.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερούς Rockefeller! MONH ΛΥΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ !

Ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερούς Rockefeller!
 MONH ΛΥΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ !

σ.σ.netakias – Τι έγινε Καρατζαφέρη;
 Εσύ που τα “ξέρεις” όλα δεν το…”ήξερες”;
 Γιατί δεν ρώταγες τον Κυριάκο;
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ! ΓΚΕ – ΓΚΕ ;
Η αποκάλυψη από τους Αδιάβροχους
Ο Παπαδήμος που θέλουν διάφοροι μπετατζήδες και ο εγγυητής της banana democracy Γιώργος Καρατζαφέρης είναι μέλος της Τριμερούς επιτροπής μαζί με τον Alexis Papahelas που ανησυχεί για την πατρίδα.
Δείτε την εδώ!!!
http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-11_2.pdf
Ξέρετε ποιος ίδρυσε τούτη την συνωμοτική στρούγγα και προεδρεύει;
Ο DAVID ROCKEFELLER !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λουκάς Παπαδήμος: Υλοποιήθηκε το παλιό σχέδιο των τραπεζιτών…

Λουκάς Παπαδήμος: Υλοποιήθηκε το παλιό σχέδιο των τραπεζιτών…
Όλα δείχνουν ότι ό νέος πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα είναι ο «τραπεζίτης» Λουκάς Παπαδήμος.

Οι διεθνείς μαφιόζοι και τοκογλύφοι τοποθέτησαν απευθείας στην πρωθυπουργία της χώρας το δικό τους άνθρωπο:
Τα ανδρείκελα (ΓΑΠ-Σαμαράς) θα είναι τα υποστυλώματά του… Σημείωση: Αποκαλυπτική η θητεία του κ. Παπαδήμου:

α) 1980: Οικονομικός εμπειρογνώμων στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

β). 1985-1993: Οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας Ελλάδας.

γ). 1993-2002: Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

δ). 2002-2010: Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!!!

ε). 2010: Οικονομικός σύμβουλος του ΓΑΠ!!!  

  Σήμερα, αυτός ο υπάλληλος της τραπεζικής κακουργίας και μοχθηρίας θα έρθει ως πρωθυπουργός να μας δώσει την χαριστική βολή…

Ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν από παλιά η βασική επιλογή των διεθνών αρπακτικών και δημίων μας.


Ο Καρατζαφέρης, ο δοκιμαστής των τραπεζικών σεναρίων,
 το είχε δηλώσει ανοικτά στις 18/2/2009:

«Προτείνω ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται έναν άνθρωπο που να ξέρει καλά τα οικονομικά.
Η χώρα δεν θέλει αυτή τη στιγμή εκλογές, θα ήταν καταστροφή για την οικονομία.
Προτείνω τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό, με τους πολιτικούς αρχηγούς να τον στηρίζουμε για μία διετία για παράδειγμα.
Πρέπει να επιστρατευθούν τα καλύτερα μυαλά της χώρας για να φύγουμε από την ύφεση».

Η «πρόταση» αυτή του «λαγού» των τραπεζιτών υλοποιείται, ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ, σήμερα για τη …σωτηρία μας (των τραπεζών!!!)

Και από πάνω μας δουλεύουν με το κιτσαριό των τρομοκρατικών θεατρικών τους παραστάσεων και με τα παιδικά παιχνίδια της κολοκυθιάς


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.

 

 

 

  Αναπόσπατο μέρος της διαφθοράς των προδοτικών μνημονίων και των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών ο τραπεζίτης Παπαδήμος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ
************


=== ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΗΠΑ – 2002!!!.. ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ…

 === Τράπεζα της Ελλάδας: – Να αξιοποιηθεί ο διορισμός του Παπαδήμου ως νέου Αντιπροέδρου της ΕΚΤ

 === 15η Απριλίου του 2002
=== Η Επιτροπή Χρηματοδότησης και οι υπουργοί οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

  διόρισαν τον διοικητή της …… >>>>>>

κεντρικής Τράπεζας στην Ελλάδα, Λουκά Παπαδήμο, ως ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ της (ΕΚΤ) Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το Σάββατο, κατά τη συνεδρίασή τους στο Οβιέδο της Ισπανίας.


=== Ο Παπαδήμος, πρόσφατα διαφημίσθηκε ως ο «εκλεκτός» για τη θέση,

 του πετυχημένου Γάλλου Christian Noyer.

