.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ! Ετοιμάζουν ομαδικές συλλήψεις και δίκες χιλιάδων πολιτών - Δηλώσεις Θ.Πάγκαλου

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ! 
Ετοιμάζουν ομαδικές συλλήψεις και δίκες χιλιάδων πολιτών - 
Δηλώσεις Θ.ΠάγκαλουΟμαδικές δίκες "χιλιάδων πολιτών" - όπως είπε χαρακτηριστικά, που απλά υποστηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή προτείνει το κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (και υπουργός Εξωτερικών στα Ίμια) Θ.Πάγκαλος.

"Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα" είναι η ακριβής τοποθέτηση του Θ.Πάγκαλου.

Η προσαγωγή σε δίκες θα γίνει με την κατηγορία συγκρότησης και υποβοήθησης ομάδας για εσχάτη προδοσία ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκ των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος.


"Εμπίπτουν απολύτως κατά την άποψή μου – γιατί δεν είμαι δικαστικός ούτε καν νομικός μεγάλος, διότι ένα πτυχίο Νομικής έχω – στα άρθρα 134 και 135 του Ποινικού Κώδικα για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος. 
Ή, αν το θέλετε αλλιώς, περιγράφουν τις πράξεις που συντελούν στο να συγκροτηθεί η αντικειμενική έννοια του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας.

Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να εφαρμοστούν αυτά τα άρθρα και να διοριστεί εφέτης-ανακριτής από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και να συλληφθούν έτσι όλοι οι βουλευτές χωρίς άλλη διαδικασία, διότι αυτό είναι κακούργημα διαρκές και αυτόφωρο.

Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτούς τους τρεις δεν ισχύει το άρθρο 187 του Π.Κ., αλλά για άλλα αδικήματα που είναι πλημμελήματα, όπως η οπλοκατοχή. 
Η πλάκα είναι ότι ο Μπούκουρας για ρατσιστής έχει ένα πολύ ωραίο αλβανικό όνομα. Είναι ο ωραίος…

Τα ρατσιστικά επεισόδια δεν οφείλονται όλα στη Χ.Α. Δεν είχαμε επεισόδια εναντίον μεταναστών σε όλη την Ελλάδα; 
Αλλά ρατσιστικά επεισόδια και σε βάρος των τσιγγάνων και Ρομά σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι Έλληνες υπήκοοι".

Οι συλλήψεις και οι δίκες θα γίνουν κατα τα πρότυπα των σταλινικών διώξεων, προφανώς, καθώς ο Θ.Πάγκαλος στην πολιτική του νεότητα ήταν οπαδός ακροαριστερών πολιτικών κινημάτων της εποχής.

Οι συλλήψεις θα γίνουν βάσει των καταλόγων μελών του κόμματος που έχουν συγκεντρωθεί από τις εφόδους στα σπίτια των στελεχών και στα γραφεία της ΧΑ και βέβαια θα τους ακολουθήσουν οι συγγενείς και ο κοινωνικος περίγυρος, βάσει αυτών που περιγράφει ο Θ.Πάγκαλος.

Βέβαια το ζήτημα είναι σε ποια στρατόπεδα συγκέντωσης θα μαζέψουν το 7-12% του πληθυσμού, αλλά αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο Α.Σαμαράς...


Το ότι σπρώχνουν την χώρα σε εμφύλια σύγκρουση προφανώς το έχουν λάβει υπ'όψιν τους να υποθέσουμε...
 adf.ly/UQZBz
 sklantzithres.blogspot.gr 


Πρετεντέρης: «Να τακτοποιήσουμε τους 425.990 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής»

Πρετεντέρης: «Να τακτοποιήσουμε τους 425.990 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής»

