.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Απίστευτο θράσος από την Άγκυρα: "Ρωσία, Γαλλία, και Βρετανία δολοφόνησαν τους Αρμένιους"

Απίστευτο θράσος από την Άγκυρα: "Ρωσία, Γαλλία, και Βρετανία δολοφόνησαν τους Αρμένιους"


ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΑΜ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Έχουν χάσει την επαφή με την Ιστορία στην Άγκυρα και ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Ισμέτ Γιλμάζ, λέει ότι η Γαλλία, η Βρετανία και η Ρωσία φταίνε για όσα διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και αυτές προκάλεσαν τις δολοφονίες των Αρμενίων: «Οι τρεις αυτές χώρες  έχουν διαπράξει κάθε μορφή του κακού έναντι όλων των άλλων εθνών»!

Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα, η Τουρκία παραδέχεται ότι πολλοί Αρμένιοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, αλλά, λέει, ότι ο αριθμός των νεκρών είναι ‘φουσκωμένος’.

Η επίσημη θέση της Άγκυρας είναι και Τούρκοι σκοτώθηκαν όταν οι Αρμένιοι πήραν τα όπλα για να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο κράτος, σε συνεργασία με τις ρωσικές δυνάμεις που εισέβαλαν στην ανατολική Ανατολία εκείνη την εποχή.

Ο υπουργός Άμυνας, Γιλμάζ, δήλωσε το Σάββατο, ότι ενώ οι Τούρκοι στρατιώτες πολεμούσαν στα μέτωπα του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου, οι Μεγάλες Δυνάμεις ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αρμενικό κράτος επί του τουρκικού εδάφους και έτσι οι ένοπλοι Αρμένιοι αντάρτες, απελάθηκαν στη Συρία και ήταν ένα προληπτικό μέτρο για την προστασία και τη διατήρηση της Ανατολίας στην Τουρκία.

«Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος (για τα γεγονότα του 1915) είναι εκείνοι οι οποίοι όπλισαν τους Αρμένιους τρομοκράτες και αυτοί είναι η Γαλλία, η Βρετανία και η Ρωσία», είπε, «είναι αυτές οι τρεις χώρες που έχουν προξενήσει κάθε μορφή κακού έναντι όλων των άλλων εθνών», πρόσθεσε, σύμφωνα με την Bugün.

Παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία στην ελληνική εξωτερική πολιτική εν'όψει της επετείου της Γενοκτονίας των Ποντίων για να στριμωχθεί η Άγκυρα ιστορικά και ηθικά για τα όσα διέπραξαν στο παρελθόν οι Τούρκοι κατά του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.

Ειδικότερα μπορούν να προσκληθούν οι ηγεσίες των υπό "κατηγορία"-από τους Τούρκους- χωρών και να επιτευχθεί έτσι μια πρώτη διεθνής αναγνώριση και αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας: Οι Τούρκοι ξερίζωσαν τους Έλληνες από τις αρχέγονες εστίες τους, και δεν λογοδότησαν ποτέ γι'αυτό.

Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν αναφέροντας χαρακτηριστικά από το Ερεβάν είχε πει προ μερικών ημερών "δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για την μαζική δολοφονία ανθρώπων" για το ζήτημα της αρμενικής Γενοκτονίας, αναγνωρίζοντας έτσι και τις σφαγές που υπέστη ο ποντιακός και ο μικρασιατικός Ελληνισμός από τους βάρβαρους Οθωμανούς.

Με αυτή τη δήλωσή του ο Ρώσος πρόεδρος ουσιαστικά προχωρά και στην αναγνώριση και της Γενοκτονίας του μικρασιατικού Ελληνισμού, όπως και των ορθόδοξων Ασσυρίων. Στις επετείους μνήμης των σφαγών της Σμύρνης και του Πόντου θα μπορούσε η ελληνική Πολιτεία να προχωρήσει σε εκδηλώσεις με προσκεκλημένους ξένους ηγέτες, όπως τον Ρώσο πρόεδρο, διεθνοποιώντας το ζήτημα και φέρνοντας σε δύσκολη θέση όχι μόνο την Άγκυρα αλλά και κάποιες...ρεπούσιες φωνές που αρνούνταν πεισματικά ακόμα και την ύπαρξη των σφαγών!

