.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Αερομαχίες στο Αιγαίο


Αερομαχίες στο Αιγαίο
Σχεδόν καθημερινά, ακούμε για τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εθνικό μας εναέριο χώρο και ότι στη συνέχεια αναχαιτίζονται από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη...
Όμως, κάποιες φορές, αυτό το κλασικό πλέον σενάριο δεν έχει πάντα αίσια κατάληξη για τα μαχητικά αεροσκάφη της γείτονος.

Οι εμπλοκές μεταξύ των μαχητικών αεροσκαφών των δυο χωρών, που τις περισσότερες φορές εξελίσσονται σε σκληρές αερομαχίες, κάποιες φορές τελειώνουν με την πτώση κάποιου μαχητικού.
Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται ένας αγώνας δρόμου στον τομέα της έρευνας και της διάσωσης, αλλά και στο διπλωματικό επίπεδο όσον αφορά τις εντυπώσεις που δημιουργούνται.

Η καθημερινή μάχη στους ουρανούς του Αιγαίου έχει γίνει πλέον ρουτίνα για όλους όσους την παρακολουθούνε μέσω των ΜΜΕ, τα οποία ενημερώνουν με απλούς αριθμούς, πόσες παραβιάσεις και πόσες εμπλοκές μεταξύ τουρκικών και ελληνικών αεροσκαφών γίνονται καθημερινά.
Όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και πολλές φορές οι πολεμικές αεροπορίες των δύο χωρών πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος σε αυτόν τον αγώνα αμφισβήτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων από τη μια και υπεράσπισης του εθνικού εναερίου χώρου από την άλλη.

Η ιστορία των παραβιάσεων του FIR Αθηνών από τουρκικά αεροσκάφη ξεκινάει από πολύ παλιά και, δυστυχώς, η ελληνική πλευρά δεν φρόντισε από την πρώτη στιγμή να βάλει φρένο σε αυτήν τη δραστηριότητα.
 Τα αρχικά δειλά βήματα των Τούρκων δεν αντιμετωπίστηκαν δυναμικά, όταν η πολεμική μας αεροπορία διέθετε και σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη, αλλά και ποιοτική υπεροχή σε σχέση με το επίπεδο των τούρκων χειριστών.

Οι πρώτες αναχαιτίσεις κατέδειξαν την ανωτερότητα της πολεμικής αεροπορίας με πανηγυρικό τρόπο με τα δεκάδες παθήματα των τούρκων πιλότων, που είτε επέστρεφαν άρον άρον πίσω στην Τουρκία από διάφορα «μηχανικά» προβλήματα είτε εγκατέλειπαν τα αεροσκάφη τους πριν φτάσουν στις βάσεις τους, αφού τις περισσότερες φορές, υπό την πίεση των ελλήνων χειριστών, χανόταν στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να εξαντλείται το καύσιμό τους.
 Συγκεκριμένα, τη δεκαετία του 1980, δύο ελληνικά F-4E της 337 ΜΠΚ ανάγκασαν τον τούρκο πιλότο ενός F-104G να εγκαταλείψει το αεροσκάφος του, νοτίως της Ρόδου, λόγω έλλειψης καυσίμου υστέρα από μια «περιήγηση» του τουρκικού αεροσκάφους στο Αιγαίο.

Ενώ στην πρώτη νυχτερινή αναχαίτιση, όταν ένα ελληνικό Mirage F1 φώτισε με τον πλευρικό του προβολέα ένα τουρκικό F-4E, οδήγησε τον τούρκο πιλότο στο να νομίζει ότι συνάντησε UFΟ, φωνάζοντάς το από τον ασύρματο, καταδεικνύοντας έτσι την ποιότητα των τούρκων πιλότων.
 Επίσης, η εμφάνιση ελληνικών Mirage-2000 σε ρόλο αναχαίτισης, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, έκανε τους τούρκους πιλότους να φωνάζουν έντρομοι στους ασυρμάτους τους «Mirage... Mirage» όταν τα συναντούσαν!

Ακολουθεί μια καταγραφή των κυριότερων αεροπορικών ατυχημάτων-καταρρίψεων που έχουν συμβεί στο Αιγαίο και έχουν γίνει γνωστά στο ευρύ κοινό τα τελευταία τριανταπέντε χρόνια.

