.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Συρία: Φασιστική κτηνωδία

 Συρία:   Φασιστική κτηνωδία
   
Μεταφορτώθηκε στις 6 Φεβ 2012
https://www.facebook.com/greek.solida...
Αλληλεγγύη στο Συριακό λαό-
6/2/2012- Δεύτερη μέρα μετά το ρωσικό και το κινέζικοVETO που εμπόδισαν το Συμβούλιο Ασφαλείας να πάρει απόφαση καταδίκης του δικτατορικού καθεστώτος της Συρίας, οι φασιστικές δυνάμεις του καθεστώτος έχοντας πάρει το πράσινο φως βομβαρδίζουν τη συνοικία Μπάμπα Άμρο της πόλης Χόμς έχοντας αυτή τη φορά στόχο το πρόχειρο νοσοκομείο εκστρατείας της συνοικίας. Δείτε την κτηνωδία σε όλο το μεγαλείο. 
Διαδώστε το!

κτηνωδίες δυνάμεων του Ασαντ στην πόλη Al-Rastan 20 9 2012


Το VETO της φρίκης.wmv


18 Συρία,Χαμουρια,σφαγή ανθρώπων,20 2 13
Δημοσιεύθηκε στις 22 Ιούν 2013
Είναι σύνηθες να ακούς αυτές τις λέξεις..Το καθεστώς Ασσαντ πραγματοποίησε μια νέα σφαγής τη Χαμουρια, ένα καθεστώς που γνωρίζει μόνο την τυραννία και το φόνο. Καπνός σκεπάζει τον ουρανό και τα σώματα των θυμάτων είναι καψαλισμένα. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόλυτο πανικό. Μερικοί προσπαθούν να σπάσουν τα παράθυρα των αυτοκινήτων για να τραβήξουν τα θύματα και άλλοι ρίχνουν νερό σε ένα καψαλισμένο κορμί.
=================================
18+ Adults Only - Warning - Contains Graphic Images - Not for Shock - Documentary Evidence of Crimes Against Humanity committed by Syrian Dictator Bashar Assad.
تحذير الفيديو قاسي جدا +18 و فيه مشاهد مؤلمة
الغرض من الفيديو هو توثيق الجريمة التي اقترفتها المليشيات الأسدية و ليس لصدم المشاهدين
=================================
Translated and subtitled by Syrian Translators Union (STU)
Up-to-date and verified videos from Syria uploaded everyday with subtitles ..Please rate comment and share to support the Syrian revolution.Our pages on Facebook
Syrian Revolution in the languages of the world :
http://www.facebook.com/LanguegesOfTh...
Eyes On Syria :
http://www.facebook.com/Eye.on.Syria
Syrian4allWorld Team :
http://www.facebook.com/Syrian4allWor...
 +18 Φασιστική κτηνωδία σε απευθείας μετάδοση

Αλληλεγγύη στο Συριακό λαό
Τα παρακρατικά κτήνη του φασιστικού καθεστώτος του Άσαντ σε συνεργασία με τους στρατιώτες βασανίζουν δυο νεαρά άτομα μέχρι θανάτου.
Αυτά τα αποτρόπαια πλάνα αφιερώνονται σε όλους τους δήθεν δημοκράτες και τους δήθεν αριστερούς για να καμαρώσουν τα καμώματα των "συντρόφων" τους που δήθεν δέχονται μια ιμπεριαλιστική επίθεση και καλούν τις δημοκρατικές δυνάμεις να είναι αλληλέγγυες με αυτά τα κτήνη.
ΠΟΥΤΙΝ!!! [ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ] Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

 ΠΟΥΤΙΝ!!! [ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ] 
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα απο την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και "αυτούς" που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
Και δεν είναι άλλοι απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες...


 Η συγκλονιστική ομιλία του Πούτιν, ο οποίος ξεσκεπάζει τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Δημοσιεύθηκε στις 11 Απρ 2012 

dionios
hellas-now.com
Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης Σαμαρά.

 Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ένας ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ενημερώνει τον ελληνικό λαό για τα δάνεια των Τραπεζών και προκαλεί την Δ


Μήνυση για εσχάτη προδοσία και αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω απάτης, με συνέπεια την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος της 17ης Ιουνίου 2012, έχει υποβάλλει κατά της κυβέρνησης συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά, των υπουργών της, καθώς και παντός άλλου υπευθύνου, η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του κειμένου της μήνυσης, στις εκλογές του Ιουνίου 2012 προσέφυγαν στις κάλπες και ψήφισαν 6.217.000 πολίτες από τους 9.952.570 συνολικά. 
Από αυτούς που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, 25.054 έριξαν λευκή ψήφο, η οποία δεν προσμετρήθηκε, ούτε και αντιπροσωπεύθηκε στον υπολογισμό του τελικού εκλογικού αποτελέσματος, αναφέρει η κα Γεριτσίδου.

Οι έγκυρες ψήφοι υπέρ κομμάτων όπως το "Κίνημα Δεν Πληρώνω", "ΑΝΤΑΡΣΥΑ", "Ένωση Κεντρώων", ΚΚΕ-ΜΛ προσμετρήθηκαν κανονικά κι επηρέασαν τη στατιστική βαρύτητα του συνόλου των ψήφων, παρότι αριθμητικά ήταν λιγότερες από τις λευκές. 
Αντίθετα, τα λευκά ψηφοδέλτια αντιμετωπίστηκαν ακριβώς όπως και τα άκυρα, γεγονός που συνεπάγεται ότι το σύνολο των ψηφοφόρων που απέρριψαν τα υποψήφια κόμματα δεν αποτυπώθηκαν στο εκλογικό...
αποτέλεσμα.

Η εγκυρότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου αμφισβητείται επίσης εξαιτίας 

των προβλημάτων που ανέκυψαν σχετικά με τη δημοσίευση της τελευταίας απογραφής του πληθυσμού από την ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου του ΔΣΑ, οι εκλογές όφειλαν να διεξαχθούν βάσει της απογραφής της 24ης Μαΐου 2011, γεγονός που δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστός αριθμός βουλευτικών εδρών σε κάθε περιφέρεια.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της καταγραφής του 2011 ο νόμιμος ελληνικός πληθυσμός έφτανε τους 9.903.268 ενώ οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών ξεπερνούσαν το σύνολο του νόμιμου πληθυσμού της χώρας κατά 49.302.

Επιπλέον, οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του 2012 δεν συνέπιπταν αριθμητικά με την απογραφή του 2001, ούτε επαληυθεύονταν αν αφαιρούσαμε το σύνολο των ανηλίκων (επετηρίδα ΕΛΣΤΑΤ 2009) από το σύνολο του πληθυσμού (απογραφή 2011), οπότε και προέκυπταν 902.178 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν.
stoxasmos-politikh
hellas-now.com


Ιστορική φωτογραφία: Όταν το ζεύγος Κέρι έτρωγε με τους Άσαντ

 Ιστορική φωτογραφία: Όταν το ζεύγος Κέρι έτρωγε με τους ΆσαντΤο 2009 ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο Σύρος πρόεδρος εμφανίζονται να δειπνούν μαζί με τις συζύγους τους - Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά ο Τζον Κέρι κατηγορεί ξεκάθαρα τον Άσαντ ότι χρησιμοποίησε τα χημικά όπλα που κόστισε τη ζωή εκατοντάδων αμάχων

Την ώρα που οι ΗΠΑ κατηγορούν ευθέως το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Ασαντ ως υπεύθυνο για το μακελειό στη Συρία έπειτα από τη χρήση χημικών όπλων με τους εκατοντάδες νεκρούς, τον Φεβρουάριο του 2009 ο Σύρος πρόεδρος παρέθετε επίσημο δείπνο στον Τζον Κέρι.

Όπως δείχνουν και τα φωτογραφικά «ντοκουμέντα», ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μετά της συζύγου του και ο Σύρος πρόεδρος συνοδευόμενος επίσης από τη γυναίκα του εμφανίζονται να συζητούν επί στρογγυλής τραπέζης. 
Μια φωτογραφία που μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως ιστορική...

