.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η ζωή στον σταθμό McMurdo της Ανταρκτικής (Έρευνα.)

Η ζωή στον σταθμό McMurdo

της Ανταρκτικής (Έρευνα.)


McMurdo


Ο σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτσογκ, διευθυντής του Grizzly Man και η πρόσφατη Rescue Dawn , εξιστορεί το χρόνο του στο περίφημο σταθμό McMurdo της Ανταρκτικής για την τελευταία ταινία του, Συναντήσεις στο Τέλος του Κόσμου .
Η ταινία είναι τόσο για τον τόπο και τα ζώα που κατοικούν αυτό-τη φυσική ζωή και τους επιστήμονες που το μελετούν.
 Κριτικές της ταινίας , που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο αυτό το Σαββατοκύριακο, δείχνουν ότι Herzog δεν είχε δώσει όλη της την μεγάλη του δεξιότητα στο έργο, αλλά ότι το τελικό προϊόν και, ιδίως, του σκηνοθέτη να λάβουν ακριβώς αυτό που κάνουμε εκεί στο McMurdo στην πρώτη θέση, είναι impressive.-Γρηγόρης Mone. 

 

Τορόντο. Συναντήσεις στο Τέλος του Κόσμου.


Συναντήσεις στο Τέλος του Κόσμου

***********************
Οι κίνδυνοι της ραδιενέργειας - Τρόποι προστασίας.

Οι κίνδυνοι της ραδιενέργειας - Τρόποι προστασίας.Η έκθεση σε ιοντίζουσα ακτινοβολία μπορεί να έχει είτε άμεσα, είτε πιο μακροπρόθεσμα βλαπτικά αποτελέσματα για την υγεία.
Οι άνθρωποι μπορούν να εισπνεύσουν τα ραδιενεργά σωματίδια, να τα καταπιούν ή αυτά να κάτσουν στο δέρμα τους.
 Η δόση και η διάρκεια της έκθεσης παίζουν καθοριστικό ρόλο για τις μετέπειτα συνέπειες, καθώς επίσης το είδος των ραδιενεργών σωματιδίων, καθώς μερικά είναι πιο επικίνδυνα ή πιο ανθεκτικά από άλλα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Η έκθεση σε πολύ μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας μπορεί να ακολουθηθεί από άμεση καταστροφή κυττάρων, οργάνων και συστημάτων και να οδηγήσει στον θάνατο του ανθρώπου.
Τέτοιες δόσεις που οδηγούν σε άμεσα αποτελέσματα, παρατηρήθηκαν μόνο σε μεγάλα ραδιολογικά ή πυρηνικά ατυχήματα και είναι μια πιθανή απειλή και για την περίπτωση της Ιαπωνίας, αν η κατάσταση στους αντιδραστήρες της Φουκουσίμα επιδεινωθεί περαιτέρω.
Για σχετικά χαμηλές δόσεις, μικρότερες από αυτές που οδηγούν σε άμεσα αποτελέσματα, υπάρχει στατιστικά η πιθανότητα μελλοντικής εμφάνισης καρκίνου, που είναι τόσο πιθανότερη όσο μεγαλύτερη είναι η δόση της ακτινοβολίας.
Σημαντικές είναι οι βλάβες που μπορεί να προκληθούν στο γενετικό του υλικό του κυττάρου (στο DNA), διότι αυτές συνδέονται τόσο με τη μεταβίβαση κληρονομικών ανωμαλιών στους απογόνους όσο και με τη διαδικασία της καρκινογένεσης.
Οι ακτινοβολίες περιλαμβάνονται στους περίπου 4.000 γνωστούς καρκινογόνους παράγοντες, σύμφωνα με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).
Πιο ευαίσθητοι στη ραδιενέργεια είναι ο θυρεοειδής (καρκίνος του συγκεκριμένου αδένα) και ο μυελός των οστών (λευχαιμία).
Ο κίνδυνος για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της ακτινοβολίας εξαρτάται από τη λεγόμενη ενεργό δόση, η οποία, με τη σειρά της, εξαρτάται από την απορροφούμενη στο ανθρώπινο σώμα ενέργεια, το είδος της ακτινοβολίας και το είδος του ακτινοβολούμενου ιστού.
Μονάδα μέτρησης της ενεργού δόσης είναι το Sievert (Sv-Σιβέρτ) και τα υποπολλαπλάσιά του mSv (μιλισιβέρτ) και μSv (μικροσιβέρτ).
Η μέση ενεργός δόση ενός ατόμου που οφείλεται στις τεχνητές και στις φυσικές πηγές ραδιενέργειας του γήινου περιβάλλοντος, είναι 0,31 mSv και 2,4 mSv για κάθε χρόνο αντίστοιχα, ενώ η ενεργός δόση που αντιστοιχεί σε μια τυπική ακτινογραφία θώρακος, είναι περίπου 0,02 mSv, σύμφωνα με την ΕΕΑΕ.
Το όριο ασφαλούς έκθεσης ενός ατόμου σε ακτινοβολία είναι 1 mSv ετησίως, ενώ για τους επαγγελματικά εκτιθέμενους αυξάνει στα 20 mSv.
Η ένταση της ραδιενέργειας είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης από την πηγή της ακτινοβολίας
(π.χ. από ένα πυρηνικό αντιδραστήρα με διαρροή).
Σύμφωνα με ειδικούς, ο κίνδυνος για καρκίνο αυξάνεται όταν η έκθεση στην ακτινοβολία ξεπεράσει τα 100 mSv τον χρόνο και γίνεται θανατηφόρα αν φτάσει στα 5.000 mSv (5 Sv) σε διάστημα μερικών ωρών.
Η έκθεση σε 1 Sv ακτινοβολίας εκτιμάται ότι αυξάνει τον κίνδυνο θανατηφόρου καρκίνου κατά περίπου 5%.
 Οι μέχρι τώρα μετρήσεις στην Ιαπωνία γύρω από τους κατεστραμμένους αντιδραστήρες είναι γύρω στα 400 mSv, δηλαδή δείχνουν τετραπλάσια επίπεδα σε σχέση με αυτά που αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο.
Οι μέχρι τώρα επιστημονικές μελέτες έχουν εστιάσει κυρίως στον κίνδυνο καρκίνου λόγω μεγάλων δόσεων ακτινοβολίας και υπάρχει μικρότερη επιστημονική συμφωνία σχετικά με τις συνέπειες της έκθεσης σε μικρές δόσεις.
 Οι μεγάλες δόσεις προκαλούν ναυτία, εμετό, αδυναμία, διάρροια, πονοκεφάλους, πυρετό, πτώση μαλλιών, δερματικά εγκαύματα, δυσλειτουργία οργάνων, πρόωρη γήρανση και πιθανώς πρόωρο θάνατο.
Τα καρκινογόνα ραδιοϊσότοπα καίσιο-137 και ιώδιο-131 είναι οι κυριότερες απειλές μέχρι στιγμής από τη διαρροή ραδιενέργειας στην Ιαπωνία.
Το καίσιο-137, που είναι πιο επικίνδυνο, μπορεί να μολύνει την τροφή και το νερό, συσσωρευόμενο στους μαλακούς ιστούς του οργανισμού, όπως στους μυς.
 Έχει ημι-ζωή περίπου 30 ετών και αποβάλλεται σταδιακά μέσω των ούρων. 
Το ιώδιο-131, που αναπνέεται ή καταπίνεται, έχει πιο σύντομη ημι-ζωή οκτώ ετών.
  Συγκεντρώνεται στον θυρεοειδή και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο σε λίγα χρόνια, ενώ σε χαμηλές δόσεις μειώνει την παραγωγή των ορμονών του αδένα.

