.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

ΦΥΜΑΤΙΩΣΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ ΕΝ ΟΨΙΝ
FYMATIOSIS COVERED INΣτο χάρτη που ακολουθεί φαίνεται η επίπτωση της φυματίωσης σε ολόκληρο τον κόσμο κατά το έτος 2000 σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ., WHO).
Το πρόβλημα της φυματίωσης αφορά κατά κύριο λόγο στις αναπτυσσόμενες χώρες, αφού σ’ αυτές εμφανίζεται το 95% των συνολικών κρουσμάτων και το 98% των θανάτων από φυματίωση. Αντίθετα στις αναπτυγμένες οικονομικά χώρες η επίπτωση είναι μικρότερη και αφορά κυρίως σε ειδικές ομάδες του πληθυσμού, όπως οικονομικούς μετανάστες, τοξικομανείς, φυλακισμένους και στους Αβοριγίνες ιθαγενείς της Αυστραλίας.
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=1392


Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης


Επίσημες έρευνες στην Σκωτία, που έγιναν γνωστές μόλις πριν λίγες ημέρες, έδειξαν πολύ μεγάλη αύξηση στα επίπεδα της φυματίωσης που κυμαίνεται στο 10%, με περίπου 452 περιπτώσεις από τις οποίες οι 38 θανατηφόρες.
Σύμφωνα με την έρευνα, την κύρια ευθύνη για την αύξηση φέρουν μετανάστες από την νότιο Ασία, την Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη. Σύμφωνα με την Επιτροπή Υγείας της Σκωτίας (HPS), οι περιπτώσεις των μεταναστών με φυματίωση από 21% το 2001, έφτασαν στον 49% το 2008.
 Παρόλο που από το 2005, οι "ευαίσθητες ομάδες" μεταναστών δέχονται διάφορες θεραπείες με σκοπό την ανοσοποίηση τους, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι εξετάσεις πλέον δεν είναι αποτελεσματικές.


Σε χώρες όπως η Αυστραλία, ο οποιοσδήποτε θέλει να μεταναστεύσει από μια χώρα υψηλού κινδύνου, πρέπει στα χαρτιά του να περιλαμβάνει και μια ακτινογραφία στήθους.

 Η φυματίωση για δεκαετίες στην Ε.Ε. θεωρούταν ως εξαφανισμένη, αλλά έχει τελευταία επανεμφανιστεί λόγω της μετανάστευσης.
Και στην χώρα μας, παρόλο που στατιστικά δεν υπάρχουν - όχι μόνο για θέματα υγείας αλλά και για όλα τα υπόλοιπα - έχουν τα τελευταία χρόνια παρουσιαστεί πάρα πολλά κρούσματα τέτοιων ασθενειών.

Δυστυχώς όμως, το Ελληνικό Σύστημα Υγείας, προφανώς δεν δίνει τέτοιου είδους στοιχεία για να ξέρουμε.
 Αρκετά δε μέρη ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, αποτελούν εστίες μόλυνσης, επικίνδυνες για τον πληθυσμό.
Αναρωτιόμαστε αν η "δημοκρατική κυβέρνηση" του ΓΑΠ, θα αποφασίσει να μιλήσει και γι' αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


Τρομακτική αύξηση παρουσιάζουν τα ποσοστά ενεργούς φυματίωσης στους οικονομικούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες του δυτικού κόσμου.
Τα μεγαλύτερα ποσοστά κατέχουν οι μετανάστες που προέρχονται από χώρες όπως η Ρουμανία, η Γεωργία, η Πολωνία και η Αρμενία, ενώ πτωτικά είναι τα ποσοστά από χώρες όπως η Αιθιοπία, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ινδία, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν.
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από μελέτη που πραγματοποίησαν οι Ε. Θεοδωρακοπούλου, Εμ. Γιατρομανωλάκης, Μ. Στεφανοπούλου, Γ. Κουλούρης, Κ. Ιντζόγλου, Κλ. Καλογεράκου και Π. Θεοδωρακόπουλος από το Εργαστήριο Κοινωνικής Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και το Ινστιτούτο Ερεύνης Νοσημάτων Θώρακος.