Η πρώτη ΑερομαχίαΤο πρωί της 20ής Ιουλίου του 1974 βρήκε την Κύπρο να δέχεται την επίθεση του Αττίλα με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
 Στην ελληνική επικράτεια, οι ένοπλες δυνάμεις άρχισαν με σπασμωδικές ενέργειες να κινητοποιούνται.
 Η πολεμική αεροπορία τέθηκε σε συναγερμό και έθεσε όλα τα αεροσκάφη της σε ετοιμότητα των 5 και των 2 λεπτών.
 Οι Τούρκοι από την πρώτη κιόλας μέρα άρχισαν να προβαίνουν σε παραβιάσεις στο Αιγαίο με αεροσκάφη F-5 και F-102, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν και οι πρώτες εμπλοκές μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών.
Στις 22 Ιουλίου του 1974 και ενώ οι μαζικές παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη συνεχίζονταν, δύο ελληνικά F-5A της 337 ΜΑΗ έλαβαν την εντολή για scramble με σκοπό να αναχαιτίσουν δυο «άγνωστα» ίχνη.

Τα F-5 στα οποία επέβαιναν οι υποσμηναγός Ιωάννης Δινόπουλος και ανθυποσμηναγός Θωμάς Σκαμπαρδώνης απογειώθηκαν από την 111 ΠΜ στη Νέα Αγχίαλο και περί ώρα 1.30 μ.μ. στην περιοχή του Αγίου Ευστρατίου εντόπισαν ένα ζεύγος τουρκικών F-102.
Τα τουρκικά αεροσκάφη κατάφεραν μετά από συνεχείς περιστροφές να βρεθούν πίσω από το αεροσκάφος του ανθυποσμηναγού Σκαμπαρδώνη και μάλιστα να εκτοξεύσουν και έναν πύραυλο AIM-4 Falcon εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να βρει τον στόχο του.

Παρακολουθώντας όλη την εμπλοκή από μεγαλύτερο ύψος, ο υποσμηναγός Δινόπουλος εκτόξευσε δύο ΑΙΜ9Β εναντίον των δυο τουρκικών αεροσκαφών με αποτέλεσμα να καταρρίψει το ένα τουρκικό F-102.
Το δεύτερο F-102 πανικόβλητο προσπάθησε να επιστρέψει στη βάση του, πλην όμως λόγω εξάντλησης των καυσίμων του καταστράφηκε την προσπάθειά του να προσγειωθεί με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τούρκου χειριστή. Το περιστατικό απέδειξε την υπεροχή και τον επαγγελματισμό των ελλήνων χειριστών.
Παρά την αρχική ψυχρολουσία που υπέστησαν οι Τούρκοι, συνέχισαν να παραβιάζουν τον εναέριό μας χώρο...

Η πρώτη απώλεια, 18 Ιουνίου 1992
Η συγκεκριμένη ημέρα έμελλε να είναι μια από τις πιο μαύρες στην ιστορία της ΠΑ, αφού εκείνη την ημέρα χάθηκε ένας από τους ηρωικούς πιλότους της αεροπορίας μας.
Εκείνο το πρωί, δυο ελληνικά Mirage F1CG της 342 ΜΠΚ απογειώνονται από την 135 ΣΜ στη Σκύρο για να αναχαιτίσουν τον σχηματισμό τουρκικών F-16.
Πίσω από πιλοτήριο του ενός Μirage F1CG βρίσκεται ο υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς.
 Οι δυο σχηματισμοί, ύστερα από την αναγνώριση που γίνεται από τα ελληνικά αεροσκάφη, εμπλέκονται σε κλειστή αερομαχία στην περιοχή του Άγιου Ευστρατίου δυτικά της Λήμνου.

Οι τούρκοι πιλότοι, αποκαλούμενοι και ως «μπούφοι» από τους από τους πιλότους μας, εκμεταλλευόμενοι την ανωτερότητα των επιδόσεων που προσφέρει ένα αεροσκάφος 3ης γενιάς, όπως το F-16 σε σχέση με ένα αεροσκάφος 2ης γενιάς, όπως το Mirage F1 κατάφερε ένας απ’ αυτούς να βρεθεί στην ώρα 6 του ελληνικού αεροσκάφους.
 Ο υποσμηναγός Σιαλμάς αρνούμενος να δεχτεί έναν «μπούφο» στην ουρά του, εκτελεί βύθιση με σκοπό να αποφύγει τον διώκτη του.
 Όμως, το χαμηλό υψος στο οποίο βρισκόταν το Mirage F1 δεν του δίνει πολλά περιθώρια έγκαιρης απαγκίστρωσης, με αποτέλεσμα συγκρουστεί στη θάλασσα.