Τρόποι προστασίας
Η εκκένωση μιας περιοχής ώστε να απομακρυνθεί ο πληθυσμός, η καταφυγή σε ένα αεροστεγώς κλεισμένο χώρο, κατά προτίμηση σε ένα υπόγειο ή ειδικό καταφύγιο, καθώς και η λήψη χαπιών ιωδίου, είναι οι τρεις κυριότεροι μέθοδοι προστασίας των πολιτών σε περίπτωση διαρροής ραδιενέργειας.
 Η σφράγιση του χώρου διαμονής, αν πρόκειται για σπίτι, πρέπει να γίνεται σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες με κολλητικές ταινίες και κάθε άλλο μέσο, ώστε να μην εισχωρήσει η ραδιενεργός σκόνη στο χώρο, την εισπνεύσουν οι άνθρωποι και επικαθίσει στους πνεύμονές ή το δέρμα τους.
Βοηθάνε επίσης τα συχνά ντους, ώστε να απομακρυνθούν τυχόν ραδιενεργά σωματίδια που έχουν εναποτεθεί στο δέρμα, αλλά δεν πρέπει κανείς να τρίβει το δέρμα του για να μην διευκολύνει την είσοδο των σωματιδίων στον οργανισμό.
Το κάπνισμα, το φάγωμα των νυχιών, η επαφή των δαχτύλων με το στόμα κ.λπ. πρέπει να αποφεύγονται επίσης, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ραδιοπροστασίας και Πυρηνικής Ασφάλειας (IRSN) της Γαλλίας.
Τα χάπια ιωδίου, που μοιράζουν οι αρμόδιες Αρχές, όταν κρίνουν ότι πρέπει, πλημμυρίζουν με ιώδιο τον θυρεοειδή, ώστε να μην μπορεί να απορροφήσει πια το ραδιενεργό ιώδιο.
Έτσι, εμποδίζουν τον καρκίνο του θυρεοειδούς, ένα κίνδυνο που αφορά πρωτίστως τα μωρά, τα παιδιά, τους εφήβους, τις έγκυες και τις μητέρες που θηλάζουν.
Κατά προτίμηση, το ιώδιο λαμβάνεται μια ώρα πριν την έκλυση της ραδιενέργειας, ενώ μπορεί να ληφθεί και 24 ώρες μετά το πυρηνικό ατύχημα, αλλά η προστασία του που παρέχει τότε, είναι μειωμένη πια κατά 25%, σύμφωνα με τον διευθυντή του IRSN Πατρίκ Γκουρμελόν.
Η ιαπωνική κρίση, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, έχει πυροδοτήσει έναν πανικό στην Ιαπωνία και σε γύρω χώρες για την αγορά χαπιών ιωδίου, κυρίως μέσω Ίντερνετ, όπου πουλιούνται πλέον πάνω και από 500 δολάρια το κουτί των 14 χαπιών.
 Τα αποθέματα αμερικανικών εταιρειών που πουλάνε ιωδιούχο κάλιο, έχουν ήδη εξαντληθεί.
Το ιωδιούχο κάλιο είναι ένα άλας που μπλοκάρει την είσοδο στον οργανισμό του καρκινογόνου ραδιενεργού ιωδίου.
Σε περιοχές της Ασίας πολλοί άνθρωποι έχουν αδειάσει τα φαρμακεία ακόμη και από τα μπουκαλάκια του αντισηπτικού υγρού ιωδίου, για να το αλείψουν γύρω από τον λαιμό τους, μια πρακτική όμως που δεν έχει αποτέλεσμα.
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι είναι περιττή αυτή η υστερία και ότι τα χάπια ιωδίου έχουν περιορισμένη χρησιμότητα, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με ανακοίνωσή του, ζητεί από τους ανθρώπους να συμβουλεύονται τον γιατρό τους και να μην παίρνουν μόνοι τους χάπια, καθώς δεν αποτελούν 
«αντίδοτο κατά της ραδιενέργειας» και δεν προσφέρουν προστασία από ισχυρότερα ραδιενεργά στοιχεία όπως το καίσιο, ενώ μπορεί να έχουν παρενέργειες σε μερικούς ανθρώπους, ειδικά σε εγκύους.

