.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΦΡΥΓΙΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ "ΤΡΙΣΗΛΙΟΣ" ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - MINERVALS ILLUMINATI - ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΗΠΑ - ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ (LIBERTY COLUMPA) ΜΕΡΟΣ 2o


ΦΡΥΓΙΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ "ΤΡΙΣΗΛΙΟΣ" ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - MINERVALS ILLUMINATI - ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΗΠΑ - ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ (LIBERTY COLUMPA) ΜΕΡΟΣ 2o


Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΥΓΙΟΥ ΣΚΟΥΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΚΩΒΙΝΟΥΣ, ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ ΣΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ ΤΥΠΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΥΓΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ILLUMINATI.


ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΙΩΔΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΜΙΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΜΑΡΤΙΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ Ή ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΡΧΙΚΗ ΠΑΝΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΝ ΕΙΔΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΒΑΤΗΡΑ ΠΟΙΚΙΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ

ΤΗΝ «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ Ή «ΛΑΪΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ» ΤΥΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ «WHEEL» ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, Ή ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.

ΔΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΣΩ ΓΑΛΛΙΚΗΣ – ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ - ΜΠΟΛΣΕΒΙΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗΣ Κ.Λ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΜΙΓΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΦΡΥΓΙΟΥ ΣΚΟΥΦΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ («SOCIETE DES JACOBINS, ΑMIS DE LA LIBERTE ET DE L'EGALITE»).

ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ, ΣΑΙΝ ΖΥΣΤ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΝ (1793 ΕΩΣ 1794).

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ, ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΝ Η ΝΤΙΑΝΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ «ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΟΝΤΟΣ».

ΟΙ ΙΑΚΩΒΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΝΤΑΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΩΣ «ΙΑΚΩΒΙΤΕΣ» ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ «SAINT THOMAS» ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΔΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΤΥΧΩΝ. Ο ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ».

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΦΡΥΓΙΟΥ ΣΚΟΥΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΜΜΕΣΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΙΘΡΑΪΣΜΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ;

ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΩΘΗΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ «ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ» ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΥΓΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ «ΕΜΦΑΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΕΙΧΑΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΟΥΣ «ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ»

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο,ΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΥΓΙΟΥ ΣΚΟΥΦΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΩΣ «ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕΝΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1790, ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΤΡΟΥΑ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΧΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ «ΘΕΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - goddess Libertas», ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΦΡΥΓΙΟ ΣΚΟΥΦΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ COMEDIE-FRANΗAISE ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1792.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1773 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ» ΑΠΟΣΧΙΣΘΗΚΕ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ» ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΗΣ «ΙΣΟΤΗΤΑΣ».
"ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΑΚΩΒΙΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ 1794 ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΔΗΜΟΣΕΥΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ «ΙΑΚΩΒΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ» ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΩΝ (GOLDSTEIN - JOVANOVIC ΣΕΛ. 56).
Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΙΤΡΟΜΗΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ: «ΉΔΗ ΤΟ 1794 ΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ “ΛΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ”, ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΩΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΙΑΚΩΒΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΩΣΤΟΙ ΩΣ “ΙΑΚΩΒΙΝΕΙΑ”.
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟ ΦΟΡΜΙΟ (CAMPO - FORMIO, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1797) ΤΟ 1797, ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΥΠΟ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ.

ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΙΑΚΩΒΙΝΟΙ («ΓΕΡΟΝΤΙΝΟΙ» ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΑ), ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ 1798 ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «ΛΕΣΧΕΣ» («ΙΑΚΩΒΙΝΕΙΑ») ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ («ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ»).

ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» («LIBRO D’ ORO») ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΆΝΝΙΝΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΑΚΩΒΙΝΙΚΟ «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – LIBERTY TREE» ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΤΑΝ Η «ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» (ΙΟΥΛΙΟΣ 1797, ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΕΠΕΔΡΑΜΑΝ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ, ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ «ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΙΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ, ΚΑΘΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (1798) ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗΣ (1799), ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥ ΟΥΣΑΚΩΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΡΜΠΕΗ, Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ «ΑΘΕΟΥΣ» ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΑΚΩΒΙΝΟΥΣ.

Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΙΑΚΩΒΙΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΕΝΗΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΑΙΝ-ΣΙΜΟΝ ΚΑΙ ΠΙΕΡ ΠΡΟΥΝΤΟΝ (Ο ΙΑΚΩΒΙΝΙΚΟΣ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ», ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΤΟΝ 19Ο ΑΙΩΝΑ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΙΑΣ).

ΈΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1917 ΛΕΝΙΝ, ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ, ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑΥΜΑΖΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟ «ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ «Η ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1936), Ο ΛΕΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΘΕΡΜΙΔΩΡΙΑΝΟΥΣ» ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΚΡΑΜΤΣΙ (ANTONIO GRAMSCI, 1891–1937), ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ (1926 - 1937) ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΚΩΒΙΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΙΝΟΥΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΑΜΨΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΗΣΑΝ (ΟΙ ΙΑΚΩΒΙΝΟΙ) ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. " ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ:

ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ, ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΦΡΥΓΙΟ ΣΚΟΥΦΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.


ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ», ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΡΥΓΙΟΥ ΣΚΟΥΦΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ» ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, Ο ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ LA FAYETTE ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ FRANKLIN ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.
Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.


Ένα αρκετά κατατοπιστικό απόσπασμα από το άρθρο «Άγνωστες πτυχές της Γαλλικής Επανάστασης» http://www.archive.gr/news.php?readmore=76

«...Ο ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ LA FAYETTE Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΜΥΗΘΗΚΕ ΤΟ 1782 ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ «SAINT - JEAN D’ ECOSSE DU CONTRAT SOCIAL » ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ». ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΤΟΤΕ, ΣΤΗΝ RUE DE BOURBON, ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΠΙΝΑΚΑ. ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΑΛΥΠΤΕ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΣΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΚΕΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΗΣΙΟΥ LA FAYETTE, ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΞΗ ΚΛΗΡΟΣ, ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ ΟΧΛΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΟΝΟΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ», ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Η «ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ» ΑΝΟΙΓΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ…»


ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΒΑΥΡΑΡΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ “ILLUMINATI”, ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1776 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ADAM WEISHAUPT.

Ο ADAM WEISHAUPT ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟ 1772 ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ ΤΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ, ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΘΕΩΡΕΙΩΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΓΕΦΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ WICCA ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΤΥΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ», ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ, «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ» ΚΑΙ ΟΙΚΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΦΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60’ ΚΑΙ ΤΟΥ 70’ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» 'Η «ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΒΑΪΣΧΑΟΥΠΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΤΑΓΜΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1200 Μ.Χ. ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ», ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΚΥΚΛΟΥ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ “MERCENTES” ΜΕ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΝΟ ΧΟΛΚ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.

ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ - ΚΟΛΟΜΠΑΣ».


ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΙΠΙΣ ΠΟΥ «ΑΝΘΙΣΕ» ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60’ ΚΑΙ 70’ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΤΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ – FLOWER POWER», ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΩΔΙΚΟ, «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ΤΩΝ ΧΙΠΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60' ΚΑΙ ΤΟΥ 70', ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΝΑΡΚΟΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ, ΤΗΝ 1Η ΜΑΪΟΥ 1776, ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI, ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ «ΒΑΛΠΟΥΡΓΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ, Ο ΑΝΤΑΜ ΒΑΪΣΧΑΟΥΠΤ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΟ ΙΓΚΟΛΣΤΑΤ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ.