Ο άλλος υποψήφιος για τη θέση ήταν ο Βέλγος οικονομολόγος Paul de Grauwe.


=== Ο νέος Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ γεννήθηκε το 1947, στην Αθήνα. Σπούδασε στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), όπου έλαβε και το διδακτορικό του στα οικονομικά.

Μεταξύ 1975 – 1984 υπηρέτησε ως καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Έχει επίσης υπηρετήσει ως εμπειρογνώμονας Federal Reserve Bank (ΗΠΑ).


=== Ο Παπαδήμος διορίστηκε ως υποδιοικητής της κεντρικής Τράπεζας στην Ελλάδα το 1993, και διοικητής το 1994.

 Η έρευνά και το ακαδημαϊκό του έργο έχει επικεντρώθηκαν κυρίως στα ζητήματα που ασχολούνται με την μακρο-οικονομική θεωρία και πολιτική.


=== Το Ευρωπαϊκό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών (ΕΣΚΤ) αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και τις εθνικές κεντρικές τράπεζες (ΕθνΚΤ) των κρατών-μελών.
=== Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στη συνάντηση, χαρακτήρισε την επιλογή Παπαδήμου «μια σημαντική στιγμή τόσο για τη χώρα όσο και την ελληνική οικονομία».


Δηλώσεις Σημίτη, και Νέας Δημοκρατίας:Ο διορισμός του Παπαδήμου κέρδισε αμέσως τον έπαινο του Έλληνα Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
«Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη ικανοποίηση της κυβέρνησης, καθώς και του κάθε Έλληνα πολίτη, για την εκλογή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Παπαδήμου Λουκά ως αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
«Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση, η οποία επισφραγίζει τις προσπάθειες, την πορεία και τα αποτελέσματα των οικονομικών επιλογών μας, και αυτών που οδήγησαν τη χώρα σε νέους ορίζοντες με ευνοϊκές προοπτικές για τη νομισματική σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού και διεθνούς περιβάλλοντος,» είπε ο Σημίτης.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του οικονομικού τομέα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, εξέδωσε επίσης ανακοίνωση για τον διορισμό του νέου αντιπροέδρου της ΕΚΤ.
«Η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμο, για την εκλογή του ως Αντιπροέδρου της ΕΚΤ», είπε, προσθέτοντας ότι ο αντίκτυπος της επιλογής του Παπαδήμου, εκτός από έναν προσωπικό του θρίαμβο, αποτελεί και μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα.
ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
ΠΗΓΗ: Ελληνική Πρεσβεία Ουάσιγκτον
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Λοιπόν, αυτόν μάλλον μύγα τσε-τσέ τον τσίμπησε και από ηλεκτρολόγος μηχανικός κατέληξε οικονομολόγος και τραπεζίτης. Φαντάζεσαι τι σάλος θα ξεσπούσε αν ήταν και τορναδόρος????…..για να μπορεί να επιστρέψει και να μας αλλάξει τα φώτα, σαν βοηθός ενός ΓκαΓκά!!!!

http://cretanpatriot.wordpress.com/2011/11/07/%ce%bf

 Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός έγινε Οικονομολόγος ο Παπαβλήμας….
ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.... (stavretta)


ΕΠΙΣΗΣ:

       ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 1.   
  “Εγγυώμαστε το μέλλον της Ελλάδας”
  =============================
  07.11.2011
  Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μαζί με τον Σταύρο Δήμα, συμμετείχαν ενεργά στις πολιτικές ζυμώσεις για να βρεθεί λύση στο εθνικό αδιέξοδο που προέκυψε τις τελευταίες μέρες, λόγω των πρωτοβουλιών του Γιώργου Παπανδρέου.
  Το Σάββατο το απόγευμα μάλιστα, στη δήλωση που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, προϊδεάζοντας για την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να συνδράμει σε ένα τέτοιο
  υπερβατικό εγχείρημα, με την αναγκαία και αυτονόητη συνθήκη να παραιτηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, οι δυο αντιπρόεδροι του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βρέθηκαν στο πλευρό του Αρχηγού τους, και στο τηλεοπτικό πλάνο που προβλήθηκε από τη Συγγρού.
  Σήμερα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προχώρησε σε μια κατεξοχήν πολιτική δήλωση, για τη στάση που κράτησε η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της συγκρότησης μεταβατικής κυβέρνησης συνεργασίας. Καθώς και για τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις.
  «Για άλλη μια φορά, η Νέα Δημοκρατία κλήθηκε να διαφυλάξει, με μια ιστορική υπέρβαση, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας. Το μέλλον του τόπου μας.
  Η Ελλάδα κερδίζει χρόνο. Και διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις ώστε, στις εκλογές που θα διεξαχθούν μόλις η νέα κυβέρνηση ολοκληρώσει την αποστολή της, η κοινωνία να αποφασίσει νηφάλια και χωρίς την πίεση τελεσιγράφων, το πώς θέλουμε να πορευτούμε, για
  να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
  Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, εγγυώνται, και τώρα και στο αύριο, ότι εκφράζουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.
  Για να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική αξιοπρέπεια και το διεθνές κύρος της. Για να διεκδικήσει κεντρικό ρόλο στη διεθνή σκηνή, σε μια εποχή που συντελούνται μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις, και δημιουργούνται νέοι συσχετισμοί.
  Πάνω απ’ όλα όμως, για να διαμορφωθεί ένα κοινωνικό περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς για τους Έλληνες πολίτες», καταλήγει η δήλωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
   
 2. Ο Γιώργος δεν φεύγει. Από το ΠΑΣΟΚ…
  =================================
  07.11.201
  Μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα του Αντώνη Σαμαρά, και ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, το κεντρικό ερώτημα που έχει στον πυρήνα του τον Γιώργο Παπανδρέου, αφορά φυσικά στο τι προτίθεται να κάνει ο επί επτά έτη Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον ρόλο
  του στην ηγεσία του Κινήματος.
  Το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ προβλέπει ότι η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία, λήγει τις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνοντας τέσσερα χρόνια από την εσωκομματική επικράτηση του, στη μάχη του 2007. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός, η θητεία του δεν παρατείνεται αυτοδικαίως, και έτσι το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να οδηγηθεί στη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού από τη βάση.
  Μια εξέλιξη που φαντάζει εκτός πραγματικότητας, με βάση τα σημερινά δεδομένα, καθώς μια πιθανή απόπειρα να προσφύγει το ΠΑΣΟΚ στη βάση του, με την κοινωνία να βρίσκεται σε αναβρασμό, θα ισοδυναμούσε με πολιτικό χαρακίρι.
  Γι’ αυτό και πληθαίνουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ οι φωνές που λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία, και να οδηγήσει εκείνος το Κίνημα στις επόμενες εκλογές. Αναλόγως δε με το αποτέλεσμα, εν συνεχεία να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες, πιθανότατα για τη διεξαγωγή εκτάκτου Συνεδρίου, από το οποίο θα εκλεγεί προσωρινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ώστε, εν ευθέτω χρόνω, και αφού θα έχει κοπάσει η… οργή της κοινωνίας, να καταστεί εφικτή η απευθείας εκλογή από τη βάση του ΠΑΣΟΚ.
  Οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου πάντως, σχολιάζουν ότι οι πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού οδήγησαν στην επιτάχυνση των διαδικασιών για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, και ο ίδιος δεν δίστασε να θυσιάσει το αξίωμά του. Τονίζουν μάλιστα με νόημα τις σημερινές θετικές αναφορές της Άνγκελα Μέρκελ για τη στάση του.
  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
 3. ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ… ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ
  ===============================
  Στρίβειν δια του αρραβώνος;
  07.11.2011
  Το «στρίβειν δια του αρραβώνος» το ξέρετε; Πριν απαντήσετε θετικά ή αρνητικά σας παραπέμπω σε κάποιες κινηματογραφικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπου ο γαμπρός προφασιζόμενος ότι πάει για τσιγάρα, γινόταν άφαντος.
  Για τους νεότερους δεν χρειάζεται να αναζητήσουν πως έστριβε ο γαμπρός από τη νύφη μέσω του αρραβώνα ή πεταγόμενος στο περίπτερο για τσιγάρα. Μπορούν κάλλιστα να παρακολουθήσουν την «έκτακτη επικαιρότητα» των καναλιών.
  Διότι, κακά τα ψέματα, από χθες το «συνοικέσιο» ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία τείνει να εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία. Μόνο που έτσι όπως εξελίσσεται το… έργο δεν είναι για γέλια. Είναι για κλάματα.
  ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣQuantcast
stavretta
Αναπόσπατο μέρος της διαφθοράς των προδοτικών μνημονίων και των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών ο τραπεζίτης Παπαδήμος.