Σκοπός της μελέτης που παρουσιάζεται στο 22ο ιατρικό συνέδριο ενόπλων δυνάμεων, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ήταν η ανεύρεση και η εξέλιξη των ποσοστών της φυματίωσης στους οικονομικούς μετανάστες που επισκέφθηκαν την Ελλάδα την τελευταία δεκαετία. 
Τον περασμένο Νοέμβριο, στο 23ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων ήρθαν στο φως πολλά σημαντικά στοιχεία σχετικά με τη σχέση των λαθρομεταναστών και τη φυματίωση.
Στις εργασίες του συνεδρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν το νοσοκομείο Σωτηρία, η ΜΚΟ Εργοερευνητική και το Ινστιτούτο Έρευνας Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΙΕΝΘΥΑΕ) ανακοινώθηκαν τα εξής ....
http://eidhseis.info/
Η φυματίωση απειλεί να σκοτώσει 10 εκατομμύρια ανθρώπους
Χωρίς επιπλέον προσπάθειες, δέκα εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από φυματίωση ως το 2015, προειδοποίησαν σήμερα εμπειρογνώμονες του προγράμματος "Στοπ στη Φυματίωση" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, υπολογίζοντας στα 47 δισεκατομμύρια δολάρια το ποσό που θα χρειαστεί τα επόμενα πέντε χρόνια για να μειωθεί στο μισό ο αριθμός των θανάτων αυτών.

Κάθε χρόνο, εννέα εκατομμύρια άνθρωποι προσβάλλονται από την ασθένεια αυτή των πνευμόνων, κυρίως στην αναπτυσσόμενες χώρες της Ασίας (το 55% των κρουσμάτων) και της Αφρικής (30%).
Στην Κίνα και την Ινδία καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα
Περίπου δυο εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από την ασθένεια, παρά το γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η φυματίωση είναι ιάσιμη, προσθέτουν οι εμπειρογνώμονες του προγράμματος κατά της φυματίωσης στον οποίο συμμετέχουν κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις και ιδιωτικές εταιρίες.

Οι εμπειρογνώμονες του προγράμματος τονίζουν ότι πρέπει να βελτιωθεί η παρακολούθηση των ασθενών και να δοθεί έμφαση στους πιο ευάλωτους: στους φορείς του AIDS, οι οποίοι προσβάλλονται από τη νόσο (900.000 κρούσματα κάθε χρόνο) και στους ασθενείς που αναπτύσσουν αντίσταση στα φάρμακα κατά της φυματίωσης (400.000 με 500.000 κρούσματα).

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, στον τομέα της έρευνας, πρέπει ν΄αναπτυχθούν αποτελεσματικά διαγνωστικά τεστ, νέα φάρμακα ή εμβόλιο. Εκτιμάται ότι 10 δισεκατομμύρια δολάρια θα χρειαστούν για την έρευνα και 37 δισεκατομμύρια για την εφαρμογή του προγράμματος δράσης κατά της φυματίωσης τα επόμενα πέντε χρόνια. Εάν συγκεντρωθούν τα χρήματα αυτά, θα σωθούν περίπου 5 εκατομμύρια άνθρωποι τα επόμενα πέντε χρόνια, μεταξύ των οποίων περισσότερα από δυο εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά".

Η φυματίωση είναι μια μολυσματική νόσος των πνευμόνων που προκαλείται από βακτήριο και μεταδίδεται μέσω του αέρα. Ενας φορέας της ασθένειας μπορεί να μολύνει περίπου δεκαπέντε άτομα κάθε χρόνο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
«Βόμβες» φυματίωσης ανάμεσά μας
Συντάκτης:Παναγιώτης Γιδάς
Κινούμενη «βόμβα» για την Αθήνα, αλλά και για πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας αποτελούν πλέον οι οικονομικοί μετανάστες.
Μετά από έρευνα-σοκ της ΜΚΟ Εργοερευνητικής και του ινστιτούτου έρευνας νοσημάτων θώρακος επισημαίνεται ότι ένας στους τρεις αλλοδαπούς που βρέθηκαν θετικοί στην φυματίωση, δεν πήγαν ποτέ για επανέλεγχο ως όφειλαν, φοβούμενοι ότι θα απελαθούν και θα γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους.