Νίκος Νικολόπουλος: «Το Mega παίζει τον ρόλο του ανακριτή!»
Η Παστρικοθοδώρα

Πατώντας πάνω στην ένταση της ανήθικης επίθεσης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο κοινός χουλιγκάνος Πρετεντέρης ξεσαλώνει καθημερινά, τόσο από το δελτίο παραπληροφόρησης του παράνομου τηλεοπτικού καναλιού Mega όσο και από τις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα», οι οποίες την περίοδο της κατοχής, με κάποιες προσθήκες στην ονομασία τους, βρισκόντουσαν στην υπηρεσία των κατακτητών. 
Με ένα ακόμη κείμενο, το οποίο δείχνει την ποιότητά του, 
ο Πρετεντέρης «δεν χαρίζεται» ούτε στους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Στο φύλλο της Δευτέρας των «Νέων» ο υπάλληλος του ΔΟΛ ξεκινάει το άρθρο του ως εξής: «Κουράγιο. 
Με επτά χρυσαυγίτες στη φυλακή δεν μας μένουν παρά άλλοι 425.983 να τακτοποιήσουμε - 425.990 ψήφους πήρε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Ιουνίου 2012. 
Θα μου πείτε προφανώς ότι αυτοί οι 425.990 δεν είναι όλοι νεοναζί, ούτε όλοι εγκληματίες. Σωστό. 
Αλλά αυτό δεν κάνει τη δουλειά της δημοκρατίας ευκολότερη. Διότι, όπως κι αν το δει κανείς, 425.990 έλληνες πολίτες, χωρίς
να είναι όλοι νεοναζί ή εγκληματίες, ψήφισαν μια συμμορία που την αποτελούσαν νεοναζί και εγκληματίες. 
Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι στη δημοκρατία ο λαός έχει ελαφρυντικά. Ακριβώς επειδή είναι κυρίαρχος. Ανεύθυνοι είναι οι βασιλιάδες, όχι οι λαοί. 
Ένας κυρίαρχος λαός φέρει την πλήρη ευθύνη και υφίσταται απολύτως τις συνέπειες όσων ο ίδιος πράττει, επιλέγει ή αποφασίζει. Αυτή είναι η ουσία της λαϊκής κυριαρχίας.»
«Να τακτοποιήσουμε», αναφέρει ο ατιμώρητος χουλιγκάνος. 
Τι να εννοεί άραγε, ο έχων το απωθημένο του εισαγγελέα, με αυτή την αναφορά; 
Μήπως να τους κλείσουμε κι αυτούς στην φυλακή; 
Γιατί όχι; 
Σε ποιόν θα δώσει λογαριασμό ο Πρετεντέρης και τα αφεντικά του; 
Κάνουν ότι τους γουστάρει, καταπατούν νόμους και ανθρώπινα δικαιώματα, διασύρουν υπολήψεις και λασπολογούν ασύστολα, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα απάντησης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
Ενοχλείται ο «πολύς» Πρετεντέρης  από την επιλογή 425.990 Ελλήνων που επέλεξαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
Πιο πολύ, όμως, ενοχλείται από το γεγονός ότι πάνω από 1.000.000 Έλληνες στηρίζουν σήμερα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. 
Εννοείται, πως αν όλος αυτός ο κόσμος ψήφιζε το πολυαγαπημένο του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα το οποίο κατέστρεψε την Χώρα και έκλινε την λέξη κλέφτης σ' όλες τις πτώσεις, τότε αυτομάτως όλοι τους θα απενοχοποιούνταν. 
Αν στήριζε αυτούς που έφεραν την Χώρα στην τραγική σημερινή κατάσταση, αυτούς ακριβώς που ο συγκεκριμένος τηλεχουλιγκάνος στηρίζει, τότε δεν θα τους μάλωνε. Και αφού συνεχίζει για λίγο ακόμη ο Πρετεντέρης καταλήγει ως εξής:
«Έτσι τώρα βρεθήκαμε με 425.990 Έλληνες που σίγουρα δεν είναι όλοι νεοναζί, ούτε εγκληματίες, αλλά που δεν είναι και σαν τους υπόλοιπους. Μας τους άφησε πεσκέσι ο Μιχαλολιάκος πριν μετακομίσει στον Κορυδαλλό. 
Ευχαρίστως, λοιπόν, να ελπίσω στην παιδαγωγική ισχύ της δημοκρατίας, αν και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι φουσκωτοί και οι ημίτρελες που παρελαύνουν στις τηλεοράσεις μας έχουν πολλά περιθώρια διαπαιδαγώγησης. 
Και γι' αυτό υποψιάζομαι ότι θα ζήσουμε κάποιον καιρό ακόμη με εφιάλτες και με φαντάσματα. Μακάρι να αποδειχθούν όσο γίνεται λιγότερα. Μακάρι να κρατήσουν όσο γίνεται λιγότερο. Αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.»
Ας του πούμε καταρχάς του πλουσιοπάροχα αμειβόμενου υπαλληλάκου του Ψυχάρη, ότι δυστυχώς γι' αυτόν το απωθημένο του να γίνει εισαγγελέας ή και πρόεδρος δικαστηρίου, προκειμένου να μοιράζει 500 χρόνια φυλακή λες και μοιράζει στραγάλια, δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. 
Επομένως, ας παριστάνει ότι θέλει με τους άλλους 3 κοινωνικά απομονωμένους και λαομίσητους υπερασπιστές της μνημονιακής συγκυβέρνησης Τρέμη, Τσίμα, Καψή. 
Από εκεί και πέρα, όμως, ας γνωρίζει ο θλιβερός αυτός τύπος, ότι η επιχείρηση ποινικοποίησης του φρονήματος που επιχειρεί μαζί με τ' άλλα «σαΐνια» της συνομοταξίας του είναι ανήθικη και παράνομη (όπως το κανάλι από το οποίο πληρώνεται).
Όσους ψευδομάρτυρες κι αν επιστρατεύσουν, όση προπαγάνδα κι αν επιχειρήσουν, στο δικαστήριο θα λάμψει η Αλήθεια. 
Είναι σίγουρο ότι ο Πρετεντέρης θα ζήσει «κάποιον καιρό ακόμη με εφιάλτες και με φαντάσματα». 
Όχι, βεβαίως, γιατί έφαγε πολύ το βράδυ, ούτε γιατί έχει κάποια κρίση συνείδησης (;), αλλά γιατί γνωρίζει ότι το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και σύντομα αυτή η σκευωρία θα καταρρεύσει. Πολύ καλά κάνει, επομένως, και δεν είναι «και πολύ αισιόδοξος». 
Για την ακρίβεια, «ας τα βάψει μαύρα» γιατί η Εντιμότητα και η Δικαιοσύνη θα λάμψουν, αποδεικνύοντας πως η όλη ιστορία ήταν μια προκατασκευασμένη και προκαθορισμένη πολιτική δίωξη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος των ψεμμάτων που κουβαλά. 
Όσο για τον ίδιο και τα συκοφαντικά του δημοσιεύματα, περί «μαφίας», «καμόρας» κ.λ.π., όλοι μας εδώ είμαστε για να κριθεί 
ο καθένας για τα λόγια και τις πράξεις του.