Εν τω μεταξύ, στην πιο έντονη αντίδραση της Ουάσινγκτον, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, δήλωσε χθες ότι τα στοιχεία για χρήση χημικών στη Συρία είναι αδιαμφισβήτητα. 
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας άφησε έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία. 
«Η σφαγή πολιτών, η δολοφονία γυναικών παιδιών και αθώων πολιτών με χημικά όπλα είναι ηθικά αισχρή. Είναι αδικαιολόγητη σε κάθε επίπεδο και παρά τις δικαιολογίες και τις υπεκφυγές που κάποιοι έχουν κατασκευάσει είναι αδιαμφισβήτητη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι.
protothema
hellas-now.com

ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ…

ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ! 
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ. 
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ…


Έτσι κάλυψαν τους φοροφυγάδες του εξωτερικού

 Στιχομυθίες – σοκ που αναδεικνύουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο το «γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ» περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail) ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών την κρίσιμη περίοδο των πρώτων μηνών του 2011 που αποκαλύπτει σήμερα... το e-reportaz. 
Ήταν η χρονική συγκυρία που συνδεόταν με την κατοχύρωση του (ουσιαστικού) ελέγχου στα εμβάσματα και στις καταθέσεις του εξωτερικού, μέσα από τις διατάξεις ενός νέου φορολογικού νομοσχεδίου, αλλά και η εποχή που η Ελλάδα είχε αποσπάσει από τους Eυρωπαίους ηγέτες την χρονική επέκταση των Μνημονίων κατά 7,5 χρόνια και ετοιμαζόταν να καταρτίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα περιόδου 2012-2015.
Στο τιμόνι του υπουργείου Οικονομικών ο παραπεμφθείς σήμερα σε Ειδικό Δικαστήριο για τη λίστα Λαγκάρντ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Άλλα δυνατά brand names του οικονομικού επιτελείου της εποχής, ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο έτερος υφυπουργός και ελεγχόμενος σήμερα για την υπόθεση «Βάρδαξ Α.Ε.» Δημήτρης Κουσελάς, ο γενικός γραμματέας Ηλίας Πλασκοβίτης, ο διοικητής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) Διομήδης Σπινέλλης, ο νομικός σύμβουλος του ΥΠΟΙΚ Τάσος Μπάνος και η διευθύντρια του γραφείου του κ. Παπακωνσταντίνου Χρύσα Χατζή.
Όπως προκύπτει από τα ηλεκτρονικά μηνύματα των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών, τα οποία φέρνει κατ΄ αποκλειστικότητα στο φως το e-reportaz.gr, το μεγαλεπήβολο εγχείρημα της άμεσης συνέργειας των ελληνικών τραπεζών στον έλεγχο των καταθέσεων του εξωτερικού ξέμεινε από καύσιμα.
Ενώ, λοιπόν, στον αρχικό σχεδιασμό είχαν περιληφθεί συγκεκριμένες αναφορές για τη διαβίβαση στοιχείων από τις τράπεζες προς την ΓΓΠΣ που αφορούσαν «εμβάσματα εξωτερικού», στην πορεία οι αναφορές αυτές χάθηκαν με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθούν στο υπό κατάρτιση φορολογικό νομοσχέδιο.
«Αγαπητέ Γιώργο»
Ενδεικτικό είναι το μήνυμα που απέστειλε ο τότε διοικητής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδης Σπινέλλης, προς τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 
Μάλιστα, το μήνυμα που εστάλη στις 23 Φεβρουαρίου 2011, ξεκινά με τη φιλική προσφώνηση, «Αγαπητέ Γιώργο». 
Ο κ. Σπινέλλης εκφράζει την απογοήτευσή για το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν διατάξεις που θα επέτρεπαν αληθινούς ελέγχους στα ελληνικά κεφάλαια του εξωτερικού.
Δείτε το email