Η έρευνα αυτή ξεκίνησε το 2000 και ολοκληρώθηκε το 2009. Εξετάστηκαν 86.618 λαθρομετανάστες εκ των οποίων οι 122 βρέθηκαν φυματικοί και ένα ποσοστό 33,6% από αυτούς δεν πήγε για επανεξέταση με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους και στα λεωφορεία, αποτελώντας άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Πολλοί επιστήμονες στους οποίους απευθύνθηκε το newsbomb.gr φάνηκαν καθησυχαστικοί τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει πανικός, καθώς ο ελληνικός πληθυσμός είναι εμβολιασμένος και δεν διατρέχει κάποιον άμεσο κίνδυνο.

Το μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται όταν διαμένουν πολλοί οικονομικοί μετανάστες μέσα σε ένα σπίτι τότε ο ένας μπορεί να κολλήσει τον άλλο και να υπάρχει μεγάλη διασπορά, καθώς αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εμβολιασμένοι για την φυματίωση.
Ανάστατοι όμως από την έρευνα αυτή είναι πολλοί κάτοικοι των περιοχών του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αμερικής όπου εκεί συναντάται το φαινόμενο λαθρομετανάστες να αφοδεύουν ακόμα έξω και από πόρτες σπιτιών και πλέον η υγεία των κατοίκων κινδυνεύει άμεσα.
...
ΠΗΓΗ:Tromaktiko

Κρούσματα φυματίωσης σε μαθητές εντοπίστηκαν στο 39ο Λύκειο Κυψέλης

Ανάστατοι γονείς και μαθητές στο σχολείο   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Κλειστό θα μείνει το 30ο γυμνάσιο και 39ο Λύκειο Κυψέλης, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων φυματίωσης.
 Το πρώτο κρουσμα εντοπίστηκε σε καθηγητή, δημιουργώντας αναστάτωση σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Μετά από εξετάσεις που πραγματοποίησε η διεύθυνση Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα 20 μαθητών, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τα αποτελέσματα του ελέγχου σε μια εβδομάδα έχουν γίνει 10 παραπομπές μαθητών από τη Β Λυκείου του 39ου Λυκείου, άλλες 10 παραπομπές μαθητών από τη Γ Λυκείου του 39ου Λυκείου, τρεις παραπομπές καθηγητών από τον 30ο Γυμνάσιο και επτά παραπομπές μελών του προσωπικού για περαιτέρω έλεγχο στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Γονείς και μαθητές καταγγέλουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν επίσημη ενημέρωση από κάποιον ειδικό, ενώ στο στόχαστρό τους έχει μπει και η διεύθυνση του σχολείου, για το εάν ο καθηγητής γνώριζε και είχε ενημερώσει ή όχι για το κρούσμα φυματίωσης που εντοπίστηκε στον ίδιο.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=947528


Κρούσμα φυματίωσης στις φυλακές της Κέρκυρας


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται από χθες οι υγειονομικές υπηρεσίες της Κέρκυρας, μετά από κρούσμα φυματίωσης που εκδηλώθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του νησιού.
 Ένας από τους κρατουμένους παρουσίασε συμπτώματα της νόσου, ενώ τουλάχιστον 40 άτομα που κρατούνται στην ίδια πτέρυγα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