«Η θέση της Ρωσίας ήταν και παρέμεινε συνεπής: Πάντα πιστεύαμε ότι  δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για την μαζική δολοφονία ανθρώπων», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την τελετή στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Το ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων πρέπει να είναι η αρχή για την αναγνώριση των βασάνων όλων των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας που είχαν την ατυχία να συναντηθούν με τους συγγενέίς του Αττίλα και των Μογγόλων. Παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ελληνισμό και πρέπει να την αδράξει. defencenet.gr
Τούρκοι διακινητές λαθρομεταναστών διαφημίζουν στο Facebook... ταξίδια στην Ελλάδα!!!

Τούρκοι διακινητές λαθρομεταναστών διαφημίζουν στο Facebook... ταξίδια στην Ελλάδα!!!


"Το ταξίδι διαρκεί περίπου μιάμισυ ώρα και κοστίζει περίπου 950 δολλάρια"γράφουν χωρίς να φοβούνται κανέναν οι Τούρκοι διακήνισης λαθρομεταναστών σε ομάδα του Facebook, στην οποία διαφημίζουν ταξίδια προς την Ελλάδα με σαπιοκάραβα, τα οποία δε διστάζουν να παρουσιάσουν και με φωτογραφίες!...
Οι φωτογραφίες που αναδημοσιεύει το Planet-Greece από την έρευνα των Financial Times είναι χαρακτηριστικές.


Σε μια κλειστή ομάδα στο Facebook οι διαχειριστές δίνουν συμβουλές και παρουσιάζουν προσφορες για επίδοξους λαθρομετανάστες. Αρχηγός φέρεται ένας Σύριος που εδρεύει στην Τουρκία, και δημοσιεύει υπό το ψευδώνυμο Αμπού Moaz. Διαφημίζει αποστολές με φουσκωτό σκάφος στην Ελλάδα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου ,μιάμισυ και κοστίζει 950 δολάρια ανά άτομο, λέει. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μιλήσει μέσω των αριθμών WhatsApp ή Viber που επίσης δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα!
Μάλιστα ο ίδιος διατείνεται ότι αν και το σκάφος χωράει 25 άτομα, εκείνος δεν βάζει πάνω από 20!

A Facebook page which offers to transport migrants from Libya to Italy, and lists prices for the voyage


 Αν και είναι δύσκολο για τις αρχές να εντοπίσουν ποιοι είναι οι πραγματικοί διαχειριστές αυτών των ιστοσελίδων, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι κάποια από αυτές έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.600 likes!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.grΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ( O.I.T.C.) ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ 
(O.I.T.C.) ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ  
ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ   
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ  ΓΙΑΤΙ  ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ  ;;;    
 ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ  ΠΡΟΣΒΑΣΗ       ΣΤΑ  ΤΑΜΕΙΑ    ΩΣ  FYROM  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ   ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ   ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  ;;