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ, Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ «ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΕΣ», ΕΝΩ ΑΥΤΗ Η ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΘΡΑΪΚΩΝ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΣ Ή ΕΧΟΝΤΑΝ ΣΤΑ «ΥΠΟΨΙΝ» ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΝ ΦΡΥΓΙΟ ΣΚΟΥΦΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΚΩΒΙΝΟΙ.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΛΟ, ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ «ΕΝΑΡΞΗΣ» ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ.


ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΕΝΟΣ ΑΔΕΙΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ, ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΥΦΑΣΜΑ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΡΥΓΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΥΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΙΘΡΑΪΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. Ο ΣΚΟΥΦΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΟΠΩΣ «ΑΞΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΛΙΑ».ΟΙ ILLUMINATI, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ, Η ΘΕΑ ΜΙΝΕΡΒΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ


ΟΙ ILLUMINATI ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ORDINARY MINERVALS», ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΘΕΑ ΜΙΝΕΡΒΑ, ΗΤΟΙ Η «ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΗ» ΒΑΛΚΥΡΙΑ ΑΜΑΖΟΝΑ ΦΡΕΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΝΤΙΑΝΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΠΩΣ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ILLUMINATI ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ KAI ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "MINERVAL ACADEMY".

A Minerval Academy was also known as a Church; its meetings marked on the Illuminati's calendar as sacred. To the right is the seal of the Freising Minerval Church. Instead of the letters P.M.C.V., they are replaced with S.E.M.T.: Sigil Ecclesiastic Minerva Thebes; or, "Seal of the Freising Minerval Church" (i.e. Freising's alias within the Order was Thebes).
http://www.conspiracyarchive.com/Articles/Owl_of_Minerva.htm

Η ΓΛΑΥΞ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΖΩΟΜΟΡΦΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗ ΓΛΑΥΞ, ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΑΘΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΘΕΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΕΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, «Ο ΓΛΑΥΚΟΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΓΛΑΥΚΩΠΙΟΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΦΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΥΤΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑΣ «ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ ΑΘΗΝΑ», ΟΤΑΝ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΓΛΑΥΞ (ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ), ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΤΗΝΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ. «ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ.»

ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΛΑΥΞ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΤΟ ΒΑΒΑΡΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΘΗΛΥΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ – ΤΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΝΤΟΣ ΒΑΤΗΡΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΗΝ ΔΥΑΔΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ «ΠΑΡΘΕΝΟΥ» ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΟ ΤΟΜΕΜ ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ - ΑΣΤΑΡΤΗΣ ΩΣ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ VENUS» ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΜΙΝΕΡΒΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΓΑΛΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΟΜΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΤΙ, ΤΗΣ ΝΙΚΧΑΡΣΑΝΚ - ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΩΣ «ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ» ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΗ ΚΑΛΙ.

ΩΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ, ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΣΕΜΝΟΤΥΦΗ ΕΚΔΟΧΗ ΚΑΙ ΜΙΚΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ – ΚΥΒΕΛΗΣ, ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΒΑΚΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ, ΙΔΕ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΟΦΑΓΙΑΣ, ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ «ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΡΧΙΑ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΟΔΡΑΒΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ «ΚΟΛΟΜΠΑΣ», ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ – "ΣΤΕΙΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ" ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΑ «ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ» ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΕΥΓΟΝΙΚΗ» ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ ΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΑΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΡΑ – ΜΑΡΙΑ - ΜΥΡΙΑΜ ΄Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ «ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ» ΔΙΔΟΝΤΑΣ «ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΘΕΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΟΤΙ Η ΜΑΡΑ, ΗΤΟΙ Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΘΕΟΚΡΑΣΙΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΞ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΩΣ «ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΤΕΙΡΑ ΜΗΤΕΡΑ» ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ «ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ» ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΟΝΤΑΣ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ «ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ»ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ «ΣΤΕΜΜΑ» ΤΩΝ «ΘΕΩΝ ΗΛΙΩΝ», ΟΠΩΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΤΑΚΤΙΝΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΥΑΚΤΙΝΟ Ή ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΟΚΤΑΚΤΙΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ» ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ»

ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ, ΗΤΟΙ Ο ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥ ΑΣΤΡΟΥ – BLAZING STAR» ΣΕ ΠΟΛΥΑΚΤΙΝΟ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ “BRITANNIA” ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΟΔΡΑΒΙΔΙΚΟΥ ΙΝΔΟΠΕΡΣΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ DEVI - "DRAVIDIAN DURGA" ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΕΝΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ «RED CROSS», TOY OKTAKTINOY ΗΛΙΟΥ ΩΣ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟΣ KAI ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΞΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.


ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ “BRITANNIA” ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ «ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΙΑ» ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΝΔΟΠΕΡΣΙΚΗ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΟΛΙΟ ΣΟΦΙΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ –ΓΙΕΣΟΥΑΧ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ «ΙΑΣΩΝ», ΕΝΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ή ΓΙΕΣΟΥΑΧ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ «ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ» ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΛΗΘΩΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ «ΑΜΩΜΗΣ» ΟΔΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑΜΜΟΥΖ ΤΟΥ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.

ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΕΤΙΤΛΗ ΚΑΙ ΑΤΟΠΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ «ΦΩΤΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ» ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΗΤΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ Ή ΔΙΟΝΥΣΟΥ 'Η ΜΠΕΛ -BALLI ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΒΟΛΩΝ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΔΙΠΟΛΑ Ή ΖΕΥΓΗ "ΣΕΛΗΝΗΣ ΗΛΙΟΥ" ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΤΕΜ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ Ή ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΥΠΟΥ «ΜΠΡΙΝΚ ΛΑΪΤΕΡΣ».

Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΚΕΝΤΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ILLUMINATI ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΣΑ ΕΚΑΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΛΑΜΠΑΔΟΥΧΟ ΩΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΤΟΥ «ΦΩΤΟΦΟΡΟΥ» ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΡΟΙΑΣ» Ή ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΘΕΟ ΗΛΙΟ», ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΝ «ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΩΣ ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ «ΜΠΡΙΝΚ ΛΑΪΤΕΡΣ» ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΑΔΑ ΑΝΕΥ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΜΙΚΤΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΟΥΧΟΥ ΕΚΑΤΗΣ - ΕΝΝΟΔΙΑΣ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΡΟΙΑΣ, ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ.

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΔΡΟΓΥΝΕΣ «ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ» ΔΟΜΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΦΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΜΑΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Ή ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΙΣΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ – ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΜΡΩΔ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΥΑΔΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΣΤΗ ΣΕΜΝΟΤΥΦΗ ΠΑΡΘΕΝΟ «ΣΤΕΙΡΑ ΜΗΤΕΡΑ» ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΩΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ «ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ» ΑΣΤΑΡΤΗ Ή ΑΣΤΟΡΕΘ, ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΄Η ΤΟ «ΣΤΕΜΜΑ» ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ Η «ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ».

ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ - ΚΟΛΟΜΠΑΣ» ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΖΟΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΟΤΕΜ ΤΗΣ ΚΑΛΙ ΚΑΙ DURGA ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ – ΑΡΙΟΔΡΑΒΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΟΔΡΑΒΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΙΣ ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΔΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΦΥΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΚΑ Ή ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΑ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ.

ΑΡΑ ΣΕ ΜΙΚΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΘΕΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕΡΒΑ, ΜΠΑΡΑΤΙ, LILITU ΚΑΙ ΚΑΛΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ILLUMINATI ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ «MINERVAL» ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ “BRITANNIA” ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ Ή ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΟ – ΜΙΝΕΡΒΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “WOMEN’ S CONFERENCE” ΩΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ BRITANNIA ΜΕ ΔΟΡΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ, ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ "ATHENA no 2009" ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΥ Ο.Τ.Ο. ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΙΤΑΛΟΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙ, ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΣ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΑΝΑΒΙΟΥΜΕΝΟ» ΡΕΥΜΑ ΜΕΣΩ ΣΟΣΙΑΛΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ "DRAVIDIAN DURGA" ΤΩΝ ΑΡΙΟΔΡΑΒΙΔΩΝ - ΑΜΑΖΟΝΩΝ.


ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΙ, ΚΑΤΩ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΙΝΟΤΥΠΗ ΑΦΙΣΣΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΙΛΛΟΥΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ" ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ "ARYO -DRAVIDIANS" ΠΟΥ "ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ.


"FEMINISMO ITALIA"

ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, Ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΙΝΔΟΠΕΡΣΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΘΗΛΥΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ – ΤΡΟΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ «ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΣ» ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΝ – ΒΡΑΧΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΣΤΗ ΛΑΣΑ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Η «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ» ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΤΛΑΝΤΟΕΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΜΑΪΣΜΟΥ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΡΑΧΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΩΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ “BRITANNIA”, ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ BARATI – MINERVA ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΟΔΡΑΒΙΔΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΚΑΛΙ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΩΔΗ ΓΡΑΜΜΗ AGARTHA ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΕΜΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ – ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ ΣΕ ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.

ΣΕ ΕΚΦΑΝΣΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΑΞΟΝΑ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΕΣΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΣΑ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΟΛΟΜΠΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΓΚΟΜΠΙ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ.

ΟΘΕΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛOYN ΤΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΠΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑΣ KALI, ΝΙΚΧΑΡΣΑΝΚ -ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ MINERVA ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ» Ή ΚΑΛΙ - DEVI Ή ΚΡΟΝΙΑ «ΤΑΝΙΤ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΤΟ “ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟ ΑΡΙΟΔΡΑΒΙΔΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΔΥΣΕΩΣ (ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΙΣΙΔΟΣ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΡΥΪΔΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΥΦΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΑΡΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΔΙΤΤΑ ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤ’ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΣΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΘΙΒΕΤΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΤΖΟΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΓΓΡΟΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ ΤΑΤΑΡΙΚΑ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΦΥΛΑ ΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟ «ΑΕΡΑ» ΤΩΝ «ΕΥΓΕΝΩΝ - ΑΡΕΙΩΝ» ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΙΒΕΤΑΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΙΔΕ ΘΙΒΕΤΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.

ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΤΑΓΜΑ, Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΝ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΓΜΑ. ΟΙ ILLUMINATI ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΩΙΜΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΚΕΨΗΣ ΚΡΑΜΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.


ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΔΙΑΣΩΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, Ο ΖΩΟΜΟΡΦΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ - ΛΙΛΙΤΟΥ - ΑΣΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ, ΕΝΩ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΟΗΜΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΑΛ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΓΚΩΔΗΣ ΓΛΥΠΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΗΝΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ GEORGE FREISINGER - Kn TINTORETTO ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΥΓΙΟ ΣΚΟΥΦΟ
Bohemian Club member Knight Americanos - AKA WILL ROGERS
circa 1930s Original Pencil 

  This is an original portrait of Bohemian Los Angeles Member Will Rogers. Besides being a much loved Star and Comedian of the 1920s and 1930s - he was known as KNIGHT AMERICANOS to his fellow Bohemians. This portrait hung in the now gone Fool's Cove Club of the Los Angeles Bohemians - after his death in the mid thirties, his membership title was changed to CELESTIAL KNIGHT AMERICANOS. Drawn by Bohemian Member and Artist George Freisinger who was a Los Angeles Based Illustrator who also worked within the movie industry briefly as a Cinematographer in the 1920s. Mr. Freisinger, a member of the Los Angeles Bohemian Club, was commissioned to prepare portraits of the membership for the clubs walls. This is one of two portraits and two awards that survived through the efforts of a former member who kept them when the club was leveled to make way for the 101 Freeway in Los Angeles.

