισχύουν όλα και δια τα άλλα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, όποιο πιστεύει αυτά που καταγγέλει την κυβέρνησιν να προκαλέση αμέσως σήμερα τοπικές εκλογές στις περιφέρειες που έχει εκλέξει βουλευτάς.
Εάν κανένα κόμμα δεν το κάνει αυτό, δηλαδή να παραιτηθεί από τη βουλή, τότε μας αποδεικνύουν ότι όλα είναι οργανωμένα από το κεφάλαιο και αποτελούν τους κομπάρσους στο θέατρο της απάνθρωπης κατοχής και διοικήσεώς μας και παίζουν πολύ καλά το ρόλο του ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ και της ΜΟΙΡΟΛΟΓΗΤΡΑΣ.

Αγαπητοί μου συνάνθρωποι γιατί αμφιβάλλετε και ζητάτε αποδείξεις αν τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως είναι ελεγχόμενα από τους κατακτητάς μας και δεν σκέπτεσθε απλά, αν οι κατακτηταί μας ΔΕΝ ήλεγχαν όλα μα όλα τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως θα μπορούσαν να μας επιβάλλουν τόσο σκληρά μέτρα λιτότητας χωρίς να ματώσει μύτη και να κρατούν το λαό σε αδράνεια παρ’ όλο που πεινά και αυτοκτόνησαν χιλιάδες;

Το 2007 και 2008 που ήθελαν να ρίξουν τον Καραμανλή και να φέρουν τον Γ.Α.Π. κάψανε την Πελοπόννησο με 64 ανθρώπους που ψήθηκαν ζωντανοί, τον Αλέξη νεκρό και το κέντρο της Αθήνας καμμένο χωρίς πείνα και χιλιάδες αυτοκτονίες και σήμερα, είναι όλα ήρεμα με μικρές πορείες και φωνές για εκτόνωσιν και όλα καλά μέλι – γάλα.
Ποιό ρόλο έπαιξαν τότε τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως και ποιόν παίζουν σήμερα; 
Εις την Τουρκία ο πανίσχυρος Ερντογάν έβγαλε νόμο που απαγορεύει να πωλούν τα καταστήματα οινοπνευματώδη ποτά από τις 10 το βράδυ ως το πρωί, η αντιπολίτευσις ξεσήκωσε το λαό και καίγεται ολόκληρος η Τουρκία.
Το δικό σας κόμμα τι κάνει εδώ που αυτοκτονούν χιλιάδες από πείνα;
Α! ΝΑΙ! προσέχει να είσθε καλά παιδιά στη διαδήλωση μην μας πουν Βαρβάρους.

Όποιος επιθυμεί να έχη και άλλες αποδείξεις δια του ότι όλα τα κόμματα της βουλής, όλα διοικούνται από τον ίδιο άνθρωπο, ας διαβάσει το βιβλίο του Γ. Αϋφαντή 

«Οι Μεγάλες Απάτες».
Εις την σελίδα δε 137 θα διαβάσετε το πώς θα αντιληφθήτε αμέσως τους Δούρειους ίππους, που προωθεί το κατεστημένο για τις νέες εκλογές.
Το κατεστημένο δεν παραιτείται της κατοχής μας, βλέποντας ότι δεν δύναται να κοροϊδέψη άλλο το λαό μας με τα παλαιά κόμματα, έχει δώσει εντολή σε πιστούς δούλους του Έλληνας να παρουσιαστούν ως υπερέλληννες να βάλλουν κατά της κυβερνήσεως και των κατακτητών και με τα γκάλοπ, τη Μασωνία και τους άλλους πράκτορές των και τα ΜΜΕ θα τους προβάλλουν για να διαδεχθούν τα παλαιά κόμματα στη βουλή, και έχουν οργανώσει 4 τέτοια κόμματα μέχρι σήμερα.
Θα τα γνωρίσετε αν διαβάσετε την σ. 137 του «Μεγάλες Απάτες».

Εφ’ όσον αγαπητοί μου ΤΑΓΟΙ της πολιτικής επιμένετε να ψηφίσετε νομοσχέδιο για να σταματήσετε τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας δια να επιτύχετε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το θέμα σφαιρικά και όχι μονόπλευρα όπως το αντιμετωπίζετε με το συνταχθέν νομοσχέδιο του Υπουργού Δικαιοσύνης, και το προτεινόμενον από τον κ. Τσίπρα, ήτοι:

Πρώτον ο Ελληνικός λαός είναι ο πλέον φιλόξενος λαός της γης και δεν έπρεπε να δέχεσθε να τον διασύρουν οι νεοβάρβαροι, που τους θαυμάζετε για πολιτισμένους επειδή έχουν χρήμα.
Γιατί δεν εξετάσατε ότι η αντίδρασις των Ελλήνων είναι σύμφυτος της δράσεως των αλλοδαπών και αν πράγματι ενδιαφέρεσθε να σταματήσουν τα φαινόμενα ρατσισμού πρέπει να θεραπεύσετε την γενεσιουργό αιτία, την συμπεριφορά των αλλοδαπών που δεν ελέγχετε και καμαρώνετε όταν συλλαμβάνετε ένα δολοφόνο και μας λέτε υπερήφανοι, «συλλάβαμε το δολοφόνο του ζευγαριού των γερόντων του….συνοικισμού, ήταν με άδεια ο φυλακισμένος στις φυλακές…. (τάδε) για ληστεία ή ήτο ο δολοφόνος της νέας…τάδε και δραπέτης της φυλακής Τρικάλων».
Γιατί αγαπητοί μου πολιτικοί δεν απελαύνετε αμέσως όλους τους ληστάς, δολοφόνους, βιαιοπραγώντας με τις οικογένειές των και αν συνεχίσουν οι Έλληνες να βιαιοπραγούν, τότε νομοθετήστε και εις βάρος των, σας πληροφορώ όμως ότι δεν θα χρειασθή.
Μήπως το νομοθέτημα αυτό μας το επιβάλλουν οι κοσμοκράτορες για να στηρίξουν το κύρος των και την προπαγάνδα των διά να διοικούν και αδικούν τον λαό μας με ευκολία;

Δεύτερον σκεφθήκατε ποτέ ότι τα μεγαλύτερα ρατσιστικά εγκλήματα έγιναν και γίνονται από τον θρησκευτικό θεμελιωτισμό- φονταμενταλισμό, που ευτυχώς οι πραγματικοί Έλληνες δεν παρασύρθηκαν ποτέ. 
Πως όμως τους προστατεύετε από τους άλλους, με το να κατασκευάζετε τζαμί στο Βοτανικό και ολόκληρη συνοικία γύρω του για μουσουλμάνους χωρίς να τους έχετε πειθαρχήσει στους νόμους μας και εξασφαλίσει την φιλειρηνικήν ζωήν των και χωρίς να λάβουμε ως χώρα και λαός αντίστοιχα ανταλλάγματα από την Τουρκία και τις άλλες μουσουλμανικές χώρες.
΄Η εκτελούμε και εδώ εντολές των εξουσιαστών οι οποίοι αγωνίζονται για να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό 2.000 χρόνια;
Θέλετε μερικά παραδείγματα από το θρησκευτικό φονταμενταλισμό των εξουσιαστών, βάσει των οποίων έγιναν κοσμοκράτορες, διαβάστε τι γράφει η βίβλος των:

α. Γεν. (ιβ) 12,2 «Θα σε κάνω έθνος μέγα. Και θα σε ευλογήσω και θα δοξάσω το όνομά σου». Γε. 15,18. «Όλην την γην την οποίαν βλέπεις θα την δώσω σε σένα και εις το σπέρμα σου….»

β. Δευτ. (1β΄)- 12,2-3. « Θέλετε καταστρέψει πάντας τους τόπους, όπου τα έθνη, τα οποία θέλετε κυριεύσει…. ελάτρευαν τους θεούς αυτών, επί τα υψηλά όρη, επί τους λόφους, και υπό κάτω παντός δένδρου.
Και θέλετε καταστρέψει τους βωμούς αυτών και συντρίψει τας στήλας αυτών, και κατακαύσει εν πυρί τα άλση αυτών, και κατακάψει τα είδωλα των θεών αυτών και εξαλείψει τα ονόματα αυτών εκ του τόπου εκείνου».

Όποιος θέλει συνδυάζει μόνος του τα ανωτέρω με το γιατί κατεστράφει συθέμελα ο αξιοθαύμαστος αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός με τα ανεπανάληπτα έργα τέχνης και μεγαλουργήματά του.

Δευτ. (ΛΑ) 31, 3-5: « …Επικεφαλής σας θα είναι ο Ιησούς. 

Ο ίδιος θα εξοντώσει αυτά τα έθνη, όπως εξόντωσε τον Σιχόν και τον Ωγ….».

Ιησούς του Ναυή. (ΣΤ) 6,20 και 24-25. « …τότε ο στρατός επιτέθηκε στην πόλη…καθετί που υπήρχε στην πόλη, άνδρες, γυναίκες, νέοι, γέροι, βόδια, πρόβατα και γαϊδούρια, όλα παραδόθηκαν στη σφαγή». 24-25. «Ύστερα έβαλαν φωτιά στην πόλη…».

Κριταί: θα διαβάσετε βαρβαρισμούς, σφαγές, διαμελισμούς και αγριότητες πολλές σελίδες κυρίως στα κεφάλαια (Α)1-(Γ)3-(Δ)4-(Ε)5-(ΙΕ)15 και (Κ) 20.