Φυματίωση στο Χαλάνδρι
http://freshissues-logistics.blogspot.com/2007_09_01_archive.html
Δέκα ενήλικες και παιδιά, αθίγγανοι, βρέθηκαν θετικοί στο μικρόβιο της φυματίωσης σε δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου.
Συγκεκριμένα,όπως προέκυψε από ελέγχους της διεύθυνσης υγείας της Νομαρχίας Αθηνών τα κρούσματα παρουσιάσθηκαν στο 4ο, στο 7ο και στο 8ο δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου.
Ήδη, δύο από τα παιδιά που διαγνώσθηκε πως έχουν προσβληθεί από φυματίωση νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ τρεις ενήλικες στο "Σωτηρία".
Νομαρχία, πάντως, καθησυχάζει, αναφέροντας ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, ενώ έχει ενημερωθεί και το κέντρο ελέγχου πρόληψης νοσημάτων.Aristotelis 07/03/2010 - 15:40Οικογενειακός φίλος, γιατρός πνευμονολόγος που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο μας είπε
ότι ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα φυματίωσης σε όλη την Ελλάδα σε Έλληνες, κι αυτό
δυστυχώς οφείλεται στους εκατοντάδες Ασιάτες λαθρομετανάστες που νοσούν και κυκλοφορούν
στη χώρα μας.
Ήξερα ότι οι φυματίωση ήταν μια παλιά σοβαρότατη θανατηφόρος νόσος που
χτυπάει τους πνεύμονες,
 ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ,
αλλά δεν ήξερα ότι παρουσιάζει τέτοια έξαρση στη χώρα μας.
μας είπε ότι
οι λαθρομετανάστες νοσηλεύονται για 15-30 ημέρες στο νοσοκομείο, φυσικά
δωρεάν
δωρεάν!!!(από τους φόρους μας) και κατά διαστήματα πηγαίνουν και επαναλαμβάνουν τη θεραπεία.
Στο μεσοδιάστημα κυκλοφορούν ανενόχλητοι στα λεωφορεία, ηλεκτρικό, μετρό παντού
μεταδίδοντας το μικρόβιο της φυματίωσης με την αναπνοή και με το βήχα τους.
Μας συνέστησε να παίρνουμε προφυλάξεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, να έχουμε
ένα μαντήλι-χαρτομάντηλο στο χέρι για να το φέρουμε στη μύτη μας, σε περίπτωση
που δούμε κάποιον λαθρομετανάστη να βήχει ή να φταρνίζεται ή απλώς να μας πλησιάζει.
Όπως
μας εξήγησε,  
ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΣΟ. Φυσικά επιμελημένο πλύσιμο χεριών όταν επιστρέψουμε και
να μην φέρουμε τα χέρια στο στόμα για κανένα λόγο.
Είναι ένα μικρόβιο που μεταδίδεται απίστευτα
εύκολα ακόμα και από τις χειρολαβές κινδυνεύουμε.!!!
Συνέστησε επίσης, να μην κυκλοφορούν στα
λεωφορεία μικρά παιδιά και γέροι επειδή αν κάποιος έχει κι άλλα προβλήματα υγείας ή είναι
ευάλωτος οργανισμός κινδυνεύει ακόμα και με θάνατο!
Τα Χριστούγεννα πέθανε ένα κοριτσάκι
Ελληνόπουλο από φυματίωση και πολλοί ηλικιωμένοι για τους οποίους δεν δίνεται ιδιαίτερη
αναφορά στο θέμα αυτό, επειδή έχουν κι άλλα προβλήματα υγείας και καταλήγουν από άλλα
προβλήματα, ωστόσο, όπως επισήμανε ο γιατρός, επιβαρύνει σημαντικά την κατάστασή τους και
τους οδηγεί στο θάνατο μια ώρα αρχύτερα η φυματίωση.
Μας είπε επίσης, ότι έχουν διαγνωσθεί και κρούσματα ….της νόσου του Hansen (λέπρα).
Σημείωση: Στο Μεσαίωνα υποχρέωναν τους λεπρούς να έχουν ένα σήμαντρο (μεγάλος κώδωνας) και
να το χτυπάνε όποτε περνούσαν σε ένα δρόμο για να ακούγεται από μακρυά και να απομακρύνονται
οι περίοικοι.
Για τόσο μεγάλη μεταδοτικότητα μιλάμε.
 Στο Μεσαίωνα φαίνεται ότι ήταν πιο
υπολογίσιμη η ανθρώπινη ύπαρξη.
 Ενώ στην Ελλάδα του 2010 οι γηγενείς κάτοικοι δεν
ενημερώνονται για την ύπαρξη λεπρών μέσα στην ίδια τους τη χώρα, για να μην χαλάσουν τα
σχέδια της παγκοσμιοποίησης μέσω των υποτελών τους των εθνομηδενιστών, που είναι ο
αφανισμός του ελληνικού έθνους.
Επίσης, ένα μεγάλο μέρος των Αφρικανών λαθρομεταναστών.
έχει Εϊντς το οποίο μεταδίδεται στους Έλληνες από τις Νιγηριανές, κυρίως, ιερόδουλες
Να σημειωθεί ότι το προφυλακτικό προφυλάσσει κατά 85% (αποδεδειγμένο εργαστηριακώς), όπως
μας εξήγησε ο γιατρός.
Κατά 15% ο «πελάτης» μένει ακάλυπτος!
Οι Αλβανίδες αδήλωτες πόρνες
τηλεφωνικό ραντεβού και σπάνια αποκαλύπτουν την καταγωγή τους, συνήθως πλασάρονται για
Βουλγάρες ή Ουκρανές, μεταδίδουν ηπατίτιδα.
Θυμάστε τότε με τη γρίπη των χοίρων που μας είχαν τρελάνει;
Θυμάστε τις οδηγίες
για κλειστούς χώρους;
Είδατε τώρα αν μιλάει κανείς;
Διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο και οι αρμόδιοι δεν ανακοινώνουν μέτρα προστασίας.
Ούτε για τους ασθενείς και επισκέπτες των νοσοκομείων, ούτε για τους επιβάτες στα ΜΜΜ, ούτε
για τα παιδιά μας που είναι υποχρεωμένα να φοιτούν με παιδιά λαθρομεταναστών στα σχολεία,
παιδιά χωρίς εμβόλια, χωρίς ίσως, να τα έχει δει γιατρός ποτέ.
 Δεν ανακοινώνουν μέτρα για τους
αστυνομικούς που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο καθημερινά εφ όσον έρχονται αντιμέτωποι με την
που δραστηριοποιούνται κυρίως μέσω «υπηρεσιών» με
Ο γιατρός ήταν θυρυβημένος,!!! (από τους φόρους μας) και μετά τους δίνεται κάποια φαρμακευτική αγωγή πάλι
Να ξέρει ο κόσμος να προστατεύεται όσο μπορεί τουλάχιστον.
Δεν δίνουν οδηγίες.
Δεν θέλουν να εξαγριώνεται ο κόσμος και ζητάει ευθύνες από τους εθνομηδενιστές που εκτός από
τον κίνδυνο που διατρέχει το έθνος μας με το λαθρονομοσχέδιο,
ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΠΟΥ
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΩΣ
ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ,
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΪΝΤΣ, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ.
Αίσχος!Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η αποκάλυψη της καθηγήτριας Δερματολογίας του πανεπιστημίου του νησιού, Νίκης Τόσκα, ότι εν έτει 2010 21 άνθρωποι νοσούν από λέπρα!
Με βάση, μάλιστα, τα λεγόμενα της καθηγήτριας, πολλοί εξ αυτών ζουν σε ένα μικρό χωριό του Νομού Λασιθίου και αρνούνται από ντροπή να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε φαρμακευτική αγωγή.
 Σύμφωνα με την κ. Τόσκα, ασθενείς από το Λασίθι έχουν εμφανή πλέον τα συμπτώματα της νόσου.
Ενας έχει τυφλωθεί, άλλος έχει ακρωτηριαστεί και παρ’ όλα αυτά αρνούνται να συνεργαστούν με τις αρμόδιες Αρχές και να νοσηλευτούν.
«Εχω ενημερώσει τον νομάρχη και τον εισαγγελέα Λασιθίου.
 Είναι αδιανόητο στις μέρες μας να υπάρχουν ασθενείς με Χάνσεν και να μη θεραπεύονται».