Περιοχή 4
Region 4
(Ευρώπη)
(Europe)
Αλβανία
Albania
Κύπρος
Cyprus
Ολλανδία
Holland
Μακεδονία
Macedonia
Σλοβενία
Slovenia
Ανδόρρα
Andorra
Τσεχία
Czech Rep
Ουγγαρία
Hungary
Σλοβακία
Slovakia
Βαλεαρίδες Νήσοι
Balearic Isles
Αυστρία
Austria
Ηνωμένο Βασίλειο
United Kingdom
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Bosnia - H'govina
Δανία
Denmark
Κανάροι Νήσοι
Canary Isles
Ιρλανδία
Ireland
Μονακό
Monaco
Μολδαβία
Moldova
Ισπανία
Spain
Εσθονία
Estonia
Νήσος του Μαν
Isle of Man
Μαυροβούνιο
Montenegro
Ελβετία
Switzerland
Βέλγιο
Belgium
Φινλανδία
Finland
Λουξεμβούργο
Luxembourg
Ιταλία
Italy
Νορβηγία
Norway
Τουρκία
Turkey
Γαλλία
France
Λετονία
Latvia
Πολωνία
Poland
Βουλγαρία
Bulgaria
Γερμανία
Germany
Λιθουανία
Lithuania
Ρουμανία
Romania
Γιβραλτάρ
Gibraltar
Σερβία
Serbia
Κροατία
Croatia
Ελλάδα
Greece
Μάλτα
Malta
Σουηδία
Sweden
Ισλανδία
Iceland

ΠΗΓΗ :    O.I.T.C. The Office of International Treasury Control
Στόχοι

Επένδυση στα έθνη και τους ανθρώπους---χρηματοδότηση τους μέλλον Υπάρχει μια απλή και κυρίαρχη αρχή στους στόχους της Το γραφείο διεθνών οικονομικών Control . Δηλαδή να κάνει τη μεγαλύτερη ποσότητα του καλή για τα έθνη και τους ανθρώπους του κόσμου με τους πόρους που διαθέτει σε αυτό. Επενδύοντας σε παγκοσμίως έθνη και τους ανθρώπους τους δίνουμε μεγαλύτερη οικονομική και οικονομική ανεξαρτησία. Να κάνουμε λιγότερα από ό, τι είναι δυνατόν, δεν είναι και ποτέ δεν θα είναι μια επιλογή.

Δαπανήθηκαν πολλή χρόνο και προσπάθεια, λαμβάνοντας υπόψη, σχεδιασμό και την δόμηση (ένα έργο που συνεχίζει και θα συνεχίσει) από Το γραφείο διεθνών οικονομικών Control να εξασφαλίσει το επίτευγμα και επιτυχία των στόχων της. Αυτό δεν ήταν ένα εύκολο έργο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η κάθε χώρα, κάθε εταιρία, κάθε πολιτισμού, καθώς και κάθε επιμέρους Κοινότητας, φέρνει τη δική του ιδιαιτερότητα, ένα διαφορετικό φάσμα προβλημάτων, διαφορετικά και ειδικές απαιτήσεις και διαφορετικούς παράγοντες κινδύνου.