 Αναπόσπατο μέρος της διαφθοράς των προδοτικών μνημονίων και των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών ο τραπεζίτης Παπαδήμος.Λουκάς Παπαδήμος — Βιογραφικό (Χάρβαρντ)
=== Επισκέπτης Καθηγητής της Δημόσιας Πολιτικής (Χάρβαρντ), είναι καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Senior Fellow στο Κέντρο Χρηματοοικονομικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Γκαίτε της Φρανκφούρτης.

=== Ο κ. Παπαδήμος απόκτησε πτυχίο Bachelor of Science στη Φυσική, πτυχίο Master of Science Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και διδακτορικό δίπλωμα στα οικονομικά, όλα από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.

=== Δίδαξε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια 1975 – 1984 και στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας 1988 – 1993. Υπηρέτησε ως ανώτερος οικονομολόγος στην Federal Reserve Bank της Βοστόνης το 1980.

=== Κατείχε τη θέση του Οικονομικού Συμβούλου (Chief Economist) στην Τράπεζα της Ελλάδα από το 1985 έως το 1993, όταν διορίστηκε Υποδιοικητής. Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδα 1994 – 2002. Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας 2002 – 2010.

=== Από το 2010 έως και αυτή τη στιγμή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!

=== Έχει διατελέσει μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια και επιτροπές, συμπεριλαμβανομένων του Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της ΕΕ. Οικονομική και Δημοσιονομική Επιτροπή.
Είναι μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.
Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε θέματα μακροοικονομικής θεωρίας, για τη δομή και τη λειτουργία των χρηματοπιστωτικών αγορών, για τη νομισματική ανάλυση και πολιτική, καθώς και για θέματα που αφορούν την οικονομική απόδοση, τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την οικονομική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ???
ΜΑΘΗΜΑ PED-231: «Η παγκόσμια οικονομική κρίση: πολιτικές απαντήσεις και προκλήσεις»
Εξάμηνο: Εαρινό —- Διδάσκων: Λουκάς Παπαδήμος


Συνοπτική Περιγραφή Μαθήματος: Το μάθημα αυτό εξετάζει τις πολιτικές που στοχεύουν στην πρόληψη και τη διαχείριση των οικονομικών κρίσεων, υπό το πρίσμα των πρόσφατων εμπειριών.
Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν: τις μακροοικονομικές και μικροοικονομικές αιτίες και παράγοντες που συμβάλλουν στην παγκόσμια οικονομική κρίση
 — Ο ρόλος της κεντρικής τράπεζας και των πολιτικών για τη διαχείριση κρίσεων και την πρόληψη τους
— Δέσμες φορολογικών κινήτρων και σχεδίων στήριξης των τραπεζών
 — Χρηματοπιστωτική κανονιστική μεταρρύθμιση και η διαδικασία της G20
— Συστημικός κίνδυνος και μακροπροληπτική εποπτεία
 — Η δημοσιονομική κληρονομιά της χρηματοπιστωτικής αναταραχής και της οικονομικής ύφεσης
— και Η Ευρωπαϊκή κρίση του δημόσιου χρέους.

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΚΑΣ = ΜΙΤ + ΧΑΡΒΑΡΝΤ + ΓΚΑΙΤΕ + ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ 1993-2011.
 
Αυτός και ο Προβόπουλος είναι οι προσωποποιήσεις της ελληνικής οικονομικής καταστροφής και των σκανδάλων διαφθοράς.
Τους επιβάλουν οι πλέον θανάσιμοι εχθροί μας, για να εφαρμόσουν αυτά στα οποία τους εκπαίδευσαν.
Το βιογραφικό του δεν το έφτιαξα εγώ, αλλά το ….Χάρβαρντ!!!!
Έρχεται με την υπογραφή και του ΣΑΜΑΡΑ!!!!

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/15087

ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΛουκάς Παπαδήμος ή όπως λέμε σύστημα ΠΑΣΟΚ...