Ο τούρκος διώκτης του (Ilhan Filiz), που τον ακολουθεί σε αυτήν τη βύθιση, καταφέρνει τη τελευταία στιγμή και επαναφέρει το αεροσκάφος του και γλιτώνει τη σύγκρουση με τη θάλασσα.
 Οι Τούρκοι αποχωρούν από την περιοχή, όμως ένας εέλληνας πιλότος χάνεται στα νερά του Αιγαίου υπερασπιζόμενος την πατρίδα του από τους εισβολείς.
 Προς τιμήν του κατασκευάστηκε στον Άγιο Ευστράτιο μνημείο, με το έμβλημα της 342 ΜΠΚ που υπηρετούσε.
 Επίσης, εκείνη άκρη ονομάστηκε Ακρωτήριο Νικόλαος Σιαλμάς. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η πολιτεία για να τιμήσει έναν πιλότο που έδωσε την ίδια του τη ζωή για την προάσπιση των δικαιωμάτων της χώρας μας.

Ρόδος, 8 Φεβρουαρίου 1995
Η συγκεκριμένη μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των χειριστών που υπηρετούσαν τότε στη 342 ΜΠΚ.
Ήταν μια συνηθισμένη μέρα με σχηματισμό -αποτελούμενο από τέσσερα τουρκικά F-16- να παραβιάζει το FIR Αθηνών νοτίως της Ρόδου.
Δύο ελληνικά Mirage F1CG παίρνουν την εντολή να απογειωθούν από την 126 ΣΜ στο Ηράκλειο της Κρήτης για να αναγνωρίσουν τα «άγνωστα» ίχνη.
Οι δυο σχηματισμοί εμπλέκονται έξι μίλια δυτικά της Καρπάθου και παρότι οι δυνατότητες τον σύγχρονων F-16 ήταν ανώτερες των ελληνικών αεροσκαφών, οι έλληνες χειριστές εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τακτικές, καταφέρνουν να απομονώσουν ένα τουρκικό όταν το Mirage F-16C.

Ο Τούρκος χειριστής, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους διώκτες του, εκτελεί βύθιση με μεγάλο βαθμό καθόδου κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να βάλει το αεροσκάφος του σε πορεία σύγκρουσης με τη θάλασσα χωρίς να μπορεί να το επαναφέρει.
 Ο Τούρκος χειριστής υποσμηναγός Mustafa Yildirim καταφέρνει να εκτιναχθεί με επιτυχία από το αεροσκάφος του, ενώ το τουρκικό F-16C συντρίβεται δεκαέξι μιλια νοτίως της Ρόδου. Αμέσως απογειώνεται ένα ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης ΑΒ-205 από τη Ρόδο και, αφού καταφέρνει να περισυλλέξει με επιτυχία τον Τούρκο χειριστή, στη συνέχεια τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Ρόδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο τούρκος υποσμηναγός δέχεται και την επίσκεψη του προξένου στο νοσοκομείο, ενώ η τουρκική πλευρά δήλωσε ότι το ατύχημα οφείλεται σε «μηχανική βλάβη» του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου…
Μετά τη νοσηλεία του, ο Τούρκος πιλότος μεταφέρθηκε με ελληνικό C-130 πίσω στην Τουρκία.

Λέσβος, 27 Δεκεμβρίου 1995
Τον Δεκέμβριο του 1995, σειρά να γευτούν τι σημαίνει ελληνική αναχαίτιση είχαν οι χειριστές Phantom της τουρκικής Μοίρας 112 Filo.
Συγκεκριμένα, δυο τουρκικά F-4E μετά τις 2 μ.μ. παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο της Χίου και συνέχισαν την πορεία τους βόρεια προς τη Λέσβο.
Δυο ελληνικά F-16C επιφυλακής, που ανήκαν στη 330 ΜΔ, απογειώνονται από τη 130 ΣΜ της Λήμνου για να αναχαιτίσουν το ζεύγος των Τούρκων.