Τι είναι η ραδιενέργεια
Η επιδείνωση της κατάστασης στους πυρηνικούς σταθμούς της Ιαπωνίας έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο το φάσμα της ραδιενέργειας.
Ακολουθεί μια εκλαϊκευτική εξήγηση του φαινομένου και των πιθανών επιπτώσεων για την υγεία, με βάση κυρίως σχετικά ενημερωτικά κείμενα της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).
Η ραδιενέργεια είναι μια μορφή ιοντίζουσας ακτινοβολίας, δηλαδή μια μορφή ενέργειας που εκπέμπεται από κάποια πηγή και διαδίδεται στο χώρο.
Ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του δέχεται συνεχώς ενέργεια με τη μορφή ακτινοβολίας, τόσο από το φυσικό του περιβάλλον (γήινο και διαστημικό) όσο και από τεχνητές πηγές, τις οποίες εφηύρε ο ίδιος.
Στις φυσικές πηγές ακτινοβολίας συγκαταλέγονται τα συστατικά του φλοιού της γης και η κοσμική ακτινοβολία.
Το έδαφος, το νερό και ο αέρας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και φυσικά ραδιενεργά στοιχεία, ενώ η επιφάνεια της γης προσβάλλεται συνεχώς από την κοσμική ακτινοβολία, με πηγές εκπομπής τον ήλιο και άλλες μακρινές αστρικές περιοχές.
Η κυριότερη φυσική ραδιενέργεια, από άποψη επιπτώσεων στον άνθρωπο, είναι το φυσικό ραδιενεργό άχρωμο, άοσμο και άγευστο αέριο ραδόνιο, το οποίο προέρχεται από το ουράνιο που υπάρχει στο υπέδαφος και τα πετρώματα της γης και στο οποίο οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος της ετήσιας δόσης ακτινοβολίας που λαμβάνουν όλοι οι άνθρωποι με φυσικό τρόπο.
Από την άλλη, ο άνθρωπος ανακάλυψε τις τεχνητές πηγές παραγωγής ακτινοβολιών κατά τα τέλη του 19ου αιώνα, πράγμα που σταδιακά οδήγησε στην εκτεταμένη χρήση τους.
Οι ακτινοβολίες χρησιμοποιούνται σήμερα στην ιατρική (διάγνωση και θεραπεία ασθενειών όπως ο καρκίνος), στη βιομηχανία (ραδιογραφήσεις, ακτινοβολητές για αποστείρωση υλικών, συσκευές για έλεγχο ποιοτικών παραμέτρων, διάφορα καταναλωτικά αγαθά κλπ.), στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας (από πυρηνικούς σταθμούς όπως αυτοί που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην Ιαπωνία μετά το σεισμό και το τσουνάμι), στην έρευνα κ.α.
Στις τεχνητές πηγές ακτινοβόλησης του ανθρώπου συμπεριλαμβάνεται και η ραδιορύπανση του περιβάλλοντος από αλλεπάλληλες πυρηνικές δοκιμές στην ατμόσφαιρα, που έγιναν από τις μεγάλες δυνάμεις στο πλαίσιο του Ψυχρού Πολέμου πριν από το 1962, καθώς και από ορισμένα σοβαρά πυρηνικά ατυχήματα, με κυριότερο αυτό στον αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ το 1986.

Ιοντίζουσες και μη ακτινοβολίες
Οι ακτινοβολίες διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες:
τις ιοντίζουσες και τις μη ιοντίζουσες.

 Ιοντίζουσες (όπως η ραδιενέργεια) είναι οι ακτινοβολίες που μεταφέρουν ενέργεια ικανή να εισχωρήσει στην ύλη, να προκαλέσει ιοντισμό των ατόμων της, να διασπάσει βίαια τους χημικούς δεσμούς των στοιχείων και να προκαλέσει βιολογικές βλάβες σε ζώντες οργανισμούς.
Οι γνωστότερες ιοντίζουσες ακτινοβολίες είναι οι ακτίνες Χ που παράγονται στις λυχνίες των ακτινολογικών μηχανημάτων και χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική, καθώς και οι ακτινοβολίες α, β, και γ που εκπέμπονται από τους ασταθείς πυρήνες ατόμων.
 Οι ιοντίζουσες ακτινοβολίες είναι διεισδυτικές.
 Η ποσότητα ενέργειας που μεταφέρεται από την ακτινοβολία στην ύλη ανά χιλιόγραμμο μάζας, καλείται δόση ακτινοβολίας.
 Η πιθανότητα βλάβης της υγείας σχετίζεται άμεσα με το ύψος της δόσης ακτινοβολίας.
Μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες είναι αυτές που μεταφέρουν σχετικά μικρή ενέργεια, ανίκανη να προκαλέσει ιοντισμό, ικανή όμως να προκαλέσει ηλεκτρικές, χημικές και θερμικές επιδράσεις στα κύτταρα, που μπορούν να αποβούν άλλοτε επιβλαβείς και άλλοτε ευεργετικές για τη λειτουργία τους.

Σε αυτές ανήκουν
 οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες,
όπως τα στατικά και χαμηλόσυχνα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία, τα ραδιοκύματα, τα μικροκύματα των κεραιών επικοινωνιών και ραδιοτηλεόρασης, η ορατή ακτινοβολία, η υπέρυθρη κ.ά.
Ο ιοντισμός του ατόμου είναι ένα φυσικό φαινόμενο που ακολουθεί την αλληλεπίδραση της ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας με την ύλη.
Είναι η βίαιη εκδίωξη ενός ηλεκτρονίου από το άτομο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ζεύγους αντίθετα φορτισμένων ιόντων.
Οι πυρήνες των ατόμων αποτελούνται από θετικά φορτισμένα σωματίδια, τα πρωτόνια, και από ουδέτερα φορτισμένα σωματίδια, τα νετρόνια.
  Ορισμένα άτομα είναι ασταθή, δηλαδή οι πυρήνες τους έχουν την τάση να αλλάζουν αυθόρμητα τη δομή τους, έως ότου προκύψει ένας πυρήνας με σταθερή δομή.
Κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής εκπέμπουν ακτινοβολία.

Aπό τις ακτινοβολίες αυτές, οι πιο γνωστές είναι:
 Η ακτινοβολία α
(εκπομπή θετικά φορτισμένου σωματιδίου μεγάλης μάζας),
η ακτινοβολία β
(εκπομπή φορτισμένου σωματιδίου μικρής μάζας) και
η ακτινοβολία γ
(εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας)
Η ιδιότητα των ασταθών πυρήνων να αποβάλλουν μάζα και ενέργεια, καλείται ραδιενέργεια ή, εναλλακτικά, ραδιενέργεια ενός υλικού είναι το φυσικό μέγεθος που χαρακτηρίζει το ρυθμό διάσπασης των ασταθών πυρήνων του.
Τα ισότοπα γνωστών σταθερών χημικών στοιχείων, που χαρακτηρίζονται από ασταθείς πυρήνες, ονομάζονται ραδιενεργά ισότοπα ή ραδιοϊσότοπα.