Να εφαρμόζουν τις αρχές της την «στόχους, μέσα, εφαρμόζοντας έναν βαθμό ευελιξίας, που εφαρμόζουν τις καλύτερες δυνατόν συμβουλές που είναι διαθέσιμη, συνεργασία, και πάνω από όλα, αμοιβαία κατανόηση και την εκτίμησή. Το γραφείο διεθνών οικονομικών Control δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη όπως έκαναν τα άλλα διεθνή όργανα και που έχουν δει, και αντιμετωπίζουν μερικές, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών. Αν τα λάθη που έγιναν, που είναι ένα αναπόφευκτο στοιχείο και, στη συνέχεια, αυτοί πρέπει να ελαχιστοποιηθεί με φροντίδα, προσοχή και προσεκτική σκέψη σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις απαιτήσεις ενός έθνους.
Να "επιβάλλουν" πολιτικές και τις προϋποθέσεις μας ή να εφαρμόσετε δρακόντειους όρους, δεδομένου ότι ορισμένες χώρες έμπειρους δεν μετά το 1997» νόμισμα Crash"με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"Bail Out"προγράμματα, είναι και ποτέ δεν θα είναι μια επιλογή.
Δεν γνωρίζουμε τα πάντα, εμείς ποτέ ποτέ δεν θα, δεν ένα άτομο ή ομάδα ανθρώπων. Γι ' αυτό και διεξάγουμε ειδικός σύμβουλοι, μαζί με επιφανείς και διεθνώς αναγνωρισμένων άτομα, που παρέχουν τις απαραίτητες συμβουλές και η επαγγελματική εμπειρία προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου ζούμε στην. Το γραφείο διεθνών οικονομικών Control εφαρμόζει μια θετική και εποικοδομητική μέθοδο της σκέψης, αξιοποιώντας κάθε δυνατή διάσταση. Δεν θεωρούμε "In the Box" όπως φαίνεται να είναι η πιο κοινή μέθοδος που χρησιμοποιείται στο σημερινό κόσμο. Αυτές οι τελευταίες μέθοδοι είναι περιοριστική και απαγορεύεται, αλλά περισσότερο στο σημείο, τέτοιες μέθοδοι υποθέσουμε ότι όλα τα έθνη πρέπει να "Ακολουθήστε το Leader" ανεξάρτητα από τους πολιτισμούς, θρησκείες, παραδόσεις, ή με άλλο τρόπο.
Το γραφείο διεθνών οικονομικών Control έχει καθιερώσει μια σχετικά απλή λειτουργική δομή για ισχυρή, ανεξάρτητη, και πάνω από όλα, γρήγορη αποφάσεων που θα της επιτρέψει να ανταποκριθεί, και να προβλέπουν, μεταβαλλόμενες ανάγκες και συνθήκες, και να θεσπίσουν προγράμματα μακροχρόνιας με ελάχιστη χρονική και χαμηλά γενικά έξοδα. Η δομή παρέχει επίσης για ανεξάρτητη επαγγελματική συμβουλή, υπηρεσίες διαχείρισης και πρόγραμμα ειδικούς, όλα που ασχολούνται με συμβάσεις επιδόσεων που θα παρέχει για μέγιστη ευελιξία, ελέγχου του πάγιου κόστους και την μεγιστοποίηση της απόδοσης.
Το γραφείο του διεθνούς δημοσίου ελέγχου προσέγγιση για το πρόγραμμα / διαχείρισης και παρακολούθησης έργων είναι εμπορικά προσανατολισμένες. Αναμένει ότι οι εμπειρογνώμονες, να επιλέξει μια φορά, θα κάνουν τη δουλειά τους. Αν αποτύχουν, η αποτυχία θα θεωρηθεί ως αποτυχία τους. Αν διορίζουν κακό διευθυντές και υπάλληλοι του έργου, θα είναι ευθύνη τους να τα αντικαταστήσουν. Εάν έχουν ένα πρόβλημα διαχείρισης, θα είναι επίσης την ευθύνη να καθορίσει το πρόβλημά τους. Αν αποτύχουν να διορθώσετε τυχόν προβλήματα, Το γραφείο του διεθνούς δημοσίου ελέγχου θα αντικαταστήσει τους, ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εκτέλεση και διαχείριση. Περίληψη των στόχων ένα) . Να κάνει τη μεγαλύτερη ποσότητα του καλή για τα έθνη και τους ανθρώπους του κόσμου, με τους πόρους που διαθέτει να μου τ.

β). Να εισφέρει οικονομικών στην ἑνὸς ἔθνους, με βάση την ταξινόμηση "Εσωτερική χρέους", αντί για "Εξωτερικό χρέος", εμποδίζοντας έτσι
σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση υπερβολική νομισματικών διακυμάνσεων ή άλλων διεθνών παραγόντων που μπορεί να προκαλέσει βλάβη τα
η οικονομία των Εθνών.

c). Μη-επαναπατρισμός των τυχόν οικονομικών εγχέεται ἑνὸς ἔθνους (εκτός ονομαστικές αμοιβές συμβούλων και κόστος), για να εξασφαλιστεί ότι οι
οικονομικών χρησιμοποιείται συνεχώς για τις επόμενες γενιές.

