.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ελληνικά F16 lockαρισαν Τουρκικά CN-235 στο Αθηναικό FIR video


 Ελληνικά F16 lockαρισαν Τουρκικά CN-235 στο Αθηναικό FIR video


Τελικά το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια και αν δεν το καταλάβουμε θα καλούμαστε σε λίγο να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε Ελέφαντες!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας Ελληνικά F-16 παρενόχλησαν λέει Τούρκικα κατασκοπευτικά που έκανε περιπολία εντός του FIR Αθηνών( σε διεθνή εναέριο χώρο όπως λένε οι Τούρκοι…) 

Στην ανακοίνωση που έγινε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού ανακοινώθηκε πως στις 10:55 αεροσκάφος θαλάσσιας περιπολίας που εκτελούσε καθήκοντα παρατήρησης στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου παρενοχλήθηκε από 2 F-16 της Ελάδας που επί 2:30 λεπτά το "κλείδωσαν".* 

Περί τα 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα ήταν «κλειδωμένα» στο ραντάρ του F-16 τo CN-235 ! 
Mε ύφος χιλίων πιθήκων το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι ελληνικά μαχητικά F-16C, καταδίωξαν στον διεθνή εναέριο…χώρο αεροσκάφη CN-235 του τουρκικού πολεμικού Ναυτικού και μάλιστα τα είχαν εγκλωβίσει σε διαμόρφωση βολής πυροβόλου και βλήματος AIM-9L, επί 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα!(να σημειωθεί οτι το alert χτυπάει κόκκινο όταν συμβαίνει αυτο) 

Πρόκειται για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας/συλλογής πληροφοριών του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που καθημερινά σαρώνουν από βορρά προς νότο και το αντίθετο το Αιγαίο, «σκανάροντας» εκπομπές και θέσεις ραντάρ και Α/Α των Ελληνικών όπλων 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου τα τουρκικά CN-235 εγκλωβίστηκαν από Ελληνικά F-16 Block 52+ που είχε απογειωθεί από την Κρήτη, τα αεροσκάφη περιπολίας τύπου CN235 εκτελούσαν πτήση περιπολίας στο Αιγαίο … 

Τα CN235 παρενοχλήθηκαν καθώς πετούσαν σε διεθνή εναέριο χώρο και "κλειδώθηκαν" σε ραντάρ για 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. 

Μετά από 5 αλλεπάλληλες «παρενοχλήσεις», όπου τα ελληνικά μαχητικά περνούσαν ξυστά κοντά του, αποχώρησαν από την περιοχή. 

Να θυμίσουμε οτι είναι η δεύτερη φορά που φέτος που η Τουρκία επίσημα διαμαρτύρεται για τα γνωστά Τούρκικα CN-235 που μόνο την 25 Απριλίου προχώρησαν σε δεκάδες Παραβιάσεις (είναι η ημερομηνία που αναφέρουν οι Τούρκοι) 

* Η ανακοίνωση σύμφωνα με το Τουρκικό Πρακτορείο ειδήσεων İhlas Haber την 26/4/2014 σε μεταφραση απο τα Τουρκικά Νέα 

video απο İhlas Haber

İlk insansız F 16 başarıyla uçtu İhlas Haber Ajansı İHA)

amina-politiki.blogspot.gr
 Βετεράνος 


ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΑ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.


ΤΕΜΕΝΟΣ - ΤΖΑΜΙ Ορισμός, [βίντεο]

ΤΕΜΕΝΟΣ - ΤΖΑΜΙ 
Ορισμός,  [βίντεο]

ΝΑΟΣ η ΤΖΑΜΙ καί ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

1.Ορισμοί

Τέμενος.

Το Τέμενος, τέμνω, τέμενος, είναι οριοθετημένος (τεχνητά ή όχι) χώρος μέσα στο οποίο λατρευόταν μια θεότητα ή συνηθέστερα ένας ήρωας στην αρχαία Ελλάδα. Ήταν συνήθως αλσύλλια που περιέκλειαν βωμούς ή και άλλες πρόχειρες, τυχαία τοποθετημένες κατασκευές για την τέλεση ιεροπραξιών. Αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της αρχαίας θρησκείας, ιδίως στις απαρχές της, καθώς και μέσα από την οριοθέτηση και καθιέρωση του χώρου προήλθαν τα ιερά. Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες, γεγονός που καταδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έννοιας. Δυο από τα πιο γνωστά τεμένη ήταν αυτά του Πέλοπα στην Ολυμπία (Πελόπιον) και του Οφέλτη στη Νεμέα.

Τζαμί.

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. Όλα τα τζαμιά είναι προσανατολισμένα προς την Κάαμπα της Μέκκας. 

 Κοινό πάντως σε όλα τα Τζαμιά είναι η κεντρική τετράγωνη αίθουσα όπου οι πιστοί παρατάσσονται σε σειρές με το μέτωπο προς της Μέκκα, γι αυτό και η είσοδος σ΄ αυτά είναι σε αντίθετη διεύθυνση. Μέσα στο Τζαμί δεν υπάρχουν αγιογραφίες ούτε αγάλματα (απαγορεύονται στο Ισλάμ) και αντ΄ αυτών φέρονται σε περικαλλή πλαίσια ρήσεις από το Κοράνι. Επίσης μέσα σε κάθε τζαμί ξεχωρίζουν το “μιχράμπ”, είδος ιερού που βρίσκεται επί έδρας λεγόμενης “μινμπάρ”, τύπου άμβωνα ή δεσποτικού που στέκεται ο Ιμάμης. Το δε δάπεδο είναι καλυμμένο με τάπητες. Δεν υφίστανται καθίσματα και ούτε γίνεται χρήση κεριών. Οι πιστοί πριν την είσοδό τους στο τζαμί οφείλουν να βγάλουν τα υποδήματά τους και να πλύνουν τα πόδια τους, τα χέρια και το πρόσωπό τους, σε ειδικό χώρο έξω από το Τζαμί.

Τύποι  τζαμιών

Χαρακτηριστικό  του κάθε τζαμιού αποτελεί ο μιναρές. Παλιότερα, η πρόσκληση προς προσευχή γινόταν από τον μουεζίνη, που έβγαινε στον μιναρέ και φώναζε το αντάν, για να ακούν όλοι οι πιστοί. Σήμερα, που η τεχνολογία έχει προχωρήσει, η αναγγελία της ώρας της προσευχής  γίνεται ακόμα από το μιναρέ, με τη χρήση όμως μεγαφώνων. Αν και η χρήση των μιναρέδων έχει ουσιαστικά καταργηθεί, εξακολουθούν ωστόσο να συνοδεύουν αρχιτεκτονικά τα περισσότερα τζαμιά.

Τζαμιά χωρίς μιναρέ:

 Τα μετζήτια:  είναι μικρά τζαμιά που δεν διαθέτουν μιναρέ.

Τζαμί με εξέδρα: ο τύπος τζαμιού όπου τη θέση του μιναρέ κατέχει μία εξέδρα προορισμένη για τον ιμάμη.

Τζαμί με πύργο: ο τύπος τζαμιού όπου τη θέση του μιναρέ κατέχει ένας πύργος.

2. Ιστορία του αιτήματος για την ανέγερση τζαμιού-τεμένους στην Αθήνα.

Το αίτημα για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα εκφράστηκε για πρώτη φορά από τον Σαουδάραβα Βασιλιά Χαλίντ το 1978, στον οποίο ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ανταποκρίθηκε θετικά. Στη συνέχεια ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις το Συμβούλιο της Ένωσης Αραβικών Κρατών στην Αθήνα το οποίο υποκαταστάθηκε από το Συμβούλιο των Πρέσβεων των Αραβικών Κρατών που αντιπροσωπεύονται διπλωματικά στην Ελλάδα. Παράλληλα, το αίτημα περί ίδρυσης τεμένους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη εκφράστηκε και από την πολιτική ηγεσία της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Το ελληνικό ΥΠΕΞ απαντώντας θετικά πρόσφερε ένα οικόπεδο για το τζαμί στο Μαρούσι. Μετά από τις έντονες αντιρρήσεις του οικείου δήμου, το ΥΠΕΞ πρότεινε το 1992 την ανέγερση τεμένους στο Κορωπί, το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο από τους Άραβες πρέσβεις. Το αίτημα συνδέθηκε με την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων, στο πλαίσιο των οποίων θα έπρεπε να διατεθεί χώρος λατρείας και στους μουσουλμάνους, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες θρησκείες.