Τα ραδιοϊσότοπα μπορούν να ταξινομηθούν σε:

- Φυσικά ραδιοϊσότοπα (που είναι συστατικά του φλοιού της γης από τη στιγμή της δημιουργίας της).
Τα κυριότερα είναι
το ουράνιο-238 (U-238),
 το ουράνιο-235 (U-235),
 το θόριο-232 (Th-232),
το κάλιο-40 (K-40).
 Τα φυσικά ραδιενεργά στοιχεία-ραδιοϊσότοπα, εκτός από το έδαφος και τα ορυκτά (κυρίως το ραδιενεργό κάλλιο-40), ανιχνεύονται στο νερό, στον αέρα, στους ζώντες οργανισμούς, στις τροφές και στα οικοδομικά υλικά.
Ειδικά η τροφική αλυσίδα αποτελεί πηγή πρόσληψης φυσικών ραδιενεργών στοιχείων.

- Κοσμογενή ραδιοϊσότοπα
(που παράγονται από την αλληλεπίδραση της κοσμικής ακτινοβολίας με την ατμόσφαιρα).

- Τεχνητά παραγόμενα ραδιοϊσότοπα
(που παράγονται τεχνητά σε εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας, όπως σε πυρηνικούς αντιδραστήρες και επιταχυντές σωματιδίων).

Η έκλυσή τους στο φυσικό περιβάλλον -και η διείσδυσή τους στον οργανισμό αρχικά άμεσα και έπειτα έμμεσα μέσω της τροφικής αλυσίδας- είναι πιθανό να επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στον πληθυσμό και στο περιβάλλον.

Έρχονται τερατογενέσεις και αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου:

Σαν αποτέλεσμα της έκλυσης ραδιενέργειας έχουμε
το σύνδρομο ραδιενέργειας, το οποίο διακρίνεται σε οξύ και χρόνιο, ανάλογα με τη δόση ραδιενέργειας η οποία έχει απελευθερωθεί και έχει προσβάλλει έναν άνθρωπο.
Το οξύ σύνδρομο, δηλαδή το μεσοπρόθεσμο, μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη και μετά 30 λεπτά απο την έκθεση του ατόμου στη ραδιενέργεια.
Τα συμπτώματα είναι υψηλός πυρετός, έμετοι, διάρροια, κόπωση και καταστροφή - νέκρωση των κυττάρων στον μυελό των οστών και πολλών ακόμη κυττάρων στο σύνολο των...

Αντωνακάκης Ε. Σωκράτης
Γενικός Χειρουργός
Πηγάδια Καρπάθου
τηλ. 6974 139 931

Πόλεμο στη Μεσόγειο, βλέπουν τα διεθνή μέσα./ (War in the Mediterranean, see the international media.)Πόλεμο στη Μεσόγειο, βλέπουν...

τα διεθνή μέσα.

(War in the Mediterranean, see the international media.)
Τα τύμπανα του πολέμου χτύπησαν ήδη στη Μεσόγειο, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, που μεταδίδουν ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να εξαπολύσει επίθεση εναντίον...του Ιράν και της Συρίας, στο διάστημα μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου.
Σε δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας Debka αναφέρεται ότι τα όσα λέει και κάνει τον τελευταίο καιρό ο πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται για έναν περιφερειακό πόλεμο.

 Για του λόγου το αληθές το άρθρο επικαλείται μια συγκεκριμένη δήλωση του Νετανιάχου που τονίζει:
«Υπάρχουν φορές που μια απόφαση μπορεί να έχει ένα βαρύ τίμημα. Αλλά το τίμημα για τη μη λήψη απόφασης μπορεί να είναι βαρύτερο.
 Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε πάντα το θάρρος και την αποφασιστικότητα για τις σωστές αποφάσεις ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον και την ασφάλειά μας.»
Αν και ο ισραηλινός πρωθυπουργός δεν ανέφερε το Ιράν, όλοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι το φωτογράφισε.
Την ανησυχία φουντώνει ακόμη περισσότερο ρεπορτάζ του Reuters, που υποστηρίζει ότι η απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει το Ιράν το καθιστούν πλέον τελείως απρόβλεπτο.
 Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και οι εκτιμήσεις του διευθυντή του προγράμματος Μέσης Ανατολής στο Κέντρο Στρατηγικών και Εθνικό Σπουδών στην Ουάσιγκτον, Jon Alterman.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα τολμήσει το Ισραήλ να προχωρήσει σε αεροπορικές τουλάχιστον επιθέσεις εναντίον του Ιράν, ειδικά τώρα που μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο του Ιράκ, χωρίς να χρειάζεται την έγκριση των αμερικανών που εγκαταλείπουν τη περιοχή.
Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους, εκφράζοντας την άποψη ότι το κόστος ενδέχεται να είναι πολύ υψηλότερο από το κέρδος.
«Το ζήτημα είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιές θα είναι οι μεσοπρόθεσμες συνέπειες», λέει ο Jon Alterman και προσθέτει: «Θα μπορούσε μια επίθεση να ενθαρρύνει το καθεστώς στην ολοκλήρωση του πυρηνικού του προγράμματος».

Εικόνες φόβου από απλούς πολίτες του Ιράν περιγράφουν τα Ισραηλινά ΜΜΕ. Υποστηρίζουν ότι ο φόβος προέρχεται κυρίως μετά την εισβολή στη Βρετανική πρεσβεία.
Αρκετά σχολεία -γαλλικά και γερμανικά- παραμένουν κλειστά. Πολλοί ξένοι εγκαταλείπουν τη χώρα και αυτό έχει προκαλέσει
τη βεβαιότητα, ότι «κάτι σοβαρό σχεδιάζεται να γίνει».

Από την άλλη πλευρά η ηγεσία του Ιράν εξακολουθεί να τηρεί δυναμική στάση.
 Ο υποναύαρχος Habibollah Sayyari, αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού του Ιράν, δήλωσε ότι ο Στόλος της χώρας είναι έτοιμος να προφυλάξει τα θαλάσσια σύνορα της, και στηρίζει την θέση του αυτή κάνοντας αναφορά στην ανανέωση που έχει γίνει με την προσθήκη αρκετών νέων μονάδων, στο ιρανικό αμυντικό σύστημα.
enimerwsi.com
 
ΑΠΟ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
ΑΠΟ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ...

 
Ξεκίνησαν επιχειρήσεις- Ηλεκτρονικός πόλεμος παντού στην Α.Μεσόγειο.
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011
ΑΠΟ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.