Δεκατέσσερις ασθενείς, όπως ανέφερε η ίδια, έχουν καταγραφεί στον Νομό Λασιθίου, τρεις στο Ηράκλειο και τέσσερις στα Χανιά. «Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι, αλλά ντρέπονται για την ασθένεια και κρύβονται, με αποτέλεσμα να μην ακολουθούν τη θεραπεία».
Ο νομάρχης Λασιθίου, Σήφης Αναστασάκης, μιλώντας στο «Εθνος», τόνισε ότι η Νομαρχία δεν έχει ενημερωθεί για έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών.

 «Αν ισχύουν τα όσα αναφέρει η καθηγήτρια, θα έπρεπε να έχουμε ενημερωθεί εδώ και καιρό.
 Αυτό είναι το ενδεδειγμένο.
 Εχω ήδη αποστείλει έγγραφο στη ΔΥΠΕ Κρήτης και πλέον ζητώ να καταγραφούν επίσημα όλα τα περιστατικά που υποστηρίζει η κ. Τόσκα».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι η μοναδική περίπτωση που είναι σε γνώση της νομαρχίας και η οποία είναι καταγεγραμμένη από τις υγειονομικές υπηρεσίες είναι αυτή ενός ηλικιωμένου Χανσενικού που ζει σε χωριό του Λασιθίου.