Γιώργος ΜάστοραςΣτον Τύρναβο της Λάρισας εδρεύει Ταξιαρχία ονόματι SEEBRIG, με Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και Τούρκους, (5.000 άνδρες συνολικά) και Σκοπιανό Διοικητ

Στον Τύρναβο της Λάρισας εδρεύει Ταξιαρχία ονόματι SEEBRIG, 
με Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και Τούρκους, (5.000 άνδρες συνολικά) και Σκοπιανό Διοικητή !
Απο το 2011 έχει εγκατασταθεί στον Τύρναβο της Λάρισας (περιοχή Σχίνα) η Ταξιαρχία SEEBRIG 
(South-Eastern European Brigade) 
που αριθμεί 5000 άνδρες, απο 7 κράτη της Βαλκανικής : 
Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία και Ελλάδα.
Ο Διοικητής της SEEBRIG είναι Σκοπιανός , ο Ταξίαρχος Zdravgo Popovski . 
To θέμα αυτό είχε αναδείξει το ιστολόγιο Εσχατη Γραμμή Ανασχέσεως απο τον Αύγουστο του 2010 !..Στην φωτογραφία άνω, βλέπουμε το ΣΚΟΠΙΑΝΟ διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG Zdavko Popovski (δεξιά). 
Περιττό να περιγράψουμε την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Θριαμβολογία των Σκοπιανών εφημερίδων και ιστοσελίδων όταν ο Σκοπιανός ανέλαβε Διοικητής στη Λάρισα το 2011… 
Για παράδειγμα, τοΣκοπιανό «Πρακτορείο» Ειδήσεων ΜΙΝΑ έγραφε τότε:

“Συνταρακτικά Νέα: Η “Μακεδονία” αναλαμβάνει τη Διοίκηση της SEEBRIG στην Ελλάδα”