ΑΠΟ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ
ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
 ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΙΡΑΝ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες μου ενδεχόμενη προληπτική επίθεση του ΙΣΡΑΗΛ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του ΙΡΑΝ θα είναι «επιπέδου παράλυσης» και θα προέρχεται πιθανότατα από 4 διαφορετικά σημεία, δυο εκ των οπίων δεν πηγαίνει ο ανθρώπινος νους….

 Πέραν των αεροπορικών προσβολών διαφόρων βάσεων του ΙΡΑΝ, όπως της ΝΑΤΑΝΖ-ΚΟΜ-ΑΡΑΚ-ΙΣΦΑΧΑΝ-ΜΠΟΥΣΕΡ, θα υπάρξουν και επιθέσεις με πυραύλους ΚΡΟΥΖ από υποβρύχια του ΙΣΡΑΗΛ, στους οποίους οι κεφαλές είναι βαθιάς διάτρησης.
Σημειώνω ότι μέσα στον Ιούνιο και δεύτερο Ισραηλινό υποβρύχιο εξοικειώθηκε με τα νερά του ΚΟΛΠΟΥ, ενώ πραγματοποίησε πολύπλευρες ανιχνεύσεις-αναγνωρίσεις των Ιρανικών ακτών, χωρίς να εντοπιστεί.
Επίσης το πρώτο υποβρύχιο προ μηνών είχε επισκεφθεί μικρά συμπλέγματα νήσων στον ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, καθώς
 και στρατηγικής σημασίας νήσο στην οποία υπάρχουν
 και ασκούνται ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ των ΗΠΑ.
Το ΙΣΡΑΗΛ το πρωί εξέφρασε την απογοήτευση του προς τον ΓΓ/ΟΗΕ για την αναφορά του ότι «ευθύνεται για την ένταση στο νότιο ΛΙΒΑΝΟ».
Μάλιστα επικαλείται το γεγονός ότι ο επικεφαλής του τομέα ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ταξίαρχος ΓΙΟΣΙ ΜΠΑΙΤΑΖ επισκέφθηκε τον ΟΗΕ και ενημέρωσε πολλές αντιπροσωπείες χωρών για τις τελευταίες προκλητικές κινήσεις της ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ νότια του ποταμού ΛΙΤΑΝΙ.(υπήρξαν ήδη 3 επεισόδια με δυνάμεις της Ειρηνευτικής Δύναμης).
Πάντως ο ΜΟΥΝ παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουν τραυματιστεί 5 άνδρες της ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ και έχει κλαπεί ένα όχημα της ,
έχει αρνηθεί επίσημα να κατονομάσει την ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ
 ως υπεύθυνη της έντασης στο νότιο ΛΙΒΑΝΟ.


  Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011
Ξεκίνησαν επιχειρήσεις- Ηλεκτρονικός πόλεμος παντού στην Α.Μεσόγειο.

Ξεκίνησαν επιχειρήσεις- Ηλεκτρονικός πόλεμος παντού στην Α ...
http://stavretta.blogspot.com/2011/09/blog-post_8005.htmlΟι κινέζοι παίρνουν το 25% του χρέους της Ελλάδας.


 
Οι κινέζοι παίρνουν το 25% του χρέους της Ελλάδας.

<>
<>

Από τα ξένα μέσα ενημέρωσης έρχεται η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της "Αξίας" του περασμένου Σαββατοκύριακου, για επαφές Ελλάδας-Κίνας προκειμένου η δεύτερη να αγοράσει μέρος του χρέους.
Ειδικότερα όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones επικαλούμενο ασφαλείς πηγές υπάρχουν σε εξέλιξη επαφές προκειμένου οι δυο χώρες να συμφωνούν προκειμένου η Κίνα να αγοράσει Ελληνικά ομόλογα των οποίων η αξία ενδέχεται να διαμορφωθεί στα 25 δισ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της "Αξίας" της προηγούμενης εβδομάδας

Κυβερνητικοί κύκλοι εκτιμούν ότι αν επιτευχθεί το σημαντικό αυτό deal, θα αποτελέσει μία μείζονος σημασίας ανάσα για την ελληνική οικονομία, θα απομακρύνει το φάσμα της χρεοκοπίας της χώρας και θα λύσει το άμεσο και τεράστιο ταμειακό πρόβλημα του ελληνικού Δημοσίου αλλά και των ελληνικών τραπεζών, σε μία περίοδο κατά την οποία το ελληνικό κράτος δυσκολεύεται να βρει δανειστές.

Το κυριότερο είναι ότι θα υπάρξει πλέον ο χρόνος προκειμένου να ωριμάσουν τα νέα μέτρα και να μπορέσει να συμμαζευτεί το έλλειμμα, να βγει η χώρα από τη "μαύρη λίστα" των διεθνών οίκων αξιολόγησης που "απειλούν" με νέες υποβαθμίσεις που θα φέρουν τους ελληνικούς τίτλους στα πρόθυρα του να χαρακτηρισθούν "junk bonds" και να γίνει δυνατή η άσκηση και ο επανασχεδιασμός της οικονομικής πολιτικής με μεγαλύτερη ψυχραιμία πλέον.

Οι διαπραγματεύσεις

Στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων έχουν εμπλακεί και κορυφαία επιτελικά στελέχη αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών, όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan, οι οποίοι ούτως ή άλλως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με κινεζικούς τραπεζίτες και αξιωματούχους, στο πλαίσιο της αυξημένης κινητικότητας που παρατηρείται στις σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας.

Δεν πρέπει να λησμονείται ότι η Κίνα αποτελεί αυτή τη στιγμή τον μεγαλύτερο δανειστή του αμερικανικού Δημοσίου με ομόλογα που ξεπερνούν τα 800 δισ. δολάρια και εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη από την υποχώρηση του αμερικανικού νομίσματος.
 Πέραν των εμπορικών θεμάτων, η διατήρηση της σχέσης αυτή, άλλωστε, ήταν και ένα από τα κυριότερα ζητήματα της επίσκεψης του προέδρου Ομπάμα στην Κίνα. 
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009
http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&contentid=10193<>
TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ... 
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.....
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ - TΡOΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ
ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ...
stavretta


http://stavretta.blogspot.com/2011/03/blog-post_09.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/03/blog-post_271.html
http://stavretta.blogspot.com/2011/11/blog-post_20.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/10/blog-post_31.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/11/blog-post_3173.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/11/ancient-chinese-secrettruth-about.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/10/cnn.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/06/blog-post_07.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/06/blog-post_693.html

http://stavretta.blogspot.com/2011/05/h.htm

http://stavretta.blogspot.com/2011/12/blog-post_07.html

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Ε;;;
stavretta
Ετοιμάζονται για τη διάλυση του ευρώ!