Η ελληνική κυβέρνηση με πρόταση της Σαουδικής Αραβίας συμφώνησε για την ανέγερση ενός τζαμιού και την ίδρυση Ισλαμικού Πολιτιστικού  Κέντρου. Έτσι, σύμφωνα με τον Ν.2833/2000, προβλέπεται η ανέγερση τζαμιού και Ισλαμικού Κέντρου με σκοπό την προώθηση των διμερών ελληνο-αραβικών σχέσεων, καθώς και της μελέτης του Ισλαμικού πολιτισμού και θρησκείας. Τα έξοδα της ανέγερσης του Ισλαμικού Πολιτιστικού Κέντρου και του Τεμένους στην Παιανία  θα επωμίζονταν η Σαουδική Αραβία. Τελικά και ύστερα από αντιδράσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν προχώρησε η κατασκευή του Τεμένους και του Πολιτιστικού Κέντρου στην Παιανία.

Ύστερα από έντονες συζητήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο  με νέο νόμο η ελληνική κυβέρνηση θέσπισε την ίδρυση μουσουλμανικού Τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα (Ν.3512/2006) με έξοδα του ελληνικού κράτους. Ένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ιδρύεται που θα διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο στο οποίο συμμετάσχει ένας εκπρόσωπος μουσουλμανικών κοινοτήτων. Ο νόμος με πολλά προβλήματα στην σύλληψή του τελικά δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί κατά τη γνώμη μου θετική εξέλιξη το γεγονός ότι ο νέος νόμος προβλέπει  τα έξοδα ανέγερσης να επιβαρύνουν το Ελληνικό Δημόσιο με προφανή στόχο να αποφύγει τη χρηματοδότηση του από τρίτες χώρες που μπορεί να προάγουν ριζοσπαστικές εκδοχές του Ισλάμ.  Επίσης ο Ιμάμης που θα ιερουργεί θα πληρώνεται από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας.

3.Περιγραφή του έργου συνοπτικά

Το κόστος κατασκευής του τζαμιού – χωρητικότητας 350 ατόμων – ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ. Τον σχεδιασμό έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο του Αλέξανδρου Τομπάζη, το οποίο έχει κατασκευάσει μερικά από τα ωραιότερα τζαμιά στον κόσμο. Η κατασκευή μιναρέ κρίθηκε ότι δεν έδενε αρμονικά με το περιβάλλον, γι’ αυτό και απουσιάζει. Το κτίριο δεν θα φαίνεται από την Ιερά Οδό, ενώ έχει οπτική επαφή με την εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου. Γύρω θα υπάρχει χώρος πρασίνου καθώς και υποστηρικτικοί χώροι γραφείων και υγιεινής. Η χρήση γης στην περιοχή δεν προβλέπει κατασκευή κατοικιών, οπότε – σύμφωνα με διπλωματικές πηγές – αποφεύγεται ο κίνδυνος να δημιουργηθεί γκέτο.Ο σχετικός νόμος 4014/2011 και το άρθρο που προβλέπει τις απαλλοτριώσεις, τις αδειοδοτήσεις και τη χρηματοδότηση του έργου, ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία (198 ψήφοι υπέρ και 16 κατά) από τη Βουλή, στις 7 Σεπτεμβρίου του 2011.

4.Θέση του Μητροπολίτου Πειραιώς 

Σημειώνεται ότι κατά της ανέγερσης του τεμένους έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που ζητεί να κηρυχθεί ο νόμος για την ανέγερση του τεμένους «όλως αντισυνταγματικός και ανθελληνικός». Αρμόδιες πηγές σημείωναν, πάντως, ότι η όποια απόφαση του ΣτΕ δεν έχει καμία σχέση με τις εργασίες για το τέμενος, οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν ανά πάσα στιγμή.

5.Τι λέγει ο Ομ. Καθηγητής Ε.Μ.Π. Ιωάννης Θ. Χαϊνης, Ορθόδοξος Τύπος 24/5/2013

Σχετικὰ μὲ τὴν ἵδρυση Μουσουλμανικοῦ Τεμένους στὸ Βοτανικό, στὶς ἐγκαταστάσεις τοῦ ΠολεμικοῦΝαυτικοῦ, κατ᾽ἐφαρμογὴ τοῦ Ἄρ. 3 τοῦ Ν. 3512/2006 ἐπιθυμῶ νὰ θέσω τὰ ἑξῆς:

1) Τὸ ἄρθρο 16 § 6 τοῦ Συντάγματος λέγει ὅτι: Νόμος μπορεῖ νὰ ὁρίσει τὰ σχετικὰ μὲ τὴ συμμετοχὴ στὴ δαπάνη τοῦ Δημοσίου αὐτῶν ποὺ ὠφελοῦνται ἀπὸ τὴν ἐκτέλεση ἔργων κοινῆς ὠφέλειας ἢ γενικότερης σημασίας, γιὰ τὴν γενικότερη ἀνάπτυξη τῆς Χώρας.

Τὸ ἄρθρο 3 τοῦ Ν. 3512/2006 εὑρίσκεται σὲ πλήρη δυσαρμονία μὲ τὸ ἀρθρ. 16 § 6 τοῦ Συντάγματος.

Τὸ Μουσουλμανικὸ Τέμενος ὑπάγεται στὰ ἔργα κοινῆς ὠφέλειας ἢ γενικότερης σημασίας γιὰ τὴν ἀνάπτυξη τῆς Χώρας, ὥστε τὸ Δημόσιο νὰ συμμετάσχει στὴ δαπάνη γιὰ τὴν ἀνέγερσή του καθὼς καὶ τὴν συντήρηση αὐτοῦ; Ποιὰ εἶναι τὰ ὀφέλη τοῦ Δημοσίου; Ὀφέλη ἤ ζημία οἰκονομικὴ θὰ ἔχει τὸ Δημόσιο; Σὲ αὐτὴ τὴ δεινὴ οἰκονομικὴ κρίση, ποὺ εὑρίσκεται ἡ Ἑλλάδα οὔτε ἕνα εὐρώ, ΔΕΝ δικαιοῦται νὰ διαθέσει ἡ Κυβέρνηση, σύμφωνα μὲ τὸ ἄρ. 16 § 6 τοῦ Συντάγματος. Συγκεκριμένα ποῖα ὀφέλη προκύπτουν γιὰ τοὺς Ἕλληνες πολίτες; Κανένα!

Θλίβομαι γιὰ ὅσους βουλευτὲς ψήφισαν στὴ Βουλὴ αὐτὸν τὸν διάτρητο συνταγματικῶς Νόμο ἢ ἀγνοοῦσαν τὸ Σύνταγμα ἢ ἐσκεμμένα τὸ παραβίασαν. Πιστεύω ὅτι τὸ ΣτΕ θὰ ἐκδόσει ἀπόφαση, ἡ ὁποία θὰ συμπορεύεται μὲ τὸ ἀρθρ. 16 § 6 τοῦ Συντάγματος. Στὴν περίπτωση ποὺ δὲν σεβόμαστε τὸ Σύνταγμα καὶ τό παραβιάζουμε κατάφορα μὲ αὐτὸν τόν τρόπο, χάριν σκοπιμότητος, ὑποσκάπτουμε τὰ θεμέλια τῆς Δημοκρατίας!

2) Τὸ ἄρθρ. 17 § 6 τοῦ Συντάγματος, λέγει: «Ὅταν πρόκειται νὰ ἐκτελεσθοῦν ἔργα κοινῆς ὠφέλειας ἢ γενικότερης σημασίας γιὰ τὴν οἰκονομία τῆς Χώρας νόμος μπορεῖ νὰ ἐπιτρέψει τὴν ἀπαλλοτρίωση ὑπὲρ τοῦ Δημοσίου εὐρύτερων ζωνῶν, πέραν ἀπὸ τὶς ἐκτάσεις ποὺ εἶναι ἀναγκαῖες γιὰ τὴν κατασκευὴ τῶν ἔργων. Ὁ ἴδιος νόμος καθορίζει τὶς προϋποθέσεις καὶ τοὺς ὅρους τῆς μίας τέτοιας ἀπαλλοτρίωσης, καθὼς καὶ τὰ σχετικὰ μὲ τὴ διάθεση ἢ χρησιμοποίηση γιὰ δημόσιους ἢ κοινωφελεῖς γενικὰ σκοποὺς κ.λπ.».

Ὅσοι κύριοι Βουλευτὲς ψήφισαν αὐτὸν τὸ Νόμο ὑπαγάγουν τὸ Μουσουλμανικὸ Τέμενος στοὺς δημόσιους ἢ κοινωφελεῖς σκοποὺς;
Ἐπλανήθησαν, οἱ κ. Βουλευτὲς διότι τὸ Τέμενος καὶ ὑπὸ τὴν στενὴ καὶ ὑπὸ τὴν εὐρεῖα ἔννοια τῆς λέξεως ΔΕΝ εἶναι κοινωφελὲς ἵδρυμα.