 «Ο άνθρωπος αυτός νοσεί χρόνια.
 Ομως ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.
Ζει μαζί με την κατάκοιτη αδελφή του.
Και τους δύο φροντίζει η τρίτη αδελφή τους, η οποία είναι γιαγιά δύο μικρών εγγονιών.
Τελευταία ο ηλικιωμένος δεν συνεργαζόταν και δεν έπαιρνε την αγωγή του.
Για προληπτικούς λόγους ζητήσαμε από τη γυναίκα να εξεταστεί. Το ίδιο ζητήσαμε και για τα εγγονάκια της.
Από το νοσοκομείο μάς ενημέρωσαν ότι η γιαγιά αποδείχθηκε θετική στη νόσο, ενώ τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για τα δύο παιδιά».
Σύμφωνα με τον κ. Αναστασάκη, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ήταν εκείνη που ενημέρωσε για την περίπτωση της συγκεκριμένης οικογένειας τόσο την Εισαγγελία Λασιθίου όσο και την καθηγήτρια Δερματολογίας.

Είναι ενδεικτικό ότι η Εισαγγελία Λασιθίου ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπόθεση από τον Οκτώβριο του 2009, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ωστόσο ο ηλικιωμένος αρνούνταν κατηγορηματικά να φύγει από το σπίτι του.
Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ο ηλικιωμένος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τη συνδρομή της Αστυνομίας.
Ευαγγελία Καρεκλάκη

ΠΡΕΖΑ TVΑρρωσταίνουν ακόμη και σήμερα από λέπρα.

Η νόσος του Χάνσεν,η λέπρα ταλαιπωρεί ακόμα και σήμερα τους ανθρώπους.
Σε πολλές χώρες, όπως η Ελλάδα, η νόσος έχει εξαφανιστεί, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στην Ινδία, στην Αφρική και τη Λατινική Αμερική.
Το 2001 νόσησαν από λέπρα 763.000 άνθρωποι, κυρίως στη νοτιο-ανατολική Ασία (668.000), ενώ ο αριθμός νέων περιστατικών μειώθηκε σε 300.000 το 2005.
Η λέπρα οφείλεται στο Μυκοβακτηρίδιο της λέπρας (mycobacterium leprae), που είναι  συγγενικό με το μυκοβακτηρίδιο της φυματίωσης. Ο μικροοργανισμός αυτός ανακαλύφθηκε από τον γιατρό G.A.Hansen το 1873, γι αυτό και η λέπρα λέγεται επίσημα Νόσος του Χάνσεν.
Η νόσος είναι μεταδοτική όταν υπάρχει συχνή επαφή με ασθενή, αλλά το μεγαλύτερο μέρος (95%) του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία.
Σήμερα υπάρχουν φάρμακα που θεραπεύουν τη λέπρα και όσοι κάνουν την κατάλληλη θεραπεία μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή χωρίς να μεταδίδουν την ασθένεια.
Βασικότερο είναι η σουλφόνη που ανακάλυψε το 1953 ο νορβηγός γιατρός Χάνσεν και από αυτόν πήρε το όνομα της πλέον η ασθένεια και λέγεται νόσος του Χάνσεν.
Η λέπρα είναι μια ασθένεια των βακτηριδίων που καταστρέφει τα περιφερειακά και κινητικά νεύρα.
Αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε μια οδυνηρή φλεγμονή των νεφρών, της αναισθησίας των άκρων , δυσμορφία και ανίατη τύφλωση.
Προκαλείται σωματική βλάβη και δυσλειτουργία της κυκλοφορίας, παρουσιάζοντας μυϊκή ατροφία, απορρόφηση του χόνδρου, έλκος, τερατώδεις χρόνιες λοιμώξεις και συνοδεύεται από πυρετούς.