Ετοιμάζονται για τη διάλυση του ευρώ!

Ετοιμάζονται για τη διάλυση του ευρώ!


Επιμέλεια: Γιώργος Κανελλόπουλος
Αρκετές από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν Σχέδιο Β για να αντιμετωπίσουν τις εξελίξεις, σε περίπτωση που υπάρξει άτακτη φυγή χωρών από το ευρώ λόγω της κρίσης, σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης».
Θεωρούν μάλιστα πιθανή τη διάσπαση του ευρώ, εάν δεν επέμβει δραστικά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


«Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε και δεν εφησυχάζουμε στο μέτωπο αυτό.
Δεν πρέπει να αγνοήσουμε την προοπτική άτακτης αποχώρησης κάποιων χωρών από το ευρώ», είπε στην αμερικανική εφημερίδα το στέλεχος της Βρετανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που εποπτεύει και τις τράπεζες (FSA), Αντριου Μπέιλι.
Τράπεζες όπως η Merrill Lynch, η Barclays Capital και η Nomura από την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιοποίησαν σειρά από εκθέσεις στις οποίες εξετάζεται η πιθανότητα διάσπασης της ευρωζώνης.
«Η χρηματοπιστωτική κρίση στην ευρωζώνη έχει μπει σε νέα, πιο επικίνδυνη φάση», ανέφερε η Nomura στη σχετική έκθεση, προσθέτοντας ότι, εάν η ΕΚΤ δεν παρέμβει δραστικά για να αναλάβει δράση όπου απέτυχαν οι πολιτικοί, «μια διάσπαση του ευρώ φαντάζει τώρα πιθανή».
Οι ανησυχίες μεγάλωσαν μετά την υποβάθμιση της Πορτογαλίας και του Βελγίου την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αυξάνονται οι φόβοι ακόμη και για πιθανή υποβάθμιση της Γαλλίας, γεγονός που θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην Ευρώπη.
Μεγάλες βρετανικές τράπεζες, όπως η Royal Bank of Scotland, αναφέρουν οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης», επεξεργάζονται σχέδια ανάγκης για την περίπτωση που «γίνει αυτό το οποίο δεν τολμά κανείς να σκεφτεί», σύμφωνα με πηγές των βρετανικών εποπτικών Αρχών.
Η ανησυχία είναι έκδηλη και στις ΗΠΑ, όπου οι αρμόδιες Αρχές πιέζουν αμερικανικές τράπεζες όπως η Citigroup και άλλες να μειώσουν την έκθεσή τους στην ευρωζώνη - ουσιαστικά να πουλήσουν ευρωπαϊκά ομόλογα που έχουν στην κατοχή τους.
 Στο Χονγκ Κονγκ, οι εποπτικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τη διεθνή έκθεση των εγχώριων τραπεζών, επειδή ανησυχούν για την ευρωπαϊκή κρίση.
Οι ευρωπαϊκές τράπεζες, όμως, φαίνεται να ανησυχούν λιγότερο από τις άλλες, αφού δεν φαίνεται να κάνουν ανάλογες προετοιμασίες, προσθέτουν οι «Τάιμς».
Ιδιαίτερα οι τράπεζες στη Γαλλία και την Ιταλία, λένε τραπεζικές πηγές στην αμερικανική εφημερίδα, θεωρούν ότι είναι απίθανο να διασπαστεί το ευρώ.
«Από πολιτικής πλευράς, ακόμη και η ιδέα της φυγής της Ελλάδας (από το ευρώ) θεωρείται από ολοένα περισσότερους σαν ανάθεμα. Παρά τις προσδοκίες ότι η Ελλάδα - και οι τράπεζες που την δανείζουν - μπορεί να λαμβάνει ευρωπαϊκή βοήθεια με χρήματα των φορολογουμένων για διάστημα έως εννέα χρόνων, υπάρχει ο φόβος ότι μια έξοδός της (από το ευρώ) μπορεί να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, ότι θα γίνει μια δεύτερη Lehman Brothers ή ότι θα οδηγήσει στην έξοδο κι άλλων χωρών από την ευρωζώνη», αναφέρουν οι «Τάιμς».

http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4676310
Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές έκρυβαν εκατοντάδες εκατομμύρια μέσω off shore;

Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές έκρυβαν εκατοντάδες εκατομμύρια μέσω off shore;


Μεγάλα ονόματα της πίστας φαίνεται ότι εκτός από το τραγούδι ήταν καλλιτέχνες και στη φοροδιαφυγή, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει έρευνα του ΣΔΟΕ. 
Οι ράμπο του υπουργείου Οικονομικών έκαναν φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία 17 τραγουδιστών και απ’ ότι φαίνεται έπιασαν...
λαυράκια.


Έτσι πρωτοκλασάτοι τραγουδιστές, μετά το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τους βρέθηκαν να έχουν φυγαδεύσει μεγάλα ποσά στο εξωτερικό ή να έχουν επενδύσει, επίσης μεγάλα ποσά, σε πανάκριβα αυτοκίνητα και σκάφη πολυτελείας, τα οποία όμως ανήκουν σε εικονικές off shore εταιρίες.


Ανάμεσα στους τραγουδιστές που εντοπίστηκαν από το ΣΔΟΕ είναι και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, ο οποίος αν και πλήρωνε τα ασφάλιστρα και το ενοίκιο στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, είχε δηλωμένο το 20μετρο σκάφος του σε άλλο όνομα.


Το ΣΔΟΕ πάντως δεν αστειεύτηκε ούτε του πέταξε γαρύφαλλα, όπως κάνουν οι χιλιάδες θαυμαστές και ιδιαίτερα οι θαυμάστριές του. 
Αντίθετα σύντομα αναμένεται να του στείλει το λογαριασμό, ώστε να πληρώσει τους φόρους του που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ.
Θα κληθεί μάλιστα να προχωρήσει και στη μετατροπή του σκάφους του από επαγγελματικό σε ιδιωτικό, γιατί εδώ που τα λέμε τραγουδιστής είναι ο άνθρωπος και όχι ψαράς.