(To ίδιο πρακτορείο σήμερα υβρίζει τον Αβραμόπουλο για το “μάθημα” που έδωσε σε Σκοπιανό Δημοσιογράφο)

Η Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. 
Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…

Στο Ιστολόγιο της SEEBRIG διαβάζουμε ότι 
«απο το 2008 έως το 2010, η Ταξιαρχία SEEBRIG βρισκόταν στην Τουρκία, (και συγκεκριμένα, στην Κωνσταντινούπολη) 
ενώ το 2010 Μετακόμισε στον Τύρναβο της Λάρισας», εδώ, στην Ελλάδα! 
Δημιουργούνται ορισμένα ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα. :

Γιατί βρισκόταν η Ταξιαρχία SEEBRIG στην Κωνσταντινούπολη το 2008;

Την απάντηση εντοπίσαμε σε πρόσφατη συνέντευξη του Στρατηγού ε.α. Γεωργίου Αϋφαντή :

«Πρώτα απ’ όλα θέλουν να δημιουργήσουν το Kράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την βουλγαρική Θράκη, την ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό…. …
είχε σχεδιαστεί να τεμαχιστεί η Ελλάδα αρχικά σε δύο κράτη. 

Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη, αλλά τα σχέδιά τους δεν καρποφόρησαν διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν συνέλαβε αξιωματικούς για το πραξικόπημα «Βαριοπούλα»
Το σχέδιό τους στην Ελλάδα περιελάμβανε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διότι ήθελαν αίμα για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να καεί η Αθήνα όπως κι έγινε. 
Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο στην Τουρκία.»

Προφανώς η SΕΕΒRIG βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για να «βοηθήσει» στις εξελίξεις που ΔΕΝ έγιναν….

Γιατί όμως η Ταξιαρχία SEEBRIG «μετακόμισε» στην Ελλάδα, και γιατί ΕΙΔΙΚΑ στη Λάρισα;

Την απάντηση βρίσκουμε ξανά στην πρόσφατη συνέντευξη του Στρατηγού Αϋφαντή:

«Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ’ όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 νέο κόσμο…. η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο μεγάλο Ισραήλ. Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη.»

Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί απο τον Όλυμπο και κάτω… 
Γι αυτό βρίσκεται η SEEBRIG στον Τύρναβο, στα “Νέα Σύνορα” της Ελλάδας προς Βορρά….


Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, ας δούμε το πρώτο απο τα δύο Oργανογράμματα στο ιστολόγιο της Ταξιαρχίας SEEBRIG:


Στο πρώτο οργανόγραμμα βλέπουμε τις σημαίες των συμμετεχόντων κρατών, αλλά όχι τα ονόματά τους! 
Με αυτό τον τρόπο, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ η ονομασία των Σκοπίων. 
Δεν αναφέρεται ούτε ως Σκόπια (που θα δυσαρεστούσε τους Σκοπιανούς) , ούτε ως Μακεδονία (που θα δυσαρεστούσε τους Έλληνες). 
Τα Σκόπια αναφέρονται ως «Nation 5» δηλαδή «Κράτος 5».

Επίσης δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ Διοικητή! 
Μόνο το όνομά του. 
Για μετάφραση στα Ελληνικά, ούτε λόγος! 
Για 4 Ολόκληρα χρόνια τους φιλοξενεί αυτός ο ΛΑΟΣ, 
δεν έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ξέρει «απο ΠΟΥ κρατάει η σκούφια τους»;;;

Προφανώς, η Σύνθεση της Ταξιαρχίας SEEBRIG και η Εθνικότητα του Διοικητή της, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ να περάσουν απαρατήρητα απο τα μάτια των «εφησυχασμένων Ελλήνων».

Το δεύτερο Οργανόγραμμα θα το μελετήσουμε σε επόμενο άρθρο, που θα είναι αφιερωμένο στον Νέο Τούρκο Διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG. 

Ο νέος ΤΟΥΡΚΟΣ διοικητής, θα αναλάβει καθήκοντα απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…. 

Είναι ΟΛΑΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!

Οι εγκαταστάσεις στην Λάρισα ετοιμάζονταν ήδη απο το 2008, απο τον τότε Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Δ.Βούλγαρη και επί Υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη….