 
Τουρκία
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 -25 Ιανουαρίου. 2010
«Η λέπρα είναι τόσο παλιά όσο η ιστορία του ανθρώπου» γράφει τουρκική εφημερίδα, το 1876 ο Armauer Hansen διαπίστωσε πως προέρχεται από ένα μυκοβακτηρίδιο που ονομάστηκε «βάκιλος της λέπρας»,
είναι χρόνια νόσος και χτυπά το δέρμα και τα νεύρα του ανθρώπου.
Σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που παρουσιάζει η εφημερίδα, ασθενείς που πάσχουν από λέπρα παγκοσμίως φθάνουν τα 10 με 12 εκατομμύρια.
Το τουρκικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως

 στην Τουρκία οι λεπροί ανέρχονται στις 4.000.
Εκδηλώνεται κυρίως σε πληθυσμιακές ομάδες που δεν τρέφονται σωστά και στις κακές συνθήκες υγιεινής.
 Ένα εύκολος τρόπος μόλυνσης είναι από την αναπνευστική οδό, σε περιπτώσεις αναπνευστικής λοίμωξης.
Έρευνα που διενεργήθηκε σε οικίες λεπρών στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα διαπιστώθηκε πως η έγκαιρη διάγνωση της λέπρας μπορεί να αντιμετωπιστεί με διπλή ή τριπλή θεραπεία με αντιβιοτικά, που κρατά από 6 μήνες ως 2 χρόνια.

Η αποκατάσταση του ασθενή γίνεται βαθμηδόν με νοσοκομειακή θεραπεία, φυσικοθεραπεία, χειρουργικές επεμβάσεις κλπ.
Βασικό στοιχείο θεραπείας είναι η καθαρή διατροφή και το υγιές περιβάλλον διαβίωσης σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Υπάρχει λέπρα στην Ελλάδα;

Σεπτέμβριος 20, 2010
«Ιστορικά στοιχεία δείχνουν ότι η Ελλάδα ανήκει στην ομάδα των χωρών με πολύ χαμηλή ενδημικότητα της λέπρας.
Σποραδικά κρούσματα εντοπίστηκαν πρόσφατα με περιπτώσεις της νόσου σε ενέργεια, και αναφέρονται από τους δερματολόγους κυρίως σε δερματικές παθήσεις, σε ποσοστό πολύ χαμηλό 1: 100.000.

Η ασθένεια ως εκ τούτου έχει εξαλειφθεί ως πρόβλημα δημόσιας υγείας, αλλά δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως.

Για τους λεπρούς και τις επαφές τους και την εργαστηριακή διερεύνηση τους η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ), συνέστησε θεραπεία με πολλαπλά φάρμακα (MDT), νοσοκομειακή περίθαλψη και δωρεάν παρακολούθησή τους.

Όπως έχει συμβεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες από το 1990,
 η εισροή περίπου ένα εκατομμύριο μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη
(κυρίως Αλβανία),
 τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ινδική Χερσόνησο καθώς και την Νοτιοανατολική Ασία, έχει εισαχθεί η λέπρα στην Ελλάδα (συνολικός πληθυσμός δέκα εκατομμύρια).

Μια σταθερή πολιτική του κέντρου μας, είναι ότι όλα τα τρέχοντα και τα πρώην νοικοκυριά, που ήρθαν σε επαφή μαζί τους πρέπει να κληθούν για εξέταση.

Πρώτα συμπτώματα τα οποία είναι τεκμηριωμένα και παρουσιάσθηκαν κυρίως σε εξοχικές κατοικίες, μεταξύ ατόμων που δεν είχαν διαφορά στην ηλικία τους (αλλοδαπών και ημεδαπών)  παρατηρήθηκε ομοιογενής κατανομή της νόσου και στις δύο περιπτώσεις των ασθενών.

Τους ηλικιωμένους, πρώην ασθενείς, με συμπτώματα λέπρας, τους κυνηγάει το στίγμα του διαχωρισμού, της απομόνωσης.

Οι συνθήκες αυτές τους οδηγούν στην απόκρυψη η οποία, σε συνδυασμό με τις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις, θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η πλειοψηφία των περιπτώσεων υποτροπής της νόσου, ζει σε αστικές περιοχές.

(σ.σ. Στοιχεία από το:

International Journal of Leprosy and Other Mycobacterial Diseases, Dec 2003) ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΛΕΠΡΑ


                                             http://www.youtube.com/watch?v=JGHJ9B0x0qQΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

Λαθρομετανάστες με φυματίωση και λεπρά
κυκλοφορούν ελεύθεροι μεταδίδοντας τις ασθένειες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"