δ). Δομή όλα χρηματοδότησης εντός ἑνὸς ἔθνους μέσα από τη δική μας ενότητα λειτουργούν μέσα σε κάθε έθνος για την ελαχιστοποίηση (τελικά
εξάλειψη) παράγοντες που αποδίδουν στη διαφθορά, στην την κυβέρνηση ή την εμπορική αδελφότητες.

ε). Διατηρηθεί ισχυρή επαγγελματική διαχείριση, διοίκηση και έλεγχο οικονομικών εγχέεται ἑνὸς ἔθνους μέσω δικό μας
Λειτουργίας ενότητα.

f). Εργαστούμε χωρίς να χαλαρώσουμε την χορηγούμε, δυναμικά, με την κυβέρνηση του κάθε έθνους και εμπορικές δραστηριότητες, να εξασφαλίσει μια ισορροπημένη και
Βιώσιμη οικονομία είναι να επιτευχθεί και να διατηρηθεί.

ζ). Βοηθήσει ἑνὸς ἔθνους να αναπτύξουν, να επεκταθούν, και να εκσυγχρονιστούν το δικό του οικονομία, infrastrucrure, κοινωνικές και βοηθητικές εγκαταστάσεις, να το
όφελος του έθνους και είναι άνθρωποι.

h). Βοηθήσει να αναπτύξουν και να εκπαιδεύσουν ἑνὸς ἔθνους είναι ιδίων ανθρωπίνων πόρων έτσι ώστε τα έθνη δεν είναι εντελώς εξαρτάται από εξωτερική
Εργαζόμενοι για μια αόριστη χρονική κλίμακα.

i). Βοηθήσει ἑνὸς ἔθνους για την παροχή καθαρού νερού, αποχέτευσης, επαρκείς προμήθειες τροφίμων, βελτιωμένη κοινωνικές και βοηθητικές εγκαταστάσεις, έτσι
παροχή βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο και συνθήκες για το έθνος, και είναι άνθρωποι.

j). Εξασφαλιστεί ότι οικονομικών εγχέεται ἑνὸς ἔθνους σωστά και αποτελεσματικά χρησιμοποιείται εντός ολόκληρης της σφαίρας των έργων και
Οικονομική ανάπτυξη.

k). Διασφαλίσει ότι όλα τα έργα που χρηματοδοτούνται είναι προσεκτικά δομημένο, να σωστά διευθύνονται και να διοικούνται, τόσο εσωτερικά όσο και μέσω της
διορισμένων συμβούλων.

l). Εξασφαλίσει ότι οποιαδήποτε χρηματοδοτήσει εφαρμοσμένη χρησιμοποιείται σε complaince με τα ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ πρακτικές, που συνδέονται με την νομική ευθύνη και
ευθύνη.

m). Βεβαιωθείτε ότι όλα τα έργα που πληρούν κάθε εφαρμόσιμα πρωτόκολλα της διεθνούς, όπως η "συμφωνία του Κυότο" μεταξύ των Εθνών.

n). Να αφαιρέσετε πιθανότητα όλα / οποιοδήποτε διεθνή πολιτική επιρροή, η κατάχρηση επιρροής, η απειλή, βιασμού ενός έθνους και το φυσικό
Πόρων, ή παρόμοια, που συνήθως συμβαίνει, ή επιβάλλεται επάνω ασθενέστερων χωρών του κόσμου κοινωνία, από άλλες κυβερνήσεις,
Διεθνείς ομίλους ετερογενών δραστηριοτήτων, των κεκτημένων συμφερόντων. ή παρόμοια, σε σχέση με τα ορυκτά ενός έθνους (πετρέλαιο, χρυσό, πολύτιμους λίθους, δάση,
Ψάρεμα, κ.λπ.), ή, ότι έθνους στρατηγικής σημασίας να ένα σημαντικότερο έθνος.

o). Για τη μεγιστοποίηση της κάθε έθνους επιπέδων απασχόλησης σε σχέση με τους υπηκόους της χώρας, μαζί με την μεγιστοποίηση των τοπικών
υλικά που χρησιμοποιούνται ή που απαιτούνται για τα έργα.