Ο ελληνικός σχηματισμός εντόπισε τους δυο εισβολείς δυτικά της Λέσβου και γρήγορα η αναγνώριση εξελίχθηκε σε σκληρή αερομαχία.
Η ανωτερότητα των ελληνικών F-16 και των Ελλήνων χειριστών αναγκάζει τον Τούρκο πιλότο Altug Karaburun να εκτελέσει έναν ακραίο ελιγμό, με αποτέλεσμα το τουρκικό F-4E με σειριακό αριθμό 67-301 να καρφωθεί στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου και να παρασύρει στον θάνατο τον χειριστή του.
 Ο συγκυβερνήτης Ogur Kilar καταφέρνει να εκτιναχθεί με επιτυχία και διασώζεται από ένα ελληνικό ελικόπτερο ΑΒ-205, το οποίο τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Λέσβου.
Η συνέχεια είναι γνωστή, αφού του δοθεί ένας κλάδος ελαίας, μεταφέρεται πίσω στην Τουρκία.

Χίος, 8 Οκτωβρίου 1996
Εκείνη τη μέρα ένα πακέτο τουρκικών αεροσκαφών, αποτελούμενο από δυο F-16C/D και τέσσερα F-4E, παραβίασε το FIR Αθηνών και κατευθύνθηκε προς τη Σκύρο.
 Η ελληνική αντίδραση ήταν άμεση. Δυο ελληνικά Mirage 2000 της 331 ΜΠΚ απογειώνονται από την 135 ΣΜ της Σκύρου για να αντιμετωπίσουν άλλη μια «εκπαιδευτική» πτήση των γειτόνων. Σε λίγη ώρα τα δυο ελληνικά Mirage-2000 και τα δυο τουρκικά F-16 ξεκινούν μια αερομαχία με τους ισχυρογνώμονες Τούρκους χειριστές να μην αποχωρούν από τον εναέριο μας χώρο.
Οι τούρκοι πιλότοι, αδιαφορώντας για τους κανόνες ασφαλείας, προσπαθούν να εγκλωβίσουν τα ελληνικά μαχητικά χωρίς επιτυχία. Τότε στο τουρκικό διθέσιο F-16D σημειώνεται μια έκρηξη…

Ο χειριστής Osman Cicekli προλαβαίνει να εκτιναχθεί από το F-16 ενώ ο Τούρκος πιλότος Nail Erdogan χάνεται μαζί με το αεροσκάφος του…
Αιτία της έκρηξης ήταν ένας ελληνικός πύραυλος Magic-2 που εκτοξεύτηκε από το ένα Mirage-2000 με σκοπό να τερματίσει τις επικίνδυνες ενέργειες του Τούρκου πιλότου.
Τα ελληνικά ΑΒ-205 για ακόμα μια φορά ανέλαβαν τον ρόλο της διάσωσης του Τούρκου χειριστή.
 Το δεύτερο F-16C, μη θέλοντας να έχει την κατάληξη του συναδέλφου του, διέφυγε προς τα τουρκικά παράλια.
Ο πιλότος Osman Cicekli νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Χίου και επέστρεψε στην Τουρκία.

Στα παραλειπόμενα αυτής της κατάρριψης είναι και η ταυτότητα του πιλότου που διασώθηκε, αφού διέρρευσε η φήμη ότι δεν ήταν τούρκος αλλά ισραηλινός πιλότος που συμμετείχε στα πλαίσια της τουρκικής δραστηριότητας στο Αιγαίο.
 Στο ελληνικό αεροσκάφος με σειριακό αριθμό 236 βάφτηκε ένα Kill-mark με την επιγραφή «mehmetcik-busters», δυστυχώς όμως όχι για πολύ καιρό, αφού γρήγορα ξεβάφτηκε…
Μετά από χρόνια, η ελληνική πλευρά παραδέχτηκε αυτήν τη κατάρριψη, όμως την απέδωσε σε λάθος του Έλληνα χειριστή…