3) Τὸ ἀρθρ. 117 § 4 λέγει: «Ἡ ἀναγκαστικὴ ἀπαλλοτρίωση δασῶν ἢ δασικῶν ἐκτάσεων, ποὺ ἀνήκουν σὲ φυσικὰ ἢ νομικὰ πρόσωπα ἰδιωτικοῦ ἢ δημοσίου δικαίου ἐπιτρέπεται μόνο ὑπὲρ τοῦ Δημοσίου, σύμφωνα μὲ τοὺς ὁρισμοὺς τοῦ ἀρθρ.17, γιὰ λόγους δημόσιας ὠφέλειας». Αὐτὸ θὰ τὸ ἐξηγήσουμε κατωτέρω.

Ἐπειδὴ τὸ θέμα συνταγματικῶς ἔχει πλοκή, παραθέτουμε τὰ κάτωθι ἀπὸ τὸ Διοικητικὸ Δίκαιο:

α) Τὸ δημόσιο συμφέρον σχετίζεται μὲ τὴν ἵδρυση Μουσουλμανικοῦ Τεμένους; Ἂν ἀνατρέξουμε στὸ περισπούδαστο βιβλίο τοῦ Καθηγητοῦ Π.Δ. ΛΑΠΟΓΛΟΥ «ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ», Ἐκδόσεις Ἀντ. Ν. Σάκκουλα (3η ἔκδοση), 1992 στὴ σελ. 147, γράφει: «Τὸ δημόσιο συμφέρον (ἢ ἐθνικό, γενικὸ ἢ κοινωνικὸ ἢ κοινὸ συμφέρον) δὲν μπορεῖ νὰ ὁρισθεῖ ἐκ τῶν προτέρων κατὰ τρόπον ἀπαλλαγμένο ἀπὸ ἀοριστολογίες, σφάλματα καὶ μονομέρειες. Τὸ δημόσιο συμφέρον εἶναι μία ἔννοια ποὺ ἀποκτᾶ πρακτική, χειροπιαστὴ σημασία μόνον μὲ τὴν συγκεκριμενοποίησή της». Ἐδῶ ἀπὸ πρακτικῆς πλευρᾶς σὲ τι ὠφελεῖται τὸ Κράτος; Σὲ τίποτα!

β) Δημόσια ὠφέλεια δὲν σημαίνει ὠφέλεια τοῦ δημοσίου, πρέπει ἀντιθέτως νὰ νοηθεῖ ὡς ταυτόσημη πρὸς τὸ «ἔντονο» δημόσιο συμφέρον βλ. Π.Δ. ΔΑΙΤΟΓΛΟΥ σελ. 725, ἐπίσης βλ. ΣτΕ 1311/1950.

Ἀπὸ τὰ ἄρθρα 17§ 6 καὶ 117 § 4 δὲν μένει καμιὰ ἀμφιβολία ὅτι ἡ παραχώρηση τοῦ Δημοσίου πρὸς τὸ Ὑπ. Παιδείας τῆς ἐκτάσεως τοῦ Βοτανικοῦ γιὰ τὸ Μουσουλμανικὸ Τέμενος προσκρούει εὐθέως καὶ στὰ δύο αὐτὰ ἄρθρα τοῦ Συντάγματος.

Ποῖο εἶναι τὸ “ἔντονο” δημόσιο συμφέρον τῆς Πολιτείας ἀπὸ τὸ Τέμενος; Κανένα! Ἀπεναντίας ἐπιφέρει δημόσια οἰκονομικὴ ζημία!

Τέλος, συνταγματικὰ περιθώρια γιὰ τὴν ἀνέγερσή του δὲν ὑπάρχουν! Διαστολὴ τῶν ἐννοιῶν τοῦ Συντάγματος δὲν νοεῖται.

6.Τι λέγει η Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών.

(Η Δράση ανεξαρτήτων Πολιτών είναι μία κίνηση στην οποία συμμετέχουν Επιτροπές Κατοίκων από όλη την Ελλάδα, Ενώσεις, Σύλλογοι, διάφοροι Φορείς και Οργανώσεις. Τα κόμματα, ακόμη και εξωκοινοβουλευτικά, δεν γίνονται δεκτά, για να μην καταλήξουν αρωγοί του συστήματος ή ακόμη και μέσον ψηφοθηρίας…Ξεκίνησαν ως συμπαραστάτες στον αγώνα των κατοίκων του Βοτανικού, αλλά δεν μένουν εκεί. Κινητοποιούνται και οργανώνουν Πολίτες σε κάθε άκρη της Ελλάδος, γιατί ΜΟΝΟ αν συσπειρωθούν  στον κοινό αγώνα και κερδίσουν την μάχη αυτή θα μπορέσουν να επιφέρουν πλήγμα στο καθεστώς και στον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδος από εντεταλμένους ισλαμιστές!Καθημερινά γίνονται επαφές, συζητήσεις, ενημερώσεις και συσπειρώσεις και πολλοί Πολίτες σε όλη την Ελλάδα αποφασίζουν να εναντιωθούν στα σχέδια της κατοχικής κυβέρνησης που θέλει να νομιμοποιήσει τους παράνομους εισβολείς και να γεμίσει την Επικράτεια με τζαμιά που θα χρησιμεύουν ως άσυλο για τους ισλαμιστές! Αυτά που γίνονται στην Δύση (Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Σουηδία, ΗΠΑ κ.ά.) ΔΕΝ είναι μακριά μας… ΣΥΝΤΟΜΑ θα τα δουν στην πόρτα τους, ακόμη και αυτοί που δεν έχουν αντιληφθεί ότι ήδη έχουν ξεκινήσει να συμβαίνουν!)

Στην ανακοίνωση τους στο διαδίκτυο γράφουν:

Οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

1. Στην περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος εντός Επικρατείας και πέραν των ορίων της Θράκης (μόνο στην Θράκη έχει ορισθεί μουσουλμανική μειονότητα), σημαίνει την αυθωρί αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. Θα μιλάμε δηλαδή για ΝΟΜΙΜΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ μουσουλμανική μειονότητα στην Αττική ή όπου αλλού.

2. Αυτομάτως και υποχρεωτικά η Πολιτεία αναγνωρίζει ως ΝΟΜΙΜΟΥΣ όλους τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, παρά την θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, διαμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ καθώς στερούνται ΟΛΟΙ ταξιδιωτικών ή άλλων εγγράφων.

3. Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί και ιδιοκτησία τους, βάσει κορανίου. Δηλαδή θα έχουμε ιδιοκτησία Ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!

4. Εκ των πραγμάτων η περιοχή του τεμένους (ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου) αποτελεί χώρο ασύλου για όλες τις παράνομες πράξεις. Πρόκειται δηλαδή για καταφύγιο τρομοκρατών ισλαμιστών! Με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την Εθνική ασφάλεια και την καθημερινότητα των Ελλήνων!

5. Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική θα ανοίξει ο δρόμος (ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) για δημιουργία τζαμιών και τεμενών και σε άλλες περιοχές. Θα μιλάμε για μουσουλμανικές μειονότητες σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!

6. Το σημαντικότερο είναι πως το ζήτημα δεν αγγίζει μόνο την περιοχή του Βοτανικού. Έχει Εθνικές διαστάσεις και απασχολεί ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες Πολίτες. Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδος από τους ισλαμιστές και εγκαθιδρύουμε το μουσουλμανικό τόξο στην Ελλάδα.

7. Όσοι ζητούν να μην γίνει το τέμενος ΜΟΝΟ στον Βοτανικό επειδή έχουν έννομο συμφέρον ή επειδή θίγονται άμεσα ή έμμεσα, ανοίγουν τον δρόμο στους εγκάθετους να εγείρουν θέμα κατασκευής του σε άλλη (αραιοκατοικημένη ή μη κατοικούμενη) περιοχή, όπως στο Σχιστό ή στην Παιανία. Θέμα πολύ επικίνδυνο και ιδιαίτερης σημασίας παγίδα. Ήδη αρκετοί πολιτικοί και κόμματα συμπαρίστανται στους κατοίκους του Βοτανικού και μιλούν για τέμενος σε «άλλη» περιοχή, λες και η «άλλη» περιοχή ΔΕΝ είναι Ελλάδα…

8. Όσοι αναφέρονται στο ζήτημα του κόστους και το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα, υποπίπτουν σε μεγάλο σφάλμα. Σαφώς και ορίζεται στην Συνθήκη της Λωζάννης πως πρέπει η μειονότητα να μεριμνήσει με ίδια έξοδα για την κατασκευή λατρευτικού χώρου και επ’ ουδενί δεν πρέπει ο Ελληνικός λαός να χρεωθεί τα έξοδα αυτά, αλλά αν επικεντρωθούμε σε αυτό θα ανοίξουμε τον δρόμο στην εύκολη λύση. Ήτοι, να έρθει ένα κονδύλι από μία οποιαδήποτε μουσουλμανική χώρα (βλέπε Σαουδική Αραβία) και να λήξει εκεί το όλο ζήτημα. Σαφώς και το κόστος θα είναι πολύ μεγάλο για έναν Ελληνικό λαό που δεν μπορεί να επιβιώσει και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι όσο μας το παρουσιάζουν… Μιλούν για λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ… Αλήθεια, ποιους κοροϊδεύουν;;; Είναι δυνατόν να κοστίσει κάτω από 10 εκατομμύρια; Μας μιλούν για 946.000 ευρώ για να μας παραπλανήσουν και να θεωρήσουμε πως δεν είναι μεγάλο το ποσό… Μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια! Ούτε η περίφραξη δεν θα κοστίσει 1.000.000 ευρώ!

9. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην παγίδα του «ας αποφασίσει ο Ελληνικός λαός για το αν θέλει τέμενος ή όχι», όπερ έστι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Πέραν του ότι είναι παράτυπο ζήτημα για να τεθεί σε δημοψήφισμα υπάρχουν σημαντικά θέματα που άπτονται επ’ αυτού:

α. Αφ’ ης στιγμής τίθεται το ερώτημα «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο τέμενος», οι συμμετέχοντες νομιμοποιούν και την επιλογή του «ΝΑΙ», ακόμη και αν την καταψηφίσουν. Δηλαδή, με την συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα δέχονται ότι θα συναινέσουν στην κατασκευή του, αν αυτό βγει ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας… Η συμμετοχή σε δημοψήφισμα σημαίνει συνενοχή!!!

β. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ΔΕΝ το βγάζουν όσοι συμμετέχουν σε αυτήν, αλλά αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους! Ήτοι, η ιδιωτική εταιρεία που θα ορίσει το καθεστώς με ό,τι συνεπάγεται αυτό…

γ. Ποιοι θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία; Προφανώς όσοι έχουν πολιτικά δικαιώματα. Δηλαδή, όλες οι «ανθρωπιστικές» και διεθνιστικές δυνάμεις που ΠΑΝΤΑ συσπειρώνονται και οργανώνονται, οπότε και θα προσέλθουν σύσσωμες στις κάλπες. Μαζί με αυτούς θα προσέλθουν και ΟΛΟΙ οι ελληνοποιημένοι μετανάστες (με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και πάντα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ), είτε γιατί είναι μουσουλμάνοι, είτε γιατί έχουν πελατειακή σχέση με το καθεστώς! Διόλου απίθανο, σε περίπτωση δημοψηφίσματος, να γίνουν και «εκτάκτως» μερικές δεκάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις, εν μία νυκτί…

Το δημοψήφισμα είναι απαγορευτικό για κάτι το οποίο δεν έχει υπόσταση, δεν το δέχεται ο Ελληνικός λαός και που καταπατά θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Μην ακούτε αυτούς που εν αγνοία τους ή εσκεμμένα το ζητούν… ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!

Καλούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολίτες να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν ενάντια στην μεθοδευμένη και οργανωμένη αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από εντεταλμένους ισλαμιστές εποίκους που θέλουν να καταλάβουν την Ελλάδα.

Καλούμαστε να ενημερωθούμε και να συστρατευθούμε σε κοινό σχέδιο δράσης, με όλα τα νόμιμα μέσα, ώστε να ενημερώσουμε τους συνανθρώπους μας για τους κινδύνους που διατρέχουμε άμεσα και να καταστήσουμε σαφές παντού πως η κατασκευή τεμένους δεν είναι ένα τοπικό ζήτημα που αφορά μόνο τους κατοίκους του Βοτανικού, αλλά ένα ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ που αφορά όλους τους Έλληνες Πολίτες!

Το ζήτημα του τεμένους είναι ένα πολύ σημαντικό μέσον για να επιφέρουμε ένα καίριο και ζωτικής σημασίας πλήγμα στα σχέδια του καθεστώτος που επιβουλεύεται την Εθνική μας Ανεξαρτησία!

Ενημερωθείτε και δραστηριοποιηθείτε!

Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στην μνήμη των παππούδων μας!

Αυτήν την μάχη θα την κερδίσουμε ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ!

ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επικοινωνία- ενημέρωση:

Τηλ.: 6936 040 531

e-mail: HYPERLINK “mailto:tzamistop@gmail.com”tzamistop@gmail.com

7.Τι λέγει ο Σύλλογος Αθηνά. (Δραστηριοποιείται στην περιοχή του Βοτανικού). 

Ο Σύλλογος Αθηνά με ανακοινώσεις του προσκαλεί τους κρατικούς, δημοτικούς και τοπικούς φορείς σε  συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να αντισταθούν στο έγκλημα που θέλουν να κάνουν στο κέντρο της Αθήνας. Λένε  Όχι στο μουσουλμανικό τέμενος  στον Βοτανικό. Όχι στη νέα ισλαμική κατοχή. Θεωρούν ότι γίνεται προδοσία, υποδουλώνεται ο τόπος, η κατασκευή του τεμένους είναι και αντισυνταγματική και παράνομη. Το έθνος, η γή,

Η ιστορία ανήκει σε έλληνες και όχι στους μουσουλμάνους. 

8. Απόσπασμα άρθρου  του Μάνου Ηλιάδη για το τέμενος για το μυστικό σχέδιο των Μουσουλμάνων “Project”. (1/05/2013, Επίκαιρα)

Μεταξύ άλλων γράφει τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι στην Αθήνα υπάρχει ήδη από το 2007 λατρευτικός χώρος χωρητικότητας περίπου 3.000 ατόμων (!), πολλαπλής δηλαδή χωρητικότητας από το σχεδιαζόμενο τέμενος στον Βοτανικό, σύμφωνα με δήλωση της κυρίας Χάλα Ακάρι, εκπρόσωπος του Ελληνο-Αραβικού Μορφωτικού και Πολιτιστικού Κέντρου, μέσα στον χώρο που στεγάζει το ίδιο το Κέντρο. Το συγκεκριμένο Κέντρο, που λειτουργεί νόμιμα από το 2001, μετεγκαταστάθηκε -το 2007- από τους Αμπελοκήπους σε κτήριο στο Μοσχάτο, το οποίο αγοράσθηκε, ανακαινίσθηκε και τροποποιήθηκε αναλόγως από Σαουδάραβα -τι άλλο;- επιχειρηματία έναντι 2,5 εκατ. ευρώ! Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η απουσία από την παραπάνω εκπομπή του Αιγυπτίου ΝαϊμΕλγαντούρ, προέδρου της Μουσουλμανικής Ενώσεως Ελλάδος, ο οποίος έχασε μια μοναδική ευκαιρία προβολής του θέματος από τηλεοράσεως (Σ.Σ: μήπως βρισκόταν πάλι στην Κωνσταντινούπολη για να προσκυνήσει τους τάφους των εννέα Τούρκων ακτιβιστών της γνωστής για τη διασύνδεσή της με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα τουρκικής οργανώσεως ΙΗΗ, του «Μαβί Μαρμαρά»;). Σύμφωνα με άρθρο του Ανδρέα Μπανούτσου που κάνει διατριβή στο Πανεπιστήμιο Μπάκινγχαμ με θέμα «Το Ισλάμ στην Ελλάδα και η Ισλαμική απειλή», ο Ελγαντούρ είναι άμεσα συνδεδεμένος με το τέμενος, την πραγματοποίηση του οποίου θέλει να παρουσιάσει ως προσωπική του επιτυχία για τους δικούς του ενδο-μουσουλμανικούς λόγους. Κατά τον ίδιο, ο Ελγαντούρ ακολουθεί την πολιτική που εδώ και δεκαετίες ακολουθεί η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Ευρώπη, προσεκτικές δηλαδή κινήσεις με γνώμονα τη βαθμιαία προώθηση της ισλαμικής πολιτικής ατζέντας η οποία έχει ως τελικό της στόχο την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Το μυστικό σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έχει διαρρεύσει από το 2001 και είναι γνωστό στους κύκλους των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών ως «The Project».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα στο RIMSE, ο Ελγαντούρ έχει σχέσεις τόσο με την ισλαμική οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων όσο και με την τουρκική ισλαμιστική μη κυβερνητική οργάνωση ΙΗH η οποία οργάνωσε την αποστολή «Στόλος της Ελευθερίας» στη Γάζα τον Μάιο του 2010, η οποία είχε σκοπό την ενίσχυση της Χαμάς που αποτελεί παρακλάδι της μη τρομοκρατικής αλλά εξτρεμιστικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Εξ αυτού, καθώς και λόγω των επαφών του με τους ψευδομουφτήδες της Θράκης ίσως να δικαιολογείται το γεγονός ότι ο ίδιος αποτελεί, κατά πληροφορίες αντικείμενο ενδιαφέροντος της ΕΥΠ εδώ και αρκετό χρόνο.