Λουκάς Παπαδήμος ή όπως λέμε σύστημα ΠΑΣΟΚ...


papadimos_loukasΈνας «τεχνοκράτης»,
 πολιτικής κοπής ΠΑΣΟΚ & Κώστα Σημίτη,
ο Λουκάς Παπαδήμος, προαλείφεται για (διορισμένος) πρωθυπουργός.
Και ενώ ακόμα δεν ανέλαβε, άρχισε να παίζει ανοικτά το παιχνίδι της Ιπποκράτους.
Ζήτησε ουσιαστικά η κυβέρνηση να μην είναι προσωρινή & μεταβατική, δηλαδή να έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια,
 δείχνοντας να μην κατανοεί ότι δεν θα έχει την απαραίτητη πολιτική νομιμοποίηση, που στις αστικές δημοκρατίες παρέχει μόνο η εκλογική διαδικασία.
 Και ζήτησε λοιπόν ο κ. Παπαδήμος και κάτι άλλο: να μετέχουν στην κυβέρνηση και στελέχη της ΝΔ και μάλιστα, πρωτοκλασάτα (αυτά τουλάχιστον λένε τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ).
 Ό,τι δηλαδή ζητεί και το ΠΑΣΟΚ, για να «διαχύσει» την πολιτική ευθύνη και το πολιτικό κόστος στο αντίπαλο κόμμα.
Να ξεχάσουμε λοιπόν τις εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου;
Διότι όλα αυτό δείχνουν, αν τουλάχιστον γίνουν δεκτοί οι όροι του κ. Παπαδήμου.
 Όταν έρθει η ώρα, στο ΠΑΣΟΚ, όπου άλλωστε έχουν πάρει διαζύγιο με την πολιτική εντιμότητα & αξιοπιστία, θα βρουν δύο χιλιάδες προσχήματα, υποχρεώνοντας τη ΝΔ να αναλάβει το κόστος να ρίξει την κυβέρνηση.
Εδώ, θα βοηθηθούν από «διαφόρους» στις Βρυξέλες.
Πολλοί είναι αυτοί σε Αθήνα & Βρυξέλες, «προοδευτικοί» κατά τα άλλα, οι οποίοι επιδεικνύουν «αλλεργία» στην εκλογική διαδικασία.
Για αυτό, από τη Συγγρού πρέπει να μπει μια «κόκκινη γραμμή». Να καταστεί σαφές με δημόσια δήλωση προς πάσα κατεύθυνση, ότι αν δεν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για την προκήρυξη εκλογών, τότε η ΝΔ θα αποσύρει τη στήριξή της.
Νέος εκβιασμός λοιπόν και νέα απόπειρα «στριμώγματος» της ΝΔ. Όλοι ζητούν από τη ΝΔ να «ταυτιστεί» όσο το δυνατόν περισσότερο με την ασκούμενη πολιτική.
Επίσης,
ο κ. Παπαδήμος θέλει να έχει «ουσιαστικό ρόλο».
 Κι ας μην είναι αιρετός.
Μάλλον νομίζει ότι μας κάνει χάρη...
Πάντως, το ΠΑΣΟΚ δίνει τα ρέστα του, όπως και το 1989, για να αποτρέψει την αυτοδυναμία της ΝΔ.
Αυτός είναι αυτή τη στιγμή ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος του, όπως και το να κερδίσει χρόνο, για να προλάβει να ανασυνταχθεί.
Αν τελικά ο «πράσινος» Λουκάς Παπαδήμος οριστεί νέος πρωθυπουργός, όλα θα κινηθούν γύρω από την κατεύθυνση της υπονόμευσης της κυβερνητικής προοπτικής της ΝΔ.
Νίκος Χιδίρογλου

http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/3446-2011-11-08-12-49-40


ΓΝΩΜΕΣ....
Πως ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος το 1966; ΦΩΤΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Πως ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος το 1966; ΦΩΤΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ισμήνη Λέντζου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

Tι αποκαλύπτουν για τον νέο πρωθυπουργό άνθρωποι που τον ξέρουν από τα μαθητικά του χρόνια. Μόνο στο Newsit σπάνιες φωτογραφίες του Λουκά Παπαδήμου.