Κάρπαθος, 23 Μαΐου 2006
Το πιο πρόσφατο αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ των δυο Αεροποριών της Ελλάδας και της Τουρκίας, αφορά τη σύγκρουση δυο μαχητικών αεροσκαφών F-16C, εικοσιένα μίλια ΝΑ της Καρπάθου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό χαμό του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη.
Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα ένας σχηματισμός τουρκικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από ένα φωτο-αναγνωριστικό RF-4E και δυο F-16C της 192 Filo που παρείχαν συνοδεία (Escort) στο RF-4E, παραβίασε το FIR Αθηνών, κατευθυνόμενος στην Κρήτη με σκοπό να εντοπίσει και να φωτογραφίσει τις θέσεις των πυραύλων S-300.
Δυο ελληνικά F-16C της 343 Μοίρας απογειώθηκαν από την 115 ΠΜ στη Σούδα για να αναγνωρίσουν τον εχθρικό σχηματισμό. Νοτιοανατολικά της Καρπάθου εντοπίστηκε ο σχηματισμός και ο Σμηναγός Ηλιάκης κατευθύνθηκε προς το τουρκικό RF-4E για να αναγνωρίσει το ατρακτίδιο που έφερε το τουρκικό αεροσκάφος, αλλά και να καταγράψει και τον σειριακό αριθμό του RF-4E.

Ο τούρκος χειριστής (Hali Ibraim Osdebir) του F-16 που συνόδευε το RF-4E στην προσπάθειά του να εμποδίσει την αναγνώριση από το ελληνικό F-16C του σμηναγού Ηλιάκη εκτέλεσε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να χτυπήσει την καλύπτρα του ελληνικού αεροσκάφους και να βρει τον θάνατο ο Έλληνας χειριστής.
 Ο τούρκος χειριστής πρόλαβε να εκτιναχθεί και να περισυλλεγεί από ξένο εμπορικό πλοίο και στη συνέχεια παρελήφθη από τουρκικό ελικόπτερο.
Ένας ακόμα ηρωικός πιλότος της ΠΑ έπεσε υπερασπιζόμενος την ελληνική κυριαρχία που τόσο έντονα αμφισβητείται τα τελευταία χρόνια.

Αυτός ο ιδιότυπος αεροπορικός πόλεμος στο Αιγαίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα και γίνεται όλο και πιο σκληρός, με τους τούρκους πιλότους να γίνονται όλο και πιο επιθετικοί.
Το ποσοστό έμπειρων Τούρκων χειριστών όλο και αυξάνεται, ενώ η ύπαρξη ιπτάμενων τάνκερ τούς βοηθά να παραμένουν όλο και περισσότερο χρόνο πάνω από το Αιγαίο.
 Απέναντί τους όμως βρίσκουν πάντα τους ηρωικούς πιλότους της ΠΑ.
 Οι ελληνες χειριστές, με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που λαμβάνουν και έχοντας το δίκιο με το μέρος τους, αφού μάχονται εντός έδρας, κρατούν τις εναέριες Θερμοπύλες απόρθητες από τους επίδοξους εισβολείς...

Ο κίνδυνος όμως ενός καινούργιου αεροπορικού ατυχήματος παραμένει ανοιχτός και για τις δυο πλευρές του Αιγαίου. Δυστυχώς, οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες των τελευταίων χρόνων, δεν εκμεταλλεύονται αυτή την υπεροχή της αεροπορίας μας, δείχνοντας συνεχώς δείγματα υποχώρησης.
Η τουρκική αεροπορία με τις συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού μας εναερίου χώρου έχει διπλό όφελος: αφενός αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, και αφετέρου παρέχει δωρεάν εκπαίδευση στους πιλότους της με τις συνεχείς εμπλοκές με τα ελληνικά αεροσκάφη.
Ας ελπίσουμε ότι ο άδικος χαμός του σμηναγού Ηλιάκη θα είναι και ο τελευταίος σε αυτό τον ακήρυκτο αεροπορικό πόλεμο, ώστε να μη χρειαστεί ξανά να θρηνήσουμε άλλη απώλεια έλληνα αεροπόρου.
tromaktiko.gr

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ Γ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ // O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.

ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ Γ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ (stavretta)

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ  ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ

 ***************


O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.O ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ - XAΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ Τ΄ ΑΥΤΙΑ


O ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ - XAΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ Τ΄ ΑΥΤΙΑ
ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.
(ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΣ)
2012 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

2012      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ (stavretta)
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ .
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ
OI ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ,
H ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ,
TO ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,
ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ.. ..
O TEΡΕΝΣ ΜΠΛΟΓΚΑΡΕΙ stavretta

O TEΡΕΝΣ ΜΠΛΟΓΚΑΡΕΙ stavretta


ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

(stavretta)

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ (stavretta)
.....Μέσω τής εξαπάτησης ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ - ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ καί ΠΡΟΜΕΛΕΤΟΥΜΕ.
Σέ κάθε εποχή φροντίζουν νά χρησιμοποιούν έναν λαό προκειμένου νά ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ τά ΣΧΕΔΙΑ τους.
 Όταν η δύναμη αυτού τού ΛΑΟΥ εξαντληθεί καί αφού ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τά ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ σχέδιά τους,
ο ΛΑΟΣ αυτός πρέπει νά θυσιασθεί,
ωσάν ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ.
Αυτό παραπέμπει στό Χαζάρικο παρελθόν τους.
Φροντίζουν λοιπόν νά γίνονται οι κατάλληλες
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - κατάλληλες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
κάποιων πού ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.
Έχουμε λοιπόν
 ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Τήν διακοπή καί παραποίηση τής ΓΛΩΣΣΑΣ....
Πάντα εν κρυπτώ κάνουν τίς δουλειές τους....
 O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
 ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ OI KAΤΑΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ.KΡΥΒΟΥΝ ΞΕΝH ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.

KΡΥΒΟΥΝ ΞΕΝH ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.
ME AYTOYΣ ΘΑ ΖΗΣΗΣ. ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ;;;;
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ....
stavrettaOI NOMAΔEΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ.

 ΗΣΥΧΙΑ ΕΘΥΜΩΘΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΙΟΤΙ ΩΡΓΙΣΘΗ

ΞΥΔΙ ΝΑ ΠΙΕΙ Ο ΓΙΑΧΒE

OI NOMAΔEΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ. /  ΗΣΥΧΙΑ ΕΘΥΜΩΘΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΙΟΤΙ ΩΡΓΙΣΘΗ ΞΥΔΙ ΝΑ ΠΙΕΙ Ο ΓΙΑΧΒE
OI NOMAΔEΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑΧΒΕ /
Πύρ θά τούς καταφάει.
Καί θά αφανίσει από τή γή τόν καρπό καί τό σπέρμα τους. ( ψαλμός21.9/10)
Εθυμώθη ο ΓΙΑΧΒΕ διότι ωργίσθη, καί καπνός ανεβαίνετε εκ των μυκτήρων αυτού, καί ΠΥΡ κατατρώγων εκ τού στόματος αυτού,...........
ΗΣΥΧΙΑ ΕΘΥΜΩΘΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΙΟΤΙ ΩΡΓΙΣΘΗ
(ΞΥΔΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ... Ο ΓΙΑΧΒΕ. )
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ .
(stavretta) /
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
 ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ O ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ .ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ;

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ,
ΘΑ ΔΩΣΗ ΑΙΜΑ;
 ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΗ ΑΙΜΑ;
ΠΟΙΑ η αποστολή του;
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;
ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ;
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ;
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ; (μικροβιολογικά εργαστήρια, κρατικά,)
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΧΒΕΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ;
 ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΛΕΥΙΤΟΙΟΥΔΑΙΟΙ
Εχουν φυλετικό μίσος- μίσος και διαστροφή,
Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟΣ.
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΛΑ.
 Αυτό είναι το καταστροφικό αποτέλεσμα αιματηρό, σκληρό, κτηνώδες καί ασύληπτο.
Εδώ έχουμε την τρομακτική αλήθεια που περιμένει όλους μας από τούς αδίστακτους, μαφίες, κλίκες με πολλά ανθρωπόμορφα κτήνη.
stavretta
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΗ ΑΙΜΑ; / ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΘΑ ΔΩΣΗ ΑΙΜΑ; ΠΟΙΑ η αποστολή του; ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ; ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ; (μικροβιολογικά εργαστήρια, κρατικά,) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΧΒΕΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ; ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΛΕΥΙΤΟΙΟΥΔΑΙΟΙ Εχουν φυλετικό μίσος- μίσος και διαστροφή, Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟΣ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΛΑ. Αυτό είναι το καταστροφικό αποτέλεσμα αιματηρό, σκληρό, κτηνώδες καί ασύληπτο. Εδώ έχουμε την τρομακτική αλήθεια που περιμένει όλους μας από τούς αδίστακτους, μαφίες, κλίκες με πολλά ανθρωπόμορφα κτήνη. (stavretta) 
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ.


ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.....

Επί χρήμασι (ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ) ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

από τον Στέλιο Ράμφο.

ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...../ Επί χρήμασι  (ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ) ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ από τον Στέλιο Ράμφο.
Επί χρήμασι (ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ) ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ αντιδράσεων που ενοχλούν τήν διεφθαρμένη πολιτική καί οικονομική εξουσία.
Τό φασιστικό-αυταρχικό καθεστώς.
O αυτοχρισμένος σοφός και φιλόσοφος, Στέλιος Ράμφος Υπηρετεί την πλουτοκρατία και τους Εβραίους, καί τας υποδείξεις της τρόϊκα των εβραίων τραπεζιτών. /
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
 ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ.
ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ. KATAΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;

ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ. KATAΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;
ΜΑΣ KATAΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;
ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ;
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.... /

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.... / Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"  -OI ΙΟΥΔΑΙΟEBΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
- ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΣ ΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
 ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ.
TO MIΣΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.
 ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΖΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΗ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ;
ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΑΒΡΕΣ.
(stavretta) /
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H ΣYΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΩΣ ΨΗΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΩΣΟΥΝ.

AYTOI OI ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ /

O ΝΟΜΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

ΔEN ΙΣΧΥΕΙ

AYTOI OI ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ / O ΝΟΜΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΔEN ΙΣΧΥΕΙ
ΔEN ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ./ AYTOI ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; /
EINAI OI ANTIΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ;
(stavretta) /
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
 ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H AKΥΡΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

TOYΡΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.

TOYΡΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
 ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H MOΓΓΟΛΟΓΛΩΣΣΑ.

AYTOI ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ EΣΕNA

AYTOI  ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ EΣΕNA
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NAZIΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΗΣ. (stavretta)


OI AIΩΝΙΕΣ AΡΧΙΚΑΤΙΝΑΡΕΣ , ΤΣΑΤΣΕΣ , ΧΑΦΙΕΔΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,

OI AIΩΝΙΕΣ AΡΧΙΚΑΤΙΝΑΡΕΣ , ΤΣΑΤΣΕΣ , ΧΑΦΙΕΔΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TO KYKΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
OI HΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.

OI HΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TO ΣXEΔIAKI ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΠAEI ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑΚΙ - ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

ΠAEI ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑΚΙ - ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓYΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.... ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
 (stavretta) /
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ O ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ - ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.
ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ. / AKYΡΟΝ ΤΟ ΔΝΤ.

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ. / AKYΡΟΝ ΤΟ ΔΝΤ.
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TO ΣΑΧΛΟ ΔΝΤ.Aλβάνικες συμμορίες αληταράδων.

Aλβάνικες συμμορίες αληταράδων.
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ
OI Aλβάνικες συμμορίες αληταράδων.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ,

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ....

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ....
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.... /
Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ. / Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ»: "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" stavretta

ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ


ΕΔΗΛΩΣΕΝ Ο EN ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.

NEA IMIA ΣTHNOYN OI TOYΡKOI ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

NEA IMIA ΣTHNOYN OI TOYΡKOI ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

 

 

 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ. /

EΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ. / EΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.
MOΓΓΟΛΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. EΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ
(stavretta)
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.

ANAMNHΣΤΙΚΟΝ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ (ΑΧΡHΣΤΟN) ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ 2011

ANAMNHΣΤΙΚΟΝ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ (ΑΧΡHΣΤΟN) ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ 2011
AXΡHΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ./ O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ OΛOI AYTOI ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΣΩΣΙΕΣ ΛΗΣΤΩΝ.
ΣΟΛOΜΩΝ = ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ , H XAΒΡΑ, Η ΚΛΕΨΙΑ , Η ΝΗΣΤΙΚΟΜΑΡΑ .....