Το ίδιο κόλπο κάνουν πάντως και άλλοι συνάδελφοί του καλλιτέχνες, βαφτίζοντας σε επαγγελματικά τα σκάφη αναψυχής τους.
 Για να μη πέσουν λοιπόν στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι καλλιτέχνες που μεταφέρουν τα πολυτελή τους σκάφη από νησί σε νησί.

Το μεγάλο θέμα με τη φοροδιαφυγή των καλλιτεχνών δεν σταματά όμως εδώ, καθώς οι ράμπο έχουν στοιχεία για μαύρα νυχτοκάματα, που μεταφέρονται σε κατάμαυρες σακούλες και αφορούν αμοιβές όχι από το τραγούδι, αλλά από τα παρελκόμενα, όπως λουλούδια, γκαρνταρόμπα και πάρκινγκ.


Η διασταύρωση των στοιχείων δεν αργεί και έτσι σύντομα αναμένεται το ΣΔΟΕ να αποστείλει κλήσεις και απ’ ότι φαίνεται τα γραφεία των ράμπο θα γίνουν πιο καλλιτεχνικά.
star


http://www.giorgio-l.com/2010/11/off-shore.html
Αλβανοκοσοβάρος σκόρπισε το θάνατο στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης .


Αλβανοκοσοβάρος σκόρπισε το θάνατο στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης .
http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/bus7-425x287.jpg
Δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί νεκροί είναι ο απολογισμός επίθεσης ενόπλου σε στρατιωτικό λεωφορείο στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης.
Βαριά τραυματισμένος είναι τουλάχιστον ένας ακόμη επιβάτης του λεωφορείου της αμερικανικής βάσης, πιθανότατα και αυτός Αμερικανός στρατιώτης.
Η επίθεση σημειώθηκε στις 15:20 τοπική ώρα (16:20 ώρα Ελλάδας) στο ανοιχτής πρόσβασης τμήμα του λεωφορειόδρομου στο Terminal 2 του αεροδρομίου.
Ο δράστης ήταν οπλισμένος και με μαχαίρι.
Εξαιρετικά σοκαρισμένος από την αιματηρή επίθεση δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διαβεβαιώνοντας πως οι ΗΠΑ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να γίνει γνωστό πως πραγματοποιήθηκε η επίθεση.


Αναστατωμένη εμφανίστηκε και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ενώ έντονη απογοήτευση εξέφρασε και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Γκίντο Βεστερβέλε.


Ο δράστης σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία είναι ένας 21χρονος Κοσοβάρος που συνελήφθη και ανακρίνεται.
Από την Πρίστινα ανώτατος αστυνομικός αξιωματούχος ανέφερε ότι ο νεαρός άνδρας είναι Αλβανός από το βόρειο τμήμα του Κοσόβου.
"Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για τον Αρίφ Ούκα, που κατάγεται από την πόλη Μιτροβίτσα (βόρεια)", δήλωσε ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία.

Το Κόσοβο καταδίκασε την επίθεση στη ΦρανκφούρτηTην επίθεση που εξαπέλυσε ο νεαρός ένοπλος, που εικάζεται ότι είναι Κοσοβάρος και ο οποίος σκότωσε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης δύο Αμερικανούς μέλη της πολεμικής αεροπορίας, καταδίκασε η κυβέρνηση του Κοσόβου σήμερα το βράδυ χαρακτηρίζοντας την ως μία πράξη "φρικτή" και "τερατώδη".
"Αυτή η φρικτή πράξη είναι μία μεμονωμένη ενέργεια που είναι αντίθετη στις πολιτισμικές αξίες και στην παράδοση του λαού του Κοσόβου" ανέφερε σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση.


"Η κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι οι υπεύθυνοι αυτής της τερατώδους πράξης, θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν κατάλληλα.
 Ο λαός του Κοσόβου καταδικάζει σθεναρά αυτή την άνανδρη και μεμονωμένη πράξη που διαπράχθηκε εις βάρος στρατιωτών οι οποίοι έχουν παίξει κρίσιμο ρόλο στην απελευθέρωση του Κοσόβου" προσθέτει η ανακοίνωση.
πηγή θέματος newsbomb
Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

http://www.eglimatikotita.gr/2011_03_02_archive.html


Συνελήφθησαν 66 «πορτοφολάδες» του ΗΣΑΠ.

Συνελήφθησαν 66 «πορτοφολάδες» του ΗΣΑΠ.
Πολυμελής σπείρα που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε βάρος πολιτών στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, εξαρθρώθηκε απο την Ασφάλεια Αθηνών.
 Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 66 άτομα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 147 ληστείες και κλοπές και έχει βρεθεί πλήθος κλοπιμαίων.


Η σπείρα του ηλεκτρικού δρούσε το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον, ενώ η αστυνομική έρευνα άρχισε πριν από δύο μήνες.


Το περασμένο Σάββατο και αφού είχαν βρεθεί τα απαραίτητα στοιχεία, έγινε σε διάφορα σημεία της Αθήνας συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν τα 66 μέλη της σπείρας, οι 58 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί και οι υπόλοιποι Έλληνες.


Οι αλλοδαποί προέρχονται κυρίως απο χώρες της Βορείου Αφρικής, της Βαλκανικής Χερσονήσου, καθώς και της Μέσης Ανατολής.


Απά την προανάκριση προέκυψε ότι το τελευταίο εξάμηνο η σπείρα είχε διαπράξει 101 κλοπές πορτοφολιών και άλλων αντικειμένων, καθώς και 18 ληστείες σε ανυποψίαστους πολίτες μέσα και έξω από σταθμούς του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.


Επίσης, είχε διαπράξει 28 κλοπές από Ι.Χ. αυτοκίνητα, σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών.


Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε 12 διαμερίσματα στο κέντρο της πρωτεύουσας, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών συσκευών, διάφορα ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας,
ακατέργαστη κάνναβη βάρους 53,8 γραμμαρίων και 5.275 ευρώ.


Οι 66 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Με αφορμή την αστυνομική επιτυχία, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, συνεχάρη τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιανόπουλο, καθώς και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Ιωάννη Δικόπουλο.