p). Αναδιάρθρωση του εξωτερικού χρέους της ἑνὸς ἔθνους, εκμεταλλευόμενοι τέτοιων παραγόντων ως χαμηλότερα επιτόκια, μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα όρος,
Μετατρέψιμο εγγυάται, αναδιάρθρωση των έργων (κυβέρνηση ή εμπορική) για την οποία εξωτερική χρηματοδότηση έχει αποκτηθεί και
χρησιμοποιούνται.

q) . Ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις σε εθνικούς πολιτισμούς, παραδόσεις και χαρακτηριστικά.

r). Maximising προσπάθειες για να εξασφαλίσει ότι κάθε ένα έθνος τελικά επιτυγχάνει "Οικονομική ανεξαρτησία" και «Self εμπιστοσύνης».

s). Παρέχει για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των πολιτών του έθνους, έτσι ώστε τελικά να ανταγωνίζονται εντός του παγκόσμιου εμπορίου
και βιομηχανίας και καλά ως ο τόπος αγοράς διεθνούς.

t). Παρέχει έμπειρους συμβούλους, συμβούλους, εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση έργων, γενική διεύθυνση και άλλα συμβουλευτική
Υπηρεσίες.

u). Εξασφαλίσει μια ισορροπημένη, οικονομικό, εισόδου και οικονομίας που βασίζεται σε συνολικά εθνικές απαιτήσεις, και όχι μεμονωμένες καταστάσεις ή
παράγοντες.

v). Καταλύματα της Κεντρικής, περιφερειακής και περιοχή χρηματοδότηση έργων, καθώς και οικονομική ανάπτυξη. Τα παραπάνω είναι οι κύριοι παράγοντες από τους στόχους μας. Υπάρχουν πολυάριθμες βοηθητικές παράγοντες που αποδίδεται σε κάθε παράγοντα παραπάνω.

Πατήστε εδώ
μεταβείτε στη σελίδα 2 του 2Τα τελευταία 12-13 χρόνια, μας διεθνή ρόλο προς τα έθνη του κόσμου έχει αμαυρωθεί, καθυστέρηση, και απογοητευμένοι από την εκτεταμένη ώρα χρειαστήκαμε επίλυση των πολλών προβλημάτων που κληρονόμησε από την τριμερή Trillenium Τριμερής Επιτροπή χρυσό το 1995, μαζί με τις κωλυσιεργίες, εμπόδια, και τους ομοίους, που ήταν, και να έχουν τοποθετηθεί πριν από μας από τα μέρη σε όλο τον κόσμο , του οποίου αυτο που ενδιαφέρουν είναι υψίστης σημασίας.
Επίλυση αυτών των προβλημάτων θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά, με βάση το γεγονός ότι ο κόσμος είναι επί του παρόντος στην άκρη του ΓΚΡΕΜΟΥ οικονομικό που έχει ήδη καταστραφεί πολλές χώρες, πρέπει να είναι ώρα για δράση, πριν ο κόσμος αντιμετωπίζει το "σημείο μη επιστροφής".
Με πολλά από αυτά τα προβλήματα να επιλυθούν, ή στη διαδικασία να επιλυθεί, Το γραφείο διεθνών οικονομικών Control είναι τώρα σε θέση να αρχίσει, να εφαρμόζουν και να αναλάβει αυτά που είμαστε επιφορτισμένοι με τα έθνη του κόσμου, που είναι η αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των σε συνδυασμό διεθνούς ασφάλειας λογαριασμών από το Διεθνές Ταμείο για το χρέος για το όφελος και βελτίωση, του όλα τα έθνη του κόσμου και τους ανθρώπους του κόσμου.
ΣΤΟΧΟΙ unoitc
 nea-ellhnwn-e-sy-ellhnwv-syneleysis.blogspot.gr 
,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"