 Σε άλλο μήνυμά του, προς τον νομικό σύμβουλο του υπουργείου Οικονομικών Τάσο Μπάνο, ο επικεφαλής της ΓΓΠΣ γίνεται ακόμα πιο αιχμηρός: 
«Τάσο» αναφέρει ο κ. Σπινέλλης «δεν σου κρύβω ότι και εγώ βλέπω κάποια πράγματα που με στεναχωρούν και με ανησυχούν». Τα μαζεύω και τα ζυγίζω»
Σε μια άλλη ανταπάντηση ο κ. Σπινέλλης, απευθυνόμενος στον κ. Μπάνο, δείχνει την έντονη απογοήτευσή του για την εξέλιξη που είχε το θέμα της νομοθετικής κατοχύρωσης των ελέγχων στις καταθέσεις του εξωτερικού: 
«Όσο για το σ/ν (σχέδιο νόμου) αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε. 
Βγήκαν όλες οι καλές διατάξεις και κυρίως η υποχρέωση των τραπεζών να δίνουν στοιχεία λογαριασμών στη ΓΓΠΣ. Είμαι ΠΟΛΥ απογοητευμένος».
Προχειρότητα
Όμως, τα e-mails μεταξύ των στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, εκτός όλων των άλλων, αποτυπώνουν και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται καίρια ζητήματα φορολογικού ενδιαφέροντος, όπως αυτό του ελέγχου των καταθέσεων εξωτερικού. 
Τα μηνύματα που ανταλλάχθηκαν στις 16 Μαρτίου 2011 για το αν περιελήφθησαν οι αναφορές στις τράπεζες είναι σχεδόν απολαυστικά:
«Τελικά το βάλαμε στο ν/σ (νομοσχέδιο) ή όχι; αν όχι να μπει ή το αφήνουμε; να μιλήσω με εετ; (Ένωση Ελληνικών Τραπεζών)», ρωτούσαν από το γραφείο του υπουργού στις 16 Μαρτίου 2011 με θέμα «Στοιχεία τραπεζών στη γγπς». Η Χρύσα Χατζή, διευθύντρια του κ. Παπακωνσταντίνου συμπλήρωνε: «Δεν μπήκε λέει ο Τάσος (Μπάνος). Να το βάλουμε (ψηφίζω)». 
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Ηλίας Πλασκοβίτης, σε απάντηση προς διάφορα άλλα στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, ανέφερε: 
«Κατ΄ αρχήν συμφωνώ να μπει. 
Θα πρότεινα πάντως να έκανες μία συνεννόηση με Ράπανο. Επίσης ο Φίλιππος (Σαχινίδης) να μας πει την άποψή του».
Οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις συντελέστηκαν όταν κυριαρχούσε στην επικαιρότητα το θέμα της διαφυγής μεγάλων ελληνικών κεφαλαίων σε τράπεζες της Ελβετίας. 
Τη χρονική περίοδο, λοιπόν, που το οικονομικό επιτελείο προετοίμαζε το επόμενο μεγάλο πακέτο οικονομικών μέτρων, παρέπεμπε στις καλένδες μια κρίσιμη νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα μπορούσε να αποδώσει έσοδα στο ελληνικό Δημόσιο αποφορτίζοντας από τα βάρη το φορολογικό σώμα.
Οι ερωτήσεις του κ. Κουσελά
trapezes 
Όσοι ακόμα διατηρούν επιφυλάξεις για τις ικανότητες ή την αποτελεσματικότητα των κυβερνητικών παραγόντων δεν έχουν παρά να διαβάσουν το email που είχε στείλει ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς στο νομικό σύμβουλο του υπουργείου Τάσο Μπάνο σχετικά με τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες το Δημόσιο μπορεί να κατάσχει αφορολόγητες καταθέσεις. 
Το μήνυμα του υφυπουργού φέρει ημερομηνία 20 Μαρτίου 2011 και έχει ως βάση μία ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου. Άγνοια και αδιαφορία. 
Μείγμα επικίνδυνο…
Δείτε το e-reportaz.gr
 skeftomasteellhnika.blogspot.gr ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ
ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ  

 Όπως μεταφέρουν τα αραβικά ειδησεογραφικά /τηλεοπτικά δίκτυα πολύ δυνατές εκρήξεις σημειώθηκαν μέσα στη νύχτα στη Δυτική όχθη στον τομέα Γ στα κατεχόμενα εδάφη που ελέγχει αποκλειστικά το Ισραήλ. 
Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια των εκρήξεων που έχουν δημιουργήσει τεράστιες εστίες φωτιάς και αποπνικτική ατμόσφαιρα. 
Τα 11 συνολικά εργοστάσια χημικών παρασκευασμάτων στο Τουλκάρεμ Γκισούρι έχουν μεταφερθεί εδώ και περίπου μια δεκαετία από την Νετάνια, μετά από απόφαση ισραηλινού δικαστηρίου με το σκεπτικό της
προστασίας του πληθυσμού και του περιβάλλοντος.
Σήμερατο απόγευμα στην αραβική έκδοση της TV Russia Today , μέλη του Λαικού Απελευθερωτικού Μετώπου για την Παλαιστίνη, δήλωσαν ότι θα απαντήσουν με 
αποφασιστικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ σε περίπτωση στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, στη Συρία.
Βεβαίως είναι απίθανο το γεγονός να συνδέεται αλλά και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια στοχευμένη ενέργεια κατά των χημικών εργοστασίων
πηγες Adounia TV
Alfajert TV
sy street
TTN
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