Βασιλειών Β΄: (Δ) 4,12 τεμαχίζουν τους εχθρούς των και κρεμούν τα μέλη τους. (Ε) 5, 19-20 και (Κ) 20, 21-23. Σφαγές αλλοφύλων και κομμένα κεφάλια.

Ψαλμοί (Β)2, 8-9: «, …Ζήτα μου και θα σου χαρίσω όλους τους λαούς, στην κατοχή σου θα’ ναι. 9. Με σιδερένιο χέρι θα τους κυβερνήσεις, θα τους συντρίψεις σαν να’ ταν καμωμένοι από πηλό».

Ζαχαρίας: (Θ)9,13 « Θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα σαν τόξο μου, τους άνδρες του Εφραίμ για βέλη και τους άνδρες της Σιών σαν ξίφος, που εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον του στρατού των Ελλήνων».

Παρόμοια με τα ανωτέρω θα βρείτε 148 αν μελετήσετε τα βιβλία της Βίβλου, άν δε διαβάσετε το Ταλμούντ θα μείνετε έκπληκτοι με το ότι αυτοί είναι ο περιούσιος λαός του Θεού και ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι, είναι goyim (ζώα) και ο Θεός τους, τους έπλασε για να τους υπηρετούν.
Επομένως τον μεγαλύτερο ρατσισμό θρησκευτικό φονταμενταλισμό έχει ο περιούσιος λαός. Και μας τον επιβάλλουν να τον υπηρετούμε τυφλά με το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη- Τσίπρα, με αυστηρές ποινές για όσους τολμήσουν έστω να το αμφισβητήσουν ελαφρώς. διότι επί του ολοκαυτώματος στήριξε το ιερατείον τους την κυριαρχία του επί της ανθρωπότητος, και εισπράττει από τους Γερμανούς ετησίως μεγάλα ποσά, ενώ οι δικοί μας δούλοι πολιτικοί δεν τόλμησαν να ζητήσουν ούτε τις δεδικασμένες από τον ΟΗΕ αποζημιώσεις.

Και ενώ θα ψηφίσουν στη Βουλή, οι Δημοκρατικοί, οι λαοπατέρες που κόπτονται για τα δικαιώματα του λαού, τον πλέον απάνθρωπον, ρατσιστικόν και Δικτατορικόν νόμον που απαγορεύει απολύτως την ελευθερίαν λόγου και γνώμης, μας τον παρουσιάζουν απατηλά ως φιλανθρωπικόν και προστάτην των δικαιωμάτων των αλλοδαπών.

Με τη μέθοδο αυτή κρύβοντας το σκοπό τους και προβάλλοντας στην τηλεόρασιν και ΜΜΕ τις εικόνες ευχάριστων γεγονότων και σχεδίων παρασύρουν τους ανθρώπους να μάχονται ελεύθερα και να θυσιάζονται για την επιτυχίαν των σχεδίων του ιερατείου και έτσι έγιναν κοσμοκράτορες.

΄Αξιον να σημειωθή για τα ΜΜΕ, σήμερα κλείνουν την Κρατική Τηλεόραση (ΕΡΤ-ΕΡΤ3-ΝΕΤ) για να βάλουν δικούς τους παντού διότι οι παλαιοί εγνώριζαν από τα αρχεία την αλήθεια και αυτοί θέλουν να μην γνωρίζουμε την αλήθεια να περνούν αυτά που θέλουν.
Επί πλέον παρακολουθήστε το θέατρο των κομμάτων να ηρωποιηθούν και διατηρήσουν τους οπαδούς των, χωρίς να χαλάσουν τα σχέδια των κατακτητών.

Τρίτον, πρέπει να κτυπηθεί ο ρατσισμός των Μασώνων και όλων των εταιρειών μυστικών τε και φανερών, διότι όλοι αυτοί πιστεύουν ότι είναι οι εκλεκτοί και πρέπει να άρχουν όλων των άλλων ανθρώπων και το 72% των διοικητικών και θέσεων κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό κατέχονται απ’ αυτούς.
Αυτό δημιουργεί μεγίστην κοινωνικήν αδικίαν και μίσος προς τους σφετεριστάς των υψηλών θέσεων.
Αν οι απλοί άνθρωποι διαμαρτυρηθούν και εκτραπούν σε μερικές πράξεις βίας θα τους φυλακίσετε κι’ αυτούς ως εγκληματίας ρατσιστάς;
Και θα κοιμηθείτε ήσυχοι ότι πράξατε το ορθόν;
΄Όμως τα παιδιά σας και εγγόνια σας θα σας καταρασθούν στους τάφους σας για το κακό που κάνετε στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό.