Συνέλληνες, επισκεφθήτε το ιστολόγιο της SEEBRIG και «παρατηρήστε» φυσιογνωμίες. 

Διότι δεν αποκλείεται καθόλου, να τους δείτε ΜΠΡΟΣΤΑ σας ξαφνικά, μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο!

Ε. Παπαδάκης


 sklantzithres.blogspot.gr 

Εγγλέζικο κόμπλεξ: Το Βρετανικό μουσείο εκδίδει οδηγό ομοφυλοφιλίας χρησιμοποιώντας αρχαία Ελληνικά εκθέματα!

Εγγλέζικο κόμπλεξ: 
Το Βρετανικό μουσείο εκδίδει οδηγό ομοφυλοφιλίας χρησιμοποιώντας αρχαία Ελληνικά εκθέματα!


 Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε το Βρετανικό Μουσικό. Για πρώτη φορά εξέδωσε ιστορικό οδηγό που ασχολείται με την ομοφυλοφιλία σε ιστορικό επίπεδο, εξετάζοντάς την κατά το πέρασμα των αιώνων.

Ο οδηγός επικεντρώνεται για την ακρίβεια στα ομοφυλοφιλικά στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς στα εκθέματά το Μουσείου.

Ο οδηγός, που συμπίπτει χρονικά με το London Gay Pride, έχει σκοπό να ενημερώσει τους επισκέπτες του μουσείου αλλά και τους λάτρεις της ιστορίας σχετικά με το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας διαχρονικά, προσπαθώντας να προβάλλει άγνωστε πτυχές της αρχαιότητας επάνω στο θέμα, που σήμερα όμως μπορούν να διαπιστωθούν εύκολα από τα ευρήματα.

Με τίτλο "Μια μικρή ομοφυλοφιλική ιστορία" κάνει αναφορά από τους αιγυπτιακούς παπύρους μέχρι τις ερωτικές σκηνές στον κύλικα Γουόρεν και τις φωτογραφίες του Ντέιβιντ Χόκνεϊ.

Από την Αρχαία Ελλάδα και την Αρχαία Ρώμη μέχρι και πιο πρόσφατες ιστορικές καταγραφές, η ομοφυλοφιλία ήταν πάντα παρούσα σε κοινωνικό επίπεδο αλλά με αρκετά διαφορετική μορφή από την σημερινή, όπως αναφέρεται στον οδηγό. Για παράδειγμα, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Αδριανός, ήταν γνωστός για την αγάπη του προς το ίδιο φύλο, κάτι που είχε αποτυπωθεί και σε έκθεση που είχε φιλοξενήσει το Βρετανικό Μουσείο το 2008.

"Τα μουσεία πάντα ήταν ένας χώρος κατάλληλος για να σκεφτεί κάποιος τη σεξουαλικότητά του. Εδώ, μπορεί κάποιος να δει ένα γυμνό κορμί στην πιο εξιδανικευμένη μορφή του και να αποφασίσει πώς αυτό επιδρά στη σεξουαλικότητα, το ένστικτο και την επιθυμία του", λέει ο υπεύθυνος του Βρετανικού Μουσείου για τον συγκεκριμένο ιστορικό οδηγό.

"Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία αποτελεί ένα ζήτημα ελάσσονος ιστορικής σημασίας μέσα στα χρόνια. Κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι αποτελεί συγκεκριμένο κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας, σε μια εποχή που η σεξουαλική διαφορετικότητα φαίνεται να απασχολεί έντονα ως κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα", προσθέτει.

"Τα Μουσεία ήταν πάντα πολύ σημαντικοί χώροι για τους ανθρώπους που ήθελαν να ανακαλύψουν τη δική τους σεξουαλική ταυτότητα" γράφει στον οδηγό ο συγγραφέας του Ρίτσαρντ Πάρκινσον.