Περιέργως δε, η ελληνική κυβέρνηση διεξάγει συνομιλίες με το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο αντιμετωπίζεται ως οιονεί επίσημος συνομιλητής της στο θέμα της ανεγέρσεως του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Εξ ου και η παρατήρηση στην αρχή του παρόντος ότι η απόφαση για το τέμενος αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα λήψεως κυβερνητικής αποφάσεως χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι πληροφορίες των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών.

Η επάνοδος στην επικαιρότητα της επικείμενης ανεγέρσεως ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, καθώς το θέμα αυτό εισέρχεται πλέον στην τελική, όπως φαίνεται, φάση του, αποτελεί μια ακόμη περίπτωση κυβερνητικής αποφάσεως που λαμβάνεται χωρίς… να ληφθούν υπ’ όψιν ζωτικής σημασίας πληροφορίες που υπάρχουν από τις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες ως προς τις επιπτώσεις του γεγονότος αυτού από απόψεως εθνικής ασφαλείας.

Το φαινόμενο διαχρονικό, βέβαια, όπως και η λήψη σοβαρών αποφάσεων από άσχετα -όπως υποψιαζόμαστε για τη συγκεκριμένη περίπτωση- άτομα, γιατί είμαστε σίγουροι ότι αν κάποιος έθετε υπ΄ όψιν του πρωθυπουργού τις πληροφορίες που υπάρχουν για το θέμα, η απόφαση αυτή δεν θα λαμβανόταν ποτέ.»

9. Σταστικά στοιχεία Ισλαμιστών φυλακισμένων σε σχέση με το ποσοστό πληθυσμού σε χώρες της Ευρώπης.

Ισπανία: Muslims make up 70% of the prison population, but are only 2.3% of the country

Γαλλία: 66% of the prisons, but only 7.5% of the country

Ελβετία: 58% of the prisons, but only 5.7% country

Νορβηγία: 30% of the prisons, but only 3% country

Ολλανδία: 26% of the prisons, but only 5.5% country

Βέλγιο: 20% of the prison, but only 6% country

Ιταλία: 18% of the prisons, but only 2.6% country

ΗνωμένοΒασίλειο: 12.6% of the prisons, but only 4.6% country.

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ 25/04 – 01/05/2013 – ΜΑΝΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ)

10. ενδεικτικός πίνακας με ισλαμιστικές Οργανώσεις-Συλλόγους που διαθέτουν τζαμιά στην Ελλάδα.

Όπως στον συνημμένο πίνακα

11. Επισημάνσεις από τον γράφοντα.

Μετά τα παραπάνω, θεωρώ ότι  επιβάλλεται η  ακύρωση  κατασκευής του τεμένους στην Αττική  για τους λόγους που αναφέρθηκαν  και επιπλέον οφείλω να επισημάνω και τα  εξής:

-Το ήδη υπάρχον στο Μοσχάτο δεν είναι αρκετό?, καλύπτει 2.000 τ.μ. και εξυπηρετεί θαυμάσια τις ανάγκες των Μουσουλμάνων στην Αττική, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.

-Το τέμενος που θα κατασκευασθεί  θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ποιού κλάδου του Ισλάμ? Των Σαλαφιστών, των Ουαχαμπιστών, των αδελφών Μουσουλμάνων κλπ (Σουνιτικές θρησκευτικές ομάδες που όλες έχουν διαφορές θρησκευτικές και πολιτικές μεταξύ τους) ή τις ομάδες Σιϊτών (Ιρακινοί, Κούρδοι, Πέρσες, Σύριοι κλπ) και πώς θα συνυπάρχουν σε ένα τέμενος οι Σουνίτες με τους Σιίτες?  

-Τι γίνεται με τους Γκιουλενιστές της Τουρκίας και τους Μουσουλμάνους τούρκους του ΣεϊχηΣαίντΝουρσί? Θα έχουν και αυτοί το δικό τους τέμενος? Να σημειώσουμε ότι στην Θράκη  η αναλογία τζαμιού ανά κάτοικο είναι  1/400 όταν στην Τουρκία είναι 1/876!! Αυτό δεν είναι αρκετό και θα πρέπει  να  έχουμε και άλλα?  Μετά το τέμενος θα ακολουθήσουν αναγκαστικά και τα ισλαμικά νεκροταφεία! οι μικτοί γάμοι και η ορθόδοξη Ελλάς θα μεταβάλλεται σταδιακά  σε χώρα Μουσουλμάνων !! Μήπως  το σχέδιο «Project» προβλέπει και άλλα τεμένη στην Ελληνική επικράτεια με σκοπό τον εξισλαμισμό των Ελλήνων ? 

-Το επιχείρημα ότι με το τέμενος στην Αθήνα θα  ελέγχουμε τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους  δεν ευσταθεί. Χώρες όπως η Μ. Βρετανία  (αποκεφαλισμός στρατιωτικού  από ισλαμιστή Νιγηριανό) δεν κατόρθωσε να τους ελέγξει, στην Αμερική  το ίδιο (γεγονότα της Βοστώνης) ,κλπ , να σημειώσουμε επίσης ότι η είσοδος της Αστυνομίας σε επίσημο τέμενος απαγορεύεται! Πώς λοιπόν θα τους ελέγξει η πολιτεία? 

-Είναι δε γνωστό ότι πολλά από τα ισλαμικά κέντρα σε όλον τον κόσμο συνδέονται με την τρομοκρατία και τον ιερό πόλεμο των ισλαμιστών εναντίον των απίστων  (τζιχάντ) και εναντίον των προδοτών του Ισλάμ (Τακφίρ).

-Τελευταία παρακολουθούμε στο διαδίκτυο με φρίκη τις σκηνές αποκεφαλισμού Ορθοδόξων ιερέων στην Συρία, μετά από το δικαστήριο «Σαρία»  που προβλέπεται  από το Κοράνι και εφαρμόζεται από τους τζιχαντιστές! Επίσης την  ανθρωποφαγία από ισλαμιστές που προβλέπεται από την ισλαμική παράδοση και εκτελείται από τους ισλαμιστές. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται  με σκοπό πάντοτε την επιβολή του Ισλάμ και του Κορανίου παγκοσμίως.  Μήπως με το τέμενος ή τα τεμένη στην ελληνική επικράτεια υπάρχει, άραγε, σοβαρή πιθανότητα να αντιμετωπίσουμε την φρίκη από αλλόφρονες ισλαμιστές που θα κραδαίνουν σπαθιά και θα αποκεφαλίζουν Έλληνες πολίτες στους δρόμους των πόλεων της πατρίδας μας χάριν της τζιχάντ ή του Τακφίρ;

-’Εχουν σχεδιασθεί  κάποια μέτρα για την αντιμετώπιση της πιθανότατης “έκρηξης” των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν ξεπεράσει ήδη τα 2 εκατομμύρια σύμφωνα με δήλωση του φερόμενους ως Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά; 

- Οι  Έλληνες πολιτικοί που εψήφισαν  για την κατασκευή του τεμένους αναλαμβάνουν  την πλήρη ποινική ευθύνη- πως δεν πρόκειται να υπάρξει στην Ελλάδα κάποια «ισλαμική επανάσταση»;

- Μήπως  θα εξαναγκαστούμε να δώσουμε μάχη υπέρ εστιών και βωμών, υπέρ των οικογενειών μας και υπέρ της επιβίωσής μας, επειδή οι υποτιθέμενοι κυβερνώντες την Ελλάδα παρέδωσαν γη και ύδωρ στο όνομα της προσωπικής τους διάσωσης και της παραμονής τους στους (ήδη αιματοβαμμένους) θώκους της εξουσίας;

Κλείνοντας ευελπιστώ ότι οι Έλληνες γρηγορούν και έχουν γνώση οι φύλακες διότι φρονώ ότι το Τέτοβο, Κόσοβο και η Συρία είναι πολύ κοντά μας. Αντί για την κατασκευή του τεμένους να επιβάλλουμε την κατασκευή  του  Τάματος  του έθνους μας που εκκρεμεί από το 1821 μέχρι σήμερα!

«Έως θανάτου αγωνισαι υπέρ της Αληθείας και Κύριος ο Θεός πολεμήσει υπέρ σου» σοφία σειράχ.κεφ. 4,28 παλαιά διαθήκη.