Αγαπητοί μου ΤΑΓΟΙ της πολιτικής, «σας φταίει ο γάϊδαρος και χτυπάτε το σαμάρι», δεν προλαμβάνετε ούτε θεραπεύετε τις ρατσιστικές εκτροπές τιμωρώντας τον απόηχο των γεγονότων χωρίς να λαμβάνετε μέτρα να αδρανοποιήσετε την γενεσιουργό πηγή των.

Τον Ελληνικό λαό προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούμε όπως την μελετήσει προσεκτικά και πολλές φορές για να διαπιστώση χωρίς αμφιβολίες την υποτέλεια όλων των κομμάτων της βουλής εις το τραπεζικό κατεστημένο, και να αγωνισθή δυναμικά διά την ανοικοδόμησιν του μέλλοντός του.
Το βασικό που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας είναι ότι δεν επιτρέπεται να κτίσουμε το μέλλον μας με υλικά φθαρμένα, πεπαλαιωμένα και βρώμικα.

Οι άνθρωποι σήμερα ζουν όπως οι άνθρωποι μέσα στη σπηλιά του Πλάτωνος (βιβλίο 7 της Πολιτείας του Πλάτωνος), αλυσοδεμένοι από το ΕΓΩ και τη μισαλοδοξία και παρακολουθώντας τη ζωή βλέποντες τις σκιές που τους προβάλλουν οι εξουσιασταί – τραπεζίται στο γυαλί της τηλεοράσεως (ενώ την εποχή του Πλάτωνος επροβάλοντο στον τοίχο της σπηλιάς.
Και σήμερα όπως και στη σπηλιά του Πλάτωνος οι άνθρωποι βγάζουν τα συμπεράσματά τους για τη ζωή και την πολιτική από τις σκιές που τους προβάλλουν άλλοι και δεν γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα, απλώς πιστεύουν ότι τα γνωρίζουν.

Ο Πλάτων γράφει ότι ο θεός απεφάσισε να βγάλη έναν έξω από το Σπήλαιο διά να δεί ο ίδιος με τα μάτια του το φως και τα πραγματικά γεγονότα.
Του έκοψε τα δεσμά και τον έβγαλε έξω στο φως να φωτισθή να αφυπνισθή.
Και τώρα όποιος θέλει να βγη από τη σπηλιά μας για να δεί καθαρά τα γεγονότα πρέπει να κόψη τα δεσμά με το παρελθόν, με τα κόμματα με τις ιδέες των και τα προγράμματά των και την μισαλοδοξία και με καθαρό μυαλό ξεκούραστο να εξετάζη τις πράξεις των αρχηγών και των κομμάτων των και όχι τα λόγια, διότι εις τα λόγια είναι όλοι καλοί και υπερπατριώτες στην πράξιν όμως προδίδουν τους πάντες και τα πάντα κρυφά στους εξουσιαστάς για την καρέκλα και το χρήμα.

Αλλά και ο Πλάτων μας γράφει ότι και αυτός που βγήκε από τη σπηλιά, δεν του άρεσε και ήθελε αρχικά να επιστρέψη και μετά από μέρες και κόπο κατάφερε να αντιληφθή ότι αυτά που γνώριζε όταν ήτο μέσα στη σπηλιά ήτο όλα σκιές και ψεύτικα. Πόσο σωστά και εις βάθος είχε μελετήσει ο Πλάτων την σημερινή μας ζωή !!!

Κόψτε αγαπητοί μας τη ζωή σας από το παρελθόν και ψάξτε για την Αλήθεια και οικοδομήστε το μέλλον της πατρίδος μας με νέα υλικά.

Κλείστε τ’ αυτιά σας στα ΜΜΕ και τα γκάλοπ όταν πεισματικά και κατάφορα επιμένουν ότι η ΝΔ έχει τόσα ποσοστά, ο Τσίπρας τόσα…. κ.λπ
Αυτό το κάνουν για να μας πείσουν ότι ο εκλογικός αγών θα γίνη μεταξύ αυτών των κομμάτων. ΄
Όχι αγαπητοί μου οι νέες εκλογές θα γίνουν πλέον μεταξύ των προσκυνημένων Ελλήνων και των Ελευθέρων Ελλήνων.

Και μην ξεχνάτε ότι το νέο αντιρατσιστικό νόμο τον κάνουν για να φιμώσουν πλήρως την ελευθερίαν λόγου και κριτικής στην Ελλάδα.

Αθήναι 14-6-2013

Ο Εισηγητής Ο Πρόεδρος

Ι. ΔΕΡΜΑΤΑΣ Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ


 ethnegersia.gr
hellas-diaggeleas.blogspot.gr


ιθαγένεια και Ισλαμική μετανάστευση. 


ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.500.000 ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...


,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"