Και εξηγεί: "Τα περισσότερα Μουσεία έχουν συλλογές από ελληνικά και ρωμαϊκά αγάλματα που δείχνουν πολύ γυμνούς άνδρες. Έτσι, για άνδρες που επιθυμούσαν άλλους άνδρες, αυτοί ήταν κάποιοι από τους λίγους χώρους που μπορούσαν να κοιτάξουν γυμνά ανδρικά κορμιά με έναν τρόπο πολιτισμικά ευυπόληπτο".
 news247.gr 
 eleysis-ellinwn.grΤο Βρετανικό μουσείο εκδίδει οδηγό ομοφυλοφιλίας, χρησιμοποιώντας νέα Βρετανικά εκθέματα... 

stavrettaΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ" ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ"


ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ" ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ"

 Δημοσιεύθηκε στις 25 Σεπ 2013
Ο Αρχιραβίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής δοξάζει τον Θεό επειδή εξολόθρευσαν οι πρόγονοί του Εβραίοι τον Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό.

Δεν ντρεπόμαστε λέει γι αυτό που κάναμε και κάθε αντισημίτης να βρεί αυτό που του αξίζει (ενοεί τον θάνατο).

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
Ο Εβραίος μου λέγει πως ο Χριστός μου είνε μπάσταρδος, 
και η Παναγία μου πόρνη. 
Το άγιον Ευαγγέλιον λέγει πως το έγραψεν ο Διάβολος. 
Τώρα έχω μάτια να βλέπω τον Εβραίον;
Ένας άνθρωπος να με υβρίση, να φονεύση τον πατέρα μου, 
την μητέρα μου, τον αδελφόν μου, και ύστερα το μάτι να μου βγάλη, έχω χρέος ωσάν χριστιανός να τον συγχωρήσω. 
Το δε να υβρίση τον Χριστόν μου και την Παναγίαν μου, 
δεν θέλω να τον βλέπω.
Και η ευγενία σας πως σας βαστά η καρδία να κάνετε πραγματείας με τούς Εβραίους; 
Εκείνος οπού συναναστρέφεται με τούς Εβραίους, αγοράζει και πωλεί, τι φανερώνει; 
Φανερώνει και λέγει, πως καλά 
έκαμαν οι Εβραίοι και εθανάτωσαν τούς προφήτας και όλους τούς διδασκάλους και όλους τους καλούς. 
Καλά έκαμαν και κάμνουν να υβρίζουν τον Χριστόν μας και την Παναγίαν μας. 
Καλά κάμνουν και
μας μαγαρίζουν και πίνουν το αίμά μας.
Ταύτα διατί σας τα είπα, χριστιανοί μου; 
Όχι διά να φονεύετε τούς Εβραίους και να τούς κατατρέχετε, 
αλλά διά να τούς κλαίετε, πως άφησαν τον Θεόν και επήγαν με τον διάβολον. 
Σας τα είπα να μετανοήσωμεν ημείς τώρα οπού έχομεν καιρόν, διά να μη τύχη και μας οργισθή ο Θεός και μας αφήση από το χέρι του και το πάθωμεν και ημείς σαν τούς Εβραίους και χειρότερα.


 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Ηταν ο ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ;;;

ΑΦΡΙΖΕΙ ο τύπος 

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑ.......;;;;;

ΕΞΩΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ!!! video

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ!!! video
CIA - Ο απόρρητος φάκελος του Ανδρέα

CIA - Ο απόρρητος φάκελος του Ανδρέα 
Μεταφορτώθηκε στις 3 Αύγ 2011
Ραδιοφωνική συζήτηση με θέμα το βιβλίο 
«CIA-Ο Απόρρητος Φάκελος του Ανδρέα» των Μιχάλη Ιγνατίου (δημοσιογράφο και ανταποκριτή του Mega από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής) και Μάριου Ευρυβιάδη (Καθηγητής διεθνών σχέσεων στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου), στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ του Χρήστου Ιακώβου με φιλοξενούμενο τον Μιχάλη Ιγνατίου.ΣΤΗΝ FEMA ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 3 (video)

ΣΤΗΝ FEMA ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 3 (video)

 Δημοσιεύθηκε στις 20 Αύγ 2013
http://www.katohika.gr/2013/08/ektakt...