Άδωνις – To Τέμενος & ο 902 ***** 6Sep’11

Δείτε το. Αξίζει
justiceforgreece.wordpress.com


ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.  
 ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIAhttp://stavretta.blogspot.gr/search?q=%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9C%CE%99


ΝΑΟΣ η ΤΖΑΜΙ καί ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ

Μην εκπλήσσεστε για όσα συμβαίνουν – Ο όρκος των Μασόνων προς τον Σατανά το γράφει ξεκάθαρα

Μην εκπλήσσεστε για όσα συμβαίνουν – 
Ο όρκος των Μασόνων προς τον Σατανά 
το γράφει ξεκάθαρα


 Από τον συντάκτη της “λίστας των 450 ονομάτων των Ελλήνων Μασόνων”, κυκλοφόρησε και ο Όρκος Ναιτών Ιπποτών των Μασονικών Ταγμάτων” προς τον Σατανά.

«Όταν ο Μασόνος καταλάβει ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η σωστή χρησιμοποίηση της ζωτικής ενέργειας, τότε έχει κατανοήσει το μυστικό της τέχνης του:

“Οι μεγάλες δυνάμεις του Εωσφόρου είναι στα χέρια του και προτού προχωρήσει μπροστά πρέπει ν’ αποδείξει ότι ξέρει να χρησιμοποιεί καλά αυτή την ενέργεια” (Locked Keys of Freemasonry, Manly P. Hall, Page 48)


Η πρώτη παράγραφος είναι 2 προτάσεις από ένα μασονικό βιβλίο και ακολουθεί ο σύνδεσμος για το απόσπασμα που σας έλεγα σε μορφή εικόνας. Σημειώνεται ότι Αδωνάι είναι μια ονομασία που έχουν δώσει οι μασόνοι στον Θεό για εμπαιγμό”.

Με βάση τα ανωτέρω, μην εκπλήσεσθε:

Για τους διωγμούς που υφίστανται οι Χριστιανοί σε όλες τις Μουσουλμανικές Χώρες.

Για την επιβολή δημιουργίας Μουσουλμανικών Τεμένων σε όλη την Ευρώπη, γιατί είναι σχεδιασμένο να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ θρησκειών και ειδικά κατά του Χριστιανισμού. 
Αν μελετήσετε τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, θα διαπιστώσετε ότι κεντρικός στόχος επιθέσεων είναι οι Χριστιανοί, Ο Χριστιανισμός και τα Χριστιανικά Κράτη. 
Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Ελλάδα μπήκε στο μάτι του Κυκλώνα. Γιατί το φώς της Ορθοδοξίας λάμπει ιδιαίτερα στο Άγιο Όρος (και φυσικά όχι μόνο εκεί…)

Για την κατάργηση που ήδη έγινε στα Δώρα Χριστουγέννων. Σταδιακά θα προσπαθήσουν να καταργήσουν τις Χριστιανικές Εορτές. Έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δεν θα εορταστεί στα σχολεία, η εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Για την επιβολή νέων κανόνων στην καθημερινή μας ζωή, που θα μας απαγορεύουν την χρήση χριστιανικών συμβόλων και εικόνων.


Όπως διαβάζουμε στο drachmoula, ο σύνολο σχεδόν της Πολιτικής μας Ηγεσίας είναι ενταγμένο στην Μασονία. 
Και όσοι δεν είναι ελέγχονται από τους μηχανισμούς της Μασονίας.
Όσα βιώνουμε ήταν σχεδιασμένα για να οδηγηθούμε στην εξαθλίωση και να μας αποκόψουν από την πίστη μας. 
Σταθείτε σθεναρά. 
Δεν θα προλάβουν να μας επιβάλλουν τα νέα δεδομένα. 
Δεν είναι η ώρα τους.

Από "Μακελειό"ΣΧΟΛΙΟ stavretta:

Τέμενος

Το Τέμενος, <τέμνω,τέμενος είναι οριοθετημένος (τεχνητά ή όχι) χώρος μέσα στο οποίο λατρευόταν μια θεότητα ή συνηθέστερα ένας ήρωας στην αρχαία Ελλάδα.
Ήταν συνήθως αλσύλλια που περιέκλειαν βωμούς ή και άλλες πρόχειρες, τυχαία τοποθετημένες κατασκευές για την τέλεση ιεροπραξιών. Αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της αρχαίας θρησκείας, ιδίως στις απαρχές της, καθώς και μέσα από την οριοθέτηση και καθιέρωση του χώρου προήλθαν τα ιερά.

Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες, γεγονός που καταδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έννοιας. Δυο από τα πιο γνωστά τεμένη ήταν αυτά του Πέλοπα στην Ολυμπία (Πελόπιον) και του Οφέλτη στη Νεμέα.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AD%CE%BC%CE%B5%


Τζαμί.

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. Όλα τα τζαμιά είναι προσανατολισμένα προς την Κάαμπα της Μέκκας. 

 Κοινό πάντως σε όλα τα Τζαμιά είναι η κεντρική τετράγωνη αίθουσα όπου οι πιστοί παρατάσσονται σε σειρές με το μέτωπο προς της Μέκκα, γι αυτό και η είσοδος σ΄ αυτά είναι σε αντίθετη διεύθυνση. Μέσα στο Τζαμί δεν υπάρχουν αγιογραφίες ούτε αγάλματα (απαγορεύονται στο Ισλάμ) και αντ΄ αυτών φέρονται σε περικαλλή πλαίσια ρήσεις από το Κοράνι. Επίσης μέσα σε κάθε τζαμί ξεχωρίζουν το “μιχράμπ”, είδος ιερού που βρίσκεται επί έδρας λεγόμενης “μινμπάρ”, τύπου άμβωνα ή δεσποτικού που στέκεται ο Ιμάμης. Το δε δάπεδο είναι καλυμμένο με τάπητες. Δεν υφίστανται καθίσματα και ούτε γίνεται χρήση κεριών. Οι πιστοί πριν την είσοδό τους στο τζαμί οφείλουν να βγάλουν τα υποδήματά τους και να πλύνουν τα πόδια τους, τα χέρια και το πρόσωπό τους, σε ειδικό χώρο έξω από το Τζαμί.

Τύποι  τζαμιών

Χαρακτηριστικό  του κάθε τζαμιού αποτελεί ο μιναρές. Παλιότερα, η πρόσκληση προς προσευχή γινόταν από τον μουεζίνη, που έβγαινε στον μιναρέ και φώναζε το αντάν, για να ακούν όλοι οι πιστοί. Σήμερα, που η τεχνολογία έχει προχωρήσει, η αναγγελία της ώρας της προσευχής  γίνεται ακόμα από το μιναρέ, με τη χρήση όμως μεγαφώνων. Αν και η χρήση των μιναρέδων έχει ουσιαστικά καταργηθεί, εξακολουθούν ωστόσο να συνοδεύουν αρχιτεκτονικά τα περισσότερα τζαμιά.
 ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΙΑ.

Το καινούργιο τσιγγάνικο κόλπο για να σας κλέβουν στο ATM

Το καινούργιο τσιγγάνικο κόλπο για να σας κλέβουν στο ATMΟ φόβος και ο τρόμος των ανυποψίαστων πολιτών την ώρα που τραβάνε χρήματα από 
τα μηχανήματα ATM έχουν γίνει...συμμορίες νεαρών Ρομά.
Στις φωτογραφίες φαίνεται καρέ-καρέ η δράση των κακοποιών, οι οποίοι πλησιάζουν έναν ηλικιωμένο τουρίστα, του αποσπούν την προσοχή και σε χρόνο dtτου κλέβουν τα χρήματα και εξαφανίζονται.

Υπάρχουν, μάλιστα, μαρτυρίες θυμάτων οι οποίοι κρατούνταν δια της βίας σε απόσταση από το θύμα, την ώρα που τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας πληκτρολογούσαν το ποσό που ήθελαν, κρύβοντας με χαρτί το πληκτρολόγιο του μηχανήματος.

Το φαινόμενο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο Παρίσι, με τις Αρχές να προειδοποιούν τουρίστες και πολίτες, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν τραβάνε χρήματα και να προτιμούν μηχανήματα που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία.

Πολλοί φοβούνται ότι η συγκεκριμένη διαδικασία κλοπής θα έρθει σύντομα και στην Ελλάδα…
 zoomblog.org ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ - Ανοιχτός πόλεμος Ρωσίας-Γερμανίας: Eπιδρομές του ρωσικού ΣΔΟΕ σε γερμανικούς "στόχους"

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ - Ανοιχτός πόλεμος Ρωσίας-Γερμανίας: Eπιδρομές του ρωσικού ΣΔΟΕ σε γερμανικούς "στόχους"


Mε φορολογικές επιδρομές του ρωσικου ΣΔΟΕ σε γερμανικά ιδρύματα και φιλογερμανικές ΜΚΟ που εδρεύουν
στην Ρωσία, αντέδρασε κατ'αρχήν σήμερα η Μόσχα κατά της Γερμανίας για τις κινήσεις της στην Κύπρο και την κατάσχεση μεγάλου ποσοστού ρωσικών καταθέσεων που επέβαλε 
το Βερολίνο στο Eurogroup.