WILL ROGERS

http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=639.320
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΧΕ Ή ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΤΗΝΟ ΝΑ «ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ» ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΓΙΣΣΟ - ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΠΤΗΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΟ 360 ΜΟΙΡΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΙΓΛΗ.

Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ, ΗΤΟΙ Η «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΟΥΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ILLUMINATI –ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜ ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΖΩΡΤΖ ΟΥΑΣΙΚΤΟΝ, ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΣ.
"Minerval Seals of the Illuminati: two of three known to still exist. P.M.C.V. stands for Per Me Caeci Vident (Through me the blind become sighted). An owl holding an opened book (signifying learning), surrounded by a Laurel wreath (a symbol of learning or graduation); Per Me Caeci Vident was a reminder to the Superiors of the class, whose responsibility it was to properly instruct the Minervals. These medallions were worn around the necks of Minerval initiates."http://www.conspiracyarchive.com/Articles/Owl_of_Minerva.htm

ΕΝΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ "ΓΛΑΥΞ", ΚΑΤΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑΟΙ ILLUMINATI ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ, ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑliberty jastice temple

ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΑΜΕΣΗΣ Ή ΚΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Η «ΙΣΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ILLUMINATI ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΒΑΪΣΧΑΟΥΠΤ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», ΗΤΟΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΗΠΙΟΤΕΡΟ ΟΡΟ. ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.


ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

(Απόσπασμα από το βιβλίο ¨Το μυστικό όλων των εποχών¨ του David Icke)

"ΟΙ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ. Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΤΟ 1776, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 1 Η ΜΑΪΟΥ (ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ) ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΆΝΤΑΜ ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ. ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΕΝΩ Ο ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΣΕΖΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΆΝΤΑΜ ΣΜΙΘ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ο ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ. ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΩΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ, Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΛΟΓΙΟΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ "ΚΑΘΟΛΙΚΟ" ΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ALUMBRADOS, ΔΗΛΑΔΗ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ". Ο ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ 13 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΜΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ"
ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ FASCES ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΗΠΑ, ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, «Compania de Jesus", ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΦΟΥ, ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΤΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΙΒΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ "ΙΗΣΟΥΤΙΚΗ ΛΕΓΚΑ Ή ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΥΑΡΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΒΟΡΕΙΟΥΣ" ΤΗΣ ΤΕΥΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ – COLUMPA» ΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ «ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – GODDESS DEMOCRACY» ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΠΥΡΣΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΠΑ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ «ΜΠΡΙΝΚ ΛΑΪΤΕΡΣ» ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΘΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΑΔΑ ΑΝΕΥ ΟΜΩΣ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «GODDESS LIBERTA» ΚΑΙ «ΘΕΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΩΣ ΜΙΚΤΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΟΥΧΟΥ ΕΚΑΤΗΣ - ΕΝΝΟΔΙΑΣ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΡΟΙΑΣ, ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.


LIBERTY GODDESS US


temple of libertyΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΑΠΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΚΟΥΦΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΛΟΓΧΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ο ΦΡΥΓΙΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΣΕ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ.


Coat of arms of the Greater Republic of Central America (1898) PYRAMID AND PHRYGIAN CAP