Ο υπουργός δήλωσε ότι ο αγώνας εναντίον της εγκληματικότητας είναι διαρκής και ότι «οι πολίτες για να ελπίζουν και να
αισθάνονται ασφαλείς, θέλουν να νιώθουν ότι οι δυνάμεις τις Ελληνικής Αστυνομίας είναι στο πλευρό τους σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση».

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4676317 

Εξάρθρωσαν συμμορία την ώρα που έκανε... εξάσκηση στην διάρρηξη κλειδαριών ασφαλείας

Εξάρθρωσαν συμμορία την ώρα που έκανε... εξάσκηση στην διάρρηξη κλειδαριών ασφαλείας.

Ρεπορτάζ: Λία ΝεσφυγέΕξάσκηση στην διάρρηξη των κλειδαριών ασφαλείας, πάνω σε ένα ξύλινο ομοίωμα πόρτας, τοποθετώντας μηχανισμούς κάθε τύπου κλειδαριάς εκαναν δυο αλλοδαποί που συνελήφθησαν.
Οι δυο διαρρήκτες ηλικίας 27 και 36 χρόνων απο την Γεωργία που συνελήφθησαν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών θεωρούνται "έμπειροι "και εξειδικευμένοι στις διαρρήξεις.Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν βρέθηκαν πολλά διαρρηκτικα εργαλεία, ενώ σπιτια κρυσφυγετα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά κλοπιμαία, κοσμήματα και ηλεκτρικά είδη.


Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ η έρευνα για την δράση τους συνεχίζεται.


http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4676446


 

ENNIA ANTΡΕΣ ΒΙΑΣΑΝ 100 ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ENNIA ANTΡΕΣ ΒΙΑΣΑΝ
100 ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.


Ασιατική συμμορία βίασε μέσα σε

 διάστημα 18 μηνών μέχρι και 100

ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12-16 ετών!

 Της μεθούσαν και τους έδιναν κοκαΐνη για να μην καταλαβαίνουν τι τους κάνουν.
Μια είδηση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Βρετανίας και όχι μόνο.
 Μια συμμορία από 9 άτομα ασιατικής καταγωγής συνελήφθη στην Αγγλία για περίπου 100 βιασμούς ανήλικων κοριτσιών.
Οι δράστες μεθούσαν τα κορίτσια και τους έδιναν ναρκωτικά και στην συνέχεια τις βίαζαν και τις χτυπούσαν...

Οι δύο βασικοί δράστες είναι οι Αμπίτ Σαντικιού και Μοχάμεντ Λιακάτ, και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά.

Χθες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και παραδέχθηκαν την ενοχή τους για τους βιασμούς και την κακοποίηση των κοριτσιών.

 Οι δράστες περιέγραψαν με όλες τις λεπτομέρειες πως έφταναν σε αυτούς τους φρικιαστικούς βιασμούς.

Προσέγγιζαν τα κορίτσια με το πολυτελές BMW του Λιακάτ, κυρίως κορίτσια που ήταν έξω από καταστήματα και σχολεία μόνα τους.

Συνομιλούσαν μαζί τους και τους ζητούσαν τα τηλέφωνα τους για να τους δώσουν κάποια δουλειά.
 Στη συνέχεια καλούσαν τα κορίτσια, τα περισσότερα ήταν από χωρισμένες οικογένειες, σε πάρτι σε πολυτελή ξενοδοχεία ή διαμερίσματα.
 Εκεί ήταν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Έδιναν στα κορίτσια να πιουν βότκα με κοκαΐνη και όταν αυτές δεν είχαν πλέον τις αισθήσεις τους αυτοί της βίαζαν και τις χτυπούσαν.

 Μάλιστα δεν δίσταζαν να ζητήσουν από τα κορίτσια να ικανοποιήσουν ορισμένα βίτσια τους.

Αν κάποιες από αυτές αρνούνταν να κάνουν κάτι τις απειλούσαν με σφυριά ενώ δεν δίσταζαν να τις πετάξουν και από το αυτοκίνητο αν έβλεπαν ότι ήταν υποψιασμένες για το τι θα γινόταν.

Χθες ο Σαντικιού και Λιακάτ, πακιστανικής καταγωγής αλλά γεννημένοι στην Βρετανία, άκουσαν τον δικαστή να τους αποκαλεί φρικτούς εγκληματίες ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου που σύμφωνα με τους δικηγόρους θα είναι πάνω από 30 χρόνια φυλάκισης.

Τα υπόλοιπα 7 μέλη της συμμορίας έχουν ήδη φυλακιστεί αλλά η δίκη των δύο χρειάστηκε περισσότερες μέρες αφού οι δύο αυτοί δράστες θεωρούνται οι εγκέφαλοι της συμμορίας.
Αρκετά από τα θύματα είχαν πάει στη δίκη σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Άλλα είχαν μαζί τους, συγγενείς και φίλους ενώ μερικά κορίτσια που κρίθηκαν ως μάρτυρες πήγαν στο δικαστήριο με τον ψυχίατρο τους.
“Το σοκ που έχουν πάθει αυτά τα κορίτσια είναι μεγάλο και αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν εύκολα να το ξεπεράσουν”, δήλωσε ένας από τους ψυχολόγους.

Και πως να ξεπεράσει ένα κοριτσάκι 12 ετών ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα.
Οι έρευνες άρχισαν από το 2008 όταν οι δύο εγκέφαλοι συνελήφθησαν επειδή “ψώνισαν” από τον δρόμο δύο κορίτσια και βρήκαν στο αυτοκίνητο τους μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά.

Μετά από λίγες μέρες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Όμως σιγά σιγά το νήμα άρχισε να ξεδιπλώνεται και οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη των Απρίλιο του 2009 όταν δύο έφηβες πήγαν στην αστυνομία λίγες ώρες αφού είχαν βιασθεί από τους δύο άνδρες και την υπόλοιπη συμμορία.

Η παιδική σεξουαλική κακοποίηση είναι ένα “καλά κρυμμένο” διεθνές πρόβλημα, είπε ο υπεύθυνος της αστυνομίας και είναι πολύ δύσκολο να το σταματήσουμε.

 “Πρέπει όλοι να προσέχουμε τα παιδιά μας.
 Είναι το σημαντικότερο που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας”, πρόσθεσε.

Οι δράστες μάλιστα βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους για “επιβράβευση” τώρα όμως όλα τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους
http://www.giorgio-l.com/2010/11/9-100.html

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"