Κολλέγιο Αθηνών, 1966. Είναι η χρονιά που αποφοίτησαν τόσο ο Λουκάς Παπαδήμος όσο και ο εφοπλιστής Νικόλαος Τσαβλίρης.
Τα θρανία τους ήταν το ένα δίπλα στο άλλο καθ΄όλη τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων.
Άραγε τι θα μας "μαρτυρήσει" για τον συμμαθητή του Λουκά
ο Νικόλαος Τσαβλίρης;

Ο Λουκάς Παπαδήμος όπως ήταν το 1966 που αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών
Ο Λουκάς Παπαδήμος όπως ήταν το 1966 που αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών


O εφοπλιστής Νικόλαος Τσαβλίρης στη φωτογραφία - ντοκουμέντο του λευκώματος του Κολλεγίου Αθηνών το 1966
O εφοπλιστής Νικόλαος Τσαβλίρης στη φωτογραφία - ντοκουμέντο του λευκώματος του Κολλεγίου Αθηνών το 1966

Οπως δήλωσε στο Νewsit "γνωρίζω τον Λουκά από τα μαθητικά μας χρόνια στο Κολλέγιο Αθηνών.
Καθομαστε στα διπλανά θρανία όλα τα χρόνια.
 Ο Λουκάς ήταν άριστος μαθητής, ο καλύτερος της τάξης. Άλλωστε σας τελειόφοιτος διακρίθηκε και ως ο καλύτερος μαθητής που έχει μια σφαιρική προσωπικότητα.
 Ο Λουκάς ήταν ένα ήσυχο, μοναχικό παιδί.
 Ήτανε από νεανική ηλικία πολύ ώριμος και σοβαρός.
 Δε συμμετείχε σε αταξίες και σε καζούρες.
Απ' ότι θυμάμαι δεν τιμωρήθηκε ποτέ από τη διεύθυνση, δεν έκανε ποτέ παραπτώματα.
Ηταν πολύ μελετηρός και πολύ προχωρημένος στις γνώσεις, διάβαζε πολλά πράγματα και εκτός σχολικού προγράμματος.
 Ο Λουκάς γενικά είχε ένα πολύ δυνατό θετικό μυαλό".

O Λουκάς Παπαδήμος με τους συμμαθητές του
O Λουκάς Παπαδήμος με τους συμμαθητές του

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ)
ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ
"Εγώ γνωρίζω τον Λουκά και στη μετέπειτα σταδιοδρομία του" είπε ο κύριος Τσαβλίρης και πρόσθεσε " είναι ένας πάρα πολύ έντιμος και ηθικός άνθρωπος και πατριώτης.
Εγώ πιστεύω πως εάν του ανατεθεί αυτό το έργο της πρωθυπουργίας θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Είναι καλός διοικητής, είναι υπεύθυνος και χαίρει εμπιστοσύνης.
Πληροί τις προϋποθέσεις του αντικειμενικού, έντιμου διοικητού ο οποίος θα κοιτάξει την πατρίδα του.
Πολιτικάντης δεν είναι, δεν ψάχνει την ψήφο, δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα.
 Είναι ένας άνθρωπος με σπάνιο ήθος".


Aκούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο εφοπλιστής Νικόλαος Τσαβλίρης...
Διαβάστε τι αναφέρει το λεύκωμα αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών για τον Λουκά Παπαδήμο
Διαβάστε τι αναφέρει το λεύκωμα αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών για τον Λουκά Παπαδήμο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,
 ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ........ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.....
META TIMHΣ
stavretta

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Τα Wikileaks, η Ελλάδα, το ευρώ και η Μέρκελ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Τα Wikileaks, η Ελλάδα,
το ευρώ και η Μέρκελ!

 


 
Νέα τροπή στην υπόθεση ελληνική κρίση χρέους δίνουν δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου.
Σύμφωνα με έγγραφο της αμερικάνικης πρεσβείας... στο Βερολίνο, έγγραφο που αποκαλύπτει ο ιστότοπος Wikileaks και αναδημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, σε έγγραφο με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2010, η γερμανική κυβέρνηση είχε γνώση της ακριβής κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και δήλωνε… ευτυχής που δεν ενημέρωσε τους γερμανούς πολίτες!
 