Ένας εκπρόσωπος του FES από το Βερολίνο είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι "Τα γραφεία του ιδρύματος στη Μόσχα δέχτηκαν σήμερα άλλη μια επίσκεψη των φορολογικών επιθεωρητών. Αναμένουμε ότι μετά από αυτούς τους ελέγχους θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε πλήρως τις δραστηριότητές μας στη Ρωσική Ομοσπονδία", αναφέρεται σε άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ράινχαρντ Κρουμ.

Εφοριακοί και εισαγγελείς ερεύνησαν επίσης σήμερα τα γραφεία της οργάνωσης Memorial, για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Χθες Δευτέρα είχαν ερευνηθεί και τα γραφεία της Διεθνούς Αμνηστίας στη Μόσχα.

To Bερολίνο το "έτσουξε" η κίνηση και αντέδρασε σε υψηλό επίπεδο, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια: Στην Μόσχα πολλά θυματα της γερμανικής κατάσχεσης στην Κύπρο, θα ήθελαν να δουν τις ρωσικές μεραρχίες να ξαναμπαίνουν στο Βερολίνο...

Όλα δείχνουν ότι μεταξύ των δύο χωρών ξεκινά οικονομικός πόλεμος χωρίς έλεος.

Ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε κάλεσε τον δεύτερο τη τάξει της ρωσικής πρεσβείας στο Βερολίνο και τους επέδωσε διάβημα για τις ενέργειες των ρωσικών φορολογικών αρχών. "Η παρακώλυση της δραστηριότητας των γερμανικών ιδρυμάτων μπορεί να προκαλέσει χρόνια ζημιά στις διμερείς σχέσεις. Το αποσαφηνίσαμε αυτό στη ρωσική πλευρά", είπε ένας Γερμανός διπλωμάτης που μίλησε στο περιοδικό Spiegel.

Οι φορολογικές επιθεωρήσεις στο Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ (KAS) και το Ίδρυμα Φρίντριχ Έμπερτ (FES) ότι εντάσσονται στα ρωσικά αντίποινα και ετοιμάζονται να αναστείλουν την δραστηριότητά τους (στην Ελλάδα αποτέλεσαν βασικούς άξονες της γερμανικής διείσδυσης και εν τέλει άλωσης της χώρας από την δεκαετία του '70 ακόμα).

Η ομάδα προβληματισμού KAS συνδέεται με τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ ενώ το FES πρόσκειται στους Σοσιαλδημοκράτες, το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στη Γερμανία.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας ανακόίνωσε ότι "Στόχος των ερευνών είναι να διαπιστωθεί αν οι οργανώσεις αυτές συμμορφώνονται με τη ρωσική νομοθεσία".

Το CDU ανέφερε ότι οι ρωσικές αρχές κατέσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τα γραφεία του KAS στην Αγία Πετρούπολη, μια ενέργεια που την χαρακτήρισε "εντελώς απαράδεκτη".

Σε ανακοίνωσή του ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Χέρμαν Γκρέχε ανέφερε "Καλούμε τις ρωσικές αρχές να σταματήσουν αμέσως την παρέμβασή τους στο έργο του Ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ"
 zoomblog.org 

Σκάνδαλο μεγατόνων αξίας 300.000 για τον Μιχαλολιάκο!

Σκάνδαλο μεγατόνων αξίας 300.000 για τον Μιχαλολιάκο!Σκάνδαλο μεγατόνων στον Δήμο Πειραιά με πρωταγωνιστή τον 
Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» που δείχνει ότι η αναξιοκρατία, η αδιαφάνεια και τα οικονομικά deal μεταξύ του Δημάρχου και «εκλεκτών» του επιχειρηματιών, χαρακτηρίζουν τη Δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου.


Η διαφημιστική εταιρεία «Orange» κατηγορεί τον Δήμο Πειραιά ότι με στημένο διαγωνισμό που διεξήχθη στις 8 Απριλίου 2014, ανέθεσε...
έργο προβολής του Δήμου ύψους 234.000 ευρώ, στην ίδια διαφημιστική που φέρεται ότι έχει αναλάβει την προεκλογική καμπάνια του κ. Μιχαλολιάκου!

Όπως καταγγέλει η εταιρεία «Orange», επελέχθη η «Ι.Ν. Λεούσης» η οποία δεν πληρούσε τις προυποθέσεις του διαγωνισμού για να διεκδικήσει το συγκεκριμένο έργο ενώ επιπλέον κατέθεσε και την ακριβότερη προσφορά. 

Η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη καθώς η εταιρεία «Orange» έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Πειραιά αλλά και των άλλων δύο εταιρειών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. 

Όπως είναι φυσικό το θέμα έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στο επιτελείο του Βασίλη Μιχαλολιάκου ενώ αναμένεται να μπει ψηλά στην ατζέντα της προεκλογικής αντιπαράθεσης από τους διεκδικητές του δημαρχιακού αξιώματος στο μεγάλο λιμάνι.

Ένα μήνα πριν τις εκλογές αμφισβητείται ανοικτά η αξιοπιστία του Δημάρχου Πειραιά ο οποίος στα τέσσερα χρόνια θητείας του έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τη δημοσιότητα για τη στήριξή του σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες.


 zoomblog.org 

Η ΜΑΣΟΝΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Η ΜΑΣΟΝΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ


https://www.youtube.com/watch?v=E-jtTUR4qww&list=UUc7j21JP1k5cgPkDOXadyJw
Ο θρύλος της Zelda. Μασονία και άλλα.

Ο θρύλος της Zelda. Μασονία και άλλα.


Σε αυτό το άρθρο θα επανέλθω και πάλι στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, την Ιαπωνία και συγκεκριμένα με το διάσημο βιντεοπαιχνίδι της Nintendo "The Legend of Zelda", ο θρύλος της Zelda δηλαδή.
 Ξεκινώντας την παρουσίαση να αναφέρω πως το Zelda είναι δημιούργημα του Ιάπωνα γραφίστα Shigeru Miyamoto ο οποίος θεωρείτε ο μεγαλύτερος σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο. 
Έχει δημιουργήσει χαρακτήρες  όπως ο Super Mario.(φώτο παρακάτω). Το παιχνίδι γνωρίζει άνθιση και στο Ελληνικό κοινό. 

 Το σενάριο της σειράς των παιχνιδιών περιστρέφεται γύρω από έναν εκλεκτό νέο ο οποίος ονομάζεται Link(σύνδεσμος) και έχει ως χρέος να υπερασπίζεται την πριγκίπισσα Zelda από τις δυνάμεις του κακού και γενικά(το σενάριο εναλλάσσεται ελαφρώς ανά παιχνίδι και το καθένα φέρει και έναν υπότιτλο ανάλογα με την υπόθεση της ιστορίας π.χ Ocarina of Time) την υπεράσπιση του καλού από τις δυνάμεις του σκότους. Ο κεντρικός κακός έχει σχεδόν πάντα ως στόχο να αποκτήσει  το Triforce, μια πυγή δύναμης που προσφέρθηκε στους ανθρώπους από τις τρεις θεές που  δημιούργησαν τον κόσμο και όποιος κατέχει όλη του τη δύναμη μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε του επιθυμία(συνήθως το κατέχει η πριγκίπισσα για αυτό την απαγάγει για να της το πάρει).  Και εδώ ξεκινάνε τα πρώτα στοιχεία που συνδέουν το παιχνίδι με την σκοτεινή Μασονία και εισάγουν τον ανύποτο παίκτη στη φιλοσοφία της.(σχετικά με τη Μασονία εδώ http://www.pentapostagma.gr/2011/09/blog-post_503.html) Ας δούμε μια φώτο του Triforce


Οι ομοιότητες με την πυραμίδα των Illuminati είναι εμφανέστατες. Μία πηγή δύναμης και δόξας για όποιον το αποκτήσει.