ΣΟΛOΜΩΝ = ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ , H XAΒΡΑ, Η ΚΛΕΨΙΑ , Η ΝΗΣΤΙΚΟΜΑΡΑ .....
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ O ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΟΣ
ΕΞΟΔΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΞΟΔΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ημεδαπος;;; Παιδεραστής με ονοματεπώνυμο... με απόφαση της Εισαγγελέως.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ημεδαπος;;; Παιδεραστής με ονοματεπώνυμο... με απόφαση της Εισαγγελέως.
ημεδαπος;;; - ΣΩΠΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΟΙΑΖΕΙ;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ...
- ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΤΟΥΡΚΟΙ- ΕΒΡΑΙΟΙ-ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΤΣΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...
ΕΞΩ ΚΤΗΝΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.
(stavretta)
ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣGΑP= O ΓΙΑΧΒΕΔΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ / ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ....

GΑP= O ΓΙΑΧΒΕΔΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ / ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ....
stavretta

O MANABHΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ - ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΡΟΣΙΣΕΙ....

O MANABHΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ - ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΡΟΣΙΣΕΙ.... stavretta


 

 

 

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.

ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TO ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΑΡΚΟΖΑΚΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TO ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

 

 

 

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑIΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

ΚΑΡΟΛΟΥ ΛΕΒΗΝ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΦΡΙΖΗΣ .


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑ – ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ «ΜΜΕ» (MASS) /
 O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
 ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TA AXΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

OI NOMAΔEΣ ΖΗΤΙΑΝΟΙ

OI NOMAΔEΣ ΖΗΤΙΑΝΟΙ


OI IOYΔAIOI ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩN.

OI IOYΔAIOI ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩN.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. /
Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ

ΣE ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ.

ZHTΩ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ZHTΩ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
(stavretta)

MIZΕΣ 10 ΕΚΑΤ. ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΛΕ(Ψ) Π ΣΟΚ

MIZΕΣ 10 ΕΚΑΤ. ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΛΕ(Ψ) Π ΣΟΚ

775 εκατ. ευρώ πλήρωσαν γιά έξοδα γιά τό κρυφό swap τού ΣΗΜΙΤΗ

775 εκατ. ευρώ πλήρωσαν γιά έξοδα γιά τό κρυφό swap τού ΣΗΜΙΤΗ

 

 

ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 

 

Τουρκία: Τον μαχαίρωσε επειδή βίαζε το κοτόπουλό του!!!

Τουρκία: Τον μαχαίρωσε επειδή βίαζε το κοτόπουλό του!!!
Στην Τουρκία αποτελεί σχεδόν καθημερινότητα το να μαθαίνεις για κτηνοβασίες. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....

EMEIΣ ΚΑΨΑΜΕ ΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΛΕΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

 

 

O AΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΟΣ - boutaris

O AΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΟΣ - boutaris
(stavretta)

Όταν στην Ελλάδα τιμούν τους σφαγείς των Ελλήνων - Μνημείο για τον Κεμάλ!

Όταν στην Ελλάδα τιμούν τους σφαγείς των Ελλήνων - Μνημείο για τον Κεμάλ!
O KEMAΛ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .....


OI AΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ

OI AΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ

ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ

ΤΟΥΡΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΟΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΜΑΣ.
e-oneiroparmenos.org

e-oneiroparmenos.org
ΦΙΛΕ ΟΜΠΑΜΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ.
(barbarrian - moggolian)ZHTΩ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ. / REQUEST A COMING OF MONGOLIA Draconian ...

ZHTΩ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ. / REQUEST A COMING OF MONGOLIA Draconian ...
TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ...
ΕΡΧΟΝΤΑΙ - TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ - TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ...
ΘA ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ.
 ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΤΕ...
TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ...


τύπος

τύπος


 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.

ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ

TA ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ TA ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
SUBLIMINAL MESSAGES OBEY CONSUME SLEEP DIE
ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - HEINEKEN

ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - HEINEKEN
O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ O ΑΡΙΘΜΟΣ 666.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ / HΛΘΑΝ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟΝ......

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ /   HΛΘΑΝ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟΝ......
 ΧΑΡAMOΦAHΔEΣ

ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ .

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ.

ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ . ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ.

Eμπορία ανθρώπινων οργάνων

Eμπορία ανθρώπινων οργάνων

ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ,

ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

Η ΛΕΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟΣ ΟΡOΣ


O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΑ ΣKOYΠIΔIA ΠOY MAΣ EΦEΡE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ.

 Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΡΕΠΟ....

Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΡΕΠΟ....
ANΘΡΩΠΙΔΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ...

ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ!!!!

ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ!!!!
ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ!!!! - ΘΑ ΖΗΣ ΑΙΩΝΙΑ.
 

 O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"