Greater Republic of Central AmericaFrom Wikipedia, the free encyclopedia


Greater Republic of Central America
República Mayor de Centroamérica
1896–1898Flag Coat of arms
Capital Amapala
Language(s) Spanish
Government Republic
History
- Treaty of Amapala June 20, 1895
- Established September 15, 1896
- Constitution November 1, 1898
- Disestablished November 21, 1898
The Greater Republic of Central America was a short-lived union between Honduras, Nicaragua, and El Salvador, lasting from 1896 to 1898. It was an attempt to revive the failed Federal Republic of Central America earlier in the century.
The three countries agreed to establish a union with the signing of the Treaty of Amapala on 20 June, 1895. On 15 September, 1896, after the countries had all ratified the treaty individually, the union was formally confirmed. The republic was rechristened the "United States of Central America" when its constitution came into effect on 1 November, 1898. The capital was to be located at the Honduran town of Amapala on the Gulf of Fonseca. The union was dissolved after General Tomás Regalado seized power in El Salvador on 21 November.
Before its dissolution, the Greater Republic established diplomatic relationships with the United States. Guatemala and Costa Rica both considered joining the union, but neither ultimately did.
http://en.wikipedia.org/wiki/Greater_Republic_of_Central_America
ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΘΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, Η ΜΕΣΑΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ "MIS LIBERTY" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΤΤΙΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΑΝ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ. ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ (GALLI) ΙΕΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΝ "ΑΝΔΡΙΣΜΟ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΘΕΑΣ, ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΔΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ, ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΙΕΡΕΑΣ GALLUS ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΛΕΚΤΩΡ" ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟGALLINA ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΤΤΑ, ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΕΚΤΡΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΤΤΑ ΑΛΕΚΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ. Η ΚΥΒΕΛΗ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ TURRIGERA (ΠΥΡΓΟΦΟΡΟΣ Ή ΠΥΡΓΟΣΤΕΦΑΝΟΣ) ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΛΕΞΗ TURRIS, ΠΥΡΓΟΕΙΔΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΣΙΑ ΝΤΙΑΝΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ" -"watchtowers" ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ (1) (2) (3) (4) (5).


ΑΤΤΙΣ ΜΕ ΦΡΥΓΙΟ ΣΚΟΥΦΟFOLLOWERS OF CYBELEΣΥΜΒΟΛΙΚΑ Ο "ΠΕΤΕΙΝΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΟΥΣ.ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ ΚΑΘΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΘΡΟΝΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ FLEUR DE LIS, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ ΕΝΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΜΕ ΠΥΡΓΙΣΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΙΑΣ ΝΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ.ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΑΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ FLEUR DE LIS
Sammlung RBS UNGARN Karl Robert von Anjou (1307 - 1342)ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΥΓΙΟ ΣΚΟΥΦΟ ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΝΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ FASCES, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ "FASCIO", ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
by California Artist/Illustrator George Freisinger (Bohemian Knight Tintoretto)


ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ - 'ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ, ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΚΕΣ ΕΝΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ. ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ "LIBERTY" ΜΕ FASCES ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ"

BRAZILIAN COIN FASCES AND PHRYGIAN CUP
Haiti issued several different small-denomination copper coins from 1828 to 1850. Many of them have the pattern shown in our picture, with the fasces on one side and wreath on the other. A fasces is an axe surrounded by a bundle of rods, and symbolizes strength. The US put a fasces on their old Mercury dimes.
FASCES ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ


FASCES ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ
Η "ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ ΟΥΑΣΙΚΤΟΝ, ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΡΟΥΜΙΝΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΥΑΣΙΚΤΟΝ ΣΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ "ΑΣΤΕΡΟΕΙΣΕΣ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΑΣΙΚΤΟΝ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΕ ΜΕ ΤΙΣ FASCES ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΥΓΙΟ ΣΚΟΥΦΟ

ΗΤΑΝ ΡΩΜΑΪΚΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΠΕΛΕΚΥ, Ή ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΡΥ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, ΟΙ FASCES ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΗΣΕΙΣ, ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ.


ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ OI FASCES. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ "THINK TANK" ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ IMPERIUM ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΙ FASCES ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ "ΕΛΕΘΕΡΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΙ FASCES ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ NATO - SEATO.


he insignia of the wealthy and powerful Knights of Columbus, a Catholic order with influence over many Irish and American politicians. Note the Roman Fasces on their emblem.

http://anti-metatron-plegma.blogspot.com/2011/11/minervals-illuminati-liberty-columpa-2o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951  /  -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ  οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----  Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ  (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"