 Ότι και αν πιστεύει κανείς για την εγκυρότητα των εγγράφων αυτών, τα έγγραφα της αμερικάνικης πρεσβείας στο Βερολίνο για τις επαφές του αμερικανού πρέσβη με γερμανούς αξιωματούχους.
Μία μέρα πριν την έκδοση του «ενημερωτικού» αυτού σημειώματος οι 27, κατά τη διάρκεια έκτακτης Συνόδου Κορυφής είπαν «ναι» για το σχέδιο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, τονίζοντας ότι θα λάβουν αποφασιστικά και συντονισμένα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα στο σύνολό της.
Ο αμερικανός πρέσβης στη Γερμανία, Φίλιπ Μέρφι, απόφοιτος του Χάρβαρντ και επί σειρά ετών κορυφαίο στέλεχος της Goldman Sachs, είχε σημαντικές επαφές με τους Γερμανούς αξιωματούχους, οι οποίοι στις μεταξύ τους συζητήσεις αποκάλυψαν ότι η γερμανική θέση ήταν ξεκάθαρη:
Δεν ήθελε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ελληνικής κρίσης, και πολύ περισσότερο δεν ήθελαν να ενημερώσουν τους γερμανούς πολίτες για το κόστος της κρίσης στην γερμανική οικονομία.
 Όπως αναφέρεται στο τηλεγράφημα της αμερικάνικης πρεσβείας, Γερμανοί υπουργοί επί μήνες συζητούσαν το «ελληνικό ζήτημα».
Όπως αποκαλύπτει ο αμερικανός πρέσβης, η Γερμανική κυβέρνησης ήταν ιδιαίτερα… ευτυχής για την «ασάφεια» της απόφασης της Συνόδου Κορυφής, καθώς η κυβέρνηση της Μέρκελ δεν είχε πλέον την υποχρέωση να ενημερώσει για τις όποιες αποφάσεις τον γερμανικό λαό.
Προφανώς, όμως, το ίδιο ισχύει για όλους τους πρωθυπουργούς των κρατών-μελών που συμμετείχαν
στην κρίσιμη αυτή Σύνοδο Κορυφής…
Για την ακρίβεια, αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης εκμυστηρεύτηκε στον αμερικανό πρέσβη, ότι η κυβέρνηση της Μέρκελ στην ουσία «εξαπατούσε» για καιρό τον γερμανικό λαό…
Σύμφωνα με τα έγγραφα της πρεσβείας,
 Ο Βόλφγκανγκ Μερτς, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, εξήγησε στην αμερικάνικη πλευρά ότι πιθανότατα, ένα μεγάλο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα θα άνοιγε τον Ασκό του Αιόλου, και αποτελούσε ένα «κακό» προηγούμενο για τις περιπτώσεις της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Τον Φεβρουάριο του 2010, η γερμανική κυβέρνηση, όπως διαφαίνεται από το έγγραφο της πρεσβείας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τελικά η Ελλάδα θα αναγκαζόταν να προσφύγει στο ΔΝΤ και να ζητήσει την «εμπλοκή» του Οργανισμού στα δημοσιονομικά προβλήματα χώρας της Ευρωζώνης.
Τον Φεβρουάριο του 2010, οι Γερμανοί απέκλειαν αυτό το ενδεχόμενο, καθώς το θεωρούσαν κάτι περισσότερο από απίθανο.
Σε άλλο σημείο του τηλεγραφήματος στα ανώτερα κλιμάκια του Λευκού Οίκου από την αμερικάνικη πρεσβεία του Βερολίνου επισημαίνεται ότι η Γερμανική πλευρά δεν είναι βέβαιη ότι τα μέτρα λιτότητας στην Αθήνα μπορεί να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Οι δανειστές μας, αποδεικνύεται πως δεν είναι σίγουροι για την αποδοτικότητα των μέτρων π[ου μας επιβάλλουν!

Όπως μάλιστα ανέφερε το κορυφαίο στέλεχος της Deutsche Bank, Τόμας Μάγιερ, η Γερμανία δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει εκείνη από το ευρώ!
Ο ίδιος ο Μάγιερ, μάλιστα, αποκάλυψε στον αμερικανό πρέσβη ότι είχε προτείνει από πολύ νωρίτερα τη θέσπιση συγκεκριμένης διαδικασίας για να τεθούν σε επιτήρησε συγκεκριμένες χώρες του ευρώ που δεν τηρούσαν τα δημοσιονομικά επίπεδα που «απαιτεί» η ευρωζώνη.
prionokordela.
 
 
 
 
 

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"