Παρακάτω βλέπουμε τη φωτογραφία ενός από τους χαρακτήρες(ανήκει σε μία ειδική ομάδα που υπερασπίζεται τη βασιλική οικογένεια) που φέρει στο μέτωπο τον παντεπόπτη οφθαλμό. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας μπορεί να προβλέπει το μέλλον μέσα από μια μαγική σφαίρα.  Επίσης τα αφτιά της μοιάζουν με κέρατα και παραπέμπουν έντονα στον Μπαφομέτ. (από το παιχνίδι Twilight princess)


Μετά βλέπουμε και πάλι έναν χαρακτήρα της ίδιας ομάδας(είναι η πριγκίπισσα Zelda μεταμφιεσμένη) να κάνει χρήση των δυνάμεων του Triforce. Παρατηρήστε πως καλύπτει το ένα της μάτι(χαρακτηριστική κίνηση των Μασόνων)  και το μάτι που φαίνεται αμυδρά στο στήθος της. (παιχνίδι Ocarina of Time)

Άλλος χαρακτήρας με ξεκάθαρη Μασονική εμφάνιση. Αποκαλύπτεται μόνο το ένα μάτι και το άλλο φέρει τον παντεπόπτη οφθαλμό.
Ο παντεπόπτης οφθαλμός στην κάπα της πριγκίπισσας.

Παρακάτω βλέπουμε τον ονομαζόμενο "Ναό του Χρόνου" , όπου ο κεντρικός χαρακτήρας πρέπει να περάσει μέσα από την είσοδο που στην κορυφή της έχει το σύμβολο του Trifoce προκειμένου να ταξιδέψει στο χρόνο. Παρατηρήστε τα ασπρόμαυρα τετραγωνάκια στο πάτωμα και την είσοδο. Ο παίκτης στην ουσία καλείτε  να συμμετέχει σε μια μύηση στον Τεκτονισμό. Κατά τον τρόπο που μυούνται οι Τέκτονες έτσι και ο παίκτης, ανύποπτος ξετυλίγει αυτή τη φρικτή τελετουργία. Μάλιστα, πριν να μπεις στο ναό πρέπει να περάσεις κάποιες δοκιμασίες(να μαζέψεις τρία πετράδια) προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου)Σημαντικό να αναφέρουμε πως μέσα στο ναό συναντάς έναν "σοφό" ο οποίος αυτοαποκαλείται ο σοφός του Φωτός. Αυτός ο σοφός ονομάζεται  Rauru (οι Μασόνοι και σχετικοί δοξάζουν και τον Ρα τον αιγυπτιακό θεό του φωτός, αιγυπτιακή δαιμονολατρία και τα συναφή).
Παρακάτω ο "σοφός" με το triforce στη ζώνη του

Στο παιχνίδι Zelda majoras mask ο ήρωας με μία μελωδία μετατρέπει τις ψυχές ανθρώπων σε μάσκες που έπειτα φοράει για να πάρει διάφορε δυνάμεις.

Το τελικό αφεντικό στο majoras mask, με ένα μάτι στην κορυφή και μία κερασφόρο μάσκα. 

Σε παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού Ocarina of time ο κεντρικός χαρακτήρας έφερε μία ασπίδα με την   Ισλαμική ημισέληνο( δεν ήταν φτιαγμένο με  photoshop η κάτι αντίστοιχο αλλά κυκλοφόρησε όντως έτσι)  . Αυτό συνέβη στην Ιαπωνική  έκδοση μόνο και έπειτα έσπευσαν να το αλλάξουν για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στον υπόλοιπο κόσμο(ποιος ξέρει γιατί;). Φώτο παρακάτω Επίσης σε έναν ναό στο ίδιο παιχνίδι, μέσα στη μουσική ακούγονταν Ισλαμικοί ύμνοι, πράγμα που επίσης άλλαξαν μετέπειτα. Μπορείτε να ακούσετε το αυθεντικό με τους Ισλαμικούς ύμνους στο παρακάτω βίντεο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΓΙΑΤΙ;;;;;

Ακόμη συναντούμε και στοιχεία παγανισμού με χαρακτήρες όπως το δέντρο στην παρακάτω φώτο το οποίο παρουσιάζεται σαν θεότητα που δίνει ζωή σε ένα δάσος.(συν τις νεράιδες και άλλα που χρησιμοποιούνται κατά τα πρότυπα του παγανισμού). Δείτε για τον παγανισμό εδώ  
http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blog-post_5828.html

Ο κακός τύπος του παιχνιδιού χρησιμοποιεί το triforce...

για να εξελιχθεί σε ένα κερασφόρο κτήνος (σωστή ανατομία δαίμονα)Προώθηση της ομοφυλοφιλίας. Δείτε τους δύο ψηλούς τύπους πίσω αριστερά και δεξιά στη φώτο παρακάτω(μάλιστα μέσα στο παιχνίδι οι θηλυπρεπείς κινήσεις τους είναι πολύ έκδηλες)

Στο παρακάτω βίντεο μία τελετή όπου  ο κακός προσπαθεί να αποσπάσει ένα κομμάτι από το triforce μέσα από την πριγκίπισσα (οι τελετές είναι συχνό φαινόμενο.) 


Ο φακός της αλήθειας. Ένα αντικείμενο με μορφή ματιού το οποίο επιτρέπει στον κάτοχο του να βλέπει κρυμμένα πράγματα... (βλέπε παντεπόπτης οφθαλμός) 

 

Στο τέλος του παιχνιδιού Ocarina of Time το χέρι του ήρωα σφραγίζεται με το Triforce(βλέπε χάραγμα) 


Ξεκάθαρη μασονική πυραμίδα στο φόντο 


Ένα από τα τέρατα του παιχνιδιού. Τελείως αρρωστημένο.(ακολουθούν και άλλα.)

Δαιμονικά χέρια που πέφτουν από τις οροφές και αρπάζουν τα θύματα τους.Ένα από τα σημαντικά αντικείμενα με τον παντεπόπτη οφθαλμό. 
Zelda Boss Key
Zelda Boss Key


Το παιχνίδι γενικά είναι γεμάτο από αντίστοιχα σύμβολα και αποκρυφιστικές καταστάσεις καθώς και από βίαια τέρατα και άλλα πολλά. Τυχαίο το ότι το προωθούν τόσο έντονα;

orthodoxy-rainbow.blogspot.com 
anavaseis.blogspot.gr


Mythen auf der Spur - Triforce in Zelda Oot


The Legend of Zelda - Majora's Mask [THESE]: Link ist TOT?!

Zehn Fakten über... The Legend of Zeldastavretta
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ... ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!

 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, 
Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ... ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! Υπάρχουν ορισμένοι δελεαστικοί «μεζέδες» από την έναρξη της ποινικής δίκης του πρώην μπάτλερ του Πάπα. 
Ολόκληρη η υπόθεση, σχετικά με τη διαρροή των μυστικών εγγράφων του παπά που αποκαλύπτουν τη βαθιά-σπαρμένη διαφθορά στην τράπεζα του Βατικανού, και άλλα εσωτερικά σκάνδαλα, επιβεβαιώνει κάποιες από τις θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με την Καθολική Εκκλησία:
Ο Πρώην μπάτλερ του Πάπα Βενέδικτου έκλεψε άκρως ευαίσθητα έγγραφα, που ο ποντίφικας τα είχε χαρακτηρίσει «για να καταστραφούν» διακινδυνεύοντας την ασφάλεια του Βατικανού μέσα από τις δράσεις του, είπε στη δίκη του την Τετάρτη η αστυνομία της Αγίας Έδρας.
Την τρίτη ημέρα της δίκης του Paolo Gabriele, η κατάθεση του απεικόνισε ένα άτομο γοητευμένο από τον αποκρυφισμό, τις μασονικές στοές, τις μυστικές υπηρεσίες, και τα του Βατικανού σκάνδαλα του παρελθόντος.
"Μπορείτε να καταλάβετε την ανησυχία μας όταν είδαμε αυτά τα έγγραφα. Αυτό ήταν μια συνολική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της παπικής οικογένειας ", δήλωσε ο παράγοντας της αστυνομίας Stefano De Santis, ένας από τους τέσσερις παράγοντες που δήλωσαν ότι βρήκαν τα χαρτιά στο σπίτι του Gabriele, με τη χρήση ενός όρου του Βατικανού για τους πιο στενούς συνεργάτες του Πάπα.
Η διαρροή των ευαίσθητων εγγράφων του Gabriele σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο, που σε μερικά από αυτά αντλείται η διαφθορά στο Βατικανό, προκάλεσε μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις του παπισμού του Πάπα Βενέδικτου. 
Τα έριξε στα φώτα της δημοσιότητας, πρόθυμος να τα τινάξει όλα, μέσα από μια σειρά σκανδάλων που περιλαμβάνουν τη σεξουαλική κακοποίηση των ανηλίκων από τους κληρικούς σε όλο τον κόσμο, και την κακοδιαχείριση στην τράπεζά του.
atheatignosi.gr
ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ
https://www.youtube.com/watch?v=sGgxFO6PvWc


 Δημοσιεύθηκε στις 2 Δεκ 2012
Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ -( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ )

ΔΕΣ ΕΔΩ:

 O μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ


GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ 

http://stavretta.blogspot.gr/2013/10/genrikh-yagoda-video.html


,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"