.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Με ποιον έκανε μυστική συνάντηση ο Βαρουφάκης;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Με ποιον έκανε μυστική συνάντηση ο Βαρουφάκης;


Αναφορά σε μια "μυστική" συνάντηση που είχε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, με τον...

δικηγόρο Lee C. Buchheit στην Ουάσινγκτον, 
υπεύθυνο για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το 2012, κάνει ο Landon Thomas Jr, σε άρθρο του στους New York Times.

Σύμφωνα με το paraskhnio.gr, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, σε μια ιδιαίτερα μυστική συνάντηση, βρέθηκε με τον νομικό σύμβουλο και όπως αναφέρει ο αρθρογράφος ο λόγος ήταν:

«Καθώς η Ελλάδα πασχίζει να βρει λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η συνάντηση υποδηλώνει ότι η Αθήνα ενδέχεται να διατηρεί ακόμα ελπίδες για αναδιάρθρωση του χρέους της που αγγίζει τα 303 δισεκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το άρθρο.

Ωστόσο κανείς δε γνωρίζει τι ειπώθηκε στη συνάντηση, αφού και οι δύο άντρες αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις μετά την ολοκλήρωσή της, «Το γεγονός ότι ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να διερευνά τις πιθανότητες για αναδιάρθρωση, υποδηλώνει πόσο κοντά βρίσκεται η Ελλάδα στην χρεωκοπία λόγω του βαρύτατου χρέους των δισεκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να καταβάλει τις επόμενες εβδομάδες», αναφέρουν οι NYT.

Ο κ. Buchheit, συνεργάτης της Cleary Gottlieb Steen & Hamilton, μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στην εκπροσώπηση κυβερνήσεων οι οποίες αδυνατούν να αποπληρώσουν το χρέος τους. Ήταν μάλιστα υπεύθυνος για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το 2012, περίοδο που ο κίνδυνος του Grexit και της ελληνικής χρεοκοπίας απειλούσε άμεσα την Ευρωζώνη.
Το άρθρο καταλήγει, πως η κατάσταση στην ελληνική οικονομία είναι ασφυκτική, με την κυβέρνηση να αντλεί χρήματα από κρατικούς φορείς ούτως ώστε να μπορεί να καλύψει πληρωμές μισθών και συντάξεων. Αναφέρει επίσης πως η χώρα έχει επαρκή ρευστότητα έως την Παρασκευή.


 http://www.ksipnistere.com/2015/04/blog-post_9090.html?1η ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΙΝΑ!

1η ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΙΝΑ!


Υπερβαίνει ο στρατός της τα 2.300.000
-Στη 2η θέση οι ΗΠΑ
με ετήσιες δαπάνες 610 δις.δολ.

Η ΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ


Η ιστορία των αμυντικών συστημάτων και του στρατιωτικού προσωπικού είναι πάντα κεντρικό θέμα γοήτρου και επιρροής για μια χώρα.

Δεν είναι τυχαίο πως τα περισσότερα έθνη του κόσμου ξοδεύουν μεγάλα ποσά του προϋπολογισμού τους στην Άμυνα.

Από την άλλη, ένας πολυπληθής στρατός προϋποθέτει και ένα πολυπληθές έθνος.
Που ενισχύει με έμψυχο δυναμικό τη στρατιωτική ισχύ του.

Ποιες είναι όμως οι χώρες με τον πολυπληθέστερο στρατό στον κόσμο;
Δείτε τη δεκάδα από τη δέκατη μέχρι την πρώτη χώρα σε αριθμό στρατιωτών σύμφωνα με το all time 10′s:

ΒΙΕΤΝΑΜ (10η θέση-στρατός 482.000)
Μπορεί ο πληθυσμό της χώρας να είναι 15 φορές μικρότερος από εκείνον της γειτονικής Κίνας, ο στρατός της όμως είναι μόλις 4.5 φορές μικρότερος.

ΤΟΥΡΚΙΑ (9η θέση  - στρατός 510.600)

Η Τουρκία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από πλευράς πληθυσμού μέλος του ΝΑΤΟ. Πολλά ακούγονται για τις συνθήκες στον τουρκικό στρατό, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια περισσότεροι στρατιωτικοί έχουν αυτοκτονήσει, παρά έχουν χαθεί σε πεδία των μαχών.

ΙΡΑΝ (8η θέση – στρατός 534.000)

Ο ιρανικός στρατός ανέπτυξε «σμήνος» από θανάσιμα drone που επιδίδονται σε επιθέσεις «αυτοκτονίας» με πολύ χαμηλό κόστος.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (7η θέση – στρατός 630.000)

Μπορεί η Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν να είναι πιο πολυπληθής σε στρατιωτικό προσωπικό, όμως είναι η Νότια που ξοδεύει τρεις φορές περισσότερα χρήματα στην αμυντική της δύναμη.

ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6η θέση – στρατός  630.400)

Η πολυπληθής χώρα του Πακιστάν διαθέτει και έναν από τους πιο πολυπληθείς στρατούς, πράγμα που δικαιολογεί το γεγονός πως είναι η χώρα με την υψηλότερη συμμετοχή σε ειρηνευτικές αποστολές σε όλο τον κόσμο.

ΡΩΣΙΑ (5η θέση – στρατός 768.500)

Η Ρωσία έχει περισσότερα πυρηνικά όπλα από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο. Η εκπαίδευση των Ρώσων στρατιωτών είναι πραγματικά πολύ σκληρή, αφού περιλαμβάνει εγερτήρια μέσα στη νύχτα και υποχρέωση να εισέλθουν σε δωμάτια γεμάτα με αίμα και εντόσθια που τους φτάνουν ως τη μέση από γειτονικά σφαγεία με στόχο να συνηθίσουν στη μυρωδιά του αίματος στον πόλεμο.

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ (4η θέση  - στρατός 1.190.000)

Τέσσερις στους δέκα βορειοκορεάτες δουλεύουν σήμερα στο στρατό της χώρας τους, κάτι που θα μπορούσε να εξηγηθεί εύκολα αν αναλογιστεί κανείς πως η Βόρεια Κορέα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Νότια Κορέα από το 1950.

ΙΝΔΙΑ (3η θέση – στρατός 1.325.000)

Οι ινδικές δυνάμεις ελέγχουν το πεδίο μάχης με το μεγαλύτερο υψόμετρο – 6.700μ. – στον κόσμο. Είναι επίσης το υψηλότερο κατοικήσιμο σημείο ανά την υφήλιο, που έχει προκαλέσει βέβαια περισσότερους θανάτους Ινδών στρατιωτών, λόγω των αντίξοων συνθηκών, από τις πολεμικές συρράξεις της χώρας με το Πακιστάν.

ΗΠΑ (2η θέση – στρατός 1.432.000)

Ο αμερικανικός στρατός ξοδεύει ετησίως 618 δισεκατομμύρια δολάρια, περισσότερα από όλες τις υπόλοιπες χώρες αυτής της λίστας μαζί. Μάλιστα, 80 εκατ. από αυτά δαπανώνται για την αγορά βιάγκρα για τους στρατιώτες.

ΚΙΝΑ (1η θέση – στρατός 2.285.000)

Η Κίνα μπορεί να έχει τα πολυπληθέστερα στρατεύματα και η ένοπλη δύναμή της είναι διπλάσια των Αμερικανικών, ξοδεύει όμως 80% λιγότερα χρήματα για το στρατό της. Πάντως η κινεζική τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα να χτυπήσει οποιοδήποτε στόχο εντός των ΗΠΑ με χρήση πυραύλου από το έδαφός της.


http://www.ksipnistere.com/2015/04/1_20.html


ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ OLYMPIA, DEFENCE NET, GREEK NATIONAL PRIDE, AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ OLYMPIA, DEFENCE NET, GREEK NATIONAL PRIDE, AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

*** ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ - ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ***ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΗ ΨΕΥΔΟ-"ΟΛΥΜΠΙΑ"...


ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΡΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΙΝΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΚΡΟΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ KAI TON ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΊΝΔΥΝΟ-ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ);;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ;; 

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΥΡΩ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ "ΟΛΥΜΠΙΑ"(olympia.gr: ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ) ΚΑΙ "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" (kostasxan.blogspot.com)

"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ...''ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ'' ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ''ΛΑΓΩΝΙΚΑ'' ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ (;;) : http://www.eklogika.gr/news/4241 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ
ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο Ι.ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΑΓΙΑΝΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ, Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Ι.ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Ή ΣΤΗΜΕΝΟΣ.
(ΣΗΜ : ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.) 
ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ;; 
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΟΛΑΓΝΑ ΦΙΔΙΑ.

ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ;; ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤE ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ "ΦΙΛΗ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ", ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΗ;;; Η ΚΙΝΑ ;;; (!!!!!!!!!!), ΚΑΛΑ ΡΕ;;; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΖΩΑ;;

ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ( ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΟΥΝΑΝ-ΙΩΝΙΑ-ΙΩΝΕΣ ΑΣΙΑΣ - ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ).
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ !!!
ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ !!!

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΦΟΥ ΓΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖEI ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΟΥΣ DAGONG...

ΠΟΤΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ;;;

ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ;;;

ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥN ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΟΛΙΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΥ - ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ;;;

ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙOΣΑΞΟΝΩΝ ;;; (ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ-ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ = ΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΑ-ΓΚΟΪΜ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ!!)

ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ" ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ;;;
(ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ "ΤΑΛΜΟΥΔ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ)


ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ;;
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤE ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;; ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ KAI ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ, ΚΟΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ;;;

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ. 
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΔΙΠΟΔΑ ΖΟΜΠΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ:

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ...

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ;;;

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΦΙΛΙΚΗ ΧΩΡΑ ;;;;;; (!!!!!!!) ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ;;;

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔA ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ;;; ΠΟΤΕ ;;;

ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ... ''ΜΕΓΙΣΤΟ'' ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DEFENCE NET.

EΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

ΩΩΩ !!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΩΩΩ !!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

ΩΩΩ !!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

''ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ'' ΣΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;;;
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΑΣ ;;;

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ UAV:ο γίγαντας αφυπνίζεται
ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ;;; ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ;;; ΠΟΤΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ;;; 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤE ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ KAI ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕΣΩ "F.S.B." ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ (ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΤΟΧΕΥΣΕΩΣ M.I.R.V.) KAI OΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ SUKHOI 40, STEALTH, YΠΟΒΡΥΧΙΑ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ - ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤE ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΑΔΑ - ΑΜΕΡΙΚΗΣ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤE ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΞΙΚΟΥ - ΑΜΕΡΙΚΗΣ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤE ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΗΠΑ" (ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ), ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡ-ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ME KATI TETOIO;;; (ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΤΑΝ Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ)
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤE ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ;;;; 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤE ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ 300.000.000 ΣΤΡΑΤΟ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ" ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΜΕΤΙΚΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑΣ ΓΡΑΦΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

 ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ


 ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ

 ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟ

ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤE ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ

 Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ

 ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ;;; 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤE ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;; (ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) ;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Ο.Λ.Π. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - KAI Ο.Λ.Θ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) KAI ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΘΝΙΚΗ),ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ;;;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤE ;;;

ΠΑΜΕ TΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ "GREEK NATIONAL PRIDE" 
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
http://nationalpride.wordpress.com/2011/06/23/επισημη-επισκεψη-αρχηγου-γεεθα-στην-κ/ 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΟΤΟΛΙΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙ (!!!)
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ: 

ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ "ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ" ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ;;;

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ !!!

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΟΡΙΟ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 14 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΑΧΑ ΟΣΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ;;;

ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ Η F.E.D. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;; 

ΠΗΓΑΙΝΕΤE ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤE ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η F.E.D. (ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΟΝG KINAΣ ΜΕΔΩ Ζ.Ε.Ν., ΜΕΣΩ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕΣΩ Ο.Τ.Ο., ΜΕΣΩ Μ.Τ.Μ., ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΩΝ Μ.Τ.Μ., Η ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΩΝ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ''ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ'' ΑΧΑΡΝΩΝ) 
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 10%
ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ !!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΣΘΕΝΙΚΑ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΗΠ.Ε.Ι (ΗΠΑ,ΕΥΡΩΠΗ,ΙΑΠΩΝΙΑ) ΜΕ ΤΥΠΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΤΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ-ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΕΨΙΛΟΝ-ΟΛΥΜΠΙΟ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΧΡΙΣΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1994 ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ- ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ- (ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑ,ΙΣΛΑΜ,ΚΙΝΑ) Ή "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΑ ΖΟΜΠΙ !!!.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ .
ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΕΣΥ ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο Α/Γ.Ε.Ε.Θ.Α. ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΦΙΛΙΑ ;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ "ΝΑΤΟ" KAI H KINA ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" ;;;
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΕΕΕΕ;;;
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ;;;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ;;;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ;;;
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ;;;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ;;;

ΤΙΠΟΤΑ Ε;; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ;; ΓΙΑΤΙ ΆΡΑΓΕ;;

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ... ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΊΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..
(ΣΗΜ:ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ LINKS ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ)

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ EBΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Ν.S.A. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ C.I.A, D.I.A, KAI F.B.I. KAI TΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ("GREEK NATIONAL PRIDE") ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ F.S.B. (ΠΡΩΗΝ K.G.B.) ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΤΥΠΟΥ STELTH-HYDROJET ΑΝΕΥ ΙΧΝΟΥΣ ΣΟΝΑΡ, ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΕΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 850 KM/H, AEΡΟΣΚΑΦΗ ''SUKHOI 40'', ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, ΟΠΛΑ LASER, ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ STEALTH, ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ, ΚΛΠ...

ΠΟΙΟI ΘΑ ΜΙΛΛΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤE ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ, KAI AYTO ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ HONG  ΕΙΝΑΙ ... ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ !!!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ..."ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ;;;
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ,ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΘΕ 2 ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ;;;
ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;;
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ.
ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ;;;
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ !!!

EΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ 

ΚΡΥΠΤΟΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, 

EINAI Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΦΘΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ''ΕΛΛΑΔΟΣ''...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΗ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ,ΤΑΙΒΑΝ,ΜΑΚΑΟ,ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ,ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ,ΜΑΛΑΙΣΙΑ,ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ Κ.Τ.Λ.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-DEFENCE NET-GREEK NATIONAL PRIDE... 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ: ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΟΡΦΙΚΗ-ΞΕΝΟΦΑΝΕΙΑ ΘΕΣΗ ΟΤΙ:
"Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ"

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, KAI ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ-ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ..

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Υ.Γ.: ΠΡΟΣ "OLYMPIA.GR" ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ(;;;):http://olympia.gr/2011/06/25/εκτακτο-επιφυλακή-σε-επίλεκτες-μονάδ/
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ;;;
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ;;;
ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ;;;
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΟΡΘΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ ΣΑΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.
ΠΑΤΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ...

ΠΕΡΙ F.S.B. KAI ''EΛΛΗΝΙΚΩΝ'' ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΩΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΩΝ 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ

αποκαλυπτουμε τους δρακονιανους κινεζους σινες τον υπουλο εχθρο εντος των πυλων 

αποκαλυπτουμε τους ''βασιλεις της ανατολης'' 

τουρισμος made in china

φορολογια μηδεν για τους κινεζους 

αποκλειστικο ελεγχο στον Ο.Λ.Π. οι κινεζοι 

οι κινεζοι και οι βιοτεχνες 

η κινα εξαγοραζει τις Η.Π.Α. 

η οικονομια των Η.Π.Α. καταρεει 
η κινα τοποθετει 700.000 στρατο στο σουδαν

κινεζικα στρατευματα εθεαθησαν στο τέξας 

αποδειξεις περι των 300.000 κινεζικων στρατευματων στον Καναδά
300.000 Chinese Army - pseudo-immigrants in Canada - evidence
πολεμικες προετοιμασιες της κινας για τον παγκοσμιο πολεμο

η κινα ετοιμαζεται για να χρησιμοποιησει πυρηνικα οπλα εναντιον των Η.Π.Α.

η κινα καταλαμβανει τις Η.Π.Α.

ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 (ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ)

εισβολη κινεζικου υποβρυχιου σε ασκηση του ναυτικου των Η.Π.Α.

κινεζικες εξεδρες αντλησης πετρελαιου με κινεζους εργατες στο κολοραντο

φοβου τους κινεζους και δωρα φεροντες

ιδου ο κυριος κυρτσος τωρα ξυπνησε λεγοντας μισες αληθειες

σχεδιαζουν οι κινεζοι εισβολη στον καναδα και στις Η.Π.Α. απο νικαραγουα μεσω μεξικου.
Η κινα στελνει με πλοια & πυραυλους στον Παναμα

πανω απο 800 επικινδυνα απαγορευμενα καρκινογονα φυτοφαρμακα χρησιμοποιουν οι κινεζοι 

ψηφιακα νεκροταφεια στην κινα οπου ο καρκινος στην κυριολεξια θεριζει τους κινεζους εργατες 

οι κινεζοι αποκρυπτουν 750.000 νεκρους απο μολυνση του περιβαλλοντος

ηθελημενη μολυνση γαλακτος στην κινα

ο μεγαλυτερος αγοραστης χρυσου ειναι η κινα 

τοξικα προιοντα κινας

Ο ΒΑΛΕΡΙ ΖΙΣΚΑΡΝΤ ΝΤ'ΕΣΤΕΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ 

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ 

Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ :ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΥΣΕΩΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ - ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΙΝΑΣ:Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ (Η ΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) 

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ-ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ! ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΓΙΟΥΝΤ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΙ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ

ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΚΙΝΑ

Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. 

Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ F.B.I. ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΚΙΝΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΙΝΑ(ΚΙΝΑ) 
andomedia hellas anihilates sina (china)

http://wwwtimezero.blogspot.gr/p/olympiadefence-netgreek-national-pridea.html
http://olympia.gr/2011/07/01/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BA-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1/http://www.genesus.com/pork-commentary-feb-14-2012-ohio-and-chinahttp://books.google.gr/books?id=ZzqMAtfZtRQC&pg=PR13&lpg=PR13&dq=300.000+china+refugees+at+canada&source=bl&ots=KY25UT-P6e&sig=5_qMSkpxdmiLyyhUtiI9EJmOxHQ&hl=el&ei=J96JTcueOMOxhQfomLGkDg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=9&ved=0CFwQ6AEwCA#v=onepage&q&f=false


http://en.wikipedia.org/wiki/Chinese_Canadian

http://www.wsj.com/articles/the-coming-chinese-crack-up-1425659198

 http://ernesto-consultoria.blogspot.gr/2014/11/que-tan-bueno-es-nuevo-caza-stealth-de.html

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"