ΣΤΗΝ FEMA ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 3-
ΓΙΑΤΙ: ΑΝΑΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΟΛΟΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. 
ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ:

proetoimazonte-gia-to-xeirotero-senario-­stin-perioxi-3.html
https://www.youtube.com/watch?v=REbuE...
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com.
17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ KAI ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;;; (VIDEO)


17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 
ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 
KAI ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;;; (VIDEO)


Aν δεν βρεθεί λύση... 
Τότε είναι πολύ πιθανό, να βιώσουμε την κατάρρευση της μεγαλύτερης δύναμης του πλανήτη... διότι αν η Αμερική καταρρεύσει οικονομικά και επίσημα, τότε ο εκθρονισμός  της είναι βέβαιος. 
Βέβαια μην νομίζετε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμπαρασύρει τις υπόλοιπες χώρες στον κόσμο, ακόμα και τις μεγάλες δυνάμεις. 
Σε αυτή την κατάρρευση όλοι θα έχουν  απώλειες. 
Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο άλλωστε οικονομικά ισχυρές χώρες όπως είναι η Γερμανία, η Ρωσία,  αλλά και η Κίνα έχουν "τρελαθεί" να αγοράζουν χρυσό  
 Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο ο μεγαλοεπιχειρηματίας George Soros όλα τα μετρητά του τα έκανε είτε σε χρυσό είτε σε μετοχές χρυσού. 
Και φυσικά να ξανά υπενθυμίσω πως τον τελευταίο χρόνο πολλές χώρες έχουν αυξήσει τα αποθεματικά τους καύσιμα x 2 φορές, κάτι που μόλις πριν λίγες μέρες κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει και η Ελλάδα μας...

Προβλέπω σε περίπτωση που αρχίσει η κατάρρευση, η Γερμανία να αποχωρήσει ακαριαία από την Νομισματική Ένωση δημιουργώντας το δικό της ισχυρό νόμισμα αλλά και πλέον με φιλοδοξίες για τον Παγκόσμιο Θρόνο. 
Φυσικά να μην γελιόμαστε μια και το σύστημα που τα θέλει όλα αυτά, έχει πολλές δικλείδες ασφαλείας. 
Αναρωτιέμαι μόνο αν μια από αυτές τις δικλείδες συμπαρασύρει τις χώρες σε έναν παγκόσμιο πόλεμο. 


Σε όλα αυτά να μην ξεχάσουμε και την Άσκηση που διεξάγει 
η FEMA. 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ QE3 NA ΕΧΕΙ "ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.


ΠΡΟΣΕΧΩΣ (;;;) :   EXECUTIVE ORDER OF MARTIAL LAW


worldjudge.blogspot.gr
Τα αρχαία ελληνικά στα Βρετανικά σχολεία από το 2014

 Τα αρχαία ελληνικά στα Βρετανικά σχολεία από το 2014


Τα αρχαία ελληνικά περιλαμβάνονται στις ξένες γλώσσες που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την...ηλικία των επτά ετών, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα που έθεσε προς δημόσια διαβούλευση η βρετανική κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014. 
Οι μαθητές θα μαθαίνουν να διατυπώνουν ολοκληρωμένες προτάσεις με τη σωστή προφορά και να εκφράζουν απλές ιδέες. Ανάμεσα στις προτεινόμενες ξένες γλώσσες είναι τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και τα μανδαρίνικα. 
Οι καθηγητές θα χρησιμοποιήσουν διάφορα τραγούδια και ποιήματα ως εκπαιδευτικά εργαλεία, τα οποία θα φέρουν σε επαφή τους μικρούς μαθητές με τη γλώσσα, διά μέσου της αποστήθισης.
Η εισαγωγή της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών στο δημοτικό φαίνεται να τυχαίνει ευρείας συναίνεσης. 
Ο υπουργός Παιδείας δήλωσε στο BBC ότι «η κυβέρνηση έχει απόλυτο δίκιο να κάνει υποχρεωτική τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών από την ηλικία των επτά ετών»
Πρότεινε, μάλιστα, αυτό να ξεκινάει σε ακόμη μικρότερες ηλικίες. «Τα παιδιά θα αγαπήσουν τις γλώσσες εάν τους δοθεί η ευκαιρία να τις μάθουν από μικρή ηλικία. 
Η κυβέρνηση προτείνει τα επτά χρόνια.
Θα ενθάρρυνα τα σχολεία να αρχίσουν τη διδασκαλία από πολύ νωρίτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Στη Βρετανία σήμερα οι ξένες γλώσσες είναι προαιρετικό μάθημα στο γυμνάσιο.

peramatozoa
 pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr 


,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"