20130906-081831.jpg

20130906-081836.jpg

20130906-081841.jpg

20130906-081845.jpg

20130906-082005.jpg
greeknation.blogspot.grΜπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας

 Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας


Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας
Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν,
αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας
Για ακόμα μια φορά έρχεται στο φως η ύπαρξη εγκληματικών ομάδων αλλοδαπών που απαγάγουν ομοεθνείς τους ζητώντας λύτρα και στην συνέχεια δολοφονούν τα θύματά τους. 
Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών είναι πλέον ανεξέλεγκτη, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες νέων πρωτοφανών περιστατικών. 
Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα.
Εξιχνιάστηκε ακόμη μια αποτρόπαια δολοφονία 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί από ρομά, ακρωτηριασμένο μέσα σε σακούλα, στον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων τον Φεβρουάριο του 2011.

Τον 27χρονο είχαν απαγάγει πέντε ομοεθνείς του στις 11 Φεβρουαρίου 2011 και τον.....
είχαν μεταφέρει σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από την οικογένειά του, στο Μπαγκλαντές, όπως κι έκαναν. 
Οι συγγενείς κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό 5.000 ευρώ. 
Οι δράστες μόλις είδαν τα χρήματα στο λογαριασμό σκότωσαν τον 27χρονο ώστε να μην τους καταγγείλει στις αρχές. 
Τον αποκεφάλισαν ζωντανό, του έκοψαν χέρια και πόδια τα οποία τοποθέτησαν σε σακούλες και πέταξαν σε διαφορετικούς κάδους.
Ο κορμός του 27χρονου βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στη χωματερή ενώ το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια δεν βρέθηκαν ποτέ. 
Οι συγγενείς του κατήγγειλαν ένα μήνα μετά το τι είχε και συμβεί με τη βοήθεια γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε το θύμα. 
Η αστυνομία τελικά κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δράστες καθώς χρησιμοποιούσαν τακτικά ΑΤΜ για την ανάληψη χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό που είχαν κατατεθεί τα λύτρα. 
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη στη Μύκονο. 
Ο 29χρονος ομολόγησε την πράξη του ενώ οι 4 συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.
 xryshaygh.com
 paspartoy.blogspot.grΙΣΛΑΜ

Αύξηση στη φορολογία των πολυεθνικών εταιρειών αποφάσισαν οι ηγέτες του G20

Αύξηση στη φορολογία των πολυεθνικών εταιρειών αποφάσισαν οι ηγέτες του G20

 προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της απόκρυψης

 Σε υψηλότερη φορολογία για τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείας συμφώνησαν οι αρχηγοί τις G20.

Η πρόταση που σχεδιάστηκε από τον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) έχει στόχο να εξαλείψει τα "παραθυράκια" που επιτρέπουν σε πολλές εταιρείας να αποκρύπτουν έσοδα σε φορολογικούς παραδείσους και σε υπεράκτιες εταιρείες, ασκώντας τους πίεση να καταβάλουν φόρους στις χώρες από όπου αποκτούν τα έσοδα τους.

Οι Υπουργοί Οικονομικών των χωρών της G20, οι οποίες είναι υπεύθυνες για το 90% της παγκόσμιας οικονομικής παραγωγής, αναμένεται να υιοθετήσουν το σχέδιο του ΟΟΣΑ μέχρι το Σάββατο. 
Αμερικανικές εταιρείες όπως η Google και η Starbucks θα επηρεαστούν από την προτεινομένη φορολογική αλλαγή.

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"